PDA

View Full Version : Manchester utd vs. Inter

Pages : [1] 2

esteban
25-02-2009, 12:19
Srijeda 11 Mar 2009, 20:45

Na sledecoj utakmici ulazimo u mec sa glavnim ciljom ne primiti gol sto ce biti vraski tesko kad znamo kako Manchester igra kuci i koju prednost ima na svojem terenu u svakom pogledu

Oni ce od pocetka igrati napadacki jer i sve da povedu 1:0 nece rizikovat da ih mi sa jednim golom izbacimo iz daljeg takmicenja i ocekujem ih u ofanzivnijoj formaciji nego sto su igrali na Giuseppe Meazzu..

Sto se tice nas Mou ce nesto pokusat spremit mada ne znam koliko ce biti djelotvorno kad se Vidic vrace i racunajuci koliko je nasa sredina i uopste igra bila inferiorna u odnosu na njihovu na nas teren pa nam ne ide na ruku i to sto se sledeca igra na grotlo Old Trafforda

Moguca formacija sa kojom bi mi igrali je 4-5-1 bas zbog dominacije njihovih igraca na sredinu u prvom mecu a sa tim bi smo mozda sa igracem vise na sredini terena ih ispresirali i u korijenu zasjekli vecinu napada upravo onako kako su oni nas na naš stadion..mada ostaje pitanje u toj formaciji kako bi sam Ibra izasao na kraj sa Vidicem i Ferdinandom..prva pomisao je lose ali sa kvalitetnim ubacajem igraca sa sredine prema spicu i tecnim dodavanjem sto svakako nije bio slucaj u prvom mecu mozda bi i mogli zabiti jedan gol..pa u drugom ako treba kojeg spica ubacit..
Ako bi igrali u ovoj formaciji trebalo bi ocekivat Maria ili zaboravljenog Mansinija sto je tesko vjerujem jer Mou je 100% rijesio da na Mansinijevu pomoc vise ne racuna sem ako bude bas trebalo silom prilika..

Guro
25-02-2009, 14:08
evo da nastavimo odje....nova utakmcia nova tema...

mi ne mozemo da igramo sa Figom ili sa 5 destruktivaca na sredini...moj predlog bi bio sledeci

..................cambiasso......zanetti.......... .......

...........Stankovic.............................. ............
.........................................Balotelli .............

....................Adriano......Ibrahimovic...... .......

naravno...stankovic bi bio vise defanzivno orjentisan nego Balotelli.....
ili ako vec misli da ide sa formacijom 4-5-1 onda bih ja isao na sledecu varijantu

....Zanetti........Cambiasso......Stankovic.....

...........Adriano..............Balotelli......... ...

...................Ibrahimovic.................... ..

Ili mozdada Muntari igra umjesto stankovica pa daovaj uleti umjesto balotellija...

Komitski Đeneral
25-02-2009, 14:17
Ta druga formacija je sve samo ne 4-5-1... To ne moze nista drugo biti nego 4-3-3

Guro
25-02-2009, 14:24
ja stvarno nisam mogao da stavim 5 igraca u liniji :) jer onda sa jednim spicem nebi nista napravili... ;)

---------- Post added at 13:24 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

ili da udarim jos jednom enter pa onda napravim malo veci razmak izmedju sredine i napadaca ibre :)

Culé
25-02-2009, 14:38
Nije mi jasno zašto svi veličaju Vidića. Da, odličan je igrač, ali neće on spriječiti Inter da pobjedi -- ako treba da pobjedi. Ništa se ne zna...

Mislim da će Mourinho izaći s istom formacijom kao sinoć.

esteban
25-02-2009, 16:48
Na sledecoj utakmici ce igrati Manchesteru Vidic,jedan od najboljih stopera na svijetu,Paul Scholes koji je godinama organizator igre i Rooney koji je medju boljim spicevima svijeta..
Muka ziva kad pomislim da su nas bez ovih igraca na nas teren nadjacali i u prvo poluvrijeme sakrili nam loptu..jos na svoj teren su ubitacni
Nijesam bez razloga zabrinut nego realan..

claudejandamvan
25-02-2009, 17:09
Siguran sam da ce Mou na OldTrafordu istrcati sa potpuno istom formacijom.Eventualno da bi mogao upasti Viera umjesto Muntaria i naravno Samuel umjesto Rivasa/Cordobe.
I siguran sam da ce ta formacija izboriti prolaz.

Moca93
25-02-2009, 17:30
Ja bih umesto muntarija voleo videti mancinja ,mada ne znam jer se ovaj moze nekako ukombinovati on tu....Zaista zasluzje da igra,i on je jedan od brzih igraca....ma nadam se dacemo proci,a ako prodjemo mi osvajamo ls ja vam kazem:)

Grujinho
25-02-2009, 17:31
u obrani podhitno dvojac chivu/cordoba-samuel....u vezi ionako osim vieire nemamo drugih igrača...možda mancini ali težko da bi on igrao tako važnu utakmicu, kad nije ni u serie a igrao gotovo ništa

Guro
25-02-2009, 20:01
zasto tesko kad je evo rivas prakticno iz nicega dosao da igra prvu utakmicu...ako jose bude smatrao da neko treba da igra onda mozemo ocekivati svasta :)

hulle
25-02-2009, 20:54
svi u 16...mozda oni zabiju sami sebi

all3n
25-02-2009, 21:16
volio bih viditi mancinija u sastavu.umjesto muntarija makar..odradio bi on to bolje od njega

CurvaNord69
25-02-2009, 21:24
Ma volio bi maxwella vidit :)

Quaresma#7
25-02-2009, 23:12
Ja bi dao ovaku formaciju:

Julio Cesar
Maicon W. Samuel Chivu Maxwell

Zanetti Cambiasso Muntari Mancini/Balotelli

Adriano Ibrahimović

Zato jer nam u veznoj liniji fali kreativnost i brzina i Mancini/Balotelli je idealan za to. I još fali nam centar sa leve strane a Santon ne zna dati jer ne zna levom nogom pucati a to Maxwellu i Manciniju/Balotellijiu ide super. Maicon i Zanetti super bi surađivali na desnom beku jer su oba prodorna. A okršaj bi bio na sredini koji su kod nas Cambiasso i Muntari najborbenija kod nas. :D

A moja druga formacija je takva

Julio Cesar
Maicon W. Samuel Chivu Maxwell

Zanetti Cambiasso Muntari

Balotelli/Stanković

Adriano Ibrahimović

Guro
25-02-2009, 23:55
mogli bi i da probamo sa formacijom kakvoj je i liverpiu igrao nocas...nesto na foru 4-2-3-1

Grujinho
26-02-2009, 13:51
J.Cesar
maicon- samuel- cordoba -santon/maxwell

cambiasso- zanetti

mancini- stankovič- balotelli/adriano

ibrahimovič

Guro
26-02-2009, 14:01
meni se svidja ova varijanta :)

CurvaNord69
26-02-2009, 14:04
Ma es dobar ti adri sidras klasicni on bi ga na krilo :D

Guro
26-02-2009, 14:06
pa ne bi mu prvi put bilo ovesezone da igra tako nesto

CurvaNord69
26-02-2009, 14:11
Ma jesi ikad vidio krilo sa 1.90 :D

Mauro7
26-02-2009, 14:22
već sad pišemo o postavi? a do tada igramo nekoliko utakmica
uostalom može se netko ozljedit do tada..zar ne bi bilo bolje tih miljon postava što vrtite probat izmišljat 2,3 dana prije utakmice?

Huska
26-02-2009, 14:24
smijesni ste sa tim formacijama zar vi nevidite koja nama formacija najvise odgovara mislim sad jedino sto nam ne treba jest trazit neku novu formaciju jedine promjena koja bi se mogla desit a hoce u odnosu na prrvu utakmicu je ta sto ce igrat samuel umjesto rivasa i to je to

Guro
27-02-2009, 11:51
ljudiii....ja sanjah sinoc dje Ibra izlazi iz igre na Old trafordu u prvom poluvremenu zbog povrede :( :(
jes da mi se snovi ne ostvarjuju nikad ali opet mi nije svejedno :D

ivan019
27-02-2009, 12:29
ljudiii....ja sanjah sinoc dje Ibra izlazi iz igre na Old trafordu u prvom poluvremenu zbog povrede :( :(

hehe pa to ne valja, onda ce Mou morati menjati taktiku, onu klasicnu "baci loptu Ibri i neka bog pomogne" zamenice taktikom "baci loptu Adrianu i neka nam bog pomogne" :vfunny::vfunny:

CurvaNord69
27-02-2009, 13:57
Dok nije taktika daj loptu burdiju sve je dobro :D

Guro
27-02-2009, 14:15
@curvanord
ne znam brate ali evo ti jedna kritika koju si vjeovatgnocuo vise puta...samo ti na ovom forumu si napravio 15% postova...na ostale clanove otpada ostatak...a i da ti oprostim ali na svaki post imas neki komentar ...samo jos sto ne pocnes sam sa sobom da raspravljas ;) ne zamjeri ali ne vidim nikakav kvalitet u tvojih 800 postova...

Huska
27-02-2009, 14:19
ma nek se ozlijedi( na jedno 15-ak dana):D samo da mi prodjemo dalje a i njemu bi dobro doslo malo odmora

CurvaNord69
27-02-2009, 14:20
Ma ako oces idi odma PM deri da mi stavi 0, AKO TI TO SMETA, jeste petina postova i nije imala znacenje (al nisam ja jedini sto to radim) i ako ti ja smetam stavi me na ignore, a ako smetam svima samo recite ja odo

Balotelli#45
27-02-2009, 14:25
meni ne smetas :D
ma nekako imam cudan osecaj sa sledecom utakmicom sa manchesterom imam osecaj da mozemo da ih pobedimo tamo ili bar 1-1 a i mou nije od juce zna on sta treba u ovakvim utakmicama

Guro
27-02-2009, 14:30
brate...meni ne smeta tvoj broj postova....sto se men tice da ih sad imas i 5000....ali samo mozes da obratis paznju da povecas kvalitet svojih postova....
sto se mene tice necemo vise o ovome jer odosmo u off....a ignore opcija meni ne treba jer necu nikoga na ignore stavljati

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:27 ----------

meni ne smetas :D
ma nekako imam cudan osecaj sa sledecom utakmicom sa manchesterom imam osecaj da mozemo da ih pobedimo tamo ili bar 1-1 a i mou nije od juce zna on sta treba u ovakvim utakmicama

Mou mozda zna sto treba da uradi ali je pitanje jesmo li mi u stanju da sprovedemo to u djelo..oni su igrali sa prakticno 2 rovita igraca u odbrani i opet nismo nista ozbiljno napravili...na old trafordu moze biti samo teze

CurvaNord69
27-02-2009, 19:50
Evo sad gledam eurogolove (champions league i cup uefa verzija) i po njima sanse na traffordu su 67%-33% za utd

Mauro7
27-02-2009, 19:56
uvijek me zanimalo prema čemu računaju te postotke, tj. neka formula, šta sve uzimaju u obzir :vfunny: , zašto recimo nije 67,4%-32,6% znači da li to možda i zaokružuju :vfunny: to su neki genijalci što to računaju i pišu

CurvaNord69
27-02-2009, 19:59
E sad ga i ti zasra :P

Mauro7
27-02-2009, 20:03
ne ne ali čuj...ovisi i tko taj dan šta pojede, adri će se pošteno najest dok netko drugi možda neće, isto tako ne znači da onaj koji pojede više će imat više snage od onog koji je pojeo manje, jer i to treba uzet u obzir, znači ovisi kolko si pojeo i šta si pojeo, zatim i razlika u tlaku nije isto igrat na 1010 ili 1020 hPa , zatim temperatura, zatim je li noć prije utakmice žena nekom dala ili nije, jer to je bitno za snagu, oće li to napravit jednom ili više puta u noći? itd. mislim ima tu sad dosta faktora koji utječu na ovaj fenomenalan izračun postotka koji me uvijek impresionira i zbilja bih volio i sam naučiti kako se to računa...

Komitski Đeneral
27-02-2009, 20:11
ne ne ali čuj...ovisi i tko taj dan šta pojede, adri će se pošteno najest dok netko drugi možda neće, isto tako ne znači da onaj koji pojede više će imat više snage od onog koji je pojeo manje, jer i to treba uzet u obzir, znači ovisi kolko si pojeo i šta si pojeo, zatim i razlika u tlaku nije isto igrat na 1010 ili 1020 hPa , zatim temperatura, zatim je li noć prije utakmice žena nekom dala ili nije, jer to je bitno za snagu, oće li to napravit jednom ili više puta u noći? itd. mislim ima tu sad dosta faktora koji utječu na ovaj fenomenalan izračun postotka koji me uvijek impresionira i zbilja bih volio i sam naučiti kako se to računa...

Mauro, ahahahahahahahaha

Huska
27-02-2009, 21:05
mauro znam ja dobrog doktora ima jos nade za tebe :crazzy::crazzy:

CurvaNord69
27-02-2009, 22:50
Idi budalo lijeci se :O

Quaresma#7
28-02-2009, 00:13
Tako nije ni Eva Longoria nije dala Tonyu Parkeru pa je onda igrao ko lud na prvenstvu (na EP ili SP nisam siguran):vfunny:

Mauro7
28-02-2009, 00:16
ma stari moj ne samo da im žena treba reć neću ti dat nočas da imaš snage sutra nego neću ti dat ni sljedećih mjesec dana ako ne prođete, stari moj oderali bi Utd-a 5:0 :lupaglav:

CurvaNord69
28-02-2009, 00:19
Ibra onoj papucar nikad mu neda, ako joj ne sluzi dobro :P

Quaresma#7
28-02-2009, 00:21
Napišimo to Mourinhu na mail, da jih izolira od žena do utakmice i inda raztrgamo Manchester na Old Trafordu. :crazzy:

CurvaNord69
28-02-2009, 00:28
Ma mou ce im kurva dovest da se opuste malo :P

Balotelli#45
28-02-2009, 21:59
nece mou al adri oce :D

hulle
02-03-2009, 02:09
obavezno pogledati do kraja...al komentari joj heheh

http://www.youtube.com/watch?v=NbaDIpta6tw

esteban
02-03-2009, 02:24
Nemam nista protiv ovog rezultata ali se bojim da ce igra biti ista kao sto su ovi odigrali

hulle
02-03-2009, 14:05
ma bitno je da prodjemo heheh

manjact
02-03-2009, 20:48
ma procemo sigurno to vam ja garantujem..ili cemo ih dobit ili ce bit nerijeseno,u suprotno me niko nece ubijedit dok ne dodje 11 mart,ja vjerujem u inter i vjerujem da cemo ih dobit..

Quaresma#7
02-03-2009, 21:02
ma procemo sigurno to vam ja garantujem..ili cemo ih dobit ili ce bit nerijeseno,u suprotno me niko nece ubijedit dok ne dodje 11 mart,ja vjerujem u inter i vjerujem da cemo ih dobit..
Reči ti se pozlatile :D

Balotelli#45
02-03-2009, 21:03
kad bi dao bog :D

manjact
02-03-2009, 21:07
dace ne brinite,samo vjerujte u inter i sve ce bit dobro

Mauro7
02-03-2009, 21:13
dace ne brinite,samo vjerujte u inter i sve ce bit dobro

hehe eto manja svih smirila :)

manjact
02-03-2009, 21:16
hehe eto manja svih smirila :)
hehe ;)

ivan019
02-03-2009, 22:05

Drago mi je da ima optimista na forumu :)

Huska
02-03-2009, 22:06
a sta ti nisi

pa jbt sta vam je ljudi dragi ako zaigramo kao protiv milana ima da ih nema :D

ivan019
02-03-2009, 22:09
a sta ti nisi

Nisam to rekao, samo mi je drago sto svi veruju u prolaz Intera :)

manjact
03-03-2009, 17:38
naravno ivane,nisam jedina ;)

esteban
03-03-2009, 19:50
a sta ti nisi

Ako zaigramo kao protiv bilana bice dobro..ali za razliku od Kaladzea ovamo ce bit Vidic i Ferdinand.. oprez molim!!!!!

http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2590

Ibra ce igrati protiv Manchestera ali za Samuela se jos ne zna

CurvaNord69
03-03-2009, 20:09
Eto hendikepa vec, svi smo vidili kako smo izgledali bez waltera kad nije igro

Balotelli#45
03-03-2009, 20:36
ali cordoba nije bio los dok je igrao nadam se da ce u tandemu sa chivuom biti jos bolji

Guro
04-03-2009, 00:29
ja sam otimista sve do 11 marta nedje oko 22:30 i ne pokaze se suprotno...a ja se nadam da nece :) zato do tada je u svakom slucaju ljepse misliti kako inter ima velike sanse nego li misliti i strahovati kako ce nas mancester nadigrati...ko zna, mozda taj dan igraci mancestera ustanu na lijevu nogu :)

ac1d
04-03-2009, 00:36
ja sam otimista sve do 11 marta nedje oko 22:30 i ne pokaze se suprotno...a ja se nadam da nece :) zato do tada je u svakom slucaju ljepse misliti kako inter ima velike sanse nego li misliti i strahovati kako ce nas mancester nadigrati...ko zna, mozda taj dan igraci mancestera ustanu na lijevu nogu :)

Burdisso i Muntari imaju tu najvece sanse krivo ustati,kad su im obje noge lijeve. XD

Guro
05-03-2009, 21:52
s jel neko zna sto je sa chivuom i samuelom??? da li ce igrati neki od njih protiv genove??? i da li ce uopste biti spremni za ManU...mislim da bez njih mozemo slobodno da predamo mec :D

esteban
05-03-2009, 21:59
s jel neko zna sto je sa chivuom i samuelom??? da li ce igrati neki od njih protiv genove??? i da li ce uopste biti spremni za ManU...mislim da bez njih mozemo slobodno da predamo mec :D

Za Genovu 99% nece igrat a za Manchester se jos ne zna

Balotelli#45
05-03-2009, 23:06
onda ce i protiv genove manja kvota biti na rivasa i burdissa da daju gol nego milito :ivan:

CurvaNord69
05-03-2009, 23:07
Nece igrat rivas, a nije burdi tako los, on to slucajno :ivan:

BamBi
06-03-2009, 00:32
rivas i burdisso djeluju mentalno ograničeni, zbog takvih i je stereotip koji kaže da su nogometaši glupi

CurvaNord69
06-03-2009, 00:35
Ograniceni ko balkon

Mauro7
06-03-2009, 00:40
samo molim da se burdissa ne stavlja baš u isti koš s onim ''igračem''

CurvaNord69
06-03-2009, 00:40
A da burdisso mora u kontenjer za radioaktivni otpad :ivan:

ivan019
06-03-2009, 12:08
samo molim da se burdissa ne stavlja baš u isti koš s onim ''igračem''

Neznam Mauro, tu su negde obojica :D

Enfant Terrible
06-03-2009, 12:53
A da burdisso mora u kontenjer za radioaktivni otpad :ivan:
Hahahahahahhaahaahhahahahahah:vfunny: 'ej,svaka ti čast za ovo,ne pamtim kad sam se bolje nasmijao zadnjih dana:zzzdravo:

Šta je sa Samuel i Chivuom,zašto oni ne bi nastupili protiv Genoe i Manchestera?

Balotelli#45
06-03-2009, 14:13
neznam chivua je mou rekao da ga odmara a samuel se ja mislim oporavio i mislim da ce oboje igrati

hulle
06-03-2009, 14:32
pa nek pokusa s toldom

Guro
06-03-2009, 14:59
Cristian Chivu and Walter Samuel continued their injury rehabilitation with circuit training and agility exercises,

evo sto pise za ovu dvojicu...ja se nadam da ih cuvaju za manu....jer u suprotnom nije dobro...

manjact
06-03-2009, 21:08
e da ce :)

DenchiNL
07-03-2009, 09:12
According to reports in various British tabloids, Manchester United's Cristiano Ronaldo and Newcastle United's Steven Taylor went head-to-head in the tunnel during the half-time break on Wednesday night.

Towards the end of the first half at St. James' Park, the Magpies defender appeared to have struck the Portuguese winger in the face when challenging him for the ball.

However, referee Steve Bennett seemed to have either missed the incident or not deemed it too serious as Taylor was only shown a yellow card.

The Sun claims Ronaldo responded by telling the England Under-21 defender, "Your style of football is s***," to which Taylor replied, "Well you are ugly!"

However, the Daily Express reports that it was Wayne Rooney who told the 23-year-old centre-back, "You’ve always been a s*** footballer."

The 6ft 2in defender's response to 'Wazza' is said to have been, "I might be a s*** player but at least I’m not ugly like you. You’ll always be ugly."

Either way, it is thought that there was a clash between the players that could be investigated by the FA if the referee included it in his match report.

hahah i love taylor
i njima je malo pritisak

Cordoba
07-03-2009, 13:16
Ma taj Ronaldo je cigan,bez obzira kako on dobro igra nema u njemu čovjeka niti malo,smrad... triba uvest Matrixa da mu polomi one fine nogice...

Mauro7
07-03-2009, 13:40
Ma taj Ronaldo je cigan,bez obzira kako on dobro igra nema u njemu čovjeka niti malo,smrad... triba uvest Matrixa da mu polomi one fine nogice...
možda je cigan ali nije neki kostolomac, uvijek ču više poštovat nekog ko IGRA nego nekog ko je pogriješio sport(sve te kostolomce bi poslao u ultimate pa da vidimo kolko su face)
ah da, da Cristiano igra u Interu onda biš isto tako pričao
hvala Bogu da ima igrača sa ''finim nogicama'' jer da nema kakav bi bio nogomet...
a šta će jadan Taylor on je veeeeeeeeelika klasa :vfunny:

CurvaNord69
07-03-2009, 14:06
Pa mauro jest da on igra, ali na svaki faul place, zasto nije s drugim igracima tako. A on cesto puta prljav faul napravi, a pada na svaki kontakt.

Balotelli#45
07-03-2009, 14:14
da i messi ima "nogice" pa ga vole ljudi a ne ko ovaj peder voli ga samo porodica neki navijaci manchestera i mauro :D messi nije govno svaki puta da kad nemoze da prodje padne ko picka i valja se nesto plece cmizdri i pravi grub faulove nije slucaj samo za messij nego on mi prvi pao napamet

Nera
07-03-2009, 14:54
Volim ga i ja... :D
Ronaldo je IGRACINA i tu nema prica. On sigurno jeste antipatican, ali isto je tako i Ibra velikom broju protivnika, pa ga mi obozavamo ;)
Oni dvojica sa Balotelliem bi bili trio snova :D
Svi ih mrze osim njihovi navijaci...

Enfant Terrible
07-03-2009, 15:10
Ne znam,ja nikada nisam volio Ronalda zato što lik nema karaktera,iako je neosporno da je jedan od najboljih igrača današnjice.Jednostavno,taj nema ništa sportsko,ponaša se ko kakva curica na terenu,plače za svaku sitnicu,nema muškosti i kao takvog ja ga ne mogu cijeniti ma koliko dobar bio.Shvatam ja i za Ibru da neki ljudi govore da im je antipatičan,ali za razliku od pederčića,Ibra im karakter na terenu,čvrsto stoji na nogama i brani svoje saigrače,dok ovog Ronalda nije briga ni za koga na terenu osim za sebe.Zato sam ja i prije govorio,meni Ronaldo nikada neće u klasu Ibre,Kake i Messija jer nije dovoljno pokazati da znaš driblati protivnika,važno je pokazati neku ljudskost i karizmu,a Ronaldo nema ni jedno ni drugo.

Balotelli#45
07-03-2009, 16:09
sve sto si rekao je tacno ronalda zabole za saigraca uopste nemisli da asistira itd.. grabi se za svaki slobodnjak svaka lopta zeleo bi da je kod njega

Mauro7
07-03-2009, 16:23
sve sto si rekao je tacno ronalda zabole za saigraca uopste nemisli da asistira itd.. grabi se za svaki slobodnjak svaka lopta zeleo bi da je kod njega

a grabi se a tko ih najbolje izvađa? :ivan: jesi ti slijep??? poglledaj si malo koliko je golova zabio iz slobodnjaka? šta ti da si trenr biš reko ne daj nekom drugom? ti isto svako tolko ga izbaciš ala hulk

CurvaNord69
07-03-2009, 16:31
Ma jest da on u UTD najbolje slobodne izvodi, al mauro nema komentara na personality njegov :D

Enfant Terrible
07-03-2009, 16:32
Kada sam rekao da Ronalda nije briga za suigrače,nisam mislio da je sebićan,da ne asistira itd jer nije tako,već mu je najbitnije da on bude glavna zvijezda na terenu,da je sva pažnja na njemu bude usmjerena,ne briga ga uopšte za suigrače.Evo primjer jedan kao razlika između Ibre i Ronalda.Prošle sezone kada smo igrali protiv PSV-a u LP,Suaza su napali svi igrači PSV-a jer je igrao rukom ne namjerno u 93-oj minuti,a Ibra je stao ispred Suaza i suprostavio se 6-7 igrača koji su ga htjeli linčovati.Kad bi Ronaldo to uradio?On kakav je još bi pomogao protivničkim igračima.Kada se samo sjetim kako je Rooneyu "namjestio" crveni na EP,a skoro najbolji drugovi u Manchesteru.Ja shvatam da su to repke i da je nacionalni naboj motiv,ali onako kolegu "oprati" je fuuuj i tu je pokazao upravo ono što ja tvrdim.Ali naravno,svako ima svoje mišljenje koje treba poštovati,neko voli neko ne voli.

Balotelli#45
07-03-2009, 16:32
dobro slobodnjaci to sam naveo ko primer evo isti je slucaj i kod penala sta kao ostali igraci neznaju da sutnu penal ... kolko god da je dobar igrac nikad nece imati postovanje ostalih navijaca samo zbog svog ponasanja

Mauro7
07-03-2009, 16:45
naravno, kao osoba ni meni nije nešto, barem mi se takav čini, ali ja njega gledam na terenu dok igra i to je sve što gledam, drugo mi ne treba, istina da i dok igra ima te simulacije padanja i to, ali u današnjem nogometu koji je ponekad i pre grub i bez poštovanja prema nekim igračima po meni i ima pravo da to radi, neki ne biraju sredstva da te zaustave malo ih iživcirat nekim padovima simulacijama je dobra taktika, simulacija je nesportski potez, ali i grubi startovi isto tako, a njega se bez dvojbe najviše ruši, imam puno više nepoštovanja prema tim igračima koji ne pridonose estetskoj strani u nogometu, bez ikakvih poteza, bez ičega, samo gruba igra, takvi me najviše živciraju

Nera
08-03-2009, 16:50
Chivu i Samuel su trenirali danas sa ekipom, ali su sve prilike da ce u Engleskoj poceti sa klupe. Ali, da ne bi sve bilo jednosmjerno, i ManU ima problema sa povredama. Ferdinand ozbiljno rizikuje da preskoci mec, dok O'Shea takodje ima problema sa povredom...

ac1d
08-03-2009, 17:07
Morat ce barem jedan igrati ,jer uz Cordobu je samo Rivas dostupan a on je svoje pokazao i mislim da nece vise igrat.

Najbolja solucija bi bila da nam igraju Samuel-Chivu ,ali ok je Samuel-Cordoba ili Cordoba-Chivu.

Mauro7
08-03-2009, 17:50
pod upitnikom je nastup Ferdinanda za kojeg je i Ferguson rekao da nije siguran hoće li ga imati na raspolaganju

claudejandamvan
08-03-2009, 18:16
pod upitnikom je nastup Ferdinanda za kojeg je i Ferguson rekao da nije siguran hoće li ga imati na raspolaganju
Uh kako bi to bilo dobro.Ferdinand im je ipak glavni igrac u obrani i bez njega su sigurno znatno slabiji.

Balotelli#45
08-03-2009, 18:29
ma vidic je bolji dosta od ferdinanda mada bice dosta lakse bez njega

Mauro7
08-03-2009, 18:34
e sad da je vidić bolji dosta od ferdinanda...ne bih baš rekao taman da je malo bolji uglavnom su tu negdje...

Balotelli#45
08-03-2009, 18:38
dobro sad su negde jednaki mozda je vidic malo bolji ali ipak vidic je mladji i duze ce igrati od ferdinanda i vidic je brzi i nekako mi je sigurniji

hulle
08-03-2009, 18:49
nah nece im ni engleska kraljca pomoci..ima da ih rastavimo na faktore

esteban
08-03-2009, 19:09
Za ovaj mec se predvidja dvojac u odbranu Cordoba-Cambiasso :confused:

hulle
08-03-2009, 19:31
a sta mislis da probamo toldo - orlandoni

Enfant Terrible
08-03-2009, 19:34
Za ovaj mec se predvidja dvojac u odbranu Cordoba-Cambiasso :confused:
Šteta,ali u slučaju da nam nisu Chivu i Samuel na raspolaganju onda je bolje i ta varijanta nego recimo Cordoba-Rivas.Ipak je to Manchester a 100% sam siguran da će to Cuchu odraditi vrhunski.

Pročitao sam gore neko poredi Ferdinanda i Vidića...smješno.

Balotelli#45
08-03-2009, 19:34
ma bolje cambi nego rivas onaj tek nesme da igra

esteban
08-03-2009, 19:49
Šteta,ali u slučaju da nam nisu Chivu i Samuel na raspolaganju onda je bolje i ta varijanta nego recimo Cordoba-Rivas.Ipak je to Manchester a 100% sam siguran da će to Cuchu odraditi vrhunski.

Pročitao sam gore neko poredi Ferdinanda i Vidića...smješno.

Ko ce kidat inteligentno na sredinu umjesto Cambija..pa Muntari kad uleti..uleti da sve prsti dok Cambi uvijek na pamet..

CurvaNord69
08-03-2009, 20:01
Ma neznam sta je gore il cambi il rivas. Da budemo iskreni cambi je nikakav u skoku, a bez njega je vezni red nikakav, znaci gubimo 2 pozicije. A rivasa netreba opisivat :D

Nera
08-03-2009, 20:09
Ma kakvi Rivas.. Meni bi prije Mei igrao. Ako nije bolji, bez svega. Da je u Primaveru kakvog manjeg kluba, vec bi on igrao za prvi tim. Sad je na turniru u Viareggiu bio odlican...

Grujinho
09-03-2009, 12:52
IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://www.index.hr/sport/clanak/ibra-porucio-crvenim-vragovima-dolazim-vas-izbaciti-iz-europe/424558.aspx

hulle
09-03-2009, 13:36
IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

http://www.index.hr/sport/clanak/ibra-porucio-crvenim-vragovima-dolazim-vas-izbaciti-iz-europe/424558.aspx

ja na njeg ne racunam protiv manutd ...njima ce muntari zabit hehehe

CurvaNord69
09-03-2009, 14:08
Ma sutra 0-1, 120' rivas :ivan:

Guro
09-03-2009, 14:34
Definitivno nema Chivua....tako da ocekujem u odbrani Maicon Cordoba Samuel I Santon...tacnije nadam se da ce Samuel biti spreman

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Franceso Bolzoni;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

najradije bih zelio da vidim ovakav sastav

.....................Cesar........................ ..

.Maicon....Cordoba.....Samuel......Santon.

.....Zanneti......Cambiasso.....Stankovic...

............Adriano.............Balotelli......... ...

.....................Ibrahimovic.................. ...

mislim da nije previse ofanzivno sobzirom da bi Adri i Mario mogli dosta da pomognu sredini i da iznesu dosta lopti cak i bolje od muntarija ili viere ....

Culé
09-03-2009, 14:38
Što ne igra Chivu? Šteta.

Evo sastav koji bih ja izveo...

------------------------Cesar--------------------------
Maicon-------Rivas-----------------Samuel-------Santon
------Zanetti----------Viera----------Cambiasso--------
---------------------Ibrahimovic------------------------
--------Adriano-----------------------Balotelli-----------

Ali Mourinho nece izaci ovako 100%. :)

Guro
09-03-2009, 14:48
Što ne igra Chivu? Šteta.

povreda

CurvaNord69
09-03-2009, 14:56
Ma samire gdje ti je glava cuj rivas-kamikaza :D
I nevalja napadacki trokut :)

Nera
09-03-2009, 15:14
Cujes Samira, Rivas.. reci Kataloncima da ga kupe, pa neka igra kod vas :P Samuel igra 100%, isto tako izgleda i Ferdinand u ManU.
Nema druge, nego idemo na POBJEDU !! :zastava:

Cordoba
09-03-2009, 15:20
Ja mislim da ce Mourinho izvesti klasicni 4-4-2 sastav, samo neznam sto ce biti sa Samuelom,ipak taj sastav nece biti napadacki, nekako cemo igrati vise zatvoreno a bojim se da braniti se protiv Man 90 minuta nema nikakvog smisla, to je unaprijed potpisan poraz, treba ih ubiti trkom vrsiti stalno pritisak na njihov vezni red, onda ce biti gresaka na njihovoj strani, bilo kako bilo ako se zatvorimo najebali smo ko zuti... tko zna mozda Morinho ima nekakvo iznenadenje????????

Culé
09-03-2009, 15:22
Rivas je kralj. Malo se zbunio prošli put, nije igrao odavno... A Cordoba je nekakav sitan da se bori s Berbatovom i Rooneyom.

Nera
09-03-2009, 15:23
Po meni: Julione; Il Colosso, Caffe Colombia, The Wall, Il Bambino; Cuchu, Pupi, Patrick, Drago; Il Genio & Supermario.

Balotelli#45
09-03-2009, 15:28
a sot zanetti pupi :D

Nera
09-03-2009, 15:31
a sot zanetti pupi :D
To mu je nadimak. Tako se zove njegova dobrotvorna organizacija koja skuplja pare za djecu, kojima je taj novac potreban...

ac1d
09-03-2009, 15:31
Chivua nema velika steta ,on i Samuel su nam najbolji par stopera.

Ako ce biti barem Samuel i Cordoba da se nemora Cambiasso vracat u obranu,jer nam je prijeko potreban u vezi.

Mislim da ce Mou ovako igrat:

J.Cesar -Maicon-Cordoba-Samuel-Santon-Cambiasso-Zanneti-Muntari-Stankovic-Ibrahimovic-Adriano

Guro
09-03-2009, 15:32
u svakom slucaju svi se slazemo da taj mec ne smijemo poceti sa idejom da se branimo pa ako sto bude bude...jer definitivno nije lako igrati a vrlo tesko izdrazati pritisak tima kao sto je mancester svih 90minuta. Odlucuje prakticno jedna greska, pa bilo nasa ili njihova, samo sto njih to ksota duplo i to moramo da iskoristimo

Amico Laziale
09-03-2009, 16:03
ja samo znam da ce njima biti puno teze nego vama.
haj ti znaj da neces primit gol,a ako im zabijete oni onda moraju 2.
A sve mi nesto govori da ce im Adriano zabit...:D

Komitski Đeneral
09-03-2009, 16:34
U ovakvim utakmicama svaka nasa diskusija o formacijama i taktima je nebitna. Sigurno da ce na teren istrcati oni najspremniji-i fizicki i mentalno. Sigurno da su nasi momci spremni za utakmicu, da vjeruju u sebe i prolaz dalje. Uostalom, Mourinho dobro zna sta nas ceka na Old Trafford-u i ne treba sumnjati da su igraci pripremnjeni za svaki moguci scenario.
TAKTIKA ZA MEC - Istcati na Old Trafford, boriti se kao lav, uliti ima strah u kosti i izginuti ako treba za svoj dres. Mislim da su ovi momci spremni za nesto veliko. Prekshjutra vece slavimo!

Guro
09-03-2009, 16:52
ja znam samo da ce nam biti lakse nego na Meazzi....a mislim da im ni zelje ne nedostaje....sad samo da nesto ne krene naopako :)

Grujinho
09-03-2009, 17:11
Jeste vidjeli kakvo je stanje na kladionicama....manchester je na kladionicama čisti favorit... volio bih da jih pobijedimo jedno 0:2 ili 1:3 pa da se useru svi

CurvaNord69
09-03-2009, 17:16
Ma jest me briga za kladionice, kolko puta smo lose odigrali kuci ove sezone a u gostima smo puno bolji.

dera
09-03-2009, 17:21
na dan kada je interu rodjendan (danas), posrala me ptica - bolje da to bude nesto pozitivno inace cu sve da razlupam :D

Guro
09-03-2009, 17:24
bogami ako krenemo da igramo kao u prvoj utakmici onda bolje da te posrao neki orao :) jer cenam dosta srece trebati :D

dera
09-03-2009, 17:31
hihih, ma nece valjda
zasto chivu ne igra?

Guro
09-03-2009, 17:33
povreda....ako se dobro sjecam on nije igrao nijednu posle one sa ManU

Grujinho
09-03-2009, 18:06
cordoba i samuel če vjerovatno igrati

Cordoba
09-03-2009, 18:59
Nema veze kakve su nam sanse na kladionici, na to se ne treba obazirati,nas jedan gol vrijedi kao njihova dva, a volio bi da ih prodemeo pa da svi vide da nismo za baciti

---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

Ne treba se obazirati kakve su nam sanse na kladionici, cinjenica je ta da nas jedan gol vrijedi kao njihova dva,prodemo li svi ce viditi da nismo za baciti

---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:57 ----------

Ups, nesto sam sjebo pa sam dva puta morao pisati, pardon

CurvaNord69
09-03-2009, 19:10
Idi edit pa obrisi :D
Ja se samo molim da samuel igra, jer bez njega smo propali.

esteban
09-03-2009, 19:18
Nadam se da Manchester nece imati onu dominaciju kao u prvom mecu dok mi moramo iskoristit i neku polusansu kao npr protiv Genove..nijesmo bez sanse za prolaz pogotovo sto nijesmo kuci primili gol..tako da..FORZA RAGAZZI!

CurvaNord69
09-03-2009, 19:33
Ono su oni morali iskoristit na meazzi, svi znamo da mou nikad ne ponavlja istu pogresku 2 put. Na traffordu ce bit ravnopravna utakmica, ja se nadam da prodjemo na gostujuce golove :D
Damo li gol prvi, pobjeda je nasa 90%

esteban
09-03-2009, 20:08
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2735
Sudi Wolfgang Stark :confused: ko je ovaj?

Nera
09-03-2009, 20:12
Onaj sto nam je sudio kad smo popili petardu od Arsenala i kad je bila tuca sa Valenicom ;) Nije nam bas neka amajlija :D

esteban
09-03-2009, 20:13
Onaj sto nam je sudio kad smo popili petardu od Arsenala i kad je bila tuca sa Valenicom ;) Nije nam bas neka amajlija :D

Auhhh..valjda bude treca sreca :D

Guro
09-03-2009, 21:01
evo po nekim najavama pocinje mario uz ibru

nego nera ili neko ko zna italijanski :) moze li da mi preprica ovo :D

http://www.youtube.com/watch?v=AGzF4INIzPQ

Nera
09-03-2009, 21:29
Kaze kako trebmamo da se ujedinimo, ponovo uzdignemo i budemo veliki. Da nas grad bude ponosan i velik. Da su ovog govornika "savjetovali" da ne dolazi ovdje (tu prikazuju sliku Mourinha). Da treba da budu u stanju da izadjemo napolju, da zivimo u sreci i radosti. Kaze "bili smo veliki, moramo biti opet". Jer ako to ne uradimo, bicemo kao ovce koje idu na sisanje... Da bira da se bori, zivi, a ne da umre..

Ovo je neki politicki govor iskoristen za video...

Guro
09-03-2009, 21:32
pretpostavih da je neki govor...ali nisam mogao da razumijem nista :D

Mauro7
09-03-2009, 21:35
ma to ti je jednostavno iz filma stavljen govor...

Nera
09-03-2009, 21:36
Dobro je ukomponovano...

http://www.youtube.com/watch?v=wHQ4HJWY2F4 moj najmiliji video...
4.55-5.55 Nadajmo se da ce se istorija ponoviti...

Grujinho
09-03-2009, 23:45
Eo kaže Ferguson, da če inter sigurno igrati Bunker, jer je to talijanska mentaliteta...
http://nogomania.com/Default.asp?podrocje=22&novica=23997

iako nemamo baš puno talijana u ekipi pustimo se iznenadit

Adriano-Hulk
10-03-2009, 01:12
ma moze on da govori sta hoce. Bice jebeno ja se bojim katastrofe koju je Roma dozivjela samo to da ne dozivimo moze, ispadamo 100 posto.

Komitski Đeneral
10-03-2009, 01:20
ma moze on da govori sta hoce. Bice jebeno ja se bojim katastrofe koju je Roma dozivjela samo to da ne dozivimo moze, ispadamo 100 posto.

Aj ne prdunjaj obrazati. Samo nesto mlatis ko da ti je 5 godina da bi bio u centru paznje...

Grujinho
10-03-2009, 01:39
hulk, ti uopšte navijaš za inter ili samo za Adriana...

nema veze kakva je situacija i protiv koga igramo, trebao bi vjerovati u "našu" ekipu

Amico Laziale
10-03-2009, 03:10
ma kakav Manchester,sirovine teske...
Dok nisu nabili merdu sa 7-1 bili su mi jedan od najmrzih klubova na svijetu.
I sada su,ali malo su mi drazi.
Po bokovima vam ne mogu opepelt,kakav ronaldo i pi*ke materine,taj nije ni R od prosle sezone.
Ako vasi stoperi odigraju bez nekih ludih poteza ili kikseva,mislim da je trijumf neupitan.
Gol se i ne mora zabit,ali ponavljam jos jednom,oni se jebeno plase tog gola.

ivan019
10-03-2009, 10:40
Po meni: Julione; Il Colosso, Caffe Colombia, The Wall, Il Bambino; Cuchu, Pupi, Patrick, Drago; Il Genio & Supermario.

Ako budu dva napadaca onda je jedan definitivno Adriano, nema teorije da u ovakvom mecu igraju nedovoljno iskusni Mario a i Ibra ne blista na velikim utakmicama

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:35 ----------

Daj bre, 2x razmisli pre nego sto napises nesto

Nera
10-03-2009, 11:51
Po svm najava igra Mario a ne Adri ;)
I to ce Balotelli mozda igrati povucenije, sa Dekijem iza Ibre, koji bi bio jedini spic.

ac1d
10-03-2009, 12:07
Pa ako Ibrahimovic koji je nas daleko najbolji napadac ne igra ,tko ce igrati Cruz ili Obinna?:confused:

Adriano je slab u zadnje vrijeme ,a Mario je dosta dobar,i jos k tome izvodi odlicno prekide.

ivan019
10-03-2009, 12:16
Pa ako Ibrahimovic koji je nas daleko najbolji napadac ne igra ,tko ce igrati Cruz ili Obinna?:confused:

Adriano je slab u zadnje vrijeme ,a Mario je dosta dobar,i jos k tome izvodi odlicno prekide.

Nisam ja rekao ko je kakav igrac, nego da nam na ovakvom mecu treba igrac koji se moze izboriti sa tolikim pritiskom, a sto se iskustva u evropi tice ipak je Adriano prvi na toj listi

Mauro7
10-03-2009, 12:17
sada je vrlo izgledno da će Ferdinand igrati za njih

Enfant Terrible
10-03-2009, 12:25
Nisam ja rekao ko je kakav igrac, nego da nam na ovakvom mecu treba igrac koji se moze izboriti sa tolikim pritiskom, a sto se iskustva u evropi tice ipak je Adriano prvi na toj listi
Kako je Adriano na prvoj listi iskustva,hajde molim te obrazloži?Pa Adriano nije postojao kada je Figo žario i palio Ligom Prvaka,isto tako Vieira,Zanetti,Cambiasso,a nadasve Ibrahimović koji ima dupli Adrianov staž u Ligi Prvaka.I protiv Manchestera će nam trebati maximalna pokretljivost i extra dobar vezni red,pa tako ako treba jedan napadać istrčati,onda to treba biti Ibra,ako ćemo pričati o kvalitetu i zaslugama,na terenu i van njega.

ivan019
10-03-2009, 12:33
Kako je Adriano na prvoj listi iskustva,hajde molim te obrazloži?Pa Adriano nije postojao kada je Figo žario i palio Ligom Prvaka,isto tako Vieira,Zanetti,Cambiasso,a nadasve Ibrahimović koji ima dupli Adrianov staž u Ligi Prvaka.I protiv Manchestera će nam trebati maximalna pokretljivost i extra dobar vezni red,pa tako ako treba jedan napadać istrčati,onda to treba biti Ibra,ako ćemo pričati o kvalitetu i zaslugama,na terenu i van njega.

Daj bre covece pa pricamo samo o napadacima :)
Kako to da Ibra duplo veci staz od Adriana, Adriano igra velike utakmice od 2004 odprilike a Ibra je u to vreme igrao u Ajaxu, ali u sustini nismo mi pricali o tome, ja sam rekao da ako budemo igrali sa dva napadaca jedan ce biti Adriano, nesto si ti pogresno razumeo :)

ac1d
10-03-2009, 12:35
Ma nema veze tko ce igrati za njih,ako nasi napadaci dobro odigraju nemoze ih nitko zaustavit.

Igrali su Evans i Oshea pa smo jedva par sansi stvorili,jer su se slabo kretali napadaci.

Adriano od utakmice sa Milanom nije bio pravi i tesko ce mu pomoc iskustvo protiv Vidica i Ferdinanda ,a mislim da se Balotelli nece uplasiti utakmice.

Ibra je za Adriana trenutno doktor znanost,pa Eduardo je 2003. igrao u Interu iz Zaprešiča pa je u Arsenalu sada.

Guro
10-03-2009, 12:37
moje misljenje :) ako vec igra ibra a i za njega deki i mario...onda mislim da definitivno ima mjesta za adriana....jer bih u veznom redu stavio dekija sa cambiassom i zanettijem, naravno ako Cambiasso ne bude morao da se seli u odbranu....ali naravno bice onako kako kaze Mou :) meni se Mario jos ne cini doraslim za ovakvu utakmicu jer ga je lako isprovocirati i nije mi jasno da nije bio iskljucen protiv Djenove a lagano je to mogao biti

Enfant Terrible
10-03-2009, 12:45
Daj bre covece pa pricamo samo o napadacima :)
Kako to da Ibra duplo veci staz od Adriana, Adriano igra velike utakmice od 2004 odprilike a Ibra je u to vreme igrao u Ajaxu, ali u sustini nismo mi pricali o tome, ja sam rekao da ako budemo igrali sa dva napadaca jedan ce biti Adriano, nesto si ti pogresno razumeo :)
Zlatan Ibrahimovic-Appearance: 64 (17 goals)
Leite Ribeiro Adriano- Appearance: 37 (9 goals)

Adriano je igrao Europske utakmice od 2004,a Ibrahimović od 2001.Dok je Ibra bio u Ajaxu igrali su stalno LP,a nakon toga je igrao LP u Interu i Juventusu.Ali,ne bitno,nisi se fino izrazio pa sam te pogrešno shvatio.

On topic:

Što se tiče utakmice,vezni red je ovdje krucijalan po meni.Borba između našeg veznog reda i njihovog odrediće utakmicu,pa se nadam da Mourinho ima nekog asa u rukavu.Ako budemo došli da se branimo,ili čekamo penale,onda gubimo 100%. I btw,za razliku od prošle utakmice,na Ronaldu uvijek mora jedan čovjek biti da mu neda prnuti (što se kaže),a isto tako protok lopte prema njemu prekidati koliko god je moguće.Ta varijanta bi nam dosta olakšala utakmicu.

Nera
10-03-2009, 12:48
Postoji cak sansa i da Mancini zaigra... Do Dekija, iza Ibre...

Mauro7
10-03-2009, 12:49
sjećam se kada sa Juveom nitko baš nije očekivao Adriana : Mou ga je stavio i nakon meča rekao da mu je trebao netko ko svojim fizičkim stasom može odraditi dobar posao u duelu sa centralnim braničima Juvea, iako je tamo bio jedan Chiellini, ovdje će sada ipak biti dva braniča koji su građeni kao Chiellini pa možda tako razmišlja, zna da će Utd morati napadati i da je bolje duele sa onom dvojicom voditi na brzini(iako Vidić i Ferdinand nisu tako spori), ne znam ljudi vidit ćemo, Mou često zna iznenadit, u toj temis a Juveom nismo očekivali Adrija pa je igrao, u provj sa Utd-omnismo očekivali Rivasa(tu je možda pogriješio Mou :) ) sada svi očekuju Adriana ja mislim pa nas opet iznenadi :)

ivan019
10-03-2009, 12:52
Nije toliko bitno za napad, samo da nas ne iznenadi opet sa Rivasom

hulle
10-03-2009, 13:24
sta se svadjate ibre vs adriano

ibra je od preslaska u juve pa do danas odigrao 39utakmica u europi a zabio 9golova

s dr strane adriano je od povratka u inter (iz parme) odigrao 27 utakmica i zabio 18 golova

claudejandamvan
10-03-2009, 14:43
Ja sumnjam da ce Manchester srljati u neki presing jer svaki nas eventualni zgoditak vrijedi vise od njihovog i tu sigurno imamo odredjenu psiholosku prednost.U tekmi se najvise pribojavam prekida i tu moramo biti jako oprezni i ne dozvoliti da nam iznudjuju faule na 20-30 metara.
Uz to se nadam da sudac nece podleci Ronaldovoj epilepsiji prilikom svakog kontakta.
Za nase kljucne figure drzim Julia i Ibru.

hulle
10-03-2009, 14:57
ma fazon je sto MI nenapadamo sto cemo se braniti..eh radi toga ce manutd odmah u napad

esteban
10-03-2009, 15:00
Postoji cak sansa i da Mancini zaigra... Do Dekija, iza Ibre...

http://sport.virgilio.it/calcio/coppe-europee/mourinho-soprende-ancora-mancini-in-attacco-con-ibra.html
Odje pisu da Jose planira Mansinija pored Ibre..nevjerovatno ako bude istinito..on koji evidentno je u losu formu zbog neigranja ove godine.. :confused:

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:59 ----------

Ja sumnjam da ce Manchester srljati u neki presing jer svaki nas eventualni zgoditak vrijedi vise od njihovog i tu sigurno imamo odredjenu psiholosku prednost.U tekmi se najvise pribojavam prekida i tu moramo biti jako oprezni i ne dozvoliti da nam iznudjuju faule na 20-30 metara.
Uz to se nadam da sudac nece podleci Ronaldovoj epilepsiji prilikom svakog kontakta.
Za nase kljucne figure drzim Julia i Ibru.

Nece srljati ali ako im dozvolimo kao u prvu ima da se igra viktorija na nas gol

Balotelli#45
10-03-2009, 15:47
ma adriano ce dobro posluziti u ovoj utakmici bace mu loptu on se zagradi a svi znaju kolko mu je tesko uzeti loptu kad se gradi i onda doda ibri i to moze biti opasno nije adriano jos za u gvozdje :D

Guro
10-03-2009, 16:02
pazite ove naslove.....a ne no Cesar da igra u napadu uz Ibru :D

Mario Balotelli To Face Manchester United At Centre-Back For Inter?

esteban
10-03-2009, 16:02
ma adriano ce dobro posluziti u ovoj utakmici bace mu loptu on se zagradi a svi znaju kolko mu je tesko uzeti loptu kad se gradi i onda doda ibri i to moze biti opasno nije adriano jos za u gvozdje :D

Nije okretan,brz,dribling..prakticki nije opasan za gol ni 40% od nekadasnjeg Adrija

dera
10-03-2009, 16:33
svi kao i fergi koji je to izjavom potvrdio, ocekuju Inter koji ce ici samo na kontre
eh sada, ja mislim da ce jose napraviti malo iznenadjenje.. naravno ici ce i na kontre, ali i ostro od samog pocetka, ne bi me cudilo da zaigraju manci i mario istureno po strani a ibru stavi usamljenog na vrhu

DenchiNL
10-03-2009, 17:30
eng. novine mnooogo blate Ibru za ovaj mec , kao on je los fula tamo vamo, da im hoce dva petom zveknut pa nek umru papci ljubomorni

4 od 5 zadnjih sezona je zabio 15+ golova u Seriji A
znaci konstantno igra i daje extra golove
niko od ovih manchesterovih klosara to ne moze reci

hulle
10-03-2009, 18:11
pazite ove naslove.....a ne no Cesar da igra u napadu uz Ibru :D

Mario Balotelli To Face Manchester United At Centre-Back For Inter?

ja sam rekao da probaju s toldom ali...

al siguran sam 100% da mario nece igrati nazad jer bi napravio vise stete nego koristi..

Quaresma#7
10-03-2009, 18:23
Neka proba na štoperu Vieiru on je visok i dobar u skoku. :D

Enfant Terrible
10-03-2009, 18:50
...I onda žive sretno do kraja života...

hulle
10-03-2009, 18:56
Neka proba na štoperu Vieiru on je visok i dobar u skoku. :D

pa bolje onda odmah predati utakmicu....ako predamo bit ce samo 3-0:D

Balotelli#45
10-03-2009, 19:32
...I onda žive sretno do kraja života...
ne do kraja zivota ako iz intera tu im nestaje ta sreca do kraja zivota a ako odu u milan tu im nestaje zivot :D

ac1d
10-03-2009, 19:57
Pa ovi novinari su smjesni ,oni ozbiljno razmisljaju da bi Mou stavio Maria u obranu.:rolleyes:

Adriano je protiv Milana i jos neke tekme bio dobar ,ali protiv Manchestera je izgledao sporo i neopasno.

Treba izgubiti jos 5kg ,i utrenirati se ,te naravno igrati cim vise utakmica.

hulle
10-03-2009, 20:43
Pa ovi novinari su smjesni ,oni ozbiljno razmisljaju da bi Mou stavio Maria u obranu.:rolleyes:

Adriano je protiv Milana i jos neke tekme bio dobar ,ali protiv Manchestera je izgledao sporo i neopasno.

Treba izgubiti jos 5kg ,i utrenirati se ,te naravno igrati cim vise utakmica.

a ko je izgledao opasno protiv manutd hehehe

Enfant Terrible
10-03-2009, 21:05
a ko je izgledao opasno protiv manutd hehehe
Nelson Rivas

all3n
10-03-2009, 21:10
ja ocekujem samo dobru tekmu..igramo u gostima.nije lako nikako....

Mauro7
10-03-2009, 21:11
kaže Rummenigge : ''Siguran sam u Interov prolaz, oni mogu zabiti gol, igrati igru koju žele a Utd mora napadati''

Cordoba
10-03-2009, 21:42
Bogami pametna izjava nema sta, sta se mene tice nemoramo igrati neku igru al gol tribamo dati posto poto

Grujinho
10-03-2009, 21:58
i mi moramo igrati, jer bez gola ne prolazimo...mi moramo zabiti i tek onda smo u prednosti

manjact
10-03-2009, 22:04
moramo se potrudit u ovu utakmicu,ne mozemo dopustit da izgubimo

Guro
10-03-2009, 22:33
ja se nadam da ce biti dobro...nadam se da ce i moje srce izdrzati...prosli put jedva...ako me ne bude posle meca znajte da nije nesto kako treba :)
nadam se da i momci gledaju ovaj mec liverpula

Grujinho
10-03-2009, 23:42
jebem mater ovom konju što komentira na HRT 2, kaže da je engleska liga jača i prestižnija od serie A. Engleska liga ima više tajkuna, svi klubovi su prodati....Chelsea, Man utd, Liverpool, Man city.... talijanska liga ima tradiciju i srce...u talijanskoj igra oko 70% talijana, dok u engleskoj 30% engleza, pa sad gledaj....zadnje dve tri godine možda su dominantni u evropi, ali hej talijani su u vrhu evrope več godinama, desetlječima a gde su englezi bili

manjact
10-03-2009, 23:43
e ako mene $utra ne strefi srcka nece nikad,ako me ne bude nekolka dana znacete sto mi je :)

ivan019
10-03-2009, 23:45
Sta je sa vama iz Crne gore(ti i Guro), pa bez obzira na rezultat sutra nesmemo klonuti duhom i do kraja podrzati nase

manjact
10-03-2009, 23:50
ja cu ih podrzat dokle mognem,ako me srce ne oda :D

Adriano-Hulk
10-03-2009, 23:52
e ovako vi kazate da igra Ibra i Mario pa da li mi mislite imalo .
Ibra nikada nije nista u velikim utakmicama pokazao. Mario ne da nije iskussan nego bas nimalo nije iskusan. Ali eto Ibra moze proci. A prije bi stavio Adriana nego Ibrahimovica.

manjact
10-03-2009, 23:59
ma ibra se pokazuje u vecini utakmica,a adriano je bio odsutan,sad bolje igra ali se ne moze poredit sa ibrom

Guro
11-03-2009, 00:24
Sta je sa vama iz Crne gore(ti i Guro), pa bez obzira na rezultat sutra nesmemo klonuti duhom i do kraja podrzati nase

necu ja da klonem duhom...ja vjerujem do kraja :) ili mene ili utakmice...ako je docekam :D
salim se naravno , mene je najivse strah naseg psiholoskog pristupa ovom mecu...a moramo i da branimo sa romom cast italijana :D

hulle
11-03-2009, 00:31
ma j... romu....

inter ionako "nema" talijana

samo da murinjo ne krene sa taktikom SVI U 16

esteban
11-03-2009, 00:50
e ako mene $utra ne strefi srcka nece nikad,ako me ne bude nekolka dana znacete sto mi je :)

Ako treba prva pomoc..vjestacko disanje samo zovni :)

Balotelli#45
11-03-2009, 09:11
ma ako damo gol u velikoj smo prednosti a gol sigurno mozemo da damo pa nismo nekakva siena ili neznam sta

Komitski Đeneral
11-03-2009, 09:44
Ovo je moj poslednji post za danas. Imam samo jednu poruku - Neka bude borba neprestalna...kome pukne celo kuku njemu....Bicemo ili pokojnici ili pukovnici. Ja se nadam da ce nasi momci iz vecerasnje borbe izaci svi do jedan kao đenerali ! Sad se shjetih jednog cuvenog citata koji kaze : "Nema neosvojivih tvrđava, samo loše napadanih". Srecno!
Forza Ragazzi!

all3n
11-03-2009, 10:53
volio bih da i mancini i baloteli vcrs nastupe u prvih 11...nekako ce to mourinho rjesit

Mauro7
11-03-2009, 11:03
Ovo je moj poslednji post za danas. Imam samo jednu poruku - Neka bude borba neprestalna...kome pukne celo kuku njemu....Bicemo ili pokojnici ili pukovnici. Ja se nadam da ce nasi momci iz vecerasnje borbe izaci svi do jedan kao đenerali ! Sad se shjetih jednog cuvenog citata koji kaze : "Nema neosvojivih tvrđava, samo loše napadanih". Srecno!
Forza Ragazzi!

tako je đenerale, možemo i ispasti ali želimo dobru borbu sa jedanaaest naših vojničina na terenu ;)

NastyPillow
11-03-2009, 11:11
mozemo mi to, samo trebamo sa srcem igrat i borit se... ako ovo prodemo, osvojit cemo lp sigurno!
ja radim popodne pa doma stignem u 75. min tek, nadam se da cemo im utrpat koji do tada :)

Mauro7
11-03-2009, 11:34
Ne voim pisat tolko te postave i to, ali eto konstantno pišu da ćemo igrati samo sa Ibrom isturenim pa evo iz jedne vijesti : Stanković iza napadača sa Muntarijem ili Balotellijem, Adriano na početku na klupi

Manchester United-Inter (20.45)

MANCHESTER (4-4-2): Van der Sar; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick, Scholes, Cristiano Ronaldo; Berbatov, Rooney

INTER (4-3-2-1): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Santon; Vieira, Cambiasso, Zanetti; Stankovic, Muntari/Balotelli; Ibrahimovic
Sudac: Stark (Njemačka).

ivan019
11-03-2009, 12:04
Ne voim pisat tolko te postave i to, ali eto konstantno pišu da ćemo igrati samo sa Ibrom isturenim pa evo iz jedne vijesti : Stanković iza napadača sa Muntarijem ili Balotellijem, Adriano na početku na klupi

Manchester United-Inter (20.45)

MANCHESTER (4-4-2): Van der Sar; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick, Scholes, Cristiano Ronaldo; Berbatov, Rooney

INTER (4-3-2-1): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Samuel, Santon; Vieira, Cambiasso, Zanetti; Stankovic, Muntari/Balotelli; Ibrahimovic
Sudac: Stark (Njemačka).

jebote ovo kao Milanova bozicna jelka :ivan:

Adriano-Hulk
11-03-2009, 12:08
Ipak im igra Ferninand/

hulle
11-03-2009, 12:23
ako bude

ona ne trebamo ni igrati...jer takva formacija znaci sve u 16 a jos imamo smotanog vieiru koji ni staru babu nemoze da zaustavi, ibra sam u napadu..to ko da i nema nikog nece ni dobit lopte...pa ko ce mu dodat...djed mraz mozda....nazad samuel...vidjet cemo koliko se oporavio

Mauro7
11-03-2009, 12:25
e baš tako hulls, igramo božično drvce i loptu će mu davati djed mraz :ivan:
al dobro jebi ga ne mora to ništa značiti, pa ne značu uvijek sama formacija i mentalitet, ovako mi se čini da im želi što bolje onesposobit vezni red...