View Full Version : Dejan Stankovic
http://www.inter.it/aas/img/108374.jpg
Mjesto rodjenja: Beograd, Srbija
Datum rodjenja: 11. Septembar 1978.
Visina: 181cm
Dejan je clan Intera od 2004/2005 sezone. Prije toga je igrao 4 godine u Crvenoj Zvezdi i 5.5 godina u Laziu. Zanimljivo da je Dejan kapiten reprezentacije Srbije, a bio je kapiten i Crvene Zvezde i Lazia. Izuzetno borben, zustar na terenu. Raspolaze jakim i preciznim udarcem, i solidnim pregledom igre i pasom. Veoma spretan u ulasku iz drugog plana.
htio sam to napisat prije ali ova tekma sa Milanom je i potvrdila. Mislim da smo dobili svog ''lamparda'', stanković zabija , asistira , trči , razbija. Mourinho je napravio od njega sjajnog igrača. Iako je on i prije bio odličan. Vraća se u najbolju formu
Izgleda da su mu nasli odlicnu poziciju iz koje moze pokazati sve sto zna...
Quaresma#7
21-02-2009, 14:09
Ono što mi se najviše sviđa kod njega jest da igra za Inter sa srcem i to pokaže na svakoj utakmici.
Ono što mi se najviše sviđa kod njega jest da igra za Inter sa srcem i to pokaže na svakoj utakmici.
tako je! :) koliko on trči, koliko se trudi i kad zabije gol ma to se vidi, 100% Interovac :P
Balotelli#45
21-02-2009, 14:41
Io sono Interista :D
Amico Laziale
21-02-2009, 18:46
ma znamo svi koji mu je klub u srcu...:D
CurvaNord69
21-02-2009, 18:56
Dobro amico :D
ma znamo svi koji mu je klub u srcu...:D
Pa naravno da znamo Red star Belgrade :D
Amico Laziale
21-02-2009, 19:34
Pa naravno da znamo Red star Belgrade :D
ma ja al posle Prvog Rimskog kluba....:D
pa mi smo ga u svijet izbacili,i jos je na pocetku ove sezone slao ljubavne strelice prema Rimu.:P
Balotelli#45
21-02-2009, 19:36
slao je i romi strelice al ne ljubavne :D
Amico Laziale
21-02-2009, 19:37
slao je i romi strelice al ne ljubavne :D
hahah...redovno druze,redovno....:crazzy:
CurvaNord69
21-02-2009, 20:29
Ali najjaca sto kaze "Prvog rimskog kluba" velikim :P
Amico Laziale
22-02-2009, 01:01
Ali najjaca sto kaze "Prvog rimskog kluba" velikim :P
pa brate La prima squadra della capitale..... i tako ce zuvijek ostati.
Nismo mi neko smece koje je nastalo fuzijom 100 drugih rimskih klubova.
Riomma merda...Fogna de sta cita'!:D
CurvaNord69
22-02-2009, 02:32
Ma too, ebo ja sebe ako razumjem to al vise lazio volim :D
Napomenucu vas da je ovo topic Dejan Stankovic ;) :P :D
Amico Laziale
22-02-2009, 02:59
Ma too, ebo ja sebe ako razumjem to al vise lazio volim :D
hehhe ma nema potrebe da razumijes...predpostavi...;)
CurvaNord69
22-02-2009, 13:39
Pa bili smo pricali za koga drago navija, ali je ovaj malo odvuko :D
“[Dejan] Stankovic reached the end of the game without an ounce of energy left due to the intensity of the match. United do tire you out with their work rate, though [Javier] Zanetti, [Sulley] Muntari and [Esteban] Cambiasso held out, as they have that natural stamina. - Moratti
vidi se da je jedan od nas, pa nije on zivotinja da trci ko lud :D ipak je prije toga napunio trbuh piletinom sa raznja
http://www.youtube.com/watch?v=LQWkKVntUzQ
Materazzi naručio zajebanciju Stankoviću :vfunny:
bilo jučer u poznatoj emisiji ''Scherzi a parte''
Plac od smijeha :vfunny:
Enfant Terrible
06-03-2009, 19:08
Hahahahha,svaka čast.Iako ne parlam Talijasnki puno,neke stvari sam uspio shvatiti i mogu reći da su mu fino smjestili :crazzy:
Balotelli#45
06-03-2009, 19:24
aj mauro ja nista nisam povezo prevedi bar nesto
CurvaNord69
06-03-2009, 19:32
Roflmao
joj dobri su.. ali gledaj face stanka kada ga onaj fata
jebo bi mu mater pedersku :D
Balotelli#45
06-03-2009, 19:47
tek sam sad nesto svatio drugi put kad sma gledo ovo nesto kao skrivena kamera nemoguca misija
Kakvog sam neki dan vidio tipa, pljunuti Stankevicius.. mislio ga uslikati ali sta ce reci cova :)
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:47 ----------
sjecate se ovoga:
http://juventus.theoffside.com/files/2008/06/stanky.jpg
macana:
http://files.myopera.com/orangutan2006/blog/dejan_stankovic.jpg
---------- Post added at 00:55 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
evo jos par zanimljivih
http://www.123football.com/players/s/dejan-stankovic/dejan-stankovic.jpg
http://news.bbc.co.uk/olmedia/745000/images/_746811_stankovic150.jpg
http://www.krstarica.com/slike/magazin/biografije_poznatih/stankovic.jpg
Adriano-Hulk
16-03-2009, 02:11
Ja jeste faca...
Ovaj prvi link sto si stavio to nije Deki.
pazite facu stankovića hehe
http://www.repubblica.it/2006/05/gallerie/calcio/inter-a-riccione/ansa104301422105162849_big.jpg
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:16 ----------
http://www.repubblica.it/2006/05/gallerie/calcio/inter-a-riccione/ansa104301892105162910_big.jpg
koliko je postigao golova ove sezone?
koliko je postigao golova ove sezone?
5 gola i 6 asistencije :P
Quaresma#7
07-07-2009, 20:58
Ovu godinu če imati jaku konkurenciju za pozicju u prvom timu. Još posebno ako dođe Deco ili ko sličan.
Deki kaze da jedva ceka da pocne s igrom. Mjesec dana je bio bez utakmica i ne moze docekati novi pocetak. Nije pratio mercato, ali je zato sad tu da bi omogucio navijacima da proslavljaju buduce pobjede.
Deki je hvalio nase mlade momke. Balotellia, Santona, Destra, a isto tako je rekao da smatra Krhina za velikog talenta (jer kako on kaze: "razumijem se pomalo u veznjake"), i isto tako za Beleca kaze, da posto trenira s prvom ekipom evo vec nekoliko, primjetno je da decko ima talenta. Aha, eto nam zmajceka za koju godinu kao vodje :D
Stanković: Uživat ćemo pobjeđujući Juve
Dejan Stanković uvjeren je kako će Inter i u novoj sezoni talijanske Serije A voditi glavnu riječ, unatoč pojačanjima koja je doveo Juventus.
Srpski veznjak tvrdi da je Milan znatno slabiji nakon prodaje Kake, te da je Juventus složio bolju momčad od rossonera. Ipak, ne misli da će stara dama biti previsoka prepreka njegovom klubu u nadolazećoj sezoni.
Milanovi igrači govore da je gubitak Kake težak udarac. Slažem se s njima i zato mislim da će sljedeće sezone Inter više uživati u pobjedama protiv Juventusa nego protiv Milana - izjavio je Stanković za Gazzettu dello Sport.
Nakon četiri uzastopna naslova u talijanskom prvenstvu, Inter iduće sezone silno želi napraviti korak naprijed i u Ligi prvaka.
Liga prvaka će biti teška, svjesni smo toga. Moramo je pokušati osvojiti, ali za to će se morati poklopiti mnoge stvari - zaključio je Stanković.
Kralj :)
jopapadu
15-07-2009, 20:49
mourinho ga se htio riješit kad je došo, koja bi to bila greška a čovjek nije htio nego je reko da će se izborit za mjesto u momčadi i bogami je to uradio kako treba
naš ponajbolji veznjak prošle sezone, volim ga jer je borben do jaja, vazda daje sve od sebe
e da su svi takvi
pusti dejana na miru, čovjek osim što ostavlja dušu na terenu je ovih godina pokušavao igrati playmakera jer se tako tražilo od njega, čovjek je pokušavao i davao sve od sebe
to reci upravi što nije dovodila pravog playmakera
mauro, pa on i jeste playmaker nekada bio, nije dm lol
a bio nekada, nije nikada bio fiksno, to je polivalentni i prilično kompletni igrač, pa bio je igrao i na krilu jednom i šta
on je ofanzivni igrac (ili ti ga Offensiv-Allrounder), zbog pada kvalitete, postao je neki 'lampard
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:12 ----------
da ne bude, ja sam samo realan, bilo bi lijepo da si i ti
pa to sam i napisao, i dobar je još uvijek, zapravo još bolji ovako povučeniji kad dijeli lopte
koliko je asistencija prosle sezone postigao? da, odlican je
pa nije u tome stvar čovječe, što se promijenilo s njim? jel ikada imao dvoznamenkast broj asistencija u karijeri u jednoj sezoni? jel bio isključivo playmaker u jednoj ekipi u cijeloj karijeri al baš da sve ide preko njega? ne! jel to itko traži od njega u interu? ne!
jel igra loše? ne!
jel dao puno za inter! jest!
nakon javiera zanettija je igrač koji je najviše dao!
jel je pao po kvaliteti? ne bih rekao!
jel je igrao loše prijateljske do sada da bi dalo naslutiti da neće bit od pomoći ekipi ove sezone? ne!
ja uopće ne tvrdim da će on igrati kao play, ali je jedan od onih igrača koji treba svakoj ekipi, svaki trener ga voli
dera 6 asistencija i mislim da je samo ibra imao vise
mauro, sve sto si nabrojao nije tacno po mom misljenju, to neka bude tvoje ;)
Balotelli#45
17-08-2009, 00:46
ja neznam dera sto se tebi nesvidja stankovic mislim da ga jedino ti na forumu ne cenis ali dobro to je tvoje misljenje
evo, da ne bude da je do mene, neki realni komentari (znaci nisu sa ovih prostora)
That won't work. We need more players to our midfield. Players who can hold up the ball in tough situations an are fast with the ball in both receiving and delivering. One super AM isn't enough, he can be played out of the game by a good defensive midfielder. We need two starting midfielders with good abilities with the ball. Stankovic isn't a starting material.
Yea, I agree if we are really serious about rejuvenating our midfield and making it world class we need more than one big name "star" player in there. You can't throw one player in and than expect the entire midfield to suddenly function 10 times better. At the moment JZ and Cambiasso should be the only guarentee starters, we need at least one offensive minded CM, and than a pure out and out AM.
Deki always gives 100% he's a true Interista and he's a warrior, but sometimes that isn't good enough. He can be incredibly frustrating to watch, his vision and awareness is non-existant, I've lost count the amount of times I have seen him go for a shot from a ridicolous angle rather than pass to a man in a better position and let's not mention his finishing.
He must help setting up attacks, he must make our midfield in attacking point of view. He must keep the spirit of our team high, because with his high emotions he can keep our other players motivated. Stankovic always gives 100%, and that's what we need.
And he doesn't do any of them! I tell you a player that gives 100% (As You Say!) doesn't look useless in many matches. Yeah you're right, he gives 100% but 100% of his own ability, and his ability is useful just for about 30% for the team.
Stankovic clearly isnt good enough to be starter for a team with CL ambitions. Same goes for most of our midfielders really.
Id like to keep him as a substitute, but i doubt he would be content with that.
ovakvih komentara imas na bacanje, ali dobro, samo sam ja taj :P
ma ajmo zanettija onda maknut iz veznog
EDIT Ne razumijem, zanetti igra potpuno drugaciju ulogu - jamo?
---------- Post added 17-08-2009 at 00:03 ---------- Previous post was 16-08-2009 at 23:50 ----------
evo jos italijanskih, ti nam prevedi mauro :D
In quel ruolo Deki non č ne carne ne pesce ne verdura... non interdice, non fa assist, non tira... non fa danni? Non mi basta!
speriamo che la sfortuna si dimentichi di lui quest'anno
Non basta essere bravi bisogna essere i migliori
Sul forum sono fatti cosě http://www.interfans.org/forum/images/smilies/84.gif Deki č un giocatore finito, scarso, senza palle, senza piedi e poi Materazzi č il miglior centrale del mondo http://www.interfans.org/forum/images/smilies/asd.gif
Ancora una volta ha confermato che gioca molto meglio in posizione piů arretrata, io direi addirittura di schierare lui davanti alla difesa, cosě Cambiasso giocherebbe di nuovo piů avanzato
Per me, nel rombo, su uno dei due vertici laterali... quello č il suo ruolo http://www.interfans.org/forum/images/smilies/67.gif
sta god da su rekli, kod mene stoji isto misljenje
i šta zanetti radi u toj ulozi?
kod tebe stoji isto?
Ancora una volta ha confermato che gioca molto meglio in posizione piů arretrata, io direi addirittura di schierare lui davanti alla difesa, cosě Cambiasso giocherebbe di nuovo piů avanzato
još jednom je dokazao da igra jako dobro u povučenijoj poziciji, ja bih rekao čak staviti njega ispred obrane tako bi cambiasso mogao igrati više naprijed
?
i šta će mi svi ovi komentari
idem i ja onda tražit, ne kužim
a evo još jedan od komentara preveden i taj SVE GOVORI
Na forumu su svi takvi, Deki je gotov igrač, slab, bez muda, bez nogu i onda je materazzi najbolji obrambeni na svijetu
:vfunny:
pa prevedi nam sve, a to dokazuje da nisam jedini koji misli isto
ne znam, mnogi pokusavaju ne govoriti da ne bi otislo do one mjere koja je zabranjena na forumu, ali me briga, ja nemam to na umu
ali vidim da ti se ne svidjaju moja misljenja, ali isto tako moras shvatiti da mi ih ne mozes promjeniti, tako da mozemo ovdje stati
najbolje ce reci neko sa strane, a mislim da je ovdje 20:2 komentara ali dobro
ma ne nego ne kužim šta sad odjednom s Dekijom a isti je igrač od uvijek, prošle sezone i sada u pripremama isti kao i uvijek, jedini pad je na kraju zadnje sezone Mancinijeve, ali tad se saznalo da je itekako stiskao zube s nekom ozljedom
mozda nisi primjetio ali prosle sezone nismo imali izbora, od pocetka ove govorim isto
on nije isti od one povrede, kao ni adriano od smrti oca mu, kao ni recoba, kao ni crespo iz mladih dana, kao ni..
previse branis igrace samo zato sto su igraci-fanovi intera, ide i to u jednu ruku, ali kad je neko slab, slab je
ne, ne branim ga jer je ''fan'' il nešto drugo, jednostavno meni nije slab, a mislim pa svi znamo da nije gerrard, ja niti tvrdim da jeste, vidiš meni je on isti, al dobro tebi nije meni je i to je to
mislim da bi bilo bolje da ga stevanovic zamjeni
„Verujem u sebe, period prilagođavanja je prošao i sada sam spreman za veće stvari. Naravno o tome kada ću biti pozvan u seniorsku ekipu, odlučuje trener. Imam puno poverenje u Murinja, za mene on je najbolji trener na svetu“, kaže Stevanović.
hvala dera sto verujes u mene :sivi:
heheh, ma ne, tip je dobar prema svim navodima, a propada u primaveri i zavrsit ce u genoi jer nije DM
zar nije bolje uzgajati mlade nade, a ne dovoditi neke kretene koji igraju za pare, recimo on i coutinho aBd, pihh, a za sada samo on na klupi
---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
http://www.shrani.si/f/2v/Er/4b7AZNVS/1/565410989189985261393179.jpg
Po meni Stankovic ce imati mjesta na sredinu i kad se oporavi Cambi..svakako prije Muntarija i Viere ce igrati!
claudejandamvan
17-08-2009, 17:58
Prema trenutacnom kadru igraca kakvih imamo,Stankovic mi je taman na pragu udarne postave.Ali dolaskom jednog ili dvojice veznjaka mislim da ce on preseliti na klupu u vaznijim dvobojima.Sto ne znaci da nece sakupiti minimalno 15-20 tekmi u kojima je startao od prve.Po mom misljenju Stankovic ne bi igrao ni u jednoj momcadi koja pretendira na osvajanje LP.
ne bi da, zato u Utd-u igra Carrick ahahahah
Balotelli#45
17-08-2009, 20:34
ne bi da, zato u Utd-u igra Carrick ahahahah
u unitedu igraju carick flatcher hargvivs,u chelseu mikel itd... a svi su oni slabiji od stankovica
ajoj da kako se velikog fenomenalnog FLETCHERA nisam sjetio, drž' te me drž' te me ne mogu više od smijeha :vfunny:
Balotelli#45
17-08-2009, 20:58
ajoj da kako se velikog fenomenalnog FLETCHERA nisam sjetio, drž' te me drž' te me ne mogu više od smijeha :vfunny:
ali ne mauro nema takvih igraca u timovima koji idu na ls
ma dobro park nije tako loš, naravno da nije CR7 ali posluži svrsi na boku, zna dodat i iznimno je nesebičan, zna dobro kombinirat
Balotelli#45
17-08-2009, 21:05
ma dobro park nije tako loš, naravno da nije CR7 ali posluži svrsi na boku, zna dodat i iznimno je nesebičan, zna dobro kombinirat
ma dobar je park meni je on uvek bio dobar igrac nego samo mi smesno kad kazu da igraca kao stankovic nema u timovima koji osvajaju ls pa sa kakvom ekipom je milan osvojio ls pa svi su gori od stankovica sem kake
ma ne kazem ja da je los, nego da po kvalitetu nije nista bolji od Dekija
onaj iniesta i xavi su stvarno losi, stankovic je najbolji ;)
u chelseau su to lampard, liverpoolu gerrard a ne nabrojani vanja
---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------
da, sve zavisi od taktike, u man utdu, oni su bili nebitni pored C7 na kojeg su sve lopte isle, vidjet cemo ih uskoro
kod nas sve lezi upravo na njemu:vfunny:
eh pa isuse svako ima star igrača u momčadi, pa šta je toure u oddnosu na xavije i inieste? messije?
to si ti sad reko kao eh šta su carrick i takva imena u odnosu na cr7 , ili gerrard i takve..
al nismo mi pričali da se igrom koja bi se trebala sa njemu zasnivat da osvojimo ligu prvaka mi smo jednostavno mislili da uzmeš jednog igrača(upravo takvo kao carrick i slične) iz veznog reda ovih koji ozbiljno konkuriraju za LP i ubaciš stankovića ne bi bio problem!
Ma Dera mrzi Stankovica zato sto je on miljenik Mourinhu ali zato voli Rivasa(bori se na treningu :D ) i Mancinia(kome se hebe za inter)
pa stankovic moze igrati ondje gdje treba popuniti, ali da vodi igru nikako
ali dobro, ivan vjerovatno smatra da vrijedi preko 20m, iako poznajem jednog fana iz banja luke koji je rekao da bi ga dao za 10m, problem je sto ga niko nece, pitam se zasto, jedino juve, koji je uzeo i cristiana zanettija lol
Ma Stanković ne zaslužuje da igra u klubu kakav je Inter... To je igrač ispod nivoa Intera.
ali dobro, ivan vjerovatno smatra da vrijedi preko 20m, iako poznajem jednog fana iz banja luke koji je rekao da bi ga dao za 10m, problem je sto ga niko nece, pitam se zasto, jedino juve, koji je uzeo i cristiana zanettija lol
pa niko i nije rekao da je najbolji, vec da nije los kao sto ti kazes i neznam kad sam ja rekao da on vredi 20mil;)
da juve koji je prodao cristiana zanettija
da je mlađi garantiram ti da bi ga htjeli...i to mnogi
a i svi znaju da je PRAVI INTERISTA, nema ni smisla pokušavat ga dovest
Ma Stanković ne zaslužuje da igra u klubu kakav je Inter... To je igrač ispod nivoa Intera.
ma kurac ne zaslužuje, po čemu on to ne zaslužuje? za mene apsolutno zaslužuje, a ono što ponajviše zaslužuje - je ogromno poštovanje moje kao navijača Intera, za navijače barce i bilo kojih drugih ne očekujem da to shvate
pa jel po dolasku josea bio u primaveri, apsolutno na transfer listi
pa se nesto suskalo samo o juveu i liverpoolu, zasto li ga real i barca nisu htjeli bas me zanima
nakon sto se Q nije dokazao, sansu je iznenadno dobio Dejaan, jer nije bilo drugog izbora, sve do danas
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
pa niko i nije rekao da je najbolji, vec da nije los kao sto ti kazes i neznam kad sam ja rekao da on vredi 20mil;)
pa svi navedeni imaju vrijednost tu ili vecu, carrick itd
evo jedan za one kratkog pamćenja, a i za one navijače drugih klubova
ali da..ne zaslužuje ovaj igrač interov dres...recimo Busquets bi bio fenomenalan umjesto njega :vfunny:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/m6ntO_kBWr4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/m6ntO_kBWr4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
pa jel po dolasku josea bio u primaveri, apsolutno na transfer listi
pa se nesto suskalo samo o juveu i liverpoolu, zasto li ga real i barca nisu htjeli bas me zanima
nakon sto se Q nije dokazao, sansu je iznenadno dobio Dejaan, jer nije bilo drugog izbora, sve do danas
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
pa svi navedeni imaju vrijednost tu ili vecu, carrick itd
dera drugo ti je vrednost a sasvim drugo koliko ce neko platiti za njega :D
nego dera ajd ti nama navedi koja su dva igraca u vezi bolja od njega :P
procitaj post iznad ivane
mauro, ja sam rekao da ne gledamo borbenost i ljubav prema interu, sto si i ti sam rekao da neces, sada bez evidentno dovoljno dokaza to ti preostaje
ocu ja da trazim klip recobe?
pogotovo ti, samo ih countiras
pogotovo ti, samo ih countiras
ma o cemu pricas ti? rekao si da vrede preko 20 ja sam rekao da mozda toliko i vrede ali da niko nece dati pare za njih i ne znam sta si se tu pogubio :confused:
Inter nikad neće osvojiti Ligu prvaka dok god je Stanković playmaker.
procitaj post iznad ivane
mauro, ja sam rekao da ne gledamo borbenost i ljubav prema interu, sto si i ti sam rekao da neces, sada bez evidentno dovoljno dokaza to ti preostaje
ocu ja da trazim klip recobe?
pa borbenost i ljubav igraču daju ono nešto više, pa jebeš ponekad kvaliteta sama i nije dovoljna
kakvi dokazi čovječe?? kao da si se jučer rodio? dokazi su ti u glavi ako si pratio inter od kad je stanković u interu, samo toliko...
EDIT : e da i kakve ima veze recoba? pa i recoba je bio KLASA za sebe, jedan od najtalentiranijih igrača u nogometu ikada
ivane ne pravi se glup, ti si rekao da ti nabrojim igrace koji vrijede, a ja sam bas par postova prije nabrojao!
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:11 ----------
hajde mauro, nemamo mi vise sta raspravljati, drkaj na njega ako hoces, ja stojim iza toga da je odron u zadnje vrijeme
taj klip pogledaj koliko je star
ivane ne pravi se glup, ti si rekao da ti nabrojim igrace koji vrijede, a ja sam bas par postova prije nabrojao!
ma dera ja sam te pitao za interove igrace, hebes Kerika i Flecera
pa deki i nije za pleja,al sta da radi kad ga moruinjo stavi da igra tu....i plus sto inter nema drugog....da ima lako bi mi
pa mi upravo raspravljamo o tome kako nece imati mjesta ako dodje neko u vezni red, ijaoo
pa mi upravo raspravljamo o tome kako nece imati mjesta ako dodje neko u vezni red, ijaoo
ma igrace sigurno ispred Motte i Muntarija
pa deki i nije za pleja,al sta da radi kad ga moruinjo stavi da igra tu....i plus sto inter nema drugog....da ima lako bi mi
Na pitanje novinara zašto ne stavi Dekija na mjesto Cambiassa ispred obrane, Mourinho je ljutito odgovorio:...
"Deki bi bio odličan za tu poziciju, ali onda da trequartistu igram ja?!?!"
cojk je sve reko i sta je tu je...
a to ako dodje play da ce deki izgubit mjesto u prvih 11 nazalost i ja sam misljenje da ce biti tako... te da ce on upravo tom playu biti prva zamjena...jedino sad dok nema cambiassa mozda ce da igra u prvih 11 al kad se on vrati tesko veoma tesko...nazlost
ovdje zavrsava rasprava, ko pisne jos jednu dobiti ce privremeno hladjenje, to vazi i za mene (trajanje zabrane - 1 mjesec)
ma mota i muntari mogu da mu ciste kopacke...za njega u interu uvek ima mesta....prece mota na klupu nego on
filip.sk
06-09-2009, 18:59
[QUOTE=dera;39411]i dalje stojim iza toga da je kod mancija bolje igrao, jer ga mourinho previse forsira nazad, zeli od njega da napravi lamparda
Pa prirodna pozicija mu e DMF, on nije neki tehnicar da igra pozadi dvata spica kako Wesley.
prirodna pozicija mu je DMF, to je igrao i u zvezdi? hajde da si rekao MF
edit: to mozes naci gdje god hoces, a evo ti sa wikija - He is a central midfielder who can also play out wide on the wings or in a more offensive role. Playing position - Central midfielder.
drugo je to sto njega jose vuce dole
---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:01 ----------
a wesley ti igra AMF vise
filip.sk
06-09-2009, 19:41
Ovo je iz inter.it: A versatile player, Dejan Stankovic can play as an attacking or defensive midfielder.
Sto je tocno, i Gerrard i Lampard go igraat toa, ali stankvic e tehnicki poslab od ovie dvajca i od Wesley....
pa to su dodali nakon sto ga je mourinho tu poceo koristiti
filip.sk
06-09-2009, 20:14
Pa mozda je i to tocno, ali spored mene on nije za taa pozicija, pa ako ja neznam nista za fudbal valjda Mourinho znae :)
http://img48.imageshack.us/img48/5171/36717563.jpg
SRETAN RODJENDAN DEKI
happpppy brday :)
koliko je napunio, 30?
PazzaInterista
11-09-2009, 13:44
Dera,
MILAN - Our Serbian midfielder Dejan Stankovic, born in Belgrade on 11 September 1978, celebrates his 31st birthday today.
From Inter and all the fans, many happy returns Dejan!
Balotelli#45
11-09-2009, 14:22
31 ma dobro on najveci borac pored zanettija naravno i srcom igra za inter
happy brdej il drago :D
odlična slika Huska, dejo kaže Inter u srcu i zato mi kažemo deki u srcima našim!
legendo sretan ti rođendan(hehe samo 3 dana prije mojeg) znači djevica ko i ja, hehehe djevica razornog šuta :P, nisi lav po horoskopu ali boriš se na terenu i za Inter kao lav :D
želim ti još puno litra znoja da ostaviš na terenu kao što si do sad uz koji dalekometni top i skidanja paučina :D (pauci čuvajte se)
Balotelli#45
11-09-2009, 14:54
želim ti još puno litra znoja da ostaviš na terenu kao što si do sad uz koji dalekometni top i skidanja paučina :D (pauci čuvajte se)
dobro mogli bi i avioni koji lete nisko i hilikopteri malo da se propaze jer ume on i njih da pogodi kad ga nece :D
dobro mogli bi i avioni koji lete nisko i hilikopteri malo da se propaze jer ume on i njih da pogodi kad ga nece :D
nenene, za to je ipak zadužen Trrrrivelaaa hahaahahahah :crazzy:
Dera,
MILAN - Our Serbian midfielder Dejan Stankovic, born in Belgrade on 11 September 1978, celebrates his 31st birthday today.
From Inter and all the fans, many happy returns Dejan!
covjece al starimo heheh
hajde, za njega uvijek ima mjesta, kao i za matrixa, cordobu i sl.
filip.sk
11-09-2009, 15:55
Nije star deka jos, ima srce da igra jos neki 4-5 godina :)
Quaresma#7
11-09-2009, 16:46
Sretan rodjendan Deki i da još puno golova naspeš Milanu.
:hapbday: veliki borac za naš grb!
srecan rodj....najbolji igrac u nasoj repezetaciji i jedan od najboljih u interu ;)
Da pobijes i ono malo pauka sto je ostalo na san siru,posle utakmice sa milanom...mislim da pocnes odmah u sredu sa barsom:D
Kaže Dejo nakon tekme da ipak su igrali u utorak i da nemaju snage da trče svih 90 minuta, a pravi priča pa trčao je ko stoka hahahah, valjda priča za ostale :D
haha kakva legenda
Balotelli#45
04-10-2009, 12:36
hahah ma nije on to primetio naviko mislio treba jos da trci :D dobar je
http://www.interfc.com/images/stankovic%2011.jpg
Quaresma#7
04-10-2009, 14:23
Ovaj Facchetti je znao dovesti prave igrače i Mancini, dok kod Mourinha ima pola dobri i pola slabih :D
vidi deje ..ima kose na glavi ..heh, mladost :D:D:D
Ovaj Facchetti je znao dovesti prave igrače i Mancini, dok kod Mourinha ima pola dobri i pola slabih :D
Transferi od prosle godine(Quaresma,Mancini,Muntari) lise Coutinha za kojeg se nadamo da je bit medju najboljima su katastrofaaaa.. :confused:
Balotelli#45
04-10-2009, 15:44
dobro muntari je nije los dobro je posluzio cele prosle sezone a i ove jeste da je slabo igrao i imao nekih gresaka ali nije to tolko lose dobar je on kada udje u formu
http://pinaygetrich.googlepages.com/DejanStankovic.JPG
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/500/v150034p0.jpg
ado_inter
18-10-2009, 06:25
deki nam je u fantasticnoj formi samo nek tako nastavi ;)
PazzaInterista
18-10-2009, 12:45
Podpisujem :)
Grujinho
18-10-2009, 15:44
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/67Qr9sqeDtM&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/67Qr9sqeDtM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
za našeg dejana :)
Balotelli#45
18-10-2009, 17:09
debilska pesma :sivi:
da samo sto je ona bila za piksija....zato ima onaj deo za milan ...mada mi to nismo culi,i to je dekijeva pesma ;)
moca mislis za savicevica, piksi je Dragan :D
PazzaInterista
18-10-2009, 18:24
Wanna bi jamaica??
Balotelli#45
18-10-2009, 18:55
moca mislis za savicevica, piksi je Dragan :D
da ova pesma je za dejana savicevica to sam jos malopre provalio al mrzelo me da proveravam ,a moco kakav pixi on je dragan jbt kakav si ti zvezdas a neznas kako vam se zove najbolji igrac svih vremena :sivi:
da da greska izvinte :) savicevic da...burger:)
moca izgleda zna samo ono sto se uci u skoli :D
Stanković: Teren na “Meazzi” je katastrofalan
Interov srpski nogometaš Dejan Stanković tvrdi da je igralište na “Meazzi” u groznom stanju…
- Igralište na “Meazzi” je katastrofalno. Neprihvatljivo je da momčad kao što je Inter mora igrati na ovakvom igralištu svoje domaće utakmice – smatra Stanković, koji je u utorak bio strijelac za svoju momčad u domaćem remiju protiv kijevskog Dinama (2-2) u susretu 3. kola Lige prvaka u skupini F.
Stankovićevo mišljenje dijeli i njegov klupski suigrač, nizozemski reprezentativac Wesley Sneijder.
- Teško nam je igrati na ovakvom igralištu – dodao je Sneijder.
a teren u kijevu će vam bit još i bolji !!!!!!!!!!!!!!
ma videcu ih na nou campu :D tamo ce teren biti lepo skockan :D
Stanković: Inter je moja obitelj
Kapetan reprezentacije Srbije Dejan Stanković izjavio je kako je spreman ostati u milanskom Interu do kraja karijere.
Stanković će u četvrtak naveče odigrati 300. utakmicu u Serie A, kada Inter na stadionu “Giuseppe Meazza” bude dočekao Palermo, i ističe da ne želi gledati u prošlost, već da je koncentriran na budućnost.
31-godišnji Stanković, koji će predvoditi reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu naredne godine, naglasio je da će odigrati još mnogo utakmica u dresu italijanskog kluba i da će uskoro potpisati novi ugovor.
“Želim odigrati još mnogo utakmica. Možda ne baš 300, ali bih bio zadovoljan sa još 200, u dresu Intera, naravno. Želim još pet šampionskih titula. Nema se mnogo toga pričati o mom novom ugovoru. Ne mogu sebe zamisliti u nekom drugom klubu i stvari se odvijaju baš kako bi i trebalo. Ja sam dio obitelji Intera”, rekao je Stanković.
Trener Intera Jose Mourinho pre nekoliko dana je pohvalio posvjećenost Stankovića i istakao je da je želeo dovesti Franka Lamparda u tim, ali da je svestan da bi pogrešio pošto srpski reprezentativac ove sezone igra u vrhunskoj formi.
Svaka čast deki,samo tako nastavi!
Il Trattore
29-10-2009, 08:50
ancelotti je reka da je lampard,u engleskoj sta deki u italiji :)
ja znam da ce Deki i posle svih ovih pohvala ostati na zemlji i truditi se max. na terenu da to opravda :)
a kad se sjetim samo koliko sam ga osporavao :) zadnje sezone kad je bio mancini tu...ali sad sam srecan sto sam pogrijesio i sto je covjek jos uvijek tu...ovo mu je vrhunska sezona, samo neka nastavi tako
valjda nisi znao da je prošle sezone bio konstantno ozljeđen, i puno utakmica je igrao kad je stisnuo zube, reko je to sam ili je Mancio govorio na kraju ne sjećam se al znam da je netko rekao za njega da nije ni čudo što je igrao loše s obzirom u kakvom je stanju bio, a čudo je bilo što je uopće igrao
http://www.blic.rs/sport.php?id=117858
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 14:44 ----------
<table width="340" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr></tr><tr> </tr> <tr> <td colspan="2" class="storytext12" align="left"> http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/510/v151084p0.jpg <table width="50%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="5"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> </tbody></table> Deki: Kad završim karijeru, učiću da hodam
<table width="340" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td> Cetvrtak, 29. oktobar 2009. 10:47 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Dejan Stanković će u četvrtak uveče, kada Inter dočekuje Palermo, odigrati 300. utakmicu u Seriji A. Istovremeno je ponosan na to, ali ga taj podatak i plaši.
"Lepo je kada sakupite toliko utakmica u italijanskom prvenstvu, ali sa druge strane, taj podatak nije nimalo prijatan. To je dokaz da vas stižu godine. E, sada da li sam jedan od najznačajnih igrača u istoriji srpskog fudbala stvarno ne znam. Istina je da su mi se u karijeri poklopile mnoge kockice, odnosno da sam možda rođen u pravo vreme. Igrao sam u velikim klubovima, imao sreću da me treniraju vrhunski stručnjaci, od kojih sam mnogo naučio", počeo je Stanković priču za Press.
On tvrdi da ne razmišlja o završetku karijere.
"Apsolutno ne. Mislim da mogu još dugo da trajem, ako me zdravlje posluži igraću do 35. ili 36. godine".
Ne libi se da prizna da ga hvata jeza od pomisli šta će raditi kada okači kopačke o klin.
"Iskreno da vam kažem, to mi je jedan od najvećih strahova u životu. Naježim se kad pomislim na dan kada više neću igrati fudbal. Znate i sami da se bavim specifičnom profesijom, 20 godina živim u sličnom ritmu.. A kada odlučite da stavite tačku, praktično morate prvo da naučite da hodate. Baš se plašim toga... Nisam odlučio ni gde ću da živim, ni šta ću da radim, ali mislim da neću da budem trener. Prosto ne treba mi taj stres".
Kapiten "orlova" objašnjava recept za dugo trajanje na velikoj sceni.
"Mirnoća je ključ uspeha, kao i neprestana edukacija. Ovde stvarno morate da radite na sebi. Vrlo je važno da znate da kontrolišete emocije. Od 2000. godine igram u kontinuitetu. Imao sam slabijih sezona, ali nikada nisam padao u depresiju zbog toga. Takvo razmišljanje može samo da vas proguta".<!-- asdfd das dasa DA ADSaddsa dsa --> http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/510/v151084p1.jpg
<table width="50%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="5"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> </tbody></table>
"Inter je moja porodica"
Lepe stvari se nižu kao na filmskoj traci za Dejana Stankovića. Sa reprezentacijom Srbije je obezbedio plasman na Svetsko prvenstvo, dao je gol Đenovi sa pola terena, Žoze Murinjo ga je uporedio sa Frenkom Lampardom...
"Možda mi je ovo jedan od najboljih perioda u karijeri. Sve je počelo odlaskom reprezentacije Srbije na Mondijal, nastavilo se dobrim partijama u Interu. Rekao sam već da je ovde najvažnije kontrolisati emocije. Kada sam kao klinac sa 20 godina ostao normalan, tako će biti i sad".
Ipak, Liga šampiona mu je neostvaren san.
"Neka zla kob me prati u tom takmičenju. Ne moram da ga osvojim, ali bio bih jako srećan kada bih uradio nešto više u Ligi šampiona. Četvrtfinale je moj najveći uspeh. Eto, i ove godine se poklopilo da već u četvrtom kolu grupne faze igramo meč na život ili smrt".
Siguran je da će do kraja karijere nositi plavo-crni dres. Inter mu je ponudio novi ugovor, do 2013. godine.
"Ne mogu da zamislim sebe u drugom klubu i kada me Inter bude pozvao na razgovore, stvari će se odvijati prirodnim smerom. Inter je moja porodica".
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/510/v151084p2.jpg
<table width="50%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="5"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> </tbody></table>
"Nemačka se neće ponoviti"
Stanković ne želi da se vraća na Mondijal u Nemačkoj i neće da priča šta se dešavalo u taboru reprezentacije SCG. Siguran je samo da se ništa slično neće destiti u Južnoj Africi.
"Valjda ste uvideli da je reprezentacija jedna sjajna grupa, sastavljena od igrača koji znaju i vole da igraju fudbal. Još je rano da pričamo o Mondijalu u Južnoj Africi, važno je da svi budemo zdravi, jer će mnogi od nas odigrati 65 utakmica u sezoni. To je stvarno pakao. Moramo da budemo svesni uspeha koji smo napravili", zaključio je Dejan Stanković, koji će naredne godine igrati na Svetskom prvenstvu treći put u karijeri.
</td></tr></tbody></table>
rano razmislja o 35god lol
steta sto ga necemo vidjeti kao trenera, bar pomocnog negdje
Balotelli#45
29-10-2009, 18:37
pa dobro bice i on verovatno neki direktor,trener ili nesto sl. u interu :D
ma bit će glavni skaut za srbiju bre !
Stanković: Inter će dovesti Kolarova
<small>Vijesti (http://www.interusrcu.com/?cat=8) — By fanatico (http://www.interusrcu.com/?author=33) on January 9, 2010 at 10:38 | 60 views </small>
Kapetan Srbije kaže da Inter kupi svakog igrača kog želi i da će naći načina dovesti beka Lacija. Teška povreda Cristiana Civua čini transfer još vjerojatnijim. Deki brine za svog prijatelja a Rumunj se osjeća bolje. Međusobni sudar Juventusa i Milana je prilika da Inter stvori možda i nedostižnu prednost na vrhu tabele. Deki se vraća u tim posle suspenzije.
Dejan Stanković se nada da će do kraja prijelaznog roka dobiti suigrača iz reprezentacije.
„Kolarov je ljudina, radi se o sjajnom igraču i mislim da bi bio veliko pojačanje za Inter. Priča se o transferu, polako se sklapa mozaik, budite sigurni, ako Inter zagrize do kraja, Kolarov će biti sa nama do kraja siječnja“, uvjeren je Deki.
Na čemu temelji optimizam.
„Kada Inter nekog želi, on ga dovede, sada se poslije teške povrede Chivua, otvorio problem na lijevoj strani, pa su šanse da Kolarov stigne još veće“, kaže kapetan Srbije.
Ne krije da je šokiran onim što se desilo njegovom prijatelju iz Rumunjske.
“Pravi horor, ipak, najgore je izbjegnuto. Cristijan je moj prijatelj, sjajan čovjek, ali oporavlja se. I dalje se bojimo, ali uspio sam se čuti telefonom s njim, što pokazuje da se oporavlja. Za nogomet ima vremena, samo da sa njim bude sve u redu“, dodaje Stanković.
Ovaj vikend je velika šansa za Inter.
„Milan i Juventus igraju između sebe, netko će biti otpisan, ali priželjkujem remi, jer bismo pobjedom nad Sienom odmakli još više“, kaže Stanković koji je zbog suspenzije propustio meč protiv Chieva, ali naravno bit će u postavi protiv Toskanaca.
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Stanković će pauzirati 12-15 dana zbog ozljede mišića(lista navodno) na desnoj nozi.
Ne može si više dopustiti da mu se tokom sezone ponove takve ozljede mišića, tako da će oporavak trajati koliko treba bez ranijih povrataka.
Baš zbog toga njegova je prisutnost u derbiju protiv Milana 24.01.2010 pod znakom upitnika.
On je neophodan, ali trebat će dobro procijeniti stanje da se ne riskiraju još veći problemi.
mauro zasto ovo "navodno" :D zasto bi lagali hehe
mauro zasto ovo "navodno" :D zasto bi lagali hehe
jer tako piše i tako sam preveo, a može bit da su pogriješili il da sam ja krivo preveo
Il Drago bi trebao biti spreman vec za bari...radi se samo o laksoj povredi...ali ce ga mou vjerovatno odmorit i cuvat za derby della madonina
Quaresma#7
12-01-2010, 00:54
Pametno sa strane Mourinha. Deki uvek zabija kad igra protiv Milana. Jedan gol imamo zagarantiran :D A protiv Barija neka se muči Muntari, Motta i drugi :D
Mourinho nema veze s tim nego medicinski tim
Quaresma#7
12-01-2010, 00:58
Mourinho nema veze s tim nego medicinski tim
Ima ima on kad kaže igraj ima da igraš pa makar i sa štakama na stoperskoj pozicji :vfunny:
ma bolje je da odmori, za bari nam trebaju samo 3 sredinca, skupicemo se nije moranje :D
InteristaSA
12-01-2010, 01:08
Pametno sa strane Mourinha. Deki uvek zabija kad igra protiv Milana. Jedan gol imamo zagarantiran :D A protiv Barija neka se muči Muntari, Motta i drugi :D
:D bas tako Q,najmanje jedna golcina je zagarantovana:D Dejan je primjer pravog igraca Intera-poslije capitana igrac koji igra najvise srcem za Inter..
filip.sk
12-01-2010, 10:18
I ja mislim da ce ostati na klupa... nece igrati ovu tekmu osim ako nije rezultat u nasu korist.
Stanković se oporavlja
Vezista Intera Dejan Stanković se prema najnovijim informacijama sa Apeninskog poluotoka danas osjećao malo bolje što će reći da još uvjek nije otpisan uoči derbija protiv Milana. Na drugoj strani trener Leonardo će i ovoga puta biti bez Pata, dok su za sada neizvjesni Seedorf i Zambrotta.
Zdravstveni problemi brojnih veznih nogometaša Intera uoči gradskog derbija zadali su mnogo muka treneru Joseu Mourinhu koji trenutno na raspolaganju od zdravih igrača ima samo Zanettija i Sneijdera.
Prema informacijama talijanskih medija Dejan Stanković i Thiago Motta danas su se osjećali bolje i još uvijek nije nemoguće da se u nedjelju naveče pojave na terenu.
Kapetan selekcije Srbije i bivši nogometaš Barcelone još uvijek treniraju na individualnom nivou, ali se njihova sprema popravlja i već sutra bi mogli početi trenirati sa ekipom.
Sa Stankovićem i Mottom Mourinho bi imao što dodati Sneijderu, Zanettiju i Quaresmi koji će vjerovatno na klupu, Cambiasso je rovit, a mediji prenose da će do petka vjerojatno biti poznato kakva je situacija sa svim vezistima “nerazzurra”.
U napadu će biti siguran Milito, a šansu će čekati Balotelli i Pandev.
Milan posle 20 kola u Serie A ima šest bodova manje od vodećeg Intera, a posle debakla u prvom dijelu sezone (0:4) ima motiva na pretek.
Ado525INTER
21-01-2010, 22:09
dobre vjesti jer da zaigra
<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-9GR5R_7rsw&hl=en_US&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-9GR5R_7rsw&hl=en_US&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>
GRANDE DEKI
Dzon Dilindzer
14-05-2010, 16:50
http://www.youtube.com/watch?v=KlainiKwMN4
Esquivel
18-05-2010, 21:48
Srpski reprezentativac i igrač milanskog Intera odgovorio treneru Bajerna Luju Van Galu na njegove kritike o igri šampiona Italije.
Psihološki rat pred finale Lige šampiona koje se u subotu, 22. maja igra na "Santjago Bernebeu" započeo je trener Bavaraca, Luj Van Gal koji je kritikovao način igre Intera.
Dejan Stanković mu nije ostao dužan.
"Da bi došli u finale, morali smo da eliminišemo prvake Engleske i Španije, dok Bajern na putu do finala nije imao ni izbliza težak zadatak kao mi, tako da bi Van Galu najbolje bilo da svoje komentare zadrži za sebe", kazao je srpski reprezentativac.
Inter je već osvojio prvenstvo i Italijanski kup, pa bi, kako kaže Stanković, trofej Lige šampiona bio "šlag na torti".
"Pobeda u Madridu bila bi šlag na tortu. Moramo dobro da se pripremimo. Biće to posebna noć za nas i naše navijače i daćemo sve od sebe da donesemo trofej Lige šampiona u Milano", rekao je Dejan Stanković.
Balotelli#45
18-05-2010, 22:31
ne bi me cudilo da npr. materazzi pomene kako su prosli fiorentinu :sivi:
upravu je deki :D provukli se kroz iglene usi
Esquivel
19-05-2010, 00:30
-Al se nece u subotu provuci:)
Pirate_Girl4
19-05-2010, 01:38
Ja mislim da će se on iskupiti za onu prečku što je pogodio kad su igrali protiv Siene... Ovaj put bi mogla biti prava bomba, kakvu on zna zabiti.:)
Quaresma#7
19-05-2010, 14:28
Uskoro če podpisati novi trogodišnji ugovor i imače malo manju platu i složio se sa tim.
to je interista :D nije sto je serbian hehe
Esquivel
22-05-2010, 15:28
Stanković kaže da su igrači mirni, da su svesni svoje snage. Uzdaju se u pobednički mentalitet i Murinja...
Dejan Stanković kaže da su u Interu opušteni pred večerašnje finale.
„Osvojili smo već dva trofeja, šta god bude, ovo je sjajna sezona. Međutim, daleko od toga da ovo nije ostvarenje sna. Imamo jedinstvenu priliku da uđemo u istoriju. Bilo bi glupo da ovde stanemo“, kaže Deki.
On dodaje da je uveren u snagu svog tima, sjajnog trenera kakav je Murinjo.
„Inter je stekao mentalitet pobednika u Evropi, nema razloga da se plašimo Bajerna“, dodao je naš kapiten.
produzio majstor ugovor do 2014...uz pristanak na smanjenje plate...
Dino 1908
25-05-2010, 01:46
Dejan Stankovic nije covjek to je ljudina.
jbt povrijedio se i upitan mu je nastup na SP
i ja sad evo citam...nadam se da ce se oporavit. Deki je kralj
Esquivel
29-05-2010, 16:25
:eek::eek::eek::eek: aj molim vas dajte mi link please
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=20273 ja sam tu cito...
daj nemojte me zezat....de jači je dejan od toga...nije on upitan :D
Esquivel
30-05-2010, 17:15
daj nemojte me zezat....de jači je dejan od toga...nije on upitan :D
Stanković: "Teška glupost..."
Naš kapiten rekao da je francuski novinar sve izmislio, a da je umesto na treningu bio na redovnom lekarskom pregledu, koji su ostali obavili u Beogradu.
Dejan Stanković se smeje izmišljotinama L’Ekipa, koje su preneli i srpski, ali i italijanski mediji.
“Teške gluposti, ne znam odakle mu ta informacija. Nisam trenirao, u Klagenfurtu je jedini slobodan termin bio od 17:30 za lekarski pregled. Morao sam to da obavim, jer su ostali igrači to učinili u Beogradu“, rekao je naš kapiten.
On je rekao da je sve u redu i da će normalno trenirati u nedelju.
„Znali smo da neću igrati protiv Novog Zelanda“, dodao je Stanković.
ajd sto izmisljaju za transfere i slicne gluposti, ali zar moraju i ovo...pa sa tim se ne treba ni salit jbt...
glupost godine, video sam ga kako trenira normalno :D
Stanković je imao sreću da radi sa mnogim velikim trenerima, ali Žoze Murinjo je ipak nešto posebno. Zahvaljujući pre svega Portugalcu Inter je ove sezone objedinio tri trofeja - prvaka Evrope, Italije i Kup Italije.
"Murinjo sav pritisak i svu tenziju prebacuje na sebe, da bi zaštitio ekipu i da bi igrači mogli na miru da rade. Dosta sam ga ishvalio i uz dužno poštovanje svim trenerima sa kojima sam radio do sada, Murinjo je zaista 'specijalni'", kaže Stanković.
Upitan šta je rekao Murinju kada ga je zagrlio na proslavi titule Intera, Stanković je odgovorio: "Rekao sam: 'Uspeli smo Mister, hvala na svemu'. Tada je već bilo jasno da Žoze odlazi iz Intera i stvarno je bilo puno emocija".
Stanković je otkrio i da je predsednik Intera Masimo Morati svim igračima poklonio ručni sat sa ugraviranim datumom, rezultatom i imenom posle pobede nad Milanom od 2:0.
"Morati je čudo od čoveka. Kada najmanje očekuješ, on te iznenadi. Pobedili smo Milan 2:0 i Masimo se setio originalnog poklona koji ti ostaje kao uspomena za ceo život. Kada ga staviš i pogledaš u njega, da se naježiš. I jednog dana kada završim karijeru i kada skinem kutiju sa neke komode imam šta da vidim i čega da se setim".
Stanković je prijatelj sa svim bivšim i sadašnjim igračima Intera, ali izdvaja se Huan Sebastijan Veron koji je svom sinu dao ime Dejan!
"Čujemo se često, a zaista ne znam šta mu se svidelo u imenu Dejan pa da tako nazove sina. Verovatno se u Argentini izgovara simpatično. Moj sin Stefan i njegov Dejan zajedno su išli u razred. A onda je Seba Veron odlučio da se vrati u Argentinu. Objašnjenje je bilo da se vraća da spusti nivo igranja, a on za dve godine uzeo dva prvenstva, igrao finale Interkontinentalnog kupa protiv Barse i osvojio Kopa Libertadores. Uzgred, izabran je i za najboljeg igrača Južne Amerike, tako da je baš lepo spustio nivo", nasmejao se Stanković.
I on je, kao i većina ljubitelja fudbala u svetu, bila iznenađena kada na spisku Dijega Maradone, selektora Argentine, nije bilo imena Havijera Zanetija i Kambijasa.
Stanković kaže da je obojici bilo teško, ali da su odluku prihvatili profesionalno.
"Kambijaso je to i očekivao, ali priča sa Zanetijem je zaista čudna. Maradona mu je najpre sklonio traku. Havijer je i to prihvatio maksimalno korektno. Igrao utakmice, ćutao, kako to samo on zna. Jedan poziv, drugi, treći, sve je bilo u redu. Čak ga je Dijego hvalio, pričao da je oduševljen radom, ponašanjem, primerom. I onda šok. Nema ga na spisku. To je Havijera najviše zabolelo. Način na koji je sklonjen. Krivo mu je mnogo, ali uspešno to prikriva. Treba li da govorim koliko Zaneti zaslužuje da igra za reprezentaciju. Ako neko igra na rezultat, onda su Kambijaso i Zaneti zlata vredni. Žao mi je što ne možemo da im damo pasoš, pa da igraju za Srbiju u Južnoj Africi".
Stanković smatra da njegov veliki prijatelj Siniša Mihajlović nije pogrešio što je izabrao Fiorentinu, a ne Inter za svoje novo trenersko stasanje.
"Miha je napravio inteligentan potez. On je trener u usponu. Ove sezone je sa Katanijom ostvario fantastičan rezultat. Preuzeo ih je u trenutku kada ih niko nije želeo i uspeo je da uz ogroman rad i psihološku motivaciju igrača izbori opstanak četiri kola pre kraja. Naravno da bi njegov dolazak u Inter meni bio najdraži, jer smo prijatelji i kumovi. Ali, treba gledati i drugu stranu. Zašto da izgori već na početku trenerske karijere? Inter je veliki klub koji sa sobom nosi ogroman pritisak. On će pre ili kasnije doći u Inter. Fiorentina je pravi izbor. Mlada ekipa u koju je dosta uloženo, tek će doći nova pojačanja. Ukoliko sa njima napravi veliki uspeh, ne gine mu prelazak u veliki klub".
Blic pitanja:
Rim ili Milano?
"Rim kao grad, Milano kao način života".
Siniša ili Žoze?
"Siniša kao prijatelj i sve ostalo, Žoze kao trener".
Pietro del Oro ili Sweet Years?
"Ni jedno ni drugo. Šalim se. Pietro. Bar se dobro klopa u tom restoranu".
Srebrna amfora ili Zlatni globus?
"Zlatni globus".
kakvu je golcinu zabio protiv kameruna :D
http://www.mondo.rs/s172219/Fudbal/Stankovic-_Crveno-beli_dres_mi_je_najdrazi.html
Ado525INTER
06-06-2010, 17:14
hvala mu i drago mi je sto je osvojio sve sa nasim INTEROM ..
Esquivel
24-07-2010, 15:24
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/z_M-To0nLFw&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/z_M-To0nLFw&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
:nova::nova::nova::nova:
Esquivel
30-07-2010, 16:44
Stanković: "Toti je kao ljubomorno dete"
Kapiten Srbije se u Americi sprema za novu sezonu. Želi da ponovi uspeh Barse iz prošle godine i osvoji sve trofeje. Jedva čekao da prođe odmor, veruje da će Benitez nastaviti gde je stao Murinjo. Toti grize nokte jer je Inter osvojio sve...
http://www.sportske.net/text_images/201006/stankovic-316913120100625103658.gifDejan Stanković se vratio u Inter, da nastavi tamo gde je stao u maju. Mnogo toga je novog, pre svega trener, ali i frizura Marka Materacija.
"Kada sam ga video, šokirao sam se. Ali, da sam se ja tako ošišao, novine bi pisale samo o tome, kada Materaci to učini, to je normalno. U svakom slučaju, drago mi je da vidim svog 'brata', makar i sa ovakvom frizurom", smeje se Stanković.
Odmor je brzo prošao.
"Proleteo, bolje rečeno, ali jedva sam čekao da krenem. Nova sezona, novi trener, nova iskušenja. Inter je sada u poziciji u kojoj je bila Barselona prošle sezone, želimo sve trofeje", dodaje Stanković.
http://www.sportske.net/text_images/201006/stankovic-216818120100623155541.gif"Sećam se kad je Barsa osvajala prvenstvo sveta za klubove, Žulio Cezar i ja smo gledali na TV i pitali se da li ćemo mi nekad tako. Evo, sad imamo šansu. Zbog toga moramo naporno da radimo. Odmah sam se razumeo sa Benitezom, radi mnogo na taktici, ali i fizičkoj spremi", otkriva kapiten Srbije.
Inter će, ako odu Baloteli i Maikon biti jači ili slabiji, mada će sigurno neko doći.
http://www.sportske.net/text_images/201006/stankovic-216624120100621091530.jpg"Napuštali su i bolji igrači Inter, ali ekipa je ostala jaka. Imamo mi mnogo šampiona. Pa dovoljno je setiti se prošlog leta, kada je otišao Ibra, pa smo osvojili sve", podseća Deki.
Čuo je za Totijeve izjave u kojima "princ Rima" kaže da su Romi oteta dva skudeta.
"Znam Frančeska, i ovo sam shvatio kao šalu. Ponekad je kao dete, krivo mu je jer smo sve osvojili i sada želi da se osveti. Neka grize nokte, ali Inter nikome nije ukrao ništa, titule smo zaslužili na terenu", poručio je Stanković u intervju za štampano izdanje "Korijere delo Sport"
hehe deki kralj :) ima da sve osvojimo!!!!!!! :nova::nova::nova::nova:
InteristaSA
30-07-2010, 16:50
Kako gotivim ovog covjek to nije normalno!!!grande INTERISTA!!
Pirate_Girl4
30-07-2010, 22:24
Ma kralj! :)
mourinho
31-07-2010, 13:45
Evo brace sa Rockyjem hehehe
http://www.inter.it/aas/img/132770.jpg
http://www.inter.it/aas/img/132768.jpg
InteristaSA
31-07-2010, 14:11
koji kraljevi..imali nekoliko sati slobodno i oni otisli trcat samo da se slikaju sa Rockyiem:D:D:D
hahahha...ako su njih dvojica normalni...
nemanjakobi23
11-09-2010, 14:08
Srecan rodjendan Dekiju! Zelim mu jos mnogo titula sa Interom!
DenchiNL
03-12-2010, 03:22
šmeker
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/--EU-URoEiM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/--EU-URoEiM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
nemanjakobi23
28-12-2010, 22:41
Zlatna lopta za naseg Dekija!!!
Svaka cast!
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/rajevcu-i-stankovicu-zlatne-lopte-fss-34560.html
mourinho
29-12-2010, 18:59
Definitivno jedan od igrača koji se najviše isplatio klubu, kao i jedan od najkorisnijih zadnjih godina.
Dekija pauza ce biti kraca nego sto se ocekivalo. Njegov povratak se ocekuje za 7-10 dana.
Dekija pauza ce biti kraca nego sto se ocekivalo. Njegov povratak se ocekuje za 7-10 dana.
40 dana po mojim informacijama
Quaresma#7
28-01-2011, 20:36
Vratiče se Deki brzo. Deki je mačka :D
nemanjakobi23
29-01-2011, 15:49
Kazu da ce biti spreman za utakmicu protiv Bajerna!
mourinho
23-04-2011, 12:08
Intervju Dekija u Pressu:
Stanković za Press: Sanjam još jedan meč u dresu Zvezde (http://sportservis.pressonline.rs/wsw/index.php?p=68&ni=21718)
necainter
19-05-2011, 15:38
Inter's Dejan Stankovic resumes squad training
mourinho
22-06-2011, 22:37
Stankovic blames Benitez
Dejan Stankovic blames Rafa Benitez and his training methods for Inter’s poor campaign and again praises Jose Mourinho.
“The change of Coach brought drastic changes in the system of working and training,” the midfielder told Tuttosport.
“After two years, we were accustomed to Mourinho’s methods. Then Benitez came along and we tried to explain to him that these drastic strength exercises had to way, but he wouldn’t hear of it.
“He insisted on immediately diving into his training programme with weights and a marathon run until we collapsed. He was persistent.
“The result was we had 30 injuries in October. We beat every record with regards to injuries and it’s because our muscles were on the verge of exploding. Each of us had at least two injuries on the go at once.”
Leonardo replaced Benitez on Christmas Eve, but he too has now left and Inter are tracking a new Coach.
“It’s a shame our season started so badly, but we knew that would be the case right from the start. Unfortunately by the time Leonardo arrived in December we were already a long way behind the Serie A leaders, but we gave it our all to catch up and finish second.”
football-italia.net
Stankovic ne seri kod Mourinha vise si ne igrao nego igrao cojk kad je doso reko ti je sta ti je reko da trcis ili letis iz intera zato si proslu sezonu trco dusu dao tako da sad ovu pod Benitezom bio si ko kesa tvoje je proslo zbogom i manje laprdaj FORZA INTER a u ostalom ko si ti da komentarises Beniteza ili koga tvoje je da trcis radis Da je to Zanetti rekao ne bi se iznervirao on ima pravo reci ...
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.