PDA

View Full Version : Goran Bare uhićen zbog posjedovanja droge

hulle
30-07-2009, 17:54
Goran Bare uhićen zbog posjedovanja droge

http://www.pincom.info/slikaID.php?ID=57035 <!--
--> U srijedu navečer kultne Majke trebale su nastupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji, ali koncert je otkazan zbog, kako javlja Novi list, uhićenja kontroverznog frontmena Gorana Barea.

To je još uvijek neslužbeno, ali prema informacijama koje sam dobio, Bare je uhićen u Zagrebu prilikom pokušaja kupovine droge od jednog dilera , rekao je organizator opatijskog koncerta Zvonko Jurić Novom listu, dodavši da je policija jučer u Zagrebu provela raciju protiv dilera drogom, a Bare je, očito, bio jedna od žrtava .

Pjevača su u zagrebačkom naselju Zapruđe u Balokovićevoj, kako saznaje 24 sata, legitimirali policajci u civilu te im je on sam predao 10 normabela i pola grama kokaina. Noć je proveo u pritvoru, a u četvrtak ujutro priveden je na prekršajni sud.

Iako je u posljednje vrijeme tvrdio da se maknuo od droge, očito je da ga poroci, koji ga poput sjene prate već dugi niz godina, nisu pustili tako lako.

30.7.2009.

ma lazu to su bili aspirini i brasno

Moca93
30-07-2009, 18:15
OOO ne uvatise mi dilera :sivi:

dera
30-07-2009, 18:43
ja ne znam sta je njima krivo sto neko ima lofu da se drogira, neka hvataju dilere, a i oni zaradjuju za zivot, ja bih to legalizovao kao u holandiji

hulle
30-07-2009, 20:39
pa dobro dera znamo mi da se drogiras

Mauro7
30-07-2009, 20:55
pa bare je lik u banani taj se drogira od kad zna za sebe dovoljno ga pogledat sve ti je jasno

Huska
30-07-2009, 21:31
ja ne znam sta je njima krivo sto neko ima lofu da se drogira, neka hvataju dilere, a i oni zaradjuju za zivot, ja bih to legalizovao kao u holandiji

u potpunosti se slazem sa tobom :D... pusti ljude da uzivaju jbt....:D

adiK
30-07-2009, 21:33
Zar nije nesto bio na odvikavanju :S

hulle
31-07-2009, 00:33
ma on je nasao put ka sreci

hulle
03-08-2009, 00:43
Goran Bere i Majke protjerani iz Vrgorca

http://www.pincom.info/slikaID.php?ID=56864 <!--
--> VRGORAC - Multi-kulti festival Zagora gori koji je za zvijezde večeri na Rock memorijalu Mali Mrcko trebao imati Majke i Kočani orkestar, završio je incidentom.
Nakon uvodnog nastupa predgrupe Lightfire par tisuća ljudi koji su došli u Vrgorac na treći besplatni festival Mali Mrcko očekivalo je Gorana Baru i Majke kao završnicu večeri, dok se iza pozornice odvijala neobična drama.

Goran Bare koji je bio u društvu svog menadžera bio je u tako lošem stanju da se nije uspio popeti na pozornicu, što je iznerviralo organizatore i nakon desetak minuta pregovaranja, organizatori festivala su doslovno potjerali Gorana Baru i Majke iz Vrgorca, piše Tportal.

Organizatori su isplatili ugovoreni iznos Majkama, koji se, nisu ni popeli na pozornicu, a potom su im naredili da nestanu iz grada.

nikad dosta hahha