View Full Version : Okupljanje
Huska, od tebe se i ne nadam, ti si potvrdio da si papak i kod prvog okupljanja, sa svim tuzlacima, ali neka..
zato sam ti i rekao odmah da ne ispadnem opet papak :D
Esquivel
22-06-2010, 23:33
Moca i ostali,sta mislite o predhodnom mom postu,da li ste zainteresovani,da li vam je karta skupa,imate nekih obaveza?,isjasnite se.
Huska papak a sto ti neces/ne mozes ?
odmah si i dao odgovor :D
mrsko mi...:D
a ne znam ne dolazi mi se...a i ne vjerujem da bih mogao doci tako da odmah mene prekrizite...da ne bude kao za utakmicu...:D
ima vas i bez mene :D
svaka cast dejo
piratka, mozete iznajmiti stan, imam ja i to u planu, da zaradim koji dinar vise :D
Esquivel
23-06-2010, 01:15
Ne,svaka cast tebi i LiGadu vi kao da ste jedini procitali moja "2" posta.Kada sam dobio informaciju da ce me sve ukupno kostati i manje od 50 eura,poceo sam se smejati,jer sam mislio da ce izaci duplo,duplo vise!!!!
Jeste da sam medju novim clanovima,i da sam se kasno uclanio,ali mislim da bi vrhunac ovog naseg foruma bio kada bi se mi konacno skupili. ;)
to je prva stvar koju ovaj forum ima u planu, a onda zajedno sa crnogorcima na mecheve da idemo al to dok i bosna dobije bezvizni rezim :D
Esquivel
23-06-2010, 01:32
Mi se ne mozemo posteno skupiti,a kamoli ici na utakmice.Mislim da trebamo od Crnogoraca to da naucimo...A sto se tice naseg okupljanja ja bih "zamolio" Srbe iz Srbije da se konacno izjasne.
ma nista od toga, samo Ivan moze, a on je kao Huska, pi-kica :D, tako da samo ti ostajes
crnogorci, pih, i oni su mi sumnjicavi kada su u pitanju okupljanja, mozda i zbog toga sto ih je vecina puno starija od nas, ali Nera Pantera bi se uklopio..
vidio si huske, na pocetku obecava estebanu kako ce zajedno piti, a sada ga stid doci na cedevitu :D
Esquivel
23-06-2010, 01:51
Sto Moca ne moze? nisu valjda one sale istinite.:)
A Ivan ima dupli razlog za okupljane,a sta Crnogorci kazu o svemu tom oko okupljana,vidim da je esteban otvorio ovu temu,on je sigurno "ZA". :)
ma maloljetna obojica (vanja i moca)
esteban ima problema sa poslom (ne moze dobiti slobodno), a ostali se ne javljaju
Esquivel
23-06-2010, 02:00
Onda idem Iveka nagovarati. :D
PAzi novci nisu problem,nije ni puno...Ali mene jebe to sto nisam punoletan... A i neverujem da bi me moji uopste pustili...Znate ono vesti,pa tamo upoznao ovog na netu pa ga silovo,ubio,jebo kevu i tako to.... Mada meni bi najvise odgovaralo crna gora,pa bi mogao sa nekim izgovorom da idem na more,pa tamo se nadjemo lepo i vidimo.... ovako mogu ja pokusati,al cisto sumljam da bi me moji pustilu... Hule mi je uvek bio sumljiv,oce covek da me proda za bolju robu :)
Esquivel
23-06-2010, 02:10
PAzi novci nisu problem,nije ni puno...Ali mene jebe to sto nisam punoletan... A i neverujem da bi me moji uopste pustili...Znate ono vesti,pa tamo upoznao ovog na netu pa ga silovo,ubio,jebo kevu i tako to.... Mada meni bi najvise odgovaralo crna gora,pa bi mogao sa nekim izgovorom da idem na more,pa tamo se nadjemo lepo i vidimo.... ovako mogu ja pokusati,al cisto sumljam da bi me moji pustilu... Hule mi je uvek bio sumljiv,oce covek da me proda za bolju robu :)
:sivi:,sad bez zezanja ima i tog,al' ovi nasi nisu takvi :D
nece nas valjda iskasapiti :D
moca, ako je to problem, onda te racunamo.. ja ti mogu srediti to
dakle, roditelji ce se sigurno uvjeriti da ces doci u prave ruke :D
ima da sastavim pismo, ma sve zivo da nema sumnje da ce se plasiti
Esquivel
23-06-2010, 02:19
Moca imam resenje za tvoje roditelje a to je da hiperdimenzionalni svevisnji gospodari,lepo tebi ugrade cip,pa ce tvoji roditelji tebe lepo kontrolisati,ove nepoznate reci hulle ce razumeti. :)
ok onda,vredi pokusati...koji datum planirate?
Esquivel
23-06-2010, 02:22
El' ti to meni dera sredjivas saputnika :D
moca, jos nismo odlucili, ali javim ja tebi sve :D
Balotelli#45
23-06-2010, 12:52
ja nemogu ovo leto nista... :( prvo idem na pripreme 14 dana negde van srbije(verovatno bugarska)...onda na more, pa idem na neki karneval vec sam kupio karte... a i moram da budem ovde u odredjeno vreme zbog nekih datuma kad imam dosta obaveze .... a i kao sto dera rece jos sam maloletan :D
Grujinho
23-06-2010, 13:30
ma ništa od toga, lijepo neka dera kad se vrati kuči, napiše kako i kada, i neka svi koji su zainteresirani ili nisu zainteresirani, napišu dali dolaze ili ne...ovako govoriti, dok se još nezna ni kad, ni gde bi se skupili je bezveze...
Ljudi ja sam bio prvi za okupljanje i sada sam samo da mogu od posla a jes mi zajebano i sad bas ne mogu..komplikovano za objasnit.A sto se tice Huske kad on ne moze doc onda nemam komentara jer sam se radovao da cu sa njim piti :)
filip.sk
23-06-2010, 21:28
Dejan, jel si to napisao da je od Beograd do Bugojno 50 evra?
Esquivel
24-06-2010, 02:47
Dejan, jel si to napisao da je od Beograd do Bugojno 50 evra?
Da,Filipe i manje od 50 eura,3080 din ako se ne varam...i sta kazes da li si zainteresovan?ti mi javi kad saznas koliko je karta od Skoplja do Bg-a.
Kontao sam da to bude negdje polovinom jula, ali javim vam kad tacno, mozda 17.
filip.sk
24-06-2010, 03:35
Saznacu za jednu nedelu, ovih nasih preminuli limit na web stranu i nemogu vidjeti...
Esquivel
24-06-2010, 03:49
Filipe,provaj naci kolika je cena karte brzim vozom Skopje - BG.
filip.sk
24-06-2010, 04:00
Ma ja bi i sa sporim vozom :)
Ako me fati se na se nekih 70 evra mogao bi nekako skrpiti zato sto planiram i da idem na odmor negdje...
Lepo bi bilo kad bi mogli negdje u CG il HR, em odmor cemo isfurati i cemo napaviti okupljenje ...
Esquivel
24-06-2010, 04:03
here it is:
00.00---Fudeks Belgrade--one way 1400----return 2000-----every day
02.00---Putnik KMG-Skopje---one way 1400---return 2000----every day
04.00---Maz Bogdanci ML----one way 1400----return 2000---mon to sat
05.10---Nish Express----one way 1300---return 2100---every day
07.45---Nish express----one way 1300---return 2100---every day
09.25---Nish express---one way 1300----return 2100---every day
13.10---Nish express---one way 1300----return 2100---every day
14.30---Jedinstvo Vranje---one way 1100----everyday
16.45---Nish Express---one way 1300----return 2100----every day
20.30---Nish express---one way 1300----return 2100----every day
21.15---Vakchare-ML----one way 1420----return 2420----every day
21.30---Galeb Ohrid ML----one way 1320----return 2300---every day
23.30---BS Turs Belgrad---one way 1400---return 2000----every day
NOTE the prices are in Macedonian denars.
€1=61.7 MKD denars
Hope this was of any help to you.
Happy travels.
MacedonianUK
Hm?
filip.sk
24-06-2010, 05:52
Hm to je vec 80 evra, jos nekih 50 za tamo... :(
Ako fatim u kladilnici ili nadjem od negdje nekih 50 evra, i da moji mi daju jos 50 dosao bih sigurno...
Videcemo kad dodje vreme, i zavisi i od to koliko ce nas bude..
Al ko sto kaze Dera da bi bio negdje juli ne znam dal cu moci tada...
zar nemas ti neki direktan prevoz filipe? puno te izadje ici na beograd pa onda bug..
Enfant Terrible
24-06-2010, 13:15
Filipe,
pogledaj relaciju Skopje- Sarajevo, koliko će te izaći. Ja sam skoro 100% siguran da ima ta autobuska linija. Poslije ti je jednostavnije da iz Sarajeva kreneš za Bugojno.
SARAJEVO - SKOPJE 18:30 - Tuesday and Friday
Ticket fare: 102,00 KM
sad ne znam kada iz skopja ide :D
evo ti i ovo fico
Ima linija preko Beograda. Polazi iz Sarajeva u 06:00 sati i stiže u Beograd u 13:10. Iz Beograda za Skoplje polazi u 17:30. Cijena karte iz Beograda za Skoplje je 1800 Dinara, a cijena povratne karte je 2700 Dinara. Iz Skoplja za beograd polazi u 23:30 i stiže u 06:00 sati, te nastavlja za Sarajevo u 16:00 sati.
vidis, 50€ :P
edit: huska, jel to samo jedan pravac :D?
neam pojma :D...tako sam samo nasao :D
---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
ajd ajd...dogovorite kada,gdje i tko ce sve doci...da dodjem i ja...
dera prvo predlozi datum i koji bude odgovarao ona otvori temu gdje ce svako potvrditi sigurno dali dolazi ili ne...
filip.sk
24-06-2010, 20:03
Huska pa vidi dal je to povratni bilet i koliko je to 102km?
googlaj fico :D...ja sam to tako nasao samo :D...to ti je 53 eura :D
filip.sk
24-06-2010, 20:36
Jel imate nekih prevoznice, otvori njihovi sajtove i pise tamo koliko je do Skopje...
a imas samo ovo od 102 KM...centrotrans prevoznik...a imas voz ide svaki dan beograd-sarajevo...cijena je 54 KM ne znam dali je povrtana to...
filip.sk
24-06-2010, 21:20
Poslao sam neki mejlovi, ali ipak nece biti eftino :S
Samo do Beograd je 35 eura...
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:06 ----------
90 evra povratni bilet do Sarajevo..
A do bugojno?
ala ala :D do bugojno iz sarajevo povratno :D nije ni 10€ D: samo trebas znati pravilno reci BUGOJNO STUDENTSKA POVRATNA :D
---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:24 ----------
dejan2, pa eto ti mozes vozom
filip.sk
24-06-2010, 21:35
Ma 90 evra imam prevoz i smestaj u Grcija il Turska na more 9 dana... A ovo je samo prevoz toliko :S
imas smjestaj i u Bosni :D mozes ostati koliko hoces, kad se svi razidju stuhaj sa hulletom po bug :D
Esquivel
24-06-2010, 22:14
dera zovi me dejo:Ddejan2 mi je nekako umetnicki :D
e,ja bi isao al' da jos neko ide,jer ne mogu reci kuci ja idem u Sarajevo na okupljanje,mislil bi da nisam normalan :D ovako da ide jos neko filip il' ovi moji iz srbije onda je to druga prica :D
hjoj zovni frenda da dodje po tebe kofol :)
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:28 ----------
ima vas deja ovde na forumu dosta, 3-4 koliko se sjecam :D
Esquivel
24-06-2010, 22:35
Ma mogo bi se ja snaci,kako god hoces...nego bi volio kad vec ne mogu ivan,filip,vanja da idu na okupljanje,da onda ide sa mnom filip vo skopje :D
a sta je s Ivana,on nije maloljetan :sivi: on bi mogo doc...
filip.sk
24-06-2010, 22:42
Ne znam sta da kazem...
Daj ovi Crnogorci, jel znate koliko je kuca il stan na more van-sezone, bolje se tako okupimo sa nekih 50 evra... ovako ispod 100 evra nemogu proci nikako :S...
A znate stanje na Balkanu :)
Esquivel
24-06-2010, 23:22
A stvarno.Da probamo sve kombinacije,pa valjda ce jedna upaliti.
50€ bez kuce
ovamo ti je sa kucom, ma sto se mene tice organizujte gdje god hocete, meni manje posla
Esquivel
25-06-2010, 00:11
Dera,primetio sam kroz tvoje ranije postove da nas zelis ugostiti,i ne sumljam da bih bio los domacin.Al' kad bih bar Ivan mogao ici na okupljanje,pa da dodje do BG.Ili Filip da jos razmotri neke solucije sto se tice prevoza,da vidi mozda bih mogao sa nekim prevoznikom autom ici,sve u svemu ima jos vremena.Mi koji mislimo doci trebamo da nadjemo naj jeftiniji prevoz do Bosne,a kad to nadjemo ili ako nadjemo,trebamo pricati o okupljanju,ovako su sve glasine i niko nije siguran da ce doci.
zna li iko od vas nekoga ko radi kao prevoznik u nekoj firmi? to vam je 0€ ili 20€ za kafe vozacu
raspitajte se ..upoznajte nekoga
ako uspijete takvog naci ..datum nije bitan, mi cemo se prolagodjavati vama. Kad taj dodje u Bosnu ..tad ce biti i okupljanje
dodjite u bug.....veselo je ;)
Esquivel
28-06-2010, 13:43
dodjite u bug.....veselo je ;)
Da je trebao biti dogovor za ovo vreme,ja bih dosao bez obzira na stanje u Bugojnu.
ma joj nemas straha...vjeruj mi ovdje je to sasvim normalno...sem za one sto su bili blizu pa su ostali bez prozora a nemaju love da kupuju nove...
bug je ionako naviklo na crnu hroniku
Esquivel
28-06-2010, 17:53
Pa vi ste ko Bliski istok. :D
mi smo buckuris hehehehehehehehhe
ma nije nimalo opasan grad, ovo je najgori cin otkako postoji, proglasen danom zalosti
a vi recite svojim da cete u donji vakuf :P
ma nije nimalo opasan grad, ovo je najgori cin otkako postoji, proglasen danom zalosti
a vi recite svojim da cete u donji vakuf :P
a dera inace bude u sarajevu tako da...... :D
Esquivel
28-06-2010, 20:48
Dobro Hulle,ubedio si nas Bugojno je opasan grad i mi necemo da rizikujemo.Ne dolazimo. :D
Pirate_Girl4
28-06-2010, 20:51
Ma ja, onda dođite u Zenicu :D
Dobro Hulle,ubedio si nas Bugojno je opasan grad i mi necemo da rizikujemo.Ne dolazimo. :D
sad bar imate razlog zasto necete doci u bug hehehehehehehehhehe
Ma ja, onda dođite u Zenicu :D
mozes li nam srediti smjestaj, ako da, eto mene odmah :D
Esquivel
28-06-2010, 21:16
e,dera ne mozes pre Ivana. :D
ma sredit cu vam ja odmah do stanice...sad ce biti tu jeftino iznajmit heheheheh
Pirate_Girl4
29-06-2010, 21:41
mozes li nam srediti smjestaj, ako da, eto mene odmah :D
Možemo na Kamberovića polju, imaju klackalice, ljulje, tobogani, bit će nam zabavno xD xD xD :D
Možemo na Kamberovića polju, imaju klackalice, ljulje, tobogani, bit će nam zabavno xD xD xD :D
sve samo ne kamberovica :D puno musica onih ccc
Esquivel
29-06-2010, 22:08
ma vatra ce ih rasterati,ako i kad budemo nesto okretali.:D
noc, vatra, alkohol ..5-6 smrtovnica sutra zbog utapanja u rijeci :D
Pirate_Girl4
30-06-2010, 18:30
sve samo ne kamberovica :D puno musica onih ccc
ma vatra ce ih rasterati,ako i kad budemo nesto okretali.:D
Bravo Dejane, imamo rješenje xD
noc, vatra, alkohol ..5-6 smrtovnica sutra zbog utapanja u rijeci :D
Ne moraju biti smrtovnice ako budemo malo dalje od rijeke, negdje na sredini Kamberovića xD :D
ahahaha neka mene dalje od kamberovica :D nismo si jedan drugom ostali u lijepom sjecanju :D
ustvari jedino ak cemo do monaca sta pojest :D
InteristaSA
09-01-2011, 00:19
evo sutra Sarajlije ako ko hoce sutra da idemo u Zetru ima kafic sve tekme moguce,nemojte izgovore radim ovo ono u sarajevu 90% ljudi neradi nedjeljom...javite na vrijeme da znam
Balotelli#45
09-01-2011, 01:23
blago vama kod mene sve picke niko nece :D moca uvek nesto nmz ivan daleko :D ovi drugi se ne javljaju :)
necainter
09-01-2011, 02:25
mamicu ti :D ajde ja cu sutra rostilj vanja moze? xD :D
Balotelli#45
09-01-2011, 14:09
ma tebe niko ne pominje ti se i ne racunas :D kzm za ove ostale
Sutra ispit, a vala nije ni neka utakmica.. bilo kako bilo, bas sam dobrodosao :).
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.