View Full Version : Inter - Lazio
Subota 02.05 20:30
http://i42.tinypic.com/sqr05u.png
Što se Lazija tiče u domaćim ligaškim utakmicama sa njima imamo dosta zanimljivu statistiku :
prije daleke '93 smo ih skoro redovito pobjeđivali i kažem upravo te '93 dobili sa 2-0 i nakon toga ide nevjerovatna serija Lazija na našem terenu :
12 utakmica za redom bez poraza sa 3 njihove pobjede i da bi prekinuli tu tradiciju smo čekali do 19.03.2006. kada je bilo 3-1 i strijelci su bili Recoba x2 i Figo, a za njih Pandev.
I nakon toga slijede dvije naše pobjede : 4-3 i posljednja sa 3-0
Eto ljudi u zadnja tri ogleda 3 pobjede i svaki put minimalno 3 gola
Ukupna statistika što se tiče međusobnih dvoboja ovih dviju ekipa ponavljam opet isključivo u prvenstvu i pred domaćom publikom :
utakmica : 66
pobjede : 36
remiji : 23
porazi : 7
postignuti golovi : 131
primljeni golovi : 56
Ako ne promene nesto u igri nemamo cemu da se nadamo :(
Lazio ce igrati rastereceno i sigurno da necemo se setkat po terenu i sve da smo u boljoj formi..ocekujem tvrd mec i vece angazovanje nasih tako da nam je pobjeda prijeko potrebna
sobzirom da nemamo ibru i majkona bice veselo...
sobzirom da nemamo ibru i majkona bice veselo...
Kako to nemamo Ibru?Nemamo Maria i Dekija
Balotelli#45
27-04-2009, 21:33
ibra ako dobije karton nece igrati sledecu mora da se pazi ali bice tesko bez maicona maria i dekija ali ipak verujem u pobedu
strah me je o ovome uopste raspravljati, jos kad vidim standardnu 11torku uh
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
sreca pa neki nece moci igrati zbog kartona :D
ma lazio je svejedno..osigurali su opstanak...sad pobjedli ha izgubili bas ih briga..igraju finale kupa to je njima jedino vazno
mi igramo ovako
cesar
burdisso cordoba samuel chivu
muntari zanetti cambiasso vieira
figo
ibra
ako slucajno postignemo gol onda ce izaci figo a uci maxwell
CurvaNord69
28-04-2009, 00:28
Ma krivo ti je to.
Bit ce
cesar
.......burdisso cordoba samuel
zanetti ..............................chivu
..............cambiasso vieira
.....................figo
...................ibra
a ako damo gol izlazi figo ulazi matrix.
sta vi pusite, lazio ce traziti kup uefa, a znamo da ovaj novi sistem vodi vise klubova u kvalif.
Amico Laziale
29-04-2009, 00:15
ma nece Lazio nista trazit...
to jest nece trazit Cup Uefa.
Nasi svi napori ce biti usmjereni ka finalu kupa,a porazom od Atalante mislim da smo izgubili sve sanse za ulazak u evropu preko lige.
Obje ekipe ce koliko toliko igrati rastereceno.Vama fale neki kljucni igraci,a nama najvjerovatnije Goran i Matuzalem.
Ipak Lazio je ekipa koja se nikada,ni protiv jedne ekipe ne brani,pa sam siguran da ce tako biti i ovaj put.Ne sumnjam u zalaganje laziala i mislim da ce upravo samo velikim zalaganjem moci parirati Interu.Neka to bude pravi "bratski" derbi,neka bude dobra utakmica,dobra atmosfera i neka pobijedi Lazio... :D
ma nece Lazio nista trazit...
to jest nece trazit Cup Uefa.
Nasi svi napori ce biti usmjereni ka finalu kupa,a porazom od Atalante mislim da smo izgubili sve sanse za ulazak u evropu preko lige.
Obje ekipe ce koliko toliko igrati rastereceno.Vama fale neki kljucni igraci,a nama najvjerovatnije Goran i Matuzalem.
Ipak Lazio je ekipa koja se nikada,ni protiv jedne ekipe ne brani,pa sam siguran da ce tako biti i ovaj put.Ne sumnjam u zalaganje laziala i mislim da ce upravo samo velikim zalaganjem moci parirati Interu.Neka to bude pravi "bratski" derbi,neka bude dobra utakmica,dobra atmosfera i neka pobijedi Lazio... :D
Ne dolazi u obzir :)
Amico Laziale
29-04-2009, 00:22
Ne dolazi u obzir :)
a sto??:P
a sto??:P
Vidis li da ovi cigani iz druge polovine Milana nam prijete kako ce nas stic a kako igramo da smo na manje razlike bojao bih se dosta..
Amico Laziale
29-04-2009, 00:29
Vidis li da ovi cigani iz druge polovine Milana nam prijete kako ce nas stic a kako igramo da smo na manje razlike bojao bih se dosta..
ma bjezi ba...ja ne mogu da vjerujem da se oni jos uvijek nadaju...:eek::eek::eek:
zezam se ja,mislim naravno da ocekujem pobjedu Lazia,al i ako izgubimo nece mi bit krivo.
Ne daj boze jos da uticemo na to da bilan dodje do scudetta...:vfunny::vfunny:
CurvaNord69
29-04-2009, 01:18
Pa kad bi uticali, gorilo bi opet :sivi:
Balotelli#45
29-04-2009, 15:26
ma kakvi rube kad napuni bilan srusice im on snove za skudeto
sve osim pobjede je lose...necu nista vise reci
CurvaNord69
30-04-2009, 01:10
Opasno smo se mi opustili, ma valjda ce bit neka 1-0 na guzove :D
zna nam lazio cesto odnit bodove ali ipak mislim da cemo pobjedit 2 gola razilike
Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Christian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini;
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo.
Grujinho
01-05-2009, 20:28
treba nam ova pobjeda podhitno...jer neče biti dobro ako nam bilanovska govna dođu na -4
a gde je mario?
On i Deki ne igraju zbog zutih.
Balotelli#45
01-05-2009, 21:38
ja mislim da ce ovako biti
santon samuel cordoba chivu
stankovic cambiasso zanetti
mancini
ibra crespo/cruz
@ vanja, Deki ne igra zbog zutih. Pise ti odma iznad :rolleyes:
Po meni: Julione - Santon, Cordoba, Samuel , Chivu (Maxwell)- Zanetti, Cambiasso, Muntari - Mancini, Ibra, Figo (Cruz)
ma ovako to
12 Julio Cesar
Ivan Cordoba, Marco Materazzi, Walter Samuel, Christian Chivu
Patrick Vieira, Javier Zanetti, Nicolas Burdisso, Esteban Cambiasso
Sulley Muntari
Zlatan Ibrahimovic
najbitnije je da imamo ove sabane sto mogu da krse zaratea i kompaniju
0-0 super rezultat..murinjo je vec spreman da potpise
<table class="tab-form" width="300" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="18"><tbody><tr><td class="cella-link"> Probabile Formazione
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <iframe name="formazione" src="http://www.gazzetta.it/tools1024/includes/calcio/squadre/inter/formazione/pagina_campetto.html" scrolling="no" width="300" frameborder="0" height="260"></iframe>
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <style>@import "http://css.gazzetta.it/tools1024/style/formazione.css";</style> <style> div#bottone_calciomercato {margin-left: 6px; width: 286px; height: 81px; background: url(http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/2008/img/bg.gif) center no-repeat;} div#bottone_calciomercato img {border: none; margin: 8px 0 0 10px;} </style><table class="prob_form" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr class="odd"> <td>
</td><td>
</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>
<table class="tab-form" width="300" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="18"><tbody><tr><td class="cella-link"> Probabile Formazione
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <iframe name="formazione" src="http://www.gazzetta.it/tools1024/includes/calcio/squadre/lazio/formazione/pagina_campetto.html" scrolling="no" width="300" frameborder="0" height="260"></iframe>
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <style>@import "http://css.gazzetta.it/tools1024/style/formazione.css";</style> <style> div#bottone_calciomercato {margin-left: 6px; width: 286px; height: 81px; background: url(http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/2008/img/bg.gif) center no-repeat;} div#bottone_calciomercato img {border: none; margin: 8px 0 0 10px;} </style><table class="prob_form" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr class="odd"> <td>Formazione</td><td>A disposizione</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>
evo kod njih mozda nase pojacanje za iducu sezonu....brocchi...igrac kao stvoren za murinja....MARATONAC S IQ 0
Grujinho
02-05-2009, 01:42
hulle ne leži ti baš mourinho ha? ;)
CurvaNord69
02-05-2009, 01:51
Ma ne lezi ni meni ova formacija, ako vec nije tolko ofanzivno, onda bar da ti ofanzivci sto su tu budu neki brzi likovi, a ne cruz i figo. Jer necemo valjda nabijat lopte od kaznenog do kaznenog (A izgleda bit ce tako)
Poborsky: Interu će se dogoditi novi kolaps
Situacija milanskog Intera na ljestvici Serije A bila je prilično komotna kroz cijelo prvenstvo. Ponekad je razlika ispred Juventusa i Milana iznosila i više od deset bodova.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/090501029.jpg
Pet kola prije kraja Inter i dalje ima velikih sedam bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Milan, ali je činjenica da Inter u ovom trenutku igra slabije od Ancelottijeve momčadi.
U subotu, u utakmici 34. kola, Inter će na svom terenu ugostiti Lazio koji je u posljednjih dvadesetak dana pobijedio Romu (prvenstvo) i Juventus (Kup). Talijanski tisak je, pak, pronašao shodnim prije tog meča popričati s nekadašnjim češkim reprezentativcem i igračem Lazija Karelom Poborskim.
- Nikada neću zaboraviti svoju posljednju odigranu utakmicu u Italiji. Moj Lazio je tada pobijedio Inter 4-2, a ja sam time dao mali obol velikom poklonu za svog sunarodnjaka Pavela Nedveda. Da, Juventus je tada prestigao Inter na vrhu u zadnjem kolu, u zadnjoj minuti prvenstva - prisjetio se Poborsky sezone 2001/02 i nastavio:
- Inter vjerojatno ne može niti zamisliti da mu se nešto slično može dogoditi već ove sezone. I prošle su jedva zaobišli takav scenarij, ali kada ih Lazio pobijedi u Milanu valjda će im doći do glave da uopće nisu toliko sigurni na prvom mjestu, koliko vole pričati o tome - rekao je umirovljeni 37-godišnji češki nogometaš.
Al su sva ova govna protiv intera mamu im jebem...niko da pljune milan i juve samo nas....
Balotelli#45
02-05-2009, 12:02
a da ti jebem malo ja mamu pedersku jebote jube kao on je sad neki specijalni strucnjak pa on zna i da prognozira ...dobro je napunio je 37 pa sad moze u milan pa kako drugacije da im se umiljava nego ovako peder glupi
Ma koja je ovo picketina, drugacije ga se niko nebi setio :sivi:
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:03 ----------
a da ti jebem malo ja mamu pedersku jebote jube kao on je sad neki specijalni strucnjak pa on zna i da prognozira ...dobro je napunio je 37 pa sad moze u milan pa kako drugacije da im se umiljava nego ovako peder glupi
Ma kakav Milan, ova budala ne bi mogla igrati ni u Salernitani :D
CurvaNord69
02-05-2009, 13:50
Brate nebi za bih lige dobar bio.
za bih lige ni messi nije dobar hehehe
CurvaNord69
02-05-2009, 14:53
Ma regionalna :D
dobroe eej jel ima neka tema gdje ne spemate
CurvaNord69
02-05-2009, 16:10
Aj pogodi :D
dosta je spameru hehehehe
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=37563&part=sports
http://www.atdhe.net/
a trebalo bi da bude i na
http://nl.justin.tv/directory/sports
Inter: 12 Julio Cesar; 39 Santon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini;
A disposizione: 1 Toldo, 9 Cruz, 11 Jimenez, 14 Vieira, 16 Burdisso, 18 Crespo, 23 Materazzi;
All.: José Mourinho
Lazio: 86 Muslera; 32 Radu, 13 Siviglia, 22 Rozenhal, 3 Kolarov; 5 Brocchi, 24 Ledesma, 8 Matuzalem, 81 Del Nero; 18 Rocchi, 10 Zarate;
A disposizione: 1 Carrizo, 2 Lichtsteiner, 17 Foggia, 20 Kozak, 23 Meghni, 29 De Silvestri, 68 Manfredini;
All.: Delio Rossi
ehehe huska sad stavljaš postave a tek što je počelo :D
Balotelli#45
02-05-2009, 21:31
ma na bet365 tamo je zakon
CurvaNord69
02-05-2009, 21:31
Standardna formacija 4-3--2
Fali nam pokretan igrac figo samo nabacuje okolo.
Balotelli#45
02-05-2009, 21:32
kad vidim figa sere mi se
kad vidim ovakve kometare meni se isto sere, daj dosta spemanja i sranja po našim igračima
CurvaNord69
02-05-2009, 21:35
Ma kako stavlja figa od pocekta? Pa covjek moze 20min najvise odrzat tempo i onda ko baba. Ok ga je uvest za kraj, al ima boljih rjesenja za pocetak.
Grujinho
02-05-2009, 21:59
igra da zaspiš ako uspoređujete sa el clasicom.... čim počne 2.poluvrijeme ja šaltam na real barca... jer ne mogu pratiti ovo mučenje lopte ispred na pola praznih tribina, a još mi i ovaj komentator na Š2 ide na k*
CurvaNord69
02-05-2009, 22:00
Ma nismo tolko losi kolko nema prilike, kontroliramo ih.
A ti navijas za inter il barcu/real?
Balotelli#45
02-05-2009, 22:05
nikad ne bih mogao gledati drugi tim kada igra inter
CurvaNord69
02-05-2009, 22:06
Jedino kad zrinjski idem na utakmicu :D
ON TOPIC: i dalje bezidejnost u zavsrnici, sulley profulao najbolju sansu
ado_inter
02-05-2009, 22:50
auuu bas me zanima kako ce ovaj prts uticat na odnose sa navijacima
CurvaNord69
02-05-2009, 22:52
Ma nek im je pokazo, cim smo slabiji odma seru po svima, umjesto da se podrzi ekipa, ovo uopce nisu navijaci
Balotelli#45
02-05-2009, 22:54
ma mozda to nije nasim nego jubeovim smradovima :D
CurvaNord69
02-05-2009, 22:55
Odakle njih :S
ado_inter
02-05-2009, 22:57
ma to je bilo upuceno nordu
Balotelli#45
02-05-2009, 22:57
na tv-u :D
CurvaNord69
02-05-2009, 22:59
Ma bola, nesmje se zvizdat nikad klubu, i najvise mi idu sminkeri na zivce na utakmicama koji dodju na derbi samo, treba tu bit uvijek uz klub.
Grujinho
02-05-2009, 23:00
hehe...smirite živce...pratio sam obadvije utakmice...ali eto 2.poluvrijeme sam zakasnio zato što sam gledao barcu do kraja...
nekako mi opet nešto ne štima u igru...kao da igrači previše stoje...atmosfera na stadionu osim na trenutke kao na sprovodu... opet ibra muž odluke...stvarno neznam šta bi bez njega ovu sezonu...
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
ibra do muntarija....bravo ibra....
ado_inter
02-05-2009, 23:02
svaka cast ibri al evo odma su ga i navijaci nagradili svaka mu cast
bravo muntari ne ides ti nigdje nece nam imat ko sepat kad ga zabije hah :D
Grujinho
02-05-2009, 23:02
nek mi netko kaže zašto su žviždali ibri?
CurvaNord69
02-05-2009, 23:03
Ma svi veci klubovi imaju jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako lose navijace osim liverpoola, jer nemoze se zvizdat nakon 2 lose utakmice !
Grujinho
02-05-2009, 23:06
evo taj potez mi se ne sviđa...umjesto da pružimo partiju za navijače i pokušamo razbiti lazio, mourinho odmah nakon drugog gola vadi muntarija i igru šalje burdissa, dakle zatvara igru....šteta et
---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:05 ----------
ozljeda muntaria izgleda
CurvaNord69
02-05-2009, 23:07
Ma tek se vratio, a vidio sam ja kad je gol dao da nekako state traljavo :S
ado_inter
02-05-2009, 23:16
evo ibra ne igra protiv chieva narednu
CurvaNord69
02-05-2009, 23:17
Da, ma nek se odmori malo, a valjda mozemo dobit chievo bez 1 igraca
ado_inter
02-05-2009, 23:18
Da, ma nek se odmori malo, a valjda mozemo dobit chievo bez 1 igraca
heh ja se ne smijem zaklet :P
CurvaNord69
02-05-2009, 23:19
Ma dosta nam je jos 6 bodova, znaci 2 kuci dobit i prvaci :D :zastava:
ado_inter
02-05-2009, 23:22
a dolazi nam siena i atalanta
Sta reci jos tri boda za novog-starog sampiona :zastava: :zastava: :zastava:
hajd nek smo i mi nekog dobili hehehehehhee
gledao sam samo zadnjih pola sata
CurvaNord69
02-05-2009, 23:27
Ma cim je hulle doso pobjeda :sivi:
A da se osvrnem na utakmicu.
Ista bezidejnost ko protiv napolia, smao sto je ovaj ibra imao 2 poteza za 2-0
Grujinho
02-05-2009, 23:28
slažem se...da nije bilo ibre, mislim da bi zaspao
IBRA http://www.euronogomet.com/forum/Smileys/classic/kiss.gif http://www.euronogomet.com/forum/Smileys/classic/kiss.gif
veceras jedna onako prosjecna utakmica igrali smo koliko je trebalo u prvom poluvremenu i nismo nesto posebno odigrali al zato smo u drugom odigrali odlicno bez greske skoro mourinho opet sa taktikom nadmudrio protivnika jest da nevolim kad mi sa klupe ulaze vieira i burdisso al jbg na kraju je opet vazan samo rezultat a ne tko je i kako je igrao
CurvaNord69
02-05-2009, 23:32
Njegovo velicanstvo 3 boda :D
Balotelli#45
02-05-2009, 23:32
ne fora cim hulle doso uso burdi i svi u 16 :sivi:
Ma cim je hulle doso pobjeda :sivi:
A da se osvrnem na utakmicu.
Ista bezidejnost ko protiv napolia, smao sto je ovaj ibra imao 2 poteza za 2-0
ja sam igrac utakmice hehehehehehe
ma vidio sam golove i patnju i onaj sumo potez vieire hehe
CurvaNord69
02-05-2009, 23:34
Ma nisi vidio prvo pol patnju
Do 57min, kad je gol pao, bili smo bez suta na gol 147min :D
murinjo je uvijek ganjao neke rekorde hehehe
http://www.sportmediaset.it/bin/21.$plit/C_27_photogallery_1403_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_2_immagine.jpg (http://www.sportmediaset.it/calcio/photogallery/photogallery1403.shtml?4)
hehe figo lema:)
<script language="javascript"> if(currentphoto<totphoto){ document.write(' (http://www.sportmediaset.it/calcio/photogallery/photogallery1403.shtml?4)'); } else if(currentphoto==totphoto){ document.write(''); } </script>
Grujinho
03-05-2009, 03:47
ima li netko link do golova??
imas na sajtu http://www.euronogomet.com/
Inter - Lazio 2-0 Highlights Commento Scarpini 34a Giornata Serie a Tim 2-05-09 HQ
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5bu-3jrqCPE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5bu-3jrqCPE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Amico Laziale
04-05-2009, 01:42
cestitam na pobjedi i nadam se da vise titula nece doci u pitanje... :))
Vasi momci su iskoristili one sanse koje su imali,ma da me njihova igra uopce nije impresionirala.Delio Rossi-sinonim za retardusa.....
Frajer je stavio na desnog bocnog SIVIGLIU :eek::eek::eek:
pored de Silvestria i lichsteinera,Radua na stopera iako nikada do sada nije igrao tu u Laziu(a moze igrati i bocnog i stopera)i to da cuva Ibru :eek:.
del nera u prvi sastav(covjek je prvi put poceo tekmu u ovoj sezoni i to bas protiv prvoplasirane ekipe)a na klupi su mu ostali mauri i foggia.....jos ne mogu da se oporavim od stastava.
Nije mi uopce krivo zbog poraza,ali fakat ne mogu doc sebi kad vidim koliki je debil Rossi.
Svaka cast navijacima Intera za onu koreografiju,za skandiranje A Roma solo la Lazio i cjelokupnu atmosferu,za gromoglasan aplauz za Maura....Zaista su pokazali da su velika braca ....
A Bogami svaka cast i nasim navijacima....Najezio sam se kad se pjevalo chi non salta e giallorosso.....
a jebi ga ja mislim da smo često puta u krivu kad osuđujemo neke trenerske poteze, mislim Rossi se sigurno kuži više od nas dvoje skupa, ma i da se ne kuži više opet on trenira svaki dan sa tim igračima i zna što svatko može, jebga ne možeš reć da je retard tj. kad Lazio pobjeđuje nikom ništa a kad gubi je retard, eto s romom su pobjedili što je utakmica koja vam vjerujem najviše znači u sezoni pa treba i njega pohvalit malo, ali ne znači da ga trebate odmah pljuvat kad izgubi tj. znam da ga ne pljuvate samo kad se izgubi jer se može izgubit uvijek i kad igrač odlično neki put ali jebi ga bile su tu neke taktičke odluke zna on zašto je tako stavio sivigliu i tako dalje, mislim nije trener neki mazohist ili sklon samoubojstvu njegove odluke se uvijek baziraju na želji da želi najbolje za ekipu, vidiš kažeš da je Inter uzeo svoje šanse i to uz ne tako dobru igru znali potezi rossija su bili dobri, uključujući sivigliu itd. tko zna možda da je raspored tih igrača bio drugačiji siviglie neigranje lihtsteinera možda bi bilo bolje a možda i ne, ne možeš znat :)
jebi ga Mauri mu općenito ne igra često uvijek ulazi a Foggia je imao nekih problema na treningu kolko sam čitao koj dan prije utakmice i bilo je tada upitno hoće li uopće igrati u Milanu, eto očito bi bio igrao da je bio spreman jer koliko mi se čini bio je prilično standardan posljednjih utakmica
za navijače se slažem, bili su strašni
meni je najjače ipak bilo chi non salta rossonero e' hehehe kao i uvijek :P ali drago mi je bilo i ovo za giallorosse heheheh
Amico Laziale
04-05-2009, 02:05
buraz to sto kazes da je pobijedio merdu....tu uopce ne terba motivacija,tu igraci ginu na terenu i da je ne znam kakvu formaciju postavio nasi su morali dobiti....
A koliko on zna Lazio,tj.prednosti i slabosti nekih igraca toliko znam i ja...I kazem da siviglia ni u najvecoj nocnoj mori ne moze igrati bocnog.Foggia je i protiv Atalante igrao pod povredom,pa je isto tako mogao i protiv Intera,a ako je vec dotle doslo da ne moze,mauri je prvi dio sezone dobijao vise sansi nego pasquale,a u drugom dijelu nesto slabije,tako da je on sada prva zamjena za foggiu.A Del Nero je od kako je dosao u Lazio odigrao jedno 20-ak tekmi da ne pretjeram,za 2 je*ene godine,a bas je sinoc morao igrati.Radu na ibri-no comment.
Rossi je izgubio autoritet i kod igraca i kod navijaca.Nek moli Boga samo da uzme kup i da na miru moze otici.
P.S.I meni se svidja chi non salta rossonero e'...:D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.