View Full Version : Cristiano Ronaldo
Zvanicno najbolji igrac planete.
http://www.soccerfiesta.net/wp-content/uploads/2008/10/cristiano_ronaldo_happy.jpg
Bice nam rival u Ligi Sampiona, ali bez obzira na to, ovaj momak zasluzuje svaki respekt. :)
Kako bi rekao, jedan cijenjeni clan ovog foruma: he play's on the right, he play's on the left.. that boy Ronaldo, makes England look shit... :D
Balotelli#45
16-02-2009, 18:54
Zvanicno najbolji igrac planete.
http://www.soccerfiesta.net/wp-content/uploads/2008/10/cristiano_ronaldo_happy.jpg
Bice nam rival u Ligi Sampiona, ali bez obzira na to, ovaj momak zasluzuje svaki respekt. :)
Kako bi rekao, jedan cijenjeni clan ovog foruma: he play's on the right, he play's on the left.. that boy Ronaldo, makes England look shit... :D
he plays on right he plays on left ,Materazzi potkacio him,that boy Materazzi makes Ronaldo's leg look shit :D
AHAHHAHAHAHHA,ne znam zasto kad zelimo da nekog skrse,uvek nam padne na pamet prvo mataraci :):):):)
oni da ne bi rekli shit kažu shite ali nema veze ti si vanja odma' išo na malo vulgarnije :D
ma hvala Bogu da postoji CR7 sviđaju mi se svi nogometni elementi njegove igre.
Tog momka sam volio kad je bio u Sportingu i kasnije sam znao par puta pogledati njegove nastupe u maldoj repki portugala i tad sam se u potpunosti zaljubio u njega, kad se još više pokazao i to na najtežim nivoima jedne Premier lige mogu reći da mi je danas u vrhu najomiljnijih igrača gdje su Ibra i takvo društvo
pustimo sada ko je broj jedan tko broj dva za nekog messi za nekog drugog Ibra nije sad to bitno bitno je da je svako od njih specifičan po sebi i radi neke stvari što onaj drugi uopće ne radi a Cristiano je možda estetski i najljepši za gledati a i sa svim poštovanjem prema Messiju i nekim ostalima kad i Messi i ti ostali zabe 42, ponavljam evo i slovima ČETRDESET i DVA pogotka u sezoni nek se jave!
zabiti 42 u sezoni nisu uspjevali ni najveći stijelci kao Ronaldo u najboljim godinama i slični, on je to napravio jer je po relizaciji vjerojatno najkompletniji igrač današnjice, zabija sa obje noge, sjetite se onog gola petom u Premier, glavom i strašni slobodnjaci.
O tehnici, driblingu i akceleraciji/brzini da i ne govorim.
Samo mu želim zdravlje u karijeri jer ozljede su jedino što takvu igračinu može zaustaviti.
Hvala Bogu da postoje takvi igrači jer nogomet bi ponekad bio zbilja dosadan, meni je dovoljno da napravi dva tri poteza njegovih na cijeloj utakmici kad gledam utakmicu sa njime da svršim - da doživim nogometni orgazam kako ja to kažem svojim prijateljima :D
evo par mojih omiljenih sa youtubea :P posebni su jer su selected by me ;)
evo ovdje na početku se čuje he plays on the leeft, he plays on the riiight....
http://www.youtube.com/watch?v=K2_MItl14SE
http://www.youtube.com/watch?v=c38D6Mg4y54
http://www.youtube.com/watch?v=LWiZs9RkNU8
to je to zasad imao sam još par odličnih klipova ali navodno izbrisani su :/
e btw hvala Nera dobro da si otvorio temu, bravo ;)
CurvaNord69
16-02-2009, 19:46
Ma kad zabije 20-23 u italiji nek se javi. Pa jel onda vieri drzi rekord kad je u nas dao 26 golova u 25 utakmica 04/05 ja mislim
Balotelli#45
16-02-2009, 20:15
cuj ga mauro zaljubio se :D :D
Ma kad zabije 20-23 u italiji nek se javi. Pa jel onda vieri drzi rekord kad je u nas dao 26 golova u 25 utakmica 04/05 ja mislim
pa nek ide netko ko zabije 20-23 gola gore i nek zabije 42 gola u sezoni a tu je i liga prvaka sve kupa jel po tebi bi onda onaj koji je svake godine prvi strijelac u serie a zabio isto tako 42 gola, ma daj šta pričaš?
Enfant Terrible
16-02-2009, 20:42
Ja lično nisam ljubitelj ovo pederčića (najblaže rečeno).Fudbalski kvaliteti su neupitni,mada on meni nikada u koš sa Ibrom,Messijem i Kakom,ali naravno svako ima svoj ukus.
Quaresma#7
16-02-2009, 22:53
Ma on je meni dobar samo nervira me na njemu što se duva previše na terenu.
Ali ovaj radi super klipove o ronaldu na youtubu. http://www.youtube.com/user/17ronaldo07quarema27?blend=1 vredi pogledati.
CurvaNord69
17-02-2009, 00:36
Ma jest on igrac, ali mi idu sve njegove geste i ponasanje izvan terena na zivce. Najradje bi ga udaro letvom citav dan :D
claudejandamvan
17-02-2009, 09:53
Ja isto ne osporavam njegove igracke kvalitete,ali za mene igraca ne cini samo umijece vec ponasanje na terenu,korektnost i karakter.Pa taj decko jos nije izgubio loptu a da nije pao na travu i simuliro faul(kao njemu niko ne moze oduzeti loptu bez faula).On kod mene ne izaziva nikakav respekt vec gadjenje.
---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:30 ----------
Evo najsvjeziji primjer njegove velicine iz nedjeljnog meca 1/8 finala FA cupa sa tekme Man Utd-Derby.Nakon sto ga je nepropisno zaustavio u prodoru prema golu Robbie Savage je Ronaldu pružio ruku da bi ga pridignuo,a Ronaldo je prema njemu poslao ispljuvak,odnosno hrakno ga je.Takav primitivni ispad moze napraviti samo primitivna osoba a ne nekakva sportska velicina.
slažem se pljuvanje je jedna od najružnijih gesta, ali njega se najviše i ruši na terenu uvijek, a što se idiota od Savagea tiče, on je priča za sebe...
Komitski Đeneral
17-02-2009, 12:04
Ja isto ne osporavam njegove igracke kvalitete,ali za mene igraca ne cini samo umijece vec ponasanje na terenu,korektnost i karakter.Pa taj decko jos nije izgubio loptu a da nije pao na travu i simuliro faul(kao njemu niko ne moze oduzeti loptu bez faula).On kod mene ne izaziva nikakav respekt vec gadjenje.
---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:30 ----------
Evo najsvjeziji primjer njegove velicine iz nedjeljnog meca 1/8 finala FA cupa sa tekme Man Utd-Derby.Nakon sto ga je nepropisno zaustavio u prodoru prema golu Robbie Savage je Ronaldu pružio ruku da bi ga pridignuo,a Ronaldo je prema njemu poslao ispljuvak,odnosno hrakno ga je.Takav primitivni ispad moze napraviti samo primitivna osoba a ne nekakva sportska velicina.
Pihhh, kakav ljakse...
a kad je Ibra pljunuo Sottila?
a kad je Ibra pljunuo Sottila?
Exact... I Mihajlovic Mutua? :D To se svakome desava.. On jest mozda nadmen, ali je ovo godine bio za koplje ispred ostatka svijeta.. Sa 22 godine... ;)
Balotelli#45
17-02-2009, 14:00
Ma ronaldo je govedo za mene jeste da je fudbaler super ali je sebicno govno i to ce uvek ostati
krištijanuuu :D
http://www.youtube.com/watch?v=M2pkn3hPv70
ajde Ashley malo travu kosit :vfunny: hahahahahaha !!!
http://www.youtube.com/watch?v=g0N7WO2pAUQ
CurvaNord69
19-02-2009, 13:13
Ma mauro postajes opsjednut sa cr7 ko hulk sa adrianom :D
ma jok oduvijek sam bio opsjednut njime, teško će mi bit sad kad bude igrao protiv Intera, najviše bi volio da u Milanu završi 4-2 za nas ali da dva gola zabije Cristiano, u uzvratu 2-2 i opet dva njegova gola :)
JA njega nevolim...jes da je dobar igrac,ali prgav je i sebican,i meni jako antipatican,mada nebi imo nista protiv da igra za inter:)
CurvaNord69
19-02-2009, 18:50
Ma mars mauro, ti bi da on naseg julia busi, jos jednom to reci i ignore :D
:D ma neka daj bitno da prođemo :P
CurvaNord69
19-02-2009, 19:26
Ma nema tu, nesmje julio od pedercine gol primit
Ma nece se on videti na terenu :interista:
DenchiNL
20-02-2009, 16:28
dobar je bio prosle sezone , ove nije nesto
dao je samo 11 golova od cega 2 iz penala
a uzmimo Zlatana npr. 14 komada sve iz igre , i ima jako lijepih pogodaka
po meni ce biti slabiji u kolektivu gdje on nije glavni (RM)
za njegovu poziciju je pre-smijesno koliko je on sebican (primarni zadatak jednog krila je nabacivanje lopti spicevima, ja ne znam da li je to ijednom uradio odkako je dosao)
sav njegov uspijeh je baziran na sebicnosti , bilo da je to nacin na koji izvodi slobodnjake (uzas nesto kao r.carlos samo puno nepreciznije, u stvari da li je ikad pogodio?) i time izgubi loptu za tim, umjesto normalnog centarsuta na glavu nekod od saigraca, pa se mozda nakon intervencije izbori i korner i nastavi opsada protivnickog gola, ne on je zvizne bogu pod noge i napravi gest rukom , kao zamalo jbt
ma odbojan igrac , iako dribla vrhunski
ma istina da kao krilu mu je takva zadaća ali on je jednostavno univerzalni igrač, povuče ti kontru i sam ti se oktrije u kontri i polukontri da je to strašno, pogledaj u ovim youtubim ili potraži cristiano ronaldo vs roma, pogledaj ša im je napravio u kontrama i polukontrama, recimo ubacivanje pa gol glavom u zadnjem susretu a onaj sezonu prije toga akcija za gol Rooneya, potegnuo iz svoje polovice izdriblao par njih poslao lijepu loptu za suigrača i centaršut ra rooneya i gol, sebičan ili ne on pomogne ekipi pun kurac, to što nije zabio baš puno ove sezone je i zato što u početku nije igrao zbog ozljede, od kad se vratio ne samo da zabija nego i Utd naravno igra bolje,a to što gubi loptu pa svatko je izgubi kad tad, i Ibra je izgubi tu i tamo, uostalom ako se ikom može tolerirati da koju izgubi onda je to on
al taj dribling i brzina tj. dribling u toj brzini to nitko danas ne radi i hvala Bogu jer svakom zaljubljeniku u nogomet daruje malo spektakla na utakmici, za njega se zbilja isplati kupit kartu kako se kaže
od danas http://www.youtube.com/watch?v=6wmDy5-zXuc
dobro da je Julio Cesar u odličnoj formi
od danas http://www.youtube.com/watch?v=6wmDy5-zXuc
dobro da je Julio Cesar u odličnoj formi
Auhh..da molimo Boga da Ronaldo protiv nas ne opali ovakvu jer ovo se ne moze branit sem da Cesar zna unaprijed dje ide lopta kao sto zna Nicolas Cage u filmu Next :)
Ovo nidje veze sad nego sam pod utiskom jer sam do malo prije odgleda ovaj film!
e ja nisam pa ne znam o čemu pričaš :D
e ja nisam pa ne znam o čemu pričaš :D
Malo off-topic... Obavezno gledaj, odlican je :D
Malo off-topic... Obavezno gledaj, odlican je :D
da nastavimo off-topic aha znači pošto esteban kaže ''...zna unaprijed dje ide lopta kao sto zna Nicolas Cage u filmu Next...''
znači Nicolas Cage glumi golmana? :D hehehe zezam se ok pogledat ću :)
da nastavimo off-topic aha znači pošto esteban kaže ''...zna unaprijed dje ide lopta kao sto zna Nicolas Cage u filmu Next...''
znači Nicolas Cage glumi golmana? :D hehehe zezam se ok pogledat ću :)
Moras odmah uhvatit dlaku u jajetu :) odgledaj film pa ces pozeljet da i Cesar zna oko 2min vidjet unaprijed sto treba se desit :)
hehehe da ali s obzirom na to kako je danas branio on već zna unaprijed šta se treba desit...zato je stavio tebe na desnu vratnicu njegovu ali ti je lopta ipak pobjegla nekako(al teško je bilo išo je prsima i nije stigo) hehehehe :D
A taman sam htio vas pitat kako sam danas odigrao ali kad upade onaj gol rekoh necu vala..mada opet je Cambi pruzio mnogo dobru partiju..udji na inter.it i pogledaj koja je srednja ocjena Cambiassu..samo Cesar ima vecu za danasnji mec
Enfant Terrible
22-02-2009, 11:48
Ljudi,idete previše off topic...Ima chatbox pa tamo nastavite ;)
Cristiano je juce potvrdio rijeci Paolilla od prije koji mjesec, da je sa nekih 17-18 godina bio blizu Intera... AARRRRRR.... Mogli ste malo bolje to uraditi, gospodo iz uprave...
Incae, Ronaldo je pohvalio Cesara i Santona, za koga kaze da ga je pratio nekolike nedjelje prije meca, i da zato nije bio previse iznenadjen njegovom igrom.
---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 10:47 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=wVPtNaRVFKk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_RSX0Y6qiDA&feature=related
Da se cisto nadju :D
aaaaaaaaaaaah nera jebote u ovom drugom videu si vidio potez berbatova za onu asistenciju ronaldu? hahha hma daaaaj ajme ee, svršio sam
CurvaNord69
27-02-2009, 14:01
E ovako, pravi se peticija da skupimo mauru da ide gledat c ronaldo-inter na trafford. Ali postigne li pedercic gol mauro nam vraca sav novac dvostruko :D
Portugalska zvijezda u Manchester Unitedu Cristiano Ronaldo zakazao je suradnju s najbržim čovjekom svijeta čiji je cilj da Jamajčanin nogometaša učini još eksplozivnijim i bržim
<!-- Clanak Tekst --> Nedjeljno izdanje engleskog Independenta piše da je Bolt velik obožavatelj Cristiana Ronalda te da će mu biti čast odraditi nekoliko treninga i pomoći mu da usavrši svoju sprintersku tehniku, kojom će efikasnije izbjegavati oštre startove poslovično grubih engleskih braniča.
'Ta suradnja će se definitivno ostvariti. Ukomponirat ćemo te treninge u svoju europsku turneju krajem ljeta', rekao je Boltov menadžer, ne naznačivši kada i gdje će surađivati najbolji atletičar i najbolji nogometaš u 2008. godini.
Usain Bolt je, piše isti izvor, zatražio sastanak s Ronaldom, a obzirom da i sam može itekako profitirati od te suradnje, krilo Manchestera rado je pristalo. Usain Bolt je već bio gost Real Madrida, kada se deklarirao kao obožavatelj nogometnih vještina Ruuda van Nistelrooya. Zanimljivo, nizozemski napadač prije Reala je igrao na Old Traffordu, a poznata je goruća želja Reala da dovede i budućeg Boltovog 'sprintera pitomca'.
A citao sam ovo na "Sun"-ovom portalu.
Ni ovako ga ne mogu stizati, kako ce tek poslije ocih privatnih casva :D
A citao sam ovo na "Sun"-ovom portalu.
Ni ovako ga ne mogu stizati, kako ce tek poslije ocih privatnih casva :D
nema šanse da bude brži od ovog što jest sada :ivan:
Balotelli#45
09-03-2009, 15:56
kad ga ronaldo ufitilji pa kad zasprinta ko budala a tamo ga saceka materazzi pa ima da poleti ko iz kalapulta da je bacen :D :D
ma ja nerazumem ovo kako moze da dobije brzinu to mi nije jasno
Moze da poboljsa nacin trcanja i samog starta.. Jer to su posebne tehnike. Atleticari godinama uce pravi nacin trcanja, kako bi poboljsali svoje vrijeme. Nije trcanje samo "trci od tacke A do tacke B", i to je to. To je u danasnje vrijeme kao nauka :D
kad ga ronaldo ufitilji pa kad zasprinta ko budala a tamo ga saceka materazzi pa ima da poleti ko iz kalapulta da je bacen :D :D
ma ja nerazumem ovo kako moze da dobije brzinu to mi nije jasno
pa mrcino ima načina treniranja da dobiješ na eksplozivnosti i na maksimalnoj brzini, način trčanja, položaj tijela...šta misliš da Bolt i svi trkači treniraju samo da bi bili u formi? :ivan:
Balotelli#45
09-03-2009, 21:24
pa otkud znam i ove nase budale trcale za antilopama obinna i martins pa su brzi ko struja:ivan:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gAiPIOt2KeU&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gAiPIOt2KeU&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Malo majstora da gledamo ;)
http://i40.tinypic.com/30sa4b8.gif
CurvaNord69
13-05-2009, 23:12
:sivi:
al gleda onda ono sebe :sivi:
Enfant Terrible
13-05-2009, 23:21
Hahaahahahahhahaha, joooj slike... :vfunny:
čitao sam članak o tome, kao nakon što je pogledo u uzdignuti penis suigrača išao je provjeriti svoj (??????) onaj naš index ga lupeta takvih gluposti...da toga nema nigje
al nije mi ovo jasno, tipu se digne za vrijeme trbušnjaka :vfunny:
CurvaNord69
13-05-2009, 23:51
Znaci ovo nije montaza?
koji igrac onda :sivi:
ne kužim koji je to igrač?
jel zna ko?
CurvaNord69
14-05-2009, 00:02
Ma sigurno ga ronaldo poslje toga malo "buttseckz"
Grujinho
14-05-2009, 00:31
Nera kako si ubacio video? šta moraš pored linka da napišeš?
CurvaNord69
14-05-2009, 00:32
Valjda pored linka ima ko na youtube ono "embeed
Nera kako si ubacio video? šta moraš pored linka da napišeš?
na youtebeu imaš onaj ''embed'' malo ispod autora i opisa videa se nađe to :)
Grujinho
14-05-2009, 00:41
aha ok....dankeschon
CurvaNord69
14-05-2009, 00:41
Mauro learn to read !! :D
Mauro learn to read !! :D
pogledaj kad sam ja odgovorio a kad si ti :D
aha ok....dankeschon
bitte
aha ok....dankeschon
الله الرحمن الر :p
CurvaNord69
14-05-2009, 00:46
Idi hajvanu jedan :sivi:
odo vidit sta to znaci
Balotelli#45
14-05-2009, 18:50
haha kakav peder :sivi: :sivi:
Enfant Terrible
08-06-2009, 16:52
http://i40.tinypic.com/20h82nc.jpg
NAJVEĆA svjetska nogometna mimoza, a neki ga smatraju i trenutačno najboljim nogometašem svijeta, doživjela je zanimljivu provokaciju tijekom kvalifikacijskog ogleda svog Portugala protiv Albanije u Tirani. Vlastiti navijači razvili su veliki transparenti s njegovim likom na kojem je Cristiano Ronaldo prikazan u ženskom izdanju s natpisom "Miss world 2010".
Bila je to vjerojatno ironija na samodopadnost koju CR7 nedvojbeno posjeduje, ali i na njegovu navodnu sklonost kozmetičkim preparatima kako bi još malo poboljšao svoj izgled. Vrlo vjerojatno zasluge za ovo remekdjelo ima i Portugalčeva padavica, koja ga često uhvati u kaznenim prostorima protivničkih momčadi, ili nešto rjeđe u zoni šuta zbog koje mu se tepalo da se ponaša kao "misica".
Nema sumnje da je za ovu neslanu šalu zaslužna i nezavidna portugalska pozicija na kvalifikacijskoj tablici za SP. Izbor za miss mogao bi biti jedini događaj na kojem će 2010. Portugal sudjelovati.
Nije poznato kako je CR doživio ovu provokaciju...
Index.hr
Njega je Mourinho mogao nazvati glumcem... :D
Enfant Terrible
08-06-2009, 16:59
Njega je Mourinho mogao nazvati glumcem... :D
Ronaldo je najbolji glumac među fudbalerima, i najbolji fudbaler među glumcima...
hehe ja im više ne bi igro za repku pa nek se jebu, ee jadni portugalci
hehe ja im više ne bi igro za repku pa nek se jebu, ee jadni portugalci
Ne treba njima Ronaldo. Oni imaju Deca. :cool:
ahahah Deco, ne znam šta je s njima, onaj Queiroz je vjerojatno krivac, Ferguson ga je uvijek hvalio još kad je odlazio u real ali ni tamo se nije dokazao (iako je rela poseban klub) i sad ovdje radi debakle s portugalom, nema im druge nego da čekaju mourinha jednog dana na klupi
Sigurno da je bolji glumac od Messija (iako se ovaj trudi). Kako je samo glumio nevinasce kad je dao gol rukom, ili pjunuo onoga kukavca ove sezone.. To mrzim, tu dvolicnost.
A opet, sigurno je da je i bolji fudbaler od Argentinca... ;)
Sigurno da je bolji glumac od Messija (iako se ovaj trudi). Kako je samo glumio nevinasce kad je dao gol rukom, ili pjunuo onoga kukavca ove sezone.. To mrzim, tu dvolicnost.
A opet, sigurno je da je i bolji fudbaler od Argentinca... ;)
:down:
a čuj on unatoč novcu kojeg zarađuje tj. ogromnoj svoti koju je zaradio samo do sada želi si osigurati budućnostu u slučaju neke velike ozljede da prekine karijeru, recimo želi dokazati da je i veliki glumac tako da kažem ako prekine karijeru na silu ili nakon što se povuče u 30inekoj ode u glumačke vode :D
ma bio on glumac ili ne po meni je mnogo mnogo bolji igrac od messia
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RcPFrg27JYk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RcPFrg27JYk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Grande Cristiano Ronaldo.. Hocu i ja ovakvu prezentaciju u Inter.. Hocu jedno veliko pojacanje.. Hocu Ronalda :(
jebote, ko kakav da se ne izrazim, dobit cu ban :)
nemoj da ti hule dodje....Zasto ovaj seronja ima svoju temu na sred interovog foruma....hmmmmm....zar nemoze o njemu da se prica u realovom
Molim te sto stoje ove LS pehari od pre 100 godina...
Nera bice....militovo i arnautovo sutra :sivi:
moca, nemoj da ti dajem opomene, nesto si mi poprimio osobine interiste, imaju i drugi, zasto on da nema + cuj seronja
sto se tice LP; imaju novije od nasih nazalost
al ja ga nisam nigde vredjao sto je portugalac:D
Na nase uvatila prasina ono zesca :sivi:
pa nije uvreda samo na nacionalnoj osnovi
uvreda je i kada ja tebi npr opsujem nesto :D
Osim rekordnog transfera u povijesti nogometa, i predstavljanje je bilo za Guinnesovu knjigu rekorda.
Nadmašio je Diega Maradoni i doček koji su mu priuštili navijači Napolija prilikom njegovog dolaska. Tad ih je na stadionu San Paolo bilo 80.000.Navijači su klicali Ronaldu, izvikivali njegovo ime, potom su na velikom monitoru pušteni inserti Ronaldovih majstorija. On je uzeo loptu, izveo par trikova, pa uz široki osmjeh trčao od tribine do tribine.
kazu ipak 90k navijaca bilo kada obroje i one dole na terenu pocasne
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZNsWVuv_oxs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZNsWVuv_oxs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>
Ja se nadam da ce on izgustirati Madrid za dvije godine, i onda doci kod nas :D
CRISTIANO RONALDO...
Mirsinho
08-07-2009, 13:16
Grande Cristiano Ronaldo.. Hocu i ja ovakvu prezentaciju u Inter.. Hocu jedno veliko pojacanje.. Hocu Ronalda :(
ma nema nastavak Filma GALACTICOS, a mogli bi napraviti i nastavak filma GOAL 4 :cool: :pozz: :)
nek' je on peder ali zna igrati pa vi pjevajte
dosta protiv crištijana i dosta o realu hehe
ma nema nastavak Filma GALACTICOS, a mogli bi napraviti i nastavak filma GOAL 4 :cool: :pozz: :)
nek' je on peder ali zna igrati pa vi pjevajte
Ja nemam sto pjevat, jer sam jedan od rijetkih (odnosno jedini uz Maura) koji ga konstantno hvali ;)
ispada da je ko materazzi -ili ga voliš ili ga mrziš kak kažu :/
Koliko vrede Ronaldove noge?
Uplašeni zbog podatka da je nad Kristijanom Ronaldom u tri prijateljske utakmice načinjeno čak 34 prekršaja, od koji su neki bili prilično brutalni, čelnici madridskog Reala odlučili su da osiguraju noge najveće zvezde prelaznog roka na neverovatnih 100 miliona evra.
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/lige/spanija/ronaldo-koleno.jpg
Ako se zna da je "kraljevski klub" isplatio 94 miliona evra kao obeštećenje Mančester Junajtedu, a da pritom ni plata reprezentativca Portugala nije mala, ne čudi vest koju su danas preneli španski mediji.
Quaresma#7
02-08-2009, 22:28
Eh sad več malo preteruju. Ko da samo on zna igrati fudbal.
Balotelli#45
02-08-2009, 22:31
proseravaju se ko trudne foke
ja podrzavam ovaj potez, malo su preterali sa cenom ali sta sad, bar ce tikvani kao sto su grigera i gatuzo malo pokusati da koriste mozak...
Enfant Terrible
03-08-2009, 00:25
Perez zna šta radi, on nije budala (barem ne u poslovnom smislu). Osigurao je Ronalda na 100M€, jer zna da tu uvijek leži neki mesar ala Grygera,Taylor ("genijalac" što je Eduardu slomio nogu) i slični delegati što ne znaju zaustaviti igrača na regularan način, već lomljenjem noge. Najtužnije je što se ovi mesari izvuku manje više bez ikakvih kazni (ja bi im zabranio igrati profesionalni fudbal).
Perez zna šta radi, on nije budala (barem ne u poslovnom smislu). Osigurao je Ronalda na 100M€, jer zna da tu uvijek leži neki mesar ala Grygera,Taylor ("genijalac" što je Eduardu slomio nogu) i slični delegati što ne znaju zaustaviti igrača na regularan način, već lomljenjem noge. Najtužnije je što se ovi mesari izvuku manje više bez ikakvih kazni (ja bi im zabranio igrati profesionalni fudbal).
...Muntari :D
ma "gori" je matrix od njega :D...kad se samo sjetim kako je sevchenka lomio dok je bio u bilanu :D
Lepo receno, i ja sam komentarisao nesto slicno u nekoj tema. Tim cepankama treba zabraniti da igraju fudbal
Balotelli#45
03-08-2009, 11:42
pa mi bi ostali bez pola ekipe onda :sivi: evo npr. muntari,vieira,burdisso(on vise iz gluposti) materazzi,ponekad i samuel :D i do jos dodajte balotellija koji takodje voli da pravi takve faule :D
Quaresma#7
03-08-2009, 11:55
Bez ovih kostolomaca nebi bilo zanimljivo :D
pa mi bi ostali bez pola ekipe onda :sivi: evo npr. muntari,vieira,burdisso(on vise iz gluposti) materazzi,ponekad i samuel :D i do jos dodajte balotellija koji takodje voli da pravi takve faule :D
ajde mi reci kad su burdi i vieira baš išli onakvim startom da se noga slomi??
Grujinho
03-08-2009, 12:46
svaka ekipa ima grube igrače, nije samo inter takav....
narocito chelsea, alex,balack....
alex kostolomac???
neznam da li si video sta je uradio henry-u 1/2
to je samo jedan od primera, ako se setim jos nekog javicu ti :D
Mirsinho
03-08-2009, 13:33
hehehe RONALDO SE OPORAVIO!
matrix se promjenio, on i kada igra, to vise ne radi
sto se tice muntarija, on ne ide na takve picicke da se izrazim fazone, nego ko beckhama uhvati za vrat i kaze hos' se bit' :D
PARIS HILTON: RONALDO JE SLABIĆ!!!!!!! :sivi:
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-25949.htm
"Ja zaista ne mogu podnijeti kad je neko podmukao kao što je to Ronaldo. Ne želim muškarca koji se ponaša kao djevojčica. Ronaldo je slabić", rekla je mlada bogatašica. :sivi:
Ronaldo propušta i Getafe i Milan
Španski sportski dnevnik Marca piše da će Real Madrid još narednih sedam dana biti lišen usluga svog najboljeg nogometaša Cristiana Ronalda (24).
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/091028125.jpgFoto: AP
Krilni igrač Reala ozlijedio je gležanj desne noge u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea (30. septembra), te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao ozljedu.
Izostanak Ronalda jedan je od glavnih razloga za crnu seriju “kraljevskog kluba” u kojoj je nanizao čak tri utakmice bez pobjede (dva poraza i remi), a posljednji je kiks bio posebno bolan, čak 4-0 gostujući poraz u Kupu kralja od trećeligaša Alcorcona.
Portugalska je zvijezda danas (srijeda) podvrgnuta pretragama, a snimke su pokazale da oteklina na gležnju nije još uvijek splasnula, pa u klubu ne žele riskirati s pogoršanjem ozljede.
“Ronaldo će biti van travnjaka još narednih sedam dana kada će ponovo biti podvrgnut novim pretragama”, stoji u Realovom saopćenju.
Ronaldo će tako najmanje propustiti još dvije Realove utakmice, domaću subotnju protiv Getafea u 9. kolu španjolskog prvenstva, kao i onu gostujuću kod Milana 3. studenog u Ligi prvaka.
tako je ronaldo...izgleda da onaj vrac pepe stvarno uspeva:D
ma bolje mu je da ne igra..jer ako ga se gatuso i kompanija docepaju onda ce da zavrsi karijeru hahahhahaha
http://i.imgur.com/TYu7T.jpg
http://i.imgur.com/RDJtB.jpg
http://imgur.com/24wbR.jpg
http://imgur.com/CkM0w.jpg
i...
http://i.imgur.com/biA15.jpg
Haha.
sad ce mauro da pocne svrsavat :P :crazzy::crazzy:
Balotelli#45
21-11-2009, 12:02
de pocrne ovako sad mozda zainteresuje moua :D
negde sam nacuo da su on i raul sad zajedno :D
za ovu zadnnju ..slabe su i rijeci sminkerski pedercic ..treba smislit neku novu rijec da se opise
Grujinho
21-11-2009, 15:56
ma takve vježbe prave svuda...i mi smo to radili na treninzima...sami amateri ovdje :)
šta je huskiću bilo sa ronaldom kako plače? još ti to stoji u sig-u? :smj:
gledati kako huska sere po ronaldu nakon što je portugal prošao - neprocjenjivo :vfunny:
Quaresma#7
21-11-2009, 21:20
Koja pederčina :D
http://i527.photobucket.com/albums/cc356/FHScats11/Cristiano_Ronaldo_0001.gif
http://i.cr3ation.co.uk/dl/s1/gif/ronaldo.gif
ili jednostavno...
http://www.footiemad.com/old%20pics/ronaldo.gif
:lolich
Balotelli#45
26-11-2009, 20:54
katastrofa koji glumac jbt ovo najvise mrzim govedo neopevano picka mu materina pederska
bar ne pljuje svoje protivnike, za razliku od nekih :D
ili jednostavno...
http://www.footiemad.com/old%20pics/ronaldo.gif
:lolich
hahhaahahahahahahahahhahahahahhahha
hahahahahhahahahahhahahahahahahha
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
http://img142.imageshack.us/img142/8856/ronaldoo.gif
evo jedna van konkurencije
http://img114.imageshack.us/img114/2028/77239597145b67967760e0yw7.gif
http://i293.photobucket.com/albums/mm49/Andrewchich/ronaldodo.jpg
http://i42.tinypic.com/23si5hf.jpg
Quaresma#7
27-11-2009, 00:25
:vfunny::vfunny::vfunny: gde ove nađe hulle brate :D
Balotelli#45
27-11-2009, 20:54
ghahahha ova za moua je legendarna :sivi:
aa ..ma nama ni nas trener ne predstavlja nista kad hocemo da se nasmijemo :D
http://www.sarajevo-x.com/showtime/showbiz/clanak/091203047
eto šta reći :)
....zaključujući da je Cristiano Ronaldo "neumoran" u svom radu.
zovite ga pederom il šta ja znam kako ali njegov odnos prema sportu, pristup i dedikacija su jedinstveni
Grujinho
03-12-2009, 18:13
ma Cristiano je kralj....ljubomorne duše, mogu samo da mu puše aaaaa :D
a gde nađe toliko vremena bokte... ja ponekad kad imam motivaciju i volju, malo treniram i eto za par serija trebušnjaka, sklekova itd itd, potrošim minimalno 1 sat... dok on pravi 3000 trebušnjaka, tu su još treninzi dva puta dnevno, razna putovanja, pa konferencije i svašta....svaka mu čast eto..
vauu...za svrsit jbt :crazzy:
sto ga i vi slinite po njemu jbt
Balotelli#45
03-12-2009, 18:54
haha mauro ko tinejdzerke pali se na ronalda :sivi: :sivi:
a znam da ti žao, napustio sam te zbog njega ;)
ma mauro....zivi u svetu bajki...jos se nada da ce mu ronaldo na belom konju zakucati na vrata :sivi:
a bolje tako nego kao ti kad si mi pokucao na magarcu ;)
uostalom spamate temu, ako nemate šta pametno za reć...
Balotelli#45
03-12-2009, 19:37
a bolje tako nego kao ti kad si mi pokucao na magarcu ;)
uostalom spamate temu, ako nemate šta pametno za reć...
:sivi: :sivi:
p.s a ono za mene bezi bre nisam peder :sivi:
nisi peder nego si homospemerualac
zakljucak je da C.R moze nositi Messia u zube :D
Quaresma#7
03-12-2009, 21:38
zakljucak je da C.R moze nositi Messia u zube :D
More :D Nema šta on je ipak jedan najboljih igrača na svetu. I to dokazuje non stop pa bio peder ili ne. Evo jedan njegov video kako samo prolazi i pripremi si gol sam. Čovek ima sve brzinu, okretnost, viziju, šut, tehniku, moč, čvrstoču na lopti..... http://www.youtube.com/watch?v=xTLyYJJuw8E
bitno je da ja vidim vrhunskog igraca dok je kamera iz pticije perspektive, ali kad je u krupnom kadru ronaldo ..vidim samo sminkera koji mi ide na zivce
Istraživanje: Cristiano Ronaldo najbrži nogometaš današnjice, Robben drugi
PREMA istraživanju koje je proveo njemački dnevnik Der Spiegel, Portugalac u redovima Real Madrida Cristiano Ronaldo najbrži je nogometaš današnjice.
Der Spiegel je tako izračunao da je najveća brzina koju Ronaldo postiže u punom sprintu 33.6 km/h, dok je tik do njega krilni nogometaš Bayern Münchena Arjen Robben čija brzina doseže 32.9 km/h.
Na popisu od trećeg do petog mjesta poredale su se Arsenalove uzdanice Theo Walcott i Robin van Persie, kao i Wayne Rooney iz Manchester Uniteda.
Za usporedbu, najbrži čovjek današnjice i svjetski rekorder na 100 i 200 metara, jamajčanski sprinter Usain Bolt, razvija najveću brzinu od 44.7 km/h.
Najbrži nogometaši svijeta prema istraživanju Der Spiegela:
1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 33.6 km/h
2. Arhen Robben (Bayern München) 32.9 km/h
3. Theo Walcott (Arsenal) 32.7 km/h
4. Wayne Rooney (Manchester United) 32.6 km/h
5. Robin van Persie (Arsenal) 32.1 km/h
Grujinho
12-12-2009, 18:54
svi su oni tu negdje...jedino me je Rooney iznenadio...
svi su oni tu negdje...jedino me je Rooney iznenadio...
i mene :)
dje je tu oba oba
to se i ja pitam, a znam da je jednom i Henry bio kao najbrži u nekom istraživanju ne znam gdje je sad, bohh
treba tu bit mjesta i za lennona momak je brzi od ptice trkacice :D...al eto meni je svedno bitno je da nasih nema :D
Grujinho
12-12-2009, 19:12
ima tu još mnogo igrača...znam da je Olić čini mi se, bio izabran za najbržeg igrača na SP 2006 u njemačkoj....pa onaj dvojac Agbonlahor- A.Young iz aston ville...obojica su vrlo vrlo brzi...ali eto...
Mene je iskreno Van Persi iznenadio..
A gjde je Suazo, Obinna, Alvarez iz Baria.. nije meni ovdje sve jasno :D
Il Trattore
12-12-2009, 22:10
a di je oni alvarez iz baria sican se nase utakmice protiv njih ove sezone covik je nenormalno brz,a i milito bi moga u tu skupinu najbrzih nebi se kladia da je van persie brzi od njega
Balotelli#45
12-12-2009, 22:15
jao kakva glupost pa ja znam bar 10 igraca koji su brzi od ovih navedenih haha al nikad nemozesizracunati ko je najbrzi pa mozda neki igrac iz znj lige je brzi nema veze sto nema veze sa fudbalom
sumnjam i da je CRonaldo najbrzi, Martins je po meni puno brzi ..a i cini mi se da sam prije nekoliko mjeseci citao da je Walcott najbrzi fudbaler
eh dragi moj to ti je na oko, na oko ti tako izgleda, on ima brzi korak ali koliko se odgurava, postoji sama tehnika, i ja trčim nekako svi kažu uh baš si brz, i tako mi i jedan frend koji je trenirao atletiku kaže daj ajmo se trkat, a ne biš nikad rekao da je toliiko brz onako od oka da ti izgleda pa ostavi svih i mene za dosta na šprintu
osim toga kao što vidite tu su razlike u 0.5km/h između 4. i 5. npr. pa tko zna možda je Martins odmah 6 može zaostajat za 0.1 ako e tako izmjereno vi ga isto filozofirate
Balotelli#45
13-12-2009, 15:58
nzm kako to ide na 100m al ja sam u mom timu najbrzi 11.4 sec na sto metara u kopacke po travi i to posle trening utakmice :D
Quaresma#7
13-12-2009, 21:56
Mah i ja ne verujem da je on najbrži. Staviti ga pored Obinne, Suaza, Obe i brzo bi popušio. A Messi i on je brz ko đavo :D O njemu ni traga ni glasa.
Ali protiv Marseilla je Ronaldo super igrao :bravo:Oba gola su bila lepa.
Pa Messi ima brz korak ali sam korak mu je kratak, ponavljam - na oko se čine neke stvari ;)
Ti znaš dal bi popušio, ipak je i Bolt rekao da je strašno brz i da bi volio raditi s njim da mu s dodatnim tehnikama(kužiš postoje tehnike) pomogne da trči možda i još brže
Quaresma#7
13-12-2009, 23:11
Znam da postoje tehnike to nam je nešto i na fizičkom u srednjoj naš neki profesor fizičkog razlagao koji je puko na tu atletiku. Ali ipak ne verujem da bi bio brži od oni gore koje sam napisao.
Evo dvanaestogodišnji uzbekistanac novi CR :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Z3aZhnDzzNA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Z3aZhnDzzNA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
a da ti nisi zamijenio mozda temu IL FENOMENA sa onim pedercicem :D
bogami jesam, nisam dobro čitao, valjda krajem oka vidio ronaldo i kliknuo, daj dera premjesti molim te
hahahhahahah koji si ti narkoman dera...pa imal ista da ti uradis ko cojk sve ti mrsko :D
http://www.totalbarca.com/wp-content/uploads/2010/02/200505ronaldo1.jpg
http://www.totalbarca.com/wp-content/uploads/2010/02/cristiano-ronaldo-2009-10-29-13-14-25.jpg
kakve ovo ima veze sa ronaldom?
Quaresma#7
16-04-2010, 17:57
Ronaldo proveo noč sa Kim Karandashian posle utakmice :D
Balotelli#45
16-04-2010, 19:03
mame mu ga pederske :D
Grujinho
16-04-2010, 19:14
i ja sam, pa se ne hvalim :P
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.