View Full Version : Glasine o transferima
Grujinho
07-07-2010, 12:23
ja ne razumin kako vama Kuyt moze bit igracina,a Joe Cole los igrac,po meni to moze rec samo neko ko ne prati Premiership,jer sam uvjeren da pitate 100 ljudi koji prate Premiership 90% bi reklo da je Cole puno bolji i kvalitetniji igrac,pa taj Kuyt zna samo trcat.
da svi "strucnjaci" bi izabrali j.colea....da, kuyt samo zna da trci, šteta što j.cole ni to nemože, svaku drugu nedelju ozlijeđen
filip.sk
Kuyt je i te kako korisan igrac, al ima 30 godina i to je jedan veliki minus.
Joe Cole je samo jedan bivsi talenat ko nije pokazao nista posebno, vec ono prosecno nivo sa puno povrede(ono za talenti sto sam govorio u temi Adriano, sad sam ga iskoristio Cole kao primer).
Destro ce biti igracina kao Milito :D
Grujinho
ne treba nama Kuyt ljudi sta vam je? on je zahvalan igrac,to sve stoji al on ima 30 godina i sigurno ne moze jos puno igrat na vrhunskom nivou.s obzirom na napadace koje imamo,ne vidim uopste potrebu da se on dovede
ovo mi sliči na riječi koje su neki pisali, kad je milito dolazio :D
Enfant Terrible
07-07-2010, 12:25
Vodi se "derby Manchestera" za potpis Balotellija. City nudi 25M€, dok se Ferguson uključio sa 30M€. Superiška, ako SuperMoron ode to bi značilo da Maicončina ostane, a sa parama zarađenim od transfera možemo se fino pojačati.
ovo mi sliči na riječi koje su neki pisali, kad je milito dolazio :D
nisam bio tad ovdje,tako da ne znam...al znam da Kuyt nit nam treba nit ce doc. :D
upravo to zlatane....navodno je feguson rekao da koliko god da ponudi city on daje milion vise...tako da sada samo treba da dodje kakva dobra ponuda za konjinu i eto para ko u prici...
i izgleda da ce mancini ostati jos jednu godinu na posudbi u bilanu :crazzy:
filip.sk
07-07-2010, 12:32
Ma ja ne bih dao Balo na Man Utd, oni ce biti vecni rivale u LP, prije bi ga dao u Man City. Al mislam da nece biti nista od ovo.
znam ja to :) Kuyta bi ja odmah uzeo, ali sada imamo Pandeva, Eto'oa i Balotellija koji mogu igrati na njegovoj poziciji...možda bi čak i moglo proči...Kuyt i Eto'o u prvih jedanaest, a Balo i Pandev rezerve..mada svi pričaju kako žele da Balotelli ostane (moratti, tronchetti..) i kako mora često igrati, tako da ja mislim da če Balo ove sezone dobiti dosta šanse, i težko da bi došao još kuyt...ako bi i u Interu rafa mnogo rotirao igrače, kao što je to radio u liverpoolu, svi bi mogli imati solidnu minutažu, a ukoliko dodamo i ozljede, mislim da bi svi često igrali...ali težko je sada to govoriti, moramo videti šta branca i co. imaju u planu
koje vi droge koristite???
napadac kojem je rekord 12golova u sezoni...igra najvise utakmica...je IGRACINA????? i onda kazu da se ja drogiram :D:D:D
cak je i ibisevic bolji od njeg hehehe
Il Trattore
07-07-2010, 12:38
da svi "strucnjaci" bi izabrali j.colea....da, kuyt samo zna da trci, šteta što j.cole ni to nemože, svaku drugu nedelju ozlijeđen
istina je da je manje otporan na ozljede nego neki drugi igraci,ali zar takav nije ni Wes pa ga nitko nebi pustia iz Intera,pa rađe bi ima Cole zdravog jednu ,nego Kuyta deset utakica
Stampa inglese, Inter: Benitez vuole Richards
Genoa, ag. Criscito: "L'Inter sarebbe una destinazione graditissima"
David Suazo verso il ritorno al Cagliari
Il Trattore
07-07-2010, 12:45
jeli ovo micah richards,ako je on to bi po meni bilo dobro rjesenje,jer kvalitetno moze odigrat i desnog beka i stopera(po meni je tu jos kvalitetniji,iako su ga u cityu drzali na beku)
Vodi se "derby Manchestera" za potpis Balotellija. City nudi 25M€, dok se Ferguson uključio sa 30M€. Superiška, ako SuperMoron ode to bi značilo da Maicončina ostane, a sa parama zarađenim od transfera možemo se fino pojačati.
A sta bi s onih 100 miliona? Nece valjda Massimo sad zavrnuti pipu :D
Konacno se pricaju fine stvari. Sakho, Criscito, Richards, Ranocchia, vrijeme je da imamo konkurenciju u odbrani kao sto to imamo u napadu. Plus Italijani ova dvojica, fino. Ovaj Richards mi je enigma. Decko odigra odlicnu utakmicu, onda zasere drugu, ali da je talenat jeste. Sakhoa nisam nikad gledao, ali vi ga hvalite, pa sto ne vjerovat :P
Ako Balo ode, po meni jedine dvije prihvatljive solucije - Ozil ili Aguero. Podolski da valja pokazao bi nesto u Bayernu.
Ko mi se ono smijao u vezi Forlana, Nera?
Nisam se smijao da je on dobar igrac, ali sam se smijao kad si rekao da je bolji od 9-ke Barce, i Balotellia, jer smatram da nije. To nije igrac za velike timove...
Dera, Podolski? Neeeeeeeeeeee... Kuyt je 10x bolji od Podolski.
Ni jedan ni drugi ne mogu dati skok u kvalitetu prvaku Evrope. Jedan igra u Kelnu (u najbolje godine, i ima problema s ponasanjem), a drugi je zagazio u 30-tu.
upravo to zlatane....navodno je feguson rekao da koliko god da ponudi city on daje milion vise...tako da sada samo treba da dodje kakva dobra ponuda za konjinu i eto para ko u prici...
i izgleda da ce mancini ostati jos jednu godinu na posudbi u bilanu :crazzy:
Super, na kraju ce Manciniu isteci ugovor, i mi od njega necemo uzeti centa...
Balotelli mora da ostane, jer je igrac kakvog mi nemamo. Vanserijski talent.
Ako Balo ode, po meni jedine dvije prihvatljive solucije - Ozil ili Aguero. Podolski da valja pokazao bi nesto u Bayernu.
Slazem se, iako bih najradije da SuperMario ostane.
Grujinho
07-07-2010, 13:45
istina je da je manje otporan na ozljede nego neki drugi igraci,ali zar takav nije i Wes pa ga nitko nebi pustia iz Intera,pa rađe bi ima Cole zdravog jednu ,nego Kuyta deset utakica
1) wes nije stakle igrač...istina, nije kao zanetti koji igra sve utakmice, ali daleko od toga da je kao joe cole
2) ovo je najbolji primjer, zašto samo rijetki (mou, ferguson...) mogu voditi velike klubove i sa njima praviti rezultate...moraš vidjeti igrača, a ne broj na dresu, napise u novinama i broj golova...kuyt je strašan igrač...uvijek u napadu, uvijek u odbrani...zna zabit i glavom i nogom, asistirat itd itd...strašan igrač...a vi se i dalje palite na manager igrače ;)
Super, na kraju ce Manciniu isteci ugovor, i mi od njega necemo uzeti centa...
Balotelli mora da ostane, jer je igrac kakvog mi nemamo. Vanserijski talent.
a tko ce ga kupiti jadnog...morali bi mi platit da ha neko uzme :D...
a sto se tog dole tice on je vanserijski konj nista vise :D
Nera, a sjecas se dvojca u Man UTD-u, Forlan Ruud? Nije za velike klubove malo sutra, to je isto da si rekao za Milita prije nego je dosao kod nas - vidi kako je star, da je on za nas dosao bi ranije.
Joe Cole je samo jedan bivsi talenat ko nije pokazao nista posebno, vec ono prosecno nivo sa puno povrede(ono za talenti sto sam govorio u temi Adriano, sad sam ga iskoristio Cole kao primer).
Destro ce biti igracina kao Milito :D
makedonce ne buncaj ako boga znas ako je iko malo pratio bolje chelsea od kupovine romana joe cole je prve 3 odigrao dobro bas a 2007 i 8 je od strane navijaca proglasen naj igracem ekipe !! to ti ne govori nista ?? prosjecno odigrao ??
filip.sk
07-07-2010, 15:10
Chelsea 2003–04
Cole took advantage of injuries to other players to become one of the stars of Chelsea's Premiership title winning team in 2004–05. He also won a starting place in the England team on the left side of midfield, which England had struggled to fill for several years. Cole's form saw him hit a run of goals towards the end of the season, and his goal against Norwich City (blasted in from 22 yards off his weaker left foot) was voted in the top ten goals of the 2004–05 Premier League season. Cole scored 10 goals for Chelsea in 2004–05 and ended the season with the first of his three Premier League Champions' medals. He was subsequently named in the PFA's team of the season.
In the first half of the 2005–06 season Cole secured himself in the Chelsea first team line up, ahead of Shaun Wright-Phillips and Damien Duff. Cole also extended his contract with Chelsea for another four seasons. He ended his season by scoring the one of the three goals against Manchester United, which sealed the title for Chelsea.
2006–07
Just weeks after Cole's participation in England's 2006 World Cup squad, in which he made his mark by scoring the side's best goal of the tournament. He was injured in the pre-season. In January 2007, Cole underwent surgery for a stress fracture on his foot he suffered in late 2006. Cole made his return for Chelsea in the first leg of Chelsea's 1–1 draw in the Champions League quarter-final tie against Valencia. Cole worked hard in Chelsea's 2–1 victory in the second leg. He started for Chelsea in their victory over Manchester United in the 2007 FA Cup Final, and went on to be substituted at half time.
2007–08
In 2007–08 Cole scored another goal in the Football League Cup semi finals against Everton which sent Chelsea to another final.
(empty)
2008–09
On August 17, 2008, Cole scored the first Premier League goal of the Scolari era in a 4–0 win against Portsmouth. He scored his second against Bordeaux in the Champions League Group Stage in the 4–0 victory. He scored his third goal against Aston Villa on October 5 in a 2–0 victory.
After surgery on his knee to repair an injury he picked up in the FA Cup clash with Southend United, Cole missed the rest of the season.
2009–10
Cole did not play for Chelsea in the pre-season, due to cruciate ligament damage in his knee, suffered in January 2009. He was one of the substitutes for Chelsea in the UEFA Champions League clash against F.C. Porto, which Chelsea won 1–0, however he was never brought on in a match that saw torrential rain lashing Stamford Bridge in London. He made a return to the starting squad in Chelsea's Carling Cup Match with QPR on September 23, 2009, in which he was also handed captain's armband.
Jedino je dobio nagradu najbolji igrac Chelsea za 2008 godinu, a sad je 2010 i vec ga brkaju.
I eto, video si koliko povreda je imao, skoro svaku sezonu.
Evo, bio je rezerva i za Anglija, jedan igrac ko ima 20 godina je igrao prije nego.
dovode nas u vezu sa Sakhom iz PSG-a...pozicija mu je stoper i lijevi bek.cijena se spominje oko 10-12 miliona,ima 20 godina...lici mi na balonju na ovoj slici :D
lici on na Balonju i po problemima koje pravi ..doduse ne u Balonjinom stilu :D
cini se (po wikipediji, a i jos nekim stranicama) da je ove sezone novinara izvrijedjao pa osamario :punish::punish:
Midway through the season, Sakho was embroiled in controversy when he allegedly slapped a Le Parisien newspaper journalist at the Camp des Loges, the club's training center. Before the incident, Sakho had allegedly confronted the journalist to question the accuracy of an article he had written referring to the controversy surrounding why Sakho went to a nightclub following Paris Saint-Germain's embarrassing loss to Lorient hours earlier
Enfant Terrible
07-07-2010, 15:17
Nera, a sjecas se dvojca u Man UTD-u, Forlan Ruud? Nije za velike klubove malo sutra, to je isto da si rekao za Milita prije nego je dosao kod nas - vidi kako je star, da je on za nas dosao bi ranije.
Forlan je prodat upravo zato što nije partnerski odgovarao Van Nistelrooyu. Nije fercerao s njim nikako. To na stranu, Forlan je sigurno jedan od najboljih napadača današnjice.
Ni jedan ni drugi ne mogu dati skok u kvalitetu prvaku Evrope. Jedan igra u Kelnu (u najbolje godine, i ima problema s ponasanjem), a drugi je zagazio u 30-tu.
Slažem se. Kuyt zaista nema mnogo da ponudi prvaku Evrope, a i mimo toga u napadačkom dijelu smo i više nego dobri. A što se Podolskog tiče, ne znam da se on dovodio u vezu s nama, ali on je u Bayernu dokazao kako nije igrač za velike klubove. Dobar je gdje nema konkurencije, ali čim mu se predpostavi neko na njegovo mjesto, odmah pljuje sve živo po novinama (tad mi se i zgadio) i pravi belaje.
ma kakav podolski on samo u repci igra na nivou on za klub smjesno igra pa eto presao je u keln da ne bi imao konkurencij da bi igrao i sta je uradio ?? zabio 2 gola u 30 i kusur tekmi xD da je stoper razumio bi ga al NAPADAC ahahahahaha
Pusti ti Ruuda, on je bio jedan od najboljih napadaca svijeta, dok je Forlan zabio cini mi se 17 golova u 90 i nesto utakmica za United. Nikakav prosjek. On je za Atletico, Villareal, Uruguay.. Za visi srednji sloj, ali ne preko.
Milito je u dresu Zaragoze zabio 4 gola Realu na jednom mecu, i bio ponajbolji strijelac Primere i Serie A. Nije to ista prica ;)
Forza_Grande Inter
07-07-2010, 16:46
nadam se samo da nam mascherano nece doci sta ce nam taj krvnik, imamo ekstra dobre igrace na toj poziciji, s druge strane ne bi volio ni da nam balotelli ode bez obzira na njegovo ponasanje, jer za 2-3 godine moze postati najbolji, taj bale ne znam sta ce nam taj englez bolje nikoga ne dovoditi u slucaju odlaska maicona
InteristaSA
07-07-2010, 17:07
Ja nikad nebi prodao Balotelia a vjerujem i da nece MM to uraditi..pa jbt oni hoce da prodaju najboljeg mladog igraca u Italiji a seru nesto lafo traze da dovode Italijane u Inter..valjda Massimo nije toliko lud i nece ga prodati..hebo 30-tak miliona oni ce otici na nekog argentinca.urugvajca i slicnog i nema balotelia i onda kad dodje gosp Platini s kovertom takva su pravila:toliko mora biti igraca iz oml pogona onda toliko Italijana e onda ce kupovat balotelia i slicne njemu za 60 m eura..nema sta mudro zborimo!!!
nama ne treba ni kuyt ni j.cole...nama je potreban jedan krilni playmeker tj. igrac koji ce sa krila razigravati kada ne ide kroz sredinu...Silvu smo nazalost propustili...i bilo bi odlicno kada bi Ozila doveli za tu poziciju...jer ni Pandev ni eto'o nemaju taj pravi pas sa strane sto nam je nekada potrebno...
filip.sk
07-07-2010, 18:32
Huska ako mislis na takve igrace, imali smo gi Q i Mancini, i znamo kako su prosli :(
Iskreno ne znam sta nama treba.
fico ne zelim pocinjat uopste tu raspravu jer znam i koga ces spomenutu jos i sta ces reci tako da...ajd bok...ja sam rekao ono sto mislim da bi bilo dobro za nas...
znate sta nama treba? samo da nam ostane ova ekipa na okupu i plus par pojacanja za buducnost,tipa Coutinho,Ranocchia i mozda jedan veznjak da Motta ima konkurenciju,meni bi tu Hamsik bio idealan,al posto je on skup onda mozda neko mlado rjesenje pronac...et to je to :D
filip.sk
07-07-2010, 19:09
fico ne zelim pocinjat uopste tu raspravu jer znam i koga ces spomenutu jos i sta ces reci tako da...ajd bok...ja sam rekao ono sto mislim da bi bilo dobro za nas...
Hahaha, necu ga spomenuti Pandev zato sto nisu isti tip igrace, a necu ni Eto, zato sto i Eto je igrao to, necu ni Balo zato sto i on igra tu poziciju.
Jedino je dobro, ako ode Maicon da dodje Mascherano.
Takodje ako je dosao Silva onda ce bicu 6 igraca za 3 pozicije, to ce stvoriti nezadovoljstvo u timu.
Zato i Inter nece kupovati ni jedan spic, jedino je bilo dobro sto moze igrati i sredinu, al vec je otisao u City, pa zelim mu sve najbolje, prije svega zbog Mancini.
verma_interista
07-07-2010, 19:11
Ja nikad nebi prodao Balotelia a vjerujem i da nece MM to uraditi..pa jbt oni hoce da prodaju najboljeg mladog igraca u Italiji a seru nesto lafo traze da dovode Italijane u Inter..valjda Massimo nije toliko lud i nece ga prodati..hebo 30-tak miliona oni ce otici na nekog argentinca.urugvajca i slicnog i nema balotelia i onda kad dodje gosp Platini s kovertom takva su pravila:toliko mora biti igraca iz oml pogona onda toliko Italijana e onda ce kupovat balotelia i slicne njemu za 60 m eura..nema sta mudro zborimo!!!
U popunosti se slazem s tobom, a to zna i Moratti da ce mu Italijani trebati, a Mario je po meni najbolji Italijan koji se moze imati u klubu.
Sto se tice ostalih pojacanja ,Micah je dobar, i mogao bi popuniti desnu stranu, Criscito, Sakho-give me a break, nisu dovoljno kvalitetni.
Quaresma#7
07-07-2010, 19:15
Nečemo ga moči ni kupiti zbog financijskog fair playa ako ne povečaju prihode. :D
Il Trattore
07-07-2010, 20:33
1) wes nije stakle igrač...istina, nije kao zanetti koji igra sve utakmice, ali daleko od toga da je kao joe cole
2) ovo je najbolji primjer, zašto samo rijetki (mou, ferguson...) mogu voditi velike klubove i sa njima praviti rezultate...moraš vidjeti igrača, a ne broj na dresu, napise u novinama i broj golova...kuyt je strašan igrač...uvijek u napadu, uvijek u odbrani...zna zabit i glavom i nogom, asistirat itd itd...strašan igrač...a vi se i dalje palite na manager igrače ;)
kao prvo po cemu si ti zakljucija da se ja palin na manager igrace pametnjakovicu
a pod broj dva zanimljivo da Joe Colea manager igraca u svojoj momcadi zeli vidjet jedan od tih tvojih rijetkih-Ferguson,a drugi rijetki-Mourinho mu je bija trener u Chelseu pod cijem vodstvom je Cole konstantno igra.Tog MANAGER IGRACA zele svi najbolji Engleski klubovi,i jos nekoliko renomiranih europskih klubova.Dok s druge strane imamo Kuyta kojega se tijekom citave karijere igranja u Liverpoolu nikada nije povezivalo ni sa jednim klubom,cini se da njega u svojim klubovima zeli vidjet samo Benitez...
Milito je u dresu Zaragoze zabio 4 gola Realu na jednom mecu, i bio ponajbolji strijelac Primere i Serie A. Nije to ista prica ;)
Villarreal CF (http://en.wikipedia.org/wiki/Villarreal_CF), where he became the Spanish (http://en.wikipedia.org/wiki/La_Liga) 2004–05 season Pichichi Trophy (http://en.wikipedia.org/wiki/Pichichi_Trophy) winner with 25 goals, helping Villareal to their first ever UEFA Champions League (http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League) spot. He also jointly won the European Golden Boot (http://en.wikipedia.org/wiki/European_Golden_Boot) award with Thierry Henry (http://en.wikipedia.org/wiki/Thierry_Henry).
For the 2008–09 season, he was once again the recipient of the La Liga Pichichi Trophy award, with 32 goals in 33 matches, as well as the European Golden Boot (http://en.wikipedia.org/wiki/European_Golden_Boot) for a second time.<sup id="cite_ref-2" class="reference">[3] (http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Forl%C3%A1n#cite_note-2)</sup> On 22 April 2010, Forlán scored the only goal of the game in Atlético's Europa League (http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League) semi-final first leg at home to Liverpool (http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C.). A week later, Liverpool took the tie to extra time before taking a 2–1 aggregate lead. Forlán then scored again to make it 2–2 on aggregate, giving Atlético the away goal they needed to reach the final, in which they played against Fulham (http://en.wikipedia.org/wiki/Fulham_F.C.) at Hamburg's HSH Nordbank Arena (http://en.wikipedia.org/wiki/HSH_Nordbank_Arena) on 12 May.<sup id="cite_ref-3" class="reference">[4] (http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Forl%C3%A1n#cite_note-3)</sup> Forlán scored twice against Fulham in the Final (http://en.wikipedia.org/wiki/2010_UEFA_Europa_League_Final), in a 2–1 win.<sup id="cite_ref-4" class="reference">[5] (http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Forl%C3%A1n#cite_note-4)</sup>
Zlatane, on je tada bio jos mlad, ali je dosta uznapredovao nakon sto je napustio Man UTD. I kao sto ti kazes, postao jedan od najboljih napadaca danasnjice, po meni i najbolji jer zna igrati svaku poziciju, a to rijetki mogu, sjecam se samo debelog :D, iako se ne mogu porediti.
Isto tako, on je dosta cest asistent, a ti si pogledao na wikipediji samo golove ;).
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
Isto tako, tokom karijere, prosjek golova po utakmici, puno mu je bolji od naseg Diega, bez obzira na tako mizeran u Man UTD-u, uspio je to ispraviti.
mourinho
07-07-2010, 22:32
Forlan je vrhunski napadac, u to nema sumnje. Jedino mi nije jasno kako trune u Atletiku, a trpa nenormalno zadnjih sezona pored mnogo izvikanijeg Kuna. Onaj Real kupuje kojekakve Benzeme i Huntelare a u dvoristu im pravi napadac.
Isto tako, tokom karijere, prosjek golova po utakmici, puno mu je bolji od naseg Diega
Ako cemo gledati statistike ovo nije tacno, cak Milito ima mrvu bolji prosjek: 0.44 gola po utakmici u svim takmicenjima, a Forlan 0.43 gola po utakmici u svim takmicenjima.
ja sam negdje citao da je forlanu prosjek 0,6 dok je militu 0,5
Esquivel
07-07-2010, 23:37
Izgleda da smo mi,Arsenal i Juventus u trci za Ozila.
mourinho
08-07-2010, 09:54
ja sam negdje citao da je forlanu prosjek 0,6 dok je militu 0,5
Ako su tacni ovi podaci, onda je Milito nesto bolji:
http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Milito
http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Forl%C3%A1n
Otpisi djubrentus, kokuzi su oni.
Ako su tacni ovi podaci, onda je Milito nesto bolji:
http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Milito
http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Forl%C3%A1n
da, kako god, forlan je odigrao puno vise utakmica, a znas kako je, sto god vise utakmica igras, i sto si god stariji, prosjek ce najvjerovatnije padati a ne rasti
iskljuci iz toga man utd, vidjet ces prosjeka :D a i da ima negdje statistika asistencija, daleko bi se lakse moglo zakljuciti ko je bolji :P
tesko da ce otici iz njemacke....ako ode onda ili spanija ili engleska
---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:41 ----------
Liverpool midfielder Javier Mascherano would like to be reunited with Inter boss Rafael Benitez, according to his agent.
---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:46 ----------
Manchester United Boss Sir Alex Ferguson Tells Friends Inter Ace Mario Balotelli Will Be New Cristiano Ronaldo - Report
Lazio Turn Attention To Inter's Victor Obinna
krhin bi mogao u liverpool
Balotelli#45
08-07-2010, 13:06
da prodamo balotellija a on sledece ili one tamo sezone postane najbolji pa posle ovi sto su srali po njemu mogu samo jos vise da kenjaju kad nam zabije 2-3 komada....To bi bila najveca greska od kako je osnovan klub da se Mario proda......
Fossati je valjda izgladio probleme i najvjerovatnije ce potpisat novi ugovor i ic na pripreme u SAD.
Krhin bi isto trebo ic na pripreme jer Rafa hoce da vidi njegov kvalitet...
interesujemo se za mladog Verrattia iz Pescare i za vikend bi trebali bit pregovori sa Pescarom i njegovim menadzerom.
slazem se da bi prodaja balonje bila jedna od najvecih gresaka...
Zanetti27
08-07-2010, 13:20
nama ne treba ni kuyt ni j.cole...nama je potreban jedan krilni playmeker tj. igrac koji ce sa krila razigravati kada ne ide kroz sredinu...Silvu smo nazalost propustili...i bilo bi odlicno kada bi Ozila doveli za tu poziciju...jer ni Pandev ni eto'o nemaju taj pravi pas sa strane sto nam je nekada potrebno...
uzet lennona iz tottenhama ili mladog nizozemca elia
mourinho
08-07-2010, 13:20
da prodamo balotellija a on sledece ili one tamo sezone postane najbolji pa posle ovi sto su srali po njemu mogu samo jos vise da kenjaju kad nam zabije 2-3 komada....To bi bila najveca greska od kako je osnovan klub da se Mario proda......
Dobro, to je scenario da sve ispadne kako je SAF rekao...
A sta ako ne bude tako?
ne treba pretjerivati sa mladim igracima, ne zelimo biti arsenal ;)
za balotellija me briga, vjerujem upravi, cak i ako se malo zeznemo nece mi biti krivo zbog svega onog sto je uradio ranije
da, kako god, forlan je odigrao puno vise utakmica, a znas kako je, sto god vise utakmica igras, i sto si god stariji, prosjek ce najvjerovatnije padati a ne rasti
iskljuci iz toga man utd, vidjet ces prosjeka :D a i da ima negdje statistika asistencija, daleko bi se lakse moglo zakljuciti ko je bolji :P
1. Kako god - upravo tako, stari dobri dera, koji ne priznaje nikome nista, nego on uvjek mora biti u pravu ;)
2. I osim sto iskljucis ManU, ti mu jos dodaj 50 golova, pa mu mozda neko i da neku nagradu.
3. Ti spadas u mozda 1% ljudi koji smatraju danas da je Forlan bolji od Milita ( http://www.youtube.com/watch?v=CPkJqGFjJVY , ovo je jedan od razloga, gol na ovom nivou je misaona imenica za Forlana), tako da je jedina laka cinjenica ta, da se lako zakljuci da je El Principe bolji :P
btw, dosli mi danas na vrata Jehovini svjedoci :D Bio sam kulturan :D
Esquivel
08-07-2010, 14:51
Rafa je izjavio da bih zeleo da u svojoj ekipi vidi Gereta Bejla.Ali Rafa nije jedini koji bih ga zeleo videti u svojoj ekipi,tu su jos i Juventus,Notingem Forest i Mancester Junajted koji ce ponuditi za njega 20 miliona funti.
Balotelli#45
08-07-2010, 15:11
neka ga bale dalje od nas ....
a ovaj veratti razbija na manager posle 3-4 godine bude najbolji spic na svetu :D kod mene u napoliju bio zlatna kopacka :P
http://www.youtube.com/watch?v=oeuvRH02IJw&feature=player_embedded#!
Evo, da vidite Verattia. Decko je prakticno nas, kupili smo ga ispod nosa bilanu i rubentusu. Za njega je zanimljivo da je prosle godine dobio nagradu za najboljeg Italijanskog igraca U21, iako je tek '92-o godiste. U tom izboru je bio ispred: Balotellia, Marilunga, Polia (Samp), Paloschia,...
Visok je 165cm, tezak 60kg, i time podsjeca na Giovinca. Igra na poziciji trequartiste (u buducnosti konkurent Coutinhu (?) ), i bit ce odmah prebacen u Primaveru.
Grujinho
08-07-2010, 15:23
sa druge strane, Milan se pojačao sa 19-godišnjem braničem iz Celtica, Lucom Santonocitom, koji je izrastao u Interovoj školi nogometa....
Balotelli#45
08-07-2010, 15:29
http://www.youtube.com/watch?v=oeuvRH02IJw&feature=player_embedded#!
Evo, da vidite Verattia. Decko je prakticno nas, kupili smo ga ispod nosa bilanu i rubentusu. Za njega je zanimljivo da je prosle godine dobio nagradu za najboljeg Italijanskog igraca U21, iako je tek '92-o godiste. U tom izboru je bio ispred: Balotellia, Marilunga, Polia (Samp), Paloschia,...
Visok je 165cm, tezak 60kg, i time podsjeca na Giovinca. Igra na poziciji trequartiste (u buducnosti konkurent Coutinhu (?) ), i bit ce odmah prebacen u Primaveru.
e nera koliko je posto ovo sigurno ??? po meni je ovo mozda i najjace pojacanje bilo ko da dodje na ovo leto iako jos niko nije dosao,veratti je sjajan igrac??
Quaresma#7
08-07-2010, 15:36
tesko da ce otici iz njemacke....ako ode onda ili spanija ili engleska
Liverpool midfielder Javier Mascherano would like to be reunited with Inter boss Rafael Benitez, according to his agent.
Manchester United Boss Sir Alex Ferguson Tells Friends Inter Ace Mario Balotelli Will Be New Cristiano Ronaldo - Report
Lazio Turn Attention To Inter's Victor Obinna
krhin bi mogao u liverpool
Ma Ozil najverovatnije odlazi, ne verujem da če ostati u Werderu. Samo mi i Arsenal smo u utrci Barca ne verujem pošto imaju neke probleme i imaju več dosta igrača na toj poziciji.
Masch je dobrodošao uvek za mene.
A Balonju se nesme prodati to bi bila jedna največih gluposti Intera. Buduča zvezda nogometa.
A ona dvojca mogu iči čimprije i ostali Burdissi i Suazi za njima. Prvo treba one prodati i mogu fine pare pokupiti od tih transfera dobrih 20M€ i mogi komotno jednog extra igrača kupiti. Tako da nema potrebe da ode Maicon ili Balonja.
e nera koliko je posto ovo sigurno ??? po meni je ovo mozda i najjace pojacanje bilo ko da dodje na ovo leto iako jos niko nije dosao,veratti je sjajan igrac??
Ne mogu ti reci 100%, jer momak nije potpisao, ali je blizu toga...
Btw, Lele Oriali izgleda ide iz Intera :(
Dzon Dilindzer
08-07-2010, 15:45
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/08/2015749/inter-to-land-palermos-edinson-cavani-or-liverpools-dirk-kuyt-if-
nedaj boze
Balotelli#45
08-07-2010, 15:45
a kad se ocekuje da potpise?
sto oriali ide???
a kad se ocekuje da potpise?
sto oriali ide???
Da potpise... hmm. do kraja Avgusta :D
Sto znam, do kraja ovog mjeseca...
http://i35.servimg.com/u/f35/11/45/70/12/varrat10.jpg
Oriali ide, jer je sad dosao Amadeo Carboni na njegovo mjesto. Moratti je Leleu ponudio mjesto u upravu, ali voaj nije s tim previse odusevljen.
Btw, Lele Oriali izgleda ide iz Intera :(
why? gdje ode?
1. Kako god - upravo tako, stari dobri dera, koji ne priznaje nikome nista, nego on uvjek mora biti u pravu ;)
2. I osim sto iskljucis ManU, ti mu jos dodaj 50 golova, pa mu mozda neko i da neku nagradu.
3. Ti spadas u mozda 1% ljudi koji smatraju danas da je Forlan bolji od Milita ( http://www.youtube.com/watch?v=CPkJqGFjJVY , ovo je jedan od razloga, gol na ovom nivou je misaona imenica za Forlana), tako da je jedina laka cinjenica ta, da se lako zakljuci da je El Principe bolji :P:D
1) nije fino sam o sebi pisati na tudji quote ;) pogledaj na sta sam to rekao, nije to bilo necije licno misljenje pa da ja kazem kako god.. kako god ;)
2) sta pricas?!
3) heh, pa kad je milito zabio gol kakav je forlan preksinoc? zasto smatram forlana ne samo boljim od milita, nego od vecine napadaca - jer igra sve moguce pozicije, dok milito jednu
ja i dalje smatram da je milito najbolji na svojoj poziciji, ali kad pogledas sve ukupno, forlan je daleko kompletniji napadac, pa lik je asistent i striker, to je kod nas bio samo jedan, Ibracadabra ;) tvoj omiljeni..
Balotelli#45
08-07-2010, 15:55
nera sutra potpisuje :D ma nek bude ko za arnauta al samo neka dodje i pokaze se bolje nego arnaut :D
1) nije fino sam o sebi pisati na tudji quote ;) pogledaj na sta sam to rekao, nije to bilo necije licno misljenje pa da ja kazem kako god.. kako god ;)
2) sta pricas?!
3) heh, pa kad je milito zabio gol kakav je forlan preksinoc? zasto smatram forlana ne samo boljim od milita, nego od vecine napadaca - jer igra sve moguce pozicije, dok milito jednu
ja i dalje smatram da je milito najbolji na svojoj poziciji, ali kad pogledas sve ukupno, forlan je daleko kompletniji napadac, pa lik je asistent i striker, to je kod nas bio samo jedan, Ibracadabra ;) tvoj omiljeni..
Za prvo se necu hvatati, jer bi predugo trajalo :D
2. Rekao si: "Maknite mu statistiku iz Man Utd , pa ce te vidjeti kakav mu je prosjek. A ja kazem: ' Jos mu i dodaj 50 golova u statistiku, pa ce mu dati neku nagradu', kao npr. Zlatan Lopta. Ironija dera, ironija :D
3. Ali ga je Milito dao u finale CL, a Forlan nikad nije dao gol koji je nekome donijeo trofej (Milito je takva tri zabio u 10 dana). Zato ti kazem, Milito je veliki girac, Forlan je vrlo dobar igrac. I sto si napao za asiste, pogledaj ovaj klip, pa vidji ko je namjestio dva gola ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kbCJnqTYIfk
I to u derbyu, a ne protiv Gijona, Recreativa, i slicnih polu-amatera. Inace, Forlan je jak u Spaniju gdje ne znaju sto je odbrana, u Engleskoj se nije bas pokazao. Da mi ga je vidjeti u Seriji A. Ne bi preko 11-12 komada zabio po godini...
Zanetti27
08-07-2010, 16:07
kako nije,sta nije dao gol u finalu europske lige???
kako nije,sta nije dao gol u finalu europske lige???
:crazzy::crazzy: Nemam sto vise da pricam.. uporedjujete finale CL, sa ovim pokemon takmicenjem, gdje je on dao gol Fulhamu (?!?). Ja tek shvatam sad koliko grijesim. Vi ste u pravu, ja nisam. Sorry.
Esquivel
08-07-2010, 16:12
Za mene je Milito number one.Nera ispravio bih te,Forlan je dao dva gola u finalu Lige Europe,i doneo im taj trofej.I dao je prolazni protiv Liverpoola,Atleticov je najbolji igrac i za mene bih trebao biti medju glavnim favoritima za "Zlatnu Loptu".
mourinho
08-07-2010, 16:20
Dobro, ajd sad pocni jos porediti Atletico i Inter. To je kao da poredis Forlana i Milita...:P
Za mene je Milito number one.Nera ispravio bih te,Forlan je dao dva gola u finalu Lige Europe,i doneo im taj trofej.I dao je prolazni protiv Liverpoola,Atleticov je najbolji igrac i za mene bih trebao biti medju glavnim favoritima za "Zlatnu Loptu".
Sve ja to znam, Forlan ima sve argumente da se svidi ljudima, kao prica iz bajke. Nije se snasao u veliki tim, sad je vodja manjih timova, zabija lijepe golove za oko, i sve je to krasno, ali...
Glavni argumenti su golovi (kojih zabija manje nego Milito) koje je dao: 7. i 12. ekipi u Engleskoj, i golovi na WC (i to: Juzna Afrika, Gana i Holandija - jedini jaki protivnik, kojem je upravo odbrana losiji dio tima). Znaci, covjek ubija kako se dokazao protiv jakih...
A ne pominju se Militovi golovi, a zabio ih je raznim: Bilan, Fiorentina (sjetite se sto je ona napravila Liverpoolu u CL), Romi, Barceloni, Chelseu, Bayernu, Dinamu, CSKA-u,... Ma dajte ljudi, smijesno ih je uporedjivati...
Esquivel
08-07-2010, 16:40
Milito je igrao 8 sezona u dva razlicita kluba u Spaniji i postigao 87 golova u prvenstvu,ostalo ne znam(cup,itd...)
Forlan je do sad u Spaniji odigrao 6 sezona u dva razlicita kluba i postigao 120 golova ne racunajuci cup i europska takmicenja.
Golgeteri su i jedan i drugi!
Milito je igrao 8 sezona u dva razlicita kluba u Spaniji i postigao 87 golova u prvenstvu,ostalo ne znam(cup,itd...)
Forlan je do sad u Spaniji odigrao 6 sezona u dva razlicita kluba i postigao 120 golova ne racunajuci cup i europska takmicenja.
Golgeteri su i jedan i drugi!
Milito je igrao samo tri godine u Spaniji, i to u Zaragozi samo, i zabio preko 50 golova.
Nesto si pogrijesio.
I ja kazem da su obojica golgeteri, nije to sporno, ali je po meni Milito za klasu bolji.
EDIT: Racing ti je u Argentini, i tamo je igrao na pocetku karijere ;)
da Milito iza sebe nema ovu fenomenalnu sezonu u kojoj je pokazao klasu protiv najslabijih i najjacih timova svijeta, onda bi se moglo raspravljat tko je bolji, a ovako forlan mora jos pure jest da stigne Il Pincipe-a :D
Esquivel
08-07-2010, 16:50
Pogreska,sorry!
Racunao sam mu golove i iz Argentinske lige.
Meni su odlicni i jedan i drugi,ako je neko od njih dvoje bolji onda su nijanse u pitanju.
edit- Da,zeznuo sam se izmedju tog i spanskog Racinga...boze moj,svako pogresi,nadam se da se ne broje pogreske...
Za prvo se necu hvatati, jer bi predugo trajalo :D
2. Rekao si: "Maknite mu statistiku iz Man Utd , pa ce te vidjeti kakav mu je prosjek. A ja kazem: ' Jos mu i dodaj 50 golova u statistiku, pa ce mu dati neku nagradu', kao npr. Zlatan Lopta. Ironija dera, ironija :D
3. Ali ga je Milito dao u finale CL, a Forlan nikad nije dao gol koji je nekome donijeo trofej (Milito je takva tri zabio u 10 dana). Zato ti kazem, Milito je veliki girac, Forlan je vrlo dobar igrac. I sto si napao za asiste, pogledaj ovaj klip, pa vidji ko je namjestio dva gola ;)
http://www.youtube.com/watch?v=kbCJnqTYIfk
I to u derbyu, a ne protiv Gijona, Recreativa, i slicnih polu-amatera. Inace, Forlan je jak u Spaniju gdje ne znaju sto je odbrana, u Engleskoj se nije bas pokazao. Da mi ga je vidjeti u Seriji A. Ne bi preko 11-12 komada zabio po godini...
imas toliko rupa da ne znam odakle da krenem, a i par ovih postova dokazuje ono prethodno kada sam rekao da opisujes sebe a ne mene..
2) NIDJE VEZE SA VEZOM argument, to je ironija ;)
3) quote na onaj gdje si rekao nekome neces ni da komentarises koliko je smijesno - razmisli sta si napisao pa se javi ;)
InteristaSA
08-07-2010, 17:46
Pa jel moguce da raspravljate koje bolji igrac..osvajac lige prvaka.serie A i kupa italije od osvajaca kupa uefa i 16 tima primere...Milito je trenutno najubojitiji napadac u evropi..sad se svako njeg boji on je trenutno u centru paznje..smjesno je porediti forlana koji je takodje dobar igrac al brate Diego MIlito je NO 1..
Balotelli#45
08-07-2010, 17:52
jedan je Principe Milito :D !!! i on je trenutno najbolji spic sveta...
kako mozete doci do tako "glupih" zakljucaka, logicno da je on zbog toga (titula) najbolji povrsno, ali ako se malo udubis, shvatis neke stvari
po tome ne valja ni jedan igrac koji ne osvoji LP, obicno ko osvoji LP ima najjaci napad i odbranu kao i vezu i golmana.. to ce se pokazati brojnim nagradama
prosle sezone Milito je bio niko, a Ibra .og nekima
Balotelli#45
08-07-2010, 18:18
prosle sezone je milito bio prvi strelac serie A ;) posle ibre kome je namesteno da osvoji pustili ga u zadnjem kolu da da nekoliko golova,i pored toga je pobegao militu samo jedan gol a milito pola utakmica je bio povredjen... 31 utakmica od toga je 5 usao sa klupe 24 gola a ibra 35 poceo 25 gola...tesko da je Milito prosle sezone bio NIKO,bio je pravi jebac ;)
jesi ti citao sta sam ja pisao za forlana?
dera ove sezone je Milito pokazao sta je sve u stanju u LP,kupu,Serie A...Forlan je to pokazao u kup uefa, primeri i SP...
do sada su i jedan i drugi bili u sjeni ostalih napdaca(Ibra,Eto'o,Rooney,Torres, itd.itd)...ali docekali su svojih 5 min. i Milito je u tih 5 min pokazao da je bolji napadac...pogledaj malo kome je Milito zabijao, a kome forlan, tko je dao vise onih vaznijih golova...
evo sa wikipedie statistike...uzeo sam samo ove europske klubove gdje su mogli pokazat svoju klasu
Milito:
Zaragoza 108 (53)
Genoa 90 (57)
Inter 35 (22)
.......233 132
Forlan:
Villareal 106 (54)
Atletico M. 102 (66)
Man. Utd. 63 (10)
............271 130
ja mislim da vas Dera sve fura...dje ce rec da je Forlan bolji od Principea :D
spameri.....otvorite temu....best diego ever pa spamajte hehehe
Ranocchia resta a Bari? "Dipende da Moratti"
...a kome forlan, tko je dao vise onih vaznijih golova...
evo sa wikipedie statistike...uzeo sam samo ove europske klubove gdje su mogli pokazat svoju klasu
Milito:
Zaragoza 108 (53)
Genoa 90 (57)
Inter 35 (22)
.......233 132
Forlan:
Villareal 106 (54)
Atletico M. 102 (66)
Man. Utd. 63 (10)
............271 130
1) gdje igra forlan, jel mu sneijder asistira u LP, ili?
2) statistika ti nije tacna ;)
Grujinho
08-07-2010, 18:51
posle ibre kome je namesteno da osvoji pustili ga u zadnjem kolu da da nekoliko golova
hmaa daaaj, sad ste i to našli pričat...a dok je bio u interu svi svršavali na njega...i sad kad je poljubio barcin dres i rekao da je došao u klub sa kojim može osvojit sve, svi ste zaboravili, da nam je on bio sve dok je bio u interu...sad ste našli pametovat, kad su branca i mourinho sve sredili, inače bi još uvijek plakali za njim...imperatore igračina
1) u kojim natjecanjima igra forlan...nije isto zabiti LP protiv celzia,barce,bayerna i tamo nekom fulhamu i slicnim prosjecnim klubovima
2) rekao sam da je statistika sa wikipedije...
3) ajd bok odo pokosit travu ispred kuce :D
ma daj huska bjaazi tamo
2) nisi kopirao kako treba ;)
Esquivel
08-07-2010, 19:42
Kako neko moze govoriti negativno o Ibrahimovicevim doprinosima nasem timu,ali samo doprinosima!Nije bitno da li je njemu nesto namesteno ili nije,on je igrac svetske klase i dosta je doneo nasem timu.
edit-gruja me preduhitrio :)
Goal.com tvri da je Man Utd zainteresovan za Balotellija, a da ga Ferguson smatra novim C. Ronaldom ..
Spremni su dati Ł25 milliona ..a Moratti trazi i da se u dogovor ukljuci mladi Federico Macheda
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/08/2015882/inter-demand-federico-macheda-be-included-in-manchester
znamo za to, ali za machedu ne :P
mourinho
08-07-2010, 21:01
prosle sezone Milito je bio niko
Kako kome, kako kome....
ma daj huska bjaazi tamo
2) nisi kopirao kako treba ;)
kopiraj ti bolje pa nam prikazi...
Kako kome, kako kome....
hjooj i vi svaki moj post shvatite bukvalno
kopiraj ti bolje pa nam prikazi...
ne kazem ja da si ti pogresno kopirao, ali nije lijepo kopirati ono sto tebi odgovara ;)
nije ni bitno, svi znate koji ja dres nosam po fakultetu kad svi ocjene upisuju :P da i profesori gledaju
samo ne volim kad ljudi precjene svoje igrace, svi smo govorili ibra vrijedi 100m, i ja sam se cak bunio kad je bilo 40m i etoo, pa evo, niko sretniji od mene.. a citao sam komentare mnogih i cudio se kako govore da je ibra precjenjen i da je etoo veci profesionalac
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
milito kad izgubi onaj trzaj i napamet osjecaj da zavuce loptu pod samu paucinu, nista od njega nece ostati, dok forlan ne moze izgubiti taj sut izdaleka, taj pas...
iako ne znaci da ce ga milito izgubiti, ja se nadam da on nije taj tip igraca.. poput ruuda i sl.
hjooj i vi svaki moj post shvatite bukvalno
ne kazem ja da si ti pogresno kopirao, ali nije lijepo kopirati ono sto tebi odgovara ;)
to zbog toga sto sam izbacio dok su igrali u juznoj americi..ili
upravo to, mogao si izbaciti i man utd ;)
upravo to, mogao si izbaciti i man utd ;)
ostavio sam mufc zbog toga sto je veci klub da se vidi sta je ko uradio u vecem klubu...
opet i kad bi izbacio mufc Milito je bolji...to je dokaz da forlan zna igrat samo u ligama bez odbrana...dok Milito trpa i kod nas i i dok je u zaragozi bio :D
necemo spamati vise.. slazem se sa tim, nisam ni rekao.. ja kazem da je forlan meni vrijedniji jer ima vise kvalitete
milito trpa, dok forlan moze da igra svaku poziciju, suta iz udaljenosti I TRPA ;)
on u man utd-u je igrao iza ruuda ;)
Evo nasao sam,
Milito asistirao u karijeri 24x
Forlan 36x
---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
Evo sta sam jos nasao za Man UTD,
2002/03 od 13 utakmica 11 usao sa klupe (tacnije, od mogucih 1170min odigrao 285min)
2003/04 od 24 utakmice 13 usao sa klupe (tacnije, od mogucih 2160 odigrao 1159min)
Ovo se ne smije zanemariti, dakle prosjek se racuna gol/utakmica, ne gledajuci OVU MINUTAZU!
Quaresma#7
08-07-2010, 23:48
E ovo kad bi uboli bilo bi fantastično.
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=64368
E ovo kad bi uboli bilo bi fantastično.
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=64368
navikan igrac,nista posebno :cool:
kako si to skonto :D
ne spamaj baksuze :D kad je Bordo bio dobar i on je,kad je Bordo pao i on je pao...meni licno nista posebno :cool:
ne spamaj baksuze :D kad je Bordo bio dobar i on je,kad je Bordo pao i on je pao...meni licno nista posebno :cool:
da nije mozda obatno kad je on bio na visini i bordo je, i tako sve u krug :D
hoces reci dok je on igrao igrao je i bordo hehehehehheheheh
znas da je imao onu povredu...i tad je bordo otisao u ..... uglavnom su otisli heheheh
da nije mozda obatno kad je on bio na visini i bordo je, i tako sve u krug :D
a sto nije pokazo svoju klasu kad je klub bio u krizi,pa da on svojom klasom rijesi par utakmica ??? ako je vec klasa,u sto ja sumnjam...
a sto nije pokazo svoju klasu kad je klub bio u krizi,pa da on svojom klasom rijesi par utakmica ??? ako je vec klasa,u sto ja sumnjam...
pa on ih je vodio kroz LP do 1/4 finala ili dokle su vec stigli, a bordo nije klub koji moze igrati na 2-3 fronta ako je jedan od njih LP... :D
po meni je cist buvadzija :D novi zidan malo sutra, pjanic bolji :D
po meni je dobar za te klubove tipa Bordoa...a za nesto vise nop :D
filip.sk
09-07-2010, 01:09
nije ni bitno, svi znate koji ja dres nosam po fakultetu kad svi ocjene upisuju :P da i profesori gledaju
Uuu i ja sam nosio ona maica sto sam vam pokazao, i to nakon osvajanje LP, kakav je to bio osjecaj 400 ljudi gledaju u FC Inter maica, i to navijaci na Barca, Chelsea i Bayern, ma najbolji osjecaj :)
(znam da nije za to temu al morao sam napisati)
Uuu i ja sam nosio ona maica sto sam vam pokazao, i to nakon osvajanje LP, kakav je to bio osjecaj 400 ljudi gledaju u FC Inter maica, i to navijaci na Barca, Chelsea i Bayern, ma najbolji osjecaj :)
(znam da nije za to temu al morao sam napisati)
i ja sam nosio odmah i nisam se bas proslavio
prvo kod asistenta, a onda me i profesor izbacio iz kabineta kaze kako se to kao oblacis, a navija za bayern
kodex oblacenja palil se lampica kome u glavi ?? ne mozes doci takav na fax/skolu ili posao cccc
filip.sk
09-07-2010, 03:04
Ma mozes, sta ima razlicito od maici FC Inter i recimo Iron Maiden?
Nemaju svi da kupuju D&G
Ma mozes, sta ima razlicito od maici FC Inter i recimo Iron Maiden?
Nemaju svi da kupuju D&G
ovaj je govorio dres a ne majica :D nema niko nista protiv majice al dres ne mozes nositi
Grujinho
09-07-2010, 08:00
samo vi možete tako skrenut od razgovora o transferima do kodeksa oblačenja :) što se tiče Gourcuffa...glupo je govorit da je prosječan, nakon što je 2 sezone odigrao na vrhunskom nivou...u poslednjih par mjeseci, pao je u formi, ali to je isto kao da bi jedna Genoa igrala na tri fronta...nijedan igrač nebi mogao da igra stalno na istom nivou...i još to...ne igra on za inter, nego za bordeaux..bordeaux gotovo sve utakmice igra protiv boljih ekipa nego što su oni...zamislite...
bordeauxu zatvoriš gourcuffa i ekipa je dosta slabija...i svi su upravo to radili..gledao sam jedan intervju njegov za uefin sajt, gde je rekao, da iz utakmice u utakmicu mora igrati brže...rekao je da ga svi odmah pokriju, ponekad i po dva igrača, tako da više nema prostora ni vremena da u par dodira proba stvoriti nešto, več mora sve iz prve odigrat ili maksimalno iz dva dodira...dok je u velikim klubovima druga stvar...inter zavisi puno od sneijdera, ali ako njega dva pokriju, znači da je jedan manje u odbrani...i još uvijek su tu Maicon, Balotelli, Milito, Pandev, Eto'o, tko god, koji mogu iskoristiti taj manjak protivničkih braniča...
a gourcuff takve suigrače u bordeaxu nema, i ne može sam dizati ekipu iz slabe forme...nebi ni messi držao barcelonu, ako nebi imali xavija, iniestu, pedra...u modernom nogometu pobijeđuje ekipa, a ne pojedinci, i zato je glupo govoriti :"eh, ako je klasa, zašto nije digao svoju ekipu iz slabe forme"
Il Trattore
09-07-2010, 11:23
Gourcuff je kvalitetan igrac,koji je naravno daleko od klase Zidanea(tesko ce ikada doci na taj nivo)sa kojim ga uspoređuju,po meni nama ovaj igrac uopce nije potreban za formaciju 4-2-3-1 gdje ce poziciju sredisnjeg u toj trojci sigurno zauzeti Sneijder,a to je bas mjesto koje igra i Gourcuff,i na krilnim pozicijama sigurno nebi mogao pruziti svoj maksimum tako da sam ja protiv njegova dovođenja,nama je potreban igrac tipa Ozil,Elia,Sanchez...jedno prodorno,brzo krilo to ovoj momcadi najvise nedostaje.
Balotelli#45
09-07-2010, 12:20
ja bih alexisa on bi po meni bio najjaci a i na svetskom prvenstvu se pokazao, i plus ima tek 21 godinu....novi Zamorano :D
nemoj samo Eliu lik iz daleka opasno podsjeca na ovog naseg konjinu smradotelia :D...posto nismo doveli Silvu :( ...sad Ozil ili Robben :D
Il Trattore
09-07-2010, 12:35
u ovim rasprava oko dva Diega i Gourcuffa cini mi se da niko nije obraca paznju na ovaj transfer koji bi po meni bija odlican
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/08/2015564/inters-sulley-muntari-coveted-by-saudi-club-al-ittifaq
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22831
:nova:
hulle hocu mustuluk :D
hm....nisam bas siguran da se njemu ide tamo
---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22831
:nova:
hulle hocu mustuluk :D
hahahhahahahahhahaha ja samo cekam pocetak sezone hahahahahahhaha
u modernom nogometu pobijeđuje ekipa, a ne pojedinci, i zato je glupo govoriti :"eh, ako je klasa, zašto nije digao svoju ekipu iz slabe forme"
i meni je glupo sto ti necije misljenje,u ovom slucaju moje nazivas glupim...ako ja mislim da on nije klasa i izrazim svoje misljenje ti bar treba da postujes to misljenje a ne da ga nazivas glupim. ;) i da je tolko dobar igrac valjda bi i jedan ozbiljniji klub bacio oko na njega,a ne jebeni Lyon...
a ako Kuyt ne dodje ima gidu da napravim :D
nemoj samo Eliu lik iz daleka opasno podsjeca na ovog naseg konjinu smradotelia :D...posto nismo doveli Silvu :( ...sad Ozil ili Robben :D
ti kad ga preteras bas ga preteras :P
Grujinho
09-07-2010, 14:23
i meni je glupo sto ti necije misljenje,u ovom slucaju moje nazivas glupim...ako ja mislim da on nije klasa i izrazim svoje misljenje ti bar treba da postujes to misljenje a ne da ga nazivas glupim. ;)
joj dzenane...vidim nemas pravih argumenata, pa si zapeo ne onu riječ "glupo"...znaš dobro šta sam mislio, nisam mislio tebe uvrijedit, nego da je tvoja izjava glupa, razlika je velika u tome...možda grubo ispadne ali mislim da znamo svi na šta sam mislio...ako ti je lakše, reči ču da mi se ne sviđa tvoje mišljenje
i to da je tvoja izjava "glupa", moje je mišljenje, tako da ustvari nemaš prava da mi protiviš :D ja sam samo izneo svoje mišljenje...dakle želiš da se poštuju tvoja prava (da svako može iznijet svoje mišljenje), a ne vidiš da sam i ja samo izneo svoje mišljenje hehehe
ali dobro, reči ču da mi se ne sviđa, umjesto da je glupa...ja uopšte nisam imao namjere tebe omaložavat ili nešto slično, čak sam i nisam tebe osobno prozvao, nego sam rekao:"glupo je govorit", ali vidim da si vrlo osjetljiv, i umjesto da se koncentriraš na poantu moga posta, ti gledaš ko če kako i šta da ti kaže :)
i da je tolko dobar igrac valjda bi i jedan ozbiljniji klub bacio oko na njega,a ne jebeni Lyon...
ok šefe...
ti kad ga preteras bas ga preteras :P
messi,pederko pa on...ja bih ga volio vidjeti kod nas...jer je strasan igrac, a sjajno bi nam dosao jer nemamo prevog krila u ekipi
Grujinho
09-07-2010, 14:42
Robben je ok, ali prvo kao prvo nema šanse da ga bayern pusti, niti on želi otiči...drugo kao drugo, preskup je da bi pola sezone bio povrijeđen...jer on je onaj pravi stakleni igrač..
ma kakav robben to ti je isto vjerovatno kolko bi sneijder presao sad u united pa eto skontajte :D i sto zbog klubske a i igracke perspektive gdje ga smatraju bogom da predje u ekipu gdje bi bio npr 5 ili 6 sviralo :D a sto se tice gourcuffa njegova naturalna pozicija je cm ne am to se prilagodio za tu poziiciju a mago qme cuj nije ti klasa pa jesi ti njega gledao kako igra kad mu dopustis malo prostora ne da grmi vec sljasti :P ima tehniku i pas kakav rijetko koji centralni vezni ternutno u fudbalskom svijetu ima i ko god kaze da on ne bi doprinio klubu itekako se vara kao prvo ni od sneijdera n mozes ocekivati da ce stalno biti u full spremi i da se ne povrijedi a i sami znate da je ala robben malo malo ga mucile povrede sluzio bi sigurna kao extra zamjena u takvim momentima u ekipi a i mogao bi skupa igrati sa njim u postavi u formaciji slicnoj kada bi dejo igrao u prvih 11
kakav robben, ne trebaju nam ti glumci
messi,pederko pa on...ja bih ga volio vidjeti kod nas...jer je strasan igrac, a sjajno bi nam dosao jer nemamo prevog krila u ekipi
Robben je ok, ali prvo kao prvo nema šanse da ga bayern pusti, niti on želi otiči...drugo kao drugo, preskup je da bi pola sezone bio povrijeđen...jer on je onaj pravi stakleni igrač..
gruja ti je odgovorio umesto mene :D
U sklopu dolaska Rannochie, Destro ide u Genou. Nadam se da je u pitanju samo pozajmica...
Grujinho
10-07-2010, 16:30
Sakho traži kuču u Milanu, pa sad vi razmislite... :)...
al ga valjda i Milan trazi i to duze vrijeme...ne bi bilo lose ovog momka dovest,vec je odigro oko 70 utakmica za prvi tim PSG-a a tek 20 godina ima...
Balotelli#45
10-07-2010, 16:50
kakav crni milan,nece on u milan mlad je :D a gde si to grujo procitao, i jel ima nesto ozbiljnije da se pominje za njega???
p.s daj nera ti neke novosti vidis da ti samo ja verujem :D
kakav crni milan,nece on u milan mlad je :D a gde si to grujo procitao, i jel ima nesto ozbiljnije da se pominje za njega???
p.s daj nera ti neke novosti vidis da ti samo ja verujem :D
Haha, Inter je izgleda ponudio 10M za Sakhoa, ali je PSG uzeo vremena da odluci. Mada, Britanci opet pisu da smo zainteresovani za Carvalha, tako da nista nije sigurno. Normalno, da bi ijedan od njih dosao, moraju da odu Rivas, Burdisso i Cordoba (najvjerovatnija destinacija Fiorentina, ukoliko dodje do toga).
Krhin je blizu Bologne.
Quaresma#7
10-07-2010, 19:29
Nebi li dao bog da dodje. To bi bio super transfer. Cordoba i Matrix su onda zreli za odpis Lucio još koju godinu dve i onda ova dvojca (Ranocchia i Sakho) su budučnost naše odbrane.
filip.sk
10-07-2010, 20:21
Carvalho e stvarno blizu do nas, i meni se to svidja, nemozemo se vise osloniti na Materazii i Cordoba.
nisam u toku, koliko bismo platili za ricarda? po meni glup potez
a karvaljo 2 godine mladji :D
filip.sk
10-07-2010, 21:10
Ne znam ni ja :) al ivane Carvalho je igrao redovno u Chelsea, znaci ima kontinuitet u igru, dok Materazzi i Cordoba nisu.
Pa nece ni kod nas, nidje veze logika. Samuel i Lucio mogu jos najmanje dvije godine igrati u top formi.. Dovodimo mlade i oni trebaju biti zamjena a ne jos jedan starohan.
S obzirom da Rannochia ostaje u Genoi najmanje do Januara (a najvjerovatnije cijelu sezonu), i da Miha zove Cordobu u Fiorentinu, dovodjenje Carvalha nije nelogican potez (kostao bi do 5M).
InteristaSA
11-07-2010, 01:58
Ma ja nisam za njegov dolazak iz razloga da se ne unosi nepotrebna konkurencija Samuelu i Luciu..normalno treba konkurencija al mislim da Matrix,Rennochia(kad dodje)i Cordoba su sasvim dovoljnji..jos je stranac..ako dovode igraca koji nece biti u prvoj postavi onda bi volio da je Italijan..malo slabiji al opet nek je Italijan jer sto jest jest traba nam svjeze italijanske krvi:D:D
a el ovaj sakho nije bio izjavio da ne želi kod nas...još prošle sezone smo se za njega kao interesirali i rekao je puška...ispravite me ako griješim
ali defitivno sam za njegovo dovodenje...mlada nada...moze igrati stopera i lijevog bočnoga...
kako stvari stoje prodali smo Milanu Daminutu,Filkora i Fossatia za 7 miliona eura...cudno mi je bilo ovo,pogotovo za Fossatia,al sam procito da je on ustvari poniko u Milanu i da se sad vraca...vjerovatno je milanista.steta stvarno...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22940
Esquivel
11-07-2010, 12:11
hehe :) nece biti daleko :P:(
sad ce biti novi pirlo i sedorf :D
Ne razumijem ovo... Fossati je veliki talenat. Znamo da nije bio u skladu sa upravom, ali dje bas bilanu da se da.
Madjar Filkor sjutra puni 22 godine, i solidan je, ali nista vise od toga. Iako je mnogo obecavao prije 3-4 godine.
Daminuta je rumun, mnogo slican Chivuu. Slican i po cestim povredama, tako da je i ovo mozda solidan potez.
Svaki od ovih momaka je bio veliki talenat, tako da mogu eksplodirati, a mogu i propanuti kao mnogo takvih potencijala. Samo mislim da cemo sigurno napraviti gresku za Fossatia. Eto ga novi Pirlo ili Seedorf...
EDIT: Inter i bilan dogovorili pozajmicu Mancinia, ali on odbio. Hoce da se dokaze Benitezu. Dobar potez, eto mu prilika, mozda bude psihicki rastereceniji kad nije Mou vise tu...
EDIT2: Hehe, ove dvije stvari su povezane. Izgleda, jer je Mancini odbio bilana, oni su (kako bi ispostovali dogovor sa nama) kupili mlade igrace u vrijednosti Mancinievog ugovora. Samo dje Fossati... grrr...
Balotelli#45
11-07-2010, 12:43
ovim odbijanjem Milana Mancini je porastao u mojim ocima :sivi: sad ce mu biti lakse da igra verovatno :D :P mozda i ponovi formu iz Rome pre 3 godine :D
mene samo dodatno iznervirao :D
Esquivel
11-07-2010, 13:27
A mozda i negde ode do kraja,ako ostane valjda ce se dokazati Mr.Benitezu.:)
Inace, evo zbog cega smo dali Fossatia bilanu.
Decku je ugovor isticao 2011-e, i nije htjeo da ga produzi pod ni jednim uslovom. Cak mu je bilo obecano da ce ovog ljeta biti prikljucen prvom timu, i on je opet odbio. Tako da, ovako smo bar dobili koji meleon od njega...
Fossati je imo ugovor do 2011,nasi mu nudili produzenje i + da ide na pripreme u SAD sa prvom ekipom,al je on i njegov agent sve odbio i zato je prodan da ne bi djaba otiso iduce ljeto...a njega smatraju novim Pirlom...sranje
EDIT:Nera me preduhitrio:D
evo ovde ima dobar tekst o svim ovim momcima sto odlaze,Filkor i Daminuta su bili na posudbama al nigdje nisu nista posebno pokazali,jedini koji vrijedi ko sto i znamo je Fossati...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22950
Ma ko ga, ako je bilanista neka ide ;).. propast ce kao i svi sto tamo propadaju ;).
verma_interista
11-07-2010, 20:52
Nekako bi volio da prodamo neke igracice, i dovedemo Dzeku u ekipu, rodio bi se ponovno! :D
Dzon Dilindzer
11-07-2010, 23:27
evo ja gledam ovog Hesusa Navasa i stvarno je DOBAR igrac,nadam se da i Benitez isto misli.Mogli bi ga dovesti!
ma bolje predrita hehe salim se xD
Kuyt Sneijder Navas
------Cambi
nosi te glumce iz spanije...jedino fabregas dolazi u obzir od njih
slazem se, glumci, ali xabi alonso i jesus navas ne spadaju u tu grupu ;)
posto je 7 igraca iz barce, logicno da se moze zakljuciti da tim cijeli glumi, jer barcini su uvijek glumili, suge
Grujinho
12-07-2010, 09:52
evo ja gledam ovog Hesusa Navasa i stvarno je DOBAR igrac,nadam se da i Benitez isto misli.Mogli bi ga dovesti!
Jesus Navas nikada neče iz Španije, jer ima onu čudnu bolest, da nakon par dana osječa veliku nostalgiju...i ovde na SP-u, pratili su ga psiholozi..kako bi tek bilo da ide sam negdje...nema šanse
silva,mata,martinez jedini spanci koji dolaze u obzir :D
Gazzetta.it: Mascherano–Inter si puň entro 48 ore
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23012
Balotelli#45
12-07-2010, 13:02
silva,mata,martinez jedini spanci koji dolaze u obzir :D
koji martinez sad :D
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
Gazzetta.it: Mascherano–Inter si puň entro 48 ore
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23012
nekako mi se ovo cini mnogo realno ,tesko da ce Gazzetta da izmisli nisu oni tracarske novine,dosta sto prenesu ispadne tacno
nije me bilo tako da nisam upucen u transfere...al naletio sam na ovo
Lazio have been told that another club has overtaken them in the race for Hernanes. “I listened to their offer.
hahahahah veliki igrac...igrac kojeg traze real, barca, inter....zavrsava u lazio???
---------- Post added at 12:18 ---------- Previous post was at 12:14 ----------
+
Liverpool Identify Ever Banega As Replacement For Javier Mascherano - Report
zasto onda mi nebi uzeli benegu
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
+
Real Madrid Coach Jose Mourinho Asks For Inter's Cristian Chivu - Report
eh kad bi ovo bila istina i mi ga prodamo to bi bio jedan od nasih najboljih poteza
---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:21 ----------
btw na inter.it su vraceni
the budrisso, rivas, obi, mancini, suazo, obina, kerlon, biabiany cak je i coutinho tu
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:55 ----------
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=48779&L=it&IDINI=48779
tyson is back hahahahhahaha
a evo i belajsuza
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=48779&L=it&IDINI=48779
Balotelli#45
12-07-2010, 16:44
video sam to hulle na inter.it stoji ihaha :D ali Niclas je najjaci :sivi:
imal sta za ozila vezul nas jos za njeg il nista od tog trudimol se bar da nekog od zvucnijih imena dovedemo :D nezz nisam bio tu ova 2 dana pa sam neupucen :D
imal sta za ozila vezul nas jos za njeg il nista od tog trudimol se bar da nekog od zvucnijih imena dovedemo :D nezz nisam bio tu ova 2 dana pa sam neupucen :D
cini mi se da je njegov agent izjavio da ako i napusti njemacku onda opcije su samo spa i eng
Kicho_Adriano
12-07-2010, 17:05
ja sam cuo da je sad kao 80% Carvalho u Interu
sad ne znam kolko je to dobra odluka da umjesto materazzia igra a vjeroavtno ce igrat umjesto samuela :worried::worried::worried::worried::(:(:(:(:(
sad ne znam kolko je to dobra odluka da umjesto materazzia igra a vjeroavtno ce igrat umjesto samuela :worried::worried::worried::worried::(:(:(:(:(
nece igrat ce umjesto JZ....:D
btw chievo zainteresovan za rincona
Grujinho
12-07-2010, 17:36
ako ode Cordoba i dođe Carvalho to če biti supeeer.
cini mi se da je njegov agent izjavio da ako i napusti njemacku onda opcije su samo spa i eng
ma ko mu jebe mater ne mora :mad:
mourinho
12-07-2010, 18:01
ako ode Cordoba i dođe Carvalho to če biti supeeer.
I ja mislim da je Carvalho odlicno pojacanje, pretpostavljam da necemo mnogo platiti za njega. Nema sumnje da se radi o odlicnom stoperu, moze on dvije tri godine igrati na visokom nivou. Mnogi su proslo ljeto (i ovdje na forumu) izrazavali sumnju u Lucia pa se pokazao kao fenomenalno pojacanje za malo para...
Sto se Cordobe tice, ja sam tu malo sentimentalan, gotivim ga kao naseg dugogodisnjeg igraca koji je uvijek ostavljao srce na terenu, tako da bi mi bilo zao da bilo gdje ode.
verma_interista
13-07-2010, 00:12
Gledam na oficijalnom site-u, 8 napadaca, veznjaka 10 veznjaka, 10 igraca zadnje linije, treba se rijesiti velikog broja igraca, opet se vracamo gomilanju istih, nadam se da ce se to rijesiti.
Materazzi, Cordoba, Rivas, Muntari, pa i ovaj Obi, nisam nesto upoznat sa njegovim kvalitetima,ali sumnjam da ce se nametnuti, od napadaca ove mladje gurnut na posudbu, mozda Pandeva prodat'..i to je to!
Kicho_Adriano
13-07-2010, 01:31
ne znam ne bi ja bash prodao Pandeva... Pandev Eto'o Milito ili Ballotelli Eto'o Milito najbolji napad ali ipak ta 4 napadaca ostaviti pod hitno:crazzy::crazzy::crazzy::crazzy::crazzy::craz zy::crazzy::crazzy::crazzy:
Esquivel
13-07-2010, 03:21
Gledam na oficijalnom site-u, 8 napadaca, veznjaka 10 veznjaka, 10 igraca zadnje linije, treba se rijesiti velikog broja igraca, opet se vracamo gomilanju istih, nadam se da ce se to rijesiti.
Materazzi, Cordoba, Rivas, Muntari, pa i ovaj Obi, nisam nesto upoznat sa njegovim kvalitetima,ali sumnjam da ce se nametnuti, od napadaca ove mladje gurnut na posudbu, mozda Pandeva prodat'..i to je to!
hehe nemoj da ovo filip vidi,odlepice. :D
ne treba pandeva prodavat,nije los. :D
Nije ni dobar, treba ga prodati ali naravno nece biti prodan :)
adointer
13-07-2010, 12:18
Cuj materazzija prodat... Stvarno neki ljudi na ovom forumu nemaju pojma sta znaci imati covjeka koji igra srcem i koji treba biti uzor mladim igracima.....i nemojte gluposti pricati i pisati...:P :P :P Po tebi verma i Il Capitano nema sta traziti u Interu....de zapamtite ljudi da placenici pa bio to i (cigan)c.ronaldo :D ne mogu se boriti bolje od ljudi koji vole nas klub...:D Forza Inter
Agent Balotelija treba da se sastane sa Fergusonom..pominje se plata oko 5 mil koju ce dobit i kao Inter bi mogao da ocekuje ponudu od 35 mil za njega..nzm..da je Mario normalan momak nikad ne bih pristao a ovako poslije onog bacanja dresa ipak bih pristao ukoliko bi na njegovo mjesto dosao isto mlad i odlican fudbaler..
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 11:55 ----------
Dok je agent Mascerana izjavio da je do njega on bi vec bio u Milano kod Beniteza..ovo bi trebalo da znaci da ce ubrzo prec kod nas
Agent Balotelija treba da se sastane sa Fergusonom..pominje se plata oko 5 mil koju ce dobit i kao Inter bi mogao da ocekuje ponudu od 35 mil za njega..nzm..da je Mario normalan momak nikad ne bih pristao a ovako poslije onog bacanja dresa ipak bih pristao ukoliko bi na njegovo mjesto dosao isto mlad i odlican fudbaler..
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 11:55 ----------
Dok je agent Mascerana izjavio da je do njega on bi vec bio u Milano kod Beniteza..ovo bi trebalo da znaci da ce ubrzo prec kod nas
najbolja stvar u svemu ovome je da cemo novac od maria uloziti u mascerana :D
---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:35 ----------
destro izgleda ide u genou a krhin u bolognu
najbolja stvar u svemu ovome je da cemo novac od maria uloziti u mascerana :D
Kad bi bar doveli Teveza u zamjenu za Maria dobro bi bilo..i ako ostane Maicon mi necemo dovest vise ni jednog beka dok je moguce da prodamo Chivua jer bi tada jos Zanetti igrao na lijevog beka a Santon bi bio njihova zamjena..bar tako mislim..
Grujinho
13-07-2010, 14:42
ja se nadam da Balotelli ostane...jer znam da če eksplodirati uskoro
mourinho
13-07-2010, 14:49
I ja sam se tome nadao pocetkom prosle sezone, mislim da sam cak i napisao koji post o tome, ali nista. Volio bih radije da Bibany eksplodira uskoro... a od smrade inkasirati 40mil, time Maicon koji je od njega daleko bitniji dio ekipe sigurno ostaje.
Zanetti27
13-07-2010, 15:17
balotelli je eksplodirao vec odavno,samo u glavi i prodat ga podhitno pa nema omalovazava drugi klub i druge navijace
verma_interista
13-07-2010, 17:31
Cuj materazzija prodat... Stvarno neki ljudi na ovom forumu nemaju pojma sta znaci imati covjeka koji igra srcem i koji treba biti uzor mladim igracima.....i nemojte gluposti pricati i pisati...:P :P :P Po tebi verma i Il Capitano nema sta traziti u Interu....de zapamtite ljudi da placenici pa bio to i (cigan)c.ronaldo :D ne mogu se boriti bolje od ljudi koji vole nas klub...:D Forza Inter
Druze, nemoj mi imputirati da sam napisao nesto sto nisam, tu mislim na ovaj dio o Il Capitanou, ali sam za Materazzija u pravu, nema poente da citavu sezonu sjedi na klupi, kao sto je ovu to cinio, i iskren da ti budem nikad Marco nije bio igracina, tako da..njemu svaka cast na privrzenosti klubu, ali po kvalitetu nista.
filip.sk
13-07-2010, 17:44
Nije ni dobar, treba ga prodati ali naravno nece biti prodan :)
:sivi: Ne, nije, slazem se, nema pojma
Druze, nemoj mi imputirati da sam napisao nesto sto nisam, tu mislim na ovaj dio o Il Capitanou, ali sam za Materazzija u pravu, nema poente da citavu sezonu sjedi na klupi, kao sto je ovu to cinio, i iskren da ti budem nikad Marco nije bio igracina, tako da..njemu svaka cast na privrzenosti klubu, ali po kvalitetu nista.
Materazzi nikad nije bio igracina??? nema poente da imas jednog takvog igraca na klupi koji se uz sve to ne buni sto je na klupi??? jesil siguran u ovo sto si napiso? :eek:
Enfant Terrible
13-07-2010, 18:04
Mascherano je izgleda veoma blizu. Njegov agent je izjavio da ima nešto posebno u Interu i toj ponudi i Masch bi bio presretan kad bi se taj transfer ostvario.
Isto tako, Cordoba je na izlaznim vratima. Stvari su već poznate, ide u Viole kod Mihajlovića.
ja se i dalje nadam da Mascherano nece doc,dat 30 miliona za igraca koji nam nije potreban mi nema smisla,al vidjet cemo sta su ovi nasi skontali...
Esquivel
13-07-2010, 19:51
Negde sam procitao da Moratti ne zeli u svojoj ekipi videti Teveza,a isto ne zeli prodati Maria.
hebo ih vise mascherano :@ mjesto da gledaju kakvog explozivnog igraca prodornog oni gledaju da natrpaju jos kojeg pozada cccc
Grujinho
13-07-2010, 21:31
mjesto da gledaju kakvog explozivnog igraca prodornog oni gledaju da natrpaju jos kojeg pozada cccc
Biabiany ti je taj igrač
e ovo bi bio transfer
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23142
Krhin u Bologni,co-ownership dil za 3 miliona eura...valjda se dokaze,pa se aBd za godinu,dvije vrati kao jedan od najboljih veznjaka u Italiji,ja licno mislim da je momak veliki potencijal... sretno mu bilo !
Biabiany ti je taj igrač
uz duzno postovanje prema njemu on po meni nije klasa koju bi nacinila razliku za nas u tom pogledu
Balotelli#45
14-07-2010, 00:45
a ti ga gledao pa nije klasa??? protiv svih jacih klubova sam ga gledao i uvek je bio najbolji na terenu,prelazio je velika imena sa lakocom ,ma sta ti ja pricam videces,tako ste pricali i za milita,mottu,lucia....
e ovo bi bio transfer
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23142
oni iz bayerna su najavili da nema prodaje..jedino mogu otici klose i penzioneri..tj mogu i ostali za 40-50-60-70 miliona :D
Koliko bi bilo pametnije kupit Schweinsteigera nego Mascherana..ehh
Branca trazi Eliu ozbiljno. Najveca prepreka su 20M koje Hamburg trazi za njega.
Branca trazi Eliu ozbiljno. Najveca prepreka su 20M koje Hamburg trazi za njega.
Koja mu je pozicija?Nijesam pratio svjetsko dobro pa da nove nade zapamtim..
Krilni napadac. Ima odlican dribling, i brzinu...
Ali, jedina stvar koja mi se ne svidja, jer imam osjecaj da ako bilo koji dobri mladi napadac dodje, to znaci da Mario ide, a on je bolji od svih njih na gomilu.
radije Kuyta nego tog Eliu :D...
onak solidan igrac al definitivno ga nebih dovodio samo zbog rafe...taj je imao fantasticnog babela pa ga je unistio tako da bi i ovoga po kratkom postupku
Zanetti27
14-07-2010, 13:05
meni je elia super igrac,ima brzinu,dribling,prodoran je po boku,samo sto mi se ne svida jedno kod njega a to je sebicnost.nisam ga gledao puno,ali ono sto sam ga gledao bio je poprilicno sebican.
umjesto da doda nekome loptu on ide sam i na kraju ju izgubi ili si ju gurne prejako
Manchester United Striker Federico Macheda Pushing Inter Ace Mario Balotelli To Join Him At Old Trafford
Directors from Manchester United had lunch with Mario Balotelli's agent in Amsterdam on Monday, according to La Gazzetta dello Sport.
Balotelli#45
14-07-2010, 13:42
ma Mario ostaje sto posto,to je i moratti sto puta rekao da nema sanse da nas Mario napusti
mm je rekao da ce razmotriti ponude...tj ako dodje ponuda od 20mil mario ostaje, ako dodje od 40 eee onda ide
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23171
ako ga se sada ne rijesimo i to za dobre pare, onda necemo nikad...bolje kupce nisam mogao ni zamislit
a ti ga gledao pa nije klasa??? protiv svih jacih klubova sam ga gledao i uvek je bio najbolji na terenu,prelazio je velika imena sa lakocom ,ma sta ti ja pricam videces,tako ste pricali i za milita,mottu,lucia....
kao prvo nisam mogao pricat jer tad nisam bio tu :D drugo nisam ni misli to za milita i lucio jer sam znao o kakvim se igracima radi za mottu jesam bio skeptican a i nije bog zna sta uradio ali eto dobro je dosao ekipi kako god a inace mnogi su bljesnuli u parmi pa su otisli negdje pa ih nigdje ali opet neka gha nek se dokaze i ak se dokaze onda ce bit klasa a protiv koga se to on imo dokazat prosle sezone u seriji a ? imo je samo inter i romu kao ekipu ostali talabuka
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.