PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

Quaresma#7
03-05-2010, 15:47
Slažem se sa Grujinhom. Ove godine če Interu kapniti puno para od CL. Još kad prodaju igrače naše koji nam smetaju onda komotno moremo prosuti pare na jednog Aguera.
Ali i ja bi definitivno uzeo radije Kolarova jer su gotovo isti samo kilaža je razlika. I još ostane para za Kačara :D

Q ide za Velosa, Coutinho dolazi več tako i Hamšika neka upecaju i još jednog Ranocchiu i Maria Fernandesa i mirna bosna.

Il Trattore
03-05-2010, 16:33
Ja bi vise volija da dovedemo Zaratea od Aguera,jer je vec naviknut na talijanski nogomet,a kvaliteta im je skoro ista,ako Veloso dolazi umisto Q to je isto odlicno i dovest Ranocchiu i Bonuccia,jer nam trebaju mlada lica u obrani,i jos Hamsika u vezni red.Uf kakva bi to ekipa bila iz snova,idealan spoj mladosti i iskustva,i zaboravia san jos vratit biabianya sa posudbe
A out bi po meni bili:Q,Mancini,Balavi,Suazo,Obina,Jimenez,Muntari, Stanković
Ako se na trzistu moze uzet jos koji mladi perspektivni igrac za neke ne velike pare to svakako.Ovo bi po meni bija idealan mercato

Il Mago
03-05-2010, 16:42
Stankovic out ??? nema sanse,Deki ce s nama ostat jos duugo godina...a Hamsik,Ranocchia i neki napadac da zamjeni balonju bi bili idealni i po meni

Il Trattore
03-05-2010, 16:47
Ma i meni je drag jer je sa nama vec dugi niz godina,samo kad bi osta ja mislin da nebi ima misto u pocetnom sastavu nego bi vise ulazia sa klupe,jos pogotovo ako bi doveli Hamsika i Velosa,a neznan koliko bi se zadovoljia s takvom ulogom

Il Mago
03-05-2010, 16:49
pa zato i ja govorim da ostaje,jer je tu vec dugo...a ni ove sezone nije najstandardniji,polako u godine ulazi ali sigurno ne bi trebao otic jer je pravi interista a i dobar igrac.al i iduce sezone ce on imat vaznu ulogu,jer Mou voli takve igrace koji puno trce i bore se za ekipu

Huska
03-05-2010, 16:53
ako niste znali za transfere u sljedecem prelaznom je odobreno 20 mil...sad ne znam dali ce se koristit pare od LP da se poveca ova suma ili ce sve u kasu kluba...

Il Mago
03-05-2010, 16:56
e vidio sam i ja to za 20 miliona,i ne bi me zacudilo da sad i ne potrosimo previse para jer je MM vidio da s ovom ekipom mozemo bit medju najboljim...al ja ipak ocekujem jedno super pojacanje :D

adointer
03-05-2010, 17:14
daj boze da za 20 miliona dovedemo igracinu....sad ljudi pretjeruju sa ciframa.... Jedan Miske "vrijedi" 20 miliona (iako on kaze da ne bi dao te pare za sebe)...a da ne pricamo dalje....:D :D

Esquivel
03-05-2010, 17:16
Sto se tice Stankovica on ce ostati sa nama,nadam se.Trebamo dovesti Hamsika,i mozda nekog defendera,napadaca imamo:)

Grujinho
03-05-2010, 17:50
sa malo pameti može se i za 20m€ dobro pojačati ekipu...20m€ + prodaja igrača raznoraznih (ako bi recimo samo balotellija prodali barem za 20, pa onda još quaresma i ostali).....mogli bi komotno skupiti u najmanju ruku 50m€...a za 50 m€ možeš dobiti dva ekstra igrača...više nam i ne treba...riješiti se viška igrača, i pojačati odbranu i vezu..

dera
03-05-2010, 17:57
zaboravljate ko je vlasnik kluba
to su pare koje klub moze da priusti, a drugo su vanredni prihodi :D
ali sto kaze gruji, nema ni potrebe..

adiK
03-05-2010, 17:59
Slazem se s tobom Grujinho, osim u jednom, a to je da treba pojacati samo odbranu i vezu. Treba vidjeti koje cemo igrace prodati, jer ako Marija prodamo, tesko da cemo moci igrati 4-3-3, formaciju koja nam je donijela dosta uspjeha u LP, jer onda na klupi nemas nijednog igraca koji moze igrati u napadu (ne racunam ni Q-a koji ide garant, a i ne znam koja bi korist od njega bila). Dakle, ako Marija prodamo, trebali bismo kupiti jedno krilo ili napadaca, pored obaveznog pojacavanja odbrane ;) a u vezi vjerujem da dolazi Veloso tako da...uh ma ni sam ne znam sta sve napisah, bice zanimljivo ljeto xD

Blue NiggaZ
03-05-2010, 18:37
Spominje se zamjena MArio-Tevez...

LiGad
03-05-2010, 19:50
Najvaznije je rijesiti se sto vise ovih igraca po pozajmicama ..
Od njih nemamo koristi a cijena im pada svake godine ..
Napravit jednu finu cistku ..
A sto se tice pojacanja najbolje je cekati ..uvijek ispane neki vrhunski igrac koji je nezadovoljan, koji nece da produzi ugovor itd.
Naravno ..posebno pratiti i obratiti paznju na Real :D

filip.sk
03-05-2010, 19:51
Stankovic nemoze vise igrati ispocetka, nema snage vise, nije to sto je bio...
Veloso? Ma to je rizik-transfer, nezna se kako ce ispasti, i dal ce igrati na visoko nivo, a i vec imamo dobri igraci na tu poziciju(mislim da igra na isto mesto kao i Cambi i Javer)...
Dolazi Coutinho, mozda i jos Hamsik bi bio super.... 1 napadac nama treba obavezno, i jos jedan bek...
onda bi bilo ovako: santon/novi levi bek.... maicon(zanetti)... u sredini: zanetti, cambi, coutinho, hamsik :D, motta, stankovic... u napad eto,milito,pandev, i jos jedan iskusan i destro :)

Quaresma#7
03-05-2010, 20:26
Kačara uzeti. On igra sve od napadača do stopera i problem rešen :sivi:

verma_interista
03-05-2010, 20:50
Ja mislim da nam neke pretjerane promjene nisu neophodne ,imamo dobru ekipu ,kompaktnu ,sa glavom ,i repom...doci ce Coutinho ,mozda jedan mladji stoper ,i to je to...nema potrebe mijenjati puno ,kad ,i ako ode Mario nema potrebe da kupujemo bilo koga ,tu su i Pandev ,Milito ,Et'o ,i Arnautovicu malo vise sanse dat'..
Ovu pricu oko Kolarova ne kontam ,za cega ce nam ,tu je i Santon ,i Zannetti ako zatreba na toj poziciji ,a i Chivu ,jos jedan igrac na toj poziciji je previse.
Ja ne mislim da ce se puno kupovati u narednom prelaznom roku ,mada bi se MM mogao pocastiti nekim svemircem ,ne samo sebe ,nego i nas :D.

dera
03-05-2010, 21:51
jao ovaj ribery je pravi sugo od igraca, gori od ibre, cijelu sezonu govori kako zeli igrati za barcu ili real, a gledaj bayerna u finalima LP ccc
i mi se zalimo za marija, a ovaj papak umjesto da prica o finalima, on prica o francuskoj
http://www.sportalica.net/nogomet/Ribery_opet_trazi_transfer-6473

otvoriti 4 oci koga dovodimo

PazzaInterista
03-05-2010, 22:08
Pa kako ce igrat u LP kad je dobio crveni??

dera
03-05-2010, 22:09
kazem njegov klub, ne zanima me hoce li igrati

hulle
03-05-2010, 22:26
jao ovaj ribery je pravi sugo od igraca, gori od ibre, cijelu sezonu govori kako zeli igrati za barcu ili real, a gledaj bayerna u finalima LP ccc
i mi se zalimo za marija, a ovaj papak umjesto da prica o finalima, on prica o francuskoj
http://www.sportalica.net/nogomet/Ribery_opet_trazi_transfer-6473

otvoriti 4 oci koga dovodimo

on je rekao odmah na pocetku sezone da ce otici iz bayerna ako mu bayern ne ponudi novi ugovor i on se drzi toga...to je postenje...drzi se onog sto je rekao...nema veze hoce li bayern osvojiti sve moguce trofeje on je rekao da ce otici a ne kao neki ode pa kad vidi da je ekipa dobra ostaje...

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Inter dream of Gerrard and Torres

http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=178427

PazzaInterista
03-05-2010, 22:27
ja komenitram ovo

Ribery bez imalo stida trazi novi klub, nije mu dovoljno ni igrati u finalima Lige prvaka..

hulle
03-05-2010, 22:29
Calciomercato Inter, esclusivo agente Douglas: "C'č un'italiana..."

http://www.calciomercato.it/news/79622/Calciomercato-Inter-esclusivo-agente-Douglas-Ce-unitaliana.html

InteristaSA
03-05-2010, 22:35
Mislim da nam radikalne nek promjene nisu potrebne vidim pisete hocete po 5 novih igraca..koji ce nam K.Stankovic je igracina i nigdje on nece ici..i moze on igrati jos dugo kod nas..Veloso je igracina..gledao sam ga vise puta..Jak ima bombu u nogama..jos mlad..ja sam za njegov dolazak..a ostale neke da popune samo broj,da prave guzvu na treningu..ti netrebaju..trebaju samo prvoklasni igraci-iako to Veloso nije..ima potencijala..Mou ce to srediti..Svi vide i Mou da nam treba klasicni lijevi bek..Chivu je bio i ostace stoper..nema navike koje ima pravi bek.Santon je mlad i treba jos da podere guzove da ima mjesto u prvih 11..Da nepisem koga bi doveo da se ja pitam..suticu da mi opet ne proglase igraca Pokemonom..:D:D

dera
03-05-2010, 22:39
ribery je obecao zeni na vjencanju da je nece varati, pa jel se drzi onog sto je rekao, hulls?
ovog igraca, kao bellamyja, robinha, teveza, nikad ne bih volio vidjeti u ekipi

esteban
03-05-2010, 23:02
Licno bih volio Ceska da kupimo prije Gerrarda samo zbog godina i ako je Stivi institucija fudbala i otplatili bi ga brzo samo za dresove(odlicna alternativa njima dvojici bi bio Hamsic i opet svi zadovoljnji )a sto se tice pojacanja u spic ako podje Mario samo cu reci Torres..uffffffffffff

Nera
03-05-2010, 23:16
Po meni, idealna pojacanja su: Kolarov, Cesc, Ranocchia (ili Bonucci) uz ostanak Maria... Naravno, vec su dosli Coutinho i Castelazzi, i onda samo napraviti cistku. Out: Toldone, Orlandoni, Matrix (mozda i Cordoba), Sulley i Q.

Huska
03-05-2010, 23:19
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=18535

sve je tu...slazem se sa nerom u vezi pojacanja samo bih se ja rijesio smradotelia(to pod obavezno) i doveo Silvu :D

buljoo
03-05-2010, 23:20
treba polako mlade dovodit, jer nam je prosjek godina u momčadi oko 30, da nam se nebi dogodila situacija ko u bilanu.

pogotovo obrana

zanetti 36
materazzi 36
cordoba 33
samuel 32
lucio 31
chivu 29
maicon 28

PazzaInterista
03-05-2010, 23:54
Mozak ekipe :)

filip.sk
04-05-2010, 00:06
Ma odbrana bi trebala uvjek biti od 26-31 godina, tada igraci su najzrelii i iskunii... ne treba nama nekoi 20godisan klinac koi ce ga cuvati Torres il Drogba... da su bili te klince, ispali bi od Chelsea sigurno...

adiK
04-05-2010, 01:07
Ja mislim da nam neke pretjerane promjene nisu neophodne ,imamo dobru ekipu ,kompaktnu ,sa glavom ,i repom...doci ce Coutinho ,mozda jedan mladji stoper ,i to je to...nema potrebe mijenjati puno ,kad ,i ako ode Mario nema potrebe da kupujemo bilo koga ,tu su i Pandev ,Milito ,Et'o ,i Arnautovicu malo vise sanse dat'..
Ovu pricu oko Kolarova ne kontam ,za cega ce nam ,tu je i Santon ,i Zannetti ako zatreba na toj poziciji ,a i Chivu ,jos jedan igrac na toj poziciji je previse.
Ja ne mislim da ce se puno kupovati u narednom prelaznom roku ,mada bi se MM mogao pocastiti nekim svemircem ,ne samo sebe ,nego i nas :D.
Arna se vraca u Twente ;)

buljoo
04-05-2010, 07:51
Ma odbrana bi trebala uvjek biti od 26-31 godina, tada igraci su najzrelii i iskunii... ne treba nama nekoi 20godisan klinac koi ce ga cuvati Torres il Drogba... da su bili te klince, ispali bi od Chelsea sigurno...

igrat će ova obrana i slijedeće sezone.
samo treba polako klupu pomladit. za budućnost.

PazzaInterista
04-05-2010, 12:12
Treba malo obranu zamjenit ali nek budeju oni malo stariji to nema veze treba bit iskustva al fora je it da se nadze koji višlji branic tak da moze bit i u skoku dobar :)

LiGad
04-05-2010, 15:58
vidic i fabregas ..nista vise :)

dera
04-05-2010, 16:00
u pravu si buljoo, ja ne bih dirao glavne stopere jos, neka ih i iducu sezonu, sto znaci - ne dovoditi igrace koji bi se ljutili ako nisu prvi tim - pepe, vidic itd.

LiGad
04-05-2010, 16:10
dera ..svi oni mogu biti prvi tim
uvijek se desi povreda, kartoni, rotacija igraca ..mogu sva 3 imati dovoljno nastupa i ne sjediti na klupi

dera
04-05-2010, 16:46
jarane moj, vidic zeli betoniran prvi sastav, a imati nekog od trenutne dvojice na klupi je pravo kretenski
pepe se moze uzeti jeftino, znamo kako dobro poslujemo sa njima i kako su igraci dobri koje god uzmemo... eto njemu dajem zeleno, vidic za sada ne treba

Il Mago
04-05-2010, 17:01
Najbolje bi bilo na ljeto isposlovat sta se Realom,nek nam daju Pepea i Benzemu,mi cemo njima balonju i pare...i svi sretni zadovoljni i jos dovedemo Hamsika i nekog mladog i mercato iz snova...

Esquivel
04-05-2010, 17:13
Inter daje Balotelija za Teveza

Uprava Intera je spremna da se odrekne mladog talenta kako bi tim ojačala za iskusnijeg Argentinca.
http://www.sportske.net/text_images/201004/baloteli13551020100424041805.jpgKako prenose razni mediji, uprava Intera sprema primamljivu ponudu za ekipu Mančester Sitija.
Naime, oni planiraju da iskoriste mladog ali talentovanog Balotelija, kako bi doveli u tim Karlosa Teveza.
U Interu su upoznati sa problemima koje Tevez ima sa Manćinijem, tako da postoji verovatnoća da bi Argentinac poželeo da promeni sredinu.
A da transfer bude još izgledniji, pobrinuo se Manćini, koji je još ranije izjavio da bi voleo da ponovo radi sa Balotelijem.

dera
04-05-2010, 17:15
ne ne ne ne, a ovo za real - dat ce nam povoljnije jer smo izbacili barcu :D

Esquivel
04-05-2010, 17:22
ne ne ne ne, a ovo za real - dat ce nam povoljnije jer smo izbacili barcu :D
Moze i real daju nam ramosa i benzemu,a mi njima jos malo kesa:D

Huska
04-05-2010, 17:52
cuj ramosa...nebi tog lika u Interu kada bi ga dzaba dali...a vi oceigledo ne shvatate da benzema nece iz reala...cojk prodaje dresove, a to glavni cilj pereza...ali zato ce higuain skoro sigurno napustit real(suprotno od benzeme)...jer mu ugovor istice sljedece sezone, a ne zeli da produzi novi jer trazi primanja kao i benzema...sto nece dobiti...

ja bih iz reala samo higuaina...bio bi sjajna zamjena za smradotelia,moze igrati od krila pa do centralnog napadaca,a taj na tip igraca treba...a moglo bi ga se dovesti za sicu...

Il Mago
04-05-2010, 17:57
ne galami Huska,moze i Higuain nije frka :D

Huska
04-05-2010, 18:03
normalno da nije frka :D...postat cu gori od quaresme...ali ovo bi pomeni bio jos jedan mercato iz snova:Silva, Higuain, Veloso/Hamsik i Bonucci...svjeza mlada krv...rijesis se trivele,smradotelia i muntaria i to je to...i naravno ne vracat one kante sa posudbi :D

hulle
04-05-2010, 18:03
Inter daje Balotelija za Teveza

Uprava Intera je spremna da se odrekne mladog talenta kako bi tim ojačala za iskusnijeg Argentinca.
http://www.sportske.net/text_images/201004/baloteli13551020100424041805.jpgKako prenose razni mediji, uprava Intera sprema primamljivu ponudu za ekipu Mančester Sitija.
Naime, oni planiraju da iskoriste mladog ali talentovanog Balotelija, kako bi doveli u tim Karlosa Teveza.
U Interu su upoznati sa problemima koje Tevez ima sa Manćinijem, tako da postoji verovatnoća da bi Argentinac poželeo da promeni sredinu.
A da transfer bude još izgledniji, pobrinuo se Manćini, koji je još ranije izjavio da bi voleo da ponovo radi sa Balotelijem.

nemam nista protiv da se rijesimo maria ...samo zbog njegovog ponasanja....ali dovesti teveza koji je jos gori od maria po ponasanju jos 7g stariji....stvarno to samo nasa uprava moze:D

Il Mago
04-05-2010, 18:07
normalno da nije frka :D...postat cu gori od quaresme...ali ovo bi pomeni bio jos jedan mercato iz snova:Silva, Higuain, Veloso/Hamsik i Bonucci...svjeza mlada krv...rijesis se trivele,smradotelia i muntaria i to je to...i naravno ne vracat one kante sa posudbi :D

Sve se slazem osim za Velosa,prije bi Hamsika,Montoliva pa cak i Aquilania prije njega...a Silva je tvoj Kacar. :D

Esquivel
04-05-2010, 18:21
Tores i Tevez prioriteti Intera ovoga leta

Uprava Milana ima za cilj da angažuje dva od vodećih strelaca Premijer Lige.
http://www.sportske.net/text_images/201004/tores-veca12745220100404123415.jpgPored pomenutog Teveza, za koga je uprava Intera spremna da se odrekne mladog Balotelija, pojavila se priča da Masimo Morati u svom timu želi sjajnog španskog igrača.
Prema pisanju raznih tabloida, Morati je spreman da izdvoji oko 70 miliona funti kako bi u svoj tim doveo igrača kome se oduvek divio, Fernanda Toresa.
Kako je situacija u ekipi Liverpula sve napetija i s obzirom da ona nije uspela da obezbedi učešće u Ligi Šampiona, ovaj transfer i nije neostvariv.
Naime, Tores je i ranije ove sezone naglasio da u sledećoj sezoni želi da nastupa u najelitnijem evropskom takmičenju, što bi, u ovom trenutku, značilo gotovo njegov siguran odlazak sa Enfilda.
Međutim, kako najavljuju u ekipi Liverpula, pred njima je sezona povratka u vrh evropskog fudbala, što bi značilo da će doći do velikih promena u timu sa Enfilda, pa bi to ipak moglo da natera Španca da ostane bar još jednu sezonu.

dera
04-05-2010, 18:26
sad pocinju fleske :D

Grujinho
04-05-2010, 18:35
gluposti...napadače kao prvo uopšte ne trebamo...jedino ako ode balotelli, nebi se branio novog napadača...ali sada ove gluposti da želimo i Torresa i Teveza su sranje...a milito i etoo če na klupu verovatno....

buljoo
04-05-2010, 18:44
što će nama torres, pored milita?
ili ovi središnji vezni, to nama uopće ne treba.

po meni je potreban samo igrač koji bi po strani probijao..
recimo huski bi silvu doveo:D

i obrambenog, Ranocchia, i to je to.

dera
04-05-2010, 18:45
dobro, za torresa bi brate nastimao taktiku samo da dodje, lik je ono
ali kao i stoperi, ni napadaci nam trenutno ne trebaju, sto ne znaci da ne moze doci za par sezona kad ode milito

buljoo
04-05-2010, 18:47
dobro, za torresa bi brate nastimao taktiku samo da dodje, lik je ono
ali kao i stoperi, ni napadaci nam trenutno ne trebaju, sto ne znaci da ne moze doci za par sezona kad ode milito

igrali bi 4-2-4:D

dera
04-05-2010, 18:50
ma 3 napadaca, pandev joker :)

Huska
04-05-2010, 19:24
moze i otici napadac, ali dovedes Silvu i rijesis sve probleme :D...i eventualno pokupit Higuaina na ljeto, ako ode smradoteli(a nadam se da hoce)

dera
04-05-2010, 19:26
al si ti navalio na higija, eto ti raul hebo te on :D
dovedi ibisevica :P lahko je njemu kad cristiano i kaka dodaju

hulle
04-05-2010, 19:26
ma pustite se vi tih imena..ja ocekujem da dodje Toulalan hahaha

Balotelli#45
04-05-2010, 22:16
de ga izvuce :sivi:
ma ja bi doveo nekog mladog stopera ranocchia/bonucci/zapata/crisito..... Velosa,mozda Hamsika uz njega i jedno dobro krilo ili spica ako ode Mario sto se nadam nece desiti,npr. Torres,Lavezzi,aj Silvu :D,Zarate ili sl. nekog ko moze da probije krilni napadac i to je to nedira se puno a prodao bi ove panjeve sto su na pozajmicama vratio biabianya i coutinha,i resio se Quaresme (mada moze jos jedna sezona mozda explodira :D ) Materazzi Cordoba penzija isto kao i toldo i Orlandoni,Krhin i ovi mladi i Destro sa njima poslao bi ih na pozajmice,a Arnauta bi otkupio to je po meni najjaci mercato :D

ali vec vidim za koji dan sa kim ce nas povezivati : braca Diarra,Moussa Sissoko,Lukaku sve crnci I defanzivni vezni mzd i Vieiru vratimo :sivi:

hulle
04-05-2010, 23:44
@b45

sto? pa zamisli samo kad navijaci pocnu da pjevaju

tulalalalalalallalalalalalalalalalalalalalalalalal alalalalalallaalalaallalalalalalalalalalalla itd :)

Blue NiggaZ
05-05-2010, 01:04
Torres u inter ? ccc nikada...
ne treba nam napadac...

verma_interista
05-05-2010, 02:41
David SIlva plafon plafona ,iza napadaca ,uf ,mogao bi i sa Sneijderom igrati ,jer Wesley i jest centralni vezni ,samo sto kod nas igra OMF,i uz Davida bi mljeli sve ,kakav bi to napad bio..Et'o-Milito ,iza njih Silva-Sneijder ,iza Motta ,i Cambi da to sve iza prikrpe :D...drama!
Pored njega jednog mladjeg stopera ,i to je to!

ivan019
05-05-2010, 02:47
cesar
maicon,lucio,samuel,zanetti
motta,cambiaso,sneider
silva
eto, milito

imal ko jaci :P

Esquivel
05-05-2010, 02:53
Mladi napadač Hajduka Marko Livaja (16) blizu je prelaska u milanski Inter. ‘Nerazzurri’ Livaju prate već godinu i pol. Hajduk će dobiti oko 350.000 €
Nadareni napadač Hajduka Marko Livaja na korak je do transfera u Inter iz Milana, koji već godinu i pol dana prati njegov napredak i samo je pitanje dana kad će Livaja potpisati ugovor i postati član višestrukog prvaka Italije. Prepreke za transfer ne postoje, jer Livaja nema profesionalni ugovor s Hajdukom. Za splitski klub veže ga tek stipendijski ugovor do 30. lipnja ove godine. Hajduk mu je planirao na ljeto ponuditi profesionalni ugovor, no čini se da su zakasnili. Nakon što su na Poljudu čuli za interes Intera za njihova mladog napadača, na brzinu se sastalo najuže vodstvo kluba i hitno sastavilo prijedlog ugovora, gotovo identičan onome koji nudi Inter, no Livaja ga ne želi potpisati. Hajduk se bori rukama i nogama da ga zadrže, ali problem je u tome što se momak ne vidi u Hajduku. Zimus je bio na pripremama prve momčadi, a onda su ga ponovno gurnuli u drugi plan.
- Osjeća da mu ne vjeruju i da neće dobiti priliku za dokazivanje i zato će sigurno prihvatiti ponudu iz Milana – otkrio nam je blizak prijatelj obitelji Livaja.
Livaja je ponikao u Omladincu iz Vranjica. S 14.5 godina je s posebnom liječničkom dozvolom nastupio za prvu momčad, gdje su ga ¨snimili¨ skauti Dinama. Braća Mamić osobno su mu u obiteljski dom donijeli ugovor, no reagirao je Hajduk i Livaja je ipak ostao u Splitu. Dvije godine dokazivanja bile su mu dovoljne da postane najbolji strijelac kadetske i juniorske momčadi
Livaja je blizu Intera
Hajduka, te nezamjenjiv član mlađih reprezentativnih selekcija. Skauti Intera pratili su ga dugo, na turnirima i utakmicama kako Hajduka, tako i reprezentacije. Ukoliko se dogovorno realizira transfer Marka Livaje iz Hajduka u Inter, bijeli će dobiti oko 350.000 eura odštete, koliko nudi Inter. No ukoliko ne pristanu, po propisima UEFA-e, Hajduku će pripasti tek 180.000 eura, po 90.000 za svaku sezonu koju je Livaja proveo u klubu, od čega će dio otići njegovom matičnom klubu Omladincu iz Vranjica. Talentirani napadač Hajduka za mlađe reprezentativne uzraste postigao je 17 golova u 34 nastupa. Igrao je za sve selekcije od U-15 do U-18, a imao je i ponude Lazia, Napolija, Intera…http://www.interusrcu.com/wp-content/uploads//2010/05/livajahajduk.jpg

---------- Post added at 01:53 ---------- Previous post was at 01:50 ----------

Inter će dati ponudu za Gerrarda kada Mourinho produlji ugovor.
Očekuje se da Jose Mourinho potpiše novi ugovor sa ekipom Intera, a zatim da uputi čelnicima Liverpula novu ponudu za Gerrarda.
Massimo Moratti očajnički želi produljiti suradnju sa Portugalcem do 2013. godine, čime bi se Mourinhova godišnja plaća povećala sa 11 na 13 milijuna eura.
Onda kada u Interu budu sigurni u ostanak Mourinha, oni će mu obezbjediti sredstva za dovođenje potrebnih pojačanja. Prvi na listi je Steven Gerrard koji je bio povezivan sa Interom i prošle sezone, ali Englez je jasno stavio do znanja kako ne želi napustiti svoj rodni grad.
Međutim, on bi se mogao predomisliti, ako njegov tim, po završetku sezone, ne obezbjedi nastup u Ligi Prvaka.http://www.interusrcu.com/wp-content/uploads//2010/03/mou-gerrard.jpg

filip.sk
05-05-2010, 09:24
cesar
maicon,lucio,samuel,zanetti
motta,cambiaso,sneider
silva
eto, milito

imal ko jaci :P

JA !!!!!

ima vremena, rano je jos, ali silva ne ide sigurno...

Grujinho
05-05-2010, 11:39
i vi navalili na silvu...covek sigurno ne dolazi, tako da te formacije sa njim pisite u moje zelje...izvini huska hehe

Dzon Dilindzer
05-05-2010, 11:46
ako mislite da treba po strani neko a onda Loshmi Krasic a :D utakmica traje 90 min. a on trci 98 min. to murinjo trazi(srce na teren)

Huska
05-05-2010, 11:59
osjecam u kostima da cemo dovesti silvu a vi kako hocete :D....

nego izgleda da bi u januaru mogli dovesti joe Cola iz chelzia...istice mu ugovor na kraju sezone ili kad vec...tako da bi dosao dzaba kako sam ja skonto :D

hulle
05-05-2010, 12:35
It Would Be Hard To Resist Manchester United - Valencia Star David Silva

e jadne te tvoje kosti hehehhehe...pa nebi ja njeg kad bi jos on placao da igra hahahha (mislim na joe cole)

dera
05-05-2010, 12:49
real se zahebo, mogao ga je komotno dovesti za 25m, ali hoce oni placati ronalda 100m
hulle, slazem se, mada i sneijder i robben su slicni pa ih vidi :D dzaba, nekad se isplati da odigra par on, nego sto neki drugi :P

Huska
05-05-2010, 13:35
It Would Be Hard To Resist Manchester United - Valencia Star David Silva

ja sta papak rece...:mad:

ali ipak doci ce on gdje treba gdje ce pokazati sve svoje kvalitete... :D

Quaresma#7
05-05-2010, 15:13
Naši opet pletu oko Velosa a pored nas je i Fiorentina.
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.sportmediaset.mediaset.it%2Fmer cato%2Farticoli%2Farticolo31868.shtml&sl=it&tl=en

verma_interista
05-05-2010, 15:42
Nije Silva za Engleske ,prelagan je ,u duelu bi ga bilderi iz Premiershipa klali ,a i drugaciji se nogomet tamo igra ,on vise voli loptu nego sto bi mu je tamo dozvolili igrati :D.
Sto se tice Gerarda ,nadam se da nece doci ,jer je skup ,a star ,i ko zna koliko nam moze ponuditi..tako da sam za nekog mladjeg igraca ,ali ne pitam se ja ,ima tu ljudi koji znaju sta nam treba ,a sta ne ,,,Pirlo ,Seedorf ,Canavarro su primjeri njihovog dobrog poslovanja :D

Huska
05-05-2010, 16:10
http://www.index.hr/sport/clanak/bogdan-potvrdio-transfer-u-inter-ne-krivimo-spacu-nije-on-mogao-znati-tko-je-marko-livaja/489756.aspx

Esquivel
05-05-2010, 16:21
Inter sprema novu ponudu za Kolarova

Inter već duže vreme prati srpskog reprezentativca. Marko Branka priznao da će klub uputiti novu ponudu za Kolarova.
http://www.sportske.net/text_images/200909/kolarov-1-velika6392220090913055911.jpg"Neroazuri" su u januaru bezuspešno pokušali da dovedu levog beka Lacija ali ipak neće odustati tako lako. Upitan da li Inter i dalje želi da dovede Kolarova, tehnički direktor, Marko Branka je odgovorio:

"Da, mislim da treba reći da je dobar… Ali verujem da Lacio ima puno dobrih igrača. Imaju veliki kvalitet u svim linijama tima."

dera
05-05-2010, 18:10
ma dok se mi nakanimo, ode veloso u fiorentinu, a ovaj u real

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 16:35 ----------

http://www.sportalica.net/nogomet/Tevez_odbio_ponude-6483
yesssssssss!!

filip.sk
05-05-2010, 18:25
Ma kakav Veloso, ili Hamsik ili Gerrard, i ako ne bude nista od njih dvojca Coutinho... dati 30 miliona za tipa igraca kakvi sto vec imamo, los deal..

Quaresma#7
05-05-2010, 18:54
Ma kakav Veloso, ili Hamsik ili Gerrard, i ako ne bude nista od njih dvojca Coutinho... dati 30 miliona za tipa igraca kakvi sto vec imamo, los deal..
Od ovih troje če doči sigurno Hamšik a najverovatnije i Veloso. Gerrard nipošto, jer je star i preskup i ikona livepoola je.

Il Mago
05-05-2010, 18:58
A koga boli kolko je ko para,pa necemo mi s foruma skupljat pare za igrace...pa kad bi Gerrard htio prec u Inter to bi bio najveci uspjeh Intera,sto se tice transfera u zadnje vrijeme,jer dovest takvog igraca bi povecalo i broj navijaca kao i popularnost Intera.Gerrard bi bio fenomenalno pojacanje,takav igrac,vodja na terenu je nesto sto bi unapriijedilo nasu igru i njegove recimo 3 sezone u Interu bi se isplatile i vrijedile bi svake pare. Gerrard je klasa od igraca

buljoo
05-05-2010, 19:10
što će nama sredina, ja ne kužim:confused:

sneijder
deki
coutinho
motta
cambi
zanetti
mariga
muntari

Grujinho
05-05-2010, 19:14
Od ovih troje če doči sigurno Hamšik a najverovatnije i Veloso. Gerrard nipošto, jer je star i preskup i ikona livepoola je.

čuj star...ma 30 godina i več je star...on može do 33 komotno igrati na visokom nivou (pogledaj lamparda, kako zvijer igra)...igrači se gledaju po kvaliteti a ne po godinama...nije ti ovo manager, pa da klub kupi Di Mariu, Sakha, Musu i slične i da osvaja sve....i Gerrard je za Velosa profesor, a čak i za Hamšika, koji je veliki talenat, ali još nije na razini Gerrarda...mada ima potencial da bude jednog dana

filip.sk
05-05-2010, 19:20
što će nama sredina, ja ne kužim:confused:

sneijder
deki
coutinho
motta
cambi
zanetti
mariga
muntari

deki je vec star i nije ono sto je bio
coutinho je mlad i nezna se kako ce se snaci u italiji
zanetti je sve starii i starii i nije kreativac(on, cambi i motta ne ide)
mariga nije igrac za visoke dostrele(bar ne sada)
muntari.... sta da pricam :)

buljoo
05-05-2010, 19:27
deki je vec star i nije ono sto je bio
coutinho je mlad i nezna se kako ce se snaci u italiji
zanetti je sve starii i starii i nije kreativac(on, cambi i motta ne ide)
mariga nije igrac za visoke dostrele(bar ne sada)
muntari.... sta da pricam :)

deki ima 31g, coutinho je zamjena sneijderu, zanetti igra kao da mu je 25, mariga što je dobio minuta je odigrao odlično, a za muntarija nemam ništa hehehe

ne ok, predomislio sam se, treba nam jedan kreativac. koji bi mogao igrati i sredinu i po strani:)

Quaresma#7
05-05-2010, 19:36
čuj star...ma 30 godina i več je star...on može do 33 komotno igrati na visokom nivou (pogledaj lamparda, kako zvijer igra)...igrači se gledaju po kvaliteti a ne po godinama...nije ti ovo manager, pa da klub kupi Di Mariu, Sakha, Musu i slične i da osvaja sve....i Gerrard je za Velosa profesor, a čak i za Hamšika, koji je veliki talenat, ali još nije na razini Gerrarda...mada ima potencial da bude jednog dana
Davati 30-40M€ za Gerrarda je skroz glupo. Uopšte ne razumem dali bi on uopšte došao u Inter. Bolje izstresti tih 20-30M€ na Hamšika ili Gurcuffa koji imaju još najmanje 10 godina fudbalske kariere pred sobom i mogu samo napredovati a ne on, još tri godine i penzija. Bolje da idu na Fabregasa ako hoče svetsku elitu kupovati a ne igrača kojem če polako kariera zalaziti.

buljoo
05-05-2010, 19:45
ma i ja mislim isto,
ako ćemo nekog dovodit to nebi trebao biti gerrard..
prije će se priviknuti na talijanski fudbal neko mlađi nego čovijek koji igra 13 sezona u liverpoolu.
al da je igračina, je.

Huska
05-05-2010, 19:51
dovedes Silvu i rijesis sve probleme :hmm: ...cojk moze igrati krilo i playa...a to nam treba :D

jednostavno najbolje rijesenje :cool:

buljoo
05-05-2010, 19:55
dovedes Silvu i rijesis sve probleme :hmm: ...cojk moze igrati krilo i playa...a to nam treba :D

heheh, istina, silva je stvarno zvijer, gledao sam ga jučer.. on i mata ubijaju..
a kao alternativa, gourcuff, koji isto može igrati krilo:)

Il Mago
05-05-2010, 19:56
Ja bih najprije Hamsika,mada ni Huskina ljubav nije losa :D

Quaresma#7
05-05-2010, 19:57
Oboje bi bilo fantastično rešenje.

dera
05-05-2010, 21:15
pa mi ne dovodimo zvijezde Q, nego ih prodajemo :) primjer maicon
i sta ces ti onda dovoditi fabregasa

ako osvojimo ligu prvaka, e onda bi se stvari mogle promjeniti

Esquivel
06-05-2010, 19:01
Baloteli za Kolarova

Uprava Lacija želi Balotelija u zamenu za Kolarova.
http://www.sportske.net/text_images/201004/kolarov-212800320100406060844.jpgKako prenose mediji, uprava rimske ekipe je spremna da se odrekne Kolarova u zamenu za mladog Balotelija.
Javna je tajna da je Kolarov jedna od primarnih meta Intera u narednom prelaznom roku. Neroazuri su pokušali da ga otkupe i u januaru, ali dogovor nije postignut.
Juče je Kolarov izrazio oduševljenje radom trenera Murinja i izjavio je da bi ostao u Laciju samo ukoliko pojačaju svoje ambicije u toj ekipi.
Ugovor srpskog internacionalca važi do 2012. godine, a kako je i ranije ove sezone izjavio, on nema nameru da ga produžuje.
Prema pisanju raznih tabloida, Lotito je spreman da ponovo sedne za pregovarački sto, s tim što će ovog puta zatražiti od Intera i Balotelija na pozajmicu.

verma_interista
06-05-2010, 19:45
Volio bih da mi neko objasni zbog cega se interesujemo za jos jednog beka,ne mogu shvatiti to nikako.
Chivu u zadnje vrijeme se sve bolje asimilira na tu bocnu poziciju ,a defanzivno je plafon uvijek i bio ,Zannetti moze uvijek pokriti tu poziciju ,kao i sve ostale :D ,tu je i Santon ,stvarno ne znam..a i taj Kolarov ,dobar jeste ,ali da je nesto extra i nije bas.

adiK
06-05-2010, 19:46
hhaahhahaah :D dragi su mi navijaci lazija, ali humor predsjednika lotita nije na nivou :)

Blue NiggaZ
06-05-2010, 20:40
hahaha..jao lazio :)

ivan019
06-05-2010, 21:12
dobra ponuda :D

Dzon Dilindzer
06-05-2010, 21:23

:vfunny: :vfunny: :vfunny: e jesi lud sa tim Silvom...
bilo bi ekstra kad bi doso ali ne spominju ga nikako

Balotelli#45
06-05-2010, 22:19
Kolarov max 10-12 miliona
Balotelli najveci talentat na svetu 19 godina otprilike 40 miliona
Lottito=Moca :sivi:

Grujinho
06-05-2010, 22:39
Davati 30-40M€ za Gerrarda je skroz glupo. Uopšte ne razumem dali bi on uopšte došao u Inter. Bolje izstresti tih 20-30M€ na Hamšika ili Gurcuffa koji imaju još najmanje 10 godina fudbalske kariere pred sobom i mogu samo napredovati a ne on, još tri godine i penzija. Bolje da idu na Fabregasa ako hoče svetsku elitu kupovati a ne igrača kojem če polako kariera zalaziti.

LOL...pa nisam ja napisao da ga moramo dovesti...pročitaj još jednom :P odgovorio sam na tvoj post, kako je glupo dovoditi gerrarda, koji je več star...prvo kao prvo nije star, u najboljim je godina za veznjaka...a drugo kao drugo Gerrard je trenutačno bolji i od Hamšika naprimer a Veloso mu nije ni blizu...i to je to...ja ako bi odlučivao doveo bi ili Gerrarda ili Fabregasa...Hamšika se takodjer nebi branio...ali to je za u temu Moje Želje :)

buljoo
06-05-2010, 22:52
piše na kraju teksta da hoće balotelija na pozajmicu.;)

Il Mago
06-05-2010, 23:29
Bek nam ne treba ako se racuna na Santona,al posto to nazalost izgleda nije slucaj,vjerovatno ce neko doc a Santon biti poslan da se kali negdje...ovo mi je glupost cista,Kolarov po meni nije sigurno bolji od Bambina.

dera
07-05-2010, 00:06
za to zasluge idu.......?

Il Mago
07-05-2010, 00:08
cinjenici da je povrijedjen veci dio sezone i da ima Chivu koji igra super sezonu...ova sezona mu je trebal bit sezona u kojoj ce se definitivno dokazat,al su ga povrede hebale

dera
07-05-2010, 00:21
pricaj ti to nekom drugome, a sta je bilo prije povrede, povrijedio se na utakmici ili treningu?
i prije povrede par utakmica nije igrao

Il Mago
07-05-2010, 00:28
dera ja se tjesim s ovim i ja bih volio da on igra :(

dera
07-05-2010, 12:52
Buljoo, Spalato, kobbbr (sorry ako sam nekog zaboravio), koju poziciju igra ovaj momak:
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=71537&postcount=1 ?

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

http://www.sportalica.net/nogomet/30m_funti_za_Gerrarda-6500
http://www.sportalica.net/nogomet/Inter_i_AC_Milan_na_Joe_Colea-6503

buljoo
07-05-2010, 12:58
livaja igra napadača, za hr u17, i hajduk kadete i juniore.
na jesen je bio najbolji strijelac kadeta 14(18) a u reprezentaciji 20(7).

ne znam ja baš o njemu, nisam ga nikad gledao..
za prvu momčad hajduka je igrao 15min samo.

rekao je da mu je uzor ibra:D

dera
07-05-2010, 13:10
kud bas napadac hehehe, bolje da je vezni ili stoper :)
iako, ja mu nikada ne bih preporucio da ode u juniore intera, bolje neka igra za hajduk.. a onda ode u englesku odmah prvi tim
dobro se zna kako u nas mladi prolaze, moras biti ultra mega da bi dobio priliku

Quaresma#7
07-05-2010, 15:22
Cena za Kolarova je postavljena na 18M€. Skupo brate
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=59726

claudejandamvan
07-05-2010, 17:45
Ovaj Livaja je extra talentiran napadac,znam da je na zimskim pripremama sa Hajdukom bio i strijelac u par jacih pripremnih tekmi.Mada slazem se sa ovim da bi mu bilo puno bolje ostati u Hajduka.Iako on sam nije zadovoljan statusom u momcadi iako ima tek 16g.
A ova kombinacija za Joe Colea mi se cini jako primamljivo,s obzirom da je na free transferu.iako ima manu cestog ozljedjivanja sigurno bi jako dobro dosao.

Esquivel
07-05-2010, 18:12
Ovaj Livaja je extra talentiran napadac,znam da je na zimskim pripremama sa Hajdukom bio i strijelac u par jacih pripremnih tekmi.Mada slazem se sa ovim da bi mu bilo puno bolje ostati u Hajduka.Iako on sam nije zadovoljan statusom u momcadi iako ima tek 16g.
A ova kombinacija za Joe Colea mi se cini jako primamljivo,s obzirom da je na free transferu.iako ima manu cestog ozljedjivanja sigurno bi jako dobro dosao.

Anćeloti: "Siguran sam da će Džo Kol ostati u Čelsiju"

Italijana ne brinu glasine o odlasku Džoa Kola.
http://www.sportske.net/text_images/200912/anceloti1508846020091207102619.jpgIako mnogi tabloidi vide Kola na izlaznim vratima Stamford Bridža, Karlo Anćeloti uverava da će Englez ostati tu gde jeste.
"U januaru sam rekao da nećemo dovoditi pojačanja, i nismo", rekao je Anćeloti.
"Sad kažem da će Džo Kol ostati, ali ima još desetak dana do konačne odluke, zato što će uprava kluba pregovarati sa igračima po završetku finalnom meča FA Kupa", nastavio je.
Plavci se nalaze nadomak osvajanja duple krune, s obzirom da sve konce drže u svojim rukama. Igraju finale FA Kupa i imaju bod prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester Junajted kolo pre kraja šampionata.
"Želeli smo veću bodovnu razliku pred kraj sezone, a imamo samo bod prednosti. Međutim, dobra stvar je što pitanje šampiona Engleske rešavamo kod kuće. Još uvek ništa nije gotovo, ali imamo preveliku motivaciju da trijumfujemo. Moramo da odigramo svih 90 minuta", dodao je.
"Pružili smo nekoliko loših partija ove sezone, izgubili smo od Mančester Sitija i Intera, ali smo nastavili dalje i uspeli smo da se oporavimo", završio je.

Quaresma#7
07-05-2010, 23:25
Džo Kol:vfunny:

Joe Cole, malo mi smešno izpane kad čitam vaše neke novosti a kod njih je piši kako govoriš a kod slovenaca nema tako. :D

adiK
08-05-2010, 09:57
Kako god pisalo, neka njega tamo u Chelseaju :)

buljoo
08-05-2010, 13:06
pa ja bi iskreno volio da dođe j cole. klasa od igrača.

puno ovisi ovaj mercato o balotelliju, ako se smiri i ostane, da bar tako bude, jer igrača i talenta kao što je on teško ćemo naći. npr uzmemo par psihijatara još dodatno da ga liječe :D:D

InteristaSA
08-05-2010, 13:19
Ma nece Baloteli nigdje..zna i MM da Uefa pritisce klubove..treba igraca iz omladinskog pogona..Talijana..nece on nigdje isto kao i Santon...Balo kako je krenuo smirio se malo napokon lici na profesionalca..:D

Quaresma#7
08-05-2010, 13:35
Ma Joe Cole je pokemon. :D

ivan019
08-05-2010, 15:08
ma digimon :D

filip.sk
08-05-2010, 16:15
Dosta se svadjata... evo sta je:

http://i.ytimg.com/vi/AvI-2S7zcJo/0.jpg

adiK
08-05-2010, 18:54
Dipsy kralj :D

hulle
08-05-2010, 19:42
Nakon petnaest sezona provedenih u dresu madridskog Reala Guti Hernandez napustit će Santiago Bernabeu i potpisati dvogodišnji ugovor s turskim Galatasarayem.

ajd bar nece nama

---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

jel nam stize neki junior lazia ...Davide Faraoni

Quaresma#7
08-05-2010, 20:01
Tako je ode Guti u Galatasaray. Šeta što ima toliko godina inače bi bio idealan za nas.

A Faraoni če sigurno otiči posle nas na posudbu gde če se naigrati.

Balotelli#45
08-05-2010, 20:19
dobar je ovaj faraoni na manager :D

Grujinho
08-05-2010, 22:13
"Torres, Gerrard, Vidić i Kolarov dolaze u Inter, kako bi Moratti uspeo ubediti Mourinha da ostane u Interu do kraja sezone 2012/2013", kazao je Ernesto Paolillo.

Quaresma#7
08-05-2010, 22:56
"Torres, Gerrard, Vidić i Kolarov dolaze u Inter, kako bi Moratti uspeo ubediti Mourinha da ostane u Interu do kraja sezone 2012/2013", kazao je Ernesto Paolillo.
OHOHO To Moratti tako se razbacuje parama. :D Ako bi ovako ispalo bilo bi super i ostvario bi se opet GRANDE INTER.

Samo umjesto Gerrarda neka radije Gurcuffa ili Hamšika lapi. :D

filip.sk
08-05-2010, 23:11
Odakle ti to Grujo?

Huska
08-05-2010, 23:58
bilo bi to lijepo...ali cisto sumnjam da ce doci do toga...pogotovo u paketu uzeti gerrarda i torresa...pa morali bi za njih sigurno 100mil. dati

hulle
09-05-2010, 00:02
ma zavlaci vas slovenac isto za vinjete hehehe

ivan019
09-05-2010, 02:31
guti :D hvala bogu :D

Nera
09-05-2010, 17:06
Sve se vise pominje Cesc... To je igrac kojeg bi najvise voljeo da vidim u nasem timu (pored CR9 i Messia, koji su nedostizni). On i Kolarov (iako se vise pominje Vargas ovih dana), uz Bonuccia ili Rannochiu, i mi smo na mjestu za iducu godinu.

verma_interista
10-05-2010, 16:20
Sto se tice potencijalnih pojacanja Fabregasa bi prvog volio vidjeti u nasem veznom redu ,a ako vec inzistiramo na beku ,onda bi najbolje bilo da se okrenemo Vargasu ,po meni je za klasu bolji od Kolarova.
Licno mislim da se nece previse kupovati u narednom prelaznom ,vjerovatno ce otici Muntari ,Arnautovic ,Cordoba ,Krhin negdje na posudbu ,mozda i Mario ode ,nije iskljucena opcija i da Pandev napusti Meazzu..i td..to su neke moje pretpostavke ,a nije daleko ni od zelja :D!

adiK
10-05-2010, 16:40
Pandev out? Otkud ti to?

Il Mago
10-05-2010, 17:03
ma nece Pandev maknut.odlicno se snasao u ovoj formaciji koju sad forsira Mou,a ne buni se ni kad je na klup.ja ne vidim razloga da on ide igdje...Faraoni iz Lazia blizu potpisa petogodisnjeg ugovora.Vargasovu situaciju pratimo i dalje,jer izgleda da smo sad favoriti za njegovo dovodjenje,a i lakse je dovest njega nego Kolarova.a Liverpool spreman da pusti Gerrarda...

filip.sk
10-05-2010, 18:17
Gde si procitao da je Liverpool spreman da pusti Gerrard?

Il Mago
10-05-2010, 18:18
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=18985 Liverpool spreman na oprostaj od Gerrarda.to je ta vijest :D

Quaresma#7
10-05-2010, 18:32
I Higuain je nešto izjavio da bi mogao napustiti Bernabeu. Njega bi odmah trebali nabaviti ako bi napuštao Real, to su obično fantastični transferi za nas :D
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/05/10/1917840/real-madrids-gonzalo-higuain-hints-at-possible-summer-exit

A Pandev da bi mogao otiči sasvim moguče, nikad se ne zna kod Mourinha šta mu šine u glavu. Mada me nebi čudilo, dobar je ali mi nije nešto posebno.

A Faraoni podpisao 5 godišnji ugovor sa Interom.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=18972

buljoo
10-05-2010, 18:33
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=18985 Liverpool spreman na oprostaj od Gerrarda.to je ta vijest :D

50 mil.€ za igrača koji za 20 dana ima 30 godina. ou rajt!!:D

InteristaSA
10-05-2010, 19:39
I ja sam sve kontao ma star ovo ono..ma nedajemo svoje pare nek daje ludi MOratti ako hoce:D Gerard je jos uvijek i ostace medju 5 najboljih veznih igraca u europi..moze on dosta dobrog donijet kod nas..a Moratti zna da samo ovakvim pojacanjima moze zadrzat Mourinha..nebi me nista cudilo ako je kako kazu Gerard za prodaju da dodje kod nas..sve zavisi od Mourinha i njegove volje hoce li ostat..ja sam ubijedjen ako osvojimo LP da ce Mou otici..ali ako ostane zahtjevace sigurno BUM pojacanja..i MM ce mu kao obicno ispuniti sve zelje:D

dera
10-05-2010, 19:39
a benitez i predsjednik rekli da ne ide gerrard, kome vjerovati, plus real poslao ponudu od 30m

ko je ovaj faraon?

Il Mago
10-05-2010, 19:47
Ma ono dijete iz Lazia Faraoni sto sam vec prije piso za njega...valjda sad treba da potpise. Faraon :sivi:

dera
10-05-2010, 19:55
:D znal igrat, sta zna sta ne zna?

Il Mago
10-05-2010, 19:58
http://transfermarkt.de/de/marco-davide-faraoni/profil/spieler_73926.html :D

verma_interista
10-05-2010, 22:39
Seeking for a left wingback, Inter Milan seem to prefer Fiorentina 26 year old Juan Manuel Vargas to Lazio 25 year old Aleksandar Kolarov, and could offer 20 million euros to the Tuscan club.

Ovo mi je drago procitat'!Vargas ubija po lijevoj strani ,Kolarov mozda ima malo bolji sut sa distance ,ali ne moze se porediti sa Juanom Manuelom :D

dera
10-05-2010, 22:51
ma to nasi spustaju cijenu za kolarova, vargas ce u real koji je ponudio 25m

Nera
11-05-2010, 11:03
Faraoni je mlad i perpsktivan defanzivac. Moze igrati centralnog i spoljneg u odbrani. Na pocetku sezone je imao enzgodnu povredu, treba vidjeti kako ce se oporaviti.. Inace, mislim da decko ne moze biti promasaj.
Nadam se da je dera u pravu, da nasi smanjuju cijenu za Kolarova, jer sam ubijedjen da Vargas nije ono sto nama treba...

Dzon Dilindzer
11-05-2010, 11:29
Ma Vargas nezna u defanzivi igrati a ofanziva svaka cast,a KolaROV JE mozda malo losiji u ofanzivi od Vargasa ali dosta bolji u odbrani...... pa izvolite ....sta je bolje dovesti

ado_inter
11-05-2010, 11:34
ma neko bi trebao da dodje to je sigruno mada ja sam negdje citao i da se evra spominje pa sad...

hulle
11-05-2010, 12:51
Ma Vargas nezna u defanzivi igrati a ofanziva svaka cast,a KolaROV JE mozda malo losiji u ofanzivi od Vargasa ali dosta bolji u odbrani...... pa izvolite ....sta je bolje dovesti

jz, santon, chivu, + etoo........sta je bolje dovesti??? sta je gore?:D
a evo jos jedno ime u to nizu
Calciomercato Inter, obiettivo Evra

Hamsik all'Inter? Napoli su Khrin, Cigarini a Udine

buljoo
11-05-2010, 13:57
ako dovedemo tog beka i jednog srednjeg veznog. što chivu i capitano idu na klupu ili kako? meni je to glupost totalna.:)

Nera
11-05-2010, 14:01
Pazi, dovedemo Kolarova, a lijepo ispratimo Materazzia i Cordobu. Oni su svoje ispjevali. Tako bi Chivu i jedan izmedju Bonuccia i Rannochie (zavisi koji dodje) budu rezerve Luciu i Samuelu. Ne bi bilo jace odbrane na svijetu... Santon bi nekad mijenjao Kolarova, nekad Maicona, i ljepota...
A na sredini pozdraviti Muntaria, i dovesti jakog veznog. Out isto tako Q, Arna (nazalost, jer nije dobio pravu priliku), Mancini (nadam se da ce ga bilan otkupiti)... Uvede se u prvi tim Destro, i to je to.
Castellazzi i Coutinho su vec kaparisani... Mozda poslati Krhina i Beleca na pozajmicu negdje, a onog Obia prodati, mislim da nije materijal za Inter.

Il Mago
11-05-2010, 14:06
ja ne znam sta svi vidite u tom Kolarovu,samo zabije glavu i trci naprijed a u odbrani ga nigdje nema...ja il ne bih nikog tu dovodio il bi doveo Criscita koji je sigurno bolji igrac od Kolarova bar po meni,a ne bi bio skuplji sigurno,a i treba nam italijana da bi popunili onu kvotu italijanskih igraca koja ce nam trebat za LP.al najbolja solucija je pustit Santona da igra.

buljoo
11-05-2010, 14:10
što ovako?

-----------jc
maicon lucio samuel kolarov
-----cambi----motta
---------fabregas
------sneijder
--------------eto'o
-------milito

a klupa bi mogla osvojit LŠ hehehee

dera
11-05-2010, 14:18
onda je bolje staviti santona u prvu, maicona na klupu?

InteristaSA
11-05-2010, 14:23
Ja sam trenutno iskljucivo za Italijane da se dovode..al samo kvalitetne.po mogucnosti obojicu Bonuccia i Rannochie dovesti..jer Uefa ce sigurno uvesti pravilo kad tad da mora biti 5 domacih fudbalera..Santona forsirat Balotelija nebi sad prodao jer vrijedi zlata..jos Italijan..mora se gledat u buducnost malo..smjesno da nam u ekipi ima 5 talijana a 2 rezervna golmana..mora se nesto promijeniti po tom pitanju..Ustvari ima 6 talijana ima i MOtta Italijansko drzavljanstvo:D:D

verma_interista
11-05-2010, 16:17
Nesto citam ,Ferguson hoce da se rijesi par igraca ,medju njima je i Anderson ,meni nije ono los igrac ,ima ubitacnu ljevicu ,puno trci ,mozda bi ga nasi trebali pogledati!

Balotelli#45
11-05-2010, 16:18
Kolarov moze a i nemora
Bonucci,Ranocchia
Biabiany,Coutinho castelazzi
Hamsik/Fabregas :D /Gerrard/Gourcuff....
niko vise nam i ne treba

ivan019
11-05-2010, 16:55
što ovako?

-----------jc
maicon lucio samuel kolarov
-----cambi----motta
---------fabregas
------sneijder
--------------eto'o
-------milito

a klupa bi mogla osvojit LŠ hehehee

nema capitana, razocaran sam :)

buljoo
11-05-2010, 17:13
nema capitana, razocaran sam :)

pa zato sam napisao gore čuđenje što će chivu i capitano bit na klupi.
meni je totalna glupost dovođenje tog beka, al dobro ajde.
jedino ako ode mou u real pa kako je rekao da će odvest maicona sa sobom.

ajde nek mi netko sastavi prvih 11 da dođe recimo vargas i fab:D

Dzon Dilindzer
11-05-2010, 17:41
onda je bolje staviti santona u prvu, maicona na klupu?

ako sam te skonto:

Pa maicon je poseban slucaj, on je odlican i u odbrani

hulle
11-05-2010, 18:00
Nesto citam ,Ferguson hoce da se rijesi par igraca ,medju njima je i Anderson ,meni nije ono los igrac ,ima ubitacnu ljevicu ,puno trci ,mozda bi ga nasi trebali pogledati!

on je daaaaaaavno rekao da bi zelio doci u inter....jos dok je igrao u portugalu...ali nasi ga nisu zeljeli ni pogledati

dera
11-05-2010, 18:12
ako sam te skonto:

Pa maicon je poseban slucaj, on je odlican i u odbrani
meni on u odbrani i nije nesto, uvijek mu zanetti pokriva poziciju kad on ode gore, i uvijek mu pomaze protiv boljih ekipa.. uglavnom neko ga poduplava, bio to zanetti, cambiasso, ili neko peti
santon je po meni puno bolji kao klasicni bek, pa cak i chivu, samo sto se chivu ne uklapa u nas plan jer slabo igra ofanzivno

filip.sk
11-05-2010, 20:54
Hajde ko se kladi da necemo kupiti levi bek?

verma_interista
11-05-2010, 22:20
Hajde ko se kladi da necemo kupiti levi bek?

I ja bi se kladio da necemo beka dovoditi!!Jednostavno nam ne treba..i ko ce se kladiti da cemo Hamsika dovest??:D

esteban
11-05-2010, 22:41
Ocigledno je da cemo dovesti jednog mladog u odbranu od ove dvojice Italijana..na sredinu po meni najrealniji je Hamsik mada ako Jose ostane moguce da uslovi Masima sa top imenom svjetskog fudbala Fabregas ili Gerrard dok u napad sve zavisi oce li Mario poc a ako se to desi ne gine nam jedno pojacanje

Grujinho
11-05-2010, 22:49
Mario je izjavio danas, da bi voleo ostati u interu...ako tako nastavi igrat i boriti se kao sada, mislim da nema razloga da ga se proda...a i odavno se zna, kako je moratti njegov veliki obožavatelj...

Što se tiče odbrane, jedan branič če sigurno doči....Veza nam je i dalje največi problem, pogotovo što se tiče kreativnosti u napadu...Fabregas ili Gerrard su moje želje...Hamšik isto tako nebi bio loše riješenje...napad je super, možda jedan krilni napadač, ali to može sačekat

hulle
12-05-2010, 01:10
fiorentina i genoa zainteresovani za santona

Dzon Dilindzer
12-05-2010, 01:23
fiorentina i genoa zainteresovani za santona

ma nema od toga nista ako smo ikolko normalni(Inter),a od veznjaka ja mislim da bi najbolji bio(da ne pucamo sad na Fabregasa ili Gerarda )realno Gurkuf,mislim da je bolji od Hamsika

CAX
12-05-2010, 01:55
pogledaj ko je dao najvise golova za napoli i naravno asistencije!!!!a i sam znas koju poziciju igra hamsik,pa razmisli!!!

Dzon Dilindzer
12-05-2010, 10:32
Pa dobro i npr.Ronaldinjo ima vise asistencija od npr. Snajdera a vjerovatno i golova pa to ne znaci da je bolji sad igrac,ima tu jos stvari koje se gledaju.Dobar je Hamsik nema se tu sta prigovoriti,ali ipak je meni onaj bolji,a moze podjednako dobro igrati i AM i RM i lm !!!Ali znam da cemo prije dovesti Mareka

Quaresma#7
12-05-2010, 14:12
Hamšik ljudi on najverovatnije dolazi u vezu i za njim još jedan defanzivac.
Ako nebude ništa od Hamšika onda najverovatnije kreču na Gurcuffa ili Fabregasa.

DenchiNL
12-05-2010, 17:27
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=60190

Ibrahimovic is for sale

Barcelona chairman Joan Laporta has decided to put Zlatan Ibrahimovic up for sale. The asking price is 45-50 million Euros and the most realistic suitors are Chelsea and Manchester City.

soko
12-05-2010, 17:51
Ma najbolje bi bilo da dovedemo i Gourcuffa i Hamsika :forzainter:

Komitski Đeneral
12-05-2010, 17:59
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=60190

Ibrahimovic is for sale

Barcelona chairman Joan Laporta has decided to put Zlatan Ibrahimovic up for sale. The asking price is 45-50 million Euros and the most realistic suitors are Chelsea and Manchester City.

Najbolje im ponuditi Quaresmu za njega :)

dscholle
12-05-2010, 18:08
Možda neka razmjena Etoo za Ibru i 50milja:D

hulle
12-05-2010, 18:11
Najbolje im ponuditi Quaresmu za njega :)

a neki dan je rekao da nije na prodaju :)
sta ti novinari nece lupat samo hehehehe al nebi ga da nam ponude pare + ibra nebi ga uzeo...cigan je bio i ostao
barca se rijesava henrya to je 100% tako da ibra ostaje

Esquivel
12-05-2010, 21:34
Siti i Čelsi u trci za Balotelijem i Hamšikom

Dva premijerligaška kluba, koja su proglašena za najveće potrošače, pokušavaju da u svoje redove dovedu Balotelija i Hamšika.
http://www.sportske.net/text_images/200910/hamsik-velika7835020091031145030.jpgMančester Siti i Čelsi, na čijim kormilima se nalaze dva italijanska stručnjaka, merkaju mlade napadače, kojima se, po svemu sedeći, smeši odlazak iz Italije.
Baloteli se nalazi u veoma nepovoljnoj poziciji u ekipi Intera. Pored toga što ima velike probleme sa trenerom, Žezeom Murinjom, on je ušao u sukob i sa pristalicama svog kluba.
S druge strane, dvadesetdvogodišnji Hamšik je imao impresivnu sezonu u Napoliju, postigao je 12 pogodaka, ali bi klub ove sezone mogao dosta da zaradi na njemu.

adiK
12-05-2010, 22:43
Raiola je rekao da nema sanse da Mario ode u City. Sad, koliko je tome vjerovati...ja biram da vjerujem, iako ako negdje bude isao najdraze bi mi bilo tamo. Nekako mi najbezbolnije hehe.

Esquivel
12-05-2010, 22:45
Novopeceni milioneri(Man.city):)

buljoo
13-05-2010, 10:59
Cesc Fabregas novi je igrač Barcelone!

CESC FABREGAS napušta Arsenal i sljedeće sezone će igrati za Barcelonu. El Mundo Deportivo objavio je kako je kapetan Topnika sve dogovorio s Barcom i da je svoju obitelj i prijatelje već obavijestio kako se na ljeto vraća u Španjolsku. Iako još nije ništa potpisano, sve je dogovoreno, a ugovor bi trebao biti potpisan na četiri godine s mogućnošću produljenja na još jednu.

Fabregas se dvojio oko prelaska u Barcelonu, no kad ga je Guardiola uvjerio da će unatoč ogromnoj konkurenciji imati mjesto u momčadi, pristao je na transfer. Interes Barcelone za njenog bivšeg igrača je bio ogroman, Wenger je razgovarao s Fabregasom i kad je vidio da se ovaj želi vratiti, dao je zeleno svjetlo. Fabregas mu je zahvalan na tome. Kapetan Arsenala ima ugovor do 2014., a El Mundo Deportivo piše kakćeo Barcelona za njega platiti 40 milijuna eura i dati Yayu Tourea.

:(:(

Huska
13-05-2010, 11:46
i bolje je...hamsik je igrac za nas...

Il Mago
13-05-2010, 12:11
Ma ne vjerujem ja da je ovo istina,al vidjet cemo.u svakom slucaju slazem se s gospodinom Huskom da je Hamsik za nas :D

filip.sk
13-05-2010, 12:16
Huska gospodin?:omaj::homo::crazy:

Ma ovo je sigurno istina, on je odavna rekao DA za Barca

hulle
13-05-2010, 13:23
Matteo Brighi’s Agent Hints At Inter Move As Part Of Nicolas Burdisso Deal With Roma

“As far as I know, Inter have focused their interest on Brighi and <mashlogic class="mashlogic mashlink-goal-com-headlines mashlink" li-term="Julio Baptista" mashbutton="goal@mashlogic.com">Julio Baptista</mashlogic>.”

samo vi spominjite fabregasa, gerarda, ......
rekao sam vam ....toulalan je vrh :)

---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:20 ----------

Inter director of sport Marco Branca is apparently prepared to listen to offers for Maicon, Mario Balotelli, Julio Cesar and Sulley Muntari, although only one or two of those players will be sold.

wtf???

Quaresma#7
13-05-2010, 14:02
Ma kaki. Gde si ti to našao crni Hulle. Oni su zadnji koji idu iz Intera.

I bolje da su več rešili to za Fabregasa i očekivo sam to. Sad naši neka slobodno krenu na Hamšika ili Gurcuffa.

DenchiNL
13-05-2010, 14:14
- cistka u ManU, cak 8 igraca mogu napustiti klub: Ben Foster, Dimitar Berbatov, Anderson, Michael Carrick, Michael Owen, Owen Hargreaves, Daniel Welbeck i Zoran Tosic.
- ManU je ponudio 24,5 mil eura za Lass Diarru, realov je prihvatio ponudu
- Mickael Arteta ce biti zamjena za Fabregasa, Everton je prihvatio ponudu Gunnersa, igrac i klub pregovaraju
- Camoranesi napusta juve, njegov agent pregovara sa riverom
- Sto se tice Mancinija, Robinho se ne treba vracati u ManC, igraca ce ponuditi u zamjenu za balotellija ili hamsika, Marseille ce poslati ponudu za brazilca
- JM ima sigurnosnu klauzulu u ugovoru, otkriva njegov agent, kojom se garantuje iznos od 16 mil eura interu, ukoliko on napusti klub za neki drugi, prije kraja ugovora ili otkaza.
- Real je ponudio ugovor Ballacku na 2 sezone po 3,5 mil eura godisnje
- Yaya Toure je 90% igrac arsenala od sljedece sezone, njegov transfer nije vezan za status fabregasa, izjavio je igracev agent
- Parma se nada da dovede kaladzea , ponudili su ugovor , igrac je nepozeljan u milanu
- Genoa pokusava da se domogne sergia romera iz az, argentinski golman je u selekciji argentine za sp, upravo zato AZ bi da priceka sa prodajom do nakon SP, kako bi se cijena povecala
- Karimu Benzemi je propao transfer u ManU, sve je bilo dogovoreno izmedju klubova, ali je transfer propao zbog previsokih potrazivanja igraca (210.000 eura plate sedmicno)
- nasem predsjedniku se svidja Higuain, a i igrac je raspolozen za prelazak, cijena (pre-SP) je 40 mil. eura
- Valencia je poslala ponudu za Guizu , koji treba biti zamjena za Villu
- Patrice Evra je vruca roba ovo ljeto , Chelsea ,Real i mi se borimo za lijevog beka, ponude su od 19 mil. eura, ipak cini se da chelsea vodi jer su spremni pustiti ashleya cole u drugom smjeru
- Viole ce ponovo pokusati da dovedu davida luiza i guseppe rossija na ljeto
- Chelsea i ManC se natjecu za potpis Torresa, Chelsea ima prednost jer moze ponuditi igrace u zamjenu uz dodatak casha,Drogba je vec pozdravio dolazak Torresa
- ManU ce pokusati ponovo da se domognu Benzeme, ovaj put nude Vidica u zamjenu, i nadaju se zbog velike potrebe reala za odbrambenim igracima da ce oni vrsiti pritisak na benzemu da prihvati ponudu
- Simone padoin ce ici u ameriku sa juveom, gdje ce dobiti sansu da se dokaze, ukoliko uspije juve ce ga preuzeti, atalanta je dala svoj pristanak
- Govou je slobodan igrac na ljeto, birmingham,west ham, genoa i roma su ponudili ugovor
- Darren bent je cini se novi igrac ManC na ljeto , spic je dao 24 gola za sunderland ove sezone
- Ramadel Falcao je privukao interes klubova s ostrva, igrac je dosao u porto kao zamjena za lopeza i uspio je zabiti 25 golova u 28 utakmica u 1-voj sezoni
- Igor Akinfeev ce braniti na golu gunnersa sljedece ljeto, to ih je kostalo 17 mil eura

ivan019
13-05-2010, 14:25
- nasem predsjedniku se svidja Higuain, a i igrac je raspolozen za prelazak, cijena (pre-SP) je 40 mil. eura

cena je previsoka

hulle
13-05-2010, 14:52
cena je previsoka

ma to se neko zeza...pa njemu istice ugovor

dera
13-05-2010, 17:14
http://www.sportalica.net/nogomet/Bordeaux_u_rasulu-6591

Quaresma#7
13-05-2010, 17:23
Evo prilike za Gurcuffa.:D Samo neznam šta bi on radio u Lyonu. A Real puno vreba oko njega pa bi znao otiči k njima.

buljoo
13-05-2010, 17:28
gorcuff realu
fab barci
hamsik cityu

a mi ćemo se sjetit kupovat tamo krajem augusta

adiK
13-05-2010, 18:12
Prosle godine smo dobili Sneijdera u avgustu dok su ti isti igrace dovodili "na vrijeme", pa vidi gdje smo mi, a gdje ostali :)

Esquivel
13-05-2010, 18:56
Inter "ubeđuje" Murinja dovođenjem Džerarda?Jedan od načina da zadrže Portugalca bi bila agresivna transfer kampanja. Mete Džerard, Vargas i Bakari Sanja. Spremni da žrtvuju Maikona, Balotelija i Žulija Cezara.
http://www.sportske.net/text_images/201004/dzerard-veca13645320100425121255.jpgInter očigledno mora da ubedi Murinja da ostane u Milanu, a kako piše „Korijere dela Sera“ jedan od načina je žestoka transfer kampanja.

Rimski list špekuliše da bi Portugalac ostao, ako Morati dovede Stivena Džerarda i pojača bokove, verovatno Vargasom i Bakari Sanjom iz Arsenala.

Odakle Interu novac za takav prelazni rok.

Pokušaće da ponove prošlo leto, prodaju jednu od zvezdi i zahvaljujući uštedama na platama pojačaju sve delove tima.

http://www.sportske.net/text_images/200911/vargas-manja8353220091124160859.jpgItalijanski šampion je spreman da žrtvuje Maikona, ali i najverovatnije Žulija Cezara i Marija Balotelija, kako bi sakupio novac potreban da dovede, pre svih kapitena Liverpula.

Priznaju da će to biti teško, ali bi mogli da iskoriste lošu finansijsku situaciju „crvenih“.

Huska
13-05-2010, 19:35
e ova vijest je najgluplja u posljednjih nekoliko dana sto se transfera tice...

DenchiNL
13-05-2010, 20:21
cena je previsoka

a tek poslije SP bice jedno 10 mil vise

adointer
13-05-2010, 20:53
odakloe izvlacite ove gluposti....cuj Julio cesar....ccccc.... Ma Maicon i on ne idu nigdje upamtite to...:D :D

Grujinho
13-05-2010, 23:29
MRZIM ovaj period od maja pa do početka nove sezone....povrača mi se od svih tih glasina....mislim ovi novinaru baš prave budale od raje...gerrard ovamo, gerrard tamo, gerrard ostaje umjesto njega dolazi hamšik, hamšik u city, neče ga city, ide u chelsea bla bla bla...najbolje zatvorit net do 1.9 i lijepo videti ko je došao :)

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

I još ovo moram napisat...kad pomislim na vezu: Cambiasso, Motta, Gerrard, Sneijder naježim se! :)

dera
14-05-2010, 01:47
ne volim kad domaci portali podju da izmisljaju novosti, nemaju granica

filip.sk
14-05-2010, 02:32
A sta, goal.com je bolji? ma isto je sve, samo da imaju sta da pise i da imaju sta vise novosti...

dera
14-05-2010, 12:53
goal bar malo pazi da se ne provali i postane tribal hehehe

Forza_Grande Inter
14-05-2010, 22:07
cuj bakary sagna sta ce nam on...lafo mi da prodamo Maicona u zamjenu za Bakaryija ooooooooj svasta

Esquivel
14-05-2010, 22:32
Ma ja mislim da Maicon ovog leta nece nigde da ide:)

Huska
14-05-2010, 22:43
http://www.shrani.si/f/2t/lF/Jtb3Nwt/2q8x4w7.gif

Dino 1908
14-05-2010, 23:16
Maicon, Julio Cesar i Balotelli, ako neko od njih trojice mora otici onda je tome najblizi Maicon jer covjek definitivno vrijedi vise novca i od Balotelli-ja i od Cesara zajedno,Cesar je ipak po meni najbolji golman na svijetu i da bi to ostao ne smije da napusta najbolji klub na svijetu. A Balotelli je jos uvijek premlad za mijenjanje sredine i Mourinho bi morao biti lud da ne racuna na njega iduce sezone. izvinjavam se fanovima Maicona ali da bi se ispunile zelje Mourinha o pojacanjima ovog ljeta mora se i nesto prodati.