PDA

View Full Version : AC Milan v Inter


Grujinho
22-03-2011, 03:42
http://www.mcalcio.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/08/Inter-Milan_Serie-A_2008-09.jpg
Sat, Apr 2 2011, 20:45

Bliži se dan, kad če na 95 minuta zastati cijela nogometna Italija. Sastaju se naime Milan i Inter, koji svake sezone odigraju 2 največa gradska derbija na svijetu. Oba tima imaju veliki historiju, oba tima su više puta osvajala sve največe svijetske trofeje na čelu sa ligom šampiona, koju je Inter osvojio prošle sezone, nakon dugo godina bez slavlja u tom takmičenju.

Kao što smo rekli, oba tima imaju ogromnu historiju, ali svi dobro znamo, tko je gazda ne samo u Milanu več u cijeloj Italiji u poslednjih 5 godina. To je naravno Inter, ekipa koja je osvojila 5 uzastopnih Scudetta a u prošloj sezoni su stavili još krunu u obliku slavlja u LŠ, na taj nezaboravan period velikog Intera.

Obe ekipe su sezonu počele sasvim drugačije nego što je to bio običaj u poslednjim godinama. Milan je na krilima bivšog Interiste Ibrahimovića počeo odlično i još uvijek je prvi na tabeli, dok je Inter sa Benitezom na klupi prvu polovinu sezone odigrao katastrofalno. Ozljede, manjak motivacije i nezdravi odnosi na relaciji Trener-Igrači, trener-uprava su donijeli promjenu na klupi. Beniteza je nasljedio nekadašnji dugogodišnji igrač, sportski direktor i trener Milana, brazilac Leonardo, kojemu je klub doveo još Ranocchiu, Pazzinija, Kharju i Nagatoma.

Leonardu je uspelo ono, što Benitezu zbog nekih razloga nije uspelo, a to je da vrati motivaciju igračima, da u njima probudi strast i želju, te da ovu ekipu opet digne na noge i da ljudi počnu osječati ponos Intera, ludog Intera. Stvari su počele da se mijenjaju, Inter igra odlično, dok Milanu polako nestaju snage.

I evo, slabih 14 dana pred derbi, Inter ima samo još 2 boda zaostatka, što je vrlooo malo, ako se sjetimo da su još prije par mjeseci bili na -16 bodova zaostatka!

Mnogi ovu utakmicu smatraju kao utakmicu, koja može preokrenuti prvenstvo, koje je praktički več bilo u rukama Milana. Ali naravno neče se ta utakmica igrati samo za scudetto. Igrati če se za navijače, za klub, jer malo je takvih utakmica na svijetu, kao što je utakmica izmedju Intera i Milana.


Dakle, bivši Milanov igrač, sportski direktor i trener Leonardo sa ekipom koja je vratila vjeru u sebe, u svoje mogučnosti, sa ekipom koja igra svaku utakmicu kao da je zadnja i ekipom kojom sa pravom kažu Pazza Inter, protiv Milana kojeg predvode bivši Interovi igrači (Ibrahimović, Pirlo, Seedorf...).

Neka to bude sve od mene u ovom uvodu, za kraj mogu samo još poželeti sreču našim igračima i da viknem FORZA INTER!

Guro
22-03-2011, 10:15
eee sad premotam film i sjetim se koliko sam pricao da ce inter do derbija stici milana...i da ce derbi dosta odlucivati ali da nece ni to biti presudno...a koliko vas je odje vec bilo pozdravilo skudeto...no dobro, nije jos gotovo...

simone
22-03-2011, 12:10
http://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU

Forza_Grande Inter
22-03-2011, 13:54
dobro je sto ovu utakmicu igramo u gostima :D, jer odmah slijedecu tekmu smo domacini Chievu, a bilan ide Fiorentini, pa im dolazi Samp...ma kakvi nemaju oni sanse za titulu

ja bi bio zadovoljan i remijem, a sa pobjedom da ne pricam vec bi bili prvaci, pa 90% tako da ovo nam je jedna od najvaznijih tekmi i mozda najvaznija a bogme i njima je tako da ne sumnjam u spektakl i povoljan rezultat...2 puta uzastop od njih ne mozemo izgubiti, jednostavno jaci smo na svim pozicijama i trebamo to dokazati na terenu ko je gazda u gradu a i van njega

Forza Inter :nova:

Fontolan
22-03-2011, 15:09
Također smatram da remi nije neuspjeh ali pobjeda bi bilanistima zagorčala maximalno poziciju na tabeli jer mislim da se od gubitka u tom meču i vjerovatnog neuspjeha sa violama ne bi oporavili.

necainter
22-03-2011, 15:09
Ma otresti gamad u derbiju,nista drugo :D
Salim se,bice tesko,i bice sigurno dobra utakmica ali verujem ja u Pazza Inter i pobedicemo ih bre :D
FORZA INTER :nova:

Motta
22-03-2011, 23:47
Nadam se pobjedi akobogda da nasi budu spremni i da ih oderemo koji derbi pobjedit ih za prestiz ma jooj steta sto ne igramo sad u nedjelju mogu samo reci FORZA INTER

InteristaSA
23-03-2011, 00:38
Davno sam ja rekao da ce mi ovaj scudetto biti najsladji i ubjedjen sam da ce tako biti pobjedili mi ili ne MIlan...I X ce biti dovoljan po mojoj racunici za scudetto iako ce biti pobjeda Intera.MIlan nema tolika muda da pobjedi Inter 2 puta zaredom i onda party pocinje..FORZA INTER!!

Balotelli#45
23-03-2011, 11:25
Ima da ih otresemo ko slinu.bice SEX ON THE PITCH :D

mourinho
23-03-2011, 14:45
Ronaldo tips Inter for derby win

Brazilian legend Ronaldo has tipped Inter to beat Milan in the Derby della Madonnina on April 4.
The 34-year-old, who retired in February, played for both clubs in his fabulous career.
Speaking to La Gazzetta dello Sport, Ronaldo said: “The derby is the derby, a game in itself.”
Pressed to pick a winner, he replied: “OK, I believe Inter [will do it] because they have found their own style of play again, but above all because of their confidence.
“I see a more confident Inter than Milan, and this can count.”
Asked if he feels that Inter would win the Scudetto in the event that they were to beat Milan, Ronaldo said: “It's difficult to say with another seven games still to play, but I really think so.
“You know what Leonardo has always said to me? That winning helps you win. Getting used to it is difficult, but then it's great. Inter have managed it only after a long time and lots of hard work. I really don't believe that they'll stop now."

Moca93
23-03-2011, 15:28
Legenda brazilskog i svetskog fudbala Luis Nazario de Lima Ronaldo rekao je da će Inter pobediti gradskog rivala Milan u predstojećem derbiju zbog ‘većeg samopouzdanja’, prenela je Gazeta delo sport.
http://sport.blic.rs/data/images/2011-02-14/116983_ronaldointerreuters_f.jpg?ver=1300876340 “Verujem da će Inter slaviti zato što je ekipa ponovo uspela da uspostavi svoj stil igre, ali pre svega zbog velikog samopouzdanja u timu”, ocenio je 34-godišnji Ronaldo koji je u februaru odlučio da se penzioniše.



Ekipa Milana osam kola pre kraja italijanskog prvenstva vodi na tabeli Serije A sa 62 boda, dva više od Intera.

Inter je osvojio prethodnih pet titula u domaćem prvenstvu, a Ronaldo je ocenio da ‘nero-azuri’ i ove sezone mogu do skudeta.

On je rekao da se ekipa navikla na stil igre koji zahteva trener Leonardo.

“Teško je reći ko će biti prvak pošto ima još dosta utakmica do kraja, ali verujem u Inter. Leonardo mi je jednom rekao da pobede pomažu da se pobedi. Teško je ređati ih u nizu, ali jednom kada se navikneš sve postaje sjajno. Inter je to uspeo i teško da će neko moći da ga zaustavi”, istakao je Ronaldo, koji je u karijeri nosio dres oba tima.

On je za Inter igrao od 1997. do 2002. godine, a za Milan u sezoni 2008/2009.

Il Mago
23-03-2011, 20:28
s obzirom da smo uvijek bili gospoda nakon titule svjetskog prvaka Milana nasi su uradili ovoo :

http://www.youtube.com/watch?v=3h2Hd3Te5oo&feature=player_embedded

da li ce vratit istom mjerom ?

P.S. Ranocchia upitan za derbi...

odbrana Chivu - Cordoba :S

Forza_Grande Inter
23-03-2011, 20:31
jasta ce kakav crni bilan i aplauz sta vam je ba, pa zar to nije trabalo da se desi u prvom derbiju ove sezone ili su cekali da oni budu domacini da bi to uradili, nidje veze

nego nahebali smo s tom odbranom.....Cambiasso na stopera

Il Mago
23-03-2011, 20:33
nije se moglo desit u prvom derbiju jer tad nismo bili prvaci svijeta...ovo je totalno nebitno,hocel il nece,bitno je da smo mi uvijek bili i ostali gospoda (ko Ekrem Jevric :D)

Forza_Grande Inter
23-03-2011, 20:37
ma dobro znam, al vec kad si osvojio ligu prvaka tada te trebaju docekaju jebo sp, a to kad smo mi njih docekali je vjerovatno odmah derby bio nakon SP, a nece sad poslije 3 i po mjeseca aplauz i slicno..

Il Mago
25-03-2011, 14:44
i Chivu je povrijedjen...nadam se da nije nista ozbiljno i da ce propustit samo kvalifikacijske utakmice Rumunije,te da ce bit spreman za derbi...

zamislite nasu odbranu be Chivua,Ranocchie,Lucia,Samuela :S

___Cordoba_Materazi____ :(

i da,tek se sad vidi kolko je onaj IDIOTSKI potez Lucia vazan...ne mogu da vjerujem da neko sa 32 godine moze napravit onakav potez,pa ono ne bi uradilo ni dijete od 7 godina :mad:

necainter
25-03-2011, 14:52
Milan se nesto zalio zbog suspenzije Ibre,kao da je nezasluzena i da je mng propusti 3 meca (i derbi) zbog nje...ili tako nesto,prevedite vi malo bolje,znate bolje italijanski
http://sport.virgilio.it/calcio/ricorso-milan-squalifica-ibrahimovic.html

Motta
25-03-2011, 17:39
Pise opsirnije na Nogometni Magazin uglavnom tako nesto kao sto si napiso da ce se zalit da zaigra protiv nas tj intera sad vidjet cemo sta ce da bude vidjet cemo jel FIGC korumPirana tolko Ako se desi povratak nosonje znam da je korumpirana liga jer Chivu Etoo moraju odradit dok ibra izuzetak pa kolko ih mrzim majku im lopovsku FORZA INTER

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

A za Ranochiu to je politika intera mislim inerovi ljecnika igrat ce Ranochia akobogda u derbiju ...

Nera
25-03-2011, 19:05
Nosonji smanjena kazna sa 3 na 2 meca. Igrat ce protiv Firoentine. Tacno sam znao, koja nula od kluba.

Il Mago
25-03-2011, 19:17
mislim da su 2 utakmice sasvim realne za ono sto je Ibra uradio...

Nera
25-03-2011, 23:01
Adriano je protiv Sampdorie uradio istu stvar, prije 2 sezone, i dobio je tri meca suspenzije. I mi smo se zalili, ali naravno Interova zalba je odbijena. Zabarska posla...

necainter
25-03-2011, 23:38
Ma to je sve pokvareno i korumpirano mamu im jebem,samo sreca pa mu nisu odma ukinuli suspenziju..

EDIT:
ma dobro da nije dobio 5 utakmica....

samo da mi dobijemo derbi i neka igra đibra onda...

Motta zabio za pobjedu italije protiv slovenije :) treba nam veliki motta!
Nikada nije ni odlazio. :D

Grujinho
25-03-2011, 23:42
ma dobro da nije dobio 5 utakmica....

samo da mi dobijemo derbi i neka igra đibra onda...

Motta zabio za pobjedu italije protiv slovenije :) treba nam veliki motta!

Maicon
26-03-2011, 00:21
Ma Adriano je onda onoga prvavo navukao stosom :D hahah - kralj !

Bice gusto bice 0-2! :D

Forza_Grande Inter
26-03-2011, 00:41
najava tekme trailer

http://www.youtube.com/watch?v=yqlp2k544j4

necainter
26-03-2011, 00:57
najava tekme trailer

http://www.youtube.com/watch?v=yqlp2k544j4
obratite paznju na 00:40 ili tako nesto...steta sto tog coveka nece biti na derbiju

Rafael
26-03-2011, 13:35
Pogodak Motte me podsjeća na onaj njegov protiv Napolia, dupli pas i udarac.nadam se da će protiv Milana igrati malo naprijed a Cambiasso nazad.

Huska
28-03-2011, 09:47
a zbog cega Lucia nema

mourinho
28-03-2011, 09:51
Čini mi se kartoni...

Il Mago
28-03-2011, 13:35
Ranocchia i Chivu ce bit spremni za utakmicu. :)

hulle
28-03-2011, 14:22
ma deremo ih ko .....(nastavi) :)

Il Mago
30-03-2011, 11:03
Malo zanimljive statistike za derbi : zadnji derbi zavrsen nerijeseno bio je 2004,rezultat je bio 0:0.Od tada je odigrano 14 utakmica,a zanimljivo je da i jedni i drugi imaju po 7 pobjeda.

U Aprilu je odigrano 20 derbija kroz historiju,i naravno nema nijednog remija.I opet izjednaceni po pobjedama,10 Intera,10 Milana

Zadnjih 10-ak godina derbija :

14.11.2010. Inter - Milan 0:1 (Ibra)
24.01.2010. Inter - Milan 2:0 (Milito,Pandev)
29.08.2009. Milan - Inter 0:4 (Motta,Milito,Maicon,Stanković)
12.02.2009. Inter - Milan 2:1 (Adriano,Stanković;Pato)
28.09.2008. Milan - Inter 1:0 (Ronaldinho)
04.05.2008. Milan - Inter 2:1 (Inzahgi,Kaka;Cruz)
23.12.2007. Inter - Milan 2:1 (Cruz,Cambiasso;Pirlo)
11.03.2007. Inter - Milan 2:1 (Cruz,Ibra;Ronaldo)
28.10.2006. Milan - Inter 3:4 (Seedorf,Gilardino,Kaka;Ibra,Crespo,Stanković,Mate razzi)
14.04.2006. Milan - Inter 1:0 (Kaladze)
11.12.2005. Inter - Milan 3:2 (Adriano,Martins,Adriano;Shevchenko,Stam)
12.04.2005. Inter - Milan 0:3 (prekid,baklja u glavu Dide ) 1/4 LP uzvrat
06.04.2005. Milan - Inter 2:0 (Shevchenko,Stam) - cetvrtfinale LP 1. utakmica
27.02.2005. Inter - Milan 0:1 (Kaka)
24.10.2004. Milan - Inter 0:0
21.02.2004. Milan - Inter 3:2 (Tomasson,Kaka,Seedorf;Stanković,C.Zanetti)
05.10.2003. Inter - Milan 1:3 (Inzaghi,Kaka,Shevchzenko;Martins)
13.05.2003. Inter - Milan 1:1 (Martins;Shevchenko) - polufinale LP uzvrat
07.05.2003. Milan - Inter 0:0 - pol. LP prva utakmica
12.04.2003. Inter - Milan 0:1 (Inzaghi)
23.11.2002. Milan - Inter 1:0 (Serginho)
03.03.2002. Milan - Inter 0:1 (Vieri)

Ukupni omjer u Serie A je : 64 pobjede Intera,52 remija i 59 pobjeda Milana uz gol razliku 255:236 u Interovu korist...

mourinho
30-03-2011, 11:43
Znači Deki im je dao 4 komada, ne bi bilo loše da i on igra.

Rafael
30-03-2011, 11:49
Najdraži mi je gol Martinsa kad je uzeo loptu Nesti i matirao Didu,to je 2003 bilo LP.

Huska
30-03-2011, 12:26
Znači Deki im je dao 4 komada, ne bi bilo loše da i on igra.
i to golcine uvijek...a i ja bih ga volio vidjeti u prvih 11, pa da malo onog nosonju Ambrosinia nalupa :D on je protiv njega i De Rossia uvijek raspolozen igrati :D

Eto'o,Maicon,Sneijder i Cambiasso ako budu na nivou pobjeda ne bi trebala doci u pitanje

dera
30-03-2011, 14:54
http://www.youtube.com/watch?v=qcUGAzF3fNw

Guro
30-03-2011, 17:10
opet prica da ce biti 4-3-1-2....katastrofa

Huska
30-03-2011, 18:37
opet prica da ce biti 4-3-1-2....katastrofa
ma ja ba pa ce trenercina na poluvremenu skontat i prebacit na 4231 kao i u vecini utakmica...

pa ne mozes sada Pandeva na klupi ostavit lik je u zivotnoj formi jbt :D

Pablo
30-03-2011, 20:27
ja bogami ocekujem tri napadaca,a cambi i deki pozadi,zaneti OBAVEZNO na beka u ovoj utakmici,jel se oporavlja Kivu????

dera
30-03-2011, 20:30
Chivu, kao i Frog ce biti spremni za mech ;). Igrati sa 3 napadaca - keep dreaming :D.

dera
31-03-2011, 10:34
Vote :D
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/03/31/2418755/goalcom-poll-who-will-win-the-milan-derby-milan-or-inter

necainter
31-03-2011, 14:07
Vote :D
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2011/03/31/2418755/goalcom-poll-who-will-win-the-milan-derby-milan-or-inter
Milan 38.31% Inter 53.45% Draw 8.24%

Huska
31-03-2011, 17:07
ako Matthaeus kaze da dobijamo, onda dobijamo...

Il Mago
31-03-2011, 17:17
4-2-fantasia bi ipak trebala bit protiv Milana...

znaci :

___________JC
Maicon_Ranocchia_Chivu_Zanetti
___Cambiass_Motta/Deki
___Pandev_Snajke_Eto'o
__________Pazzo

bilo bi odlicno da igramo ovako :)

Grujinho
31-03-2011, 17:19
samo da ne izgubimo...Ni remi nebi bio loš rezultat u borbi za scudetto, ali očekujem pobjedu naravno...sa pobjedom bi izbili na prvu poziciju na tabeli...i ako uzmemo u obzir da imamo do kraja prvenstva malo lakši razpored od Milana, mogli bi reči da smo blizu novom scudettu...

Fontolan
31-03-2011, 18:35
S kojom god formacijom izađemo u subotu, očekujem pobjedu.

FORZA INTER

mourinho
31-03-2011, 21:20
Na šta sve ljudi troše vrijeme i novac...

http://www.youtube.com/watch?v=kir8ZkTPAEw

Quaresma#7
01-04-2011, 16:05
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivn Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev


Moguča postava

-----------------Julio Cesar------------------
Maicon-----Ranocchia------Chivu---Zanetti
-----------Deki/Motta-----Cambiasso-------
-------Pandev---Sneijder-----Etoo--------
-------------------Pazzini------------------

Klupa:

Castelazzi
Cordoba
Nagatomo
Motta/Mariga
Kharja
Coutinho
Milito

Grujinho
01-04-2011, 16:35
počet čemo 4-3-1-2 najverovatnije...

samo ne dejana od pocetka...istina da je zabio dosta golova milanu ali trenutačno je u katastrofalnoj formi...

a Motta je standardan član, tako da on sigurno počinje od prve minute...

Nera
01-04-2011, 19:07
Iskreno se nadam da ce Deki biti od pocetka, jer mu Motta nije primaci po meni trenutno, Deki moze biti aktivan u oba smjera, dok Motta u odbrani ne doprinosi prakticno nista.

Il Mago
01-04-2011, 19:31
Deki definitivno,ovo su njegove utakmice...

dera
01-04-2011, 21:57
Imam neki dobar osjecaj pred sutrasnju utakmicu, ali me ovo nervira:

Da li je formacija za utakmicu već spremna ?
„Moram još razmisliti,zaista moram“.

Dakle, sutra je utakmica, igraci jos ne znaju koju ce formaciju igrati, pa vjerovatno ni koja je taktika - mozda kao i protiv Bayerna - nema je, igrajte kako znate. Opet moramo ocekivati da igraci budu raspolozeni, pogotovo Eto'o, ako zelimo rezultat.

Fontolan
01-04-2011, 22:51
Imam neki dobar osjecaj pred sutrasnju utakmicu, ali me ovo nervira:

Da li je formacija za utakmicu već spremna ?
„Moram još razmisliti,zaista moram“.

Dakle, sutra je utakmica, igraci jos ne znaju koju ce formaciju igrati, pa vjerovatno ni koja je taktika - mozda kao i protiv Bayerna - nema je, igrajte kako znate. Opet moramo ocekivati da igraci budu raspolozeni, pogotovo Eto'o, ako zelimo rezultat.
Ti misliš da je trebao reći novinaru sastav i koja formacija će igrati.Kako ga ne shvataš, sto mu se stvari mota po glavi i on je za sve odgovoran a ti daješ sud i kritikuješ na osnovu odgovora na standardnu novinarsku floskulu.Zar stvarno misliš da je on tolika neznalica, pa da ni o formaciji ne priča sa igračima nego oni igraju na ho-ruk sistem??A samim time kontaš da su i Moratti i Branca tolike neznalice pa podržavaju trenera koji dan pred meč sezone ne zna formaciju??

Nera
01-04-2011, 23:53
@Fontolan, pusti ga, on bi rekao da je Ferguson za Manchester uradio malo, samo ako je Benitez bio prije njega na klupi. Ja sam dugo Rafi drzao stranu, ali dera, majka mu stara, ti prevazilazis svaku mjeru :P
Opusti se, ne budi vjecno crna ovca u stadu :D
(pardon, druga crna ovca, Huska ima status prve jer je papak).

Huska
02-04-2011, 00:01
mislim ono ni ja bilanistu ne gotivim, ali dera odvalio si ga muski, to moras priznat :D ...bas kao i papucar neki dan koji bi zamijenio Sneijdera za Gansa jer ovaj prvi ima previse godina :cool: :D

nego ima da poderemo ove cigane sutra

nera :lusers:

Nera
02-04-2011, 00:59
Papucar je zamijenio Sneijdera za Gansa i Sancheza. To sam rekao.. ali ajde, sto se tice derbya: MILANO SIAMO NOI, SOLO NOI... (huska, google translate ti je dovoljan za ovo :P )

Huska
02-04-2011, 09:45
:bwa:

http://calcio.bloglive.it/files/2011/03/pazzini-inter.png

pored mrtvog Neste glavom za 1-0...

http://news.ladbrokes.com/en-gb/wp-content/uploads/2010/11/Samuel-Etoo-Inter.gif

i onda ce kontru povuci Maicon, Sneijder i Eto'o koji ce na kraju i zabiti za 2-0

:D

dera
02-04-2011, 10:44
Fontolan, procitaj ponovo pitanje, odgovor moze biti DA ili NE. Uostalom, koliko se ja sjecam, Jose Mourinho, cak je i govorio neka imena - ponavljam, sto ja niti novinar u ovom pitanju ne trazimo.

Huska, sta da priznam? Nera, niko te nije prozvao, odstupi - post ti nema veze za temu - uostalom uvijek sam govorio da je Fergi najbolji trener.

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

18-godisnji Englez objavio jedan fin klip pred danasnji susret :). Jeste da sebe reklamira ali :D:
http://www.youtube.com/watch?v=bebFP8cIn1s

InteristaSA
02-04-2011, 12:49
Mozete samo zamisliti koliko ce se Leo truditi da napravi sve kako treba..od najsitnijih detalja u igri..covjek ima veliki motiv,prosle godine su mu dali otkaz i na njegovo mjesto doveli samo perspektivnog trenera nista vise,skoro anonimus..
Svi znate sta Interu znaci ova pobjeda..70% je scudetto Interov ako pobjedi ovu tekmu i volio bi da pobjede ponajvise zbog Lea da im se svima na stadionu(Bilanistima)smije u lice i da ga gledaju kako slavi s igracima Intera..to mi je velika zelja i nadam se da ce tako biti!!

PS Nisam valjda procitao gore da je neko napisao da je los trener sto nije NOVINARIMA rekao sastav..molim vas reci te mi da sanjam!!:D

dera
02-04-2011, 13:18
Ne pise se reci te mi, nego, recite mi, a nije niko rekao to, mora da si nesto pobrkao (sto se obicno javlja uglavnom kod tebe jer imas neki problem kada citas postove - preskaces rijeci; ne citas sa pozornoscu ili nesto trece :D). Jedan clan je napisao da ga to brine..

Grujinho
02-04-2011, 14:11
Milan (probable 4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Robinho

Inter (probable 4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Ranocchia, Cordoba, Zanetti; Thiago Motta, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Pazzini, Eto’o

Moca93
02-04-2011, 15:24
nadam se da ce chivu zaigrati umesto kordobe

Fontolan
02-04-2011, 15:53
Sad sam gledao zadnje najave na SKY-u Inter igra u formaciji 4-2-1-3: JC, Zanetti, Žabac, Chivu,Maicon, Motta,Cambi, Sneijder, Eto'o, Pandev i Pazzo

Nera
02-04-2011, 16:19
E’ una gioia infinita, che dura una vita.. amala... vivila...

SOLO L'INTER...

We follow a dream...

Fontolan
02-04-2011, 16:49
Danas su pred stadionom uhapsili jednog od vođa navijača bilana, imao eksplozivne naprave u autu.
To milicijo , hapsi gamad.

nrzr_shp
02-04-2011, 17:31
coutinho nije ni na klupi!!!

Maicon
02-04-2011, 17:41
E kad smo kod vodja zna li se ko je vodja nasih? msm imali gdje slika?
Ja kad sam bio u Munchenu sa nasim na Marianplatzu bio je neki celavi iztetovirani :D

Huska
02-04-2011, 18:16
E kad smo kod vodja zna li se ko je vodja nasih? msm imali gdje slika?
Ja kad sam bio u Munchenu sa nasim na Marianplatzu bio je neki celavi iztetovirani :D
koliko grupa toliko vodja...BOYS S.A.N., VIKING, ULTRAS, IRRIDUCIBILI......znas i sam koliko na CN ima tih grupa...ni oni sami ne znaju tko je ciji vodja :D

mourinho
02-04-2011, 19:51
Ima li gdje prenosa??

Huska
02-04-2011, 19:57
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ovaj osjecaj imam samo pred utakmicu sa ovim ciganimaaa

zgazit cemo ihhhh

adiK
02-04-2011, 20:00
Sad sam gledao zadnje najave na SKY-u Inter igra u formaciji 4-2-1-3: JC, Zanetti, Žabac, Chivu,Maicon, Motta,Cambi, Sneijder, Eto'o, Pandev i Pazzo
Pogodi ga SKY :) Zao mi je sto Coua nema, ali nadam se da nece biti potrebe ni za Militom.

dera
02-04-2011, 20:03
Ima li gdje prenosa??
Ja znam za Arenu4, dok online biti ce link pred utakmicu ne brini (ovdje ili u chatboxu) :).

Huska
02-04-2011, 20:05
AC Milan: 1 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 8 Gattuso, 4 Van Bommel, 10 Seedorf; 27 Boateng; 70 Robinho, 7 Pato.
Subs : 12 Amelia, 15 Papastathopoulos, 16 Flamini, 18 Emanuelson, 76 Yepes, 77 Antonini, 99 Cassano.
Coach : Massimiliano Allegri.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 26 Chivu, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 10 Pazzini.
Subs: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 14 Kharja, 22 Milito, 23 Materazzi, 55 Nagatomo.
Coach : Leonardo.

Referee: Nicola Rizzoli (Bologna).

esteban
02-04-2011, 20:06
Ja znam za Arenu4, dok online biti ce link pred utakmicu ne brini (ovdje ili u chatboxu) :).

Imam sve Arene ali ga Arena ne prenosi..ovo kolo kao i prije nekolike sedmice ne prenose fujjjjjjjjjjjjjj

Uveo sam extra tv zbog arene da bih gledao italijansku ligu i oni u sred sezone ne prenose katastrofa

Tek sad vidim pa ljudi nadjite neki stream da gledamo ovo

Huska
02-04-2011, 20:08
http://img688.imageshack.us/img688/182/dddddssssssssssssssss.jpg

http://img541.imageshack.us/img541/6033/ddddddddddddddddddd.jpg

mourinho
02-04-2011, 20:12
Nekidan je bila najava za Arenu 4, sad im na sajtu nema ništa, niti sutra od Serije A. Stvarno sramota, jbt 21. vijek, moram na nekom streamingu hvatati prenos. Kad je najvažnija utakmica oni ne prenose.
Btw off topic: Jose izgubio utakmicu kući poslije xy godina :)

esteban
02-04-2011, 20:19
Da je srece,da smo mi zapad Arena bi bila tuzena zbog ovoga i debelo kaznjena ali mi smo BALKAN

necainter
02-04-2011, 20:27
Ma imace prenos na jednu od 4 arene sigurno sta vam ja ljudi :)

esteban
02-04-2011, 20:30
Ma imace prenos na jednu od 4 arene sigurno sta vam ja ljudi :)

Nema druze nemaaaaa

dera
02-04-2011, 20:32
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV.html

Snimite samo vShare plugin, i uzivajte :).

necainter
02-04-2011, 20:33
Nema druze nemaaaaa
Ja imam sve 4 arene na telekomov openip tv i tu nznm da ukljucim teletext xD pa se zato nadam,bre kako da ne prenose derbi...mora da ima :D

Anais
02-04-2011, 20:40
Sto se tv-a tice ako neko ima ArenaSport 4 tu ima prenos.. a za ostale smrtnike poput mene evo extra link za stream, slika extra... nece trzat ako vam je net ok ;)

http://www.streamhub.tv/ch/V4.php

Fontolan
02-04-2011, 20:40
Upravo slika iz Interove svlaćionice , Figo sjedi do Kharje.Da je ko Husi pričao da će do njega sjediti takav igrač. ne bi vjerovao.
FORZA INTER

Culé
02-04-2011, 21:04
Na Areni nema prenosa.

Fontolan
02-04-2011, 21:36
Ne može ovako, Pazzo , Eto'o , Pandev i Sneijder ne pomažu odbrani nikako.Motta i cambi ne mogu sami zaustaviti njihov protok lopte.

Nera
02-04-2011, 21:36
ne treba nama defanzivni vezni, ala Mascherano, ne , ne, Montolivo ili Ganso nam trebaju. Da pomognu Motti, koji ima radijus kretanja kao saobracajac na semaforu.
Kako nam duva promaja po sredini, to je nejverovatno. Deki treba da udje... A i Milito ako do 60-og ostane ovako.
Promasaj Eto'a ne treba komentarisati, kao protiv rubentusa. Koliko je dobar, toliko nekad zezne zicer, da ga ne umijem razumijeti...

Rafael
02-04-2011, 21:37
Milan je bolje krenuo u utakmicu,još treba uzeti u obzir nedosuđeni penal za Milan. Šteta što Pazzini nije bolje pucao a i pitanje je da li su nam trebali priznati gol nakon udarca glavom. def dio veznog reda nam nekako lako ispada i milan brzo dolazi do prilike preko brzih napadača.možda je bolje da smo počeli sa Dekijem umjesto Pandeva

esteban
02-04-2011, 21:37
Ne da nam se :( dvije 100 % sanse i nista :(

Kad je ovo Eto'o promasio onda se ne nadam :(

Huska
02-04-2011, 21:37
Derby i opet gledam kako su skinuli gace poput onih na trotoarima, pa ne mogu da vjerujem da mi ovom bbilanu nismo postene prilike napravili, a na trenutke kada povezemo konce se vidi da ih mozemo ramontirat samo da su nam se dva coheka dignu Eto'o i Motta(treba Deka ubacit)...

ubijaju nas na kontre i izbacaje Pata koji odlicno koristi svoju brzinu, ali sreca nasa pa imamo najboljeg igraca u proljetnom dijelu sezone na visokom nivou...Rannochia je opet maestalan zbog njega ne gubimo sa vise golova razlike i zbog Rizolia koji nije svirao cist penal za cigane...

i da daj mi potvrdite da je ono od Eto'oa bio ofsajd :eek:...i dali je ono bio gol poslije kornera

Nera
02-04-2011, 21:38
Huska, nije bio ofsajd, i nije bio gol.

Rafael
02-04-2011, 21:42
Milan je bolje krenuo u utakmicu,još treba uzeti u obzir nedosuđeni penal za Milan. Šteta što Pazzini nije bolje pucao a i pitanje je da li su nam trebali priznati gol nakon udarca glavom. def dio veznog reda nam nekako lako ispada i milan brzo dolazi do prilike preko brzih napadača.možda je bolje da smo počeli sa Dekijem umjesto Pandeva

Huska
02-04-2011, 21:42
Huska, nije bio ofsajd, i nije bio gol.

:eek:

Eto'o za tebe je Pandev Pele :D

pa jel moguce ono promasit, pogotovo covjek koji je ove sezone davao golove koje do sada u karijeri nije mogao ni zamislit...

nadam se da su ovo Pandevu zadnje utakmice u Interu, jednostavno lik iz dodira u dodir sa loptom pokazuje sav svoj antitalenat za ovom igrom...bocanje je za njega prezahtjevno, a kamoli jedan ovako slozen sport...

@nera, a gol poslije kornera, da se imam zasto izvlacit zbog onog penala za bbilan :D

dera
02-04-2011, 21:42
Motta i Pandev su dobri, ali Pazzinija nema nigdje, ja bih samo njega mjenjao, ubacio Diega :P.

Nemamo srece sto kaze Esteban, ali ne treba se predati, imamo igru, imamo jos 45'.

Fontolan
02-04-2011, 21:43
Maiconova reakcija kod njihovog gola je bila strava, gleda kako se Robinho šeta.

Nera
02-04-2011, 21:43
Ovo "i nije bio gol" se odnosi na to. Nije bio gol poslije kornera, nije presla liniju.

Maicon
02-04-2011, 21:43
Majke vam jeli sviran ofsajd kod Etovog promasaja,koji kralj sta on fuli e svaka mu dala :D 1-2 KRAJ !

adiK
02-04-2011, 21:44
Motta i Pandev su dobri, ali Pazzinija nema nigdje, ja bih samo njega mjenjao, ubacio Diega :P.

Nemamo srece sto kaze Esteban, ali ne treba se predati, imamo igru, imamo jos 45'.
Pitaj Maicona koliko je Pandev dobar, iako se slazem i za Pazza, izgubljen je.

Huska
02-04-2011, 21:44
Deki i Milito definitivno unutra, pa radije gledam Milita kako stoji, jer znam da je lik povrijedjen, nego Pazzinia koji je zdrav, a nikakve koristi od njega...

adointer
02-04-2011, 21:44
Izgleda da niko od vas ne zna da je predvidjeni rezultat u nasu korist 2 : 1...tako da ima jos nade...:D :D Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fontolan
02-04-2011, 21:44
Nije lopta prešla cijelim obimom.

Huska
02-04-2011, 21:46
trenercinooooooooooooooooooooo pa ajde hoces ti vec jednom pokazat da zasluzujes da ostanes na klupi kluba koji je prvak svih svjetova....evo ti najbolje prilike za to, najbolji ispit da vidimo koliko znas

Fontolan
02-04-2011, 21:47
Pandeva nema nikako u defanzivi, ostavio je Maicona samoga da se ori , a par puta je zakasnio kod predaje lopte za Maicona kad je on prešau napad.Mora pomagati Maiconu.

adointer
02-04-2011, 21:48
trenercinooooooooooooooooooooo pa ajde hoces ti vec jednom pokazat da zasluzujes da ostanes na klupi kluba koji je prvak svih svjetova....evo ti najbolje prilike za to, najbolji ispit da vidimo koliko znas

kako da pokaze kad nema klupeee?? Cou-a ostavio na tribinama......jbg....

dera
02-04-2011, 21:50
trenercinooooooooooooooooooooo pa ajde hoces ti vec jednom pokazat da zasluzujes da ostanes na klupi kluba koji je prvak svih svjetova....evo ti najbolje prilike za to, najbolji ispit da vidimo koliko znas
Svi znaju koliko ga smatram "NE" za trenera Intera, ali mislim da nije do njega (bar ovo poluvrijeme), iako sam rekao da cemo vidjeti kakav je trener u derbiju. Primili smo gol rano, na iznenadjenje, Ranocchia nije ocekivao onakav pas, jos je mlad.

Steta sto nemamo Coua na klupi.

Huska
02-04-2011, 21:51
kada god sam do sada "naruzio" lea i igrace oni su bili fenomenalni u 2 pool. pa eto i sada neka bude tako :D

Fontolan
02-04-2011, 22:06
Kakav crni Cou, ovi bi ga ubili, Eto'o se ne može sastaviti sa loptom.Gatusso i Bommel melju a Rizolli , mamu mu jebem, dopušta njihove startove.

---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Jebem li ti Rizolli mamu, uništi nas.

Giampaolo
02-04-2011, 22:23
Nikad se jadnije nisam osjecao,toliko su svi pricali o utakmici i niko nista. Eto'o WOW sta fula za 1-1 . Svaka cast Milan,rastavili su nas na proste faktore.

esteban
02-04-2011, 22:31
Vise su htjeli pobjedu,vise trcali i grizli,oba meca nas dobili u sezonu i zasluzeno osvajaju skudeto :(

Vise i Cambiasso nije onaj stari,Motta nije u formu i pored staticnog Pacinija i loseg Pandeva,promasaja Eto'oa onda ne moze bolje

Godinama nam je sredina losa i losa i nikad ne ulazemo dobre pare na sredinu sem prosle kad smo za jeftino kupili Sneijdera.

Inter boy
02-04-2011, 22:32
Rasuli su nas pošteno,svaka čast Cesaru jer vec treba da gubimo 4-0.a evo i penala

mourinho
02-04-2011, 22:35
Jebem ti Arenu, da sam gledao na TV pobjedili bi.

adiK
02-04-2011, 22:36
Jebem ti Arenu, da sam gledao na TV pobjedili bi.
Ma ne bi pomoglo da si 3D gledao.

Inter boy
02-04-2011, 22:41
Težak poraz

Rafael
02-04-2011, 22:42
Sneijder lagano kao i cijeli vezni red

Pirate_Girl4
02-04-2011, 22:50
Mene je konekcija zezala cijelu utakmicu, nije bilo prijenosa na Areni... Može li neko detaljnije napisati o utakmici?

Osjećam se............. Ne moram ni pisati, vjerovatno, isto kao i vi................. :( :( :(

dera
02-04-2011, 22:52
Kahm, da se nadovezem na onaj post koji sam ostavio na poluvremenu i rekao da Leo nije ni za sto kriv.

- Nije znao da cemo dobiti crveni jer je sugavi Pato ponovo pokazao koliko je sugav.
- Greska 1: Pandev=Cordoba
- Greska 2: Ubacuje Milita bas kao sto sam i mislio, nakon primljenog drugog gola, umjesto da ga ubaci na poluvremenu. Slicna greska kao i protiv Bayerna sa Couom, nema muda i to mi ide na nerve.

Nepozivanje Philippea nema potrebe komentarisati. Hvala ti Leo, ali Allegri te je pojeo.

Huska
02-04-2011, 22:54
braco moja pa mene je sram na put sutra izaci, tacnije moram na posao, pa sad...

sram me da smo izgubili od ovakvog bbilana, sram me da nismo napravili postene sanse na utakmici, sram me da od najbolje odbrane na svijetu imamo odbranu kroz koju puse kao kroz svicarski sir, SRAM ME STO IMAMO TRENERA, A KAO DA GA NEMAMO, sram me kakvi sve igraci igraju za ovaj klub...

nemojte mi sada govoriti da sam pod dojmom tekme, jer jebo te ovakav dojam, pa ovo gledam od kada bog svih bogova vise nije sa nama, bog koji je veceras takodjer dozivio poraz nakon dominacije godinama na domacem terenu...izgleda da kada patimo, patimo zajedno, pa ako je tako ajde boze moj da opet patimo zajedno, ali za istim bojama, jebo sve ovo bez tebe...

iako Chivu i nije toliko kriv za onaj crveni razligu da te moje oci ne vide...Pandevu oko moje makedonsko jebo te filip :D i onaj tko te dovede u Inter...Motta jarane moj sad mi je jasno zbog cega ti nisi mogao igrati u barceloni...

Zanetti, Rannochi i JC hvala vam do neba sto ste se barem vas trojica potrudila da ova vecerasnja blamaza ne bude jos veca i gora, a vi ostali, a sta cu vam ja kada je veliki strucnjak i trenercina zakaoazo na jedinom polju u trenerskom poslu koji i nekako poznaje, a to je motivacija, ali zar je uopste potrebno motivisati nekoga za ovakvu utakmicu, kod nas ocigledno jeste, jer ja sam isti ovaj Inter gledao u svi vecim utakmicama Serie A ove sezone gdje su izgledali kao kakva kurva poslije 6 musterija...

jebo i Sancheza i Sahina zajedno sa cirkusantom Gansom kada mi nemamo trenera...

FORZA INTER

hulle
02-04-2011, 22:55
ma raja sta kukate....kako smo igrali mozemo biti prezadovolnji rezultatom jer milan je mogao zabiti jos minimalno 5 golova


hvala mm hvala leo je... te tata berluskoni

necainter
02-04-2011, 22:57
Da je Eto'o ono dao bilo bi sve drugacije
Sta kaze Pazzini Etou: "Pa ono bi i Pandev dao! :sivi:
Ma poraz,jbg ipak ce da osvojimo Scudetto.Forza Ragazzi! :nova:
Evo to kaze i Madzun (moj drug :D) (Interista takodje)

dera
02-04-2011, 22:58
Huska, Pandeva je doveo Mou :sivi:.

Grujinho
02-04-2011, 23:03
Huska, Pandeva je doveo Mou :sivi:.

Dok je Mou bio u Interu, Pandev je igrao u životnoj formi, kao i cijela ekipa...

Što se tiče tekme...Ne boli me što smo izgubili, boli me način na koji smo izgubili...ispali smo pičke, u jednoj od najbitnijih utakmica u sezoni smo zakazali na cijeloj crti...

mah, đabe pisat...samo bi nešto poručio Branci i Morattiju...

napravite čistku na ljeto..Na klupi nemamo nijednog igrača koji bi napravio razliku...A ni prvih 11 nije na nivou od prošle sezone...

Fontolan
02-04-2011, 23:04
Šta tu sad seruckate, kao sadisti ste jedva čekali poraz da napadate Lea, ne kontam kako vi to navijate za Inter, jbt igrali smo pola sata sa igračem manje i slažem se sa Derom trebao je Milita ubaciti umjesto Pazze i tu je greška njegova.Primiš gol u 30-oj sekundi i sve što si spremio za meč ode u qrac.
Dera,
nije Cou imao šanse sa onim mesarima, Rizolli je dozvoljavao oštru igru i tu su nas ubili.

Huska
02-04-2011, 23:05
Huska, Pandeva je doveo Mou :sivi:.
jesi siguran, jel Mourinho prije par dana bio na sudu zbog transfera ovog debila ili netko drugi :rolleyes:

a i da ga je Jose dove kod Josea se barem nije blamirao kao kod ovih, jer Jose je zahvaljujuci svojoj genijalnosti od njega uspio izvuci i ono malo sto zna o nogometu, a vjerujem da si primjetio koliko zna, pa sad ti je valjda jasno koliki je Jose genijalac :D

dera
02-04-2011, 23:11
Jose je trener, pa ne odgovara za nacin transfera igraca ;).

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:08 ----------

Dok je Mou bio u Interu, Pandev je igrao u životnoj formi, kao i cijela ekipa...

Što se tiče tekme...Ne boli me što smo izgubili, boli me način na koji smo izgubili...ispali smo pičke, u jednoj od najbitnijih utakmica u sezoni smo zakazali na cijeloj crti...

mah, đabe pisat...samo bi nešto poručio Branci i Morattiju...

napravite čistku na ljeto..Na klupi nemamo nijednog igrača koji bi napravio razliku...A ni prvih 11 nije na nivou od prošle sezone...
Ne kazem ja nista za Pandeva, nego na ono Huskino "jebo te onaj ko te doveo".

Jah, da ste bar tako pisali na pocetku sezone kad je Rafa htio Kuyta, ali ne - cika Moratti je rekao da ima Pandeva :sivi:. Da, Kuyta koji je ove sezone u zivotnoj formi mogli smo imati za 15m. Da, na pocetku sezone smo trebali dovesti i Ranocchiu. Sve bi bilo drugacije, ali o tom po tom, da ne skrecem sa teme i trazim novu anti-Rafa raspravu, to mi nije cilj.

Huska
02-04-2011, 23:22
prosle godine mi rastavimo bbilana u oba Derbya, a ove godine obratno, e sad ajd neka pokusa tko pronaci uljeza u te 4 utakmice :D uglavnom uvijek je bio oborenog nosa :D

InteristaSA
02-04-2011, 23:36
Nemoze se s ovakvim pristupom pobjediti niko..Zao mi Chivu-a sto zbog Renochie i njegove nesposobnosti da sprijeci pas od 20 metara.Nemojte vise molim vas spominjati Renochiu i Lucia u istoj recenici.Motta i Cambiasso su ostali na nemilosti igraca Milana najvise zbog Sneidera kojem je neko rekao da nema obaveza u ovoj ekipi osim kad je lopta kod njeg..tad jedino trci..nemogu da shvatim kako on ne igra odbranu nikako.Etoo fulio ono..ja mu jednostavno nemogu nista zamjeriti..desava se najboljem jbg..Maicon nista veceras nije uradio..nema ga ni gore ni dole..po desnoj strani radili sta su htjeli..I sta ce Pazzini koji je sam u napadu bori se s dva stopera svi daleko od njeg..ovako neigra ozbiljna ekipa..nemoguce da jedan Seedorf od 43 godine i Bomel od 34 vise trce i rade od od kompletne Interove sredine..I nek mi objasni sta je vise uradio Pazzini,Etoo,Sneider pogotovo od Pandeva..al ne on je Pandev i on je uvijek kriv..uvijek zrtveno jagnje..Sta je to on mogao uraditi pored neprepoznatljive ekipe Intera koji nisu odigrali 3 pasa kako treba..budite malo objektivni i ako se on preziva Pandev nemora uvijek biti najgori!!
Nije nista gotovo ima Milan jos teskih utakmica al Inter s ovakvom igrom ne zasluzuje ni 2 mjesto...a kamoli scudetto!!

Culé
02-04-2011, 23:55
jedan Seedorf od 43 godine

:lolich

InteristaSA
03-04-2011, 00:06
:lolich

Ironija madridista IRONIJA!!!:eek::eek:

Quaresma#7
03-04-2011, 00:32
Danas bruka totalna. Nijedan pravi derbi nismo dobili ove sezone osim kod kuče kad smo se malo sa Romom namučili sve ostalo bruka.

Čestitke Milanu na pobedi, ljudi nas razturili. Milan nedosudjen penal nama, poništen gol, Chivu dobio crveni koji nije postojao.... opet nam neki cirkusant sudijo pa taman bio to Rizzoli, od njega se očekuje bolje sudjenje.

Opet nas sjebalo i to da nemamo pravog igrača koji bi ušao sa klupe. Osudjeni smo na Kharje, Dekija i Milita koji se načisto izgubio..... opet nas tuče to što naša uprava drka kurac na mercatu. Na ljeto treba napraviti jednu dobru čistku.

Jedino čestitke Ranocchii, Chivuju, Zanettiju i Juliu na predstavi oni su sprečili još veču blamažu i katastrofu. A Leo neka ide na inštrukcije kod Mourinha da ga taktički usavrši inače nema on šta tražiti više u Interu kada redovno gubi ovake utakmice.

necainter
03-04-2011, 00:43
Sad smo se obrukali.Odbana bez Lucia totalno nepovezana,i cela ekipa nam je nekako delovala pogubljeno kao da ih je onaj gol u 30 sec sokirao.Ono sto je Abiatti "odbranio" onaj udarac glavom,tad je lopta presla liniju koliko sam ja video.To je pod 1,a pod 2 da je Eto'o dao onaj gol,sto se nikad ne promasuje sve bi bilo drugacije.Sneijder je pokusavao da drzi konce i veze ekipu i nije bacao loptu jer nije imao kome.Eto'o uvek utrojen,Pazzo loptu nije video,nit se otkrivao,nit su mu bacali.Pandev nista nije mogo.Motta kakav je bio do skoro,dobar.Cambi ofulao,Maicon isto.Chivu nije bio los,i onaj karton nije bio zasluzen,i nznm ni dal ga je uopste spotako.Zaba dobar,trcao je jedini pored Capitana.JC nas izvadi iz govana,primili bi jos koji komad vise da ga nije bilo.
Ja idalje ne mislim da je Leo los trener,jer da nismo primili onaj rani gol sve bi islo drugim tokom.Nego mene zanima,Cassano bese Interista?Kad je trebo da udje,poceo da podjebava,pa da dize Bilanove navijace,skida dres,ludi sto je dao nama gol.Kurac je on Interista,neka njega u Bilan,smece jedno obicno.
Ja se ovde isprazni,vise nznm i nemam sta da kazem,osim da se nadam kixu Bilana,i nasoj pobedi da se vratimo na isto pa neka nam je sreca pri pomoci.

dera
03-04-2011, 01:38
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199145_176016599115154_139132459470235_458145_4066 845_n.jpg

Pirate_Girl4
03-04-2011, 02:15
http://www.youtube.com/watch?v=Uiq21QV-OtU

Enfant Terrible
03-04-2011, 12:48
Ovo je bio čisti debakl, niti u jednom segmentu igre nismo uradili ništa. Sa ovakvom odbranom nek' nam je Bog na pomoći ubuduće. I to kad kažem ne govorim samo o greškama i indisponiranosti odbrambenih igrača, već o trenerovoj zamisli funkcioniranja zadnje linije (ako je uopšte išta i zamislio). Ne želim pljuvati po treneru i sad pričati kako je Leo ovakav ili onakav, ali jednostavno od kako je došao nije uopšte uspio konsolidovati zadnju liniju što se sinoć kristalno vidjelo. Odbrana ne može stajati onako visoko i razrijeđeno čitavu utakmicu kad igraš protiv Robinha i Pata- igrača koji su više nego duplo brži od naših stopera. Maicon propuh na desnoj strani, ali apsolutno.

Nadalje, vezni red- taraba čista. Gattuso i MvB su dominirali i dobili trkački i fizički segment igre u potpunosti, u odnosu na naše igrače. Sinoć bi nam Mascherano odlično došao, i sada službemo povlačim sve što sam rekao za tog igrača prošlo ljeto. Mi jednostavno nemamo igrača kao što je on, a prijeko nam je potreban.

Napad neću spominjati, nema ni potrebe. Dakle, na ljeto- remont ekipe. Ne iz temelja, ali nam je potrebno sviježih faca u ekipi, kao i novih ideja, jer ovako nećemo daleko.

Rafael
03-04-2011, 13:00
Da bi ostali u igri za scudetto trebali bi pobijediti sve do kraja a Milan izgubiti najmanje 2. jako teško. Izgleda da nam slijedi borba za LP jer će Napoli i Udinese stisnuti do kraja

necainter
03-04-2011, 13:41
http://www.youtube.com/watch?v=Uiq21QV-OtU
Koja je ova pesma na pocetku? Il campioni dell Italia siamo noi :nova:
Kako se zove???

Il Mago
03-04-2011, 14:52
sramotan nastup ekipe,sta drugo reci...

tek sad doso sebi,razbio sam daljinski od TV jebem ti derbi i one nase picke na terenu.

necainter
03-04-2011, 14:58
Trebam da idem do grada nesto da jedem,sam sam kuci pa nemam sta.A ne smem da izadjem na ulicu da me slucajno ne vidi neko

dera
03-04-2011, 15:00
Treneru nemoj zamjeriti Mago, krivi su samo igraci :P.

Il Mago
03-04-2011, 15:02
sramotan nastup ekipe,sta drugo reci...

tek sad doso sebi,razbio sam daljinski od TV jebem ti derbi i one nase picke na terenu.

i trener je dio ekipe...;)

dera
03-04-2011, 15:12
"Picke na terenu" - nije on igrao, on je bio pokraj terena ;). Ako je tako, onda je.es igracima, a Leu samo upucujes - sramotan nastup :D.

Il Mago
03-04-2011, 15:15
tebi nikad nije dosadno bgm...pa fala bogu da su picke na terenu bile,ne vidim sta je tu sporno. ajd sad cao!

svasta!

dera
03-04-2011, 15:20
Ti znas da se ja volim saliti, nadam se da mi ne zamjeris :).

necainter
03-04-2011, 15:47
Leo: "Gol u 1.min je promenio celokupan tok meca."
Ima ceo intervju,pa ko zna italijanski i ima vremena neka prevede.

Nera
03-04-2011, 15:59
Samo jedno pitanje za Gruja, (nije provokacija, znas i sam), ali samo da vidis na sto sam pucao kad smo pricali o eventualnom buducem veznom redu.
Lici li ti onaj Sneijder kao neko ko ce igrati defanzivu ispred odbrane? To je ono o cemu ja pricam... Ni Motta to ne moze, covjek trckarao kao da se zagrijava prije aerobika.
Nama pored Cambiassa treba jedan koji stavlja taj dio terena pod katanac. Mascherano in primis. Iz tog razloga bi mi Mariga imao mjesta u Interu, ali ne, bolje Kharja :rolleyes:

Leo je odlican motivator, gotivan lik, ali mi svi znamo da on nije zavrsio nikakvu skolu za trenera, nikaku ambiciju nije imao u tom smjeru, nego je na nagovor Galliania postao trener. Definitivno je neko koga bolje vidim kao dirigenta, nesto tipa Oriali prije.
Znam da ce Jose tesko doci, ali treba traziti nekog harizmaticnog trenera koji zna da izbalansira ekipu. E na da igra Motta umjesto Dekija, jer on bolje postavlja napad. Ali Leo nije razmisljao o tome, da kad oni krenu u napad mi smo bukvalno bili iskidani na dva dijela. Dva stopera + JZ i eventualno Cambi. Motta je prespor da se vrati nazad na vrijeme, dok je Maic previse visoko (i nezainteresovan) da bi pokrio rupe na desnoj strani.

Po meni, treba nam osim toga zadnjeg veznog, novi desni bek. Maicona poslati u Real, i uzeti Van der Wiela. Mali je dobar ofanzivno, odlicno pokriva defanzivno. A izuzetno mlad.
U napad dovesti Sancheza, i jos nekog ukoliko se na Milita ne bude moglo racunati, i to je to za pocetak. I ostaviti Marigu, a ne uzimati Kharju.
To je pod pojamom obligacije sto se tice sledece sezone.

I da, osim lose defanzive koju forsira Leo, jos jedna stvar mi se ne svidja: nikako nema povjerenja u mlade igrace. Nije mnogo pokusavao da revitalizuje Santona, Coutinha koristi kad na klupi nema nikoga, Marigu ni toliko, cak je i Rannochiu tek koristio kad se Cordoba povrijedio.
Isto tako nikoga iz Primavere ne prikljucuje vise u rotaciju za meceve (Obi, Alibec, Dell'Agnelo, Crisetig, Benedetti)nisu losi.

Sve u svemu, nismo ekipa za baciti, ali trebaju neke jasne i odlucne izmjene da se naprave.
E da, ako se Ganso do sad razmisljao gdje ce da ide, sto mislite sto je odlucio sinoc? :)

EDIT: Sanjao sam sinoc mec protiv Chieva na Meazzu, i Dekija gdje proslavlja pogodak :D

Moca93
03-04-2011, 15:59
zaista me ne interesuje sta ima da kaze covek koji na dan pred veliki derbi koji odlucuje o skudetu NE ZNA koju ce formaciju izvesti na teren!

Huska
03-04-2011, 16:12
i evo nas treci na tabeli, svaka ti cast takticaru i trenercino, jos cemo i bez LP ostati, mada bi i tada zaslijepljeni Moratti govorio kako je bbilanista pravi izbor za ternera i kako je ova ekipa jaka, jer je ona osvojila tripletu...

a evo sada gledam izgleda da cemo Udineseu dati milione i Coutinha, Caldirolu i Alibeca za Sancheza i onda se zapitamo zasto smo tu gdje jesmo, pa dajte jebenu priliku tim mladicima, evo makar sada kada smo ostali bez scudeta...

mourinho
03-04-2011, 16:41
Ovo je bio čisti debakl, niti u jednom segmentu igre nismo uradili ništa. Sa ovakvom odbranom nek' nam je Bog na pomoći ubuduće. I to kad kažem ne govorim samo o greškama i indisponiranosti odbrambenih igrača, već o trenerovoj zamisli funkcioniranja zadnje linije (ako je uopšte išta i zamislio). Ne želim pljuvati po treneru i sad pričati kako je Leo ovakav ili onakav, ali jednostavno od kako je došao nije uopšte uspio konsolidovati zadnju liniju što se sinoć kristalno vidjelo. Odbrana ne može stajati onako visoko i razrijeđeno čitavu utakmicu kad igraš protiv Robinha i Pata- igrača koji su više nego duplo brži od naših stopera. Maicon propuh na desnoj strani, ali apsolutno.

Nadalje, vezni red- taraba čista. Gattuso i MvB su dominirali i dobili trkački i fizički segment igre u potpunosti, u odnosu na naše igrače. Sinoć bi nam Mascherano odlično došao, i sada službemo povlačim sve što sam rekao za tog igrača prošlo ljeto. Mi jednostavno nemamo igrača kao što je on, a prijeko nam je potreban.

Napad neću spominjati, nema ni potrebe. Dakle, na ljeto- remont ekipe. Ne iz temelja, ali nam je potrebno sviježih faca u ekipi, kao i novih ideja, jer ovako nećemo daleko.

Upravo tako, odbrana nam je i sa promjenom trenera vrlo loša, ne samo zbog grešaka već i zbog postavke. Tu se upravo vidi najveći Leov nedostatak, a to su taktičke zamisli i analiza protivnika. Protiv ekipe koju odlično poznaje, protiv špiceva koje odlično poznaje (može se reći on ih je izmislio) on mnogo sporije štopere postavlja previsoko. Svaka lopta gurnuta u prostor bila je poluprilika ili prilika za go. Samo bravure Julia su nas spasile ogromne bruke. Kad smo već kod njega, on je pored Javiera jedini sinoć pokazao dostojanstvo i trud. Poraz boli jedan dan, drugi počinje novi film, čeka nas Shalke itd, ali je mene sinoć najviše zabolilo ponašanje igrala na terenu i njihov odnos prema bojama, dresu i grbu kluba, a samim tim i nama navijačima. Poslije isključenja Chivua i drugog gola, u situacijama u kojim nas je prošlih sezona protivnik mogao samo razjariti i raspaliti, sinoć smo vidjeli grupu posmatrača na terenu, da nisu imali dresove mislio bih da su neki navijači uletili na teren! Snajder izgubi loptu i okrene se, boli ga k...., Maicon izgubi i ne vraća se nazad, nakon takvih stvari kod Murinja bi sjedili malo na tribinama nekoliko utakmica. Nedisciplina je osnovni problem kod ove sezone, došla je sa debeljkom, a nastavila se i sa Leom. To je ono što je neoprostivo.
Maicon. Ja ga obožavam, donjeo nam je toliko sreće i radosnih trenutaka, ali kad ga gledam sinoć, a on sunce moje ne smije krenuti na 35-godišnjeg Sedorfa jedan na jedan. Na žalost, sell.

Ovo što su drugi govorili, pogotovo onaj post Nere za nove igrače potpuno stoji, ali disciplina je druga stvar koju na ljeto moramo dovesti!

i evo nas treci na tabeli, svaka ti cast takticaru i trenercino, jos cemo i bez LP ostati, mada bi i tada zaslijepljeni Moratti govorio kako je bbilanista pravi izbor za ternera i kako je ova ekipa jaka, jer je ona osvojila tripletu...

Treneru nemoj zamjeriti Mago, krivi su samo igraci :P.

Trener je krivac broj 1 za poraz u ovoj utakmici, tu nema zbora. Katastrofalna formacija na terenu u odnosu na protivnika i zakašnjele izmjene. Međutim, koliko nas je debeli unazadio, pitanje da li bi nas i Jose iščupao, to uvijek treba imati na umu kada se sudio Leonardu.

dera
03-04-2011, 17:30
Da je markirao Patoa i Robinha, mi bi ih pojeli. Igrali smo zonal protiv prebrzih i tehnicki potkovanih igraca, tako da smo i izgubili.

Seedorf dodaje, Pato i Robinho utrcavaju, a nasi stoperi stoje i ne gledaju gdje su protivnicki napadaci.

Rafa je najvise vjerovao u nase mlade, mozda jer nije imao prvog tima zbog brojnih ozlijeda, ali Cou bi definitivno cvjetao sada. Da smo zaposlili Lea nakon Josea, do sada bi i on popio otkaz, jednostavno, Rafa je dosao u pogresno vrijeme sto su analiticari i pretpostavljali. Igracima je trebalo vremena da se naviknu da vise nema Josea.

Mislim da i sreca nije bila sinoc na nasoj strani, sto i ne cudi, jer otkako nas je Leo preuzeo, derali smo sve, i bilo je kao u snu. Ja sam opominjao da nas pobjeda protiv Bayerna ne treba dizati, jer smo i tada igrali katastrofalno, ali Leo je ocito zaboravio koliko smo jadni bili u odbrani (opet, igrali zonal, pa je Gomez uvijek ganjao odbijenice Robbena) zbog silnog slavlja. Dosla je kazna.

Ja se istog pribojavam kao i Huska, da ce Moratti reci i iducu sezonu da vjeruje Leu. Obecao sam da ga necu kritikovati dok ne odigramo utakmicu sa Milanom i polufinalne LP (gdje se samo nadam borbi do poslijednje minute - da se ne ponovi Sinoc). Jednu je maznuo, cekam polufinale LP, a ukoliko ispadnemo od Schalkea, onda mu je definitivno noga.

Huska
03-04-2011, 17:42
@Jose(:D), stoji sve to da nas je onaj konina unazadio, ali ne mozes me jebat da ti je svedno za ovu utakmicu, kao da imamo 231532453 prednosti ispred njih, pa nas boli briga ono ajde samo da se zavrsi pa da dodjem zeni kuci...

ne znam dali bi Jose popravio sta, ali znam da bi u svakom derbyu odigrali kako i treba da se igraju te utakmice, pa jbt mi smo prosle godine svaki derby( protiv lopova i cigana) odigrali na ovaj nacin na koji nas je bbilan razmontirao... gledam sinoc dobijamo crveni, a ono Cordoba vec spreman, e tu sam se prvo sjetio Mancinia koji bi ubjedjen sam poslao jos jednog napadaca na teren, jer vec gubi i nema se vise sta izgubit, ali ajde eto nemaju svi muda kao Manci...i onda pocinje deranje guzova, a nasi u prvim redovima promatraju kako nas JC spasava iz minute u minutu...nismo se sastali sa loptom, e tu sam se onda sjetio NJEGA kod kojeg bi Motta rastrgao Bommela, kod kojeg bi Maicon unistio Zambrotu, kod kojeg bi Cambiasso pravio budalom Sedorfa, a ne obratno, kod kojeg bi Sneijder poslije svake izgubljene lopte dusu ostavio da je vrati u nas posjed, ali NJEGA nema, ali ima zato jedan ****** jos ne mogu da vjerujem da smo mi od ovog bbilana uspjeli izgubiti, ali da smo mi izgubili kao treba, da smo se borili, napravili koju priliku pa nema veze, ali na ovaj nacin, e mene ce ovo dugo da boli

nisam za to da stalno mijenjamo trenere, ali ovakve kao sto su nam ova zadnja dva trenera treba poslati odakle su i dosli...dzaba nama sva pojacanja ako cu ja opet gledati ovavke utakmice i ovakvo zalaganje igraca...

bbilanista jos ni jednu jacu utakmicu nije dobio, a pobjede u velikim utakmicama i trenere cine velikim...a sad onog iz Porta dovesti :D da barem ima neke slicnosti sa Joseom :D

Rafael
03-04-2011, 19:00
Prerano radite rezime sezone. Još ima vremena do kraja sezone da Leo pokaže da je trener za Inter. Ali jedno je sigurno da se sve više pokazuje da je promašena transfer politika ovoga ljeta

Maicon
03-04-2011, 19:38
Kuci odbijemo Chievo zabie ga Deki :D Bilan kiksa u gostima da ga Jovetic :D I eto nas opet blizu! Oni idu Napoliju u goste :D I TO JE TOOOO TITULA, 6 ZA REDOM :D al 100% !

mourinho
03-04-2011, 20:30
Mi idemo Napoliju u goste čini mi se. Oni idu Udinezeu, što je još gore :)

@Dera
Zaboravio sam ti reći jebo te link za onaj stream bolje da nisam gledao :)

necainter
03-04-2011, 20:54
Ma Leo je podigo nasu ekipu,sto kazu vratio im osmeh na lice i zelju,za pobedom i osvajanjem.Motivise ekipu,postavi formaciju (kako-tako) ali kad ne ide,nzna da reaguje,izmenama,menjanjem formacije.Kao da ne sme da ide previse ofanzivno,kao da se plasi toga.Samo da se on takticki potkuje,neka ga Jose uzme u svoje ruke na mesec dana. :D

Moca93
03-04-2011, 21:02
Sta je sad Neco i ostatak pojedenih (Huska ne mislim na tebe,ti si nas podrzavao od pocetka :) ) Kad smo rekli da Leo nije za Inter,dobro niste banovali mene i deru,sreca pa dera admin :D ...A sad ne zna da reaguje,ne zna ovo,ne zna ono ...Pa sta bi? Jel ste se probudiili iz divnog sna :P.....

necainter
03-04-2011, 21:17
E Moco,ja nikad nisam reko da je Leo los trener,oduvek sam msl da je los na izmenama i reagovanju u toku meca.. ;)

Moca93
03-04-2011, 21:20
da,da,ovako se pocinje. Mada ste do juce slavili njegove "sjajne izmene" protiv bajerna koje su ustvari "dobile " mec ;)

necainter
03-04-2011, 21:26
Ma posle Josea Leo je najbolji.Niko mu nije blizu :P :D

InteristaSA
03-04-2011, 21:27
Haj reci ti meni Moca...sta je to mogao Leo uraditi poslije 46 secundi i primljenog gola..et samo mi to objasni..i reci mi sta je to mogao uraditi drugacije???objasni mi to??

Moca93
03-04-2011, 21:31
posle 46 nista,pre 46 ,da smisli taktiku i formaciju pred utakmicu a ne da 24 casa pred derbi ne zna u kojoj formaciji i sa kojom taktikom ce izaci na mec SEZONE! Ovo je bila slucajnost i prvi put?! NE! Bajer je bio isti primer,samo smo imali srece. I ON SE I PORED TOGA NIJE OPAMETIO!

InteristaSA
03-04-2011, 21:42
posle 46 nista,pre 46 ,da smisli taktiku i formaciju pred utakmicu a ne da 24 casa pred derbi ne zna u kojoj formaciji i sa kojom taktikom ce izaci na mec SEZONE! Ovo je bila slucajnost i prvi put?! NE! Bajer je bio isti primer,samo smo imali srece. I ON SE I PORED TOGA NIJE OPAMETIO!

A ti fakat mislis da Leonardo nezna ni taktiku ni formaciju ni nista prije tekme:D:D ja kontao vi se za*ebavate kad to govorite(pojedinci):D pa ako je rekao novinaru da nezna ko ce igrat nemora to znaciti da je to tako..postavio je ekipu kako bi svako normalan i napravio..stavio je najbolje sto ima trenutno..A to sto Rennochia,Maicon..nemogu da zaustave naizgled bezopasne akcije MIlana to nije krivica Lea..i zasto spominjes Bayern..pa bajern s Robenom i Ribery-om bi Mourinhovom Realu napravili 5 sansi najmanje a kamoli Interu kojem fali glavna faca zadnje linije: Samuel!!
Razlika je jedina sto je Leo trener poslije toliko godina Intera koji pokusava da igra napadacki fudbal znaci gol vise od protivnika..to kod Mancini-a,pa Mourinha(Benitez nije trener njega i neracunam)to nije bio slucaj..i te price da nezna taktike i formacije su za malu djecu i fakat nevidim razlog da to citam 5 puta dnevno!!

Moca93
03-04-2011, 21:58
ne znam bas koliko on to zavarava novinare,posto mi na terenu zaista izgledamo kao ekipa koja do juce nije znala ni kako ce da igra, ni koju formaciju ce da igra!

Culé
03-04-2011, 22:10
Ironija madridista IRONIJA!!!:eek::eek:

Pa tome se i smijem. Dobra ironija. :rolleyes:

Da je markirao Patoa i Robinha, mi bi ih pojeli. Igrali smo zonal protiv prebrzih i tehnicki potkovanih igraca, tako da smo i izgubili.


Igr'o je Mourinho zonal protiv Barcelone na Camp Nou prošle godine, pa se Barca mučila da zabije gol... Nije u tome problem.

Koliko god neko branio Leonarda, sinoć je u potpunosti nadmudren, taktički, od strane Allegrija. Čovjek ga je razvalio, bukvalno.

Osnovni problem koji je Inter imao sinoć i zbog kojeg je izgubio utakmicu je Milanova dominacija u sredini, gdje su imali 4 igrača koji su odigrali svoje uloge odlično. MvB je odradio klasični DM posao, Gatusso je rušio sve Interove napade i pokrivao Eto'oa, Seedorf je bio "kreativac" i najslobodniji igrač, a Boateng je povezivao sredinu i napad. Inter je imao samo 3 igrača u sredini i samim tim bio nemoćan.

Što se tiče odbrane, nedopustivo je da je Leonardo dozvolio situaciju da ima 2 protiv 2 u odbrani (Robinho i Pato vs Ranocchia i Chivu). Morao je imati još nekog u odbrani, ili bar narediti Maiconu ili Zanettiju da ostaju nazad. A i Chivu je fakat bio razvučen... otrči čovjek naprijed i onda se ne stigne vratiti, a Pato fura k'o brzi voz.

U principu, Leonardo nije smio dopustiti Milanu dominaciju u sredini (a to je mogao spriječiti da je igrao Stanković) i nije smio dozvoliti slobodu bekovima da furaju naprijed (nego narediti bar jednom od njih da ostaju nazad, jer i budala je vidjela da dvojica štopera ne mogu sa Milanovim napadačima).

I fakat, ja mislim da je Allegriju drago što Ibrahimović nije mogao igrati. A najgore je što je Leonardo igrao defanzivnu taktiku kao da je Ibrahimović igrao...

dera
03-04-2011, 22:36
A to sto Rennochia,Maicon..nemogu da zaustave naizgled bezopasne akcije MIlana to nije krivica Lea..

to kod Mancini-a,pa Mourinha(Benitez nije trener njega i neracunam)to nije bio slucaj..i te price da nezna taktike i formacije su za malu djecu i fakat nevidim razlog da to citam 5 puta dnevno!!
Mozda u Zelji nije toliko bitna taktika, ali u profesionalnim klubovima jeste - nije fazon samo reci ko igra u odbrani da bi se zaustavili napadi protivnicke ekipe.

Da, trener koji je osvojio Kup Uefa i Ligu prvaka nije za tebe trener, a Leo koji nije jos nista je trenercina, pa dobro, mozda je to tako kod navijaca Zelje :sivi:.

Samire, Messi nije bio markiran? Zasto vicevi na Leonelov racun spominjuci Javiera Zanettija? Da se zatvorio bar Pato, kako se zatvorio Messi, bilo bi dobro. Pato je dao gol, na njemu je penal "napravljen".

Culé
03-04-2011, 22:39
Samire, Messi nije bio markiran? Zasto vicevi na Leonelov racun spominjuci Javiera Zanettija? Da se zatvorio bar Pato, kako se zatvorio Messi, bilo bi dobro. Pato je dao gol, na njemu je penal "napravljen".

Messi nije bio markiran. Klasična zonalna odbrana je igrana (čitaj: sve je zatvoreno). To što Messi igra najviše tu gdje je Zanetti ordinirao, to je jednostavno tako. Rijetko ko igra man marking danas...

Da je igrana zonalna odbrana kao protiv Barcelone na Camp Nou protiv Milana sinoć, bilo bi 0:0.

adiK
03-04-2011, 22:39
Mozda u Zelji nije toliko bitna taktika, ali u profesionalnim klubovima jeste - nije fazon samo reci ko igra u odbrani da bi se zaustavili napadi protivnicke ekipe.

Da, trener koji je osvojio Kup Uefa i Ligu prvaka nije za tebe trener, a Leo koji nije jos nista je trenercina, pa dobro, mozda je to tako kod navijaca Zelje :sivi:.

Samire, Messi nije bio markiran? Zasto vicevi na Leonelov racun spominjuci Javiera Zanettija? Da se zatvorio bar Pato, kako se zatvorio Messi, bilo bi dobro. Pato je dao gol, na njemu je penal "napravljen".
Kompleksas, ostavi se Zelje. :D

dera
03-04-2011, 22:42
Razlika je jedina sto je Leo trener poslije toliko godina Intera koji pokusava da igra napadacki fudbal znaci gol vise od protivnika..to kod Mancini-a nije bio slucaj
Manchester C.5 - 0 (http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=england1&game=416070)Sunderland
Malo pogledaj nase poslijednje rezultate u ligi, ja ne vidim toliko dobre rezultate, cak sta vise, patnju..

--
Samire, uvijek mu je bio na ledjima, cak i kad bi se izvuci nazad, da je igrao zonal, Leonel bi uspio da otrci ka sredini, i oslobodi ga se. Ovako, nije se vidio..

Culé
03-04-2011, 22:47
Nije igrao man marking, nego zonal. Ali nebitno... Davno je to bilo.

Nego, Leonardo je zelen.

dera
03-04-2011, 22:53
Mozda si i u pravu, davno je bilo..

---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Ali, razlika izmedju tih utakmica jeste sto je Inter igrao protiv Barce bunker, pa je mogao priustiti - zonal. Dok ovamo igrao je ofanzivnije, te bez markiranja, igracima brzim poput Robinha i Patoa, ostavljeno je dosta prostora da se krecu.

InteristaSA
03-04-2011, 22:55
@Dera
Ja trenere postujem po onom sto su uradili u Interu a ne po ostalim klubovima..Leo je uradio svoje..vratio nam je nadu u Scudetto kod -16 bodova..zbog toga ima moje postovanje sta god se desilo..i sudicu ga na kraju sezone da vidim sta ce uraditi..ovo sto je uradio dosad je vise nego dovoljno..Tvoj Sticenik je zabrljao toliko da je Leo nekim cudom uspio popraviti stetu i ponavljam zbog toga ima moje postovanje!!I ja nisam procitao da se neki igrac zali da Leo ne zna raditi svoj posao..da nema famoznih taktika i formacija:D..jos nemogu da vjerujem o cemu raspravljam o dilemi da li igraci Intera znaju formaciju i taktiku na utakmici..smjesno i bruka o cemu sumnjate:D:D!!

dera
03-04-2011, 22:57
Da li je Leo rekao igracima formaciju i taktiku sedmicu dana ranije, ili zadnji dan, sada je nebitno, ono sto je bitno jeste - 3:0 i katastrofalna igra, to su sve igraci krivi naravno :P.

InteristaSA
03-04-2011, 23:05
Da li je Leo rekao igracima formaciju i taktiku sedmicu dana ranije, ili zadnji dan, sada je nebitno, ono sto je bitno jeste - 3:0 i katastrofalna igra, to su sve igraci krivi naravno :P.

Jel ti to drago toliko ili mi se cini??


Igraci su krivi 80% Leo 20%!!!moje misljenje!
Ovih 20% sto je stavio Rennochiu koji prije 2 dana nije bio sposoban za igru na brzog Pata i Robinha..Cordoba koji je imao svojih kikseva ove sezone sigurno bi bolje odradio posao!brzi je 3 puta od Renochie koji je igrao s povrijedjenim koljenom!!nije on jos ta klasa da igra povrijedjen ili pod rizikom!!

dera
03-04-2011, 23:07
I bolje sto je tvoje misljenje :P.

2010/11 14-11-2010 Serie A Inter - AC Milan 0-1 5'Ibrahimovic(pen)
Inter: 12 Castellazzi; 2 Cordoba, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Obi; 10 Sneijder, 22 Milito, 9 Eto'o.
Subs: 1 Julio Cesar, 19 Cambiasso, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany, .
Coach: Rafael Benitez

Milan: 32 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 16 Flamini, 8 Gattuso, 23 Ambrosini; 10 Seedorf; 70 Robinho, 11 Ibrahimovic.
Subs: 1 Amelia, 21 Pirlo, 25 Bonera, 27 Boateng, 76 Yepes, 77 Antonini, 80 Ronaldinho.
Coach: Massimiliano Allegri

Culé
03-04-2011, 23:08
Leonardo je kriv 80%, igrači 20%. Ko se iole razumije u fudbal i gleda stvari objektivno će tako reći.

dera
03-04-2011, 23:15
Da nije Leo kriv, jedini odgovor bi mogao lezati da nije dovoljno dobar motivator (sto se ja ne slazem), ili da su igraci zaboravili na svoj kvalitet u toj utakmici :sivi:? AdiK, halali, ali kako da ne spomenem Zelju, kad je ovaj lik njihov dugogodisnji clan?

Pitam se pitam, sta bi jos mogao biti razlog lose igre.. :D

Enfant Terrible
03-04-2011, 23:27
Igraci su krivi 80% Leo 20%!!!moje misljenje!
Ovih 20% sto je stavio Rennochiu koji prije 2 dana nije bio sposoban za igru na brzog Pata i Robinha..Cordoba koji je imao svojih kikseva ove sezone sigurno bi bolje odradio posao!brzi je 3 puta od Renochie koji je igrao s povrijedjenim koljenom!!nije on jos ta klasa da igra povrijedjen ili pod rizikom!!
Ne mogu se druže složiti sa ovom konstatacijom nikako (igrači 80% krivi, 20% Leo). Ovo je čisti primjer taktički izgubljenje utakmice, i svo Leovo (ne)iskustvo se vidjelo u sinoćnjoj utakmici, jednako kao i prošle sezone kad je doživio dva taktička debakla dok nas je vodio Mourinho. Probleme sa odbranom smo već svi analizirali i spomenuli, i sasvim je jasno da je to Leov propust. Kao i sa sredinom, ulogom bekova, crvenim kartonom Chivua, itd. Ja nisam hater i ne mrzim Lea, niti mu želim vidjeti leđa što prije, ali volio bih kada bi Leo bio bolji taktičar jer je taktika u fudbalu sve. Oslanjati se samo na motivacijski govor je prilično neozbiljno za klub kakav je Inter.

InteristaSA
03-04-2011, 23:57
Evo zasto ja mislim da su igraci krivi 80%..ja mislim da Leo nije rekao renochie da nesmije dobiti ni jedan duel..i da zbog njeg Chivu dobije crveni karton..i mislim da nije rekao Maiconu da nesmije zaustaviti robinha,pata kad se izvlacio na stranu..Sneider od kako je otisao Mou nije isti covjek i neigra isti fudbal za Inter..pocevci od Beniteza kod kojeg je Sneider samo mahao rukama,ljutio se na igrace,ucinak nula dolaskom Lea mislio sam da se malo to promjenilo al nazalost nije..Sneider se ne trudi za ovu ekipu kao sto je radio kod Mou,ni priblizno..protiv Milana nije 3 puta presao na Interovu polovicu.neigra odbranu igra bez obaveza...to zamjeram jedino Leonardu sto mu je dao toliko slobodu.I problemi s odbranom su poceli od kako se povrijedio Samuel..kad je on tu bar 40% je jaca odbrana..
Ako mislite da je Leo ostvario ovolike pobjede od kako je dosao u Inter samo na motivaciju i na furanje igrace prije tekme..varate se vjeruj te mi!!

dera
04-04-2011, 00:00
Evo zasto ja mislim da su igraci krivi 80%..ja mislim da Leo nije rekao renochie da nesmije dobiti ni jedan duel..i da zbog njeg Chivu dobije crveni karton..i mislim da nije rekao Maiconu da nesmije zaustaviti robinha,pata kad se izvlacio na stranu..
:sivi:

InteristaSA
04-04-2011, 00:13
:sivi:

To je ta tvoja inteligencija i tako ti odgovaras!!:D:D

Fontolan
04-04-2011, 10:30
Ovdje treba napomenuti sljedeće :
-ovdje ima pojedinaca koji više vole Leov neuspjeh nego li uspjeh Intera;
-isti ti pojedinci smatraju da kada Inter dobije zaslužni su igrači a kada Inter izgubi zaslužan je Leo ;
-isti ti pojedinci smatraju da je Leo izgubio sve bitne tekme ( Udine, Juve , bilan i Bayern) a nije dobio nijednu jer Napoli, Roma i Bayern nisu bitne tekme ( a Udine i Juve jesu ) ;
-isti ti pojedinci žele ispadanje Intera iz Cl da bi vidjeli odlazak Lea ( očima nisam mogao gledati Beniteza pa mi to nikad nije palo na pamet )
-isti ti pojedinci napadaju Lea što igra taktiku 4-3-1-2 pa kad je odigrao protiv bilana 4-2-fantasia te primili gol zbog Maicona u 45-oj sekundi , opet napadaju Lea jer nije postavio taktiku i jer je on kriv za crveni Chivua
-isti ti pojedinci neće da vide da je Inter bio sasvim ravnopravan do 55 minute i imao 3 mrtve prilike i da je tada nastupio raspad ( za koji je i on kriv iz razloga jer je trener) te glorificiraju igru bilana
-isti ti pojedinci neće da vide da one Interove odbrane nema ni na mapi, Wallia nema, Maicon sasvim neko treći, Lusio malo igra malo odmara, i opet je Leo kriv što mu skoro pa svaku drugu utakmicu igra drugi štoperski par.

I na kraju najveću odgovornost za poraz u subotu snosi Leo jer je trener ali to nije razlog za sadizam istih tih pojedinaca.

Naprijed Inter Naprijed Leo Naprijed Maicon i ostali...

Mogu ovako do ujutro no neda mi se ...

dera
04-04-2011, 14:22
Samir sigurno ne moze ocima Leonarda :D. Ne samo Samir, nego pola foruma. Izgovori su jadni, koga god sam danas sreo, rekao je da su nas razvalili, ti tvrdis da smo bili ravnopravni. Isto vrijedi i za utakmicu protiv Bayerna..

Naprijed Inter!

Moca93
04-04-2011, 14:26
da jeste,ja obozavam kad inter izgubi,zivim za taj dan.. Tacnije ja sam anti-fan intera ;)

necainter
04-04-2011, 14:28
Ovdje treba napomenuti sljedeće :
-ovdje ima pojedinaca koji više vole Leov neuspjeh nego li uspjeh Intera;
-isti ti pojedinci smatraju da kada Inter dobije zaslužni su igrači a kada Inter izgubi zaslužan je Leo ;
-isti ti pojedinci smatraju da je Leo izgubio sve bitne tekme ( Udine, Juve , bilan i Bayern) a nije dobio nijednu jer Napoli, Roma i Bayern nisu bitne tekme ( a Udine i Juve jesu ) ;
-isti ti pojedinci žele ispadanje Intera iz Cl da bi vidjeli odlazak Lea ( očima nisam mogao gledati Beniteza pa mi to nikad nije palo na pamet )
-isti ti pojedinci napadaju Lea što igra taktiku 4-3-1-2 pa kad je odigrao protiv bilana 4-2-fantasia te primili gol zbog Maicona u 45-oj sekundi , opet napadaju Lea jer nije postavio taktiku i jer je on kriv za crveni Chivua
-isti ti pojedinci neće da vide da je Inter bio sasvim ravnopravan do 55 minute i imao 3 mrtve prilike i da je tada nastupio raspad ( za koji je i on kriv iz razloga jer je trener) te glorificiraju igru bilana
-isti ti pojedinci neće da vide da one Interove odbrane nema ni na mapi, Wallia nema, Maicon sasvim neko treći, Lusio malo igra malo odmara, i opet je Leo kriv što mu skoro pa svaku drugu utakmicu igra drugi štoperski par.

I na kraju najveću odgovornost za poraz u subotu snosi Leo jer je trener ali to nije razlog za sadizam istih tih pojedinaca.

Naprijed Inter Naprijed Leo Naprijed Maicon i ostali...

Mogu ovako do ujutro no neda mi se ...
:cast: :bravo:
Sve je objasnio,nema potrebe za daljom raspravom.

Moca93
04-04-2011, 17:56
jos sad eto razmisljam,leo je vodio Milan i zna njihove mane i vrline. Vidimo kako je to preneo na igrace... Jose kad je igrao sa Celsijem lepo je to preneo,a ovaj,paaaaaaa ne znamo jos u kojoj cemo formaciji izaci na teren i igracemo kako zahteva situacija!

Fontolan
04-04-2011, 18:00
Samir sigurno ne moze ocima Leonarda :D. Ne samo Samir, nego pola foruma. Izgovori su jadni, koga god sam danas sreo, rekao je da su nas razvalili, ti tvrdis da smo bili ravnopravni. Isto vrijedi i za utakmicu protiv Bayerna..

Naprijed Inter!
Napisah da je Inter bio ravnopravan do 55 minute odnosno do crvenog kartona i da je tada nastao raspad za koji je odgovoran Leo jer nije smio igrati onako ofanzivno sa igračem manje.
Ja nemam potrebe za izgovorima dovoljan je rezultat od subote i meni je teško i sasvim dovoljno da kažem ko je krivac ali ga i dalje podržavam ( i hoću sve dokle je on trener ).
Bitniji ti je njegov neuspjeh nego Interov uspjeh i to je problem.
Veze sa tim nema tekma u subotu, kako god da je postavio igru, ti bi je kritikovao i tražio mane.
Cule je lijepo objasnio razlog zbog čega je Inter izgubio u subotu a to je bitka na sredini terna jer Motta i Cambi nisu ništa mogli bez pomoći Pazze,Leonea, Pandeva i Sneijdera a nje nije bilo skoro pa nikako.I to je Leova krivnja.

dera
04-04-2011, 18:25
Igrao preofanzivno nakon crvenog? Znas li da je ubacio Cordobu umjesto Pandeva odmah nakon kartona?

Opa, sada si i tarot, znas sta je meni draze. Jadno je kada neko nekome kaze kakav je ko navijac. Nera je to jednom rekao i za mene zavrsio po tom pitanju.. Otkud ti znas bolan, ustvari, otkud ti pravo da kazes da mi je draze kritikovati nego slaviti?

necainter
04-04-2011, 21:30
Procitah nesto gde Leo rece nesto tipa: "Lose sam poceo utakmicu dosta,i sto je postajalo teze i teze,ja nisam nikako reagovao,zasluzio sam da izgubim ali ne i ova ekipa..."
Isto tako nece vi videti skoro ledja Leonardu,Sneijderman izjavio kako je u ekipi ipak super,i vlada odlicna atmosfera.Da je Leo odlican,i da su svi srecni pod njim. :D

Huska
04-04-2011, 21:37
Procitah nesto gde Leo rece nesto tipa: "Lose sam poceo utakmicu dosta,i sto je postajalo teze i teze,ja nisam nikako reagovao,zasluzio sam da izgubim ali ne i ova ekipa..."
Isto tako nece vi videti skoro ledja Leonardu,Sneijderman izjavio kako je u ekipi ipak super,i vlada odlicna atmosfera.Da je Leo odlican,i da su svi srecni pod njim. :D

jebo takvu srecu :D

InteristaSA
04-04-2011, 21:46
Igrao preofanzivno nakon crvenog? Znas li da je ubacio Cordobu umjesto Pandeva odmah nakon kartona?

Opa, sada si i tarot, znas sta je meni draze. Jadno je kada neko nekome kaze kakav je ko navijac. Nera je to jednom rekao i za mene zavrsio po tom pitanju.. Otkud ti znas bolan, ustvari, otkud ti pravo da kazes da mi je draze kritikovati nego slaviti?

Nevolim se mjesati kad mene neko ne proziva..al Dera ti to svojim djelima pokazujes da ti je draze kritikovati.pa sjecam se poslije polufinala protiv barse stajao si pored mene i opet si kritikovao mourinha,svi skacu u kaficu ti seres sto su izgubili,haj sad ti reci nije tako al nebitno.znam ja istinu kako je bilo.i nemoj momka prozivati nista..njegovih 85 postova su kvalitetniji od tvojih 9000..momak realno govori i upravu je pojedinci ovdje jedva cekaju kiks Intera ko god bio trener da pozure na Beneamata.com da bi iznijeli svoje neke stavove i da se nasladjuju i da provociraju ostale..Ovog momka i neznam al cijenim ga momak pise s argumentima,prati tekme,gleda pozitivno i sta sad treba kao masa nas da se prepire s tobom kad god dodje..netreba mu to..ko jednom s tobom pocne raspravljat kolo se siri i nema kraja tome..:D bolje da ga odma upozorim da te ignore i nek momak pise ljepota je citati sta pise za razliku od!!!!

Moca93
04-04-2011, 21:56
dobro,sad idete u krajnost,brate ulazite nama u mozak i govorite kako ne navijamo za klub nego protiv njega?! Pa valjda ja znam sta osecam prema klubu a ne vi O.o Mene bi bilo sramota ovako pricati,ovo je ko sto je jedan pre pisao kao "Ti si pravi navijac ako:" si bio par puta na San Siru,imas 500 dresova,imas napad slepog creva uvek u pola 3 ... -.- to su gluposti. Jednostavno imamo prava da nam se neko ne svidja i da ga kritikujemo. Mi nismo kritikovali Leonarda samo kad je izgubio,kolko se ja secam Ja sam ga kritikovao i protiv bajerna,i kad je dosao ja sam ga kritiikovao,tada zbog iskustva,a sada (POSEBNO PROTIV BAJERNA) zbog vec navedenih stvari, i nece meni neko menjati misljenje i jos govoriti da ja navijam protiv intera! Sramota!

dera
05-04-2011, 10:37
Nevolim se mjesati kad mene neko ne proziva..al Dera ti to svojim djelima pokazujes da ti je draze kritikovati.pa sjecam se poslije polufinala protiv barse stajao si pored mene i opet si kritikovao mourinha,svi skacu u kaficu ti seres sto su izgubili,haj sad ti reci nije tako al nebitno.znam ja istinu kako je bilo.i nemoj momka prozivati nista..njegovih 85 postova su kvalitetniji od tvojih 9000..momak realno govori i upravu je pojedinci ovdje jedva cekaju kiks Intera ko god bio trener da pozure na Beneamata.com da bi iznijeli svoje neke stavove i da se nasladjuju i da provociraju ostale..Ovog momka i neznam al cijenim ga momak pise s argumentima,prati tekme,gleda pozitivno i sta sad treba kao masa nas da se prepire s tobom kad god dodje..netreba mu to..ko jednom s tobom pocne raspravljat kolo se siri i nema kraja tome..:D bolje da ga odma upozorim da te ignore i nek momak pise ljepota je citati sta pise za razliku od!!!!
Razmisljao sam na kraju onog posta da napisem da ne mora svog ljubavnika uvijek da brani, pa cak i kada nije u pravu, a evo sada i ti to pokazujes.

Mislim da se vi dobro poznajete, zbog prethodne konstatacije :P. Dalje, tvoje misljenje da su njegovi postovi bolji od svih mojih, ostaje i dalje tvoje sto podrazumjeva da mene ne zanima, kao sto je i to tvoje misljenje da je Leo kriv 20% za ovaj poraz dok 80% foruma misli obrnuto :D

Rekao si da napustas forum, u medjuvremenu dosao Fontolan, sada se vracas i kazes da me neces quotati, vas dvojica na postove "sta ima ljudi" ostavljate tnx-e. 80% tvojih postova ide na moj racun, dakle pokusavas da me uvrijedis na bilo koji nacin, a moja jedina zelja je da me napadnes kada se vidimo lice u lice.

Dobro se sjecam tekme protiv Barce, i najbolji mi je svjedok Mirsad, koji ce potvrditi da sam priznao da je Jose najbolji trener ali da mi se i dalje ne svidja kao licnost - za Lea mislim suprotno. Ostro zakljucujes, a zao mi je sto takve rijeci nisi izustio tada ;).

Znam, boli te to sto nisi u pravu, jedina razlika je u tome sto cu ja da priznam, ti nikada.

malve_90
05-04-2011, 12:23
Milanova sreca je sto im je Zlatan suspendiran vjerujte. Da je on igrao mi dobivamo sigurno. Sa zlatanom sve bi lopte isli na njeg i ako bi on sta uspio napravit to je to, uostalom tako smo i mi igrali pred 2-3 sezone... ovako kad njega nema nesta su uspjeli i odigrat kad dodas nase probleme trenutne u obrani eto ti rezultata..., sta se tice lea ja sam sa njim zadovoljan naspram rafe je bog, pred 4 mjeseca je izgledalo kao da nemozemo nista, a sad smo jos uvjek na tri fronta aktvni. Nije jos skudetto izgubljen ni izdaleka milan ima jos da kiksa sigurno samo je pitanja ako cemo mi to iskoristit.

InteristaSA
05-04-2011, 12:38
Razmisljao sam na kraju onog posta da napisem da ne mora svog ljubavnika uvijek da brani, pa cak i kada nije u pravu, a evo sada i ti to pokazujes.

Mislim da se vi dobro poznajete, zbog prethodne konstatacije :P. Dalje, tvoje misljenje da su njegovi postovi bolji od svih mojih, ostaje i dalje tvoje sto podrazumjeva da mene ne zanima, kao sto je i to tvoje misljenje da je Leo kriv 20% za ovaj poraz dok 80% foruma misli obrnuto :D

Rekao si da napustas forum, u medjuvremenu dosao Fontolan, sada se vracas i kazes da me neces quotati, vas dvojica na postove "sta ima ljudi" ostavljate tnx-e. 80% tvojih postova ide na moj racun, dakle pokusavas da me uvrijedis na bilo koji nacin, a moja jedina zelja je da me napadnes kada se vidimo lice u lice.

Dobro se sjecam tekme protiv Barce, i najbolji mi je svjedok Mirsad, koji ce potvrditi da sam priznao da je Jose najbolji trener ali da mi se i dalje ne svidja kao licnost - za Lea mislim suprotno. Ostro zakljucujes, a zao mi je sto takve rijeci nisi izustio tada ;).

Znam, boli te to sto nisi u pravu, jedina razlika je u tome sto cu ja da priznam, ti nikada.

Mog ljubavnika:D o kome ti to pricas?? I varas se nemam pojma ko je Fontolan ni kako se zove ni odakle je..i sta ja i kome ostavljam tnx-e to nije tvoj problem..ostavljam kome hocu a sigurno necu tebi ostavljati..jedino kad napises nesto pametno jedino tad.i cime ja to tebe vrijedjam,,jedino ti mene vrijedjas spominjes neke ljubavnike:D:Dbolesno brate bolesno.A sta ja to necu da priznam molim te:D ja ti kazem i napisemsve ..niisam kao ostali da ti sute a vamo pricaju protiv tebe..mozda ti se to ne djasvi al et jbg ja nemogu drugacije!!A ove prijetnje cu ignore samo!!:D:D bolje tako
Et odg sam ti i volio bi da me ignore i da zavrsimo ovu raspravu jednom zauvijek!

Huska
05-04-2011, 13:08
http://www.youtube.com/watch?v=VUrOuTevZZs

:demon:

Fontolan
05-04-2011, 13:34
@dera
Ja ne znam privatno niti jednog člana ovog foruma.
Toliko od mene po ovom dijelu diskusije jer ista dalje nema svrhe.Pokušava se prebaciti u sferu ličnog a to nije dobro.

necainter
05-04-2011, 13:48
@dera
Ja ne znam privatno niti jednog člana ovog foruma.
Toliko od mene po ovom dijelu diskusije jer ista dalje nema svrhe.Pokušava se prebaciti u sferu ličnog a to nije dobro.
Nznm ni ja privatno nikog (osim Vanje) al znam po nesto za svakog.Znam kakav je dera,samo nam tera clanove :D znam da su huska i mago konjine :D malo sam ti sad pomogo,znas ko je kakav odprilike :D xD

Choda_Bg
08-04-2011, 14:36
Interovci, pagde ste vi meni???
Pa gde su svi oni sto su pricali da ce te nas odvaliti???
xaxaxaxaxax
Forza Milan!!!!!!!!!!!!!

ivan019
08-04-2011, 16:26
.|. :d