View Full Version : Inter - Roma
aki ima neko pregled meca nrka turi
Quaresma#7
02-03-2009, 00:02
Dobro smo se izvukli, mogli smo i pobediti samo da Figa nije bilo u igri šteta da nije dau u igru Mancinija jer figo je za kurac. Nemože više ni driblati ni centrirati drugim. Zreo je za penziju. Balotelli super u drugom, trebo bi ga Jose više stavljat u igru. Vieira car u veznoj liniji, kako jih je malo vrti jedng-drugog-trečog. Nadam se da če si Vieira opomoči potpuno fizički i nakupiti kondicju da more celu utakmicu odigrati i da ga Mourinho stavi Umjesto Muntarija jer če nam onda igra povezanija. Maicon more iči na inštrukcije Balotelliju za centriranje skoro nijedan pametan centaršut nije poslao pred gol. Sve je letelo u Romine igrače ili u gol out, još Quaresma jih bolje šutira trivelom. Maxwell se totalno izgubio neznam šta mu je. :worried:
A za Crespa mi je drago da ga je zabio posle neznam koliko vremena. Vidi se da pušta kosu i odma bolje igra. Još samo mora je zalizati da ima ravnije onda če biti onaj pravi sa onom elastikom oko glave. :D
Nije da se pravim pametan, ali ja rekoh da Mario treba od prve da igra. Kao i da ce Valdanito kad tad pokazati sto zna (jedan gol nije bogzna sto, ali je najbolja prava 9 u nasoj ekipi).
Figo... Znaci, zbog njega sam do sad ostao bez 2 telefona, a nocas je TV jedva pretekao. Olinjali djed.. Mancini na klupu, a on igra. Sramotno. Viera je pri pocetku bio ocajan, kasnije se malo poboljsao.
Julio je zeznuo kod drugog gola opasno. Sto je izlazio sa stative, nije mi jasno. To ne bi ni drugorazredni golman napravio.
Maicon, jak u napadu, ali mnooogo siromasan u odbrani.
Vazan bod, ne zbog samog boda, nego zbog psihe...
Potpisujem u potpunosti!
Figo - Nemože više ni driblati ni centrirati drugim.
A za Crespa mi je drago da ga je zabio posle neznam koliko vremena.
ispeci pa reci :D
Ibra je povrijedjen ljudi. Misicni problemi.. Nema veze nikakvo uigravanje..
Evo nocas samo spamam..nemam snage pisat ono sto mislim..
Da!Poklonjen penal 99% ali svaka cast Mariu u drugo sto je napravio..i kod navodnog penala je promijesao igrace Rome
Sto se tice Ibre Joseov cilj je bio po meni da uigra Maria i Adria pred mec sa Manchesterom jer sam Ibra ne moze iznijet taj mecLjudi nadigrani smo večeras(pogotovo u 1. poluvremenu)... budimo pošteni Romamerda je bila bolja večeras!!! Da nam sudac nije poklonio penal ovo bi bio poraz čist ko suza :cool:
Grujinho
02-03-2009, 00:10
ljudi nisam gledao utakmice,...može li mi netko na kratko opisati tjek utakmice
Evo nocas samo spamam..nemam snage pisat ono sto mislim..
Da!Poklonjen penal 99% ali svaka cast Mariu u drugo sto je napravio..i kod navodnog penala je promijesao igrace Rome
Sto se tice Ibre Joseov cilj je bio po meni da uigra Maria i Adria pred mec sa Manchesterom jer sam Ibra ne moze iznijet taj mec
jel ti procita sto napisasmo ja i nera vec tri puta prije tebe ;) ibra je imao problema misicnih..tako da ga Mou nije rizikovao..pretpostavljam da ce preskociti i kup utakmicu
claudejandamvan
02-03-2009, 00:18
Ne vidim razloga zasto se toliko blati Figa.Korektno je odigrao i dao savrsen asist Crespu za izjednacenje.On moze odraditi 15-20 min na dobroj razini i mislim da ce to i biti njegova standardna minutaza do kraja sezone.
jel ti procita sto napisasmo ja i nera vec tri puta prije tebe ;) ibra je imao problema misicnih..tako da ga Mou nije rizikovao..pretpostavljam da ce preskociti i kup utakmicu
Nijesam vidio jer sam citao sto ste pisali dok je trajala utakmica.Kad igramo volim gledat na miru pa poslije citam postove..valjda nije nista ozbiljno
Amico Laziale
02-03-2009, 00:29
i padoh na klađi,a kad je bilo 1-3,vec sam se presto nadat da mogu nesto napravit...
Dobro je i ovo s obzirom kako su se stvari odvijale..
MA COMUNQUE CHE VINCE CHE PERDA AS RiOMA SEMPRE MERDA!!!
@ Esteban
nisi me shvatio :) tri puta posle kraja utakmice smo pomenuli sto je sa ibrom :) cak mislim dva puta da se umetnulo izmedju tvojih postova :D nakon utakmice :) zato te to pitah, ne zamjeri ;)
@ Esteban
nisi me shvatio :) tri puta posle kraja utakmice smo pomenuli sto je sa ibrom :) cak mislim dva puta da se umetnulo izmedju tvojih postova :D nakon utakmice :) zato te to pitah, ne zamjeri ;)
Nema zamjerke ali nijesam primijetio nego kad sam replova odmah sam se vracao na prethodne stranice bez gledanja poslednjih postova
"The point earned from tonight's match is a golden point because when you're losing 2-0 and then 3-1 against a top-level team it's not the same as losing against a team of low quality.
"The team gave a great reaction after 2-0, and Roma's third goal came after an inattention of ours, there was a clear foul by Baptista on Cambiasso and Brighi got into the space. This wouldn't have happened in normal conditions.
"The match seemed lost after their third goal but the team's character prevailed. The team wasn't in top condition. It was without Ibrahimovic and the match against Roma seemed less important than the one we played against Manchester United on Tuesday, but in truth it wasn't and this match deserved maximum respect."
Asked if Crespo's goal was a sign of destiny, Mourinho replied: "It's true that if Ibra had played this match, Balotelli would have been on the bench and Hernan wouldn't have been. I'm happy for him, he's a fantastic person. His contract expires in a few months but he's calm despite this, so I'm super happy for him.
"Hernan works hard but every player wants to win. I wasn't sure whether to bring on Mancini or Hernan, but he seemed the right man for this match.
"His goal is more a goal than a point for the team. It's the reward for the character shown on the pitch. It's a prize for him but also for the team that was capable of overcoming difficult moments."
Amico Laziale
02-03-2009, 00:43
ma Crespo legenda...
Grujinho
02-03-2009, 00:45
MA svaka čast Balotelliju i Crespu, ali nismo si zaslužili pobjede. Ruku na srce Roma je bila bolja i suci su nam pomogli kod drugog gola.
FORZA INTER!
sudije nama kod jednog :) a mi romi makar kod dva komada :D
Grujinho
02-03-2009, 01:02
http://www.shrani.si/f/3/jH/3XT81lFS/0kfujn1m346x212.jpg
xaxaxaxa kako dobra slika....i svaka mu cast kako izvodi penale :)
Amico Laziale
02-03-2009, 01:11
joj kad se rugo riomanistima meni drago jbg...:crazzy::crazzy:
Izvukli smo se nekako, golove su postigli oni za koje sam se najmanje nadao
P.S najaca slika Adriana i Maria :ivan:
katastrofa...2 vazna boda izgubljena sad je dosla u titula u pitanje a od LP sad definitivno nema nista..jer igra nam je za nule...taktika murinja takodjer nula..stavarno me nervira sa igrom bez igre..sve zeli na silu to je u engleskoj donekle i moglo do prodje ali u italiji se ipak igra jaca odbrana i treba organizovati napade za razliku od engleske gdje je nabij loptu i trci za njom
12 Julio Cesar - primio 3 komada
13 Maicon - nije blistao ali bolji od vecine
2 Cordoba - dosta oscilacija i nikako se covjek ne slaze s burdissom
16 Burdisso - sta reci za njega antinogometas, covjek nema veze s vezom, covjek sam sebe cuva
(14 Vieira 46) - ev ja se smijem kladiti u sta god hoce..da vieira mene NIKAD ama bas nikad nebi prosao, a da on meni NIKAD nebi oduzeo loptu, sem prekrsajem...ne kontam po cemu on dobiva priluku za igru...pa invalidi imaju bolje kretanje od njeg, covjek zna samo dobivati kartone i gubiti lopte
39 Santon - ne znam bas..ne pruza neke sjajne partije u zadnje vrijeme, kad treba u napad nema ga, kad treba u odbranu opet ga nema...murinjo i talijani ga brane ali ne igra bas najbolje istina on je jos mlad i ima puno vremena da postane veliki igrac ali murinjo ga previse forsira..jel to zbog onoga sto su rekli murinju da on ne stvara igrace vec ih kupuje gotove igrace od dr (iz vremena chelsea) pa sad hoce da pokaze da i on moze da napravi igraca..to je u chelsea pokusao s J.Obi Mikel ali na njeg je istresao nevjerovatnih 23.6mil € a njegova vrijednost bila 6mil€ i na kraju se Obi pokazao kao promasena investicija, mlad je on jos naravno ali dati tolke novce za prosjecnog igraa je smijesno...sad forsira santona koji je eto free ali mislim da pretjeruje vise murinjo s tim
4 Zanetti - covjek uvijek radi kako mu trener kaze i TO MU JE NAJVECA GRESKA U KARIJERI... covjek jednostavno nece da uradi nesto sam..ceka figa pola sata da se otkirije da mu moze dodati..pa kreni covjece naprijed bolji si u prodoru od vecine al djaba njemu kad trener kaze da ne smije preci centar on ne prelazi..i uloga def veznog nije za njega ipak moze on puno vise od toga na bocnim pozicijama
19 Cambiasso - njega jos samo treba na gol staviti
6 Maxwell - NULA
(7 Figo 46) - slab ali daleko bolji od maxwella...figo je totalno senilan..zaboravlja sve sto je znao, a o njegovoj brzini ne treba ni govoriti
5 Stankovic - nula
(18 Crespo 77) - 3 kontakta. 2 suta 1 pogodak
10 Adriano - asistencija i par izborenih prekrsaja
45 Balotelli - 2 gola + penal
ajde da i ja prokomentiram ove tvoja mišljenja iako se u većini slažem...
burdi - ok svi se slažemo da čovjek nema talenta, iako ga ja znam branit ali naravno da nisam glup nije lik naravno da ne spada u vrhunske braniče ali ipak jednostavno me iritira što se kritizira nekog ko baš i nije pogriješio danas, ako smatraš da je de rossi zabio preko njega, a ne znam bio je tamo i javier a ovaj ih nadskočio obojicu za cijeli metar, drugo ZBILJA ne vidim šta je pogriješio, ne znam valjda je on kriv što smo primili 3 gola, u biti ni ne mora se gledati tekma vidi se aha inter primio 3 gola aha igrao burdi, ma i on je kriv, kažem nije da ga branim ali nema smisla prdit bez veze po njemu
cordoba - katastrofa večeras, u jednoj akciji vučinić ga okrenuo ovaj se polomio i iskosio trave pola igrališta, e i u nastavku je burdi spasio da vučinić ne puca(a možda i zabije) pogledaj si/te to malo
maxwell - imao jedan odličan ubačaj i jedan finiš na asistenciju santona, ne znam što očekuješ od njega, uvijek je bio ljevi bek, sad je santon tamo da li valjda očekuje mou da ovaj igra kao krilo ili onaj niski lijevi kao zanetti na desnoj strani, maxwell jest ofanzivni bek ali nije krilo zaboga
zanetti - za to što ne prodire ili su godine počele ga stizat ili pitaj mourinha, sjećam se objašnjenje mancinija zašto je počeo za zanettijem u vezi;rekao je jer on ima taj prodor i lopta mu se lijepi za nogu, kažem ili mu mou kaže da to ne radi ili ovaj to više nekako ne može tako često
adriano - daleko od pravog adriana ali eto trud je sve što cijenimo u zadnje vrijeme ali ima dobrih poteza i asistencija je tu
balotelli - njega sam kritizirao na poluvremenu ali pre rano - mea culpa - ima igrača koji ti izgleda da nisu u utakmici ali onda ti riješe tekmu
cambiasso - iako je pogriješio i to ne kužim kako mu se takvo što može dogoditi kod trećeg gola rome, bez njega se ne može i mou je rekao poslje utakmice da bi volio imati 4 cambiassa :)
maicon - previše nas je naučio na SUPER partije, danas ne tako super ali par dobrih ubačaja kao i uvijek i nekoliko koji su mu zaustavili, kod drugog gola mala greška i od njega, ali ipak je to BRAZILSKI ofanzivni bek, ako imaju ikakvih nedostataka onda je to što u obrani tu i tamo nešto i sjebu
Julio - ne mogu ga kritizirat jer protiv Uniteda možemo samo njemu zahvalit, i danas je imao par dobrih obrana ali drugi gol, tamo mi uopće nije jasno šta radi, ok želio je zatvorit kut, ali je zatvarao nulti kut!!! maicon jest malo pogriješio ali je riise imao nula kut jer je maicon ipak bio tamo i ovaj ništa nije mogao, da je julio ostao na golu ili da nije išao zatvarat samo gol liniju ne bi bilo gola
Nemojte zaboravit intervenciju Cambiassa u prvo poluvrijeme kad je Baptista izbio sam u sesnaest a Cambi zadnjim naporom mu skinuo loptu sa noge..
Konkretno mi smo sami izgubili 2 boda..em u prvo sto sredine opet nije postojalo i greske Julia i Maicona za drugi gol a treci greska Viere
Nemojte zaboravit intervenciju Cambiassa u prvo poluvrijeme kad je Baptista izbio sam u sesnaest a Cambi zadnjim naporom mu skinuo loptu sa noge..
Konkretno mi smo sami izgubili 2 boda..em u prvo sto sredine opet nije postojalo i greske Julia i Maicona za drugi gol a treci greska Viere
u ovakvim utakmicama gdje je možda protivnik zaslužio pobjedit i na kraju uloviš remi i to nakon što je protivnička ekipa vodila znaš kako se kaže : nismo izgubili 2 boda nego smo izvukli/osvojili bod
u ovakvim utakmicama gdje je možda protivnik zaslužio pobjedit i na kraju uloviš remi i to nakon što je protivnička ekipa vodila znaš kako se kaže : nismo izgubili 2 boda nego smo izvukli/osvojili bod
Moze i tako..
Moze i tako..
da tako ti talijani znaju pitat nakon utakmice, baš su to znali pitat mourinha nakon tekmi sa cagliarijem, torinom....
''2 punti persi o 1 punto guadagnato?''
2 izgubljena boda ili osvojen bod?
jer recimo sa cagliarijem su gubili pa zabili za 1:1 da je bilo recimo da smo vodili mi pa ovi zabili npr. u 90. onda bi bilo izgubljena dva boda, drugim riječima to ti je ono nesretni što smo remizirali/prosuli dva boda ili suprotna situacija sretni što smo izvukli bod :)
Jeste..mislim stvarno i Cesaru poslije svih odbrana i spasavanja u mnogo utakmica moze se desit neki blagi kiks kao nocas ali ono sto bode u oci je bezidejna igra na sredinu i kad nema Samuela i Chivua nesigurnost u odbrani
Kad krenemo napadat lijepo je vidjet izgleda jako i mocno ali opet nema neke hemije mudju igracima tj dodavanje na sredinu i stvaranje viska,prodor uz dribling..premalo je toga
CurvaNord69
02-03-2009, 13:21
Pa normalno da nema ideje, kad nemamo igraca koji moze "stvorit" tu ideju. Nemozes nista uspjet kad ti zanetti i cambiasso prave igru, cast njima al nisu za tog. Onda burdisso nesiguran krajnje, maicon sve losiji i losiji u defenzivi, stalno ga prolaze.
Sto se tice Maicona, zbog njegove igre u napadu istrpio bih greške u odbrani, sve dok to drugi ne počnu eksploatisati u nekom većem obimu...
A moj post ima jednu drugu svrhu, a to je opet onaj hejter Hrvoje Šarac jebo mu konj mater :D
uzivajte:
<table class="tah12px" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="342"><tbody><tr><td class="arial18px">Protiv Intera godinu dana nije dosuđen penal </td> </tr> <tr> <td height="10">http://sportin.ba/SlikeSite/pixel.gif</td> </tr> <tr> <td class="okvir10"> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="342"> <tbody><tr> <td class="padding5pxl"> Na sinoćnjem derbi susretu između Intera i Rome dosuđen je nepostojeći jedanaesterac za domaće, a posljednji put penal dosuđen protiv Intera bio je... </td> </tr> </tbody></table> </td> </tr> <tr> <td height="10">http://sportin.ba/SlikeSite/pixel.gif</td> </tr> <tr> <td> 02. ožujka 2008. godine na stadionu San Paolo protiv Napolija. Sudac Rizzoli dosudio je jedanaesterac u korist Napolija nakon faula Materazzija nad Zalayetom. Nije svaka godišnjica za proslavu, ali valja je se barem sjetiti. Dugih 365 dana prođe, a talijanski suci ne sude jedanaesterce protiv Nerazzurra.
Tih 365 dana veže drugi dio prošle sezone i prvi dio ove. U ovoj 2008./09. u dosadašnjih 25 kola protiv svakog tima barem jednom je dosuđen jedanaesterac, ali ne i protiv Intera.</td></tr></tbody></table>
CurvaNord69
02-03-2009, 14:39
Lako je sad srat poslje jednog penala za nas, ja mislim da je ovo 2. tek u sezoni nakon onog protiv catanie. A kolko ih je za bilan bilo
sta ces kada igraju gospodski, nece da udaraju u sesnaestercu :D
sto i jeste tako, ja se ne sjecam od matrixa ko je udarao
daj ljudi o čemu pričate http://www.forum.hr/images/smilies/rolleyes1.gif imamo najbolju obranu u prvenstvu. Do ove zadnje tekme bili smo momčad sa najmanje primljenih golova u prvenstvu, momentalno smo izjednačeni sa Jebentusom sa samo 21 primljenim golom. Možemo pričati o tome tko se kome sviđa i ne sviđa ali budimo realni nikad manje nismo golova primali!!!
ps. ne palamudite gluposti :cool:
Pa naravno, nemogu nam svirati penale kad ih ne pravimo
Balotelli#45
02-03-2009, 16:01
haha , to sam baš ja sad htio napisad, bitan je ludi friz , igra nije važna. Bahati balavac.
xaxa kad vidim sta su sve pisali za njega :ivan:
inace nismo bas lose igrali ali utakmica je bila super 6 gola dosta prilika balotelli se pokazao a i nismo puno izgubili na tebeli i sad ide jedan tezi raspored samo da izdrzimo naradna 6 7 kola i posle moze laganica
---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 14:56 ----------
Sto se tice Maicona, zbog njegove igre u napadu istrpio bih greške u odbrani, sve dok to drugi ne počnu eksploatisati u nekom većem obimu...
A moj post ima jednu drugu svrhu, a to je opet onaj hejter Hrvoje Šarac jebo mu konj mater :D
uzivajte:
ovo je cista glupost za penal pa kakve to ima veze sto nije bio dosudjen godinu dana a secam se te sezone bilo je ja mislim 4 ili 5 penala protiv nas i sve je julio odbranio
A sto malo neracnuaju kad je milanu zadnji put dosudjen...mislim protiv njih nego se odma hvataju nas -.-
uzivajte:
potpuno besmislena i površana vijest tek toliko da se nešto napiše koji ne govori apsolutno ništa da se potrudio pa pronašao neke situacije u kojima su penali trebali biti dosuđeni, a nisu imao bi nekog smisla, a razloga zašto protiv neke momčadi nije dosuđen nijedan penal u godinu dana može biti mali milion možda su previše jaki pa protivnici nisu dolazili u situaciju da izbore penal, a možda su previše slabi pa nisu dovoljno blizu protivnika da naprave penal, možda su prebrzi pa stignu do lopte prije protovnika, a možda su prespori pa ga ne stignu da naprave prekršaj, možda su pregrubi pa prekršaje prave još prije nego što protivnik dođe do šesnaesterca, a možda su previše blagi pa ne prave prekršaje mislim dugo nisam citao vecu glupost
CurvaNord69
02-03-2009, 16:21
Mozda je sudiji strah dosudit penal kad ga matrix pogleda :ivan:
Mozda je sudiji strah dosudit penal kad ga matrix pogleda :ivan:
ma kakav matrix taj nije 10 tekmi odigrao u ovih godinu dana a svi znamo da ovi ostali ni sami neznaju kad su zadnji put napravili penal na nekom igracu
CurvaNord69
02-03-2009, 16:28
Ma znam, zato sam ivana na kraj stavio :D
A stvarno, nesjecam se kad je neko bio ostecen za penal, koji nije dosudjen protiv nas
Kako su legli danas svi na nas..veli ovaj sofranac nastavljaju se kredje Intera iz kola u kolo na ocigled svih :)
Grujinho
02-03-2009, 18:22
ma da....i ja to od svih slušam danas...
e..nisam bila zadovoljna sa utakmicom u prvo poluvrijeme(kao ni vi) ali su se mrdnuli malo u drugo,sve u svemu bilo je dobro kako se moglo zavrsit,na druge utakmice ce nadam se pametnije..
Quaresma#7
02-03-2009, 22:43
Evo jedan lep video Mario Balotelli vs Roma
http://www.youtube.com/watch?v=BwU_pMYAx8s&feature=subscription
GRANDE MARIO ;)
Grujinho
03-03-2009, 00:09
haha...ubio ih je Balotelli....svaka mu čast....
Samo neka tako nastavi i imace moj respect :)
CurvaNord69
03-03-2009, 12:16
Moj respect sto se tice terena ima, a za ponasanje izvan mora se jos popravit
Ma dok on daje golove briga me sta radi van terena, njegova duznost je da bude profesionalac na terenu
Balotelli#45
03-03-2009, 20:47
upravu si ali ipak mora da nastavi da trenira i malo manje da jede govna van terena i bice super
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.