View Full Version : Napoli - Inter
Nedjelja 20:30
Napoli nije pobijedio već odavno, to je klasična utakmica gdje kladioničari kao ja stavljaju na baš takve ekipe, kad tad znaš da će dobiti i to zašto ne bi baš protiv najjačih gdje im je i motivacija najjača iako pobijediti Intera je nešto sasvim drugo, ali mislim da će biti jako teško ovdje
Njima se ozljedio Santacroce i neće igrati
ah igrao ili ne santaroce im ionako nije od pomoci
ma i ovde treba igrati 4-3-3 samo umesto Cruza mozda Mancini
Eh kako bi bili na korak od titule sa pobjedom mada cemo se morat pomucit za tri boda
sudac Roberto Rosetti hehe
http://www.sportmediaset.it/bin/13.$plit/C_27_articolo_22722_GroupArticolo_immagineprincipa le.jpg
ma kakvo mucenje napoli je proslu od Cagliaria izgubio a prije toga 0-0 s Atalantom...ustvari oni 14 kola nisu nikog dobili
Idealna prilika da nekog dobiju, sad ne jurimo rezultat igracemo sa trojicom DM :sivi:
e da Rosetti nam je sudio već 4 puta ove sezone
Sampdoria-Inter (1-1)
Fiorentina-Inter (0-0)
Inter-Napoli (2-1)
Inter-Milan (2-1)
CurvaNord69
24-04-2009, 13:57
Znaci X u gostima
ma kakvi x-evi ici na pobjedu od prve minute a to sto nikog nisu dobili koga briga nece ni nas
Ma lako za to ,imaju zadnjih 5 kola Sienu,Lecce,Torino,Cataniu i Chievo pa ce valjda dobit jednu.
A trebamo ih pobjedit i zato da budu cim losiji na tablici,tako da im uzmemo Hamsika i Lavezija jer nece igrati u Europi uopce.
Forza Inter
Idealna prilika da nekog dobiju, sad ne jurimo rezultat igracemo sa trojicom DM :sivi:
pa tako obicno igramo hehehe
sad idemo s 7-2-1
Ma lako za to ,imaju zadnjih 5 kola Sienu,Lecce,Torino,Cataniu i Chievo pa ce valjda dobit jednu.
A trebamo ih pobjedit i zato da budu cim losiji na tablici,tako da im uzmemo Hamsika i Lavezija jer nece igrati u Europi uopce.
Forza Inter
vidite sto cova pametno razmislja, ne samo rezultat, nego bitno je i kako cemo im uzeti igrace sto jeftinije :)
Quaresma#7
24-04-2009, 15:38
Na pobedu i ništa drugo. Treba čim prije osigurati scudetto a ne da ga vuku do zadnjeg kola ko prošle godine. Onda fino lagano do kraja i da malo koji naši mladi iz primavere zaigraju.
Osim Santacrocea neće im biti niti Cannavara, Vitalea(vrlo vjerojatno) i Aronike.
Enfant Terrible
24-04-2009, 20:29
Pa oni praktično bez glavnih odbrambenih igraju, što bi trebao biti stimulans našim napadačima. Još samo da naša odbrana ne napravi velike kikseve, i imamo nova tri boda.
jao kako ce figo da se seta po 16
Pirate_Girl4
25-04-2009, 03:25
3 boda osvaja Inter. :tabla:
Iako nema Adriana, Inter ce moci funkcionisati i bez njega... valjda :(
claudejandamvan
25-04-2009, 10:51
3 boda osvaja Inter. :tabla:
Iako nema Adriana, Inter ce moci funkcionisati i bez njega... valjda :(
Pa dosta dobro nam je islo zadnje 2 godine bez njega.
Napoli je u odnosu na prvi dio sezone puno losiji a kad se uzme u obzir da ce im falit cijela zadnja linija,uvjerljiva pobjeda se namece kao nesto normalno.
Ja se nadam dobroj partiji Hamsika da privuce malo vise pozornost Mourinha i presidentea.
ma kakav hamsik nece se ni vidjeti na terenu isto kao i u prosloj tekmi
CurvaNord69
25-04-2009, 13:13
Da, nesmje glavom da friz ne pokvari
Pozvani za mec:
Portieri: Toldo, Julio Cesar, Orlandoni;
Difensori: Cordoba, Maxwell, Burdisso, Materazzi, Samuel, Chivu, Santon;
Centrocampisti: Zanetti, Stankovic, Figo, Vieira, Cambiasso, Mancini;
Attaccanti: Ibrahimovic, Cruz, Obinna, Balotelli.
Nadam se da ce matrix poceti ovaj mec
Ja mislim da cemo girati: Julione; Santon, Samuel, Chivu, Maxi; Javier, Cambi, Deki, Figo; Ibra, Balotelli. Iako bih stvarno zelio da vidim Diamantina..
Pirate_Girl4
25-04-2009, 16:09
Kad ce se Maicon vratiti? Jako fali Interu, i to se da primjetiti...
CurvaNord69
25-04-2009, 20:32
Ozljedjen je, jos 2-3 tjedna
Mourinho rekao da je logicno da ce igrati: Walter, Deki i Figo, s obzirom da su odmorniji od ostatka ekipe.
opasna ta logika kako onda da ibra ne odmara heheh
---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
<table class="tab-form" width="300" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="18"><tbody><tr><td class="cella-link"> Probabile Formazione
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <iframe name="formazione" src="http://www.gazzetta.it/tools1024/includes/calcio/squadre/inter/formazione/pagina_campetto.html" scrolling="no" width="300" frameborder="0" height="260"></iframe>
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <style>@import "http://css.gazzetta.it/tools1024/style/formazione.css";</style> <style> div#bottone_calciomercato {margin-left: 6px; width: 286px; height: 81px; background: url(http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/2008/img/bg.gif) center no-repeat;} div#bottone_calciomercato img {border: none; margin: 8px 0 0 10px;} </style><table class="prob_form" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr class="odd"> <td>
</td><td>
</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>
CurvaNord69
26-04-2009, 01:22
Hmm, isto ko protiv sampe, osim figo cruz i vieira cambiasso, i muntari stanko :D
i burdisso wallone :D
a inace sve isto hahahahahahahhahaha
opasna ta logika kako onda da ibra ne odmara heheh
---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:09 ----------
<table class="tab-form" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="300" height="18"><tbody><tr><td class="cella-link"> Probabile Formazione
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <iframe name="formazione" src="http://www.gazzetta.it/tools1024/includes/calcio/squadre/inter/formazione/pagina_campetto.html" scrolling="no" width="300" frameborder="0" height="260"></iframe>
</td> </tr> <tr> <td class="cella-iframe" style="margin: 0pt 1px;"> <style>@import "http://css.gazzetta.it/tools1024/style/formazione.css";</style> <style> div#bottone_calciomercato {margin-left: 6px; width: 286px; height: 81px; background: url(http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/2008/img/bg.gif) center no-repeat;} div#bottone_calciomercato img {border: none; margin: 8px 0 0 10px;} </style><table class="prob_form" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr class="odd"> <td>
</td><td>
</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>
ma ovo nam i jest majbolja formacija na svim pozicijama prejaki igraci od odbrane pa do napada
au, pa daj nam nesto svjezije krvi, nonstop isti skoro igraci
ma nece biti ova formacija...prvo ibra nemoze da igra na krilu....a figo bi trebao biti povuceniji tj biti vise u sredini nego po strani
ma nece biti ova formacija...prvo ibra nemoze da igra na krilu....a figo bi trebao biti povuceniji tj biti vise u sredini nego po strani
bit ce formacija 4-2-3-1 za zanettiom i cambiassom kao zadnjim veznim a ispred njih balotelli---stankovic---figo i u vrhu napada ibra
CurvaNord69
26-04-2009, 14:20
E sad, nece bit isto povucen mario i figo.
Enfant Terrible
26-04-2009, 14:40
bit ce formacija 4-2-3-1 za zanettiom i cambiassom kao zadnjim veznim a ispred njih balotelli---stankovic---figo i u vrhu napada ibra
To je najizglednija opcija, ali po meni je to taktički promašaj. Trebali bi jače pojačati sredinu budući da Napoli igra sa 5 igrača u veznom redu, i ako im prepustimo sredinu igra će se svesti na duge lopte, što je bez veze. Ali vidjećemo, možda se priprema iznenađenje i sa jedne i sa druge strane.
Njima hvali Gargano, i neki defanzivci pa sigurno nisu sad toliko jaki kroz sredinu kao sto bi bili u najjacem sastavu. Ja bih najradije voljeo da vidim Diamantina umjesto Figa, jer po meni, on je najbolji moguci igrac u nasoj ekipi za Mourinhovu taktiku. tj. prolazi s krila i kontranapade. Ali, jbg, ne pitam se ja nista :D
Balotelli#45
26-04-2009, 16:45
igrace maxwell levog beka protiv sampdorije je bio najbolji igrac na terenu realno
ako nema na tv ima na pc
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=36837&part=sports
http://www.atdhe.net/
http://nl.justin.tv/filmstreaming
http://nl.justin.tv/search?q=Napoli&commit=Zoek+kanalen§ion=broadcasters
Balotelli#45
26-04-2009, 19:02
i plus na bet365 sigurno ima a tamo je najbolje
Inter: 12 Julio Cesar; 4 Zanetti, 2 Cordoba, 25 Samuel, 26 Chivu; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 7 Figo, 45 Balotelli, 8 Ibrahimovic.
znaci bice neka varijanta 4-2-3-1
Registrirao sam se na bet 365 nedavno,sad neznam kako povecati na full screen da vidim utakmicu(pratim sad Inter-Napoli).:confused:
CurvaNord69
26-04-2009, 21:47
Stand alone player upri
super je rezultat s obzirom da vieira igra...dobro je zaradio je samo zuti za sada
CurvaNord69
26-04-2009, 22:05
Ma mesar klasicni, jebo majku bolje da igra bolzoni
ado_inter
26-04-2009, 23:27
pu ebo ih igra ko pizde najvece igraju cuvaju rezultat.....
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
bruka i stamota
kako nam samo zalosno izgleda ekipa to je za nepovjerovat a da ne pricam za ove umisljene makene odnosno fudbalere
lose lose lose..odavno nisam gledao losiju utakmicu intera...potpuno zasluzeno... 3 zadnja kola 2 boda...a mogl oje da bude sigurnih 6...sad je milan na 7..ali nadam se da ce im biti tesko protiv juventusa..rome..fiorentine
CurvaNord69
26-04-2009, 23:28
Ma kurac smo odigrali jbg
Vieira,Cambiaso,Stankovic i Figo pa kakva je ovo sredina terena, u PM i Mourinho i sve
najgore od svega je sto ni napoli nije odigrao nesto specijalno...ali oni su makar dolazili do gola...mi smo bili bez bilo kakve ideje...
Lepo sam ja rekao :(
ma ti si reko, odi igraj menađer tamo sa tvojim DM-ovima, ali ne ti si veliki stručnjak pa ih ne koristiš...
ma ti si reko, odi igraj menađer tamo sa tvojim DM-ovima, ali ne ti si veliki stručnjak pa ih ne koristiš...
Naravno da ih koristim ali maximalno 1 po sastavu:)
Osim toga da nasa igra zasluzuje rijec sramota pomenuo bih zalaganje igraca na terenu koje je bilo ravno nuli.Navikli smo se na igru Ibrahimovica koji nam je alfa i omega ali ovo sto je nocas Zlatan pruzio je ispod svakog nivoa.Ajde moze se desit slaba partija ali mene brine vecerasnje nezalaganje,nezainteresovanost i nepokretljivost pa se pitam ima li to veze sa onim sto se nije sa Masimom rukovao na trening??
Izgubili smo previse bodova u zadnja 3 meca..protiv Palerma ispustamo vodjstvo od 2:0 od rubentina primamo gol u zadnje minute a evo nocas smo katastrofalno odigrali tako da sada nam bilan ipak prijeti sa 7 bodova manje
Od taktike Josea koja je previse defanzivna pomenuo bih stavljanje Chivua na poziciju beka a znamo da je mnogo bolji na poziciji stopera dok su Maxwell i Santon mnogo opasniji i prodorniji na poziciju beka..
Mario je u drugo previse se svadjao i trazio duel igru ali makar se dobar dio utakmice trudio dok Ibra nazalost nocas nije ni potrcao kako treba..i mislim da je to razlog njegove nezainteresovanosti jer utakmicu u kupu je odigrao za 10-ku
LOSE LOSE
Pirate_Girl4
26-04-2009, 23:43
:( :( :( Sta ovo bi majko draga... :(
Zlatan definitvno je izgledao lose. Ljutio se cesto na saigrace i njihovu defanzivnu igru. Manciniju definitivno hvali minuta u nogama, ali ovaj igrac moze biti vazno oruzje na kraju sezone.
Zlatan definitvno je izgledao lose. Ljutio se cesto na saigrace i njihovu defanzivnu igru. Manciniju definitivno hvali minuta u nogama, ali ovaj igrac moze biti vazno oruzje na kraju sezone.
Previse mu hvali igre u nogama..Figo anemican,Cruz napravio sve faulove od kad je usao..sto jos zabrinjava je losa igra Cambija i Zanettija koji je ipak bio tu da zakrpi pa se sad vidi koliko hvali Maicon i njegova prodornost.. :(
Pirate_Girl4
27-04-2009, 00:00
Kao i obicno, Balotelli zbog svog jezika dobio zuti karton. A Mourinho je ucinio gresku sto je izveo Figa umjesto Mancinia. Je li bio povrijedjen ili...? Gledala sam tek od 50-te minute.
Neznam po meni je to bio jedini pametan potez na utakmici
Pirate_Girl4
27-04-2009, 00:04
Neznam po meni je to bio jedini pametan potez na utakmici
Da, ali nije se dobro pokazao u ovih nekoliko minuta koje je igrao.
murinjo idi u svoju j... englesku i tamo se brani i daji intervjue svim jeb.. medijima jer te to samo zanima....
nesto pametuje o sampd da igraju defanzivno a on igra najveci antinogomet na svijetu
pricajte sta hocete, ovo je takticka greska trenera
u ovakvim utakmicama, ja bih se uvijek odlucio na malo iznenadjenje od samog pocetka, skoro pa cijeli drugi tim (zasto? - svakako prvaci, nezainteresovanost standardne 11torke)
CurvaNord69
27-04-2009, 00:22
Ma mario me sve vise zivcira
1. njegovo ponasanje
2. njegov izgled
a to ni sa cim nema pravo prosipat okolo ko da je igracina neka
a jebote šta sad s mariom prdit?
izgubili smo pa po svakom srat malo a?
mario je radio isto što radi na svakoj utakmici, ako misliš da će se njegovo ponašanje poboljšat nakon par tekmi zaboravi, dečko ima 18 godina i mora osim kao igrač i mentalno sazrit..ok SHVATILI smo već ODAVNO kakav je
jedino što je danas krivog napravio je dok je ovaj iz napolija izlazio išo ga gurat, jer se lavezzi šetkao a jebi ga mnogi to rade tako i mario to mora shvatit i svhatit će tj. naučit će bolje upotrebljavat tu nervozu a da ne govorim da je bio pogotovo nervozan jer smo gubili sve ono prije gola su bila sprdancije da ne govorim da svi znaju kakav je i namjerno ga guraju nakon njegovog ili njihovog prekršaja
kad je zabio gol juveu je bio !!!, nitko nije ništa rekao o njegovom ponašanju..a sad...eh da...
Enfant Terrible
27-04-2009, 00:30
Objektivno gledajući, taktička i formacijska greška Mourinha- stoji. Znao je da su gostovanja na San Paolu paklena i išao je na nulu, što se na kraju vratilo negativno. Formacijski, isto tako, sredina je patila, nije bilo prodora po bokovima i sa krilima je gotovo, tu nema više šta.
Ali, mislim da ne treba padati u depresiju i očajavati previše jer smo još uvijek u extra poziciji. Imamo relativno lagan raspored i imamo 3 utakmice kući od mogućih 5.
tako je, pobijedimo 3 domaće i prvaci smo, tj. matematički možemo i prije toga osigurati
Bice guravo iduce subote protiv Lazia. Balotelli i Deki zbog zutih ce preskociti taj mec...
Propustili smo sansu protiv rubentima i Palerma da osiguramo scudeto a sad ipak moramo strepjet
Dzon Dilindzer
27-04-2009, 12:10
eto pa se jos opustite
Ma mene nije razocarao poraz koliko igra ekipe. Nasi sredinci kada dobiju loptu jednostavno neznaju sta da rade sa njom, ili je vrate pozadi ili probaju da gadjaju ibru. Mislim da su protiv atalante pruzili bolju partiju.
CurvaNord69
27-04-2009, 12:46
Ma moramo dovest diega, nema price to se bas juce vidilo.
pobjeda protiv lazia je sada imperativ...milan na 7 bodova zaostatka..moramo odrzat to...jos igrmao kod kuce..sami odlucujemo o svojoj sudbini...
Balotelli#45
27-04-2009, 15:37
ma imamo jebote chievo sienu cagliari atalantu i lazio od ovih jedino ce biti malo teze protiv lazia a ove ostale lako mozemo dobiti a i moramo.eto sad umesto da kad nam rivali kiksnu mi stegnemo i odmah osiguramo skudeto mi ulazimo nezainteresovano totalno i naravno da cemo izgubiti juce smo to i zasluzili
claudejandamvan
27-04-2009, 17:46
a jebote šta sad s mariom prdit?
izgubili smo pa po svakom srat malo a?
mario je radio isto što radi na svakoj utakmici, ako misliš da će se njegovo ponašanje poboljšat nakon par tekmi zaboravi, dečko ima 18 godina i mora osim kao igrač i mentalno sazrit..ok SHVATILI smo već ODAVNO kakav je
jedino što je danas krivog napravio je dok je ovaj iz napolija izlazio išo ga gurat, jer se lavezzi šetkao a jebi ga mnogi to rade tako i mario to mora shvatit i svhatit će tj. naučit će bolje upotrebljavat tu nervozu a da ne govorim da je bio pogotovo nervozan jer smo gubili sve ono prije gola su bila sprdancije da ne govorim da svi znaju kakav je i namjerno ga guraju nakon njegovog ili njihovog prekršaja
kad je zabio gol juveu je bio !!!, nitko nije ništa rekao o njegovom ponašanju..a sad...eh da...
Bravo,odlicno si to rekao.Okrivljavati Maria za sinocnju tekmu je stvarno besmisleno.Pa ljudi ne mozemo pobjedjivati u svakoj utakmici.Greske Mourinha se mogu isticati,ali sad opet traziti novog trenera a ovog smjenjivati nakon 1 relativno uspjesne sezone je takodje besmisleno.
Ja cu biti prvi koji ce mu hebat sve po spisku ako i 3. sezonu u Interu ne budemo dosli do 1/2 finala LP(znaci da mu dajem fore jos jednu sezonu).
Balotelli#45
27-04-2009, 18:14
ja realno finale ocekujem za 2 godine ne odmah sledece jer kada dovedemo nove igrace morace se uklopiti malo
Uklapamo mi ekipu vec 5 godina
Dobro kazes Ivane...kod nas vecina igraca je ista vec 5 godina,i oni su vec uigrani odavno...tako da sto pre...nek se oni uklope imaju celo leto,a ne ko zimus da nam Q dolazi 5 min pre zavrsnog roka....
CurvaNord69
27-04-2009, 19:45
Ma ja nisam nikad napiso protiv marijeve igre sinoc i da je ON KRIV! nego meni smeta ono njegovo kurcenje da kazem po terenu ko da je svijet osvojio
Sto mi smesno sto si napiso ,nervira me kako izgleda...imas nesto protiv crnaca ?:sivi:
CurvaNord69
27-04-2009, 20:24
I ti si dobar napaljenik <.<
Balotelli#45
27-04-2009, 21:44
Sto mi smesno sto si napiso ,nervira me kako izgleda...imas nesto protiv crnaca ?:sivi:
nije on crnac on je osuncan :sivi:
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.