View Full Version : Glasine o transferima
Balotelli#45
27-08-2010, 12:55
kad je potpisao ?? jel zvanicno
Kuyt - Mascherano come Deco - Carvalho: la telenovela si ripete :D
Zanetti27
27-08-2010, 12:57
ali se za snajdera pricalo dosta prije toga...a sa name se ne povezuje nijedno zvucnije ime...
da i on je odbijao doci kod nas,htio se dokazati u realu i zasluzit mjesto u prvih 11 dok su ga tjerali,cijelo ljeto se povezilo njega s interom da bi zadnji dan sluzbeno postao igrac intera
Za Wesa smo se zanimali kao i za ovu dvojicu cijelo ljeto. Samo sto od ove dvojice neće biti ništa. Ja mislim da je ovo prvi neuspjeh za Brancu. Niti jedno veliko ime neće doći kod nas, jednostavno nemamo vremena. MM ima da danas Brancu izriba za ovaj neuspjeh :)
kao sto je vec huska rekao,zar mora neko veliko ime doci kod nas,zar zelite da budemo real madrid i manchester city pa da trosimo milione na neka velika imena i kasnije svejedno nemamo nista.doveli smo novog trenera,dobrog trenera,prodajemo nepotrebene igrace,doveli smo golmana i obrambenog igraca,doveli smo natrag coutinha i biabianya,ne vidim sta nam jos treba i zasto zabrijavate da se mora kupovati,da se moraju dovoditi velika imena i da se moraju trositi pare.
jeste li ikad pomislili da su recimo neki transferi vec dogovoreni ali se drze u tjanosti do zadnjeg dana,a mediji samo naglabaju i pisu svasta da bi se prodavali...
ja sam zadovoljan ovim mercatom i smatram da nam ne treba nitko vise osim mozda robinha i kojim slucajem mascherana i to je to
maskerano je u svakom slucaju potrebniji bio vise barseloni nego nama...mi na toj pozicji imamo igraca i vise nego dovoljno...koji su i bolji od njega po mom misljenju...
e sad ja sam za to da se sto prije otarasimo igraca kao sto su Mancini, Suazo i sl...i da ako je moguce dovedemo nekoga na mjesto Balotelija....e sad Robinjo bi po mom misljenju bio idealan...ali kako stvari stoje nista od toga...
sculi,pitanje je koliko on moze biti pojacanje nama...ali eto tako se mislilo i za milita, pa smo vidjeli svi sto je covjek uradio
Grujinho
27-08-2010, 13:03
kad je potpisao ?? jel zvanicno
ma dobro nije još potpisao ali klubovi su se dogovorili....
http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada10-11/08/27/n100827112582.html
nažalost nečemo gledati cambiassa i mascherana zajedno
Inter boy
27-08-2010, 13:40
Predsjednik Genoe potvrdio da je spreman nastaviti pregovore u vezi prelaska Scullia u Inter...:(
aaaa svaka cast Branci,prvo Kuyt nece doc,a sad ni Mesar....aaaaaaaa bravo majstore.mi imamo prejaku ekipu i ne treba nam niko,mozda samo za klupe neko...
a sigurno ce neko doc do kraja ovog prelaznog roka ( oko Montoliva i Vargasa se dosta kuha u zadnje vrijeme)...
najbitnija stvar sad je da se Branca rijesi svih ovih igraca koji su nepotrebni,a izvuci ce on vec nesto iz rukava ;)
ostao nam sancez jedino :)
Balotelli#45
27-08-2010, 14:20
Predsjednik Genoe potvrdio da je spreman nastaviti pregovore u vezi prelaska Scullia u Inter...:(
resava se viska ;) :D
Obinna je zvanicno igrac West Hama,al samo na posudbu smo ga dali...
Obinna je zvanicno igrac West Hama,al samo na posudbu smo ga dali...
opet ih bezveze cuvamo :omaj:
u ponedjeljak/utorak ocekujte Aguera u Milanu na predstavljanju u nasem dresu...Branca ce veceras u Monacu da dogovori taj transfer...
...Montoliva...
E neka ovo nije mesar :P.
u ponedjeljak/utorak ocekujte Aguera u Milanu na predstavljanju u nasem dresu...Branca ce veceras u Monacu da dogovori taj transfer...
Cova treba da produzi ugovor ako do sada nije (citao nedavno, klauzula 70m), a ti bi ga kod nas :P.
---------- Post added at 15:08 ---------- Previous post was at 15:07 ----------
Sto se tice Mascherana, primjetio sam ranije da mu je na prvom mjestu Barca, a u slucaju da ne bude nista od toga, tek onda Inter, zbog toga mi je drago sto nece doci.
ma pusti te prica klauzula ovo ono...Mancini i 35-40 mil i to je to...:D
Balotelli#45
27-08-2010, 16:11
odakle ti to? jel pouzdani izvori ili kenjas :D
odakle ti to? jel pouzdani izvori ili kenjas :D
nera mi javio skoro :D
Balotelli#45
27-08-2010, 16:14
nera mi javio skoro :D
ne stvarno ako ti je nera rekao mzd se i dogodi :D ???
furam se hja malo na ove novinare :D...veceras utakmica Inter-atletico, a Inter odavno zainteresovan za usluge Aguera, pa veceras ce iskoristiti priliku da se sve dogovore :D...
Balotelli#45
27-08-2010, 16:26
huska ne seri :D :sivi:
E neka ovo nije mesar :P.
Montolivo nije mesar,za razliku od Mesara :D
cuj Huske za Aguera :D sta cemo ako zaigra veceras,nece moc igrat u LP :D
Ako nije mesar, onda je onaj sto kolje zivotinje i donosi ih mesaru :P.
Balotelli#45
27-08-2010, 17:04
Montolivo nije mesar,za razliku od Mesara :D
cuj Huske za Aguera :D sta cemo ako zaigra veceras,nece moc igrat u LP :D
vcrs se ne racuna,,,,zamislite dodje Montolivo i aguero ili robinho uffff :D
sad sam se razocaro :( nit su nam odg ljudi za maskerana jel odbijeno il ne jos smo ponudili dobar dan prije barse i njih prihvate nas ko jebe :( kakav aguero huska nasmijavas nas :D jedino se mozes nadati robinhu kolko tolko i nikom vise
necainter
27-08-2010, 17:58
sad sam se razocaro :( nit su nam odg ljudi za maskerana jel odbijeno il ne jos smo ponudili dobar dan prije barse i njih prihvate nas ko jebe :( kakav aguero huska nasmijavas nas :D jedino se mozes nadati robinhu kolko tolko i nikom vise
Ma dobro to,Aguero ili Robinho,samo jedan spic nam i treba. :)
Ali Montolivo da dodje,pa Maskerana i ja msm kao Kuyt-a,nece vise Moratti, valjda tako rekose,nisam siguran. ;)
filip.sk
27-08-2010, 18:17
necete mesar a svi volite Materazzi :D
I mislim da ne moze doci Robinho, non-eu :(
necete mesar a svi volite Materazzi :D
I mislim da ne moze doci Robinho, non-eu :(
problem je sto ima vise mesara nego mesa :D
ma niko kao bombarder kad nam sjevnee :D
Grujinho
27-08-2010, 19:13
Alfredo Pedulla(data sport) priča da je jutros Inter poslao ponudu Bayernu za Schweinsteigera odmah nakon što su saznali da je deal sa mascheranom propao.....
Ma dobro to,Aguero ili Robinho,samo jedan spic nam i treba. :)
Ali Montolivo da dodje,pa Maskerana i ja msm kao Kuyt-a,nece vise Moratti, valjda tako rekose,nisam siguran. ;)
lave ajd nam se predstavi :D
Balotelli#45
27-08-2010, 19:47
to je moj drug ;) al malo je zalutao :D
drug bio ne bio nek nam se predstavi da se bojle upoznamo :D hehehe odosmo mi dobro offtopic xD
Inter boy
27-08-2010, 20:29
Mi i dalje kao da imamo još mjesec dana za tranfere. Sve neki tračevi i nagađanja ali nista za ozbiljno.
Jube je zato aktivan i odmah doveo Fabia Quagliarellau. Nosonja će uskoro da bude i službeno u Bilanu.
necainter
27-08-2010, 20:38
drug bio ne bio nek nam se predstavi da se bojle upoznamo :D hehehe odosmo mi dobro offtopic xD
Pa predstavicu se,al daj mi link gde,jer pretpostavljam da ne u ovu temu xD
Schweinsteiger i Robinho..eh kad bi!
Balotelli#45
27-08-2010, 20:51
uffff pa imali bi ekipu ....... yamislite Maicon Zanetti Lucio i Samuel odbrana ,Snajder Cambi i Swanji sredina a napad Robinho Milito Etoo :D Pffffff :)
Inter boy
27-08-2010, 21:00
Schweinsteiger i Robinho..eh kad bi!
Uh ovo bi bilo super da se dogodi :D
aaaaaay nemoj necu moc spavat bzvz :D
Time bismo imali Samo Eto'o-a i Cambiassa koji bi igrali pozadi, dok sada imamo 2 igraca vise.. nema sanse. Iako, sada igramo sa izvucenom zadnjom linijom, pa bi time Sweiniju bilo lakse da stigne i vratiti se.
necainter
28-08-2010, 01:08
uffff pa imali bi ekipu ....... yamislite Maicon Zanetti Lucio i Samuel odbrana ,Snajder Cambi i Swanji sredina a napad Robinho Milito Etoo :D Pffffff :)
Eh kakva bi to bila postava,dace Bog! :D
A jos bi imali i klupu,i mladi,i dobre veterane,ladnovina :D
A nego sta bi za Aguera i Montoliva,ne dolaze ili sta se desava???
Mislio sam da otvorim novu temu, ali onda se nisam mogao odluciti u kojoj grupi da to otvorim, tako da sam odlucio da ipak ovdje napisem.
Nije mi jasno kako neki ljudi nisu u stanju da koriste mozak. JM je otisao. OK, MM je zelio da ga zadrzi, al ovaj nije zelio da ostane. Uredu je neka ide svojim putem, on je sebi zacrtao zadatak da u svim jacim ligama bude prvak i nek ide.
Sada treba naci zamjenu, hm koga izabrati?
-G.Baresi koji je bio pomocnik JM??? Ne. On nema iskustva, iako u svaka doba dana i noci zna max mogucnosti svih igraca, kako prvog tima tako i juniorske ekipe, trener koji napokon moze da iskoristi najtalentovanije igrace u Italiji, ali ne. Nema iskustva. Bio je uz JM, citavo ovo vrijeme i sve osvojio, al nema iskustva. Ok nema pa nema, idemo dalje.
-L. Spalletti. Talijan, ima iskustva, poznaje igrace, ligu, jezik, mentalitet, u Romi imao budzet ravan plati jednog igraca Intera sa klupe, al opet je bio jedini konkurent Interu u Italiji. Nije ni on za Intera, zasto??? Pa vidi, on nikako da osvoji tu ligu, bio je blizu osvajanja lige, osvojio je i par kupova, al nije osvojio ligu, nije ni bitno koliko je novca imao na raspolaganju, bitno je da nije osvojio. Ok, ima iskustva ali ipak nije to to. Treba nam neko ko je naucio da osvaja velike trofeje.
-F.Capello, G.Hiddink, O.Hitzfeld, W.Zenga, Ciro :D, nebih sad da ih sve nabrajam, sve one sto su bili povezani, uglavnom zbog ovog ili onog razloga nisu stigli.
-R. Benitez. Trener koji ima sve. Iskustvo, titule, covjek koji je rodjeni pobjednik i koji sigurno moze da nastavi sa pobjedama u Interu. Sada postoji problem. Znaci treba nam osoba koja ce nastaviti sa pobjedama, treba nam pobjednik, ali Benitez je zadnji trofej osvojio u sezoni 04/05 (NAPOMENA : memorijalni turniri nisu uracunati, jer to ima i u 05/06). Shvatam da je svakom navijacu Intera, drago kad Milan izgubi, pa tako i MM, al zar je moguce da je taj poraz milana MM tako drag da je on zaboravio kad je bio? MM je ipak stariji covjek, al valjda ima mladje savjetnike. Nebih da duzim na koji nacin je Livrpool dosao do LP, prva sezona Beniteza, jos uvijek nije uspio da poslozi svoje kockice tako da jos uvijek igra onaj stari Liverpool. Nakraju su u EPL zavrsili na 5. mjestu i uz ogromne veze ponovo su usli u LP. Treba li napominjati koliko ekipa je uspijelo da postane sampion LP, a nije u stanju biti medju prva 4 u domacem prvenstvu? Al nema veze, nije ni bitno. Bitno je da nama treba trener pobjednik i da smo uzeli trenera koji je 5 GODINA ZAREDOM GUBITNIK!!! Postoji logika??? Ocigledno je da za neke postoji, vjerovatno me Sunce spicilo pa nisam u stanju da vidim tu logiku.
Nego dosta o Benitezu kao pobjedniku, idemo sad malo o Benitezu i njegovim poslovanjem. Svaka cast onome ko zna koliko je igraca "izvrtio" u Liverpoolu. Brdo transfera (i onda nekima cudno kako je Liverpool ostao bez novca), brdo potrosenog novca.
Ono sto je najgore u svemu tome je kvaliteta tih igraca, ali Benitez je gomilao te igrace sto je rezultiralo krahom Liverpoola kako kako finansijski tako i rezultatski.
Ove sezone uprava Intera je odlucila da nece rasipati novac i da prvo treba prodati neke igrace prije nego sto se novi kupe.:bravo:
OK. Pametna kupovina, NAPOKON. Benitez zeli 2 igraca, Mascerano i Kuyt, Liverpool trazi 50mil za njih. Sada treba prikupit taj novac. Prvi na listi za prodaju je Super Maro, jedan od najvecih talenata na svijetu, ali jednostavno nismo u stanju da kontrolisemo njegovo ponasanje tako da nema drugog izbora nego prodaja. Tu dobivamo 30 milliona i to su sjajne pare s obzirom da nismo u stanju da iskoristimo tog igraca, znaci nedostaje jos 20. Drugi na listi za prodaju je Maicon. Da je Real ponudio 20mil kes, on bi vec bio u Realu (jos uvijek nije kasno), a kod nas bi bili Mascerano i Kuyt. U medjuvremenu prodajemo par igraca za sicu, ali isto tako i dio novca se trosi za kupovinu mladih igraca.
Sad ponovo malo o upravi Intera, zasto dovodis za trenera nekoga ko nije upoznat s klubom???
Benitez zeli 2 igraca.
-Mascerano, cistokrvni mesar
-Kuyt, napadac koji nije u stanju da zabije gol.
Ako pogledamo sastav Intera (Inter.it) onda vidimo da raspolazu sa
-3 golmana, JC jedan od najboljih na svijetu. ZAKLJUCAK NEMA POTREBE ZA POJACANJIMA.
-9+1 (Burdi) u zadnjoj liniji. Dovoljan broj stim da bi dobro bilo imati nekog mladjeg, pa eto kupili smo onog mladog talijana, koji ce za 10g dobiti priliku da zaigra :D. Svaka cast igracima al vecine se treba rijesavati. JZ je ikona kluba, njemu treba spomenik podici, dati neku funkciju u klubu, nazvati stadion po nj, ali ovo mora biti njegova zadnja sezona jer inace nam slijedi ista sudbina kao i Milanu. Ako je Benitezu neugodno da pita koliko ko ima godina, pa nek provjeri na Inter.it
-10+1 (JZ) veznih igraca. Ovdje Benitez zeli pojacanje, ok slazem se, treba nam novi vezni igrac, ali ne Mascerano.
Pa svi sto imaju bar gram pameti kad pogledaju vezni red Intera istog trena uoce jednu stvar. Nema tehnicara, nema driblera, nema brzih igraca, NEMA OFANZIVNIH VEZNIH. Istina imaju 2. Prvi je Mancini, a ko se sjeca kad je taj zadnji put odigrao??? Drugi je Coutinho, 18g, prva sezona u Italiji, to je isto kao i da nema.
Sad ce nekih odmah reci, pa ima Wesley Sneijder i on moze igrati POLUSPICU u fantasticnoj formaciji
............milito
...kuyt?... wes....etoo
........masc...camb
def ...def....def...def
Eh da vas upitam strucnjaci, jel Wes dribler? Nije? Hm, jel brz, prodoran? Nije, hmm cudno za igraca koji igra odmah iza napadaca. Znaci njegove osobine : nije brz, nije dribler, ima solidan sut i solidan pregled igre, hmmm na kojoj poziciji igraju takvi igraci, treba obici citav svijet da se pronadje ovakav tip igraca ili jednostavno pogldamo sastav ekipe koja igra na istom stadionu bez potrebe da idemo dalje trazit. Nas bivsi igrac, onog sto nismo znali iskoristiti, hmm ko bi to mogao biti??? Andrea Pirlo.
Organizator igre. Valjda je svima gdje zapocinju akcije, za one kojima jos uvijek nije jasno NISU U NAPADU!!! Akcije zapocinju duboko u tvojoj polovini.
Osim toga sto gurate Wesa skroz naprijed ima jos jedna sjajna ideja, Cambi playmaker. Covjek ima 30g i godinama je sjajan u oduzimanju, razgradjivanju igre i takav igrac treba da bude KREATOR IGRE??? Odakle crpite vise te ideje? Cambi je defanzivni vezni sa striktnim zadatcima za destrukciju igre i to fantasticno radi i sad vi zelite to da unistite postavljajci njega na neku dr poziciju da on uci kako ce igrati na poziciji playmakera sa svojih 30, taman do 40. mozda i nauci.
To vam je isto kad uzmete volan i tocak i zamjenite im pozicije. Stavite volan na mjesto tocka, a tocak postavite na mjesto volana. Razlog : PA ETO VIDI I JEDNO I DR JE OKRUGLO. Nije bitno sto nemaju vise nijednu zajednicku osobinu.
J.Cesar moze igrati i odbranu, vezni red, napad, pa mozda nekad i gol zabije, ali jedno je sigurno, na tim pozicijama nece biti dobar kao na golu. To vazi za sve.
Ako Cambiasso fantasticno obavlja poziciju def veznog, razbijaca, onda ga ostavi tu, ako je J.Cesar fantastican na golu ostavi ga tu, ako je Maicon fantastican na beku ostavi ga tu, ...
Moze i J.Cesar sa gola da bude playmaker, fino napuca loptu iz 16 i valjda ce jedna doci do igraca Intera, istina Cambi, Masc i Wes su svi niski al hej ko zna mozda jedna i njima dodje.
Potreba Mascerana nam je ista kao i potreba za Valdesom a vec imamo J.Cesara + rezervne.
Ostao je jos napad, Kuyt nam treba u konkurenciju sa Milito, Etoo, Suazo, Biabiany i Pandev, et rijesili smo se Obinne, al nek mi neko iskreno odgovori zasto je Kuyt bolji napadac od Obinne? Zato sto je visok i plav?:D
Nama trebaju pojacanja, al Kuyt i Mascerano, mislim ono stvarno :eek:
Btw za povrede, teba dovesti Mascerana jer sta ako se neko povrijedi??? HAHAHHA. Pa imamo Cambiasso, Mariga, Muntari, JZ, Motta, Obi, Nwankwo, Stankovic....Koje su sanse da svi budu sprijeceni? Jedino da Oks dodje i pocne da roka, ali sanse za takvo nesto su 1:1000000, jer oks nema licne, pa tako ni pasosa, sto znaci da je on uvijek u BiH:D:D:D:D:D
Slicno i za Kuyta, zasto dovesti igraca koji nije kvalitetniji od onih koje imamo na raspolaganju.
jaooo hule sta ti napisa da bi samo rekao kako nam Macherano i Kuyt nisu potrebni, i da Rafa nije najbolji tener za nas :D
Svaka cast igracima al vecine se treba rijesavati. JZ je ikona kluba, njemu treba spomenik podici, dati neku funkciju u klubu, nazvati stadion po nj, ali ovo mora biti njegova zadnja sezona jer inace nam slijedi ista sudbina kao i Milanu. Ako je Benitezu neugodno da pita koliko ko ima godina, pa nek provjeri na Inter.it
eh da su svi poput JZ ne bi to bio problem, i mene je ovog najvise strah, jer previse igrace vezemo za klub i pravimo od njih legende, a zapravo ispostavi se da samo smetaju na kraju...ne brinem ja ni najmanje da mi necemo na vrijeme podmladit ekipu, ali previse se zavlacimo sa igracima koji nam trenutno ne mogu nista pomoci...svaka cast Matrixu, Cordobi, Stankovicu, Oralndoniu...ajd stankovic i nekako, ali ova trojica u zadnjih par godina nisu odigrali utakmice da valja, ma uopste i neigraju i stvarno ne vidim razloga zbog cega oni vec 2-3 sezone samo onako sjede u klubu, pa zar nije bolje da se oproste i da pruze mjesto nekome mladjem, boljem...koliko god ja volio ove pomenute igrace, ali jedva cekam dan kada ce reci da zavrsavaju karijere...
sad ce se javit dera i reci...e moj huska ja sta ti pises :D
mourinho
28-08-2010, 11:18
Osim toga sto gurate Wesa skroz naprijed ima jos jedna sjajna ideja, Cambi playmaker. Covjek ima 30g i godinama je sjajan u oduzimanju, razgradjivanju igre i takav igrac treba da bude KREATOR IGRE??? Odakle crpite vise te ideje? Cambi je defanzivni vezni sa striktnim zadatcima za destrukciju igre i to fantasticno radi i sad vi zelite to da unistite postavljajci njega na neku dr poziciju da on uci kako ce igrati na poziciji playmakera sa svojih 30, taman do 40. mozda i nauci.
To vam je isto kad uzmete volan i tocak i zamjenite im pozicije. Stavite volan na mjesto tocka, a tocak postavite na mjesto volana. Razlog : PA ETO VIDI I JEDNO I DR JE OKRUGLO. Nije bitno sto nemaju vise nijednu zajednicku osobinu.
J.Cesar moze igrati i odbranu, vezni red, napad, pa mozda nekad i gol zabije, ali jedno je sigurno, na tim pozicijama nece biti dobar kao na golu. To vazi za sve.
Ako Cambiasso fantasticno obavlja poziciju def veznog, razbijaca, onda ga ostavi tu, ako je J.Cesar fantastican na golu ostavi ga tu, ako je Maicon fantastican na beku ostavi ga tu, ...
Moze i J.Cesar sa gola da bude playmaker, fino napuca loptu iz 16 i valjda ce jedna doci do igraca Intera, istina Cambi, Masc i Wes su svi niski al hej ko zna mozda jedna i njima dodje.
Potreba Mascerana nam je ista kao i potreba za Valdesom a vec imamo J.Cesara + rezervne.
Ostao je jos napad, Kuyt nam treba u konkurenciju sa Milito, Etoo, Suazo, Biabiany i Pandev, et rijesili smo se Obinne, al nek mi neko iskreno odgovori zasto je Kuyt bolji napadac od Obinne? Zato sto je visok i plav?:D
Nama trebaju pojacanja, al Kuyt i Mascerano, mislim ono stvarno :eek:
Btw za povrede, teba dovesti Mascerana jer sta ako se neko povrijedi??? HAHAHHA. Pa imamo Cambiasso, Mariga, Muntari, JZ, Motta, Obi, Nwankwo, Stankovic....Koje su sanse da svi budu sprijeceni? Jedino da Oks dodje i pocne da roka, ali sanse za takvo nesto su 1:1000000, jer oks nema licne, pa tako ni pasosa, sto znaci da je on uvijek u BiH:D:D:D:D:D
Slicno i za Kuyta, zasto dovesti igraca koji nije kvalitetniji od onih koje imamo na raspolaganju.
Hulle, odlicno napisano, slažem se sa većinom stvari osimo onog za JZ, mada shvatam poentu.
Ovaj dio sam izdvojio jer sam o tom pisao vise puta. Neko rece treba nam Maskerano da bude zadnji vezni, a Cambi da kreira. Upravo ono sto je Hulle rekao, Cambi je zadnji vezni, i to jedan od tri najbolja u svijetu, a ideja je Maskerano. Samo cu da kazem jos jednom: bespotrebno!!! Sreca pa ga barcelona kupi!
---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:05 ----------
Maicon nije glavom u Realu, kako mnogo govore evo i zašto (jučerašnja vijest)
Antonio Caliendo (the agent of Inter Milan right-back Maicon) told Italian media sources : "Maicon is staying at Inter. The club and the coach want to keep him plus Real Madrid are no longer tracking him. .... Maicon is pleased by the fact that Inter wanted him to stay and he is touched by the fans' asking him to remain".
Grujinho
28-08-2010, 12:37
ovoj ekipi treba osvježenje.....Švajni i Robinho bi nam legli ko budali šamar...ekipi mora u glavi trgnut, nova je to sezona, milan, juve, roma, lazio, napoli, fiorentina itd itd, svi su se pojačali, samo mi zasada igramo sa starom ekipom i još kad se doda benitez...da bi došli Švajni i Robinho, to bi bilo fenomenalno...milita bacit iz prvog sastava, nema veze što je lani bio najbolji, ali ove sezone je katastrofa, nije ni maicon onaj stari, ali barem igra malo...milito flop več na 5 utakmica zaredom
trebaju nam sviježe glave, da se barem ponovi uspijeh u Serie A....jer sada kad smo i evropski i italijanski prvaci, svi igraju protiv nas ne sa 100 nego 120% snage...juve i milan verovatno neče imat tako lošu sezonu kao lani...ibra, pato i ronaldinho če nas ubit ako budemo tako igrali u odbrani...kako bi sada sjeo jedan Mourinho da ove igrače spusti na zemlju...
ja bi volio da tako igramo, samo me ova desna strana muči....maicon i robinho obojica mnogo ofanzivni pa bi bile rupe, ali ok, otprilike tako bi ja postavio ekipu....ali šta kad neče doči niko na kraju
---------------------Julio Cesar---------------------
Maicon----------Samuel--------Lucio-----------Zanetti
-----------Schweinsteiger----Cambiasso---------------
Robinho----------------Sneijder-----------------Pandev
------------------------Eto'o--------------------------
mourinho
28-08-2010, 13:00
Forlan: 'I'd consider Inter offer' (http://www.football-italia.net/aug28h.html)
ma de niste normalni..svi prdite previse...aj mir malo..28 je dns...tesko vrlo tesko da ce doci do nekoga transfera osim scullijevog jer je on vec zapocet...jedino nesto na brzinu je da nasi odmah prihvate cjenu koju suprotni klub stavi na stol..Schweinsteiger,Robinho,Fabregas..ma dajte ljudi sanjajte..da smo htjeli napravili bi to ranije...to što postoji interes kod nas za neke igrače i što ih pratimo ne mora značiti da ih odmah želimo kupiti...pa velike su tu pare sve u igri...a još je ''recesija'' i nije nikad vrijeme za bacanje love...nek se benitez vrati treningu i jačanju ekipe unutra još...za transfere je vec malo kasno...ekipa se slaže na početku sezone i vec se tada treba krenuti u ''lov'' i uzimanje onoga što ti treba..pa vi pričajte šta hoćete..nek rok za transfere još traje...ali da se jedan inter mora zadovoljavat rješenjem koje je bilo 2 na papiru...to nikako,a sada fabregas i takvi igrači da idu u zadnje dane,jedino ako su nezadovoljni u klubu,ako ga barca nije uspila ranije dovest necemo ni mi....nadovezo bi se samo na jedan od prijašnjih postova kada je jedan od kolega napisao da JZ treba u mirovinu ili tako nesto slicno...apsolutno se tu slazem...covjek je legenda i sve..al 37 i kusur malo je vec dosta...iskreno bojim se za santona..poslje one ozljede i svega nemoze dobit priliku za igru..spustimo se na zemlju svi...ako ne ..odite igrat football manager pa su kupujte po željama...mi smo navijači kluba i što klub i uprava i trener odluči to poštuješ....bitno nam je da ekipa ostavi srce na terenu i da kasnije i oni a i ovi koji gledaju mogu reći dali su sve od sebe...malo sam se maknio od teme...ali da završim ovu ''sagu''....99 posto su sanse da inter nece nista bombasticno napravit do kraja u prijelaznom roku,onih 1 posto su neznam,da moratti popizdi i stvori casha...
HVALA
---------------------Julio Cesar---------------------
Maicon----------Samuel--------Lucio-----------Zanetti
-----------Schweinsteiger----Cambiasso---------------
Robinho----------------Sneijder-----------------Pandev
------------------------Eto'o--------------------------
samo coutinho umesto pandeva :D
a mislim da je Hulle objasnio neke stvari, ja se slazem sa njim 99%
mourinho
28-08-2010, 13:55
Burdisso zvanično prešao u Romu. Nek smo se riješili tog nezahvalnog malog gada.
Grujinho
28-08-2010, 14:17
Transfers OUT:
(permanent/co-own)
Balotelli 29m€ (Ł24m)
Mourinho 10m€
Burdisso 8m€
Quaresma 7,3m€
Fossati, Filkor, Daminuta 7m€
Jimenez 3m€
Krhin 2,8m€
TOTAL: ~67m€
Transfers IN:
(permanent/co-own)
Ranocchia 6,5m€
Mariga 5m€
Biabiany 5m€
TOTAL: ~10m€
Plus pare od CL i svih onih nagrada bla bla bla....3 dana do kraja mercata, a ja osječam da čemo opet baciti jednu bombu zadnji dan...ajde branca :)
niko kranjcar
28-08-2010, 14:39
uvjeren sam da cemo dovest jako pojacanje....
al meni bi najjace bilo pojacanje da smo prodali eto'oa a ostavili balotellia!!!!
ovaj eto'o mi tlak dize samo tako svojom igrom
Zanetti27
28-08-2010, 14:56
Transfers OUT:
(permanent/co-own)
Balotelli 29m€ (Ł24m)
Mourinho 10m€
Burdisso 8m€
Quaresma 7,3m€
Fossati, Filkor, Daminuta 7m€
Jimenez 3m€
Krhin 2,8m€
TOTAL: ~67m€
Transfers IN:
(permanent/co-own)
Ranocchia 6,5m€
Mariga 5m€
Biabiany 5m€
TOTAL: ~10m€
Plus pare od CL i svih onih nagrada bla bla bla....3 dana do kraja mercata, a ja osječam da čemo opet baciti jednu bombu zadnji dan...ajde branca :)
sta nismo za mourinha dobili 16 miliona plus 10% niza cijena na sve igrace reala koje bi inter doveo
Inter boy
28-08-2010, 14:58
Sad se spominju Fabregas,Swajni i Forlan...fol zbog Ibre koji je možemo reći već Bilanov, uz napomenu da je izvor ove informacije Goal.com. Nema nista od ove trojke 100% . Kasno je sad tražiti velika imena i kad imaš još 3 dana za transfere. Branca se očigledno previše posvetio kako se riješiti Burdija,Balonje,...itd.
Zanetti27
al meni bi najjace bilo pojacanje da smo prodali eto'oa a ostavili balotellia!!!!
dize ti tlak svojom igrom????
prodao bis radije etoo-a a ostavio balotellia????
molim te reci mi da se salis i da ovo nisi mislio ozbiljno????
ajde reci mi gdje je bio balotelli dok su igraci ginuli na terenu za finale LP,dok se taj etoo vracao u obranu i igrao beka???
balotelli je oko oblacio dres milana,jeo govna i bacao nas dres dok su igraci srca ostavljali na terenu.
balotelli se u cijeloj svojoj karijeri u interu nije vracao u obranu koliko je etoo samo u toj jednoj sezoni,tako da ono
necainter
eto'o prosle sezone nije odigrao toliko dobro u napadu kao sto je poceo igrati sada,ne kazem da je lose odigrao,ali je stojao u senci milita koji je postizao golove...a ove sezone,milito na pocetku nije fizicki spreman,pa eto'o ima vecu ulogu,ali kada se milito spremi,nadam se da etoa nece zapostaviti,da obojica mogu igrati,jos kada bi dosao robinho sa njima,pa motta/swajni...i pobogu,zanetti treba umesto chivua levo,i velika velika greska za balotellija...jedan od najvecih talenata na svetu,i oni ga prodaju,ja sam na fm 10 odbija ogromne ponude za njega posle prve 3 sezone(dalje nisam igrao)...ali sta je tu je,neka dodju najavljivana pojacanja,neka se benitez sabere i nastavi mourinhovu taktiku...i mi mozemo igrati kao prosle sezone,ako ne i bolje...nadamjmo se,nada poslednja umire! :)
mourinho
28-08-2010, 15:05
3 dana do kraja mercata, a ja osječam da čemo opet baciti jednu bombu zadnji dan...ajde branca :)
npr. Fabregas :)
necainter
28-08-2010, 15:15
a ljudi ja mene mng nevira cinjenica,da i mi trazimo igraca,i barca ga trazi i on ode u barcu,a cak smo mi prvi ponudili,jeste sada ispalo bolje sto nije dosao kod nas,ali me to nervira.i prosle sezone isto tako,sve za bacu a protiv nas,i bam bomba,inter campioni,i ove sezone se nadam da ce biti tako...i neka mou vise osvoji spansku ligu pa da nam se vrati! :D
Mala zamjerka Gruji, Milita van 11 samo jer nije u formi?
Grujinho
28-08-2010, 15:22
čuj igra onaj tko je u boljoj formi...zašto ga držati u početnom sastavu kad igra lošije od svih....5 utakmica, 5 puta najslabiji igrač na terenu....
za par dana ga razdvojit od ostatka momčadi, neka radi po posebnom programu za dizanje fizičke spreme, onda ga se priključi ekipi i polako mu dizati minutažu...
ne kažem da ga moramo prodati, nego u ovom trenutku je bezveze držati takvog igrača u ekipi ako nije fizički dovoljno spreman...neka se uhvati treninga i bit če i golova, a ne ovako
Principe i po meni mora igrat,samo mu jedan go fali da vrati samopouzdanje...nadam se da ce ga zabit vec u ponedjeljak.
Inter boy
28-08-2010, 16:04
Sad nam je cilj navodno Forlan,a ako ne uspijemo idemo po Scullia :) . MM je izjavio da nema namjeru nikoga dovoditi ali ako već treba da ce dovesti Scullia....ma bravo MM,samo se pitam jesi ti gledao sinoć tekmu kad si tako uvjeren?
Diego Forlan
"Pozove li me Inter - stižem"
Poraz koji su doživjeli od madridskog Atletica u utakmici UEFA-inog Superkupa (2-0) mogao bi natjerati Interovo čelništvo na još malo akcije u prelaznom roku nogometaša.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100828028.jpgDiego Forlan (Foto: AP)
Meta bi pritom mogao biti jedan od najboljih napadača današnjice, Urugvajac koji je obilježio Svjetsko nogometno prvenstvo na kojem je bio proglašen najboljim igračem i koji već godinama ne spušta nivo svojih dobrih igara - Diego Forlan.
Forlan je u utakmici u petak odigrao uvodne 82 minute protiv Intera, ali nije postigao gol. Poznato je da ga osvajači Lige prvaka već neko vrijeme prate i da bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima, a ništa protiv toga ne bi imao niti sam Urugvajac koji se potrudio otvoriti "vrata" transferu.
"Pozove li me Moratti reći ću da", vrlo je precizan Forlan.
U Interu ne skrivaju da žele pojačanje, ali teško je reći hoće li Interov predsjednik baš u Forlanu vidjeti spasitelja. U svakom slučaju, trener momčadi Rafael Benitez kaže: "Vidjet ćemo možemo li još što napraviti."
Inter boy
28-08-2010, 16:48
Ma mi sad idemo na ono daj bilo koga... :) skroz loše smo prokockali ovaj transfer period
necainter
28-08-2010, 16:49
sto,ja bih bas voleo da dodje forlan,ali isto tako robinho,ali ja msm da forlan bi bio dobar kreator,ali i fabregas je sjajan kreator igre,pa ja se nadam i swajniju...ima MM para,zna valjda koje ce igrace,i valjda cemo dobiti par dobrih transfera do kraja :)
Inter boy
28-08-2010, 17:20
sto,ja bih bas voleo da dodje forlan,ali isto tako robinho,ali ja msm da forlan bi bio dobar kreator,ali i fabregas je sjajan kreator igre,pa ja se nadam i swajniju...ima MM para,zna valjda koje ce igrace,i valjda cemo dobiti par dobrih transfera do kraja :)
i ja bih bio zadovoljan ako bih uspjeli dovesti Forlana. Robinho se više vezuje za Bilan nego za nas. Dok ce Fabregas ostati samo san za nas.
necainter
28-08-2010, 17:26
a sto cesc san...?
Zanetti27
28-08-2010, 17:44
sta bili ste protiv kuyta jer ima godina a doveli bi forlana
ne komentarisem u zadnje vreme ali ovo bode oci :D eto'o je trenutno nas najbolji igrac i ti bi ga prodao zato sto ti se ne svidja :D a cuvao bi mario debilatelija :D
P.S ne znam ko rece da je forlan kreator igre :D neka upali FM ako nista drugo...
niko kranjcar
28-08-2010, 18:04
dize ti tlak svojom igrom????
prodao bis radije etoo-a a ostavio balotellia????
molim te reci mi da se salis i da ovo nisi mislio ozbiljno????
ajde reci mi gdje je bio balotelli dok su igraci ginuli na terenu za finale LP,dok se taj etoo vracao u obranu i igrao beka???
balotelli je oko oblacio dres milana,jeo govna i bacao nas dres dok su igraci srca ostavljali na terenu.
balotelli se u cijeloj svojoj karijeri u interu nije vracao u obranu koliko je etoo samo u toj jednoj sezoni,tako da ono
eto'o je borac i zato ga cjenim al me zivcira kao recimo sinoc kad on kao igrac koji realno veze nema s driblingom uzme loptu i pokusava medju dvojicu trojicu a realno je da nemoze prec nijednog igraca, svaki put bismo izgubili loptu!!!
eto'o je igrao tog beka samo u utakmicama lige prvaka i to protiv chelsea u londonu te dva puta protiv barce.... a to nisu sve utakmice, sezona je bila duga!!! realno je da je on zabio isto golova koliko i balotelli a ovaj potonji je igrao 15-ak utakmica manje a i ovo sto je igrao je bilo po 20-ak minuta!!!
mi ga drzimo cisto zbog sjajnih predstava u barceloni, on u nas je pokazao strasno malo!!! koliko je on zabio mislim da bi i obina zabio da igra citavo vrijeme i ima toliko povjerenje trenera!!!
Enfant Terrible
28-08-2010, 18:12
eto'o je borac i zato ga cjenim al me zivcira kao recimo sinoc kad on kao igrac koji realno veze nema s driblingom uzme loptu i pokusava medju dvojicu trojicu a realno je da nemoze prec nijednog igraca, svaki put bismo izgubili loptu!!!
eto'o je igrao tog beka samo u utakmicama lige prvaka i to protiv chelsea u londonu te dva puta protiv barce.... a to nisu sve utakmice, sezona je bila duga!!! realno je da je on zabio isto golova koliko i balotelli a ovaj potonji je igrao 15-ak utakmica manje a i ovo sto je igrao je bilo po 20-ak minuta!!!
mi ga drzimo cisto zbog sjajnih predstava u barceloni, on u nas je pokazao strasno malo!!! koliko je on zabio mislim da bi i obina zabio da igra citavo vrijeme i ima toliko povjerenje trenera!!!
Druže, griješiš. Eto'o je uradio lavovski dio posla za nas u prošloj sezoni za pamćenje. Sa prirodne pozicije napadača prešao je na krilo/bek i odradio je to vrhunski bez ijednog jedinog prigovora. I sa tog aspekta je pogrešno sad kritikovati ga zbog broja postignutih golova jer iako nije dao golova koliko inače daje, napravio je ogroman doprinos ekipi i sigurno je jedan od najzaslužnijih za Triplete.
Inter boy
28-08-2010, 18:12
a sto cesc san...?
Pa ako si pratio sapunicu između Barcelone i Arsenala zbog njega biti ce ti jasnije. On želi samo u Barcu.
Inter boy
28-08-2010, 20:23
Španjolski mediji su objavili da je Branca stigao danas u Madrid na pregovore u vezi prelaska Forlana u naše redove.
---milito
etoo---forlan
stare iskusnjare hehehe
ima da im zavlacimo na kvarnjake :D znate ono na iskustvo :P kad se odbrana najmanje nada :D
necainter
28-08-2010, 21:25
lepo to izgleda,al zao mi pandeva on nam je isto dosta bitan,a i msm da pored forlana ne trebamo dovesti jos jedno pojacanje,osim ako bi jos swajni doso :D...imamo jednu od najjacih odbrana na svetu,maicon lucio samuel zanetti,pa sredina tek swajni/motta cambi i ispred njih malo sneijder,i onda napad,eto'o levo i forlan desno,i u samom spicu milito da se vrati u formu,i da se benitez sabere,i nastavi mouvu taktiku i bice super,sve ce se vratiti na mesto,a jos cemo imati i klupu,dace Bog da bude ovako! :D
DenchiNL
28-08-2010, 22:51
pa šta plačete odma možda je i Aguero xD
samo me interesuje šta će dovest u vezni red ????
jer nema šanse da sleti nešto da valja , nema više vremena
Grujinho
28-08-2010, 22:54
Sletit če Asamoah iz Udinesea :D
http://translate.google.com/translate?u=http://www.fcinternews.it/%3Faction%3Dread%26idnotizia%3D26167&hl=en&langpair=auto|en&tbb=1&ie=ISO-8859-1
pa gdje ih izvlace vise...pored Sancheza njega nasli, u atleticu pored Aguera djeda forlana hoce...
Zato sto je djed jeftiniji 4x ;).
i moze odiigrat jos dvije sezone, a ovaj sto je skuplji 20-ak mil moze igrati jos 10...
kad smo vec zagrijani za penzionere evo jedan za djabera
Juventus otpustio Trezegueta
Hercules Alicante
ovaj gori od raula hahahahahah
Zato sto je djed jeftiniji 4x ;).
i moze odiigrat jos dvije sezone, a ovaj sto je skuplji 20-ak mil moze igrati jos 10...
Matematika za 2. razred O.Š. ~ Ako je nas Forlan €15m a ti kazes da je Aguero skuplji 20m = 35m ~ Obratis li ponovo pozornost na moj post ~ 15mx4=60m.
Ako ti smatras da se Aguero moze dovesti za toliko novca, u redu, ali ja sam drugacijeg misljenja posto je sa prethodnim ugovorom ponuda Chelsea od €50m odbacena, a sa novim ce klauzula biti €70m. Isto tako, znamo sta smo sve pokusali uraditi da ga dovedemo, preko Maradone do.. kako ce tek sada biti.
Toliko.
jest da mi hocemo dovesti forlana za 15 mil...a isto tako i te klauzule, pa glupi di maria je istu imao na 40-ak mil. a dosao je u real za 25 mil...te klauzule mogu, a i ne moraju nista bitno da znace...
filip.sk
29-08-2010, 11:58
djabe vama i Forlan i Aguerro ako benitez nastavi eksperimentirati.
Quaresma#7
29-08-2010, 12:42
Onaj Pastore bi dobro došao ili taj Aguero.
evo diim navodno su nada u opticaju affelay i van der vaart
jest da mi hocemo dovesti forlana za 15 mil...a isto tako i te klauzule, pa glupi di maria je istu imao na 40-ak mil. a dosao je u real za 25 mil...te klauzule mogu, a i ne moraju nista bitno da znace...
Samo sto je razlika u tome da Benfica nije imala ponudu od 35m pa da je odbije i kaze da hoce po klauzuli ponudu.
necainter
29-08-2010, 15:08
E ja vise nznm sta se raspravljate,ako dodje Forlan ne mora da znc da ce biti lose,jeste stariji od Aguera,ali nece sigurno igrati jos samo 2 sezone,a i uostalom,najbolji je igrac SP-a,i u formi je,pa moze nesto da bude...ali mene zanima sta je bilo sa Swajinjem,i sta se sada spominju Asamoah i Van Der Vaart...odakle ih nalaze,ima jos 2 dana,ajde MM! :)
kakav ba Forlan,koji ce nam on djavo...
Maicon out (Real) ? Fabregas in (40-tak mil ) ? mene da pitaju ja bih to odma odradio,iako mislimm da je ovo dosta nerealno al eto pise se...
necainter
29-08-2010, 15:25
A treba nam jedno pojacanje pod hitno,kada smo prosle sezone mogli 6,mozemo i sada barem 1,2 :sivi:
Inter boy
29-08-2010, 15:30
Spominju se sad ponovno Van der Vaart i Montolivo. Ali tko ce ga više znati. Branca radi u tišini i ništa ne otkriva za sad.
a nemoguce je da ce Suarez ostati jos jednu sezonu u Ajaxu, evo nastavio je gdje je stao prosle sezone...danas tri komada zabio...da je njega dovesti :D
Douglas Maicon is out of Inter’s squad to face Bologna, fuelling reports of a revived transfer to Real Madrid
hahahahahaha
---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:48 ----------
Enzo Maresca najavio povratak u SerieA, evo sanse hahahahahhahahahahah
necainter
29-08-2010, 16:51
Douglas Maicon is out of Inter’s squad to face Bologna, fuelling reports of a revived transfer to Real Madrid
hahahahahaha
---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:48 ----------
Enzo Maresca najavio povratak u SerieA, evo sanse hahahahahhahahahahah
hahahahaha...maicon ima problema sa kolenom,zato nmz da igra,kakv real vise,maiconcina ostaje! :D
Quaresma#7
29-08-2010, 17:43
Šta čekaju sa Rivasom. Nešto čitam da je Lecce zainteresovan za njega. A Suazo i Mancini još uvek čekaju.
vidim trezege je prekinuo saradnju sa juveom i sad je slobodan igrac...Nije on tolko los za klupu..... samo ne znam jel igrao ligu evrope,pa da mozda nema prava nastupa u evropi?
necainter
29-08-2010, 18:58
on otiso vec u herkules,herakles,nznm ni kako se zovu :sivi:
Balotelli#45
29-08-2010, 19:35
hahaha ma kakav trezege sta vam je sta bulaznite....ma odradice branca nesto sta se vi brinete ja sam sto posto siguran da ce bar jedan da dodje dobar ...a mzd i dva
je*o te on moco :D...vodi ga sebi kuci :D
ja vam kazem sutra aguero dolazi u Milano potpisati ugovor...
necainter
29-08-2010, 20:07
je*o te on moco :D...vodi ga sebi kuci :D
opet ti! hahahah salim se,aj jos kad bi tako bilo xD :D
Balotelli#45
29-08-2010, 20:11
ma huska kenja :D vidis da bulazni :D jedino ako mu nera nije stvarno rekao :P
Moguce da dovedemo Inlera na sredinu..za mene to je jedno od boljih rjesenja kad vec ne mozemo neko zvucnije ime
a sto ne dovesti hamsika ?? ne bi sad morali izbacivat neku svotu kao za cesca npr ili svajnija a provjeren dobar mlad igrac koji vec igra u italiji i ne treba da se prilagodjava toj vrsti nogometa !!a vidjeli ste kako je milan brzo odradio posao za ibru tako moze i inter doci po nekog i zavrsit posao tako da ima jos roka
izgleda da ce Munta u Totenham.ne kontam sto ga prodaju ako nisu nista doveli...nidje vezze...
http://www.calciomercato.com/inter/inter-muntari-ceduto-al-tottenham
ali cemo dovesti ;)
a i ovako je visak, vidis da ovaj sada i Zanettia stavlja u vezni red, tako da bi on bio tek 4 izbor kada motta dodje, a ima i mariga jos...samo neka on ide
Quaresma#7
29-08-2010, 21:44
Reči ti se pozlatile.
izgleda da ce Munta u Totenham.ne kontam sto ga prodaju ako nisu nista doveli...nidje vezze...
http://www.calciomercato.com/inter/inter-muntari-ceduto-al-tottenham
Valjda bi mogao uskočiti u deal Bale. Bilo bi dobro.
Valjda bi mogao uskočiti u deal Bale. Bilo bi dobro.
ee to bi bio odlican transfer ja bi joos kesa dao samo da dodje lik je zvijeer :D jos akd se sjetim proslog kola i onog voleja uuuf :D
Zanetti27
30-08-2010, 01:04
a sto ne dovesti hamsika ?? ne bi sad morali izbacivat neku svotu kao za cesca npr ili svajnija a provjeren dobar mlad igrac koji vec igra u italiji i ne treba da se prilagodjava toj vrsti nogometa !!a vidjeli ste kako je milan brzo odradio posao za ibru tako moze i inter doci po nekog i zavrsit posao tako da ima jos roka
izjavio je on jos prosle sezone da ne namjerava otici iz napolia jer mu je tamo odlicno
izjavio je on jos prosle sezone da ne namjerava otici iz napolia jer mu je tamo odlicno
izjavili su mnogi tako pa su ipak otisli :D
necainter
30-08-2010, 01:57
ma bre sprema se jedna bomba al ne smem da vam kazem ko je,reko mi je moratti da cutim :sivi: ali se ipak nadam da cemo dovesti bar 2 zvucna imena,ima pregovora i nagovestaja! :D
Balotelli#45
30-08-2010, 02:08
sculli i toulalan :sivi:
niko kranjcar
30-08-2010, 13:36
robinho ostao na inter, milan il barca!!! barca najvise sansi....
muntari u tottenham eh kad bi to bar znacilo da ocemo luku modrica :D
ja se nadam nekoj bombi i bit cu strasno razocaran ako nista ne dovedemo ozbiljno.... znaci vargas, sculli il montolivo su popunjavanje kadra, to nije previse ozbiljno!!!! KUN AGUERO
nasi su odbili ponudu za Muntu,jer je Totenhem zelio samo posudbu,a nas to nisu htjeli...zadnje ime koje se pojvilo je Andrea Poli,mladi veznjak Sampa...nista mi necemo dovest na kraju...
Zanetti27
30-08-2010, 13:47
mi imamo iste sanse za dovodenje mdrica kao sto barca ima za fabregasa...
ne vjerujem da ce robinho u barcu jer tamo u napadu je prevelika konkurencija a njemu se neda sjediti na klupi on zeli igrati,u spanjolskoj je vec igrao tako da bi lako mogao pasti kod nas ako se nasa uprava potrudi
prodat cemo maicona i te pare i ono sto je ostalo od maria dati za sculia i polia hahahaha
mourinho
30-08-2010, 15:01
Ako je ovo istina za Fabregasa...
http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=68511
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:59 ----------
a evo i ovo
Latest rumours in Milan are suggesting that Inter are planning to sign Welsh left-back/winger Gareth Bale (21) by Tuesday for 21 million Euros plus Ghanaian midfielder Suleiman "Sulley" Muntari (26), who is already tracked by the English club.
polia i balea mozemo dovesti to je 100% sigurno
Fab je zelio u barcu a wenger ga nije pustio....arsenal moze prstati jedino da im ponudimo 60-70mil, al tesko da bi fab onda dosao u Inter.
Montolivo je kapiten Fiorentine i jedino da MM utrpa jos love Mihi pa da ga ovaj pusti.
i jos jedna vazna stvar
kako ce ove ekipe naci zamjenu za 1 dan :)
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Robinhooooooooooooo i Fabregasssssssssss
koji bi to tim bio....Brancaaaaaaa bozeeeeeee vrijeme je da majstor pokaze tko je bog kada su u pitanju transferi
Zanetti27
30-08-2010, 15:28
polia i balea mozemo dovesti to je 100% sigurno
Fab je zelio u barcu a wenger ga nije pustio....arsenal moze prstati jedino da im ponudimo 60-70mil, al tesko da bi fab onda dosao u Inter.
Montolivo je kapiten Fiorentine i jedino da MM utrpa jos love Mihi pa da ga ovaj pusti.
i jos jedna vazna stvar
kako ce ove ekipe naci zamjenu za 1 dan :)
ako planiramo dovesti te igrace ne vjerujem da je to u zadnji tren nego se u tajnosti planiralo i dogovaralo oko njih
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Robinhooooooooooooo i Fabregasssssssssss
koji bi to tim bio....Brancaaaaaaa bozeeeeeee vrijeme je da majstor pokaze tko je bog kada su u pitanju transferi
sanjas djaba...nema teorije da dodje ni jedan od njih,a kamoli obojica.
Za Bale je Tot odbio da pregovara jer nije na prodaju.
jedina realna opcija je Montolivo,iako sumnjam da cemo i njega dovest.al eno Fiorentina trazi Asamoaha iz Udina sto bi moglo nesto da znaci...
vidjet cemo,sutra u 19h se zatvara prelazni rok pa cemo vidjet sta cemo uradit do tad...
Inter boy
30-08-2010, 15:44
Montolivo da dovedemo bilo bih super. Robinho ce izgleda najvjerovatnije u Bilan. Mada ja mislim da dovodimo i jednog napadača....kako god vremena je sve manje a ništa nije službeno još.... ajde Branca požuri
evo jos jedan nas na meti komsija, ne bi zacudilo da ovaj potrci za ibrom
Barcelona Full-Back Maxwell Subject Of Interest From Milan
Inter boy
30-08-2010, 16:45
Inter Make €35Million Plus Sulley Muntari Offer For Arsenal's Cesc Fabregas, But Arsene Wenger Rejects It - Report
Goal.com :)
Quaresma#7
30-08-2010, 17:04
Ma Fabregas ne malo nerealna želja zato što on želi samo u Barcu tako da ne verujem da če biti šta od toga.
Ja bi više volio jednog izmed Aguera, Montoliva, Pastoreja ili bar VDV-ja da uzmu na pozajmicu ako nema ništa drugo.
A Bale za Muntarija bi bio super transfer kojeg takođe podržavam poleg onih gore koje sam nabrojo.
Moramo nesto cinjeti. Bilan se dogovorio sa Robinhom, ali nije sa Cityem. Bilo bi fino da se mi dogovorimo s njima, pa da im ga skinemo pred nos.
Bastian Schweinsteiger je neko kome se iskreno nadam. V.D.Vaart je blizu Bayerna, tako da to nije nemoguce.
niko kranjcar
30-08-2010, 17:40
ako bi doveli van der vaarta to bi bio najveci promasaj u povijesti intera..... nema veze sto mi je drazi od sneijdera lik nije za velike klubove, neodgovorno igra!!! bolje niko nego van der vaart
Balotelli#45
30-08-2010, 17:41
nera jel imaju neke nove vesti sto ti znas :D ?
ako bi doveli van der vaarta to bi bio najveci promasaj u povijesti intera..... nema veze sto mi je drazi od sneijdera lik nije za velike klubove, neodgovorno igra!!! bolje niko nego van der vaart
VDV je blizu Bayerna, zato kazem da je veca sansa da dodje Bastian kod nas ;)
nera jel imaju neke nove vesti sto ti znas :D ?
Nesto se muti, pogotovo na sredini. Morattia je Bastian odusevio na Mundialu, tako da nikad ne reci nikad.
Mancini je izjavio da ce Robinho napustit City...
ja i dalje vjerujem da ce doci najmanje jedna bomba...ali vec sam rekao Branca zeli da zatvori ovaj mercato samo kako on zna...
---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:49 ----------
Rivas bi mogao u Schalke ili Panathinaikos...e da je se i ovog majmuna rijesit...
Balotelli#45
30-08-2010, 17:53
VDV je blizu Bayerna, zato kazem da je veca sansa da dodje Bastian kod nas ;)
Nesto se muti, pogotovo na sredini. Morattia je Bastian odusevio na Mundialu, tako da nikad ne reci nikad.
dobro bi bilo,a nesto za napad? :D
dobro bi bilo,a nesto za napad? :D
E to vec ne znam. Ostaju izgleda Mancini i Suazo, i jedini realni je sad Sculli, ali Moratti nije ubijedjen oko njega (ni Benitez kad smo kod toga). Smatraju da nije nista bolji od ove dvojice...
Ako se ukaze prilika za neko velike ime (a da bude povoljno), kao Robinho npr, onda se to mzoda iskoristi. Uglavnom, koliko se prica, sredina je prioritet.
Btw, Totenham nas je odbio. Trazili smo Balea, a nudili pare i Muntu.
a sjetite se prije godinu ili mozda cak vise...kada su balea pustali iz totenhama i mi smo se za njega kao interesirali...oko 8 milijuna je tada bila cjena...hehe ..a sada 20 i jos nesto :D ma nista se nece desit...scullija ako dovedemo bit ce dobro
nista mi necemo dovest...djabe se nadate :)
Nogomet
Arsenal odbio Interovu ponudu za Fabregasa
Sportmediaset.it. javlja da je talijanski i evropski prvak Inter poslao zanimljivu ponudu Arsenalu za njegovog kapitena i španskog reprezentativca Cesca Fabregasa. Međutim, Arsenalov francuski menadžer Arsene Wenger je ponudu odbio.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100830124.jpgCesc Fabregas
Prema ovom izvoru, Inter je Arsenalu ponudio 35 miliona eura i puna prava na ganskog reprezentativca Sulleyja Muntarija. Wenger je, međutim, rekao ''ne'', kao što je cijelog ljeta uporno odbijao ponude i nastojanja Barcelone da u svoje redove dovedu Fabregasa.
Ova vijest stigla je samo nekoliko sati nakon što je Interov trener Rafael Benitez javno progovorio o želji da u klub do kraja prilaznog roka dovede neku od velikih zvijezda evropskog nogometa, nakon što mu je Argentinac Javier Mascherano, kojeg je do kraja prošle sezone vodio u Liverpoolu, ''pobjegao'' u Barcelonu, s kojom bi u ponedjeljak poslijepodne trebao potpisati ugovor.
Inter se, sada, okreće prema Fiorentininom asu Riccardu Montolivu, čija se vrijednost prema procjenama kreće između 15 i 20 miliona eura. No, i tu postoji problem. ''Viole'' su dale do znanja da ne kane prodavati svoju zvijezdu, što Benitezu ostavlja jako malo vremena za manevar dan prije kraja prijelaznog roka.
sto se tice bastina, tesko jer se robben povrijedio i vjerovatno ga nece biti do kraja godine, a ribery ima ona sudjenja .....tesko da ce sad svabe prodat bastiana
Caliendo izjavio da Maicon sigurno ostaje u Interu...ajd barem nesto...samo bi nam trebalo jos da je on otisao...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26300
zadnja dva imena :dim::please::recesija:
dobar je ibrahim samo sto on nije igrac kakav nam treba..on je ono tipa de rossi, trci-trci pa opali hehehehe
nama treba igrac koji zna povuci loptu
---------- Post added at 18:18 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
Liverpool Ponder Selling Inter Target Dirk Kuyt In January Transfer Window - Report :lupaglav:
predzadnje recenica hulle :D...ibrahim je za ove dzeko :D
a dobro ovi sto nisu boldirani hehehehehe
za marecu sam vec rekao hahahahah a ovaj dr...pa bolje dovesti agent Dana Scully hehe
ado_inter
30-08-2010, 20:24
nek dovedu montoliva ja bi bio zadovoljan i nek nadju jos jednog nako napadaca da bude u rotaciji odlican mercato nadam se da cemo uspjet nesto da odradimo danas i sutra
Ja cujem da je Afellay najkonkretnije ime u ove zadnje dva dana.
Schweinsteiger je Morattijev san, ali previse skup i kvalitetan igrac, da bi ga doveli za dva dana.
taj Afellay je nesto poput Coutinha jel tako...moze igrati i na krilu,a dobar je i kao play...
Balotelli#45
30-08-2010, 21:41
da huska ;) ali po meni bi bilo idealno Montolivo/Bastian i affelay ili robinho ako robinho bas nemoze onda bi i ibrahim bio dovoljan :D
On je poceo kao krilo, da bi poslije igrao i centralno. Moze igrati na 3-4 pozicije. Imao je porblema sa povredama, ali moze biti dobro pojacanje. Ako se ne moze dovesti neko veliko ime, ja bih uzeo njega, pa prodao Muntu...
mourinho
30-08-2010, 22:02
Prave ste očajne kućanice :P
Inter boy
30-08-2010, 22:39
Branca je dao izjavu iz koje možemo protumačiti da nećemo dovesti nikoga.
Novinar Mediaseta, Bartolomucci, koji je izuzetno blizak ekipi kaze da ce uprkos Brancinoj izjavi, Inter uputiti ponudu za jednog od najboljih veznih igraca svijeta, koju njegov klub nece moci da odbije.
Dva imena se tu pominju: Fabregas i Schwaini.
Fabregasa jedino puskom mogu natjerati da predje u Inter hehehe
doso bi u CG i poljubio te kada bi se ovo desilo :D
il ono kupe fabregasa al snjim potpisu ugovor da na kraju sezone moze otici u barcu za kikiriki hehehehhe
Quaresma#7
30-08-2010, 23:51
Ma kakav Fabregas nema od toga ništa. Đabe sanjati. Realno je sada očekivati kojeg Affelaya o kojem se govori.
Ne treba nam mamina maza, neka ide u Barcu. Nama trebaju jaci igraci.
valjda su danas trebali da nam trebaju igraci.......Treba nam klupa,treba nam dzoker,a ne deca na klupi !
Mago, javi se, jel Bia bio dobar? Hulle? Dajte ljudi, Kuyt bi bio medju najboljim u ove zadnje dvije utakmice ubjedjen sam, za ovu taktiku dusu dao.
nije covjek dobio lopte, a da nesto pokaze...ali slazem se da nam treba jos jedan napadac/krilo, jer mi na klupi samo imamo Biu kao napdaca/krilo...
necainter
31-08-2010, 00:09
ja idalje ne gubim nadu,ima nesto da se uradi,i inter ce biti onaj stari,vec do polovine septembra,sto posto,i ne idalje se nadam da ima da dovedemo 2 zvucna imena...:)
niko nama i ne treba,u pravu su Branca i Moratti,mi imamo odlicnu ekipu,pogotovo na sredini terena...
pa jeste li vi svjesni da mi pored Marige na njegovoj poziciji imamo jos Mottu,Deki i Capitana.opet cemo da lagano osvojimo Serie A,daleko najjacu ekipu imamo...
u napad bi samo doveo jednog igraca,al pravog napadaca da ima ko zamjenit Milita kad je u ovako ocajnoj formi...steta sto Arna nije osto,i tu bi bili pokriveni...
Coutinhu i Biabianyu obavezno sansu dat,to su 2 dragulja...
Za taktiku koju igramo, kao sto i Rafa trazi, treba nam jedan krilni igrac tipa Kuyt. Gotovo je sada, neka da sansu Amantinu.
upravu si dera....taman su nam trebali kuyt i masc...pa tad bi uspijeli da izucemo x i sa albinoleffeom....
da su oni tako dobri liverpoll bi nesto osvojio...al imaju isto trofeja kao i ja sa padovom....tacno NULA
Da su Ronaldo, Djorkaeff, Baggio i kompanija valjali, ne bi samo kup Uefa osvojili ;). Ponavjam, ne vezi Javiera za mene.
Da su Ronaldo, Djorkaeff, Baggio i kompanija valjali, ne bi samo kup Uefa osvojili ;). Ponavjam, ne vezi Javiera za mene.
ronaldo imao slomljenu nogu.....baggio prekasno dosao......a ovi su igrali najvise utakmica u liverpoolu....VISE OD GERARDA hahahahahha
OMG, a govoris nemojte se izvlaciti na golmana Viviana, nisi ni gledao utakmicu. Poredis neke plate Rafe...
Nisu samo njih dvojica igrala u Interu,
http://www.worldfootball.net/teams/inter/1999/2/
novo ime Marko Marin,krilo...http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26332
takodje nekakva Antenna3 je objavila da smo vec doveli 2 igraca i da ce to sutra bit objavljeno...
ostaje nam da sacekamo sutra i vidimo :)
To onaj Marin sto je dobar na soccermanageru :P. Ma to neka djeca dosla :D.
To onaj Marin sto je dobar na soccermanageru :P. Ma to neka djeca dosla :D.
ne znam za taj menager :D al je dobar igrac,za klupe bi bio idealan a i ne bi bio los i da igra :D
nevezano za tu djecu ovi najavljuju 2 igraca...oko Inlera se kuha opasno izgleda...
Otkad kuhaju, da ne dodje skuhan..
8 miliona + pola ugovora Alibeca i Obioraha ce nas kostat Inler...izgleda da on dolazi.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=26334
mislim da bi mogli visestruko profitirat s ovim transferom,pogotovo zbog cinjenice da bi Alibec i pogotovo Obiorah mogli dobit veliku minutazu u Udinama...
necainter
31-08-2010, 00:53
Otkad kuhaju, da ne dodje skuhan..
pa posle mora na intenzivnu,pa dok igra,pa dok prodju traume xD
Brancin Mascherano, po meni bolji je, iako mi je ovo glup potez, jer imamo solidnog Marigu koji ce oporavkom Motte nestati u sastavu, bolje da smo Kuyta uzeli ali eto:
<object width="640" height="385">
<embed src="http://www.youtube.com/v/1vKhNrye47I?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object>
---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
Van der Vaart bi bio puno bolji potez.
Marin je predobar igrac, mlad (a i Bosanac :P) i dobro bi dosao s klupe na krilu, dok Inlera transferiraju u Inter ima jedno 5 godina :D
nisam ni ja siguran kolko nam je potreban Inler,al je dobar igrac i nije klasicni defanzivac,ima dobar sut,solidan pas i mogo bi pomoc...nije jos sigurno ni da ce doc :D
Vaart i Sneijder nisu u dobrim odnosima,a mislim i da nam nije potreban on jer igra istu poz ko Wes...
Marin bi bio idealan,iako ne moze igrat LP :S
Marinom zatvaramo Biabianyju priliku da se pokaze. Da je Bosanac, bjaazi :D.
---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:07 ----------
Vaart i Sneijder nisu u dobrim odnosima,a mislim i da nam nije potreban on jer igra istu poz ko Wes...
Nisam znao, znao sam za njega i Ibru. Ali je zato Wes dobar sa Kuytom :D.
Ja smatram da nam treba jos jedan AM sa ovom igrom, ili da Coutinho starta svaku..
ne zatvaramo,zato sto ce makedonac ispast iz svih kombinacija a ne Bia :D
tesko da mozemo pocinjat utakmice sa Sneijderom i jos jednim AM,onda bi morali igrat drukciju formaciju...
---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:07 ----------
Nisam znao, znao sam za njega i Ibru. Ali je zato Wes dobar sa Kuytom :D.
Ja smatram da nam treba jos jedan AM sa ovom igrom, ili da Coutinho starta svaku..
Marin je bolji igrac od Biabianyja.
Mago, ma skontao bi to Rafa, Sneijder zna igrati malo i lijevlje :D. Adi, znam da je bolji ali zasto smo onda Bia i dovodili?
Mago, ma skontao bi to Rafa, Sneijder zna igrati malo i lijevlje :D. Adi, znam da je bolji ali zasto smo onda Bia i dovodili?
jest al onda Sneijder ne igra svoju poziciju i nece bit ono sto jest za Inter...neka njega na svojoj poziciji.
Dobar je bio i lijevlje lijevljee :D.
Ni meni nije jasno
necainter
31-08-2010, 01:55
Benitez je rekao da ce da finalizuju sta moze oko transfera,Inler,je samo Brancina briga za sada,i rekao je da ako ne dovedu sada nikog,ceka nas Januar! :D
Marko marin od werder i inler su novi igraci intera tako izjavuje skysport24, branca ima spremno dva nova igraca koji ce ih sutra objavit iako svi u intera negiraju!!!
Marko marin od werder i inler su novi igraci intera tako izjavuje skysport24, branca ima spremno dva nova igraca koji ce ih sutra objavit iako svi u intera negiraju!!!
gdje si ovo cito,daj nam link :) ja sam isto cito da imamo 2 spremna transfera da se objave sutra,al nisam vidio da je sky objavio...
cito neki koment od nekog sa foruma :)
OMG, a govoris nemojte se izvlaciti na golmana Viviana, nisi ni gledao utakmicu. Poredis neke plate Rafe...
Nisu samo njih dvojica igrala u Interu,
http://www.worldfootball.net/teams/inter/1999/2/
????
sta hoces da kazes? ronaldo sklon povredama, baggio pred penziom i nije se naigrao, odbrana slaba, vezni red nis posebno, pirlo rostiljada, ...
trenutni sastav je daleko jaci...
sjecas li se da je tad talijanska liga bila najjaca na svijetu....tad je parma imala buffon, cannavaro, thuram, veron, crespo, chiesa, a tek kakve su sastave imali lazio, juve, roma, milan, pa ovi iz dr drzava...ludilo bilo...mi tad nismo imali superjak sastav + bilo je POSTENO sudjenje hehehe
danas su igraci intera i trener najplaceniji u italiji.....i zato moraju da pokazu zasto je to tako....
al odosmo daleko od teme...
joj nudimo za igraca i novac za jednog i onda iduce sezone tog igraca prodajemo za 1mil a ovu 2 dovodimo za 20mil hehehehe treba to znati hehehe
btw sto se tice marina on nije bosanac, bar on sebe nesmatra bosancem i njega nikako nebi volio u interu...zar ste zaboravili utakmicu njemacka-bosna
ibrahim ostaje u psv a nama dolazi THE LEDESMA
To je to, Ledesma i Inler. Ledesma Brancin Kuyt, nije lose :).
(btw sto se tice marina on nije bosanac, bar on sebe nesmatra bosancem i njega nikako nebi volio u interu...zar ste zaboravili utakmicu njemacka-bosna )
hulle hulle dao je interview momak rekao kako i jest a to da je bio na raspologanju nama a nasi ga nisu ni mislili zvati a posto je citav zivot skoro u njemackoj i to takodjer smatra domovinom kada je dobio poziv nije mogao da odbije ... a i ne bi on mogao ni igrat u italiji previse je mal i krhak za talijanskog fudbala
cuj zatvorit ce se mjesto Bia-i ako dodje Marin, pa da dodje i Zec Bia bi bio zadnji izbor, tako da ne vidim tu problem
------Cambiasso-Sneijder
Eto'o--------Coutinho--------Marin
---------------Milito
ovo bi jebalo kjevu svima...:D
Balotelli#45
31-08-2010, 10:16
Marko Marin je srbin ja mislim iz nove gradiske tako nesto :D
Ma kakvi ledesma i Inler...Leiva i Ngog :sivi:
Inler je jako blizu,vidjet cemo hocel doc...od ostalih imena ovaj zadnji dan spominju se Aguero,Forlan,Cassano,Poli.
sto se prije zavrsi ovaj mercato,to bolje smori se od glasina :D
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=10574
bice dobro ako bilo ko dodje...cassano...tesko..ne moze da igra LS...
a nova gradiska u srbiji :rolleyes:
El Mundo Deportivo: 60 milioni per El Kun e 36 per il Pallone d’oro del Mondiale(Forlan)...
dakle jedan od ovog dvojca...reko vam je cojk ocekujte Kuna u Inter u pon ili uto :D
Kakvi Inler, pobogu... Imamo: Dekija, Mottu, Cambia, Marigu, Zanettia, Sneijdera, Obiorah, i jos njega da dovedemo. pfff.
Nama treba jedan napadac (Aguero - dream) i jedan lijevi bek (Chivu nikad gori).
Kakvi Inler, pobogu... Imamo: Dekija, Mottu, Cambia, Marigu, Zanettia, Sneijdera, Obiorah, i jos njega da dovedemo. pfff.
Nama treba jedan napadac (Aguero - dream) i jedan lijevi bek (Chivu nikad gori).
ma sta ce nam imamo Santona i Zanettia...eto vam sad je*o vas Chivu...lik je taraba zesca, eh da je Vargasa tu :D
pa sa dolaskom veznjaka,vjerovatno ce Capitano bit definitivno prebacen na lijevog beka :cool:
Santon zamjena,a Chivu zamjena za stopere,bolji je na stoperu x puta...
btw Robinho stigao u Milano i treba da obavi ljekarski...
Ponudili smo 13 mil za Inlera...
a svi su se nesto raspisali da smo sve dogovorili i da je VdV nas igrac, ali nigdje nista nema
odbio Udinese tih 13 miliona...vidjet cemo sta ce bit.
Ne mogu sebi prezaliti da ce bilan dovesti Robinha :(
ja mislim da je najpametnije ništa ne dovodit..počeli su naši previše ofirat..čekaj januar i sačuvaj pare ili sljedeće ljeto..ovako dovodit inlera ili ledesmu...nesmatram da su loši igrači uz to igraju u seriji a...ali u inter treba dolazit EXTRA klasa...mislim da je pametnije sačekat..
necainter
31-08-2010, 14:29
Ne mogu sebi prezaliti da ce bilan dovesti Robinha :(
Pa videce mali Da Souza kako ce da prodju i on i Ibra na derbiju :sivi:
Kada ih rasture svi,a Milito i Kun Kun zabiju po nekoliko gola :D
stop za Inlera,izgleda da bi Poli mogo bit veznjak koji ce doc.cijena nesto manje od 10 miliona...
nasi valjda nude i Biabianya Udinama za Inlera...ako i on ode nam je napad katastrofa,ako niko ne dodje...
necainter
31-08-2010, 14:36
stop za Inlera,izgleda da bi Poli mogo bit veznjak koji ce doc.cijena nesto manje od 10 miliona...
nasi valjda nude i Biabianya Udinama za Inlera...ako i on ode nam je napad katastrofa,ako niko ne dodje...
Dolazi Kun Kun :D
Zanetti27
31-08-2010, 14:44
ja mislim da je najpametnije ništa ne dovodit..počeli su naši previše ofirat..čekaj januar i sačuvaj pare ili sljedeće ljeto..ovako dovodit inlera ili ledesmu...nesmatram da su loši igrači uz to igraju u seriji a...ali u inter treba dolazit EXTRA klasa...mislim da je pametnije sačekat..
zasto u inter treba dolazit samo EXTRA klasa????
Inter boy
31-08-2010, 15:03
Ma nitko nece doći. Ovo su sve tračevi i špekulacije medija kao i od prije mjesec dana. Jedina dva igrača koja smo mi htijeli su bili Masc i Kuyt.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.