PDA

View Full Version : Coppa Italia

Mauro7
03-03-2009, 23:39
prva utakmica

Lazio - Juventus 2 : 1

gledao sam kraj prvog i cijelo drugo poluvrijeme, juve vodio u prvom 1:0 i Lazio prepokrenuo u drugom sa dva gola, Pandev i Rocchi ( a tko drugi :) )
kakvo drugo poluvrijeme Lazija za prste polizat, totalno su ih razbili, kakav ritam, a tko ne vjeruje da je Pandev igračina koju žele najveći evropski klubovi nek si pogelda snimku ove utakmice :rolleyes:
Odlični Pandev, Rocchi, Matuzalem i Foggia, u drugom poluvremenu jednostavno odličan Lazio

CurvaNord69
03-03-2009, 23:56
Ma dje amico sad, i on ima malo razloga za veselje :ivan:

ivan019
04-03-2009, 12:28
Ima da ispadne Juve i da igramo finale sa Laziom i da ih oderemo :ivan:

Balotelli#45
04-03-2009, 21:24
xaxa sta im radi Goran dobro draze mi je ovo no leba da jedem

Amico Laziale
04-03-2009, 23:54
evo me ljudi,razbili smo dupentus ko macku....:D
fantasticna atmosfera,toliki br.zastava u zivotu nisam vidio...
ma pandev una magia,rocchi il CAPITANO,najjaci su...
Al sta je inter radio veceras,ako budemo igrali finale sa doriom,moramo i osvojiti da bi isli u evropu...:eek:

dera
04-03-2009, 23:57
ispadate vi od juventina, ako oni izgube od chelsea.. ako ne, onda vam sretno :D

Amico Laziale
05-03-2009, 00:05
ispadate vi od juventina, ako oni izgube od chelsea.. ako ne, onda vam sretno :D
pa covjece sinoc je dupe igralo u skoro najjacem sastavu,nije bilo Buffona,ali nije ga bilo ni veci dio sezone,nije bilo del piera i to je to...
a kod nas nije bilo rozehnala,zaratea,i manfre jos igro u prvom :ivan:i opet smo ih razgulili,da nije bilo onog jebenog odbijanja lopte od kolarova ne bi zabili ni onaj jedan.
Znaci u drugu tekmu ulazimo jaci za 3 igraca,a oni ce se pojacati samo sa del pierom...Vjeruj mi da nas ne mogu dobit.

Mauro7
05-03-2009, 00:09
da ali pazi poništen im je gol Iaquinte jučer(i to regularan je bio) prije nego su zabili, tako da bi bili zabili jebi ga.
lazio je super odigrao i zasluženo pobjedio, ali pazi jer će gore bit druga priča, trebat će lazio opet odigrat(i to cijelu utakmicu) više nego sjajno da dođu do finala

Amico Laziale
05-03-2009, 00:12
da ali pazi poništen im je gol Iaquinte jučer(i to regularan je bio) prije nego su zabili, tako da bi bili zabili jebi ga.
lazio je super odigrao i zasluženo pobjedio, ali pazi jer će gore bit druga priča, trebat će lazio opet odigrat(i to cijelu utakmicu) više nego sjajno da dođu do finala
upravu si moramo im zabit gol....

Mauro7
05-03-2009, 00:33
osim standardno sjajnih rocchija i pandeva svidio mi se matuzalem jučer, asistaencija za rocchija je bila sjajna.
lazio ima dobru igru u brzini sa tim velikim brojem oštrih i brzih okomitih dodavanja gdje su pandev i rocchi odlični, i ako zarate za uzvrat ne bude ozljeđen(kažem jer se nikad ne zna znam da jučer zbog kartona nije igrao) mislim jednostavno ako bude i on igrao mogli bi im zabiti nešto na neku dobru kontru ili polukontru, trebat će taktički vrlo pametno odigrat, i uzet šanse koje to dođu jer protiv takvih ekipa ti se poslje osveti ako promašiš dobre šanse

esteban
05-03-2009, 00:41
Ove godine necemo igrati u finalu kupa nazalost..ili bolje rec 99,9999% njet

Amico Laziale
05-03-2009, 00:49
osim standardno sjajnih rocchija i pandeva svidio mi se matuzalem jučer, asistaencija za rocchija je bila sjajna.
lazio ima dobru igru u brzini sa tim velikim brojem oštrih i brzih okomitih dodavanja gdje su pandev i rocchi odlični, i ako zarate za uzvrat ne bude ozljeđen(kažem jer se nikad ne zna znam da jučer zbog kartona nije igrao) mislim jednostavno ako bude i on igrao mogli bi im zabiti nešto na neku dobru kontru ili polukontru, trebat će taktički vrlo pametno odigrat, i uzet šanse koje to dođu jer protiv takvih ekipa ti se poslje osveti ako promašiš dobre šanse
pa nasa igra se vec godinama bazira ba tim okomitim pasovima prema pandevu i rocchiu...
Totalna suprotnost od vase igre....koja nam u zadnje vrijeme nikako ne odgovara.Ali to cemo analizirat ako prodemo i mi i vi u finale...:D
A matuzalem je uvijek bio igrac koji moze napraviti pravi potez,samo lik je stalno povrijeden...

ivan019
22-04-2009, 15:50
Inter i Juventus jure zaostatak

http://www.sportskacentrala.com/fudbal/logo/coppa_italia.jpgU sredu i četvrtak igraju se revanš utakmice polufinala Kupa Italije. Pred Interom je izuzetno težak zadatak da pokuša da nadoknadi veliki minus iz prvog susreta sa Sampdorijom, dok Juventus na svom terenu sigurno može da nadoknadi minimalnu prednost nepredvidivog Lacija.

Sreda, 22. april:
20:45h Juventus - Lacio (prvi meč 1:2)

Četvrtak, 23. april:
20:45h Inter - Sampdorija (prvi meč 0:3)

Mauro7
22-04-2009, 22:39
Poluvrijeme : Juve - Lazio 0 : 1
prilično izjednačeno ali odjednom sjevne Zarate i eto ti gola :P

kakva golčina ja sam svršio :P

---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:35 ----------

al ovaj Zarate pustiš mu malo previše prostora ispred njega ispred 16erca i samo će te pitat : gdje je želiš? :sivi:

Amico Laziale
22-04-2009, 22:44
drugovi vidimo se u finalu :)
maurito mother fucking KID!!!
zaculo se par puta ole,ole,ole,oleeeeeeeeeee Interrr Inteeeeer,od 4.000 laziala
juventino pezzo di merda!

Mauro7
22-04-2009, 22:46
drugovi vidimo se u finalu :)
maurito mother fucking KID!!!
zaculo se par puta ole,ole,ole,oleeeeeeeeeee Interrr Inteeeeer,od 4.000 laziala
juventino pezzo di merda!

:sivi: hahaha da
a ove budale su opet nešto srale na početku utakmice protiv Maria

Moca93
22-04-2009, 22:48
ma goveda...juventusu za to treba uzeti podove pa da vidis kako bi cutali ko zaliveni...

ivan019
23-04-2009, 00:36
Lacio u finalu

http://www.sportskacentrala.com/fudbal/logo/coppa_italia.jpgFudbaleri Lacija plasirali su se u finale Kupa Italije, pošto su i u revanš susretu bili bolji od Juventusa. Baš kao i u prvom meču, i u drugoj utakmic odigranoj u Torinu slavili su Rimljani sa 1:2.

Juventus - Lacio 1:2 (0:1)
Del Pjero 64' - Zarate 38', Kolarov 52'

Četvrtak, 23. april:
20:45h Inter - Sampdorija (prvi meč 0:3)

ivan019
10-08-2009, 16:45
Obavljen žreb za Kup Italije

http://www.sportskacentrala.com/fudbal/logo/tim_cup.jpgU ponedeljak su žrebom određeni parovi 3. kola Kupa Italije u fudbalu. Od ove runde se u takmičenje uključuje većina prvoligaških timova, dok će se ostali koji nastupaju u evropskim kupovima uključiti naknadno.

Mečevi se igraju od 14. do 16. avgusta, a sastaju se:

Kjevo - Mantova
Bolonja - Frozinone
Palermo - Spal
Breša - Ređina
Napoli - Salernitana
Ćitadela - Askoli
Sampdorija - Leće
Livorno - Torino
Sijena - Groseto ili Kozenca
Parma - Novara
Atalanta - Ćezena
Lumecane - Ankona
Kaljari - Triestina
Sasuolo - Verona
Katanija - Kremoneze
Bari - Empoli

Artband
17-12-2009, 15:53
Ohoho,ima ova tema,ekstra,taman da se pripremim za ostale parove 1/8 finala.

esteban
17-12-2009, 17:01
Ohoho,ima ova tema,ekstra,taman da se pripremim za ostale parove 1/8 finala.

hahahaha..bio sam ti juce u NK kod nekih prijatelja interista..jedan zaludjen Militom i pokusacu da mu nabavim dres jer mu je to opsesija,drugi zali sto nas ne vodi jos Manco :D ali nijesu toliko vezani za kup Italije kao ti :P

Artband
17-12-2009, 17:10
hahahaha..bio sam ti juce u NK kod nekih prijatelja interista..jedan zaludjen Militom i pokusacu da mu nabavim dres jer mu je to opsesija,drugi zali sto nas ne vodi jos Manco :D ali nijesu toliko vezani za kup Italije kao ti :P

Onda nisu iz Nk :D

U Nk najvise ima Milanista,a nas i Juventina ujuednaceno.

Eh jedva čekam da se vratim kući.

Artband
17-01-2010, 20:34
E prošlo 7 mečeva kupa i niko ništa da napiše,cccc.

ivan019
17-01-2010, 23:52
zato je na juventusovom forumu ova tema puna :D njihova poslednja sansa :sivi:

Artband
27-01-2010, 18:29
Prođe Roma sinoć u polufinale,čeka pobjednika,večerašnjeg duela Milan-Udineze(čitaj Udineze),a Fjorentina čeka nas ili Juventus.

esteban
27-01-2010, 18:37
Prođe Roma sinoć u polufinale,čeka pobjednika,večerašnjeg duela Milan-Udineze(čitaj Udineze),a Fjorentina čeka nas ili Juventus.

Legenda si..vjerni pratilac kupa Italije :)

Huska
27-01-2010, 18:55

:crazzy: legendoo

uglavnom ovo osvajamo mi ili roma :D

Artband
29-01-2010, 18:40
Hvala momci,e sad jeste da su finala protiv Rome postala kult,ali ipak bih ja radije Udineze za promjenu tamo.
Nego treba proći Violu.

Moca93
13-09-2010, 22:39
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gww2l3jmnxI?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gww2l3jmnxI?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

alen odigrao sjajan mec..Interesuje me jel on na pozajmici ili prodan?

InteristaSA
13-09-2010, 22:54
Moca Stevanovicu su prodali 50% ugovora..nek se dokaze nek zabija i vratice se on opet i naravno masno ce to platiti MM:D tipicna prica

Moca93
13-09-2010, 23:03
samo nek ga vrate,kako ce RAfica bez mog prezimenjaka...! :) a i treba nam neko ko ce da se tuce :D

Artband
25-11-2010, 08:57
Evo dobismo i mi konačno protivnika posle poslednjeg kola kvalifikacija u 1/8 finala, A to je Đenova, koja je dobila Vićencu 3-1, posle produžetaka. Neki čudan penal u 88 minutu, ali ipak su to prvoligaši:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NkiPPRV8Wpw?fs=1&amp;hl=sr_RS"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NkiPPRV8Wpw?fs=1&amp;hl=sr_RS" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Juče još Udineze protiv Lećea 2:1, posle produžetka. Naravno penal u poslednjim minutima, i Flores u nadoknadi drugog produžetka.
Oni u 1/8 igraju protiv Sampdorije.

Danas:
Lacio-Albinolefe (Roma)
Kaljari-Bolonja
Katanija-Breša

Sledeće sedmice:
Kjevo-Novara
Fjorentina-Ređina
Bari-Livorno

Rekao bih vam ko su im protivnici, ali mi je slab signal teleteksta na Raiu. :P

Huska
25-11-2010, 09:16
jaaaaa djenove...a sta to mi igramo sa njim u sljedecem kolu...joj ima da im se majke naje*emo :D

sta su sve sinoc promasili otac ih njihov...ono bi i Padev zabijo...likovi su smotaniji od Biabianya

Artband
15-12-2010, 02:48
I ko će drugi da oživljava ovo nego ja, 'ebalo vas svetsko prvenstvo ovo je jače. :ivan:

Noćas prvi meč 1/8 finala Parma:Fjorentina 2-1 posle produžetaka, čak sam i minute golova zapamtio.

Parma je bila bolja u regularnom djelu, dok ga nije zabio Santana u 114, ali onda Krespo koji tek što je ušao pravi preokret 116 i 118, divota prava.

Inače Sportklub prenosi, odlično, taman da se uživa u januaru.

Ostali mečevi kao i naš u januaru.

Artband
12-01-2011, 21:34
Palermo dobio Kijevo 1:0, strijelac Milito iz penala u 80. minutu.

Oni u 1/4 finala igraju protiv Parme.

A naš par igra protiv para Napoli:Bolonja.

Esquivel
12-01-2011, 21:41
Palermo dobio Kijevo 1:0, strijelac Milito iz penala u 80. minutu.

Oni u 1/4 finala igraju protiv Parme.

A naš par igra protiv para Napoli:Bolonja.

Miccoli buraz,Miccoli. :P

A,Milito ti se mota po glavi? :)

Artband
12-01-2011, 21:49
Miccoli buraz,Miccoli. :P

A,Milito ti se mota po glavi? :)

Hahaha, nisam ni obratio pažnju.

Mota mi se svaku noć u snovima. :D

Ma možda ova greška bude predznak da ga zabije noćas. :)

Artband
14-01-2011, 17:52
Juventus je sinoć prilično lako pobjedio Kataniju 2:0 (Krasić u 35. i Pepe u 54. minutu).

U 1/4 finala igra protiv para Roma:Lacio.

Artband
19-01-2011, 01:08
Napoli dobio Bolonju 2:1, tako da eto nama finog protivnika u 1/4 finala, pa da prođu kao nedavno.

Artband
19-01-2011, 21:24
Au, kakav meč za srčku između Sampdorije i Udinezea, regularni dio 1:1, nekako Isla ga zakrtola, onda 1:1 na produžetke uz crveni Desene, ukupno 2:2.
I onda su dobro počeli da izvode penale, dok golman Sampdorije nije poludio i 3:2 na penale.

Igraji protiv Barija pardon, duela Milan:Bari, iako Bari sve šanse za jedinu titulu Milanu kvari.

Artband
21-01-2011, 01:48
Evo sad posle poraza Lacija od Rome 2:1, i pobjede Milana nad Barijem 3:0 (bolje da sam ćutao), igraju međusobno u 1/4 finala.

Ostali parovi takođe iduće sedmice:
Utorak Palermo: Parma 21:00
Srijeda Napoli:Inter i Roma:Juventus u 21:00

Artband
26-01-2011, 00:46
Palermo posle 0:0 u regularnom djelu pobjedio je na penale Parmu sa 5:4.
Čekaju pobjednika duela Sampdorija:Milan.

necainter
28-01-2011, 14:19
Parovi za Polufinale :)
Milan - Palermo (Milan pobedio Sampu 1-2,a Palermo dobio Parmu na penale 5-4)
Inter - Roma (Inter pobedio Napoli na penale 4-5,a Roma dobila Juve sa 0-2)

Quaresma#7
28-01-2011, 14:22
Finale derby della madonnina :zastava::nova:

ado_inter
28-01-2011, 14:27
jel se i ovdje igra na jednu dobijenu i dal se zna dal smo domacini il gosti ???

finale se igra u kini :P

Grujinho
28-01-2011, 14:37
jel se i ovdje igra na jednu dobijenu i dal se zna dal smo domacini il gosti ???

U polufinalu se igraju 2 utakmice...kao u CL...

finale se igra na OLIMPICU u Rimu, a finale SuperKupa se igra u Kini :)

ado_inter
28-01-2011, 14:44
aaa zahvaljujem da detaljnom izvjestaju ;)

necainter
28-01-2011, 15:04

Ovde smo domacini.

Balotelli#45
28-01-2011, 15:11
u kinu protiv palerma :D