View Full Version : NAJAVA: Nagradna igra
Eh ovako, bio je obicaj na starom sajtu, da najbolji u igri predvidjanja rezultata, osvoji majicu.
Razmisljao sam da li i ovdje da otvorim podkategoriju i vi pogadjate, ili da nesto malo promjenimo.
Imam u vidu nesto drugo, ali prvo zelim da vidim za sta ste vi, odnosno, da li zelite opet PiO.
Meni se svidjala ta ideja sa PIO al jedino da se sobzirom na protivnki menjaju kvote...
tako da npr utakmica inter vs juve iz 1-1 nema istu kvotu kao inter-bolonja iz 1-1 ....
A videcemo dal ima jos neka zanimljiva ideja :)
onda nije moglo, jer je zahtjevalo puno vremena, ovdje mozemo, posto biste i vi mogli racunati i postati tabelu
ono sto sam imao drugo na umu jeste da stavim par pitanja do kraja sezone, i ko najvise pogodi, osvaja, mozda je PiO puno atraktivnija, jer bi ovo odmah odgovorili i onda cekaj :D
iako bi mogli i ovo i ono, ko prava sportska kladionica, specijalne ponude :D
ne razumem kakva pitanja :)
pa recimo koliko ce iznositi transfer deca
kad ce pasti prvi poraz i sl.
ajmo, nije valjda moca jedini zainteresovani ovdje :D - da je ne pokrecem djaba :P
moze nije ni to lose,mada bi to trebalo pre pocetka sezone,neke 2,3 nedelje...
nije fazon samo to jel tako? a i sama prognoza zna dosaditi, tako da bi bilo najbolje da ovih pitanja ponekad ubacimo :)
biti ce tema sa prijedlozima u toj podkategoriji, gdje cete moci i vi predloziti neku ponudu
Inter boy
30-06-2009, 23:36
još jedan za ...... malo prognoze rezultata,malo predviđanja .....
Ja ovo nisam nikad igrao. Ali eto.. probacu :D
right
posto je sve lakse preko foruma, biti ce i prijateljske
mozda cak bude i koja je slijedeca novinarska patka :D
koji se igrac prvi sisa na celavo lol
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:38 ----------
ili, kako je kod nas (u klubu) u zadnje vrijeme vrlo cesto, ko ce prije dobiti bebu :D
Cambiaso :) 2 boda za mene jer se on uvek sisa na celavo:)
moze i matrix :) a cambi mozda ima i problema sa rastom kose lol
ma nije ovo jos zvanicno pitanje
a jel PIO ono penzioneri i invalidi
:)
ne, nego penziono invalidsko osiguranje :D
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
jesi vidio sto nas kopiraju sa euronogometa lol :)
Grujinho
01-07-2009, 00:57
i ja sam unutra, ako se uspijete dogovoriti
Komitski Đeneral
01-07-2009, 02:00
Zaduzi nekog da sastavlja parove jednom sedmicno. Npr 10 parova, onako malo tezih za subotu i nedjelju... Ko prvi sakupi 100 poena, tj. tacnih pogodaka, dobija taj famozni nagradni poklon :) jedna ideja...
Druga ideja... nadji neki zenski forum, stupi u kontakt sa administratorkom i zamoli je za malu pomoc. Naime, ko oce da ucestvuje, posalje svoju sliku, i onda te ribe forumasice glasaju za najsexi Interistu sa ovog foruma... Ko pobijedi, dobija poklon... neki vibrator ili makar bic i lisice za vezivanje ahahaha...
aaaaaaaaaaahahhahahahahhahahahahha ova drugo nije lose,mada staces za bicem i lisicama,onda nek u nagradu bude i neka zenska:sivi:
Nego ne razumem stace ti Vibrator:)
ajd i ja sam za...nego oce bit kakvih para tu :D
PS. djenerale ahahahhahha kralj si
ado_inter
01-07-2009, 13:58
Zaduzi nekog da sastavlja parove jednom sedmicno. Npr 10 parova, onako malo tezih za subotu i nedjelju... Ko prvi sakupi 100 poena, tj. tacnih pogodaka, dobija taj famozni nagradni poklon :) jedna ideja...
Druga ideja... nadji neki zenski forum, stupi u kontakt sa administratorkom i zamoli je za malu pomoc. Naime, ko oce da ucestvuje, posalje svoju sliku, i onda te ribe forumasice glasaju za najsexi Interistu sa ovog foruma... Ko pobijedi, dobija poklon... neki vibrator ili makar bic i lisice za vezivanje ahahaha...
ma drugi prijedlog je drama nemam nista protiv :D hehe :crazzy:
u vezi cega
PiO - Predvidi i osvoji majicu :D
evo dera ako zelis mogu ja da uredjujem PIO
moze svako, ono sto mozes da radis jeste da kada se rijesi pitanje odredjene ponude, navedes imena i bodove onih koji su pogodili i ubacis u ukupnu (tabelu)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.