PDA

View Full Version : Evo i mene :P

Mauro7
07-02-2009, 00:28
Hehe evo i mene, pa di ste ekipo? :D
Ali dera...opet se treba registrirat i to...a šta je sa starim sajtom? :confused:
šta će bit s njim? :(

Huska
07-02-2009, 00:34
e nek si nam i ti doso

a ne brini za stari sajt pisat cemo paralelno i tamo i ovdje :D dok dera ne smisli nista bolje :D

Mauro7
07-02-2009, 00:36
uff paralelka, ko će sve to pratit? :D

claudejandamvan
07-02-2009, 00:36
Meni Dera rece da stari sajt ode ca

Mauro7
07-02-2009, 00:38
:( ajoj

Huska
07-02-2009, 00:39
cuj to ca pa sto sam ja tamo bezze spamo citavu godinu :D

Nera
07-02-2009, 01:32
I ja mislim da ide ca :) Neka ga... Previse bi bilo dva sajta...
E da.. Mauro, zDraVo :D

dera
07-02-2009, 01:59
stari ide kako vi to kazete "ca", a sta bi tek rekli kada vidite moj broj postova tamo

Huska
07-02-2009, 02:08
stari ide kako vi to kazete "ca", a sta bi tek rekli kada vidite moj broj postova tamo
ma mi smo tamo posteno svoje postove zaradili a kako si ti sebi postove stimo to samo ti i onaj gore znate :D :D

CurvaNord69
07-02-2009, 02:11
Ma dera nabio 2k postova prije nego sto je poceo dovodit ljude :D
A ovo za postove stvarno nema veze, jer svi znamo kolko je ko tu i sta radi, jedino ako sad pocnu dolazit novi ljudi da se zna ko je ovde starosjedilac :D

Nera
07-02-2009, 02:16
Ma dera nabio 2k postova prije nego sto je poceo dovodit ljude :D
A ovo za postove stvarno nema veze, jer svi znamo kolko je ko tu i sta radi, jedino ako sad pocnu dolazit novi ljudi da se zna ko je ovde starosjedilac :D
Ma postovi su gluposti.. Al sam se ja nesto nocas raspricao (ili raspisao) pa ih nabijam :D
Bar nabijamo u ove nebitne teme :D

CurvaNord69
07-02-2009, 02:17
Evo sad sam gledo malo UCP, i bolje je puno nego na starom forumu pa sam si sig novi stavio .d

Huska
07-02-2009, 02:19
Evo sad sam gledo malo UCP, i bolje je puno nego na starom forumu pa sam si sig novi stavio .d

ajd objasni da i ja stavim sig posto se bas ne snalazim bas najbolje ovdje :)

CurvaNord69
07-02-2009, 02:23
UCP-->Edit sign-->dole il uzmes sa stranice neke gdje si uploado, il sa svog compa uzmes img ko avatar-->onda kad vidis da se uploadala "insert sign pic" i gore mozes micat valjda po prostoru u odnosu na text ako imas

Huska
07-02-2009, 02:37
UCP-->Edit sign-->dole il uzmes sa stranice neke gdje si uploado, il sa svog compa uzmes img ko avatar-->onda kad vidis da se uploadala "insert sign pic" i gore mozes micat valjda po prostoru u odnosu na text ako imas
skonto sam hvala ti :)

CurvaNord69
07-02-2009, 02:38
Ma np, necemo sad svi bez signova bit, a bolje je ovo sto mozes odma sa svog compa nemoras uploadat (sto mi jako ide na zivce zbog puno bugova na tim hostinzima)

Balotelli#45
07-02-2009, 18:40
dobro dosao i dugo ostao :)

ibrahimovic
29-07-2009, 00:40
reci nesto o sebi mauro7

nista ne znamo

mi novi

Mauro7
29-07-2009, 00:48
reci nesto o sebi mauro7

nista ne znamo

mi novi

?????

Huska
29-07-2009, 00:56
:rolleyes: puko lik :crazzy:

Moca93
29-07-2009, 01:07
hehehehe...i posle se samo ja drogiram :sivi:

ivan019
29-07-2009, 09:18
mauro ovaj bi da te kresne hehe

Nera
29-07-2009, 10:37
:vfunny: mauro, I think you got a fan :crazzy:

Balotelli#45
29-07-2009, 11:54
hahah mauro pazi se ti :sivi: :sivi:

Mauro7
25-08-2009, 00:33
evo tema tamo zatvorena pa da stavim ovdje, ako ti dera piše tamo i dalje valjda imam pravo odgovorit, nadam se da se ne ljutiš

Add: Kako se Nera i Esteban ne mjesaju, pametni ljudi, a ja spao na ovaj nivo, sta cu kad moram
- a što ovo znači? oni su pametni ja ne? a kakav bi to nivo bio? diskutiramo normalno i pokušavamo izgladit(ako je to moguće) nesuglasice odnosno objasnit razmišljanja
eto baš spominješ neru : pitaj ga pitaj malo...vjerojatno te se čovjek boji da ti išta kaže, vjeruj mi..nisam jedini kojeg muče neke stvari(ne izmišljam)

Add2: Ostavljen mu je MOD na Igrajmo se, time dokazujem da to ne utice na forum, ovo je samo medjusobni konflikt, a ono sto sam ranije zaboravio istaknuti, od skidanja super moda, takodjer su pocele iskrice.
- ne znam kakve iskrice to nema nikakve veze, kunem ti se na to, vidiš baš kad spominješ iskrice meni se čini da sam nešto skrivio več neko vrijeme i ti si menekako uzeo na zub od onda, to je moj osjećaj ali eto, ako nije tako super, ako jest ja ti se iskreno ispričavam, ili nekom drugom koji se možda tužio na mene tebi zbog nečega možda ne znam

Add3: jos jedna privilegija - Consigliere
- privilegija? a kakve mi to privilegije donosi?

dera
25-08-2009, 02:23
Ti si rekao da si zasluzio barem neku privilegiju, to je bio znak postovanja, a ovo vezano za strah mi jos vise dize zivce, pazi da ne pretjeras. ako me se iko boji to nije on, uvijek me direktno provali ako negdje grijesim i ne ljutim se (ali na koji nacin, kulturan)

Ako me se iko boji sem tebe i vuxe neka se javi, i ja mu garantujem da ban nece dobiti bez glasanja svih clanova. opet, kvaris atmosferu na forumu, i ponavljam, idi i postaj gdje ti je mjesto, tj o interu, stavi me na ignore, a ako ti je bas stalo da dokazes nevinost, hocemo li glasati o tome da li zasluzujes infr

---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:12 ----------

a i tvoje "pretnje" za odlaskom sa foruma su mi na vrh glave, ako hoces da ides, idi, a ja sam ti rekao kako mozemo to izbjeci
ljudi su prolazni, samo ce inter ostati ;)

dodjem umoran na forum, i imam sta vidjeti, mauro se vratio i vec krenuo sa provociranjem
mislim da ti je dozvoljeno i previse slobode, pogledaj kako na drugim forumima vlada vladavina modova, ovo je ja mislim najblazi forum, ali opet se nadju neki koji ce se praviti pametni i glumiti zrtve, bolje nadji bolja posla jer ja ovo vise necu moci a da ne sankcionisem, pa ti pricaj borbene, ili me stavi na ignore i uzivaj ;)

Mauro7
25-08-2009, 02:55
prva stvar - kažeš stavi me na ignore i gotovo - slažem se, ali onda nema smisla da me spominješ opet, ako se stavimo na ignore onda se nećemo ni spominjat međusobno više, jel tako? jel onda time kao da kažeš ja imam pravo da o tebi i dalje pišem a ti o meni ne?

sa tobom čovjek više ne može ni normalno razgovarat
glumim nevinost?
pa čekaj malo ja mogu priznat da sam prostačio i jesam nema dileme, ali ti si priznao da tog pravila nije bilo, prema tome u to vrijeme nisam bio ''kažnjiv'' ako tako mogu reći
to je kao da tebi dođe policija i da ti kaznu a ne postoji zakon s kojim te može optužit, kasnije kaže je priznajemo nema tog zakona i onda ti kaže a šta glumiš nevinost?

mauro se vratio s provociranjem?
e pa stvarno mi nisi jasan, kako sad provociram? pokušavam se objasnit plus odgovaram na tvoje postove koje se tiču mene

i vidiš kako prijetiš na kraju, ja želim da nekako razjasnimo neke stvari a ti prijetiš neću moći da ne sankcionišem bla bla pa čekaj malo
i ja upravo o tome govorim, o odnosu, način na koji se prema nekom odnosiš, odnosiš se prema meni ko da sam ne znam šta
mislim stvarno ne znam od kad imaš nešto protiv mene ali sad je očito, a nudio sam ti izvinjenje ali očito sam te nečim duboko naljutio/uvrijedio ali ne znam s čime

kažeš dođeš umoran i to...pa neki dan si meni rekao ne znam šta ti je i iskreno ne zanima me..onda bi mene trebalo zanimat šta si ti umoran?

odjo ja spavati, napokon, umjesto da sam legao odmah, ali mora se pojaviti onaj da mi sve vec hjebano hjebe

jednom je bilo o mauro di si ovo onoo a sad je ''onaj'', kao neki tamo
a šta sam napravio da to zaslužujem ne znam

dera
25-08-2009, 12:52
hah, prijetnja, da, izvinjenje, daj mi nadji taj miracle

onaj, pa rekli smo prestati se spominjati i ja sam od jutros odlucio na sve zaboraviti, znaci mozes me komotno staviti na ignore listu, sto je bilo, bilo je

Mauro7
25-08-2009, 12:58
dobro, neću te stavit na ignore jer mi je to pomalo glupo, ne znači da meni smetaju tvoji postovi, a i ako nešto napišem pa da ne bude duplirano slučajno ako si ti rekao isto
ali naravno neću te kvotati i bilo kako te prizivati i spominjati
eto, riješeno :)

dera
25-08-2009, 13:25
vazi, ali bude li ista na moj racun, morat ces da shvatis ;)

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

pa čekaj malo ja mogu priznat da sam prostačio i jesam nema dileme, ali ti si priznao da tog pravila nije bilo, prema tome u to vrijeme nisam bio ''kažnjiv'' ako tako mogu reći
to je kao da tebi dođe policija i da ti kaznu a ne postoji zakon s kojim te može optužit, kasnije kaže je priznajemo nema tog zakona i onda ti kaže a šta glumiš nevinost?
nisi jedini

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

kakvo provociranje,
* vrijedanje sugovornika, namjerno provociranje svade na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i slicnih sukoba (trollanje)
sjetio sam se toga, dok sam mjenjao (dodavao) pravila (-o) - kucno pravilo, bonton, to sam mislio da ne treba jer skoro svako zna, znas da sam rekao da cu nadolaziti, ali sve je rijeseno

Nera
25-08-2009, 22:09
eto baš spominješ neru : pitaj ga pitaj malo...vjerojatno te se čovjek boji da ti išta kaže, vjeruj mi..nisam jedini kojeg muče neke stvari(ne izmišljam)
Uh, uh.. mogao si bez ovoga prijatelju.

Ko prvo, ovo mi lici kao u osnovnu skolu. Pricaju 1-i i 2-i, i onda 2-i trci da sve isprica 3-em. Uzas..

Ko drugo.. Bojim se dere?? Covjece, cujes li ti sebe? Ja (necu da zvucim sad kao neki seljak umisljeni) se bojim malo cega, a sigurno ne covjeka kojeg u zivotu nisam vidjeo, i koji moze jedino da mi naudi, tako sto bi me banovao sa ovog foruma (a to bih nekako prezivjeo). Ja sam se s tobom prvim druzio mnogo intezivnije nego s njim, pa mislim da sam ti svaki put skrenuo paznju kad me iznerviras, tako da sigurno ne bi njemu precutao. Prije cu precutati onome s kim se vise druzim.. Logicno, bar meni. Isto tako sam dolazio u konflikt sa hullsom, Mocom, ivanom ( s njim se najcesce cujem i druzim - ako se dopisivanje preko neta moze nazvati druzenjem), pa nesto nisam bio uplasen :rolleyes: . Ja sam ti rekao da sam i ja imao nesporazuma sa derom, sto i on zna, i niko to ne krije. Imamo izuzetno razlicita misljenja, oko vise stvari, ali sto cemo sad.. Necemo pucat jedan u drugog zbog toga. I ja sam se naljutio kad je meni dao infraction, al vidim sad da on to dijeli svima, pa mi lakse :D

To bi bilo to, i zamolio bih vas da me vise ne pominjete , onamo gdje nema potrebe da budem pominjan...

Balotelli#45
26-08-2009, 21:05
sta bi ja trebao da kazem za infraction pa i ja sam ovde dugo kao i ti nista krace pa sam ih najvise i dobijao jeste ja priznajem zasluzeno al jbg nisam se ljutio ...
p.s nera ti se neplasis ivana i dere ni maura ali jos uvek nisi imao sa mocom ozbiljnijih posla bolje se pripazi :D

Mauro7
26-08-2009, 21:11
sta bi ja trebao da kazem za infraction pa i ja sam ovde dugo kao i ti nista krace pa sam ih najvise i dobijao jeste ja priznajem zasluzeno al jbg nisam se ljutio ...
p.s nera ti se neplasis ivana i dere ni maura ali jos uvek nisi imao sa mocom ozbiljnijih posla bolje se pripazi :D
ti si spemao i sve, i nakon nekih upozorenja i to, ne znam da li si zbog toga dobivao ali pošto nisam upoznat s tvojim ne mogu da pričam
i priznaješ da su zasluženo a ja sam za svoj govorio da nije

dera
26-08-2009, 21:18
ali pitaj vanju bi li on priznao za tu stvar infr :)
alal ti vera vanja, o tome sam mu ja govorio