View Full Version : 05/05/2002
eto ga nakon sedam godina i sad se osjeti ta gorcina nakon poraza od lazia :(
http://www.youtube.com/watch?v=c_CuDbAp7N8&feature=related
daj huska briši ovo, ne kužim zašto si to išo otvarat? :confused:
Quaresma#7
05-05-2009, 11:45
Još nije prebolio:vfunny:
daj huska briši ovo, ne kužim zašto si to išo otvarat? :confused:
neznam sinoc mi je bilo svedno za ovo al danas ipak ono malo me boli to :D al nek stoji sta fali sad ce nera da se isplace ovdje :D
mahh, ja uglavnom neću kliknut na ono niti ću ikada više, ne želim se ni prisjećat
ja sam to zakopao i gotovo
Verujte ja se jos uvek secam svakog momenta tog meca, i zato redovno svaka pobeda protiv lazia ima poseban znacaj
LOL, ja ne placem :P
Gledao sam sinoc, tako da mi je sad.. Pff.. Bzv, jedan scudetto vise ili manje, sve mi je isto :D
Drago mi je , bar sto one dvije merde od Ronalda i Vieria nisu osvojili :D
pričaš gluposti nera, vieri je tada itekako zaslužio, jer je svojim golovima(bio prvi strijelac te sezone mislim) vodio ekipu prema naslovu i eto ti greška i ekipe
Ja tad bi kod brata(on je juventusovac), bila neka slava, uglavnam ja se hvalio, kad ono na kraju bilo jos malo pa plakanje :(
P.S jos uvek pamtim one asistencije greska ka poborskom :(
pričaš gluposti nera, vieri je tada itekako zaslužio, jer je svojim golovima(bio prvi strijelac te sezone mislim) vodio ekipu prema naslovu i eto ti greška i ekipe
Ne pricam gluposti, jer se poslije ispostavilo da je kao covjek prekrizena nula. Zbog njega - drago mi je :P
Ne pricam gluposti, jer se poslije ispostavilo da je kao covjek prekrizena nula. Zbog njega - drago mi je :P
Da, Nera ali tri godine kasnije :D
tako je, zabio je preko 100 golova za Inter, i treba biti zahvalan
tako je, zabio je preko 100 golova za Inter, i treba biti zahvalan
Hvala, i begaj da te oci moje vise ne vide :D Mada, dobio je sto je zasluzio. Smucao se po kojekakvim supljim ekipama, a sad ga Amerikanci odbijaju. LOL
Da, Nera ali tri godine kasnije :D
Nema to veze. Jos gore, poslije godina i godina s nama, ladno je otisao u redove gradskog rivala ?!?! Da je kao Seedorf bio tu godinu-dvije, pa reces ok. Ali ovaj nam je svima bio idol, i samim tim , razocarenje je vece. Vieri merda.
ne dirajte mi vierija!
---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:50 ----------
kad se sjetim one njegove majice SRCE INTER
http://www.ac-nancy-metz.fr/pres-etab/lapicque/Opinfo01/Perrin/vieri-ronaldo.jpg
http://parma.theoffside.com/files/2008/04/ronaldo9.jpg
Diracu ga :P
Pitaj ga jeli mu to srce bilo ispod dresa Bilana ;)
Kako place Ronaldo.. E mamu ti.. Taj dan nisam mogao da disem, pogotovo kad sam tebe vidjeo dje places, a ti posao.. I poslije se vratio, znamo dje. Merda (znam da ce brat Curva da me podrzi) :zastava:
savjetujem deri da se ovaj thread izbriše, prvo blesav je, ima toliko datuma i to super datuma za nas u pozitivnom smislu koji nisu otvoreni a otvaraju se ovakvi, i šta bi sad trebali slavit godišnjicu neku????
plus thread sad ide prema pljuvanju ronalda i vierija, i mene su razočarali kao osobe na kraju ali čekaj malo...
Mauro7, ako imas sto da mi kazes, reci mi u lice :P :P (iako si nekoliko kilometara daleko). Neznam sto ce Huskicu ovaj thread, ali ajde. Jos uvjek sumnjam da je rubentusovac :D . Eto, ako moji komentari ruze thread, izbrisite ih. Cinite sto ocete :D Necu vise ovdje komentarisati :)
zašto ne otvoriti thread važni ili veliki datumi, i onda staviti u temi datum i ispod njega što se dogodilo i ako se nađe neku youtube utakmice, pa taman da bila i '64. i '65.
znači onda u temi konstantno netko stavlja datum kojeg netko još nije stavio i tako thread se puni lijepim sjećanjima a i onih koji nisu tada bili ni živi pa dobro da se malo nauče, 60ih nitko od nas nije bio niti rođen pa eto
Zivio Mauro govornik (mogao si Titu pisati govore, kako si pametan) :P Slazem se :D
Mauro7, ako imas sto da mi kazes, reci mi u lice :P :P (iako si nekoliko kilometara daleko). Neznam sto ce Huskicu ovaj thread, ali ajde. Jos uvjek sumnjam da je rubentusovac :D . Eto, ako moji komentari ruze thread, izbrisite ih. Cinite sto ocete Necu vise ovdje komentarisati
eh sto ti nisi blize da ja tebi kazem sta u lice :D :D
a sto se tice teme ako dera misli da je treba zatvorit/izbrisat samo naprijed
Grujinho
05-05-2009, 13:20
ma pustite Ronalda na miru...jeste normalni ljudi...real ga je želio prodati i jedina konkretna ponuda je došla sa strane Milana...i šta da čovjek uradi?? da prestane igrat nogomet zbog vas? ne serite molim vas...
ronaldo je kralj napadača, puno današnjih navijača intera počela je za inter navijati tek kad je došao ronaldo
ma pustite Ronalda na miru...jeste normalni ljudi...real ga je želio prodati i jedina konkretna ponuda je došla sa strane Milana...i šta da čovjek uradi?? da prestane igrat nogomet zbog vas? ne serite molim vas...
ronaldo je kralj napadača, puno današnjih navijača intera počela je za inter navijati tek kad je došao ronaldo
taj sam :D
Grujinho
05-05-2009, 13:59
i ja:D
CurvaNord69
05-05-2009, 14:01
Diracu ga :P
Pitaj ga jeli mu to srce bilo ispod dresa Bilana ;)
Kako place Ronaldo.. E mamu ti.. Taj dan nisam mogao da disem, pogotovo kad sam tebe vidjeo dje places, a ti posao.. I poslije se vratio, znamo dje. Merda (znam da ce brat Curva da me podrzi) :zastava:
naravno
E pa sta je bilo kad je u real htio otic? Trebo je odma otic kad se polomio, ne nama uzimat pare sve vrijeme i onda se pokupit.
Daj ne seri ti grujinho, a sto je otisao u real posle svega sto je uradjeno za njega, i to govori dosta o njemu
P.S a sto se plakanja tice mislim da je to jedan od tuzniih momenata u mojoj navijackoj karijeri :(
Balotelli#45
05-05-2009, 14:12
ma ronaldo je uvek bio govno i ostace prvo je covek igrao za barcu dosao je kod nas bio je dobar covek se povredi nasi ga lece neguju ko cvet i taman se oporavi aj cao ode u real najveci rival barcelone i to mu je bilo malo pa je morao da ode i u bilan i onda proslavi onaj jebeni gol .a ovo sad sto igra tamo u picku materinu i svaki put kad da go na trening a goal to objavi :D to ga je bog kaznio
ronaldo je jedna ikona i koja ce uvijek kvariti reputaciju c ronalda iako sada mnogi kazu da je bolji
kada god, za 10-20 godina kazes RONALDO, biti ce to onaj Ronaldo iz Intera i Brazila
ostati ce uvijek upamcen, veliko ime pa vi pricajte
vieri, sigurno nije imao srce ispod dresa milana!
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
zatvoriti cemo ovu temu i neka neko otvori - Datumi, gdje cemo jednom rijecju opisati taj DAN
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.