View Full Version : Glasine o transferima
ko ce ga to mijenjat?Kuyt?Forlan? starci koji mogu odigrat 2,3 sezone najvise,a ovaj majmun je mogo odigrat 10... tesko cemo mi ubost sa transferima ko ove godine zato odlazak 2 vazna igraca predstavlja veliki udarac,da jedan ide pa ajde neka al obojica :omaj:
Zanetti27
24-07-2010, 18:05
biabiany par godina stariji od njega i moze igrati pozicije koje igra mario...
coutinho isto godiste,mozda mladi,moze igrati iste pozicije kao i mario
Zlatane, ja sam siguran da nasi nece dati tolike pare za njihovog Javiera, a posto igrac nece da dolazi ni na treninge, ja bih poslao ultimatum 25m funti uzmi ili ostavi.
Mirza, daj ne pretjeruj..
Bia moze igrat,to se slazem i nadam se da ce bit otkrovljenje sezone jer mi se jako svidjo u Parmi...
dok je Coutinho klasicna desetka,ili ti ga trequartista on nije za krila ili napadaca...
bolje ne dovodit nikog i dat sansu Biabianyu nego dovest Forlana ili Kuyta (ovcu :D )
Zanetti27
24-07-2010, 18:12
Bia moze igrat,to se slazem i nadam se da ce bit otkrovljenje sezone jer mi se jako svidjo u Parmi...
dok je Coutinho klasicna desetka,ili ti ga trequartista on nije za krila ili napadaca...
bolje ne dovodit nikog i dat sansu Biabianyu nego dovest Forlana ili Kuyta (ovcu :D )
uuu to svakako,nisam za dovodenje forlana,a bas niti kuyta.
prizeljkivao sam da se biabiany vrati,jer ono sta sam ga gledao u parmi me je odusevio.a i strasno je brz,brzi od maria
Esquivel
24-07-2010, 18:14
Nemojte se puno oko transfera opterecivati,necemo sad mi prodajom dva igraca pasti na niske grane,i trzati da osvojimo neki trofej.Znate kako se kaze "koga nema bez njega se moze" :)nece MM i ostali dozvoliti da od evropskog sampiona postanemo sasvim obican tim u Evropi,a i u Italiji. :)
Quaresma#7
24-07-2010, 18:43
Čika Moratti hoču Kuna :D
haha :D sto mi je to poznato xD al eto, ako Marija prodamo, mozda nas usreci cika Massimo :)
Grujinho
24-07-2010, 19:44
samo nam još ovaj pokemon treba.... :)
Maiconov otac izjavio da je Maiconu san da obuće bijeli dres Reala. Nakon što je osvojio s Interom sve, sada izgara od želje da igra za Blancose.
Izgleda da smo ga dobro procjenili, lik se krije iza oca kojem govori da daje ove izjave. Sramota!
Quaresma#7
24-07-2010, 21:06
Mislim da on neče direktno da kaže da hoče u Real pošto bi se verovato onda navijačima zamerio i sad moraju drugi govoriti umjesto njega.
Inter boy
24-07-2010, 21:10
Nema hrabrosti. Što se mene tiče ako ima "toliku" želju za Realom neka ide. Pare u džep i cao. Balo je vec bivsi ;)
Esquivel
24-07-2010, 21:34
Sta bi sa onim Aguiregaray-om?
InteristaSA
24-07-2010, 22:10
:D haj uredu..uz duzno postovanje prema biabiany i pogotovo Coutinhu koji i neigra njegovo poziciju..ako mozes porediti njih s jednim Baloteliem koji je treci strijelac osvajaca Serie A,Cupa Italije i Lige prvaka..onda uredu..drugo je sto ti njeg mrzis..al reci da postujes njegove fudbalsko umijece a ne ljudske osobine kakav je ko covjek...nemoj da se vise s tobom raspravljam zamolio bi te...
Sta bi sa onim Aguiregaray-om?
nesto u akciji...moramo cekati da nera to objasni:D
nesto u akciji...moramo cekati da nera to objasni:D
Sve zavisi od Maicona. Ako on ostane, ovaj nema sto dolaziti, jer tu su: Douglas, Santon, u perspektivi Faraoni, a i Javier moze igrati tu poziciju. Previse. Ovako se ceka sto ce biti s Kolosom.
drugo je sto ti njeg mrzis..al reci da postujes njegove fudbalsko umijece a ne ljudske osobine kakav je ko covjek...
dosadan sam i ja vise sa njim, ali ovo ne mogu da shvatim...
kakvo fudbalsko umijece, sta je on to pokazao da se njega postuje,lik je totalni ne profesionalac na terenu, nema neke rezultate iza sebe, i tek mu je 19 godina, dakle treba on jos pure jesti da se njegovo fudbalsko umijece postuje...
previse ga i vi dizete, jer realno ni pola nije od toga koliko ste vi njega navikali...
U ponedjeljak trebalo da se zavrsi transfer Maicona.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23796
isto tako u ponedjeljak il u utorak treba ocekivat potvrdu za balonju...
ma divno ! sve je bajno,samo nek je pare uzet...
InteristaSA
25-07-2010, 01:50
dosadan sam i ja vise sa njim, ali ovo ne mogu da shvatim...
kakvo fudbalsko umijece, sta je on to pokazao da se njega postuje,lik je totalni ne profesionalac na terenu, nema neke rezultate iza sebe, i tek mu je 19 godina, dakle treba on jos pure jesti da se njegovo fudbalsko umijece postuje...
previse ga i vi dizete, jer realno ni pola nije od toga koliko ste vi njega navikali...
Vala si upravu vise samo o njemu..haj dobro ako ti kazes da nema neke rezultate onda si upravu.s skoro minimalnom minutazom dati 13 golova neznam vrijedi li ista pricat,dokaz je da ga svi veliki klubovi zele u svom timu..nema potrebe da ti ista vise pricam i i ako mislis da nije neki igrac.ok nema problema tvoje misljenje!!!ja nemislim tako mislim da ce pokazat svima tek sad,al dobro vrijeme ce pokazat!!
ma divno ! sve je bajno,samo nek je pare uzet...
Marija prodaju znate vec zasto.. Dok ce se Maicon pokajati, vidjet cete..
---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:53 ----------
Ja sam najvise razocaran u deal Douglasa, samo €28m. Ja ga nikad ne bih dao ispod €35, a stavio bi da je €40m. Nasi stavili na 35, spustili na 30, i na kraju ga dali za 28, a ovi od samog pocetka davali 22, 25 - znaci oni su napravili bolji posao, hej, Realovi napravili bolji posao - 3m vise dali, a mi 8 spustili. Sramota, i mi moguci svjetski prvaci..
InteristaSA
25-07-2010, 02:19
Dera nebitno jel 28 ili 35 isti djavo,opet ces ostat bez najboljeg beka u timu i sta dovesce 3 puta losijeg za 5 m eura manje nego sto su prodali Maicona,e to ce biti najveca tuga ove sapunice!!
Ja hocu ovog borca :(:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gurdAjjEJkU&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gurdAjjEJkU&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Nevjerovatno ako se za Balotelija moglo ocekivati da ce otici sto je pokazivao van terena i bacanjem svetinje, ne shvatam kako Maicon ima obraza da ode, poslije onakvih izjava i poslije pogodka protiv Juventusa.
Cijelo vrijeme je pricao kako voli samo Inter i ostala sranja sada odjednom je Real ispunjenje svih njegovih snova, fuj!
Jebe se meni koliko ce para uzeti 5 ili 50 miliona niko nece te pare od nas sa foruma uzeti, samo ne shvatam cemu prodaja svih igraca, slazem se za to kome se god ne svidja u Interu neka ide ali ne kontam u cemu je fazon otici iz kluba koji je medju 5 najajcih na svijetu i kluba koji je prosle godine sve osvojio!
Jos ako dodje onaj koljac Mascherano lijepo ima da odem u Milano i nekom se mame najebem!
Drzim te za rijec Dejo, ovo ako Javier dodje :). Zanetti, Cambiasso i Milito su mu vec pozeljeli dobrodoslicu, pa ti izaberi kome ces mamu j..
Na pitanje zasto zele da odu - pa vjerovatno sumnjaju da mozemo napraviti nesto bolje (ne kazem ponoviti, jer govorim i o transferu Ibre, ali pokajat ce se i ovaj saban) u buducnosti :P.
Grujinho
25-07-2010, 04:05
Inter kao da se raspada....otišao trener, skoro cijeli stručni štab, otišao Oriali, odlaze bitni igrači...
jebote ovaj Moratti kao da je jedva čekao da inter osvoji i sada se opet preserava...jebote pa mi smo evropski prvaci, mi imamo najbolju ekipu, zašto prodavati? (PRODAJ PRVO BURDISSA I OSTALE KONJE) Još bolje pitanje zašto prodavati izravnim konkurentima? a najbolje pitanje ZAŠTO PRODAVATI ISPOD CIJENE...jebote nas i real može zajebat, real koji preplati svakog igrača, če sada dobiti najboljeg lijevog bočnog igrača NA SVIJETU za manje od 30m€...pa mi bi za Abidala dali toliko :D...a isto igrači kao da bježe od Intera, kao da smo mi neka mala ekipa...čuju za real i odma se pretvaraju u neke pedere prodali bi oca za transfer u real, kao da su bogovi tamo..
neču ništa da kažem, dok ekipa ne odigra par utakmica i dok se ne počne prvenstvo, možda Benitez i Branca sve to slože, još uvijek imam povjerenje u njih, ali ne sviđa mi se ovo, ni malo...
jeste videli Barcelonu...pitaju bilo kojeg igrača, želi li u drugi klub, i svi odgovaraju: "zašto bi napustio barcu, ovde imam sve, najbolja smo ekipa u španiji, borimo se za sve moguče trofeje, bio bi lud da odem"...
a Inter osvoji sve moguče, i kažu par igračima da se Real zanima za njih, i svi odma "Real? Sanjam o realu, ako se klubovi dogovore, odma bi potpisao"
ne razumem ovo...
Pa jel kriv Moratti sto to izjavljuje Maicon, a da u Barci takvo nesto neki igrac kaze, odmah bi bio na prodaju ;). Vjeruj mi da grijesis oko raspadanja kluba..
Grujinho
25-07-2010, 04:15
znam da griješim, ali ovako šampionska ekipa se "raspada", treba sve izpočetka izgleda...ja sam mislio da čemo samo nadgrađivat to što je Jose stvorio u ove dve sezone, ali izgleda idemo drugim putem....
što se tiče izjava, čudi me još uvijek...manchester osvoji CL i svi žele igrati i dalje u evropskom šampionu, a naši biježe, kao da ih ovde psihički zlostavljaju :)
Pojedinci nisu vjerovali u tim, nego trenera. Kada malo bolje razmislis, jedini igrac (Ko svi? Ibra je ranije otisao.) koji tako misli jeste Douglas ;).
Grujinho
25-07-2010, 04:22
Kada malo bolje razmislis, jedini igrac (Ko svi? Ibra je ranije otisao.) koji tako misli jeste Douglas ;).
Naravno da ne svi, tako se kaže....ali evo Maicon bi odma otišao, Balotelli isto tako, ni Milito baš nije bio siguran da želi ostati, interes reala ga je veselio, a isto tako je htio veču platu (ne kažem da je nije zaslužio)...
dakle gubim dva vrlooo bitna igrača...morate da znate, da je nama maicon bio i branič i veznjak i napadač, pa on je zabijao, asistirao, probijao po krilu...i sada dva ofanzivna igrača prodajemo a dovodimo pravog defanzivca (mascherana)...
da vidim beniteza, ako je majstor, može posložit ekipčinu...ja još uvijek verujem u njega
Balotelli ide iz drugih razloga, jer je nepozeljan u timu. Ja vjerujem u upravu (sto ukljucuje i Rafu) i da ce sve na dobro izaci.
Grujinho
25-07-2010, 04:32
videcemo, i ja se nadam i verujem u ekipu, ali ne sviđa mi se kako stvari teku zasada...
plan je jasan, gradimo za budučnost...nadam se da če Santon i Coutinho dobiti šansu...još da je ostao Balotelli i smirio se malo, i da Ranocchia odigra dobru sezonu u genoi...kakva bi bila budučnost :)
Moratti, razocarat cu se ako cijenu ne vratis na €40m:
http://www.beneamata.com/showthread.php?t=1109
Mozda oni misle na buducnost, ali rano je za tim!
Grujinho
25-07-2010, 04:45
i to je jedna od stvari što me muči...prodavanje najboljih igrača, i uz to ISPOD CIJENE...ajd ako dobijemo velike pare, ok, neka ide, ali ovako....
Pa dobro, opet mi previse vjerujemo medijima, zadnja izjava Morattija povezana sa Maiconom je glasila - on nije na prodaju :). Dok za Balotellija znamo..
fazon je sto je maicon jos i prosle godine htio iz intera pa sjecal se ko one trakavice maicon ibra ?? kada je on digo se u oblake hocu iz kluba ako se vako nastavi sa ibrom dizanjem kao naj igrac ekipe(nesto u tom smislu kao nije jedina zvijezda ekipe) i trazio vecu platu zadovoljili ga kesom ostade sezonu a ovu eo osvojio i zeli sad da ide u real ko ga jebe ako hoce ja bi ga odma pustio cmaar !! padaju mi igraci intera sve vise i vise u ocima JEDINI igraci koji vole inter svim srcem i koji ginu za ovaj nas klub su zanetti i cambiasso i da polako wesko zavoljeva klub a ovi ostali nista ja ne vidim nijednog da gaji neke osjecaje eto razmislite malo ... :( a da zaboravio sam i dekia taj momak je neizmjerno pokazao da voli svoj klub i uvije kcu ga gotivit samo zbog toga kkako god igrao !! btw ne mislim na starosjedioce cordobu i marca oni su tipa javiera
Materazzi prije gine za klub nego Cambio ( ne smatram da on ne gine) ali svi Matrixa zapostavljate i ja ga zato postujem.
Slazem se i meni je pun qrc raznih Ibrahimovica,Ronalda,Balotellija i slicnih govnara koji ne cijene klub u kojem igraju i koji ne shvataju koji je taj klub velicina!
Il Trattore
25-07-2010, 12:44
u tim pricama tko voli klub nitko se ne sjeti Julia Cesara covjeka koji je izranjavan branija u jednoj od najbitnijih utakmica sezone prvoj protiv Chelsea.Julione legendo :cast::cast:
a sta se tice Maicona ja ga nebi pustia ispod 40M,pa Kolarov je prodan za 20
Naravno da ne svi, tako se kaže....ali evo Maicon bi odma otišao, Balotelli isto tako, ni Milito baš nije bio siguran da želi ostati, interes reala ga je veselio, a isto tako je htio veču platu (ne kažem da je nije zaslužio)...
dakle gubim dva vrlooo bitna igrača...morate da znate, da je nama maicon bio i branič i veznjak i napadač, pa on je zabijao, asistirao, probijao po krilu...i sada dva ofanzivna igrača prodajemo a dovodimo pravog defanzivca (mascherana)...
da vidim beniteza, ako je majstor, može posložit ekipčinu...ja još uvijek verujem u njega
A sta mislis sto bi otisli??????
Jel vidis da je jebena seria A u haosu!!!!jel vidis da ce jos malo i bundes liga da nas predje!!!STRASNO!!!nabroj mi sada igrace medju najboljima na svetu,dal igra neko u italiji,NIKO,i oni sto igraju polako prelaze u englesku i spaniju!prosle godine otisao kaka,ibrahimovic!ove god isto,sve potencijali i pravi majstori,maicon balotelli i ostali naravno!!!!evo ti primer i kolarov,hteo je da igra u italiji,ali sto bi se drkao tu kad moze u Man city u najacu ligu trenutno na svetu!!!!evo i jebeni mourinho je otisao,zato sto ne moze da podnese vise jebene novinare i takav fudbal,jednostavno mu se ne svidja,i gde je otisao ???????? naravno u spaniju,a gde ce posle ??????? naravno u englesku!!!!JBG to je realnost,nadam se da ce se seria A vratiti na stare staze i biti kao pre!!!evo pogledajte jebeni Bilan,propadaju lagano iz godine u godinu sve su gori i gori i to nesto govori!!!ne bi me cudilo i pato da ode negde,koji ce kurac u italiji!!!!
Pozdrav
Kuyt, Mascherano, Evra: prende forma l' Inter di Benitez
sjecate se rijeci beniteza....hoce da igra lijepo hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah aha
Maicon je valjda opet trazio povecanje plate i zato su obnovljeni razgovori sa Realom i zato cve vjerovatno i otic...
inace MM ocekuje da zaradi oko 100 miliona od prodaje igraca ovo ljeto : Balotelli i Maicon (65 miliona),Burdisso (8m),Muntari (14m),Mancini,Obinna,Krhin (13m)...a ocekuje se da ce potrosit 50ak na Mascherana i jos nekog igraca (Kuyt,Evra ili neki drugi ). sve radi finansijskog fair playa...
Enfant Terrible
25-07-2010, 13:09
CAX, pogodio si u srž. Jednostavno Serie A nije više nikome zanimljiva. Imaš Inter sa vrhunskim igračima, i onda 10 klasa ispod dolazi Juventus, Roma, pa još tri klase ispod dođe Milan, jedan od najtrofejnijih klubova na svijetu.
Stadioni oronuli, truhli, nije se niti jedan izgradio od SP-a 1990 u Italiji (a to je bilo prije 20 godina). Osim što se raspadaju, stadioni su poluprazni. Ultrasi svugdje skoro divljaju, vlasti im ne mogu stati u kraj, ljudi iz vlastite sigurnosti ne dolaze. U Italiji je ne moguće vidjeti porodicu na stadionu kako gleda utakmicu i provodi vrijeme, kao što to u Engleskoj rade. Oni su pametni, praktički istrijebili huligane, napravili ambijent da ljudi mogu doći s porodicom i da im bude fino, da budu sigurni. A Italiji su mnogo primitivni ostali po tom pitanju.
Isto tako, porezi u Italiji "zaklaše". Godinama se vode razne borbe klubova sa vlastima u Italiji kako bi ublažili poreze i privukli dobre igrače u Serie A, ali ništa. Klub mora izdovjiti mnogo više novca za plate ukoliko hoće da budu konkurenti sa klubovima iz ostalih liga, a u doba finansijske krize, to je prosto ne moguće. Pa tako i jedan Milan grca, Roma već godinama uzima samo polovnjake.
Materazzi prije gine za klub nego Cambio ( ne smatram da on ne gine) ali svi Matrixa zapostavljate i ja ga zato postujem.
Niko njega ne zapostavlja, zapravo, on mi je jedan od najmilijih, ali posto nije prvotimac, nece biti ni kapiten.
Enfant Terrible
25-07-2010, 15:36
Evo nama pojačanja: Burdisso blizu dogovora sa Juventusom :D
Cannavaro, mami-u mu.
---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 14:41 ----------
U Cityju rasporadaja, ja predlazem upravi da uzmu Stephena Irelanda ili Wright-Phillipsa za male pare.
Quaresma#7
25-07-2010, 16:33
Neka ide samo da ga moje oči ne vide više u Interu.
Zanetti27
25-07-2010, 16:36
Cannavaro, mami-u mu.
---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 14:41 ----------
U Cityju rasporadaja, ja predlazem upravi da uzmu Stephena Irelanda ili Wright-Phillipsa za male pare.
ne znam za irelanda,ali bio bi za wright philipsa
InteristaSA
25-07-2010, 16:46
Ireland j igracina..ako mu je cijena prihvatljiva doveo bi ga a wright philips je muha bez glave..taj je glup koliko je brz a poprilicno je brz..
nemojte otpada svega vam,kakav SWP i Ireland molim vas??? mi smo EVROPSKI prvaci,necemo valjda kupit otpad od nekih kvazi klubova ?
InteristaSA
25-07-2010, 16:50
nemojte otpada svega vam,kakav SWP i Ireland molim vas??? mi smo EVROPSKI prvaci,necemo valjda kupit otpad od nekih kvazi klubova ?
Ujednu ruku si upravu al dovesti npr Irelanda koji je mlad perspektivan..po meni nebi bilo lose rijesenje.nema veze sto je kako ti kazes otpad pa nama okosnicu tima cini otpad iz Madrida(Samuel,Cambiaso)nemora to nista da znaci.bitno je da se pokusavaju dovesti mladi kvalitetni igraci a primjer Irelanda je upravo to,mlad kvalitetan!!
Ireland j igracina..ako mu je cijena prihvatljiva doveo bi ga a wright philips je muha bez glave..taj je glup koliko je brz a poprilicno je brz..
Cijena za Irelanda je €15m, ovakve ponude su rijetke jer oni moraju rasprodati dosta igraca zbog nekih pravila u Engleskoj ligi. Man. UTD i Aston Villa u igri, Villa trazi njega i pare za Milnera.
Ovo neka stoji samo ovako, da ljudi procitaju sta pises :P. Pogledaj boldirano..
nije to kvalitet za nas,imamo mi jednog momka Marigu Irelandovih godina il mladji,koji nije nista slabiji...bolje dat sansu svojim igracima nego bezveze dovodit. a sto se tice dovodjenja iz Reala,svi igraci koji su dosli (izuzev mozda Cambiassa) su bili dosta priznati u svijetu fudbala,to sto su nasi znali koristit gluposti Pereza super za nas...
Dera ti bi kupio otpad iz Citya??? nek vide ljudi,da bome...ako ti je SWP igrac onda :cast: jedan od najglupljih igraca u zadnjih 5 godina koje sam gledo...Ireland i nije tolko los al Ireland i Inter ne mogu u istu recenic...
Vezu nas i za Godina,
http://www.dreamtransfers.com/2010/07/25/atletico-madrid-landing-diego-godin/
Mago, u istu recenicu ne mozes stavljati Stephena i Marigu ;). Druga stvar, obojica bi htjela na klupu, nisu toliko stari, a jako su dobri igraci.. Ja sam vise za Irelanda.
SWP skoro 30 godina,kloc obicni,covjek blage nema,samo trci i obori glavu...nidje vezze dera...kazem Ireland i nije tolko los al NEMA on sta trazit u Interu...ne kraju krajeva ne povezujemo se uopce s njima bzvze rasprava...
Mago, u istu recenicu ne mozes stavljati Stephena i Marigu ;).
Greska u koracima, mislim da ce Mariga da bude igracina. Bolji i od 'tvoga' Sulleya, pa i Irelanda. Uglavnom, mene se Stephen svidja, dobar bi bio kao alternativa, ali nemamo nikakvu potrebu za njim.
InteristaSA
25-07-2010, 17:05
Ako je cijena 15 m eura za Irelanda onda nedolazi u obzir.ja kontao rasprodaja:D djele igrace:D..mislio sam da bi ga mogli dovesti za jedno 6-7 m eura sto je po meni prihvatljiva cijena sve preko je previse,nebi bio igrac koji moze odma konkurisat za prvi sastav.a zamjena imamo koliko hoces na svakoj poziciji..znaci nista od Irelanda ni njemu slicnim:D
Ne povezujemo jer su tek izasli na prodaju i to za malu cijenu. Znaci nema sta traziti kod nas, a ima u Man UTD-u?
naravno da nema,mi smo trenutno jaca i bolje ekipa od Man.Utd...nas vezni red je super pokriven za razliku od Utd-ovog gdje su glavni igraca Fletcher,Carrick i Scholes koji ne moze jos dugo ;)
Greska u koracima, mislim da ce Mariga da bude igracina. Bolji i od 'tvoga' Sulleya, pa i Irelanda. Uglavnom, mene se Stephen svidja, dobar bi bio kao alternativa, ali nemamo nikakvu potrebu za njim.
Sta si ti pusio?
Moze Mariga biti dobar kao Pele :), ali nije isti tip igraca ;).
---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
Posto znam da ce biti djecijih pitanja, evo i djeciji odgovori:
1) Ireland igra ofanzivnije, meni prava zamjena za Sneijdera, Coutinho tek treca, ili druga kao krilni napadac.
2) Samo za Husku - cijena Marige 6m, Irelanda 14m na TM :sivi:.
et kako ti razmisljas.aaaaaaaaaaaaaaaaa. ti bi doveo tog Irelanda koji btw nije igro u Cityu na poziciji Sneijdera i dao mu priliku prije DRAGULJA Coutinha.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Upravo sam to ocekivao, djeciji protu-argument ;).
al ne kontam te svega mi,kako tako razmisljas??? sto smo onda dovodili Coutinha koji djavo? cuj Irelanda bi prije pustio,stvarno nekad imas fiks ideje :D
odo promjenit pelene ;)
Sta ako nas sve razocara (a doveli smo ga jer ima potencijala, jos je mlad - ne mora odmah igrati), ko ce mjenjati Sneijdera - Stankovic? Sta dodjemo do cetvrt finala i Wesely :D se ozlijedi na 3 mjeseca?
Jos jedan razlog zasto smo prvaci jer nismo imali puno problema sa povredama ove sezone, pogotovo u kljucnom djelu sezone (Chelsea nije imao Essiena...), govorim onih bitnijih igraca.
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:16 ----------
Nemojte misliti da ja imam nesto protiv Philippea, ali Stephen je provjereniji igrac.
Za poziciju trequartiste imamo 2 igraca,sto je optimalno (Wes,Cou)...za ne daj Boze tu je Pandev koji moze pokrit tu poziciju,nema potrebe bezveze gomilat igrace.a i Deki nije uopste lose rjesenje na toj poziciji...
Zanetti27
25-07-2010, 17:26
ne mozemo se oslanjati na mladog coutinha u LP
a kako se Milan mogo oslanjat prvo na Kaku,a sad na Pata..ako je kvalitet on ce to i dokazat,bez obzira na godine.
Rafa : "E' un giocatore che ha fatto benissimo finora, č un po' stanco ma č un ragazzo di qualitŕ. E' ottimo per noi e per i tifosi, č giovane ma puň essere importante per noi. Lui ci ha impressionati, č molto importante. Sicuramente č molto giovane, non parla benissimo italiano quindi ci vuole un po' di precauzione, tranquillitŕ".
mrsko mi prevodit sve al u glavnom kaze za njega da je zasad super radio i da ima kvalitet,mlad je i moze bit jako vazan za nas...Impresionirao me itd...
Enfant Terrible
25-07-2010, 17:40
Britanac u Serie A, to se rijetko viđa i to se nije baš pokazalo kao dobitna kombinacija. Ireland je dosta solidan igrač, nije loš ni malo, ali ja ga jednostavno ne bih u Interu, pogotovo ne za 15M€. Sneijder je koštao toliko, Ireland tih para ne vrijedi.
mislim da ce Mariga da bude igracina.
Za Marigu se slažem, on je ogroman potencijal i već sad je bolji od Muntarija. Poslije ovih špekulacija o Mascheranu, upitno je koliko će dobivati prostora, ali potencijal je neupitan.
Zanetti27
25-07-2010, 17:43
a kako se Milan mogo oslanjat prvo na Kaku,a sad na Pata..ako je kvalitet on ce to i dokazat,bez obzira na godine.
Rafa : "E' un giocatore che ha fatto benissimo finora, č un po' stanco ma č un ragazzo di qualitŕ. E' ottimo per noi e per i tifosi, č giovane ma puň essere importante per noi. Lui ci ha impressionati, č molto importante. Sicuramente č molto giovane, non parla benissimo italiano quindi ci vuole un po' di precauzione, tranquillitŕ".
mrsko mi prevodit sve al u glavnom kaze za njega da je zasad super radio i da ima kvalitet,mlad je i moze bit jako vazan za nas...Impresionirao me itd...
mi nismo milan...
ja nisam nigdje rekao da je coutinho promasaj,dapaca smatram da je decko jako talentiran i da ce izrast u igracinu.ali mi smo europski prvaci i nebi se trebali oslanjati u tako velikim i jakim utakmicama na ajmo tako reci "neiskusnog igraca"
Mislio si na ovo:
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=84263&postcount=192
Britanac u Serie A, to se rijetko viđa i to se nije baš pokazalo kao dobitna kombinacija. Ireland je dosta solidan igrač, nije loš ni malo, ali ja ga jednostavno ne bih u Interu, pogotovo ne za 15M€. Sneijder je koštao toliko, Ireland tih para ne vrijedi.
Zasto ovaj put da ne bude dobitna? Eh, Sneijder je greska decenije za Real, ako ti mozes naci boljeg igraca sada za 15m, javi :).
cassano 15mil ;) elano jos jeftiniji :)
Kada ima takav pregled u tjesnoj engleskoj ligi, kako onda da nema u nasoj sirokoj :P:
<object width="480" height="385">
<embed src="http://www.youtube.com/v/1HRph2r9wqI&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>
---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:51 ----------
cassano 15mil ;) elano jos jeftiniji :)
Predsjednik Sampdorije: Cassana ne bih prodao ni za 100m. ;)
Elano? Ma daaj.. Pa taj igrac ima 29 godina, igra u Galatasarayu :P. Odigrao 25 utakmica, zabio 3 gola i jednom ucestvovao u akciji gola.
je al je takodjer jedan od najboljih igraca brazila bio u kvalifikacijama za sp...na sp sjajno poceo i onda se povrijedio i brazil ispao ;)
mm.....mario vrijedi 100mil
mm ....ibra ide u barcu samo ako u inter dodje messi
zenit.....arsavin vrijedi 100mil
itd.....
cassanu u ugovoru stoji da moze otici za cifru od 15-20mil.....moze taj da prica sta god hoce
Pa dobro, slazem se da je Cassano bolji, ali uopste nisu isti tip igraca tako da ih ne mozes porediti :). Antonio je isto tako blizu produzenja ugovora, a i njegov personality je nepozeljan.
Pa dobro, slazem se da je Cassano bolji, ali uopste nisu isti tip igraca tako da ih ne mozes porediti :). Antonio je isto tako blizu produzenja ugovora, a i njegov personality je nepozeljan.
pa taj isti presidente kojeg si spomenuo je rekao da nema nista od produzenja :D
petar pan je igrac kakvog inter nema jos od 90 i neke
+ covjek navijac intera...samo sto ovi nasi iz uprave nisu zainteresovani i na kraju ce covjek da zavrsi u juventusu ili nekom sl
ireland nije igrac za intera...pa bolje dovesti nekog iz siene:P
personality???
maradona, ronaldo jedan, ronaldo dva, dinho, .......a nisu li to najbolji igraci svijeta svih vremena???
ireland nije igrac za intera...pa bolje dovesti nekog iz siene:P
personality???
maradona, ronaldo jedan, ronaldo dva, dinho, .......a nisu li to najbolji igraci svijeta svih vremena???
Zasto? Koliko si ga puta gledao?
Koliko ja znam, niti jedan nije hodao gol po terenu, ili se svadjao sa trenerima :P.
---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:08 ----------
Chelsea daje €25m za nekog iz Benfice da bude samo zamjena za Terryja ;).
Zasto? Koliko si ga puta gledao?
Koliko ja znam, niti jedan nije hodao gol po terenu, ili se svadjao sa trenerima :P.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Wl37NPpocWY&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Wl37NPpocWY&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
:D:D:D
al nebitno...nece doci dobri igraci...doci ce tamo neki lijevi..igraci koji unistavaju igru...takvi se traze :)
kakav crni ireland bre hehe kazes coutinho nije dovoljno dokazan :D oces reci da je ireland dokazan hehe mozda isto kolko i jimenez i njemu slicni :D
Ireland je igrao 5 sezona kao prvotimac u Premiershipu, dok je Coutinho odigrao jednu u Brazilu. Dakle ovaj je u Man Cityju igrao sa 18 godina kao prvotimac ;).
neka igra i dalje u Cityu....
Za tebe mogu samo reci Huska, Cou vrijedi 2,5m :sivi:. Nije lijepo da neke poredis prema TM, a sada ne :P. Lekcija?
Quaresma#7
25-07-2010, 19:34
Zbilja gde se nam izgubi Hamšik oko njega ne duha ni sluha ili Gurcuff, njega se more komotno dovesti za 20M€.
Kakvi Irlandi i Philipsi. Gde tu dvojcu nadješte.
Ireland je igrao 5 sezona kao prvotimac u Premiershipu, dok je Coutinho odigrao jednu u Brazilu. Dakle ovaj je u Man Cityju igrao sa 18 godina kao prvotimac ;).
e jes imo i u kakvom timu da bude prvotimac u to doba :D
Gourcuff kosta €25m, predsjednik kluba im rekao da nema nikakvih ponuda. Hamsik kosta i €30m. Vjeruj mi Q, ne mozemo pogrijesiti vise od Quaresme :D, duplo manje para je u igri.
Quaresma#7
25-07-2010, 20:41
Oni bi se trebali više fokusirati na te igrače
pa jednog hamsika kad bi doveli to bi bio san
Za tebe mogu samo reci Huska, Cou vrijedi 2,5m :sivi:. Nije lijepo da neke poredis prema TM, a sada ne :P. Lekcija?
sta sam ja rekao dera...kakav Cou...pojasni mi malo o cemu ti to...sta sam poredio...
a sto se TM tice nadji mi ti bolju stranicu sa cijenama igraca...ljudi(strucnjaci ) na osnovu statistike( a prate svu mogucu sto se igraca tice) procjenjuju vrijednost igraca, pa sad ti kako hoces...sigurno znaju bolje i od mene i tebe koliko koji igrac vrijedi...
Burdisso i Santon imaju istu vrijednost, dok je Zanetti za samo pola miliona bolji. Coutinho je tri puta slabiji, dok je Biabiany vrijedan kao i Zanetti. Ponavljam, to je valuation, ne cijena, dakle toliko po njima igrac vrijedi po kvaliteti.
Slazem se, to je mozda i jedini sajt, ali uporno ti govorim da se ne gleda samo statistika, jer ona zna zavarati, objasni mi pomocu papira zasto smo izgubili tamo protiv poslijednjeplasiranih.
Sta si ti rekao - ranije si poredio Forlana sa Pandevom i sl.
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
Izgleda da je ipak onaj Nigerijac sto se ranije povezio sa nama stigao u klub,
http://transfermarkt.de/de/obiora-nwankwo/profil/spieler_127769.html
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
Ko je ovaj - saaldo :D
http://transfermarkt.de/de/matteo-lombardo/leistungsdaten/spieler_83404.html
CAX, pogodio si u srž. Jednostavno Serie A nije više nikome zanimljiva. Imaš Inter sa vrhunskim igračima, i onda 10 klasa ispod dolazi Juventus, Roma, pa još tri klase ispod dođe Milan, jedan od najtrofejnijih klubova na svijetu.
Stadioni oronuli, truhli, nije se niti jedan izgradio od SP-a 1990 u Italiji (a to je bilo prije 20 godina). Osim što se raspadaju, stadioni su poluprazni. Ultrasi svugdje skoro divljaju, vlasti im ne mogu stati u kraj, ljudi iz vlastite sigurnosti ne dolaze. U Italiji je ne moguće vidjeti porodicu na stadionu kako gleda utakmicu i provodi vrijeme, kao što to u Engleskoj rade. Oni su pametni, praktički istrijebili huligane, napravili ambijent da ljudi mogu doći s porodicom i da im bude fino, da budu sigurni. A Italiji su mnogo primitivni ostali po tom pitanju.
Isto tako, porezi u Italiji "zaklaše". Godinama se vode razne borbe klubova sa vlastima u Italiji kako bi ublažili poreze i privukli dobre igrače u Serie A, ali ništa. Klub mora izdovjiti mnogo više novca za plate ukoliko hoće da budu konkurenti sa klubovima iz ostalih liga, a u doba finansijske krize, to je prosto ne moguće. Pa tako i jedan Milan grca, Roma već godinama uzima samo polovnjake.
Naravno, i to isto!!!!vidim da nekima nije jasno zbog cega igraci odlaze!!!!Samo to,nista drugo,verujte !!
Ma znamo mi svi, samo sto necemo to da priznamo, jer samim tim omalovazavamo nase poslijednje titule :D.
Burdisso i Santon imaju istu vrijednost, dok je Zanetti za samo pola miliona bolji. Coutinho je tri puta slabiji, dok je Biabiany vrijedan kao i Zanetti. Ponavljam, to je valuation, ne cijena, dakle toliko po njima igrac vrijedi po kvaliteti.
Slazem se, to je mozda i jedini sajt, ali uporno ti govorim da se ne gleda samo statistika, jer ona zna zavarati, objasni mi pomocu papira zasto smo izgubili tamo protiv poslijednjeplasiranih.
Sta si ti rekao - ranije si poredio Forlana sa Pandevom i sl.
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
Izgleda da je ipak onaj Nigerijac sto se ranije povezio sa nama stigao u klub,
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
sve to stoji,statistika moze znaciti sve, a nekada ne mora nista, ali zbog cega ti to meni sve nabrajas :D...
nisam nigdje nista spomenuo osim da ovaj tvoj ireland ostane u citiyu :D
Esquivel
25-07-2010, 23:35
Bas tako,to je realnost.Kao sto je realnost da iz takve lige dolazi prvak evrope:)jbg.nismo mi krivi sto je serija A u cvajtu :)
talijani su samo krivi za stanje u nogometu.....nevjerovatno je koliko su talenata upropastili samo zbog antinogometa i forsiranja nekih penzionera....naravno da niko nece to gledati....
al ovo nije tema za tako nesto......ponovo su pocele price za vucinica iako mislim da nema nista od tog transfera...iz jednostavnog razloga sto bi njegova cijena bila nekih 50mil eura....jer kad nam igraca kojeg mozemo dobiti free uvale za 20mil sta ce tek za vucinica
[/COLOR]Izgleda da je ipak onaj Nigerijac sto se ranije povezio sa nama stigao u klub,
Obiora trenira evo dvije nedjelje sa ekipom, eto ti na slike i snimke s treninga, Primaverin clan, a Lombardo je clan Intera godinama, ali uvjek ga salju po nekim pozajmicama. Nije neki talent :D
Jesi mi rekao :P. Ma saaldo bre :):
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/s8jSOeA4w0c&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/s8jSOeA4w0c&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Esquivel
26-07-2010, 01:00
Maicon Sr: My son can't wait to play for Real
Maicon menja agenta,a njegov otac se spominje kao naslednik Calienda:P:D
Znas li koliko je to staro?
Esquivel
26-07-2010, 01:10
Znas li koliko je to staro?
Znam.25 July 2010
Naslov je mozda isti(ili slican sa predhodnih tekstova,koji su bili na forumu).
Ista jbn novost, samo sto ti citas sa soccerwaya koji je zaostao i tek danas (jucer ako cemo preciznije) objavljuje tu novost.
Esquivel
26-07-2010, 01:13
Svi su slicni tekstovi oko Maicona,sto ne mora znaciti da je ovo "staro".(Naslov).Mozda je samo jedan naslov,a vise slicnih tekstova oko Maicona i njegovog oca.
Oj Boze, evo uporedi sabane:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/24/2040186/maicons-father-confirms-inter-players-anxiety-over-real
http://www.soccerway.com/news/2010/July/25/maicon-sr-my-son-cant-wait-to-play-for-real/
Esquivel
26-07-2010, 01:24
Sabane;),poruke su nam se poklopile.Da nisu klikno bih na tnx
Sta se ba poklopilo, ne buncaj nego klikni tnx :P.
Mario Balotelli je igrac Man Citya objavio je Sky,fali jos zvanicna potvrda...tako da adio Balonja :D 30 miliona + 5 bonusa...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23847
Esquivel
26-07-2010, 01:30
Ista jbn novost, samo sto ti citas sa soccerwaya koji je zaostao i tek danas (jucer ako cemo preciznije) objavljuje tu novost.
]Svi su slicni tekstovi oko Maicona,sto ne mora znaciti da je ovo "staro".(Naslov).Mozda je samo jedan naslov,a vise slicnih tekstova oko Maicona i njegovog oca.[/B]
Poruke su nam se prikazale u isti cas,pa si mislio da teram po svom,ovo boldano crno je trebalo da se nadogradi na onaj moj post,onda bi ja na ovo tvoje boldano crveno kliknuo "T":pozz:
Nish ja tebe ne kontam, ti si napisao "sto ne mora znaciti da je ovo "staro"". Ovim ti demantujes da je ta novost vec bila..
Balotelli#45
26-07-2010, 01:38
jebo moratti i sliku svoju,i sliku svoje dece i zene i tetke i sestre sve redom....i cela uprava koja ce da pusti balotellija i maicona,i koja ce da nas vrati u vreme kad nista nismo osvajali u Italiji a u Ls gledali ledja englezima
Ja koga stavim na avatar, on mora otici. 9-ka Barcelone, Mouriniho, evo sad i Balotelli...
Hmmm, nista bez da stavim Zanettia, ako mi on ne prekine tradiciju, niko nece :D
Kako si velik minus dobio od mene Vanja, znaci za tebe je Mario najveci igrac Intera?
EDIT: Ne mogu vjerovati da jos neki clanovi stavljaju tnx na njegov post cc.
Ja koga stavim na avatar, on mora otici. 9-ka Barcelone, Mouriniho, evo sad i Balotelli...
Hmmm, nista bez da stavim Zanettia, ako mi on ne prekine tradiciju, niko nece :D
stavi rafu il mascerana i kuyta ako dodju hahahahahah
ma opusteno isli su i bolji igraci ( Ronaldo,Ibra...) pa smo izasli jaki iz svega...samo da ne dodju Kuyt il Forlan i nece mi bit zao balonje...:D
Esquivel
26-07-2010, 01:46
Nish ja tebe ne kontam, ti si napisao "sto ne mora znaciti da je ovo "staro"". Ovim ti demantujes da je ta novost vec bila..
ne demantujem nego sam mislio da je tekst promenjen(posto je naslov isti) da su oni nesto oduzeli,nesto dodali i tako.(ali nisu)nego sto si ti rekao soccerway kasni.
Forza_Grande Inter
26-07-2010, 01:47
slazem se sa vanjom balotellijem u vezi bale i maicona mislim cemu prodavati tu dvojicu a dovoditi krkane maschi ili kuyta meni se to nimalo ne svidja, zbogg toga sam stavio tnx A NIKAKO da mislim i mislimo da je balo neko vazan ili nedaj boze najveci igrac gliuho bilo
Balotelli#45
26-07-2010, 02:06
Kako si velik minus dobio od mene Vanja, znaci za tebe je Mario najveci igrac Intera?
EDIT: Ne mogu vjerovati da jos neki clanovi stavljaju tnx na njegov post cc.
gde sam ja reko da je balotelli najveci igrac intera :sivi: dera mesas me sa nekim ...
gde sam ja reko da je balotelli najveci igrac intera :sivi: dera mesas me sa nekim ...
jebo moratti i sliku svoju,i sliku svoje dece i zene i tetke i sestre sve redom....i cela uprava koja ce da pusti balotellija i maicona,i koja ce da nas vrati u vreme kad nista nismo osvajali u Italiji a u Ls gledali ledja englezima
Moze se zakljuciti..
Balotelli#45
26-07-2010, 02:14
Moze se zakljuciti..
hahahah ti mozda to mislis ja ne ,kazem RASPADAMO SE ,prodajemo najvece talente,najbolje igrace odlaze nam najbolji ljudi iz uprave,otisao nam je najbolji trener,nigde nisam ja reko da je balotelli najveci u interu :sivi: po meni je on u rangu jos uvek sa Krhinom,Santonom Biabianyjem,jeste najveci talenat ali jos uvek nije od svojih mogucnosti pokazao ni 30 posto kolko moze da pruzi a to svi znaju ;)
Raspadamo se, jesmo li mi krivi sto oni hoce da idu - pogotovo tvoj ljubimac Jose?
Balotelli#45
26-07-2010, 02:23
ko je reko da je meni jose ljubimac :D opet trabunjas :D meni je Mancini nekako najdrazi neznam zasto,mozda zato sto sam se slikao sa njim :D ali i Josea podjednako volim i cenim....a za balotellia i maicona,kao i orialia niko ne moze da kaze da ih moratti nije mogao zadrzati,doso onaj slepac benitezov i odma on stavljen na orialijevo mesto pa koj ce on kurac,nikad ne bih orialia dao za onog majmuna sto odma poceo nesto da kenja,pa onda isto i za balotellija i maicona,umesto lepo da kaze jedan ide(kao i sto je rekao) ili ni jedan,a nema potrebe za tim para imamo,pa pre bih ostao na ovim dosadasnjim transferima i nikog da ne dovedemo nego njih dvojica da odu...jedan od najvecih talenata na svetu mozda i najveci i najbolji desni bek
Benitez nije zaduzen za transfere ;). On je rekao da bi trebali zadrzati Maicona.
Balotelli#45
26-07-2010, 02:31
Benitez nije zaduzen za transfere ;). On je rekao da bi trebali zadrzati Maicona.
ne kazem za beniteza nego za onu budalu sto je sa njim dosao,neki argentinac ja msm nmg ime da mu se setim
Znaci ta budala je odlucila da se Maicon proda, kao i Balotelli? Skontaj sta hoces reci :P.
InteristaSA
26-07-2010, 02:59
ne kazem za beniteza nego za onu budalu sto je sa njim dosao,neki argentinac ja msm nmg ime da mu se setim
Carboni!!bivsi igrac Valencie..Benitez je lutka obicna on se nista nepita,da ima muda rekao bi taj i taj ide,taj ostaje,bar za ove sto su bili standardniji,ako nista negovori a hoce da mu prodaju Maicona onda to meni nesto nije uredu,mora biti upoznat s cim raspolaze,valjda je gledao i pratio Inter kad je osvajao sve redom..odose Maicon i Mario a doce onaj urugvajac i jos neki Kuyt ili forlan i onda ce govoriti doveli smo dostojne zamjene,i rece MM zadovoljni smo s obavljenim poslom!!!:D tuga velika tuga!!
MM je rekao da prije kupovine prvo ide prodaja.....
sto se mene tice najvece pojacanje intera bi bilo da nedodje NIJEDAN igrac s kojim smo bilo povezani od dolaska rafe
InteristaSA
26-07-2010, 03:03
E to Hulle napokon da se i mi slozimo u necemu:D,znaci Mascerano NO,Leiva NOOO,Kuyt Fuking NOOO,jedini kojeg bi ja doveo je Evra jer je pomeni medju 3 lijeva beka trenutno
Evra Fucking NO! Sta kazes, medju 3 lijeva beka, kakva :P? Znamo da je lijevi bek :D.
---------- Post added at 02:34 ---------- Previous post was at 02:23 ----------
Samo nam treba ovakvo nesto:
<object width="640" height="385">
<embed src="http://www.youtube.com/v/ulAciGPbkRE&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object>
---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:34 ----------
Njemu ni Cassano nije ravan,<object width="480" height="385"></object><object width="640" height="385">
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/loCUeWdNgDo&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/loCUeWdNgDo&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
<embed src="http://www.youtube.com/v/vhbSUeg5LO4&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object>
vanja ajd ne seri...koje raspadanje...znas ti sta to znaci jbt, i sta se treba desti da se to ostvari
ponovo se spominje Vragas, ako Maicon ode...to bi bio odlican potez, jer mogli bi ga dovesti za 20-ak miliona, ili jos manje ako ubacimo jos nekog igraca u taj transfer...
i ja bih volio da on dodje,al problem je sto on na beku i nije nesto...
Inter boy
26-07-2010, 11:50
Manchester City And Inter Reach Agreement Over Mario Balotelli - Report
Jest da je Goal.com ali nadam se da je istina i da napokon na našu radost ode smrad
Forza_Grande Inter
26-07-2010, 11:55
bash cemo vidjeti sad u prijateljskoj Man city - Inter na cijoj ce strani biti balonja to ce biti onda definitivno
Inter boy
26-07-2010, 12:02
BALOTELLI: "I'M GOING TO CITY."
To Inter is the 35 million and to him is 4 million for 5 years.
He has already signed: in the US, he will move to Mancini and challenge Inter.
By Wednesday, he will be training with City and play against Inter on Saturday.
Mario Balotelli has agreed with Manchester City. The final okay arrived late on Saturday night, after that it was a surprise party which was organized by his close friends for good luck. He has already put down the signatures needed for a five-year contract worth 4 million a season. Mario is partly still with Inter, it is yet to be formalized the agreement between the two clubs and because Mancini is waiting for him in the United States. Well, today (or at most tomorrow morning) Inter and City will close the deal (30 million plus bonuses linked to goals and appearances for a total of 35 million euros). Then, Mario will be free to leave Inter's headquarter in Philadelphia to go to his new team, which on Wednesday will play against Club America of Mexico at the Georgia Dome Stadium in Atlanta. Inter against Manchester is scheduled for Saturday, July 31. Not to be ruled out, though, the possibility that Mancini will avoid playing his pupil immediately against his former teammates because of a little bit for feeling and a little bit for "prudence".
dera, ovi klipovi vezano za Evru, sto pokazuju? Da je iskulirao histericnog pomocnog trenera, i da su mu zbog cistog starta dali zuti? Ne razumijem. Ovo je jedan od najboljih lijevih bekova, i ja bih ga uvjek uzeo. Jedino bi prije njega mozda uzeo Balea ili Wan Der Viela (pa da Santon ostane lijevo), jer su mladji...
Evra je odlican igrac, koji je u Unitedu strasno napredovao.
dobar je evra al ja bih prije dao sansu santonu, rinconu...
sto se tice vargasa...on je u violama igrao vezni red i krilo a ne beka...
Quaresma#7
26-07-2010, 12:51
Ma kakav Evra. Vargasa uzeti i mirna Bosna.
Šteta što odlazi Balotelli.
Dje njega iskopa? :crazzy:
Ja bih uzeo jednoga jakog beka hulls, jer.. Zanetti je u poznim godinama, nikad ne znamo kad moze njegova forma krenuti nadolje. Chivu je tri put bolji kao stoper nego kao bek, dok i sam Santon nije imun na povrede, i duza odsustvovanja. Sve ovo, naravno, ukoliko ode Maicon.
Ma kakav Evra. Vargasa uzeti i mirna Bosna.
Sve ti je hulle objasnio.
@nera
na tm heehe
ma nije ni evra u cvijetu mladosti :) osim belajsuza nemamo nijednog francuza...nece imati skim da prica...ca va ...ca va hahahahahahh
mislim ako nece racunati na santona i ove mladje onda nek upet klape jednog iz francuske lige...a osim toga, etoo je uvijek spreman za beka hahahahahhaha
Grujinho
26-07-2010, 13:44
Stevanovic u Torinu...
Quaresma#7
26-07-2010, 13:46
Calcio Debate: The Six Stars Who Could Replace Mario Balotelli At Inter
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/07/26/2042243/calcio-debate-the-six-stars-who-could-replace-mario-balotelli-at-
Najbolje bi nam sjeo Tevez, Ozil ili Robben :D
Stevanovic u Torinu...
Jeste, on je presao u sklopu dolaska Benedettia u Inter. Tamo je po formuli pola-pola vlasnistvo.
Najbolje bi nam sjeo Tevez, Ozil ili Robben :D
Od ovih, samo ne Forlan (zbog godinama, i pozicije igranja).
Robben je jedan od najboljih na svijetu, Ozil odlican, kao i Tevez. Sanchez je neko ko me zaintrigirao. Moze biti igracina... Rossi isto nije za podcjenjivanje.
Alexis od ovih svih definitivno,odusevio me na SP...RObbena ne mozemo dovest zato njega i ne racunam.
Balotelli#45
26-07-2010, 13:59
po meni bi najbolji bili CASSANO,Robinho ili SAnchez,dok Robbena nemozemo sto posto da dobijemo,svi nesto seru robinho jos gori od maria i to,ja bas mislim da kad bi dosao bio bi najbolji,kakav dribling covek ima to je neverovatno,prakticki protivnike izbacuje ritmom tela a i kompletan je igrac vec dokazan,samo jos malo da mu se sredi mentalitet...dok za Cassana svi znamo da se 100% sredio i smirio,a Sanchez je jedan od najvecih talenata to je pokazao i na SP-u
dera, ovi klipovi vezano za Evru, sto pokazuju? Da je iskulirao histericnog pomocnog trenera, i da su mu zbog cistog starta dali zuti?
Vidi se da nisi pratio sta se dogadjalo na SP. Iskulirao? Malo se informisi, zasto je trener ono uradio, cak bi i malo djete skontalo iz naslova videa neke stvari ;). Vieiru je isto iskulirao, on je provokator, za minutu moze okrenuti cijeli tim protiv tebe, poznat je po tome, a razlog zasto sam stavljao videose jeste da kazem da nam ne treba pored Santona, Chivua, Zanettija ;).
Od ovih, samo ne Forlan (zbog godinama, i pozicije igranja).
:sivi:
iskreno od ovih ponudjenih samo robben a njega je nemoguce doveti...tj moguce je za 80miliona hahaha
ma cassano i tacka hehehe
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Raiola su Balotelli: 'Non ha firmato'
Livaja izjavio da ce cekati Inter koliko god bude trebalo... ovog bi momka valjalo dovesti vidi se da bi mogao biti jedan od nas...
glupi FIGC i njihovi zakoni...
Bolje mu je da ide u Njemacku ligu, iako bi nama sada odlicno dosao, ne znam bi li odmah u prvi tim.
Grujinho
26-07-2010, 17:14
Livaja izjavio da ce cekati Inter koliko god bude trebalo... ovog bi momka valjalo dovesti vidi se da bi mogao biti jedan od nas...
ti vidim previše gledaš šta neko govori a ne šta radi na terenu...cccccc :)
InteristaSA
26-07-2010, 17:19
Nisam gledao momka al sam vidio da ga hvale dosta razni treneri ako ga toliko zele u Interu nek ga potpisu i daju na posudbu negdje..
Quaresma#7
26-07-2010, 17:27
Manchester City Agreement Won't Be Found For At Least A Few Days - Inter Striker Mario Balotelli's Agent
nemojte se puno nadat,jer je ova stranica poprilicno nepouzdana al ovo bi bilo idealno : Aguero zamjena za Balotellia,40 miliona cijena...
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=9071
Quaresma#7
26-07-2010, 17:30
E to se mi več svidja. Benitez ga isto ceni puno jer ga je eleo več u Liverpool dovesti več nekoliko puta samo što to njegova klauzula sprečava 60M čini mi se da. E sad ima novu šansu :D
Manchester City Agreement Won't Be Found For At Least A Few Days - Inter Striker Mario Balotelli's Agent
nmz kod nas bez sapunice
ti vidim previše gledaš šta neko govori a ne šta radi na terenu...cccccc :)
ako je momku stalo do kluba, onda ce i raditi za dobro kluba na terenu...a ne poput nekih...
ako je momku stalo do kluba, onda ce i raditi za dobro kluba na terenu...a ne poput nekih...
ali ima i ono.....neko se moze truditi 100% a igrati losije od nekog koji se trudi 10% :D
Huska, poput kojih - Balotellija, Maicona, Ibre?
---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:05 ----------
ali ima i ono.....neko se moze truditi 100% a igrati losije od nekog koji se trudi 10% :D
Super Mario :P.
edit: Posto nema Makedonca, da damo poredjenje Huski, ovaj navedeni i Pandev :D.
upravo to hulle, ali ja vise volim ovu prvu opciju...
dera taj prvi :D
Grujinho
26-07-2010, 18:31
zato ti nikad nebi mogao raditi u jednom klubu :) nema veze voli li igrač klub...mene ne zanima dali maicon navija za juventus ili ne...ako čovjek igra kao što se od njega očekuje, dobro je...samo to je važno...naravno, igrači kao zanetti su posebni, ali ne smijemo samo na to gledati
zato ti nikad nebi mogao raditi u jednom klubu :) nema veze voli li igrač klub...mene ne zanima dali maicon navija za juventus ili ne...ako čovjek igra kao što se od njega očekuje, dobro je...samo to je važno...naravno, igrači kao zanetti su posebni, ali ne smijemo samo na to gledati
da to nema veze, i meni to nije vazno, ali mi je vazno da igrac postuje klub u kome igra, da mu je stalo, a ne da igra preko ku*ca...i sto se navijanja tice i meni je svedno za koga tko navija, jer vecina ih klubu navija za neki drugi klub, ali neka svako to drzi za sebe...nema potrebe da nekom to nabija na nos...
Grujinho
26-07-2010, 20:04
da to nema veze, i meni to nije vazno, ali mi je vazno da igrac postuje klub u kome igra, da mu je stalo, a ne da igra preko ku*ca...
pa naravno, to ti ja pričam...dok igra kako treba onda ok....
i sto se navijanja tice i meni je svedno za koga tko navija, jer vecina ih klubu navija za neki drugi klub, ali neka svako to drzi za sebe...nema potrebe da nekom to nabija na nos...
hehe, nije baš tako...ronaldo nikad nije pljuvao inter ili nešto slično pa je govno, debeli i neznam šta sve...rekao je da navija za bilan (ali nije to nabijao na nos nikome, več su ga pitali oni), i svejedno je govno, debeli... ;)
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 18:57 ----------
al da ne bude offtopic...Balotelli odlazi i evo dobio poziv od Prandellija...mogli smo imat igrača u ITA repki, a on sad odlazi ehehe...
hehe, nije baš tako...ronaldo nikad nije pljuvao inter ili nešto slično pa je govno, debeli i neznam šta sve...rekao je da navija za bilan (ali nije to nabijao na nos nikome, več su ga pitali oni), i svejedno je govno, debeli... ;)
opet ista stara tema :D
http://4.bp.blogspot.com/_ySCIT3KO9Zc/Rfqdz6u0zGI/AAAAAAAADkM/n5VZOZwm4i0/s400/Ronaldo_Inter_vs_AC_Milan.jpeg
jel se sjecas ovog...e pa da kaze da Inter voli vise od svoje majke, za mene ce ostati jedno obicno smece...neke se stvari ne mogu zaboravit tako lako...
Grujinho
26-07-2010, 20:08
hahaha....ajd ok, ako mu nebi navijači več na dan kad je došao u milano skandirali, možda se to nebi desilo...pogledaj sa obje strane, vidim da nisi objektivan... ;)
nije presao u Chievo, pa da mu se skandira...otisao je u najveceg rivala, a to se ne oprasta lako sta god da si uradio za nas...
ali ne bih o tome nije ni mjesto ni vrijeme za to...sada je bitno da smradotelli ode :D
Grujinho
26-07-2010, 20:25
nije presao u Chievo, pa da mu se skandira...otisao je u najveceg rivala, a to se ne oprasta lako sta god da si uradio za nas...
zar nisi maloprije rekao, sve dok ne igra od ku*ca nema veze za koga navija ili za koga igra...sad si u svoju zamku upao :P
on je navijačima bio idol, u ekipi lider glavna zvijezda, zabijao je nezaboravne golove, donio na Uefa CUP, trebali smo osvojiti i prvenstvo da nije đubre krao...
za nas je dao sve od sebe i to je meni dovoljno...a za koga navija i za koga je igrao 5 godina nakon što je otišao iz intera, nije mi bitno
nemojte o Ronaldu opet svega vam :D uhh kako bih volio da dovedemo Aguera...btw izgleda da nasi ozbiljno traze Vargasa,cijena 20 miliona...
zar nisi maloprije rekao, sve dok ne igra od ku*ca nema veze za koga navija ili za koga igra...sad si u svoju zamku upao :P
on je navijačima bio idol, u ekipi lider glavna zvijezda, zabijao je nezaboravne golove, donio na Uefa CUP, trebali smo osvojiti i prvenstvo da nije đubre krao...
za nas je dao sve od sebe i to je meni dovoljno...a za koga navija i za koga je igrao 5 godina nakon što je otišao iz intera, nije mi bitno
da bio je fer dok je kod nas igrao(to gore za ovo sto mislis da sam upao u svojju zamku :D), ali kasnije je sve to palo u vodu sa njegovim glupim odlaskom u real, pa onda prelazak u najveceg rivala i jos slavlje kod gola....e ne moze to tako :D
mislim mozemo mi o ovome opet sve ispocetka, ali nema neke koristi za tebe ce ostati ono sto ti jest, a za mene jedno obicno smece(od covjeka da se razumijemo)
Enfant Terrible
26-07-2010, 20:39
Ljudi, dosta spama. Imate teme predviđene za vašu diskusiju ;)
Grujinho
26-07-2010, 20:40
a za mene jedno obicno smece(od covjeka da se razumijemo)
lol...ti i on ste neki stari prijatelji? ali dobro, znam ja da ga i ti voliš ;) (dosta o tome)
aguero u interu? to su za sada samo novinarska nagađanja...samo da ne bude kao quaresma ako dođe :D
Quaresma#7
26-07-2010, 20:48
Dobro novog levog beka baš ne trebamo. Imamo Chivuja, Zanettija i Santona. Vargas bi bio super za krilo u vezi.
A Aguero bi bio fantastičan deal. Nadam se da imaju u planu ako se ovo dvoje ne ostvari još Hamšik ili Gurcuff.
Nista od Aguera kad vam kazem ;).
Esquivel
26-07-2010, 21:47
Dobro novog levog beka baš ne trebamo. Imamo Chivuja, Zanettija i Santona. Vargas bi bio super za krilo u vezi.
.
hehe a sta ce mo na desnoj strani? :)
Santon moze igrati obe pozicije, dovoljno je jedan igrac na klupi. Zanetti bi igrao desno.
Esquivel
26-07-2010, 22:22
Da li je to ozbiljno oko Vargasa?ili je on samo zelja nekih clanova foruma.
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
ma moze on i LB,to mu je prirodna pozicija kao i LM...
Da li je to ozbiljno oko Vargasa?ili je on samo zelja nekih clanova foruma.
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
ma moze on i LB,to mu je prirodna pozicija kao i LM...
moze i matrix...nije bitno ko moze...nego kako kvalitetno....vargas se nije proslavio na poziciji beka....
Esquivel
26-07-2010, 22:59
znam,mnogo je on bolji u vezi gde i sada igra.dobro bi nam dosao
On lijevo, Eto'o desno :D, ili A.M. :P.
Esquivel
26-07-2010, 23:05
hehe i svidja mi se kod vargasa sto dobro izvodi slobodnjake :)
Grujinho
26-07-2010, 23:07
Agent Mancinija:"Amantino wants to stay in Inter"
hehehe, a pričao je kako je u Bilanu bolje nego u Interu...
P.S. Čekam deru da za sve okrivi Mourinha :P
P.S. Čekam deru da za sve okrivi Mourinha :P
Upravo tako.
Quaresma#7
26-07-2010, 23:41
Bio je stvarno prošle sezone na početku fantastičan onda neznam šta se mu desilo.
Bio je stvarno prošle sezone na početku fantastičan onda neznam šta se mu desilo.
Nije bio dovoljno dobar za Inter koji je pod vodstvom giganta Mourinha osvojio sve trofeje koje je mogao, ukljucujuci LP poslije nepunih 5 decenija.
http://punchlinemagazine.com/site/wp-content/uploads/2008/07/victorlaughing417.jpg
Sto se tice transfera 99% ce nam pojacanja bit Mascherano,Kuyt i Evra..mislio sam da je Evra mladji a on je cak stariji od Maicona malo (15 Maj 1981)..znaci ovaj mercato ako bude ovakav je za mene skroz bzvz ali stvarno!
Nista od Aguera kad vam kazem ;).
Nemoj biti 100% siguran, umijesao je Branca svoje prste kod Kunovog oca ;)
Ukoliko odu i Balotelli i Maicon, moguc je neki scenario pojacanja sledeci: Kun, Mascherano i Vargas.
Nije lose ni malo :D
Balotelli#45
27-07-2010, 01:29
Nemoj biti 100% siguran, umijesao je Branca svoje prste kod Kunovog oca ;)
Ukoliko odu i Balotelli i Maicon, moguc je neki scenario pojacanja sledeci: Kun, Mascherano i Vargas.
Nije lose ni malo :D
e to bi jedino prihvatio .... mada ni tad ne bi bio sto posto zadovoljan :D
Esteban, ako mi vjerujes, onda vjeruj da nece ni Evra doci ;).
Quaresma#7
27-07-2010, 10:00
Nebi ga ni volio videti u Interu. Kad sam vidio šta je radio na SP. Daleka mu kuča od Intera.
Kao što je Nera napiso, Vargas, Mascherano i Aguero bi bile fantastične zamene.
A izgleda da su pronašli dogovor za Maicona. 28M+bonusi.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/articoli/articolo38222.shtml
Za Maicona i Balotellia se samo jos ceka zvanicna potvrda...tako da adio obojici. :D
sad pare imamo ocekujem u narednih desetak dana barem jedno veliko pojacanje ( pa makar to bio i onaj mesar iz L'poola :D) a onda pred kraj i Kuna...
Zanetti19
27-07-2010, 12:35
http://www0.tccstatic.com/storage/fcinternews.it/img_notizie/thumb1/e907fb04099d1c3f6c4dcdf7a3852137-10094-1280215912.jpeg
Non c'č solo mercato in uscita per l'Inter. La societŕ nerazzurra sta iniziando a muovere i primi passi ufficiali nell'operazione Mascherano con il Liverpool. In questa settimana la trattativa comincerŕ con un giro di telefonate preparatorie, stando a quanto riporta il Corriere dello Sport. L'argentino, sponsorizzato da Rafa Benitez ma anche da Javier Zanetti, č l'obiettivo principale per il mercato in entrata dell'Inter, ma le richieste dei Reds restano ferme sui 30 milioni di euro. Chiaramente, anche incasando oltre 60 milioni dalle cessioni di Maicon e Balotelli, Morati non investirebbe mai questa cifra su Mascherano, e la volontŕ primaria č inserire Muntari nel'operazione. In questo modo il club nerazzurro potrebe risparmiare una decina abbondante di milioni.
Parallelamente, durante queste telefonate si discuterŕ anche di Kuyt, qualore il Liverpool non presentasse richieste inaccettabili per l'olandese. Al prezzo giusto, anche le remore legate all'etŕ dell'esterno offensivo potrebbero decadere, ma il discorso č meno urgente rispeto a El Jefecito, che come ricordato da Benitez, tatticamente sarebbe fondamentale, perché permetterebbe a Cambiasso di giocare in posizione piů avanzata e sfruttare le sue doti offensive.
Enfant Terrible
27-07-2010, 12:44
Inter je zaradio 160M€ u zadnjih godinu dana (uključujući prodaje Balotellija i Maicona). Moratti je "Financial Fair Play" shvatio vrlo ozbiljno i ja mu mogu čestitati na tome. Bolje je i priškrbiti malo para, nego završiti kao Mallorca i slični.
http://i26.tinypic.com/2d8ngw1.jpg
http://i31.tinypic.com/1zn8uv8.jpg
Kao što je već rečeno Maicon je praktički jednom nogom u Realu. Massimo je prihvatio ponudu Reala u iznosu od 28M€ plus bonusi. Ostaje da se Maicon dogovori sa Realom, što vjerujem neće biti problem.
Sa Balotellijem gotovo ista situacija. City je ponudio 30M€ (što može narasti na 35M€ u zavisnosti od Balotellijevih partija i klupskih osvajanja) i Moratti je prihvatio tu ponudu. Lični uvjeti biće dogovoreni za par dana.
Opet, veliko pojačanje neće izostati. Mediji su raspisali o Forlanu i Schweinsteigeru, a tu su još i Aguero, Vargas, Mascherano, Kuyt, Candreava, Asamoah Gyan, Evra...
Mascherano izgleda najizvjesniji, ali cijena malo zapinje. Danas je pričao sa Hodgsonom i rekao mu da želi da pređe u Inter. L'pool traži 30M€, Inter daje 20M€ ili manje + Muntari. Dobra vijest je, čak iako dođe Masch, to neće blokirati dolazak nekih od gore navedenih.
Balotelli#45
27-07-2010, 12:48
e to mi se vec svidja ,bas kad maicon i balotelli moraju da idu,aguero i vargas bi bili sjajne zamene,dok za mascherana meni je taj transfer bio izvezan jos od kad je on izjavio da bi voleo da dodje u inter i kad su zanetti cambi i milito ono rekli
Quaresma#7
27-07-2010, 12:51
Sada blitz skrig na Aguera, Mascherana i još jednog dobrog bočnog (možda van der wiela).
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ukhd2ocdl90&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ukhd2ocdl90&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
E u ovom klipu je ono sto je mene odusevilo prije, sad vec 3 godine, i zbog cega sam ja Mascha upisao kao najboljeg na svijetu, i (po stilu igre) jedinog koji moze da zamjeni Capitana. Pogledajte kako je samog Zanettia zaustavio 2-3 puta.
Kaku isto tako, a Kaka je sa loptom u nogama (i kad ima prostora ispred sebe) jedan od najboljih na svijetu. CR isto nije ostao postedjen. Ovaj momak je defanzivno... monstrum.
Inter Should Be Selling Diego Milito, Not Manchester City-Bound Mario Balotelli - Luciano Moggi
vidi njega i on ziv
Midfielder Amantino Mancini Aims To Stay At Inter And Do Well - Agent
Manchester City Agree Ł24 Million Fee With Inter For Mario Balotelli - Report
Nicolas Burdisso's Agent Blasts Inter Over Roma Transfer Complications As Juventus Stand By
Atletico Madrid Star Sergio Aguero Linked To Inter - Report
Real Madrid And Inter Reach Agreement Over Maicon - Report
Inter Agree Fee For Balotelli And Look To Evra, Mascherano, Kuyt and Forlan (http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/27/2043538/manchester-city-agree-24-million-fee-with-inter-for-mario)
Esquivel
27-07-2010, 13:45
Sada blitz skrig na Aguera, Mascherana i još jednog dobrog bočnog (možda van der wiela).
Ako smo resili sve oko onog Aguirregaraya,onda nam Wiel ne treba.
Enfant Terrible
27-07-2010, 13:52
Mali preokret u slučaju Maicon; Davide Lippi- agent Chiellinija- viđen je u Madridu jutros, i to u slučaju ako Maiconov agent bude insistirao na suludom ugovoru, Real će poništiti operaciju "Maicon" i pokušati dovesti Chiellinija.
Zanetti19
27-07-2010, 13:57
Inter sprema ponudu od 25 miliona funti za Havijera Maskerana. Argentinac već najavio odlazak sa Enfilda.
http://www.sportske.net/text_images/201002/maskerano11189420100221112754.jpgVeć neko vreme se kapiten reprezentacije Argentine povezuje sa prelaskom u Inter a izgleda da je transfer blizu realizacije.
Naime, Maskerano je već poručio novom menadžeru Liverpula, Roju Hodžsonu: "Otišao sam". Činjenica je da će Crveni teško uspeti da ubede Argentinca da ostane u klubu pošto je on već doneo odluku, a 25 miliona funti bi dobro došlo Liverpulu, koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.
Roj Hodžson je već krenuo da stvara tim za narednu sezonu a iako gubitak Maskerana neće biti lako nadomestiti, za 25 miliona može da mu se nađe dostojna zamena.
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:55 ----------
Ukoliko Majkon i Baloteli napuste Inter ovog leta, suma koju će Neroazuri zaraditi u poslednja dva meseca popeće se na preko 160 miliona evra.
http://www.sportske.net/text_images/201005/inter14812020100522180357.jpgInter bi trebalo da zaradi oko 30 miliona evra od prelaska Majkona u Real plus još 35 od prelaska Marija Balotelija u Siti. Uz prodaju mladog Renea Krihina, Inter će tako od transfera zaraditi 67,5 miliona evra.
Neroazuri su takođe zaradili 10 miliona evra na ime transfera Žozea Murinja u Real. Kompletna zarada od osvajanja Lige Šampiona iznosi 72 miliona evra a samo od učešća u evropskom Super Kupu i Svetskom Prvenstvu klubova, Inter će zaraditi još 12 miliona.
To znači da će ukupna zarada Intera biti neverovatnih 161,5 miliona evra. Deo tog novca bi trebalo da ode na dovođenja novih igrača, a čelnici kluba već pregovaraju sa Liverpulom u vezi transfera Havijera Maskerana i Dirka Kujta.
jel se zna koliko smo mi u minusu otprilike...jer kada bi opet ponovili ovakvu sezonu barem priblizno, mozda bi mogli biti na nuli ili u plusu, jer ne vjerujem da smo mi previse u dugovima...
jel se zna koliko smo mi u minusu otprilike...jer kada bi opet ponovili ovakvu sezonu barem priblizno, mozda bi mogli biti na nuli ili u plusu, jer ne vjerujem da smo mi previse u dugovima...
ovdje ima jedna tabela....sad koliko je tacna.... ja mislim da je iz 2009.g.
http://3.bp.blogspot.com/_bAJbhg003F4/SmZR0dplvWI/AAAAAAAAAE4/SsmfFQE8jFE/s1600-h/Soccer+Spending+Power.jpg
Enfant Terrible
27-07-2010, 14:28
Inter ne duguje nikakvim stranim kompanijima ništa (kao recimo L'pool i Man Utd sa Amerikancima). Tako da nema straha da će nam se desiti sudbina kao njima.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/11/03/1601350/inter-respond-to-michel-platinis-debt-claims
Evo još nekih korisnih linkova:
http://images.businessweek.com/ss/09/02/0217_richest_football_clubs/11.htm
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/11/03/1601571/uefa-president-michel-platini-badly-mistaken-on-inter-debt-claim-
Grujinho
27-07-2010, 15:31
Mascherano je naš novi igrač, u to možemo biti sigurni...
Zanetti19
27-07-2010, 15:35
Serhio Aguero bi mogao da se pridruži svom sunarodniku Militu u ekipi Rafe Beniteza.
http://www.sportske.net/text_images/201001/aguero-veca9883020100114171126.jpgKako prenose mediji, igrač Atletika iz Madrida se nalazi na meti Intera.
Mario Baloteli i Maikon se nalaze na korak od odlaska iz Intera, tako da bi Argentinac mogao da pojača redove italijanskog šampiona.
Prema pisanju italijanskih medija zet Dijega Maradone je na meti evrospkog prvaka.
Međutim, Aguero još uvek nema špansko državljanstvo, tako da bi to moglo da predstavlja problem. Inter će morati da sačeka da dvadesedvogodišnji Argentinac dobije državljanstvo, pre nego što uputi bilo kakvu ponudu.
To bi takođe moglo da izazove interesovanje i drugih klubova za ovog Argentinca, a jedan od njih je i Čelsi.
Aguero je i sam oduševljen idejom da bi mogao da zaigra za ekipu Čelsija. "Interesuje me ekipa Čelsija zbog toga što je to jedna od najboljih ekipa na svetu", rekao je Aguero.
Grujinho
27-07-2010, 15:40
IMA SE, MOŽE SE!!! :)
http://img59.imageshack.us/img59/7518/639h.jpg
ali samo pametno...Masch, Bastian i Aguero naprimer ufff
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.