View Full Version : Glasine o transferima
Balotelli#45
27-07-2010, 16:04
dodju masch bastian i aguero a ne ode maicon uffff to bi bio san snova :D
goal.com pise da je dogovoren transfer Maicona i da iznosi 28 mil ..isti taj goal.com pise da cemo dovest Mascherana za 25 miliona ..
28mil -25mil = 3mil
Maicon = Mascherano
neosporivo najbolji desni bek svijeta = dobar vezni igrac
(prakticno ..uradili smo zamjenu)
rezultat:
vise nismo klub koji je najbolji na svijetu na poziciji desnog beka, ali zato imamo Mascherana :hmm::hmm:
i da ..Benitez je trener, ne menadzer ..nema on nikakve veze sa eventualnim transferom Mascherana :hmm::hmm:
to gade sad kao na Benitezov racun ako dodje Mascherano
a sto se tog racunanja tice i ako tako bude ja zadovoljan, jer smo u plusu i dalje...
goal.com pise da je dogovoren transfer Maicona i da iznosi 28 mil ..isti taj goal.com pise da cemo dovest Mascherana za 25 miliona ..
28mil -25mil = 3mil
Maicon = Mascherano
neosporivo najbolji desni bek svijeta = dobar vezni igrac
(prakticno ..uradili smo zamjenu)
rezultat:
vise nismo klub koji je najbolji na svijetu na poziciji desnog beka, ali zato imamo Mascherana :hmm::hmm:
i da ..Benitez je trener, ne menadzer ..nema on nikakve veze sa eventualnim transferom Mascherana :hmm::hmm:
zaboravio si uracunati platu od mascerana.....bar 4milke sto znaci da smo u minusu sto se tice finansija....a sto se tice igre, tu nema smisla ni govoriti:D
eh sad da neko nebi rekao a sta je sa maiconovom platom...e pa dio transfera uvijek ide igracu kako bi se regulisala plata ...
real ce vjerovatno ponudit 25mil + bonusi za trofeje...a znamo kako real ima puno trofeja u zadnje vrijeme :D
isto tako to sto su ovi izracunali nekih 160mil da imamo...to ce ici na vracanje dugova i plate igraca...dok ce nekih 50ml biti za transfere...nece valjda liverpool traziti vise za kuyta i masca
Esquivel
27-07-2010, 19:01
hehe ma nije sve tako crno :)
Maicon je zeleo da ode,sta ce nam on ako bi igro preko k**** tokom sledece sezone(nije on nezamenjiv,nacemo i mi dobru zamenu za njega...trenutno zanetti,a posle ce valjda nesto biti od onog urugvajca,mozemo bas od njega napraviti novog maicona,i sam maicon je dosta napredovao kod nas i izrastao u najboljeg beka...),ovako idi ti a mi kupimo kupimo Mascherana...balotelli isto tako idi ti radi zdravije atmosfere u timu :) a mi ako bog da kupimo Aguera :crazzy:...Ozila ne verujem da ce mo dovesti,ima jos malo ugovora a werder trazi velike pare za njega,jedina solucija je da oni spuste cenu za Ozila i prodaju ga za manje pare,a tu ce uskociti i svi jaki timovi evrope...a on je izjavio da bi volio da igra u barci ccc.jos kad bi prodali burdissa,rivasa,obinnu,suaza bilo bi super...hehe ima jos oko mesec dana,valjda ce mo biti uspesni ccc.
mene ovaj transfer maicona drzi daleko od svih zbivanja...jednostavno nisam zadovoljan sto ide...ali opet kad pogledate malo, pametno su odradili ovo, jer Maicon se jos ove godienj moze prodati za dobre pare...sledece ljeto ima 30...nama je dao najbolje godine...bio omiljen igrac ali sad ga treba mijenjati, pa bolje ranije kad se mogu uzeti pare...na osnovu toga ja se slazem sa prodajom...jos vise ako je on rekao da ce da ide...i da ima zelju...ali neka zna da se nece usreciti u Realu..ja cu se cuditi ako Mou ostane citavu sezonu tamo
Meni je ovo sve jos uvijek velika glupost.
Dejo ..Maicon je mozda zelio da ode (ipak je to Real), ali zar mislite da bi pruzao manje da je ostao, ili da bi manje volio Inter? Ja bih ga pustio tek kad bi poceo strajkovat gladju ..jedino tada!
I kakav Urugvajac? Onaj Agire nesto. Ne zna se jos jesmo li ga i doveli, pa i postoji li ikako taj covjek? (sad pretjerujem)
Guro ..mozda njegove najbolje godine jesu iza njega, ali po meni je sigurno isplativije ostaviti ga do kraja karijere, nego prodati .
Ipak pokazat ce se sljedece sezone, ali trenutno ..po meni je ovo jako los potez
Esquivel
27-07-2010, 21:34
hehe jeste odlazak maicona udarac za inter(navijace jer mislimo da smo oslabljeni po tom pitanju)ali nije za upravu jer znaju da ce neko doci na tu poziciju,nekazem da ce doci neki iskusni bek koji vise sezona igra na svom nivou,nego neki mladi igrac koji ce izrasti u extra talenta,za sad tu su zanetti,santon.A slazem se sa cinjenicom da smo dobili velike pare za maicona s obzirom na njegove godine :D
zamislite aguero vargas i hamsik dodju :D bili bi na konju hehe :D a maicon neka ide HVALA MU ZA SVE !! vrijeme je za santona
Nicolas Burdisso Will Rejoin Inter Squad, But His Future Still Unknown - Agent
Quaresma#7
28-07-2010, 00:22
Što čekaju sa njim neka to več jednom prodaju i onog Rivasa i Obinnu ovu trojcu baš ne trebamo.
Što čekaju sa njim neka to več jednom prodaju i onog Rivasa i Obinnu ovu trojcu baš ne trebamo.
roma ceka da im i ovog igraca damo besplatno....stas navikli ljudi hahhah
Quaresma#7
28-07-2010, 00:32
Zbilja sad kad Maicon ode u Real, onda če verovatno Ramos igrati na stoperu koliko ja znam. Nebi ga bilo slabo uzeti :D
Enfant Terrible
28-07-2010, 00:51
Roma nudi 5M€ za Burdissa i rekli su da im je to maximum što su spremni izdvojiti za ovog maloumca. Juventus motri situaciju, ali je dosta neodlučan, ne znaju šta bi, a nama paše da ga prodamo jer se ne uklapa ni u kakve kombinacije.
Inače, novi igrač koji se spominje kao zamjena Maiconu je Francuz Tremoulinas. Dosta dobar igrač, tipa Vargas, može igrati svaku poziciju na lijevoj strani (s tim što je po vokaciji lijevi bek), a centar- šut mu je perverzija. Bio je jedan od najboljih asistenata u Ligue 1 i jedan od najboljih igrača Bordeauxa. Za njega se interesuje Real, Fiorentina, Arsenal, ali najkonkretniji smo mi i Juve za sada.
Bilo kako bilo, situacija je kristalno jasna: tražimo lijevog bočnog (Vargas, Evra, Tremoulinas...), što znači da Zanetti sigurno ide na desni bek.
Trémoulinas successful play during the 2009–10 Ligue 1 (http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_Ligue_1) season saw the player attract interest from Italian clubs A.C. Milan (http://en.wikipedia.org/wiki/A.C._Milan), Juventus (http://en.wikipedia.org/wiki/Juventus_F.C.) and Fiorentina (http://en.wikipedia.org/wiki/ACF_Fiorentina), and Spanish club Real Madrid (http://en.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid_C.F.), though Trémoulinas quickly brushed off the rumours
al trebalo bi klapit nekog iz francuske lige za male pare...
Forza_Grande Inter
28-07-2010, 01:04
cuj trazimo lijevog bocnog pa sta ce nam...,sta je sa Santonom i Chivuom gdje ce oni onda jedan na klupu a drugi...to je samo bacanje para
Santon je prirodno desni bek, a sto se Chivua tice treba nam sirina. Mene je Tremoulinas odusevio u nekim utakmicama i mislim da bi za male pare mogao dobro doci (istina bolji je u ofanzivi nego u def, al sta je onda Maiconcina bio :) ) + mlad je i ponavljam za male pare odlicno bi bio pojacanje.
Esquivel
28-07-2010, 01:43
Međutim, Aguero još uvek nema špansko državljanstvo, tako da bi to moglo da predstavlja problem. Inter će morati da sačeka da dvadesedvogodišnji Argentinac dobije državljanstvo, pre nego što uputi bilo kakvu ponudu.
To bi takođe moglo da izazove interesovanje i drugih klubova za ovog Argentinca, a jedan od njih je i Čelsi.
[/QUOTE]
Ima drzavljanstvo ;)
verma_interista
28-07-2010, 02:29
Cinjenica je da smo izgubili jednog od najbitnijih, ako ne i najbitnijeg igraca u ekipi.
Ako uzmemo u obzir Maiconov radijus kretanja, njegov doprinos u ofanzivi, i defanzivi, nemoguce je naci adekvatnu zamjenu, ali sta je, tu je, on je otisao, i na tu poziciju moramo naci nekog igraca.
Po meni, 28 mil za igraca koji je najbolji na svijetu na odredjenoj, bilo kojoj, poziciji je vise nego smijesno, pogotovo ako uzmemo u obzir "divljanje" cijena u zadnje vrijeme.
Dani Alves koji je zamjena spomenutom igracu je kostao oko 40 mil, nekog Van der Wiela cijene vise od 20 miliona, Evru kojem istice ugovor preko 20 mil, Kolarov tu negdje, ovaj bek iz Deportiva u Atletico nesto manje od 20 mil, da ne nabrajam dalje, i kad to vidimo, jedan MAICON 28 mil, je za moj pojam MALO.
Veliku ulogu je odigrala njegova zelja za odlaskom, vjerovatno, ali nije ni to razlog..jednostavno razlog lezi u tome da Moratti zeli da unovci igrace koji su osvojili LP, i da financijski ojaca, pa ce tako i Ballotelli otici, tako da cemo imati jako oslabljenu ekipu.
Samo se nadam da nas Moratti ne iznenadi nekim imenima koje imamo priliku procitati da se vezuju za klub, to bi mi bilo gore nego ovi odlasci ponajboljih igraca!
upravu si za veliko ime,evo stize nam Kuyt :)
Forza_Grande Inter
28-07-2010, 02:38
govorio sam ja da je malo 30 miliona pa kad je neki Bale 25 onda Maicona bi samo dao za 40 milki al eto nisu budale ni u Madridu da precjenjuju igrace pa nam ponudili 28 hoces neces mada svi znamo da vrijedi 40..---sad je do Morattija ocel uzeti pare ili ostaviti nam Maicona.....ja se bez obzira na vse nadam ovom drugom
Esquivel
28-07-2010, 02:42
Sta vidite u tom Maiconu da mi je znati?:P:D
@forza ne verujem da ce on ostati kod nas,sve je vec fakticki dogovoreno.:(
Inače, novi igrač koji se spominje kao zamjena Maiconu je Francuz Tremoulinas. Dosta dobar igrač, tipa Vargas, može igrati svaku poziciju na lijevoj strani (s tim što je po vokaciji lijevi bek), a centar- šut mu je perverzija. Bio je jedan od najboljih asistenata u Ligue 1 i jedan od najboljih igrača Bordeauxa. Za njega se interesuje Real, Fiorentina, Arsenal, ali najkonkretniji smo mi i Juve za sada.
Nocas sam cuo da je ovaj momak realna opcija. Mana mu je, sto je tanak u odbrani, jer je karijeru poceo kao krilo. Cijena: 12M.
Ima drzavljanstvo ;)
Nema, ali ce imati za nekih 7 do 10 dana. :D
Sta vidite u tom Maiconu da mi je znati?:P:D
Ma nista, pojma nema :D
Zanetti27
28-07-2010, 11:34
govorio sam ja da je malo 30 miliona pa kad je neki Bale 25 onda Maicona bi samo dao za 40 milki al eto nisu budale ni u Madridu da precjenjuju igrace pa nam ponudili 28 hoces neces mada svi znamo da vrijedi 40..---sad je do Morattija ocel uzeti pare ili ostaviti nam Maicona.....ja se bez obzira na vse nadam ovom drugom
30 milja uopce nije malo,ak se uzme u obzir da toliko i vrijedi da trzistu
http://www.transfermarkt.co.uk/en/maicon/profil/spieler_18301.html
mediji bliski nama svi objavljuju da je transfer Maicona gotova stvar,dok spanski bliski Realu negiraju taj transfer...nista ne kontam :D
spominje se moguca zamjena posudbi Burdisso - Camoranesi... FUJ FUJ FUJ !
Quaresma#7
28-07-2010, 13:57
Za Maicona se je zataklo kod plate. Real mu nudi 5,5M€ a on hoče 7M€ godišnje. Nadam se da če tu i do kraja zagužvati da nebude ništa od toga :D
A Burdisso - Camoranesi daleko bilo.
30 milja uopce nije malo,ak se uzme u obzir da toliko i vrijedi da trzistu
http://www.transfermarkt.co.uk/en/maicon/profil/spieler_18301.html
pa i za dani alvesa pise da vrijedi 30mil a barca ga platila 40 :D
treba li uopste govoriti koliko je maicon bolji igrac?
28mil za maicona je i vise nego smijesno...prodajemo najboljeg beka svijeta..istina neki dan je napunio 29 godina, ali koliko je zidane imao godina kad je presao u real i koliko je placen???
i nismo mi ekipa tipa udinese da budemo zadovoljni sa sicom...nama novac nije problem + prodajemo igraca realu....sto znaci sve ispod 40mil je katastrofa..
bolje je ostaviti maicona nego dovesti citav sastav liverpoola:D
Valjda smo poslali ponudu za Masca 15 miliona eura + Muntari...ne cini mi se ovo lose,ako ce ovaj vec dolazit Munta bi svakako iso tako da bi ovo po meni bilo ok...
Esquivel
28-07-2010, 18:45
Hodzson ceni Muntarija,moglo bi biti od toga nesto.
Valjda smo poslali ponudu za Masca 15 miliona eura + Muntari...ne cini mi se ovo lose,ako ce ovaj vec dolazit Munta bi svakako iso tako da bi ovo po meni bilo ok...
I vise nego prihvatljivo, odlican transfer bi bio.
Zanetti27
29-07-2010, 00:43
ovo je po meni super.necemo potrositi puno para a rijesit cemo se jednog nepotrebnog igraca
Balotelli#45
29-07-2010, 01:57
ma ne verujem u to :D mozda smo im ponudili 15 miliona da uzmu muntarija :sivi: :sivi:
zezam se naravno,al stvarno,volim muntarija i cenim ga zato stoj e budala :D i nije los ko igrac po meni,ne bih voleo da ode...:D
F.C. International announced that the loan agreement about Luca Siligardi with Bologna FC is completed.
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:45 ----------
Inter: Elano alternativa per il centrocampo
Futuro Inter, Forlan in vantaggio su Kuyt e Aguero
L'amministratore delegato dell'Inter, Ernesto Paolillo, ha parlato di calciomercato
Grujinho
29-07-2010, 13:12
Elano :) evo nešto za hulleta :)
ono drugo ako dobro razumem, forlan u prednosti u odnosu na kuyta i aguera? neznam dobar je on igrač ali godineee...več je u 32. godini života...recimo da če mu trebat barem pola sezone da se navikne na italiju, kao državu i ligu, več če imat 33 :D
istina, Milito je došao sa 30 u inter, ali čovjek je u italiji več igrao i nije mu puno trebalo da se prilagodi...kod forlana je druga priča...ali ok, valjda branca zna šta radi
Liverpool trazi zamjenu za Mascherana,hoce Petrova iz Ville sto bi moglo znacit da nista od one ponude sa Muntom...vjerovatno hoce pare.
a sad jedna dobra vijest,barem meni : interes za Kuyta je opao zboog njegovih godina (30) i cijene od 18 miliona eura... :crazzy::crazzy::crazzy:
a inace doveli smo jos jednog talenta kojeg su trazili i Milan i Juve, Lorenzo Paramatti,95 godiste,bek...njegov otac igro za Juve:D
Grujinho
29-07-2010, 15:21
Liverpool trazi zamjenu za Mascherana,hoce Petrova iz Ville sto bi moglo znacit da nista od one ponude sa Muntom...vjerovatno hoce pare.
Petrov je krilo...ja mislim da bi još uvijek mogli dodati i Muntarija u deal
Petrov je krilo...ja mislim da bi još uvijek mogli dodati i Muntarija u deal
nije taj Petrov...ovo je Stilian Petrov i on je zadnji vezni...
Grujinho
29-07-2010, 15:38
aha ja mislio na Martina Petrova...šta če im Stilian, bolji je Sulley :)
F.C. International announced that the loan agreement about Luca Siligardi with Bologna FC is completed.
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:45 ----------
Inter: Elano alternativa per il centrocampo
Futuro Inter, Forlan in vantaggio su Kuyt e Aguero
L'amministratore delegato dell'Inter, Ernesto Paolillo, ha parlato di calciomercato
Futuro Inter, a Forlan u prednosti ispred Aguera. Ludilo :D
Futuro Inter, a Forlan u prednosti ispred Aguera. Ludilo :D
rafa je rekao da ce inter igrati bolje a zeli dovesti 2 destruktivca :D
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:22 ----------
Inter To Use Mario Balotelli Cash To Snare Liverpool Attacker Dirk Kuyt - Report
Quaresma#7
29-07-2010, 20:51
Nešto isto se koči kod transfera Balotellija.
http://www.calciomercato.com/mercato/balotelli-fumata-nera-nessun-accordo-con-il-city
Koliko sam i ja tu dosta shvatio i imam feling da i Raiola ne želi da se taj transfer ostvari.
Balotelli#45
30-07-2010, 01:38
to sam i ja shvatio po nekim izjavama ...msm da mu vise odgovara inter ,oce da nas jede :D al voleo bih da to zakoce transfer,ako ga zakoci RAILOU za predsednika :sivi:
Nogomet
Transfer Balotellija zasad nije realiziran
"Danas se nismo dogovorili", kratko je novinarima u Manchesteru izjavio Mino Raiola, menadžer 19-godišnjega talijanskog nogometaša Marija Balotellija.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100729119.jpgFoto: AFP
Agent je tokom dana doputovao u Manchester zajedno sa svojim advokatom da bi finalizirao pregovore oko prelaska Interova napadača Marija Balotellija u Manchester City.
Nije bio raspoložen za razgovor nakon sastanka rekavši da dogovor zasad nije postignut.
Pregovori bi se trebali nastaviti tokom petka.
Inter boy
30-07-2010, 13:16
Toliko kukaju Maicon i Balonja za odlaskom da bi rekao da ce pristati na sve samo da pređu, a sad seru oko svojih primanja.
Enfant Terrible
30-07-2010, 13:18
Suazo bi karijeru mogao nastaviti u Marseilleu koji se raspituje za njegove usluge. Benitez ga navodno smatra viškom, tako da se očekuje njegov odlazak.
Stvari oko Balotellijevog prelaska u City su se zakomplikovale. Balotelli je jasno rekao da hoće da ide iz Intera u City, ali problem su njegovi zahtjevi za platu. Kako navodi Gazzetta, razlika je u 800 hiljada € između onog što Mario traži i onoga što su iz Cityja spremni platiti. Ugledni Fifin agent (Parisi) je rekao da će ovaj posao biti gotov za par dana jer to odgovara klubovima, a isto tako je podržao Marija u njegovim zahtjevima jer ako je klub spreman dati 35M€ za njegov transfer, može mu i dati odgovarajuću platu.
Suazo bi karijeru mogao nastaviti u Marseilleu koji se raspituje za njegove usluge. Benitez ga navodno smatra viškom, tako da se očekuje njegov odlazak.
hvala bogu da je tako :D
InteristaSA
30-07-2010, 16:18
Bice tesko se rijesiti Mancinia i Suaza jer im je Inter dao velike plate..Mancini ima oko 3,5 m eura Suazo oko 3..nevjerovatno!!!sad se navikli na velike ugovore i nece igracine da idu negdje da igraju za realne pare koje zusluzuju da zaradjuju..bice tesko otjerat bagru!!
ma mancinia i suaza opet na posudbe sta ces !! da bude odnos 70% klub koji ga posudi mi 30% plate i tako i nije neka steta ne smeta ekipi ne udara po budjetu svi mirni
Grujinho
30-07-2010, 21:52
Miguel Veloso potpisao za Genou...Toni, Veloso, Criscito, Ranocchia, Ricardo (gk),....
I ako budu dobri, sve nama iduce sezone :D
Miguel Veloso potpisao za Genou...Toni, Veloso, Criscito, Ranocchia, Ricardo (gk),....
slabo je to koliko su novca od intera dobili hehehehehehhehe
Robinho to Inter for Balotelli?
taman nam je on nedostajao....razvijotka s platom od Ł160,000-a-week
---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
Inter: se parte Maicon, la soluzione si chiama Ilsinho
ovo je jedan od najcudnijih igraca....nikako mi nije jasno sta on radi u shakhtaru...pravazisao je on te lijeve lige...nije fenomen, ali ako je tacno da je slobodan igrac onda je bolje uzeti njega nego davati tamo za neke hibzuhu igrace 20-30m
moze igrati i beka i krilo
ovo sto se spominje za Robinha i nije tolko losa solucija...Balonju bi dali za 26 miliona + jednogodisnja posudba Robinha,ako se pokaze dobro i jest ako ne imaju Pandev,Biabiany da pokriju krilne pozicije...
Poslali smo Liverpulu ponudu od 24mil za Mascherana
Zanetti27
31-07-2010, 14:04
ovo sto se spominje za Robinha i nije tolko losa solucija...Balonju bi dali za 26 miliona + jednogodisnja posudba Robinha,ako se pokaze dobro i jest ako ne imaju Pandev,Biabiany da pokriju krilne pozicije...
citao jucer negdje da se nada i da zeli da ga santos zadrzi
Poslali smo Liverpulu ponudu od 24mil za Mascherana
sta muntari nije u ponudi???
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
VEČERAS će prijateljsku utakmicu, u sklopu američke turneje, u Baltimoreu odigrati nogometaši Intera i Manchester Cityja. Iskoristit će se prilika za nastavak pregovora o transferu Marija Balotellija u premierligaški klub.
Naime, kako javljaju svjetski mediji, ova priča aktualna je već dulje vrijeme, a sada je ponuda i ponešto promijenjena. Balotelli sam nema ništa protiv transfera, a Interove čelnike omekšati bi mogla ponuda da se u suprotnom smjeru zaputi Robinho, brazilski reprezentativac Cityja koji je prošlu sezonu igrao na posudbi u Santosu.
"Klubovi se još nisu dogovorili, no pregovori će se nastaviti", potvrdio je predsjednik Intera Massimo Moratti. Poznato je da Robinho nema volje vratiti se u redove "građana", no mogao bi klubu poslužiti kao olakšica pri plaćanju 30 milijuna eura vrijednog Balotellijevog transfera. Inter bi ujedno ekspresno riješio pitanje popunjavanja napadačkog reda.
e to bi bio pravi transfer...jest da je i Robinho malo na svoju ruku, ali barem ce postovat klub, a igracina je cojk...
Enfant Terrible
31-07-2010, 14:16
Manchester City odustao i od Balotellija i od svih navodnih transfer meta, treba im samo jedan:
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QmnSR0LwiS8&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QmnSR0LwiS8&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
InteristaSA
31-07-2010, 14:18
Po meni nikako losa opcija da dodje Robinho na posudbu u sklopu transfera Maria..on je mogao divljat po man cityu jer su ga dole tretirali kao Zeusa..to u Madridu nije bilo i nije koliko znam ja puo probleme pravio..kad bi dosao kod nas odigrao kvalitetno ostaviti ga kod nas..a sigurno ce odsteta biti dosta manja koliko su ga oni platili jer se to unaprijed obavi..eto dobijemo kvalitetnog igraca za sicu..zar moze bolje!!:D
e to bi bio pravi transfer...jest da je i Robinho malo na svoju ruku, ali barem ce postovat klub, a igracina je cojk...
svakim danom mi sve vise i vise opadas u ocima hahahahhahaahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah ahahahahahahh
hahahahahhahhahahahhhahhhahahah
---------- Post added at 13:10 ---------- Previous post was at 13:08 ----------
Giuseppe Rossi has invited Inter to make him an offer. “I could never say no to a side like that and my phone is always on.”
joj mozda su mene danas zvali bio mi ugasen mob hahaha
Balotelli#45
31-07-2010, 19:42
ufff ja bih voleo da dodje Robinho on je po meni igracina... i jedini mi se on svidja kao moguca zamena za balotellija
u svakom slucaju bolja varijanta od kuyta
u svakom slucaju bolja varijanta od kuyta
e vala meni je svaki drugi bolja varijanta od kuyta :D
Grujinho
31-07-2010, 22:02
ma Kuyt je dobar...Robinho po mom mišljenju čista izmišljotina novinara...mislim ako dođe ok, bio bi dobro pojačanje ali ja bi prije G.Rossija uzeo :)
sta ce ti rossi molim te ?
Il Trattore
01-08-2010, 11:35
ja mislim da bi dovođenje Robinha bila katasrofa jednaka dovođenju Q...a sta se tice Rossia ja se nebi protivia njegovom dovođenju,a veliki plus mu je i taj sta ga zeli u nas vidjeti Branca
Hernanes "is 99 per cent Lazio"
evo ga..nas je bio 100% hehehe
a bit ce on za godinu ili dvije nas...za jedno 20-ak mil. :D
Enfant Terrible
01-08-2010, 13:50
Najnovija vijest u vezi transfera- Giuseppe Sculi. To bi bio kao low cost transfer, mada meni to djeluje kao neslana šala. Čovjeku skoro 30 godina, nikada karijeru nije napravio, a "poznat" je postao po suspenziji od 8 mjeseci koju je dobio zbog namještanja utakmica.
Što se Mascherana tiče, L'pool je snizio cijenu sa 35M€, na 22 ili 23M€, a mi pokušavamo gurnuti Muntarija u taj deal, ali njemu se nešto ne ide. Fino mu je u Interu, želi da se nametne Benitezu i neće ići tako lako. Vidjećemo šta će biti u narednih nekoliko dana.
Isto tako, sutra bi se trebalo znati da li Balotelli prelazi u City ili ne.
samo se nadam da su ovi nasi sinoc vidjeli koliko nam je nepotreban Mascherano....
Eh... da se covjek zamisli. Ja sam jedan od onih koji bi voljeo da vidi Mascherana u nasem timu, ali.. Mariga je enorman potencijal (i to sam govorio, pa nisam bio ozbiljno shvacen :D ). Bio bi grijeh sputavati ga. A opet, pitanje je, je li dovoljno zreo da igra vaznu ulogu u prvaku Evrope. Coutinho se takodje dokazuje sve vise. Kao i Obi. Obiorah nije imao neku minutazu, ali decko je isto potencijal. Po meni, sto se tice sredine, gdje je najveci rebus, treba uraditi sledece:
1) Obavezno prodati Muntaria.
2) Nece se desiti, ali ja bih teska srca, prodao i Dekija.
3) Kupiti jednog jakog veznog : Mascherano, kad nema nista od Fabregasa, Schweinia,...
U odbrani, sve zavisi, da li ide Maicon. Ako on ne ode, ja tu ne bih nista dirao (osim prodaje nepotrebnih Burdissa i Rivasa). Na kraju sezone se zahvaliti Matrixu i Cordobi, dovesti Rannochiu, i to je to.
U napadu, posto Balotelli ide, ja bih doveo jednog tehnicki potkovanog igraca. Robinho? Ja bih rado. Naravno, treba prodati Obinnu i Suaza.
Ova ekipa ima potencijala, ima dugacku klupu, ima mlade talente, ima kvalitetne iskusne igrace, ima odlicnog stratega, pametnu upravu. Sve sto treba da se nastavi niz trofeja...
Nera slazem se sve osim djela za Dekija,moze on jos puno napravit u Interu,sad u ovim godinama je idealan back up...a sto se tice Mascherana,steta bi bilo da radi igraca koji nam nije potreban Motta i Mariga izgube mjesto...
nego,izgleda da je Beppe Rossi jako ozbiljna opcija da zamjeni balavog.ne znam nisam bas nesto previse gledo ovog momka,al relativno je mlad,23 godine a Italijan je sto je plus...samo ne znam kolko bi se moralo platit za njega ?
Nera slazem se sve osim djela za Dekija,moze on jos puno napravit u Interu,sad u ovim godinama je idealan back up...a sto se tice Mascherana,steta bi bilo da radi igraca koji nam nije potreban Motta i Mariga izgube mjesto...
Znam, ali gledaj, Deki je sve stariji, a nije kao Zanetti npr. da se ne umije povrijediti. Cak suprotno. A ima dosta visoka primanja (oko 3 miliona godisnje). A grijeh je da zatvara Marigu, ili Coutinha kao zamjena za Sneijdera (tu poziciju moze pokriti i Pandev).
A Mascherano je pravi pit-bull. Ima ispred sebe jos 5, ako ne i vise, sezona u punoj formi. Ne bih mu rekao ne. Znam da vas taj tip igraca ne ushicuje, ali je koristan za ekipu. Uglavnom, mislim da se moramo pomiriti sa njegovim dolaskom, jer je to, najrealnija opcija trenutno.
nego,izgleda da je Beppe Rossi jako ozbiljna opcija da zamjeni balavog.ne znam nisam bas nesto previse gledo ovog momka,al relativno je mlad,23 godine a Italijan je sto je plus...samo ne znam kolko bi se moralo platit za njega ?
Rossi je po meni mnogo dobar igrac. Pravi za Seriu A. U Parmi je zabio 9 golova u 19 meceva, sa 20-21 godinu. Ne bi bio lose pojacanje sigurno. Moze pokriti bilo koju poziciju u napadu. Italijan je (navija za bilan, ali to je irelevantno :D ), profesionalac prije svega, nema problematican karakter,...
nije to pretjerano puno paara za Dekija,neka njega jos ovu sezonu a onda iduce sezone se moze razmisljat o prodaji :D
ja se i dalje nadam da Masch nece doc,ne sto je los igrac il nesto drugo,vec zato sto na njegovoj poziciji imamo boljeg igraca Cambiassa...njegovim dolaskom Cambi mjenja poziciju,Motta je prvi izbor da uleti u slucaju povreda,sta cemo onda s Marige ? najvise bi mi bilo zao ovog covjeka jer imam osjecaj da ce bit nenadjebiv igrac,al dolasko Mascherana njega nema u igri puno...
mourinho
01-08-2010, 20:16
ja mislim da bi dovođenje Robinha bila katasrofa jednaka dovođenju Q...a sta se tice Rossia ja se nebi protivia njegovom dovođenju,a veliki plus mu je i taj sta ga zeli u nas vidjeti Branca
Mislim da bi Robinho, iako odlican igrac, doveo do nemira u svlacionici, a onda ne pomaze nista. On nije bas dobar sa glavom. Sumnjam da bi recimo sjeo na klupu da pravi mjestu Militu i Etou... njegovo dovodjenje ne bi valjalo.
Manchester City Target Mario Balotelli Admits To Suffering From Homesickness
+
Wolfsburg Striker Edin Dzeko Will Join Manchester City - Miralem Pjanic
= MARIO OSTAJE?
Agent Maicona sutra u Madridu da dogovore uslove... http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=24349
balonja da ostane ? cisto sumnjam,iako to ne bi bilo lose...
Sculli je valjda jako ozbiljna opcija i vrlo moguce da ce doc.da mu je 22 godine bilo bi super,al ako je on sa 29 zamjena za balonju onda ne kontam...
Nasi za Mascherana ne daju vise od onih 15+Muntari,i ako Liverpool ne prihvati mogli bi se okrenuti Lucho Gonzalesu iz OM. meni bi bilo draze da ovaj dodje :D
Agent Maicona danas u Madridu,al je reko da je ostanak u Interu realna opcija...
Uh... Pominju se: Ledesma, Sculli, Lucho. Kao da smo Udinese. Maicon moze lako ostati, i to bi bilo :yes:
Ja bih onda doveo Mascherana, i Robinha u sklopu dila sa Balotelliem (ili da on ostane, mada je to tesko), i eto ekipe koja moze komotno da se bori ponovo za sve trofeje.
Inter boy
02-08-2010, 12:52
Ide li Balonja danas napokon put Man.C ? Nešto me prestrasi ono jadikovanje da ne želi ici od porodice.
Uh... Pominju se: Ledesma, Sculli, Lucho. Kao da smo Udinese. Maicon moze lako ostati, i to bi bilo :yes:
Ja bih onda doveo Mascherana, i Robinha u sklopu dila sa Balotelliem (ili da on ostane, mada je to tesko), i eto ekipe koja moze komotno da se bori ponovo za sve trofeje.
de mi samo reci od koga su bolji ovi igraci?
de mi samo reci od koga su bolji ovi igraci?
Robinho je jedan od najboljih driblera svijeta, i da je nije imao problema u Cityu sa upravom, mislim da bi sad bio jedan od najcjenjenijih napadaca u Premier League. Nama treba neko ko moze da preskoci igraca, da stvori visak, jer imamo samo dvojicu takvih u ekipi (Coutinho - previse mlad, Mancini - vjerovatno ide, a i da ostane, dvije godine nije napravio nista pozitivno). A Robinho nije samo za dribling, vec ima mnogo dobar udarac, kao i pas.
I da, nemojte samo da mi pricate: 'mali je, previse krh, pojest ce ga italijani,..', jer je decko za svoju konstituciju izuzetno jak. Nije nista slabiji u tom pogledu od Sneijdera i Coutinha, a njima to ocigledno ne smeta.
I da, posto mu selektor kao sto je Dunga vjeruje, a njemu su profesionalnost i izdrzljivost najvaznije stavke, i ja vjerujem u njega.
Posto su mnogi zaboravili ko je on:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oZmT6XNZK5M&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oZmT6XNZK5M&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
A sto se tice Masherana, po mojoj procjeni, najbolji destruktivac u svjetskom fudbalu, i bolji je od bilo kojeg igraca na toj pozicji (samo mi ga nemojte uporednjivati sa Cambiassom, jer Cuchu nije destruktivac, vec organizator igre, sa odlicnim odbrambenim kvalitetima).
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0AH7aG0wc8U&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0AH7aG0wc8U&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Ovo je, btw, bila u tom trenutku Zlatna Lopta...
niko kranjcar
02-08-2010, 13:36
robinho mislim da bi se raspo u interu al mascherano je igracina i to nemoze niko osporit! po meni jedini je problem puno igraca na toj poziciji al trebamo uzet u obzir da zanetti nece dugo, stankovic takodjer, motta je u mourinha bio savrsen jer je mou znao zasto bas njega dovodi inace motta bi mogao bit najvece razocarenje iduce sezone a muntaria se svejedno zelimo rijesit!! imamo cambiassa za mozemo rec buducnost te marigu koji treba dokazat konstantnu!!! nemoze niko rec da mascherano nema najbolji i najtocniji klizeci na svijetu!!
lucho je igracina sa strasnim osjecam za zadnji pass.... trka bi mu mogla bit problem, neznam kako je spreman!! sculli zamjena za balotellia, SMIJESNOO
InteristaSA
02-08-2010, 15:23
neznam sto ste toliko protiv Robinha..momak je imao sukob s Manciniem i zato otisao u Santos..kad bi dosao usutkao bi vas poslije 2 tekme..momak je igracina i ako bi mogli birati zamjenu za Maria(ako ode)Robinho bi bio idealan..u najboljim godinama..imao bi dobrog trenera jos ga nebi puno platili..
robinho je strasan igrac straaasan on se zajebo sa dolaskom u siti i sad ga svi blate a dok je bio u realu vidjeli ste sta je decko radio
Enfant Terrible
02-08-2010, 17:23
Agent Maicona danas u Madridu,al je reko da je ostanak u Interu realna opcija...
Mislim da to Caliendo "igra" igrice sa upravom Reala kako bi izvukao što bolji deal za Maicona. Još uvijek Real nudi 5.5, a oni traže 7M€, i moglo bi se vrlo lako desiti da se "nađu između". Ali, sve u svemu, ova prodaja bi bila svakako jako loš potez. Malo para je u igri da bi se prodavao najbolji desni bek na svijetu, koji je praktično nezamjenjiv.
Uh... Pominju se: Ledesma, Sculli, Lucho. Kao da smo Udinese.
Imena koja zadnjih dana kruže oko našeg kluba su katastrofalna. Sculli i Ledesma pogotovo, ovaj prvi bez veze, a drugi prosjek prosjeka. Ali ja ipak mislim(nadam) da se tu radi o izmišljotinama.
Vargas zamjena za Maicona ??? ja bih ovog covjeka itekako volio u Interu,iako se u Fiorentini nije bas snalazio na beku,mislim da bi on bio mozda i najbolja zamjena za Colossa jer ima slicne karakteristike,prodoran,brz,ima dobar centarsut,sut...cijena oko 20 miliona eura...ajde dolazi :D
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=24362
Grujinho
02-08-2010, 18:24
Vargas je za maicona dijete...njega nebi volio u interu...radije gledam donatija i santona na bokovima nego ovog indijanca :)
Maiconcina nam je savrsen za ovu novu igru koju zeli da Rafa da igramo, ali nazalost nista od toga...nego Santona desno prebacit, a Zanettia lijevo i to je to...Bambino uz malo vise truda i treninga vrlo brzo moze zamijeniti Maicona, jer itekako zna probiti stranu i centrirati...
robinho igracina....dajte ljudi odmaknite se malo od pes i managera...i daj nemoj mi youtube majke ti...vama je youtube dokaz kakav je neko igrac....utakmica traje 90min a njegova citava karijera stane u manje od 9min
malo je reci da je to smijesno...pogledajte malo vaznije utakmice reala, mancitya, brazila.......i uvijetite se kakav je IGRACINA......pa ja njemu nebi dao da igra bh primjer ligu...covjek je sjajan dribler kad ga niko necuva....
dobio nagradu najboljeg igraca onog j.americkog takmicenja kad se igralo u brazilu a bio vise nego smijesan...zasto je dobio?
zato sto je bio najbolji strijelac 6golova (5 GOLOVA (1pen) PROTIV CHILE U 2 UTAKMICE i jedan ekvadoru iz penala)
protiv mex nigdje ga nije bilo
protiv uru nigdje ga nije bilo
protiv arg nigdje ga nije bilo
i nmz porediti wesa sa robinho.....wes nikad nije bio dribler nit ce ikad biti.......wes je srednji vezni a robinho je krilo...ako vec driblas moras biti jak u duelima...a to robinho definitivno nije
usporedi q sa muntom na yt i vidi ko je boji igrac...a u stvarnosti se zna ko je bolji
Vargas je za maicona dijete...njega nebi volio u interu...radije gledam donatija i santona na bokovima nego ovog indijanca :)
Maiconcina nam je savrsen za ovu novu igru koju zeli da Rafa da igramo, ali nazalost nista od toga...nego Santona desno prebacit, a Zanettia lijevo i to je to...Bambino uz malo vise truda i treninga vrlo brzo moze zamijeniti Maicona, jer itekako zna probiti stranu i centrirati...
ja hocu Vargasa,pa vi pricajte sta hocete :cool: :crazzy: iako bih i ja najvise volio da Santon bude taj koji ce ga mijenjat,al u svakom slucaju moramo kupit jednog beka da zamjeni Maicona...
btw Donati je otiso u Lecce na posudbu :P
Balotelli#45
02-08-2010, 19:10
robinho igracina....dajte ljudi odmaknite se malo od pes i managera...i daj nemoj mi youtube majke ti...vama je youtube dokaz kakav je neko igrac....utakmica traje 90min a njegova citava karijera stane u manje od 9min
malo je reci da je to smijesno...pogledajte malo vaznije utakmice reala, mancitya, brazila.......i uvijetite se kakav je IGRACINA......pa ja njemu nebi dao da igra bh primjer ligu...covjek je sjajan dribler kad ga niko necuva....
dobio nagradu najboljeg igraca onog j.americkog takmicenja kad se igralo u brazilu a bio vise nego smijesan...zasto je dobio?
zato sto je bio najbolji strijelac 6golova (5 GOLOVA (1pen) PROTIV CHILE U 2 UTAKMICE i jedan ekvadoru iz penala)
protiv mex nigdje ga nije bilo
protiv uru nigdje ga nije bilo
protiv arg nigdje ga nije bilo
i nmz porediti wesa sa robinho.....wes nikad nije bio dribler nit ce ikad biti.......wes je srednji vezni a robinho je krilo...ako vec driblas moras biti jak u duelima...a to robinho definitivno nije
usporedi q sa muntom na yt i vidi ko je boji igrac...a u stvarnosti se zna ko je bolji
hulle shvatilo smo da ga ne volis,robihno NIJE slab u duelu ima strasan dribling koliko se god ti trudio da ga osporis,i sta osporavas mu te golove protiv chilea,kakav god da je dao dao ih je 6...a i u realu je igrao odlicno ,nemamo mi ni jednog slicnog igraca (balotelli mozda jedino) koji zna da dribla da napravi visak...tako ste i za milita i mottu pricali....video bi kad bi dosao
InteristaSA
02-08-2010, 22:11
Joj kad Hulle pocne iznositi svoja misljenja..kako ces Muntaria i Robinha porediti kako et.totalno drugi tipovi igraci.i gov Hulle pogledajte utakmice Reala..pa covjek im je bio nosilac igre..otisao nudili mu mizeran ugovor u Realu oko 2,5 m eura..a ovi lupili cijenu iz Citya i otisao dole...al sad osporavati Robinha iz nekih razloga tako neznam meni nisu jasni..daj reci nam ti nesto konkretno koga bi ti volio dovesti ili ti se svi nesvidjaju!!
Robinho je na ovom SP bio najbolji igrač brazila uz maicona i fabiana.. najopasniji , uz što je zabio gol nizozemskoj , razigravao je ekipu i davao važne asistencije za fabiana i elana.. za razliku od recimo kake, koji je bio nevidljiv.. i tip je igračina, i u realu je igrao sjajno al je htio više love
Muntari: "Inter, my second family" (http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34253&L=en)
Necemo se mi Muntarija tako lako otarasiti... Ja bih njega ostavo u klubu.... dobar je on momak...
niko kranjcar
02-08-2010, 23:04
robinho je na ovom sp-u bio smijesan igrac!!! kaka' je bio odlican samo su svi navikli na starog kaku pa bi zeljeli jos nesto vise.... zabio je gol kad mu je onaj panj melo odigro vrhunsko dodavanje!!! 90% duela je robinho izgubio, tek kad igra iz prve odigra dobro
InteristaSA
02-08-2010, 23:04
Muntari: "Inter, my second family" (http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34253&L=en)
Necemo se mi Muntarija tako lako otarasiti... Ja bih njega ostavo u klubu.... dobar je on momak...
Tako je Moca...one suze poslije pobjede u Madridu..to se nemoze kupiti..i kad neigra nebuni se..igrac za pozeliti..i ponasanjem i svime..imao je padova al to se svima moze desiti..sve u svemu ja ga nebi prodavao..
Tako je Moca...one suze poslije pobjede u Madridu..to se nemoze kupiti..i kad neigra nebuni se..igrac za pozeliti..i ponasanjem i svime..imao je padova al to se svima moze desiti..sve u svemu ja ga nebi prodavao..
i meni je Munta drag fkt,al ako dodje Mascherano bolje i za njega a i za nas da on ode...
DenchiNL
02-08-2010, 23:11
Robinho je na ovom SP bio najbolji igrač brazila uz maicona i fabiana.. najopasniji , uz što je zabio gol nizozemskoj , razigravao je ekipu i davao važne asistencije za fabiana i elana.. za razliku od recimo kake, koji je bio nevidljiv.. i tip je igračina, i u realu je igrao sjajno al je htio više love
sve to stoji , ali dečko je problem, zašto bi riješili jedan (Mario) a bespotrebno doveli drugi problem, on ima prevelik ego ne može klupe baš a u nas prilično jasno da etoo i milito su u prvih 11, neko mladji bi možda i mogao sjediti na klupi i pomalo ulaziti, a nevjerujem da bi to Robinho i htjeo uopšte pošto želi ostati u repki, ovo je samo nečija fantazija radila, kad bi se riješili Maria i Suaza, i posudili par ovih mladih , tek onda bi napravili mjesto jednom ozbiljnom špicu sad da li Robinhu ili Agueru , Torresu, Forlanu (ja bi prije nekog od ove zadnje 3-ice, ali i to je moja fantazija) ili nekom drugom vidjećemo, mada mi zasad Benitez pokazuje stare svoje boljke tj. neodlučnost, radi s (pre)velikim timom , ogroman broj igrača, a ostalo je još malo vremena da se učini nešto na tržištu, trebao je već riješiti status mladih igrača u najmanju ruku.
verma_interista
03-08-2010, 01:16
Jako je neozbiljno napisati da je Robinho slab igrac, ne samo da je neozbiljno nego je i neukusno, a jos kad tome dodas da je Mascherano najbolji zadnji vezni, onda mozes ponijeti laskavu titulu najslabijeg poznavaoca nogometa opcenito.
Mascherano je panj klasicni, bez mozga koji svoje neznanje pokusava nadoknaditi trkom, i nerezonskim uklizavanjem (ponekada uspije, ali tu je vise stete nego koristi), jako cesto je pod kartonima..pas igra, igra glavom, komunikacija sa igracima, postavljanje mu je uzasno, a pored toga kad je potrebno da podje naprijed, e tu je u pravom smislu rijeci dno dna.
Robinho je igrac ogromnih tehnickih kvaliteta, ima odlicne motoricke sposobnosti, veoma je brz, startan-sto je jako bitno za takav tip igraca, dobar pregled igre, i u zadnje vrijeme se da primjetiti da je ojacao, mada je donedavno podsjecao na igraca malog fudbala..ali je dokazao da je u duelima extra dobar.
Licno mislim da bi vise nego dostojno zamjenio Marija, i da bi bio pun pogodak na lijevoj strani naseg napada.
Spominju se jos neki igraci, a izdvojio bi vijest koja me je obradovala, a to je da se povezujemo sa Luchom, to je fenomenalan veznjak, mada mislim da bi Marseille za njega trazio puno para, jer su puno i dali.
Pomalo me brine sto se Muntari zalijepio za Inter, vjerovatno ima visoka primanja, pa mu se ne ide, ali jedva cekam da napusti klub jer zasluzuje da ode, veze nema!
Toliko..pozdrav!
Balotelli#45
03-08-2010, 01:57
ne slazem se sve oko mascherana ,donekle si u pravu,ali po meni nije on toliko los kolko ti kazes...jeste da je slab tehnicar i sve ali dobro se postavlja brz je jak ko bik i ima dobar klizeci,po meni u najbolja 3 destruktivca sigurno,a i muntari mi je drag i ne bih voleo da ode... sa ostalim se svim slazem :D
filip.sk
03-08-2010, 02:02
Propao je nas najaci transfer ove sezone :D
DenchiNL
03-08-2010, 02:46
Propao je nas najaci transfer ove sezone :D
rivas,burdisso,suazo,kerlon,mancini to su sve puno jači transferi :D
nezz sto svi izgonite muntaria iz kluba sta je to tolko lose odigrao il ucinio da ga se rijesimo ?? po meni decko je gotovo uvijek igrao dobro kada udje jes imao svojih musica udje i odma crveni al jbg jos na stranu momak voli klub a po meni moze biti veoma koristan u svakom smislu kada god !! a oko robinha necu da pricam nekom se ne svidja neko nekom se svidja neko to je sasvim normalna stvar al fkt je smjsno reci da je slab igrac nezz u sta su neki gledali et npr svjetsko sad
Il Trattore
03-08-2010, 10:58
zainteresirani smo za Lucha iz OM,odlican igrac samo sigurno ga nebi pustili za male pare,a i vec mu je 29-a.
evo jedan zanimljiv text
http://www.football-italia.net/blogs/si100.html
Liverpoolovi predstavnici u Milanu radi pregovora za Mascherana i Kuyta ( Boze samo nemoj da on dodje :homo:).
takodje danas se ocekuje i razgovor za Vargasa,ciji agent bi trebo danas doc u Milano...:crazzy:
Grujinho
03-08-2010, 15:19
evo jedan zanimljiv text
http://www.football-italia.net/blogs/si100.html
slažem se da se Maicon ne smije prodavati, ali ne slažem se sa time da čemo za Maiconom plakati kao za R.Carlosom. Maicon je svoje najbolje partije odigrao u našem dresu...može on još 2 sezone komotno biti među tri najbolja beka na svijetu ali onda polako pada, dok smo carlosa prodali mladog. Pred njim je bila cijela kariera (slično kao Balotelli sada)
Sve u svemu, Maicona ja nebi dao, a pogotovo ne smrdljivom realu (koje sada malo više respektriram samo zbog Mourinha)...ukoliko ode, bit če težko odnosno siguran sam da nema igrača koji ga može zamijeniti...morat čemo promjeniti taktiku (što se i radi), kako bi se što najbolje pokrio maiconov izostatak
mourinho
03-08-2010, 16:10
slažem se da se Maicon ne smije prodavati, ali ne slažem se sa time da čemo za Maiconom plakati kao za R.Carlosom. Maicon je svoje najbolje partije odigrao u našem dresu...može on još 2 sezone komotno biti među tri najbolja beka na svijetu ali onda polako pada, dok smo carlosa prodali mladog. Pred njim je bila cijela kariera (slično kao Balotelli sada)
Sve u svemu, Maicona ja nebi dao, a pogotovo ne smrdljivom realu (koje sada malo više respektriram samo zbog Mourinha)...ukoliko ode, bit če težko odnosno siguran sam da nema igrača koji ga može zamijeniti...morat čemo promjeniti taktiku (što se i radi), kako bi se što najbolje pokrio maiconov izostatak
I ja se slažem sa ovim što se ti slažeš (i ne slažeš) :D
Ako je ovo istina http://www.football-italia.net/aug03n.html onda im cijenu Maicona ne treba spustiti ni marku ispod 35mil.
Enfant Terrible
03-08-2010, 17:34
Kao što sam pisao i prije, Caliendo igra igrice sa Real Madridom. Sada je navodno jedan drugi klub zainteresovan za usluge Maicona, a to je najvjerovatnije City, a sve to priča samo kako bi izmuzao platu 7M€ za Maicona. Prošle sedmice je bila priča da je za Maicona ili Real ili Inter, a danas totalno druga. Ljudi moji, da mi se riješiti samo dva čovjeka: Calienda i Raiole, pa mislim da bih se opet rodio...
Od ostalih vijesti, Rivas ide najvjerovatnije u Grčku ili Portugal, a njegov agent nije tačno spominjao o kojim klubovima je riječ. Burdisso će najvjerovatnije u Romu, čelnici Intera i Rome trebaju se sastati ubrzo da riješe tu stvar jer Burdisso hoće samo Romu.
Isto tako, Suazo bi mogao u Grčku, u Olympiakos ili AEK, ostaje da se vidi.
Ljudi moji, da mi se riješiti samo dva čovjeka: Calienda i Raiole, pa mislim da bih se opet rodio...
da li mislimo na isto :D
Enfant Terrible
04-08-2010, 13:40
- Narastao je broj klubova koji žele Obinnu. Lecce, Brescia, Stoke City, Queens Park Rangers...svi su zainteresovani za njega, i kao najizglednija opcija spominje se Engleska.
- Caliendo je još u Madridu i pokušava isposlovati ugovor Maiconu. Smanjili su zahtjeve sa 7M€ na 6M€, ali Perez ne želi dati penija iznad 5M€. Isto tako, ni klubovi se još nisu dogovorili, Real nudi 24M€ + bonusi, a Moratti neda ništa ispod 30M€. Ali, Caliendo je optimističan i rekao je da će se znati situacija za dva ili tri dana.
- Branca je izjavio da Inter nije u pregovorima sa Genoom oko Scullija, i Genoa je potvrdila isto (hvala Bogu).
- Vargas bi mogao doći u Inter ako Maicon bude prodat. Po mišljenjima nekih stručnjaka, ovaj transfer bi se mogao realizirati.
Balotelli#45
04-08-2010, 14:24
ma nama ce biti najjaca pojacanja ako ostanu balotelli i MAICON,a ako balotelli ode jedino bih robinha ili cassana ostali me ne zanimaju :D dobro ni aguera se ne bhi branio
Inter Deny Move For Genoa Forward Giuseppe Sculli
Inter Consider Lyon Winger Michel Bastos - Report
evo ponovo onog sabana
Balotelli#45
04-08-2010, 14:46
sto saban,dovedemo njega ostane maicon,dodje robinho i masch,super mercato :D
Inter boy
04-08-2010, 14:48
Navodno Viole odbijaju prodati Vargasa. Novo ime je Michel Bastos kao moguća zamjena umjesto Vargasa. Cijena 20 miliona eura.
Mascherano nam je sve bliže, a tome doprinosi izvjesni prelazak Poulsena iz Jubeta u Liverpool. Navodno su ukoliko danac pređe spremni nam pustiti Mascherana za 20 do 25 miliona eura.
sto saban,dovedemo njega ostane maicon,dodje robinho i masch,super mercato :D
sto nije saban?
20mil a slabiji je od igraca koje vec imamo na raspolaganu
Diego Macedo iz Atletica Mineira 87.godiste,desni bek moguca zamjena za Maicona.cijena oko 6 miliona eura...i dalje se spominje Jonathan iz Cruzeira al se sad pojavila opcija da ga kupimo za Bolognu da bi se navikao na Serie A...
ja kako sam cito a i sluso Inter ima dogovor vec sa Sculliem i vrlo je izvjesno da ce nas on pojacat kad Mario ode...
Diego Macedo iz Atletica Mineira 87.godiste,desni bek moguca zamjena za Maicona.cijena oko 6 miliona eura...i dalje se spominje Jonathan iz Cruzeira al se sad pojavila opcija da ga kupimo za Bolognu da bi se navikao na Serie A...
ja kako sam cito a i sluso Inter ima dogovor vec sa Sculliem i vrlo je izvjesno da ce nas on pojacat kad Mario ode...
greska u koracima :P losi si rec iskoristio :D
Inter boy
04-08-2010, 15:04
Branca danas navodno ima sastanak u vezi sa još jednim igračem,a kako kažu nasljednikom Maicona. Diego Macedo (1987) igrač Atletico Mineiroa. Vrijednost na tržištu je oko šest miliona eura. Navodno je Branca "oduševljen" sa njim.
http://img842.imageshack.us/img842/9699/4618972309e1c6ecc753.jpg (http://img842.imageshack.us/i/4618972309e1c6ecc753.jpg/)
Zanetti27
04-08-2010, 15:05
imamo zamjenu za maicona....santon,ne znam sta ce nam netko drugi
Balotelli#45
04-08-2010, 15:07
ako je branca odusevljen onda je to sigurno i provereno :D
a i maicon ne ide ja neznam sta ce nam zamena :D
Inter boy
04-08-2010, 15:08
imamo zamjenu za maicona....santon,ne znam sta ce nam netko drugi
i mene to čudi, ali očigledno da naši izgleda nisu uvjereni da on može da nasljedi Maicona ukoliko ovaj pređe u Real.
greska u koracima :P losi si rec iskoristio :D
nije taj Sculli toliko los igrac,pogotovo za klupe jer on zbog ako dodje zato ce i doc...nece bit skup,italijan je i nije tolko losa opacija :D
a sto se tice zamjene za Maicona,neko mora doc jer ne mozemo ostat na samo 3 beka u ekipi (Zanetti,Chivu,Santon)
Grujinho
04-08-2010, 15:43
Mascherano na korak od Intera...Macia (liverpoolov čovjek, desna ruka beniteza kad je rafa bio u interu) je sa juveom navodno dogovorio transfer Poulsena, i tako našao zamjenu za mascherana koji bi prešao kod nas...sviđa mi se to...
Motta i Cambiasso na poziciji organizatora a Mariga i Mascherano na poziciji defanzivnog veznog...
coutinho i sneijder na poziciji razigravača...
kad se pogleda, Deki je stvarno višak, ali on sigurno ne ide...
P.S. Za husku i sve one koji se "palite" na lijepe riječi :)... dok Maicon, Carvalho i večina drugih igrača priča kako im je san igrati za Real Madrid (neznam zašto), Mascherano je jedan od rijetkih koji je javno izjavio da bi mu čast bila igrati u Interu...
filip.sk
04-08-2010, 15:50
O kakve zamene za Maikon pricate?
Maicon realno se ne moze zameniti. Al kad ste vec napnuli za zamenu vec imamu tu zamenu u timu, zove se Santon.
Zanetti27
04-08-2010, 15:54
santon na mjesto maicona,a santona moze mjenjati zanetti.
takoder chivu na ljevu stranu koju je prije igrao santon koju takoder moze mjenjati zanetti.
nema nam smisla dovoditi neke igrace da igraju beka kad to sve imamo.a po meni je santon dosta dobra zamjena.kad se sjetim da je cak i dobro cuvao c.ronalda u svojoj prvoj sezoni a jos mu to nije niti bila prirodna pozicija
imamo tri beka(ako maicon ode) od kojih je samo jedan pravi bek(Zanetti, a on je zadnjih par sezona najmanje na beku igrao) Santon je najvise igrao krilo u karijeri, dok je Chivu bolji na poziciji stopera, pa vi sad razmislite dali nama treba bek...mi sa tri beka ne smijemo uci u sljedecu sezonu, jer u igri su 4 natjecanja, a Chivu i Santon su stakleni igraci...ne mora to biti ni neka extra klasa od beka, ali da je perspektivan, da sjedi na klupi i da uvijek moze uskociti...
eto taj sto ga je Branca u brazilu pronasao...mi smo ozbiljna ekipa, i na svakoj poziciji moramo imati barem po dva kvalitetna igraca...
a sta kad se povrijede Chivu i Santon sto je prosle sezone bio cest slucaj ??? ko ce tad igrat beka drugog??? beka moramo dovest,bio on igrac za prve postave il za klupe,bek mora doc jer nakon sto0 Maic ode ostaju nam samo 3...
Santon je najvise igrao krilo u karijeri,
Dje ti ovo izvuce? On nikad nije bio krilo...
Inace, sjecate se kad sam prije nekih mjesec dana rekao da je M. Veloso prakticno nas? E pa, mozda sam bio u pravu.
Sumnja se da je Veloso operacija slicna Rannocchii. Tj. ove godine ce igrati u Genovi, i onda dolazi kod nas. Navodno ga je Figo preporucio Morattiu.
cito sam i ja to za Velosa i to je super vijest,jos ako se pokaze eto nama odlicne zamjene za Stankovica iduce sezone... :)
Dje ti ovo izvuce? On nikad nije bio krilo...
evo ti na brzinu samo jedan dio njegovog intervjua od prosle godine...
Prolaze li ti potezi kao u mlađim kategorijama?
U kadetima sam igrao na poziciji puno ispred ove, ali kao bek ipak mogu ponavljati neke stvari. Još se privikavam, te utakmicu po utakmicu pokušavam napredovati ofanzivno i defanzivno.
Kako je desnom braniču igrati na lijevoj strani?
Igrao sam obje pozicije. Kao dešnjak na desnoj strani tražiš proboj što dalje kako bi onda centrirao desnom nogom. Na lijevoj strani se pokušavaš ubaciti u sredinu kako bi mogao igrati desnm nogom. Nisam to često radio, ali sada pokušavam. Baš sam s reprezentacijom provao doći do udarca, ali nije bilo dobro. Moram više vježbati.
Igrao si kao ofenzivni vežnjak. Kada si se prebacivao na ulogu beka morao si naučiti stvari koje nikad nisi radio, tj. braniti se. Jeli bilo teško?
Bilo je teško jer nikad nisam igrao beka, pomoglo mi je što su kretnje krila i beka identične, ali ima puno razlike: ako pogriješiš u obrani akcija se kreće prema golu, dok u veznom redu znaš da ima nekog iza tebe. Stoga trebaš uvijek biti 100% koncentriran. Trener mi je puno pokazao o dijagonalnim kretanjima i mnogim drugim stvarima koje sam naučio.
njegov prvi intervju za Inter Channel
@nera
ode onaj tvoj talent u lazio ;)
Giuseppe Sculli ce nam doc,to je sad vec jako izgledno...
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=9414
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=24565
Trener Genove izjavio da je Sculi nas igrac
I jos samo na to da dodam da ne znam cemu dolazak ovakvih igraca u sampiona Evrope..razocaran
http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Sculli
ova wikipedia krenula u proroke majku mu..Prvo maikon a sada za sculija -.-
pa valjda je rekao da postoje kontakti i ako inter njega hoce i dobit ce ga
a branca rekao da nema nis od ovog.....kome vjerovati?
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:39 ----------
stavili su i cassana i hernanesa pa gdje su :D
http://3.bp.blogspot.com/_i1-57411Nfo/Sh_b2D8VsEI/AAAAAAAAAIE/jSrG8f3jHeQ/s400/Cassano_maglia_Inter.jpg
http://it.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Sculli :)
Sculli... samo cu reci... :omaj:
280 utakmica 39 golova a igra napadaca a npr jedan Marco Materazzi koji je stoper je u karijeri dao 56 golova!
Nevjerovatno ako je ovo istina da ovo dovodimo, fuj !
Grujinho
05-08-2010, 09:08
bit če zamjena na krilnim pozicijama...on nije tipični napadač kao milito naprimer...nisam ni ja baš sretan što dolazi (nije ni sugirno da če doči) ali tako je kako je...
mourinho
05-08-2010, 10:07
I jos samo na to da dodam da ne znam cemu dolazak ovakvih igraca u sampiona Evrope..razocaran
Pa da sjedi kao zadnja rezerva na klupi, a da se pri tom ne buni. Uci ce u igru ako svi budu osakaceni, otprilike nesto kao Arnaut prosle sezone... mada i za mene potpuno nepotrebno... tu je Biabany kao cetvrti napadac.
Na ovo gore se nadovezuje ono sto ja uporno govorim za Robinja, ne mozete ocekivati da dodje u Inter i da sjedi na klupi...
ma nije losa opcija za klupe ovaj Sculli,meni se samo ne svidja sto ima 29 godina...
i da Rafa je shvatio kolko nam Maicon znaci i valjda je porucio MM da zaustavi pregovore sa Realom i da ga ne prodaje...:)
Forza_Grande Inter
05-08-2010, 12:36
kakav Sculli ljudi ba, kakvo to pojacanje to samo moze biti oslabljenje i na koje on mjesto da dodje pretpostavljam ako ide Balo da bi po krilu mjenjao Pandev ili Biabianya a ni za zivu glavu taj da nam igra u prvoj postavi ma donji smo.....ne znam kako smo krenuli opasno saradjujemo sa Genovom u vezi transfera ali samo Sculli meni se na svidja....doduse slabo sam i upratio tog igraca al bez obzira mislim da nema mjesta u prvih 11...samo moze kup tekme igrati....
il magico nema to veze koliko ima godina i Milito i Motta imaju 30 pa vidi ih, i to kad su dolazili kod nas, a znamo da je Motta imao povreda teskih...otkud ti ta info za Maicona nadam se da ce ostati....i sta je s onom cetvoricom hairlija hocel letiti iz kluba :D
InteristaSA
05-08-2010, 12:45
Polako ljudi dajte mu sansu..da nisu nesto vidjeli u njemu nebi ga Branca ni dovodio..kad se sjetim prica o Militu kad je dolazio:D:D sta znate mozda se Sculli pokaze kao dobar..zato bolje sacekat i vidjet kako ce se uklopiti..nije atraktivan al sigurno bi mogao pomoci i dovode ga kao zamjenu znaci nece imat neku pretjeranu minutazu...
Balotelli#45
05-08-2010, 12:51
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4YqT5QAjw5Y&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4YqT5QAjw5Y&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
sto ja bi voleo da dodje,nije on los,BOMBER DI CALABRIA :sivi:
RETTIFICA DAL GENOA su Gasperini: «Non ha mai affermato che Sculli č dell'Inter»
mourinho
05-08-2010, 13:45
E da bog da da je ovo istina, ako jest, bravo Rafa
Maicon Move To Real Madrid Faces Further Obstacles As Rafael Benitez Wants To Keep Him At Inter - Report (http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/05/2056883/maicon-move-to-real-madrid-faces-further-obstacles-as-rafael)
dosta pozitivne reakcija mnogih strucnjaka za mercato dolaze u vezi transfera Scullia u Inter...kazu da je to odlican poso,s obzirom na cijenu (6mil.eura) i na drugu opciju (Kuyt,stariji i skuplji 10 miliona od Scullia) koja se dovodi s nama u kontekst...
inace transfer Balonje nikako da se ostvari zbog tog sto onaj DEBIL raiola trazi previse para,cim se taj transfer ozvanici i Sculli bi trebo postat igrac Intera.
a stvarno bi bilo odlicno da Maicon ostane :)
E da bog da da je ovo istina, ako jest, bravo Rafa
Maicon Move To Real Madrid Faces Further Obstacles As Rafael Benitez Wants To Keep Him At Inter - Report (http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/05/2056883/maicon-move-to-real-madrid-faces-further-obstacles-as-rafael)
3mjeseca se navlace oko plate i maicon pristane i onda inter da odustane...nema smisla :D
DenchiNL
06-08-2010, 10:56
3mjeseca se navlace oko plate i maicon pristane i onda inter da odustane...nema smisla :D
jel ima smisla da im je sad puno 28 mil. ????
ja im ga više ne bi dao ni za 39,99 mil.
a za scullija , ne kontam , ???
na stranu što je juventino, ali šta će nam??
Pandev je tu, još Mario ako bi ostao ??
nismo nikog prodali od ovih levata viška,
a ne čini mi se nešto bolji?
Balotelli#45
06-08-2010, 12:16
ostanu maicon,balotelli odu suazo,obinna,burdisso,rivas....... dodje mascherano...mercato snova :D
jos jedan igrac koji ce postati visak, pa se vuci po klupi i posudbama ..dok mu ne istekne ugovor ili ga damo onome ko je spreman dati par eura za njega ..
bolje je ostavit (ne slati na posudbu) jednog od ovih sadasnjih visaka ..
jel ima smisla da im je sad puno 28 mil. ????
ja im ga više ne bi dao ni za 39,99 mil.
oni nikad nisu ni nudili 28mil...vec 20+igrac ili 25mil SA BONUSIMA
Esquivel
06-08-2010, 17:44
Inter je odbio novu ponudu Reala za Maikona, koja je iznosila 26 miliona evra. "Kraljevi" su dodali dva miliona na prvobitnu ponudu, ali ni to nije bilo dovoljno Masimu Moratiju koji je jasno odredio cenu za beka - 30 miliona. Posle puno peripetija navodno je Maikon sve dogovorio sa "kraljevima" i čeka se samo zeleno svetlo Intera.
djenova nam dala velikog motu i sjajnog milita,tako da ko zna,mozda i skuli bude pravi pogodak :sivi:
S tim sto su ova dvojica nesto u zivotu uradili a ovaj Skuli ne moze za haustor igrati.
filip.sk
06-08-2010, 20:30
Liverpul se dogovorio za Poulsen, sta znaci da cemo mi uzmeti Mascherano.
pa i genoa hoce da se rijesi viska xD
djenova nam dala velikog motu i sjajnog milita,tako da ko zna,mozda i skuli bude pravi pogodak :sivi:
da al je su zato dobili brdo love za ta dva igraca.....a za ovog hoce 10 samo heheheheheh
a nera onaj tvoj hernanes za kojeg je "barca nudila 20mil" i "potpisao za inter" je otisao u lazio za 13mil i to vjerovatno na 100 rata hahahahaha
Balotelli#45
08-08-2010, 01:09
kakve veze cena ima sa tim kakav je igrac,pa mi smo tolko Sneijdera platili mozda koji milion vise
pa ima veze cijena ako neko punudi 20 a ode za 13 hehehehe
nego evo jedna vijest koja je dosla s naseg sajta
http://www.football-italia.net/aug08h.html
The Corriere dello Sport makes the shock claim that Inter want Antonio Cassano, but would have to complete the transfer within 10 days.
corriere malo gledao nasu temu i vidjeli dres cassano pa odmah stavili da ga inter trazi hahah
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:33 ----------
file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.pnghttp://img705.imageshack.us/img705/7664/641c.jpg
Cesare Prandelli held his first training session as Italy Coach today. “Antonio Cassano will be a focal point, while Mario Balotelli can convince people.”
filip.sk
08-08-2010, 18:24
Maicon ipak ostaje?
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=it&u=http://www.fcinternews.it/&ei=rI0eTIbxGIuNOKC7_esL&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCQQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dfcinternews%26hl%3Den
mourinho
08-08-2010, 21:56
Ako je filipe ovo tacno, onda sta reci osim svaka cast Presidente (i Rafa naravno).
Serie A
Inter povukao Maicona s tržišta
Ime Douglasa Maicona skinuto je s Interove transfer-liste i kakva god ponuda stigne za brazilskog nogometaša, evropski i talijanski prvak neće ga prodati.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/100808057.jpgDouglas Maicon
Pišu to talijanski mediji podsjećajući da je samo visina njegove plate dijelila Maicona od potpisa za madridski Real, budući da su se dva kluba sporazumjela oko visine odštete (spominje se 28 miliona eura).
Kako bilo, posljednjih nekoliko dana Interov trener Rafael Benitez i kapiten ekipe Javier Zanetti desnog su odbrambenog igrača kroz medije molili za ostanak u klubu.
Nakon svega reagirao je i predsjednik kluba Massimo Moratti koji je na sastanak pozvao sportskog direktora Marca Brancu i nakon razgovora s njime donio odluku da se Maicon povuče s tržišta bez obzira na to koliku će platu Real ponuditi Maiconu.
nesto ovako je bilo i za ronalda i ibrahimovica....
Grujinho
08-08-2010, 22:57
ovde postoje dva moguča scenarija...ili je maicon stvarno povučen iz tržišta ili je to igra sa kojom naši žele natjerat real da daju onih čuvenih 30m€, koliko su naši od početka željeli
filip.sk
09-08-2010, 05:19
I Morati je izjavio da Maicon ostaje u Inter, takodje i Bronzeti(market expert) je izjavio kao Maicon ostaje.
Al ipak ja necu biti siguran do pocetka sezone.
Grujinho
09-08-2010, 07:41
I Morati je izjavio da Maicon ostaje u Inter, takodje i Bronzeti(market expert) je izjavio kao Maicon ostaje.
nadam se da je tako...nema smisla prodavati maicona, a pogotovo ne za cijenu koju je real nudio...tako da bolje da ostane, samo da bi još mario ostao, ali njegov transfer je blizu ostvarenja nažalost
ITA repka se skupila ovih dana, Prandelli je na zadnjem treningu napravio dve ekipi. ITA 1 i ITA2, u prvoj ekipi su igrali svi "najbolji", među njima su bili Cassano i Balotelli. Balotelli je blistao, iznudio penal i zapisao asistenciju (de rossi zabio).
mourinho
09-08-2010, 09:45
Ovaj tekst najbolje objasnjava sve oko Maicona
Super-Agent Ernesto Bronzetti Claims That Maicon To Real Madrid Is "Definitely Off" (http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/08/2061902/super-agent-ernesto-bronzetti-claims-that-maicon-to-real)
dscholle
09-08-2010, 10:01
nadam se da je tako...nema smisla prodavati maicona, a pogotovo ne za cijenu koju je real nudio...tako da bolje da ostane, samo da bi još mario ostao, ali njegov transfer je blizu ostvarenja nažalost
ITA repka se skupila ovih dana, Prandelli je na zadnjem treningu napravio dve ekipi. ITA 1 i ITA2, u prvoj ekipi su igrali svi "najbolji", među njima su bili Cassano i Balotelli. Balotelli je blistao, iznudio penal i zapisao asistenciju (de rossi zabio).Šteta što nije zvao i Tottija, Mario i on bi se ljepo nadopunjavali:D
Prodat smradotellia, a ostavit Maicona i da jos dodje Cassano, pa to bi bio mercato iz snova...
Prodat smradotellia, a ostavit Maicona i da jos dodje Cassano, pa to bi bio mercato iz snova...
To bi bilo samo tako (Y)
Btw šta je bilo s transferom sagne ?! :what:
Grujinho
09-08-2010, 13:20
ma kakav sagna, ovaj neče u inter, zapravo zasada blizu Intera samo Mascherano...ako maicon ostane, nijedan bek neče doči a ukoliko bi otišao bastos bi bio prvi pick
Balotelli#45
09-08-2010, 13:28
lako moze da se desi ko stao sam ja reko,ostane maicon,ostane balotelli dodje mascherano .... mercato snova :D
Inter, Kuyt pista quasi accantonata
MM o super mario, petar pan.....
http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/inter/2010/08/09-123773/%C2%ABMaicon+resta+all%27Inter.+Cassano%3F+Ha+tant a+classe%C2%BB
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
btw u rep italije cassano je dobio 10 (broj dresa) a mario 9
Nece biti izgleda nista od Cassana. Ukoliko ode Mario, stizu Masch i Sculli, i to je to sto se tice transfera.
Moratti je reko da sad Maicona ne bi dao ni za 30 miliona eura...KRALJ ! a isto tako je reko da je Mascherano preskup ( uh ako ne dodje :crazzy::crazzy: )...
ma treba se nesšto dovesti , ima poprilično starih igrača ponajviše u odbrani :)
a cassano bio pravo osvježenje u napadu :)
Inter boy
09-08-2010, 17:05
mascherano bi trebao u ovoj sedmici da napokon stigne.
filip.sk
09-08-2010, 17:46
Page 999 :D
I Cassano nece doci kod nas, to je izjavio i njegov Agent.
Jaw kako je to romanticno :sivi:
Massimo Moratti Admits Inter Lack The Financial Resources To Sign Liverpool Midfielder Javier Mascherano ..
Massimo Moratti priznaje nedostatak novca za kupovinu Macherana ..
Wtf? :crazy:
ne ode mi post na 1000 stranicu :omaj:
Ma boli me briga koji je razlog samo nek ga ne dovodi :D
on ako ne dodje to ce za mene bit savrsen mercato :D
i 1000 :D :crazzy:
Forza_Grande Inter
09-08-2010, 18:55
znaci definitivno nam ostaje MAicon.... greaatttt, jos samo otjerati burdissa, suaza, mancinia i rivasa :D i savrsen mercatoooooo
Posle levonogog Ešlija Kola, Madriđani nisu uspeli da dođu do željenog igrača ni na drugoj bekovskoj poziciji.
http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/791/v179109p0.jpg
Majkon ostaje u Interu, saopštio je predsednik evropskog i italijanskog šampiona Masimo Morati.
U jednom trenutku je izgledalo da će se brazilski reprezentativac pridružiti Žozeu Murinju, pod čijim vođstvom je briljirao prošle sezone, ali sada je Morati izjavio da Real "nije dovoljno želeo" da ga dovede.
"Potvrđujem da Majkon nije na prodaju. Da ga je Real stvarno želeo, više bi se potrudio da realizuje transfer", objasnio je Morati.
Prema njegovim rečima, "Majkon nigde ne mrda, jer je veoma dobar igrač, potreban Interu".
"Ima odličan odnos sa navijačima i bilo bi nam teško da ga se odreknemo. Real očigledno nije razumeo koliko nam je on važan. Žao mi je što se Majkon našao u ovakvoj situaciji, ali verujem da je sada srećan što ostaje".
izvinjavam se ako ima vec negde
mourinho
09-08-2010, 22:25
Morati:
"There has been no change of idea, I have taken the player off the transfer list," said Moratti. "Other clubs have been after Maicon and other players, but I consider him such a strong player that I don't want to sell him. The player's attitude in this period was fundamental."
a usta su onda otisli silni novci sponzora i od uefe za osvajanje lp ??? cuj nemaju kesa za maskerana nismo mi milan :D nije nama nikad kes bio belaj a massimo mogo si bolju laz sklepat da ne dovedes ga :D ne tako javno da nmas brukas :P
filip.sk
10-08-2010, 07:03
Imaju kes al Moratti nece da trosi puno poradi ona novo pravilo financial fair play :D
Il Trattore
10-08-2010, 09:41
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/08/09/2063444/atletico-madrid-star-diego-forlan-flattered-by-inter-link
di si bija ima 5 godina,sad je kasno
a usta su onda otisli silni novci sponzora i od uefe za osvajanje lp ??? cuj nemaju kesa za maskerana nismo mi milan :D nije nama nikad kes bio belaj a massimo mogo si bolju laz sklepat da ne dovedes ga :D ne tako javno da nmas brukas :P
to je lova od prosle sezone...nemamo za ovu :D
dscholle
10-08-2010, 12:35
Moratiju je izgleda došlo iz dupeta u glavu, da se u nogometu može i nešto zaraditi, al mi je sad jedino krivo što je Joseu kupovao što god mu je palo na pamet, a Benitez zasad nije dobio ni jednog igrača po svojoj želji.Eto jedino mu se smilovao sa Maiconom.
evo šta je inter za sada napravio za mercato:
Philippe Coutinho (Vasco) 3.800.000 €
Jonathan Biabiany (Parma) 5.000.000 €
Ricardo Quaresma (Besiktas) 7.300.000 €
Attila Filkor (AC Mailand) 1.000.000 €
Cristian Daminuta (AC Mailand) 1.000.000 €
Rene Krhin (FC Bologna) 3.000.000 €
Luis Jiménez (Ternana Calcio) 4.200.000 €
uz to liga prvaka...ako još bude prodaja balonje..i onda da mi nemamo nekih 20 ak milijuna za pojačanja ....molim vas lijepo...jedino onda što je logično je da klub ima dugovanja dosta i rupa u financijama koje ce moratti ove sezone pokrit...i malo više zaradit...ali da izjavi da nema novaca za masch...pa to je previše...ne mora biti baš za masch..već da je bilo koji drugi igrač ovdje u pitanju opet mi ne bi bilo jasno..
Moratiju je izgleda došlo iz dupeta u glavu, da se u nogometu može i nešto zaraditi, al mi je sad jedino krivo što je Joseu kupovao što god mu je palo na pamet, a Benitez zasad nije dobio ni jednog igrača po svojoj želji.Eto jedino mu se smilovao sa Maiconom.
Ovo boldirano nije tacno. Uz to Rafa je unistio Liverpool svojim transferima, tako da je dobro da mu nista ne dovodi.
Ovo boldirano nije tacno. Uz to Rafa je unistio Liverpool svojim transferima, tako da je dobro da mu nista ne dovodi.
Slažem se u potpunosti ,ne treba rafi davat novac za pojacanje jer sjebe sve u bezveze igrače :S
unistio je liverpool ,sa pojacanjima ..ima (Y) ekipu al treba tu još 2 ili 3 mladjih igrača :P
i po meni on je trener samo za velikih utakmica :)
nama realno i ne treba novih igraca...par osvjezenja (Coutinho,Biabiany) i jos jedno ili dva pojacanja (Sculli i ? ) i to je to...a Moratti je izjavio da dok ne proda neke igrace nema kupovanja jer se mora mislit na financial fair play...
opet ti kazem nemoj mi sculija u pojacanja :P
polako,vidjet ces da je dobar igrac... :D
a izgleda da je Mascherano blizu Barce:crazzy::crazzy::crazzy::crazzy::crazzy:
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.