View Full Version : Glasine o transferima
ti bi prodao maicona a ostavio balotellia kako bi se kupili novi igraci... :ujebote:
pa maicon nam je vec par sezona medju tri najbolja igraca i ti bi se njega rijesio...najboljeg desnog beka svijeta, da bi se dovelo par pojacanja...jebes ti ta pojacanja ako ces morati oslabit ekipu...jer koliko god da se pojacali maicona se tesko moze nadoknadit...
JC-Maicon-Cambiasso-Sneijder to su igraci koji trenutno cine kostur ove ekipe i trenutno ih nitko ne moze zamijeniti...
Esquivel
14-05-2010, 23:26
Da se mene pita,ali ne pita me se ja Maicona ni u snu ne bih prodavao.:)
huska, razocarao si me
zanettija nema, pa prije bih izbacio sve te nego njega zaboravio
Forza_Grande Inter
15-05-2010, 00:14
i Zanetti je naravno glavni zaboravio je brzo kuco pa zbunio se hehe :)
huska, razocarao si me
zanettija nema, pa prije bih izbacio sve te nego njega zaboravio
to ti mislis da sam ga zaboravio...kada ovako nesto pisem on mi je odmah prvi u mislima...ali uzeo sam njih 4 zato sto sam uvjeren da ce oni i poslije Zanettia biti glavne karike Intera nista drugo...
ja sam od onih koji ne zaboravljaju na igracine kojima je Inter u srcu...
ma nemoj ti meni, tebi je jose -og
ma bjei tamo...s tobom ne zelim ni jednu rijec o mourinhu...znam odmah kako ce zavrsit...
nego citam kako je glupi mufc zainteresovan za Silvu ...:mad:
Forza_Grande Inter
15-05-2010, 01:11
kojeg Silvu? onog iz valencije
jok onog iz bbilana :D...naravno da je taj igracina...al jbg nista od toga jer Branca i Oriali ga nemaju ni u sirim planovima :(
hmm, vidi ko ga zeli huska, nije li slucajnost :D
ajd ne pocinji majke ti...sto mi ides na zivce brate mili :D
filip.sk
15-05-2010, 08:37
Silva je dobar, ali nije za Inter, i to zna i Mourinho :)
Inter stigao po Livaju
Federico Pastorello, stigao je u petak na Poljud po mladu Hajdukovu nadu nakon što je sastanak s Hajdukovom Upravom odgađan cijeli tjedan. No, konačni dogovor samo je prolongiran za desetak dana. Pastorello i Inter navodno Bilima nude oko 350 tisuća eura odštete, no pitanje je hoće li ta cifra zadovoljiti Hajdukove apetite koji su, razumljivo, porasli od kada je nastala trka za velikim talentom.
Livaja u Inter može otići i bez pristanka splitskog kluba, Hajduk bi "po defaultu" od Intera dobio 180 tisuća eura obeštećenja.
Dino 1908
15-05-2010, 13:44
Novih pojačanja nikad dosta, a sto se tiče onoga o prodaji Maicona izvinjavam se ako sam nekoga povrijedio tim, ali to je samo moje mišljenje, nemojte mi puno zamjeriti.
Bonucci is attracting interest from Juventus and Inter, as well as Arsenal, Manchester City and Bayern Munich.
sad bi onaj s obn ....od gotovog posla napravise varesiju hahahahahha
Grujinho
15-05-2010, 14:31
ako Motta produži do 2015, to če nam biti največe pojačanje :P
Ali huska...Silva nije ni bio povezivan sa Interom, a ti ga svaki post spominješ i još se ono ljutiš na mufc, kao da nam ga kradu hehehehehe
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:20 ----------
Manchester United To Offer Anderson Plus Cash For Benfica Ace Angel Di Maria - Report
gde je ono pisalo da je Di Maria več u Realu?? kažem vam ja ovaj period od maja do početka nove sezone je sranje...prodat če oni di mariu još u barcelonu i chelsea, da bi na kraju ostao u benfici i produžio sa njima :)
ali evo barem ima još nade za našeg quaresmu :D
a i bilo je previse da bi bilo stvarno, cuj €34,5m = mozes ibru sad dovest za te pare hehehe, goal prvi izbacio REPORT :D
Quaresma#7
15-05-2010, 14:38
Vredan je tih para. Dobro bi nam on došao za levo krilo i more igrati isto kao play.
nije vr€dan, da igra u italijanskoj ligi mozda da, ali necemo se guznuti kao i sa quaresmom
Bonucci is attracting interest from Juventus and Inter, as well as Arsenal, Manchester City and Bayern Munich.
sad bi onaj s obn ....od gotovog posla napravise varesiju hahahahahha
Samo da ne bude: "Kasno Marko na Kosovo stize" haha :D
filip.sk
15-05-2010, 16:15
Thiago Motta :sivi:
Rano je jos za sekakve transfere, zar stvarno mislite da se neko od Inter sad zanimava za transfere dok imamo jos 7 dana do 2 trofeja?
Grujinho
15-05-2010, 16:44
Thiago Motta :sivi:
ne razumem te...zar se ti to smiješ motti? :rambo: ako jeste onda :ban::spam::offtopic::uprava::homo: :D
Ali huska...Silva nije ni bio povezivan sa Interom, a ti ga svaki post spominješ i još se ono ljutiš na mufc, kao da nam ga kradu hehehehehe
a sta fali...naletit ce mozda nekad branca ili oriali na forum pa ce vidjeti kako se cesto spominje ime Silva pa mozda ga i dovedu :D
filip.sk
15-05-2010, 16:50
ne razumem te...zar se ti to smiješ motti? :rambo: ako jeste onda :ban::spam::offtopic::uprava::homo: :D
Ma hteo sam napisat Grujinho :D
a sta fali...naletit ce mozda nekad branca ili oriali na forum pa ce vidjeti kako se cesto spominje ime Silva pa mozda ga i dovedu :D
Aaa huska druze zabegao si i ti... Q sa Q, Grujinho sa Motta, Dera sa Muntari, Ove srbe sa onih kacar i macar... :D
filip.sk
15-05-2010, 17:02
a ti sa Pandevom...:D
:sivi: morao si da vratis :D
Enfant Terrible
15-05-2010, 22:04
Vodeći expert za transfere, Salvatore Bagni, rekao je da ćemo dovesti 100% Ranochiu ili Bonuccija (jednog od njih dvojice). Za veznjaka nismo napravili niti jedan konkretan potez, ali su Veloso i Gerrard u opticaju. Za Mourinha je rekao da 100% ostaje u Interu, najmanje još jednu sezonu...
filip.sk
15-05-2010, 22:11
Zlatane daj link, da ne si se cuo direktno sa ovaj Salvatore :)
Enfant Terrible
15-05-2010, 22:15
Zlatane daj link, da ne si se cuo direktno sa ovaj Salvatore :)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=19324
cuj dera sa muntarijem, ja branim uvijek slabije, obojicu mancinija, rivasa, suaza...
filip.sk
16-05-2010, 00:32
cuj dera sa muntarijem, ja branim uvijek slabije, obojicu mancinija, rivasa, suaza...
Izvini dera, zaboravio sam :) Kako Majka Tereza si :)
obojicu mancinija, rivasa, suaza... :sivi:
hahaha, samo ti zezaj filipe :P
ivane, izgleda da je tebi jedino tesko shvatiti to.. obojicu mancinija - amantino i roberto, a ne obojicu: mancinija, rivasa, suaza
jedan je mansini drugi mancini :D
ooooooo, no furder discussion
eto zasto ja smatram vas jezik pomalo smijesnim :D
nemoj sada spamat ivane, ako nemas sta pametno da kazes vezano uz temu :D
oj ivana hahahhaa
a izgleda da je real dogovorio sa Silvom...32 mil. ili manje para plus jedan igrac :(
a izgleda da je real dogovorio sa Silvom...32 mil. ili manje para plus jedan igrac :(
:crazzy:
jedan je mansini drugi mancini :D
Posto se obojica pisu Mancini, ne filozofiraj... ;)
filip.sk
16-05-2010, 13:58
Why Silva, WHyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :(
DenchiNL
16-05-2010, 14:01
obojicu mancinija, rivasa, suaza... :sivi:
amantino ima i mladjeg brata u primaveri, tako da je obatrojicu :D
ma real je dogovorio i sa di marijom hahaha
Esquivel
16-05-2010, 18:46
Aguero na meti Intera i Juventusa
Čelsi već izrazio interesovanje za dovođenje Kuna Aguera. U trku se uključili Inter i Juventus.
http://www.sportske.net/text_images/201001/aguero-veca9883020100114171126.jpgKako javlja "News of the World", Žoze Murinjo već neko vreme prati Aguera. Ukoliko bi Portugalac prešao u Real ovog leta, sigurno bi pokušao da dovede Argentinca u drugi deo Madrida.
Aguero je već izjavio da bi on najradije u Englesku ali samo ako mu bude ponuđen dobar ugovor. Argentinac navodno traži nedeljnu platu od 160 hiljada evra pa bi to moglo da predstavlja problem za zainteresovane klubove.
U trku se pored Čelsija i Intera uključio i Juventus, koji će narednog leta napraviti velike rezove u timu ali je teško očekivati da bi Aguero prešao u klub koji neće igrati Ligu Šampiona.
Quaresma#7
16-05-2010, 19:42
E tooo se mi svidja. Neka krenu na Aguera. To je igrač za nas.:nova:
InteristaSA
16-05-2010, 19:51
Ma netreba nam niko najaci smo...hebo Aguera sad.. slavi se titula:D:D:D
Ako Mario nastavi ovako i ne treba ;)
DenchiNL
16-05-2010, 21:33
euforija je dobra droga
kad se spustite skontaćete da nam je trebalo 4 špica i sat vremena da damo gol sieni
treba Aguero ili neki drugi špic definitivno
A isto tako smo Barceloni tri zabili sa istim igracima :) I ubjedljivo smo najefikasnija ekipa u Serie A sa 75 golova sto nije nimalo lako priznaces.
DenchiNL
16-05-2010, 23:54
jesi li svjestan da je Milito jedini koji donosi titule (2 do sada),
zapitajte se gdje bi bili bez njega i njegovih golova?
toliko smo efikasni da smo podigli scudetto na zadnji dan, sa Romom za petama i čitavih 2 boda prednosti? od ta 3 barci 1 je zabio odbrambeni, 1 vezni i 1 špic (3 put pogađajte ko?)
jesi li svjestan da je Milito jedini koji donosi titule (2 do sada),
zapitajte se gdje bi bili bez njega i njegovih golova?
toliko smo efikasni da smo podigli scudetto na zadnji dan, sa Romom za petama i čitavih 2 boda prednosti? od ta 3 barci 1 je zabio odbrambeni, 1 vezni i 1 špic (3 put pogađajte ko?)
a jesi li ti svjestan da je on jedini pravi spic u interu.... svi ostali igraju povucenije :D
ko je najbolji strijelac serie a?
di natale 29 golova...milito 22
Dino 1908
17-05-2010, 00:12
Dovođenje napadaca bi svakako bio pravi potez, s obzirom da vezni red odlicno funkcionise i u defanzivi i u ofanzivi, ne kazem da inter nema kvalitetne napadace ali dovođenje napadaca kao sto je Aguero sigurno ne bi nikome smetalo.
Po meni, jedan Gerrard ili Fabregas treba da bude prvi izbor. Uz dva mlada defanzivca: Ranocchia ili Bonucci, uz Kolarova. SuperMario ostaje, tako da ne vidim potrebu za spicem. Destro bi se mogao prikljuciti prvom timu...
po meni...nama je potreban jos jedan veznjak tipa sneijder a ne napadac...sad da li to bili fabregas,gerrard,hamsik ili Silva nije bitno...ali dosta zavisi i koju cemo formaciju igrati sljedece sezone...po meni ova nam sa krilima najbolje odgovara...tako da bi Silva bio sjajno rijesenje...jer trenutno u ekipi nemam pravog krila...
:D
verma_interista
17-05-2010, 03:37
Bio sam skeptik u pogledu dovodjenja Milita ,kontam vec je u godinama ,a ne volim kad dovodimo "stare" igrace ,ali je ovaj igrac definitivno opravdao ocekivanja ,i po meni najzasluzniji za ovaj scudetto.
Sto se tice ostalih ,dovedenih igraca ,skoro svi su se pokazali odlicnim ,Lucio ,Motta (i u njega sam imao dozu sumnje ,ali je pokazao da je prvoklasan vezni igrac) ,od Et'a sam mozda i vise ocekivao ,ali s obzirom da je igrao na poprilicno neprirodnoj poziciji ,odlican je doprinos dao,i neke jako bitne golove ,s tim da od njega u iducoj sezoni ocekujem da bude 1. strijelac ,i naravno da ne zaboravim Sneijdera ,savrsen transfer...
Mariga ce tek iduce sezone pokazati zasto je doveden ,ipak ove se nije smjelo rizikovati sa njim pred kraj ,a pokazao je ogroman potencijal..
U narednom prelaznom roku ,jedan stoper ,Bonnucci ,i jedan klasni vezni ,i mislim da smo popunjeni i za iducu godinu da pucamo na sami vrh ,sto serije a ,tako i LP ,rijesio bi se ,a to sam i prije pisao ,Muntarija ,Materazzija ,Cordobe ,Arnautovica bi gurnuo negdje da se kali ,i to je to...
Od veznjaka u Interu bi prvo volio vidjeti Silvu ,a nakon njega Hamsika ili Gourcuffa.
huska, tipa sneijder - npr. hamsik
hehehehehehehehe
verma, sta fali da matrix sjedi na klupi?
u cemu je problem dera :D
pa ako su tebi ta dva igraca istog tipa, onda je milito isti lucio :D
nabrojao sam..fabregasa,gerrarda,hamsika i slivu i ni jedan nisu tip igraca kao wesly...ali su ofanzivni veznjaci i sjajno bi nam dosao jos jedan od njih u ekipi...ne mora znacit da ako sam rekao da nam treba jos jedan igrac tipa sneijder da mora striktno biti kao on...vec da zna sa loptom da zna dati taj zadnji pas...a to ova cetvorka ima
ti si rekao da su tipa sneijder, a ja sam rekao da hamsik nije ni priblizno isti, on je vise CM pa i DM
ali zna sa loptom jbt...ima onaj zadnji pas... a treba nam jos netko u veznom redu da se malo i sneijder rastereti, a imamo jos mjesta za napredovanje, a igraci tog tipa sigurno nam mogu pomoci da budemo jos bolji...
pa onda kazes jedan klasicni vezni tipa gerrard, ili "grande" motta (za gruju: hahahaha)
ili nemoj hamsika u tu grupu sa ofanzivnim :)
ajd nema veze...da on hoce doci...
Silva naravno :D
ajd nema veze...da on hoce doci...
Silva naravno :D
Huska
Nece naravno :D
Po meni, jedan Gerrard ili Fabregas treba da bude prvi izbor. Uz dva mlada defanzivca: Ranocchia ili Bonucci, uz Kolarova. SuperMario ostaje, tako da ne vidim potrebu za spicem. Destro bi se mogao prikljuciti prvom timu...
a da dođe gerrard, koga bi ti na klupu poslao.
cambija, mottu, capitana? di bi igrao on?
a da dođe gerrard, koga bi ti na klupu poslao.
cambija, mottu, capitana? di bi igrao on?
Koliko god bih volio Kolarova, njega mozda ne bih doveo (radi Santona). Pa bi Capitano bio lijevo (Santon zamjena), u sredini: Cambi, Gerrard i Sneijder, i naprijed 3 spica... uh :D
Koliko god bih volio Kolarova, njega mozda ne bih doveo (radi Santona). Pa bi Capitano bio lijevo (Santon zamjena), u sredini: Cambi, Gerrard i Sneijder, i naprijed 3 spica... uh :D
bilo bi golova ko kiše, al sa jedne i s druge strane:D
bilo bi golova ko kiše, al sa jedne i s druge strane:D
Hehe, mislim da ipak ne bi. Jer i Gerrard, i Sneijder (isto kao i svi nasi napadaci) su igraci od zadatka. I oni ce se vracati do naseg sesnaesterca ako treba.
To je moja definicija totalnog fudbala. Svi napadaju i svi brane, to, ovo sto radi Mourinho... Nikako Cruyffov totalni fudbal...
sto sa druge strane, pa ovako igramo skoro cijeli drugi dio sezone, imali bi i dalje 4 nazad, cambi bi se vracao a muntari zamjena :D
za gerrarda motta zamjena
za sneijdera coutinho
a imamo i marigu, stankovica.. u imamo ih previse :sivi: mozemo komotno sa 5 veznih igrati
dobro ajde, nek ti bude:D
al onda cesca, a ne gerrarda, jer čovijek ima 30, i igra 12 sezona u liverpoolu, i tamo je vođa, kad dođe neće imat volje za dokazivanjem i još dok se navikne na italiju...
ja mislim da nama više treba jedno ''sebično'' krilo tipa robben:D
jer driblera pravog nemamo, ajde osim maria.
Ma Hamsika :D Cesc ce u Barcu...
ma gourcuffa ;) on bi se odlicno uklopio sa sneijderom
dakle:
sneijder gourcuff
cambi motta (ako bismo zanettija na lijevi bek)
sa strana bi sve morali da pokrivaju zanetti i maicon
dobro ajde, nek ti bude:D
al onda cesca, a ne gerrarda, jer čovijek ima 30, i igra 12 sezona u liverpoolu, i tamo je vođa, kad dođe neće imat volje za dokazivanjem i još dok se navikne na italiju...
ja mislim da nama više treba jedno ''sebično'' krilo tipa robben:D
jer driblera pravog nemamo, ajde osim maria.
Ej, hvala ti na tome, meni je poslije CR9 i Messia, Cesc najbolji igrac za kupiti, na cijelom svijetu. Iskreno... Ali, mislim da nema sanse da ga dovedemo. Kao i Robbena. A on bi nam bio idealan za ovih 4-3-3. Samo sto ja na listu stavljam igrace koji mogu doci, a ne one kojima je mjesto u ' Moje zelje' :D
problem je u tome sto i mou sumnja da bi zanetti mogao da trci kao maicon, non stop gore dole, zato ce prije doci novi bek jer na santona jos ne racuna, iako ja ne vidim razlog zasto
to je nama i falilo dosta ove sezone u napadu, ti bekovi. sredina nas je spasila. valjda ne možeš jedno i drugo:D
kad se sjetim maicona prošle i pretprošle sezone uf, svaki napad je od njega počinjao.
edit - izgleda da sam ja dobio totalno krivi dojam. maicon ima isto asistencija kao i sneijder (12).
Quaresma#7
17-05-2010, 13:58
Hamšika/Gurcuffa
Quaresmu zamenjaju za Velosa
Aguero
A Ranocchia je več naš.
Možda samo Bonucci i dobri smo
Ne treba nam više ništa, ni Di Maria ali ako ima još lufta u parama more i on :D
Q-ajd molim te stavi svojih 11...kako bi ti volio da bude :D
Quaresma#7
17-05-2010, 14:55
Može može :D Ali odvisno je od formacije, ja ču staviti ovu Mourinhovu 4-3-3
-------------------Julio Cesar------------
Maicon------Lucio--------W. Samuel---Zanetti/Chivu/Santon
------------Hamšik------Cambiasso-------
Aguero----------Sneijder------------Eto´o
--------------------Milito----------------
Di Mariu sam ovako napisao iz šale, jer skoro nema šanse da dodje nama isto kao Silva :D
Bonucci, Ranochia i Matrix bi bili backup, a u vezi Deki, Veliki Motta, Veloso i Mariga. Muntari ipak mislim da če otiči. A u napadu Pandev, Coutinho i Balotelli.
coutinho je ofanzivni vezni, nije napadac
ali odlicna ekipa, svaka cast :D
pa nije lose :D...pogotovo mi se svidja prosjek godina...samo bi bolje dosao Silva na krilo umjesto aguera :D
Quaresma#7
17-05-2010, 15:04
More on i ponekad za silu i za napadača kao na manageru :D
Ako ništa neka odkupe Arnauta da imamo malo širi backup za napadačku klupu koji se neče prituživati za neigranje redovno.
jeftinije bismo prosli sa silvom nego aguerom, ali aguero je bolji, mada bih ja doveo diego capela :D
Quaresma#7
17-05-2010, 15:11
I bolje bi nam služio sa marketingom i njega sponzoriše nike i bolje bi se njegovi dresovi prodavali neko Silvini. Bar ja bi si odmah nabavio Aguerovog ako bi došao.
hamsika i capela bismo mogli dovesti za 50m, i zavrsimo odmah sa transferima :)
capela cak mozemo u zamjenu za quaresmu, mlad je, imam osjecaj da bi odlicno igrao kod nas
dok za aguera 50m, silvu 35m itd
Capela nisam nikad gledao u dresu Seville, ali jest Dzemu Berberovica mjesao kad je BiH igrala protiv Spanije :D
ja kad sam ga god gledao, nekako mi se svidjao njegov stil
ne znam, inace, prestao sam pisati o zeljama posto me je quaresma razocarao pa sam se posutio.. bojim se da ne bi i ovaj zakazao hehe
DenchiNL
17-05-2010, 17:24
a jesi li ti svjestan da je on jedini pravi spic u interu.... svi ostali igraju povucenije :D
šta je Eto'o???
kako ko igra je do trenera, ne do igrača
stavio je etoo na beka i odigrao je ok, pa ne znači da je bek
mario,pandev , etoo su napadaci , njima je zadatak da daju golove
i nisu bili nesto efikasni ove sezone, mozemo se pojacat komotno u tom segmentu, to je sve sto govorim
ja se obicno slazem sa tobom denchi, ali ja i dalje smatram da ako mario ostane, ne treba nam napadac
jeste da bi se mogli pojacati, ali ako cemo tako mogli bismo se pojacati i u sredini jos vise, izbaciti cambiassa dovesti mascerana (samo navodim primjer) i sl.
nasa igra se zasniva na timskoj igri a ne igri pojedinca, zbog toga u napadu ne trebamo nikoga
dok u vezi, ponekad ako zatvore sneijdera, a maicona nema, nema ni nas nigdje.. tako da sve sto trebamo jeste jos jedan vezni - iako bismo mogli i bez toga, jer mozemo igrati kao i sada, a u slucaju krize, ubacimo i coutinha, i imamo dva ofanzivna, jedino hamsika dovesti ako bude povoljna cijena
ili ako nas blan preuzme gourcuffa
Balotelli#45
17-05-2010, 17:56
izbaciti CAMBIASSA dovesti Mascherana :sivi: dera ne lupaj zivti,tako bi se samo oslabili a i ne bi valjda jednog od glavnih u ekipi izbacio
vidis li ti zagradu -(navodim primjer)-, nije u tome bit posta, uzmi koga hoces.. yayu, hamsika...
Esquivel
17-05-2010, 17:59
on je samo dao primer:D
baš čitam postove od prije godinu dana, presmješno:D
ovdje sam puko hehe
fine novosti, napokon bez milita :D
http://images.alice.it/sg/sportuni/upload/mil/0016/milito30.jpg
kako mu samo ruzno stoji
svi su sumnjali u njega (i ja), a čovijek nam donosi trofeje:cast:
da, ja sam bio protiv zbog godina
a nakon prvog gola ja sam ga zavolio :D
dera ne slazem se za capela, slabasan igrac nije za nas, ne trci mnogo, a i nije se nesto dokazao mnogo, ne verujem da bi napravio nesto vise od trivelice
hahahahahaha.samo pogledajte pesmicu moju u kojoj sam ismejao transfere milita i mote,hahahahaha,bila je to daleeeeeeeeeeeeeeka proslost :D zajebali smo se :)
DenchiNL
17-05-2010, 21:05
ja se obicno slazem sa tobom denchi, ali ja i dalje smatram da ako mario ostane, ne treba nam napadac
jeste da bi se mogli pojacati, ali ako cemo tako mogli bismo se pojacati i u sredini jos vise, izbaciti cambiassa dovesti mascerana (samo navodim primjer) i sl.
nasa igra se zasniva na timskoj igri a ne igri pojedinca, zbog toga u napadu ne trebamo nikoga
dok u vezi, ponekad ako zatvore sneijdera, a maicona nema, nema ni nas nigdje.. tako da sve sto trebamo jeste jos jedan vezni - iako bismo mogli i bez toga, jer mozemo igrati kao i sada, a u slucaju krize, ubacimo i coutinha, i imamo dva ofanzivna, jedino hamsika dovesti ako bude povoljna cijena
ili ako nas blan preuzme gourcuffa
pa onda se tu ne slažemo, meni su ovi što imamo slabi, tj. okolnosti su takve, da bi bilo pametno uzeti jednog špica, Milito je u prvih 11,/ Etoo je trenutno sjenka sebe(hajde da kažemo da mu treba vremena još) ali ne zaboraviti da je afikanac, njihove kvalifikacije se igraju u drugim terminima, duga putovanja itd.,/ Pandev = sve preko 15 golova u sezoni je za njega fantazija , koristan igrač ali nije baš golgeter,/ Balotelli vrrrrlo nepouzdan igrač, nekad igra dobro nekad ne, i ko nam garantuje čak i da ne ode da neće razviti napad "ludice" poslije transfer roka, ovaj tim bi igrao bolje da nije bilo njegove drame??
eh onda saberite sve tekme za sljedeću sezonu (38+10+10+repke) i skontajte da može bit i ozljeda,kartona, itd. ja mislim da ima mjesta za još jednog špica ali pravog ne polu-rješenja.
i to je upravo to , tačno i vezni red može jedan ali vrijedan nadopuniti, ali sad smo na tom nivou , da ne možemo si dopustiti da uzmemo neku fulu, ili da takvi igraju za nas, JM to zna i napravio je malu čistku, sav višak trenutno ne igra kod nas, s tim da im se možda mogu pridružiti na izlazu quaresma i mario.
ja gledam jednu sezonu unaprijed i po tome govorim , da gledam 5 unaprijed rekao bih, sakho,bonucci,m.sissoko,etc
što se mene tiče za sljedeću sezonu samo da se riješimo ovih na posudbi ja bih bio zadovoljan, pre-zadovoljan, ostaviti lovu na stranu i onda zviz! Messi!
ili neko sličan 2012:D
Quaresma#7
17-05-2010, 21:17
hamsika i capela bismo mogli dovesti za 50m, i zavrsimo odmah sa transferima :)
capela cak mozemo u zamjenu za quaresmu, mlad je, imam osjecaj da bi odlicno igrao kod nas
Gde nadje Capela crni dera. Pa bolje Di Mariu, Silvu dovesti, Matu, Jesusa Navasa...
filip.sk
17-05-2010, 21:27
Hajde svi vi pametnjakovci dajte mi jedan tim u koj obojca napagaci imaju 20+ golova do sada u Serija A... Ako nadjete jedan takav tandem ja odma skacem u dunav :)
Vi zelite da Milito ima 25 golova, Eto'o 20, Baloteli 20, Pandev 20, Snajder 10, a da ne govorim i da ostilh igraca davaju golova, i onda bi mi imali 100+ u prvenstvo... MY DREAM IS TO FLY
http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=180686
kratki pregled desavanja vezanih za Inter...
-MM bi mogo odrjesit kesu da ostavi Josea i da mu ponudi novi pojacan ugovor
-jos jedan adut za ostanak Moua je Gerrard kojeg zelimo ( cijena 35 m )
-ako Mou odluci da ode,prvi na listi je Rafa Benitez,a nakon njega Miha :confused:
-od igraca takodje Tevez nam je zanimljiv
-dok sto se tice italijanskog trzista Ranocchia je skoro pa gotov,Bonucci isto tako blizu,dok interes postoji za Kolarova
Gde nadje Capela crni dera. Pa bolje Di Mariu, Silvu dovesti, Matu, Jesusa Navasa...
znam da nije nesto na manageru :D
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=19466 Capello u Inter ?
moggi je izjavio da ako mou ode u real da ce nama capello...a ako mou ostane onda ce capello u real
Dzon Dilindzer
17-05-2010, 23:02
Ma bolji nam je murinjo ,mladji je moze vise trcati na treningu :D :D
zasto capello nece vise biti selektor eng?
Grujinho
17-05-2010, 23:47
Ostavite se tih priča ljudi...Mourinho je rekao sam, da ništa nije gotovo...niti je imao kontakt sa realom, niti ne razmišlja o tome...rekao je da misli samo o Bayernu i da če nakon finala uzeti 2,3 dana odmora i razmisliti kako naprijed....a novinari če svašta pisati, jer to je njima posao...mislim neznam kako imate toliko živaca i volje, da svaki dan iste stvari čitate i još se mučite povezati sve te izmišljotine :)
a sta blan vise nije u igri?
Grujinho
17-05-2010, 23:54
preuzet če Francusku repku...
Dzon Dilindzer
17-05-2010, 23:55
a sta blan vise nije u igri?
Blan valjda preuzima Francusku posle svjetsog prvenstva.Tako sam negdje procito
glupost je dovesti napadaca......etoo je jos uvijek jedan od najboljih na svijetu....al jednostavno kod murinja ima dr zadatke....nije onaj klasicni napadac vec je to samo milito a ostali rade za nj.....slicno je bilo i sa ibrom....
milito ima vise slobode i naravno da zabija vise golova...zasto je mario zabio malo golova...pa koliko je uopste igrao heheheh
a pandev nikad nije ni bio klasicni napadac...uvijek je bio ofanzivni vezni, poluspic...
novac od transfera treba uloziti u igraca koji zna s loptom...veznjaka...
znam da ce u francusku, ali zar nije trebao u inter heh
treba skinut kapu Eto'o-u na ovome sto je uradio...realno covjek je najveca zvijezda u serie a...jedan od najboljih napadaca na svijetu i on je to sve ostavio po strani kako bi dao ono sto i kada treba klubu, a bez da je ikada rijec rekao protiv toga ..
a sto se napadaca tice..treba dovesti jednog samo u slucaju da nas dva napadaca napuste(pandev,smaradoteli,arna), inace nisu nam potrebni
Quaresma#7
18-05-2010, 00:17
znam da nije nesto na manageru :D
Pa nije ni u stvarnosti nešto :D
a sto se napadaca tice..treba dovesti jednog samo u slucaju da nas dva napadaca napuste(pandev,smaradoteli,arna), inace nisu nam potrebni
zasto bi nas pandev napustio
a arna 100%, pa si mogao slozenu recenicu napisati ovako - ako nas balotelli napusti, dovedemo novog :D
a citao sam negdje kao mozda da nas napusti...zato sam to rekao...mada ja ne bih volio da ode...
Grujinho
18-05-2010, 01:35
Ne treba aguero....zaboravili ste na Kerlona :D jel ovaj genij još naš igrač ili...?
Esquivel
18-05-2010, 01:41
Ja mislim da jeste,i da je na pozajmici u Ajax-u.
Grujinho
18-05-2010, 01:47
mislim da on neče opravdati očekivanja....ozljede su ga stisle, a momak nije ni dobro započeo sa profesionalnom karierom
ma on je propao nazalost, ni u ajaxu ne igra, vec je u rezervama..
ima 22 godine, a ko tamo ne zaigra do te godine, nece ni zaigrati heheh
ja ne znam ni ko je nama rekao da je on talenat, posto lik nije odigrao ni za cruzeiro 10 utakmica, zabio koji gol (1) i to je bilo to - nismo se valjda napalili samo zato sto je driblao kao stari ronaldinho
Dzon Dilindzer
18-05-2010, 11:33
Ma znate sta ljudi,ako cemo dovoditi napadaca trebalo bi uzeti Higuaina,on je pravo kvalitetan igrac (sto je i pokazo) snalazljiv je pravo i lako daje golove a Real bi ga dao jer on njima nije ZVIJEZDA
Hiddink cilj broj jedan ako ode Mou...a Blanc drugi...to ce se sve rijesit prije SP...ukoliko bi hiddink odbio da se moze pregovarat sa Blancom dok nije preuzeo repku fra.
mourinho
18-05-2010, 12:44
Hiddink cilj broj jedan ako ode Mou...a Blanc drugi...to ce se sve rijesit prije SP...ukoliko bi hiddink odbio da se moze pregovarat sa Blancom dok nije preuzeo repku fra.
Ovo mi se licno svidja, Hidink je fantastican takticar prije svega, pokazao je to za par mjeseci u chelsea prosle sezone i bio bi dostojna zamjena za Mourinha. Ipak se jos uvijek nadam da Mou nece otici, ali sanse su sve manje da ostane. Ona budala Moggi govori da ce Capelo biti naredni trener Intera. Iako budala, upucen je sigurno u desavanja. Meni se Capelo licno ne svidja (najvise zbog istorije sa jubeom), ali je vrhunski trener. Ako Jose ode, Hidink i on bili bi mi prvi tip.
mouova najveca greska je bila sto je odlucio napadati druge trenere
a italijani su kao i mi, ne daju na svoje, pa kad ti uvrijedis neke legende poput lippija i tamo jos neke di monace heheh.. nije dobro
drugo je engleska gdje je sve stvar marketinga..
Ukoliko Jose ode, a sve su prilike da hoce, ja bih Hiddinka ili Capella. To su mi jedina dva trenera dostojna da ga zamijene. Osim, ukoliko se gleda na duge staze, onda bih se okrenuo ka Allegriu.
Miha, po meni, za sad, ne. Ne bih bio ni previse odusevljen sa Benitezom, mada, s dozom rezerve ovo kazem, jer je ipak u pitanju vrsni strucnjak.
ja bih ancelottija :D trenera ljubicica, pa tek onda hiddinka (hoce li morati i italijanski da uci hehehe), izmedju capella i beniteza uvijek bih beniteza jer mi se ovaj prvi uvijek cinio jubentin
ma nek dovedu ciru :) ili susica da odmah dodju meho i zec :)
izgleda da MM najvise zeli Rafu Beniteza...ja njeg nikako ne bih volio,al vidjet cemo
Grujinho
18-05-2010, 14:26
Rafa Benitez je dobar trener...čovjek je osvojio Primeru sa Valenciom, sa Liverpoolom osvojio CL, jedino ove sezone su pali dosta....hebiga, prodali Xabija Alonsa, a kupili Aquilanija, koji je zatajio...pa onda još ako ti je torres ozlijeđen cijelu sezonu i u napadu imaš jednog N'Goga, ne možeš puno napraviti....
ako benitez dođe, sigurno dolazi i Gerrard, a nebi se branio ni Fernanda Torresa :D
Capello je klasa...uspjeh je pod njim zagarantovan....gde god je radio, radio je dobro, sa njim ne možemo pogriješit...
Hiddink dobar trener, bez dvojbe, ali neznam...nekako mi ne paše u Inter....ali možda griješim...
sve ostalo je loše...Mihajloviću svaka čast, ali iz Mourinha preči na Sinišu, bio bi šok :)...
Ali ponavljam, samo je jedan JOSE MOURINHO
slazem se u vezi beniteza, on bi znao dovesti spance, a takvih nam igraca nedostaje :)
meni hiddink nije los nimalo; ne znam - sa mihom bismo mozda mogli i pogoditi, ali..
Grujinho
18-05-2010, 14:41
nije loš hiddink, to sigurno...dobar je on trener, ali neznam...
capello je super...a nije ni benitez loš...doveo bi gerrarda....a svi znamo da benitez voli formaciju 4-2-3-1 koju on uporno igra u liverpoolu...
dakle....ZAMISLTE DA DOĐU SA NJIM MASCHERANO, GERRARD I TORRES hehehe....znam da nije moguče, ali eto malo maštam...
a i Huskin miljenik Silva bi mogao doči...kao što dera reče, benitez voli špance :)
gdje nesta motta gruji heheheeheheeeh, bolje ne dovodi mascija
ja bih jedino bio zadovoljan sa kapelom :) i mozda hidinkom...benitez mi je antipatican totalno...
hehe, svako ima svoje, kao i sto je meni capello antipatican :D
onda hiddink dodje svima kao pravo rijesenje heh
mourinho
18-05-2010, 15:05
Benitez je dobar trener, ali mu se nikako ne smije dati mogucnost da njegova bude zadnja vezano za transfere - to mu se i najvise zamjera, katastrofalan u transferima (bar u Liverpulu).
ma nema toga u interu, pa i jose se smirio, sjetite se kako je trgovao u che, sta god pozeli
ovde kaze daj mi carvalha, nasi mu dadnu lucia :D
Po meni, Hiddink je uz Mourinha najbolji trener svijeta. On se nikad nije bojao izazova... Uz njega, Capello je najveci. To su mi jedini treneri nivoa Josea.
Benitez je dobar, ali ne kao Holandjanin i Italijan. I da, ukoliko bi se odlucili za nekog mladjeg, nisam za Prandellia, Mihu, Zengu, itd, nego za Allegria. Eto, to je moje misljenje.
Nera imamo slicno misljenje,s tim sto ja samo mislim da je Capello najbolji uz Josea,pa onda Hiddink.a licno bih i ja volio da dodje Allegri ako ne dovedemo nekog od provjerenih strucnjaka...
http://www.dreamtransfers.com/2010/05/18/transfer-news-update/
arna u wolfe, dzeko?
InteristaSA
18-05-2010, 15:46
NEznam sto al mislim da bi SInisa bio dobro rijesenje iako tvrdim da treba tek da zasluzi priliku da vodi Inter!!al ovo sto je uradio sa Cataniom ove sezone je za respect!!napravio je ekipu koja nam je dala 3 gola i koja se igrala sa MIlanom ovi sretno izjednacili na 2-2..Hidink je samo vatrogasac..nije trener za kojeg se mozes uzdat da ce voditi Inter2-3 sezone..i nikako nebi volio da vidim Capella to je JUbentusovac i netrebaju nam takvi..benitez je ove sezone imao dosta pehova ozlijede Torresa.gerarda i svakako bi bio ime koje bi privuklo velik broj igraca.nebi bio los benitez al samo da uz uslov da ima savjetnika iz Intera sto se tice transefa da nefula kao u LIverpoolu:D.uz svo postovanje prema gosp Robertu Manciniju on nikad nebi mogao dovest Snajdera,Etoa..oni su dosli samo zbog MOu..
jesi siguran u ovo poslijednje
sneijder je protjeran iz reala, mi smo bili jedini ozbiljni
etoo isto tako, ibra je doveden, etoo je mogao da strajkuje gladju ili da predje u inter ;)
Dzon Dilindzer
18-05-2010, 15:58
Ne znam samo sto bi to bio bolji Alegri od Mihajlovica ili Prandelija,nije nista vise uradio nego Mihajlovic,a ovaj je vec bio u Interu,vec poznaje ljude i neke igrace iz kluba i zna kako stvari funkcionisu,a Prandeli je uradio vise od obojice i iskusniji je! A ja bi licno volio da dodje Gus
hmm, miha da vodi zanettija, to je malo :D
neka, kada zanetti zavrsi karijeru, ako ne odluci postati trener, onda dodje :D
da ne bude zabune, miha je do sada pokazao odlicne rezultate
Dino 1908
18-05-2010, 16:03
Mislim da je ipak bolje da se nađe neki iskusniji trener, najbolji primjer takvog tipa je svakako Hidink, Benitez ne bi bio los ali mislim da je Hidink ipak visa klasa u odnosu na Beniteza.
Dzon Dilindzer
18-05-2010, 16:07
Mislim da je ipak bolje da se nađe neki iskusniji trener, najbolji primjer takvog tipa je svakako Hidink, Benitez ne bi bio los ali mislim da je Hidink ipak visa klasa u odnosu na Beniteza.
upravo tako ;)
InteristaSA
18-05-2010, 16:08
jesi siguran u ovo poslijednje
sneijder je protjeran iz reala, mi smo bili jedini ozbiljni
etoo isto tako, ibra je doveden, etoo je mogao da strajkuje gladju ili da predje u inter ;)
Ma jest protjeran al on na pocetku nije htjeo da ide..sumnjam da bi dosao da MOu nije obavio koji poziv..a etoo je tolike godine igrao u spaniji i nije lako promjenitii sad sve drzavu kulturu i vjeruj mi MOu je isto imao dosta uticaja na njeg..
http://www.dreamtransfers.com/2010/05/18/transfer-news-update/
arna u wolfe, dzeko?
Pouzdano znam da su se nasi raspitivali za Dzeku, ali tesko cemo ga mi dovesti. Prije svega zbog onih izjava.
Ma jest protjeran al on na pocetku nije htjeo da ide..sumnjam da bi dosao da MOu nije obavio koji poziv..a etoo je tolike godine igrao u spaniji i nije lako promjenitii sad sve drzavu kulturu i vjeruj mi MOu je isto imao dosta uticaja na njeg..
cekaj, zpo tvom znaci da:
- mancini ne bi zvao sneijdera, a do sada je sve zvao, cak i suaza kada je prekinuo dogovor sa milanom (iako se zavrsilo lose po nas), sneijder bi zatim ostao u realu kao rezervni igrac jer u interu nema mourinha, iako su aktuelni prvaci italije i ciljaju na lp?
- etoo bi prekinuo cijeli transfer rekavsi da ne zeli u inter jer je nepoznat trener, ostao bi u barci gdje bi mu do kraja zivota laporta i ostali jebali nenu?
InteristaSA
18-05-2010, 16:29
cekaj, zpo tvom znaci da:
- mancini ne bi zvao sneijdera, a do sada je sve zvao, cak i suaza kada je prekinuo dogovor sa milanom (iako se zavrsilo lose po nas), sneijder bi zatim ostao u realu kao rezervni igrac jer u interu nema mourinha, iako su aktuelni prvaci italije i ciljaju na lp?
- etoo bi prekinuo cijeli transfer rekavsi da ne zeli u inter jer je nepoznat trener, ostao bi u barci gdje bi mu do kraja zivota laporta i ostali jebali nenu?
JOj tebe Dera..ne gov ja da nebi dosao da nema MOurinha..al gov ti da je bitan faktor mourinho bio sto je dosao i Snajder i Etoo et reci mi bili dosao Torres u Liverpool da nije bilo Beniteza?samo mi to odg!!
bi ako bi se klubovi dogovorili i njemu poslan dobar ugovor
to su profesionalci, a ne ono - necu ja u liverpool ja hocu u inter, necu ja kod ovog cike hocu kod cire
edit: odlican primjer - pellegrini i real ;)
Dzon Dilindzer
18-05-2010, 18:35
Manchester City And Arsenal In Battle To Sign Ł25 Million-Rated Bordeaux Talisman Yoann Gourcuff - Report
fakam im materesine
sta ces kad je nasim mrsko
filip.sk
18-05-2010, 18:53
Ma mislis da ce on otici vo Man City bez da priceka ponudu od Inter ili neki veci klub? Neee....
sta fali arsenalu, a man city ima sve ambicije da uskoro hara engleskom ligom
pa nista mu bolje nije ni u liverpoolu koji je u raspadu
filip.sk
18-05-2010, 19:14
Ma ne fali nista Arsenal, ali ne vjerujem da ce on odma sada otici u drugi klub, ima puno vremena, sad je Svetsko Prvenstvo, sigurno nece potpisati prije SP.. A vi hocete inter da jos od sada potpisuje igraca kao da je to najednostavnija stvar u svetu...
Quaresma#7
18-05-2010, 19:59
Manchester City And Arsenal In Battle To Sign Ł25 Million-Rated Bordeaux Talisman Yoann Gourcuff - Report
A naši drkaju kurac i čekaju dali če se Gerrard sjetiti da dodje u Inter.
A jeste zapeli za tog Gurkufa,sta je to on uradio ove sezone ? NISTA.prosle je bio stvarno dobar,al tad je bio i Bordo predobar.sad kad je Bordo los,ni on nij nesto posebno bio.nek ide gdje oce sto se mene tice,mislim da on nije klasa za Intera i ostalih najvecih klubova,mozda grijesim al ja imam takav dojam
A naši drkaju kurac i čekaju dali če se Gerrard sjetiti da dodje u Inter.
meni se svidja :D
jest vala seksipilan :sivi: - mogli bismo imati i mi svoju marketnicku zvijezdu, poput becksa :D
trenutno je cambi zaduzen za to :D a bio je figo :P
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:49 ----------
PS. sjetite se koliko nam je figo donosio lofe, i sad donosi jer je u Interu
one kratke uloge u filmovima, reklame itrttt itrttt
Quaresma#7
18-05-2010, 22:29
Još bio u Milanu pa da se jim onda rugamo :D
Ali stvarno bi ga bilo dobro uzeti jer more igrati svukuda u ofenzivnom vezom redu i sjajno bi se uklapali sa Sneijderom.
Balotelli#45
18-05-2010, 22:40
meni se svidja :D
gejcina :sivi:
evo meni sad iz rezije javili
Inter, da Israele arriva Maor Buzaglo
pa eto dera kresi manager vidi ko je ovaj
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
+ dajemo burdija i novac za juana (sta ovi hoce dvojac iz leverkusena haha)
ja bih im dao burdija nek ga vode :) nama Bonucci ili Ranocchia i mirna Bosna
burdisa gratis pokloniti romi, zbog pretrpljene traume ove godine hehe
dera kresi manager vidi ko je ovaj
? nisam ga kresao ima godina dana, a zadnji koji sam imao jeste CM08
ni nema ga na manageru, di njega izuku..
na wikipediji piše da je igrao za mlade juvea i lyona..22g
ako nije valjao 7plasiranom juveu, kako ce tek nama valjati :)
mourinho
19-05-2010, 12:34
Evo jedne dobre vijesti
Quaresma: "Useless to stay" (http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=60691)
---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
A evo i interesantne
Another post-Mourinho name is Rijkaard (http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=60664)
miha zamjena za murinja (koji vjerovatno tamo odlazi besplatno) koji odlazi u real zajedno s maiconom
Barcelona kupila Davida Villu za 45 miliona eura
Prema navodima medija, naredni cilj Barcelone je dovođenje kapitena Arsenala Cesca Fabregasa.
http://my.jetscreenshot.com/426/m_20100519-1c7o-472kb.jpg (http://my.jetscreenshot.com/426/20100519-1c7o-472kb)
Dzon Dilindzer
19-05-2010, 14:07
Treba mozda sacekati sa Quaresmom (ne prodavati ga) ako cemo mjenjati trenera,
Grujinho
19-05-2010, 14:09
da...još moramo dovesti nazad i Burdissa
Dzon Dilindzer
19-05-2010, 14:21
da...još moramo dovesti nazad i Burdissa
Njega ne moramo,on uopste nije pozeljan
Quaresma#7
19-05-2010, 14:38
Ja bi njega ubacio kao deo odštete za Aguera, jer ga je Atletico htio več par puta. Quaresma+30M€ i deal done. :D
Mou je rekao da bi Inter napustio samo u slucaju ponude Reala, ako ode, hvala mu na svemu, napravio je sjajan temelj za iduceg trenera. Jose Mourinho uno di noi!
A kako ce besplatno preci u Real ako s nama ima ugovor do 2012. (kad je smak svijeta, tako da ce on vjerovatno do kraja ostat s nama haha :D) ?
Dzone, pa kad Josea nije uspio, kako ce kog drugih.. Amantina ne bismo trebali ;)
Adi, navedi mi razliku izmedju Josea i Ibre, a vecina blati Ibru, ovog niko?!
dera opet ti uporedjujes trivelicu sa onim milanistom hehe
Dzone, pa kad Josea nije uspio, kako ce kog drugih.. Amantina ne bismo trebali ;)
Adi, navedi mi razliku izmedju Josea i Ibre, a vecina blati Ibru, ovog niko?!
Ja ne blatim Ibru, kad je odlazio cini mi se da sam isto napisao i njemu u stilu "Dovidjenja i hvala". Ali siguran sam u to da Mourinho kad ode nece nikad dati nijednu izjavu koja ce nas navijace Intera uvrijediti (kao sto to nije radio ni kad u osmini finala LP na racun Chelsea), a Ibra je odmah poletio pa rekao da ide osvajati trofeje tamo. Opet ga ne blatim jer sam svjestan sta je uradio za klub.
Nisi mozda ti, ali vecina radi, sorry, posto sam mislio da si jedan od njih.
Pa i Ibra je rekao kad je odlazio: Nadam se da cemo igrati jedni protiv drugih u finalima, i da ce bolji pobjediti. - iako smo ih izbacili ranije hehe, a zamisli tek da smo ih u finalima izbacili, plakao bi :D Pozelio je zatim svima sve najbolje u klubu, i rekao nama navijacima da ce mu Inter biti uvijek najdrazi u Italiji.
DenchiNL
19-05-2010, 21:22
ma ne znam što dramite bezze , neće ovaj naš jose nikud, nego je namazan malo više, pa zna kad treba plakat za novi ugovor, kakav real niđe veze, treba mu pola tima da kupi i da se hrva s barcom , nije on glup lik sekunde, vidjećete, uzeće 6 titula ove sezone , ne bi to propustio nema šanse, svjetsko prvenstvo za klubove nije igrao još, i dobiće ono što traži od MM, ugovor i igrača kojeg hoće na ljeto jbt zaradićemo 170 mil od CL, i + TV prava ma extra , jedva čekam
mourinho
19-05-2010, 21:24
Kolarov rejects Real bid (footbalpress.net)
Half Europe want Aleksandar Kolarov (25). The defender of Lazio is observed by several greatest teams: Chelsea, Juventus, Bayern Munich and above all Real Madrid and Inter. The chairman of Merengues would be disposed to offer 18-20 million euros for the Serbian winger, but the problem is that Kolarov wants only Inter. The Italian club offer but 10 millions.
Ako je tako svaka mu cast, vrata su mu sirom otvorena sto se mene tice!
isto tako sto se tice i mene ..samo nek ponuda ostane ista
Balotelli#45
19-05-2010, 22:52
Nisi mozda ti, ali vecina radi, sorry, posto sam mislio da si jedan od njih.
Pa i Ibra je rekao kad je odlazio: Nadam se da cemo igrati jedni protiv drugih u finalima, i da ce bolji pobjediti. - iako smo ih izbacili ranije hehe, a zamisli tek da smo ih u finalima izbacili, plakao bi :D Pozelio je zatim svima sve najbolje u klubu, i rekao nama navijacima da ce mu Inter biti uvijek najdrazi u Italiji.
poderacemo ih na Camp Nou :sivi: on i pique kad su jeli govna pred utakmicu ;)
Dzon Dilindzer
20-05-2010, 00:19
Barcelona To Blow Manchester United, Arsenal & Chelsea Out Of The Water With Ł25m Bid For Eden Hazard - Report
Zar je ovaj tako dobar?
Znam da smo ga i mi nekad ranije pokusavali dovesti.....
Necu objasanjavati novima, kako i sto ,stari clanovi vec znaju. Moji izvori kazu da je Miguel Veloso blizu da obuce Interov dres :D
EDIT: Benitez izgleda ostaje u Looserpoolu, dok 9-ku Barce trazi Wenger, ali tesko da ga moze priustiti.
zar si opet poceo nera...:D
kako bi ibra dobro dosao arsenalu, upravo to im i fali :)
mada bi im pametnije zbog wage bilo da dovedu dzeku
a vec se prica da ce akinfeev preci, ta dva transfera i biti ce ultra jaki ;)
Esquivel
20-05-2010, 00:45
Barcelona To Blow Manchester United, Arsenal & Chelsea Out Of The Water With Ł25m Bid For Eden Hazard - Report
Zar je ovaj tako dobar?
Znam da smo ga i mi nekad ranije pokusavali dovesti.....
Filip i ja smo pricali od Hazardu,jako dobar mladi igrac.
mourinho
20-05-2010, 11:18
Moratti has chosen Mihajlovic (footballpress.net, corriere dello sport)
Il Corriere dello Sport has no doubts. Massimo Moratti has chosen the after Mourinho. Sinisa Mihajlovic would be the favourite one and could be the next manager of Inter. Seems to be ended the rumors about Capello, Benitez, Mazzarri and Hiddink.
ado_inter
20-05-2010, 11:54
e jbg nemam nista protiv sinise al fakat on nije barem za sad neko rjesenje za nas klub treba mu jos dosta do vodi slabije klubove
Šef stručnog štaba engleskog premijerligaša Liverpoola Rafael Benitez izjavio je da je njegova budućnost na Anfield Roudu, ali to nije mogao da kaže i za svog najboljeg igrača Fernanda Torresa
Ado525INTER
20-05-2010, 13:32
Slazem se imenjace od A do Z ...
mourinho
20-05-2010, 14:04
I ja takodje. Volim Mihu, ali bi trebalo da se izbrusi u nekom od osrednjih klubova, pa onda kod nas. Npr. Samp bi bila idealna za njega, ali vidjecemo, nije Mou jos otisao, a kad ce ne znamo.
miha jos nije ni za zvezdu :D
Inter boy
20-05-2010, 15:33
Pa Moratti umjesto da nađe kvalitetnu zamjenu za Mou u vidu provjerenog i iskusnog trenera on gura Mihajlovica za njegovog nasljednika = katastrofa. Vidjeli smo da ti eksperimenti u Italiji ne donose rezultate (Leonardo i Ferrara). Ako vec gubimo najboljeg trenera na svijetu pa bilo bi realno da ga nasljedi jedno veliko ime (Benitez,Hidink,Prandeli,...itd.) ljudi sa iskustvom vođenja velike ekipe a ne čovjek koji je vodio Bolognu i Cataniau. a mi se smijemo Jubentusu za Del neria ....
mourinho
20-05-2010, 16:26
Ne mora sigurno znaciti da ce biti katastrofa. Sa Leonardom se ne moze porediti, jer Leonardo nije vodio niti jedan tim prije Milana. Takodje, po meni Leonardo nije neuspjesan ove sezone - napravio je dobar rezultat sa sranjem od tima. Isto tako Miha ima mnogo jaci autoritet od Leonarda i Ferrare, te je ipak trenirao nekoliko manjih klubova, a bio je pomocnik Manciniju na klupi Intera, tako da vjerovatno zna ponesto o tom poslu pa samim tim i ne mora biti katastrofa pogotovo ako se uzme u obzir da poznaje veliki broj igraca kao i kvalitet samog tima i njihova uigranost. Ovakav Inter bih i ja doveo medju prve tri pozicije na tabeli, a nisam odigrao ni jednu fudbalsku igricu zadnjih 5 godina, a pogotovo nisam trenirao :)
Pored ovog, ja opet ponavljam da bi samom Mihi bilo bolje da trenira osrednju ekipu poput Sampa ili Lacija, te da stekne jos iskustva. E sad, sta ce biti vidjecemo, hoce li Mou uopste otici, i ako ode ko ce ga naslijediti. treba uzeti u obzir i mogucnost dovodjenja top trenera pogotovo zbog njihovih ugovornih obaveza....
Esquivel
20-05-2010, 16:34
Prva trojica igrača na listi želja Portugalca su tandem iz Intera i srpski levi bek. Murinjo smatra da bi Kolarov zapalio Španiju svojom levicom.
Portugalski stručnjak je navodno u analizi tima bokove označio kao slabe tačke i sa Maikonom i Kolarovim bi dobio ono što želi. Srbin ima sjajan prekid i veoma je opasan u napadu što bi bio kvalitet više Reala.
U slučaju da Perez ispuni ove želje, Ramos bi bio premešten u srce odbrane, gde bi formirao neprobojni blok sa Pepeom.
Uz pomenutu dvojicu, Kolarova i Maikona, kao čoveka od poverenja, "Posebni" vidi Milita jer mu je potreba klasičan centarfor, umesto Iguaina i Benzeme.
Murinjo ne bi imao ništa protiv da stigne i Danijele De Rosi koji je realnija meta od Džerarda ili Lamparda.
Španski list je sastavio listu mogućih pojačanja, bez obzira da li Murinjo stigne na "Bernabeu". Kolarov je meta u svakom slučaju, tu su mlade zvezde Benfike Di Marija i Koentrao, kao i Danijele De Rosi iz Rome.
Tim bi, smatraju upućeni trebalo da izgleda ovako
Kasiljas
Maikon, Pepe, Ramos, Kolarov
De Rosi, Alonso, Las Dijara
Kaka, Ronaldo, Milito
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.