View Full Version : FC Internazionale Milano - FC Dynamo Kyiv
PazzaInterista
18-10-2009, 20:49
Matchday 3 - 20 October 2009 / 20:45
:zastava:FC Internazionale Milano :zastava: - FC Dynamo Kyiv
Andriy Shevchenko returns to San Siro with FC Dynamo Kyiv on Matchday 3 but he will not expect a warm welcome against old club AC Milan's arch-rivals FC Internazionale Milano.
• If Shevchenko can draw on happy memories of beating Inter – he twice helped eliminate them from the UEFA Champions League – the same does not apply to his coach Valeri Gazzaev, who has suffered defeat at the hands of both Inter and José Mourinho before.
• Inter are looking to kick-start their Group F campaign following draws with FC Barcelona (0-0) and FC Rubin Kazan (1-1). Gazzaev is also seeking a response from Dynamo after the 3-1 home win against Rubin was followed by a 2-0 reverse at the Camp Nou.
Previous meetings
• Inter and Dynamo met in the 2003/04 UEFA Champions League group stage.
• Christian Vieri's 90th-minute header earned Inter a 2-1 victory at San Siro on 30 September 2003 after Daniele Adani and Serhiy Fedorov had traded first-half goals.
• The full lineups for that encounter at San Siro were:
Inter: Toldo, Córdoba, Cannavaro, Adani, J Zanetti, Van der Meyde (Helveg 61), C Zanetti, Emre Belözoğlu, González, Cruz (Kallon 78), Martins (Vieri 59).
Dynamo: Shovkovskiy, Dmytrulin (Khatskevich 69), Sabljić, Fedorov, Nesmachniy, Leko, Peev, Ghioane, Belkevitch, Rincón, Shatskikh (Melashchenko 86).
• It was Dynamo's turn to strike late in the return in Kyiv on 10 December, Diogo Rincón's 85th-minute goal cancelling out an Adani effort. The draw left both teams downcast, however, for they had each needed to win to reach the last 16.
Match background
• Inter's only other home game against Ukrainian opposition yielded a 1-1 draw with FC Shakhtar Donetsk in the 2005/06 UEFA Champions League third qualifying round.
• Dynamo's solitary win on Italian soil was a 3-0 default victory over AS Roma in the 2004/05 UEFA Champions League. The group-stage points were awarded to the Ukrainian side following the game's half-time abandonment after referee Anders Frisk was struck by a missile thrown from the crowd with Dynamo ahead through a Goran Gavrančić goal.
• Dynamo lost 2-0 when they returned to Roma in the 2007/08 group stage. Inter winger Mancini was in Roma's team for both those fixtures.
Team ties
• Shevchenko twice played a key role in knocking Inter out of the UEFA Champions League. The Dynamo striker scored the 'away' goal when Milan defeated Inter in the 2002/03 semi-final en route to winning the trophy. The teams drew 0-0 then 1-1 at San Siro, with Inter eliminated as they were the designated home side for that second leg.
• He also struck in both legs of the Milan clubs' UEFA Champions League quarter-final contest in 2004/05. After helping Milan earn a 2-0 first-leg win, he put the Rossoneri ahead in the return although it was subsequently abandoned because of crowd trouble with Milan awarded a 3-0 victory.
• Shevchenko registered eight goals in Milan derbies in Serie A and another three against Inter in the Coppa Italia during his first seven-season spell with the Rossoneri.
• His first goal against the Nerazzurri came on his derby debut almost exactly a decade ago, on 23 October 1999. Shevchenko hit the 28th-minute opening goal as Milan won the 'away' fixture 2-1.
• This game comes five years to the day since the coaches met in the UEFA Champions League with their former clubs, as Mourinho's Chelsea FC side took on Gazzaev's PFC CSKA Moskva. Chelsea won the Matchday 3 meeting 2-0 in London on 20 October 2004, and prevailed 1-0 in Moscow on Matchday 4, eventually finishing top of the group with CSKA third.
• Gazzaev was at the helm of the CSKA side beaten home and away by Inter in the 2007/08 group stage, going down 2-1 in Russia and 4-2 in Italy.
• He had previously led CSKA past Parma FC in the 2004/05 UEFA Cup semi-finals en route to winning the trophy. CSKA drew 0-0 away then won 3-0 in Moscow.
• Gazzaev also oversaw FC Dinamo Moskva's victory against Torino FC in the 1992/93 UEFA Cup second round.
• Dynamo players Oleksandr Shovkovskiy, Andriy Nesmachniy, Oleg Gusev, Artem Milevskiy and Shevchenko were all in the Ukraine team beaten 3-0 by Italy in the 2006 FIFA World Cup quarter-finals.
©uefa.com 1998-2009. All rights reserved.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/index.html
nadam se dacemo ponovoiti partiju kao protiv genove...jos nam se vraca i eto valjda :)
Jao Seva cuvaj se matrixa,ucicemo na 5 minuta samo da te ubije pa ce izaci:)
Balotelli#45
18-10-2009, 20:57
Nadam se nastavku dobre forme od prosle utakmice
Ma ja mislim da dinamo nece biti tezak protivnik, pogotovo sto se utakmica kod nas
Grujinho
18-10-2009, 23:14
nije ni panathinaikos prošle sezone trebao biti težak protivnik, pa smo na kraju izgubili :) mada je ovaj inter sigurno jači i zato očekujem pobjedu
isao sam im malo na stranicu (dobra je skroz)
najvise posjetilaca im je glasalo za rezultat 1:2 (samouvjereno nema sta)
dobri su u prvenstvu ..zadnja tekma dobivena, a odvojili su se za 7 bodova na prvom mjestu
upitan im je golman Shovkovskyy zbog ozljede ..
hmm ..napad im je dobar ..sevchenko i milevskyy (kog ce im klinca ova dva Y na kraju, zar im nije dosta 1)
Quaresma#7
19-10-2009, 13:07
Razbičemo Dinamo Kiyev :nova:
ado_inter
19-10-2009, 13:46
ma u ovoj tekmi moramo da nastavimo istim tempom ko protiv Genove nema vise kikseva ;)
Balotelli#45
19-10-2009, 14:22
da i ja to mislim sto su oni bolji od genoe i milana i njima da damo jednu peticu pa nek se misle :D
Kakva dva y?
Milevskiy
na njihovoj oficijalnoj stranici pise Milevskyy
ma laganini jedan gol quaresme i to je to
---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:44 ----------
a daj koji djavo nema ko je pozvan.....hoce li biti etoo i milito....maria nema hajd dobro...sta je s cambiassom ....
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:56 ----------
na sports pise
PROBABILE FORMAZIONE: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Zanetti, Cambiasso, Muntari, Stankovic, Sneijder, Eto'o
---------- Post added at 18:59 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
napokon
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Renč Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito.
Cambi nije 100% siguran za sutra ali znat će se sutra, Milito nema šanse, barem prema riječima Mourinha od prekjučer kad je reko da Motta i Milito nemaju šanse
nema sanse a pozvan hehehe
ono tvoje prvo PROBABILE FORMAZIONE :D je veca verovatnoca
Inače Shevchenko nam je zabio 14 golova do sada :smj:
PazzaInterista
19-10-2009, 22:33
Al sad imamo Lucia da mu polomi noge ;)
Grujinho
19-10-2009, 22:54
Ma naši braniči mogu igrat ševu sa ševčenkom :)
ma kakav sevko on je propao onog dana kad je iz milana presao u chelsea
Mourinho: Utakmica s Dynamom nije ključna
Uoči utakmice 3. kola Lige prvaka između Intera i Dynama iz Kijeva Jose Mourinho je održao press konferenciju u sportskom centru Angelo Moratti u Appiano Gentileu. Izdvajamo najvažnije…
O važnosti utakmice: “Ključna za Europu? Ne bih rekao, u igri je još 12 bodova. Čak i ako izgubimo s pobjedama u sljedeće tri utakmice imali bismo 11 bodova, a s time se prolazi dalje. No sigurno je kako bi nam pobjeda sutra donjela mirnoću.”
Situacija s ozljedama: “Ne znam u kakvom su stanju Eto’o i Cambiasso. Jučer nisu trenirali s momčadi, a danas još nismo imali trening. Sigurno neće trenirati s grupom. Za Milita postoji mala šansa da bude među pozvanima, dok Motta neće biti korišten. Eto’o i Cambiasso će svejedno biti pozvani, a vidjeti ću sutra hoće li igrati.”
O sustavu igre: “Hoću li koristiti sustav iz Genove? Već smo tako igrali. Da ste malo pazili uvidjeli biste da smo tako igrali lani u Lecceu i Cataniji, kao i ovog ljeta protiv Chelseaja. Isto smo probavali i na treninzima. U Genovi smo to odabrali zbog karakteristika protivnika i igrača koji su nam bili na raspolaganju. Za vas je sve taktika, dok je mani najvažniji psihološki pristup. U Genovi smo odigrali odlično jer je taj pristup pred utakmicu bio fantastičan. Jeli sada lakše igrati, nakon 5:0? Najbolji način da se pripremi momčad za utakmicu Lige prvaka nije ostaviti važne igrače kod kuće ili igrati s 50% snage. Najvažnije je biti sretan. Nakon Genoe smo zadovoljni i puni samopouzdanja, nabrijani. Sada imamo sretnu momčad.”
Vieira: “Sviđa mi se njegova profesionalnost. Nije bio pozvan u reprezentaciju, ostao je ovdje trenirati s djecom, odigrao jednu prijateljsku utakmicu, a nakon toga radio na kondiciji. U subotu je odigrao vrhunskih 45 minuta. Sada smo kompletni u srednjem redu, ne treba nam Motta koji se može u miru oporavljati, ne treba riskirati. Vratit će se protiv Catanije.”
Dynamo Kiev: “Opasan protivnik. Imaju sve na fizičkom i taktičkom planu. Imaju brze i dobre igrače, a naprijed imaju najbolje napadače u Ukrajini: najboljeg mladog igrača Milevskog i Shevu koji je uvijek Sheva - nakon Raula najbolji strijelac Lige prvaka. Pritom ne mislim o onom što je radio u prošlosti, već što radi sada. Igra dobro, vođa je ekipe i vidim ga kao velikog igrača.”
Navijači: “Što tražim od navijača? Ništa drugačije od onog što je već reklo nekoliko igrača. Nije lako jednom navijaču kupiti ulaznicu, automobil, školovati djecu… Klub se potrudio da smanji cijene ulaznica kako bi doveli navijače na stadion. Onaj tko bude na San Siru nadam se da će nas nositi, jer momčad to zaslužuje: radimo dobro i dosad smo igrali sa 11 različitih sastava ne zato što mi se sviđa miješati imena, već je uvijek netko ozljeđen. Bez obzira na to tko siđe na travnjak daje sve od sebe i zaslužuje podršku gledatelja. Neka njihova podrška bude jednaka kao do sada. Pobjeda će stići sutra, ako ne onda u Kijevu, ako ne onda u Barceloni, ako ni tada onda protiv Kazana i ići ćemo u Europa Ligu. Ako pak ne pobijedimo niti protiv Rubina idemo svi… kući (smije se).”
Prijelazni rok: “Još jedan napadač? Mogu maštati, ali ne tražim ga. Idemo naprijed sa vrlo kvalitetnom momčadi, a ako Klub može dati još nešto kao poklon naravno da bih bio sretan. No nemam hrabrosti bilo što tražiti s obzirom da je Klub već napravio jako puno.”
ovaj dio o sustavu igre je jako zanimljiv ..
psiholoski pristup i da je najvaznije biti sretan ..
rijetko se cuje tako nesto od trenera ..
mourinho je postao psiholog :)
ako neko bude nasao neki live stream neka obavezno ostavi ovde :D
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=51016&part=sports
Balotelli#45
20-10-2009, 14:27
a .bet nece prenositi?
poceo ovaj sa izjavama kao mancini, ovaj jedan tip igrao X
ja sam stavio na inter na tiketu.... Ne svidja mi se to vec pravdanje da ako izgubimo nije strasno...Idemo na pobedu i tako ce ostati...!!
filip.sk
20-10-2009, 15:39
Pa ko ne bi stavio.... samo dali zna neko(Mislim Huska) dal ce biti na neki kanal od Thor???
a .bet nece prenositi?
ne prenose oni ligu sampiona, evo ceo dan gledam pikado hehe
Yasmin_19
20-10-2009, 17:59
ljudi dobicemo dinama 100% jaci smo za klasu !!! Forza Inter :P:P:P xD
ma ima da ih oderemo do bola.....cak ce i q da ga zavali
Ma dobijamo sigurno ljudi ba...i nadam se da se necu nervirat do zadnje minute.veceras ce ga sneijder zabit:)))))
Yasmin_19
20-10-2009, 18:47
ma kakav q nema njega ni na vidiku za prvih 11 xD najslabije je nas igrac bgm xD
filip.sk
20-10-2009, 18:59
yasmin nemoj tako pricati odma ce te napasti:vfunny: ti neznas da ovde Q je vrlo obozavan... svi hoce da on zabije. a njega nema ni u prvi 20 :) ....
ma joj nakon utakmice ce da podignu tuzbu protiv nas koliko cemo ih zlostavljat
Yasmin_19
20-10-2009, 20:15
treba biti realan xD ljudi sta vam je xD volim i ja Q tehnicar je , dobar je dribler sve to ali josh nije navikao na italijansku :( jbg.... dobicemo dinama 100% :P:P:P FI
ma filip mrzi trivelicu zato sto zeli pandeva :D
filip.sk
20-10-2009, 21:51
tacno je ivane :).... ali ne mrzim ga zaso trivelica se nemoze uporediti sa pandev :D
dobro je dobro je
osma utakmica za redom bez pobjede u ligi prvaka!!!
OOLEEEEEEEE
Joj, kako smo dobri... Bas smo jaki. Sramota...
ma sta vam je ljudi, pa ni special one ne bi igrao sa 2 napadaca protiv DYNAMO KIEVAA!!
to je samoubistvo, cuj sa dva napadaca igrati pihh, suazo i etoo, zamisli toliko ofanzive, pa ubili bi nas ljudi
InteristaSA
20-10-2009, 22:46
sramota.uvijek sam branio Mourinha i govorio da je najbolji trener al on je jedan prosjecan trener koji puno laje novinarima i ovo je sve njegova krivica nikog vise..jebote nemoze dinamo popisani dobiti..a imaju hrabrosti da kazu da idu na titulu LP..Ako prodjemo grupu i to ce biti uspjeh...
postoje dva objasnjenja za ovo:
1. trener nam je los do bola
2. nemamo igrace da pobedimo rubin i dinamo
pa vi sami izaberite
P.S zasto neko nije objasnio retardiranom mourinhu da igramo kuci protiv dinama a ne na nou kampu protiv barce
Grujinho
20-10-2009, 22:47
ma sta vam je ljudi, pa ni special one ne bi igrao sa 2 napadaca protiv DYNAMO KIEVAA!!
to je samoubistvo, cuj sa dva napadaca igrati pihh, suazo i etoo, zamisli toliko ofanzive, pa ubili bi nas ljudi
za etooja se nije ni znalo dali če igrati... jel trebao ubaciti još milita?
Ovo je najlosija utakmica ove godine...ja ne mogu da vjerujem da smo u CL ovoliko losi.pa sta je ovo?al sramota je sto je poceo samo sa etoom...maximalno sam razocaran.nadam se da cemo proc grupu.FORZA INTER
mourinho
20-10-2009, 23:04
Iako sam razocaran rezultatom, jos uvijek je sve potpuno otvoreno zahvaljujuci Rubinu.
Barcelona 4
Dynamo 4
Rubin 4
Internazionale 3
Grujinho
20-10-2009, 23:05
nije opet sve tako loše...imali smo šanse...mogli smo komotno pobijedit, ali koštale su nas naše pogreške...kod prvog gola VELIKA greška Zanettija, a drugi gol smo dobili nakon lucievog avtogola... ali naravno...za sve je kriv mourinho
ma ja sam kriv, ja sam ubacio matrixa i vieiru kad nam je trebao gol a mancinija sam pustio da truli na klupi
ma dobro mi se malo i zezamo na chatu za Mourinha
nego i vi isto kad je 5:0 tek onda aa bravo Mourinho
jebi ga stari, ako nakon dobre utakmice trener dobiva pohvale onda može i nakon loše dobivat kritike, nećeš mi reć da smo ih pojeli igrom i taktikom
jedan shevchenko je 5 puta sporiji od Zanettija i dva put za redom ga ovaj mora rušit i žuti je još dobio, a kad će mladi Santon dobivati šanse to pitaj znaš koga
šta će Mou reć da je Santon jednom zaustavljao Cristiana a sad ne može ni moju nonu?
ja neću sad ovdje u temama ništa protiv Mourinha(kojeg poštujem mnogo) ali čovjek je doveden pogotovo zbog lige prvaka, zbog svojeg iskustva u ligi prvaka, zbog mentaliteta kojeg treba ekipi dati za evropu a mi imamo 8 utakmica bez pobjede u ligi prvaka za redom(daj mi nađi kad smo zadnji put imali tako lošu seriju u evropi)
ako treba nešto reć o njemu ću reć u njegovoj temi nakon grupe pogotovo ako ne prođemo(a imat ćemo Barcu u gostima i ove lude kijevljane isto u gostima) ili nakon osmine ako ispadnemo jer slažeš se da bi trebalo bit bolje nego prošle godine
sramota.uvijek sam branio Mourinha i govorio da je najbolji trener al on je jedan prosjecan trener koji puno laje novinarima i ovo je sve njegova krivica nikog vise..jebote nemoze dinamo popisani dobiti..a imaju hrabrosti da kazu da idu na titulu LP..Ako prodjemo grupu i to ce biti uspjeh...
mourinho je trener o kome prvo ja ..a mozda i svi ostali nemaju do kraja jasno misljenje
za mene jos nije sigurno je li on ..genije ili je budala koja glumi genija
ne znam ..
Grujinho
20-10-2009, 23:42
ma ja sam kriv, ja sam ubacio matrixa i vieiru kad nam je trebao gol a mancinija sam pustio da truli na klupi
Gledaj Mancini nije u formi, to mislim da svatko zna...to nije mancini iz rome...može se govoriti da nije imao minutaže, ali i kada je igrao, ništa nije pokazao... a šta vam je tako čudno ovo u vezi sa Materazzijem... Dok nisu ušli Vieira i Materazzi mi nismo imali VISINE, koja je u završnicama jako bitna, jer se šalje puno dugih lopti i centaršuteva...A i Materazzi je prije dolaska u Inter bio NAPADAČ...sječam se onu zadnju sezonu, prije nego što je došao u Inter je i nama zabio :) (naravno nije slavio, jer je več potpisao ugovor sa nama).
ma dobro mi se malo i zezamo na chatu za Mourinha
nego i vi isto kad je 5:0 tek onda aa bravo Mourinho
jebi ga stari, ako nakon dobre utakmice trener dobiva pohvale onda može i nakon loše dobivat kritike, nećeš mi reć da smo ih pojeli igrom i taktikom
jedan shevchenko je 5 puta sporiji od Zanettija i dva put za redom ga ovaj mora rušit i žuti je još dobio, a kad će mladi Santon dobivati šanse to pitaj znaš koga
šta će Mou reć da je Santon jednom zaustavljao Cristiana a sad ne može ni moju nonu?
ja neću sad ovdje u temama ništa protiv Mourinha(kojeg poštujem mnogo) ali čovjek je doveden pogotovo zbog lige prvaka, zbog svojeg iskustva u ligi prvaka, zbog mentaliteta kojeg treba ekipi dati za evropu a mi imamo 8 utakmica bez pobjede u ligi prvaka za redom(daj mi nađi kad smo zadnji put imali tako lošu seriju u evropi)
ako treba nešto reć o njemu ću reć u njegovoj temi nakon grupe pogotovo ako ne prođemo(a imat ćemo Barcu u gostima i ove lude kijevljane isto u gostima) ili nakon osmine ako ispadnemo jer slažeš se da bi trebalo bit bolje nego prošle godine
ja mourinha nikad ne kritiziram...ako mi se neka njegova odluka ne sviđa to i napišem ali nikad ga nisam pljuvao kao neki ovdje...kad se pobjedi Genoa ili Milan svi čute, a kad se zbog greški ZANETTIJA i LUCIA remizira sa Dinamom, svi počnu udarat po mourinhu...
Zanetti vs. Shevchenko
Prvi put simulacija Ševe, drugi put prespora reakcija zanettija...i ja želim Santona u igri, ali znamo svi da je Zanetti nezamjenljiv. Moglo bi se Santona naravno staviti na mjesto gde igra Chivu i stvarno neznam zašto mu Jose neda šanse, ali vjerovatno ima neki razlog...
što se tiče ove serije... istina 8 utakmica bez pobjede nije dobar niz...treba priznati da su 3 od tih 8 utakmica bile protiv aktualnih evropskih prvaka Manchester Uniteda i Barcelone. Onda one utakmice prije manchestera prošle sezone (porazi od Werdera i Panathinaikosa), tu nema filozofiranja, to su slabi rezultati. Ali ove zadnje dvije utakmice protiv Rubina i Dinama, sigurno nisu bile loše...Rubinu na noge smo došli bez Motte i Milita, isto tako je Balotelli dobio crveni 30 minuta prije kraja...Dinamo se je mogao lagano pobijediti, ali greške Zanettija i Lucia su nas koštale uvjerljive pobjede...
Ne branim Mourinha, ali od ovih 8 utakmica samo su 2 bile slabe...sve ostale su kako da kažem, ispale loše zbog greški naših igrača ili zbog nekih nesrečnih slučajeva (avtogoli, greške....)
Ja sam uvjeren, da ovaj Inter ima potenciala...sa malo sreče kod ozljeda, znači da sljedeče utakmice odigramo sa punim kadrom, dakle sa Militom, zdravim Eto'om, Mottom, Balotellijem itd itd...možemo doči do 1/8 finala bez nekih večih poteškoča...
Pobjeda protiv Dinama več bi nas bacila na drugu poziciji, jer ni Rubin neče moči dva puta srušiti Barcelonu, več su danas imali puno sreče (prečka Ibre i stativa Toureja)....
I još nešto...Kad več svi pišete, da je Mourinho bio doveden da nas digne u Evropi...to je istina, ali vjerujte, ni Moratti nije od njega očekivao da če u 1 sezoni napraviti Inter koji če lomiti sve redom... Mourinho je kao što znate u Milanu tek dobru godinu dana... Polako se slaže jedna homogena ekipa, u budučnosti se može očekivati dolazak Pandeva, Coutinho dolazi isto tako, bit če još sigurno i nekih pojačanja na vezi, jer Vieira na ljeto odlazi, a i Quaresma i Mancini su blizu odlaska...
Ako u roku od dve-tri godine, ne počnemo dolaziti redovno do 1/4, 1/2 finala ili finala, ja ču biti prvi koji če biti za odlazak Mourinha.
Materazzi je prije dolaska u Inter bio NAPADAČ...sječam se onu zadnju sezonu, prije nego što je došao u Inter je i nama zabio :) (naravno nije slavio, jer je več potpisao ugovor sa nama)
Materazzi je u Perugi igrao braniča isto što je kasnije igrao u Interu
izvađao je slobodnjake iz kojih je tu i tamo zabijao(možda te to brkalo, osim što je bio opasan kao što je i kasnije bio iz kornera bla bla)
u roku od 2-3 godine, pa ti mislis da klub kao sto je inter treba cekati jos 2 sezone da prodje grupu
a sto se mancinija tice kolko god da nije u formi opet je realnije da ydje on ako nam treba gol a ne stoper
Grujinho
21-10-2009, 00:02
Ne znam Mauri, ja sam čuo da je bio napadač, ako nisam u pravu se izvinjavam...
Pa naravno ivane...nisi u filmu, da se preko noči promijeni ekipa...Mourinho je rekao, da mu je cilj u Interu, postiči nešto u Evropi i da proba "natjerati" klub na drugačije razmišljanje...
inter je godinama trošio pare i još ih troši, ali sada je drugčije...trebaju se dovesti igrači na kojima če sloniti igra u narednim godinama...
Barcelona i Manchester su naprimer nogometne institucije, oni več godinama imaju sličan stil igre i politiku transfera...
Nešto slično Mourinho želi učiniti u Interu...dakle davati priliku mladim igračima i razviti stil ili filozofije igre, koja če biti uspješna u evropi kao i u Italiji...
A takve promjene se ne mogu napraviti u jednoj sezoni...polako več se "čisti" ekipa....Crespo, Figo, Dacourt, Burdisso, Rivas, pa sada u skoroj budučnosti Vieira, Quaresma, Mancini... a kad se ekipa napravi, dakle kad se dovedu svi potrebni igrači ili proizvedu(primavera), sljedi ono najteže, to je uigrati sve ove nove momke i naučiti jih da razmišljaju kao jedno i ucjepiti jim pobjednički mentalitet
.....
bla bla bla...........
kao prvo ja sam PREZADOVOLJAN REZULTATOM......igra je naravno bila katastorfalna tako da mozemo biti sretni s rezultatom...nevjerovatno je to kako u tri utakmice (od kojih dvije na svom terenu) imamo samo 3 boda a sto je jos gore je sto ni na jednoj utakmici igrom nismo zasluzili pobjedu
sad ne znam jel treba da budemo ljuti pa barcu koja se napromasivala protiv rubina il da slavimo taj rez
bilo kako bilo zadnji smo na tabeli istina razlika je samo 1bod ali mi moramo ici barci u goste kao i dinamu...jedino nam rubin dolazi...
sta ocekivati od tih utakmica...ma nis tipicnu 8-1-1 formaciju i nadat se nekoj nafaki
mozda da mauro igrao imali bi sansi jer on je nafaka :) heheheh btw kad cemo bilijara haha
Poslije kise i tmurnog vremena dođe lijepo vrijeme!Tako će biti i za nas..
Jes da je ovo loše,moramo dobit Dinama i Rubina da budemo makar drugi ali vjerujem u ovu ekipu i ovaj projekat.Ljetos je odradjen odlican posao na polju dolazaka a i odlazaka tako da smo sad jedna cjelina koja ce se uigrat i smoci snage da preboli stare rane u ligu sampiona!
Samo naprijed-Forza Inter!
filip.sk
21-10-2009, 02:11
Pandev je covek koji nas fali :)
estebane i ja sam optimist, nakon 8 utakmica bez pobjede(i slažem se da su tu bile 3 ekipe evropski prvaci) i još kad uzmeš u obzir da je zadnja pobjeda prije tih 8 bila kod kuće s 1-0 protiv ciparskih ribolovaca
ali iskreno mislim da ćemo dobit sljedeću kad se uzme u obzir da gore ne može biti(skoro) i da bi kad tad trebali i pobjedit hehehe
PazzaInterista
21-10-2009, 09:06
Nije sve nije sve tako sivo ;)
jebote pa ja mislio mi danas igramo...kad sam sad vidio rezultate ono iznenadi se pravo...sta da pricam nit sam gledao tekmu ni nista zato se samo nadam da ce biti bolje sljedeci put
Zanetti19
21-10-2009, 11:03
Utakmica je namjestena kao i protiv Rubina, kao sto je bilo prosle godine protiv Anatozisa. Svake godine u grupnoj fazi Inter namjesta utakmice kao i mnogi drugi veliki klubovi. Logicno je da jedna Barselona ne moze da izgubi od Rubina (nikada nisam cuo ni za jednog njihovog igraca, a ove godine sam cuo za ovaj klub). Obratite malo paznju na date i primljene golove Intera i Barselone, videcete da je razlika u 3-4 minuta. Dalje idu Inter i Barselona samo sa znatno vecim budzetom.
Forza INTER!!!:nova::nova::nova:
Samo da bolje prođemo u Kijevu jer zadnji put kad smo bili gore i trebala nam je pobjeda nismo baš dobro prošli(eh bolna sjećanja sada)
---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post was at 11:14 ----------
Utakmica je namjestena kao i protiv Rubina, kao sto je bilo prosle godine protiv Anatozisa. Svake godine u grupnoj fazi Inter namjesta utakmice kao i mnogi drugi veliki klubovi. Logicno je da jedna Barselona ne moze da izgubi od Rubina (nikada nisam cuo ni za jednog njihovog igraca, a ove godine sam cuo za ovaj klub). Obratite malo paznju na date i primljene golove Intera i Barselone, videcete da je razlika u 3-4 minuta. Dalje idu Inter i Barselona samo sa znatno vecim budzetom.
ne znači da ako ti nisi nikada čuo za neki klub da je namješteno, od kud sad da je prošle godine namješteno? jer isto nisi čuo za Anorthosis a ne Anatozis
prošle godine znači bilo nam je svejedno da li ćemo bit prvi ili drugi?
završili smo drugi i eto na koga smo naletili u osmini
sigurno je ista ideja sada hahahahha
ma sta namjesteno..jedino ako je neko dao ibri pare pa on masio hahahahah
a onaj saban iz rubina ga zabi do bola...
a inter nije namjesteno...jer trebalo je platiti dinamu da nas ne pobijedi hehehe
(nikada nisam cuo ni za jednog njihovog igraca, a ove godine sam cuo za ovaj klub)
nikad nisi čuo za jednog njihovog igrača, iskreno nisam ni ja za ogromnu većinu ali Semak(jel još uvijek kapetan ruske repke?)
Quaresma#7
21-10-2009, 12:08
Videče kad Mourinho obori Barcu na Camp Nou :D i pobedimo sve ove 3 utakmice
Za sada moramo se plasirani u osminu finala CL pa kad dodje januar pod hitno uzeti jendog dobrog defanzivca jer Cambiasso još nije onaj pravi ali polako a sigurno dolazi u formu. Zanetti je več ostario tako da treba polako tražiti zamenu za njega i možda jedan dobar winger. Još uvek mi je žao što nisu uzeli Arsavina ali jbg šta je tu je. Ako se u januaru ne pojačamo bar jednim od ovih težko nama u drugom delu sezone.
kakav winger? ne igramo s takvim igračima mi, tj. formaciju sa kojoj su potrebni takvi
mislim kakav sad winger???
Quaresma#7
21-10-2009, 12:19
kakav winger? ne igramo s takvim igračima mi, tj. formaciju sa kojoj su potrebni takvi
mislim kakav sad winger???
:vfunny: Ma ne mislim jednog takvog koji more igrati i na centru vezne linije i na krilu ko Sneijder e još jednog takvog sličnog trebamo.
aaaaaaaaa, pa tako reci :D
Samo da bolje prođemo u Kijevu jer zadnji put kad smo bili gore i trebala nam je pobjeda nismo baš dobro prošli(eh bolna sjećanja sada)
lokomotiva :)
@grujo samo da te podsetim da smo zadnje 1/2 igrali 2003 vs Milana a zadnje 1/4 2006 protiv Villarreala
Quaresma#7
21-10-2009, 12:28
Jedan takav nam još fali da bi mogli igrati tu formaciju normalno jer nam ide dosta dobro ako zaboravimo ono juče :D mogao bi i Balotelli na krilo samo što se on ne voli vračati nazad previše i pomagati ekipi tu se on malo mora popraviti kao fudbaler. Ja se još uvek nadam Hamšiku :slatki: mada težko izvedljivo ali nada umire zadnja :D
Yasmin_19
21-10-2009, 13:28
razocaran sam igrom i glupim luciom koji je do -oga grijesio! mislio sam da bar dinamo mozemo dobiti u jebenoj CL...sad moramo u ukrajini da dobijemo ! Sumnjam xD!!!
lokomotiva :)
@grujo samo da te podsetim da smo zadnje 1/2 igrali 2003 vs Milana a zadnje 1/4 2006 protiv Villarreala
0-0
1-1
martins smrc
http://i.imagehost.org/0161/martins.jpg (http://i.imagehost.org/view/0161/martins)
za etooja se nije ni znalo dali če igrati... jel trebao ubaciti još milita?
ko mu je kriv sto nije pozvao arnauta
Pandev je covek koji nas fali :)
jesi dosadan ;)
sve je moguce, hem dignemo lofe na kladi, hem se dogovorimo sa ovima da nam daju procenat koji oni dobiju za pobjedu ili remi u LP, mada ja iskreno ne vjerujem, jos nisam poceo toliko sumnjati
Yasmin_19
21-10-2009, 14:48
jebeno ce nam biti samo mogu to da kazem xD
Grujinho
21-10-2009, 15:55
Ma ništa jebeno..
Pobijedimo Dinamo u Kijevu i evo nas na 2. poziciji....A onda nam dolazi Rubin na Meazzu...ako se pobjede ove utakmice mi smo več naprijed...a ona zadnja sa Barcelonom na Camp Nou, če odlučivat o prvom i drugom mjestu
hehe a znaš li da i sa dvije pobjede postoji mogućnost da ne idemo dalje
Grujinho
21-10-2009, 16:03
Znam ali gledaj....pobijedimo Dinamo u Kijevu, a barca rubina u kazanu....realno je barca jača, i trebala bi več kod kuče razbiti rubin, ali dve stative su jim spriječile slavlje...
Dakle:
Barca 7
Inter 6
Dinamo 4
Rubin 4
Onda pobijedimo Rubin kod kuče :)...a Barca ide na noge Dinamu...i recimo da se dogodi iznenađenje i Dinamo remizira sa Barcelonom ...
Inter 9
Barcelona 8
Dinamo 5
Rubin 4
i mi smo več naprijed :D
jedino ako Rubin ili Dinamo pobijede Barcu, tada čemo imati probleme,ali mislim da su vrlo male šanse da se to desi
Znači naš posao je da se pobijede ove dvije utakmice i to je to...onda nas samo čudo može spriječiti od ulaska u 1/8 finala
da al recimo pobjeda samo protiv Rubina i onda remiji s Barcom i Dinamom, i onda jebačina, ovisimo totalno
ma mi pobedimo obe a neka ekipa pobedi barcu, mi opet ispadamo zato sto bi nas u tom slucaju barca ubila na nou campu
Grujinho
21-10-2009, 16:41
ma šanse da barca još jednom izgubu od rubina ili dinama su male skroz...gledao sam highlightse utakmice Barca : Rubin i stvarno Rubin iz 2 kontre dao dva gola, a barca se napromašivala (prečka zlatana, stativa toureja itd itd...)...
Ali ako več gledamo tako...ako bi dva puta barca gubila od rubina i dinama, zašto onda inter nebi uzeo barem bod ivane?
mislim nema smisla sada računati..idemo utakmicu po utakmicu...ja samo kažem, ako pobijedimo sljedeče dve utakmice, mi smo več vrlo vrlo blizu barem druge pozicije u grupi
Ma ne vredi nam ni drugo mesto, mou je opet zasrao, sad cemo na Real u 1/4
da, ma iznervirao me gruja :D
Grujinho
21-10-2009, 17:00
Ma ne vredi nam ni drugo mesto, mou je opet zasrao, sad cemo na Real u 1/4
a jebiga onda...ništa ti ne valja...samo tražiš neke sitnice, kako bi mogao mourinha kriviti za sve loše stvari...
drugo mesto bi bilo sasvim solidno...u grupi smo sa možda i najjačom ekipom na svijetu i nije sramota završiti drugi (a i naša grupa je jedina u kojoj igraju 4 prvaka. Ruski, Ukrajinski, Španski i Italijanski...a neki vidim mnogo podcjenjuju Rubin i Dinamo, kao da su to klubovi ranga Zurich, Debrecen itd itd)...naravno da i ja želim da osvojimo prvo mesto, i naši igrači če sigurno dati sve od sebe, ali ako ne prođe, nije tragedija...i vjeruj mi iako dobijemo Real, bit če lakše protiv njih nego protiv Barcelone...a plus toga, Real je sigurno prvi u svojoj grupi, i tako če i ostati...u onoj grupi če drugi završiti Milan verovatno :)
nije sramota biti drugi iza barce ali je sramota da se u 3utakmice mi branimo
kakve sitnice, pa 8 utakmica bez pobede za mene nisu sitnice
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
nije sramota biti drugi iza barce ali je sramota da se u 3utakmice mi branimo
kuci igramo, treba nam gol i mou ubacuje vieiru i matrixa :D
pa nije to bila loša ideja, trebalo je centimetara u napadu a jedini put kad je Matrix dobio visoku uspsio ju je glavom i to točno produljit našem igraču, ali problem je u tome što se samo jednom u tome uspjelo, ali ideja nije bila loša, prisjeti se malo čocječe koliko nas je puta matrix spašavao, i glava i škarice pa i sa slobodnjaka je znao zabit
ma kako god, jurili smo rezultat, onda je umesto vieire trebao mancinia, quaresmu neznam ni dal je zvao
pa ne znači uvijek da kad juriš ajmo ko svaki kreten napadača stavljaj, nije ih bilo više, mancini i quaresma su kretenčine koje više ne znaju ni šta je nogomet, kužiš ti da matrix vjerojatno ima bolji istinkt za golove nego ta dva propala idijota
Vieira si vidio kako je gol zabio u zadnjem kolu??? jedna šansa, jedan udarac i jedan gol! još je i visok igra dobro glavom
jedini problem je što mi nismo bili u potpunosti premoćni zadnjih 10 minuta da ih totalno stisnemo i nabacivanjima dobijemo prednosti tih visokih igrača
Grujinho
21-10-2009, 17:14
kakve sitnice, pa 8 utakmica bez pobede za mene nisu sitnice
več smo jučer o tim utakmicama pisali, a ti uporno nastavljaš pisati samo prazne argumente... zašto ne kažeš da su 3 od tih 8 utakmica bile protiv aktualnih evropskih prvaka...zašto ne napišeš, da smo bili mnogo bolji i opasniji od dinama ali velika greška Zanettija i avtogol Lucia su nas koštali pobjede...zašto ne napišeš, da smo protiv Rubina isto nakon lošeg početka, pokupili se i počeli bolje igrati ali nas je presjekao crveni karton Balotellija 30minuta prije kraja...
Svi samo govorite o 8 utakmicama bez pobjede, a nitko ne poglede šta je glavni razlog za takve rezultate... ja sam siguran da čemo več protiv Dinama u Kijevu pobijediti, vidjet češ...
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
kuci igramo, treba nam gol i mou ubacuje vieiru i matrixa :D
ovo smo isto razjasnili...ako si pogledao neku napetu završnicu, sam bi video da se u tom razdoblju igre ne pokušava nekim kratkim pasovima i dugim akcijama doči do gola, več dugim loptama i centaršutevima...mi u igri nismo imali ni jednog visokog igrača, osim u odbrani...etoo, suazo, sneijder, stankovič, cambiasso, zanetti sigurno nisu baš na TI sa visokim loptama...mourinho je tu procijenio da bi bilo pametno poslati dva visoka igrača u igru...
več smo jučer o tim utakmicama pisali, a ti uporno nastavljaš pisati samo prazne argumente... zašto ne kažeš da su 3 od tih 8 utakmica bile protiv aktualnih evropskih prvaka...zašto ne napišeš, da smo bili mnogo bolji i opasniji od dinama ali velika greška Zanettija i avtogol Lucia su nas koštali pobjede...zašto ne napišeš, da smo protiv Rubina isto nakon lošeg početka, pokupili se i počeli bolje igrati ali nas je presjekao crveni karton Balotellija 30minuta prije kraja...
Svi samo govorite o 8 utakmicama bez pobjede, a nitko ne poglede šta je glavni razlog za takve rezultate... ja sam siguran da čemo več protiv Dinama u Kijevu pobijediti, vidjet češ...
jeee tebi su naše greške dva gola a to što nismo zabili opet naše greške, a šta je sa super promašajem ševčenka sam pred golmanom? bilo bi 2-3
pa da samo čujem nekog da nam sreće nedostaje hahahhaahha
zahvali nekom na nebu za onu šansu shevchenka, inače bi bilo 15 komada Interu hahah
a da ne govorim da su imali i drugih šansi, ne takvih zicera ali jesu, a mi nismo imali niti pravi zicer
da crveni balotellija, o tome smo već pričali da je i prije crvenog bila naša super premoć i super igra
i koji je glavni razlog naših super rezultata?
ovo smo isto razjasnili...ako si pogledao neku napetu završnicu, sam bi video da se u tom razdoblju igre ne pokušava nekim kratkim pasovima i dugim akcijama doči do gola, več dugim loptama i centaršutevima...mi u igri nismo imali ni jednog visokog igrača, osim u odbrani...etoo, suazo, sneijder, stankovič, cambiasso, zanetti sigurno nisu baš na TI sa visokim loptama...mourinho je tu procijenio da bi bilo pametno poslati dva visoka igrača u igru...
Grujo ligu sampiona mozemo osvojiti jedino ako pobedimo a ne ako lepo igramo, isto tako na kraju se racunaju samo rezultati a ne ko je kako igrao
a sto se tice tih visokih igraca pa kakva je to taktika, ubacimo visoke u sesnaest i onda samo napucavati lopte, e to definitivno moze samo mourinho
Grujinho
21-10-2009, 17:22
Grujo ligu sampiona mozemo osvojiti jedino ako pobedimo a ne ako lepo igramo, isto tako na kraju se racunaju samo rezultati a ne ko je kako igrao
naravno...treba realizirati greške koje smo pravili, odigrati koncentriranije u odbrani(jer baš zbog slabe koncentracije smo dobili dva gola protiv dinama)...
radi se na tome, i rezultati če sigurno doči, ja mislim več u kijevu
a sto se tice tih visokih igraca pa kakva je to taktika, ubacimo visoke u sesnaest i onda samo napucavati lopte, e to definitivno moze samo mourinho
šta mu je drugo preostalo? da drži u igri cambiassa, koji je u tom razdoblju nekoristan? tad vam opet nebi valjalo što nije obavio zamjene...
šta mu je drugo preostalo? da drži u igri cambiassa, koji je u tom razdoblju nekoristan? tad vam opet nebi valjalo što nije obavio zamjene...
Mogao je reci igracima da stanu na loptu i da igramo neku vrstu presinga, trebao je ubaciti i q i mancinija + 2 napadaca a pozadi zaneti i sneijder, onda bi se dinamo branio i pao bi jedan gol to je sigurno
Grujinho
21-10-2009, 17:33
Mogao je reci igracima da stanu na loptu i da igramo neku vrstu presinga, trebao je ubaciti i q i mancinija + 2 napadaca a pozadi zaneti i sneijder, onda bi se dinamo branio i pao bi jedan gol to je sigurno
dakle ubaciti Quaresmu i Mancinija umjesto Stankovića i Sneijdera?? To bi bio pravi potez da :)
Nije to tako lako ivane...dinamo nam je več ionako pretio preko kontri, posebicie Ševčenko i Milevsky su bili opasni, a sa ubacivanjem one dvojice malo bi pridobili u napadu(ako bi uopšte profitirali), a riskirali bi i ovaj bod što smo osvojili...
mourinho
21-10-2009, 17:34
Ajde gledajte sa vedrije strane, mi smo jedina ekipa u grupi bez poraza :)
dakle ubaciti Quaresmu i Mancinija umjesto Stankovića i Sneijdera?? To bi bio pravi potez da :)
Nije to tako lako ivane...dinamo nam je več ionako pretio preko kontri, posebicie Ševčenko i Milevsky su bili opasni, a sa ubacivanjem one dvojice malo bi pridobili u napadu(ako bi uopšte profitirali), a riskirali bi i ovaj bod što smo osvojili...
ne umesto sneij. vec umesto cambiasa
pa jbg grujo kakav je to inter ako se plasi jednog dinama i na kraju krajeva ko ne reskira on i ne dobija
P.S pa grujo sta ti mislis kad bi se barca branila sa 9 igraca dali bi bila to sto je sada
cmabiassa biš izvadio? pa jel ti znaš da bi se vršio pressing trebaju i pravi igrači, ne tebi bi dva napadača i dva krila pravila presing i uzimali lopte haha
Grujinho
21-10-2009, 17:47
pa jbg grujo kakav je to inter ako se plasi jednog dinama i na kraju krajeva ko ne reskira on i ne dobija
u ligi prvaka nema slabih ekipa...ako se previše otvoriš, brzo možeš biti kažnjen(barca : rubin)... bili smo bolji, dva puta gubili (zbog svojih greški), dva puta ih stizali, i bilo bi glupo izgubiti utakmicu, posle onog mučenja...
P.S pa grujo sta ti mislis kad bi se barca branila sa 9 igraca dali bi bila to sto je sada
Mourinho raspolaže sa igračima koji su najkvalitetniji u danom momentu...šta bi barcelona bila ako bi u igru stavljala igrače koji nisu ni blizu forme u kakvoj su bili ispred nekoliko sezona...jok, treba prodati sve što neigra dobro...ajde nekažem da igrač nije u formi neko vrijeme, ali da več nakon godinu i nekoliko mjeseci nemože uputiti jedan centaršut protiv jedne piacenze(quaresma), onda neznam šta če on raditi u napetim završnicama u ligi prvaka...trenutačno smo u krizu što se tiče ofenzivnih igrača...
Ali ne zaboravi da če se brzo vratiti i Milito i Motta...isto tako če Balotelli imati pravo nastupa...Eto'o nije bio 100% spreman za ovu utakmicu, ali ipak je igrao...bit če bolje u kijevu vidjet češ...
i još ovo...barcelona ima svoj stil igre, kojeg forsiraju več godinama...inter nema ni približno takvih igrača, da bi mogao igrati kao barcelona...mourinho želi pronači stil igre koji bi dobro prolazi u serie a, kao i evropi...aa znamo da u italiji ne možeš igrati kao što barca igra u španiji
P.S. Nisam ni sam zadovoljan bodom, ali nije sve tako loše...bit če bolje u kijevu
ma kod mourinha me najvise nervira sto tera i napadace da se vracaju do gola, pa neka pusti bar njih dvojicu neka sede na polovini protivnika, ovako kad se oni vrate i protivnicka zadnja linija se dize na nasoj polovini
ma kod mourinha me najvise nervira sto tera i napadace da se vracaju do gola, pa neka pusti bar njih dvojicu neka sede na polovini protivnika, ovako kad se oni vrate i protivnicka zadnja linija se dize na nasoj polovini
hehe njihova linija se diže, oni se mogu dić i ako se ti ne vratiš kad je protivnička ekipa u posjedu lopte, i to ostaneš 10metara u zaleđu
a i kad seki igraju tako visoko s obranom onda je veliki risk za offsajde, a našim napadačima se to ne može dopuštat
uostalom sve to ovisi neki put napadači moraju igrat pressing, neke ekipe imaju dobre tehničare središnje braniče koji znaju akciju postavit od zadnjeg reda(baš sam negdje čitao da je to mourinho rekao za Cordobu i da ga jedino zato ne voli), il napr. pogledaj šta je Guardiola rekao za ukrajinca kojeg su kupili nedavno i zašto ga posebno voli
Ma prolazimo ba ljudi...dobijemo dinamo i rubin(mada smo trebali na papiru i prve dvije s njima dobit) i idemo sigurno.a onda ako nas sreca barem malo posluzi idemo mi daleko ove godine...ja vjerujem u mourinha i u ekipu koja po meni nikad nije bila jaca,jos samo da se to malo poslozi i to je to...:)FORZA INTER
Enfant Terrible
21-10-2009, 18:16
Ovim remijem smo malo zakomplikovali stvari, ali mislim da pobjeda u Kijevu neće izostati. Sreća u nesreći je Rubin Kazan, koji nam je učinio divovsku uslugu i nije pustio Blaugranu da pobijedi, što nas direktno ostavlja u igri za prvo mjesto. Neko je već pedantno iznio kalkulaciju na ovoj temi, opcije su sve moguće, ali najbitnije je sačuvati zdrav sastav jer nas onda niko ne može pobijediti, čak ni Barca.
Što se same utakmice tiče, na neki način pobijedili smo sami sebe. Nes(p)retni autogol Lucija i onda greška odbrane, to se nikako više ne smije događati. Odbrana mora igrati skoncentrisano 110% jer je ona temelj ekipe u svakoj utakmici, i ukoliko nastavimo igrati protiv dva protivnika svaku LP utakmicu, nećemo stići nigdje.
Kompletan sastav nije bio na dispoziciji, i to je po meni jedan od bitnijih razloga. Eto'o nije spreman i to se moglo vidjeti. Formacija Mourinha nije bila loša, pokazala se kao uspješan recept, ali sve kockice nisu bile dostupne.
Sada, pobjeda u Kijevu je imperativ...
zlatane svaka cast na optimizmu,ja stvarno uopste ni ne razmisljam u prvom mestu,vec bilokako da se dokopamo te nokaut faze...
ma kazem vam ja, lucio je kao cordoba, nekada briljira, nekada ga strahota gledati
jos jedan potez josea, cordoba propade na klupi!
---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:34 ----------
da, a sjecate se kad sam govorio da nisam zadovoljan drugom dvojkom, rubinom pa i dynamom, evo vidite sta se desava, mi nikada nismo dobro prolazili u rusiji niti portugalu niti spaniji sta ces
da, a sjecate se kad sam govorio da nisam zadovoljan drugom dvojkom, rubinom pa i dynamom, evo vidite sta se desava, mi nikada nismo dobro prolazili u rusiji niti portugalu niti spaniji sta ces
ja sam to prvi govorio ali za rusiju, ukrajinu i spaniju hehe za portugal nisam :D
evo ispade da smo samo mi kiksali od svih talijana
Onaj tko igra za Inter nikada ne smije biti tužan
Inter nikako do pobjede u Ligi prvaka. Osam utakmica u nizu bez slavlja. Nakon 2:2 u 3. kolu protiv Dynama iz Kieva pred mikorofonima su govorili službeno igrač utakmice Javier Zanetti, Wesley Sneijder, Dejan Stanković, Douglas Maicon, David Suazo i Jose Mourinho.
Zanetti: “Inter je napravio sve kako bi promijenio utakmicu koja je započela loše. Napravili smo sve, stvorili monge prilike za pobjedu i tu ne smijemo stati, moramo se boriti za pobjede u ostalim utakmicama. Protivnik nas nije iznenadio, očekivali smo tako jaku momčad. U Kievu nam igra samo jedan rezultat, no mi uvijek igramo na njega, samo što nam danas nije uspjelo.”
Sneijder: “Ne mogu se usporediti utakmice s Genoom i s Dynamom. Danas je to bila druga priča, Liga prvaka je sasvim drugo natjecanje. Razlika je u protivnicima, a ovi danas su bili opasni, poglavito iz prekida. Jeli ideja sa dva polušpica pobjednička za Inter? Meni se ništa ne mjenja, ali mislim da se takva situacija rađa iz hitnosti i kada svi moji suigrači budu spremni ona neće više vrijediti. Igrati u paru sa Stankovićem mi se sviđa, ali kada igram sa dvije špice imam više ljudi za poslužiti. Najvažnije je biti na raspolaganju treneru, a on onda nek odluči kako ćemo. Osobno sam zadovoljan svojom igrom danas, ali sigurno ne i rezultatom. Inter je bio bolji u drugom poluvremenu, ali nije bilo dovoljno. Sada imamo još tri utakmice. Rad se kad tad mora naplatiti. Rastemo iz utakmice u utakmicu i naravno da želimo biti još bolji.”
Stanković: “Liga prvaka se ne zove tako bez razloga. Dynamo nas je sigurno dobro snimio gledajući snimku iz Genove, a moglo je biti i gore, jer da smo izgubili bili bismo eliminirani. Sada idemo naprijed. Jedna špica i dva polušpica? Zasad ide dobro, ali mislim da svi jedva čekamo da se vrati Milito. I Mario je sada odličan pa možemo računati i na 4-3-3. Vidite da svi znaju igrati nogomet, Rubin je dobio u Barceloni pa je iz tog razloga naš bod jako vrijedan.”
Maicon: “Danas nije bilo dobro, ali sada se moramo okrenuti sljedećim izazovima. Osjetili smo i umor od utakmice u subotu. U prvom sam poluvremenu bio napet, ali u drugom je bilo puno bolje kad sam se opustio. Onaj tko igra za Inter nikad ne smije biti tužan. Danas nije bilo dobro kao u subotu, nismo osvojili tri boda koja smo željeli. Dynamo je igrao svoju utakmicu i ona je za njih kao pobjeda. No kako su oni napravili dobar rezultat ovdje tako mi možemo tamo. Sada se moramo skoncentrirati na prvenstvo.”
Suazo: “Nogomet je takav, moraš zabiti gol. Imali smo prilika iako smo ih promašili. Sa Eto’om sam komunicirao i na terenu, jer dobra lopta će kad tad doći. Trener zna koje su moje mogućnosti. Kada sam bio na terenu govorio mi je da idem duboko… Šteta. Sada ćemo nastaviti raditi kako bismo bili bolji i idemo u Kiev po pobjedu. Ja ću se nastaviti zalagati kako bih bio spreman kada mi trener sljedeći put ukaže priliku.”
Mourinho: “Ne slažem se da je pristup bio drugačiji u odnosu na utakmicu u prvenstvu u subotu. Jednostavno se radi o potpuno drugačijim utakmicama, protivnicima, stilovima, a posebice je razlika kada povedeš nakon pet minuta kao u subotu, odnosno kada gubiš nakon pet kao večeras. U nogometu je udaljenost između raja i pakla jako kratka, a mi još nismo u paklu, ali moramo dobiti u Kievu. Uza svo poštovanje prema Dynamu mislim da će nam tamo biti puno lakše pobijediti nego večeras. Koncentracija je večeras bila dobra, ali smo bili loši u prekidima. Dobro smo proučili protivnika, ali momčad se malo izgubila usljed duplog zaostatka, a oni su jako brzi i to su koristili. Ne želim tražiti isprike, ali mora biti jasno kako je Eto’o uložio enormne napore kako bi uopće igrao. Ulazak Suaza je bio neophodan kako bismo stvorili nove neprilike protivniku. Puno smo radili, ali nismo imali dosta sreće. Rezultat je prikladan utakmici. Lucio nije imao sreće kod njihovog drugog gola, ali svi smo oduševljeni njime općenito. Bilo je još grešaka u obrani, ali zasluge pripadaju i Dynamu - bili su jako dobri. Rekao sam vam da je Sheva pravi, a i Milevskiy je bio opasan iz kontri. Napravili smo nekoliko individualnih pogreški u obrani, a to se na ovom nivou plaća. U napadu nismo imali nikoga u formi unatoč svom trudu Samuela. Ima li Inter psihološku barijeru u Ligi prvaka? Ne vjerujem, igrali smo neriješeno s Barcelonom, potom smo imali problema s Rubinom, a danas smo vidjeli da je Dynamo odlična momčad koja je sposobna zakomplicirati stvari. Rezultati u skupini nužno ne kompliciraju stvari vidjevši da je Barcelona izgubila od Kazana, ali to daje vjerojatnost da ćemo igrati za prolaz sve do zadnjeg kola. Ja ipak vjerujem da je utakmica u Kievu ključna i zato tamo moramo pobijediti, a ponavljam kako ja vjerujem da će nam to biti lakše tamo nego ovdje večeras. Skupina je vrlo izjednačena i jako teška.”
ma ovaj mourinho je uvek bio dobar govornik
davno sam ja rekao da je duso dao za politicara hahahah puno price a nista konkretno
ado_inter
22-10-2009, 12:33
ma ja ne znam sta ce da bude s nas u ukrajini mi tamo moramo da pobjedimo ukoliko zelimo da idemo dalje al stvarno ce nam bit tesko
danas(22.10.) slavimo godišnjicu zadnje pobjede u ligi prvaka :D (protiv ciparskih ribolovaca gol Adriana)
danas(22.10.) slavimo godišnjicu zadnje pobjede u ligi prvaka :D (protiv ciparskih ribolovaca gol Adriana)
eto vidis sta znaci adriano za igru intera hahahah
adriano je dokrajcio i panathinaicos u predhodnoj pobedi :D
Il Trattore
22-10-2009, 14:20
eto vidite otkad nema adriana nema ni pobjede :D ,ako vratimo adriana idemo po LP
Ma Adriano nije loš, samo bi njega svaki trebalo zaključat među 4 zida da ne dobije priliku za lokati, a ovo s Dynamo je katastrofa,ali eto srećom dobio Rubin Barcelonu pa stanje s bodovima i nije tako katastrofalno,samo ne dobijemo li u Ukrajini možemo pravo pa u pičku mile ...ere
Quaresma#7
22-10-2009, 21:01
Ma probijo bi on i zid kad se mu počne piti, on je jak ko bik :sivi:
Svinjska gripa odgađa utakmicu Dinamo Kijev - Inter?
Vijesti o širenju svinjske gripe u Europi sve su brojnije, a opasni virus sve više utječe i na održavanje sportskih natjecanja. I jedna utakmica nogometne Lige prvaka bi mogla doći u pitanje.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/091030139.jpgFoto: AP
Radi se o dvoboju kijevskog Dinama i Intera, koji se trebao igrati u srijedu, 4. novembra.
Razlog moguće odgode ogleda 4. kola skupine F je širenje svinjske gripe od koje je u Ukrajini dosad umrlo 11 ljudi. Mnogi su događaji u zemlji odgođeni na tri sedmice, a ni Liga prvaka više nije sigurna.
- Sve što se tiče nogometnih utakmica ćemo procijeniti nakon konzultacija i rasprava - poručila je ukrajinska premijerka Julija Timošenko.
samo nam je ovo falilo...treba jos dodatno da strepimo -.-
ma hajd to je dobro mozda se tekma bude igrala negdje blize..npr u sarajevu hahahahahahha
marakana je slobodna u sredu :P
Grujinho
30-10-2009, 23:09
evo i ovde u sloveniji ima slobodnih stadiona...ovde u mom gradu, kad se napuni stadion (3000 gledatelja) to je ludilo!
Balotelli#45
31-10-2009, 10:33
cuti kod nas kad dodje 50 ljudi bude ludo :sivi: :sivi:
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.