View Full Version : Nicolas Andres Burdisso
http://www.inter.it/aas/img/108372.jpg
Mjesto rodjenja: Altos de Chipion, Argentina
Datum rodjenja: 12. April 1981.
Visina: 182 cm
Burdisso je clan Intera od sezone 2004/2005. Prije toga je 5 godina branio boje Boce Juniors. Dosao je kao jedan od najperspektivnijih defanzivaca Latinske Amerike. Moze igrati na pozicijama stopera, lijevog i desnog beka, kao i zadnjeg veznog. Izueztno borbem, jak u vazdusnim duelima. Nerijetko je opasan pred protivnickim, ali i svojim golom.
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=2724
Pauzira Burdisso dva mjeseca
Balotelli#45
08-03-2009, 15:38
e bas mi ga je zao juce je super odigro onih pola sata
Quaresma#7
08-03-2009, 18:03
šteta
http://www.calciomercato.com/index.php?c=28&a=115301
Kaže Burdi da se vraća za mjesec dana :)
Isto tako Cordoba kaže da se jučer dobro snašao sa Cambiassom, a za Samuela kaže da poznaje mentalitet argentinaca, ako je risk minimalan, za takvu utakmicu on će i riskirati
http://www.calciomercato.com/index.php?c=28&a=115301
Kaže Burdi da se vraća za mjesec dana :)
Isto tako Cordoba kaže da se jučer dobro snašao sa Cambiassom, a za Samuela kaže da poznaje mentalitet argentinaca, ako je risk minimalan, za takvu utakmicu on će i riskirati
To je to..malo koja nacija na svijetu posjeduje taj sportski duh i pozrtvovanje kao veliki Argentinci..zivjela Argentina :)
ja sam evo crnogorac pa da igram fudbal ne znam sto bi me sprijecilo da igram takav mec...samo ako bi bio u stanju da mogu da trcim :)
Balotelli#45
08-03-2009, 22:51
znamo sta ce CN69 reci na ovo :ivan:
Nicolas danas broji 28. godina... Neka ti je srecan majstore :D
Fisso, fisso con Burdisso...
Nicolas danas broji 28. godina... Neka ti je srecan majstore :D
Fisso, fisso con Burdisso...
hehe tako je nera fisso,fisso con Burdisso :D
Sretan rođendan Burdi, želim ti puno manje grešaka, jer nisi ti toliko loš koliko su ti loše pacerske greške ponekad koje ti pokvare sve ono dobro što uradiš, po meni više dobrog nego lošeg ali eto, svako ima svoje ;)
I da nam još puno mesa ispečeš na roštiljadama sa ekipom, to volim vidit ;)
Balotelli#45
12-04-2009, 18:18
happy brdrey too burdivoje :D
Sve cestitke i od mene i kao sta Mauro kaze da se malo opameti i da ne pravi pocetnicke greske :hapbday:
sretno ti bilo samo idi hehe
CurvaNord69
13-04-2009, 02:08
Ajde sretan, i da te prodamo za 20mil :D
Evo za Maura lijepa vijest..Burdisso ostaje.. :(
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=4736
pa on bi mogo ostat šta, znamo da neće igrat u prvoj postavi ali on šuti i pravi je borac, ako ga klupa sljedeće sezone zadovoljava neka ostane
---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
a nema smisla da ode Burdi, ona pjesma za Cambija sasso con cambiasso je i za burdija jer je jedna pjesma za njih oboje fisso con burdisso, i on uostalom je glavni kad je roštiljada, on je član naše obitelji i nema smisla da ide :)
Mauro uvijek to fino pojasni ;)
CurvaNord69
20-05-2009, 20:25
Da, on uopce nije tako los stoper, samo sto ima retardirane bas one pogreske za nizeligase + pravi rostilj :D
Quaresma#7
20-05-2009, 21:29
Nije on meni slab. Ima skok, čvrst je i žilav, dobro uzima lopte. Samo nekad ima neki dan kad radi greške kao amater.
CurvaNord69
20-05-2009, 21:31
Ma nije to ponekad, to se precesto desava, jbg.
Balotelli#45
20-05-2009, 21:54
ma burdi je macka za male utakmice al bas da igra protiv manchestera npr. tu je slab ubije ga pritisak u velikim
Fisso con Burdisso... Veliki Nicolas :D
ma zasluzio je momak da ostane u interu kao sto mauro rece nikad se nizasta nije bunio a uvijek moze dorbo doci sa klupe
Quaresma#7
21-05-2009, 11:12
Dobro je to još kod njega da je univerzalac u odbrani more biti stoper, bek (levo-desno) i more igrati u vezi (defanzivac).
Quaresma#7
21-05-2009, 14:37
ma buduci Il Capitano :D
:vfunny::sivi:
Enfant Terrible
02-06-2009, 00:34
Hahaha, evo jedna zanimljiva informacija, drž'te se za stolicu :P
Osvojenim četvrtim uzastupnim Scudettom, Nicolas Burdisso se popeo na drugo mjesto na tabeli Argentinaca sa najviše trofeja. Tokom karijere Burdisso je osvojio 19 trofeja, a od njega više je osvojio samo Alfredo Di Stefano, 21. :)
:crazzy::crazzy::crazzy:haaha nemogu se prestat smijat :crazzy:
CurvaNord69
02-06-2009, 00:51
Pa osvajo je tamo u argentini, sad ima jos 6-7 godina fore da ta 3 uzme jos :P
Pa osvajo je tamo u argentini, sad ima jos 6-7 godina fore da ta 3 uzme jos :P
upravo tako
Enfant Terrible
02-06-2009, 00:56
Meni ovo nije smiješno, meni je ovo žalosno. Čovjek koji ne zna taknuti loptu bez da nekome ne slomi nogu, stoji bok uz bok sa legendom fudbala kakav je Di Stefano. To je zaista tuga. Naravno, svako ima svoje mišljenje, ali meni je on bio- i ostaće, jedan od najnetalentovanijih igrača novog doba.
to su gluposti da ne zna, haha pa sigurno da nema neku kontrolu lopte ali dečko koji zaslužuje to što ima, i to da lomi nogu je nešto najsmješnije što sam čuo jer u nogometu ima daleko gorih od njega, što onih koji namjerno lome što onih koji su nespretni(iji)
kod njega se ne vidi ni elegancija ni kontrola lopte ali je solidan igrač, igrao u boci koja je ipak uz river najjači arg. klub i ne igra baš makar tko tamo ipak pokušavaju uzimat najbolje što argentina proizvodi i osvajao trofeje sa njima i sad to radi sa jednim Interom iako ove sezone igrao jako malo
osim toga to je samo statistika ne vidim šta bi trebalo bit tužno
ali eto to je moje mišljenje
CurvaNord69
02-06-2009, 01:05
Ma sad ako on to ne pokazuje na terenu tolko tu tehniku, svi misle ono nezna nista cojek s loptom. a pazi kolko je stopera takih sto nisu s tehnikom bas dobri, pa ima ih oko 80%
Meni ovo nije smiješno, meni je ovo žalosno. Čovjek koji ne zna taknuti loptu bez da nekome ne slomi nogu, stoji bok uz bok sa legendom fudbala kakav je Di Stefano. To je zaista tuga. Naravno, svako ima svoje mišljenje, ali meni je on bio- i ostaće, jedan od najnetalentovanijih igrača novog doba.
Potpisujem..upravo TO da jedan Burdisso bude po trofejima najj od svih argentinaca..pored takvih poznavalaca nogometne igre
Potpisujem..upravo TO da jedan Burdisso bude po trofejima najj od svih argentinaca..pored takvih poznavalaca nogometne igre
i šta sad treba napravit?
čovjek se našao u pobjedničkim ekipama u svojoj karijeri što drugi nisu bili oni koji su ispod njega na toj FENOMENALNOJ ljestvici
CurvaNord69
02-06-2009, 01:08
Pa to je sve sreca, pogledaj samo kolko igraca svjetske klase nikad nije osvojilo veliki trofej
Enfant Terrible
02-06-2009, 01:09
to su gluposti da ne zna, haha pa sigurno da nema neku kontrolu lopte ali dečko koji zaslužuje to što ima, i to da lomi nogu je nešto najsmješnije što sam čuo jer u nogometu ima daleko gorih od njega, što onih koji namjerno lome što onih koji su nespretni(iji)
kod njega se ne vidi ni elegancija ni kontrola lopte ali je solidan igrač, igrao u boci koja je ipak uz river najjači arg. klub i ne igra baš makar tko tamo ipak pokušavaju uzimat najbolje što argentina proizvodi i osvajao trofeje sa njima i sad to radi sa jednim Interom iako ove sezone igrao jako malo
osim toga to je samo statistika ne vidim šta bi trebalo bit tužno
ali eto to je moje mišljenje
Jebiga prijatelju, ja ga nikad nisam vidio da je odigrao utakmicu na visokom nivou, a pratim aktivno Inter već preko 10 godina. Koliko sam ja uspio "uhvatiti", tip nema prirodan talent, nema koncentraciju, eleganciju i kontrolu lopte da ne spominjem, to neće imati ni za 10 njegovih karijera. Koliko je puta dobio crveni karton za najgluplje moguće prekršaje? Sjeti se prošle sezone protiv L'poola, bez veze šutirao Arbelou (čini mi se) u genitalije i dobio crveni karton, odnosno drugi žuti, i to kad nam je bio najpotrebniji (u brojčanom smislu, jer po kvaliteti isto kao i da nije tu):lupaglav:. Sjeti se Anorthosisa, igrao je Inter vs. Burdisso, i to remizirao...:rolleyes: I imaš hiljadu drugih primjera...
EDIT:
Što se tiče liste, jeste, to je samo statistika. Ali nekako, kada samo pomislim gdje je tu Batistuta, Maradona, Zanetti i co., velikani koji su obilježili Argentinski fudbal. Pričam o velikanima koji su velemajstori fudbala, zbog kojih trčiš kući gledati TV, a ne o srećkovićima koji su imali sreću igrati u ekipama koje dominiraju u ligama...
Pa to je sve sreca, pogledaj samo kolko igraca svjetske klase nikad nije osvojilo veliki trofej
upravo tako, ili kad je zabio 3,4 gola u sezoni, šta mu ih je djed božičnjak poklonio? sad napraviš statistiku na kraju sezone sa nekim VELIKIM obrambenim igračinama koji nisu zabili ni gola i onda kažeš ''pa to je tužno da ''takav'' igrač zabije više golova od ove ili one igračine'' može i takva ljestvica ne...
mislim gluposti pa to je obična statistika pa nije da je osvojio zlatnu loptu ispred Ibre ili Messija pa ono da je za se čudit
---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:11 ----------
Jebiga prijatelju, ja ga nikad nisam vidio da je odigrao utakmicu na visokom nivou, a pratim aktivno Inter već preko 10 godina. Koliko sam ja uspio "uhvatiti", tip nema prirodan talent, nema koncentraciju, eleganciju i kontrolu lopte da ne spominjem, to neće imati ni za 10 njegovih karijera. Koliko je puta dobio crveni karton za najgluplje moguće prekršaje? Sjeti se prošle sezone protiv L'poola, bez veze šutirao Arbelou (čini mi se) u genitalije i dobio crveni karton, odnosno drugi žuti, i to kad nam je bio najpotrebniji (u brojčanom smislu, jer po kvaliteti isto kao i da nije tu):lupaglav:. Sjeti se Anorthosisa, igrao je Inter vs. Burdisso, i to remizirao...:rolleyes: I imaš hiljadu drugih primjera...
slažem se osim koncentracije, recimo ove sezone protiv genoe u gostima imao odlične duele i odlično tempirana presjecanja lopte dok nije izašao zbog ozljede i ima on tako par tekmi ali ljudi pamte velike greške njegove, bio bi on još bolji da mu se daju utakmice za redom, po meni on je veoma koncentriran, a što se liverpoola tiče tamo je materazzi sjebo gore a to nitko ne spominje i koji je mnogo puta dobio crveni i one sezone kad je shevchenka šutirao ne znam imali smo sreće da nije dobivao crvene
Enfant Terrible
02-06-2009, 01:16
a što se liverpoola tiče tamo je materazzi sjebo gore a to nitko ne spominje i koji je mnogo puta dobio crveni i one sezone kad je shevchenka šutirao ne znam imali smo sreće da nije dobivao crvene
Heheh, Matrixa smo "oprali" svi zbog tog crvenog svi, od navijača, preko igrača, osoblja Intera, itd...:P
i šta sad treba napravit?
čovjek se našao u pobjedničkim ekipama u svojoj karijeri što drugi nisu bili oni koji su ispod njega na toj FENOMENALNOJ ljestvici
Sudbina Mauro..ali mislim da ni jedan ARGENTINAC ne bi volio da im Burdisso bude igrac sa najvise trofeja jer je to za njih ponizno..on je dobar kao covjek ali..
naprotiv, to je čovjek tvoje zemlje i ako ima toliko i toliko trofeja to je razlog za ponos
Pratim Argentinu dosta..i vjeruj da bi npr Brazilci se nasladili tome i podrugivali im se..rivalstvo..to mi prvo pada na pamet..
brazilci im se mogu u mnogočemu podrugivati, npr. broj osvojenih svjetskih prvenstava i opet šta sad da naprave
Hahaha, evo jedna zanimljiva informacija, drž'te se za stolicu :P
Osvojenim četvrtim uzastupnim Scudettom, Nicolas Burdisso se popeo na drugo mjesto na tabeli Argentinaca sa najviše trofeja. Tokom karijere Burdisso je osvojio 19 trofeja, a od njega više je osvojio samo Alfredo Di Stefano, 21. :)
ajde onda neka ostane jos dvije sezone u uvalimo ga za 10m :)
sto se tice kikseva, nikada mi nece ispasti iz glave onaj kiks protiv juventusa u kupu, kada je promasio loptu i pao na dupe a onda za del pierom i otpozada mu polomio noge i crveni :D
Hmm... Meni je Burdisso banja :D Fisso con Burdisso...
Po meni, Nicolas je dobar odbrambeni igrac. Ove godine u pripremnom periodu, dok je imao mjesto u prvoj postavi, bio je najbolji igrac nase ekipe. Isto tako, sto Mauro kaze, protiv Genoe je bio dobar. I imao je jos nekolike solidne partije. Prosle godine protiv Udinesea u gostima, sjecam se odlicne partije na mjestu desnog beka. On je godinu dana prakticno ostavio fudbal, kad se vratio u Argentinu, zbog bolesti kcerke mislim. To je dug period za igraca od 22-23 godine. Sad mi se cini, da je tek uhvatio zalet :)
Sad, o tehnici je glupo pricati, kad su u pitanju stoperi.. Sto bi tek rekli o Rivasu.. :rolleyes:
Ukoliko Burdi ostane ovo ljeto u Interu, ja presrecan, jer se covjek vezao za klub i odlicno je rjesenje za rezervu koja se ne buni, a odradi sovje (samo ne kao protiv Kiprana). Isto tako, ako ode, igrace mnogo vise, i mislim da ce pokazati svoj kvalitet.
Balotelli#45
02-06-2009, 14:27
ma meni je burdisso uvek bio mnogo drag ali ponekad mi je tolko smesan da bi mi bilo zao da ode :D Fisso con Burdisso :D
Svaka casta a i ta statistika netreba da bude neka sramota pa kad bi bio prvi bilo ko od vas neverujem da bi rekao iko da je to samo zbog ciste srece
CurvaNord69
02-06-2009, 14:36
Ja cu citirat krunu jurcica : ljudi koji koriste statistiku za mjerila nemaju pojma o nogometu :)
Krenimo od sezone koja se tek zaključila, koja je tvoja analiza?
Pozitivna, osvojili smo scudetto i to je vrlo dobro za cijelu momčad. S osobne strane, može se igrati više ili manje, bolje ili lošije, ali ja sam vrlo sretan, sretan za ono što sam odigrao i što imam novog trenera od kojeg sam mnogo naučio.
Često se priča o tvojem mogućem odlasku? Ima li ponuda?
Ne, naprotiv. Ja sam pričao sam sa Mourinhom koji mi je rekao da je zadovoljan sa mnom i da imam mnogo za dati Interu. Zato za sada želim ostati u ovoj momčadi.
Priča se mnogo o mercatu u Interu.Da li bi bila pogreška prodaja Ibre i Maicona?
To su dva jedinstvena igrača na svijetu i nalaze se u prestižnom klubu kao Real Madrid i Manchester Utd, ali prirodno je da budu traženi. Nisam ja taj koji bi trebao komentirati o njihovoj eventualnoj prodaji ali mogu reći da su dva fenomenalna igrača.
Što se tiče kupovine dolaze dva igrača kao Milito i Motta. Je li dovoljno da se osvoji liga prvaka ili su potrebni Drogba ili Eto'o?
Ne znam. Ja pričam o onima koji su ovdje i mislim da Inter s obzirom na ono što je pokazao posljednjih godina zaslužuje prolaz osmine finala koji je za nas ''karma''. Mislim da unatoč jednom ili dva pojačanja baza momčadi je uvijek bila vrlo dobra.
Kakav je tvoj odnos s Mourinhom?
Vrlo dobar, odličan rekao bih. Puno sam naučio ove godine. Kad je mogao uvijek me stavljao u igru, kao što sam i rekao. Ova godina je bila veoma pozitivna za mene. Bila je to sezona u kojoj sam igrao samo u sredini, što se nije događalo iz vremena Boce Juniors. Imamo odličan odnos i nadamo se nastavku zajedno.
Znači tvoja je želja da nastaviš igrati za Inter?
Da to je moja želja. Apsolutno ne razmišljam o promjeni.
dugo je kod nas, zasto bi isao :)
Ovaj naucnik trazi raskid ugovora izgleda...
Eto, poslije Maxwella koji je djelovao fin, sad i Nicolas ide. Ovo ce nas kostati para. Onako bi ga prodali za nekih 6-7M, a ovako ga mozemo izgubiti za sicu.
Hmm.. Ljudske velicine...
:yes::byebye: konacno se sjetio
ahahah neeemojte sad glumit
samo ga sprdate i za svih ne vrijedi ništa
ali neee sad odjednom a jooj možemo dobit 6,7,8 bla bla milijuna a on tako
e baš mi je drago!
---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
http://i28.tinypic.com/2h7314i.jpg
ado_inter
19-08-2009, 12:01
ma njegov odlazak nas samo moze pojacat nista drugo neka mu je sretan put i naravno zelim mu svu srecu u nekom drugom klubu ;)
Grujinho
19-08-2009, 12:15
Ah....bolje da se brinete kada če Obinna i Rivas otiči, a ne Burdisso...imao je on svojih kikseva, ali nema puno igrača, koji mogu igrat na svih obrambenim pozicijama...ako ode, neču baš žaliti za njim, ali nije ni toliko slab, kao što neki pričate, a da ne govorim da su u ekipi još i veči antitalenti od Nicolasa.
Ma nek ide ne zalim para :D
Quaresma#7
19-08-2009, 13:25
Vrata su mu otvorena more slobodno otiči.
Enfant Terrible
19-08-2009, 13:31
Ovaj naucnik trazi raskid ugovora izgleda...
Eto, poslije Maxwella koji je djelovao fin, sad i Nicolas ide. Ovo ce nas kostati para. Onako bi ga prodali za nekih 6-7M, a ovako ga mozemo izgubiti za sicu.
Hmm.. Ljudske velicine...
Moram priznati da me je zatekla ova vijest. Osim što je retardiran kao igrač, nisam znao da je ovakav fukljaš. Vjerovatno mu je to "zahvalnica" Morattiju što mu je izašao u susret kada je imao privatnih problema po Argentini, i godinu dana nije trenirao.
Ipak, sama pomisao da ovog fudbalskog harakirija nema u timu, donosi mi ogromno olakšanje. Isto se nadam i za Rivasa&Co.
Ma nek ide ne zalim para :D
mi se cjenkamo sa realom oko SNEIJDERA za 5m, a cijena mu 20m, a tebi nije zao nekih 7m?!
pa covjece obinna kosta toliko, a ti bi burdija koji toliko dugo sa nama tek pustio
mi se cjenkamo sa realom oko SNEIJDERA za 5m, a cijena mu 20m, a tebi nije zao nekih 7m?!
pa covjece obinna kosta toliko, a ti bi burdija koji toliko dugo sa nama tek pustio
a sta treba uraditi kad hoce da ide, drzati ga nezadovoljnog, tek ce tad biti kikseva
ma ko, on ne zeli da ide to i jeste problem, on zeli da ostane kod nas i dokaze se
ma ko, on ne zeli da ide to i jeste problem, on zeli da ostane kod nas i dokaze se
pa nera kaze da on zeli raskid ugovora
ahahah neeemojte sad glumit
samo ga sprdate i za svih ne vrijedi ništa
ali neee sad odjednom a jooj možemo dobit 6,7,8 bla bla milijuna a on tako
e baš mi je drago
Iskreno se nadam da ovo nije bilo upuceno meni, jer ako ga je iko hvalio, to sam ja.
pa nera kaze da on zeli raskid ugovora
Tako pise svudje...
ako je vec tako, ja bih odbio, strpao ga u primaveru, i cekao ;)
Choda_Bg
19-08-2009, 14:25
I ja zelim da pozdravim Burdisa:)
Quaresma#7
22-08-2009, 22:41
Ovo znači more iči več u istoriju
na posudbi je, ali jos uvijek nas igrac ;)
Quaresma#7
22-08-2009, 22:53
Ali more se preseliti dok je na posudbi :D
ma joj vrati ce roma njega prije roka hahahhaa
Inter boy
23-08-2009, 14:43
on Mexes će Romi više golova zabiti nego što će zaustaviti
Burdisso: 'Roma better than Inter'
http://www.football-italia.net/aug25k.html
a i ovi ga danas isto s tim naslovom odmah da bude bombastično..baš sam danas o tome pričao s talijanskom ekipom na interfans.org, mnogi ga kritiziraju ali neki mu iskreno žele sreću, tj. napisao sam i tamo a i lijepo piše u tekstu da on kaže kako je estetski igra rome ljepša od intera, samo to, i kaže da inter inzistira na konkretnijoj igri a ne na ljepoti, što je živa istina, već godinama znamo to, i na kraju još kaže da će po njemu inter biti prvak
eto još je lijepo i zatvorio, što više reći ? :)
i ja sam istog misljenja, svi ga sude, ali nista slagao nije :)
ma on je proslost intera, nadam se da se nikad nece vratiti hehe
Radije zelim ostati u Romi, nego se vratiti u Inter
Odlucio sam napustiti Inter i dobro sam se snasao ovdje. Roma je dobar klub za mene, zivi za fudbal i ovdje sam da pobjedjujem ..
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/11/25/1646759/nicolas-burdisso-i-want-to-remain-at-roma-rather-than-go-back-to-
ne zavidim ti Burdi, sretno ;)
Balotelli#45
25-11-2009, 18:09
kad je on srecan i mi smo srecni :sivi:
on srecan mi srecni pa bolje nemoze :D...
ko je sretan, ja sam potopljen
mozete li vjerovati sta trazi, nakon sto nas je pljuvao neki dan, sipu mi racku burdii!
Mancini sent offer for Burdisso (http://www.interfanzone.com/mancini-sent-offer-for-burdisso/)
Grujinho
07-06-2010, 20:31
ja bi ga namjerno prodao :D
plus 15m na rafinu banku, off course we're gonna accept it :)
ali, pitanje je da li ga roberto i dalje zeli, nakon ovako ruzne izjave
Ado525INTER
07-06-2010, 20:57
nadajmo se da to roberto nije procitao ili cuo ....Dokaz tih 15 miliona je da Mancini jos potajno voli inter doci ce nam opet jednog dana nazad hehe
filip.sk
07-06-2010, 21:18
Ja mislim da ovo nema blago veze, 15 milioni za Burdiso? Pa Maxwel smo ga prodali za 5, Chivu je bio 15, ali Burdi, no way, dera ovaj put imas los source :)
Grujinho
07-06-2010, 21:20
to city filipe, to je city :)
Ja mislim da ovo nema blago veze, 15 milioni za Burdiso? Pa Maxwel smo ga prodali za 5, Chivu je bio 15, ali Burdi, no way, dera ovaj put imas los source :)
zar ti mislis da je cijena maxwella bila na nivou, za to krivi mourinha
a ovo je sa goala, dok je burdi to izjavio, onda mora da je i ponuda tacna
pa sigurno ga nasi ne bi dali ispod 10m, a da ne bi rastezali, RM ko gospodin kao poklon cestitka za LP od njega, 15m ;)
filip.sk
07-06-2010, 21:36
Aaaa poverljiv izvor, goal.com :sivi:
Ja mislim da nema sansu da daju 15 mil ali videcemo...
znaci dera kad je dobar transfer zasluzni su Branca i Oriali,a kad se proda Maxwell ( koji je imo samo jos godinu ugovora ) za 6 miliona onda je kriv Mourinho :P :D a Burdia prodat njemu u intat :D
ko je rekao da je povjerljiva informacija.. ja naglasim kad je ;)
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------
znaci dera kad je dobar transfer zasluzni su Branca i Oriali,a kad se proda Maxwell ( koji je imo samo jos godinu ugovora ) za 6 miliona onda je kriv Mourinho :P :D a Burdia prodat njemu u intat :D
jesi ti cudan, sta ti ovde nije jasno, mnogo clanova se slozilo sa mnom
nasi ga sigurno ne bi prodali da ga Mou nije smatrao viskom ;)
ma furam te malo :D a i nije nam bio potreban jer je trazio preveliku platu...ha ya
ado_inter
07-06-2010, 22:10
ja bih te dera zamolio da ovog izbacis iz ove teme jer ga vise ne smatram interovim igracem a nit zelim da vise bude i nek ide gdje god hoce da Bog da mu onaj iz valencie opet slomio nos
slazem se, ne bih ga voleo ni 2 minuta kod nas vise, neka iz rome direktno ide u PM
Bolje da ide direktno u City, oni nude 14 miliona :D
pa o tome i raspravljamo dragi nera hehe, poceo si i ti da ne citas
Hidalgo, Burdissov agent:
"Svako ima pravo da trazi sto hoce, ali ako Inter trazi 10 miliona eura od Rome za transfer Burdissa ..to znaci da oni nemaju namjeru da zakljuce dogovor", rekao je Hidalgo za SkySport24
"Odusevljen sam jer je igrac koji nije bio na spisku za Ligu Prvaka, kojega su se odrekli u Januaru ..dosao da toga da njegova vrijednost od nista poraste na 10 miliona eura"
"Bez obzira, umorni smo od ovoga. Sve sto znam je da je moj igrac uznemiren, zabrinut ..da zeli znati gdje ce igrati sljedece sezone."
"Proslo je tri mjeseca kako radimo na rijesenju i vrijeme je da postignemo dogovor."
goal.com
Enfant Terrible
04-07-2010, 03:34
Slažem se da ga uprava ne da Romi za siću, čisto iz principa, zbog "dobrih" odnosa dva kluba. Ali bez obzira na sve, i dalje mislim da je Burdisso najveći anti talent koji igra u Serie A (vjerovatno i šire). Ukoliko deal s Romom propadne, trebamo naći sve načine da ga se riješimo :D
Zanetti27
04-07-2010, 11:16
treba malo spustit cijenu pa deal nece propasti.kako smatraju da ce roma dati 10 mil. za njega a nemaju niti za biber.
kao sto si vec rekao burdisso je doslovno 100% anti talent,ja stvarno ne znam kako je on dosao uopce do intera
Quaresma#7
04-07-2010, 11:34
Ma neka jim ga turnu za 6-8M€ i kraj priče. Interu jedan milijon ništa ne znači toliko koliko njima.
sta je ovaj agent smrco, da je njegov balonja prihvatio ponudu man cityja, sve bi se zavrsilo do sada
ma ovaj ne vredi ni 3 mil, nikad ga necemo prodati ovim tempom :D
Esquivel
06-08-2010, 02:28
Nastavlja se stara prica.
Uprava Intera zateže pregovore sa zainteresovanim klubovima zbog čega postoji realna opcija da Roma oudstane od Nikolasa Burdiza koji je prošlu sezonu odigrao na pozajmici u Rimu,
"U Romi su mi jasno stavili do znanja da daju sve od sebe da dovedu Burdiza, ali ukoliko Inter i dalje bude rezervisan, oni će se okrenuti nekom drugom fudbaleru. Nikolas je ne krivi nikoga, ali je nestrpljiv jer što pre želi da sazna na čemu je", rekao je agent argentinskog fudbalera Fernando Hidalgo.
Ovaj Hidalgo je stvarno dosadan ..svaki dan goal.com izbacuje vijest o tome kako je on rekao da je njegov Burdisso isfrustriran, depresivan, nestrpljiv itd ..
Vise mi lici na to da mu je psihijtar, a ne agent :D
Pirate_Girl4
14-01-2011, 00:30
Treba i ovu temu premjestiti u oblast gdje su bivši igrači... :)
necainter
14-01-2011, 01:40
sto se leki zalaze za forum nesto...prvo tabela,sad ga cisti :P
Bolje da se obrise, da probam zaboraviti, da je ovaj balvan ikad igrao za nas !
Quaresma#7
14-01-2011, 13:56
Mičite ovoga u bivše :D
DenchiNL
07-02-2011, 08:35
hvala ti za treci crveni ove sezone, zaista si se pokazao kao "pojacanje" za Romu a narocito protiv Rome hahahhaha, ti si zaista specijalan igrac, mislim isao si u skolu za "specijalnu" djecu i to hahahah
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.