View Full Version : Novi napadac
Posto vecina misli da cemo dovesti novog napadaca, jer Crespu i Cruzu isticu ugovori, Adri odlazi a tesko je i da ce se i Suazo vratiti.. koga od navedenih vi zelite vidjeti u nasem dresu?
---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 13:59 ----------
slobodno predlozite da ubacimo jos nekog, posto imate pravo samo jednog glasa
CurvaNord69
06-04-2009, 15:12
Ma bit ce luca toni :ivan:
mislim da Drogbu i Milita u upravi ne zele ni dovodit,jer je njihovo vrijeme na zalazu
Aguero je pravo pojacanje
Jeste al taj mali seronja oce da ostane u atletiku,....jebo ga atletiko,gube svaki mec od nekih tamo autsajdera.Po meni Drogba...Vraca se u formu a sa Murinjom ponovo bi zablisto...Iskusan i ima osecaj za gol...ONog Quagliarella ni ne znam koji je ,a o Militu necu ni da razgovaram....
Balotelli#45
06-04-2009, 15:59
Aguero najbolji je od navedenih a i mladji je od svih za po desetak godina
Posto vecina misli da cemo dovesti novog napadaca, jer Crespu i Cruzu isticu ugovori, Adri odlazi a tesko je i da ce se i Suazo vratiti.. koga od navedenih vi zelite vidjeti u nasem dresu?
---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 13:59 ----------
slobodno predlozite da ubacimo jos nekog, posto imate pravo samo jednog glasa
Glasacu za Aguera a objektivno dolazi Milito
Komitski Đeneral
06-04-2009, 18:30
Aguero...Iz vise razloga. Prvo ima ekstra kvalitet,nije onaj prosjecni igrac,uvijek moze izmisliti neki gol ili asistenciju,a pretezno drzi konstantnu formu, a i ono sto je najbitnije dobili bi smo igraca koji ce odmah donijeti kvalitet timu a ujedno i igraca na kojem se moze zasnivati buducnost kluba. Sve u svemu, po meni Aguero bi bio pun pogodak
CurvaNord69
06-04-2009, 18:42
Ma dovest bole "top" balaban, slobodan igrac, trci okolo, tek mu 30god :ivan:
Enfant Terrible
06-04-2009, 18:44
Aguero...Iz vise razloga. Prvo ima ekstra kvalitet,nije onaj prosjecni igrac,uvijek moze izmisliti neki gol ili asistenciju,a pretezno drzi konstantnu formu, a i ono sto je najbitnije dobili bi smo igraca koji ce odmah donijeti kvalitet timu a ujedno i igraca na kojem se moze zasnivati buducnost kluba. Sve u svemu, po meni Aguero bi bio pun pogodak
Ja sam skeptičan oko Aguera u Interu.Ja mislim da bi bio,ili poput Quaresme(flop),ili bi mu trebao jedan duži period adaptacije.Počevši od cijene koja ne bi sigurno bila manja od nekih 35-40M€ na sebe bi stavio ogroman pritisak,kako javnosti tako i navijača,a sa takvim divljačkim pritiscima nije lako biti dobar.Budući da nikada nije igrao u Serie A (a nije baš nešto jak) sigurno bi mu trebao period adaptacije,a navijači nisu imali strpljenja sa Quaresmom (za kojim smo toliko kukali),te isto tako sumnjam da bi imali sa Aguerom.Meni je za njega Španija idealna liga,nikako mi ne odgovara za Serie A,a i ne mogu da se sjetim zadnjeg igrača iz Španske lige koji je briljirao u Italiji...
Po meni,nama treba neka "mašina za golove" koja će u paru sa Ibrom i dobrim playom iza sebe cijepati protivničke mreže.Dakle,moj favorit je Rossi kojeg definitivno treba ubaciti u anketu.Mlad,eksplozivan,dobra završnica+talijan,kao premija,a i bio bi jeftiniji od Aguera.
CurvaNord69
06-04-2009, 18:53
Dodaj rossija u poll, a ako nemoze aguero on je u svakom slucaju bolji od drogbe i milita, U SVAKOM.
da Zlatane, se sječaš kako je Rossi igrao dok je bio posuđen Parmi pred oko 2 godine?
igračina
Enfant Terrible
06-04-2009, 18:59
Dodaj rossija u poll, a ako nemoze aguero on je u svakom slucaju bolji od drogbe i milita, U SVAKOM.
Ma naravno da je bolji,Drobu i Milita ne računam kao ozbiljne kandidate i iskreno se nadam de će ostati u svojim klubovima.
EDIT:
da Zlatane, se sječaš kako je Rossi igrao dok je bio posuđen Parmi pred oko 2 godine?
igračina
Naravno,ali to sam zaboravio napisati.9 golova u 19 utakmica u dresu Parme koja se tada grčevito borila za opstanak znači da je kadar igrati u Serie A...
Quagliarella
Ali ne zato sto ga volim nego zato sto ima najvise sanse da dodje
Balotelli#45
06-04-2009, 20:21
Ja sam najpre od svih za cassana ali nista o njemu zadnjih mesec dana
Dodajte Cassana..mada smo se vec ispucali :)
Balotelli#45
06-04-2009, 20:46
cassano bi nam realno najbolje seo i on je realno gledano bolji od svih ovih ovde a plus je interovac italijan i nije star 27 nije mnogo a kvalitete to da nepominje on i ibra cuda bi pravili
Ma dodajte onda i Nikolu Zigica :P
CurvaNord69
06-04-2009, 21:39
Ma cassasno+rossi :D i igramo
cassano ibra rossi :D
Grujinho
06-04-2009, 22:02
nebi ni TEVEZ bio loš...ipak če biti prost igrač na kraju sezone
pa gdje su Corradi, Pellissier, Di Vaio, Konan, Amoruso, Spinesi, Abruscato, Jeda, Floccari, Cavani ..... hehehehe
Amico Laziale
07-04-2009, 15:55
glasah za Quagliarellu....
Quaresma#7
07-04-2009, 18:44
Ja bih Rossija ili Aguera. To je stvar naše uprave, Morattija i Mourinha. Mada Aguero je Aguero i ipak bi više njega volio viditi u Interu.
Ja bih Rossija ili Aguera. To je stvar naše uprave, Morattija i Mourinha. Mada Aguero je Aguero i ipak bi više njega volio viditi u Interu.
Da ali Rossi je ipak Rossi :ivan:
CurvaNord69
07-04-2009, 19:42
Ma milito je milito :ivan:
Balotelli#45
07-04-2009, 19:54
al nemozes da kazes da Konan nije konan :ivan:
CurvaNord69
07-04-2009, 20:01
nemoze se rec da ivan nije budala :ivan:
Ma vas dvojica(curva i vanja) ste nesto mnogo slozni u zadnje vreme :P da se nije rodila nova ljubav na forumu :ivan:
Quaresma#7
07-04-2009, 22:39
A ma jedite govna. :vfunny: Zar vi nebi radije uzeli Aguera umjesto Rosija i starog Milita.
evo gledam villareal-arsenal . I ovaj rossi se uopće ne vidi , neznam da ga je komentator i jednom rekao , da je primio loptu ili nešt . Bezopasan prema golu i nevidljiv.
Enfant Terrible
08-04-2009, 00:29
evo gledam villareal-arsenal . I ovaj rossi se uopće ne vidi , neznam da ga je komentator i jednom rekao , da je primio loptu ili nešt . Bezopasan prema golu i nevidljiv.
Nisam gledao utakmicu tako da ne mogu ništa reči (čekam pregled),ali vidjeh da je na goal.com dobio solidnu ocjenu 6.5 uz objašnjenje: "A game of two halves. A constant thorn in the first, passing the ball to Senna before the goal, Rossi lost his way in the second."
CurvaNord69
08-04-2009, 00:34
Ja nisam bas pratio utakmicu, radio sam na comp nesto, ono pogledo sam kad je sansa bila, al nisam ni ja cuo da je reko neko "rossi"
ja sam gledao
u početku je bio pričično dobar, vidjela se ogromna tehnika u nekoliko akcija vidi se kad dečko ima loptu u nogama ne možeš mu je uzet a i doda uvijek kvalitetno, ali problem je u tome što je u drugom dijelu cijeli Villareal pao, nije bilo cijelog villarelal pa tako ni njega
Al možemo ovako cijeli dan, Matias Fernandez super talent pa njega se još manje vidjelo,a li to je opet drugi dio, Senna je bio super, znači li to da trebamo njega kupiti?
mislim nemojte ić na ono ovog se ne vidi nije za nas, onda automatski ispada da je senna za nas...mislim niste to mislili ni rekli ali ono...rossi je veliki talent nije još toliko veliki igrač ali vidi se da je vrlo dobar igrač po meni
mauro da se razumijemo , kupovina senne bi bila greška ali nemožeš reć da on nije kvalitetan. Meni je među top 3 vezna igrača na svijetu. Nosi sam veznu liniju villareala a i standardan je u španjolskoj i bio veoma važan na prošlom europskom prvenstvu, igrač iz sjene. Čuvao i krpao za ovim zvjezdicama iz španjolske. Jedini vezni igrač koji se trenutno može mjeriti u interu sa njim je cambiasso i vieira(po klasi) . Iako obadvojica nisu u nekoj formi trenutno.
za rossija, mislim da je to igrač koji dobro igra kada njegova ekipa pritišće i igra na protivničkoj polovici. Kada se povuče , nema tu brzinu i dribling i praktički je beskoristan, može uštopat loptu i lijepo doda ali to je sve. Rossi je dobar igrač ali koliko bi nama došao kao neko pojačanje, još sam skeptičan
da ma nemoj mislit da sam tako mislio, i meni se senna sviđa
Grujinho
08-04-2009, 11:57
od napadača smo došli do defenzivnih veznih :)
ja bi za prvu opciju izabrao Aguera, ali u slučaju da ne dođe, odmah bi išao po teveza... on če biti bez kluba na kraju sezone, odnosno njegova posudba u Manchesteru če se završiti...dakle bit če Free agent...a on je klasa, veliki borac, koji zna i pucati i dodati... braniči u italiji ga nebi pojeli, jer je dosta fizički jak, a i dobro bi se osječao u Interu zbog svih naših argentinaca
neće biti free agent jer je on ''vlasništvo'' neke tvrtke tamo jebene i nema ništa od njega ako se ne plati 20ak M€
Enfant Terrible
08-04-2009, 13:30
neće biti free agent jer je on ''vlasništvo'' neke tvrtke tamo jebene i nema ništa od njega ako se ne plati 20ak M€
Upravo tako.MSI Sports,na čelu sa Kiom Joorbachianom (dobro poznatom policiji) posjeduje Tevezov ugovor i otkup košta "sitnicu",30M€.Ja za njega ne bih nikada dao tolike pare jer nam ne gori pod nogama za napadača,radije bih se kockao sa Acquafrescom u prvoj postavi.
Balotelli#45
08-04-2009, 13:57
sinoc kad sam odgledao porto manchester bio sam odusevljen hulkom.on bi se ja mislim super snasao u italiji prejak je dobro gradjen,brz ,ima dobar sut,dobru tehniku ima sve sto nam treba
ali to je samo moja zelja :D
ma kakav hulk sebican do bola
Balotelli#45
08-04-2009, 14:28
ma to se moze srediti on je jos mlad
e bas ugleda ovu temu, nigdje aguera lol :)
ali bili smo blizu, vidis da je diego druga opcija :D
DenchiNL
20-02-2010, 05:50
ma daj ih sviju hahaha
citava nova linija napada: Aguero-Drogba-Cassano
a ozbiljno ne smijem ni pomisliti kako bi bili ubojiti Milito i Drogba zajedno
Balotelli#45
20-02-2010, 12:15
ma ne bi to bilo to previse su slicni ipak svi znaju da bi najbolje bilo
Pandev/Balotelli----Milito/Etoo----CASSANO
:D
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.