View Full Version : Nsofor Victor Obinna
http://www.inter.it/aas/img/109535.jpg
Mjesto rodjenja: Jos, Nigerija
Datum rodjenja: 25. Mart 1987.
Visina: 178cm
Victor Obinna je clan Intera od ove sezone. Njega je Inter doveo u Italiju prije nekolike godine,ali je do ove sezone bio na pozajmici u Chievu. Ljetos je trebao da postane clan Evertona,ali nije mogao da obezbijedi radnu dozvolu. Najjace oruzije mu je brzina.
Enfant Terrible
25-03-2009, 13:24
:hapbday: Iako sumnjam da će slijedeći doćekati u dresu Intera...
Balotelli#45
25-03-2009, 15:49
:hapbday: danas dva on i rivas
Quaresma#7
25-03-2009, 16:32
Sretan ti rodjendan Obinna. Želim ti da odeš iz Intera zajedno sa Rivasom i ostalim starcima. :D
nije on los igrac, u slabijem klubu bi na njemu forsirali treneri i izgradili ga u velikog igraca.. ima talenta na svim ofanzivnim pozicijama, dobro uci...
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
PS sretan rodjendan
Balotelli#45
26-03-2009, 14:49
on ima brzinu i dobar sut al je tehnika 0 ispod nule covek pada na loptu kad bi igrao duze vreme za nekog italijanskog prvoligasa izraso bi u dobrog igraca ali njemu treba dati prostora i vremena a ne ko ova situacija u inter on mora svaku utakmicu da igra pa zato kod za njega i nema mesta i zbog toga damo ga nekom na godinu dve i ako izraste u dobrog napadaca vratimo ga ako ne nek ide de oce
Quaresma#7
26-03-2009, 16:39
Centriranje mu nikako ne ide. Katastrofa nijednog dobrog centara nije uspeo dodati.
Srecan rodjendan sa zakasnjenjem :P
Enfant Terrible
20-07-2009, 16:32
Napoli je i službeno odustao od dovođenja našeg igrača, Obinne. De Laurentiis (predsjednik Napolija) želi sva prava od imidža da budu u vlasnišvu Napolija, dok Victor to odbija (hahaha). Da je riječ o Davidu Beckhamu, ili Cristianu Ronaldu, Kaki, shvatio bih to prepucavanje. Ali kada se spominju prava od imidža za jednog Obinnu, to postaje komedija :D
Uglavnom, još jednog krpelja se nismo uspjeli riješiti, a nema puno interesanata za njih, stvar je sada već pomalo ozbiljna...
ado_inter
27-08-2009, 14:28
<!-- *** menu start *** --> Ufficiale: Obinna al Malaga (http://www.calcionews24.com/2009/08/ufficiale-obinna-al-malaga/)
hvala Bogu :P
<!-- / talento argentino --><!-- / --><!-- editoriale --><!-- / editoriale --><!-- / --><!-- voce del tifoso -->
ajd neka mu je sa srecom :D
http://www.interfanzone.com/obinna-mourinho-has-not-given-me-confidence/
zabio je 7 golova u la ligi u 7 tekmi koje je igrao
Balotelli#45
08-11-2009, 12:06
crna macka :D
zabio je 7 golova u la ligi u 7 tekmi koje je igrao
aha, u ligi koja je od ove godine puno jaca od italijanske
sta kazete, treba nam pandev, treba nam arnautovic?
rekao sam ja davno da je on dobar potencijal, samo treba vise prilika da se dokaze, evo ovamo hara
Balotelli#45
08-11-2009, 12:22
jaca jaca :sivi: :sivi: al malo morgen u toj ligi postoje 2 jake ekipe (ako se real smatra ekipom) i jos 2-3 malo bolje villareal,valencia sevilla mozda i atletico,a ove ostale su preslabe ,pa tamo bi se livorno borio za Evropu,odbrane su im krs i slabe kao da ih i nema a samo real i barca mogu uraditi nesto u evropi,a pogledaj ti italiju inter,juventus,fiorentina,milan,roma,napoli,sampdo ria,genoa,lazio,palermo,udineze ima ih jos sve jaki klubovi prva 4,5 se bore za titulu a ovi ostali su takodje dosta jaki i nijedna ekipa ih ne bi lako dobila ,sto u spaniji nije slucaj u spaniji barca i real pune ove ekipe od 4,5 mesta pa na dole dok to nije slucaj u italiji jer u italiji nijednu ekipu nemozes lako da pobedis,pa livorno,catania,chievo itd... su jaci kod kuce nego ove ekipe sto se u spaniji bore za ligu sampiona
ado_inter
08-11-2009, 12:25
upravo tako dera
on je kod nas sve ukupno kad se sastavi odigro dvije tekme a i kad doboje priliku on od velike zelje za dokazivanje ne moze da pokaze sta zna i sta moze jer je ogroman pritisak na njega
---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
jaca jaca :sivi: :sivi: al malo morgen u toj ligi postoje 2 jake ekipe (ako se real smatra ekipom) i jos 2-3 malo bolje villareal,valencia sevilla mozda i atletico,a ove ostale su preslabe ,pa tamo bi se livorno borio za Evropu,odbrane su im krs i slabe kao da ih i nema a samo real i barca mogu uraditi nesto u evropi,a pogledaj ti italiju inter,juventus,fiorentina,milan,roma,napoli,sampdo ria,genoa,lazio,palermo,udineze ima ih jos sve jaki klubovi prva 4,5 se bore za titulu a ovi ostali su takodje dosta jaki i nijedna ekipa ih ne bi lako dobila ,sto u spaniji nije slucaj u spaniji barca i real pune ove ekipe od 4,5 mesta pa na dole dok to nije slucaj u italiji jer u italiji nijednu ekipu nemozes lako da pobedis,pa livorno,catania,chievo itd... su jaci kod kuce nego ove ekipe sto se u spaniji bore za ligu sampiona
a koliko kod nas u ligi ima dobrih ekipa? jedino sto se u zadnje vrijeme mi isticemo(al samo nasa liga) a ostalo su sve tarabe...
dragi vanja, tebi su lazio i samp jaci od recimo atl madrida i villareala
sevilla je osvojila kup uefa i kup evrope nedavno, kad su to nasi nizerazredni ucinili?
govoris tamo o nekim slabijim klubovima jer pratis nasu ligu normalno, evo u njih ja znam za atl bilbao
Balotelli#45
08-11-2009, 13:47
meni su lazio i samp jaci od atl i villareala...pa sampdoria bi ubila i villareal i atletico u to mogu da se kladim... a lazio je vec pobedio villareal doduse jednom je izgubio ali imali su dva crvena ... a atl. bilbao pa genoa,fiorentina,sampdoria,roma,udineze,palermo itd... po meni a i po mnogima ovi klubovi su dosta jaci od bilbaa,a i sta ima da se respravljamo kad je Italijanska Serija A 2. odmah posle engleske a 3. je argentina dok je spanija tek 4.
samporia bi ubila villareal :vfunny:
dada dva crvena a pogledaj kad su dobili crveni i šta su im ovi radili šta pričaš gluposti, uu dobili su ih golom u 90. a utakmicu očito nisi gledo
i da, lazio je posljednjih godina dobro gurao u ligi prvaka kao villareal
ma spanska liga je liga u kojoj se igra ubjedljivo najljepsi nogomet
a vi kao da zaboravljate da je taj villareal i nas izbacio iz LP hehehe
pa sevilja....sigurno bi svake sezone bila medju glavnim kandidatima za prvaka italije
valensija???
najbolji pokazatelj jacine talijanske lige je upravo inter....uvijek pravaci bez nekih problema a u LP jedan fener bude bolji od nas i sl..
Balotelli#45
08-11-2009, 14:39
Ma Forza Calcio vama ako se nesvidja sto ga najvise pratite po meni je Calcio jedina i najbolja liga (posle Jelen Super lige :sivi: )
pa ja samo reci da nema intera calcio i jelen super liga se nebi mnogo razlikovali eheh
http://www.tutorialpark.com/wp-content/uploads/3/Heart-Blending.jpg
hahahahahahaaahaa obinna zivina
zasto cak noris nije potpisao za man city?....cuo da obinna igra za inter
Mislim da nema potrebe za pojacanjima u napadu !!!
kako je igrao, nisam gledao, vidim dao 2 gola :D
Balotelli#45
01-08-2010, 13:08
ahhahaha,obinnu sralo veceras posteno ili je naucio za ovih godinu dana dosta,pa preso je zabaletu i richardsa kad god je hteo ,imao odlicne centarsute,ponekad se saplete na loptu al ipak je to obinna :D :sivi:
Nije mene i dalje on za Inter. Solidan, ali nista vise od toga. Svaka cast na golu...
Esquivel
14-01-2011, 15:39
Zna li neko kad se vraca Obinna sa pozajmice?
nikad :D istice mu ugovor na kraju ove sezone,zavrsio je on sa Interom...
Quaresma#7
14-01-2011, 21:53
Treba i njega dati u bivše :D
Za njega se zanima Liverpool :D
Sad kad mu istice ugovor on se sjetio trpati :pozz:
ado_inter
04-02-2011, 00:04
ma daje nek makar nesto uzmu za njega ako je ikako moguce :)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.