View Full Version : BM League
ajde ljudi da čujemo želi li netko da se u kladionici tj. Xpert Pools može uplatiti više, da se podignu ulozi, ako da koliki bi bio prokladni ulog?
kaže dera da je 300.000 maksimalno
glasajte
postojećih 50.000, znači da se ništa ne mjenja
100.000
150.000
200.000
250.000
300.000
zamislite da je 300.000 ulog kladi se 5 ljudi i u potu bi se nalazilo 1.500.000 econa :)
ali i meni izgleda malo previše 300.000
možda da se barem krene od 100.000?
šta kažete?
treba reći quaresmi da bude malo aktivniji
treba reći quaresmi da bude malo aktivniji
posalji mu PM, ja sam mu vec dosadio :D
posalji mu PM, ja sam mu vec dosadio :D
onda ne bi ni ja imao efekta, treba dera da mu kaže ej ako ne budeš malo aktivniji na xpertu prijeti ti ban na forumu :D
al ne kužim šta su preuzeli onda, bar da budu aktivni do kraja sezone pa nek onda odustanu
ma da su barem usli na njega
nego ga vjerovatno prisilili i da se reg :P
nisam ga prisilio, lepo sam ga zamolio :D
Mauro cestitke na pobjedi, ipak nisam sinoc nista mogao izvuci iz onih svojih :)
Mauro cestitke na pobjedi, ipak nisam sinoc nista mogao izvuci iz onih svojih :)
nema problema samo ti izvuci nešto sa derom hehehe :D
Hahahahaha pazite ovaj press :sivi:
Erektilna disfunkcija
Telefon Direktora Quantrilla...
-"...pa di si Rocco,majstore,legendo,šampione,vodjo navijaca...Šta ima?Evo,cijela Uprava te jednoglasno pozdravlja..krstarimo po Belgiji...predivno.."
-"NEMOJ ti meni ništa...koji je ono kuratz u srijedu bio?"
-"A to...?.. Šta se toliko uzbudjuješ? Mladi su,dešava se...cemu dramatika oko jednog poraza...Evo,vec protiv FK Novog Sada ce biti bolje...odgovorno tvrdim da su šanse pedeset-pedeset,makar su i za to šanse oko deset posto..."
-"NE TREBA DRAMATIZIRATI??!??" - kriknu Rocco dramaticno,ne usudjujuci se upuštati mozak u gornju matematiku - "Srijeda navecer..ja sa djevojkom...ugodno vece'..."
-"Mislio si valjda reci "sa suprugom?" - prekide ga Tobija
- "A šta te zaboli...neceš valjda poceti moralizirati...I NE PREKIDAJ ME... ugodno vece',ja pripremio veceru...sve najfinije... jaja na oko,žganci,hrenovke,kruh sa ajvarom...pijuckali "Ribar" (Ledena berba) a prekrasan CD Radojke Šverko ("Wembley unplugged") je raspalio našu maštu.. i krenem ja tako po novu glazbu (nešto malo žešce) da ubrzam stvari i napokon nadjem Phila Collinsa i vec krenuo prema natrag kad,Vrag mi nije dao mira i svrnem pogledom na svoj superultramegabašfinosupermoderni plazmavizor a na nekakvom lijevom satelitu Blato United - Recreativo...rezultat:1-4... taman ga je Glenn Friedel utrpao glavom... srce je stalo udarati kao sumanuto...poletjele rijeci...Isus Bog Mater,al' sam se uzrujao... kao prvo,ne sjecam se da sam primio ikakav novac od TV prava a kao drugo,ostatak veceri nervoza,grcevi,nepotpuna erekcija...ni Phil Collins tu više nije mogao ništa...cijelu noc sam svirao harmoniku...
-" P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face... oprosti,jeb'ga...glazba sa plaže me zanijela.. što je ono bilo?? aha,erekcija...ma pusti,problem je najvjerojatnije u njoj...e,ova Belgija..."
-"MA KOJA MRTVA BELGIJA...ŠTA SE DOGADJA???"
- "Hej,zvuciš mi malko nesretno" - veselo ce Tobija
- "NESRETNO??!?? MA KAKVI NESRETNO....HAHAHA,ZAPRAVO,SVE MI JE SMIJEŠNO,USTA SU MI SUHA...ŠTA JE VAMA,DA NISTE VI SVI TAMO POD UTJECAJEM???"
- "Hajde Rocco ne jebbi...oh,oprosti... kad se pobjedjivalo,nije te bilo nigdje...sad si naš'o srat'...yebote pauk,poskidali su sve paukove iz rašalja,loš dan...desi se...jest,curilo je u obrani...onaj Stevo Chenejac (grom ga ubio nežno ko rukom) je izgledao kao govno na prtini... uostalom,momcad je kažnjena... morali su pogledati CIJELI film "Tigar i Zmaj",OD POCETKA DO KRAJA...haha,zamisli,Kajgana koji je veliki ljubitelj klasicnog filma i kazališta se probao jeftino izvuci i rekao da ga je vec gledao...HAHAHAHA..pa tko bi to gledao a da ne mora??..hehe,to je isto kao da veli da je citao Prousta iz zabave...onako,lako štivo za plažu...UAHAHAHA... a nisi primjetio da je mali Ghazaryan debitirao?"
-"aaaaaa.." - svecano ce Rocco - "nisam...jel' bio dobar?"
-"hehe,zar si sumnjao?"
:vfunny:
na teskim je taj drogama moj sinko
moca je za njega malo dete
moca je za njega malo dete
hahahahaha baš :D
nego ovi kod nas daju vip nagradu na kraju sezone najzanimljivijem menađeru pa pokušavaju svi bit kao moca hehehhe
Grujinho
07-09-2009, 15:06
de mi recite kad se kupuju igrači? svaki dan u 00:00 je rok jel tako? onda znači, da je najbolje jedno pet minuta prije roka kupovati igrače
de mi recite kad se kupuju igrači? svaki dan u 00:00 je rok jel tako? onda znači, da je najbolje jedno pet minuta prije roka kupovati igrače
da zapravo ti igrač dolazi nakon 1:00 e sad ne znam jel se do 00:00 može nudit ili do 00:59 recimo
da, samo sto nisu svi na transfer listi na isti dan :)
---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:09 ----------
da zapravo ti igrač dolazi nakon 1:00 e sad ne znam jel se do 00:00 može nudit ili do 00:59 recimo
do 12 se nudi, a treba mu sat dva da sleti avionom :D
da se srede papiri i to heheh
ado_inter
08-09-2009, 16:04
dobio sam poziv da se prikljucim nekoj ligi pa me sad zanima na koji se to nacin radi i mozel sa istog profila koji imam u nasoj ligi il?
pa da na tebi je samo da li želiš prihvatit ili ne :D
btw dera moj susjed jedan bi želio preuzet irriducibile, poslao application pa prihvati ako želiš :P
ado_inter
08-09-2009, 16:15
al me zanima kako cu ja sad to jel moram ponovo da se reg il sta ovaj je meni poslo samo onaj LeagueID pa nisam siguran na koji nacin cu da se prikljucim
sa istog profila, imat ces onda dva kluba za voditi, ovaj ovdje i taj tamo ;)
mauro, sumnjiv si mi, ali odobrit cu ga/te :D
---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:42 ----------
ko ti je ovaj italijan
hahahahaha, ma pojma nema
topovsko meso hehehehe
al imam dva frenda koji igraju to već dosta vremena, ali nisam lud da takve zovem :D
ja uopće nisam skužio o čemu vi pričate, kakva je to afera sada? :D
ja uopće nisam skužio o čemu vi pričate, kakva je to afera sada? :D
ma prodao sam igraca sa skillom 3 za 700 000 :D
ma prodao sam igraca sa skillom 3 za 700 000 :D
pa to je .... HAOS!!! :sivi:
i sad me dera optuzuje, strasno!!! :crazzy:
ovo nema nigde, svi dobijaju juniore sa 4 skillom a ja uvek sa 2 :lupaglav: haos
pa to je haos!!! hahahaha
ne ali ni ja dugo nisam dobio nekog dobrog, pa šta misliš da to ide samo tako? :D
sad moram i bergomija najuriti hehe
dera a koja ekipa je bivsi redzone
Ne misli !
Na pitanje novinara što misli o današnjoj utakmici, novinari su dobili vrlo kratak i neobican odgovor :
''Ne mislim ! ''
Zatim su novinari pomislili da je trener poceo razmišljati o uzvratu kupa u Sarajevu pa da zato možda zbilja ne misli o ovoj utakmici, no uslijedio je slican odgovor :
''Pa o toj utakmici još nisam ni poceo razmišljati''
Pa slijedi pitanje jednog novinara : ''Koja je onda razlika u vaša dva odgovora?''
''Pa razlika je da za ovu ne mislim a da za onu nisam ni poceo razmišljati...jasno?''
i tako se završila još jedna u nizu neobicnih konferencija trenera FCIM 1908
hahahaa moca dobra ti izjava
pazi da ne budeš kažnjen :D
hehehehe,malo da unesemo zivosti u ligu,nesto bilo splasnulo,samo ovi novi i dera kupuju,pa rekoh aj malo da im skrenem paznju da zaborave na soping,jer ce nam se na telenorebati keve :sivi:
ivane, bergomija si šutnuo :(
sta se cudis, i sebe sam sutnuo prosli mesec :sivi:
Pokušaj sabotaže
U službenom priopćenju kluba saznajemo kako je neki dan došlo do pokušaja sabotaže, naime pokušalo se igračima FCIM-a dati da probaju neko novo sportsko piće, ali igrači su odmah primjetili da nešto nije u redu a kada su pitali čovjeka koji im ih je nudio da on prvo okusi, on je tada odbio, igrači su pritom i primjetili da nekako čudno smrdi i klub je to odmah poslao na analizu, rezultati su bili zastrašujući, piće je sadržavalo supstance i laksative koje uzrokuju probavne tegobe i negativno utječu na stomak, igrači tada gube na formi a i ne mogu trenirati dan, dva.
Trener milanskih giganta dao je komentar na sve to :
''Kao prvo moram reći da je ovo zaista zastrašujuće jer mogu shvatiti da postoje ljudi koji žele pod svaku cijenu utjecati negativno na nas i naše rezultate, ali da pritom utječu na ZDRAVLJE naših igrača to je nepojmljivo.
Takve osobe ni ne znaju što znači sport - zdravi sport, takvim ljudima nije mjesto u nogometu odnosno u bilo kojem sportu.
Ako se otkrije da je netko iz nekog kluba iz naše lige siguran da će biti dobre kazne, izbacivanje iz lige odnosno u niži rang ako sljedeće sezone budemo imali drugu ligu.
Takvima mogu poručiti da je ono što smo danas zasluga mukotrpnog rada, a netko misli doći do uspjeha tako da nas napada s vrlo niskim pokušajima - najnižim i napokvarenijim.
Rezultati analiza su prosljeđeni policiji a i savez zna za sve ovo pa se nadam da će se i oni oglasiti o svemu ovome, jer ovo samo škodi našoj ligi, škodi u svakom pogledu, pogotovo na kredibilitetu.''
Quaresma#7
25-09-2009, 21:53
Jel se to stvarno našim interovim igračima dogodilo ili ti to nešto lupetaš :D
ma beneamata liga...ti to neposecujes i ako si uzeo glub -.-
Quaresma#7
25-09-2009, 22:43
Ma ja rekoh, nebi me ni to iznenadilo da bi jim neko probao sipnit u piče u stvarnosti, da im malo creva igračima pročera i da sjede na školjki kaka 3-4 dana :D
aj trivela vrati se ,postavi barem taktiku,to ti nije ni 5 minuta....
Quaresma#7
25-09-2009, 23:33
Ja se tu neznam snači.
http://img29.imageshack.us/img29/6260/asdfom.jpg
Gde da ovde kliknem da dobijem ekipu. Nacrtaj mi srelice da znam :D malo sam tu nesposoban
hehe kako misliš da ''dobiješ'? imaš tamo di ti piše FC trivela i tamo klikni :D
Quaresma#7
25-09-2009, 23:52
A šta sad tu moram napraviti
http://img32.imageshack.us/img32/5986/neimenovana.jpg
biraj bilo koj od ova tri sponzora, totalno ti je isto koji god odabereš, uvijek se dobivaju isti novci :)
Quaresma#7
25-09-2009, 23:58
Evo došo sam do svoje ekipe. Jel se da naštimat da imaš prave igrače od intera ili moram imati te izmišljene?
moraš imati izmišljene, ako kupiš VIP opciju možeš ja mislim mjenjati svima
možeš doduše zatražit ime neko, npr. zatražiš Quaresma i onda taj zahtjev ide do dere koji kao admin lige ti to prihvati, ali to ime dobiješ tek kad dođe novi igrač iz omladinskog pogona, te ponude dobiaš svakih ne znam 20ak dana da ako želiš promoviraš u prvu ekipu nekog iz youth team, i onda će ti se on zvat onako kako si zatražio :)
ijaoo Q7, mene cudi sada da znas igrati i FM :P
znam da se ovo nikom ne da čitat al par rečenica barem hahaha, ovaj lik je svakako talentiraniji od moce, kako mu se uopće da tolike romane pisat? :vfunny: a budaleee hahaha
Par jabuka i mrtva priroda
Mjesto radnje:Ured direktora Tobije Quantrilla..tj.,u hodniku ispred njegovih vrata...dvije prilike sjede u tišini i pokušavaju cuti što se dogadja u uredu...ništa..cinilo se kao da je tamo još veca tišina...tu i tamo uzdah i šmrcaj...
"Što misliš zašto nas je zvao?" - upita glavni asistent Puniša glavnog trenera Shullu
"A ne znam..mora da je jako važno..nije ih nešto puno briga u zadnje vrijeme... da nisi ti nešto, opet?"
U tom trenutku otvore se vrata i obojica se nemalo iznenadiše pa i poskociše kada su spazili Tobiju u pratnji zgodnog ali uplakanog mladica..iz aviona se vidjelo da mu je teško...
"No,no..bit' ce sve u redu"- tješio ga je Tobija tješeci ga - "nešto cemo vec riješiti" - pažljivo ce Tobija sa puno pažnje
Mladic,ni ne osvrnuvši se na ovu dvojicu produži dalje niz hodnik svejednako ridajuci i jecajuci...
-"A vas dvojica...UNUTRA" - strogo ce Tobija
Pri ulasku,trener se još jednom osvrnu sa nevjericom na uplakanu priliku na kraju hodnika i samo zavrti glavom...
-"Hm...zgodan momak..onako...breskvast..." - rece Shullo sjedajuci-
"Nego,Otkud SuleGeneral OVDJE???" - ispale obojica istovremeno
-"..mislim.." - nastavi on - "..znam da nisu neki rezultati u zadnje vrijeme ali zamijeniti me ovako..nenajavljeno...pa još i sa Suletom...je,znam,odlican je manager ali ipak...nego,šta mu je?..kao da je pomalo melankolican?"
"Hmmm..."-pomisli Tobija -"..nije mu ni loša ova sa zamjenom trenera...NEGO... pitam sad ja VAS.... ŠTA ste mu ucinili vas dvojica?"
-??????? - oblak upitnika se stvorio iznad glava dvojice trenera,što pomocnih ,što glavnih
-" Sljedeca je utakmica protiv FK Bezanije..momak je iskreno i otvoreno pa cak i službeno apelirao da odigramo cautious u sljedecoj utakmici kako bi se izbjegle ozljede pred kraj sezone i prije change reporta,pozivajuci se na naše poštenje i fair-play..."
U prvi tren muk...onda se trener i asistent pogledaše...a onda je grunulo:
"...UUUUUAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA... AHAHAHAHAHAHA.... UUUAAAAAHAHAHAHA...zagrc...zagrc...kof...kof...uuu AHAHAhahaHAHAHAHA..."
"...hahaha...oh,pa vi to ozbiljno" - rece trener pribravši se
- "Najozbiljnije...pun mi je qurac žalbi na naš nogomet i igru..pišu da smo mesari,da igra nema mozga,logike niti tecnosti,lepršavosti...jebemti"
-"...Ali...hm...CAUTIOUS...tako ste rekli,jle?...pa nikad nismo tako...a što ce navijaci...nisu oni neki nogometni sladokusci ali vole kad se ekipa bori...dajte"
-" E pa sutra ce MORATI...a dotle cemo vaše place i božicnice odložiti na stranu" - strogo ce strogi Tobija
-"..hm...a bit' ce o božicnica...ali" - krenuše suze - "..propustiti OVAKVU PRILIKU.. sudac Hugh Cango (S2, H2)...i ne igrati BRUISE..." -poceli su i jecaji - "EVO ZAŠTO SVI PLACU KAD IZLAZE IZ TVOG UREDA...DJUBRE..." - povika ovaj kroz plac - "PUNIŠA,OKUPI MOMKE..." - dreknu on sa kraja hodnika
Nešto docnije na vanrednom treningu...
- "Što sad kojikuratz oce'..nema više ni slobodnog vremena..."- jamrao je Mihalic
-"Šut'...evo ga ide..." - utiša ga Kajgana
Uto udje trener noseci CD-player u ruci i neku kutiju...krene glazba, Celine Dion "My heart will go on"
-"Dakle,mili moji...promjena taktike.." - zapocne on - "...vrijeme je da probudimo Ženu u sebi..."
Mnoštvo upitnika nad glavama igraca...
"...ZARONITE DUBOKO u SEBE i OTKRIJTE JE...idemo...prati glazbu... jen',dva,tri,jen',dva,tri...a poslije slijedi IZNENADJENJE....nekoliko epizoda Oprah Showa i film "Dirty Dancing"...AJMOOOOOOOOOO
mauro jer to ista ona budaletina od koje si i prosli put postavljao
hahahaha zar sumnjaš :D
pogledaj ti šta taj piše, pa ovo je pre ludo :vfunny:
procitao sam cijeli, pa taj nije dobar skroz
hahahahahahahah, jaooo
- "Najozbiljnije...pun mi je qurac žalbi na naš nogomet i igru..pišu da smo mesari,da igra nema mozga,logike niti tecnosti,lepršavosti...jebemti"
:vfunny:
HAHAHAH
O zadnjem komentaru iz Pheonixa nije mogao a da nešto ne kaže i trener trenutno vodeće ekipe :
''Vidim da ste ga po novinama dobro ismijali što zapravo i ne podržavam, jer nije ni prvi ni zadnji kojem ne leži još dobro engleski, ali naravno i ja sam se dobro nasmijao hahah, tako je .. zapravo uopće nije priča o dresovima nego o tome kako se njegov igrač oblači u slobodno vrijeme hahaha, ali eto..na greškama se uči hehe
ono što je još tužnije u ovom priči jest da ni cijela uprava tog kluba ne zna engleski, jer inače ne bi iz uprave dali komentar na cijelu tu priču, hahaha jaoo smijeha''
kako ti prolaziš u školi ja bi te poslo na popravni iz engleskog :vfunny:
ma pusti ga mauro, "nije dete znalo" :sivi:
oglasio se i Figo za klub FKS vezano za ovo :) - koji diplomata hahahahaha
nemam ni ja pojma kako prolazim,ironija da od 7 godina kolko imam engleski uvek imam 5 :D
nemam ni ja pojma kako prolazim,ironija da od 7 godina kolko imam engleski uvek imam 5 :D
:sivi: ma nemoj me ...ebat !!! :vfunny:
cek da ti skeniram djacku iz osnovne i ono sranje iz srednje :D
dobro nisam za mnogo omasio prevod,samo da nisu pricali o timskoj odeci vec o privatnoj :D a sta ima da mi ih zagledaju,bem ti glupi kosmopolitan,ili blic zena :)
hahahahaha, koja si ti legenda :sivi:
u kakvoj skoli ti ides boze dragi hehe
figo odgovorio na zadnju moce :D
first half is open not finis :P
Ponovo pokušaj sabotaže
Someone turned on the water sprinklers on your football pitch during the night but luckily this was dicovered by a groundsman before any damage was done. Is was clearly an attempt at sabotage but no one knows anything of who might be behind it.
Mogu samo reći da smo jači i od nepravde..
E da..i još jedna stvar, kada smo u drugoj sezoni bili prvaci isto smo pretrpjeli dva, tri pokušaja razno raznih sabotaža, ali svejedno smo bili prvaci, tako da upozoravam one koji to čine da im se povijest ne bi ponovila, iako mislim da oni koji to sada čine nisu oni koji su tada bili odgovorni, ali eto na ovaj način želim upoznati ongo koji stoji iza ovoga s našom poviješću
A da...i još jedna stvar, zar odgovorni stvarno misli da nas sprinklerima može zeznuti, hahaha pa kao top klub imamo i veoma stručne i iskusne zaposlenike, pa tako i čovjek koji je zadužen za sam terenm njegovo održavanje, pripremu i kontrolu prije treninga, čini mi se da odgovorni za ovo i nije baš pametan, bistar ili kako želite hehehe
Érico Baya's agent advised a change of clubs. Érico Baya replied that he thoroughly enjoys playing for Alkohol united and later that day sacked the agent. The whole affair strengthened the player's self-esteem and his form improves. :D
tako treba, a ne ko Ibra :P
dera kako to da tvoj junior ima 6 skill a nasi jedva dobiju 3 ili 4
ne znam :P
mozda zato sto ja imam primaveru, a ti bilanovu skolu mladih hehehe
ma kako vreme odmice sve sam vise ubedjen da dera stela hehehe
P.S ja imam barcinu skolu pa nista :sivi:
vidim ja da je ista barcina, mozda je trenutna ajaxova ihihh
sabane ajde pravi novi kup :P
P.S red je da i ja osvojim nesto :D
ja idem i na sljedeči kup :D
zezam se moram dat priliku ovim mulcima jebte :/
tvoji mulci iamju isti skill kao moji superstarovi heheh
znaci kad god mi treba malo smeha ja pogledam igraca kojeg mi kompjuter preporuci hehe
jebem ti zivot, opet me izbacuju na penale :D 3.put ja mislim
znaci kad god mi treba malo smeha ja pogledam igraca kojeg mi kompjuter preporuci hehe
hahahahaha šta je ovo bilo? :D
---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:53 ----------
e a valjda je moca sad skužio da je igrao na neutralnom terenu :smj:
ispali smo i ja i moca i dera hehe
ili nam je liga sve jaca ili je pak expert postaje sve vece sranje :D
Ma ja, kad se gubi opet igrica kriva :D
adi ja i ti 1-1 bez palica i bez drugara :sivi: :D hehehe
ja jos ne kontam kakva vam je to igrica ..znam da sad ne mogu poceti. Uglavnom kad se krene ispocetka ..javite mi
pa nek te dera stavi umjesto ovih neaktivnih, ima jedna sigurno neaktivna ekipa(quaresmina trivela hehe) možda i još jedna
sto se tice igrice ..nemam pametnijeg posla ..rado bih vas pobjedjivao :D:D
ahahahahha dobro dobro kad dođe dera će te ubacit pa da te vidimo hehehe
ja sam vec prebrinuo trivelu hehe
riven, znas li se registrovati i potraziti ligu? imas kada nas nadjes da uzmes trivelu a onda kasnije promjenis ime kluba i ostalo, da bi dobio vise para ;)
treba i zlatana podsjetiti da se kad-kad loguje, a gure nam nema odavno
haj ti meni link od registracije posalji ..da se ja ne mucim :)
ok ..uradit cu ovo kako si rekao
http://www.xperteleven.com/registerUser.aspx
na kraju možeš staviti pod ''Recruited by (UserID):'' moj username (Mauro7) hehe :P
kad završiš sa popunjavanjem potraži našu ligu s njenim ID-em
League ID : 170064
i onda nađi momčad FC Trivela i zatraži da budeš trener i onda kad dera uđe ti odobri :)
ti poslao link ..ti me regrutirao :)
gdje nadje bas svedski (cini se da je taj jezi) ..al haj snaci cu se
nije mi jasno kako je švedski mogo izać, valjda kad se uđe na direktan link on po defaultu ima švedski(inače je švedo napravio tu igru hehe)
odi odavde http://www.xperteleven.com/ i onda gore s lijeve strane Join
pa ima jezike, neka promjeni sam :)
a ovo kad nadje ligu, odmah ima sa desne strane slobodni klubovi - trivela
snasao sam se za engleski
jos samo da me dera odobri i gotovo .. :)
moras prvo da platis hehe
riven, oces da ti ja odmah mjenjam ime kluba i igraca, ili ces ti to kada budes mjenjao i stadion?
da platim ..ne ide u mene tako
vidis ovaj avatar ..e ne zelis ga viditi u stvarnosti :D:D
ovaj prijeti ..ja ujedam
a ja sabana, on odgovara na neka glupa pitanja, a na moje nece :P
promjeni mi ime kluba posto ne mogu naci tu opciju ..nek se zove Zalik
eto, sada ti stimaj ime stadiona, igraca itd
Riven has taken over Zalik hehehe
ooo odmah ide u goste zajebanom Podnožju a onda mu stižem ja :P
mauro mozda i ne stignes hehe
mauro mozda i ne stignes hehe
kakve su to pretnje??
veoma opasne, u subotu u 19:30 neko ce te unistiti :D
pazi da ti ne stigneš sljedeće kolo, ti dolaziš u goste heheheheh
bolje ti je da ne prijetiš uništenjima jer ne samo da kad si meni pretio si gubio nego i ostalima ove sezone nešto pretiš i ništa poslje hahahah
ma mi cemo doci pijani, mozete nas tuci do mile volje hehe
kad bi dera sledeci kupa nazvao Jelen kup ili lav, mozda bi moji i odigrali kako treba hehe
ma jebem ti ja taj xpert,ovi moji se ispromasivali na penale...ja ne znam majke mi sta vise da podesim da bih pobedio
daj čovječe igra je u kurcu, pogledaj koliko promašaja za redom, mocina utakmica
120 1 - 2 Penalty: Goal scorer was Guttorm Sandbakken
120 2 - 2 Penalty: Goal scorer was Bengt-Olof Sävenryd
120 2 - 3 Penalty: Goal scorer was Hans Adelman
120 2 - 3 Penalty miss by Camilo de Cunha in GATE7
120 2 - 3 Penalty miss by Samir Zafar in Pheonix
120 3 - 3 Penalty: Goal scorer was Stellan Guldfot
120 3 - 4 Penalty: Goal scorer was Jakov Vukojevic
120 4 - 4 Penalty: Goal scorer was Ugljesa Zezelj
120 4 - 5 Penalty: Goal scorer was Vlado Krivosic
120 5 - 5 Penalty: Goal scorer was Dragan Jaksic
120 5 - 5 Penalty miss by Jovan Despinic in Pheonix
120 5 - 5 Penalty miss by Jimmy Poppe in GATE7
120 5 - 5 Penalty miss by Nebojsa Predic in Pheonix
120 5 - 5 Penalty miss by Michael Tallhage in GATE7
120 5 - 5 Penalty miss by Matt Colbourne in Pheonix
120 5 - 5 Penalty miss by Tihomir Peric in GATE7
120 5 - 5 Penalty miss by Filipe Murinjo in Pheonix
120 6 - 5 Penalty: Goal scorer was Stevan Vujatovic
7 promašaja za redom???
kakve gluposti
ja sam odmah rekao to, moji igraci uvek promase penal za vreme utakmice hehe
Riven has taken over Zalik hehehe
ooo odmah ide u goste zajebanom Podnožju a onda mu stižem ja :P
Nikog se ne bojimo ..
Titula? Samouvjeren ili lud?
Danas je u prostorijama kluba mladi menadzer Riven potpisao ugovor sa FC Zalik. Na predstavljanju ovog Bosanca prisustovao je i veliki broj navijaca. Riven nam je rekao da je ovo ostvarenje njegovog sna i da jos od malena navija za Zalik. Na pitanje sta ocekuje od ove sezone s obzirom na tesku poziciju u kojoj se Zalik nalazi, rekao je: Ni titula nije nemoguca"
Ma znam da cu izgubit ..al valja bit vesel :D:D
alkohol se pojacao, a u vezi penala moca, jesi stimao ko ce da ih izvodi ukoliko dodjes dotle?
ma kazem ja da me nesto zamrzeo ovaj xpert,mamumu li mu kinesku :)
7 zaredom promasaja nema ni u albanskoj 5sj diviziji
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:36 ----------
nisam,nisam znao uopste da moze da se stima ko ce mi sutira,znam ono u toku utakmice a za ovo nisam znao
to stimas kad je kup, a i u regularnim da se zna ko ti je prvi izvodjac, to ti je ono ne znam sada tacno imas igrace i s lijeve strane mozes strihirati i snimiti (strihiras igraca koji ce ti sutati)
a te penale nisi samo ti nego pola pola
nisam znao,cudim se ja sta znaci to tamo stikliranje majku mu...nikad ne bih provalio...hvala...
Medijske lazi o Zaliku
Zbog spekulacija koje iznose mediji proteklih dana o navodnom "katastrofalnom financijskom stanju Zalika" moram se izjasniti kao novi manager ovog kluba. Nisam ocekivao ovakvu situaciju kada sam dosao, ali ona sigurno nije kakvom je mediji opisuju. Nema razloga za strah ..ovaj klub ce se odrzati u inat svim njegovim neprijateljima. Sada nam je najbitnija prva utakmica pod mojim vodstvom i zelim se okrenuti samo njoj. Mozda je ovo jedan od nacina Podnozja normale kojim zele napraviti pritisak na nase igrace prije danasnje utakmice. Ali nek znaju svi ovo nas nece omesti ..nego nas samo uciniti jacim.
:sivi::sivi::bash:
pa jesi li klikao na one sponzore? kad tek udjes u klub, ima dole sponsor activites ili desno u meniju
Zanimljivog li kola.. .mala analiza...
Novo zaposleni clan u uredu "Kontakti sa medijima" i " Kako cemo danas igrati" Pheonixa Vidoviti Zoran....pojavio se danas na konferenciji za stampu umesto trenera....sa jednim papircetom svima je analizirao danasnje utakmice.....
Danas se igra veoma zanimljivo kolo...gledacemo dosta dobrih utakmica,skoro sve su ne izvesne i zaista nemam pojma ko ce pobediti....posto sam sve pripremio za vecerasnji mec sa Belajom,i nemam pametnija posla malo cu ih analizirati....
FCIM 1908 - Alkohol united TIP: 1
Veliki derbi beneamata lige,ova 2 kluba su tu od osnivanja lige i velika konkurencija je izmedju njih....FCIM 1908 je bas kao i Alkohol imao losu proslu sezonu,ali ipak vidi se da su tada nesto eksperimntisali,a kako sto je stvari eksperiment je uspeo i posle 8 kola su prvi bez poraza...Alkosi nastavljaju sa losim rezultatima i pravo je vreme da se probude i pokazu da jos nisu za staracki dom...Medjutim domaci teren je domaci teren...
NK Tramontana - FK Buducnost TIP: 1
Iako su oba nova tima,Buducnost nema lepu buducnost,posto jos uvek nemaju trenera,jer je proslog rokno sleper,pa se javlja na svakih 2 meseca kao duh da podesi taktiku....Trampotana pruza odlicne partije i veoma dobro igraju...Stvar je jasna kao dan....
Dark Tranquillity - Internacional SA TIP: 1
Ista stvar kao i u proslom paru.....Dark odlicno igra,Gosp.Maurov je dobro naucio svog ucenika kako se igra dobar fudbal....
GATE7 - Real Madrid TIP : X
Gate 7 na krilima velike pobede protiv nas u cupu mogu svasta uciniti i na ovoj utakmici...Trener Reala koji je preuzo dobro izgdadjen huleov tim,nastavio je raditi dobar posao,i napravio veliki klub spreman na sve....Gledajuci statstiku gate 7 ima samo 4 boda osvojana kod kuce dok Real ima 7 u gostima,tako da mislim da ovde sve mirise na jedan X....
Podnožje normale - Zalik TIP: 1
Trener Riven tek je preuzeo Zalik,i gladan je prve pobede,medjutim Podnozje ima ozbiljnu ekipu,koja je iznenadila Sarajevo u kupu...Sve je moguce... predlog 1 ili X.
Fc Internazionale - FK Sarajevo TIP: 2
I pored velikih najava da ce zablistati,zablistati i samo zablistati, Internacionale je samo zafrkao navijace koji su kupili naocare za sunce....Iz 4 velike i teske utakmice u kojima su najavljivali pobede,ovi momci su osvojili samo 4 boda.... sa gol razlikom 2-6...Mozda ipak momci zablistaju na kraju,posto dobra igra kod kuce kod koje su od 13 bodova 10 osvojili kod kuce....Sarajevo medjutim ima sa cim da odgovori posto od 20 bodova 10 osvojeno u gostima...ceka nas pravi rat na terenu...zanimljivo je i to sto su obe ekipe primile po 8 golova..... Ipak blaga prednost na strani Sarajeva,jer je na klupi iskusni Dera...Savet publici: ipak ponesite naocare za sunce,mozda bude nekih nezgodnih zrakova,i blistavosti...
BelajBoys - Pheonix TIP : ???
Nije na nama da analiziramo ovo....samo znamo da ce biti tesko:)
Toliko od mene...ocekujte nas i sledece nedelje....Iz strucnog staba Pheonixa Vidoviti Zoran.... Ako vas interesuju da li su vam se zvezde naklonjene danas ,ili gatanje u pasulj ili wc solju pozovite nas na dobro poznati broj telefona.....
pa jesi li klikao na one sponzore? kad tek udjes u klub, ima dole sponsor activites ili desno u meniju
jesam i dobi 1 000 000 ..ali meni je potrebno novca za rekonsrukciju ekipe, ovo nije dovoljno ;)
moca ..haha, dobar ti taj pronozer :D:D
Grujinho
17-10-2009, 20:53
Fc Internazionale - FK Sarajevo TIP: 2
I pored velikih najava da ce zablistati,zablistati i samo zablistati, Internacionale je samo zafrkao navijace koji su kupili naocare za sunce....Iz 4 velike i teske utakmice u kojima su najavljivali pobede,ovi momci su osvojili samo 4 boda.... sa gol razlikom 2-6...Mozda ipak momci zablistaju na kraju,posto dobra igra kod kuce kod koje su od 13 bodova 10 osvojili kod kuce....Sarajevo medjutim ima sa cim da odgovori posto od 20 bodova 10 osvojeno u gostima...ceka nas pravi rat na terenu...zanimljivo je i to sto su obe ekipe primile po 8 golova..... Ipak blaga prednost na strani Sarajeva,jer je na klupi iskusni Dera...Savet publici: ipak ponesite naocare za sunce,mozda bude nekih nezgodnih zrakova,i blistavosti...
Možda bi i ti morao da kupiš naočare za sunce a :D
grujo sad ce ban, odakle ti muda da pobedis deru :D
Grujinho
17-10-2009, 20:56
ma kakav ban, dera može jedino da mi čestita ;)
pazi se, ako dodje nervozan bice gusto hehe
Ipak bez pobjede ..
Ocekivao sam ovakvu dobrodoslicu u premijernom nastupu ..prva utakmica i odmah nepravedno ponisten gol. Ali kao sto sam u ranije rekao ..ovo ce nas sam uciniti jacim. S obzirom na sve okolnosti koje su pratile utakmicu i jakog protivnika ..moram istaci da sam zadovoljan igrom svojih momaka. Potrebno je vrijeme da se izgradimo kao ekipa i da pocnemo igrati onako kao sto zamisljam. Ocekujem bolje rezultate u buducnosti ..
pa gruja ovaj ,znas kako... i vidoviti zoran omasi nekada :sivi: ipak se saturn pomerio i nije poklopio sa uranom,kao sto je mislio...i sunce je zasijalo ko nikad u zivotu..zraci isli bas u vasu svlacionicu i tako ste dobili na blistavosti :sivi:
---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:10 ----------
a gruja ako mozes jos jednom plazljivije procitati prognozu,videces da sam sarajevu dao blagu prednost zbog dere,tako da nisam skroz omasio...vecina sam bio upravu :)
jesam i dobi 1 000 000 ..ali meni je potrebno novca za rekonsrukciju ekipe, ovo nije dovoljno ;)
moca ..haha, dobar ti taj pronozer :D:D
vidi opet da li ima desno, jer se skupi kada ne ulazis, vidi koliko imas na racunu ukupno
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
a mozda je to zato sto nisam inactivirao klub ranije nego tek kad si ti odlucio preuzeti ga, tako da se pare nisu skupljale
During contract negotiations, Bob Lynch receives a very nasty paper cut on his left hand. Despite the pain, Bob Lynch is able to walk unaided to the treatment room where emergency first aid is carried out, and Bob Lynch is later passed as fit to play by the physio. :D
Ipak bez poraza ..
Sta reci poslije velike utakmice moje ekipe ..vec vidim naslove gradskih novina FCIM "ipak moguce" "hocemo Rivena za trenera" "horor" i trenera Maura koji zbunjeno gleda snimku utakmice pitajuci se ..sta se dogodilo s njegovim igracima.
Ali vratimo se utakmici ..moji momci su dokazali svoju jacinu iako su bili apsolutni autsajderi, napadali su od samog pocetka utakmice ..dva puta bili u vodstvu, ali na kraju nismo bili miljenici srece
Zadovoljan sam svojim momcima, iako jos zalim za propustenim prilikama ..narocito za pogodjenom stativom. Ocekujem i bolje rezultate sada kada sve vise upoznajem svoju ekipu, pa mogu vidjeti ko zasluzuje da igra, a ko ne ..
Na kraju moram jos nesto reci ..ovo su bile zadnje minute igranja naseg golmana koji nije dorastao mome cilju i koji je katastrofalnom igrom glavni krivac sto nismo pobijedili. Zelim mu sve najbolje na klupi ..
:)
sutra derbi s derom, a za dva dana derbi u soccermanageru sa hulletom, i to sve u gostima i ista situacija, branim 3 boda prednosti s prvog mjesta
ajde da izvučem bod barem u jednom od menađera da me ne dostignu:D
igrat s ovom dvojicom muljatora u gostima je nešto najteže što ti se može dogodit
Kad smo vec kod managera, posto ima 2 slobodne ekipe javno :D pozivam Filipa(pandeva) i jos nekog da nam se prikljuce...
Dera da ne bij mozda mogao da prepustis mauru da bude admin lige...mozda bi zboh njeogovog VIP-a imali nesto novo u ligi....neke privilegije..
ti moco kad ga odvalis, odvalio si ga hehe
izgleda da ce nam se pazza interista uskoro pridruziti :D
Pred Zalik....
Trener Pheonixa,gosp. Mocart,nece biti veceras na stadinonu....kako saznajemo,tim ce voditi pomocni trener,Vidoviti Zoran....mada je gosp Mocart sve sastavio i u jednoj svescici dao Zoranu da vodi dalje...Gosp Mocart,vec 7 dana ne izlazi iz kuce i nema nameru to da ucini zbog velikoh straha od sviskog gripa.....Na telofonski poziv naseg novinara ovako se stvar razvijala.....
Novinar: (tonsko biranje trenerovog broja) tratatatatatata tuuuuu tuuuuuuuu tuuuuuuuu....
Gosp.Moce zena: SOS KANAL!!!
Novinar: Izvinite,ovde novinar iz Pressa,zelimo da pricamo sa gosp.Mocartom oko predstojace utakmice...
G.M.Z: Ma idite vi u kurac...ja se tek ponadala da smo dobili nesto...jedva sastavljamo kraj sa krajem,od te njegove pisljive plate,mozemo samo jucerasnji hleb da kupimo....Dete nam spava na novinama iz 2003 godine...jedemo samo pasulj,pasulj,pasulj...ja ne mogu vise ovako .....ima da uzmem bombu i sve da....
N: Halo? Halo? gospodjo....??? Samo nam dajte gosp. Mocarta
G.M.Z: Dobro...dobro...evo... MOMIREEEEEEEEE!!!!!!!!! MOMIREEEEEEEEEE!!!!
gosp Mocart: STA JE BRE,STA SE DERES,TEK SAM NAGOVORIO DETE DA SPAVA NA SKANDALU!!!!! SAD OD TEBE PONOVO CE DA SANJA CECU I SEVERINU KAKO PEVAJU NA USCU!!!!!!!!!
G.M.Z Ma javljaj se na telefon ovi tvoji te zovu.....
M: Ma bezi bre,pa da se zarazim sa h1n1....cuo sam da moze i preko telefona
G.M.Z: NE SERI NEGO SE JAVLJAJ...TI I TVOJE 3 OKO......JAVLJAJ SE NEMOJ POSLE DA NAS OLAJAVAJU PO ZUTOJ STAMPI,KAKO SE STALNO SVADJAMO....jao zasta sam se ja udala...kukuuuuuuuu
M: MARS U KUHINJU,bolje kuvaj nesto nego sto samo kukumaces,smucio mi se onaj tvoj pasulj.... ahm ahm...(stavlja zastitnu masku) halo?
Novinar: Dobro vece,gosp Mocart,interesuje nas,da li je istina da ne idete danas na mec,zbog toga sto se plas.....
M: Da,da da da ,sta je sramota sto se plasim h1n1,necu bezveze da se zarazim...10000 ljudi je tamo,ne zelim da rizikujem...DAo sam sve Zoranu i on ce voditi ekipu....
N: Dobro,sta ocekujete od utakmice....
M: Bice to teska utakmica,Zalik je dobar kod od kad ih Riven preuzeo,ali mi smo ne pobedivi zasada kod kuce tako da ocekujemo 3 boda....Jedino sto nas zeza.."ZENA ZMIJA ZEDI ZA SANKOM...PIJE SVOJ VIS".. TRIVELA SINE KASI TAJ RADIO!!!!...izvinite.... . to je sto smo na onoj jeb...prijateljskoj izgubili najboljeg igraca Enza,koji sad nemoze da igra zbog crvenog...ali imamo zamenu.....
N...Zelimo vam srece danas na utakmici....
M: FAla fala....
issusseee eej, pa ti bi moca stvarno trebao razmisliti o karijeri pisca, ne samo da imaš bujnu maštu nego i prave romane pišeš(dobro ovo zadnje automatski proizlazi iz onog čim neko ima tolko mašte onda naravno da i materijala može pisat i pisat...i pisat hehe)
Zato sam ja uvek kratan i direktan :sivi:
h1n1
Mi se ne bojimo, izacicemo na teren i zgaziti protivnika. Alkoholom protiv svinskog gripa!!!
---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
Dera prihvati Filipa Makedonca, uzeo je Zlatanov tim
moca brate ..ovo je bolesna masta :D:D
evo 0-0 i u derbiju i 0-0 ja sa rivenom i 3-3 real...prvih 4 sve remiji...stvarno je glupo ovo sa rezama...kad krene x onda celo kolo dodje x al aj nema veze...sad sam ga i zvanicno ispusio sto se tice lige :) 2mec sa derom,ocekujem jedan lep krompir :D
Moca, sta je s tobom i tvojim igracima?
Nemoguce dosadna utakmica protiv Pheonixa je zavrsila jedinim mogucim rezultatom za takvu 0:0. Cini se da je trener Mocart ipak zarazen svinjskom gripom i pod bunilom napravio ovako zatvorenu taktiku, pa nismo mogli uciniti mnogo na terenu. Moguce je da su igraci obje ekipe isto tako bili nemocni zbog zarazenosti, u svakom slucaju napravit cemo medicinske testove za sve nase igrace. Na kraju ..zadovoljan sam svojim momcima ..kao i prije uzimamo bodove vodecim ekipama i "mrsimo im planove" (valjda se tako kaze), a sa slabijim ekipama ostvarujemo pobjede ..
strasan intervju preko telefona moca! :D
znam znam.... eto sta ja radim kad mi dosadno...a i nije me sjebo telenor :D
jao moco dokazao si da si sisa :D ja ga namerno juce izlagao da cu da se branim i da mi je potreban bod i on to preneo drugu i ovaj dosao sa 433 ofanzivno hehe i ja ga normalno zgazio :D cak mu je rekao da brani i krila... e moj moco :D
Dera jel ce pravis kup za sredu ili da trazim neku prijateljsku
hahhah
On je mlad
on je pravo dobar
al' je skupo odrzavat
Potrosi Boga oca
ja u stecaju ko Bosna
slabo izlazimo
zbog njega radim dva posla
Al' isplati se na njega dati milion
taj igrac je brz ko avion
on jede u restoranu
ja kod kuce jedem
Ima ajvara
sto mi donese stara
ima kajmaka, sira
ima jedno petero jaja
On bi skupe satove
kakve Bechkam ima
on bi kopacke nove
a vec ih deset ima
On bi u Italju care
kad dodje zima
kaze boji se
na Zabljaku vukova ima
On bi pio kafu care cijeli dan
nikad sapun, deterdzent
da malo opere stan
On bi na kraju dana
Primavera i Papaja
K'o fol nesto studira
po kafama kulira
upisao dizajn
samo da vrijeme ubija
Ne zna olovku drzat'
dat ' ce ispit jedan
al zavrsice ga garant
jer mu je stric dekan
Kakve veze ovo ima sa expertom? :D
a jedan lik je to stavio hehe
pa ne bi stavljao da nije iz xperta
iz koje to lige? prva liga topolnice :sivi:
ma nije bitno, to stavio jedan lik u forumu tipodrom lige
šta je bilo sa tramontanom? onaj frend te uspio sjebat joj kakve li osvete nakon tvoje pobjede u 90. s penalom u kolu prije, sad ti vodiš 2-0 pa crveni pa 3-0 i on stigne do 3-3 u 90. :sivi: utakmica za pamćenje, najluđa u povijesti ja mislim, a ovaj kreten same neke gluposti izmišlja, da nisi dobio crveni bi izdojio pošteno, 424 :sivi:
ali zamisli lik igra 424 defanzivno i stigne sa 30 na 33 :sivi:
lik je legenda, ako se netko sjeća već sam stavljao nešto od njega, tj. prepoznaje se da je autor isti hahah
Udaren kamen temeljac..
"Još jedno Blato???" - uznevjereno ce vlasnik Siffredi svome direktoru Quantrillu - ".. da ti nisi opet pretjerao sa mastikom?? Ili si konacno poludio...ono,sklopio oci,raširio ruke i odlucio...to je to...??!??"
"...hehe,ma ne...uh kako volim rušiti stereotipe... trijezan vec deset sati u nizu...niti kapi... dakle,odlucili smo...Uprava i ja smo sve vec dogovorili...Novi projekt... tojest,još jedan projekt..."
"...Ali,tko ce to isfinancirati,majku mu...??" - zabrinuto ce zabrinuti Rocco
"...pa imamo para...barem toga ima u zadnje vrijeme...uostalom,ne ide sve preko noci... polako cemo stvoriti još jedan izvor zarade...vidjet ceš... a bit ce i mali vjetric u ledja od strane Administracije Lige...hehehe"
"...aaaa...pa to vec mijenja na stvari...ali...igraci...gdje ceš sad to ipak na brzinu...cini mi se da nemaš vremena..."
"oooo...pa nije se gubilo vrijeme... za prvu ruku smo doveli cijeeelu estonsku reprezentaciju vatrogasnih brigada....B-momcad...svih osamnaest... malo smo ipak štedjeli na pocetku...kasnije ih mislimo zamijeniti sa rumunjskim juniorima i pokojim pojacanjem sa shuffle nacionalnim opredjeljenjima... pogledaj ih samo... Hőbejärv,Haljasmaa,Metsaru,Kőresaar ...sve momci od oka..."
"Vidim...nije se s njima za šaliti...a vidim i trener ostaje isti" - ozbiljno ce Rocco
"I njegov pomocnik Puniša takodjer... jeb'ga,navikli smo se a da dovodimo još jednog,bila bi velika zbrka... ovako cemo štedjeti grlo i vikati stalno na istog...dvije muhe jednim udarcem...phihihihi..uostalom,kakve veze ima trener sa nogometom?"
"A odigrana vec i prijateljska..." -nastavio je Tobija - ".. tri prema tri, zanimljivo protiv FK Stanoje Glavasa iz sela Glibovac i njihovog luckastog VELIKOplanskog managera Sileea... gosti imali više od igre,poništen im i gol...sve je na našoj strani...yebate... a istaknuo se i naš veznjak Vallo Kaan,vozac vatrogasnog vozila sa sklonošcu da pali sirenu i kad ne treba...hiperaktivan momak...ma velim ti...bit ce ludnica...a za koji tjedan upadamo u saamu kremu...direktno u svježi beton Tipodrom lige...ta-daaaaa..." - razdragano ce razdragani direktor Quantrill...
"Hm,Tipodrom..."-pomisli Rocco - "...zvuci kao sportska kladionica...."
covek je definitivno lud :D
Grujinho
02-12-2009, 14:22
zanima me, koliko imena mogu tražiti....
znate ono, kad zatražite od Admina, da vam odobri neko ime...sada sam zatražio Zidana, oču moču još nekoga?
ali si skužio kako to ide?
ti zatražiš, i sljedeći talent koji ti izađe iz youth teama će dobiti to ime, shvaćaš? a ne da ti zatražiš i onda promijeniš nekom postojećem igraču bilo kojem
prave promjene bilo kojem igraču su moguće koliko ja znam ako si vip i ako je admin za sezonu napravio da su moguće promjene imena
Grujinho
02-12-2009, 14:26
aha...dobro onda....
dakle sada če mi sljedeči talent biti Zinedine Zidane :)...oču moči još za ostale tako napraviti? dakle kad mi izađe zidane, da bi onda Ronalda(Bra) zatražio? ili samo jednog možeš zatražiti?....
hoces, ali sada zatrazi za sl.; tek nakon sto taj izadje, zatrazi drugog
mauro, moram ja da odobrim svako ime, jer bi onda bilo Pizdo Pizdic :D
mislim da da, ali treba ti biti selektirano pod club settings da di daje midfieldere, jer ako ti je any, onda može bit i golman ti doć, pa će ti se zvat zidane, mislim ono, glupo...
hahaha Pizdo Pizdic :D
ma dzaba je zidan kad ce imati skill 3,4 samo dera dobija sa 5 :D
kakva su to pojačanja ovaj dera i njegov brat nisu normalni :worried:
opet se netko zajebava s dirty tricks majku mu jebem
zasto ti mirise na real? zato sto je u finalu, pa mogao bi npr ja to da uradim, upravo zbog toga.. ali nisam i ne zanima me ko je jer su odobrena, znaci nije NEDOZVOLJENO, ko god radi, plati..
mauro, nemoj da psujes na taj nacin
zezam se bre dera...odma oces se svadjas ..c..c..c.. :D
zasto molim te? neka se bar nesto desava u ligi, on potrosi lovu za to, a cesce bude neuspjesno nego uspjesno
pa ima zanimljivijih stvari koje se mogu onda aktivirat nego je aktivirano to sranje, po svim ostalim i to pravim ligama toga nema
istina onaj koji upotebljava to troši lovu, al je glupo, nelealno
otvori anketu i ja cu sa zadovoljstvom iskljuciti, nigdje veze
a koje druge da aktiviram?
daj ubacte i to nesto drugo sto ima :)
nego ovim dera dokazuje ono sto vec dugo govorim... dera preko reala, i svog brace ..(maska za osvetu) oduzima bodove konkurentima i sveti im se ...eeeeee i to mi vlasnik lige c.c..c..c.. :sivi:
heheh nidje veze :smj:
al jebi ga anketa ovi ostali skoro svi ni ne znaju šta su dirty tricks jer njima nije nitko to radio, a meni jebote svake sezone :ljuti:
to ti je cena slave :sivi:
pa da, mislis da bi ti to neko radio ako si zadnji na tabeli :)
i meni su radili, radi i ti njima :D
a moca mi smrdi pravo, sve zakuhava na mene, hoce ban u ligi, a on sve to radi cini mi se
ma nije moca, iako kad se on smara onda je sve moguće :P
ma ili je tvoj braco, jer igram s njim i finale i iza mene je u ligi
ili je onaj moj frend kretenčina kojeg sam jučer izbacio iz kupa, tip ja zejabant teški i ne bi me čudilo da je on probao, iako mu ja još uvijek objašnjavam neke stvari pita uvijek kako ovo kako ono al za ovo ako je napravio onda mu nije trebalo objasnit govnar jedan, samo ne znam kako da prizna, jer ako je napravio sigurno mi neće reć
joo e pa znaš kako me to živcira svi igrači su mi izgubili formu, svi mi imaju crvenu strlicu
u PM!!!!
ajmo svi staviti finanskiski status... ono nasta smo troslili pa ce vidimo :D
tako je, trebao bi admin lige poslati svima poruku : zbog sumnje u finacijske malverzacije ovo ono zahtjevaju se screenshotovi financial reporta svih klubova na uvid, financijska policija je zastražila :D pa da vidimo :)
cek dera sad da opali po photoshopu pa cemo onda :sivi:
sta su uradili pa da je sve crveno, da ti i ja isto uradim :D
pa nema tu sta finansijska policija, imaju pravo da to rade
pitat cu brata jel on kad dodje, sad je sa hulletom na treningu
ako je on pošalji ga meni na trening da mi posluži kao vreća za boksanje
ko mi to boksa :sivi:
a evo kaze da on nije, i da ne zna kako se to radi, sad cu da mu objasnim :)
pa sa kim igras u subotu?!?!?!
mah sa ivanom, ali njega ni nema, anije se ni logiro, tako da nije on
a mamu mu onda je moj frend
nisam ni ja petljao s ovim trickovima ..
znam kako se radi, a da sam to htio ..uzeo bih ono sa natopljavanjem stadiona :D
ono ko chelsea - barca :D
i mirsinhu je napravljeno isto, mislim da znam tko je ali nije bitno, kao sto sam rekao, igra je i to
znam i ja sad ko je mamu mu
filip.sk
19-12-2009, 01:31
ko je?
Pobeda... Rastanak na 7 dana..
Danas smo pobedili zasluzeno i ostali na 3 mestu...enzo je jos jednom bio sjajan,sem promasenog penala....Kao sto ste tokom dana mogli vidite,klub je napustio vasilje micic, a tokom nedelje dolazi novi momak....Od ponedeljka 21 do 28 najverovatnije nece me biti na klupi,treninzima i unutar kluba....Odlazim na slozenu operaciju razdvajanja spojenih obrva i uklanjanje sala :) ...tako da me nece biti na prijateljskoj utakmici u sredu sa GATE7 i u velikoj ligaskoj utakmici sa Internazionalom u subotu....ipak mozda cu imati net u mojoj privatnoj jahta-bolnici,pa cemo se cuti,ali mozda i ne tako da je ovo oprostaj na 7 dana... Klub u periodu mog odsustva nece voditi Vidoviti Zoran jer je poginuo (lose je predvideo u igri "Ruski rulet") vec ce klub voditi Cistacice Cveta i Ruza...
Pozdrav do daljnjeg od trenera Pheonixa,gosp. Momira Mocica- Moce... :)
hahah, nastimaj taktiku unaprijed :)
za salo se salis ili?!
hahahahaha pa nisam ja ronaldo :sivi: naravno se salim :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Izgleda da će ovako izgledati novi xpert uskoro, kao gotovo je uklanjaju se neke greškice i tako pa je za sad još u beti
http://new.xperteleven.com/kickin.htm
uđite ovdje logirajte se i pogledajte malo :)
ma šta močan, promijenjen je samo onako glavni meni, možeš kao i preko njega se igrat, ok ima ono kao customize my icons pa si staviš one koje najviše koristiš, al inače... hma daaaj
tamo na forumu jedne naše lige kaže jedan : ''uvijek ove stare prdonje imaju otpor prema svemu novom'' :smj:
pa mogli su stavit nešto bolje daj, i malo veće i šire, ovo kao da mi izgleda još tanje stisnuto nekako, hma daj, ako je tako i ja sam za staro
hehehe, pa vjerovatno ces moci u profilu izabrati koji zelis izgled
istina, djeluje jos manje, zbog velikih adsensa koje su stavili :)
meni se svidja, jer ne bi bio fazon skroz da ga promjenu
e tome se i ja nadam da će se moć birat
ma hebali ih ads, istina nije fora da promjeniš sve, ali onda su mogli dodati neke nove ''opcije'' nema ništa novog zapravo , malo izgled i meniji novi i dalje? ... mah
pa nisu dizajn i programiranje u istom paketu
oni su samo odlucili dizajn da promjenu, malo moderniji naprave i to je sve
ma naravno da nisu, ali već kad su dizajn mjenjali mogli su ubaciti par novih opcija, jer kad programiraš nešto novo opet moraš za to grafiku stavljat..pa su mogli to sada, da se ne pate kasnije :P
heheh, malo se tu grafike mjenja (kad dodaju nove opcije), jedino slikice (ikone) :)
ej dera..što se tiče izgleda, kaže jedan lik : ''u pocetku ce biti dostupne obe verzije, a kasnije ce se koristiti samo nova''
??
glupo im je to, ali znam zasto ;)
pa daj onda reci zašto :D
prvo ce pokusati da ustanove koliko raje ne voli novi izgled i ZASTO, te ce pokusati te neke sitnice ispraviti
drugo, ovaj novi izgled imam osjecaj je prvenstveno napravljen radi profita, pogledaj gdje je adsense, gdje je scroler, dosta puta ce raja promasiti i kliknuti na ads ;)
a dada to samo o profitu razmišljate :)
ma kavi ads ja koristim noscript kad kliknem nema ništa hihihihi, nit ih vidim nit se išta događa kad kliknem, bilo namjerno ili slučajno, skripta jednostavno blokirana i aj bok :smj:
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.