View Full Version : Genoa - Inter
Subota 17.10.09 20:45
Posljednje vijesti kažu da je Eto'o zaradio laganu ozljedu i njegov će nastup biti odlučen u sljedeća dva dana, slična situacija je s Mottom, koji se kao iznenadno brže oporavlja i možda bi i mogao zaigrati, ali i o njemu će se odlučiti u zadnji čas
Quaresma#7
15-10-2009, 12:37
Ovo je isto zajebana utakmica. Biče nam težko ali ipak verujem u pobedu. Mislim da če sigurno igrati Motta i Etoo jer je utakmica previše važna da bi jih vukao po klupama. Nadam se da če se Balotelli pokazati i Muntari ako zaigra.
ma nabit ce njih murinjo u privh 11 pa makar u kolicima igrali
sta fali milito - balotelli ili milito suazo ili milito arnautovic, etoo i nije ne zamjenljiv po meni
teska utakmica sigurno, ali imam osjecaj da su slabiji nego prosle godine, i dao bih sansu ponovo Q i M po krilima, jednostavno imam osjecaj da bi upalilo
samo da nam ga Crespo ne zavuce :D
millito i crespo .najzanimljiviji igraci za gledati u ovoj utakmici
dera kako mislis da suazo ili arnauta mogu zameniti eto'a, pa postici gol na utakmici je a obojicu neresiva misterija hehe
nema veze, siguran sam da bi bolje igrali
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 12:47 ----------
da, jos jedan motiv da ih dobijemo jeste sansa da odmaknemo juveu koji igra sa gilardinom i kompany
Quaresma#7
15-10-2009, 14:24
Jel bi to dera konačno ubacio i Q-ja :D
Balotelli#45
15-10-2009, 14:48
ma balotelli-destro i nema svadje :D
Jel bi to dera konačno ubacio i Q-ja :D
ja da sam trener, igraci poput njega bi ponekada dobili sansu u utakmicama kao ove, niti toliko vazne, niti nebitne, a ne dadne mu sansu protiv milana hehehe
Balotelli#45
15-10-2009, 19:50
pa protiv milana je nevazna :D
Bilo bi bas bitno pobijedit..a zna se da ce nam biti jedno od najtezih gostovanja
bit ce tesko bez milita i eto'oa al valjda se mario malo smirio pa vec jednom pocne igrat kako treba... ovo je prilika za suaza i arnautovica samo aku mou ne krene sa 4-3-3 formacijom ako bude ta opet nece igrat :D
ma ako rizikujemo 433 sa q i mancinijem bar imamo nadu
a ako pocnemo sa 442 sa mario i jednom od ove dve zlatne kopacke nema ni nade hehe
Quaresma#7
16-10-2009, 00:01
Ma vreme je došlo da i Q proradi :D
Quaresma#7
16-10-2009, 00:04
To be or not to be
kakav je ovo spam? :spam:
claudejandamvan
16-10-2009, 13:24
Ovo je sigurno jedno od tezih gostovanja u sezoni.Genoa ima odlicnu ekipu.Ja bi bio prezadovoljan bodom iz ove utakmice.
Quaresma#7
16-10-2009, 14:29
Mourinho če dati Suazu priliku. Verovatno če biti tandem Suazo-Balotelli.
Andiamo Suazo http://www.youtube.com/watch?v=dfoPbOXokr8
http://www.youtube.com/watch?v=WHEfursI0-s
Crespo nam je inače zabio čak 6 komada, 2 s Lazijom i 4 s Parmom hehe
da li ce biti negde prenos?
kako jos nema ko je pozvan
http://video.gazzetta.it/?vxSiteId=f89d11d6-1424-420d-8ebb-23904200f68a&vxChannel=CalcioNews&vxClipId=2570_be56ac32-ba58-11de-9a33-00144f02aabc&vxBitrate=300
kaze mou...zasto ovako izgledam...pa kako ne bih od ovih reklama iza mene ...samo se krecu...gle...jao opasne su...od njih imam nocne more
Balotelli#45
16-10-2009, 19:20
ma bice mnogo tesko po meni mozda i jedna od najtezih ove sezone dobro bi bilo neka minimalna pobeda golom arnauta :D
p.s kakvi rimeri :D
sudnji dan is kam :sivi:
kakav je ovo spam? :spam:
sudnji dan is kam,kakav je ovo spam? :sivi:
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini;
Attaccanti: 18 David Suazo, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
nera je vec zapalio baklju
Quaresma#7
16-10-2009, 20:02
Uči če Arnaut sigurno. Još posebno ako bude Balotelli ili Suazo srao u igri. Nadam se još Q da počne utakmicu. :D
ja ti kažem da arnaut neće sigurno uć, da si ga vidio protiv Piacenze biš skužio zašto + pre spor je za Genou
ma kakav arnaut ba bolje da je destra pozvao da on i mario pokazu sta znaju i umiju :D
filip.sk
16-10-2009, 20:36
Po meni koliko sam ja gledao destra, on je super talent, isto kao i mario. Arna ce uci i igru ali nije nista poseban kao igrac. Ja mislim da ce Mancini biti u prvi 11. :)
ISTO kao Mario?
*cough* *cough*
Quaresma#7
16-10-2009, 21:23
Ako bi igrali onu 4-3-3 formaciju trebo bi pokušati Mourinho malo sa Suazom na krilu jer je jebeno brz i uporan sa loptom.
Balotelli#45
16-10-2009, 21:27
ma dobar je suazo i brz ima dobar njuh za gol al za krilo treba tehnika a on je smotan nekako sa loptom tako da on je super naopadac ali pre mario na krilo nego on
filip.sk
16-10-2009, 22:27
ISTO kao Mario?
*cough* *cough*
Pa mario nije super talent(kao sto je bio rooney na 16godina), ja mislim da je destro dobar, nije dobar sad kao mario, ali je talent.
ja ti kažem da arnaut neće sigurno uć, da si ga vidio protiv Piacenze biš skužio zašto + pre spor je za Genou
malo je brzi od figa i malo sporiji od mancinija :D
filip.sk
16-10-2009, 23:05
od figo je pobrza i moja baka :)
ocekujem da ga arnaut zabije genovi....jer taman je on retard i trebalo bi mu odgovarati hahaha
ovo je utakmica u kojoj nemamo oba standardna napadaca ..
prerizicno je da krenemo sa suazom i balotellijem ..ipak nam je to potpuno nepoznat i neprovjeren tandem
slazem se da bi trebali pokusati sa 4-3-3 ..dobar dio prosle sezone smo igrali tako, zasto ne opet
Il Trattore
17-10-2009, 01:32
ajme opet utakmica u subotu navecer
u napadu bi volia vidit q,mario i mancini uf to bi bilo zanimljivo samo sta ne virujen da ce mou stavit njih trojicu koji nemaju obicaj pomagat obrani od pocetka
PazzaInterista
17-10-2009, 12:10
Ima tu naš Sneijder goal getter :)
GLEDAJ SLIKU!
http://www.calcioalpallone.com/wp-content/uploads/2009/10/suazo-inter.jpg
Genoa and Inter will meet at Marassi Stadium saturday night for the second early match of the Serie A week. Both the Team Manager have to give-up to important players. Mister Mourinho won’t have his two best strikers, Milito and Eto’o. They are both injured. The portouguese coach will has chosen David Suazo that is going to play with Stankovic, Sneijder e Balotelli.
In Genoa, Gasperini has several big absences in defense: neither Criscito, nor Biava can play. Also Kharja is not available. In attack we will see three forwards players: Sculli, Floccari (ballot with Crespo) and Palacio.
Genoa – Inter probable line-up (8.45PM CET):
Genoa: Amelia; Tomovic, Moretti, Bocchetti; Rossi, Zapater, Milanetto, Modesto; Sculli, Floccari, Palacio. Bench: Scarpi, Fatic, Esposito, Grea, El Shaarawy, Crespo, Palladino.
Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Balotelli, Suazo. Bench: Toldo, Cordoba, Santon, Vieira, Mancini, Muntari, Quaresma.
ma ja ocekujem arnauta u prvih 11 a suzao na klupu...takodjer nebi me cudilo da zaigra q jer ipak je to muo kod njeg nikad nista nije normalno :)
Ja bih volje da vidim: Mario, Arna i Q od pocetka. Pa da udju Mancini i Suazo u toku meca. A ovamo bi bilo lijepo da Fatic igra malo vise :D
ma daj nera, budi sretan ako samo arna udje zadnjih 5min :)
---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
ili vidjet ces kad se ppq povuce i bude igrao samo sa balotellijem u vrhu hehehhe, a vieiru stavi da nas cuva nazad :D
jesmo li mi prodali fatica ili je na posudbi?
jesmo li mi prodali fatica ili je na posudbi?
Pola nas, pola Genoin ;)
PazzaInterista
17-10-2009, 17:22
Ubit ce me komsija ako inter izgubi :D otišo se cojk kladit na inter tako da trebamo pobjedit ahahhaa
Grujinho
17-10-2009, 18:41
hahaha :D ma bit če mučenje opet, ali mislim da čemo dobiti danas...danas su velike šanse, da se pobjegne juventusu, jer govnari igraju protiv Fiorentine, koja je bila u dobroj formi prije reprezentativne stanke, i nadam se da če nastaviti sa dobrim igrama...tako da ovakve prilike moramo iskoristiti...
Yasmin_19
17-10-2009, 20:01
ma razvalicemo genovu 2 0 :)
Quaresma#7
17-10-2009, 20:05
Tako je jasmine. Strelci 2x Q trivelom i glavom.:D
Yasmin_19
17-10-2009, 20:12
ma moze i mario da zabije :P
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:08 ----------
josh da hoce ovaj juve izgubit xD hahaha
Quaresma#7
17-10-2009, 20:15
Ma ipak mislim da bi trebali to uzeti vreme je da i Suazo pokaže nešto još uvek odkad je došao u Inter ništa posebno nije pokazao i nadam se Q da počne. Ima li gde kakvih mogučih postava na eurosportu sve zajebali postave.
dugo je proslo od udinesea ..pozelio sam jednu Intreovu tekmu ..
suzao ce veceras da proradi ..imam filing :)
adointer
17-10-2009, 20:49
ima li gdje prijenos utakmice...osim na justin tv....:)
a ima li za bet365 neki player ili sta vec ?..na njihovoj stranici je mala slika prijenosa
Grujinho
17-10-2009, 21:02
ima jedna fora da povečaš sliku, to mauro zna...jednom je več pisao o tome čini mi se
ado_inter
17-10-2009, 21:04
evo nam je prilika da pobjegnemo juBeu na 4 boda bit ce tesko al stvi to prizeljkujemo
FORZA INTER!!
a ima li za bet365 neki player ili sta vec ?..na njihovoj stranici je mala slika prijenosa
ma sta ce ti veca slika, na firefoxu se valjda lako povecava
p.s znas onu izreku "kad nema mesa, dobra je i supa" :D
tako je ivane :D
a dok mi vi niste rekli za bet365 ..nisam imao nikako slike :)
Balotelli sam u spicu..sa 5 igraca na sredinu igramo
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 11 Muntari, 19 Cambiasso; 5 Stankovic, 10 Sneijder; 45 Balotelli;
mourinho
17-10-2009, 21:40
tako je ivane :D
a dok mi vi niste rekli za bet365 ..nisam imao nikako slike :)
ni ja :)
---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:39 ----------
Balotelli sam u spicu..sa 5 igraca na sredinu igramo
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 11 Muntari, 19 Cambiasso; 5 Stankovic, 10 Sneijder; 45 Balotelli;
Mozda ce bas to biti dobro, da je Mario na svojoj prirodnoj poziciji.
ma glupi mourinho, nije ni trebao stavljati napadace kreten, mozemo svi u 16
ako okrenete trecu stranicu, bas sam rekao da bi BUDALA mourinho mogao igrati samo sa balotom naprijed, a u sredinu staviti DM - ja rekoh vieira, ali eto, muntari..
ne mogu vjerovati da u utakmici gdje fale dva napadaca, on opet ne zeli dati priliku suazu ili arnautu, nevjerovatno bez obzira kako zavrsi ovaj mech!
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
PS bravo hulle, rece ti na ova predvidjanja da ce suazo zaigrati - mozemo sanjati
Grujinho
17-10-2009, 22:06
ova taktika mourinha se je za jedanput dobro iskazala...Genoa nemože stati na loptu, napraviti barem jedan organiziran napad...a naši lijepo kontroliraju igru...super, samo neka nastave tako
pa zato sam ja i mislio da ce igrati sa 5 igraca na sredini, jer to im ne odgovara jer sve krece sa sredine, ali mi smo valjda jaci od njih, i ne bi se trebali patiti takticki kao protiv nekih u lp
mourinho
17-10-2009, 22:36
ma glupi mourinho, nije ni trebao stavljati napadace kreten, mozemo svi u 16
E zato ti nisi trener. :P
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
Meljaža prijatelji !!!
Nisam se ovome nadao ali svaka cast igracima :P
prvi gol cista sreca
drugi gol majstorija sneijdera, pocinje da se odplacuje
treci gol necu ni komentarisati hehe :D forza Deki
P.S ko je onaj retard sto skocio na maicona i dobio crveni
Balotelli#45
17-10-2009, 22:43
valjda marco rossi nisam siguran
Grujinho
17-10-2009, 22:43
na maicona je skoči njihov kapiten Rossi koji danas nije igrao od prve minute...neka ozljeda mala je u pitanju...ma trebali su ga razbiti tamo na sredini terena :D
ma verovatno zeli malo medijske paznje ili ga je ocaj pojeo :D
Grujinho
17-10-2009, 22:44
al ono kako danas igramo to je neviđeno...inter stvarno zna odigrat ponekad još i bolje od barcelone...recimo utakmica protiv milana, pa i ovo prvo poluvrijeme protiv genoe...sada samo mirno do kraja i evo nas na +4
Quaresma#7
17-10-2009, 22:44
Svaka jim čast. Jesu svi napeti još malo pa če početi još kaka tuča na terenu :D da nije Lucio došao na vreme bilo bi malo frke. Sjajan gol Dekija i Balotellija. Balotelli fino jednim dodirom zabijo u svom stilu. Samo malo mora se mora umiriti sa svojim provokativnim obnašanjem ako hoče normalno dočekati kraj utakmice. :D
Mislim da je ova igra malo bolja i zbog ovog novog terena za trening pošto je dosta velik i širok tako da mogu bez problema uigravat se sa dodavanjima po sredini i slične akcije.
Balotelli#45
17-10-2009, 23:06
Muntari jedan od najboljih
Grujinho
17-10-2009, 23:12
http://www.youtube.com/watch?v=wv55YBZLVxw
evo golčine od dekija
mourinho
17-10-2009, 23:15
Najbolje iz ove utakmice sto se Snajder stvarno dobro uklopio, u odlicnoj je formi, igra vrhunski, desetka! Radi bas ono zbog cega je i doveden.
adointer
17-10-2009, 23:32
"slabi" smo nesto al skrooz...:) nado sam se pobjedi ali petardi nikako....:) Forza Inter
Yasmin_19
17-10-2009, 23:38
strala je genova xD stankovic sa 50 m ;) bravo dejane care :PPP 5 : 0 :PP hahaahahah FORZA INTER PER SEMPRE xD
steta za arnauta...jer ako je nekom mogao dati gol tol je bila genova...ne znam kako se sad nera osjeca al znam da nije dobro...izdrzi nera :) hehehehe
sneijder jos jedna asistencija, polako ulazi u stos italijanske lige
vieira odlican, osim gola pokazao je smirenost i iskustvo, zna da stane na loptu
ajde da ne kritikujemo mourinha ali mozda je trebao chivua u sredinu, zanetija levo i da umesto cordobe dobije sansu neko od tri musketara :D
Grujinho
17-10-2009, 23:43
dobro je danas bilo...nitko nebi mogao prije utakmice reči da če biti takav rafal na jadne genovese...
:nova::nova:-4 :nova::nova:
bravo decki tako se to radi tako se osvaja scudeto :cool:
gledao sam samo neke dijelove zbog konekcije pa ne mogu pisati o igri ..
ali rezultat govori sve ..
svaka cast dekiju za gol ..
ado_inter
17-10-2009, 23:52
svaka cast na fenomenalnoj partiji i na jos boljem rezultatu
ovdje ne smije bit ni jedna sugestija ni na jednog igraca jer pobjedit nekog sa 5:0 i to u gostima nije mala stvar ;) hehe
mislim da je doslo vrijeme da se Inter pocNe odvajati i povecavati prednost nad slabim protivnicima ..sve dok ne bude bodovna razlika preko 20 :D:D
InteristaSA
17-10-2009, 23:59
svaka cast na ovoj pobjedi,vjerujte mi niko nece do kraja sezone odnijeti bodove iz Genove...joj jest mi lijepo poslije ove pobjede aaaaaaaaa samo ovako nek nastave..steta sto ga Arnaut nije zabio pa da bude potpuna sprdancija :D:D:D
ljudi moji i prosle sezone su nas pratili do 7 kola a tako bi moglo biti i ove a kasnije sta se desavala znate i sami :D... i sto j najvaznije prosao je za nas najtezi dio sezone prvih par kola dok se neuigramo a sad ce da pocene opet da se melje sve redom
Quaresma#7
18-10-2009, 00:17
Nadam se da če tako nastaviti sa ovakom igrom. Al su jih razbili :D:cool:
Enfant Terrible
18-10-2009, 00:29
Prije početka tekme nadao sam pobjedi-bilo kakvoj, 1-0, 2-1, ali ovo me je stvarno izenandilo, pogotovo uzevši u obzir o kakvom se protivniku radi. Genoa je "tvrd orah" na svom terenu, padali su na Marrasiju mnogi respektabilni klubovi.
Čestitke za sve igrače, a pogotovo Mourinhu koji je ekipu složio do vrhunca sa taktičkog i formacijskog aspekta.
kako je Curva Nord svoju stranicu nakon pokera nad Milanom zatvorila na dan dva zbog orgazma kako su napisali predlažem da se forum zatvori na jedan dan zbog orgazma!
neko klikne da će uć na forum i pojavi mu se ZATVORENO ZBOG ORGAZMA!
hahaha
:D
---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
http://cache.daylife.com/imageserve/02NMe7b6oZbXG/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/09a48Zd6KBal3/610x.jpg
Sledeci je dinamo ale ale ale
Grujinho
18-10-2009, 01:38
http://inter.it/aas/news/reader?N=32423&L=en&CAT=2
kako su samo jake slike...cijela klupa u ekstazi nakon stankovičevog gola...aaaaaaaaa
Pirate_Girl4
18-10-2009, 01:40
Svaka čast igračima na pobjedi, sad mi tek žao što nisam gledala utakmicu :(
Prije početka tekme nadao sam pobjedi-bilo kakvoj, 1-0, 2-1, ali ovo me je stvarno izenandilo, pogotovo uzevši u obzir o kakvom se protivniku radi. Genoa je "tvrd orah" na svom terenu, padali su na Marrasiju mnogi respektabilni klubovi.
Čestitke za sve igrače, a pogotovo Mourinhu koji je ekipu složio do vrhunca sa taktičkog i formacijskog aspekta.
Potpisujem
Il Trattore
18-10-2009, 10:51
svaka cast nasim igracima,stvarno vrhunska partija mozda i bolja igra nego protiv milana.cestitke i mourinhu koji je vrhunski slozija taktiku,stankovic igra u zivotnoj formi,sneijder se vrhunski uklopia i polako postaje nas voda igre sta od njega i ocekujemo,a bitno je napomenit i da smo igrali bez 3 standardna igraca,tako da svaka cast svima koji su igrali.FORZA INTER :zastava:
---------- Post added at 09:51 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
INTER
Julio Cesar: 7 - Brazil’s number one had little to deal with and will have his defence corps to thank for his light workload.
Maicon: 8.5 - It was a classic performance by the Brazilian defender who waltzed forward at will and contributed with a goal in the second half. Arguably the best right-back in the world right now.
Samuel: 8 - He was a tower of power for the Nerazzurri tonight and had no problem at all dealing with Genoa’s attacking triumvirate.
Lucio: 8 - Made a great last ditch tackle on Palladino to preserve the clean sheet and has made the transition into Inter’s back line seamlessly. He is forming a colossal partnership with Samuel in central defence. He was an absolute steal for the Nerazzurri in the summer transfer window.
Chivu: 7.5 – His versatility allows him to play any position in defence and tonight he was handed a left-back role and did his job without any fuss. Palladino can be a slippery winger but the Romanian did well to snuff out his runs.
Zanetti: 8 - The Inter captain is always calm, cool and collected and he showed off his leadership traits in a very hostile environment.
Muntari: 7.5 - After some below-par performances this season, the Ghana midfielder put together his best showing of the term.
Cambiasso: 8 - Was in the right place at the right time and although his goal was a tad bit fortunate, it was a very important one that opened up the floodgates for the Nerazzurri. He looks to be rounding into form after his injury lay-off but was substituted at the half after picking up a slight knock.
Stankovic: 9 - He has been in sensational form for Inter this season and tonight was no different as he played like a man possessed and scored one of the best goals of the last couple of years. His volley from the halfway line will be dominating the highlight reels this evening.
Sneijder: 8.5 - This is the type of performance that the Nerazzurri braintrust wanted out of the Dutchman when they signed him this summer. He was the architect of the Inter attack. Played a big hand in three of the Beneamata’s goals and was a danger every time he touched the ball.
Balotelli: 8 - He showed off his immense potential tonight and despite all the criticism he receives in many Serie A circles, he once again demonstrated that he is one of Calcio’s most lethal finishers with a fantastic strike in the 31st minute.
Substitutions
Vieira: 7.5 - Inter didn’t miss a beat when he entered the fray and capped off a good performance with a nice goal.
Mancini: 7 - Only had 20 minutes to strut his stuff but did not do too badly.
Cordoba: NA - Had no problems in the centre of defence after coming on for Samuel.
Balotelli#45
18-10-2009, 11:28
ma dzabe sve ocene kad je Sulley bio najbolji :D
PazzaInterista
18-10-2009, 12:46
Vidjelo se je kako munatari igra bolja u gostima zato sto nije pod pritiskom!
http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/25.$plit/C_27_photogallery_1981_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_0_immagine.jpg
http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/80.$plit/C_27_photogallery_1981_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_2_immagine.jpg
http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/12.$plit/C_27_photogallery_1981_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_6_immagine.jpg
http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/65.$plit/C_27_photogallery_1981_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_7_immagine.jpg
http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/9.$plit/C_27_photogallery_1981_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_11_immagine.jpg
http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/86.$plit/C_27_photogallery_1981_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_12_immagine.jpg
Joj, a onaj Mourinho magarac, vidjeste li mu formaciju.. to samo on umije da uradi.. neznalica, zar ne? :P :D
pa to samo on može, bez glavnih napadača zabije 5 komada Genoi a moćnim rusima jedan
ali jučer Genoa nije imala referentnih točaka u našem napadu, Sneijder ispred naša 4 veznjaka i Mario napadač koji nije ni igrao isključivo u sredini gore nego je lutao kao i uvijek, to je bilo dosta dobro
al čekam jednu pobjedu od 5-0 u gostima u ligi prvaka :smj:
PazzaInterista
18-10-2009, 13:40
J*bem jim mater kako su zatvorili naše navijace ko neke životinje!
J*bem jim mater kako su zatvorili naše navijace ko neke životinje!
pa to je klasična pleksiglass barijera tamo, imaš ih na nekoliko stadiona u Italiji
nitko ih nije ''zatvarao'' :)
hehe jednom sjećam se navijači Atalante na svojem stadionu su je uspijeli razbit, nešto su protestirali, prema tome oni su isto iza tih barijera kao domaći
po meni, najbolji gol je vieirin gol
za stankovicev niste rekli da je golman bio van sesnaesterca lol
najbolja asistencija, muntarijeva maiconu, tri igraca ga oborila i on petom
pa nije muntari asistirao lol jer da jeste bio bi ofsajd
jest ivane malo bolje pogledaj i vidit ces lopta se odbila od igraca genoe nakont sto je munta gurnuo petom i dosla do maicona
po meni najbolji asistent uvjerljivo Sneijder
asistencija za Vieiru je remek dijelo, okrenuo se u potpunosti i onda servirao Patricka, vjerojatno se onom igraču Genoe i danas kad se probudio još vrti u glavi :smj:
a i mariu je lepo spustio :P
Grujinho
18-10-2009, 15:53
jest ivane malo bolje pogledaj i vidit ces lopta se odbila od igraca genoe nakont sto je munta gurnuo petom i dosla do maicona
mada ja mislim, da on nije ni imao namjere dati loptu prema maiconu...ali nema veze
Yasmin_19
18-10-2009, 16:41
jel igramo kuci ili u gostima protiv dinama u srijedu???
jel igramo kuci ili u gostima protiv dinama u srijedu???
jaooo žazminn
igrali smo u subotu pa zato igramo u utorak, bolje rečeno pošto igramo u utorak LP zato igramo u subotu ligu, nije obavezno da bude tako ali u pravilu je tako
igramo kući
Inter boy
18-10-2009, 20:10
ova pobjeda me je iznenadila uzimajući da su nam glavni napadači povrijeđeni ,fenomenalna tekma
filip.sk
18-10-2009, 21:43
Forzaa interr... nisam u tek sa ovaj thread samo hocu da kazem: FORZA INTER
PazzaInterista
18-10-2009, 21:44
Da stvarno odbrana nam je bila kineski zid a i igra je je bila fenomenalna kao podmazana (na racun mourinha) sad baš razmislam kako bi bilo kad bi tu bio milito i eto'o?:)
Balotelli#45
18-10-2009, 22:00
Da stvarno odbrana nam je bila kineski zid a i igra je je bila fenomenalna kao podmazana (na racun mourinha) sad baš razmislam kako bi bilo kad bi tu bio milito i eto'o?:)
drugacije bila bi potpuno drugacija utakmica veruj mi ovako mario je bio u napadu stim sto su se cambiasso zanetti a pogotovo stankovic i prikljucivali napadu a snajder koji im je svima delio perfektne lopte bila je super utakmica,a sad da su tu bili milito i etoo ko zna mozda bi dali manje golova a mozda i ne sve zavisi
ma gore heheh, etoo nekakav spor
Poruka nama samima, a ne ostalima
Nakon Interovog mlaznog preleta preko Genove na stadionu “Luigi Ferraris” gdje su crno-plavi u 8. kolu Serie A ponizili Genou s 0:5 za medije su govorili igrač utakmice i autor rijetko viđenog gola Dejan Stanković, jučer besposličar među vratnicama Julio Cesar, igrač koji je povezao igru Intera Wesley Sneijder, čovjek koji obara sve rekorde i kapetan Javier Zanetti, te gospodin čija je to sve bila zamisao Jose Mourinho.
Stanković: “Bili smo savršeni. U prvom smo poluvremenu stvorili puno prilika, a zabili smo tri puta. U drugom smo se dijelu trudili ne potrošiti se previše pa smo opet zabili još golova. Pobijediti na “Ferrarisu” 5:0 nije mala stvar, ima veliki značaj pogotovo kada znaš da nismo ni malo riskirali u obrani. Svi smo bili savršeni, od prvog do zadnjeg. Nedostajali su Milito, Eto’o i Thiago Motta pa smo jako puno radili na taktici ovih dana, a plod tog rada se vidio na terenu. Njihovi nedostaci teže, ali mogu biti mirni i oporavljati se u miru.” Rijetko viđen pogodak? “Rukovao sam se s Ameliom. Osjetio sam njegovu pogrešku, pomaknuo se udesno, a loptu sam zahvatio savršeno vjerujući da će ići u gol.”
Julio Cesar: “Velika pobjeda. Baš sam govorio u svlačionici kako je ovo bila savršena večer. Mislim da smo poslali snažnu poruku. Genoa zna kako nas ugroziti, ali kada sam vidio gol Stankovića znao sam da večeras nemaju šanse. Greška Amelie? Može se dogoditi, i meni se već događalo. No ono što mene zapanjuje je kako jedan igrač može onako opaliti loptu kao što je to napravio Deki. Svaki put kada pogriješimo mi vratari smo obilježeni, ali moramo učiti iz svake takve pogreške.”
Sneijder: “Odlična predstava od strane svih nas. Osobno sam igrao dobro, morali smo dosta trčati zbog njihovog presinga, ali sam jako zadovoljan pozicijom i ulogom koja mi je bila dodjeljenja u ovoj utakmici. Sviđa mi se povezivati napadače i vežnjake. Sretan sam, ali moramo ostati na zemlji: u utorak imamo novi sastanak, utakmicu koju moramo završiti na najbolji mogući način. U Genovi smo igrali bez važnih igrča, sasvim drugačije od normalnog i svima treba čestitati.”
Zanetti: “Nije lako na “Ferrarisu” pobijediti, a mi smo to učinili uz sjajan nogomet. Najviše je bitno to da im nismo dopustili apsoulno ništa, ne sjećam se niti jedne njihove opasne akcije. Zasluga je to sistema kojim smo igrali.” Novi rekord, 114 uzastopnih utakmica (zadnja propuštena 25. listopad 2006.): “Meni je to jako bitno, uvijek želim pomoći na terenu. Nadam se da ću moći igrati još dugo. Malo mi još nedostaje da stignem Facchettija, ali dostići takvu legendu me samo ispunjava ponosom.” Za kraj: “Sada idemo dalje, čeka nas Dinamo Kijev. Najbolja priprema za tu utakmicu bila je ova pobjeda.”
Mourinho: “Velika predstava? Pobjedili smo, to je važno. Osvojili smo tri boda i idemo kući. Mijenjao bih 5:0 za pet pobjeda od 1:0, bodovi su nam važni u ovom dugom prvenstvu.” Utakmica se zbog mnogih izostanaka u Interu karakterizirala vrlo rizičnim gostovanjem: “Lagao bih vam kada bi rekao da Miltio, Eto’o i Thiago Motta ne bi igrali da su zdravi, ali igrali smo sa Muntarijem i Zanettijem otvorenima na krilima i bilo je vrhunski, jer Sneijder i Stanković su napravili svoje, odigrali strašnu utakmicu. Wesley je bio vrlo inteligentan, a Stanković ubojit sa golom i još dvjema sjajnim prilikama.” Balotelli? “Napravio je ono za čim je momčad imala potrebu, odigrao odlično, ali lako je igrati kada cijela momčad igra dobro. Vama se sviđa govoriti o pojedincima, ali nakon ovakve pobjede ja volim pričati o momčadi. Pobjeda od 5:0 je pobjeda momčadi, radost za sve: nas i navijače. Neće biti sretni jedino oni koji govore loše o nama.” Cambiassa je načela ozljeda: “Nije izvađen kao mjera predostrožnosti, ali Vieira se zagrijavao pred utakmicu kao da e igrati, jer nismo znali hoće li Esteban biti u stanju zaigrati. Sada ćemo pričekati 48 sati i vidjeti može li Cambiasso igrati protiv Dinama.” Konkuencija za naslov? “Sve momčadi vidim kao konkurenciju, no postoje sigurno one koje su opasnije. Nije čudno da Juventus odigra neriješeno s Fiorentinom. Naš uspjeh ovog puta nije poruka ostalima, već nama samima: kad igramo momčadski, kao grupa onda je ovo naše lice.” Pogled unaprijed na Ligu prvaka: “Za Milita i Mottu nema nade, no Eto’oa bi mogli žrtvovati u utorak. Ostvatili smo veliku utakmicu, ali moramo biti mirni, ostati na zemlji, jer one se ne događaju svaki dan. U utorak će to biti sasvim druga priča i prvu grešku koju ne smijemo napraviti je da se pripremamo za nju s mislima na Genovu. Gledao sam Dinamovu utakmicu s Barcelonom i mogu vam reći da se Barca namučila i imala sreće.” Komentar za kraj: “Želim se zahvaliti publici. Bili su spektakularni. Crno-plavih nije bilo puno, ali su bili fenomenalni. Crveno-plavi su pak bili baš spektakularni, nisu prestajali bez obzira na rezultat. Šaljem im jedan veliki zagrljaj. Ovo mi se dogodilo još samo jedan put, kada sam s Chelseajem pobijedio u Liverpoolu, a jednom sportašu to je maksimum.”
javier 114 utakmica za redom, svaka mu cast, covek je ubica :P
al dekijev gol je do jaja..hehehe..ludo....golman mu je dobro dodo...dobar pas nema sta...ala snaijder :D
mourinho
19-10-2009, 15:26
Ova slika mi je jaka, žiku Murinja hehehe
http://www.inter.it/aas/img/121992-500.jpg
---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:18 ----------
Al ovaj ispljuva Juve...vrijedi procitati
Calcio Debate: The Gap Between Inter & Juventus Has Increased, Not Decreased (http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/10/19/1570301/calcio-debate-the-gap-between-inter-juventus-has-increased)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.