View Full Version : Vozdra
Choda_Bg
10-07-2009, 15:20
Cao drustvo! Ja sam Choda, 85. sam god i veliki sam navijac Milana.Znam da ce te me h8ovati zbog toga jer je ovo sajt samo za pristalice interovih navijaca, ali ako dozvoljavate ja bih se upustio u diskusiju sa vama vezane za aktuelna desavanja u fudbalu..posto vidim da ovde ima doste ljudi koji zaista poznaju i vole fudbal. pozdrav
Dobrodosao Choda. Sto se mene tice, ukoliko nase diskusije budu korektne s obije strane, ti nama ostani ovdje sto duze. ;)
Stavi na avatar neku sliku vezanu za milan, da te lako razlikujemo :D
hahahaha...ova ti dobra nera...
dobro dosao...
dobro došao, drago mi je da dođu korektni navijači naših rivala
a čuj u milanu se zovemo kao cugini tj. rođaci
znači ti si naš cugino rossonero tj. crveno-crni rođak :D
Grujinho
10-07-2009, 15:39
Zdravo i tebi
Choda_Bg
10-07-2009, 15:40
dobro došao, drago mi je da dođu korektni navijači naših rivala
a čuj u milanu se zovemo kao cugini tj. rođaci
znači ti si naš cugino rossonero tj. crveno-crni rođak :D
:zzzdravo:
ado_inter
10-07-2009, 15:42
pozz cugino :D heh
e..a da ne govorim da je moj najbolji prijatelj juventino..a onda ima još nekoliko prijatelja juventina i milanista :D (igramo i nogomet skupa vikendom)
eto ove sezone me zvao baš taj juventusovac jer nije bilo prijenosa na hrt2 nego na hrt plus on to vidi i zvao me kod njega da dođem gledat, inter slavio 1:0 u Milanu i čovjek je korektno na kraju pružio ruku čestitao na našoj pobjedi :)
to kad je muntarija usrao onaj gol:)
Moj najbolji drug je rosoner i stalno se prepucavamo kad pricamo u fudbalu :D
Kad nece da gleda realno ;)
to kad je muntarija usrao onaj gol:)
Moj najbolji drug je rosoner i stalno se prepucavamo kad pricamo u fudbalu :D
Kad nece da gleda realno ;)
hehe da :)
Choda_Bg
10-07-2009, 15:53
Jedva cekam pocetak sl.sezone..Vidim vi nesto pljujete po vasoj upravi, a sta ja da kazem za nasu?!?! Uzas zivi- nisu sposobni da dovedu adekvatno pojacanje...samo slusam price da su za po nekog zainteresovani a od konkretnog transfera nista,( Nadam se fabijanu)skrtice odvratne! Izgleda da su sposobni dovesti samo igrace bez obestecenja(Okunjevu)..Sledece sezone ako izborimo plasman za ligu Sampiona bice ravno osvajanju iste:D
dobar je onaj amer nigerijac, mrcina prava, visok ima skoro 100 kila lik!!!
u confederations je nosio svaki ubačaj i ima dobro postavljanje
ado_inter
10-07-2009, 16:01
ej samo da znate i da je moj najbolji jaran juBentin hehh :D
Choda_Bg
10-07-2009, 16:16
Ja se izvinjavam, jel moze neko da mi objasni kako se postavla iliti menja avatar? Stvarno nemam pojma
Ja se izvinjavam, jel moze neko da mi objasni kako se postavla iliti menja avatar? Stvarno nemam pojma
Imas gore pri vrhu s lijeve strane ekrana, USER CP, udji tu, i onda prati listu sa lijeve strane, i gdje pise "Avatar" ti klikni. I onda ces vidjet s desne strane kao meni, tu mozes da uploudujes sliku iz kompa ili sa neta.
Choda_Bg
10-07-2009, 16:19
Imas gore pri vrhu s lijeve strane ekrana, USER CP, udji tu, i onda prati listu sa lijeve strane, i gdje pise "Avatar" ti klikni. I onda ces vidjet s desne strane kao meni, tu mozes da uploudujes sliku iz kompa ili sa neta.
Zahvaljujem
Balotelli#45
10-07-2009, 16:29
dobro dosao choda hvala bogu da dodje neki normalan milanista jer dosad svi koji su dolazili bili su tu samo da zezaju
:wc: dobro dosao :P a sad da li si stvarno prijateljski nastrojen milanista vreme ce pokazati hehe
P.S moj brat je milanista :sivi:
Balotelli#45
10-07-2009, 17:21
ivanov brat milan je milanista hehe
dobro dosao, nemoj nam zamjeriti ako te nekada pretjerano budemo zezali :D
ajd dobro doso.... i sto duze osto....
filip.sk
11-05-2010, 22:27
Jel ovo bio onaj bilanist? Sad kad su kupili Yepes vratice se :D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.