View Full Version : Glasine o transferima
da ti ostali su neki pokemoni ali maresca je ipak digimon kreativac ako ništa drugo dobro bi došo za malo više kreacije, sjećam ga se ja iz Juventusovih dana i tamo je igrao dosta dobro ali muje tada konkurencija bila jača al ovaj dečko ima itekakko mozga i smisla za igru zarazliku od nekih tupana
evo gledam ovog jenasa u tottenhamu protiv chelsea , taj meni nebi njivu kopao. Katastrofa igrač, napuhani englez, nema nimalo mozga. Fantastična igra Modrića, zabio lijep gol za pobjedu protiv chelsea. Igrao Q , u početku dobar i nabacio odličnu loptu za najbolju priliku chelsea, i bio bi gol da ćorluka nije igrao rukom. Kasnije se pogubio malo.
CurvaNord69
21-03-2009, 20:15
Trebamo otkrit "novog" gerrarda i dovest ga, taki tip igraca je IDEALAN za nas i za italiju
DenchiNL
21-03-2009, 20:16
Dobar je Bruno Alves. San Portom se dobro drži. Ja verujem ako ga budemo uzeli nečemo dati za njega 30M€. Moratti če izbiti cenu na 15-20 i još ako ne bude dovoljno onda če ponuditi kojeg igrača Jimenez/Burdisso/Obinna i slični.
A za Mikela i Eobueja NEMA NIKAKVOG rizika jer su obojca slobodna tako da nečemo ni centa baciti kroz prozor, ako ne budu dobri onda jih prodamo dalje ;). A Vieira je več odigro svoje a Mikel ima pred sobom još celu karieru i verujem da če uz Mourinha postati još bolji. Ja sam za njegov dolazak, Ebuejev i B. Alvesov.
potpis :D
+ i Maresca je free transfer
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=3039
sa 7M€ se kupuje Aggera, mogući odlasci Rivasa i Burdija i s tim novcem na Aggera
http://www.youtube.com/watch?v=gZpEJER6M4Q&feature=related
Vidi ovog Brunu uzeo Manchester,ali Veloso igra sa Interom mozda bi njega mogli uzet.
Bravo Modricu sta je pokazao da je klasa,a kostao je isto kao i Quaresma koji je odigrao za nulicu.
A sto se tice Mikela ,pa igrao je na pocetku sezone vrlo dobro ,ali mlad je i igra u velikoj momcadi pa oscilira.
Ako ga uspijemo dovest kao free agenta ,bit ce jedan od boljih poslova jer uprava Intera nije bas najbolja sto se tice trgovanja.
ako je samo 7 mil onda ga trebamo odmah kupiti mali ima potencijala da bude dobar stoper
Vidi ovog Brunu uzeo Manchester,ali Veloso igra sa Interom mozda bi njega mogli uzet.
Bravo Modricu sta je pokazao da je klasa,a kostao je isto kao i Quaresma koji je odigrao za nulicu.
A sto se tice Mikela ,pa igrao je na pocetku sezone vrlo dobro ,ali mlad je i igra u velikoj momcadi pa oscilira.
Ako ga uspijemo dovest kao free agenta ,bit ce jedan od boljih poslova jer uprava Intera nije bas najbolja sto se tice trgovanja.
ma treba ih obojicu uzet :ivan:
ali Veloso mi je nešto draži postao odmah :P
u potpunosti se ne slazem ;)
ma sta ces s njima....kaze uzmes igrace free
znaci u svlacionici dobijes jos 2 igraca ...a oni nisu igraci kakvi nam trebaju...i sta onda..nit smo se pojacali nit koji vrag
Balotelli#45
22-03-2009, 10:49
veloso je dobar igrac takav nam i treba a i nije mnogo skup mogli bi njega i moutinha u paketu dobiti
Grujinho
22-03-2009, 14:04
Milan zapeo za Kjaera. Žao mi je za Cassana....blizu je Jubentusu... Cassano, Aguero i Tevez su tip igrača kakav nama u napadu treba. Ako cassano ode u jubentus, trebali bi po jednog od dvojice Tevez/aguero otiči
Nadam se, da čemo dovesti:
-Vidiča bi ja hteo ali male, male su šanse za njegovo dovođenje. Onda su tu Eboue i Zapata. Kjaera još nisam gledao, tako da ne znam o kakvom igraču se radi. Ali ako sudimo po interesu velikih evropskih klubova, mogli bi reči, da se radi o dobrom igraču.
-Diega i još jednog vezista.. To može biti Hamsik/Essien/Moutinho/Veloso ....
-Cassano/Tevez/Aguero
ma nije djavla skup njega hoce manutd hehehe sto znaci da je odmah cijena gore...nego murinjo je nesto govorio o ukljucivanju par igraca iz juniora iduce sezone...
claudejandamvan
22-03-2009, 14:12
ma nije djavla skup njega hoce manutd hehehe sto znaci da je odmah cijena gore...nego murinjo je nesto govorio o ukljucivanju par igraca iz juniora iduce sezone...
Pa ja vjerujem da ce Mou ukljuciti bar jos jednog juniora iduce sezone.Svi pokazatelji upucuju na to da je za razliku od prijasnjih trenera zainteresiran za momcad primavere.Vratio je Balotellia i dao mu sansu u vaznim tekmama,otkrio je Santona koji bi vjerovatno da je neki drugi trener bio po posudbama do 25.
Vidjet cemo,mozda iz primavere iduce sezone dobijemo i veznjaka koji ce zavaljati koji dobar dribling i podvaliti koju asistenciju.
Reneč Krhin..taj ce iz primavere u prvi tim
---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5507
Plan Josea i Masima je da se u ove dvije god osvoji liga sampiona..da se dovedu 3-4 bitna igraca i 3 iz primavere da se ukljuce u prvi tim..mislim da je to nesto najpametnije sto mogu u ovom trenutku ali najbitnije je na ljeto dovest prava i kvalitetna pojacanja
CurvaNord69
22-03-2009, 14:55
Znaci nema pojacanja 'ala quaresma, dobro ocekivali smo svi od njega, ali jbg cojeku noga felsa IVAN
Jean Bindzy Ebila Mbida, Rene Krhin, Andrea Mei, Joel Chukwuma Obi
eto par njih
Grujinho
22-03-2009, 15:09
Reneč Krhin..taj ce iz primavere u prvi tim
---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5507
Plan Josea i Masima je da se u ove dvije god osvoji liga sampiona..da se dovedu 3-4 bitna igraca i 3 iz primavere da se ukljuce u prvi tim..mislim da je to nesto najpametnije sto mogu u ovom trenutku ali najbitnije je na ljeto dovest prava i kvalitetna pojacanja
slažem se da je to najbolji plan. Mislim da čemo za jednu ili dvije sezone gledati jači, bolji i što je najbitnije evropski inter
slažem se da je to najbolji plan. Mislim da čemo za jednu ili dvije sezone gledati jači, bolji i što je najbitnije evropski inter
I sa vise igraca koji igraju za Italijansku repku..sto je bitno zbog onog pravila ako progje 6+5 i zbog samih navijaca u Italiju da se mogu pohvalit sa reprezentativcima svoje zemlje
Grujinho
22-03-2009, 15:37
Bruno alves-
http://www.youtube.com/watch?v=OcBctbyEn_g
http://www.youtube.com/watch?v=odz_FonzVKQ&feature=related
nije ni on bolji od matrixa ili muntarija
http://www.youtube.com/watch?v=0OA8QvYvPAg&NR=1
Balotelli#45
22-03-2009, 15:57
ma bruno laves isto budalcina al i dobar igrac njega treba uzeti ako nebudu trzili neke neverovatne cifre ipak neko mora naslediti matrixa i na taj nacin :D onda po 100 put kazem za cassana imamo veliku prednost u odnosu na jube i to treba iskoristiti i jos tu treba taj fantazista jedan proveren a jedan malo mladji i to je to i polako juniorima davati sanse
kakav bruno, bolje da keshiraju za joaa ;)
ma bruno laves isto budalcina al i dobar igrac njega treba uzeti ako nebudu trzili neke neverovatne cifre ipak neko mora naslediti matrixa i na taj nacin :D onda po 100 put kazem za cassana imamo veliku prednost u odnosu na jube i to treba iskoristiti i jos tu treba taj fantazista jedan proveren a jedan malo mladji i to je to i polako juniorima davati sanse
Cassano trazi kucu u Torino..vec..da ce kod nas ne bi je trazio tamo
jbg, ali ko zna.. mozda je to taktika morattija
da juve popusi 10-20m i onda ga mi uzmemo za 8 :)
jbg, ali ko zna.. mozda je to taktika morattija
da juve popusi 10-20m i onda ga mi uzmemo za 8 :)
Aha..to je 100% dobitna kombinacija :crazzy:
ma pusti ti to lupanje i trazenje kuca i sto ko i bufon u milanu heheh pa je ostao u juventusu hehehe i mnogi dr
Ibra
“After the end of this season we'll see what happens,” he told cameras after scoring a brace in the 3-0 win over Reggina.
---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:08 ----------
MM
“According to what I read in the papers, I am supposed to spend four times as much as I have. We just need some slight adjustments and to focus on youngsters.
Balotelli#45
22-03-2009, 22:12
kazem ti trazi kucu na selu malo da ima cist vazduh :D
trazim i ja kucu...samo nemam para
svaka cast ibri na ovoj izjavi, rekao je dovoljno
svaka cast ibri na ovoj izjavi, rekao je dovoljno
Mislis svaka cast zbog pojacanja za sledecu god da ih iznudi?
DenchiNL
23-03-2009, 10:12
počeo i on ko Totti plakat
by the way Suazo podero meniscus u finalu kupa protiv sportinga, ide na operaciju, taj se nece prodat na ljeto izgleda
Inter je zainteresovan za Dentinha, mladog brazilskog napadaca.
Mnogi ga stavljaju u grupu najvecih svjetskih talenata, kao sto su Pato i Coutinho. Ja se ne bih bunio :D
taj djetic ide u juve
a evo sad jedna tuzna vijest
Olivier Dacourt Could Quit Fulham, Inter And Football Altogether
zaista ne znam kako ce nogomet opstati bez njeg
a jebote i ti hulle isto...
samo prenose da možda završava karijeru nitko ne kaže da nam je žao ovo ono
ne znam šta imaš protiv njega, meni je žao što je stigao malo pre star kod nas al ono što je odigrao je za svaku pohvalu, pravi ''interdiktor'', igrač koji se ne vidi po nekim super potezima ali odradi ogroman posao u sredini, životinja je bio
Mauro, slazem se. Hulle, odakle ti ideja da ovaj ide u Robe, kad to niko ne pominje.
Recalcati kaze da i Ibra i Maxwell zele da ostanu u Inter. Mancini je takodje izjavio da hoce da ostane... :D Jextra :D
Mauro, slazem se. Hulle, odakle ti ideja da ovaj ide u Robe, kad to niko ne pominje.
Recalcati kaze da i Ibra i Maxwell zele da ostanu u Inter. Mancini je takodje izjavio da hoce da ostane... :D Jextra :D
bit će interesantno u prijelaznom roku sa Mancinijem, mislim da ako Inter dobije dobru ponudu za njega mogli bi ga i prodat, pogotovo ako im bude trebalo novca za transfere...znam da ga je Lyon uvijek cijenio...vidit ćemo mogli bi bit interesantno
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 12:53 ----------
jaao Branca želi dovesti 29godišnjeg Simplicia
pa taj djetic je na meti juventusa od prosle godine...
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
Esteban Cambiasso has extended his contract with F.C. Internazionale until 30 June 2014. The new contract has been registered at the Italian Football League's offices.
lyon je spreman dati do 12m za mancija, preko ne sigurno!
Grujinho
23-03-2009, 15:07
i 12m€ je dovoljno za njega
DenchiNL
23-03-2009, 15:22
Liverpool ce biti najjaci klub sljedece sezone hoce da dovedu Barryja,Villa i Silvu.
oni ce ove godine da pociste Celsija u cetvrt finalu..i trenutno su po mom misljenju najveci favoriti u LS
Balotelli#45
23-03-2009, 15:41
ostavio bih ja mancinia juce je dobro odigrao moze on jos puunnnnno toga da da interu a dobra vest za ibru i maxxa
CurvaNord69
23-03-2009, 17:40
Ma mancinija utopit, 12mil je to, a imat ce 29, plus neigra nikako :)
evo jedan zanimljiv text
http://www.channel4.com/sport/football_italia/blogs/sw80.html
nista posebno, procitao izjavu morattija i malo ga obrnuo svojim rijecima
ne znam, ja licno bih ga pustio da ide iako sam siguran da nema zamjene za njega, i da bi igrao i dalje dobro cak i nesretan - rijedak napadac koji zna sta mu je raditi za pare koje dobija
drogba bi bio vjerovatno joseaova utjeha ali to je tanko, jos ako bismo odlozili mancinija i quaresmu.. kako bismo dosli uopste do gola - niti nam neki diego ne bi mogao pomoci
Balotelli#45
23-03-2009, 21:22
scaki tim ima svoju zvezdu ibra je nasa tako da ne bih ga nikako pustio
Grujinho
23-03-2009, 21:22
Mourinho:"Ibrahimovic is very motivated after Manchester, but I can understand his frustrations."
Njega je stvarno pogodilo ovo izpadanje iz LŠ.
Nadam se, da se ovo ponovi i u slučaju Ibrahimovič:
"In 2003 I convinced Deco to remain at Porto, and I told him we would win the Champions League a year later."
Ovi sto Ibru prozivaju da je big game flop nemaju pojma o fudbalu, i sramota su za sportsko novinarstvo.
Ja sam ubijedjen da Ibra ostaje bez problema, i svi mogu da ga zabije onamo dje sunce ne sija ;)
Grujinho
23-03-2009, 21:31
šupak?
šupak?
Hahahahha... to,to.. svi rubentusovci i bilanisti koji cekaju da on ode :D
Grujinho
23-03-2009, 23:17
:D
ja se nadam da ne ode.... jer utakmice su zbog njega još zanimljivije i njegovi golovi su uvijek na granici normale...
:D
ja se nadam da ne ode.... jer utakmice su zbog njega još zanimljivije i njegovi golovi su uvijek na granici normale...
na granici normale :ivan: e dobro si to rekao :P ja bih rekao da je 80% ma možda i više njegovih golova preko granice normale, daleko preko :D
ja bih pristao na prodaju ali za nekih 80mil€ ali jedino pod uslovom da se od tih para kupe veliki igraci u veznom redu a ne drogba, milito, jenas, mikel i kiki riki igraci jer bi onda bili i slabiji
na granici normale :ivan: e dobro si to rekao :P ja bih rekao da je 80% ma možda i više njegovih golova preko granice normale, daleko preko :D
Posebno ove godine postize nevjerovatne golove
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
ja bih pristao na prodaju ali za nekih 80mil€ ali jedino pod uslovom da se od tih para kupe veliki igraci u veznom redu a ne drogba, milito, jenas, mikel i kiki riki igraci jer bi onda bili i slabiji
Tebe samo money interesuje..hehe
vidi nekad je PARA (steam) pokretala svijet a danas je to PARA (money) hehe
vidi nekad je PARA (steam) pokretala svijet a danas je to PARA (money) hehe
:ivan::ivan::vfunny::vfunny: od kud ih izvlačiš majke ti
Grujinho
24-03-2009, 00:30
Ako Ibra ode...izgubit čemo još jednu IKONU intera. Ja stvarno ne mogu zamisliti Inter bez njega... ne znam tko bi zabijao golove, možda Cambiasso, maicon??... možda če to biti još jedan promašaj tipa Seedorf, Carlos.... Vidi se Zlatanu da želi osvajati evropske trofeje, a sa Interom mu to več godinama ne uspijeva.... Ali da sam ja na njegovom mjestu pričekao bih još sljedeču sezonu. Mourinho nije tip čoveka da bi se zadovoljio samo sa talijanskim prvenstvom... Ja sam siguran da če se Inter dosta pojačati na ljeto, ali to trebaju biti prava pojačanja. Sigurno su Mourinho, Branca i Oriali dosta naučili iz slučaja Quaresma.
Več je i meni dosadilo da od marta pa nadalje u LŠ gledam samo ove dosadne engleze...ibra je bio iznimno razočaran nakon ispadanja....isto kao prošle godine kad je bio ljut na Materazzija, što je dobio crveni protiv Liverpoola. I slažem se sa izjavama, da bi Ibrahimovič u španiji mogao zabiti i 30+ golova po sezoni...jer samo kad pogledate koliko šansi ima Etoo, sve vam može biti jasno.
jbg..neki ljudi su jednostavno rodjeni s tim hehe
i sta spominju sad simplicia..pa koji ce nam on k...da mijenja muntarija
ja nebi volio da Zlatan ode, jer kao što je mou rekao . na svijetu postoje 4-evorica Velikana. A to je Ronaldo, Messi, Ibrahimović, Kaka.Mi imamo jednog od tih velikih pokemona. U najboljim nogometnim godinama je, a i ozljede ga ove sezone zaobilaze. A igra svaku utakmicu.
Mozemo dovest Aguera ili ne znam kojeg napadaca na svijetu..ali zar misli Moratti da ce neko od novih napadaca davati ovakve golove,da ce zaredom prakticki jedan igrac tj on donijet dva scudeta..
Jedino ko bi mogao da zamijeni bezbolno Ibru je Messi..kralj fudbala..mada Ibra se duboko zavukao u nasa srca
pa sta ce nam ba napadac.....
pa sta ce nam ba napadac.....
A treba nam hulle jedan. Cruz, Crespo i Obinna nemaju vise sto da traze, idu ca. Adriano nikako da poveze 3 krstene utakmice. Imamo samo sigurne Ibru, Balotellia i Acquafrescu. Moramo jos jednoga dovesti...
Ne mozemo preci sezonu od 55-60 utakmica sa 3 napadaca ;)
vidi nasi napadaci su
Acq, Adri, Cruz, Ibra, Mario i Suazo.
ako nam neko i treba u napadu onda to sigurno nije kun
treba vezni red...play i jedan poluspic
vidi nasi napadaci su
Acq, Adri, Cruz, Ibra, Mario i Suazo.
ako nam neko i treba u napadu onda to sigurno nije kun
treba vezni red...play i jedan poluspic
Znam ja to, ali ti racunaj da Cruz i Suazo nece biti u dresu Intera iduce sezone ;)
Cruz je cak izjavio da bi bio spreman i da predje u Bilan (nasi nece da mu produze ugovor), dok se na Suaza ne racuna evo godina dana. A ja sam mislio, da se dovede jedan spic umjesto Adria. Znaci, da on lijepo ide bye-bye i da dovedemo nekog tipa: Aguero, Rossi, Drogba, itd.
I da sledece godine igramo sa: Ibra, Acqua, Mario i taj 4. :D
ali koji ce nam k...napadaci.....imamo najvise napadaca na svijetu a zabijamo najmanje golova...ZASTO...zato sto nemamo vezni red i zato sto je svim igracima sem ibre zabranjeno da sutiraju
ali koji ce nam k...napadaci.....imamo najvise napadaca na svijetu a zabijamo najmanje golova...ZASTO...zato sto nemamo vezni red i zato sto je svim igracima sem ibre zabranjeno da sutiraju
Ja se potpuno slazem s tobom, potpuno si u pravu. Ali na ljeto idu sigurno: Obinna, Crespo, Cruz, Suazo i mozda Adri, tako da ce nam jedan napadac trebati.
Iako i ja smatram, kao i ti, da je vezni red primaran. Prvo on da se sredi, pa sve ostalo ;)
vidi koliko barca ima napadaca......DVA
koliko ima liverpool ..........DVA
manutd........rooney + DVA
bayern TRI
samo mi izgleda hocemo 7 napadaca 10 def veznih
DenchiNL
24-03-2009, 10:55
vidi koliko barca ima napadaca......DVA
koliko ima liverpool ..........DVA
manutd........rooney + DVA
bayern TRI
samo mi izgleda hocemo 7 napadaca 10 def veznih
Barca : Henry,Etoo,Gudjohnsen,Messi,Krkic
Liverpool : Torres,Kuyt,Babel,Riera,Ngog (i imali su Keana do januara,Voronin na posudbi)
ManU : Ronaldo,Rooney,Tevez,Berbatov
Bayern : Toni,Podolski,Donovan,Klose,Ribery
ljudi imaju napadace i to kakve pogotovo Man U, ja sam za njihovu varijantu 3-4 ali svjetska i mozda + 1 junior
drugo je sto Livpool igra sa jednim centralnim i krilima
mozda si mislio samo na centralne spiceve
ja sam za to da uzmemo jednog extra spica, a otarasimo se ovih: Cruza,Crespa,Suaza,Obinne
2 vezna (oba ofanzivna, 1 play) a otarasimo se Viere,Dacourta,Jimeneza
1 stopera i otarasimo se Rivasa i Burdissa(ako ode maxwell treba nam jos jedan lijevi bek)
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Izgleda Mutu napusta Viole na ljeto , a nas je bivsi igrac , mislim da je preslab za nas ali mogla bi Roma ili Juve na njega ici sto bi nama ostavilo opciju Cassano :-D
Barca : Henry,Etoo,Gudjohnsen,Messi,Krkic
Liverpool : Torres,Kuyt,Babel,Riera,Ngog (i imali su Keana do januara,Voronin na posudbi)
ManU : Ronaldo,Rooney,Tevez,Berbatov
Bayern : Toni,Podolski,Donovan,Klose,Ribery
ljudi imaju napadace i to kakve pogotovo Man U, ja sam za njihovu varijantu 3-4 ali svjetska i mozda + 1 junior
drugo je sto Livpool igra sa jednim centralnim i krilima
mozda si mislio samo na centralne spiceve
ja sam za to da uzmemo jednog extra spica, a otarasimo se ovih: Cruza,Crespa,Suaza,Obinne
2 vezna (oba ofanzivna, 1 play) a otarasimo se Viere,Dacourta,Jimeneza
1 stopera i otarasimo se Rivasa i Burdissa(ako ode maxwell treba nam jos jedan lijevi bek)
---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:45 ----------
Izgleda Mutu napusta Viole na ljeto , a nas je bivsi igrac , mislim da je preslab za nas ali mogla bi Roma ili Juve na njega ici sto bi nama ostavilo opciju Cassano :-D
pa ti izgleda neznas sta su napadaci a sta ofenzivni vezni...
ev spominje se da maxvella hoce barca....bumo vidli
DenchiNL
24-03-2009, 11:57
pa ti izgleda neznas sta su napadaci a sta ofenzivni vezni...
ev spominje se da maxvella hoce barca....bumo vidli
e pa onda ne znaju ni u UEFI :D
http://www.uefa.com/footballeurope/club=50080/competition=1/index.html
objasni im ti :D
napdaci su ovi , sad da li krilni ili centralni to su detalji
The Blaugrana are looking to fill the left side of their back line with another attack-minded Brazilian…
<!--h3>Kooi Soon Leong</h3-->
Sport has reported that the Blaugrana technical director, Txiki Begiristain, after consulting with coach Pep Guardiola, has short-listed two players equipped and qualified to make the left flank as strong a position as their right – currently occupied by Dani Alves – and one of them is Maxwell.
And finally, Maxwell’s agent, Mino Raiola, is also the representative of Swedish hot-shot Zlatan Ibrahimovic. As rumours continue to grow that Ibra’s San Siro future is in doubt, Begiristain is eager to keep a close eye on developments through Raiola.
DenchiNL
24-03-2009, 13:15
rasprodaja u man cityju
na ljeto pa pa cak 17 igraca:
Michael Ball, Darius Vassell, Danny Mills, Dietmar Hamann, Elano, Jô, Javier Garrido, Kasper Schmeichel, Gelson Fernandes, Felipe Caicedo, Benjani, Glauber Berti en Tal Ben-Haim.
meni ovaj fernandes nije los , i elano i Jo ali taraba su vecina
---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:05 ----------
Madrid daje V.D.Vaarta za milanovog Gourcouffa
V.Persie izjavio da nece produziti ugovor ukoliko Arsenal ne bude doveo zvucna pojacanja ovog ljeta i udje u borbu za titulu, ugovor mu vazi do 2011
Veron sve blizi Laziu , Buffon izjavio da Inter zasluzuje titulu :-D
---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
The Blaugrana are looking to fill the left side of their back line with another attack-minded Brazilian…
.
ko da gledam uvalice nam Abidala i cao djaci
e pa onda ne znaju ni u UEFI :D
http://www.uefa.com/footballeurope/club=50080/competition=1/index.html
objasni im ti :D
napdaci su ovi , sad da li krilni ili centralni to su detalji
na uefi ko god da vise od 10golova u sezoni je napadac...glupost zesca
messi nije napadac...gudjohnsen igra veznog u barci..a ti sabani su juniori...
ronaldo napadac haha...onda su i giggs, nani, anderson...svi napadaci
ona su u barci jos i hleb i iniesta napadaci jos malo i onaj dani alves ce biti napadac...KOJA GLUPOST
a ove ostale klubove nije vrijedno ni spominjati...neke ekipe ocigledno igraju formaciju 4-1-5
IMAJU SAMO PO DVA NAPADACA
---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
Zlatan Ibrahimovic Can Go For €100m - Massimo Moratti
DenchiNL
24-03-2009, 13:30
na uefi ko god da vise od 10golova u sezoni je napadac...glupost zesca
messi nije napadac...gudjohnsen igra veznog u barci..a ti sabani su juniori...
ronaldo napadac haha...onda su i giggs, nani, anderson...svi napadaci
ona su u barci jos i hleb i iniesta napadaci jos malo i onaj dani alves ce biti napadac...KOJA GLUPOST
IMAJU SAMO PO DVA NAPADACA
---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
Zlatan Ibrahimovic Can Go For €100m - Massimo Moratti
na uefinoj,na njihovoj oficijelnoj, na bilo kojoj stranici koja se bavi nogometom
ovi gore stoje u forwards/attackers(NAPADACI)
Messi je krilni napadac,kao i ronaldo, Gudjohnsen je centralni spic,moze igrati i golmana u Barci, ali je centralni spic, zaboravljas da su i Balotelli i Acquafresca sabani-juniori kako ti kazes :D samo su nama dragi pa eto.
giggs,nani,anderson,iniesta,kruh:D stoje pod midfielders i to i jesu
Lampard se nadavao golova u svojoj karijeri pa nikom nije naumpalo da ga zove napadacem.
ma joj vi se bavite bezveznim debatama, napadač je danas ipak ''širok' pojam, umjesto da pišu krilni napadač ili šta ja znam to svi trpaju u isti koš ''napadač'' ali apsolutno se slažem s onim to je hulle napisao onda je i Ronaldo napadač i sad onda netko kaže ma da ali je on ''krilni napadač'', onda je i Giggs i Nani sve krilni napadači, krilo po meni spada u vezu, a Ronaldo koliko kod dobar bio i mijenjao krila lijevo desno i nalazio se u 16ercu tijekom utakmice on je krilo, oduvijek i bio...i kaka je napadač, vrlo ofanzivni veznjak ali je li ikada igrao kao špic?
kažem ljudi brkaju pojmove napadač i špic
A rooney onda koji često u Utdu igra iza napadača i vraća se po 50 puta i do obrane?
a u biti je ''špic'' mogli bi reć
o igraču recimo kao Tottiju da i ne pričam, igrao sve živo u romi
Problem je u tome sto oni imaju ofenzivnih veznjaka i krila npr.Ronaldo,Iniesta,Messi itd.,a mi imamo defenzivne vezne i Stankovica.
A to sto si rekao Mauro je istina,danas se svi guraju pod napadace,tko god zabija dosta.
Igracu kao sto je Kaka,Messi,Ronaldo nije bitno na kojoj strani igra,i koju poziciju i glupo se svadjati jeli ovo ili ono jer nije ni bitno.
Cak i nas Ibra nije tipicni napadac,prije je neka kombinacija izmedju centarfora i drugog napadaca i ima ideju.
Optimalno za Inter bi bilo imati 4 napadaca ,i nabaviti 2 ofenzivna srednjaka.
Ibra,Balotelli,Adriano,Acquafresca te Diego i jedan mladji playmaker tipa Afellay.
Treba se nakloniti Cruzu i Crespu za njihove zasluge,a Obinnu poslati nekuda na posudbu.
napadac je napadac ...sidras...16m i ciao...kakav je napadac koji 2 puta udje u 16 na utakmici
a to sto pise na uefi stavarno nije vrijedno pomena...i na kojm ti sve stranicama nadjes da cu veznjaci napadaci ja stvarno ne znam....
evo uzmimo u primjer samo manchester....NA SLUZBENOJ STRANICI MANCHESTERA RONALDO NIJE NAPADAC....onda na transfermarkt nije napadac,,,,na wiki nije napadac...sad gdje ti nalazis to da je napaca sve stvarno ne znam
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=3106
mah nevjerujem da ce barca i real dati 100mil€ za ibrahimovica...moze to samo mancity ali tamo ibra nece
ma tu se spominje da bi dali eto'oa i 50M€, ali da je teško jer messi prima 7.5 a sad bi ovaj trebo primat 11, kao i eto'o koji zabija ko lud kod njih traži bar 7 i ne žele mu dat pa sad da Ibri daju odmah
jbg moraju onda mesiju povecati na 10 i ibri 9,5 hehehehe
ali eto ono u spaniji je manji porez hehehe
samo nisam siguran da ce barca skrsiti tolike pare na jednog igraca
---------- Post added at 14:11 ---------- Previous post was at 14:10 ----------
btw spominje se neki
Marcinho ed Henrique
DenchiNL
24-03-2009, 15:20
napadac je napadac ...sidras...16m i ciao...kakav je napadac koji 2 puta udje u 16 na utakmici
a to sto pise na uefi stavarno nije vrijedno pomena...i na kojm ti sve stranicama nadjes da cu veznjaci napadaci ja stvarno ne znam....
evo uzmimo u primjer samo manchester....NA SLUZBENOJ STRANICI MANCHESTERA RONALDO NIJE NAPADAC....onda na transfermarkt nije napadac,,,,na wiki nije napadac...sad gdje ti nalazis to da je napaca sve stvarno ne znam
ako barca igra 4-3-3 ona 3-ica naprijed su napadaci, pa sad sta ko pise i misli :P
na str. manchestera pise winger=krilni napadac, kod giggsa pise midfield:D
to ti je ta razlika, giggs je lijevi vezni za klasicnog 4-4-2 ,ronaldo(pa i nani) su dosta ofanzivniji igraci koji su najbolji u sistemu s krilima 4-3-3,
na transfermarktu ti isto pise aussenbahn sto je vanjski/krilni igrac mada se na toj stranici vise bave ciframa/cijenama igraca nego pozicijama i taktikom ali eto.
na wikiju svako moze pisati tekstove , na Uefa,Fifa,CDS,GDS,Eurosport dobro placeni iskusni strucnjaci i novinari.
---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:19 ----------
ma tu se spominje da bi dali eto'oa i 50M€, ali da je teško jer messi prima 7.5 a sad bi ovaj trebo primat 11, kao i eto'o koji zabija ko lud kod njih traži bar 7 i ne žele mu dat pa sad da Ibri daju odmah
Etoo + 60 milki i odo ga ja spakovati :D
Ako podje Ibra fantamercato nam vec sastavlja tim..
L'Inter senza Ibra: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Carvalho, Santon, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Diego, Eto'o (Benzema), Balotelli
I POSSIBILI ARRIVI - Proviamo ad immaginare i possibili acquisti con la cessione di Ibrahimovic. Sul mercato in attacco ci sono due giocatori che farebbero molto comodo. Il primo č Karim Benzema, 22 enne centravanti del Lione e della Nazionale francese che rappresenta uno dei migliori prodotti del calcio europeo. Potrebbe arrivare con 50 milioni di euro forse qualcosa meno inserendo Amantino Mancini nella trattativa.
Altro centravanti dal gol facile č Samuel Eto'o, camerunense del Barcellona. In questo caso l'ipotesi piů credibile sarebbe l'inserimento del giocatore nella trattativa per Ibrahimovic. A centrocampo serve fantasia, lo ha detto anche Mou 'ci manca un numero dieci', ecco che il brasiliano del Werder Diego sarebbe la soluzione ideale (20 milioni). Ritocchino anche in difesa dove potrebbe arrivare il portoghese Ricardo Carvalho, fedelissimo di Mourinho al Porto, qualora Quaresma restasse a Londra in un possibile scambio di prestiti.
ado_inter
24-03-2009, 15:39
nisam dugo ostavio komentar ali ovo oko ibre me malo razacaralo ako ode on ode i inter jer nam je glavni igrac od kojeg najvise ovisi nasa igra i tesko ce ga bit nadoknadit ko god da dodje
je ga ne bih dao nema tih para al....
Svakog brine novonastala situacija oko Ibre..
Al definitivno, ja i hulle imamo toliko razlicite pogleda na fudbal da je to smijesno. Kako hulle mozes igrati sezonu sa 2 napadaca??? 60 utakmica. Ja uporno kazem da nam trebaju 4, a ti odnekle vadis 7?? :P :D
Barca ima Eto'oa, Henrya, Krkica, Messia, Gudjonsena,.. Sve spicevi. Messi je dao 19 golova do sad, i ne moze se smatrati veznjakom. Covjek nema nikakve defanzivne zadatke i stalno je u 16m. Iako krece sa krila, on je napadac.
@Denchi, onaj Gourcuff toliko je los, da ga trazi navjeci klub svih vremena ;)
@denchi, mislim da je taj transfer veoma moguc, obe ekipe ce dobiti time, znaci gourcuff (moja mala zelja) - vaart (nova mlada snaga na sredini u milanu)
---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 15:03 ----------
da ne zaboravim, spominje se i zamjena mancini benzema novac i quaresma :)
Balotelli#45
24-03-2009, 16:06
mozemo lako uzeti elana iz cityja jer njihovi pregovaraci su katastrofa pa ga mozemo za sicu dobiti kao i VDV a i gourcuff nije los
@denchi, mislim da je taj transfer veoma moguc, obe ekipe ce dobiti time, znaci gourcuff (moja mala zelja) - vaart (nova mlada snaga na sredini)
Dati Quaresmu i Mansinija pa jos i 15mil bi se isplatilo za Benzemu
DenchiNL
24-03-2009, 16:31
Al definitivno, ja i hulle imamo toliko razlicite pogleda na fudbal da je to smijesno. Kako hulle mozes igrati sezonu sa 2 napadaca??? 60 utakmica. Ja uporno kazem da nam trebaju 4, a ti odnekle vadis 7?? :P :D
Barca ima Eto'oa, Henrya, Krkica, Messia, Gudjonsena,.. Sve spicevi. Messi je dao 19 golova do sad, i ne moze se smatrati veznjakom. Covjek nema nikakve defanzivne zadatke i stalno je u 16m. Iako krece sa krila, on je napadac.
@Denchi, onaj Gourcuff toliko je los, da ga trazi navjeci klub svih vremena ;)
potpis za sve osim gourcouffa , ja sam vec rekao sta mislim o sposobnosti Reala i njihovim transferima, meni je licno V.D.Vaart kompletniji igrac i bolji od gourcouffa ali eto.
---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
Dati Quaresmu i Mansinija pa jos i 15mil bi se isplatilo za Benzemu
ja ne bih bas Quaresmu tako lako dao , treba ga pogurati i podrzati veliki je igrac, i Benzema je dobar ali mi je nekako isti ko Adriano, ako bi Adriano htjeo ici onda definitivno Benzemu uzeti.
denchi, nije se uklopio u igru reala, jednostavno, nekad najbolji igraci ne uklope se u igru kao npr. rivaldo - ne samo u igri, nego nacinu i zahtjevu rada tog kluba ili jednostavno, trener ga ne voli
takodjer, vaart nije igrac kakvog treba real mada sumnjam da ce i gourcuff nesto uspjeti u realu, ja bi ga volio vidjeti kod nas
Ja sam sa Denchijem ovdje... Quaresma, Mancini i 15 milki. To ti dodje 55 miliona za njega... Ja bi prije dao oko 40 za Aguera.
I mislim da je Benzema strasno umisljen. Aguero bi prije dosao u Inter, nego on. On mi djeluje kao da puca na Barcu ili Real.
DenchiNL
24-03-2009, 16:42
@denchi, mislim da je taj transfer veoma moguc, obe ekipe ce dobiti time, znaci gourcuff (moja mala zelja) - vaart (nova mlada snaga na sredini u milanu)
pa i ja mislim da je vrlo moguce , imajuci na umu ko vrsi trgovanje(Real i Milan)
a to otvara mogucnost Seedorfovog prelaska u Romu, a sto ti opet ima veze sa mogucim Perrotinim prelaskom u Juventus(kojem hitno treba centralni vezni),ono sto su price bile da Cassano trazi kucu u Torinu to je bilo za perrotu, isti im je agent.
uglavnom bice turbulentno ljeto :D
---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:38 ----------
denchi, nije se uklopio u igru reala, jednostavno, nekad najbolji igraci ne uklope se u igru kao npr. rivaldo - ne samo u igri, nego nacinu i zahtjevu rada tog kluba ili jednostavno, trener ga ne voli
takodjer, vaart nije igrac kakvog treba real mada sumnjam da ce i gourcuff nesto uspjeti u realu, ja bi ga volio vidjeti kod nas
ma dobro u pocetku je bio fenomenalan,dok je sneijder bio ozlijedjen , poludili su bili za njim , on tesko podnosi konkurenciju , mora stalno igrati i to je to, nije za klupe u HSV je gorio, mislim da bi bolje za real bilo da sutnu Gutija nego njega .
ma guti izgleda i odlazi na kraju sezone, ali eto vidiš filozofiju našeg kluba - pa sneijder je igračina i to koliko je bio dobar prije nego ga je real kupio? mogli smo gauzeti još daavno
DenchiNL
24-03-2009, 16:53
http://www.uithaal.nl/wp-content/uploads/2009/03/player-salaries.jpg
http://www.uithaal.nl/wp-content/uploads/2009/03/player-salaries-part2.jpg
top 50 najbolje placenih igraca
ako se ne moze strpit ibra jos sezonu dvije
onda stvarno i treba reci adio
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:50 ----------
meni Sheva najjaci
al i ovi nasi puleni adri i viera
CR7 ce sad ili sarnut jaci ug. ili preci u Real
uglavnom on bi mogao biti 1vi uskoro
CurvaNord69
24-03-2009, 17:15
Ma 100% bi vrjedilo dat 2 krila za aguera, a eto'oa NIKAKO davat za ibru, jer ljudi moji on je god stariji od ibre, a to nevalja i jos 50mil neznaci nama(nije da neznaci nista,ali nije inter siromasan klub) tolko da se pusti najveci genijalac na poziciji napadaca
DenchiNL
24-03-2009, 17:21
Ma 100% bi vrjedilo dat 2 krila za aguera, a eto'oa NIKAKO davat za ibru, jer ljudi moji on je god stariji od ibre, a to nevalja i jos 50mil neznaci nama(nije da neznaci nista,ali nije inter siromasan klub) tolko da se pusti najveci genijalac na poziciji napadaca
obojica su 81 godiste
Etoo je brzi ,prodorniji daje bruku golova, ispade sad da je los jbt
za tih 50-60 uzmemo ili kuna , ili teveza(30m) + jednog veznog i voila :crazzy:
[/URL][url]http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=3114 (http://www.youtube.com/watch?v=86lYUBVv8hg)
Diego u Inter :D Kazu da nam je jedina konkurencija ManCity, ali bi igrac radije u Inter. Kazu da nema podijeljenih kad je ovaj transfer u pitanju. Hoce ga svi medju nerazzurre: Uprava, Jose, Moratti, navijaci... Eto i ja ga hocu :D
CurvaNord69
24-03-2009, 18:00
Pa i ja bi :D
A denchi eto'o je stariji 9 mjeseci od ibre ovaj u 1. ovaj u 10. pa ja uracuno ko godina :P
imas li ti tv na kojem mozes gledati eng i spanjolsku ligu a ne samo igrati igrice
u 90% utakmica messi se vraca nazad i pocinje akciju od svoje polovine..Zbog tog i jest NAJBOLJI IGRAC SVIJETA TRENUTNO
mautd je osvojio LP i Englesku ligu sa SAMO DVA NAPADACA
milan LP s dva napadaca barca takodjer
tako da tvoja taktika o dva napadaca pada u vodu
po tebi su c.ronaldo, messi, dinho, ...... sidrasi a ustvari to su igraci koji najvise pretrce s loptom
preko 4 napadaca ni u ludilu ne treba ici...jedan mora biti brz i bar dva trebaju biti mlada jer nema potrebe za gomilanjem igraca u napadu i davanje ogromnih svota da bi igrac sjedio na klupi, tribinama....
Diego verso l'Inter, la Juve vira su Silva
Quaresma#7
24-03-2009, 18:52
Meni je na prvom mestu Diego a pored njega moremo za male pare dobiti još Elana ili Van Der Varta (obojca za 8M€) tako da bi imali bacup za Diega i još mogu igrati na više pozicija. Ali Ibra naravno MORA ostati. Napadače netrebamo imamo jih za izvoz.;)
Balotelli#45
24-03-2009, 19:31
ma ako je vec tako uzmemo tog diega za jedno 30 miliona jednog od ovih VDV/Gourcuff/Hamsik/Afellay uzmemo Cassana kad vec nece u jube zasto da ne samo bi mogli dobiti a on i nije nesto skup 15 miliona i uzmemo 2 mlada dobra stopera tipa zapata richards.... i zavrsimo transfer rok jos u prvom mesecu da bi svi bila zajedno na pripremama
ovo je bilo ko treba doci sad ko je out:
cruz,crespo,obinna,figo,jimenez(jbg ako dovedemo jos dva ofanzivna vezna tek tad mu nece biti mesta u ekipi)vieira,bolzoni(pozajmica)materazzi,burdisso, rivas i orlandoni(dati priliku vivianiju ili belecu...
Edit:jedino neznam sa Quaresmom sta bi al zato mou zna :D
DenchiNL
24-03-2009, 19:37
imas li ti tv na kojem mozes gledati eng i spanjolsku ligu a ne samo igrati igrice
u 90% utakmica messi se vraca nazad i pocinje akciju od svoje polovine..Zbog tog i jest NAJBOLJI IGRAC SVIJETA TRENUTNO
mautd je osvojio LP i Englesku ligu sa SAMO DVA NAPADACA
milan LP s dva napadaca barca takodjer
tako da tvoja taktika o dva napadaca pada u vodu
po tebi su c.ronaldo, messi, dinho, ...... sidrasi a ustvari to su igraci koji najvise pretrce s loptom
preko 4 napadaca ni u ludilu ne treba ici...jedan mora biti brz i bar dva trebaju biti mlada jer nema potrebe za gomilanjem igraca u napadu i davanje ogromnih svota da bi igrac sjedio na klupi, tribinama....
Diego verso l'Inter, la Juve vira su Silva
ja tebe ne kontam ama bas nimalo:D
sidras i napadac nije isto
sta za tebe znaci sidras???
Ja sam sa Denchijem ovdje... Quaresma, Mancini i 15 milki. To ti dodje 55 miliona za njega... Ja bi prije dao oko 40 za Aguera.
I mislim da je Benzema strasno umisljen. Aguero bi prije dosao u Inter, nego on. On mi djeluje kao da puca na Barcu ili Real.
Quaresma ne vrijedi sad vise od 15-18mil u vrh glave..Mansini 10 maximum tako da to ispada 28+15=43 ;) apsolitno niko nece za manje novca dovest Benzemu
ma svi hoće diega , i mi ga hoćemo 10-ku našu :D
Enfant Terrible
24-03-2009, 21:37
ma svi hoće diega , i mi ga hoćemo 10-ku našu :D
Baš tako.Mislim da će nam on biti početak jedne nove ere Intera koji će dosta napredovati u igri u odnosu na ovaj Inter sada.Isto tako,mislim da bi dobro bilo klepiti i Van der Vaarta.Strašan igrač,Real bi ga mogao pustiti za sitnicu,a nama bi dobro došao ako ništa kao zamjena za Diega.
Quaresma ne vrijedi sad vise od 15-18mil u vrh glave..Mansini 10 maximum tako da to ispada 28+15=43 ;) apsolitno niko nece za manje novca dovest Benzemu
Quaresma je kupljen prije 7 mjeseci za 25 miliona, Mancini za 15 i jos 15 miliona, to je 55. Ja pricam koliko se para dalo, a ne koliko to mozda sad vrijedi.
@Denchi, hulle racuna da je napadac samo Inzaghi, Drogba ili Nistelrooy. Znaci, sidras, covjek koji igra samo u 16m.
Ja necu dalje da idem, svako ima svoje misljenje, hullovo postujem, iako se ne slazemo nikako.
Barca ima formaciju 4-3-3, Messi je jedan od onih 3 napadaca koje postavi Guardiola. E ako Guardiola nezna koja je pozicija Messi, onda ni ja neznam. ;)
[QUOTE=Nera]Quaresma je kupljen prije 7 mjeseci za 25 miliona, Mancini za 15 i jos 15 miliona, to je 55. Ja pricam koliko se para dalo, a ne koliko to mozda sad vrijedi.
jbg ne mozes tako racunat jer se uvijek gleda realno trenutno stanje a ono je takvo da oni dvojica nijesu ni primac cijenama od prosle sezone
jbg ne mozes tako racunat jer se uvijek gleda realno trenutno stanje a ono je takvo da oni dvojica nijesu ni primac cijenama od prosle sezone
Dobro, ali ti ja samo kazem koliko bi ustvari islo para u tom pravcu ;)
Manager jednog malog... zaboravih mu ime.. e da, Kun Aguera u posjeti Milanu. Vjerovatno zbog milanske kuhinje :D
Enfant Terrible
24-03-2009, 23:09
@Denchi, hulle racuna da je napadac samo Inzaghi, Drogba ili Nistelrooy. Znaci, sidras, covjek koji igra samo u 16m.
Ja necu dalje da idem, svako ima svoje misljenje, hullovo postujem, iako se ne slazemo nikako.
Barca ima formaciju 4-3-3, Messi je jedan od onih 3 napadaca koje postavi Guardiola. E ako Guardiola nezna koja je pozicija Messi, onda ni ja neznam. ;)
Kao što je Mauro negdje prije rekao,napadač je širok pojam.Dakle,napadač nije samo špic (kao što Hulle kaže "sidraš),već ima tu dosta drugih pozicija.Špic,polušpic (ili trequartista,a može i "plitki napadač"),ofaznivno krilo poput Messija,Ronalda,Quaresme se isto zbrajaju u napadače jer faktički igraju skroz u napadu,ali ne u 16M.Nema veze što se vraćaju nazad i započinju akcije,to je do individualnih zadataka,a ne do pozicije.Dakle,mislim da su Denchi i Nera u pravu.
Što se transfera Quaresme i Mancinija tiče,svote koje smo dali za njih možemo zaboraviti.Osim ako Quaresma ne poludi pa zabije hat trick u svakoj slijedećoj utakmici,a sami procijenite kakve su šanse za to:rolleyes:
Ne znam koliko klub i on sam ima volje da ostane,pa da dokaže da je veliki igrač,ali u svakom slučaju ako bude morao otići,nadam se nekoj dobroj trampi kao recimo Benzema ili Aguero,pod uvjetom da prethodno neko od kreativaca dođe...
Dobro, ali ti ja samo kazem koliko bi ustvari islo para u tom pravcu ;)
Manager jednog malog... zaboravih mu ime.. e da, Kun Aguera u posjeti Milanu. Vjerovatno zbog milanske kuhinje :D
Diego-Aguero-Ibra(Balotelli i Acquafresca kao zamjene) pa dje bi nam bio kraj..ahhhhh
Uhhh.. neka, ne drazi me :D
I jos iza Hamsik i jedan dobar mladi stoper ( Santacroce, Agger, ...) LOL :D
Grujinho
24-03-2009, 23:24
Mourinho:"Promijeniti filozofiju kluba!"
http://nogomania.com/Default.asp?podrocje=17&novica=24402
ipak se stvara veliki inter!! samo da još dođu prava pojačanja i super smo
ne znam, ja napadace djelim na inzaghije i prave lol :)
da malo pojasnim, one koji samo prate igru i u sesnaestercu sutaju na gol, i one koji je prime van sesnaesterca - udju ili odatle sutaju
igrace tipa messi, ronaldo i sl. ne svrstavam u napadace, mozda zvuci smijesno ali ja ih jednostavno ne vidim kao napadace nego kao isturene vezne, isturena krila, jeste da je bolji naziv poluspic ali tako ih ja djelim i gotovo
Mourinho:"Promijeniti filozofiju kluba!"
ipak se stvara veliki inter!! samo da još dođu prava pojačanja i super smo
Ne moze se uc na ovaj link
Grujinho
24-03-2009, 23:40
jbg po tim definicijama i maicon je napadac jer ide u protivnicki 16
ibra nece otici ja ne znam zasto vi dizete oko toga furku..pa mm je rekao 100mil jer zna da niko toliko nece ponuditi
ado_inter
25-03-2009, 00:14
ma sve je to u redu Diega bih radi vidio u nesem timo al ibru ne bih prodo ne znam ti ni ja koga da do vedu mozda ja jesam dosadan al pogledajte koliko je samo bodova donio interu a da ne pricam za titulu od prosle sezone on nam treba da bude zakletva kluba kao j zanetti i da mu svi kapu skidamo
a sto se tice elana ja nemam pojma sto ste vi toliko zapeli za njega imamo mi takvih igraca i i boljih od njega on po meni nikad ne bi igro u interu srednja zalost bezze pare bacat
nama pod hitno treba il diego il VDV koji bi povezali konce u nasoj igro a ne da nam samuel ipucava loptu i trazi ibru u napadu jer ne moze niko drugi da prenese
i naravon treba osvjezit odbranu pod hitno jer su vec poceli da truno malo malo neko je povrijedjen...
i jos je neko spominjo odons real milan pa ako je iko od reala uzimo igrace to smo bili mi cambiasso samuel itd tako da... i ovo za sedorfa mi malo bi smijesno da ce opet u real hmmm isto kad bi opet doso u inter tako mi nekako zvuci al vidjet cemo mozda grijesim
Ja bi volio da dođe Diego i Hamsik ali čisto sumnjam da će doći u paketu. Ako bi dolazio samo jedan onda definitivno Diego, jer mi se čini klasniji i potencijalno bolji igrač za budućnost od hamsika. Hamsik mi ide više prema sili , dok diego ide na eleganciju.
što se tiče ove polemike oko svrstavanja u napadače.
Moram reći da sam ja ''alergičan'' kad mi netko kaže da je kaka ili ronaldo napadač, pogotovo komentatorima, odma bi ga šlapom pizdekno :D
Dobro se zna šta su napadači, što krila , što ofanzivni vezni. Jedino što ovi to svrstavaju kak im padne na pamet. Po fori ''ko je najopasniji za gol je napadač'' . Jer svrstavati Ronalda i Berbatova u isti koš je apsurdno. I treba cijeniti ove ''nenapadače'' ako zabijaju više golova.
Ja nisam medju napadace stavio Ronalda i Kaku, nego Messia, Krkica i Gudjonsena za koje hulle rece da to nisu ;)
Nego necemo o tome vise. Ni ja ne vjerujem da ce doci i Diego i Marek, mozemo biti zadovoljni da dodje samo jedan od njih. Grujinho, vjerujem da je text na nogometmaniu super, ali ga ja ne razabiram :D
Grujinho
25-03-2009, 02:07
Za sve što ne razumijete teksta:
Jose Mourinho če prvu sezonu na mjestu trenera Intera vjerovatno završiti sa osvojenom Serie A, ali Milanski klub je još jednom više razočarao u Evropi. U ligi šampiona, koju silno žele osvojiti svi od igrača do navijača ispali su od aktualnog prvaka tog takmičenja Manchester Uniteda. Portugalac na klupi Inter je ubedjen, da je jedan od glavnih razloga za izpadanje pogrešna filozofija koja vlada na Meazzi. "Volio bih promijeniti filozofiju kluba. O ispadanju u LŠ več smo pričali sa Morattijem i još čemo pričatu na tu temu. Ja Želim, da to ne bude filozofija Massima Morattija, Josea Mourinha ili Marca Brance. To mora biti filozofija Intera. U Interu se vidim i u sljedečoj sezoni, tu nema dileme."
Eto to je ovako nešto malo na kratko. Vidimo da Mourinho želi stvoriti pobjednički mentalitet koji nam fali u utakmicama LŠ. Svi znamo da je i Ibracadabra razočaran ispadanjem i govori, kako bih volio osvojiti taj trofej, pa makar u drugom klubu. Ja sam siguran, da Ibrahimovič sa time želi natjerati Morattija na dovođenje pravih igrača.
Ako se stvori jaka ekipa i ako mourinhu uspije stvoriti pobjednički mentalitet mislim da nam nema kraja.
DenchiNL
25-03-2009, 10:48
jbg po tim definicijama i maicon je napadac jer ide u protivnicki 16
ibra nece otici ja ne znam zasto vi dizete oko toga furku..pa mm je rekao 100mil jer zna da niko toliko nece ponuditi
http://i44.tinypic.com/xe54ef.png
crveno=napadaci
plavo=vezni
zuto=odbrana
hvala Mauro jos jednom :D
Report: Inter To Meet Sergio Aguero’s Agent
sa goal.com-a..
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/03/25/1174031/report-inter-to-meet-sergio-agueros-agent
Grujinho
25-03-2009, 12:25
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/03/25/1173961/jose-mourinho-makes-inter-demands
http://www.channel4.com/sport/football_italia/mar25f.html
nešto se dešava
ako ako...to bi bilo odlicno pojacanje...jos diego :) i neka prodaju ovaj visak :)
Sve ide na bolje.. Raiola je rekao da Zlatan nikad nije rekao da hoce da ide.
Mourinho kaze da su nam potrebna 4 sampiona kako bi se osvojila LS. Hoce jos vise mladih da ukljuci...
Aguero i Diego bi nam pasovali super :D
Enfant Terrible
25-03-2009, 13:09
Cruz bi mogao ići u Lazio na kraju sezone na isteku ugovora.Mourinho vidi Cruza kao višak u timu i bilo bi nelogično da mu se produži ugovor.
LINIJE HAHAHAHAHAH
lineje s bugovima hehehehe
i dm je onda ZUTI hehehe
Atletico Madrid have placed a bumper release clause of €60m on the Argentine’s head.
Reports: Juve agree Cassano deal
Grujinho
25-03-2009, 13:40
boli me rac za Juventus
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:35 ----------
samo se nadam dovođenju Aguera, Diega i još dvojice kao što je rekao Nera ŠAMPIONA i dobri smo.
aguero moze samo nastetiti klubu
Grujinho
25-03-2009, 13:43
ma ti si ....zbog takvih ko što si ti Inter 44 godina nije osvojio LŠ... pa šta bi ti doveo??
ma ti si ....zbog takvih ko što si ti Inter 44 godina nije osvojio LŠ... pa šta bi ti doveo??
Hahahaha... Hulle ima neku specificnu teoriju oko toga koga treba da dovedemo :D
pa hajd da cujem sta je dobro u dovodjenju aguera..hajd pametnjakovici recite sta je dobro
pa hajd da cujem sta je dobro u dovodjenju aguera..hajd pametnjakovici recite sta je dobro
ahhaha.. ne ljuti se bolan, malo sale ne smeta :D
Ja bih ga doveo, jer je brz, takvih napadaca nemamo (osim Obinne, koji zato nema kvalitet).
Garantuje covjek najmanje 15 golova po sezoni ( a sve ce vise kako vrijeme budi islo). Odlican dribler, vise nego solidan asistent.
To je moje misljenje. A zbog cega ti mislis da bi on stetio ekipi?
Grujinho
25-03-2009, 13:51
mah jebeš aguera...jednog od najboljih napadača svijeta koji ima tek 20 godina......ne treba on interu?...iako ima pas, udarac i brzinu, može igrati i na poziciji klasičnog špica kao i polušpica misliš da je bolje da se dovede Martins ili da nam ostane adriano....
stvarno ne znam, kako možeš reči, da nam nije potreban
wow.....sjajno razumjevanje....sigurno rasutrate na igricama
prvo kazete ima 20g....CIJENA 60MIL€...ok spustit cemo mi na pregovaranjima na 50mil€
ko je jos platio toliko love za igraca od 20g..niko..al to nije ni bitno
kako skupiti lovu...prodaja....idu adriano, mancini, quaresma i jos par igraca..i o5 nece biti dovoljno novca pa ce se jos love dodati i DOBILI SMO GA ZA 50MIL€
u napadu onda imamo Acquafresca, Aguero, Balotelli i Ibra.
ibra je naravno najplaceni igrac na svijetu...eh sad je red na aguera..ako je placen
50mil€ znaci da ce i plata biti do bola...minimalac 6mil€..mislite da se ostali igraci u klubu nebi bunili??? i naravno zagarantovano mjesto u prvih 11...sto znaci da cemo ima dva igraca koja imaju zagarantovano mjesto u prvih 11 i da ce acqua i balotelli dobivati sanse samo u slucaju da ovi imaju prelom noge...
na redu je sad karakter osoba...ibru ne treba spominjati....acqua je valjda miran i njemu nece biti neki pretjerani problem sjediti na klupi citavu sezonu...valjda...
ali balotelli......taj sigurno nece da trpi i na pola sezone sigruno ce otici iz intera
kakav je karakter kod aguera...e pa recimo da je casano mala maca za njega
covjek se svadja s forlanom sto mu neda svaku loptu (forlan 19, aguero 13)
i kazete ima pas...GDJE????? pa taj rodjenoj majci neda loptu..i sta mislite o kombinaciji on i ibra....bilo bi tu sigurno mnogo dodavanja..dodavanja boca i slicnih stvari u svacionici uz spominjanje blize i dalje rodbine
pogledajte malo utakmice atm (ne na igricama) pa se sami uvjerite
prosipanje novca na ovakog igraca i pozdravljanje s nasim talentima je vama dobro...svaka cast
claudejandamvan
25-03-2009, 14:18
U situaciji u kakvoj se Inter nalazi ja isto mislim da nam Aguero nije potrerban.On je izvrstan igrac sa ogromnim potencijalom,ali unaprijediti nasu igru ne moze.Zna se sa kojom pozicijom smo mi u deficitu i eventualni novac potrosen na Aguera bi sigurno jos vise umanjio izglede da u vezni red dovedemo klasnog playa.
Ne mozes tvrditi da bi bilo koji napadacki tandem dao vise golova od ovog kojeg mi trenutno imamo.
Tvoja teorija o igricama je bzv, i dosadna jer je stalno vrtis u krug. Ja pratim fudbal nekih 15 godina i mogu ti reci da se pomalo i razumijem.
Klauzula je 60 miliona. I kod Sergia Ramosa je 100, pa bi posao za 40.
Ja tvrdim da se Aguero moze dovesti za iste pare kao i Robinho, znaci 40-42 miliona...
Nebi se trebali prodati 16 igraca za njega... Quaresma, Jimenez i Suazo po meni. Svakako nijedan od njih nam nista ne treba.
Ne vjerujem da bi se ostali bunili oko plata. Jer su svi dobro obezbjedjeni. Kad se ne bune oko Adrievih i Vierinih 5 milki godisnje, sto bi se bunili ovome za 6??
Taj prgavi karakter kod njega nisam vidjeo. Nije miran kao bubica, ali da je Cassano za njega malo dijete... Hmmm... Skroz si u krivu.
On ne bi imao zagarantovano mjesto, jer koliko vidis (kao i svi mi) kod Mourinha nema zagarantovanih mijesta. Mislis da ce Agero i Ibra igrati 60 utakmica od 1' do 90'?? Bilo bi tu vremena i za Maria i Acquu.
I kako to mislis na ovakvog igraca?? To ne mogu da dokucim, nikako konkretno da reces. Je li on po tebi los igrac? Jer ukoliko jeste, onda stvarno nemamo sto da pricamo.
@vandamjanclaude, ja sam da se prvo kupi klasni vezni. Taj play toliko ocekivani. Pa poslije toga da se kupi napadac. I normalno, po meni dolazak Aguera vuce za sobom odlazak Adriana. Za njega uzet nekih 20 miliona i dodati jos kojeg igraca.
Taman, za Aguera dati Quaresmu i Adriana, i svi mirni i zadovoljni...
pratis nogomet 15godina hahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahaha
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:26 ----------
da nisi slucajno agent aguera ili s snjim isao u vrtic hehehehehehehehehehe
pratis nogomet 15godina hahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahaha
---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:26 ----------
da nisi slucajno agent aguera ili s snjim isao u vrtic hehehehehehehehehehe
Ako te bas interesuje, moj stari je igrao kratko u Lovcenu, i djed mi je isto tako bio nesto u upravi. Dok je bila stara Juga.
A trenirao sam kod Cika Radovica od 7 godine (mislim da tebi ne treba da pojasnjavam ko je on) ;)
btw u tih 15g ti je promakla popularnost vierie u svacionici....
adriano je prije par sezona moga da bira klub...inter je bio totalno slab..pa je covjek odlucio ostati u interu i na kraju s interom izborio mjesto u LP..najbolji strijelac intera u europskim takmicenjima... vidis da je adriano spreman na smanjenje ugovora..ali ocigledno i to ti je promaklo..
de mi nabroj igrace iz intera koji bi odbili da predju u real, barcu i chelsea da im ponude....jos tad inter je bio broj koji je tonuo..pa je covjek ostao..ne pruza vise on igre kao prije..istina igra i manje utakmica..ali je spreman da ostane i smanji platu i to po drugi put
---------- Post added at 13:38 ---------- Previous post was at 13:35 ----------
wow igrao za lovcen hahahahahahahhahahaha
ja sam igrao za iskru....koja ima europski trofej...pa sta
Adriano je zadnje 3 godine najveci moguci neprofesionalac u svjetskom fudbalu.
On je ljetos sa Gilmar Rinaldiem ( njegovim menagerom) trazio povecanje ugovora. E sad koliko ti pratis, to je pitanje. On je ovo ljeto trazio preko 5 miliona (poslije ove zadnje 3 god. neznam kako im obraza), i GIlamr je jos prijetio kako on ima mnogo ponuda i moze poci cak i u Bilan. To je extra. On je dosad vise puta govorio kako bi ostao u ITA, ako podje iz Intera, pa bi cak posao i u Bilan. Pravi idol ;)
Zanetti je odbio Real. Cordoba isto. Deki je odbio Chelsea...
Toliko o tome.. i da...
Fudbaleri se ne drze u klubu, na osnovu nekog prijateljstva nego na osnovu kvaliteta.
I taj isti Adriano je pravio strasne probleme Manciniju, pa i Mourinhu u Oktobru i Novembru. Konstantno pravi probleme, nece da smrsa (nego je siri no duzi) i jos treba da ostane i da igra.. Hmmm... Vjerovatno sam ja glup, ali ne kapiram te.
EDIT: Kad sam rekao igrao za Lovcen, htjeo sam da kazem da sam pratio fudbal od malih nogu, da sam bio ukljucen u taj svijet. Nisam se hvalio Lovcenovim imenom ili rejtingom. Tako da ti je to "hahahahahah" smijesno kao kod 10-godisnjeg djeteta.
A taj Lovcen je ipak najstarija ekipa u ex-Yugu poslije Hajduka, tako da to ime nesto znaci. Ne mnogo, ali eto nesto malo. Pa iako nema te evropske trofeje ;)
nece da smrsa hahahha neda mu halid cang slanga heheheheh
evo kad vec pucas na afere...koji je igrac proglasen za najboljeg u prosloj sezoni?
poznat po provodima, striptizetama, kurvama, opijanju.... zatim jos jedan njegov kolega poznat po svemu tome + tucnjavama po barovima R+R
e ali vidi cuda ferguson njih nije nikad poslao na tribine zbog toga, nije ih poslao na posudbe u wba...cudno ferguson je sigurno lud....
od 28 igraca ti si nabrojao 3 wow....svaka cast...deki odbio chelsea hahahahaha
a ko nije pravio probleme manciniju..pa ibra se svadjao s njim i rekao mu da napusti inter
da je adriano zelio preci u milan vec bi bio tamo
Jedna je stvar sto Rooney ili Ronaldo nemaju po 105kg kao Adri, nego su izuzetno fizicki pripremljeni. Oni dvojica sa Tevezom, cine najbolje fizicki pripremljen trojac u Evropskom fudbalu.
Nisam jos cuo da su dosli direktno iz disca na trening. Ili da kasne na treninge. Ili da nece da pruze ruku Fergusonu kad ih izvadi iz igre 2minuta prije kraja (tada bi stvarno krenuli ka WBA).
Dekija je Chelsea trazio i prije ere Abramovicha, dok je bio Vialli na celu, i poslije opet dok je tamo bio Ranieri (prva godina Romana).
E da.. Maicon je odbio Reala i Chelsea. Ibrahimovic isto tako. Julio Cesar je odbio Barcu, kao i Balotelli (dosao u Inter, iako su ga Spanci trazili). Chivu je prilikom dolaska u Inter odbio Reqla i Barcu zbog nas...
Mislio sam da nema potrebe da pominjem sve slucajeve, ali kad vec insistiras.
A Adriano da je zelio ne bi mogao preci tamo, jer Moratti to ne dozvoljava. Nakon Pirla i Seedorfa ne pravi takve transfere. Zbog toga mislim da ce on ovo ljeto da ide van Italije, ukoliko ne produzi ugovor.
šta je vama dvojici?
http://i41.tinypic.com/i5ra4k.jpg
Diskutujemo o Interovim transferima :D Imamo malo problema da uskladimo misljenja, ali jbg... Bilo bi dosadno da svi mislimo isto ;)
eh ovako sad ...
deki u chelsea koji je bio u to vrijeme bio sasvim prosjecan tim..ekipa s puno love ali niko nije zelio da tamo ide..bar ne iz poznatijih klubova
maicon nije odbio ni real ni chelsea jer ga nisu ni trazili a trazila ga je barca koja se na kraju odlucila za alvesa zbog iskustva u spanskoji ligi
ibra nikad nije ni imao ponude od tih klubova a da je imao otisao bi...odbio je milan iz razloga sto mu je inter ponudio milion vise nego milan
cesar odbio barcu...barca ga nije trazila....
balitelli odbio....sa 16godina jel hehehehehe
chivu odbio real zbog love....ovdje nije to pitanje...adriano je mogao dobiti vise love...ovi su odbili jer im je nudjeno vise...HALLLOOOO
pitanje je bilo ko bi odbio bolju ponudu....chelsea i real su mu nudili duplo vise pa je ostao...u realu je imao priliku da igra s raulom, zidanom, carlosom...
morati mu ne dozvoljava hahaha....pa kako mu on moze zabraniti...kako su otisli ronaldo, vieri, recoba, ...
adriano ima pravo da raskine ugovor s interom..naravno mora platiti to...ali to bi bilo nekih 15mil€ jel stvarno mislis da mu berluskoni nebi dao taj novac samo da vidi kako on prelazi iz intera u milan..a tamo ga cekaju brazilci a u interu argentinci..i o5 ostaje ...zasto...
zasto mislis to je bersluskoni doveo ronalda....jer je bio milanu potreban? ne...samo radi nasladjivanja moratiju
de mi reci koliko je prilika za igru adriano imao kod mancinija.....koliko je minuta igrao a koliko golova postigao....
takodjer de mi reci koliko je igraca postizalo golove s tribina...s ljetovanja....
koliko se igraca proslavilo sjedeci na klupi....
nije u formi...adriano jedva dobije sansu zabije gol i mancio ga izbaci iako je zabio gol i iducu utakmicu adriano nemoze igrati jer nije spreman...a spremni su bili igraci koji su bili omotani ko mumije...sta znaci biti spreman...adriano nikad nije bio sprinter..on je bombarder...lijevica, gradjenje..uvijek je bio krupan
ibra je spor, ibra ne sprinta, ibra ne trci...jel to znaci da ibra nije u formi....
naravno da nije... nego jednostavno igra na poziciji na kojoj se to ne trazi
sta onda adriano treba da uradi..da trci ko gatuso...da na utakmici predje 100km i zabije 10 golova...bil tad bio u formi, bil tad bio fizicki spreman
Ljetos je Chelsea ponudio 30 miliona, a Real 35 za Maicona. On je i dalje u Interu. Ako to nije odbijanje, neznam sto je. Da je htjeo da ide, mogao je izaci javno kao Maxwell, i presao bi.
Barca je prosle sezone trazila Cesara, a isto tako kazu da su ove sezone ponovo kontaktirali Inter. Poslije nekolike katastrofalne utakmice Valdesa.
Ja koliko se sjecam, bilo je price da Real nudi 70 miliona za Ibru. Tada je bio kvalifikacijski mec na Bernabeu izmedju Svedske i Spanije, i svi su godovili da mu je to novi stadio. Ipak nije bio.. Dok je Barca od proslog ljeta ozbiljno zainteresovana za njega... Ono kad se Eto'o nudio Interu, a barca rzmisljala o zamjeni izmedju njih. I tada je Moratti porucio Kataloncima da ce Ibru dobiti jedino ukoliko daju nama Messia ( sto ovi noramlno nece).
Barca je nudila vise para Romi, dok je Real nudio vise Chivuu proslo ljeto. Ali je on odmah na pocetku ljeta rekao da oce u Inter. Blaugrana je oslije toga kupila Milita za 18 miliona (vise nego Inter sto je dao za Chivua). Tako da pare nisu bile problem.
Balotelli je bio na probi u Barceloni, a poslije toga j otisao u inter na probu. (mladi igraci redovno prave krug kroz Evropske timove na probu). Tada je imao ponudu Barce i Intera, odlucio se za nas. Neznam kako to formulisati, osim odbijanje za Barcu.
Adriano nemoze ici jer je pod ugovorom sa Interom. Znaci, ne moze poci jer mu Moratti ne da, jer je on vlasnik njegovog ugovora. A ne mozes ocekivati da covjek od 105kg(koliko je imao na pocetku prosle sezone) da bude standardni igrac. Jesu li ga slali u Brasil na mjesec dana preprosle sezone, kako bi se oporavio? Pa u Sao Paulo sledece sezone? Imao je u Sao Paulo pola godine da se dovede u red. Pa je opet ovo ljeto imao glavu kao kosarkasku loptu, kad smo igrali prijateljske meceve sa onim Kinezicima amaterima... Jedino ga je Mourinho tek malo doveo u formu.
http://www.youtube.com/watch?v=j0dmjUmrpsc Pogledaj kako je bio mrsav kad je dosao. Tada je bio okretan, brz...
A Ibra spor??? Ne trci dovoljno? Jesi ti vidjeo u zivotu brzeg covjeka od Ibre, koji je visok preko 190cm? Ja nisam nikad. I on pretrci oko 8-9km, nekad i vise, svaki mec(zvanican statistika), Adriano samo pola od toga... Ne mozes njih uporedjivati ni u snu.
hahahahahahhhahhaha
jarane smijes li se ti u svoje rijeci kladiti svojim zivotom...
ja iz ovih stopa smijem s tobom da se kladim
ibra brz hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha hahahahahhahahhahahaha
hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaahhaha
puno trci
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaha
nema brzeg (istina ima malo igraca koji su visoki 190+ ali jedan je prije par sezona bio u interu a bio daleko brzi od ibre...Grosso)
hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahha hahahahahahahahahahha
8-9km pretrci
hahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahaha hahahahahahahhahahahaha
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahaha
hahahahahahhahahahahahahaahahahahahahahhaahhaahhah ahahahahahahahahahaha
pa odakle samo cupas ove gluposti..jel to prednost pracenja nogometa 15g heheheheheheehehehehehhe
adriano pola od toga
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahaha hahahahahahhahahahaha
to racunas trcanje adriana na zagrijavanju hahahahahahhaahahhahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhahahhaah hahhahahahahahahaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahaha ahhahahahahahahahaah
jarane adriano ima ispod 105kg i to daleko ispod..cifra je oko 90
adriano je u sao paulu 19 nastupa postigao 11golova...tako da ti i to pada u vodu
i btw kako to da je adriano koji ima 105kg brzi od ibrahimovica??? hmmm sigurno je to radi onih 3cm sto je nizi i ima aerodinamicnu glavu
eh sta si dalje lupao da vidim
morati je robovlasnik hahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahaha h
oj boze odavno se nisam ovoliko nasmijao
chivu JE DOSAO U INTER JER MU JE INTER PONUDIO NAJVISE LOVE...ostali klubovi su bili zainteresovani za chivua ali samo kao slobodnog igraca..imao je godinu dana ugovora s romom...a nasi su istresli 15-20mil€ za godinu dana njegovog ugovora i sada ga placaju milion po utakmici
real nikad nije nudio za ibru..njih je samo zanimao kaka u zadnje vrijeme
zamjena za messsija...e ovako je bilo...skauti intera su nekada davno pratili messija ali klub ga nije odlucio kupiti..istina messi je imao tada i neke probleme bla bla i na kraju je zavrsio u barci gdje je izrastao u najboljeg igraca svijeta...
eh sad morati je poznat kao veliki ljubitelj argentinaca...sto se naravno da primjetiti
po broju argentinaca koji su nastupali i nastupaju za inter otkako je on vlasnik kluba..eh morati je takodjer izjavio da je veliki navijac messija i da ga zeli u interu..sto su oni iz barce odgovorili da messi nije na prodaju a messi se zahvalio moratiju i rekao da je sretan u barci i da nema namjeru da ide...nakon cega je morati rekao da inter vec ima svog messija...- ibru....
eh tad su novinari poceli da buncaju svasta...ah sta ces to im je posao..bitno je lupit
nesto sto ce prodati novine bez obzira sto nije tacno..eto mozda i ti postanes novinar... i rekli su kao barca je navodno zainteresovana za ibrahimovica i pitali moratija bil ga pustio u barcu a on odgovorio bi za messija.i onda cu pocela jos veca lupanja messi interu tra la la.... naravno barca tad nije bila zainteresovana za ibru a kamoli prodaju messia
barca uopste nije trazila cesara nit je ijednom neko iz barce njega spomenuo
sto se tice maicona pred potisivanje novog ugovora pukla je prica da su dr zainteresovani za njeg...tu je vise bilo da se dobije bolji ugovor nego sto je istina bila..jer U INTER NIJE STIGLA NIJEDNA SLUZBENA PONUDA..nit cu celnici reala, barce, chelsea rekli HOCEMO MAICONA... ako nema sluzbene ponude nema ni odbijanja...
barca, chelsea i real su se borili oko D.Alvesa....svi su poslali sluzbene ponude za njeg..a barca je podebljala svoju jer nisu zeljeli da se ponovi prica od ranije da im opet real "krade" igrace
sad nemoj da neko ovo pogresno shvati...ja ne kazem da je ibra los...on je medju najboljim napadacima na svijetu
covjek jest spor i ne trci puno...
ali to od njeg niko i ne trazi...koji k... ima napadac da trci na sve strane..
nema potrebe...a i visina od 192cm znaci da mu brzina ne treba i da se treba posvetiti
igri glavom i zagradjivanju..nema potrebe za brzinom kad je toliko visok
zadatak napadaca je da zabija golove a ne da se vraca u defanzivu
maicon isto...uz alvesa najbolji bek na svijetu..maicon je bolji u prodorima a alves u prekidima
ja ti oporno govorim da nema smisla u rasipanu novca za napadace bez obzira bio to aguero ili Torres, Villa, Etoo....... jer oni nam nemogu pomoci ni najmanje
mi nemamo problema u napadu vec u veznom redu..a ti uporno treba treba treba napadaca i bog i to da se istrese ogromna svota na napadaca na igraca koji nije osvojio nijedan trofej
Enfant Terrible
25-03-2009, 19:07
Ovo je više stvarno pretjerivanje.Pa šta,jedan ima jedno mišljenje,drugi drugo,i po svemu sudeći jedan drugom ne možete promijeniti mišljenje i nema smisla zagušavati temu.Nije valjda da je došlo vrijeme da je Inter toliko slab na "mercatu" da moramo ovo gledati umjesto finih,dobrih,stari špekulacija? :D
Meni je drago sto si se ti fino zabavio. Necemo vise raspravljati, jer se ne slazemo. Ako ti kazes da sam ja lupao, ja tvrdim da se ti ne razumijes u fudbal. Mozda bacis koji dobri vic ponekad, ali nisi materijal za trenera. Da ne duzim, kako ne bi smarali ove ljude po forumu, ti imas tvoje misljenje- ja ga postujem, ja imam svoje - koje ti ocigledno ne postujes. Sto je tu je. Svako radi kako misli da treba...
evo sad se spominju Quagliarella i Thiago Motta
Balotelli#45
25-03-2009, 20:24
Quagliarellu bih odma uzeo ofanzivni vezni bas sto nam treba + italijan i dokazan u italiji a thiago motta nikad nije on za inter
Quagliarellu bih odma uzeo ofanzivni vezni bas sto nam treba + italijan i dokazan u italiji a thiago motta nikad nije on za inter
quagliarella je napadač
:what: :confused: ako misliš da nije neki pravi špic ajde...on može igrati tog igrača možda i malo iza špice ali to je čovjek koji postiže isključivo golove(a i nije da se nazabijio baš ali ajd')
ako mislimo na ofanzivnog veznog koji mora dodavati lopte s očima onda to ovaj sasvim sigurno nije :rolleyes:
CurvaNord69
25-03-2009, 20:43
Taman nije odavno svadja bila...
Motta 0 bodova, za quagliarellu neznam, jest klasicni je napadac, ali mu fali ono nesto :P
Balotelli#45
25-03-2009, 20:53
:what: :confused: ako misliš da nije neki pravi špic ajde...on može igrati tog igrača možda i malo iza špice ali to je čovjek koji postiže isključivo golove(a i nije da se nazabijio baš ali ajd')
ako mislimo na ofanzivnog veznog koji mora dodavati lopte s očima onda to ovaj sasvim sigurno nije :rolleyes:
On svakako klasican napadac nije sigurno to 100 % i moze igrati AM ili kao krilo ako mou prebaci na taj sistem a i dobar je igrac italijan svakako bih se isplatio
Vanja, trika nema da taj moze igrati ofanzivnog veznog ili krilo. On u Udineseu u sistemu 4-3-3 igra jedinog pravog spica. Nekad moze malo da se povuce, ali ima manji radijus kretanja od Ibre. On je covjek za 16m, osim kad mu nampane da opali gol sa nekih 30-40 metara :D
On svakako klasican napadac nije sigurno to 100 % i moze igrati AM ili kao krilo ako mou prebaci na taj sistem a i dobar je igrac italijan svakako bih se isplatio
vanja pusti igrice i te AM pozicije i sranja, eto to ti i jest tvoj dragi CM tamo možda i on može igrati tu poziciju(a to je i manjkavost jadnog CM-a engine im je jadan)
kakav AM čovječe to je špic igrač pa daj prati koju utakmicu barem
DenchiNL
25-03-2009, 21:42
ma quagliarella je bomber mada ga ne ide ove sezone, moze igrati i krilo i 2gog spica ali ipak najbolji je kao centralni , pogotovo je dobar za countera(protiv vecih timova) gdje njegova brzina dolazi do izrazaja, ali on najvjerovatnije ide u Romu kao i Floccari a mozda i Mutu
Sad gledam sto prica Recalcati o sledecoj sezoni.
Kaze da ce vjerovatno ici u druge klubove: Orlandoni, Rivas, Matrix i mozda Burdisso, sto se tice odbrane. Maxwell je nedje na 50-50.
Na sredini ideu: Figo 100%, i vjerovatno Viera, Jimenez i Bolzoni (pozajmica).
U napadu idu: Cruz, Crespo, Obinna i Adri.
Vjerovatno ce se prvom timu prikljuciti potpuno: Vid Belec, Mei i Krhin.
Na ljeto ce na probu biti sigurno Gladson Awako.
Moguca pojacanja: Odbrana - Mourinhu se svidja Santacroce, Eboue, Micah Richards. Isto tako i Carvalho ili Vidic, ali su oni skupi.
Sredina- Diaby, Thiago Motta, Mikel, D'Agostino. Dok su vec neke skuplje zelje: Diego, Ribery, Essien i Danny (Portugalac, igra u Zenitu).
Napad - Milito se cini najsigurnijim pojacanjem. Mou isto tako cijeni Dos Santosa kojega bi mogao dovesti za sitnih 5 miliona. Aguero je prica za sebe. Ukoliko Atletico snizi cijenu, moze doci do pregovora.
crveno=napadaci
plavo=vezni
zuto=odbrana
hvala Mauro jos jednom :D
vidis, ja se ne slazem sa RW i LW posto bi po tome istureni bekovi bili veznjaci - istina, grijesim ali ja ih ne svrstavam u napadace nego isturena krila
Balotelli#45
25-03-2009, 22:23
vanja pusti igrice i te AM pozicije i sranja, eto to ti i jest tvoj dragi CM tamo možda i on može igrati tu poziciju(a to je i manjkavost jadnog CM-a engine im je jadan)
kakav AM čovječe to je špic igrač pa daj prati koju utakmicu barem
vecinu utakmica udinezea sam gledao ove godine i pratio sam Qaraljelu i po meni (jeste da za idneze igra centralnog spica) mogao bi on da se uklopi i kao krilo i taj poluspic zbog velike brzine dobre tehnike i suta i zbog toga sam i mislio da mu je prerodna pozicija upravo poluspic
Quaresma#7
25-03-2009, 22:35
Roma se počela zanimat za Subotića. Cena mu je oko 8M €
ma mi cemo dovesti nedeljica za 7mil
DenchiNL
26-03-2009, 10:36
vidis, ja se ne slazem sa RW i LW posto bi po tome istureni bekovi bili veznjaci - istina, grijesim ali ja ih ne svrstavam u napadace nego isturena krila
a jel ti razlikujes boje?:D:D:D
bek je uvijek bio i ostace u odbrani, istureni ili povuceni
---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
komsije traze spica , Kanoute i Trezeguet se spominju, za Trezegueta nude Juveu Seedorfa, kao i arsenalu za Clichyja posto su odustali od Maxwella
Bayern trazi zamjenu Riberyju, spominju se Hleb,Turan i Bastos
Rimljani su otkupili pola prava Motte, Menez ce moguce na posudbu ili ce biti prodan posto nisu zadovoljni ponasanjem Meneza,pokusace posuditi Jimeneza od nas sa opcijom za kupnju.
Samuel Etoo je izjavio da je spreman da produzi ugovor za jos 4 god. i Chelsea ce ponuditi produzenje ugovora Drogbi na nagovor Hiddinka koji je uspio ubijediti Abramovica , drogba je procvijetao pod vodstvom holandeza.
uz nas se veze novo ime Danny - portugalac play, a moze igrati i krilo , 27 god oko 20 mil.
ne vjerujem da ce mourinho dovodit danny-a...al eto..budemo vidli
Enfant Terrible
26-03-2009, 12:05
Danny je extra igrač,kada god sam ga gledao nije razočarao.Samo,mislim da je velika lova u pitanju za njega.Zenit ga je platio 30M€ i veliko je pitanje za koliko bi ga nama prodali.
Roma se počela zanimat za Subotića. Cena mu je oko 8M €
ma mi cemo dovesti nedeljica za 7mil
:lolich
Enfant Terrible
26-03-2009, 12:28
Zanetti će,navodno,za vrijeme boravka sa reprezentacijom probati nagovoriti Aguera da zatraži od Atletica prelazak u Inter.
Moguca razmjena na trasi barca-Inter. Sa Eto'om koji bi dosao kod nas, a suprotnom pravcu, nebi isao Ibra vec Maxi. I naravno kesh. Ovo bi bila dobra razmjena...
Sve je vjerovatniji dolazak nekog klasnog napadaca, jer je Adriano juce u Brazilu (posao ranije, sa dozvolom kluba) pravio zurku od 5h popodne do 5h jutros... Koja budalaaaaaa...
Moguca razmjena na trasi barca-Inter. Sa Eto'om koji bi dosao kod nas, a suprotnom pravcu, nebi isao Ibra vec Maxi. I naravno kesh. Ovo bi bila dobra razmjena...
Sve je vjerovatniji dolazak nekog klasnog napadaca, jer je Adriano juce u Brazilu (posao ranije, sa dozvolom kluba) pravio zurku od 5h popodne do 5h jutros... Koja budalaaaaaa...
bravno nera....a zaboravio si reci na je na tom party bila cijela reprezentacija brazila i da to rade svaki put kad se skupe
i takodjer si zaboravio reci da su se svi pojavili na treningu
definitivno si talent za novinara
btw uprava sprema nove ugovore za figa i cruza
Hulle, ako se juce nismo slozili oko necega, nema razloga da se sad kacis na svaku ;)
Bio je Robinho i jos neki, pa sto? Ako drugi grijese treba i on? Taj Robinho je imao optuzbe za silovanje, optuzbe da se drogira... Robinho ne bi trebao biti primjer na osnovu kojeg se treba ravnati. Ili bilo koji drugi igrac koji je bio tamo.
Adriano je jos uvjek malo povrijedjen, i zbog toga je posao ranije u Brazil. I cak obecao upravi da nece praviti gluposti ( mada sumnjam da mu iko ista vise vjeruje ).
Isto tako je posao i Kaka, ali on nije bio na zurci, vec na terapije kod kondicionog trenera. E to je profesionalac.
I nije pitanje jesu li se pojavili na treningu, problem je sto poslije zurke koja je trajala ravno 12 sati, ti nemozes odraditi trening na odgovarajucem nivou. Nikako.
Produzenja ugovora za Figa i Cruza su mi glupost teska. Cruzu hvala za sve, ali daj.. Iduce sezone ce imati 36 i 35 godina.. Pffff...
kaka je "redovnik"...covjek jos ni sa zenskom nije spavao, ne pije alkohol, ne jede ni rum plocice, ne psuje...cak ni misa....
pa ne samo kazem da prenosis cijelu vijest...
These parties are apparently a tradition for Brazilian footballers plying their trade in Europe and take place every time they return to South America for international duty.
to citav svijet valjda zna...pa poznate se zurke u milanu, pa barci kad je dinho svirao....jednostavno brazilci su takvi..pa gdje bude najbolji karneval?
ma neka treba nama figo hehehe moze on jos 5godina da stoji
a taj saban iz zenita je smijesan..digli arsavina u nebo (iako nista posebno nije pokazao) i sad ko god igra tamo VELIKI IGRAC heheh
Znam da je Kaka nije "trendy:, ali ti znas sto je nekad znacila rijec profesionalac. Igraci tipa: Zanetti, Cambiasso, Kaka, Kuyt,.. Oni koji mogu igrati svaki mec, i koje nikad nema na stranicama zute stampe. Sad 80% igraca je vise u toj zutoj stampi, nego pjevaci, glumci i slicne budale.
Brazilci su uvjek imali tu famu da pretjeravaju u zurkama. Zato ti kazem, ako neko grijesi, ne treba se po njemu ravnat.
Adriano, znamo kakve probleme ima u zadnje 3 godine. Robinho je isto postao pravi troublemaker: silovanje, droga,... Ronaldo takodje: tranvestiti, 3-4 zene, pivski stomak. Onda Ronaldinho... Propusta vise od 70 trenigna godisnje.
Zato za Argentince ili Njemce rijetko cujes da prave probleme. Surovi profesionalci... Po njima se treba ravnat, i uzimati ih za primjer.
Slažem se u potpunosti Nera.
A Adriana treba prodati,negdje izvan Italije,ni u kojem slucaju ga dati Milanu.
Imao je priliku ovu i proslu sezonu,ali nemoze se promjeniti,i dovidjenja djaci.
CurvaNord69
26-03-2009, 14:03
To gore za etooa i maxwella bi dobro bilo, i treba prihvatit
Ali, cuj od 5 do 5 frizuru, a on celav IVAN
da rijetki su argentinci s problemima....maradona, caniggia, riquelme, veron, aguero, tevez, lopez, ........ hehehehhe a fatali su i messija po pijankama istina ne kao ove ali nema veze
sta ti bi radio da si milioner i da imas slobodnog vremena, ..nisi ozenjen, nemas djecu...
sjedio kuci i citao zlocin i kazna hehehhhhe
evo za kladionicare
Zlatan ostaje u Interu 2,25
ide u Barcu 3,00
u real 5,00
u chelsea ili city 15,00
eto to je ponuda kladionice betway hehehe
Ja nisam toliko upoznat za Aguerovim problemima, i nekom teskom naravi. A vidis da su sve stariji igraci u pitanju. Koji visu nisu u repku (osim Teveza).
Zanetti, Cambi, Samuel, Burdisso, Messi, Crespo, Cruz, Gago, Mascherano, Heinze,,... Da ne nabrajam vise. Oni nisu problematicni. Uvjek se nadju nekolike budale koji prave probleme. Pogotovo u Argentini koja izbaca fudbalere kao sa trake.
Ja bih dao pare da ostaje, siguran dobitak ;)
ovamo Mou pominje rasporadju jer ne moze da radi vise sa ovoliko igraca a sad prica da spremaju nove ugovore i to bas za igrace za koje se najvise vjeruje da zavrsavaju svoje u interu
eh da nisam spomenuo mascerana i njegove tucnjave hehehehehe
heinze hahaha .... pa njemu ja nebi dao da igra nogomet kad bi meni placali...a kamol..
burdisso i sto...crespo i cruz imaju 100g...messia sam vec spomenuo...
eh sad ti ostali vidi...jesu li oni polularni? jesu u interu...a hajd pitaj tamo nekog spanca, engleza, francuza, svabu....
brazilci su uvijek bili popularniji od argentinaca jer su zabavniji na terenu dok argentinci igraju na silu..naravno i kod argentinaca se desi ponekad genijalac..maradona....messi...
sta ce burdiso i kompanija...ima 2mil u kaze zena hajd kupi punici ovo hajd ono hehehe
ali meni samo nije jasno...zasto kad vec toliko mrzite adriana sto ne zelite da ode u milan...ako je tako slab zar to nije dobro za inter da slab igrac ode u milan?
evo soping lista murinja hehehe
http://sport.virgilio.it/indiscreto/mourinho-in-mutande.html
Balotelli#45
26-03-2009, 14:47
ma teko koji navijac intera moze mrzeti adriana posle onih godina kad je sam vukao ekipu i bio najbolji napadac i posle odbijanja reala,chelsea za 100 miliona itd.... adri je bio dobar igrac i moze svakako da se vrati na stari put samo ga treba ozeniti
ma niko ga ne mrzi mrcino nego počinje više ić na živce, i dalje ga čekamo da se vrati kao prije ali on od ono ''kao prije'' počinje sa fešticama, kakav oženiti čovječe ima dijete a zajebava se tamo, nek se ugleda na Cambija čitaj tamo u intervjuu njegovom šta je radio zadnih par dana kad im je Mou dao slobodno i s kim je bio, mislim može ić i u Bilan tako da u potpunosti povede i Ronaldinha u njegove noćne partyje :ivan: i ovako su ovi Dinhu dali neki ultimatum, tako bi Bilan potrošio pare na njega a i Dinha bi dokrajčio :vfunny:
ajmo partyyyyyyyyyyyyyy :crazzy::crazzy:
a jel ti razlikujes boje?:D:D:D
bek je uvijek bio i ostace u odbrani, istureni ili povuceni
a jel ti vidis ono sto uporno ponavljam, a to je - MOJE MISLJENJE
Zanetti će,navodno,za vrijeme boravka sa reprezentacijom probati nagovoriti Aguera da zatraži od Atletica prelazak u Inter.
od ovoga mi dodje muka, novinari cim vide da ima 1% logike odmah pisu
bravno nera....
definitivno si talent za novinara
dobro je hulle
Enfant Terrible
26-03-2009, 18:59
Predsjednik Genoe,Preziosi,rekao je da odlazak Milita u Inter zavisi od ponude.Ukoliko MEGA ponuda dođe,oni će razmisliti.Takođe,Preziosija su upitali da prokomentariše ponudu Tottenhama od 10M€ a on je odgovorio: "Pa jesu li oni normalni? Za tu cifru ću im poslati Militovo uho,ako ga žele":vfunny::crazzy::interista:
jel on normalan, pa ja ne bih nikada dao vise od 15
Balotelli#45
26-03-2009, 19:53
sta misli taj njihov predsednik da vredi 50 miliona
Činjenica je da je to njihov najbolji igrač, simbol njihov, igrao je prije u genoi i izborili serie A čovjek je imao velike ponude drugih klubova ali vratio se ove sezone u voljenu Genou, treba shvatiti da im on puno znači, a Tottenham mi je smiješan klub jer oni mogu dat za neke mulce tamo za jednog Jenasa kad je dolazio preko 20M€ a za prave igračine ne znaju iskeširat, oni su slučaj za sebe, tamo za igrače ala Bent se plačaju ogromne cifre a ne znaju ko im je kriv
činjenica da Milito ne vrijedi više od 15M€ pogotovo zbog godina
Milito je dobar igrac, ali igrac od 29 godina koji nikad nije igrao za veliku ekipu, ili imao znacajnu ulogu u repki.
Tako da za njega ne bih dao preko 15 miliona...
Danny je extra igrač,kada god sam ga gledao nije razočarao.Samo,mislim da je velika lova u pitanju za njega.Zenit ga je platio 30M€ i veliko je pitanje za koliko bi ga nama prodali.
Bas kvalitetan igrac..
Roberto Mancini preuzima Fenerbahçe?
Prema napisima u talijanskim medijima, postoji mogućnost da će Roberto Mancini uskoro pronaći posao. Novo radno mjesto trebalo bi mu biti u turskom Fenerbahçeu.
Mancini je, podsjetimo, najuren prošle godine s Interove klupe, unatoč još jednoj uspješenoj sezoni i naslovu talijanskih nogometnih prvaka. Od napuštanja klupe do danas povezivalo ga se s cijelim nizom klubova, no službene potvrde kontakta između talijanskog trenera i zainteresiranih strana nije bilo.
No, budući da je riječ o jakom trenerskom imenu ne čudi ponovno dizanje prašine, pogotovo zbog toga što se zna da se Luis Aragones sprema na odlazak iz Istanbula.
Fenerbahçe se nakon 25. odigranih kola u turskoj Superligi nalazi na četvrtom mjestu s 44 osvojena boda, odnosno sakupio ih je šest manje od vodećeg Sivasspora.
(Totalsport)
za figa i cruza novi ugovor...za figa sigurno ne..a ako zelimo mladu ekipu i promjenit inter i dovest ga na vrh..onda i cruz papa..jbg..
Giovanni Dos Santos bi mogao biti prvo pojacanje Intera za sledecu sezonu. Profilise se moguci dogovor izmedju Spursa i Nerazzurra, po kojem bi talentovani napadac dosao u vidu pozajmice i Inter bi, ukoliko bude zadovoljan njegovim igrama, mogao da ga otkupi na kraju sezone za 6 miliona. Po meni, ovo bi bio odlican potez. Ukoliko razocara, vrati se odakle si dosao. A ukoliko bude igrao kao sto zna... Eto nam novog fenomena...
Giovanni Dos Santos bi mogao biti prvo pojacanje Intera za sledecu sezonu. Profilise se moguci dogovor izmedju Spursa i Nerazzurra, po kojem bi talentovani napadac dosao u vidu pozajmice i Inter bi, ukoliko bude zadovoljan njegovim igrama, mogao da ga otkupi na kraju sezone za 6 miliona. Po meni, ovo bi bio odlican potez. Ukoliko razocara, vrati se odakle si dosao. A ukoliko bude igrao kao sto zna... Eto nam novog fenomena...
Da je fenomen, ne bi ga Barca pustila da ode. I ne bi ga Tottenham poslao na pozajmicu.
Da je fenomen, ne bi ga Barca pustila da ode. I ne bi ga Tottenham poslao na pozajmicu.
fenomen u nogometnom smislu jest, radio je dečko velike stvari, a to da ga barca ne bi pustila su gluposti da me izviniš. Barca kad zatreba pusti svakoga, pustili su romarija, ronalda, rivalda, ronaldinha, pa sad ovog
onda pošto je sad i dinho u kurcu možeš reć da nije fenomen i da ga barca ne bi bila pustila
u svakom slučaju vjerujem da će se dečko oporaviti jer je zbilja ogroman talent, ne vjerujem da će dečko cijelu karijeru ovako, jer ima puno godina pred sebe, jebi ga dečko je mlad naučit će
što se mene tiče ja bi ga uzeo, pogotovo ako je kako se i piše posudba na početku u pitanju, nema se tu šta izgubit, kupit igrača koji ako se popravi i igra na levelima na kojima i vjerujem da bi mogao moglo bi se pretvorit u pravi pogodak, i ne vjerujem da bi neki mulac mogao pokvarit raspoloženje u svlačionici ako i u Milanu bude radio pizdarije tj. ne vjerujem da jedan mulac koji tek dođe u Milano i koji nema nikakav autoritet u svlačionici može poremetit neke ekvilibrije kojeg drže naši stariji igrači i općenito naše face, tako da i s tog gledišta ne bi se trebalo bojati
sto se tice dos santosa i ja mislim da bi se mogao vratiti u formu i to bi dobro dosao nama, ali isto tako bojim se njegovog mentaliteta - tipa balotelli, ne treba nam jos jedan balavac
sto se tice roberto mancinija, suazo, mancini, maxwell, stank, cruz pa cak i vieira su odmah na njegovoj listi
Po meni, sa Dos Santosem je ovo win-win situacija. Ako nastavi kao u Spursima, cao na kraju sezone. Ukoliko se pokaze, eto nam pravi igrac za narednih 10 godina, i to cak veoma jeftino.
DenchiNL
27-03-2009, 09:08
dos santos,mikel,diego,aguero
podmladili bi ekipu pravo
jos + ovi nasi santon,balotelli,bolzoni,krhin,mei
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.