View Full Version : Rubin Kazan vs Internazionale
Grujinho
27-09-2009, 16:35
29.9.2009
http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/82818.gif (http://www.uefa.com/footballeurope/club=82818/competition=1/index.html)FC Rubin Kazan (http://www.uefa.com/footballeurope/club=82818/competition=1/index.html) 18:30 FC Internazionale Milano (http://www.uefa.com/footballeurope/club=50138/competition=1/index.html)http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/50138.gif (http://www.uefa.com/footballeurope/club=50138/competition=1/index.html)
Igrači pozvani na utakmicu:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders:2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Alessandro Amantino Mancini.
Strikers:9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.
Još uvijek nam fale Sneijder i Motta.
nekapiram sta zove tog krihinja,bolje da je zvao suaza,ili arnauta,imamo samo jednog napadaca na klupi -.-... cek a sta je sa Snadierom????
sta je ovo ba pa zar sneijdera nije bio lakse povrijedjen te trebao igrat u utorak... ovo sve gore od goreg jos samo treba da i tu kiskamo
daj malo naslov prilagodi, obično se klubovi razdvajaju crticom rezultat može dvotočkom al nismo nikad do sad imali dvotočku umjesto ono vs. pa eto :)
---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:05 ----------
nekapiram sta zove tog krihinja,bolje da je zvao suaza,ili arnauta,imamo samo jednog napadaca na klupi -.-... cek a sta je sa Snadierom????
zašto je krhinJa zvao? pa valjda zato što ne putuju ni Thiago Motta ni Snadier pardon SNEIJDER, i dobar je veznjak iako bez iskustva, može dobro doć ako treba da uđe
ma kakav bre suazo, samo bi bezveze zauzeo mesto nekome, a svi znamo da nikad nece igrati hehe
koliko ja znam, arnaut uopste nije uvrsten u listu za LP :P
posto nema tog dvojca, a mourinho kaze da ne moze bez njih, dati sansu baresiju da se iskusa kao trener
JOSE, IDI NA AUTO PICK - ASISTENT :D
posto nema tog dvojca, a mourinho kaze da ne moze bez njih, dati sansu baresiju da se iskusa kao trener
hahahahahahah :vfunny: :crazzy:
daj dera promjeni taj naslov sa crticom umjesto dvotočke
P.S. izašo crackirani exe za update od CM-a još nisam probao haha
Quaresma#7
27-09-2009, 20:33
To moramo obavezno dobiti da moremo držati korak sa Barcelonom. Imam osečaj da če Q zaigrati.:D
Balotelli#45
27-09-2009, 20:40
ma ovde staviti q-a i balotellija po krilima spiceve milita i etoa a u vezi cambiassa i stankovica zanettija na beka santona desno i stopere lucio samuel .Taman malo maicon da odmori a da isprobamo quaresmu i maria a i rubin nece biti mnogo tezak protivnik tako da mogli bi ovako da startujemo ... samo sto je to ravno nemogucem jer svi znamo josea :D
ili staviti mancinija i Q :P
mourinho
27-09-2009, 21:07
jaka, jaka.
dao mu je sansu, vidis da je prebio Napolitance 3:1 :D
Grujinho
27-09-2009, 21:54
daj malo naslov prilagodi, obično se klubovi razdvajaju crticom rezultat može dvotočkom al nismo nikad do sad imali dvotočku umjesto ono vs. pa eto :)
Šta ti bi da promijenim naslov u Rubin Kazan - FC Internazionale ili?...
Šta ti bi da promijenim naslov u Rubin Kazan - FC Internazionale ili?...
da ma nije bitno dera stavio vs, a i ti ne možeš više mjenjat jer je previše vremena prošlo :D
al kažem nebitno sad više
idemo po pobjedu ovdje, makar i ''šugavu'' ali treba bit pobjeda
bez pretjerane filozofije, postave formacije bla bla ajmo ih dobit i uzet tri boda
ma bolje sto nema snajdera...jer ako ga rus dirne onda ga nece biti 2godine hahah
ma bice teska utakmica, ali je bolje da sto pre gostujemo u Rusiju, dok je jos kolko tolko temperatura podnosljiva
ado_inter
28-09-2009, 12:09
nadam se da ce popravit utisam sa zadnje ligaske utakmice i ovo moramo da dobijemo nema nam druge
forza Inter
InteristaSA
28-09-2009, 13:52
VIdim vecina niste svjesni kako je ovo teska utakmica,Rubin ima daleko najbolji ekipu u Rusiji.
Inter boy
28-09-2009, 13:55
Rubinu fali iskustvo u CL i to se vidjelo protiv Dinama, a tu nam leži prilika za pobjedu ali moramo biti na oprezu jer ovakvi timovi znaju otkinut bitne bodove u borbi za prvu poziciju u grupi
naravno da će bit teška utakmica, ali ako ova ekipa želi napraviti nešto dobro u evropi ima da pobjedi ovo, iako nije imperativ, ali bilo bi lijepo da nakon 2 utakmice imamo 4 boda nego ''samo'' dva, uostalom ovdje će biti teška borba za prvo mjesto sa barcom i zato moramo pobjeđivati sve ove utakmice jer kad stignemo na camp nou jao jao
i ta ''daleko najbolja ekipa u rusiji'' je lijepo izdojila od dinama u kijevu(najbolje kipe u ukrajini ili je shakhtar? hehehe)
Neka neko $utra postavi link dje se prenosi i obavezno javi ima li na rts ili neki kanal prenosa..
ado_inter
28-09-2009, 14:25
ma meni nije jasno da je mourinho poveo samo 3 napadaca sto znaci da na klupi necemo imat niti jednog
po meni u vrhu napada bi trebali igrat i milito i eto'o i balotelli pa sad ko ce ih zamjenit ako ne budu na nivou
mourinho
28-09-2009, 14:37
VIdim vecina niste svjesni kako je ovo teska utakmica,Rubin ima daleko najbolji ekipu u Rusiji.
Slazem se. Te ekipe sa istoka znaju biti jako zajebane, nikad ne znas sta te ceka. Srecom, kao sto neko napisa, ne idemo u vrijeme teske zime, pa bi bar sa te strane trebalo biti lakse. U svakom slucaju, pobjeda je imperativ.
Forza Inter!
Quaresma#7
28-09-2009, 15:11
Za Barcelonu neče igrati Henry.
hehe velika stvar ako igraju kući
Grujinho
28-09-2009, 15:28
hehe neki govore kao da idemo u goste manchesteru...kolko god oni imaju rusku ligu pod kontrolom, inter je još uvijek puno kvalitetniji od njih...jedino me brine neigranje Sneijdera, a i Motte...utakmica sigurno neče biti lagana, ali mislim da če naši ipak izvuči povoljan rezultat...u ovoj utakmici me igra baš ni ne zanima, iako si oni sami daju avtogol ili mi zabijemo iz nekog sumljivo dosuđenog penala, briga me, samo da se svi bodovi odnesu kuči...
ma oni i da su zdravi vratili bi ih polomljene :D
PazzaInterista
28-09-2009, 15:31
Jedino sta nas moze za j je temperatura u rusiji :) :O
ado_inter
28-09-2009, 15:45
pa ja mislim da sad i nije toliko hladno kako zna da bude al vidjet cemo :P
ma nema zime za eskime :D....nek obuku duge gace i to je to problem rijesen :D
Balotelli#45
28-09-2009, 15:48
Jedino sta nas moze za j je temperatura u rusiji :) :O
ma staviti crnce oni ne mare za temperaturom :sivi:
ado_inter
28-09-2009, 15:51
evo sad sam malo provjerioo moguce da ce bit kise sutra i temperatura bi trebala da bude oko 13 c°.
ma nema zime za eskime :D....nek obuku duge gace i to je to problem rijesen :D
hehe tako je kad zaplešu u disku i onda ti jebu sve po spisku :D
Quaresma#7
28-09-2009, 16:17
Ma pobedičemo jih. Prije utakmice jim dati jednu rakiju ili vodku da drmnu i da vidiš kako igraju. Trivelu treba litra da se opusti i da mu bude precizna njegova trivela :D
PazzaInterista
28-09-2009, 18:14
Zasto nece bit Sneijder bio sam malo odsutan za vikend?
Enfant Terrible
28-09-2009, 19:25
Zasto nece bit Sneijder bio sam malo odsutan za vikend?
Mislim da nije spreman (match fit) ili se radi o preventivnoj mjeri.
Što se utakmice tiče, neće biti lagana. Što zbog manje-više nepovoljne klime, trave, uvjeta, toliko i zbog "napaljenosti" ovakvih ekipa. Njima dolazi Inter, koji je svjetska veličina, što znaći da će biti više navijača na stadionu i samim tim biće veći motiv i kod igrača (dok smo mi po tom pitanju guravi), a to se više puta pokazalo opasnim.
Ipak, ovdje očekujem pobjedu. Mi smo dpsta kvalitetnija ekipa i sve osim pobjede ovdje, može se smatrati neuspjehom.
Mislim da nije spreman (match fit) ili se radi o preventivnoj mjeri.
Što se utakmice tiče, neće biti lagana. Što zbog manje-više nepovoljne klime, trave, uvjeta, toliko i zbog "napaljenosti" ovakvih ekipa. Njima dolazi Inter, koji je svjetska veličina, što znaći da će biti više navijača na stadionu i samim tim biće veći motiv i kod igrača (dok smo mi po tom pitanju guravi), a to se više puta pokazalo opasnim.
Ipak, ovdje očekujem pobjedu. Mi smo dpsta kvalitetnija ekipa i sve osim pobjede ovdje, može se smatrati neuspjehom.
u tome smo pogriješili u onoj tekmi prošle godine sa grcima, da nije bilo toga bili bi prvi i izbjegli Utd u osmini, ove godine se pod svaku cijenu moraju izbjeći takve gluposti, možda nećem biti prvi jer ove godine imamo najjaču ekipu na svijetu kao konkurenta za prvo mjesto, ali utakmice bez motiva za nas više ne postoje, tj. nema alibija više
filip.sk
28-09-2009, 21:24
Neka neko $utra postavi link dje se prenosi i obavezno javi ima li na rts ili neki kanal prenosa..
Evo ti za na satelitu...
A La Carte 7
Al Jazeera Sport +8
Boom Sport Two
Digi Sport (HU)
Hi TV Channel 31
Kanal 5+ (Mac)
Nova Sports 2 (Hellas)
NTV+ Football
Setanta Ireland
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (Germany)
Sky Sport 1 (Italy)
Sky Sport Info (Portal)
Sky Sports 2 (uk)
Sport TV1
TV2 Sport (Den)
Viasat Football (Nor)
Viasat Football (Swe)
Viasat Sport (Baltic)
YES Sport 2
~ Sky Sports HD2 (uk)
~ Sport HD (Ukr)
Balotelli#45
28-09-2009, 21:30
ma bet i cepaj :D
a to što nema Sneijdera govorili smo o tome za vrijeme prijelaznog roka, da je sklon ozljedama a i da nije sklon uvijek je opasnost iza ugla, nikad ne znaš
sad su si sami krivi što i dalje moraju sa dejanom na toj poziciji
a cassana nek gledaju na televiziji budale hehe
Jose Mourinho Only Says What Journalists Want To Hear - Rubin Kazan Coach Berdiyev
sutra nakon tekme
mou > sta zelite da vam kazem? hahah
ado_inter
29-09-2009, 00:46
[QUOTE=filip.sk;42969]Evo ti za na satelitu...
Digi Sport (HU)
eh ja cu na ovom da pratim ;)
Mourinho: Poštujem Rubin, ali vjerujem u Inter
Uoči Interovog nastupa u 2. kolu Lige prvaka u ruskom Kazanu gdje im je protivnik ruski prvak Rubin konferenciju za medije održali su Walter Samuel i Jose Mourinho.
Samuel: “Rubin je jedna vrlo opasna momčad, sa odličnim igračima i morat ćemo biti jako pažljivi jer radi se već o drugoj utakmici u Ligi prvaka. Nismo još ništa osvojili i stoga ovu utakmicu pripremamo jako dobro. Kao glasnogovornik svoje obrane ne znam koga bih izdvojio kao igrača kojeg ćemo najviše paziti. No to proizlazi iz razloga što se ja i moji kolege pripremamo obazirući se samo na sebe, a ne na protivnika, te se koncentriramo kako bi pružili što bolju partiju s naše strane. Mogao bih izdvojiti Alejandra Domingueza, jer je Argentinac, no ponavljam kako Inter mora odigrati svoju utakmicu. Lucio? Igramo tek kratko vrijeme, ali se odlično slažemo. Pomažemo jedan drugome na ovom putu, ali što se tiče kretanja malo se toga promjenilo u odnosnu na prije. Igramo isto, a svi znamo kakav je Lucio igrač, pa mu se nije bilo teško uklopiti.”
Mourinho: “Poštujem Rubin, ali vjerujem u Inter. Znam koliko ova utakmica znači cijelom gradu. To je san koji će im se sutra navečer ostvariti. Ovi ljudi, koji imaju moje duboko poštovanje, su dugo gledali Ligu prvaka na televiziji, a sada mogu uživo gledati svoju momčad. Sve se to prenosi na igrače, pa će naši protivnici imati više motivacije. Vrijeme je hladno, ali srce utakmice će biti jako vruće. Očekujem uistinu tešku utakmicu. Dobro smo ih proučavali i nećemo se obazirati na naše posljednje predstave u prvenstvu. Rubin je u Kievu dominirao 75 minuta, a onda izgubio jer nogomet ponekad skriva iznenađenja u detaljima. Naš se pristup ne mjenja, a očekujem vrlo dinamični, brzi i dobro organizirani Rubin. Naš prvi cilj je pobijediti, a drugi ne izgubiti. Strategija skupine je u našim rukama, imamo tri utakmice koje moramo pobijediti kako bismo u Barceloni mogli igrati u optimalnoj poziciji i posljednju utakmicu kod kuće samo lagano odraditi.”
Inter bez Lige prvaka već 44 godine? “Nije moja odgovornost to što Inter nije osvojio ovaj trofej od 1965. Moja je odgovornost što ga nije osvojio prošle sezone. Nismo bili pravi u grupi, a unatoč tome smo prošli dalje dva kola prije kraja. Potom smo naišli na prvaka Europe i ispali odigravši rame uz rame s njima. Ove godine smo također već igrali s prvakom Europe i ponovno remizirali. Budemo li tako igrali nema straha za Rubin koji, ponavljam, poštujemo i vjerujemo da nam neće biti lako.” No potom i ironičan komentar na istu temu: “Ja sam također frustriran jer sam u Interu 15 godina i 15 godina nismo osvojili Ligu prvaka.”
Mourinho nervozan, Mourinho koji se sve lošije osjeća u Interu i Italiji? “Onaj tko kaže da sam nervozan ne poznaje me. Ja živim dobro u Italiji i dobro mi je raditi u Interu. Jasno je da Inter danas ne može biti savršen, jer smo momčad u izgradnji. Nadalje, u toj smo izgradnji prvo bili bez Cambiassa, a sada ponovno bez dva igrača koji čine najbitniji dio momčadi za promjenu našeg načina igre, tj. Thiaga Motte i Sneijdera. To je sigurno otežavajuća okolnost i nesavršenost ovog trenutka.”
Prije konferencije jedan lokalni novinar je prišao Mourinhu i poklonio mu jednu maramu za glavu tipičnu za ovaj dio Rusije, a Mourinho mu je obećao svoju trening majicu komentiravši: “Imam premalo vremena i za disati, a kamoli istražiti sva mjesta na svijetu koja bih želio. U Kazanu sam, kao i u puno drugih gradova, dobro upoznao stadion, hotel i aerodrom.”
filip.sk
29-09-2009, 03:20
Digi Sport (HU)
eh ja cu na ovom da pratim ;)
E recimi na koj satelit je to? Ti si imao taj receiver sto je skidao sam keyove sa net???
Quaresma#7
29-09-2009, 12:22
Na Calcuimercatu su objavili moguču postavu, Balotelli če početi od prvog minuta.
ado_inter
29-09-2009, 12:44
E recimi na koj satelit je to? Ti si imao taj receiver sto je skidao sam keyove sa net???
to ti je na thoru koliko ja znam ;) hehe
filip.sk
29-09-2009, 13:44
Pa ja na thor imam DigiFilm 1/2 i DigiInfo.. :S
ado_inter
29-09-2009, 14:14
12608 H 27500 3/4
evo ovdje imas ovaj digi sport (hu) a ako ti treba jos koji sportski ja cu ti poslat frekfenciju al za ovo moras imat kljuceve da bi mogo gledat nadam se da imas
PazzaInterista
29-09-2009, 15:31
http://inter.it/aas/img/121317.jpg
http://inter.it/aas/img/121320.jpg
http://inter.it/aas/img/121322.jpg
Dobar pulover da je meni takav uff :)
http://inter.it/aas/img/121318.jpg
New territory, but the same objective for Inter: victory
http://inter.it/aas/news/reader?N=32309&L=en&CAT=2
Grujinho
29-09-2009, 15:34
koji pulover :D
PazzaInterista
29-09-2009, 15:41
Sta ima Murinho? :) nesta kao pulover? :)
Grujinho
29-09-2009, 15:42
hehe, a dobro sad si dodao slike :) prije je bila samo crkva hehe
ma misli na duks (duksericu) :P
PazzaInterista
29-09-2009, 16:05
Ne na gaće mislim!
Quaresma#7
29-09-2009, 17:07
Evo ti ga moreš ga naručiti 67€ :D http://store.inter.it/dettagli.asp?cat=413&id=I9202&ric=&sposta=
Nama janezima ne moramo naručivati sve preko interneta nego moremo preko trgovine soccerbox koja je u BTC-ju
malo of topica :D
Grujinho
29-09-2009, 17:12
Q, imaju li u soccerboxu original stvari od intera i dali ima dosta stvari...
0-2 laganini...kad ih je dinamo ubio mozemo i mi
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=2000028/match=2000390/report=lu.html
Grujinho
29-09-2009, 18:37
Zanimljivo, Mancini u prvoj, milito ni na klupi....
mancini u prvoj, ako ovo ne uspe bice velika paljba mo Mourinhu
Grujinho
29-09-2009, 18:41
kakva paljba...zašto?
zato sto je sansu dao ovom a ne Rikarditu :P
Quaresma#7
29-09-2009, 19:24
Šta je sa Militom i Muntarijem. Čudi me što nije dao Quaresmu unutra.
ado_inter
29-09-2009, 19:26
i mene ja malo iznenadio sa sastavom al ja se ipak nadam najboljem iz danasnje tekme
Forza Inter!!
mourinho
29-09-2009, 19:37
Diego Milito To Miss Inter Clash Against Rubin Kazan
Diego Milito will not take part in Inter's Champions League match against Rubin Kazan. The striker will not even be on the bench, according to Il Corriere dello Sport.
The Argentine is suffering from muscle fatigue and coach Jose Mourinho has opted not to risk one of his star players. Milito has played significant minutes already this season and has been in excellent form for the Nerazzurri, scoring five goals in Serie A.
'The Special One' has confirmed his starting line-up and Milito's place will be given to winger Amantino Mancini, who will be in a trident attack alongside Samuel Eto'o and Mario Balotelli. The full line-up can be seen below.
The match kicks off at the Central Stadium in Kazan, Russia at 18:30 CET.
Il Trattore
29-09-2009, 19:54
ajme sramote
gdje su ti izvjestaji ko gleda tekmu...ja sam vec profurao limit...tako da...
Grujinho
29-09-2009, 20:15
Čudi me što nije dao Quaresmu unutra.
Kao što je hulle rekao...Nije svaki dan rođendan hahaha :D
filip.sk
29-09-2009, 20:25
1-1 half time... inace ado hvala ti puno za frekvenciju, dodao sam je u lista programa i sad uzivam....
gdje su ti izvjestaji ko gleda tekmu...ja sam vec profurao limit...tako da...
evo ti moj izvještaj u jednoj rečenici : ne znam koja momčad na terenu je Inter a koja Rubin, jel smo mi oni bijeli il crveni HAHAHAHAHAH
12608 H 27500 3/4
evo ovdje imas ovaj digi sport (hu) a ako ti treba jos koji sportski ja cu ti poslat frekfenciju al za ovo moras imat kljuceve da bi mogo gledat nadam se da imas
Moze li se ovo preko totala gledat?
nedao Bog da Mourinho stavi Marija kao čistog špica UZ Eto'oa, jedan do drugog
---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:42 ----------
ne mogu vjerovat al ga ovaj sudac zazro, zbog čega on daje drugi žuti Mariju, ovo je šlag na tortu s obzirom na našu igru
nidje veze
PazzaInterista
29-09-2009, 20:59
Daj mario je sam kriv kad je cojk zivcan jebo ga tito nemeres ic na nogu a lopta 2 metra dalje nije ni cudno
Daj mario je sam kriv kad je cojk zivcan jebo ga tito nemeres ic na nogu a lopta 2 metra dalje nije ni cudno
pa uopće nije bio kontrast nego dal ga je malo nagazio
Grujinho
29-09-2009, 21:08
Prava utakmica za nogometne sladokusce....atraktivna igra, brzi kratki pasovi, opasni centaršutovi...
sta sam vam rekao, prije ce amantino dobiti sansu, nego Q, a mozda u drugom poluvremenu Q
a mozda nisam ni rekao, mozda sam sanjao hehehe
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
a kazem ja joseu, daj automatic asistent pickup :)
Bruka :D
P.S jos sam i na pio sve promasio :(
mourinho
29-09-2009, 21:24
Nisam imao gdje gledati utakmicu, pa moze li ko ukratko reci kako smo igrali, jesmo li bar imali prilika?
Dobro je izvukli smo bod protiv jedne od kvalitetnijih ekipa u evropi, koja isto ima i puno iskustva u evropi, igraju ligu prvaka već jedno par godina za redom ...
ali šteta za rezultat Burdisso je kriv
Quaresma je ušo i igrao pola sata i TRUDIO SE, zato smo svi sretni
a ništa ovo je vrlo dobro i ovo je dobro za samopouzdanje, jer idemo prema osvajanju lige prvaka :vfunny:
mourinho
29-09-2009, 21:27
znaci opet patnja u grupnoj fazi, u pm :mad:
Grujinho
29-09-2009, 21:39
kakva patnja....dobit čemo barcu na nou campu
ma ne brinite ljudi ..ovo je strategija klupe ..
jedva cemo izvuci drugo mjesto u grupi ..moguce u zadnjoj tekmi i vrijedit cemo za autsajdera
onda zahvaljujuci nasoj sreci dobijemo proslogodisnjeg osvajaca u konock out fazi (nekad man, sada barcu)
i tu ih iznenadimo kao prosle godine jer ce misliti da smo u rezultatskoj krizi ..razvalimo ih, pa onda dalje sve potamanimo i osvojimo ligu prvaka ..
bas kao prosle godine ..
(samo da znate ..nisam totalno izgubio razum, ne mislim sto pisem)
filip.sk
29-09-2009, 22:22
ne mogu vjerovat al ga ovaj sudac zazro, zbog čega on daje drugi žuti Mariju, ovo je šlag na tortu s obzirom na našu igru
nidje veze
Mauro je si gledao ti utakmicu? Ja sam znao da ce mario dobiti crveni karton, kad je dobio prvi karton odma posle toga je imao 2 ostri starta, vec za treti se dobije zut. Govorio sam i prethodno da je Mario nije jos zreo da igra iz pocetka a vi uporno ga trazite. (Sta ste trazili, dobili ste) :D
Inace jos jedna katastrofa za inter. Falili su 3 prvotimci to je tacno, ali moramo da dobijamo ovakve utakmice.
ado_inter
29-09-2009, 22:45
pa meni je ovo sramota da mi nikog ne mozemo da dobijemo vec se sa svima borimo i cak budemo u podredjenom polozaju ja sam malo i razovaran nasom igrom
ja bi terao samuela i lucia da se vrate peske kuci
nisam gledao utakmicu al sam gledao pregled 2puta hahahah
a ono sto sam se moglo vidjeti nije za pohvalu...sem onaj njihov domingez koji prolazi ko maradona pored nasih igraca
taktika...etoo napad svi ostali u odbranu....i tako se igra protiv najslabije ekipe u grupi
super
za 90min...
jedna sansa etooa nakon centarsuta mancinija...
gol stankovica nakon centarsuta maicona
i precka super mario..iako mi nije jasno jel zelio sutirati ili nabaciti
tako se igraju velike utakmice hahahahha
sad koje je opravdanje murinja ..ne znam..necu ni da citam sad ce balit vjerovatno fali ovaj fali onaj a znao je dobro da su ti igraci skloniji povredama nego politicari kradji al sta mozes...a osim toga....KO IGRA ZA RUBIN????????
a mozda je i ona djamija lose utjecala ma murinja hahahahha
ma zeman ga je dekocentrisao hehe
filip.sk
30-09-2009, 03:19
U pravo si hulle, ja da sam trener na inter pobjedio bi i sampdoria i rubin... pa ovo je sramota....
Maicon13
30-09-2009, 05:06
Jbg sta da kazem,razocaran sam,jako lose,,ocigledno da ce mo morati mnogo znoja proliti u ovoj grupi da bi se plasirali dalje,,ali nista,sta je tu je glavu gore bit ce bolje!!!
Quaresma#7
30-09-2009, 10:40
Ma to je neverovatno kako ne moremo jedan pišljivi Rubin pobediti. Samo kako je onaj Domingez prošo. Previše ucjenuju protivnika. Još jedan razlog više da nam je potreban još jedan vezni.
Inter boy
30-09-2009, 11:14
Ma Mario je zaslužio malo vremena da bude na klupi i razmisli o svojim glupim potezima zbog kojih vazda dobiva kartone, igraš tekmu u CL i onako se ponašaš pa stvarno ja bih ga ostavio na klupi, sad nam slijedi grčevita bitka za drugu poziciju
uvek mozemo igrati ligu evrope hehe
http://www.youtube.com/watch?v=z5XLnouqPPo
Ubili su nas
i taman mozemo biti prvi osvajaci lige evrope hehe mourinho ce pricati da smo bili prejaki za Tuluz hehe i da je on special one :D
Enfant Terrible
30-09-2009, 12:49
Tekma je bila neugodna, baš kao što sam pretpostavio i napisao već u ovoj temi. 1-1 rezultat protiv Rubin Kazana ne može biti nikako zadovoljavajući jer se radi o ekipi koju smo na koncu trebali dobiti. Tim više što smo rezmizirali sa Barcelonom, i sada imamo tek 2 boda iz 2 utakmice, dakle, predstoji nam teška borba.
Inaće, ne volim pretjerano izdvajati pojedince, ali Mario snosi najveći dio odgovornosti za ovaj remi. Njegova psihička nestabilnost doseže zabrinjavajući nivo, i još jednom je dokazao da se ne možemo osloniti na njega kada nam najviše treba zbog njegove nezrelosti i umišljenosti. Tip dobije žuti, i umjesto da se smiri malo, on nastavlja grublje startati na protivnike i ostavlja ekipu na cijedilu u najgore vrijeme i borba sa 9 igrača na terenu postaje teža i teža.
Što se taktike tiče, tu nemam šta zamjeriti Mourinhu. Nije bilo ključnih veznih igrača (Motta i Sneijder), a oni su nam krucijalni za mečeve LP. Izuzetno cijenim njegov pokušaj stavljanja Mancinija i Quaresme na mjesto trequartiste, ali jednostavno nije išlo. Greške pojedinaca koje su odlučile susret (greška odbrane i Balotellijev crveni karton) definitivno nije Mourinhova krivica.
ljudi moji ovo i jest pravi Inter nebi bilo zanimljivo kada bi sve pobijedjivali nebi to bilo to....moramo mi jos dosta zivaca potrosit al neka zato i navijamo za ovaj nam nas voljeni klub
joj zlatane kako je greska maria sto su oni bili bolji i prije crvenog kartona???
U svojoj lakoničnosti, brojke ponekad postaju iscrpnije nego bilo kakve druge analize. Mourinhov Inter u ligi prvaka ima 2 pobjede, 5 remija i 3 poraza. Malo je reći da cifre postaju zbilja zabrinjavajuće i zbog razloga što jedine dvije pobjede su došle s momčadima kao što su Panathinaikos i Anorthosis koje se sigurno ne mogu svrstati u jake momčadi.
U Kazanu bilo je normalno naletjeti na neke poteškoće, pogotovo i zbog većeg atletskog stanja protivnika, ali spektakl kojeg su priredili Mourinhovi igrači bio je u pojedinim trenucima posramljujući i ostavlja u nevjerici zbog svoje osrednjosti.
Izostanci Thiaga Motte, Muntarija, Milita i Sneijdera su važne ali sigurno ne spriječavaju mogućnost da se na teren stavi jedanaestorka koja bi bila u stanju pobjediti, sa svim poštovanjem, skromnog Rubina(68% posjeda lopte, 14 udarca).
Cambiasso, Zanetti i pogotovo Stanković su se natrčali ganjajući protivnike za 90 min koji su imali više svježine i numeričke superiornosti na ključnom dijelu terena.
Gol Domingueza je pokazao taktičke slabosti crno plavih postavljanja : lopta iz obrane, spuštanje njihovog centarfora za trequartistu koji je stajao u ničijoj zemlji između obrane i trojice u veznom redu, s mogućnošću da krene ravno ka golu.
4-4-1-1 rusa bio je poznat još prije utakmice, zašto onda ne pokušati spriječiti veću atletičnost protivnika s više kondicije sa ubacivanjem Vieire i spuštanjem Cambiassa kao niskog u rombu?
Da je karta Mancini bila loš izbor to se razumjelo već nakon prvih minuta, ali bez obzira na prvo poluvrijeme van faze, brazilac je istrčao na teren i u drugom poluvremenu.
Greške se nastavljaju ponavljati s jednim kontinuitetom koji zabrinjava.
Nakon Genove još jedna utakmica koja je krivo pročitana od strane onog koji bi trebao biti dodana vrijednost Interu. I doista, osim rezultata, ono što je najviše razočaralo, bio je apsolutni izostanak igre, i biti doslovce pregažen od protivnika koji je malo više nego osrednji.
Isključenje Balotellija je samo dodatno pridonijelo agoniji crno plavih.
Ostaje u očima slika Samuela Eto'oa, igrača koji je pred koji mjesec dizao najveći kontinentalni trofej, prepušten svojoj sudbini i sistematski nadvišen od strane protivničkih braniča. Kako bi mu mogli proturječiti ako bi se tužan prisjetio ofanzivne igre svoje Barce?
Analiza trenera nakon utakmice povećava zabrinutost.
Kako se može pričati o drugom poluvremenu u kojem je Inter kreirao?
Jedina stvar koju treba sačuvati iz ove utakmice je bod protiv jedne momčadi koja je apsolutno zaslužila pobjedu.
Crno plavi se vraćaju iz Kazana potpuno redimenzionirani sa svih aspekta i ostaje nada da se uspije izaći što prije od ove spirale negativnih rezultata, ali pogotovo izdanja, u Evropi.
Prema tome, manje priče i više činjenica. Za vrijeme prve crnoplave sezone, znak Special One-a se vidio više u prostorima za štampu u Pinetini nego na terenu. Ove godine ekipa koja mu je na raspolaganju je prvoklasna i izgrađena po njegovom željama.
Umjesto da nastavlja sa svađama protiv svijeta, Mourinho mora dati Interu onaj quid pluris za kojeg mu Moratti daje 11,5 M € godišnje.
svaka cast mauro :D znam da nisi ti pisao ali je odlican tekst koji opisuje nasu ekipu :D
I dok je Mario bio na terenu nije mi bilo jasno zašto je igrao praktički u veznom redu većinom i onda kasnije tek kad inter ima loptu i to gdje, onda se prilkjučuje u napad, čak i kad nema Milita on mora igrati sa strane, a Eto'o je bio usamljen, previše usamljen, evo šta kaže i Vialli :
''Pokazala se kao vrlo teška utakmica za Inter, rusi su nabacili vrlo visok ritam već od prvih minuta i Mourinhova momčad je previše patila.
Svidjeli su mi se Stanković i Lucio, puni agresivnosti i opasni, ali naprijed pre često je Eto'o bio izoliran da bi naškodio Rubinovoj obrani''
U svojoj lakoničnosti, brojke ponekad postaju iscrpnije nego bilo kakve druge analize. Mourinhov Inter u ligi prvaka ima 2 pobjede, 5 remija i 3 poraza. Malo je reći da cifre postaju zbilja zabrinjavajuće i zbog razloga što jedine dvije pobjede su došle s momčadima kao što su Panathinaikos i Anorthosis koje se sigurno ne mogu svrstati u jake momčadi.
U Kazanu bilo je normalno naletjeti na neke poteškoće, pogotovo i zbog većeg atletskog stanja protivnika, ali spektakl kojeg su priredili Mourinhovi igrači bio je u pojedinim trenucima posramljujući i ostavlja u nevjerici zbog svoje osrednjosti.
Izostanci Thiaga Motte, Muntarija, Milita i Sneijdera su važne ali sigurno ne spriječavaju mogućnost da se na teren stavi jedanaestorka koja bi bila u stanju pobjediti, sa svim poštovanjem, skromnog Rubina(68% posjeda lopte, 14 udarca).
Cambiasso, Zanetti i pogotovo Stanković su se natrčali ganjajući protivnike za 90 min koji su imali više svježine i numeričke superiornosti na ključnom dijelu terena.
Gol Domingueza je pokazao taktičke slabosti crno plavih postavljanja : lopta iz obrane, spuštanje njihovog centarfora za trequartistu koji je stajao u ničijoj zemlji između obrane i trojice u veznom redu, s mogućnošću da krene ravno ka golu.
4-4-1-1 rusa bio je poznat još prije utakmice, zašto onda ne pokušati spriječiti veću atletičnost protivnika s više kondicije sa ubacivanjem Vieire i spuštanjem Cambiassa kao niskog u rombu?
Da je karta Mancini bila loš izbor to se razumjelo već nakon prvih minuta, ali bez obzira na prvo poluvrijeme van faze, brazilac je istrčao na teren i u drugom poluvremenu.
Nakon Genove još jedna utakmica koja je krivo pročitana od strane onog koji bi trebao biti dodana vrijednost Interu. I doista, osim rezultata, ono što je najviše razočaralo, bio je apsolutni izostanak igre, i biti doslovce pregažen od protivnika koji je malo više nego osrednji.
Ostaje u očima slika Samuela Eto'oa, igrača koji je pred koji mjesec dizao najveći kontinentalni trofej, prepušten svojoj sudbini i sistematski nadvišen od strane protivničkih braniča. Kako bi mu mogli proturječiti ako bi se tužan prisjetio ofanzivne igre svoje Barce?
Jedina stvar koju treba sačuvati iz ove utakmice je bod protiv jedne momčadi koja je apsolutno zaslužila pobjedu.
Crno plavi se vraćaju iz Kazana potpuno redimenzionirani sa svih aspekta i ostaje nada da se uspije izaći što prije od ove spirale negativnih rezultata, ali pogotovo izdanja, u Evropi.
Prema tome, manje priče i više činjenica. Za vrijeme prve crnoplave sezone, znak Special One-a se vidio više u prostorima za štampu u Pinetini nego na terenu. Ove godine ekipa koja mu je na raspolaganju je prvoklasna i izgrađena po njegovom željama.
Umjesto da nastavlja sa svađama protiv svijeta, Mourinho mora dati Interu onaj quid pluris za kojeg mu Moratti daje 11,5 M € godišnje.
:bravo: ovo je najvazniji dio ovog texta :D
PS. mauro jel ovo tvoj text ili si ga preveo/kopirao u svakom slucaju svaka cast :D
nene, nisam ja pisao
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=8994
autor : Rosario Bruno
mourinho
30-09-2009, 14:31
znaci opet patnja u grupnoj fazi, u pm :mad:
kakva patnja....dobit čemo barcu na nou campu
Jbg sta da kazem,razocaran sam,jako lose,,ocigledno da ce mo morati mnogo znoja proliti u ovoj grupi da bi se plasirali dalje,,ali nista,sta je tu je glavu gore bit ce bolje!!!
Pa zato mi ne navijamo za Barsu, volimo tesku borbu :)
Glavu gore, bice bolje!
PazzaInterista
30-09-2009, 16:22
http://inter.it/aas/img/121353.jpg
http://inter.it/aas/img/121355.jpg
http://inter.it/aas/img/121354.jpg
http://inter.it/aas/news/reader?N=32315&L=en&CAT=2
Grujinho
30-09-2009, 17:09
evo kako nam se vrača to što nismo doveli jednog Deca naprimer...ja sam siguran da bi sredina
Motta/Dejan---Cambiasso---Sneijder
--------------Deco--------------
bila puno bolja od ove, ali dobro, nismo ni sada loši, ali sigurno da če se još netko do kraja sezone ozlijediti, a na sredini nemamo pravih riješenja...nema motte i sneijdera 2 utakmice i odigrali smo katastrofalno...stankovič, zanetti i cambiasso ipak ne mogu sami loptu iznijeti i kreirati igru...
mourinho
30-09-2009, 20:39
Dobar komentar
CL Debate: Wonderkid Stevan Jovetic & Fiorentina Show Dreadful Inter Just What They Are Missing (http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/09/30/1532359/cl-debate-wonderkid-stevan-jovetic-fiorentina-show-dreadful)
Dobar komentar
CL Debate: Wonderkid Stevan Jovetic & Fiorentina Show Dreadful Inter Just What They Are Missing (http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2009/09/30/1532359/cl-debate-wonderkid-stevan-jovetic-fiorentina-show-dreadful)
već sam to jednom rekao pa ne volim se ponavljat, ali bila je pred koju godinu prijateljska Inter-Partizan, dečko je tad imao 16 godina ako ne griješim, nisam siguran, ja sam ostao otvorenih ustiju s obzirom što je dečko pokazivao
sad neka svi sline nad njim, ja bi ga osobno bio doveo još i dok Fiorentina nije pojma imala tko je on, a našima se dokazao pred očima
našima očito moraš zabit 3 gola i 3 asistencije, i jedno 15 puta predriblat desetoricu a možda i gomana da te uopće primjete
Grujinho
30-09-2009, 20:45
ostaje nam samo da se nadamo, da če coutinho biti igrač kojeg trebamo več godinama
Zanetti19
30-09-2009, 21:30
Tekma je bila neugodna, baš kao što sam pretpostavio i napisao već u ovoj temi. 1-1 rezultat protiv Rubin Kazana ne može biti nikako zadovoljavajući jer se radi o ekipi koju smo na koncu trebali dobiti. Tim više što smo rezmizirali sa Barcelonom, i sada imamo tek 2 boda iz 2 utakmice, dakle, predstoji nam teška borba.
Inaće, ne volim pretjerano izdvajati pojedince, ali Mario snosi najveći dio odgovornosti za ovaj remi. Njegova psihička nestabilnost doseže zabrinjavajući nivo, i još jednom je dokazao da se ne možemo osloniti na njega kada nam najviše treba zbog njegove nezrelosti i umišljenosti. Tip dobije žuti, i umjesto da se smiri malo, on nastavlja grublje startati na protivnike i ostavlja ekipu na cijedilu u najgore vrijeme i borba sa 9 igrača na terenu postaje teža i teža.
Što se taktike tiče, tu nemam šta zamjeriti Mourinhu. Nije bilo ključnih veznih igrača (Motta i Sneijder), a oni su nam krucijalni za mečeve LP. Izuzetno cijenim njegov pokušaj stavljanja Mancinija i Quaresme na mjesto trequartiste, ali jednostavno nije išlo. Greške pojedinaca koje su odlučile susret (greška odbrane i Balotellijev crveni karton) definitivno nije Mourinhova krivica.
U potpunsti se slazem sa tobom. :nova:
PazzaInterista
30-09-2009, 21:39
Zanetti dobar si ti samo se slazes :)
Dobro ne slazem se, ali postujem tvoje misljenje.
A de Bogati sad procitaj jos jednom ovaj tekst i, naravno ako hoces, reci s cim se ne slazes, sta je pogresno receno?
"U svojoj lakoničnosti, brojke ponekad postaju iscrpnije nego bilo kakve druge analize. Mourinhov Inter u ligi prvaka ima 2 pobjede, 5 remija i 3 poraza. Malo je reći da cifre postaju zbilja zabrinjavajuće i zbog razloga što jedine dvije pobjede su došle s momčadima kao što su Panathinaikos i Anorthosis koje se sigurno ne mogu svrstati u jake momčadi.
Umjesto da nastavlja sa svađama protiv svijeta, Mourinho mora dati Interu onaj quid pluris za kojeg mu Moratti daje 11,5 M € godišnje."
Ja se u potpunosti slazem sa ovdje recenim, pogotovo sa ovim:
Quaresma#7
30-09-2009, 23:34
evo kako nam se vrača to što nismo doveli jednog Deca naprimer...ja sam siguran da bi sredina
Motta/Dejan---Cambiasso---Sneijder
--------------Deco--------------
bila puno bolja od ove, ali dobro, nismo ni sada loši, ali sigurno da če se još netko do kraja sezone ozlijediti, a na sredini nemamo pravih riješenja...nema motte i sneijdera 2 utakmice i odigrali smo katastrofalno...stankovič, zanetti i cambiasso ipak ne mogu sami loptu iznijeti i kreirati igru...
Kad su več nosili Sneijdera mogli su uzput još VDV uprtiti na naramak i donjeti ga u kompletu i sad nebi imali toliko problema.
Grujinho
30-09-2009, 23:51
Da, Deco, VDV nema veze..mogli su oni svašta, tu je i cassano...izgleda da naši stalno izaberu teži put
mogli su i aimara :P bolji bi bio negi neki sad tj. ofanzivniji
Enfant Terrible
01-10-2009, 00:29
@Sajgon
Zašto bih se ja osvrtao na taj tekst? Jesam li ga gdje spomenuo? Ti se možeš slagati s čim god hoćeš, ja sam iznio svoje mišljenje, ti se ne moraš složiti i to je to, mirna Bosna.
@Sajgon
Zašto bih se ja osvrtao na taj tekst? Jesam li ga gdje spomenuo? Ti se možeš slagati s čim god hoćeš, ja sam iznio svoje mišljenje, ti se ne moraš složiti i to je to, mirna Bosna.
Ma slazem se, upravu si ali donekle. Forum je da se diskutuje. I ti mene slodno (mislim da je i normalno) mozes pitati zasto mislim tako kako mislim, ako se ne slazes sa mojim misljenjem. Za to valjda i jesmo ovdje.
Evo sta sam odgovorio na jednom drugom forumu jednom momku, pa ako hoces mozes dati svoje misljenje:
Originally Posted by Alcatraz http://inter-balkan.com/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://inter-balkan.com/forum/showthread.php?p=71846#post71846)
I ta ekipa izgrađena po njegovim željama nije juče igrala, nego je skrpljena i zaigrala po prvi put zajedno .
Tako da, kritike na račun Mourinha moraju pasti u vodu, iz razloga neigranja trojice najvažnijih .
Da se ono juče desilo a tim bio kompletan, e onda je to nešto sasvim drugo . Ovako, možemo kritikovati samo 4-3-3 formaciju koja se pokazala neadekvatnom s obzirom na igrački kadar .
Gore u tekstu koji sam citirao i skojim se u potpunosi slazem, stoji:
"Izostanci Thiaga Motte, Muntarija, Milita i Sneijdera su važni, ali sigurno ne spriječavaju mogućnost da se na teren izvedu jedanaestorica koja bi bila u stanju pobjediti, sa svim poštovanjem, skromnog Rubina (68% posjed lopte, 14 udarca)."
Mourinho je prije pocetka sezone morao razmisljati o povredama igraca a samim tim i o reputaciji FC Inter Milano. Mourinho je sinoc FC Inter napravio smijesnim pred cijelim svijetom (na svu srecu i samog sebe). Pa ko treba da razmislja o adekvatnim zamjenama, ti i ja? Izmedju ostalog, on je i za to placen 11,5 miliona eura, vise nego svi treneri zajedno u Serie A.
Ako imas povrijedjenih kljucnih igraca, postavi igru tako da te protivnik, osrednjih kvaliteta, ne moze praviti smijesnim 90 minuta. Strucnjak si, a Boga mi i predobro placan.
Sa sinosnjom igrom (taktikom) Inter bi od Barce primio "peticu" i onda bi se opet pricalo o povrijedjenim igracima. Pa koji klub nema povrijedjenih igraca?
Za mene ne postoji nikakvo, ama bas nikakvo, opravdanje za onakvu igru i rezultat.
Imas gore u mom tekstu i statistiku, ali evo ja cu citirati:
"U svojoj lakoničnosti, brojke ponekad postaju iscrpnije nego bilo kakve druge analize. Mourinhov Inter u LS ima 2 pobjede, 5 remija i 3 poraza. Malo je reći da cifre postaju zbilja zabrinjavajuće i zbog razloga što jedine dvije pobjede su došle s ekipama kao što su Panathinaikos i Anorthosis koje se sigurno ne mogu svrstati u jake ekipe."
Ne treba zaboraviti da je Mourinho, sa katastrofalnom igrom i taktikom, izgubio jedan trofej (Superkup Italije), i to od vrlo prosjecne ekipe. Da Mourinho prosle sezone nije imao Ibru nikad ne bi osvojio Skudeto. Ove sezone cisto sumnjam da ce mu to poci za rukom, a i prolaz grupe u LS je pod velikim znakom pitanja.
Enfant Terrible
01-10-2009, 02:09
Ma slazem se, upravu si ali donekle. Forum je da se diskutuje. I ti mene slodno (mislim da je i normalno) mozes pitati zasto mislim tako kako mislim, ako se ne slazes sa mojim misljenjem. Za to valjda i jesmo ovdje.
Moje mišljenje nije problem, ali onaj tekst se u većini radi o kompletnom skoru Mourinha kao trenera u LP, koji je objektivno loš i tu mislim da nema potrebe za raspravom niti "mišljenjima" jer činjenice govore same za sebe.
Ja sam napisao u svom postu svoje mišljenje, a dio tog teksta govori da se kompletna krivica ne može svaliti na Mourinha (jer igrati sa 10 igrača i bez ključnih vezista nije mala stvar, ali naravno niti izgovor), iako svi snose svoj dio odgovornosti.
Evo sta sam odgovorio na jednom drugom forumu jednom momku, pa ako hoces mozes dati svoje misljenje:
Originally Posted by Alcatraz http://inter-balkan.com/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://inter-balkan.com/forum/showthread.php?p=71846#post71846)
I ta ekipa izgrađena po njegovim željama nije juče igrala, nego je skrpljena i zaigrala po prvi put zajedno .
Tako da, kritike na račun Mourinha moraju pasti u vodu, iz razloga neigranja trojice najvažnijih .
Da se ono juče desilo a tim bio kompletan, e onda je to nešto sasvim drugo . Ovako, možemo kritikovati samo 4-3-3 formaciju koja se pokazala neadekvatnom s obzirom na igrački kadar .
Kritike ne mogu pasti u vodu, jer kritike ne bi trebao biti pošteđen niko, ni Mou ni igrači. 4-3-3 formacija je bila neefikasna, ali je nastala kao ideja trenera koji se suočio sa nedostatcima igrača koji život znače za trenerovu filoziju. Cijenim što je Mourinho probao Mancinija i Quaresmu kao treqaurtiste, iako to nije išlo.
Ove sezone cisto sumnjam da ce mu to poci za rukom, a i prolaz grupe u LS je pod velikim znakom pitanja.
Poštujem tvoje mišljenje, ali se ne slažem s njim. Inter je tim koji mijenja filozofiju nakon skoro 5 godina i niko ne može očekivati da se stvari promjene preko noći. Kiksevi su sastavni dio fudbala i dizati paniku poslije remija ne stoji, ali svako ima svoje mišljenje, naravno.
verma_interista
01-10-2009, 02:52
Pozdrav svima!
U par navrata sam zestoko kritizirao Mourinha i njegov nacin "upravljanja" Interom,nakon cega je dosta forumasa pisalo da nije on kriv,i te stvari.
Da puno ne pisem o losim potezima ovog covjeka u utakmici protiv Rubina,jer ih je bilo toliko da ne bi stalo na jednu stranicu,samo cu reci da on nije vrijedan niti jednog pfeninga,a kamoli miliona koje zaradjuje.
Neka mi neko ,ko postuje njegov rad,samo napise sta je to novo Mourinho donio sa sobom u Inter,i odmah cu kapitulirati ,i necu vise pisati.
Neka mi neko napise koja je razlika izmedju Mourinhovog Intera,i Mancinijevog?Za mene je Mancini ne 10,ne 20 ,nego 50 puta bolji strucnjak od prenapuhanog portugalca koji je sam sebe nazvao The Special One,koja prepotentnost,fuj!
Za mene on je covjek koji svoje nedostatke pokriva preko medija,svadjajuci se sa velikim italijanskim trenerima...uostalom Mihajlovic mu je jednom lijepo rekao kako on ne moze biti veliki trener,jer ne razumije igraca ,ne razumije zivot igraca,jer igrac nikada nije bio!
Sto se mene licno tice potpisao bi u ovom trenutku da narednih 5 godina nista ne osvojimo,a da manifestiramo lijep,tecan nogomet ,kao sto to radi Arsenal recimo...(u tom istom Arsenalu 20 igraca ima manju platu zbirno od Mourinha i Et'o-a),ili barem priblizno Barceloni,njihova igra nam je u domenu naucne fantastike.
Gore je neko spomenuo da nam je u utakmici sa "Rusima" falilo par kljucnih igraca,pa zar Interu iz Milana koji ima najveci broj igraca u Europi,kojima daje tolike plate,ciji su transferi po 25 miliona eura,moze faliti igraca protiv Rubin Kazana?Ja mislim da je to krnjavi alibi za onakav performans i apsolutno podredjeni polozaj na terenu!
pozdrav svima!
U par navrata sam zestoko kritizirao mourinha i njegov nacin "upravljanja" interom,nakon cega je dosta forumasa pisalo da nije on kriv,i te stvari.
Da puno ne pisem o losim potezima ovog covjeka u utakmici protiv rubina,jer ih je bilo toliko da ne bi stalo na jednu stranicu,samo cu reci da on nije vrijedan niti jednog pfeninga,a kamoli miliona koje zaradjuje.
Neka mi neko ,ko postuje njegov rad,samo napise sta je to novo mourinho donio sa sobom u inter,i odmah cu kapitulirati ,i necu vise pisati.
Neka mi neko napise koja je razlika izmedju mourinhovog intera,i mancinijevog?za mene je mancini ne 10,ne 20 ,nego 50 puta bolji strucnjak od prenapuhanog portugalca koji je sam sebe nazvao the special one,koja prepotentnost,fuj!
Za mene on je covjek koji svoje nedostatke pokriva preko medija,svadjajuci se sa velikim italijanskim trenerima...uostalom mihajlovic mu je jednom lijepo rekao kako on ne moze biti veliki trener,jer ne razumije igraca ,ne razumije zivot igraca,jer igrac nikada nije bio!
sto se mene licno tice potpisao bi u ovom trenutku da narednih 5 godina nista ne osvojimo,a da manifestiramo lijep,tecan nogomet ,kao sto to radi arsenal recimo...(u tom istom arsenalu 20 igraca ima manju platu zbirno od mourinha i et'o-a),ili barem priblizno barceloni,njihova igra nam je u domenu naucne fantastike.
Gore je neko spomenuo da nam je u utakmici sa "rusima" falilo par kljucnih igraca,pa zar interu iz milana koji ima najveci broj igraca u europi,kojima daje tolike plate,ciji su transferi po 25 miliona eura,moze faliti igraca protiv rubin kazana?ja mislim da je to krnjavi alibi za onakav performans i apsolutno podredjeni polozaj na terenu!
omg :)
jao kakav smo gol primili, evo tek sada vidim
ja bih isto potpisao, ali ne 5god, mozda 2, max 3 god za lijep, ali ne kao arsenal, nego barca
Quaresma#7
02-10-2009, 12:31
Dok budemo imali tri defanzivce izza Sneijdera igra nam neče napredovati. Nijedan od naših defanzivaca nezna normalno držati loptu u posjedi samo znaju razbijati. Kad dodje lopta do Sneijdera nema podrške od zadnje vezne linije. Sneijder i ona naša dva napadača su odmah odrezani od igre i tu zatajimo uvek. Tako je bilo protiv Man. Utd., i onda smo pokušali preko Maicona preko kojeg nam uvek ide dosta puta igra a i njega je Ferguson fino zatvorio sa Parkom koji mu nije pustio disati 90 min. Treba nam več jedan Sneijder medju defanzivcima i onda izza napadača postaviti još kojeg Hamšika ili VDV kojeg bi mogli uzeti več u januaru. ;)
Igru bi možda imali ljepšu ako bi igrali ovako
Odbrana normalno sa Zanettijem na levom boku
----Motta/Stankovič---Cambiasso--Sneijder
----------------VDV/Hamšik-------------
-------Eto----------------------Milito
Takvo je moje mišljenje.
čuj možda bi trebali probat brazilski 4222 s dva defanzivca i dva ofanzivca iza napadača hehehe
Quaresma#7
02-10-2009, 12:49
čuj možda bi trebali probat brazilski 4222 s dva defanzivca i dva ofanzivca iza napadača hehehe
hehe samo me ti zajebavaj, ali da znaš da bi možda upalilo. :D
hahaha nisam zajebavao, bilo onak malo kao šala, ali zašto ne isprobat :)
Igrati lijepo zahtjeva dvije stvari: igrače koji se od rođenja uče da igraju tako i taktička postavka koja omogućava da se igra lijepo. Kompletna klupska filozofija treba biti okrenuta ka tome, i to se razvija dugo godina.
Barcelona je jedini klub na svijetu (ima ih još par, ali nisu tako dobri) koji igra total football (http://en.wikipedia.org/wiki/Total_Football), dok ostale ekipe (posebno italijanske) igraju catenaccio (http://en.wikipedia.org/wiki/Catenaccio). Total Football je izmislio Rinus Mitchels, bivši trener Barcelone, a Cruyff ga je do kraja implementirao u klub.
Godina 1972. Finale Euro Cupa. Ajax - Inter. After Ajax's 2:0 victory over Inter Milan, newspapers around Europe reported the "death of Catenaccio and triumph of Total Football". The Dutch newspaper Algemeen Dagblad declared: "The Inter system undermined. Defensive football is destroyed."
slažem se ali ništa nije vječno, niti uvijek garantira pobjedu
jednom kad je catenaccio izmišljen(a to smo pak mi izmislili odnosno naš slavni Helenio Herrera) bili smo dva put za redom prvaci evrope, a da ne govorim koliko je momčadi i trenera od tada to koristilo i do dan danas, možda nije lijep stil igre ali ponekad vrlo učinkovit, na kraju krajeva svako ima pravo igrat kako želi i misli da je najbolje, to i jest ljepota nogometa i nadmudrivanja, kad bi svi igrali isto šta bi onda bilo, to je sport
da ne govorim da je i nakon tog ''defensive football is destroyed'' nekoliko ekipa osvajalo što ligu prvaka što i trofeje na internacionalnom nivou(grčka evropsko hehe) a i talijani svjetsko, a kakva je njihova igra? pa da dalje ne duljim
Enfant Terrible
02-10-2009, 13:13
@verma_interista
Kada čitam ovaj post, teško mogu da vjerujem da se radi o navijaču Intera. Bez uvrede, ali meni ovo djeluje kao da je pisao neki kamuflirani Juventin nego čovjek kome je crno plava boja u srcu. Mogu shvatiti da nemaš simpatije prema Mourinhu, mogu shvatiti da si nezadovoljan prikazanom igrom, mogu shvatiti što-šta, ali ovaj post nikako!
Za mene on je covjek koji svoje nedostatke pokriva preko medija,svadjajuci se sa velikim italijanskim trenerima...uostalom Mihajlovic mu je jednom lijepo rekao kako on ne moze biti veliki trener,jer ne razumije igraca ,ne razumije zivot igraca,jer igrac nikada nije bio!
Nisam Mourinhov advokat niti želim to da budem, ali ovo što ti pišeš prelazi sve granice zdravog razuma. Ovo trebaš čitati i čitati i čitati (ako treba 10000 puta) i onda ponavljati u sebi dok ne shvatiš šta si u stvari napisao. Jedan Mihajlović je rekao Mourinhu da ne može biti veliki trener zato što nije bio igrač? Mourinho jeste veliki trener, ti ga možeš voljeti ili ne voljeti, ali on je u samom vrhu sa svojih 46 godina. Zašto? Ne zato što ja kažem da jeste, ili što ti kažeš da nije, već čovjek ima trofeje (i to jako značajne trofeje) iza sebe koji govore za njega. Arrigo Sacchi nije nikada bio igrač, a sigurno je jedan od najboljih trenera na svijetu. Jel se slažeš? Ili ćemo pitati Mihajlovića, ne civiliziranog huligana, šta on misli o tome?
Sto se mene licno tice potpisao bi u ovom trenutku da narednih 5 godina nista ne osvojimo,a da manifestiramo lijep,tecan nogomet ,kao sto to radi Arsenal recimo...(u tom istom Arsenalu 20 igraca ima manju platu zbirno od Mourinha i Et'o-a),ili barem priblizno Barceloni,njihova igra nam je u domenu naucne fantastike.
Ovdje si, barem što se mene tiče, izgubio sav kredibilitet kao navijač Intera. Ja ne bih situaciju Intera mijenjao za situaciju Arsenala, tamam igrali najgori fudbal ikada viđen. A što se Barcelone tiče, kada Inter bude imao u svojim redovima Iniestu, Xavija, Messija, Henryja, onda možeš kritikovati igru. Šta bi ti sa Cambiassom, Muntarijem, Stankovićem i Mottom igrao onakav fudbal? Gdje, na PES-u ili Football Manageru?
A ovaj dio "potpisao bih da narednih 5 godina ništa ne osvojimo" je još jedan u nizu "bisera" tvog posta. Ja to svom voljenom klubu Interu nikada ne bih mogao poželjeti. Čak i da mrzim Mourinha (koliko ga ti mrziš), ta mržnja nikada ne bi mogla biti jača od ljubavi prema klubu.
Zlatan,
A ovaj dio "potpisao bih da narednih 5 godina ništa ne osvojimo" je još jedan u nizu "bisera" tvog posta. Ja to svom voljenom klubu Interu nikada ne bih mogao poželjeti. Čak i da mrzim Mourinha (koliko ga ti mrziš), ta mržnja nikada ne bi mogla biti jača od ljubavi prema klubu.
Jeste, ali prevelika ljubav vodi u slijepilo. Ljubav je jedno, istina i realnost su drugo.
Uvjek sam pokusao biti realan, pokusacu i sad. Nemam sa covjekom (verma_internista) koji je pisao ovaj post nista, mada se u vecini slazem s njim.
Zlatane, ovaj dio teksta koji sam ja na pocetku citirao ti si izvukao iz konteksta, i jos omalovazavas momka (covjeka). To nije korektno. Bar ti kao moderator bi trebao postovati svacije misljenje.
Procitaj i citiraj citav taj pasus, pa ga onda prokomentarisi.
Ali evo da se ne mucis ja cu citirati taj pasus:
Sto se mene licno tice potpisao bi u ovom trenutku da narednih 5 godina nista ne osvojimo,a da manifestiramo lijep,tecan nogomet ,kao sto to radi Arsenal recimo...(u tom istom Arsenalu 20 igraca ima manju platu zbirno od Mourinha i Et'o-a),ili barem priblizno Barceloni,njihova igra nam je u domenu naucne fantastike
Eto, na primjer i ja bih se slozio s ovim.
ja cu na to samo reci OMG
Balotelli#45
02-10-2009, 23:30
hahaha ma voleo bi svaku da pobedimo po 1-0 i to jedva al samo da osvajamo serem ti se ja u tim sto nista neosvaja kakve vajde ima arsenal od dobre igre
Enfant Terrible
02-10-2009, 23:55
Zlatan,
Jeste, ali prevelika ljubav vodi u slijepilo. Ljubav je jedno, istina i realnost su drugo.
Uvjek sam pokusao biti realan, pokusacu i sad. Nemam sa covjekom (verma_internista) koji je pisao ovaj post nista, mada se u vecini slazem s njim.
Zlatane, ovaj dio teksta koji sam ja na pocetku citirao ti si izvukao iz konteksta, i jos omalovazavas momka (covjeka). To nije korektno. Bar ti kao moderator bi trebao postovati svacije misljenje.
Procitaj i citiraj citav taj pasus, pa ga onda prokomentarisi.
Ali evo da se ne mucis ja cu citirati taj pasus:
Sto se mene licno tice potpisao bi u ovom trenutku da narednih 5 godina nista ne osvojimo,a da manifestiramo lijep,tecan nogomet ,kao sto to radi Arsenal recimo...(u tom istom Arsenalu 20 igraca ima manju platu zbirno od Mourinha i Et'o-a),ili barem priblizno Barceloni,njihova igra nam je u domenu naucne fantastike
Eto, na primjer i ja bih se slozio s ovim.
1) Ok, koja je onda realnost? Jel' to "realnost" toliko loša da je moja ljubav prema Interu sljepilo? Ili da preformulišem, jel' smo mi toliko loši da realnost treba da predstavlja puko pljuvanje po Mourinhu i kukanje kao da smo van igre u svim takmičenjima? Da želiš svom klubu da ne osvoji 5 god titulu zbog jedne osobe? Da bude kao Arsenal? Ja ne mislim tako, ti ako misliš to je tvoj problem.
2) Ja ne izvlačim iz konteksta nego tačno prezentujem dio teksta na koji dajem odgovor. Tu nešto nije jasno?
I da, ja članu kojem sam pisao (verma_interista) nisam rekao ništa uvredljivo, nisam mu rekao ništa što se protivi pravilima foruma, već sam komentarisao post na što polažem potpuno pravo.
3) Ja ne znam šta ti imaš, ili da li uopšte imaš išta sa članom verma_interista. Ja nisam policajac, neću u to da ulazim, i za mene ste dva posebna člana sa abnormalno sličnim stajalištima, i biće tako dok ne bude postojao konkretan razlog za suprotno.
---------------------------------------------------------------------------
Ja ne znam zašto se ti konstantno pozivaš na moju moderatorsku poziciju? Jel' tebi smeta to, evo otvoreno reci?
Ja sam ovdje član jako dugo, pomogao sam dosta u razvoju foruma, i od administratora dobio na povjerenje funkciju sa kojom pomažem i adminu i forumu. A što je najvažnije, ne zloupetrebljavam funkcije koje imam na dispoziciji, i pišem, i odnosim se prema članovima isto kao i prije ovoga. Dakle, sve te tvoje prozivke padaju u vodu.
A ako želiš, ti možeš slobodno otvoriti anketu da se članovi izjasne o mojem moderatorskom radu, i ja ti dajem riječ (koja je jednaka zakletvi) da, ukoliko budem izglasan negativno, zauvijek odlazim? Ako će te učiniti sretnim, mogu ti i pomoći pri organizaciji, ti se samo izjasni?
Pozdrav, Zlatan.
1) Ok, koja je onda realnost? Jel' to "realnost" toliko loša da je moja ljubav prema Interu sljepilo? Ili da preformulišem, jel' smo mi toliko loši da realnost treba da predstavlja puko pljuvanje po Mourinhu i kukanje kao da smo van igre u svim takmičenjima? Da želiš svom klubu da ne osvoji 5 god titulu zbog jedne osobe? Da bude kao Arsenal? Ja ne mislim tako, ti ako misliš to je tvoj problem.
2) Ja ne izvlačim iz konteksta nego tačno prezentujem dio teksta na koji dajem odgovor. Tu nešto nije jasno?
I da, ja članu kojem sam pisao (verma_interista) nisam rekao ništa uvredljivo, nisam mu rekao ništa što se protivi pravilima foruma, već sam komentarisao post na što polažem potpuno pravo.
3) Ja ne znam šta ti imaš, ili da li uopšte imaš išta sa članom verma_interista. Ja nisam policajac, neću u to da ulazim, i za mene ste dva posebna člana sa abnormalno sličnim stajalištima, i biće tako dok ne bude postojao konkretan razlog za suprotno.
Ja ne znam zašto se ti konstantno pozivaš na moju moderatorsku poziciju? Jel' tebi smeta to, evo otvoreno reci?
Ja sam ovdje član jako dugo, pomogao sam dosta u razvoju foruma, i od administratora dobio na povjerenje funkciju sa kojom pomažem i adminu i forumu. A što je najvažnije, ne zloupetrebljavam funkcije koje imam na dispoziciji, i pišem, i odnosim se prema članovima isto kao i prije ovoga. Dakle, sve te tvoje prozivke padaju u vodu.
A ako želiš, ti možeš slobodno otvoriti anketu da se članovi izjasne o mojem moderatorskom radu, i ja ti dajem riječ (koja je jednaka zakletvi) da, ukoliko budem izglasan negativno, zauvijek odlazim? Ako će te učiniti sretnim, mogu ti i pomoći pri organizaciji, ti se samo izjasni?
Pozdrav, Zlatan.
OK, predajem se i povlacim se.
Sretno vam bilo momci.
Quaresma#7
03-10-2009, 15:05
Nepobedivi Zlatan, to je naš marshal. :D
We are Marshall :D
Momci, uozbiljite se :P
Sad, ni ja ne bih potpisao na 5 godina bez trofeja, zarad lijepe igre. Iskreno, ne bih ni godinu, ali ajde... Ja sam veliki fan catenaccia, talijanskog mentaliteta, nacina igre koju je praktivao veliki Il Mago, a danas The Special One.. Tako da, samo naprijed :)
ja nisam fan catenaccia ali zato intera jesam :P i cisto sumnjam da bi pravi navijac potpisao i na godinu a kamoli 5 :D
verma_interista
03-10-2009, 21:34
Pozdrav, Zlatan.
Zlatane,ne mislim da tvoj nacin repliciranja pomaze unaprijedjenju foruma,i broju clanova..vjerovatno ljudi koji su ti dali da radis to nisu razmisljali na taj nacin,
Ti bi trebao biti neko ko nece kompromitirati svoj rad ovdje,a ne neko ko se mora pravdati,i pozivati na odredjene ankete i sl.
Kako je to neko od clanova prije napisao,ovo je mjesto gdje forumasi ostavljaju svoja misljenja,ovakva,ili onakva,i vjeruj mi nemoguce je da svi ti ljudi idu tebi "niz dlaku",i pisu sta ti zelis.
Jako je neukusno nazivati me antiinterovcem,ili juventinom,pogotovo ne nakon mog posta iz kojega se nista slicno nije moglo izvuci. I dalje stojim iza toga,i to cu uvijek ponoviti ,da bi potpisao 5 debelih godina bez trofeja,ali da nakon toga odem na Meazzu znajuci da cu gledati super brzi,superofanzivni,za oko lijepi,i ucinkoviti nogomet ,i sastav u kojemu necu gledati 8 destruktivaca u ekipi,prebacivanja polovine,strahovanja od nekih Kazana,Anothorsisa,gdje cu gledati ekipu koja puni protivnicke mreze na osnovu izradjenih akcija,a ne na osnovu individualaca koji se placaju vise nego ovi sto si ih nabrojao u prethodnom postu.
Spomenuo si gore Muntarija,Cambiassa,Stankovica,Mottu kao igrace koji ne mogu demonstrirati lijep nogomet,a ja se pitam ,zasto se onda dovode ti igraci??Je li to Inter nema novca?Pa,Inter je potrosio puno,puno vise izgradjivajuci ekipu nego Barcelona,i u tome je fora,zasto napokon ne postoje ljudi koji ce raditi na tome da se u klub dovode igraci koji mogu unaprijediti nasu igru u estetskom smislu!?Uostalom tvoj trener ljubimac je radio na dovodjenju igraca.
Na kraju da te podsjetim druze,ne pisem ovdje kako bi dizao svoj kredibilitet kod tebe,ja znam koliko dugo,i koliko jako navijam za svoj klub...ne pada mi na pamet da to tebi dokazujem!
Enfant Terrible
03-10-2009, 22:00
Da završimo rasprave jednom za sva vremena na ovoj temi.
Zlatane,ne mislim da tvoj nacin repliciranja pomaze unaprijedjenju foruma,i broju clanova..vjerovatno ljudi koji su ti dali da radis to nisu razmisljali na taj nacin,
Ti bi trebao biti neko ko nece kompromitirati svoj rad ovdje,a ne neko ko se mora pravdati,i pozivati na odredjene ankete i sl.
Kako je to neko od clanova prije napisao,ovo je mjesto gdje forumasi ostavljaju svoja misljenja,ovakva,ili onakva,i vjeruj mi nemoguce je da svi ti ljudi idu tebi "niz dlaku",i pisu sta ti zelis.
Ja tebi u postu nisam napisao ništa loše, odnosno ništa što se kosi pravilima ovog foruma. Iz tih razloga ne kompromitujem svoju poziciju i molim te pazi šta pišeš u vezi toga. Napisao si post koji je u meni izazvao određenu reakciju i ja sam napisao sve šta sam mislio (i dalje dobro i debelo stojim iza tog posta, a i za svakog ostalog), ali naravno, sve obrazloženo i po pravilima. Ako misliš da sam zbog moderatorske titule trebao prešutjeti post s kojim se iz korijena ne slažem, tu si se grdno prevario, a i svi koji misle tako. Ponavljam, pišem šta mislim, obrazložim i argumentiram i nikoga ne vrijeđam.
Isto tako, ja se nisam nikome pravdao, nego rasčistio situaciju pošto se spominje moja moderatorska pozicija, kao da sam ja neki totalitarac koji ugnjetava nekoga. Jednostavno, ja se ne smatram "višim" od bilo koga, djelujem kako sam i prije, i uvijek pišem ono što mislim. Nekome je to problem i to sam htio rasčistiti, dakle ne uvlači nepotrebne stvari u diskusiju. I te priče da neko piše ono što ja želim su apsolutno besmislene jer za to nema nikakvog smislenog razloga. Sa svakim sam imao ovdje barem nekoliko diskusija, nekada i žestokih, i niko nije pisao ono što ja želim već svoja mišljenja.
Jako je neukusno nazivati me antiinterovcem,ili juventinom,pogotovo ne nakon mog posta iz kojega se nista slicno nije moglo izvuci
Ako pročitaš malo komentare i ostalih članova na tvoj post, vidjećeš da su reakcije otprilike iste. Ja te nisam nazvao juventinom, nego sam dobio dojam da "kamuflirani juventin" piše. Izvini ako si se našao uvrijeđenim, ali kada neko tako agresivno napada i klub i osoblje, pa onda izjava da bi potpisao da Inter 5 godina ne osvoji trofej itd; za mene nisu demonstracija ljubavi prema klubu. To je moje mišljenje, a ti najbolje znaš svoja razmišljanja i emocije, tako da, voditi raspravu oko ovoga je besmisleno.
I dalje stojim iza toga,i to cu uvijek ponoviti ,da bi potpisao 5 debelih godina bez trofeja,ali da nakon toga odem na Meazzu znajuci da cu gledati super brzi,superofanzivni,za oko lijepi,i ucinkoviti nogomet ,i sastav u kojemu necu gledati 8 destruktivaca u ekipi,prebacivanja polovine,strahovanja od nekih Kazana,Anothorsisa,gdje cu gledati ekipu koja puni protivnicke mreze na osnovu izradjenih akcija,a ne na osnovu individualaca koji se placaju vise nego ovi sto si ih nabrojao u prethodnom postu.
Ja tebe pitam, jel' realno očekivati igru kakvu demonstrira Barca sa veznim redom kakav mi imamo? Mi već dugi niz godina igramo otprilike isti fudbal, defanzivni i jak, a za to i imamo igrače. Takve stvari se ne mijenjaju preko noći.
I zaboravljaš mali detalj, a to je da mi igramo u Serie A, talijanskom prvenstvu, taktički najjačem na svijetu. U Italiji niko ne igra atraktivan fudbal, a za to ima i razlog zar ne?
Spomenuo si gore Muntarija,Cambiassa,Stankovica,Mottu kao igrace koji ne mogu demonstrirati lijep nogomet,a ja se pitam ,zasto se onda dovode ti igraci??Je li to Inter nema novca?Pa,Inter je potrosio puno,puno vise izgradjivajuci ekipu nego Barcelona,i u tome je fora,zasto napokon ne postoje ljudi koji ce raditi na tome da se u klub dovode igraci koji mogu unaprijediti nasu igru u estetskom smislu!?Uostalom tvoj trener ljubimac je radio na dovodjenju igraca.
To je pitanje koje trebaš uputiti čelnicima Intera, ne meni. Ja nisam odgovoran za transfere. Mourinho nije moj "ljubimac" već je trener kojeg cijenim i poštujem, kao stručnjaka. Ali na stranu to sve, pod Mourinhom je došao jedan centralni vezni (Motta) i jedan trequartista (Sneijder), igrače koje godinama nismo imali. A Moratti je donedavno govorio da nam Sneijder ne treba, niti kreativni veznjak, da može Balotelli igrati trequaritstu itd.
Na kraju da te podsjetim druze,ne pisem ovdje kako bi dizao svoj kredibilitet kod tebe,ja znam koliko dugo,i koliko jako navijam za svoj klub...ne pada mi na pamet da to tebi dokazujem!
Za mene je ova rasprava završena, kao i sve ostale na ovoj temi. Ti si rekao šta si imao, i ja sam takođe.
Svejedno, pozdrav od mene, Zlatan.
jao macko, pa jel moguce da se ovoliki fight odrzao bez mene :D
Quaresma#7
04-10-2009, 00:27
Derbi della Benemamata :D :crazzy:
InteristaSA
04-10-2009, 00:39
100% 4 Zlatan,Zlatan pobjedio 3-0 u derbiju kako ti kazes Q Derbi della Beneamata:D:D:D
Quaresma#7
04-10-2009, 00:42
Dede zlatan za 4:0 da bude poker :vfunny:
Enfant Terrible
04-10-2009, 02:18
Ne sprdajte se bez veze. Ovo je tema Rubin Kazan-Inter, riješili smo nesuglasice (barem s moje strane), tako da nema potrebe sa spamanjem.
Jako je neukusno nazivati me antiinterovcem,ili juventinom,pogotovo ne nakon mog posta iz kojega se nista slicno nije moglo izvuci. I dalje stojim iza toga,i to cu uvijek ponoviti ,da bi potpisao 5 debelih godina bez trofeja,ali da nakon toga odem na Meazzu znajuci da cu gledati super brzi,superofanzivni,za oko lijepi,i ucinkoviti nogomet ,i sastav u kojemu necu gledati 8 destruktivaca u ekipi,prebacivanja polovine,strahovanja od nekih Kazana,Anothorsisa,gdje cu gledati ekipu koja puni protivnicke mreze na osnovu izradjenih akcija,a ne na osnovu individualaca koji se placaju vise nego ovi sto si ih nabrojao u prethodnom postu.
sta ti mislis da li je dobro ili lose za klub da bude 5 godina bez trofeja?
P.S ako bas tolko volis lep fudbal, dogovori se za samirom i predji na barcelonin forum
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.