View Full Version : Glasine o transferima
kao prvo nisam mogao pricat jer tad nisam bio tu :D drugo nisam ni misli to za milita i lucio jer sam znao o kakvim se igracima radi za mottu jesam bio skeptican a i nije bog zna sta uradio ali eto dobro je dosao ekipi kako god a inace mnogi su bljesnuli u parmi pa su otisli negdje pa ih nigdje ali opet neka gha nek se dokaze i ak se dokaze onda ce bit klasa a protiv koga se to on imo dokazat prosle sezone u seriji a ? imo je samo inter i romu kao ekipu ostali talabuka
ako tako razmisljas,sta ces onda rec za Milita i ostale nase igrace? protiv koga su se oni onda imali dokazat,nisu imali Inter protiv sebe??? a Bia je imo extra sezonu i zasluzio je da mu se da sansa u Interu...licno mislim da ce on bit super pojacanje,na pocetku za klupe a poslije ko zna :D
mourinho
14-07-2010, 14:46
meni je elia super igrac,ima brzinu,dribling,prodoran je po boku,samo sto mi se ne svida jedno kod njega a to je sebicnost.nisam ga gledao puno,ali ono sto sam ga gledao bio je poprilicno sebican.
umjesto da doda nekome loptu on ide sam i na kraju ju izgubi ili si ju gurne prejako
Ovo me plasi, ima slican opis kao Quaresma u vrijeme kad sam i sam mislilo da nije los igrac :)
Il Trattore
14-07-2010, 15:28
Ako bi doveli Eliu to bi bia odlican potez nase uprave,on je tip igraca koji nam nedostaje...
Elia uopce nije tip igraca kao Q koji jedino ekstra oruzje ima dribling i dobar udarac vanjskom,Elia je bas kao sto je Zanetti napisao prodoran igrac jako brz.Ja nisam primjetia da je sebican sicam se na SP kad je moga sam akciju dovrsit do kraja,ali se ipak odlucija dodat Sneijderu:),i kad god bi usa na ovom prvenstvu nisam primjetia njegovu sebicnost.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/181438/Mihajlovic-dovodi-Ivana-Kordobu-u-Fiorentinu
Esquivel
14-07-2010, 15:52
Cordoba mi je drag,i nije da jedva cekam da ode :) ,al' su mu godine u pitanju i dobro bi bilo uzeti za njega svaku paru.:)
ako tako razmisljas,sta ces onda rec za Milita i ostale nase igrace? protiv koga su se oni onda imali dokazat,nisu imali Inter protiv sebe??? a Bia je imo extra sezonu i zasluzio je da mu se da sansa u Interu...licno mislim da ce on bit super pojacanje,na pocetku za klupe a poslije ko zna :D
oni su se dokazali na evropskoj sceni :) a biabiany neka ga svaki igrac intera je dobrodosao ako je kvalitetan igrace ako ne sjedice :D
Esquivel
14-07-2010, 19:10
Derbi Italije za Švajnštajgera
Bastijan Švajnštajger se nalazi na meti Juventusa i Intera.
http://www.sportske.net/text_images/201007/svajnstajger-velika17631020100707055358.jpgPrema pisanju lokalnih tabloida, uprava Juvea bi mogla da promeni interesovanje sa Edina Džeka na Bastijana Švajnštajgera zbog toga što je Bosanac preskup za Bjankonere.
Međutim, Bavarci po svaku cenu žele da zadrže jednog od svojih najboljih igrača, a i sam igrač je rekao da će ispoštovati ugovor koji važi do 2011. godine.
Sa druge strane, priča se da je Masimo Morati veoma zainteresovan za Nemca i da je spreman da ponudi 21 milion funti za njega.
Kako se dalje navodi u izveštajima, novac bi bio prikupljen od prodaje mladog Balotelija.
21 milion za njega??? mislim da ga nece dati ispod 40 makar....ali eto...ko zna...vremena se mijenjaju pa maicon ne vrijedi ni 25...cudno li je ovo trziste danas...
A gdje ce Svajn igrati? Zar nisu on i Sneijder preslicni?
Grujinho
14-07-2010, 21:45
jok, sneijder igra trequartistu, dok je schwajni igrač koji igra na poziciji srednjeg ili defanzivnog veznog...nešto kao veliki motta
filip.sk
14-07-2010, 21:47
Veliki :sivi: Dobar si grujinho :)
Ma ne znam sta da kazem oko ove novosti, stvarno svidja mi se Cambi i Motta, i ako dodjde Mascherano il Swajni(ovaj skoro nemoguce je) bit ce prvise konkurenciju al ako imamo neku serioznu povredu onda ce biti i kako dobro.
Grujinho
14-07-2010, 21:50
Veliki :sivi: Dobar si grujinho :)
ne razumem...ali ozbiljno, igrač koji je digao inter svojim igrama u drugoj polovici sezone, igrač bez kojeg Tripleta nebi sletjela u Milano ;)
Muntari + 25M za Svajnija meni bi bilo i vise nego prihvatljivo, ako bi nasi isposlovali ovako nesto klanjao bih im se do smrti :)
jok, sneijder igra trequartistu, dok je schwajni igrač koji igra na poziciji srednjeg ili defanzivnog veznog...nešto kao veliki motta
grujo qme ti ocito njega nezz :D bastian je ove sezone prekomandovan na tu poziciju od strane van gaala on je otpocetka karijere igrao po strani a kao ispomoc sluzio u sredini
mourinho
14-07-2010, 23:12
ne razumem...ali ozbiljno, igrač koji je digao inter svojim igrama u drugoj polovici sezone, igrač bez kojeg Tripleta nebi sletjela u Milano ;)
Dobar je, ali nemoj pretjerivati...
grujo qme ti ocito njega nezz :D bastian je ove sezone prekomandovan na tu poziciju od strane van gaala on je otpocetka karijere igrao po strani a kao ispomoc sluzio u sredini
ne upravo suprotno njega su prekomandovali na stranu...a to je skoro i izjavio da konacno igra poziciju na kojoj i treba da igra i na kojoj moze najvise pokazat...
dok je igrao na stani bio je panjina i to zesca, a evo ga ovako medju najboljim igracima svijeta
21 milion za njega??? mislim da ga nece dati ispod 40 makar....ali eto...ko zna...vremena se mijenjaju pa maicon ne vrijedi ni 25...cudno li je ovo trziste danas...
21 mil ali funti :D
Bastianu istice ugovor sledeceg ljeta, i zbog toga cijena nije enormna. ovoga momka treba opasno juriti, po meni...
ne upravo suprotno njega su prekomandovali na stranu...a to je skoro i izjavio da konacno igra poziciju na kojoj i treba da igra i na kojoj moze najvise pokazat...
dok je igrao na stani bio je panjina i to zesca, a evo ga ovako medju najboljim igracima svijeta
e jbg huska lijevog i desnog igro centralnog ko ispomoc od 1og nastupa za bayern i nije tako lose igro al ovdje sada puno bolje igra vjerovatno kako je sazrio igrajuci pa i fantasticna sezona koju ima iza sebe u sv sl decko kojeg bi volio vidjeti u nasem dresu naspram jednog maskerana
Grujinho
15-07-2010, 07:52
očito ti njega nezzz....čovjeku je to prirodna pozicija, ali u bayernu pored Jeremiesa, Hargreavesa i ostalih nije mogao igrati tu poziciji...a u prošloj i ovoj sezoni igrao je na toj poziciji, a isto tako u njemačkoj reprezentaciji
claudejandamvan
15-07-2010, 08:35
Bastian bi sigurno bio extra pojacanje, ali nazalost i Mou ga ja zapikiro:
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=22230
Branca i sinoc na predstavljanju novih desova izjavioa, da Maicon i smradotelli nisu na prodaju, te da nisu stigle nikakve ponude za njih dvojicu...
Il Trattore
15-07-2010, 10:39
Bastianu istice ugovor sledeceg ljeta, i zbog toga cijena nije enormna. ovoga momka treba opasno juriti, po meni...
Ugovor mu istice 30.06.2012,znaci za 2 godine,a Bayerna ga nebi pustia ispod 50M,a za te pare mozemo dovest Fabregasa koji bi nam podiga igru na puno veci nivo od Schweinsteigera...ako vec nekoga dovodimo u vezne ja bi se odlucija za Samia Khediru odlican vezni igrac kojeg bi mogli potpisati za 10M.
Ugovor mu istice 30.06.2012,znaci za 2 godine,a Bayerna ga nebi pustia ispod 50M,a za te pare mozemo dovest Fabregasa koji bi nam podiga igru na puno veci nivo od Schweinsteigera...ako vec nekoga dovodimo u vezne ja bi se odlucija za Samia Khediru odlican vezni igrac kojeg bi mogli potpisati za 10M.
Real daje nesto oko 30mil za njega
za maicona 20 a ovog klipana 30 :D
nidje veze
mourinho
15-07-2010, 12:52
Evo, Cavani potpisao za Napoli
http://www.football-italia.net/jul15a.html
očito ti njega nezzz....čovjeku je to prirodna pozicija, ali u bayernu pored Jeremiesa, Hargreavesa i ostalih nije mogao igrati tu poziciji...a u prošloj i ovoj sezoni igrao je na toj poziciji, a isto tako u njemačkoj reprezentaciji
haj dobro eto nezz ;) pratim bayern gotovo kao inter jer mi je to prije intera bio naj klub do neke tamo 99e 2000e a kao drugo nije prosle igro na ovoj poziciji gdje sad igra jer ga je van gaal prekomandovao pa tek onda na sp i low ;)
Il Trattore
15-07-2010, 15:19
ma to je nemoguce jer njemu ugovor istice iduce ljeto,a real nudi 8 dok Stuttgart trazi 15M,evo ti i jedan link
http://www.index.hr/sport/clanak/mourinho-od-pereza-zatrazio-samija-khediru/501201.aspx
valjda je Khedira zavrsen za 10 miliona...a Svajni bi bio super pojacanje iako od toga nema nista...ponovo je aktuelan prelazak Maicona u Real,njegov agent izjavio da ce sve razjasnit kad se Maicon vrati s odmora...ja mislim da on ide,al vidjet cemo...
Grujinho
15-07-2010, 15:59
pratim bayern gotovo kao inter jer mi je to prije intera bio naj klub do neke tamo 99e 2000e a kao drugo nije prosle igro na ovoj poziciji gdje sad igra jer ga je van gaal prekomandovao pa tek onda na sp i low ;)
slabo pratiš ajdine, schweinsteigeru nije primarna pozicija tamo gde sneijder igra, a ti sad piši kako pratiš bayern ali očito je da ne poznaješ dobro situaciju oko schweinsteigera...
filip.sk
15-07-2010, 17:56
Ja koliko sto znam Swajni igra poziciju CMF il DMF.
kako me nervira vise ovaj agent od Maicona...sad je izjavio da se City zanima za njega i da su vec ostvareni prvi kontakti.ovi agenti su zlo,samo hoce para mater im.
odbijena ponuda City za Balotellia od 25 miliona,mislim da nema sanse da ce MM prodat balonju :D
mourinho
15-07-2010, 22:45
kako me nervira vise ovaj agent od Maicona...sad je izjavio da se City zanima za njega i da su vec ostvareni prvi kontakti.ovi agenti su zlo,samo hoce para mater im.
Maicon je prije SP izjavio da hoce da ostane, a ukoliko nasi odluce da ga prodaju onda je jedina destinacija Madrid, pri tom je izjavio da City "ni pod razno".
sta ste vise zapeli za bastiana...on igra srednjeg veznog kao i wes, samo sto je nesto defanzivniji. tj. to je igrac koji puno trci (kao i sve svabe) ali dosta o njemu nit je inter pokazao interes za njeg nit on za inter....
mm je rekao da masc dolazi ako bude potreban rafi, a njemu je naravno potreban za 9-0-1
hulle igrao bi ono sto igra i Motta...a tu nam je potreban jedan super kvalitetan igrac...ili na toj poziciji ili na krilnoj...
a i MM vise sere za ovog smradotellia...neka ga se rijesi vise na radost svih navijaca...
Balotelli#45
16-07-2010, 00:52
ne kenjaj huska to bi bilo na radost 2% navijaca
onda mi je drago sto sam medju ti 2% koji zele da se rijese "covjeka" koji baca dres po podu kao neko smece, koji oblaci tamo neke dresove po gradu i ismijava sve nas sa izjavama itd itd...
Balotelli#45
16-07-2010, 11:09
onda mi je drago sto sam medju ti 2% koji zele da se rijese "covjeka" koji baca dres po podu kao neko smece, koji oblaci tamo neke dresove po gradu i ismijava sve nas sa izjavama itd itd...
dobro huska nista osobno :D samo kazem,obavestajna recenica :D
Quaresma#7
16-07-2010, 12:00
Ma to Huska samo malo sere :D
hvala bogu pa ja serem
http://www.youtube.com/watch?v=JN9TwKMXF60
http://www.youtube.com/watch?v=IiVv-GTQ9PA
ali nema veze drago mi je da ima navijaca kojima je svedno sto jedan balavac baca dres kao neko smece...
uglavnom
Berti: "Inter, Mascherano non vale 30 milioni"
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23277
Villarreal striker Giuseppe Rossi would be among the contenders to replace Mario Balotelli should he leave Inter this summer.
Rafael Benitez would ideally like to substitute Balotelli with Dirk Kuyt, his old favourite at Liverpool. ;)
rossi je pravi igrac kao zamjena ;) taj je isto ko novac od MMF....jednostavno izgubi se
Manchester City have made a formal offer worth €30m for Inter striker Mario Balotelli, according to La Gazzetta dello Sport.
hulle ne izgubi se nego se utopi u sredinu :P
Zanetti27
16-07-2010, 13:35
ja sam isto da se to smece balavo proda.ne znam kakav ce se to navijac klanjati glupom balavcu koji nema postovanja prema klubu,prema osobama koji su mu pomagali,cak i prema nama navijacima.nisu bitni samo golovi i igre,bitno je i postovanje,a smrad balotelli toga nema prema nitkome.
prodat ga odmah
Quaresma#7
16-07-2010, 13:38
Ako bi balonja otišao volio bi da bace malo oko i na Aguera. :D
Esquivel
16-07-2010, 20:32
Izgleda da je Stoke ozbiljno zagrizao za Obinnu.
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 17:53 ----------
Daminuta, Filkor, Fossati join AC Milan
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34141&L=en&CAT=3
Grujinho
16-07-2010, 22:14
e dejane, kad bi znao kad su nera ili zlatan (neznam tačno tko) to napisali :) ima više od 7 dana :)
što se tiče balotellija...mora ostati, imam neverovatan osječaj, da če da pukne uskoro...on ima sve da postane jedan od najboljih na svijetu...
bolje neka razmisle kako i kuda prodati burdissa i ostale panjeve, a balo i maicon neka ostanu
Esquivel
16-07-2010, 22:26
OK grujo :)
------------
hehe "ex-Reds boss Rafael Benitez" najavljuje dolazak svog macho mascherana u redove Intera,a i Svajnu je cena skocila na 35 milona eura hehe...:)
Grujinho
16-07-2010, 22:31
hehe "ex-Reds boss Rafael Benitez" najavljuje dolazak svog macho mascherana u redove Intera,a i Svajnu je cena skocila na 35 milona eura hehe...:)
dakle Mascherano 30m€ a Schweinsteiger 35m€? Mislim da je jasno, koji bi igrač bolje upao u ekipu :)
Esquivel
16-07-2010, 22:36
ove dobre partije na SP.su doprinele njegovoj ceni,a i Bayern nece da ga proda,hehe kaze mogu samo veterani otici iz Bayerna ovog leta :)
ma iz bayerna ne ide niko sem nekih mladica na posudbe i veterana tipa klosea njima pare ne znace nista imaju ih ne treba im jedino mogu dovest jos nekog nista vise :D
e dejane, kad bi znao kad su nera ili zlatan (neznam tačno tko) to napisali :) ima više od 7 dana :)
što se tiče balotellija...mora ostati, imam neverovatan osječaj, da če da pukne uskoro...on ima sve da postane jedan od najboljih na svijetu...
bolje neka razmisle kako i kuda prodati burdissa i ostale panjeve, a balo i maicon neka ostanu
Puko je on davno.
filip.sk
17-07-2010, 04:25
dakle Mascherano 30m€ a Schweinsteiger 35m€? Mislim da je jasno, koji bi igrač bolje upao u ekipu :)
Schweinsteiger tesko da ce doci kod nad, mislim da nece otici nigjde osim ako on ne zeli to.
Quaresma#7
17-07-2010, 10:05
Ma nema od Sweinija ništa, đabe sanjat o tome. Prije če Hamšik, Ozil ili ko sličan doči.
Ali imamo mi Balonju on če uskoro da eksplodira.
Ma nema od Sweinija ništa, đabe sanjat o tome. Prije če Hamšik, Ozil ili ko sličan doči.
Ali imamo mi Balonju on če uskoro da eksplodira.
http://tmw.tccstatic.com/storage/img_notizie/thumb/127934621375503d977f2d79b184617c8862b13c4712745518 06.jpeg
Quaresma#7
17-07-2010, 10:20
Evo ti još kompletan članak od ove slike
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=218950
Liverpool Manager Roy Hodgson: Javier Mascherano Is Not Returning My Calls
nema boba hahahahhahahahahaha
SuperMario je blizu odlaska, a to ce biti najveca gresak u eri Morattija od odlaska R. Carlosa... Momku se moze pruziti jos jedna prilika, da vidimo kako ce se ponasati kod Beniteza, kad nema pritiska (koji je definitivno osjecao kod Josea) kao ranije.
Zamislite tu ekipu buducnosti (koju vec imamo na raspolaganju): Viviano (ponajbolji mladi golman Italije), Santon, Faraoni, Caldriola (ako se razvije kako valja), Rannochia (izuzetno blizu), Krhin, Mariga, Crisetig, Coutinho, Destro (ili Alibec), i kao slag na torti: Balotelli...
Sad bih potpisao da vise nikoga ne dovedemo, samo da on ostane.
Zanetti27
17-07-2010, 14:44
a kao nije dobio dovoljno prilika,ako kod mourinha koji je ovisnik o disciplini nije bio normalan,gdje ce kod beniteza...
zasto matrix.cambiasso,zanetti,stankovic,maicon,cordoba, milito nisu nikad radili probleme kakve radi balotelli,zasto oni nisu bacali dres???
zato jer imaju postovanja prema klubu,prema ljudima koji su im dali priliku da nose sveti dres i prema navijacima koji ih bodre uvijek...
sta vama su golovi i neki balavi klinac bitiji od svetog dresa,od kluba za koji navijate dok balotelli nije bio niti blizu intera???
NITKO nije ne zamjenjiv,pa tako niti balotelli.ima brdo talentiranih klinaca kojima bi bila cast i povlastica obuci sveti dres intera,a vi tu placete za nekim neodgojenim umisljenim balavcem
Svaka ponuda iznad 30m se treba prihvatiti bez oklijevanja, pa ljudi moji Edin Dzeko kosta toliko :P. Mario ce propasti kao i Robinho, odnosno, nikad nece osvojiti ono sto ima u planu da osvoji zbog ponasanja ;).
Dzeku svaka cast, ali nece biti pola Balotellia...
Zanetti, ima brdo talentovanih klinaca, ali ni jedan nije talentovan kao Mario. Po meni, dati mu jednu sansu, pa ako opet bude pravio probleme, ja bih ga prvi poslao daleko od Meazze...
Zanetti27
17-07-2010, 15:22
razlika je u tome sto ce ti talentirani klinci uspijeti,a balotelli nece jer ne moze srediti sam sebe i svoju bolesnu glavu.
ako mu se misli davat nekakva sansa,onda neka mu se da sansa da se pokaze na posudbi
Edin je vec duplo jaci od Marija, a ko ce biti bolji sve je do sudbine, jer ako Dzeko ostane u Wolfima, peh.
Grujinho
17-07-2010, 15:31
razlika je u tome sto ce ti talentirani klinci uspijeti,a balotelli nece jer ne moze srediti sam sebe i svoju bolesnu glavu.
profesoreeeeeeeeee....
ma balotelli je životinja...on je u prošloj sezoni imao probleme i sa trenerom i sa navijačima i sa suigračima i sa medijima itd itd, a još uvijek je igrao više nego dobro...čovjek je majstor, on mora ostati...
Balotelli je buduča zlatna kopačka, Massimo, Branca i društvo budite pametni...
Edin je vec duplo jaci od Marija, a ko ce biti bolji sve je do sudbine, jer ako Dzeko ostane u Wolfima, peh.
:what: Ok, ti tako smatras. Ocigledno je da se ne slazemo, tebi su Forlan i Dzeko bolji od Milita i Balotellia, a meni vrijede koliko kopacke nasih napadaca. Sve je stvar ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati ;)
Zanetti27
17-07-2010, 15:36
profesoreeeeeeeeee....
ma balotelli je životinja...on je u prošloj sezoni imao probleme i sa trenerom i sa navijačima i sa suigračima i sa medijima itd itd, a još uvijek je igrao više nego dobro...čovjek je majstor, on mora ostati...
Balotelli je buduča zlatna kopačka, Massimo, Branca i društvo budite pametni...
balotelli je seljacina,kakva se to zivotinja non stop valja po podu i ne vraca u obranu.da imao je problema s suigracima zbog svog ponasanja...
vidim da si ti tip osobe koji gleda samo golove i trofeje,nesto kao juventusovi navijaci;)
Upravo tako Nera, a ja nikad nisam rekao da je Forlan bolji od naseg Diega, nego da je kompletniji.
Ono sto si ti govorio za Arnu, ja govorim za Edina (i Ciro :P), tj. da je on verzija Ibre. Zasto je RM prvo htio Edina, pa zbog prevelike cijene odlucio se za Marija, to se sam zapitaj.
Kao slag na tortu, bilo bi da damo sve pare od Marija za Javiera, sav kvalitetan rad do sada bi upropastili.
Grujinho
17-07-2010, 15:43
balotelli je seljacina,kakva se to zivotinja non stop valja po podu i ne vraca u obranu.da imao je problema s suigracima zbog svog ponasanja...
vidim da si ti tip osobe koji gleda samo golove i trofeje,nesto kao juventusovi navijaci;)
kako me čitaaaaš majstore...ali neka, vidim da si ti vrsni stručnjak, prodaj svog dragulja prvom jebenom šejku koji baci ponudi, jer nije kao zanetti i cambiasso...
Enfant Terrible
17-07-2010, 15:45
Dzeku svaka cast, ali nece biti pola Balotellia...
Zanetti, ima brdo talentovanih klinaca, ali ni jedan nije talentovan kao Mario. Po meni, dati mu jednu sansu, pa ako opet bude pravio probleme, ja bih ga prvi poslao daleko od Meazze...
Tu se ne bih složio. Prvo kod "neće biti pola Balotellija", ja bih preformulisao da Balotelli sad nije pola Džeke. Jer Džeko je afirmisan igrač dok je Balotelli još uvijek potencijal koji može izrasti u najboljeg, ali ne mora nužno. Recimo ovako, Džeko nije dazzler kao Balotelli, tj. sklon akrobacijama na terenu, ali Džeko je igrač koji garantuje 20+ golova u sezoni. Jako mlad, jako zreo sa odličnim smislom za igru i za taktiku.
Balotelli je meni replika Cassana. Odličan igrač, veliki potencijal (meni ja Fantantonio najbolji Talijan), ali se ne može reći da je imao karijeru dosljednu njegovog potencijala. Po onome što Cassano može ponuditi, trebao bi igrati u Interu (ima zato kvalitet), najboljem Italijanskom klubu. Ali zašto se veliki klubovi ograđuju od njeg stalno? Zbog ponašanja, naravno. Niko neće u ekipi igrača koji ne trpi konkurenciju, kojeg ako staviš na klupu trenera naziva kurvinim sinom i baca dresove, tuče se okolo i sl. Ako Balotelli nastavi ovako, mislim da ni njemu ne gine ista sudbina kao Cassanu.
grujo ovaj te provalio :P znao sam da si juventusovac :D
...Zasto je RM prvo htio Edina, pa zbog prevelike cijene odlucio se za Marija, to se sam zapitaj...
Wolfsburg Confident Edin Dzeko Will Stay After Scaring Off Manchester City, AC Milan And Juventus With €50m Price Tag
Vfl Wolfsburg are increasingly confident that Edin Dzeko will stay this summer after putting a Ł42 million price tag on the striker in order to scare off Manchester City, Juventus and AC Milan.
------
Koliko je samo puta rekao da zeli u veci klub, ali se nikad nije pozalio javno na odluku kluba, toliko o razlici izmedju balonje i njega.
Zanetti27
17-07-2010, 16:06
kako me čitaaaaš majstore...ali neka, vidim da si ti vrsni stručnjak, prodaj svog dragulja prvom jebenom šejku koji baci ponudi, jer nije kao zanetti i cambiasso...
nebi ga prodao jer nije kao zanetti i cambiasso.prodao bi ga zato jer je razmazeni balavac koji ne postuje nikog niti nista oko sebe.proao bi ga zato jer je konstantno u konfliktu s nekim i jednostavno nema niti mrvicu profesionalnosti da bude na razini igraca koji treba interu.
prodao bi ga i u japan ako ce dati odgovarajuce pare,nije bitno kome,bitno je da nije u interu i da ne blati vise sveti klub
InteristaSA
17-07-2010, 16:07
Ako prodaju Balotelia napravice veliku gresku,prvo Inter moze bez tih 30m eura,znaci pare nisu primarne kod ovog slucaja,zamislite Balotelia kad napuni 23-24 godine kad sazrije kao igrac i kao covjek,kako je igrao sa 18 godina zamislite sta ce raditi za 5 godina,necu ni da pomislim...radio je sranja to svi znaju al poslije se smirio i izvinuo se i vecina navijaca mu je koliko toliko oprostila,ne zaboravila al opet oprostila,vidjeli ste svi kako se radovao kad su osvojili ligu,cup,LP...nadam se da ga nece prodati jer bi to bila greska koja se nebi mogla ispraviti,nevidim nekog igraca da bi mogao trenutno zamjeniti Balotelia,,on moze sve igrat sta god treba...nemoze se najboljeg igraca nikako zamjeniti a Baloteli je trenutno najbolji mladi igrac u Evropi sve vam govori kad je jedan Ferguson prepoznao u njemu novog Ronalda,sve vam to govori..moze neko biti protiv njeg al Baloteli je najbolji mladi igrac u evropi i za njega nema zamjene..ja sam mu sve zaboravio zbog njegovih igrackih kvaliteta..kad se jedan Rooney smirio za 300 %,sta je on sve radio moze i Mario Baloteli!!!
Esquivel
17-07-2010, 16:10
Neki ce mu mozda oprostiti,ali nece zaboraviti bacanje dresa i srednji prst. :)
Tu je kod svakog simpatizera,navijaca pao u ocima,al' ipak klub vrsi prodaju igraca,ne navijaci. :)
Zamisli Mirza da kaze ukoliko bi postao nas CR: "Sada sam najbolji, hocu u Milan".
Znate moje teorije oko relacije njega i Josea, ali i dalje ne opravdavam ono sto je uradio sa nasim dresom.
Zanetti27
17-07-2010, 16:14
daj molim te,ta isprika je tako prozirna da ono.ispricao jer je bio svjestan da ako to ne napravi nece vise uopce igrati,a njemu to ne odgovara jer onda ne moze biti "najveci na svijetu" sto definitivno nikad nece biti.
tocnije njegov dragi agentic mino raiola mu je rekao da se smiri jer ce onda dobit priliku za igra i ovaj ce ga moci uvaliti u neki drugi klub u kojem ce dobivati vise para,a mino ce uzeti dobar postotak.
ima negdje snimka,ne sjecam se s koje utakmice gdje su balotelli i mino u lozi i gledaju utakmicu intera zajedno,i mino mu pokazuje da pocne pljeskati i kad je inter zabio gol i da ostane sjediti,jer bi ovaj otisao.
sasvim je normalno da se radio kad smo osvojili LP,sjedio je na klupi jeo je govna a dobio je medalju i moze reci da ima osvojenu LP,savrseno.
tko tebi garantira da ce se on promjeniti i da ce sazrijeti kao igrac,svi o tome pricate kao da je to vec gotova stvar.
necemo ga sad jos vise dizati u nebesa jer je ferguson rekao da je on kao ronaldo,mislim uzimat to za neki primjer je full glupo.
izvadite glavu iz guzice i shvatite da trofeji i golovi nisu sve
InteristaSA
17-07-2010, 16:16
Niko ne oprasta to sto je uradio,jednostavno on nemoze u istu recenicu sa jednim Zanetiem,Cambiasom,Matrixom,on je kod navijaca pao u ocima al svi zasluzuju drugu sansu pogotovo kad je otisao do navijaca i digao ruke kao izvinjenje i poljubio grb,mozda se neko neslaze jbg al po meni zasluzio je drugu sansu ipak on je poslije milita i Etooa 3 strijelac kluba ove historijske sezone!!!
I zanetti nisam ja takav da ja u inat svima nesto pisem..ja gov svoje misljenje kako ja mislim al sad pricat kako trofeji i golovi nisu sve neznam,,to necu komentarisat,,nisu svi isti ni mi na ovom forumu a ni igraci Intera..Baloteli je dao veliki doprinos ovoj historijskoj sezoni i to mu ni ti ni niko nemoze oduzet!!!
Zanetti27
17-07-2010, 16:20
imamo santona,mladi je od balotelli-a,dali je on radio neke probleme???
ili mozda krkhin,destro pa i coutinho koji su non stop negdje na posudbama,cak niti ne igraju utakmice za inter pa ne seru niti se ponasaju kao ovaj kreten.
mislim ono balavac koji s 19 godina dode i kaze da je najbolji na svijetu i ne znam niti ja sta je definitivno za plakat od smijanja.takoder dokaz koliko je on ubiti glup kad moze to reci a nije ocito niti razmislio o tome
---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:17 ----------
Niko ne oprasta to sto je uradio,jednostavno on nemoze u istu recenicu sa jednim Zanetiem,Cambiasom,Matrixom,on je kod navijaca pao u ocima al svi zasluzuju drugu sansu pogotovo kad je otisao do navijaca i digao ruke kao izvinjenje i poljubio grb,mozda se neko neslaze jbg al po meni zasluzio je drugu sansu ipak on je poslije milita i Etooa 3 strijelac kluba ove historijske sezone!!!
i mourinho je poljudbio interov grb,pa je otisao u real...
ibra je prodavao price kako je oduvijek navijao za inter i kako mu je ostvarenje sna igrati u interu i onda je brze bolje otisao u barcu i ljubio njihov grb.
nemojte se dat zavarat s tim njegovim isprikama i ljubljenjem grba,a prilike.prilika je dobio,i vise nego sto je njemu dovoljno i sto ih je trebao dobiti.
da su mu navijaci oprostili nebi ga napali u garazi,pa ga je moratti morao spasavati
InteristaSA
17-07-2010, 16:35
Dobro zanetti ako ces Balotelia porediti sa Krhinom kojeg nisi gledao 4 puta kako igra..onda necu da se raspravljam s tobom..sve sto si rekao znao sam to i prije ja samo rekao da bi mu JA dao drugu sansu,,JA a nisam rekao da bi mu svi mi trebali dati drugu sansu!!!
Zanetti27
17-07-2010, 16:40
ja sam ih usporedio zato jer su oboje mladi i talentirani ali razlika je u ponasanju.
uredu,ti bis mu dao sansu i napisao si zasto.ja mu nebi dao sansu i napisao sam zasto nebi :)
Il Trattore
17-07-2010, 17:42
Ako prodaju Balotelia napravice veliku gresku,prvo Inter moze bez tih 30m eura,znaci pare nisu primarne kod ovog slucaja,zamislite Balotelia kad napuni 23-24 godine kad sazrije kao igrac i kao covjek,kako je igrao sa 18 godina zamislite sta ce raditi za 5 godina,necu ni da pomislim...radio je sranja to svi znaju al poslije se smirio i izvinuo se i vecina navijaca mu je koliko toliko oprostila,ne zaboravila al opet oprostila,vidjeli ste svi kako se radovao kad su osvojili ligu,cup,LP...nadam se da ga nece prodati jer bi to bila greska koja se nebi mogla ispraviti,nevidim nekog igraca da bi mogao trenutno zamjeniti Balotelia,,on moze sve igrat sta god treba...nemoze se najboljeg igraca nikako zamjeniti a Baloteli je trenutno najbolji mladi igrac u Evropi sve vam govori kad je jedan Ferguson prepoznao u njemu novog Ronalda,sve vam to govori..moze neko biti protiv njeg al Baloteli je najbolji mladi igrac u evropi i za njega nema zamjene..ja sam mu sve zaboravio zbog njegovih igrackih kvaliteta..kad se jedan Rooney smirio za 300 %,sta je on sve radio moze i Mario Baloteli!!!
aj molim te daj mi tu izjavu kad je Ferguson reka da je Mario novi Ronaldo
ja mu da je najbolji igrac svih vremena nebi moga oprostit niti zaboravit bacanje dresa i one izjave o milanu,sta mu vjerovatno niti jedan pravi navijac nece nikada zaboravit
Rooney i Mario ne mogu ici u istu recenicu,Rooney za svoju momcad gine na terenu i takav je bio oduvijek,dok se Mario samo vuce po terenu,Rooney nikada nije sramotio svoju momcad za razliku od Maria,Rooneyu se jedino zamjerala prevelika agresvnost zbog koje je u pocetku dobijao kartone.
ja također mislim da Mario ima sve nogometne predispozicije da bih moga postati jedan od najboljih igraca na svijetu,ali mora pod hitno popravit svoje ponasanje na terenu i izvan njega,jer ako ce ovako nastavit talent mu je uzaludan...
stani jesam ja ovo upao u temu mari balotelli il u glasine o transferima ?? daj admin mod nek neko ovo brise ba 2 3 stranice o istom se pise ima tema o njemu pa tamo to rjesavajte a ti zannetti sta si zapeo tolko za isto ccc ako ga je uprava mislila prodat prodali bi ga 1 juna odma ne bi se cekalo sekunde kao drugo ne mozes stavljat u isti red a kamol recenicu jednog rene krhina i i maria balotellia jer kao prvo nije mu krhin ni priblizan ni u talentu ni po cemu sam primjer krhin je duplo duze u interu jos je stariji i koliko dobiva sansu da igra ? dobiva je zadnje 2 godine kada se ide na turneju u ameriku a balotelli ? i pored svega toga sta je radio i kolko mu je kazni pucao jose o neigranju i svemuz tom uvalio je 11 golova uz 5 6 asista uz mizernu minutazu moglo bi se reci a trece ko je spomnjao dzeku ?? cuj dzeko nije pola njeg pa to je apsurd dzeko nije sto sam bosanac i sto je ns dragulj al je world class striker igrac koji ima sve sto mu treba visinu tehniku okretljivost potrebnu brzinu snagu igru ledjima igru sprijeda zavrsnicu smirenost igro glavom sta vise vec nema !! a ima i atraktivne golove moze se komotno reci da je ko henry prije jedno 4 5 godina dok je igrao u arsenalu stroj !!
nemam ja nista protiv da ga prodaju kad vec nisu u stanju da ga kontrolisu, ali prodati maria da bi se doveo igac tipa mascerano, kuyt....pa stvarno...takve treba odmah po kratkom postupku....
vidim neki bi ovdje ostavili maria kao bit ce neka zlatna kopacka ili sta vec, a boli ih briga sto bi i dalje mogao praviti sranja...pa ljudi moji kroz Inter je proslo stotine igraca koji su bili bolji od ovog debila, a samo su dvojica osvojili te vase trofeje...tko vama garantuje da on nece opet srati po klubu...a bgm po vasoj prici vi bi sve oprostili samo da on osvoji te je*ene individualne nagrade...
Zanetti27
17-07-2010, 18:20
stani jesam ja ovo upao u temu mari balotelli il u glasine o transferima ?? daj admin mod nek neko ovo brise ba 2 3 stranice o istom se pise ima tema o njemu pa tamo to rjesavajte a ti zannetti sta si zapeo tolko za isto ccc ako ga je uprava mislila prodat prodali bi ga 1 juna odma ne bi se cekalo sekunde kao drugo ne mozes stavljat u isti red a kamol recenicu jednog rene krhina i i maria balotellia jer kao prvo nije mu krhin ni priblizan ni u talentu ni po cemu sam primjer krhin je duplo duze u interu jos je stariji i koliko dobiva sansu da igra ? dobiva je zadnje 2 godine kada se ide na turneju u ameriku a balotelli ? i pored svega toga sta je radio i kolko mu je kazni pucao jose o neigranju i svemuz tom uvalio je 11 golova uz 5 6 asista uz mizernu minutazu moglo bi se reci a trece ko je spomnjao dzeku ?? cuj dzeko nije pola njeg pa to je apsurd dzeko nije sto sam bosanac i sto je ns dragulj al je world class striker igrac koji ima sve sto mu treba visinu tehniku okretljivost potrebnu brzinu snagu igru ledjima igru sprijeda zavrsnicu smirenost igro glavom sta vise vec nema !! a ima i atraktivne golove moze se komotno reci da je ko henry prije jedno 4 5 godina dok je igrao u arsenalu stroj !!
sta si zapeo za tog krkhina kojeg sam napisao,sta se ne nadovezes na ostale mlade igrace koje sam spomenuo uz krkhina.a i nije bitan njihov talent nego bitno je da su svi skoro pa isto godiste,svi su u interu a samo ovaj smrad od balotellia jede govna
ja sam ti samo naveo primjer ;) da su dovljan kvalitet bili bi u prvom timu a ne samo su to uspjeli davide i mario a ostali guraju se po primaveri i posudbama ;)
"At the moment, I can say that Manchester City are interested in the player," Antonio Caliendo revealed to TMW. "Though, we are still at the start, with only initial contact being made."
---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 17:31 ----------
Zanetti izjavio da bi Liverpoolov Javier dobro dosao Interu.
---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:32 ----------
"Does Moratti want him? We will see. we have to see if he is needed by Benitez and if there is a chance to get him."
InteristaSA
17-07-2010, 18:51
vidim neki bi ovdje ostavili maria kao bit ce neka zlatna kopacka ili sta vec, a boli ih briga sto bi i dalje mogao praviti sranja...pa ljudi moji kroz Inter je proslo stotine igraca koji su bili bolji od ovog debila, a samo su dvojica osvojili te vase trofeje...tko vama garantuje da on nece opet srati po klubu...a bgm po vasoj prici vi bi sve oprostili samo da on osvoji te je*ene individualne nagrade...
ima prelazni rok za 6 mjeseci odma.Inter Maria moze uvijek prodat za minimum 30 m eura,znaci minimum 30 miliona,i huska nemozes porediti Inter od prije 10 godina koji su se bojali igrat protiv Jubentusa i Bilana u kojoj je bilo odlicnih pojedinaca samo pojedinaca nista vise i ovaj mocni Inter koji melje sve redom koji u ekipi ima 20 igraca sa pobjednickim mentalitetom..gdje nema pojedinaca ima kolektiv i tako melju a prije je bilo baci je Ronaldu,Baggiu itd,Mario je najveci talenat koji je Inter imao u posljednih 10 godina..mislim na igraca kojeg smo imali u 18 godini zivota...niko mu nece zaboraviti sto je bacio sveti dres i ako je poslije glumio dobricu i kad se izvinuo navijacima..onda je dobro glumio..za oscara.nije bitan Mario nego je bitno da INTER ima najbolje igrace a to je Mario jedan od najboljih trenutno sa svojim vrlinama i manama!!
filip.sk
17-07-2010, 19:26
I ja necu nikada zaboraviti to sto je bacio dres, ali sjetite se kako su mu navivaci svirkali svaki put kad uhvati loptu, i kad je upatio jedan sut od 30 metara(a od toliko je i dao gol protiv Rubin ali tada su mu rakopleskali), to je psihicko lomjlenje na jedan 18 godisnjak ko je prosao niz mnogo toga, nije ni italijanac a jos je i crnac, zamislite vi sta sve je on morao trpiti, i sve ce to jednom prekipiti nekomu, a jos to sto je i on psihicki nestabilan i vrlo lesno podpada pod provokacije.
Ja ipak zelim da mu damo jos jednu sansu, da vidimo dal ce se opametiti il ne, i tako necemo izgubiti vec cemo dobiti puno vise...
Ovo bi valjalo, to znaci da bi cijena mogla skociti na 40m, za sto bi prodao i Maicona, kamo li njega :P:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/17/2029972/chelsea-join-manchester-duo-in-the-race-for-mario-balotelli
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=8793
GRANDE COLPO DELL'INTER: OZIL AD UN PASSO
Mah, cim vidim "mogao bi biti prvo veliko pojacanje", jasno je da su samo nagadjanja. Da je istina, bilo bi odlicno, ali sumnjam.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=8793
GRANDE COLPO DELL'INTER: OZIL AD UN PASSO
ovo su ciste izmisljotine....on je izjavio da zeli u spaniji ili eng.....eh sad pravo bi cudo bilo da niko iz tih liga nije spreman da ponudi za njeg + umjesto koga bi igrao u interu kad benitez mora nekog istjerati kako bi mascerano igrao
werder mu je ponudio novi ugovor al je vlasnik kluba izjavio da on vjerovatno odlazi....iz engleske se spominju manutd i arsenal (mada tesko da bi on pristao na transfer u arsenal dok je manutd ipak dr prica) iz spanije se najvise prica u transferu u real...(da nema reala novinari u spaniji nebi imali o cemu da pisu hehehe)
ima prelazni rok za 6 mjeseci odma.Inter Maria moze uvijek prodat za minimum 30 m eura,znaci minimum 30 miliona,i huska nemozes porediti Inter od prije 10 godina koji su se bojali igrat protiv Jubentusa i Bilana u kojoj je bilo odlicnih pojedinaca samo pojedinaca nista vise i ovaj mocni Inter koji melje sve redom koji u ekipi ima 20 igraca sa pobjednickim mentalitetom..gdje nema pojedinaca ima kolektiv i tako melju a prije je bilo baci je Ronaldu,Baggiu itd,Mario je najveci talenat koji je Inter imao u posljednih 10 godina..mislim na igraca kojeg smo imali u 18 godini zivota...niko mu nece zaboraviti sto je bacio sveti dres i ako je poslije glumio dobricu i kad se izvinuo navijacima..onda je dobro glumio..za oscara.nije bitan Mario nego je bitno da INTER ima najbolje igrace a to je Mario jedan od najboljih trenutno sa svojim vrlinama i manama!!
nisi me shvatio...boli mene ona stvar za to koliko on vrijedi...ja bih ga prodao za paklo orbita...spomenuo sam Matheusa i ronalda zbog toga sto su oni jedini osvajali te vase zlatne kopacke zbog koje bi vi ostavili maria, jer mislite kako ce on postati igracina i osvojiti to, a upravo tada kada su oni osvajali te "nagrade" mi smo bili vjeciti gubitnici bez trofeja...dakle nemamo mi nista od njegove zlatne kopacke, a on sa ovim ponasanjem ne garantuje da bi se mogli nadati osvajanju i kupa italije...tko nama garantuje trofeje sa njim debilom u ekipi...jos ce nas i dalje sramotit samo...
Huska, ne mlati, s Mathausom smo osvojili prvenstvo, i postavili rekord bodova tada. A sa debeljkom jedan izuzetno jaki Cup UEFA ( i vise bi - barem dva prvenstva: '98 i '02, da nije bilo rubentusa). Pusa :D
evo jos jedan rafin talent....Pienaar..... taman od novca zaradjenog prodajom maicona mozemo uzeti ovog talenta, valjda ce everton da popusti pred 30mil
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
CorSport: anche l’Inter su Forlan (http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcm5ld3MuaXQtMjMzODQ) hahahhah
Balotelli#45
18-07-2010, 12:59
uff Pienaar je super igrac njega bih odma doveo,taman moze da igra i ofanzivnog veznog i krilo sigurno bi bio dobro pojacanje,
a za forlana star je ali zamislite napad DieGo DeiGo :D
mada ja sam siguran da bilo kog da dovedemo ipak ce najvece pojacanje Coutinho da bude,videcete ;)
30M za Pienaara?! Neslana sala :D Dobar je igrac Pienaar ali nije nesto posebno da se daje 30 miliona.
InteristaSA
18-07-2010, 13:24
Spominje se sad da City nudi Robinha za Maria...koliko god da je Robinho dobar nema sanse da bi ovo trebali prihvatiti Mario je Mario!!
Zanetti27
18-07-2010, 14:00
ovo bi bilo tako glupo,rjesavamo se jednog problematicnog igraca i u zamjenu dobivam drugogo prgavog i problematicnog....nikako
ovo bi bilo tako glupo,rjesavamo se jednog problematicnog igraca i u zamjenu dobivam drugogo prgavog i problematicnog....nikako
ma nije fazon sto je robinho problematican...nego je i 10puta slabiji igrac od maria
Nakon propalih pregovora oko Edina Dzeke, Juve se prikljucio Liverpoolu u utrci za Diegom (Forlan).
InteristaSA
18-07-2010, 17:02
Neznam po meni netreba Interu forlan,ima 31 godinu i sad ga placati 20-tak m funti to je meni smjesno. nevidim razlog koji ce nam djavo..milito je nas nas Diego netreba jos jedan..
koji ce im ku*ac forlan...nego nera imal sta novo za Rannochiu posto ti najvise pratis to oko njega...nije valjda da cemo i bez njega ostat
Pa ja mislim da je gotovo za Rannochiu i da dolazi u januaru.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HHHaAKFbWlc&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HHHaAKFbWlc&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 16:39 ----------
Milito to otvoreno kaze :D
http://www.interfanzone.com/mascherano-only-matter-of-time/
ma kakav pienar se moze za 7 8 mil dovest nije on neki sad igrac prosjek
InteristaSA
18-07-2010, 18:51
I Dera ovaj clip ti je beze:D volis ti Maria puno nego nemozes da priznas:D
ma kakav Pienar..vrijedja se Inter kad nas povezuju sa Pienarom..nek njeg u Evertonu i njemu slicnim!!!
u potpunosti se slazem :D
filip.sk
18-07-2010, 19:10
Ma clip je dobar, svi ste videli da je Baloteli upatio udar i lopta je prosla pored gola, takve udare Maicon upati svaku tekmu a nije mu to zadatak, dok Mario je napadac i to treba raditi, a navijaci su mu zvizdali, sta hocete jos.
Milan will not allow Ronaldinho to leave this summer unless any interested club makes an offer of at least €10m.
wtf??????
prodaju ga jer ne mogu priustiti platu koju on trazi
prodaju ga jer ne mogu priustiti platu koju on trazi
oni nude 4mil svojim igracima hahahahahhahahah
eo i ja sad to citam cuj za 10 mil da ga prodaju :S imo je odlicnu sezonu on u milanu samo je zapao u sivilo jer je lose milan igrao naj asistent lige nezz sad tacno oko 18 uz 10 golova
pa sta bi vi,ipak je Ronaldinho u godinama,+ brazilac a znamo kakvi su oni...kontam ako ode balonja,ovo je idealna sansa da nam dodje Fantanonio Cassano,sto bi bilo odlicno :interista:
koji ce im ku*ac forlan...nego nera imal sta novo za Rannochiu posto ti najvise pratis to oko njega...nije valjda da cemo i bez njega ostat
Ove nedjelje pada vjerovatan dogovor, oko njegovog dolaska u Inter. Ali ce on ostati svakako u Genovi, do Januara (a mozda i sledeceg ljeta).
Enfant Terrible
18-07-2010, 20:50
Šta će nam Ronaldinho? On je svoje završio (u Evropi; na ozbiljnom nivou). Vjerujem da će sad u Brazil da igra iz zezancije, bez pritisaka i provlačenja po medijima zbog partijanja i debljine. Objektivno, za takve igrače nema mjesta u šampionu Evrope koji puca na sve frontove.
On topic:
Milito je zvao Mascherana u Inter. S obzirom kakve se stvari motaju oko ovog veznjaka, ne bih se čudio da završi u Interu. Bez obzira, mislim da nam Masch nije ni malo potreban. Pretrpavamo vezni red igračima kakve već imamo. Cambiasso može odraditi posao bolje nego Mascherano 5X, elegantnije, profinjenije, plus je polivalentiji od Mascha.
Što se tiče Forlana, ne shvatam što će nam. Jako je on skup da prihvati konkurenciju (Eto'oa, Milita i Balotellija). Smatram da nam ne treba, jer po meni su Milito i Eto'o bolji igrači od njega (iako poštujem Forlana). Inače, Forlan ne ide nigdje ispod 30M€.
Forlan se spominje ukoliko Mario ode, tj. Forlan Milito Etoo - klupa Pandev i Biabiany. Iako smatram da od ovog nema nista.
---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:10 ----------
World Cup Golden Ball winner Diego Forlan has stated that he is happy at Atletico Madrid and has no intention of leaving the Vicente Calderon. These quotes come in the aftermath of increased rumours that Juventus are about to table a big-money bid for the Uruguayan star :cast:
Forlan se spominje ukoliko Mario ode, tj. Forlan Milito Etoo - klupa Pandev i Biabiany. Iako smatram da od ovog nema nista.
---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:10 ----------
World Cup Golden Ball winner Diego Forlan has stated that he is happy at Atletico Madrid and has no intention of leaving the Vicente Calderon. These quotes come in the aftermath of increased rumours that Juventus are about to table a big-money bid for the Uruguayan star :cast:
forlan + milito + etoo....nemoguca misija.....forlan i milito su sidrasi + etoo.......nigdje logike pogotovo kad se zna ko je trener intera....nebi me cudilo da milito bude u odbrani kakav je rafa hahahahha
necemo dovesti dinha....bolje najuzornijeg igraca na svijeu
http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/ronaldo-majku-svog-djeteta-zaveo-rijecima-ti-ja-jeb.html
"Burdisso je prioritet za Romu" - Ranieri...voodi ga Ranieri svega ti . :D Miha izjavio da bi balonja uz Mancini postao jos bolji...takodje se spominje da bi mogli dobit Richardsa iz Cityia za balonju + pare...
verma_interista
19-07-2010, 02:21
Milan will not allow Ronaldinho to leave this summer unless any interested club makes an offer of at least €10m.
wtf??????
Kako bi ga ja volio vidjeti u Interovom dresu, pa to je za pricu, on je meni ono bas plafon igrac..malo da poradi na sebi, drama..
Šta će nam Ronaldinho? On je svoje završio (u Evropi; na ozbiljnom nivou). Vjerujem da će sad u Brazil da igra iz zezancije, bez pritisaka i provlačenja po medijima zbog partijanja i debljine. Objektivno, za takve igrače nema mjesta u šampionu Evrope koji puca na sve frontove.
nezz kako mozes reci da je svoje zavrsio ?? ocito da si ga zaboravio sa losim milanom ali momak ni pod razno nije za zaborava prosle je sezone bas dobro odigrao jedina svijetla tacka svog kluba a eo i statistika od prosle sezone
Performance data for season 09/10
<table class="standard_tabelle" cellpadding="2" cellspacing="1"><tbody><tr> <th class="al">Competition</th> <th class="ac">Matches</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/tor.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/eigentor.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/vorlage.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/gelbe_karte.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/gelb_rote_karte.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/rote_karte.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/einwechselung.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/auswechselung.png</th> <th class="ac">http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/uhr_neu.png http://www.transfermarkt.de/bilder/spielaktionen/tore.png</th><th class="ar">
</th> </tr> <tr class="hell"> <td style="width: 310px;">UEFA Champions League (http://transfermarkt.de/en/uefa-champions-league/startseite/pokalwettbewerb_CL.html)</td> <td class="ac" style="width: 55px;">7 (http://transfermarkt.de/en/ronaldinho/leistungsdaten/spieler_3373.html#CL)</td> <td class="ac">3</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">1</td> <td class="ac">3</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">1</td> <td class="ac">1</td> <td class="ac">195</td> <td class="ar">585</td> </tr> <tr class="dunkel strich"> <td style="width: 310px;">Serie A (http://transfermarkt.de/en/serie-a/startseite/wettbewerb_IT1.html)</td> <td class="ac" style="width: 55px;">36 (http://transfermarkt.de/en/ronaldinho/leistungsdaten/spieler_3373.html#IT1)</td> <td class="ac">12</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">18</td> <td class="ac">6</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">2</td> <td class="ac">12</td> <td class="ac">242</td> <td class="ar">2901</td> </tr> <tr class="hell s10"> <td class="ar">Total: </td> <td class="ac">43</td><td class="ac">15</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">19</td> <td class="ac">9</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">-</td> <td class="ac">3</td> <td class="ac">13</td> <td class="ac">232</td> <td class="ar">3486</td></tr></tbody></table>
ebo li vas statistike,to samo laici gledaju...po toj statistici on je bolji od Sneijdera bio,po statistikama je i Diego bolji od Sneijdera bio. i ja gotivim Ronaldinha al on je svoje odradio,frajer se zapustio,igra kad se njemu igra,kad mu se ne igra ko da ga i nema,zato ga i hoce klubovi tipa Galxyia i Olympiakosa,nije on vise za najveceg nivoa.
Real dao 48 sati Interu da odluci za Maicona... City valjda ponudio 35 miliona za balonju i kako stvari stoje taj transfer bi se mogo brzo realizovat. al kako bih volio da dovedu Cassana sad...
ode smradotelli :byebye::yes::zzzdravo:
izgleda,evo pise da trazi kucu u Manchesteru,ne znam kolko je ovom vjerovat al eto...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23420
a mogli bi mi da ne dovedemo nikog ko zamjenu jer Biabiany dobro radi na treninzima,cak i Coutinho je u par navrata igro krilo (lijevo) pa mozda nasi planiraju s njima ako balonja ode :cool:
Inter boy
19-07-2010, 11:41
Hvala bogu i da samo bude istina ...
Inter poručio Balotelliju: Možeš ići, mi ćemo kupiti Forlana
http://www.index.hr/sport/clanak/inter-porucio-balotelliju-mozes-ici-mi-cemo-kupiti-forlana/502501.aspx
neka je on veliki talenat ali srecan mu put...od onoga dana na Meazzi kad sam svojim ocima gledao kako covjek igra...i kako baca dres...od tada za mene ne postoji...ni malo mi nece biti zao kad ode...jos manje ako to znaci da Maicon ostaje, onda cu biti srecan
Balotelli#45
19-07-2010, 12:17
hahaha novinarska sranja.... trazi kucu u Manchesteru :sivi: tako je bilo i za Lamparda i skoro za Sakhoa pa redom za pola igraca al nikako da nadju kucu :sivi: nema od toga nista Moratti nece da proda balotellija sto posto
Enfant Terrible
19-07-2010, 12:24
nezz kako mozes reci da je svoje zavrsio ?? ocito da si ga zaboravio sa losim milanom ali momak ni pod razno nije za zaborava prosle je sezone bas dobro odigrao jedina svijetla tacka svog kluba a eo i statistika od prosle sezone
Naravno da je svoje završio. Ako ti misliš da šampionu Evrope treba igrač koji je 10-15 kila preko svoje težine, 30 godišnjak koji voli da zalomi do zore, čiji je stomak veći nego u Homera Simpsona, koji kasni skoro svaki trening i šta sve ne, onda je to tvoj problem. Statistiku čuvaj za sebe, a to što je on bio svijetla tačka u ispod prosjećnom Milanu mene ne uvjerava mnogo.
ne znam da li sam ja samo sanjiv ili neku ljudi zele ronaldinha u sampionu evrope :D
Naravno da je svoje završio. Ako ti misliš da šampionu Evrope treba igrač koji je 10-15 kila preko svoje težine, 30 godišnjak koji voli da zalomi do zore, čiji je stomak veći nego u Homera Simpsona, koji kasni skoro svaki trening i šta sve ne, onda je to tvoj problem. Statistiku čuvaj za sebe, a to što je on bio svijetla tačka u ispod prosjećnom Milanu mene ne uvjerava mnogo.
a u sampionu eurpe treba da igraju kuyt, mascerano, leiva, lucas, pienar i ostali pokemoni...koji da su u nezz kakvoj fizickoj spremi nisu u stanju da igraju nogomet
Inter’s Argentina international striker Diego Milito would like to play alongside his compatriots Javier Mascherano and Carlos Tevez at San Siro.
de samo nam trpaj luzera
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:05 ----------
Inter: per Balotelli-Maicon tutto in 48 ore. Spunta Evra
Enfant Terrible
19-07-2010, 13:23
a u sampionu eurpe treba da igraju kuyt, mascerano, leiva, lucas, pienar i ostali pokemoni...koji da su u nezz kakvoj fizickoj spremi nisu u stanju da igraju nogomet
Ko je rekao da trebaju igrati oni? U mojim postovima to nisi mogo pročitati, sigurno. U šampionu Evrope trebaju igrati najbolji. Kratko- jasno.
Kako bi ga ja volio vidjeti u Interovom dresu, pa to je za pricu, on je meni ono bas plafon igrac..malo da poradi na sebi, drama..
Kad je zabio prvi gol protiv nas i isplazio jezik kao i Ronaldo sto je ucinio, za mene je zavrsio.
InteristaSA
19-07-2010, 13:52
Inter’s Argentina international striker Diego Milito would like to play alongside his compatriots Javier Mascherano and Carlos Tevez at San Siro.
de samo nam trpaj luzera
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:05 ----------
Inter: per Balotelli-Maicon tutto in 48 ore. Spunta Evra
Opet ti Hulle svoje neke transfere navodis..ti nikad nece igrat u Interu sto ti nabrajas,neznam samo gdje ih vadis...
I milito naravno volio da igra pored svojih zemljaka neznam sta ti je tu cudno..
Bolje Teveza od Forlana zbog mnogo cega..
InteristaSA
19-07-2010, 14:29
Bolje Teveza od Forlana zbog mnogo cega..
Ma ja nebi ni jednog..tevez nije potreban ako Mario ostane a ako ode nazalost Mario onda bi mogao doci.. a forlan pogotovo..nevidim razlog da se ikako spominje...igrac koji je dokazao da je igrac za drugi rang evropskih klubova i uvjeren sam kad bi dosao da bi bio isti kao sto je bio u Man Utd..NULA!!
Grujinho
19-07-2010, 14:33
Problemi sa navijačima, problemi sa upravom, problemi sa medijima, problemi sa suigračima, problemi sa trenerom, mala minutaža...sve to je mučilo balotellija...
ali još uvijek je dobro odigrao kad god je igrao...
ako se situacija oko njega smiri, ako dobije više šanse kod beniteza, on bi nam bio največe pojačanje...
ja ga nebi prodao ove sezone, city če biti tu i sljedeče
Nije lijepo od tebe Mirza, da spominjes Dudua i minutazu, a Forlana nazivas nulom:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yWtBiDuLbXk&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yWtBiDuLbXk&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:35 ----------
Gruji, ali nece biti ponuda od 35, nego 25 ;).
InteristaSA
19-07-2010, 14:41
JOj dera ovo nema veze s ovim sto ti govoris.. kakve veze Ima sto ja napisem da ce Dudu u Sahtar i Forlan..cjenim forlana i dobar je igrac al mislim da je totalno nepotreban Interu i nemoram ja nista gledat njegove golove..pratio sam ja njeg u Man itd skoro svaku tekmu.i nije odigrao 3-4 tekme kako treba..otisao je u Vilareal dali mu sansu da bude prvi napadac u manjem klubu i to mu odg tad je pokazao da vrijedi i da je kvalitetan,isto kao u Atletiku.I et molim te objasni mi jel vrijedi dovesti igraca i platiti ga 20 miliona neceg i ostaviti ga na klupi..et reci mi gdje ce on igrat...et objasni mi samo to???
Ako cemo ga dovesti za samo 20m, onda sam za, i Milito je igrao u Genoi dok nije skupio iskustva, dok je Forlan igrao jako mlad tamo, MINUTAZA - o tome ti govorim.
Forlan Milito Etoo ;)
Quaresma#7
19-07-2010, 14:46
Više nam Tevez ili Aguero paše u postavu nego Forlan. Forlan je za mene klasična špica poput Milita. Ali ako Balotelli ostane u šta verujem onda nam niko više ne treba u napadu. Imamo onda Etoja, Milita, Pandeva, Balotellija, Coutinha i Biabianya.
Nisam to porekao Q. Ostali, prestanite ga gurati u napad:
"My position? I'm a midfielder. I like to play behind the strikers and attack, so yes, I'm a bit like Sneijder. My role models? Robinho and Kaka. The comparisons with Pato? It's flattering, but we're two different players. He's a striker, I'm more a midfielder." - Philippe C.
InteristaSA
19-07-2010, 15:04
Ako cemo ga dovesti za samo 20m, onda sam za, i Milito je igrao u Genoi dok nije skupio iskustva, dok je Forlan igrao jako mlad tamo, MINUTAZA - o tome ti govorim.
Forlan Milito Etoo ;)
Za igraca koji ima 31 godinu i reci da ga dovedemo za SAMO 20m..to je previse..i Forlan Milito Etoo nemogu zajedno..to mjesto je rezervisano za Milita...bolje ovako Etoo MIlito Pandev(osporavani kod svih a momak razvaljuje nebi ga dao za Forlana,nema sanse)+ Baloteli ako ostane,jos Biabiany koji ce biti najprijatnije iznenadjenje ove sezone ubjedjen sam..znaci niko nam netreba..u slucaju da nazalost Mario ode..onda bi nam trebao krilni napadac tipa Tevez,Robinho..samo primjer ova dvoica..
Pandev je i prethodne sezone igrao lijevo, Etoo desno, a ne obratno kao sto ti kazes. Forlan moze igrati i na poziciji Sneijdera, kamo li krilnog igraca ;).
I ja sam rekao, a i novosti, ako ode Mario tek onda.. iako ja smatram da ga necemo dovesti. Pa i Milito ti ima nekih 31.
InteristaSA
19-07-2010, 15:19
Pandev je i prethodne sezone igrao lijevo, Etoo desno, a ne obratno kao sto ti kazes. Forlan moze igrati i na poziciji Sneijdera, kamo li krilnog igraca ;).
I ja sam rekao, a i novosti, ako ode Mario tek onda.. iako ja smatram da ga necemo dovesti. Pa i Milito ti ima nekih 31.
Pa dobro al MIlito je MIlito..trenutno najbolji napadac u formi...i viidis kako sam napisao Etoo lijevo Milito srednji i pandev desno tako su igrali vecinu tekmi u seria A..nekad su se samo mjenjali
I nema potrebe da tu moze igrat Forlan na Snaiderovoj poziciji ako iko moze igrat tu pored njeg to je Coutinho..znaci on je rezerva Weslea i nemoj vise bgt o Forlanu nece doci u Inter..nek ide u Jubentus njima treba Interu NE!!
Opet ti Hulle svoje neke transfere navodis..ti nikad nece igrat u Interu sto ti nabrajas,neznam samo gdje ih vadis...
I milito naravno volio da igra pored svojih zemljaka neznam sta ti je tu cudno..
???
o cemu ti bolan? koje god sam ime postavio imas na
http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=calciomercato&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=57d9c86769d1bf04
20 mil za forlana, a mozes dovesti mladje igrace za te pare, a i korisnije nama(Cassano,Ozil)
Pa dobro al MIlito je MIlito..trenutno najbolji napadac u formi...i viidis kako sam napisao Etoo lijevo Milito srednji i pandev desno tako su igrali vecinu tekmi u seria A..nekad su se samo mjenjali
Pridruzujem se Hulletu sa WTF pitanjem :).
Igrali smo cijelu sezonu:
Pandev Milito Etoo
a ne:
Etoo Milito Pandev.
Forlan nije u formi? Ma daj..
Balotelli#45
19-07-2010, 15:31
hahahah menjati najveceg talenta na svetu od 19 godina za 31 godisnjaka ,smesno
Ko kaze da cemo ih mjenjati - Vanja, e pa naravno da je smijesno :D. Prema svemu sudeci, Mario nas napusta, htjeli vi to ili ne ;).
Zanetti27
19-07-2010, 15:54
hahahah menjati najveceg talenta na svetu od 19 godina za 31 godisnjaka ,smesno
po cemu je on to tocno najveci talent na svijetu???
Balotelli#45
19-07-2010, 16:58
po cemu je on to tocno najveci talent na svijetu???
po mnogo cemu ,i to ne tvrdim ja vec mnogo veci strucnjaci nego sto smo ja i ti
brrr e jbg i ti sad ja nisam rekao da ga zelim u interu ... ne moze jedan igrac onakav milan uzdignut nikako i sam znas da dodje ne znam ti koji tamo nece im nista pomoci jer su propali kao tim on da nije valjao i da je slabo igrao ne bi sigurno dosao do te statistike pa ti kako hoces ;)
---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
ovaj dera zapeo0 za forlana sto se pokazao da je igrac na svjetskom da moze igrati drugo je qme za repku igrati jos pogotovo svjetsko:what: pa ljudi ginu tad da sto bolje pokazu svoju zemlju a to je forlan i ucinio u najboljem izdanju a da li ti stvarno mislis da je on sposoban da takvo nesto i uradi na klubskom nivou ?? sumnjam da bi bio sjena igraca sa svjetskog a kamol da bude na tom nivou !! pa eto pogledaj samo jednog podolskog na klubskom nivou je nula za repku druga prica al eto kako god forlan njie igrac za intera drugo je to sto ga ti gotivis pa bi htio da dodje :D i ja bih htio mnoge da vidim u interu al nista od toga hehe ostaje mi menedjer pa ih tu dovedem :D :D
opet isti problem...forlan je fantastičan igrač i on vrijedi 20 milijuna ,nije u tome problem..problem su samo godine...kao kad je i milito dolazio...
svi bi mi voljeli da idu mladi igrači,i nadam se da će ići u tome smjeru
ali mene zanima,kao od lige prvaka 100 milijunai sve...a mi tu kao spominjemo od prodaje ovoga kupit cemo ovoga...molim...pa ako klub nije mogao osigurati 30 milijuna za transfere ove sezone...e onda neće moći nikada jedino ako ga ne kupi neki šeik...
BUM: Edin Dzeko to replace Super Mario :P
goal.com naravno, moje misljenje - buwhahah
ma nisu nama niad bile problem pare nismo mi milan vec neke stvari se povlace po medijima pa fol ako prodamo ovog il onog od tog novca cemo dovest nekog nego je stvar sto nam i nisu pojacanja nesto bas i potrebna dobro svakoj momcadi su potrebna poneka osvjezenja da bi mogli nsataviti u takvom ritmu tipican primjer je wolfsburg uzese ligu dovedose samo 1 igraca da valja i sta bi sa njima igraci se opustili vidili nista od konkurencije i gdje zavrsise
a sto bi dzaba ulagali tih 100 mil...bolje da idu u kasu kluba da se rijesavaju minusi dok nisu pocela ova nova pravila od uefe i fife...
nije morattiu problem dati 100 mil, ali kada nema potrebe za tim onda bolje da se osvjezi kasa od kluba, nego da beze kupujemo neke zvjezdice, kada za smradotelia moze dovesti jednog ili dva kvalitetna igraca...
Zanetti27
19-07-2010, 17:36
po mnogo cemu ,i to ne tvrdim ja vec mnogo veci strucnjaci nego sto smo ja i ti
http://www.soccer-talents.com/Home-1-12.html
ovdje mozes naci dosta nogometnih talenata koji ce vjerovatno postici vise nego sto ce MARIO BALOTELLI postoci u svojoj karijeri :)
i jos uvijek mi nisi rekao po cemu je on to tocno najveci talent na svijetu
PazzaInterista
19-07-2010, 17:48
Kad smo vec kod forlana...
<object height="385" width="480">
<embed src="http://www.youtube.com/v/6_A6QHdWcXg&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="385" width="480"></object>
Zanetti27
19-07-2010, 17:55
nije niti cudno sto su ga se rijesili...bilo bi bzvz da ga dovedemo buduci da ima 31 godinu
Pazza, mislim smijesno, bilo je puno vecih promasaja drugih napadaca. Vidio si i sam da je nezgodno udario loptu, rezultat je vec tada bio 4-1 pa mozda nije bio dovoljno skoncentrisan.
Ali ne, vi ste pametniji, lik je igrac FIFE, sto ne osvajaju bas cesto nasi igraci, ali on je igrac za male klubove, znatno je pomogao da njegova ekipa napravi historiju ;).
ne kontam uopste raspravu o ovom covjeku koji se samo jednom pomenuo u istoj recenici s Interom...bezveze,nit ce nam doc nit je potrebno da se raspravljate :D
Slazem se s Magom, ali ne i s derom. Dera, kazes, bilo je vecih promasaj drugih napadaca? Od ovoga ne moze biti veca sansa... :D
Pogledaj Crespa u Interu, to mi je prvo palo na pamet. Navikao sam se ja da se mnogi ne slazu sa mnom, sta cu kad sam poseban :D.
Balotelli#45
19-07-2010, 22:31
dera se fura na mourinha nego nece da prizna :sivi:
Forlan je imao priliku da se pokaze u velikom klubu nije uspio i dovidjenja, takav nam ne treba(jer on je igrac za klubove gdje on vodi glavnu rijec)...pogotovo kada za pare koje bi za njega dali mogli dovesti nama potrebnije i bolje igrace
Forlan nije los ali je igrac tipa Suazo,Bianchi,Di Vaio itd... Koji trpaju samo u malim klubovima,Dera se fura na Mourinha i roka samo kontru, samo ej razlika sto kada je to Mourinho radio bio je u pravu a Dera prica nebuloze !
Balotellija ni ja ne volim i ogadio mi se drama zbog svojih postupaka ali ako ga prodamo to ce biti ogromna greska jer je prestrasan talenat!
verma_interista
20-07-2010, 00:14
Covjek ce se "sutra" oprostiti od nogometa, ovdje se spominje neko dovodjenje ovog Urugvajca, smijesno..jest da je dobar igrac, svaka cast, ali baciti neke milione na njega je vise nego suludo.
U svojim redovima imamo najboljeg napadaca na svijetu tih godina, i naperspektivnijeg definitivno, i opet hocemo da ga se rijesimo, i to ne kontam..pa cemo sutra gledati kako ga neko cijeni 100 mil eura, kako samo o njemu pisu, kako je najbolji na svijetu, i bice nam jaaako zao.
Sto se tice ostalih glasina, ova oko Dzeke mi je jako zanimljiva, postujem njegov rad, reprezentativac je moje zemlje, i kad bi ga vidio u nasem dresu bio bi najsretniji, ali vidicemo sta ce biti.
Od ostalih potencijalnih pojacanja, mislim da smo jaaako dobro popunjeni, i ne vidim koji bi igrac mogao unaprijediti ekipu, tako da..mozda zadnja linija, jedan centralni stoper, a ako Burdisso ostane, nema ni to potrebe.
Nadam se da Benitez za sobom nece vucarati jadnike iz Liverpoola, jer niti jedan igrac tog tima, osim Torresa i Gerarda nema mjesta kod nas.
Nadam se da Benitez za sobom nece vucarati jadnike iz Liverpoola, jer niti jedan igrac tog tima, osim Torresa i Gerarda nema mjesta kod nas.
Kuyt je trenutno bolji od Fernanda ;).
Dera prica nebuloze !
Koje?
Forlan je imao priliku da se pokaze u velikom klubu nije uspio i dovidjenja, takav nam ne treba(jer on je igrac za klubove gdje on vodi glavnu rijec)...pogotovo kada za pare koje bi za njega dali mogli dovesti nama potrebnije i bolje igrace
Dosta smo mi igraca doveli koji se nisu dokazali u velikom Realu ;). Ako ces tako ocjenjivati igrace, onda pokazujes koliko znas :P.
Dosta smo mi igraca doveli koji se nisu dokazali u velikom Realu ;). Ako ces tako ocjenjivati igrace, onda pokazujes koliko znas :P.
iz reala u Inter...a ovaj iz man utd u villareal(prosjecan klub)...da lik nije igrao u mufc-u tj. da nije imao dosta solidnu minutazu da se nametne fergusno to bi bilo drugo, ali imao je dosta sanse i nije uspio
Pa otkud znas da se kod nas ne bi nametnuo, joj kako pogresno stvari gledas, nije pitanje kluba, nego kako se snadje u klubu, nikad nisi cuo kako se igrac iako ima uspjesnu sezonu pozali na tu hladnu podrsku kluba?
verma_interista
20-07-2010, 00:53
Dobro si dera rek'o, ovo vezano za Fernanda, strahovito ga je povreda izbacila iz forme, a i zadnje vrijeme sve vise poprima epitet "stakleni", ne znam ko ce se oduciti da prospe pare na njega, ali je ime veliko.
Balotelli#45
20-07-2010, 01:27
Pa otkud znas da se kod nas ne bi nametnuo, joj kako pogresno stvari gledas, nije pitanje kluba, nego kako se snadje u klubu, nikad nisi cuo kako se igrac iako ima uspjesnu sezonu pozali na tu hladnu podrsku kluba?
sa derom se slazem da je forlan super igrac,tako smo govorili i za milita igrao samo u malim klubovima,trpao u malim utakmicama,ali gledajte forlana,covek je u finalu kup uefa dao 2 gola,davao golove za Urugvaj svim reprezentacijama i jacim od njegove,svi pominju taj manchester pa i cambiasso i samuel itd... su bili nista u realu a gledaj ih sad,to nema nikakve veze,i jos nesto da kazem ja sam protiv dovodjenja forlana samo zbog godina jer ipak ima vec 31-32 godine i ludo je dovoditi takvog igraca u zamenu za najveceg talenta na svetu,to bi bila glupost od kako fudbal postoji najveca
Jel moguce da se ja i Vanja slazemo u necemu. Upravo to sam ja rekao, vidim da si sve procitao.
Edit: Ali neki brkaju ocjenu kvalitete sa potrebama naseg kluba ocito :D. Kaze tipa: "jadnik, sta ce nam, iako je dobar", :D.
Balotelli#45
20-07-2010, 01:43
Jel moguce da se ja i Vanja slazemo u necemu. Upravo to sam ja rekao, vidim da si sve procitao.
Edit: Ali neki brkaju ocjenu kvalitete sa potrebama naseg kluba ocito :D. Kaze tipa: "jadnik, sta ce nam, iako je dobar", :D.
hehe nisam bas citao sve postove jer vi kad se oko necega ubedjujete to je po 10 strane :D,video sam oko cega se raspravljate i znam da si na forlanovoj strani a ovo sam pisao svoje misljenje :D
sta ste zapeli za forlana...covjek je jedan od najboljih napadaca ali nama nije potreban....ima 31g i takve igrace nema smisla kupovati a osim toga napad nam je najmanji problem
Niko nije zapeo, mene samo nervira kako neki govore da je on "nidje veze igrac".
filip.sk
20-07-2010, 02:49
Dobar je igrac Forlan, tu nema polemike, al mi imamo sada dva igraca koi igraju centralni napadaci, i ako dodje jos jedan to bi bilo tri centralni napadaci od koi 2 bi trebali igrati kao krila, jel to je vama neka dobra taktika?
Kad smo vec Eto poslali po stranu gde ne moze dati ni jedan gol, moramo da da uradimo i sa Milito il Forlan?
Trenutno nama nije potreban takav igrac zato sto vec ga imamo Milito.
ma vi ste meni kraljevi ocam mog...5 stranica o Forlanu koji nikakve veze s nama nema :sivi:
fali jos oficijelna potvrda al nasi su definitivno otkupili polovicu ugovora Ranocchie od Genoe za 6,5 miliona eura...do Januara ce se vidjet da li je sanirao povredu i u kakvoj je formi,pa ce se odlucit dal ce u Inter tada il na pocetku iduce sezone...
to to je pitam...konacno jedan mladji, a super talentovan stoper...jos samo da sve prodje kako treba sa povredom i da ih vise nema i bit ce odlicno
Jos diskutujete o Forlanu? Aooh... a on treba da grije klupu i cuva peskire Militu, Eto i Mariu, a ne da igra u Inter... :D
Rannochia sve blizi i blizi. City izgleda dosao do tih cuvenih 35M, koje Moratti trazi za Balotellia.
Balotelli#45
20-07-2010, 12:33
i sta mislis nera jel ce da ga da za 35???
i sta mislis nera jel ce da ga da za 35???
Hoce. I onda se dovodi Mascherano, i jedan napadac (mozda Elia, ili neki slicni tip igraca). Ja bih licno voljeo da vidim jednog izmedju Robinha, Cassana i Teveza, ako Balotelli vec mora otici.
Balotelli#45
20-07-2010, 12:47
Hoce. I onda se dovodi Mascherano, i jedan napadac (mozda Elia, ili neki slicni tip igraca). Ja bih licno voljeo da vidim jednog izmedju Robinha, Cassana i Teveza, ako Balotelli vec mora otici.
a jel moze da se desi da ostane mario??? ili da ode na neku pozajmicu ili neki polovicni ugovor samo da ne ode skroz :D ?
filip.sk
20-07-2010, 12:53
Ne moze Vanja :)
smradoteli a sad adio a sad adio, i ko zna gdje, i ko zna kad :crazzy:
MORATTI-BRANCA:cast:
vanja ne seri...nema posudbe i toga...samo sto dalje od Intera...:D
Grujinho
20-07-2010, 13:00
Naravno da može da se desi da ostane, ali kako sada stvari stoje, težko. klubovi kažu ozbiljan interes, on isto tako nije baš protiv odlazka...
na posudbu neče iči, dakle ili odlazi ili ostaje...zasada je bliže odlasku, ali ja se još dalje nadam da če ostati...
Naravno da može da se desi da ostane, ali kako sada stvari stoje, težko. klubovi kažu ozbiljan interes, on isto tako nije baš protiv odlazka...
na posudbu neče iči, dakle ili odlazi ili ostaje...zasada je bliže odlasku, ali ja se još dalje nadam da če ostati...
ja se samo nadam da taj novac nece biti iskoristen za mascerana i slicne
Djecije provokacije Nera. Vanja, kakva su to spam pitanja na koja i ti znas odgovore :D.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23479 ... potvrdjeno je da smo otkupili pola ugovora od Rannochie, i ostat ce i ovu sezonu u Genoa-i... Branca :cast:
Brescia i Bologna zainteresovani za Suaza...jos kad bi se njega rijesili
35m funti za Marija, pa ovakvu ponudu ne smijemo odbiti ;).
Quaresma#7
20-07-2010, 14:05
Ja bi odbio :D
Balotelli#45
20-07-2010, 14:20
ja bih hladnokrvo odbio i rekao bi,dajte Robinha i Ricardsa i 40 miliona ako ne nista od dogovora :D
a jel moze da se desi da ostane mario??? ili da ode na neku pozajmicu ili neki polovicni ugovor samo da ne ode skroz :D ?
Nema nista od toga moj dobri vanja. Ili ide , il' ostaje, a prije ce biti da ide..
Djecije provokacije Nera. :D
Ja bi odbio :D
I ja :D
da citiram cojka :D
Hoću i ja jagnjetine, pa je nema.
Zanetti27
20-07-2010, 14:34
uuu 35 milja za rjesit se problema je savrseno.dobri igraci se mogu dovesti za te pare
Funti, to je, nisam siguran, ali oko 40m €-
Balotelli#45
20-07-2010, 14:48
uuu 35 milja za rjesit se problema je savrseno.dobri igraci se mogu dovesti za te pare
kuyt,leiva,toulalan,braca diarra,makoun, samo koga rafa od njih pozeli :sivi:
da ja znam da cemo dod tih para dovesti Cassana ili nekog igraca tog tipa a ne starog ja se ne bi mnogo bunio,ali davati interovo dete najveci potencijal na svetu,vec dobro razvijen pod losim okolnostima igra sjajno kad igra za igraca tipa koje sam naveo to samo ludaci mogu
To je puno novaca za problematicnog klinca,tako da bi trebali prihvatiti.
Samo nesmijemo potrositi pare na Mascherana,Lucasa i ostale nepotreben igrače.
Ali mislim da Branca ima sve pod kontrolom,i da Benitez ne odlucuje o transferima.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.