View Full Version : Francesco Bolzoni
http://www.inter.it/aas/img/108362.jpg
Mjesto rodjenja: Lodi, Italija
Datum rodjenja: 7. Maj 1989.
Visina: 180cm
Bolzoni je jos jedan clan Primavere. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Vise tehnicar, nego destruktivac. Igrac za kojeg kazu da ce imati znacajnu buducnost.
Zna li netko šta se događa sa ovim igračem? Momak je zaslužio više šansi ako ne u ligi prvaka onda bar u serie A pogotovo sad kad nam je vezni red u banani...
Grujinho
25-02-2009, 17:43
nekako mi sliči na Pirla...trebao bi dobiri šansu, barem protiv slabijih ekipa u serie a i u kupu.
http://www.inter.it/aas/img/108362.jpg
Mjesto rodjenja: Lodi, Italija
Datum rodjenja: 7. Maj 1989.
Visina: 180cm
Bolzoni je jos jedan clan Primavere. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Vise tehnicar, nego destruktivac. Igrac za kojeg kazu da ce imati znacajnu buducnost.
imat ce ako ode iz intera
Mislim da bi se pokazao dobrim kao Mario i Santon... Steta sto ne igra.
Ako budemo osvojili ligu nekoliko kola pre kraja sigurno ce dobiti sansu, a i nisam siguran ali mislim da je bio ili je jos uvek povredjen
Quaresma#7
25-02-2009, 22:49
Da je Mancini trener sigurno bi ga videli u igri pa makar 5 minuta jer Mancini je davao puno prilika mladim igračima.
Grujinho
25-02-2009, 23:08
Ajde Quaresma zaboravi mancinija...sada bi mogo neko reči, "da je mancini trener izgubili bi sve derbije"....
Quaresma#7
25-02-2009, 23:24
Ajde Quaresma zaboravi mancinija...sada bi mogo neko reči, "da je mancini trener izgubili bi sve derbije"....
E NEČU da ga zaboravim.:vfunny:
Da je Mancini trener sigurno bi ga videli u igri pa makar 5 minuta jer Mancini je davao puno prilika mladim igračima.
naravno da je davao...najbolji primjer su martins, pasquale, boumsong, rincon, ribas, andreolli.....
a dovodjenje pjetlica kao sto su miha, favalli, ze maria, cesar, crespo...
Hulle,sve si odlicno rekao.. Ali dje Hernana stavi sa ovim pokemonima covjece?? :D Dao nam je okruglo 20 golova u sezoni prvog (mimo stola) scudetta.
Balotelli#45
26-02-2009, 15:53
Hulle,sve si odlicno rekao.. Ali dje Hernana stavi sa ovim pokemonima covjece?? :D Dao nam je okruglo 20 golova u sezoni prvog (mimo stola) scudetta.
ma pomesao ga sa petlicima i pokemonima :D a jos kad se setim ze marije xaxa kao da je imao zelenu glavu :D
Bolzoni je igrao 45' u mecu izmedju Italie U21 i Austrie U21. Bar nedje da igra...
ma imamo mi uvijek brdo tih igraca koji igraju za mladu rep a u interu nedobivaju sansu pa odu..
eto i sad se spominje milion nekih pojacanja u vezi (pokemona) a mi vec imamo igraca koji igra za rep italije koja je u tim uzrastima jedna od najjacih na svijetu
Sledece sezone ce najvjerovatnije na pozajmici u neki klub iz Serie A, pa da se nadamo da ce kao Acquafresca, iskoristiti svoju sansu tamo.
i sta onda kad se vrati s pozajmnice.. u interu ce biti 10 igraca na njegovoj poziciji hehehe
A jbg... Bar ce malo napraviti "ime". Pa da malo vise obrate paznju na njega...
Da nema likova tipa: Figo,Crespo, Cruz i Matrix, kojih Mourinho oce da se rijesi, ti mladi bi imali vise prilika.
Ali Moratti gura po svome, pa to je cudo. Skuplja drugove sa pokera u ekipu...
ma ne skuplja..znas da je figo rekao da ce ostati u interu jedino ako murinjo dodje...dok crespo nikad nije ni bio u dobrim odnosima s murinjom..a cruz i matrix su prica za sebe
ma ne skuplja..znas da je figo rekao da ce ostati u interu jedino ako murinjo dodje...dok crespo nikad nije ni bio u dobrim odnosima s murinjom..a cruz i matrix su prica za sebe
To je', ali kazu da Mou oce da se otrese Figa. A Moratti ne bi :D
Isto tako, Mou nece vise u ekipi Matrixa i Cruza, dok Moratti hoce da oni ostanu...
Crespo, iskreno neznam ni sto je ostajao, znao je da nema sanse da igra mnogo kod Mourinha.
to je zalosna informacija, vecina igraca koja ode od nas na posudbu, nikada se vise i ne vrati
Balotelli#45
26-03-2009, 19:57
dobro acqafrescina pozajmica se isplatila kao i adrianova nadam se da ce i njegova
jos se ne zna da li ce se vratiti, ne zaboravi sta je jose rekao pred utakmicu sa cagliarijem kad nam ga je upravo on zabio iako je mogao da nas potopi ali namjerno nije
Srecan rodjendan. Danas puni 20. :zzzdravo:
Sretan mu rođendan, poklonio bi mu tortu od palente, jer dečko nekako ne raste i u fizičkom i u igračkom smislu baš nešto
jos jedan propali talent
Stani Hulle, nemoze propanuti prije 20-te nikako.
@Mauro, bio je stalno povrijedjen ove sezone, zato nije mogao da se dokaze. Sledece sezone ako ode na pozajmicu, mislim da ce pokazati sto zna.
Srecan rodjendan i da ga posluzi malo vise sreca :P
ma nema od njega igraca koji je dostojan intera,nek mu je sretno!
kako da dobije sansu, pored tolikih veznih igraca koje imamo, ali ruzno zboris Imp, jer sam siguran da ga nikada nisi ni vidio na djelu
Balotelli#45
07-05-2009, 22:16
nemozes tako nikako reci jer ga verovatno nikada nisi ni video .ove godine je bio u teskoj situaciji sa povredama a lake utakmice gotovo da nije ni bilo pa zato nije ni dobijao sansu
kako ga nisam vidio,igao je prosle sezone u kupu,ito bas mislim da mu je tad bio rođendan(19) i nije nista pokaza puno bolje odigra od njega onaj luca sigliardi,kak li se vec pise + da ima neke kvalitete zaigro bi s vremena na vrijeme nije vise on tako mlad s 20 se vec treba pocet pomalo igrat.
@Imp, ove sezone je imao mnogo povreda. I znamo da Mourinho ne mijenja prakticno uopste Javiera i Cambiassa, tako da je decko imao tezak zadatak da dodje u priliku pored njih dvojice. A Siligardi ti je mozda zapao za oko jer igra ofanzivno, ovaj je klasicni zadnji vezni, koji dijeli lopte. Ne istice se nekim atletskim osobinama, ili genijalnoscu. Ali je izuzetno vazan za protok lopte, i omogucava da se ekipa "vrti". Prosle sezone, sto je igrao, igrao je dobro. U Kupu i u LS protiv PSV-a.
ako osvojimo titulu protiv siene ocekujem da mu mourinho pruzi sansu i ko zna mozda se pokaze
ja sam 1 od onih sto bas gledaju sta igrac radi u defanzivi i kolko trci i kolko je vazan za ekipu,daj boze da on postane novi cambasso al sumnjam,bit ce on ko slavkovski
sta da radim sa ovim, jel on na posudbi ili je dat genoi za posve :)
sta da radim sa ovim, jel on na posudbi ili je dat genoi za posve :)
Dat cijeli. Historija.
ma koja istorija,brisi ga,pa ako se proslavi turi ga u istoriju:)
pff, nije on za historije, ide u ostale igrace
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.