View Full Version : Faioli Amantino Alessandro Mancini
http://www.inter.it/aas/img/108356.jpg
Mjesto rodjenja: Belo Horizonte, Brasil
Datum rodjenja: 1. Avgust 1980.
Visina: 183cm
Mancini je ove sezone dosao iz redova Rome. Tamo je proveo 5 sezona, gdje je bio jedan od najboljih igraca Vucice. Prije toga je bio igrao jednu sezonu u Veneziji. Krilni igrac, koji raspolaze izuzetnom tehnikom i brzinom. Dosao kao prvo pojacanje u eri Josea Mourinha.
Kada je ovaj covjek igrao zadnji puta?
Sada je idelana prilika da u kupu protiv Sampdorie igra,jer Mourinho stvarno treba odmorit glavne igrace,i to je odlicna prilika da se Cruz,Balotelli,Mancini,Vieira,Matrix i drugi ubace.
Igrat cemo nedjelja/srijeda raspored sljedeca 2 tjedna,a to je ubitacno za sve.
nadam se da ce zaigrati u uzvratu protiv manchestera...on je ofanzivan igrac..a to je ono sto nam je bilo falilio
Kao da je u crnu zemlju propao...
Vidi se da je panuo u formu totalno..ucinjelo je to sto nije igrao svoje..
ja cu stati iza njega ako kaze da je jose kriv zbog njegovog neigranja, kada je dosao.. bio je jedan od najboljih!
CurvaNord69
07-03-2009, 23:45
Slijed dogadjaja od pocetka sezone.
1. Jose dovodi Q-a, i mancinia, 2 klasicna krila.
2. Formacija 4-3-3 sa krilima biva neuspjesna, iako je mancini pokazao dosta za RAZLIKU od Q
3. Njih 2 provode 11. i 12. mjesec na klupi.
4. Kako Q nista nije pokazao saljemo ga u chelsea na posudbu, dok mancini ostaje tratit dane na klupi, a mi igramo 4-3-1-2.
5. Svi govore mancini propo, a to je krivica mou-a jer nije prolazila 4-3-3 formacija, a on nema druge pozicije. (Nije direktna krivica moua za igraca, nego za formaciju i dovodjenje)
Enfant Terrible
08-03-2009, 02:07
Situacija je nezahvalna po njega,ali te stvari se dešavaju.4-3-3 formacija nam ne ide i jednostavno ne možemo mijenjati cijeli sistem igre kako bi on dobio minutažu,ali naglašavam da je i meni strašno žao momka jer je pokazivao dobre znakove na početku sezone.Ukoliko se ne navikne igrati neku drugu poziciju osim krila,mislim da su mu dani odbrojani.
Balotelli#45
08-03-2009, 16:04
ma moze on igrati i dekijevu poziciju ali posto je deki u zivotnoj formi u u svakoj utakmici da po gol ili asistenciju ili super odigra onda i zbog toga mancini neigra bas
claudejandamvan
08-03-2009, 18:04
Ja bi ga cak oprobao na poziciji beka.On ima dosta veliki kapacitet trke,a nedostatke u obrani mu moze pokrivati ionako prebukirana defanzivna vezna linija.
Ja bi ga cak oprobao na poziciji beka.On ima dosta veliki kapacitet trke,a nedostatke u obrani mu moze pokrivati ionako prebukirana defanzivna vezna linija.
u samim počecima u romi je igrao tako nešto, trčo ko budala pocijeloj desnoj strani nešto slično kao Maicon
Balotelli#45
08-03-2009, 18:28
samo sto bi on kod nas mogao igrati levog beka mada bi to istisnulo santona i maxwella a ni ovako nije los pogotovo kad je u formi tada je super koristan skoro pa ko cambiasso
hmm.. zanimljivo bi i to bilo vidjeti
ma nema, kod mourinha nece vise nikada zauzeti prvotimsku titulu :)
Amico Laziale
09-03-2009, 02:46
meni licno ne bas dragi igrac...
previse samouvjeren,ali vrlo dobar,i ne znam kako se nije najbolje snasao jer je igaro svoju poziciju.
CurvaNord69
09-03-2009, 14:09
Zar tebi mogu bit dragi ex-romanisti :D
Balotelli#45
09-03-2009, 15:33
ma sta igro za romu jednu sezonu i evo protiv njih kad igramo uvek se sa nekim pobije ili pokaci :D
P.S a i zabio im je gol :D
Amico Laziale
09-03-2009, 16:28
Zar tebi mogu bit dragi ex-romanisti :D
pa mogu,kao npr Miha,Peruzzi,Siviglia,a ovo ostalo :bash:
---------- Post added at 15:28 ---------- Previous post was at 15:26 ----------
ma sta igro za romu jednu sezonu i evo protiv njih kad igramo uvek se sa nekim pobije ili pokaci :D
P.S a i zabio im je gol :D
haha...haj makar je tuce ove cigane.
:D
Diamantino ce biti van stroja nekih mjesec dana zbog povrede.. Nemaju on i jimenez srece, pa to je sramota...
to sam znao čim sam vidio gdje se ulovio, čim vidiš da se netko ulovi po stražnjoj loži i izlazi to ti je mjesec dana automatski
Balotelli#45
25-03-2009, 16:13
zao mi je mancinija bas taman poceo nesto da igra al samo neznam kako cemo opstati bez jimeneza :D
Grujinho
11-07-2009, 19:54
šta je sada sa Mancinijem...jel ostaje sa nama? mislim ne piše se ništa o njemu, pa pretpostavljam da če ostati...
nije on loš, samo mu treba dati šansu
ne znam, mourinho je rekao kao što si i vidio da u ekipi ima prekobrojnih, e sad jel on među listom onih koji odlaze ne znam, ovisi i o potencijalnim akvirentima, iako ne vjerujem da za njega nedostaje ponuda
pod broj dva mourinho je rekao da namjerava igrati 433 pa se mislim da li bi išao prodavati igrača koji je ipak za taj sistem, ali kad se zbroje napadači i quaresma onda se mislim opet če netko tu i tamo bit na klupi, uključujući i mancini onda (?)
i pod tri - branca je rekao da ima još 50 dana mercata - a mi svi mislili kao ono ma ekipa će bit kompletna kad se odlazi na pripreme tako mourinho želi bla bla.
E pa izgleda da ne, bit će dovedeni još koji igrači, valjda onda dva koje traži mourinho, kada ne znam..ipak će se ić na taktiku čekanja nažalost i ne bi bilo ništa čudno da ta pojačanja dođu 20 i nekog augusta
ado_inter
17-07-2009, 16:43
ma ovo cjenim kod igraca kad znasta hoce a ne ko supci koji lete samo za parama
Amantino Mancini: I Will Not Leave Inter
ja da sam na njegovom mjestu otisao bih, barem dok ovaj kreten od trenera ne ode
ado_inter
17-07-2009, 16:59
ma sad ce doc u situaciju da igra prvog napadaca hhehe
Mah jako on voli Inter,nego nece njemu nitko dati placu toliko koliku ima ovdje.
Mislis da nebi presao u Milan da mu ponude iste novce koje ima kod nas?
Nema vise ljubavi u danasnjem nogometu,osim rijetkih kao npr. nas Il Capitano.
;)
najbolji tip do sada kojeg sam vidio
pa vidio si na prijateljskoj da je bio najbolji, asistirao kod golova...
ado_inter
17-07-2009, 17:14
vidio sam zato ga ne bih pustio da ide :P
najbolji tip do sada kojeg sam vidio
pa vidio si na prijateljskoj da je bio najbolji, asistirao kod golova...
sta god hehe
jao ivane, znam ja da ti gledas malo dublje nego ostali :)
Balotelli#45
17-07-2009, 21:13
dera ja ne bih ovo trpeo :D
jopapadu
19-07-2009, 05:06
nikako ne bi prodavo mancinija, igra poziciju gdje smo najtanji a u romi je 2-3 sezone do intera briljiro i bio najbolji uz tottija i de rossija. pa nije valjda zaboravio igrat fudbal, treba mu dat šansu i nać mu pravo mjesto a to je na treneru
Inter boy
19-07-2009, 12:01
neko moraotici pa ne mgu svi ostati mislim da je štete da igrač poput Mancinija grije klupu,bolje mu je da ode
Quaresma#7
02-08-2009, 17:29
Sretan rodjendan
Balotelli#45
02-08-2009, 18:03
happy brdey amantino :D
Hepi Amantino (ostara on, bolje ga prodati :D )
Grujinho
02-08-2009, 18:59
Sretan Rođendan !
Inter boy
02-08-2009, 19:05
sretan rođkas ....hmmm sigurno mu je želja da ostane
Enfant Terrible
03-08-2009, 00:20
Sretan rođendan.
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=41781
PazzaInterista
18-09-2009, 19:01
http://inter.it/aas/img/120728.jpg
Mancini celebrates scoring in training
hahah, dobra slika, i ocekuje se u utakmici protiv cagliarija
taj samo na treningu i moze zabiti :D
samo se ti zezaj, neka adri i Q znaju :P
kad bi mu dali dvije pune utakmice da igra, zabio bi ;)
verujem hehe jedino da ga puste penal da sutira :D
pa i milito ga je iz penala susnuo :D
Grujinho
15-11-2009, 14:01
Amantino Mancini Linked With Roma Return – Report
The Brazilian could be making his way back to the Eternal City this winter...
Ajd nek ide, a više bi želeo da ode trivela
ja mu zelim svu srecu i da kada nam ga dadne plese svoj poznati ples ispred JOSEA!!
Balotelli#45
15-11-2009, 15:12
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U9V_P42E7d0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U9V_P42E7d0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
jao kakav igrac propade kod nas i on i Q mada ja ipak mislim da jos uvek ima nade bar za njega posto on uvek kada je igrao nije igrao lose i davao je golove al jbg kad ne udjes nemozes nikako dobro da odigras
Ni on ni Q nisu uradili apsolutno nista za nas, a ovaj mi cak nije ni drag tako da su mu vrata otvorena hehe
propao je i suazo i mnogi drugi
Grujinho
08-01-2010, 00:54
Evo lijepe slike
http://www.nogomania.com/data/slika.asp?slika=11322
Prva utakmica Mancinija za Inter na onom prijateljskom turniru u Munchenu...Čak je i zabio za pobjedu protiv Bayerna :)
A evo pokraj njega tada još naš protivnik Lucio :)
Mancini ide u Marsej..to je potvrdio njihov pre$ednik
Quaresma#7
08-01-2010, 12:32
E neka. Nek smo se i njega rešili. Više prostora za Quaresmu i mladje igrače još posebno za onoga Stevanoviča.
ja mislim da se sad bordeauxu i blancu tresu gaće, ovi kupili Mancinija igračinu, nismo sigurni da ćemo sad bit prvaci samo tako :/
hahahaha :D
CurvaNord69
08-01-2010, 19:14
Jos kad dodje lovren svjetska klasa u lyon:sivi:
ma pusti priču lovren nije svjetska klasa ali ima zajeban mentalitet dečko
a potencijal je tu
al da kad on dođe ovi će se onda usrat baš do kraja ahahhaha
odi prati curvo zrinjski i onu ligu tamo, nemoj se upuštat u ostalo hehehe
Stvarno nejasan igrac, kada smo ga tek kupili od Rome, momak je razvaljivao, u pripremnim tekmama, dosta dobro igrao, cak je zabio gol i Bayernu, prvu sezonu nije lose otvorio, ali onda se izgubio, gotovim ga i sve, imao je dosta prilika, dobar je igrac ali mislim da je bolje i za nas a i za njega da ode u posudbu u Marseille, nek mu je sa srecom !
mozda jer nije bio konstantan u 11 kod josea? ;)
nakon Q tragedije...
po meni oni su u Interu mogli igrati samo zajedno ili nijedan, pa je samim time Q na neki nacin kriv za neigranje Mancinija ..njegova forma od samog dolaska je losa, dok je Mancini imao i dobrih partija
on je igrao dobro samo na pripremama, dok prvensteve nijednu kako treba
sad ako vam je lakse da za to krivite quaresmu neka vam bude, ali ja vam kazem da je presudio manjak fudbalskog kvaliteta, jer on osim brzine realno nema nista
Quaresma#7
09-01-2010, 19:42
Ma kakav Mancini za njega je Q izmislio fudbal bolji je u svakom pogledu od njega. možda je Q slabiji samo psihički ali i to se da srediti. :D
The former Roma man left training from Appiano Gentile earlier than expected on Monday, and he was heading to sign a contract with Milan. An official announcement is expected later.
UPDATE 13:42 CET: Milan vice president Adriano Galliani has now confirmed the move: "There are some details we are tying up and Mancini will arrive on loan with the option to buy half of his rights permanently. Jankulovski will remain with us," he said.
sretno brate!
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:16 ----------
hjoj, da mi je bilo vidjeti facu moua, kada je 'mantino svukao sa sebe one dresice, i napustio trening hahahah, neprocjenljivo - to je samo adri do sada smio :)
fala bogu vise...jos kad bi ga otkupili na kraju sezone bilo bi jos bolje
vise bi voleo da smo ga prodali :D
Samo da sad ne proigra, kao i većina igrača koji su od nas otišli u Bilan!
ali kad nam ga ovako zakuca, cekam taj trenutak.. (mozda ne nama, posto do kraja sezone ne igramo vise):
http://inter.it/aas/img/125319.jpg
a koji samo igraci na slici (nema vise maicon partnera, ide i on uskoro ;)):
http://inter.it/aas/img/125126.jpg
forza mourinho - ko je uljez huskaa?:
http://cache.daylife.com/imageserve/02nfe9i7CPcV1/610x.jpg
---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
adio, i ko zna gdje i ko zna kad
http://inter.it/aas/img/108356.jpg
sve su to dera uljezi ;)...osim CRUZA naravno
Komitski Đeneral
01-02-2010, 16:19
Dera, ocesh da kazhesh da cesh da se radujesh ako nam Mancini da gol ili si ti veci strucnjak od Murinja, Branke i cijelog naseg strucnog staba pa bi tebi on igrao i zabijao golove pa zbog toga protestujesh na ovaj nacin?
Balotelli#45
01-02-2010, 16:28
sve su to dera uljezi ;)...osim CRUZA naravno
ma niko nije ovde uljez ibra pomalo ,al i njemu nedostaje inter
Dera, ocesh da kazhesh da cesh da se radujesh ako nam Mancini da gol ili si ti veci strucnjak od Murinja, Branke i cijelog naseg strucnog staba pa bi tebi on igrao i zabijao golove pa zbog toga protestujesh na ovaj nacin?
niko se nece radovati, nego mi nece biti ni krivo, jer ste vi ovo trazili..
nisam rekao da sam strucnjak, ovo je moje skromno misljenje samo upuceno Joseu
Komitski Đeneral
01-02-2010, 16:39
Naravno da smo trazili...Necemo polovne igrace u nasem timu...
Mancini je jednostavno postao tranja od igraca... Taman igrac kakve Bilan voli...
<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nf8OEnD3yFo&hl=en_US&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nf8OEnD3yFo&hl=en_US&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>
:D
evo ga i oficijelno
http://inter.it/aas/news/reader?N=33179&L=en
CurvaNord69
01-02-2010, 20:05
Aj mici u istory :D
Smijesno mi je to sto je pristao na pozajmicu kod najljuceg rivala, haj transfer nekako ..ali pozajmica mi je besmislena. Zamislite samo da ga na kraju sezone Bilan odbije otkupit i vrati se u ralje Interovih navijaca, ne zelim mu taj horor u zivotu
tek sad vidim da je igrao za nas u lp :D...znaci tu im on nece moci pomoc:crazzy:
Quaresma#7
01-02-2010, 23:48
Mislim da bi se on mogao fino snači u Milanu pošto mu leži formacija Milana i baš fali jim wingera. Nek mu je sa srečom i da ga juna prodamo dalje.
upravo tako, neka se pokaze pa da ga otkupe :D posto u interu vise nije dobrodosao :P
steta sto nije bio ni primaci onakav igrac kao u Romi...dok je bio tamo uvijek mi je bio interesantan...
Ado525INTER
02-02-2010, 00:37
drago mi je da je jedan manje likje propao kao grcka nadam se da ce ga na kraju inter prodati
http://media2.acmilan.com/201002/17102_news.jpg?ver=1
Grujinho
02-02-2010, 20:29
koji peder ovaj Mancini...puj je*em ti...
"Zaista je lijepo doći ovdje gdje vlada drukčija atmosfera. Mourinho mi je ljetos govorio da računa na mene, sad dolazim Leonardu, treneru koji se razumije u nogomet. Uzet ću broj 30, onaj koji sam nosio u Romi. Nadam se da ću ponoviti izdanja iz tog vremena", rekao je Mancini nakon dolaska u Milanello.
a mourinho se kao ne razume?? pojeo je dva puta leonarda ove sezone..... kakav peder
CurvaNord69
02-02-2010, 20:54
Pa pokazuje njegov karakter, a razumije se i leonardo u nogomet, al ni 1% ko mou.
A nece igrat u bilanu jer je najmladji :sivi:
http://img707.imageshack.us/img707/5558/elemosinamoratti.jpg
Balotelli#45
02-02-2010, 23:11
najjaca slika ubedljivo hahahha
CurvaNord69
02-02-2010, 23:37
Sad but true :D
MICI GA VISE U ISTORY, smrdljivi bilanista.
adointer
03-02-2010, 00:05
ako ima goreg poteza na svijetu..cccc...preci u gradske "pedere" rivale...cccc.....dabogda mu zapalili kucu u kojoj boravi ko postanar....:)
curva, na posudbi je, nije prodan ;)
a gruji, svaka ti cast, ako pljujes na igraca koji je rekao samo istinu "mou me zahebo, nisam dobio priliku koja mi je obecana" a branis lika koji kaze "navijat cu za milan" onda ja i ti na ovom polju nemamo sta razgovarati
kao ni sa ostalim clanovima koji ga pljuju zbog ne znam ti ni ja razloga.. svima cestitke, neka je mou sa izjavom "dajte mi ponudu da bjezim iz intera" veca faca ;)
mancini: "kada sam na ljeto odlucio na posudbu u genou, mou mi je rekao da ne idem jer mu trebam, i sta sam na kraju dobio? hvala!"
CurvaNord69
03-02-2010, 01:03
Za mene su svi bilanisti koji su igrali za bilan poslije intera.
Grujinho
03-02-2010, 01:10
@dera, ronaldo nikad nije pljuvao po interu ili bivšem treneru...a ovaj odmah priča, kao da je leonardo dva puta pojeo mourinha kao glistu i ne obrnuto...
ali ionako če tamo biti backup za Ronaldiha i Beckhama, tako da neče se naigrat :D
InteristaSA
03-02-2010, 01:15
htjeli vecina da ode a sad kad je otisao bunite se ma nek je otisao nema ono sto treba igracu INtera,nikad se nije uklopio,valjda ce u Bilanu naci svoju srecu a i godinama je podoban,jos malo pa ce sazrijet za bilan:D:D
CurvaNord69
03-02-2010, 01:16
i meazza? :D
igro je za inter poslije milana opet :D
gruji, manci je pljuvao po interu? a ronaldo nije pljuvao po treneru jer zasto i bi, igrao je..
ja ne znam sta si ti ocekivao, sta bi ti rekao za trenera koji te zezne, npr. ja bih jos goru izjavu dao :D
Grujinho
03-02-2010, 01:23
pa zato što nije dovoljno dobar da bi igrao, može da se dan nakon posudbe pravi pametan jel? :) eh, neka njega, odigrao je on svoje ;)
sto se tice argumenata, mislim da sam pobjedio, dalje me ne zanima kao sto sam rekao, licna misljenja me ne zanimaju
---------- Post added at 00:28 ---------- Previous post was at 00:25 ----------
može da se dan nakon posudbe pravi pametan jel? :) eh, neka njega, odigrao je on svoje ;)
a sta bi ti, izjavio ovo dok si u interu? cut ces ti arnu ;) cuo si crespa..
normalno, ne ocekuje ni on nista vise pod njegovom palicom, ali ko zna - do kraja sezone se moze svasta desiti, fergi samo sto nije otisao ;) forza mou!
mici ga istoriju, nema njemu povratka vise :D
Grujinho
03-02-2010, 01:33
jeste, pobedio si kao leonardo mourinha :D ali dobro, neka mancini radi šta hoče, nama ionako nije koristio...
tako je forza Mou! :)
ja se nadam da ce neko neutralan reci ko je pobjedio.. to ti je isto kao na debatama, nije bitno licno misljenje zirija, nego ko iznosi bolje cinjenice
i da, meni stvarno nisu jasni tvoji kriteriji - ako ronalda volis zbog golova (igrac za lofu), zasto ibru ne volis isto toliko, bar je kontrirao ronaldovim izjavama
dok npr. ja, gledam koliko igrac kalja ime kluba, pa tek onda kvalitet..
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:38 ----------
ronaldo, rekao da zeli ici, odbio ponudu morattija da ostane, presao u milan u kojem se nije bas proslavio, i opet izjavio da navija za milan iako svi znaju sta je postigao kod nas
mancini, primoran napustio klub, rekao da nije dobio dovoljno sansi da se dokaze
pa ako ti i dalje smatras ronalda vecom legendom od recimo vierija, tvoje misljenje, moje je to da vieri nikad nije povrijedio mene kao navijaca, a to mi je bitnije nego sto je luis bio dobar tehnicar, vieri u jednu ruku - cak je i vise golova postigao od tog debelog.. a napustio klub zbog svadje sa presidenteom (privatna stvar)
filip.sk
03-02-2010, 02:09
Dera ja te poddrzavam u potpunost :D Mou nije mu dao sansa, nije igrao dovolno, i ako ne se snasao u Inter nemora to da znaci da on mora da ode u Treviso, hoce da ode u veliki klub, na kraj krajeva nasa uprava je dozvolila to :D
Grujinho
03-02-2010, 02:10
Ibru gotivim, nema dvojbe u to, za mene je on igračina... poštujem ja njega...
mada, po tvome bi ja naprimer bio veča legenda od ronalda, pošto ako bi igrao za inter i nebi kaljao ime kluba, iako je ronaldo možda i najbolji igrač ikada koji je zaigrao za inter...ali dobro, ja na ovu temu neču više odgovorat, jer sam mišljenje o ronaldu izneo več nekoliko puta, a šta vi mislite o njemu, nije me briga...
p.s. ovo je tema od amantina, čovjeka kojem je leonardo veči stručnjak od josea :) barem sam tako ja interpretirao njegovu izjavu
filip.sk
03-02-2010, 02:16
Grujo svako ima svoje mislenje :) Mada on je to rekao u nervozu, sigurno nije mislio to...
e covjek godinu ipo dana igra u inter....i za to vrijeme smo napisali 4 strane....a sad kad predje u milan dobio panzju pa napisasmo duplo vise nego za citavo to vrijeme :)
otisao...srecno mu bilo...probao da igra i da se nametne...nije mu islo...bolje da igra nedje drugo nego da propada u Interu, i da bezveze placamo igraca na kog ne racunamo.
gruji, to sam naveo samo da uporedis, valjda ja znam kad se tema masi
Enfant Terrible
30-07-2010, 15:53
Mancinijeva budućnost u Interu je pod velikim znakom upitnika. Benitez ga ne vidi u svojim planovima a budući da ima skup ugovor (i jako slabu formu) nema praktički nikakvih interesanata. Marseille je htio da otkupi njegov ugovor, ali su odustali pa su prešli na Suaza. U svakom slučaju, trebali bi ga se riješiti što prije.
sretan mu 30. rodjendan sa zeljom da nas sto prije napusti :D
Nije mi se ucinjeo los sinoc, prije bih njega zadrzao nego Obinnu i Suaza zajedno...
Usput, sreken rodenden :D
srecan rodjendan :) usreci nas :P
InteristaSA
01-08-2010, 18:18
Sretan rodjendan i sretno ti bilo da ozivi svoju karijeru bar 300 km od Milana:D
izgleda da je ovaj uvrsten na spisak za LP samo zbog toga, jer je rekao da ce u januaru prihvatiti bilo koju ponudu za njega koja bude zadovoljila klub...znaci ako dodje ponuda koja zadovolji Morattia on ide sigurno...
a isto tako do januara jos uvijek dobija placu od bilana, kao dogovor oko onih transfera fossatia, filkora i daminutaua...
Pirate_Girl4
14-01-2011, 00:30
Treba ovu temu premjestiti u oblast gdje su bivši igrači... :)
Quaresma#7
28-11-2011, 16:38
Naš bivši igrač Mancini osudjen je na 32 meseca zatvora zbog silovanja jedne mlade devojke. To se je desilo na Ronaldinhovoj zabavi.
http://www.gazzetta.it/Calcio_Estero/Primo_Piano/28-11-2011/mancini-condannato-stupro-803889450479.shtml
Naš bivši igrač Mancini osudjen je na 32 meseca zatvora zbog silovanja jedne mlade devojke. To se je desilo na Ronaldinhovoj zabavi.
http://www.gazzetta.it/Calcio_Estero/Primo_Piano/28-11-2011/mancini-condannato-stupro-803889450479.shtml
prevod
Amantino Mancini, Brazilac koji je ranije igrao za italijanske klubove Romu, Inter i Milan, osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog silovanja.
Milanski sud ga je proglasio krivim za seksualno iskorištavanje brazilske manekenke u decembru prošle godine.
Navodno je mladu sunarodnjakinju silovao u svom stanu nakon zabave koju je organizirao Ronaldinho, s kojim je tada dijelio svlačionicu.
Mancini od ove godine igra u Atletico Mineiru, u kojem je 1999. godine i započeo karijeru. U razdoblju od 2004. do 2008. godine upisao je i šest nastupa za brazilsku reprezentaciju.
i zasluzio je !! onak kak je kriminalno lose igrao nije ni zasluzio nista bolje :D a to da je silovao mladu manekenku sumnjam :D da nije mislila spavat sa njim ne bi ni bila u njegovom stanu ... vec samo pokusaj iznude novca :D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.