PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

necainter
31-08-2010, 15:05
Ma nitko nece doći. Ovo su sve tračevi i špekulacije medija kao i od prije mjesec dana. Jedina dva igrača koja smo mi htijeli su bili Masc i Kuyt.
otkud zns

Inter boy
31-08-2010, 15:09
otkud zns

Pa da smo imali kakva velika imena ne bih čekali još ovih par sati do kraja transfer perioda da ih dovedemo. :D

Huska
31-08-2010, 15:19
koji idiot zeli dati i BIU za Inlera, pa sta oni misli sa tri napadaca uci u sezonu...oj place mi se kad vidim ova imena koja se spominju...bolje da nista ne dovodimo...

i samo me zanima koji racku toliko zele tog veznog igraca, a zapravo nam je napadac najpotrebiniji

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Afellay ostaje u PSV-u...a novo(staro) ime je Rossi...ajd fala bogu konacno napdac neki...

Nera
Arsenal je prihvatio ponudu za Cesca, ali igrac nece kod nas, jer iduce ljeto planira da se vrati u Kataloniju.
Dati 13M, Rivasa i pola Biabanya za Inlera je glupost. Bolje ga ne dovesti. To na kraju ispada oko 20M, bolje onda da smo uzeli Mascherana.
Aguero ne dolazi, dok se sad u napadu spominje G. Rossi (ponovo). Njegov agent priznao da ga je Inter kontaktirao.
Kazu da je Branca razgovarao sa Realom oko Benzeme, dok oni nude VDV-a.

Huska
meni bi odlicno bilo kada bi dosli VDV i Rossi...bas ono sto nam treba

Il Mago
31-08-2010, 15:22
manje od 5 sati je do kraja prelaznog roka,cisto sumnjam da cemo uradit nesto spektakularno....jedan napadac bi bio dovoljan,al nema se ko dovest,jedini koji je na prodaju je Borielo al ko ce njeg dovest :sivi:

Stutgart hoce Suaza :cast:

Huska
31-08-2010, 15:23
Marino: "Mercato Inter 5.5, quanto manca Mourinho" :hmm:

Il Mago
31-08-2010, 15:36
agent Inlera na sastanku sa celnicima Udina...Cesena hoce Rivasa. on i Suazo su blizu odlaska kako stvari stoje :)

Nera
31-08-2010, 15:41
Suaza trazi Stutgart koji je kupio Camoranesia.
Rincon (onaj sto ga hulls stalno pominje) i Said Ahmed Said (??) su presli iz Intera u Chiveo :D

Dejo
31-08-2010, 15:52
Suazo jeste propao u zadnje vrijeme ali ako necemo dovoditi ni jednog napadaca ne treba ga prodavati...

Huska
31-08-2010, 15:53
manje od 5 sati je do kraja prelaznog roka
zar nije do 12 veceras...

Il Mago
31-08-2010, 15:55
do 19 h je u Italiji prelazni rok neinformisani konju :D

Inter boy
31-08-2010, 15:59
manje od 5 sati je do kraja prelaznog roka,cisto sumnjam da cemo uradit nesto spektakularno....jedan napadac bi bio dovoljan,al nema se ko dovest,jedini koji je na prodaju je Borielo al ko ce njeg dovest :sivi:

Stutgart hoce Suaza :cast:

Jedini koji hoće Boriela su jubeovci :D

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:57 ----------

Ala ako je ovo istina za Inlera e onda nas je Udinese pošteno ogulio za igrača kojeg smo ranije mogli dovesti realno za nekih 10 miliona bez davanja igrača.

Huska
31-08-2010, 16:01
do 19 h je u Italiji prelazni rok neinformisani konju :D

hvala bivolu :D

e da je sad i Scullia dovesti :D...slazete se sigurno :D

Inter boy
31-08-2010, 16:04
Ma najbolje nikoga ne dovesti i fino čekati januar. nego ovako baciti pare na ova bezvezna imena

Il Mago
31-08-2010, 16:06
Sculli vise nije na prodaju...niko se ne spominje realno da bi mogo doc u napad sad,jedino je Inler realna opcija.mozda ce Munta otic :confused:

necainter
31-08-2010, 16:41
Nznm ko spomenu gore Benzemu,ja msm da bi to bilo odlicno resenje,kada vec Cesc nece a Arsenal prihvata ponudu,a Kun ako nmz doci,za Benzemu imamo 10% popusta i msm da bi smo se mogli nagoiti sa Mouom i Realom :D

Huska
31-08-2010, 16:53
Nznm ko spomenu gore Benzemu,ja msm da bi to bilo odlicno resenje,kada vec Cesc nece a Arsenal prihvata ponudu,a Kun ako nmz doci,za Benzemu imamo 10% popusta i msm da bi smo se mogli nagoiti sa Mouom i Realom :D

i da ostanu samo sa Higuainom u napadu...mos mislit

a jesu ovi upetljali za Inlera...svake minute nesto novo...sada ostaje, pa dolazi ovo ono...

a i kod Rossia bi mogao biti problem cijena, jer Villareal trazi previse za njega

uglavnom izgleda da su samo jos Inler i Rossi u igri, ovo ostalo je sve otpalo...

Guro
31-08-2010, 16:55
momci...ja ne znam za vas...ali definitivno mislim da nece niko doci..a jutros sam makar 1000 puta uradio refresh na razno razne sajtove koji prate intera...i nista...1000 imena a nista konkretno...

Quaresma#7
31-08-2010, 17:25
Uf dosta imena se pojavljuje ali najprimerniji bi bili Benzema, Rossi, VDV ili Aguero. Inler nam ne treba jer imamo Velikog Mottu, Dekija, Marigu (koji igra sve bolje), Muntarija, Cambiassa i Zanettija tako da je Inler nepotreban.

Samo me zanima ŠTA SU ČEKALI DO SADA.

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:17 ----------

Evo najnovije vesti su da Muntari verovatno odlazi u Totenham.

Huska
31-08-2010, 17:27
Muntari bi mogao u Tottenham...Valjda se on i i Redknap dogovorili na nekom sastanku ili sta vec...

eh da im je sada Bale-a uzeti ili Modrica :D

---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

Presidente Atletico Madrid: "Mercato chiuso" :byebye: Aguero i Forlan :D

hulle
31-08-2010, 17:44
veliko ime nece doci zadnji dan to morate znati...pa ko je glup da prodaje vaznog igraca zadnji dan?
mogu nam doci samo rezerve neke

necainter
31-08-2010, 17:45
Muntari bi mogao u Tottenham...Valjda se on i i Redknap dogovorili na nekom sastanku ili sta vec...

eh da im je sada Bale-a uzeti ili Modrica :D

---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

Presidente Atletico Madrid: "Mercato chiuso" :byebye: Aguero i Forlan :D
znc stvarno,za svaku pohvalu je ovaj prelazni rok u interu :sivi:

Zanetti27
31-08-2010, 17:45
smatram da je sramotno da klub poput intera ne moze dovesti jednog,ali samo jednog postenog igraca...i sam benitez sezali da nema dovoljno napadaca

necainter
31-08-2010, 17:46
sere mi se za to sto je otiso mou sada,doso benitez,nema nikakvih novih transfera,losi rezultati,kao da se inter raspada,u pm

Huska
31-08-2010, 17:51
nema od ovog nista...odo odmorit doci cu oko 7 da vidim jesmo sta uradili...da barem hocemo Rossia dovesti, mlad momak, a bas je profil napdaca kakav nam treba
100-tinu puta sam refresovo gazzettu,fcinternews ali dzaba...

hulle
31-08-2010, 17:55
sere mi se za to sto je otiso mou sada,doso benitez,nema nikakvih novih transfera,losi rezultati,kao da se inter raspada,u pm

MM hoce ponovo za put stare slave..zato je i doveo trenera pobjednika :D

necainter
31-08-2010, 18:19
MM hoce ponovo za put stare slave..zato je i doveo trenera pobjednika :D
koji nije osvojio nista 5 god xD

mourinho
31-08-2010, 18:20
veliko ime nece doci zadnji dan to morate znati...pa ko je glup da prodaje vaznog igraca zadnji dan?
Odgovor: Real :)

btw po meni je bolje ne dovoditi nikoga nego dovoditi igrace upitnog kvaliteta samo da se neko dovede. Ove godine smo imali miran Mercato, ali smo uspjeli zadrzati tim na okupu koji je osvojio tripletu!!! Znaci, treba samo dobro raditi sa igracima koje imamo (sampionima), a imamo i nekoliko mladih potencijalnih zvijezda u timu. Mariga je to sinoc pokazao. Zadrzali smo Maicona, inkasirali 30mil od budalotelija, doveli Beniteza, Coutinha i Biabianija, jos ako je ovo istina za Suaza i Rivasa, kad bi se njih rijesili moglo bi se reci da smo imali solidan mercato (i vrlo profitabilan).
Treba sacekati kraj ove sezone, a do tada isplanirati kupovinu klasnih igraca, a ne ovako zadnji dan. To sto je bilan doveo nosatog konja na izdisaju i brazilca upitnog mentalnog sklopa ne znaci nista i zbog toga se ne treba nervirati. Meni je bitnije da se Rafa uklopi i da tim pocne da melje kao i prosle sezone!

ac1d
31-08-2010, 18:33
Arsenal prihvatio ponudu za Fabregasa,pa kolika je bila ponuda?

90 minuta ostalo do kraja transfer perioda,ne vjerujem da će bilo tko pustiti ključnog igrača da ode iz tima,jer nema vremena za kupnju zamjene.

Predugo smo čekali ako smo mislili uzeti nekoga trebalo je reagirati prije mjesec dana,a ne sad tražiti pojačanje zadnju minutu.

Tim je dobar,ali su se svi ostali timovi pojačali i Milan ako dovede i Robinha bit će opasan protivnik.
I Barcelona je dovela Mascherana,Real ima Mourinha tako da će biti teško i u Europi.

Inter boy
31-08-2010, 18:46
Ma i ja sam uvjeren da necemo dovesti nikog,a pogotovo neko veliko ime. Moramo se sad uzdati da ce naš šamponski tim da povrati staru motivaciju i počne ponovno pobjeđivati....i molimo boga da nam se nitko ne povrijedi jer nam je klupa sad jako tanka

hulle
31-08-2010, 18:50
@mou

ma nije ni real....ajd punudi za ronalda, ramosa, casilasa...ove prvotimce...naravno da ce prodati one koji rostiljaju na klupi

Quaresma#7
31-08-2010, 18:54
Kud prodaše Balotellija :mad:

Dzon Dilindzer
31-08-2010, 19:00
Aguero ostaje u At.Madridu kaze njegov agent :(

A ona dva neobjavljena pojacanja su neka djeca 1993

mourinho
31-08-2010, 19:00
Hulle, jesu prosle godine, i nama i Bajernu hehehe

Il Mago
31-08-2010, 19:41
izgleda nista...jos 20 minuta,sumnjam da ce se nesto desit.

Huska
31-08-2010, 19:46
ma ne mora ja sam zadovoljan i sa ovim igrackim kadrom

dscholle
31-08-2010, 19:56
Messi potpisao za inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhhuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

all3n
31-08-2010, 19:58
pa nemora ništa biti objavljeno novinama i javnosti da bi transfer uspio...to klubovi se moraju dogovorit prije prijelaznoga roka...a dok oni stave na web ili netko objavi to je manje bitno..tako da ako se sta i desi sacekat cemo malo

Il Mago
31-08-2010, 20:03
gotovo je,znaci nista nismo doveli...dobro je u svemu da ce Bia i Cou dobti sansu.

Forza Inter...

niko kranjcar
31-08-2010, 20:10
ma ne mora ja sam zadovoljan i sa ovim igrackim kadrom

koji je slabiji za 50 % od prosle sezone.... sta tu imas bit zadovoljan.... na klupi jedan jedini igrac koji vrijedi a jos se mora dokazat!!!

Huska
31-08-2010, 20:15
koji je slabiji za 50 % od prosle sezone.... sta tu imas bit zadovoljan.... na klupi jedan jedini igrac koji vrijedi a jos se mora dokazat!!!

ajd veliki strucnjaku obrazlozi to...

ne lupaj gluposti dzaba...navijaj za real i city ako hoces po 10 igraca u svakom prelaznom roku od po 50 mil...

hulle
31-08-2010, 20:23
Hulle, jesu prosle godine, i nama i Bajernu hehehe

prodali su igrace koji su bili od ranije na prodaju...koji su rostiljali na klupi...al prvotimca niko nece prodat

---------- Post added at 19:23 ---------- Previous post was at 19:20 ----------

iz ovog mercata izlazimo oslabljeni...prodali smo maria koji je bio najveci talent al et njegovo ponasanje je primoralo upravu da ga proda al niko nije doveden i to je lose i naravno da smo slabiji nego prosle sezone jer drugi klubovi su doveli nove igrace a mi imamo stari tim i mogli bi zavrsiti kao i milan

Huska
31-08-2010, 20:30
dakle otisao smradotelli +
otisao Obinna +
otisao Arnautovic -
otisao Qauresma +

dosao Benitez +
dosao Castellazzi +
dosao Coutinho +
dosao Biabiany +
OSTAO MAICON +

eh sad jedina mrlja ostaje sto se nismo uspjeli rijesiti igraca poput Suaza, Mancinia i Rivasa...najgore mi je za ova dva panja koja su ostala, jer dali smo Obinnu i Arnautovica, a bolji su od ove dvojica za klasu

golmani:JC,Castellazzi -najjaci smo tu i dalje u Serie A
Odbrana: Maicon,Lucio,Samuel,Cordoba,Chivu,Santon,Zanetti- najjaca odbrana lige ubjedljivo
vezni red:Sneijder,Coutinho.Cambiasso,Motta,Muntari,Stan kovic,Mariga- nista ne fali i tu smo medju najjacima, ako ne i najjaci
napad:Milito,Eto'o,Pandev,Biabiany-uz bbilanov imamo i najjaci napad

pa sada dali nam je toliko bilo potrebno pojacanje...jedini problem moze biti motivacija igraca nista vise

dera
31-08-2010, 20:38
Prespavao sam zadnji dan prelaznog roka. Desilo se ono cega sam se najvise pribojavao, i Robinho u Milan (opet prejaki im ljudi za pregovaranje, nakon ibre, ovog za pisljivih 15m) - neka nam je Bog na pomoci ;).

Svaka cast upravi, ni jednog jeb-nog igraca nismo doveli. Ako ikoga budem krivio za rezultate, onda ce to biti Branca.

ved300
31-08-2010, 20:46
Ma je*o vas milan oni su gola voda i to će i ostati. Džabe im i ibra retard i robinho opet ćemo biti jači.

Inter boy
31-08-2010, 20:50
Bruka. Evropski prvak nije mogao dovesti jedno veliko ime. Branca se pravda da treba dati šansu mladima, a u biti neće da prizna da smo ispušili. Cou i Biba sad na svojim leđima imaju teret da povedu igru aktuelnog evropskog i italijanskog prvaka (teško nama).... sad me je tek počela hvatati nervoza....

Guro
31-08-2010, 20:51
ne znam zasto tolika sumnja u ekipu koja je 99% ista kao prosle godine...a koaj je uradila cudo..meni jedino pada na pamet da ste se prepali milana, juventusa i rome....kao prvo inter nikad nije dobro pocinjao sezonu...pa je tako i ove..a jos smo i trenera promijenili...drugo, srce ekipe je isto...cak sto vise dobili smo marigu pa ja vec u sledecem kolu ocekujm njega i cambiasa na sredini a kapitana lijevo da pokrije tu slabiju lijevu stranu...
trece juventus je vise uradio po pitanju kvantiteta nego kvaliteta...najveca im je greska stro su pustili dijega...to mi nikako ne ide u galvu i treba ce im dosta vremena da sve to posloze...a milan jeste jaci..i imaju napad kojeg se mogu svi bojati...ali mislim da smo mi kao ekipa jos uvijek jaci...i na sredini i u odbrani pogotovu...a napad...pa ne vjerujem da smo ista gori od njih...
zato momci, opustite se...jeste bezveze sto nismo doveli neko zvucnije ime, ali ako ne krene ja vjerujem da ce morati odmah na zimu reagovati...a ako ne tada. onda na ljeto ocekujte neko velikooo poajcanje sigurno...

niko kranjcar
31-08-2010, 20:53
ajd veliki strucnjaku obrazlozi to...

ne lupaj gluposti dzaba...navijaj za real i city ako hoces po 10 igraca u svakom prelaznom roku od po 50 mil...

imamo u prvom timu 11 igraca od kojih je 5-6 samo stovreno za mourinhovu igru.... nema vise tog mourinha!!!
na klupi smo imali uvijek igraca koji bi digao igru kad neide za 50%, realno najbolji jocker na svijetu.... ta nebi mourinho trpio nijednog drugog igraca da mu ovaj nije trebo za uspijeh.... rijec je o balotelliu!!! ko sad moze uc s klupe ? biabiany jedina rezerva u napadu? de mi reci jednu ekipu koja je nesto osvojila pa iduce godine nije nista dovela i ostala na vrhu ?! nema te ekipe... osvjezenje je potrebno u svakoj ekipi.... a mi smo dosta tanki.... cak se nismo ni rijesili viska koje imamo u ekipi!!! rijesili smo se najboljih visaka, obine, quaresme i arnautovica!!!!

Quaresma#7
31-08-2010, 21:00
Mah ipak ne treba prevelike panike praviti. Ekipa je još uvek ista kao prošle godine. Uigrati se moraju i diči nazad moralu na onu staru razinu i opet čemo biti najači.

Moca93
31-08-2010, 21:06
sad posto niko nije doso,sto se jednostavno ne prekomanduje destro u prvu postavu i polako da pocne da se kali ....sobzirom da unistava tamo one juniore

dera
31-08-2010, 21:17
a milan jeste jaci..i imaju napad kojeg se mogu svi bojati...ali mislim da smo mi kao ekipa jos uvijek jaci...i na sredini i u odbrani pogotovu...a napad...pa ne vjerujem da smo ista gori od njih...
Nama je trebalo zvucno ime da nam da to nesto (samopouzdanje, dodatni motiv) sto je i Rafa rekao, procitajte mu izjavu u njegovoj temi.

AC Mailand:
Amelia (abbiati, flavio roma)
thiago silva(oddo, abate) nesta (Onyewu) Papastathopoulos (Yepes) Zambrotta - tu je jos uvijek mladi daminuta (vrlo perspektivan) i bonera koji moze igrati sve
u veznom imaju gattusa, seedorfa, pirla i dinha (boateng, flamini na klupi)
napad: robinho ibra pato (inzaghi i jos dva mlada crnca)
- posto ce vjerovatno igrati sa tri napadaca, onda im jedan otpada ili iz veznog reda ili iz odbrane, pirlo ili seedorf na klupu, ili papasta na klupu iako sumnjam da ce milan igrati sa 3 def - umjesto gatussa mozda bude igrao upravo bonera koji moze trcati da bude i def i dm
Jebite me ako nece biti glavni kandidati za Serie A ;). Dakle, imaju i mlade i stare, pokriveni na svim pozicijama solidnim igracima..

Huska
31-08-2010, 21:23
destro je u polu-vlasnistvu nas i genoe, i trenutno je u genoi....

imamo u prvom timu 11 igraca od kojih je 5-6 samo stovreno za mourinhovu igru.... nema vise tog mourinha!!!
na klupi smo imali uvijek igraca koji bi digao igru kad neide za 50%, realno najbolji jocker na svijetu.... ta nebi mourinho trpio nijednog drugog igraca da mu ovaj nije trebo za uspijeh.... rijec je o balotelliu!!! ko sad moze uc s klupe ? biabiany jedina rezerva u napadu? de mi reci jednu ekipu koja je nesto osvojila pa iduce godine nije nista dovela i ostala na vrhu ?! nema te ekipe... osvjezenje je potrebno u svakoj ekipi.... a mi smo dosta tanki.... cak se nismo ni rijesili viska koje imamo u ekipi!!! rijesili smo se najboljih visaka, obine, quaresme i arnautovica!!!!

osvjezenje je 4-5 novih igraca u ekipi, jedan igrac ne moze nista napravit, a dali bi bilo pametno dovoditi tolike igrace sada...i mene ne zanima taj Mourinho,on je bio, otisao i gotovo...sada je Benitez tu i priprema igrace za svoju igru...a svi nasi igraci su profesonalci i odgovorit ce na sve zadatke koje bude trebalo...

a za klupu se ja ne brinem..tu su Cou i Bia prema naprijed, a nekeda nije potreban napadac kada se protivnik lomi tako da...

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Jebite me ako nece biti glavni kandidati za Serie A ;). Dakle, imaju i mlade i stare, pokriveni na svim pozicijama solidnim igracima..
a mi kao nismo...

hulle
31-08-2010, 21:25
Nama je trebalo zvucno ime da nam da to nesto (samopouzdanje, dodatni motiv) sto je i Rafa rekao, procitajte mu izjavu u njegovoj temi.

AC Mailand:
Amelia (abbiati, flavio roma)
thiago silva(oddo, abate) nesta (Onyewu) Papastathopoulos (Yepes) Zambrotta - tu je jos uvijek mladi daminuta (vrlo perspektivan) i bonera koji moze igrati sve
u veznom imaju gattusa, seedorfa, pirla i dinha (boateng, flamini na klupi)
napad: robinho ibra pato (inzaghi i jos dva mlada crnca)
- posto ce vjerovatno igrati sa tri napadaca, onda im jedan otpada ili iz veznog reda ili iz odbrane, pirlo ili seedorf na klupu, ili papasta na klupu iako sumnjam da ce milan igrati sa 3 def - umjesto gatussa mozda bude igrao upravo bonera koji moze trcati da bude i def i dm

glavi igrac milana je bio i ostaje dinho.....bez ibre i robinha su nabili one sabane.....dinho bio najbolji na terenu...sad tesko da ce svi igrati u prvih 11, vjerovatno robinho ide na klupu

inace tesko je da bude npr

.........pato...ibra
dinho.................robinho
....ambrosini...pirlo.......

nisam siguran da su oni spremni igrati tako otvoreno

Huska
31-08-2010, 21:36
“Već godinama se nalazimo u totalnoj anarhiji ali su klubovi tražili ova pravila jer su bili svijesni da ne mogu nastaviti ovako. Već možemo primjetiti da klubovi manje troše jer pokušavaju poslovati sa profitom. To je zato što će pravilo pozitivnog poslovanja prvi put biti uvedeno naredne sezone,” rekao je Michel Platini.
“To će doći jako brzo i to znači da strategija “sada mogu otići i potrošiti stotine milijuna” više ne funkcionira jer ćemo za najviše dvije godine biti svjedoci novih pravila. Transferi nisu bili tako ludjački kao prethodnih nekoliko godina, oni se polako kontrolirajuu a klubovi se posebno trude povinovati se pravilima.”zbog toga kapa dole don Massimo ...zato mi nimalo ne smeta sto se ne rasipamo kao nekada...ali sve ce to doci na svoje...doci ce sezone kada cemo ubirati plodove zbog ovog plana Morattia...

a koliko znam svi bi mi novi stadion jel tak...u cemo je onda problem decki...ili cemo i dalje biti na jednom stadionu gdje nam pola primanja od njega ide gradu milanu, ili cemo konacno imati samo svoj stadion, gdje cemo biti sami svoje gazde...

sto se mene tice ja mogu cekati to veliko ime koliko god treba samo da budemo "zdravi" kada ovo pravilo of FIFE zazivi, i da dobijemo svoj stadion

dera
31-08-2010, 21:44
Ja mislim da ce Milan tako nekako igrati Hulls :).
Huska - mi smo uvijek, ali sada cemo imati strasne protivnike, prosle sedmice razmisljali o Romi, sada imamo puno tezi posao.

Huska
31-08-2010, 21:46
Huska - mi smo uvijek, ali sada cemo imati strasne protivnike, prosle sedmice razmisljali o Romi, sada imamo puno tezi posao.

stalno pricamo o motivaciji igraca, onda gdje ces bolju motivaciju...protivnici nikada jaci, pa ajmo im pokazat tko je gazda...

niko kranjcar
31-08-2010, 21:50
ma dajte sta se lozite na biabiany, po meni sve sto je pokazao je da bi bio dobar atleticar!!!
mi smo morali dovest napadaca radi konkurencije u timu i zato sto ga nemamo i zato sto je sinoc bilo zalosno na 0:0 pogledat na klupu i vidjet ko moze uc i podic igru!
prosle godine gdje nam se sve pogodilo smo jedva osvojili u zadnjem kolu... ove godine konurenti su za klasu jaci a mi smo slabiji!!! treba posjetit da nas prosle godine potrefilo sa ozljedama, sta neko vjeruje da cemo opet imat ovoliko srece sa ozljedama kao prosle godine ??? pa evo vec maicon se ozljedio a nismo ni usli u sezonu!!!!

DenchiNL
31-08-2010, 21:52
robinho koštao 15 miliona možda i manje zavisno od nastupa

naši će platiti nekog osrednjeg igrača(inler/ledesma) 27 mil
ako uopšte ikog uzmemo do 12 večeras

Dejo
31-08-2010, 21:53
Svaka im cast !

Fuj !!!

dera
31-08-2010, 21:55
Ja sam mislio da je prelazni rok zavrsio, mozda i nije :)(da ne bude da te denchi uzimam na jezik uvijek), ja kontao traje do 19h.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Svaka im cast !

Fuj !!!
Necete Kuyta, eto vam, uzivajte sa Obinnom :D.

Il Mago
31-08-2010, 21:56
zavrsen je prelazni rok u Italiji u 19 h...

a vi koji sad pljujete,nastavite da pljujete i kad Coutinho i Biabiany za 2 godine budu u prvoj postavi. pametan mercato,imamo daleko najbolju ekipu u Italiji,medju 3,4 najbolje u Evropi i dodjete kukat ovde...vi ste se usrali sto je Milan doveo Ibru i Robinha,u tome je sva prica...sta ce ekipa u kojoj u odbrani igraju Zabrotta i Antonini ?

doveli smo jednog od najvecih talenta na svijetu,vratili Biabiany,potvrdili Marigu,oporavljen Santon mislim da je to i vise nego dovooljno "novih" igraca u ekipi...

Dejo
31-08-2010, 21:57
Dera da je makar i Obinna ostao nego smo se i njega kotarisali...
Pa sada jeli zavrseno ili ima jos nade do 12 ?

dera
31-08-2010, 22:05
Ups, mislio sam na Biabianyja, i meni je krivo sto su Obinnu otjerali.

Milan CEO Adriano Galliani has described the signings of Zlatan Ibrahimovic and Robinho as gifts from owner Silvio Berlusconi. - to sam i mislio, jer ovaj Galliani nije sposoban, vidjeli smo prosle godine sta je uradio od transfera

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:59 ----------

Da smo bar njega doveli, 5m
Official: Bosnian playmaker Zvjezdan Misimovic has been signed by Galatasaray from Bundesliga side Wolfsburg on a four-year contract for an undisclosed fee.

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Vidim rijesio se Milan Boriella:
Official: Milan have confirmed that they have off-loaded Marco Borriello to Roma on loan. The deal will cost the Giallorossi €2 million and they will have the option to purchase for €13m. - odbio juve..
Rijesili su se i Kaladzea koji je otisao u Genou..

Official: Real Madrid wing-back Royston Drenthe has completed a loan move to newly-promoted Hercules. - ovaj je trebao u Juve? :sivi:
Ali su nasli boljeg:
Official: Juventus have signed yet another defender after snapping Dane Frederik Sorensen Hillesborg from Lyngby. i,Official: Juventus have confirmed that they have snapped up Arsenal defender Armand Traore on loan. We will have the story and more info on it shortly.

Sta je ovo samo mi ostadosmo suhi.

verma_interista
31-08-2010, 23:15
Kad sam vidio da je Milan potpisao nosonju, pravo sam se sjeb'o, a kad sam vidio da je i Robinho, tu je bas bila konfuzija u mojoj glavi.
Pitao sam se na koji nacin cemo parirati njima..gledao sam ih protiv Barce, i pravo dobru igru imaju, jos kad im dodamo ova 2 igraca drama su..
Mislim da su u napadackom dijelu jaci od nas.

Pirlo Gattuso
Ronald.
Pato Nosonja Robinho ne treba im odbrana nikako, utrpace svakome 3 komada!

Za moj pojam mi smo morali dovesti nekog napadaca barem, ali sta je, tu je, sad je ako nista zanimljivije.

Huska
31-08-2010, 23:18
bolje i suhi nego da smo doveli panjeve poput tih...sve sami visak bili u klubovima...

meni je mercato odlican...a vidim svi zaboravljate Rannochiu kojeg smo obezbijedili za buducnost...

Mariga,Biabiany,Coutinho,Rannochia... kukate stara ekipa ovo ono, da vam je da podmaldimo ekipu, a sada kada dovodimo mlade igrace opet vam ne pase, sada vam daje nekog od 100mil...samo zbog toga kao sto Mago rece strah vas je bilana, zato sto su doveli dva igraca...

Inter boy
31-08-2010, 23:27
Ja se samo bojim da sad zbog velikih očekivanja Coutinho i Biabiany ne dobiju "Q" sindrom i da nas razočaraju. Za sad kao izmjene nisu pokazali ništa spektakularno. Fino je to što mi želimo da podmladimo ekipu,ali sa ovom ekipom na klupi budimo iskreni obrana naslova prvaka evrope je nemoguća misija. Problem broj dva je kako podignuti i motivirati ekipu koja je sve osvojila.... eh da smo bar zadržali Arnautovića.

dera
31-08-2010, 23:28
Verma, i ta dvojica ih kostase samo €40m :D.

Huska, i Juve je sebi obezbjedio Bonuccija, pa sta? Ne daje im to za pravo da igraju sa onom krs ekipom pa su doveli Krasica i Aquilanija.

Robinho ima 26god.

Quaresma#7
31-08-2010, 23:30
eh da smo bar zadržali Arnautovića.
Bar njega slažem se.

Ali još uvek se mi čini da je bila velika greška prodaja Balotellija. Dobro bi nam sada on došao sa svojom magijom.

Il Mago
31-08-2010, 23:33
ove sezone igraci nemaju motivaciju za Serie A nakom 4 uzastopnih titula ( ne spominjem LP,jer cisto sumnjam da cemo je osvojit ),a prosle su imali nakon 3? smijesno stvarno...nas najveci "problem" je trener,ako se Rafa prilagodi Serii A i ako on uklopi ovu ekipu kako treba ne bi trebalo bit problema za scudetto. motivacija sad imaju vise nego ikad,da jos jednom nosonji odnesu titulu ispred nosa ko prosle sezone...

dakle:
1.imamo najbolju ekipu
2.imamo najboljeg trenera u Serie A
3.motivacije nece nedostajati
4.jaca konkurencija,ozbiljniji pristup

svi preduslovi su tu da se nastavi dominacija u Serie A.a nas najveci dobitak nakon ove sezone ce bit Coutinho,Mariga,Santon i Biabiany ;)

Inter boy
31-08-2010, 23:41
Bar njega slažem se.

Ali još uvek se mi čini da je bila velika greška prodaja Balotellija. Dobro bi nam sada on došao sa svojom magijom.

pa ako smo već željeli podmlađivat ekipu onda ga nismo trebali niti prodavat

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Jimenez 3.2 million Krhin 2,5 mln
Balotelli 28 mln
Daminuta, Filkor e Fossati 7 mln
Burdisso 8 million
Mourinho 16 million (10 +6)
Quaresma 7.3 million
Total = 72 million

Ranocchia 6,5 mln
Biabiany-Mariga 9 mln
Total = 15,5 million

Saldo = + 56,5 miliona eura

bez para od lige prvaka :D

ado_inter
31-08-2010, 23:42
plus 50 mil od lige prvaka a da ne govorimo za osvojeno prvenstvo itd...

Huska
31-08-2010, 23:43
Ja se samo bojim da sad zbog velikih očekivanja Coutinho i Biabiany ne dobiju "Q" sindrom i da nas razočaraju. Za sad kao izmjene nisu pokazali ništa spektakularno. Fino je to što mi želimo da podmladimo ekipu,ali sa ovom ekipom na klupi budimo iskreni obrana naslova prvaka evrope je nemoguća misija. Problem broj dva je kako podignuti i motivirati ekipu koja je sve osvojila.... eh da smo bar zadržali Arnautovića.
od Cou i Bia-e se i ne ocekuje previse...dovoljno je za ovu sezonu da se uklope u ekipu, i da zasluze vecu minutazu za sljedecu sezonu, jer njima sigurno nitko nece staviti sav teret na ledja...

cekaj malo razlika izmedju nase klupe za ovu sezonu u odnosu na proslu je samo smradotelli...a tu su Bia i Cou...stvarno vas ne razumijem sta vi hocete vise...

Huska, i Juve je sebi obezbjedio Bonuccija, pa sta? Ne daje im to za pravo da igraju sa onom krs ekipom pa su doveli Krasica i Aquilanija.

Robinho ima 26god.

jeli to nasa ekipa KRS...ako nisi znao ova je ekipa osvojila LP,Scudeto i kup, a od juBeta je zavrsila na 7 mjestu...

Inter boy
31-08-2010, 23:43
i nismo mogli da dovedemo niti Scullia ....

ado_inter
31-08-2010, 23:47
huska ja hocu jednog igraca koji ce ako ne ide sneijdera moze preuzet ugru u svoje ruke i jednog napadaca koji u slucajnu nakvog rezultata u bolognji il protiv atletica moze uc i jednim potezom nesto vise da napravi sto je taj "smradoteli" radio

dera
31-08-2010, 23:50
jeli to nasa ekipa KRS...ako nisi znao ova je ekipa osvojila LP,Scudeto i kup, a od juBeta je zavrsila na 7 mjestu...
Pa npr. ako je milan bio klasu ispod nas, sada se pojacali, bit ce na istom nivou. Juve isto tako.. Ti mislis ako smo osvojili da ne trebamo da se pojacamo?

Da idemo sa tim djecijim pitanjima..

Il Mago
31-08-2010, 23:51
prosle sezone kad je Biabiany razvaljivo u Parmi,svi smo svrsavali na njeg,a sad kad je tu odjednom ne valja ? otiso je Balonja,al tu su sad 2 koja su ga zamjenila ( Cou i Bia ) tako da nista tu nismo izgubili...

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Pa npr. ako je milan bio klasu ispod nas, sada se pojacali, bit ce na istom nivou. Juve isto tako.. Ti mislis ako smo osvojili da ne trebamo da se pojacamo?

milan je i dalje klasu ispod nas,bez obzira na ova pojacanja :cool:

Huska
31-08-2010, 23:51
huska ja hocu jednog igraca koji ce ako ne ide sneijdera moze preuzet ugru u svoje ruke i jednog napadaca koji u slucajnu nakvog rezultata u bolognji il protiv atletica moze uc i jednim potezom nesto vise da napravi sto je taj "smradoteli" radio
za napadaca se slazem da nam je trebao, jer nemamo previse sirine u napadu, ali sta je tu je...to sam vec rekao da se Branca malo preracunao

ali za Weslya se ne brinem tu je Coutinho...samo ne znak koji ku*ac njega svi podcjenjujete...kao da je on Obinna jbt :D...

momak je van serijski talenat i sigurno je da moze uvijek zamijeniti Sneijdera i donijeti prevagu u nasu stranu...

ado_inter
31-08-2010, 23:52
prosle sezone kad je Biabiany razvaljivo u Parmi,svi smo svrsavali na njeg,a sad kad je tu odjednom ne valja ? otiso je Balonja,al tu su sad 2 koja su ga zamjenila ( Cou i Bia ) tako da nista tu nismo izgubili...

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

milan je i dalje klasu ispod nas,bez obzira na ova pojacanja :cool:

trenutno ni jedan od ove dvojice baloteliju nisu ni do koljena i moraju jos puno pite i graha pojest da budu makar blizu

Inter boy
31-08-2010, 23:52
od Cou i Bia-e se i ne ocekuje previse...dovoljno je za ovu sezonu da se uklope u ekipu, i da zasluze vecu minutazu za sljedecu sezonu, jer njima sigurno nitko nece staviti sav teret na ledja...

cekaj malo razlika izmedju nase klupe za ovu sezonu u odnosu na proslu je samo smradotelli...a tu su Bia i Cou...stvarno vas ne razumijem sta vi hocete vise...

Branca i MM računaju i imaju povjerenje u njih dvojicu da oni budu ti koji će ako zapne da čupaju jer bi inače doveli nekoga drugog. pa u rezervi imamo samo dva napadača Suaza i Biabiany i kažeš da nismo slabi?

dera
31-08-2010, 23:53
Ne bih se slozio Mago. Nisam svrsavao na Bia, Milan mozda ima odbranu za klasu slabiju, ali kao sto neko rece ima napad za klasu vise, tako da im i ne treba odbranu kad mogu da trpaju po 3 gola na utakmici.

Vidjet ces nas kako cemo se postaviti u toj utakmici, 5 def, jer necemo Bia ubaciti :D.

ado_inter
31-08-2010, 23:54
za napadaca se slazem da nam je trebao, jer nemamo previse sirine u napadu, ali sta je tu je...to sam vec rekao da se Branca malo preracunao

ali za Weslya se ne brinem tu je Coutinho...samo ne znak koji ku*ac njega svi podcjenjujete...kao da je on Obinna jbt :D...

momak je van serijski talenat i sigurno je da moze uvijek zamijeniti Sneijdera i donijeti prevagu u nasu stranu...

iskreno se nadam ima potencijal al previse je slab u duelima i mora jos dosta da radi kako bi wesa zamjenio ima prostora da napreduje dat ce mu benitez sansu al ipak mislim da mora da bude npr jedan montolivo il swajni da to povezu po meni

Huska
31-08-2010, 23:54

prvo bilan je tek sada klasu ispod nas...mi u Italiji jedini imamo uravnotezen tim...da nam je sve po PS-u sto bi se reklo...dok bbilan ima samo jak napad i Pirla u vezi, a ovo ostalo je sve slabo...

drugo juBe se za mene nije pojacao ni da dodje do 3 mjesta, a kamoli da je blizu nama...

i da trebamo se pojacat...a sta to Coutinho, Biabiany, Mariga, Rannochia nisu pojacanja, oni dovedeni da sakupljaju lopte poslije treninga...

svi ste molili boga da vidi Coutinha u nasem dresu, a sada kada je tu opet ne pase

Il Mago
31-08-2010, 23:55
ekipa koja je prosle sezone osvojila SVE,je po vama u samo 3 mjeseca postala prosjecna...svaka vam cast.

bolje Coutinho i Biabiany nego Baloteli sam...

moj boze sta su vam Ibra i Milan uradili.ccc

dera
31-08-2010, 23:55
Suazo bi mogao biti prva zamjena, ne znam zasto ga je Rafa totalno otpisao.. pa bar bi trebao znati da ga Jose nije podnosio pa u inat kad je i do sada sve inatio hehe.

Il Mago
31-08-2010, 23:57
Dera
ajmo redom evo pa skontaj jesul ravnopravni s nama?

na golu smo bolji
u odbrani smo bolji
u sredini smo bolji
eto nek smo slabiji u napadu

oni ce napadom nadoknadit sve ostalo ???

dera
prvo bilan je tek sada klasu ispod nas...mi u Italiji jedini imamo uravnotezen tim...da nam je sve po PS-u sto bi se reklo...dok bbilan ima samo jak napad i Pirla u vezi, a ovo ostalo je sve slabo...

svi ste molili boga da vidi Coutinha u nasem dresu, a sada kada je tu opet ne pase
Dinho? Procitaj moj post nakon toga sta mislim kada uporedim klasu milana sa nasom.

Nisam taj.

Huska
Branca i MM računaju i imaju povjerenje u njih dvojicu da oni budu ti koji će ako zapne da čupaju jer bi inače doveli nekoga drugog. pa u rezervi imamo samo dva napadača Suaza i Biabiany i kažeš da nismo slabi?
imaju oni, onda imam i ja...

a koliko smo prosle godine imali napadaca u rezervi...smradotelli,arna i tko jos...

Guro
31-08-2010, 23:58
tesko da cee milan moci da igra sa patom, ibro, ronaldinjom i robinjom u napadu istovremeno...upravo je danas bila prica oko toga na sky-u...
u svakom slucaju i ako budu igrali, dvojica ce morati dobro da se zrtvuju kako bi pomagali odbrani...tj da igraju kao mi prosle godine...a pitanje je kako ce pato i roibnjo moci tako nesto...u svakom slucaju ponavljam ono sto sam vec rekao ranije..a to je da mislim da smo u kompletu i daluje najjaca ekipa...i da je bolje sto se drugi pojacavaju...konacno ce opet seria a biti jedan nivo vise...uz jaci milan i juventus i standardno dobru romu...

dera
31-08-2010, 23:58
Dera
u sredini smo bolji
eto nek smo slabiji u napadu
Nismo bolji ;). Veza je jednaka, napad nije samo "nek" nego je puno jaci. Njima je i prosle sezone bio problem napad..

Il Mago
01-09-2010, 00:03
evo ovako :

Ambrosini--Pirlo i nek bude Boateng

Cambiasso--Zanetti
Sneijder

naravno da smo bolji ;)

ne vjerujem kolko ste se usrali od tog Milana....mi u napadu imamo 2. najboljeg strijelca u Serie A,mi u napadu imamo najboljeg igraca LP + Eto'o i Pandev i kazes da su oni puno jaci...

PazzaInterista
01-09-2010, 00:05
To je sve papir ljudi drugo je igra...

Huska
01-09-2010, 00:06
jedva cekam 12 kolo, i taj vas mocni bilan...

niko kranjcar
01-09-2010, 00:11
nemogu vjerovat koliko se neki slijepi prave.... sta je problem priznat da su se likovi ekstra pojacali, nevolim zlatana, nisam ga volio ni u interu, al lik je igracina!!! onaj gore govori sve same rezerve doveli pa nas je prosle godine jedna rezerva iz jednog kluba dovela do slave.....
to sto oni pricaju da imaju motiva su suplje price, neznam sjecate li se price milaneza i celavaca kako imaju motiva kad su sve osvojili, kako imaju jak tim nista ne treba a lagano isli sve dublje i dublje i onda se tesko cupat!!!
daj mi neko tri zaredom utakmice da je taj biabiany odigrao odlicno ? nema ih....
coutinho je talenat najveci i to stoji, al on je premlad da bi nas sad vukao, on ce tek imat tesku prilagodbu na italiju, a i rafa ga gura na desno krilo gdje ocito mu neide!!!
ranocchia uopce nije s nasim timom neznam zasto ga i spominjemo!
zamislite da se ozljedi eto'o, pandev il milito nedaj boze!?
a vjerujte mi ova ce ekipa bit puna ozljeda ove sezone od motte, samuela, maicona pa sve do najgorih tocaka s cesarom, sneijderom i militom!!!
prosle sezone dok je milanu pato bio zdrav oni su bili u li-la utrci s nama i to svi zaboravljaju, a mi smo imali sezonu iz snova, i u takvoj sezoni opet smo na jedvite jade osvojili prvenstvo, ponajvise zahvaljujuci pazziniu!!!
i mozda mi dobijemo milana obe utakmice to se nikad nezna, al oni imaju puno jaci tim za ove male ekipe u italiji a tu se scudetto osvaja, vjeruj te mi!!!
osvjezenje vruhnsku na pocetku svake sezone je nesto sto se mora uradit, to svaka ekipa mora uradit ako zeli uspijehe!! posebno nakon sto se sve osvoji.....

Guro
01-09-2010, 00:16
sad se jos vise radujem tome sto planiram da idem na utakmicu....14 novembar...uh...kako bih volio da ih zgazimo...samo zbog nosonje...

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:12 ----------

nemogu vjerovat koliko se neki slijepi prave.... sta je problem priznat da su se likovi ekstra pojacali, nevolim zlatana, nisam ga volio ni u interu, al lik je igracina!!! onaj gore govori sve same rezerve doveli pa nas je prosle godine jedna rezerva iz jednog kluba dovela do slave.....
to sto oni pricaju da imaju motiva su suplje price, neznam sjecate li se price milaneza i celavaca kako imaju motiva kad su sve osvojili, kako imaju jak tim nista ne treba a lagano isli sve dublje i dublje i onda se tesko cupat!!!
daj mi neko tri zaredom utakmice da je taj biabiany odigrao odlicno ? nema ih....
coutinho je talenat najveci i to stoji, al on je premlad da bi nas sad vukao, on ce tek imat tesku prilagodbu na italiju, a i rafa ga gura na desno krilo gdje ocito mu neide!!!
ranocchia uopce nije s nasim timom neznam zasto ga i spominjemo!
zamislite da se ozljedi eto'o, pandev il milito nedaj boze!?
a vjerujte mi ova ce ekipa bit puna ozljeda ove sezone od motte, samuela, maicona pa sve do najgorih tocaka s cesarom, sneijderom i militom!!!
prosle sezone dok je milanu pato bio zdrav oni su bili u li-la utrci s nama i to svi zaboravljaju, a mi smo imali sezonu iz snova, i u takvoj sezoni opet smo na jedvite jade osvojili prvenstvo, ponajvise zahvaljujuci pazziniu!!!
i mozda mi dobijemo milana obe utakmice to se nikad nezna, al oni imaju puno jaci tim za ove male ekipe u italiji a tu se scudetto osvaja, vjeruj te mi!!!
osvjezenje vruhnsku na pocetku svake sezone je nesto sto se mora uradit, to svaka ekipa mora uradit ako zeli uspijehe!! posebno nakon sto se sve osvoji.....

nije da nemas pravo....ali ako ides na to da gledas povrede...pa onda uzmi to da pato niej odigrao pola sezone...a ko zna mozda nece ni ove...da je ibra imao problema sa koljenom...ko zna mozda mu se vrate...da Ronaldinj i nije tako konstantan...a da je robinjo macak u vreci...
mozemo mi da pricamo odje koliko nam volja...utakmice ce pokazati...milan je uvijek igrao lijepo..i svkako ljepse od nas..i sad ce igrati ljepse...ali to ne dobija utakmice...
slazem se da smo se trebali pojacati..ali isto takomozemo i bez tog poajcanja lagano...prosle godine smo mogli zasto ne i ove???
drugo milan je imao ekipu sa prosjekom godina 35+ kad je poceo da se raspada....mi smo opet mladji od njih...

Huska
01-09-2010, 00:18
nemogu vjerovat koliko se neki slijepi prave.... sta je problem priznat da su se likovi ekstra pojacali,
pa tko je rekao da se oni nisu pojacali...ljudi su uz Genou i Real odradili najbolji mercato u europi...

ali nije problem to vec mi ide na zivce te vase price po kojima smo mi dolaskom nosonje i robinha u bilan postali prosjecna ekipa...odmah nista ne valja... a do prije mjesec dva dana sve bilo bajno...

za mene su osvjezenje Coutinho, Bia i Mariga pa vi kako hocete...oni jesu mladi i neiskusni, ali su zeljni dokazivanja...nisu svjetska klasa, ali itekako mogu zamijeniti svakog naseg igraca...

adointer
01-09-2010, 00:28
halo ba ljudi de malo se smirite treba da vas boli kur**... sto se milan pojacao....gledajte na to sa je iz pobjednicke ekipe od prosle godine samo baloteli otisao (pored tenera)...tako da opet cemo da razvaljujemo Italijom zato sto je to postala tradicija, a ona se ne narusava...:P :P :P

ado_inter
01-09-2010, 00:34
ma iskreno mene ne zanima ni jedan drugi klub sem INTERA i to ko se pojaco il sta da su doveli nezz ti koga valja im popusit od nas ali ja gledam na to da mi nismo doveli ono sto nam je neophodno i samo o tome govorim

CAX
01-09-2010, 00:45
Ma bre ne zanima me milan uopste!!!najgori mercato ove godine je odradio Inter!!!!!
a jos gori je odradio Juve,potrosio silu para i na kraju nista bolja ekipa od one od prosle godine!!!!

necainter
01-09-2010, 00:47
Ajde ovako,za sve koji su se usrali od pojacanja Milana,gde je bio Ibra u Barci,koja je bolja od Milana kada su igrali 4 tekme vs Inter pa cak se i Messi izgubio i jos ga nisu nasli,gde je Da Souza u MC,kada su igrali cak mladi,i urnisali 3-0,nas napad,sredina,odbrana i golman su mng jaci od bilo kojih u Italiji,i malo bolji od Barcine,samo da se igraci vrate u formu...drugo nam ne fali,a ocekujte Cesca,ili nekog slicnog njemu,i jos neka pojacanja na zimu...zato hej,samo da se Inter vrati u staru formu,i u Ligi smo prvi,a u LS,grupe smo prvi,i u 8 finala necemo imati tezak posao,a dok ona pocne,biti ce zimski mercatno...glave gore,Inter will be back very soon! :D

CAX
01-09-2010, 00:59
Neco ,niko ovde ne raspravlja o tome kako je inter pobedio barsu i ostale,totalno nebitno!!!!pominjes ibru u barseloni,jbg covek se nije proslavio i to je to,vratio se ovamo!!!svi dobro znamo kako je igrao u italiji u interu,i ako tako bude igrao u milanu onda stvarno imamo razloga da se plasimo iako to neki nece da priznaju ovde!!!tog coveka je volelo vise od 80% ljudi sa ovog foruma i ja naravno po najvise!!!sad bi mu se usro u usta slatko zato sto je jajara!svi mozemo da se slozimo da je ibra jedno vreme bukvalno vodio inter i sve islo preko njega zato sto je vrhunski igrac!!milan je odradio lep posao sa njim!!!ali milito je milito :D

Huska
01-09-2010, 05:03
a sta cemo mi sada sa ovom temom :D...sada ce pocet novine pisati koga cemo u januaru dovesti :D...

tko bi se mogao dobar dovesti u januaru, a da moze igrati LP...meni jedino Dzeko pada na pamet :D...al on je bilanista, pa nista od njega...mogao bi i Montolivo i Vargas oni ne igraju u europi :D

mourinho
01-09-2010, 10:03
Bez sumnje da je sa ovim pojačanjima ove sezone bilan jači nego što je bio prošle. Na papiru, to sve izgleda sjajno, ali treba sačekati utakmice pa vidjeti kako će se sve to posložiti. Jer, svi koji govorite da imaju bolji napad od nas, govorite na osnovu igara nosonje kod nas kad je bio Capocanoniere i Robinja iz vremena Reala. Šta su nakon toga pokazali? Ajd nosonja je odigrao pristojno prvi dio sezone, dok je u drugom igrao ko krava, nije mogao ni pratiti sta Mesi i co rade. A Robinjo? U Citiju prosjek, malo je bljesnuo u reprezantaciji, ali to nije nikakav pokazatelj. Pored toga, kao i Dinho nije u glavi u redu, samo takvi i završavaju u bilanu na psihoterapiji, nije ih niko drugi ni htio uzeti.
Po meni su ovi naši omladinci više nego dobra pojacanja, i vremenom mogu postati samo bolji.

all3n
01-09-2010, 10:49
a svi smo mi nakon osvanja lige prvaka i svega očekivali da će u inter sletiti neko ''veće'' ime,i sada kada to nismo dobili,a još uz to da su juve i milan napravili dosta transfera..sve je to uzrokovalo našim nezadovoljstvom,i ja se tako osjećam,al tako je kako je,ni chelsea i manchester nisu puno dovodili...bit će ovo dobro,nadajmo se

Zanetti27
01-09-2010, 11:12
idalje ne mogu vjerovati da su se svi masovno pojacali osim nas...evo citam da je tottenham doveo van der vaarta cccc

Guro
01-09-2010, 11:33
a on ce ih spasit...ma ima da ih ugazimo :)

Huska
01-09-2010, 11:50
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26410

eto intervju Brance o transferima...rekao je da nije bilo moguce dovesti Fabregasa i Scweinsteigera, a da je za Mascherana bilo nelogicno dati 22mil...

Quaresma#7
01-09-2010, 12:20
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26410

eto intervju Brance o transferima...rekao je da nije bilo moguce dovesti Fabregasa i Scweinsteigera, a da je za Mascherana bilo nelogicno dati 22mil...
Pa dobro nije ni puno slago. Kad je več to znao ne znam zašto nije okrenuo prema Agueru koji je san Morattija, Pastoreju ili Hamšiku?

Inter boy
01-09-2010, 12:28
Pa da li bi i jedna ekipa pustila svoje najbolje igrače par dana prije kraja transfer perioda?
Branca je kad mu je to bilo nelogično u vezi Masc onda trebao da ima alternativu a ne cijelo jebeno ljeto ciganiti se sa Liverpoolom i sad se čupati imamo mi Cou i Biba. Mene iskreno ne zanima Bilan niti ih se bojim,ali me je strah za nas da nam povrede ne sjebu ekipu,a evo već vidimo koliko nam fale Maicon i Grande Motta. Zbog toga sam želio pojačanja.

Huska
01-09-2010, 12:45
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/09/01/2097404/summer-2010-transfer-window-closes-across-the-world

evo koliko je tko potrosio,zaradio i tako to...

adointer
01-09-2010, 12:54
ma ljudi dragi ne treba te se nervirati zato sto nismo doveli neko veliko ime iako smo svi to ocekivali....imamo tako dobru i uigranu ekipu da nam "veliko" ime nije ni trebalo...samo malo da Rafa Skonta taktiku s kojom ce on da hara Italijom i cijelom Evropom....

PS. Strpljenje je vrlina, nadam se da nece biti uzaludno strpiti se...:D :D :D

ado_inter
01-09-2010, 13:07
evo i poruke navijaca sto se tice transfera

Mercato, tutta la delusione dei tifosi nerazzurri (http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26420), ili u prijevodu razocarani

necainter
01-09-2010, 14:17
ma ljudi dragi ne treba te se nervirati zato sto nismo doveli neko veliko ime iako smo svi to ocekivali....imamo tako dobru i uigranu ekipu da nam "veliko" ime nije ni trebalo...samo malo da Rafa Skonta taktiku s kojom ce on da hara Italijom i cijelom Evropom....

PS. Strpljenje je vrlina, nadam se da nece biti uzaludno strpiti se...:D :D :D
pa jeste,al nema sta tu benitez da skonta,jer sigurno nmz da postavi bolju taktiku od mourinhove,zato neka se on sabere

hulle
01-09-2010, 14:21
da ovo zero pojacanja nebude zero tituli

Real Madrid Coach Jose Mourinho Attempted Last Minute Raid For Inter's Samuel Eto'o - Report

:)

Quaresma#7
01-09-2010, 14:30
I ovaj Rivas reko u zadnjim momentima transfer roka ne Cesseni.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26439

Peder jedan. Neka sada gnije na klupi pola godine.

adiK
01-09-2010, 15:13
Razocaran jesam, ne zato sto nismo nista doveli, ja bih bio zadovoljan proslosezonskom ekipom, nego zato sto smo prodali Marija, a onda nismo nista doveli. Sjeticete se u koliko je utakmica unio zivost i promjenu na terenu, sad takvog igraca nemamo. Bice utakmica kad nas ne bude islo i sta onda? Biabiany, Coutinho, sve su to talenti (iako je Bia vec trebao biti formiran igrac, 22 su mu godine pogledajte Pata, Aguera, pa i Pastorea,...) a obzirom kako su se drugi pojacali ne vjerujem da ce toliko kiksati ko prosle godine.

Znam da cesto govorimo da nije cilj biti prvak ljeta, ali jedno ime u napadu ne bi nikako skodilo.

necainter
01-09-2010, 15:26
Totanhem doveo VdV-a xD

Il Mago
01-09-2010, 17:31
evo poosto ste se usrali od Milana,uporedite nasu i njihovu postavu :

http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/25.$plit/C_27_photogallery_3156_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_13_immagine.jpg

http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/65.$plit/C_27_photogallery_3156_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_9_immagine.jpg

imamo bolju ekipu,bez obzira na extra igrace koje su oni doveli...

necainter
01-09-2010, 17:44

http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/25.$plit/C_27_photogallery_3156_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_13_immagine.jpg

http://www.sportmediaset.mediaset.it/bin/65.$plit/C_27_photogallery_3156_GroupPhotogallery_listphoto _itemPhoto_9_immagine.jpg

tako je brate...RESPECT,ali mn ne brine Liga,nego LS,kako cemo tamo ove sezone posle 8 finala...:S

CAX
01-09-2010, 17:52

Niko se nije usro!!!!samo pricamo relano,ko kako misli i to je to!!!!

Zanetti27
01-09-2010, 17:55

odakle ti slike ovih postava???

hulle
01-09-2010, 17:55
milito vs ibra ..recemo jednaki

pandev vs dinho....dinho par svijetlosnih godina ispred

etoo vs pato....etoo definitivno nije vise na vrhunskom nivou, nit nesto igra u napadu previse, al pato je sklon povredama pa recimo da su jednaki

wes vs pirlo.....podjednaki

cambiasso vs ambrosini....tu smo jaci

motta vs seedorf.....ovdje je seedorf ipak bolji

zanetti vs antonini ......zanetti iako bi i za njeg sto prije trebalo naci zamjenu

samuel vs thiago....thigao jest talentovan al nije na nivou na kojem je samuel

lucio vs nesta.....nesta je nekad bio najbolji na svijetu, al u zadnje vrijeme vise odmara nego sto igra tako da smo i ovdje bolji

maicon vs bonera.....bonera hahahahahah....

i btw mocna ova formacija

4-3-1-2 a igraci poredani u 4-5-1 (4-2-3-1)

Enfant Terrible
01-09-2010, 18:05
Milan se pojačao, svaka im čast, ali oni (zajedno sa Juventusom) tek moraju da dođu na nivo na kojem smo mi trenutno. U zadnje četiri godine naš tim je toliko jači da su oni spali na to da nam ne mogu biti niti konkurenti za Scudetto, već je to bila Roma. Ali sva ta pojačanja ne moraju značiti ništa. Zbog toga je fudbal i toliko lijep sport jer parama ne možeš kupiti učinkovitost i trofeje (živi primjer Manchester City), ima tu mnogo mnogo detalja koji su presudni, a Milanu će se prvenstevno biti teško oporaviti od kompleksa kojim smo im nabili zadnje 4 godine, kantajući ih redovno.

Što se nas tiče, ja isto ne mogu reći da sam prezadovoljan mercatom. Nisam očekivao da budemo prvaci prijelaznog roka, ali sam barem očekivao jedno solidno pojačanje da unese svježinu i samopouzdanje ostatku grupe. Ali nonšalantnost vodećih me (najblaže rečeno) iznenadila, i budu li izostali rezultati, Branci i društvu ima da bude mnogo veselo.

Il Mago
01-09-2010, 18:24
odakle ti slike ovih postava???

http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/photogallery/photogallery3156.shtml

evo tu imaju postave svih 20 ekipa Serie A...

necainter
01-09-2010, 19:23
milito vs ibra ..recemo jednaki

pandev vs dinho....dinho par svijetlosnih godina ispred

etoo vs pato....etoo definitivno nije vise na vrhunskom nivou, nit nesto igra u napadu previse, al pato je sklon povredama pa recimo da su jednaki

wes vs pirlo.....podjednaki

cambiasso vs ambrosini....tu smo jaci

motta vs seedorf.....ovdje je seedorf ipak bolji

zanetti vs antonini ......zanetti iako bi i za njeg sto prije trebalo naci zamjenu

samuel vs thiago....thigao jest talentovan al nije na nivou na kojem je samuel

lucio vs nesta.....nesta je nekad bio najbolji na svijetu, al u zadnje vrijeme vise odmara nego sto igra tako da smo i ovdje bolji

maicon vs bonera.....bonera hahahahahah....

i btw mocna ova formacija

4-3-1-2 a igraci poredani u 4-5-1 (4-2-3-1)
U samo jednom pogledu se slazem sa tobom...i to za Maicona,za ostale si to tako reko kao da uporedjujes sada Chelsea i Wolves :sivi: mrzi me da obrazlozavam sada da ne bih pocinjao neku novu raspravu xD

hulle
01-09-2010, 20:03
@neca

????

dera
01-09-2010, 20:05
Ponavljam, jaci smo samo u def (sto broji i gk).

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Hulle, a ako umjesto Pato'a stavis Robinha - ko je onda bolji po tebi?

claudejandamvan
01-09-2010, 20:07
Iako nismo kupili gotovo nista,ova ekipa je dovoljno kvalitetna da do nove godine ipak bude u vrhu prvenstva bar sa bodom ispred drugoplasiranog, a i prolaz skupine LP-a je posve ocekivan.A onda na zimu kad se vidi gdje smo tanki(a ja mislim da ce to biti napad),istovarit 25-30 milja za extra pojacanje.

hulle
01-09-2010, 20:21
Ponavljam, jaci smo samo u def (sto broji i gk).

---------- Post added at 19:05 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Hulle, a ako umjesto Pato'a stavis Robinha - ko je onda bolji po tebi?

pato je puno bolji od robinha, onda bi etoo bio bolji od robinha

a ako hoces robinho vs pandev ...ee onda...robinho je tehnicki jaci al njegova snaga je ravna onoj djeci iz vrtica
pandev je tehnicki slabiji al fizicki jaci..tako da i oni dodju tu negdje..vise-manje, manje-vise...kako ide ona pjesma :D

necainter
01-09-2010, 20:34
@ Hulle
pa ti uporedjujes Milita i Ibrahimovica,Milito jasno bolji,najbolji napadac,i najbolji igrac Evrope,i bez toga je ipak bolji,pa Pirlo i Sneijder,Sneijder najbolji vezni,jeste,ali i naravno bez toga mng bolji od Pirla,Pandev i Eto'o kada bi se gldli sa Patom i Robinhom ili Ronaldinhom,bolji su nasi,Eto'o bolji od Dinha i Pata,a Robinho i Pandev kao sto si rekao,odbrana jasno mng jaca,zajedno i golmani su tako...!

niko kranjcar
01-09-2010, 20:37
ova izjava brance mi je toliko zalosne i toliko me posjeca na celavce iz ac milana kad su uzeli ligu prvaka da mi se povraca!!!
ovako su i celavci lagali sebi zasljepljeni titulom koja dolazi vise dozom srece nego znanja(liga prvaka) i govorili da im netreba pojacanja a tonuli sve dublje i dublje.... i pokusavali navijacima utovit u glavu da je ekipa ista kao i ona sto je titule uzimala i dovoljno jaka!!!
pa moj branca sta mislis da su toliko ljudi slucajno razocarana ? da ovi ljudi samo prate inter pa neznaju kako su druge ekipe s slicnom politikom glatko propadale ?!
fuj

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

evo jedan apsolutno tocan post koji sam vidio na jednom forumu

- Inter je prosle sezone u grupnoj fazi LS bio rupa, jedva smo se skrpili da izborimo prolaz; Barselona bez Mesija i Ibrahimovica nas je oduvala
- Inter je u utakmicama kad nije igrao Sneijder, a ponekad i sa njim u timu, bio u tolikoj mjeri ocajan da je ZM morao pristupati nerealnim taktikama 3-2-5 i slc kad smo cupali bodove u poslednjim minutama utakmica
- prosle sezone, to nikako ne smijemo zaboraviti, smo imali neralnu srecu sa povredama
- prosle sezone, zahvaljujuci ZM, koji je poznat kao najbolji trener-motivator na svijetu, smo rijetko kad mogli da vidimo da je neki igrac izgubio sampouzdanje, ispao iz forme, a tek cemo biti svjedoci ovog faktora, ako vec nemamo tu cast
- prosle sezone, Inter se borio do poslednjeg kola za titulu
- napustio nas je trener koji je izmijenio politiku kluba, a cisto sumnjam da ce se svi principi zadrzati nakon njegovog odlaska, jer je on ipak bio u Interu svega 2 godine, i odlican pokazatelj za to je nepostovanje zelja RB na minulom mercatu
- Inter je uz neralnu taktiku i priholosku pripremu igraca dosao do titula sa kojima imamo cast da se pohvalimo
- Inter je izgubio pravog i mozda jedinog dovoljno sposobnog covjeka koji moze izaci sa anti-Inter kampanjom koja se vodi decenijama unazad, a svi znamo sta to znaci; veci broj korumpiranih sudija, ogromna izlozenost pritisku medija svih igraca....
.........
........
........
.......

- Milan se nerealno pojacao ove sezone, a i prosle su nam dosta puta priprijetili, iako se nisu mogli ni sa cim pohvalit; doveli su bivseg kralja kalca, doveli su relativno iskusnog trenera (u svakom slucaju iskusnijeg od Leonarda)
- Juventus se pojacao, i ako ne sto drugo - poceo da osjeca tlo nakon ispadanja u seriju B
- Roma se pojacala za Adriana, Boriela, Simplisia...
- Djenova se nerealno pojacala
- Lacio se pojacao za sjanog Hernandesa
- Samdoria je uspjela da ukroti sjajnog Kasana
- mi nismo doveli nikog, a pritom smo ostali bez covjeka koji je glavni krivac za sve uspjehe Intera prosle sezone, odlicnog Balotelija
- Inter bez ZM ce biti konstatno izlozen pritisku, koji ovaj put nece preuzimati trener, vec igraci
- igraci su vec zasli u godine, zasitili se - osvojili sve sto se moze osvojit, i samim tim ce biti izlozeni povredama, padu samopouzdanja-forme...dodaj pritisak medija
- imamo trenera koji forsira spanski stil, a to nikako nece funkcionisati u Italiji...za pocetak cu samo ovo reci, postu mu dajem vremena da pokaze sto zna - nikad nece moci da parira ZM u dizanju morala igracima, a svi znamo koliko je to bitno..
.........
.......
..........

Slazem se sa tobom da treba da nas raduje cinjenica da se liga pojacala, jer je ipak postalo dosadno gledati Interovu superiornost, koliko god da je ona slatka, ali bi to sve bilo prihvatiljivo da smo se pojacali, a ne samo stagnirali, ili cak stavise nazadovali..a to su samo cinjenice u okvirima cizme koje ne rade u nasu korist, da ne pominjem Evropu...

"I do not understand why the fans are disappointed. We've kept the team that last year brought us all the trophies. A signing that we scored was Maicon, and at his role is the number one in the world. Schweinsteiger and Fabregas were unsellable and it would be illogical to invest 22 million on Mascherano."

Bojim se da MM i MB nisu zaslijepljeni titulama od prosle sezone, i da ne mogu vidjet pravu realnost i stanje u kojem se Inter nalazi, i da cemo stagnirati kao Milan u narednih nekoliko godina, jer ipak u sezoni u kojoj imamo toliko prihoda od osvojene LS, 50 m od prodaje igraca - ne dovesti nikog je ravno debilizmu.

Volio bih da mi se ova predvidjanja na kraju sezone ucine glupim, i da Inter i ove godine profitira na vise frontova...ali neka vrijeme kaze svoje.
- Inter je prosle sezone u grupnoj fazi LS bio rupa, jedva smo se skrpili da izborimo prolaz; Barselona bez Mesija i Ibrahimovica nas je oduvala
- Inter je u utakmicama kad nije igrao Sneijder, a ponekad i sa njim u timu, bio u tolikoj mjeri ocajan da je ZM morao pristupati nerealnim taktikama 3-2-5 i slc kad smo cupali bodove u poslednjim minutama utakmica
- prosle sezone, to nikako ne smijemo zaboraviti, smo imali neralnu srecu sa povredama
- prosle sezone, zahvaljujuci ZM, koji je poznat kao najbolji trener-motivator na svijetu, smo rijetko kad mogli da vidimo da je neki igrac izgubio sampouzdanje, ispao iz forme, a tek cemo biti svjedoci ovog faktora, ako vec nemamo tu cast
- napustio nas je trener koji je izmijenio politiku kluba, a cisto sumnjam da ce se svi principi zadrzati nakon njegovog odlaska, jer je on ipak bio u Interu svega 2 godine, i odlican pokazatelj za to je nepostovanje zelja RB na minulom mercatu
- Inter je uz neralnu taktiku i priholosku pripremu igraca dosao do titula sa kojima imamo cast da se pohvalimo
- Inter je izgubio pravog i mozda jedinog dovoljno sposobnog covjeka koji moze izaci sa anti-Inter kampanjom koja se vodi decenijama unazad, a svi znamo sta to znaci; veci broj korumpiranih sudija, ogromna izlozenost pritisku medija svih igraca....
.........
........
........
.......

- Milan se nerealno pojacao ove sezone, a i prosle su nam dosta puta priprijetili, iako se nisu mogli ni sa cim pohvalit; doveli su bivseg kralja kalca, doveli su relativno iskusnog trenera (u svakom slucaju iskusnijeg od Leonarda)
- Juventus se pojacao, i ako ne sto drugo - poceo da osjeca tlo nakon ispadanja u seriju B
- mi nismo doveli nikog, a pritom smo ostali bez covjeka koji je glavni krivac za sve uspjehe Intera prosle sezone, odlicnog Balotelija
- Inter bez ZM ce biti konstatno izlozen pritisku, koji ovaj put nece preuzimati trener, vec igraci
- igraci su vec zasli u godine, zasitili se - osvojili sve sto se moze osvojit, i samim tim ce biti izlozeni povredama, padu samopouzdanja-forme...dodaj pritisak medija
- imamo trenera koji forsira spanski stil, a to nikako nece funkcionisati u Italiji...za pocetak cu samo ovo reci, postu mu dajem vremena da pokaze sto zna - nikad nece moci da parira ZM u dizanju morala igracima, a svi znamo koliko je to bitno..
.........
.......
..........

Slazem se sa tobom da treba da nas raduje cinjenica da se liga pojacala, jer je ipak postalo dosadno gledati Interovu superiornost, koliko god da je ona slatka, ali bi to sve bilo prihvatiljivo da smo se pojacali, a ne samo stagnirali, ili cak stavise nazadovali..a to su samo cinjenice u okvirima cizme koje ne rade u nasu korist, da ne pominjem Evropu...

"I do not understand why the fans are disappointed. We've kept the team that last year brought us all the trophies. A signing that we scored was Maicon, and at his role is the number one in the world. Schweinsteiger and Fabregas were unsellable and it would be illogical to invest 22 million on Mascherano."

Bojim se da MM i MB nisu zaslijepljeni titulama od prosle sezone, i da ne mogu vidjet pravu realnost i stanje u kojem se Inter nalazi, i da cemo stagnirati kao Milan u narednih nekoliko godina, jer ipak u sezoni u kojoj imamo toliko prihoda od osvojene LS, 50 m od prodaje igraca - ne dovesti nikog je ravno debilizmu.

Volio bih da mi se ova predvidjanja na kraju sezone ucine glupim, i da Inter i ove godine profitira na vise frontova...ali neka vrijeme kaze svoje.

FORZA GRANDE INTER!

FORZA GRANDE INTER!

dera
01-09-2010, 20:54
Neca, mnogo se nerealan.

CAX
01-09-2010, 21:48
@ Hulle
pa ti uporedjujes Milita i Ibrahimovica,Milito jasno bolji,najbolji napadac,i najbolji igrac Evrope,i bez toga je ipak bolji,pa Pirlo i Sneijder,Sneijder najbolji vezni,jeste,ali i naravno bez toga mng bolji od Pirla,Pandev i Eto'o kada bi se gldli sa Patom i Robinhom ili Ronaldinhom,bolji su nasi,Eto'o bolji od Dinha i Pata,a Robinho i Pandev kao sto si rekao,odbrana jasno mng jaca,zajedno i golmani su tako...!
hehehhehh,jojjj zivoteeeee!!!!kako uporedjujete svaka vam cast,svaka vam se dala i dobila na vremenu!!!!

necainter
01-09-2010, 22:35
hehehhehh,jojjj zivoteeeee!!!!kako uporedjujete svaka vam cast,svaka vam se dala i dobila na vremenu!!!!
hahhaha...pa naravno,ja nisam nerealan,ja samo govorim na osnovu prosle sezone,jer logicno,nmg na osnovu ove :sivi:

Huska
01-09-2010, 23:09
ova izjava brance mi je toliko zalosne i toliko me posjeca na celavce iz ac milana kad su uzeli ligu prvaka da mi se povraca!!!
ovako su i celavci lagali sebi zasljepljeni titulom koja dolazi vise dozom srece nego znanja(liga prvaka) i govorili da im netreba pojacanja a tonuli sve dublje i dublje.... i pokusavali navijacima utovit u glavu da je ekipa ista kao i ona sto je titule uzimala i dovoljno jaka!!!
pa moj branca sta mislis da su toliko ljudi slucajno razocarana ? da ovi ljudi samo prate inter pa neznaju kako su druge ekipe s slicnom politikom glatko propadale ?!
fuj

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

evo jedan apsolutno tocan post koji sam vidio na jednom forumu

.........
........
........
.......

.........
.......
..........

FORZA GRANDE INTER!

FORZA GRANDE INTER!

u roku dva mjeseca od najjaceg u europi do prosjecne ekipe...zanimljivo nema sta...

Dejo
01-09-2010, 23:35
u roku dva mjeseca od najjaceg u europi do prosjecne ekipe...zanimljivo nema sta...
Nazalost tako je!!!
Forza Benitez :mad: i odlicni mercato!:mad:

dera
01-09-2010, 23:36
Forza Benitez
:crazzy:Neka si i ti rekao:crazzy:

hulle
01-09-2010, 23:46
prosla sezona

dinho je u prosloj sezoni zabio vise golova nego wes i pandev zajedno, isto kao etoo
a imao je vise asistencija nego wes,pandev,etoo,milito.....zajedno

pato je propustio skoro pola sezone prosle godine al je opet u serie a zabio 12golova...ISTO ETOO

ibra je u prosloj sezoni zabio 21gol i imao 10 asistencija...sto je vise od ovih iz intera, sem golova, vise golova je zabio milito (30) ali on je igrao 10 utakmica vise

al glavna stvar je sto sto ibra ponovo ide pa poziciju sidrasa...sad lopte idu na njeg...nije kao u barci gdje mora dijelit lopte(golove) sa messi 47golova 14asista, pedro 23gola, krkic 12g, ....
TREBA LI NAPOMINJATI DA JE U INTERU MILITO BIO NAJISTURENIJI IGRAC I SVE LOPTE ISLE NA NJEG, NIJE MORAO DA DIJELI.....?!

sad tek zamisli sta bi mogli uraditi kad ibra u milanu bude sidras, a iza imadne dinha koji je najbolji asistent lige?
(u interu nije ima nekog extra igraca iza pa je postao najbolji strijelac lige)

zato ti kazem

milito = ibra
dinha i pandeva je smijesno i poredit
pato i etoo..isto golova a etoo imao daleko vise utakmica

mi imamo boljeg golmana, odbranu i daleko jacu klupu, ova 3 srednja su tu negdje a ova 3 naprijed su oni jaci upravo za dinha...
mislim da milan nece igrati sa ta zadnja 4, prije da ce igrati zambrotta i jankulovski ipak je to milan...mora biti iskusnijih :)

btw treci strijelac intera i najbolji asistent (cini mi se) je bio super mario.a njega smo prodali :)

necainter
01-09-2010, 23:46
ama ljudi ja i dalje msm,ne msm nego sam siguran,da cemo idalje biti najjaci u evropi kada se ceo tim vrati u formu,i vrate mouovu taktiku...to sam deset pita rkao,i opet cu da kazem,nada poslednja umire...i 100% sam siguran da ce se Inter vratiti najkasnije,posle 3-4 tekme...:D

Huska
01-09-2010, 23:48
samo vi pljujte po Rafi...bas me zanima zbog cega ste toliko protiv covjeka

hulle
01-09-2010, 23:50
samo vi pljujte po Rafi...bas me zanima zbog cega ste toliko protiv covjeka

pa huska on spanac a nije ti zelio silvu :D

Dejo
01-09-2010, 23:50
Zbog njegovih trenerskih sposobnosti, sigurno ne zato sto je debeo i ruzan pa se ne lozimo na njega :D

dera
01-09-2010, 23:51
Hulle, koliko god volio Diega (ja), Ibra je bolji.

filip.sk
01-09-2010, 23:52
Zar ste poceli da sporedivati nasih igraca sa onih od Bbilana?
Nemogu da vas shvatim, nakon jedan neresen rezultat odma svi ste ga otpisali inter, a kad je pobedio romu sa 3-1 svi ste ga digali do nebo.
Kakvi ste to vi fanovi.
Inter je i proslu sezonu bio katastrofu nekih utakmica, i svi znate kako smo jedva dogurali do osminafinale LP...

Videcemo sta ce uraditi Rafa, ako osvoi Seria A bicu prezadovolan, za LP mora izboriti osminafinale i dajle je sve okej.

hulle
01-09-2010, 23:53
Mourinho ljut što Real nije doveo Eto'a ili Drogbu

Završio je prelazni rok, a treneru Real Madrida Joseu Mourinhu se nije ispunila želja da u svoju ekipu dovede jedno kvalitetno napadačko pojačanje.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100901147.jpgJose Mourinho (Foto: EPA)

Po izvještajima španskih medija Mourinho je u srijedu sipao gorčinu zbog dvije činjenice, a one su da na Santiago Bernabeu nisu došli Samuel Eto'o ili Didier Drogba.

U pitanju su dva nogometaša s kojima je Mourinho radio za vrijeme svog bivanja u Chelseaju i Interu. Znano je da odavno gaji velike simpatije prema nogometašu Obale Bjelokosti, ali očigledno je jednako zaljubljen i u mogućnosti Kamerunca.

Mourinho je nekoliko puta naglasio da su "Higuain i Benzema premalo u napadu". No, očigledno će s njima morati krenuti u lov na vrh Primere. Nije mu počelo dobro, odigrao je samo 0-0 kod Mallorce u 1. kolu.

stvarno mi zao...a bas smo mogli zadnji dan da prodamo etooa i maicona heheheh

Huska
01-09-2010, 23:56
Zbog njegovih trenerskih sposobnosti, sigurno ne zato sto je debeo i ruzan pa se ne lozimo na njega :D
a sta fali njegovim trenerskim sposobnostima...najuspjesniji trener valencije u povijesti...donio je onim luzerima sa anfilda nekoliko trofeja...

jedini mu je problem los odabir igraca, ali on se kod na najmanje pita u vezi toga...

ps. hulle zato ce na ljeto Silva u Inter za 15-ak mil. jer ce kod Mancinia propasti...:D

Dejo
02-09-2010, 00:00
Ne nisu to luzeri sa Anfielda to je najuspjesniji Engleski klub, koji je on napravio luzerima a de brate prosvjetli me za koliko godina je donio koliko trofeja ?

Mrzim Milan i Juve (njih bas prezirem) ali nema potrebe da se zavaravamo, za milan nemam sta komentarisati svi znamo kakav su posao napravili u ovom prelaznom roku a i vidjecete svi sto mi je jos gore da su i torinska govna uradila vise nego odlican posao, samo smo mi... (da ne lajem djaba :P)

Huska
02-09-2010, 00:12
Ne nisu to luzeri sa Anfielda to je najuspjesniji Engleski klub, koji je on napravio luzerima a de brate prosvjetli me za koliko godina je donio koliko trofeja ?

Mrzim Milan i Juve (njih bas prezirem) ali nema potrebe da se zavaravamo, za milan nemam sta komentarisati svi znamo kakav su posao napravili u ovom prelaznom roku a i vidjecete svi sto mi je jos gore da su i torinska govna uradila vise nego odlican posao, samo smo mi... (da ne lajem djaba :P)

kako nisu...sada se samo njemu prepisuju ti neuspjehi liverpoola, pa gdje je taj liverpool bio prije njega, tamo gdje je i sada...

ma sta su torinska govna odradila...doveli hrpu ispod prosjecnih igraca, i vama to posao...

Il Mago
02-09-2010, 00:26
prosla sezona

dinho je u prosloj sezoni zabio vise golova nego wes i pandev zajedno, isto kao etoo
a imao je vise asistencija nego wes,pandev,etoo,milito.....zajedno

pato je propustio skoro pola sezone prosle godine al je opet u serie a zabio 12golova...ISTO ETOO

ibra je u prosloj sezoni zabio 21gol i imao 10 asistencija...sto je vise od ovih iz intera, sem golova, vise golova je zabio milito (30) ali on je igrao 10 utakmica vise

al glavna stvar je sto sto ibra ponovo ide pa poziciju sidrasa...sad lopte idu na njeg...nije kao u barci gdje mora dijelit lopte(golove) sa messi 47golova 14asista, pedro 23gola, krkic 12g, ....
TREBA LI NAPOMINJATI DA JE U INTERU MILITO BIO NAJISTURENIJI IGRAC I SVE LOPTE ISLE NA NJEG, NIJE MORAO DA DIJELI.....?!

sad tek zamisli sta bi mogli uraditi kad ibra u milanu bude sidras, a iza imadne dinha koji je najbolji asistent lige?
(u interu nije ima nekog extra igraca iza pa je postao najbolji strijelac lige)

zato ti kazem

milito = ibra
dinha i pandeva je smijesno i poredit
pato i etoo..isto golova a etoo imao daleko vise utakmica

mi imamo boljeg golmana, odbranu i daleko jacu klupu, ova 3 srednja su tu negdje a ova 3 naprijed su oni jaci upravo za dinha...
mislim da milan nece igrati sa ta zadnja 4, prije da ce igrati zambrotta i jankulovski ipak je to milan...mora biti iskusnijih :)

btw treci strijelac intera i najbolji asistent (cini mi se) je bio super mario.a njega smo prodali :)

ajmo redom :

Sneijder ce 99% bit najbolji igrac na svijetu,tako da ga ne mozes poredit ni sa jednim igracem Milana...

Patu svaka cast,extra je igrac,al mora jos puno pure jest da moze u istu recenicu sa Eto'om

Milito je Interu prosle sezone donio 3 titule,kolko je Ibra Barci ?

Milito = Ibra to se slazem,mozda je Ibra i bolji
Dinho je bolji od Pandeva
al Eto'o je bolji od Pata

u sredini :

Cambiasso je bolji od Ambrosinia
Motta je bolji od Boatenga il ko ce vec igrat
Sneijder je bolji od Pirla

odbrana nam je bolja,golman je bolji.

dakle imaju jaci napad al smo mi bolji u svim ostalim dijelovima ekipe...

btw prvi strijelac Milana je otiso ako cemo tako...

Zanetti27
02-09-2010, 00:30
moze li mi tko objasniti sta je tocno co-ownership kod igraca,mislim kako to tocno sve funkcionira

hulle
02-09-2010, 00:32
ako cemo te nagrade..onda milito je bolji od wesa????

fabio cannavaro je dobio nagradu za najboljeg igraca svijeta iako kvalitetom nije bio ni medju 20....

Dejo
02-09-2010, 00:33
Makar su doveli tonu "ispodprosjecnih igraca" doveli za razliku od nas koji nista nismo doveli!

Ja ne znam kome Pepe,Quaqliarella,Krasic,Bonucci,Aquillani,Motta itd... su ispodprosjecni igraci ja bi sve jednog rasirenih ruku vidio u Interu a vi se i dalje tjesite kako su se bezveze pojacali!!

Za Beniteza je smijesno komentarisati,vrijeme je to koje ce pokazati i koje vec pokazuje kakva je to kvaliteta od trenera!

---------- Post added at 23:33 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

moze li mi tko objasniti sta je tocno co-ownership kod igraca,mislim kako to tocno sve funkcionira
50 % ugovora ima jedna ekipa 50 % druga ekipa!

dera
02-09-2010, 00:34
Ja cu ti reci ono sto trenutno znam Zanetti - djelimo pola/pola vlasnistvo, kada se to dogovori - klubovi se dogovore kod koga ce provesti prvu sezonu, ili mozda i dvije, a onda ide tako i u drugi klub, sve dok se ta dva kluba ne odluce ko ce ga u potpunosti otkupiti.

Za platu ne znam.

hulle
02-09-2010, 00:36

suvlasnistvo

2-3/10 klubova :D
imaju pravo na jednog igraca....npr inter kupi kmetasa iz iskre za 10mil i onda ga da parmi za 5mil tj parma ima pravo za 50% ugovora...
ni inter ni parma nemaju pravo da prodaju igraca...imaju pravo da prodaju samo pola ugovora....ugovor vrijedi 2/3 godine ...zavisi koliko klubovi odluce i nakon toga kad istekne taj ugovor onda ko ponudi vise love njegov igrac :)

ako neki klub zeli puno pravo nad igracem onda mora da plati i drugu polovinu koja u 99% nije jednaka prvom placenom iznosu...

nekad jednu polovinu 5 a drugu 20...nekad jednu 5 a drugu 1mil ....sve zavisi od parija igraca

Il Mago
02-09-2010, 00:37
ako cemo te nagrade..onda milito je bolji od wesa????

fabio cannavaro je dobio nagradu za najboljeg igraca svijeta iako kvalitetom nije bio ni medju 20....

ko je to iz sredine Milana bolji od Wesa ??? on je najbolja 10-ka na svijetu trenutno,to je pokazu u Interu,to je pokazo na SP.ne vidim sta je tu nejasno...

Zanetti27
02-09-2010, 00:43
suvlasnistvo

2-3/10 klubova :D
imaju pravo na jednog igraca....npr inter kupi kmetasa iz iskre za 10mil i onda ga da parmi za 5mil tj parma ima pravo za 50% ugovora...
ni inter ni parma nemaju pravo da prodaju igraca...imaju pravo da prodaju samo pola ugovora....ugovor vrijedi 2/3 godine ...zavisi koliko klubovi odluce i nakon toga kad istekne taj ugovor onda ko ponudi vise love njegov igrac :)

ako neki klub zeli puno pravo nad igracem onda mora da plati i drugu polovinu koja u 99% nije jednaka prvom placenom iznosu...

nekad jednu polovinu 5 a drugu 20...nekad jednu 5 a drugu 1mil ....sve zavisi od parija igraca

e hvala...:)

hulle
02-09-2010, 00:51
primjer 2.
(nisam siguran 100% u vrijednost transfera)

adriano dosao u inter kao klinac za 7milki...zavalio golcinu realu i onda ga sutali po posudbama...
nakon par sezona parma uzme pola ugovora za nekih 10mil i onda kasnije prodaju nama tu istu polovinu za nekih 15milki...i onda nakraju mi adria damo djabera hahahahahha

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:49 ----------

ko je to iz sredine Milana bolji od Wesa ??? on je najbolja 10-ka na svijetu trenutno,to je pokazu u Interu,to je pokazo na SP.ne vidim sta je tu nejasno...

najbolja 10-ka je messi:D

dera
02-09-2010, 00:53
Parma je platila 13m, ne 10, tako da su digli 2m, a mi smo dobili top igraca. Potrosili ukupno 9m, definitivno se isplatio.

InteristaSA
02-09-2010, 00:55
Vi uporedujete bilan i Inter..s jedne strane je bilan koji je doveo dobre igrace koliko god neki to osporavali al to nemoze tek tako biti bajno da sve pobjedjuju pa oni ce sad biti i losiji oni nece igrat odbranu nikako.Zlatan,Roni,Robinho,Pato..oni mogu sve pobjedivati al na Pes-u..ja se nebrinem za Inter dok u Milanu igraju Ambrosini,Bonere,Antonini i takvi slicni njima..nemogu da vjerujem da pojedinci toliko prakticki pljujete i omolazavate ovaj Inter koji je s indenticnim sastavom pokorio evropu i sad odjednom nevalja nista..razmisljate kao djeca od 11 godina..dosao je Rafa koji glumi nesto pa izmislja al vec je shvatio kako Inter igra i vidjecete vec ovo kolo kako Inter ponovo igra..to budite sigurno,najveca je boljka sto su pustili Maria koji je bio idealan kad neide ekipi on udje rijesi utakmicu x puta i opet Mario nevalja:D vidjecete kako ce faliti Interu Mario,gov sam to 100 puta i govoricu uvijek da je to najgori poraz MM sto je nasao na Baloteliu uzimat pare a ima 10 totalno nepotrebnih igraca..imajte vjere u ove igrace..i mene je bolio onakav poraz protiv Atletika al jbg desava se vidjeli ste MIlita nemoze da potrci covjek nespreman nije prosao pripreme kako treba,umoran SP uradilo je svoje....al on je klasa i zabijace kad stigne kao prosle godine..svi bi voljeli da svake godine dodje po jedno 3 igraca al jbg neide to tako..MM napokon poceo razmisljat malo i skontao da mora malo promjeniti proracun kluba da ce pravilo koliko zaradis toliko potrosis brzo doci pa cemo onda vidjeti kako ce kupovat United,Real,Barca i ostali..osvojice ove godine scudetto i ovaj ce biti najsladji dosad jer je bilan i Jube ispraznili kase samo da mogu konkurisat GRANDE INTERU..i jos ce biti sladje kad osvoje bez jednog ulozenog eura u ekipu:D

CAX
02-09-2010, 01:00
ajmo redom :

Patu svaka cast,extra je igrac,al mora jos puno pure jest da moze u istu recenicu sa Eto'om

rece i osta ziv!!!!!

hulle
02-09-2010, 01:01
Parma je platila 13m, ne 10, tako da su digli 2m, a mi smo dobili top igraca. Potrosili ukupno 9m, definitivno se isplatio.

neki su rekli da je parma za 12+milki uzela citav ugovor od adriana jer inter nije imao povjerenja u njeg da bi ga onda inter kupio za 30milki.....:D

dera
02-09-2010, 01:02
Znam, to je rascisceno od strane saveza Italije..

Guro
02-09-2010, 01:15
dzabe se vi momci odje raspravljate...INTER JE JOS UVIJEK JACI OD MILANA...to vam je to i to vam je tako. da stavimo tacku...da vas ne zovem nekim drugim pogrdnim imenom ako ste se prepali milana... ;)

ivan019
02-09-2010, 01:23
a ovo je i dalje i glasine o transferima :D koji su zavrseni :D spam ccc :P

CAX
02-09-2010, 02:01
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs209.ash2/47239_425599103805_211923923805_4977588_2679835_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=3825147&id=211923923805)

<form method="POST" action="/ajax/ufi/modify.php" name="add_comment" id="commentable_item_998987276" class="commentable_item comment_form_425599103805" ajaxify="1"><input name="charset_test" value="€,´,€,´,水,Д,Є" type="hidden"><input name="fb_dtsg" value="JmcUf" autocomplete="off" type="hidden"><input id="feedback_params" name="feedback_params" value="{&quot;actor&quot;:&quot;211923923805&quot;,&quot;target_fbid&quot;:&quot;42559910380 5&quot;,&quot;target_profile_id&quot;:&quot;&quot;,&quot;type_id&quot;:&quot;7&quot;,&quot;source&quot;:&quot; 2&quot;,&quot;assoc_obj_id&quot;:&quot;&quot;,&quot;source_app_id&quot;:&quot;&quot;,&quot;extra_sto ry_params&quot;:[],&quot;check_hash&quot;:&quot;addf87945702fb42&quot;}" autocomplete="off" type="hidden"><input id="post_form_id" name="post_form_id" value="2caa2679aa625f6d414f25cc52732e8e" autocomplete="off" type="hidden">
</form>
on topic : nista od inlera i ledezme!!!!!

(http://www.facebook.com/album.php?aid=156241&id=211923923805)

niko kranjcar
02-09-2010, 02:05
neznam sta vam nije jasno.....
milito ako ne ponovi proslu sezonu nemoze nikako s zlatanom, u protivnom je bolji!!!
ronaldinho je najbolji asistent na svijetu i to nista nemoze izbrisat, pandev u tu poredbu je smijesan!
eto'o iz barcelone je bolji od pata, eto'o iz intera je slabiji od pata i to nekih 50%!!! sneijder je jaci od svih njihovih veznih....
realno nas napad u poredjenju s njihovim je nula obicna, al isto tako mi imamo sistem igre a njihov je za nas u tom segmentu nula svih nula!!! i zadnji vezni koji su kljuc u nogometu je u nas 80% jaci....

Enfant Terrible
02-09-2010, 02:27
Makar su doveli tonu "ispodprosjecnih igraca" doveli za razliku od nas koji nista nismo doveli!
Od svih navedenih igrača niti jedan ne bi mogao igrati prvu postavu u Interu. Quagliarella je možda jedini igrač koji odskače klasom, ali ostali: Pepe < Eto'o (ako uzmemo u obzir da je Eto'o više na krilu nego u špicu), Krasić < Pandev (po meni Makedonče je korisnije za ekipu+ Krasić se tek mora dokazati u Serie A dok Goran godinama uspješno igra), Bonucci <<< Samuel/Lucio, Aquilani <<< Sneijder, Motta <<<<<<<<<< Maicon/Zanetti.

Ovo sam uporedio čisto "onako", head to head (što bi se reklo), ali svako ko imalo poznaje fudbal zna da je to bespotrebno. I sva ta ostala poređenja sa Milanovim igračima.

Mi gradimo ekipu godinama, svake godine smo dodavali klasu na mjestima gdje nam je potrebna dok nismo izgradili ekipu koja je osvojila Triplete. Sad s pravom mogu reći da smo jedna od najboljih i najjačih ekipa u Evropi. S druge strane, Milan i Juventus moraju da uklope svoja pojaćanja, da naprave jak kolektiv od svega toga.

filip.sk
02-09-2010, 02:40
Ovo sam uporedio čisto "onako", head to head (što bi se reklo), ali svako ko imalo poznaje fudbal zna da je to bespotrebno. I sva ta ostala poređenja sa Milanovim igračima.
Nadam se da ce se sa ovim i zavrsiti ovu glupu diskusiju u sporedbe igraca, ako hocete otvorite zasebnu temu zasto ovo je veliki spam, 10 strane samo o ovo citam.

Dejo
02-09-2010, 03:00
Krasic i Pepe prije Pandeva
Aquailani umjesto Stankovica
Quaqliarellu na klupu, jer ne vjerujem da ce Biabiany rjesavati utakmice kada udje sa klupe i kada nam treba za nekih 20,30 minuta pogodak!

Definitivno istog casa bi potpisao, a sto ce tice Bonucija draze bi mi bilo njega vidjeti na klupi nego Cordobu kojeg postujem iz hiljadu razloga ali iz igrackih trenutno bas i ne !

Huska
02-09-2010, 05:53
znaci svi su za klupe...tako da daleko im kuca od Intera...jedino Bonucci koji je za mene jedino pravo pojacanje za ime kao sto je juventus, ali samo ime, a posto je sada juBe u rangu napolia i palerma, onda normalno da su za njih ovo extra pojacanja s obzirom sta su imali do sada u ekipi...

Huska
02-09-2010, 13:34
izgleda da je Aguero odmah poslije SP trebao doci kod nas, ali nas je savez zafrkao sa ovim novim pravilom da samo jedan igrac izvan EU moze doci, a kod nas je to bio Coutinho, a Aguero jos nema spansko drzavljansto...

znaci sljedece sezone Aguero i Fabregas :D...

ivan019
02-09-2010, 14:03
a milan robinho,yepes i jos neki bek :D

necainter
02-09-2010, 15:01
Ajde ljudi kazite mi da ne gldm realno,ne zanima me,milito da jb ibrahiovica,eto'o i pato,smesno poredjenje,jasno bolji eto'o,i bio i ostao,i pandev sa robinhom,phahahah sta da ih poredim,goran je jasno jaci za ekipu,dok je robinho samo da protrci i probije ponekad,ali to se zaustavlja,a cvrstoca ekipe uz gorana i motte nmz...interu nisu bili mng potrebni transferi,vec da se ekipi vrati moral,forma,i trener da se pribere,to bi bilo to,i opet bi mogli da osvojimo ligu,cup i u ligi sampiona mozemo sigurno do polovine finala,a ako bude trener pribran skroz kao sto je mou bio,moze i opet campioni d'europa,ne bi se ljutili navijaci :D

niko kranjcar
02-09-2010, 17:38
Ajde ljudi kazite mi da ne gldm realno,ne zanima me,milito da jb ibrahiovica,eto'o i pato,smesno poredjenje,jasno bolji eto'o,i bio i ostao,i pandev sa robinhom,phahahah sta da ih poredim,goran je jasno jaci za ekipu,dok je robinho samo da protrci i probije ponekad,ali to se zaustavlja,a cvrstoca ekipe uz gorana i motte nmz...interu nisu bili mng potrebni transferi,vec da se ekipi vrati moral,forma,i trener da se pribere,to bi bilo to,i opet bi mogli da osvojimo ligu,cup i u ligi sampiona mozemo sigurno do polovine finala,a ako bude trener pribran skroz kao sto je mou bio,moze i opet campioni d'europa,ne bi se ljutili navijaci :D

ovo nije nerealno vec djecije razmisljanje.....
strasno!!!!
sve je moje najbolje.... kako da nije....
sigurno nisi bio puno godina uz inter kad nam i nije najbolje islo

Dejo
02-09-2010, 18:18
Da li da placem ili da se smijem
Pandev bolji od Robinha, haaahahhahahah :D

filip.sk
02-09-2010, 18:52
ovo nije nerealno vec djecije razmisljanje.....
strasno!!!!
sve je moje najbolje.... kako da nije....
sigurno nisi bio puno godina uz inter kad nam i nije najbolje islo
Dobro je rekao, treba samo motiva, al to je tesko sad kad smo osvoili sve, i ne znam kako mozete reci da nije realno kad smo osvoili SVE, sta sad odjednas nismo dobri zato sto smo odigrali nereseno sa Bologna il zato sto Bilan kupio dva igraca?

necainter
02-09-2010, 19:45
e,ja 8 god navijam za inter,a pre nisam ni za koga,vec cim sam poceo da shvatam po nesto sa 7 god o zivotu,fudbalu,skoli,poceo sam za inter da navijam i ja naravno kazem kako je bilo prosle sezone,jer ove nmg da ocenim,jer je tek pocela...!!!
i znate sta,dejo i niko kranjcar evo za vas jedan veliki .!. :sivi:

CAX
02-09-2010, 21:11
o cemu li ti pricas!!!!!!jel ima ovaj forum granicu,do koje godine sme da se ostavlja po neki komentar!!
Mozda jesi navijac Intera,ali si mnogo nerealan...

necainter
02-09-2010, 21:57
o cemu li ti pricas!!!!!!jel ima ovaj forum granicu,do koje godine sme da se ostavlja po neki komentar!!
Mozda jesi navijac Intera,ali si mnogo nerealan...
pa to je zbog motivacije,kakva je motivacija uvek govoriti van forme su,uzas,katastrofa,milito propao,inter se raspada...ffs,harizma! :sivi:

niko kranjcar
02-09-2010, 22:24
Dobro je rekao, treba samo motiva, al to je tesko sad kad smo osvoili sve, i ne znam kako mozete reci da nije realno kad smo osvoili SVE, sta sad odjednas nismo dobri zato sto smo odigrali nereseno sa Bologna il zato sto Bilan kupio dva igraca?

ma nije do forme, mi vjerujem mozemo osvojit!!!
vec smijesna je poredba njihovog i naseg napada kad gledas pojedinacno, jadno je kad neko kaze da je pandev bolji od ronaldinha il robinha!!!!
nepodnosljivo jadno je to....

mada vjerujem da mi opet mozemo zabit vise od njih jer mi imamo sistem!!!!

necainter
02-09-2010, 23:29
vec smijesna je poredba njihovog i naseg napada kad gledas pojedinacno, jadno je kad neko kaze da je pandev bolji od ronaldinha il robinha!!!!

uf izvini filozofe xD jadno jadno :sivi:

Zanetti27
03-09-2010, 00:16
uf izvini filozofe xD jadno jadno :sivi:

bas volis taj smile ;)

filip.sk
03-09-2010, 03:48

Niste razumeli sta je hteo da kaze, ti si shvatio kao on to radi sporedbe pojedinacno, a on je rekao goran je jaci za ekipu. (evo, dole sam ti citirao i boldirao)
Nije da ga branim Pandev ali i vi samo komentirate, mozda ima samo 15 godina ali dobro razmislja...

I kad vise hocete poredbu, sezonu 2008-09 u Milan bili su: Pato, Kaka, Ronaldinho, Shevchenko i Inzaghi, sta su osvoili?
Svi su bili bolje od Cruz i Crespa kad gi uporedis?

I opet, neca je rekao: jaci za ekipu, i dodao plus cvrstoca ekipe uz gorana i motta(to se dokazalo na mecu protiv Barcelone i Chelsea)

mourinho
03-09-2010, 12:47
Evo sa football-italia.net jedno misljenje o nasim aktinostima ovog mercata
Difference of opinion (http://www.football-italia.net/blogs/sf78.html)

Quaresma#7
03-09-2010, 13:17
Naši planiraju nešto dovesti januara.
http://www.calciomercato.com/rassegna-stampa/inter-a-gennaio-kuyt-afellay-o-forlan

Najradije bi volio viditi Aguera.

necainter
03-09-2010, 13:54
bas volis taj smile ;)
xD mi je omiljeni a ovo :sivi: isto nije lose,oba su poremecena xD :D

niko kranjcar
03-09-2010, 13:55
i sta ti mislis da bi nasi trazili napadaca ovoliko da smo mi toliko strasni na toj poziciji ??
odlaskom balotellia mi smo postalo ograniceni u napadu, posebno na klupi

Quaresma#7
03-09-2010, 17:02
Iz engleske poručuju da se Inter sve više zanima za Lukakuja.

dera
03-09-2010, 17:33
Nista cudno, kad nam treba napadac.

Quaresma#7
03-09-2010, 17:38
A i Montolivo odbija produženje ugovora sa Fiorom pa postoje velike mogučnosti da bi ga naši uzeli.

Quaresma#7
03-09-2010, 20:15
A Raiola ne izključuje u budučnosti šanse da Balotelli predje u Milan.
http://www.calciomercato.com/mercato/balotelli-al-milan-niente-e-impossibile

A Evo i još jednog članka o Minu Raioli i njegovim početcima i uspesima kao nogometni agenat.
http://nogomania.com/Evropske-Lige/Ekipa/Inter/Clanek/Raiola-Zmagovalec-mercata.aspx

Isto u slovenskom jeziku :D

necainter
03-09-2010, 20:19
Iz engleske poručuju da se Inter sve više zanima za Lukakuja.
to bese onaj lukakau iz anerlehta,bogalj

filip.sk
03-09-2010, 20:25
Lukaku je odlican igrac, i ono najvaznije, dobro igra sa glavom.

necainter
03-09-2010, 20:52
Lukaku je odlican igrac, i ono najvaznije, dobro igra sa glavom.
no offense...ali protiv partizana nije nista znao,sta ce on nama!

CAX
03-09-2010, 21:04
Lukaku je dobar igrac, a i mlad napadac!!!ja sam za!!!mislim da ce da bude sve bolji i bolji!!!
neco,ako neko nije odigrao dobro protiv partizana,ne mora da znaci da nema pojma o fudbalu!!!

dera
03-09-2010, 22:17
Ja nisam bio siguran jel rijec o tom Lukakuu, mladom napadacu kojeg trazi pola Evrope - masi lik prazan gol :P.

adiK
03-09-2010, 23:11
Lukaku je preskup za nas kakav god bio.

Huska
03-09-2010, 23:21
to onaj sto ima 17 godina, a krupniji od pola svojih saigraca :D

dera
03-09-2010, 23:54
Kod njih bi Obinna vrijedio 40m :P.

hulle
04-09-2010, 00:06
Lukaku je preskup za nas kakav god bio.