View Full Version : Glasine o transferima
hehehe, ovaj tvoj sig zlatane podrzava ovu tvoju zadnju tezu :D
verma_interista
05-04-2010, 20:17
opet ti zakljucujes, ili provociras sa zadnjom recenicom, zasto to radis..
sto se tice Mourinha, shvati, mi smo manjina i normalno je da naidjes na kritike, ako si pratio forum, ja cak i sa neoborivim argumentima naidjem na milion kritika Sta ti znas, ma daj ba dera i tako nidje veze postove
a pogotovo to ocekuj sa "hebes mourinha" hehehehe
To je glupo ,ne mogu ja tebi ,ili ti meni nametnuti nesto sto ne smatramo da je ispravno...ja ,ako pljujem po Mourinhu ,to ne znaci da pljujem po Interu ,i naravno da mislim da je Inter iznad bilo kojeg pojedinca u klubu ...
Ja iskljucivo ne volim Mourinha ,ne volim Muntarija ,i jedva cekam da i jedan i drugi odu ,i da nas postede sebe..je li to nesto lose sto mislim ,jesam li nekoga uvrijedio ,apsolutno ne mislim da jesam!
I da ,ne provociram ,ja sam prvo napisao normalan post ,u kojem mislim da nije dobra zamjena Q-Veloso ,na sto sam dobio "sta ti znas o Velosu" ,znaci u startu ,bez ikakvog razloga ,mozda sam sa Velosom kafu pio ,mozda sam s njim na treninge isao...
Enfant Terrible
05-04-2010, 20:23
I da ,ne provociram ,ja sam prvo napisao normalan post ,u kojem mislim da nije dobra zamjena Q-Veloso ,na sto sam dobio "sta ti znas o Velosu" ,znaci u startu ,bez ikakvog razloga ,mozda sam sa Velosom kafu pio ,mozda sam s njim na treninge isao...
Ako nešto ne volim kada diskutujem s nekim je to "kukanje" i namjerno krivo tumačenje rasprave, sve u skladu s tim da ti postupaš normalno, a ja sam kao divljak nasrnuo na tebe. Nemoj biti toliko patetičan.
Kad si počeo raspravu o Velosu dobio si prosto pitanje:
Koliko si puta gledao Velosa? Iskreno odgovori. Moje mišljenje je da nisi mnogo.
Nakon ovoga si napisao "referat", uglavnom kako sam ja novopećeni navijač (što je notorna glupost), da namećem mišljenje i bla, bla, bla. Svjestan sam da ne znaš diskutovati normalno, ja ti ne mogu pomoći, ali to ne znaći da se možeš razmahati ovdje i pisati razno razne gluposti. Budi fer ako ne možeš biti u pravu.
nije isto reci - kakav si ti navijac intera, vjerovatno imas malo pojma o fudbalu
i reci pretpostavljajuci jer se radi o portugalskoj ligi - vjerovatno ga nisi gledao dovoljno da zakljucis o kakvom je igracu rijec
nije nimalo isto, nadam se da se slazes
---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
joj zlatane pretece me u sekundu, na isto smo ciljali :)
verma_interista
05-04-2010, 20:27
U redu je, smiri sa patetikom. Ako se prosipaš sa postovima non- stop ne znaći da imaš pravo omalovažavati. Dvanaest godina koliko navijam za Inter nije baš "novopečeno", ali budući da ti imaš 120 godina, a od tog 119 navijaš za Inter, i za očekivati je da imaš takav stav. Na kraju: nije bruka ne znati, bruka je kad se praviš da znaš ;)
Još jedan veliki, srdačan pozdrav od Zlatana ;)
Vjeruj mi da si ovim nadmasio maksimum gluposti sto mozes napisati ,kakvih 120 ,119 ,o cemu pricas ,probaj barem iskonstruirati post uvrijedljivog sadrzaja ako ti je to cilj ,ali je cinjenica da sam te iskljucio kao ozbiljnog sugovornika s cinjenicom da si novi ,mladi djecak ,kojim hormoni haraju.
Ideja da si zvanjem "administrator" postao ekspert za nogomet ,razumljivo je to donekle ,ali te moram razocarati i reci da malo "popustis" ,jer ispadas jadniji nego sto jesi ,zao mi je sto ti ja to moram reci ,vjerovatno kolege sa kojima radis nece jer su se na neki nacin sprijateljili s tobom
Ja ,mozda sada imas namjeru da me banujes ,e ..tu sam na kratko zaboravio da mozes uraditi nesto ,mozes biti faca ,glavni...prepao sam se drama...nego momak ,lijepo ti kazem ,okani se pokusaja da budes pametan ,i nastavi citati postove ,kao sto si i do sada.
verma, zaista pretjerujes.. trazis dlaku u jajetu.. on je sa ovim postom pokusao da malo smiri tenzije, da ti objasni neke stvari
a "jadan", govoriti da je jos mlad da bi pricao.. nemoj se ljutiti ako ti spuca ban na neki mjesec da se smiris hehehe, do finala LP ako jose dogura :P
Enfant Terrible
05-04-2010, 20:33
Ja ,mozda sada imas namjeru da me banujes ,e ..tu sam na kratko zaboravio da mozes uraditi nesto ,mozes biti faca ,glavni...prepao sam se drama...nego momak ,lijepo ti kazem ,okani se pokusaja da budes pametan ,i nastavi citati postove ,kao sto si i do sada.
Pa ne očekuješ valjda da se ja sa tobom raspravljam 5 sati? Piši slobodno šta hoćeš, ali i sam si svjestan da te stvari nemaju veze sa realnosti. Nisi ti mene isključio kao sagovornika, dapače, isključio si samo sebe. I to odavno, u tih nekoliko desetina postova ima materijala koliko hočeš.
I neću te banovati. Zašto misliš da ću? Misliš da si nekog uvrijedio tim kvazi postovima? Ne budi smješan. Nastavi pisati...ono što si i do sada, i nema potrebe da se sa mnom raspravljaš ;)
Da prekinem spam :D
Mislim da ne trebamo vise veznjaka osim ako to nisu igraci najvise klase jer smo dobro (bar brojcano) popunjeni u sredini. Da nabrajam sve veznjake ne bih zavrsio do sutra, a nude se samo tri pozicije u ovoj formaciji koju u zadnje vrijeme forsira Mourinho, tako da za Q-a samo pare ili da s Mariom (nazalost) i/ili Muntarijem u paketu ide za neku klasu u vezi ili napadu ako Mario ode.
U odbrani dovesti Ranocchiju i Bonuccija i uz ove starkane odbrana rijesena za ljetni prelazni rok :)
pa ni na manageru ne mos uvaliti 3 igraca istom klubu a da ti oni daju fabregasa hehehe
Grujinho
06-04-2010, 00:00
Samo za one, koje smatraju Quaresmu odličnim igračem...
Recite mi jedan pravi argument, sa kime me možete uvjeriti u to...
Čovjek bio "bolji" od Cristiana Ronalda, dok je bio djete, otišao u Barcelonu, gde je skroz nestao....Vrača se u Porto, blista u Portugalskom prvenstvu, kupi ga Inter...U Interu postaje FLOP godine, ode na pozajmici u chelsea kojeg je tada vodio njegov veliki prijatelj LUIS FELIPE SCOLARI i čak ni tamo nije uspeo da se naigra....
Na osnovi čega vi možete zaključiti da je on dobar igrač vrijedan interovog dresa...on po meni nije ništa drugo osim jedan prosječan igrač, za klubove tipa (porto, sporting itd, atletico madrid....)
Rekao je čini mi se Ivan, da je Eto'o stalno dobivao šansu, a Quaresma nije...Ko koga laže? Zar se samo ja sječam, da je počeo gotovo svaku utakmicu, kad je tek došao...Mourinho je par mjeseci na početku forsirao 4-3-3, quaresma je igrao ali pokazao NIŠTA...
Bio je i meni drag, od njega sam očekivao možda čak i previše...gledao sam one klipove na youtubu, čovjek trivelom zabijao iz nemogučih pozicija, osvajao prostor na krilu kao da sam igra...
ali realno, čovjek je u svakom večem klubu propao i mislim da Mourinho sa time nema veze...
Pogledajte Wesleya...To je igrač...tek dođe, i odmah odigra derbi sa Milanom, Inter pobjedi 4:0 a Sneijder gotovo da igrač utakmice...
Hebeš onaj proces prilagodbe....Igrač ili jesi ili nisi :) A ne Quaresma....2 godine u milanu, a netko prije par dana napisao ovde: " nemojte toliko očekivati od njega, evo sad se malo privikao na igru, ne igra više pod pritiskom, nije više toliko izoliran :D "
WTF !?!?!?!
znači, još 2 godine da počne slati upotrebljive centaršutove, pa još 2 da počne i zabijat....Ma imamo vremena, čekamo te quaresma, čekamoooo
ma ko adri, 2 godine, nemere nemere (on se bar isplatio koliko toliko), pa vise je prilika dobio nego li mancini koji je i propao zbog njega
tako da racunate da nas je kostao 45m hehehe, da ne brojimo platu za obojicu do sada.. 60m - koga smo mogli dovesti eeee!
ali gledaj sada nesto sto vi ne gledate, ko je bio coek odluke da se dovede Q - Mr. Special One, Moratti nije htio jer mu je Branca rekao da nije u formi, da ne vrijedi toliko... pa je na kraju pala izjava: da ne bude do mene, evo mu i on
verma_interista
06-04-2010, 01:19
Ne mozemo samo tako iskljuciti Mourinhovu krivicu za pricu o Quaresmi ,cinjenica je da je "specijalni" kupio 2 krilna napadaca za potrebe njegove formacije ,koju je forsirao u Chelseu, i da ih je obadvojicu upropastio.
Mourinhovu prilagodbu na seriju a ,i ispitivanje formacija ,i mogucnosti ,najgore su osjetila na ova dva igraca ,jedan je otisao na vjecnu klupu ,sa unistenim samopouzdanjem ,a drugi je isto tako zaposjeo klupu ,s tim da je kasnije posudjen Milanu ,sto je jos gore.
U pravu je Grujinho kad kaze da pravom igracu treba vrlo malo vremena za prilagodbu ,ali isto tako na treneru je da onome koji se sporije apsorbira na novu ligu da malo vise prostora ,da mu nadje novu ulogu ,da ga potakne da igra bolje ,i td..a ne da mu se cinicno podsmjehuje ,odmahuje rukama ,i daje mu do znanja na razne nacine da ne racuna na njega.
U zadnje vrijeme ,kad smo se svi mogli sloziti da napreduje ,opet je na klupi presjedio ,cak i protiv Bologne gdje smo imali ubjedljivo vodstvo nije imao priliku da odigra 15-tak min,ne bi se ubio da mu je dao sansu.
mourinho
06-04-2010, 09:54
Malo off topic: evo i Pato izgleda zaposlio Mina Raiolu da mu bude agent. Ko kod zeli napustiti neki klub samo neka zaposli Raiolu hehehe.
to mi se svidja hehehe, mino inace dovede ih prvo kod nas pa ih proda.. mozda pato nacuo da ode mario, pa bi on u mladju ekipu od trenutne :D
DenchiNL
06-04-2010, 11:32
ma Pato bi u real, tamo odlazi raul i higuain(ovaj moze nama),
JM boluje za jednim all-rounderom otkad je dosao kod nas
znaci Gerrard (Essien,Lampard, i slicni tipovi) , ja bih vise volio da uzmemo Mascherana
ili par ovih mladjih Moussa,i sl.
da dovedemo musu i kacara :D
filip.sk
06-04-2010, 12:37
Kakav crni Mascherano ...
DenchiNL
06-04-2010, 12:41
arsenal doveo chamakha iz bordeauxa - gratis
ugovor mu istekao
Quaresma#7
06-04-2010, 13:04
Otkud ti Q da Jose voli Hamsika?
E moj dera :D to več svi znaju. Več od prvog dana kad je Jose tražio playmakerja i kad mu je omako Lampard je rekao da ima jedan igrač u Italiji koji se mu posebno dopada i je playmaker. Ali ga je tada bilo težko dovesti jer mu je Laurentis dizao cenu i na 40M€, tako da su pustili kraju. A i Branca je izjavijo to 100 puta da se Mourinhu Hamšik vrlo dopada kao igrač i da bi se izvanredno uklopio u naš vezni red pošto more igrati malo povučenije od Sneijdera. Ali sada mislim da Hamšiku ne gine ovog ljeta iči Inter :D i ja bi bio vrlo iznenadjen ako nebi došao.
A za Quaresmu se sasvim slažem da ode jer od njega nema više ništa. Čak ja sam odustao od njega :D. Za koga ga zameniti? Meni je svejedno ili Veloso ili Moutinho. Možda bi ipak više volio viditi Moutinha jer je ipak malo ofenzivniji od Velosa ali isto more pomagati kao Hamšik u odbrani. A za Kolarova mi je svejedno ako ga dovedu ako ga ne dovedu u redu igrače Santon više ili Zanetti ako ga dovedu još bolje. Ali najverovatnije če doči. I onda još jednog dobrog mladog defanzivca Mussa ili Kačar i mirna Bosna.
Hamšik
Veloso/Moutinho
Kolarov
Moussa/Kačar
Ranocchia i možda još Bonucci :D
A quaresma neka igra fino u Portugalu tamo mu je mesto.
Michel Bastos kako navodi SKY na meti Intera
Michel Bastos kako navodi SKY na meti Intera
Ko je taj?
Hmm, krilni igrac Lyona, nisam ga previse gledao, a utakmice koje sam gledao gledao sam zbog Pjanica, tako da nisam obracao puno paznje na njega, ali mislim da nije on za Intera i da su to piskarala izmislila da imaju o cemu pisati. Mislim da je sad nezreo i da bi se tesko uklopio, a ne vjerujem ni da se misljenje Brance i glavesina razlikuje dosta :D
mozda ovo bude ko i za Zanettia...kada su otisli pratit nekog drugog mu kolegu a njega vidjeli i doveli...mozda sad Pjanica pokupe :D
Quaresma#7
07-04-2010, 13:33
Igra dobro ovaj Batos ali ipak mislim da je za nas Kolarov ili Criscito bolje rešenje.
Grujinho
07-04-2010, 18:37
pa nije ovaj levi bek :D
na manageru i tamo blista hehe
filip.sk
07-04-2010, 20:51
Jebo vas manager svi.... poremetio je vas :)
Balotelli#45
07-04-2010, 21:48
moze neko ukraktko da kaze sta ima novo oko transfera bio sam u Italiju nedelju dana pa nisam stigao da propratim?
nisi ti to napisao da vidis imal sta novo nego da se pohvalis da si bio u Italiji :P :D
Balotelli#45
08-04-2010, 00:45
sve salabajzeri stari evo vam :srednji:
a ne stvarno ko se pominje nmg da citam po 20 stranica?
DenchiNL
08-04-2010, 00:54
moze neko ukraktko da kaze sta ima novo oko transfera bio sam u Italiju nedelju dana pa nisam stigao da propratim?
da nisi bio u vatikanu , pošto se svuda u italiji pa i u slastičarnama samo calcio vrti na tv-u?
Quaresma#7
08-04-2010, 12:21
pa nije ovaj levi bek :D
Pa Santona neka bace na desni bek za backup Maiconu a ne levoj neka budu Chivu i Kolarov i po potrebi još Zanetti.
Balotelli#45
08-04-2010, 20:52
da nisi bio u vatikanu , pošto se svuda u italiji pa i u slastičarnama samo calcio vrti na tv-u?
vrti se calcio,al bolje razumem kokoske razumem kad kvocaju nego italijanski
Quaresma#7
08-04-2010, 23:08
Šta ovo opet nešto lupaju. Zna li ko ovo prevesti http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=16912
adointer
09-04-2010, 00:07
ma Barca nesto sere ne zele da ga isplate pa govore da je na posudbi kod nas, ma bolesni ljudi, al skrooz...:D :D
Ado525INTER
09-04-2010, 02:32
mamau im hebem lopovsku koji cigani
nasi hamelji ne znaju uredno ni transfer zakljuciti, trebali su oni biti ti koji ce pomoci etoou i dati mu taj dio odmah po transferu... samo se treba jos vratiti u Barcu, ili da nam naplate jos..
Balotelli#45
09-04-2010, 11:54
nemoze se on nikako vratiti u barcu ili da oni nama naplate jedino moze da se desi da ibra se vrati a etoo ode ili da oni moraju platiti to etou ako ih tuzi i duplo
---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:53 ----------
mada ja sad etoa ne bi dao za dve ibre
PazzaInterista
09-04-2010, 12:01
Siguran?? :D ehehee
Balotelli#45
09-04-2010, 12:22
ma to je moja logika ,jer je etoo deo ibrinog transfera i bez njega transfer nije potpun ako bi se on vratio u barcu i ibra bi morao nazad
Tunisia’s Yassine Chikhaoui Once Again Drawing Interest From European Heavyweights – Report
ajmo sad ko ima fm nek provjeri kakav je :)
AGUERA RADUJE INTERESOVANJE INTERA
Zvijezda Atletico Madrida Sergio Aguero otovoreno je pozdravio interesovanje koje je za njega pokazao Inter.
Argentinski reprezentativac rekao je za italijanske medije kako mu je drago što se Inter interesuje za njega.
"Veoma sam sretan jer me želi klub poput Intera. Međutim, za sada ne želim pričati o transferima jer je prerano za to. Vidjećemo šta će biti na kraju sezone", rekao je Aguero.
I mene raduje xD
a sada bi svi u Inter...e ne moze imamo mi milita...dje si bio prije...nego sada kada je Inter pokazao zube svima sada smo svima zanimljivi :D
Davide Faraoni mladi odbrambeni igrac Primavere Lazia blizu Intera...istice mu ugovor,a pored nas prati ga i Bilan ali izgleda da je Branca to zavrsio
ovako i treba raditi ..skupljati ovu djecu i nadati se da ce nesto bit od njih, a ako i ne bude necemo puno izgubit
Arsenal, Barcelona, Chelsea & Manchester City Want Inter Striker Mario Balotelli - Report
jest glup, ja ne bih mrdnuo iz lazija, milanski klubovi su poznati po upropastavanju mladih nada.. a lazio u drugu ruku, ima dosta igraca od kojih napravi zvijezde
eto sad cu ja bas da trazim koje, a koje smo to mi? najveci broj mladih igraca imamo, a najmanje ih izlazi, jeste da su najbolji ali opet, neki quaresma kod nas nikad ne bi nastao heheheh - bar bi ga mogli uvaliti nekome
juventus ima dobru skolu, tamo bih ja otisao da nisam interista, parma, udinese..
ivane, odakle je dosao pomocni trener josea?
Quaresma#7
09-04-2010, 20:07
Drago mi je što se naši još uvek interesuju za Aguera. To mi je jedna največih želja gledat ga igrati u Interu. Mada neznam gde bi igrao pošto imamo napadača za izvoz :D
A iz ovog Faraonija bi znalo nešto biti. Još ako djabe dodje još bolje. More igrati i stopera i desnog beka. Znam ga iz managera :D
DenchiNL
09-04-2010, 20:17
Tunisia’s Yassine Chikhaoui Once Again Drawing Interest From European Heavyweights – Report
ajmo sad ko ima fm nek provjeri kakav je :)
lijevo krilo, brz ,dribla, zajebava se previše
onako nije loš ali nije nešto
ja ne znam zasto su nasi navalili sa krilima, zele opet dati sansu Quaresmi? hehehe
mozda zato sto hoce eto'oa da stave na prirodnu poziciju jer u zadnje vrijeme i sam znas da igramo sa krilima...ali problem je sto mi nemamo prava krila...ustvari imamo trivelu a kao da ga i nemamo kad je panj...
zato neka se okrenu riberyu u ljeto i to je to :D
Quaresma#7
09-04-2010, 20:50
mozda zato sto hoce eto'oa da stave na prirodnu poziciju jer u zadnje vrijeme i sam znas da igramo sa krilima...ali problem je sto mi nemamo prava krila...ustvari imamo trivelu a kao da ga i nemamo kad je panj...
zato neka se okrenu riberyu u ljeto i to je to :D
Odgovor je Di Maria, David Silva, Mata, Jesus Navas, Perotti.... ima jih mnogo :D
Koji god da dodje od ovdih biče fantastično. Možda prva dva bi bila najbolje rešenje.
daj matere ti quaresma ne seri vi...ti i ti tvoji pokemoni...realno samo silva ima mjesta kod nas i realno jedino ce dokucit vrhunac za jednog igraca dok ovi ostali...ove menager zvijezde cisto sumnjam
Odgovor je Di Maria, David Silva, Mata, Jesus Navas, Perotti.... ima jih mnogo :D
Koji god da dodje od ovdih biče fantastično. Možda prva dva bi bila najbolje rešenje.
slazem se ..mi konacno moramo pocet sa dovodjenjem talenata, a ne kao sada stalno trgovati sa provjerenim igracima od 25 pa vise godina koji su da ne govorim koliko skupi ..
ne sjecam se kad smo doveli igraca ispod 25 godina ..
pa koju cemo taktiku igrati sa krilima?
onda u sredini mogu igrati max 3 igraca - a imamo medju kandidatima (ne brojavsi zanettija ako maicon ode): cambiasso, motta, sneijder - stankovic i muntari onda ne mogu primirisati sastavu, plus planiraju otkupiti marigu...
sredina terena nam je dobra ali nije vrhunska ..ne znam zbog cega, mozda zbog Talijanske lige i potrebe da se taktika prilagodi igranju u njoj ili cega vec ..ali bitno je da nemamo vezni red koji moze parirati Barci (kao najboljem klubu na svijetu trenutno)
i sto mi ne bi imali bolju ekipu od Barce?
Quaresma#7
09-04-2010, 22:26
E baš mi drago što se jedan složi sa mojim "pokemonima". To gade :D
DenchiNL
10-04-2010, 01:20
sredina terena nam je dobra ali nije vrhunska ..ne znam zbog cega, mozda zbog Talijanske lige i potrebe da se taktika prilagodi igranju u njoj ili cega vec ..ali bitno je da nemamo vezni red koji moze parirati Barci (kao najboljem klubu na svijetu trenutno)
i ja mislim da nam fali jos jedan Gerrard recimo i to je to
onda mozemo igrat sta hoces s kim hoces :D
ali sam isto misljenja samo da se otarasimo ovih sto su na posudbama(jimenezi,rivas i ostali) to bi bilo najvece pojacanje
manite se pokemona vise :D
Enfant Terrible
10-04-2010, 02:17
ali bitno je da nemamo vezni red koji moze parirati Barci (kao najboljem klubu na svijetu trenutno)
Barcelona ima vezni red kakav nema niti jedan klub na svijetu. "Trident" u sredini im je skoro pa savršen; imaju Xavija koji može apsolutno sve- ubrzati napad, stati na loptu (ukoliko je potrebno), stvoriti akciju iz ničega i slati lopte sa "očima". Iniesta nije ništa lošiji, a leđa im "štiti" Toure koji ima nešto defanzivnije zadatke i dosta koristi fizičke atribute. Mi takav vezni red još uvijek nemamo, ali sa jednim kompletnim veznjakom svijetske klase ubijeđen sam da možemo biti bolji od Barcelone, jer u ostalim dijelovima nismo ništa inferiorniji od njih, dapače...
a sada bi svi u Inter...e ne moze imamo mi milita...dje si bio prije...nego sada kada je Inter pokazao zube svima sada smo svima zanimljivi :D
To je uvijek tako, svi žele igrati u najboljim klubovima ;)
moze od mene jedno pitanje, sta ako maicon ne ode, ko ce biti na klupi, cambi ili zanetti?
ovako, opet i ako ode, cambi i sneijder su u vezi..
jer u ostalim dijelovima nismo ništa inferiorniji od njih, dapače...
zlatane ovde te nisam bas skontao :D
moze od mene jedno pitanje, sta ako maicon ne ode, ko ce biti na klupi, cambi ili zanetti?
hehe to je i men mucilo...jer cambi,zanetti i sneijder moraju igrati...e sad jedino ako budemo dovodili samo krilne vezne igrace onda je uredu jer tada ce jedan od dvojca eto'o,milito na klupu i to je to :D odbrana se zna za sljedecu sezonu maicon-lucio-vidic-chivu...najjaca odbrana na svijetu ubjedljivo... :D
filip.sk
10-04-2010, 12:44
Smislice nesto Mourinho, vi se ne brinite o tome :D
InteristaSA
10-04-2010, 12:51
daj matere ti quaresma ne seri vi...ti i ti tvoji pokemoni...realno samo silva ima mjesta kod nas i realno jedino ce dokucit vrhunac za jednog igraca dok ovi ostali...ove menager zvijezde cisto sumnjam
Cuj pokemoni..covjek nabrojao sve vrhunske igrace..Za Navasa se otima Barca i Real..znaci nije pokemon:D..Mata i Silva razvaljuju..nezna se koje bolji..Mata jos mladji..Di Maria trenutno medju 3 najbolja mlada igraca..brz.ima strasan sut..i ako su pokemoni onda su dobro napredovali :D
Quaresma#7
10-04-2010, 12:53
Opet se danas priča o prodaji Maicona. Ja mislim da ga ne smemo prodavati jer je on previše bitan u našoj odbrani.
A dosta se priča isto o prodaji Balotellija i onda bi nabavili Aguera :D
Nebi bilo slabo. :D
Opet se danas priča o prodaji Maicona. Ja mislim da ga ne smemo prodavati jer je on previše bitan u našoj odbrani.
slazem se ..ne znam koliko je pametno prodavati ubjedljivo najboljeg desnog beka na svijetu (objektivno) ..to znaci da mu zamjena ne moze biti bolja i samim time oslabljujemo ekipu ..
hehe to je i men mucilo...jer cambi,zanetti i sneijder moraju igrati...e sad jedino ako budemo dovodili samo krilne vezne igrace onda je uredu jer tada ce jedan od dvojca eto'o,milito na klupu i to je to :D odbrana se zna za sljedecu sezonu maicon-lucio-vidic-chivu...najjaca odbrana na svijetu ubjedljivo... :D
mozemo igrati 3-5-2 ako maicon ode.. ali opet!
ako ostaje maicon gdje onda zanettija huska, a ako dodje vidic nema The Wall-a :(
ma nema sanse, dovodimo samo veznog (jer motta varira, muntari los, stank isto varira), i par mladih def
mozemo igrati 3-5-2 ako maicon ode.. ali opet!
ako ostaje maicon gdje onda zanettija huska, a ako dodje vidic nema The Wall-a :(
ma nema sanse, dovodimo samo veznog (jer motta varira, muntari los, stank isto varira), i par mladih def
dera ..previse emocija u taktici, razumijem te ..ali to ne ide tako
Enfant Terrible
10-04-2010, 13:36
jer u ostalim dijelovima nismo ništa inferiorniji od njih, dapače...
zlatane ovde te nisam bas skontao :D
Veza je problem u komparaciji Intera i Barcelone. Golmana imamo boljeg, bolje bekove, bolje štopere (po meni), a i napad nam je bolji, jedino pravi razliku Messi koji u stvari nije napadač nego krilni. Jesi sada skontao? :D
Ukoliko Maicon ode, ja ne vidim tu problem da stavimo Zanettija opet na bek, i Cuchu bi opet igrao. Dakle, vezni red: Cambiasso DM- Stanković CM- Motta CM (ili novo pojačanje)- Sneijder AM.
Grujinho
10-04-2010, 13:47
Cuj pokemoni..covjek nabrojao sve vrhunske igrace..Za Navasa se otima Barca i Real..znaci nije pokemon:D..Mata i Silva razvaljuju..nezna se koje bolji..Mata jos mladji..Di Maria trenutno medju 3 najbolja mlada igraca..brz.ima strasan sut..i ako su pokemoni onda su dobro napredovali :D
Bez komentara :eek: samo nešto, jel se ti to zahebavaš ili....
zlatane, zaboravljas kako mi sada igramo, nasi trenutni bekovi pokrivaju i krilo.. a odlaskom maicona tu bi dosta izgubili, ne moze zanetti sprintati gore dole
to je jedini razlog zasto mozda dovodimo krila, ili da igramo kao protiv chelsea uzvratnu, uvijek sa 3 napadaca, ali onda ostajemo sa 3 u vezi
zato je najbolje ne dirati maicona, sve ostaviti po starom, eventualno jednog veznog dovesti
filip.sk
10-04-2010, 16:23
Ma kakav Maicon... ako ode Maicon, ode i Grande Inter... Santon se nesnalazi na desnom boku... na levom je puno bolje....
Grujinho
10-04-2010, 16:42
Santon se nesnalazi na desnom boku... na levom je puno bolje....
lol, pa santon gotovo nikad nije ni igrao desnog beka za prvi tim intera...kako možeš reči da se nesnalazi na desnom boku? :)
inače on je dešnjak, dakle igra desnom nogom, tako da je desni bek njegova primarna pozicija...ali zbog maicona ne može tamo igrat, pa ga mourinho koristi na lijevom boku...ako bi več mogli govoriti o tome na kojem boku se bolje snalazi ja bi rekao na desnom...
filip.sk
10-04-2010, 16:49
lol, pa santon gotovo nikad nije ni igrao desnog beka za prvi tim intera...kako možeš reči da se nesnalazi na desnom boku? :)
inače on je dešnjak, dakle igra desnom nogom, tako da je desni bek njegova primarna pozicija...ali zbog maicona ne može tamo igrat, pa ga mourinho koristi na lijevom boku...ako bi več mogli govoriti o tome na kojem boku se bolje snalazi ja bi rekao na desnom...
Igrao je 2 puti i nise proslavio, na poslednom duelom sa Bologna je igrao desan bek(maicon i javier su bili kazneti, neznam dali si gledao taj mec), i izigrao ja vrlo loso.. volim ga Santon poveke i od Snajder, ali ako si gledao tekmu, mozes da vidis kakva je bila praznina, neznam dali mu je mou rekao da ne trci puno napred, ali bilo je dupka tamo, stankovic je drzao loptu 5 sec zaso nemao gde da je podade a desnom stranu je bila prazna...
A po levom boku je igrao super do sada... ako je desnak, to znaci da moze da udje kon gol... sve ima svoje prednoste...
DenchiNL
10-04-2010, 17:12
??????????? ne kontam
-----Gerrard-----
Zanetti Cambiasso
----Sneijder------
šta nije jasno, svi igraju, igrači stare
ovi ostali rotacija i sasvim ok
(Muntari,Stank,Motta,Coutinho)
duplo pokriveni na svakoj poziciji , savršeno
gerrard je ofanzivniji od jz i cambia :)
maicon je najbolji bek na svijetu tako da za njeg nema prave zamjene...to santon je previse smijesno..pa koliko je santon odigrao utakmica ove sezone???
Grujinho
10-04-2010, 17:19
Igrao je 2 puti i nise proslavio, na poslednom duelom sa Bologna je igrao desan bek(maicon i javier su bili kazneti, neznam dali si gledao taj mec), i izigrao ja vrlo loso..
nadam se da znaš da je protiv bologne igrao načet...nakon te utakmice, ozljeda je postala još gora...nisi valjda mislio da če prvu utakmicu na svojoj strani odigrat kao maicon, a plus svega još sa bolovima? :rolleyes:
mada nema veze...maicona ne može zamijenit niko, čak ni Sakho :D
Veza je problem u komparaciji Intera i Barcelone. Golmana imamo boljeg, bolje bekove, bolje štopere (po meni), a i napad nam je bolji, jedino pravi razliku Messi koji u stvari nije napadač nego krilni. Jesi sada skontao? :D
pa onda si trebao napisati da jesmo na ostalim pozicijama inferiorniji :D
Enfant Terrible
10-04-2010, 18:35
Dragi Ivane, znaš li ti šta znaći inferiornost i superiornost? :D
Inferiorno bi znaćilo da smo slabiji od njih na ostalim pozicijama, i to nije ono što sam ja rekao. Da sam rekao superiorno (jače) to bi bilo malo prepotentno jer se ipak radi o igračima vrhunske klase u oba tima.
Izvinjavam se na off-u :)
Komitski Đeneral
10-04-2010, 18:59
Citam da je Maicon poceo da se zajebava-da kasni na treninge i sl... Ako je to istina (u sto vjerujem da nije), onda bi ga trebalo pustiti na ljeto... Ukoliko su to novinarske izmisljotine, onda Maicona ne treba davati niposto... Jednostavno on je jedan od nasih temelja, simbola ove generacije... Ako ipak ode na ljeto, ona ponuda-Lass Diarra+kesh (ako je istinita) cini se veoma dobra...
Evo izjavio je Maicon da ne ide nigdje i da nije kasnio na trening :D ma nama dolazi Hamsik ba u sredinu i ne treba nam niko vise
Balotelli#45
10-04-2010, 19:41
Igrao je 2 puti i nise proslavio, na poslednom duelom sa Bologna je igrao desan bek(maicon i javier su bili kazneti, neznam dali si gledao taj mec), i izigrao ja vrlo loso.. volim ga Santon poveke i od Snajder, ali ako si gledao tekmu, mozes da vidis kakva je bila praznina, neznam dali mu je mou rekao da ne trci puno napred, ali bilo je dupka tamo, stankovic je drzao loptu 5 sec zaso nemao gde da je podade a desnom stranu je bila prazna...
A po levom boku je igrao super do sada... ako je desnak, to znaci da moze da udje kon gol... sve ima svoje prednoste...
to je zato sto su svi navikli da kad se okrenu na desnu stranu da je tamo maicon koji je uvek i u odbrani i napred i u sredini svud ga ima i celu desnu stranu pokrije tolko dobro da nijedan ne bi bio ni blizu(najblizi mu je dani alves koji je po meni realno 2 klase slabiji u odbrani a i u napadu ne daje vise golova od njega)
za Maiconcinu nema zamene i neznam sto pominjete da hoce da ode,on je izjavio da je srecan u interu i da bi voleo da ovde ostane a rekao je ako treba da ode nece da pravi probleme,ja neznam sta je tu sporno,sto ga svi guraju van kluba,on je jedan od simbola intera i bio bi veliki gubitak ne samo na terenu nego i na treningu i svlacionici,pa vidite po slikama da je uvek glavni na treningu ... A i nismo mi vise onakav inter od prosle godine ,da smo samo u Serie A najjaci a u Evropi samo prosek ,usli smo u 4 najbolja kluba u Evropi a realno smo drugi odmah posle Barce ,i ja nevidim nijedan klub u koji bi Maicon zeleo da ode a da je jaci od intera....
Evo izjavio je Maicon da ne ide nigdje i da nije kasnio na trening :D ma nama dolazi Hamsik ba u sredinu i ne treba nam niko vise
1000000% sam uveren da maicon nije kasnio na trening i da nece nigde da ode,nije on nimalo slican ibri,pa videli ste da kad je ibra otisao da ga je on prvi kritikovao
??????????? ne kontam
-----Gerrard-----
Zanetti Cambiasso
----Sneijder------
šta nije jasno, svi igraju, igrači stare
da si procitao povodom cega ja postavljam pitanje, shvatio bi da je u pitanju dovodjenje dva krilna igraca
e onda gdje bi svi stali ;)
Quaresma#7
10-04-2010, 20:44
mada nema veze...maicona ne može zamijenit niko, čak ni Sakho :D
E moj Grujo tutubane :D Sahko ti je stoper, samo ti provociraj. :D
Evo toga linka: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=17042
Njegov agent kaže da si želi ostati u ekipi dalje i da to neko pokušava da destabilizira ekipu sa tim galsinama.
Samo neznam šta je mislio u ovoj izjavi:
Vir: goal.com
Inter Full-Back Maicon Rubbishes Rumours Of Real Madrid Transfer
There will be no summer move for the Brazilian...
Representatives of Inter full-back Maicon have released a statement to discourage reports that the Brazilian is set for an exit from the Italian champions.
Earlier reports suggested that the 28-year-old was moving closer to a summer departure after turning up 35 minutes late at Appiano Gentile in the latest of a line of incidents.
However, it has since been reported that he was at the club's training ground on time, and his entourage have released a statement that categorically deny that Maicon could be plying his trade elsewhere next season.
"His desire to remain at Inter is demonstrated by his recent contract renewal with the Nerazzurri," the statement read.
"We therefore ask everyone to desist with these false rumours and find another player with the same number of appearances and the same yield as Maicon has had during his time in Italy with Inter.
"These are the facts, the rest are just rumours," the statement concluded brusquely.
Maicon has been linked with a €30 million move to <mashlogic class="mashlogic mashlink-goal-com-headlines mashlink" li-term="Real Madrid" mashbutton="goal@mashlogic.com">Real Madrid</mashlogic> in recent days.
Jel on to več produžio ugovor ili to on misli onoga od prošle godine kad su mu podigli na 4M€ čini se mi.
on je rekao: ako me zelite prodati ok, ako ne ja sam sretan!
Grujinho
10-04-2010, 21:23
E moj Grujo tutubane :D Sahko ti je stoper, samo ti provociraj. :D
može on sve u odbrani da igra :P
Quaresma#7
10-04-2010, 21:53
može on sve u odbrani da igra :P
More i defanzivca probao sam ga i tamo :D univerzalac ko Burdisso :sivi:
InteristaSA
10-04-2010, 22:40
Ma nece Maicon nigdje..zna i Maicon da mu nigdje nemoze biti ljepse nego u Interu..ovakav ambient nema nigdje pa kad ih vidis rekao bi jedna porodica..svi zive zajedno..sumnjam da je tako u Realu..Chelseu itd...Clichy iz Arsenala ugovor je pri kraju..mislim da bi bio idealan na lijevom boku i da smo mirni 5 godina najmanje za bocne igrace..maicon i clichy bi bili najaci u Europi ubjedljivo..jer zeznuto je sad Maicon mora citavu tekmu gore dole umori se covjek..treba jedan s druge strane da ga rastereti malo..
Balotelli#45
10-04-2010, 22:48
sve si u pravu potpisujem
samo clichy :sivi: de nadje ovog pokemona :sivi:
Grujinho
11-04-2010, 01:56
Ma ako če naši uopšte dovodit bočnog, ja sam za Kolarova...to je ljudina i igračina...
filip.sk
11-04-2010, 02:25
Rekoa sam prije, evo opet: MONTOLIVO !!!
potpisujem.ja sam uvijek bio za njeg.ako ne moze Hamsik,moze Montolivo.koji je ono doktor,kakvu je loptu dao kod prvog gola...:bravo::bravo:
Joj neznalice :omaj::crazzy:
Momak je talentovan, ali nije konstantan. Odigra dva meca dobro, pa se sledeca dva ne vidi.... Ove godine je napredovao, ali ne znam, je li vec materijal za ekipu koja lovi sve moguce trofeje.
ma nije montolivo igrac za velike timove i velika dela
Balotelli#45
11-04-2010, 13:02
po cemu si to zakljucio,jos nije igrao u veliki tim nemozes nikad znati,tako smo govorili za Milita,Mottu......
InteristaSA
11-04-2010, 20:33
po cemu si to zakljucio,jos nije igrao u veliki tim nemozes nikad znati,tako smo govorili za Milita,Mottu......
Prvo da ti odg za pokemona Clichya..ako ga smatras pokemonom onda nema smisla se raspravljat s tobom...Koga ti onda smatras dobrim bekom bgt..daj nekog ko je bolji.ko bi dobro dosao Interu.govoriti da je pokemon meni je smjesno fakat .a drugo Motta ako nisi pratio igrao je u Barceloni i bio skoro standardan..
Balotelli#45
11-04-2010, 20:47
Prvo da ti odg za pokemona Clichya..ako ga smatras pokemonom onda nema smisla se raspravljat s tobom...Koga ti onda smatras dobrim bekom bgt..daj nekog ko je bolji.ko bi dobro dosao Interu.govoriti da je pokemon meni je smjesno fakat .a drugo Motta ako nisi pratio igrao je u Barceloni i bio skoro standardan..
evo ti bolji bekovi
Maicon,Dani Alves,Kolarov,Vargas,Sergio Ramos,Taiwo,Santon,A. Cole,Maxwell,Chivu,Marcelo,Ivanovic,Insua.......sa mo oni koji su mi prvi pali na pamet a ima ih jos mnogo
pa ja sam reko da bi Motta i Milito bila dobra pojacanja al dosta clanova ih je omalovazavalo i smatralo losim
Il Trattore
12-04-2010, 09:47
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 9"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 9"><link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/Korisnik/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Nisan se javlja na ovaj forum zahvaljujuci tebi i takvima poput tebe kojima je IQ manji od broja patike,ali evo da dam komentar na tvoj post o clichyu,jer je tu napisano toliko gluposti da je to cudo,jeli ti znas kojeg beka igra clichy pametnjakoviću,on igra livog beka pa kako ti iti moze past napamet da ga usporedujes sa maiconon,alveson,ramoson,ivanovicen,i tu se pravis momku pametan iako ga vjerovatno nikad nisi gleda kako igra kad mozes govorit da je insua bolji od clichya koji je vrhunski igrac bolji i od svih livih bekova koje si naveja osim colea,ali nema veze ti to nikad neces shvatit.Sad bi jos par rici napisa,ali iz postovanja prema Interu i nekim ljudima na forumu ipak cu ostat suzdrzan.
DenchiNL
12-04-2010, 11:34
ne znam mene clichy nije impresionirao, pogotovo ne, jer igra vec duze vrijeme u arsenalu a prilicno je neprimjetan, dok jedan Vargas, Adriano(sevilla),kolarov i jos neki sami odlucuju meceve, trenutno mi je bolje chivu i santon i ne mora ni dolazit bilo ko , ako neko dodje nek bude bolji od njih, jer ja ne bi dao ni chivu a ni santona za clichyja nikad.
Sakho bi bio dobar jer je mlad i moze i stopera i beka igrat i nek uci od Chivua , medjutim mislim da je pre-pre-skup.
InteristaSA
12-04-2010, 13:06
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 9"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 9"><link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/Korisnik/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Nisan se javlja na ovaj forum zahvaljujuci tebi i takvima poput tebe kojima je IQ manji od broja patike,ali evo da dam komentar na tvoj post o clichyu,jer je tu napisano toliko gluposti da je to cudo,jeli ti znas kojeg beka igra clichy pametnjakoviću,on igra livog beka pa kako ti iti moze past napamet da ga usporedujes sa maiconon,alveson,ramoson,ivanovicen,i tu se pravis momku pametan iako ga vjerovatno nikad nisi gleda kako igra kad mozes govorit da je insua bolji od clichya koji je vrhunski igrac bolji i od svih livih bekova koje si naveja osim colea,ali nema veze ti to nikad neces shvatit.Sad bi jos par rici napisa,ali iz postovanja prema Interu i nekim ljudima na forumu ipak cu ostat suzdrzan.
E to sam mu htjeo napisat ali bilo mi mrsko da se raspravljam:D:D
ja clichyja priznat cu nisam puno pratio, ali mogu lahko pitati navijace arsenala sta misle o njemu, jel jedan od najboljih na svijetu.. ja iskreno mislim da nije, bez obzira na prethodno sto sam rekao da ga nisam pratio jer da je dobar kao maicon - pricalo bi se o tome dosta - real ga hoce, pored svega toga, davno bi on napustio arsenal u kojem se zvijezde ne zadrzavaju
Il Trattore
12-04-2010, 14:02
clichy u zadnje vrime nije bas u formi jer ga je dugo mucila ozljeda,ali prije te ozljede je igra vrhunski,a dera rijetko o kojem beku se bas puno prica danas u svitu samo o top klasama i dokazanim igracima(maicon,alves,cole,evra),sta ti mislis da se u engleskoj prica o kolarovu ili vargasu,ja se bas nebi kladija na to.
clichy je prosecan igrac, dosta puta sam ga gledao, cak i ne igra stalno, venger cesto zna staviti onog gibsa ili kako vec
Balotelli#45
12-04-2010, 16:20
clichy je prosecan igrac, dosta puta sam ga gledao, cak i ne igra stalno, venger cesto zna staviti onog gibsa ili kako vec
ma pusti bre vidis da ovaj Adriano10 samo upadne i oce samnom da se svadja pa lupi nesto i nedolazi po 2 meseca na forum dok se ne zaboravi :sivi:
Adriano 10
ja sam nabrojavao desne bekove zato sto je InteristaSA rekao jedan od najboljih na svetu uopste ne levi ili desni
ne znam mene clichy nije impresionirao, pogotovo ne, jer igra vec duze vrijeme u arsenalu a prilicno je neprimjetan, dok jedan Vargas, Adriano(sevilla),kolarov i jos neki sami odlucuju meceve, trenutno mi je bolje chivu i santon i ne mora ni dolazit bilo ko , ako neko dodje nek bude bolji od njih, jer ja ne bi dao ni chivu a ni santona za clichyja nikad.
Sakho bi bio dobar jer je mlad i moze i stopera i beka igrat i nek uci od Chivua , medjutim mislim da je pre-pre-skup.
Svaka cast za to kako si napisao svoje misljenje bez spominjanja inteligencije ..necijeg poznavanja nogometa ili ostalog.
I ovo ne znam na pocetku posta je (bar kod mene) uvijek postovanje drugog misljenja i davanje do znanja da ne nameces svoje misljenje ..a ne to da ne znas
Nemam komentara na Vanju i Adriana ..
Balotelli#45
12-04-2010, 19:15
ada dodje ovde ne ostavi ni jedan normalan post i krene samo sa nekim da se svadja,ako je po njemu clichy igracina onda oce sve u to da ubedi a ako neko kaze nesto protiv onda je on glup,smesan je
o maiconu svi pricaju, o alvesu takodjer
jesam ja spomenuo kolarova, ja sam protiv dovodjenja novih bekova ;)
gledaj sta imamo: maicon, zanetti, santon, chivu i imali maxwella, cak i da ode maicon, mozemo igrati sa zanettijem i chivuom na bekovima, santon zamjena za obojicu
Dzon Dilindzer
12-04-2010, 20:56
Inter Midfielder Sulley Muntari Set For Premier League Return - Report !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Everton ga oce,nek nam vrate 15 miliona sto smo ga i mi platili i svi srecni
DenchiNL
12-04-2010, 21:07
ovo izgleda opasno poceli nabadat oko maicona
http://www.football-italia.net/apr12p.html
osiguravamo se
Quaresma#7
12-04-2010, 21:54
ovo izgleda opasno poceli nabadat oko maicona
http://www.football-italia.net/apr12p.html
osiguravamo se
Ne verujem da če biti šta od toga.
Još pogotovo ako Maicon bude dobro igrao. Moratti če mu onda sigurno ugovor produžiti i bičemo svi sretni. Mislim da stvarno nema smisla Maicona prodavati jer je on samo malo nezadovoljan platom (4M€) i previše je bitan u našoj odbrani i u fazi napada jer puno napada idu preko njega pa do Sneijdera i skoro nema bekova toliko koji bi ga mogli zameniti. Trebaju mu bar dati 5-6M€ i svi bi bili sretni. Neznam ipak je najbolji desni bek na svetu i nebi smelo biti to Morattiju problem. Kad da Etoju i Mourinhu po 10-12M onda more i njemu onih 6M€ koliko traži jer Maicon stvarno ne želi napustiti Inter. A u zadnje vreme nam i marketinško dosta koristi dresovi, reklame itd. itd. itd. i sa marketinške strane bi bio to velik gubitak kojeg bi mogli težko nadoknaditi.
A to za Sulliya me raduje. Vreme je došlo da ipak on napusti Inter.
slazem se sa trivelicom :D ako neko zalsuzuje da prima 10mil to su maicon i sneijder :)
ne zasluzuju niti jedan da primaju 10 mil. ...i nadam se da nika i nece kao i ostali
InteristaSA
12-04-2010, 23:06
ma pusti bre vidis da ovaj Adriano10 samo upadne i oce samnom da se svadja pa lupi nesto i nedolazi po 2 meseca na forum dok se ne zaboravi :sivi:
Adriano 10
ja sam nabrojavao desne bekove zato sto je InteristaSA rekao jedan od najboljih na svetu uopste ne levi ili desni
Sta pricas bolan..procitaj sta sam napisao..jesam fino napisao da bi dobro fukcionisali Maicon i Clichy..kontas..nisam ja ni jednom rekao da je najbolji na svijetu ili slicno..hebeni prijedlog dao ti odma pokemon..smjesno brate..i nema veze ovdje ko ima vise ili manje postova imas ti ista prava kao i Adriano10..
filip.sk
12-04-2010, 23:14
Ma sta se raspravljate o te POKEMONE:vfunny::vfunny:
Sali na strani, Maicon ostaje sigurno !!!!!!!! Na levom boku Ashley Cole !!!!!!!!
I to su te Pokemone koi ja zelim :)
Grujinho
12-04-2010, 23:43
Ovih zadnjih par stranica bi trebalo sve prebaciti u MOJE ŽELJE...ovo što smo/ste pisali nema veza sa glasinama (osim par postova) hehe
Il Trattore
13-04-2010, 09:16
ada dodje ovde ne ostavi ni jedan normalan post i krene samo sa nekim da se svadja,ako je po njemu clichy igracina onda oce sve u to da ubedi a ako neko kaze nesto protiv onda je on glup,smesan je
evo opet pricas gluposti,koga ja to ocu uvjerin da je clichy igracina,ja samo ocu uvjerin da clichy nije pokemon ka sat ti kazes,neman se ni ja volje svadat sa tebon,ali ostali sa foruma ti niko nista nece da kaze,iako san uvjeren da 90% clanova dizes zivce sa svojim glupim pisanjem.
filip.sk
13-04-2010, 11:13
Ljudi a sta je to Pokemon???
http://easymemory.my-free-games.com/Planches/PokemonNew_P.jpg :D
filip.sk
13-04-2010, 11:42
Ivane bio sam sarkastican :)
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=57843
hahahhaha
filip.sk
13-04-2010, 12:59
Hahahaha, zanimljivo, ali nezamislivo... Ibra + 30 mil = Baloteli? NO WAY !!!
Quaresma#7
13-04-2010, 14:20
Da se to ostvari to bi bila komedija ljudi. Poješče ga igrači i navijači živog još pogotovo ako mi ove godine osvojimo CL a on da se vrati :D
Mada što se tiče mene uvek su mu vrata otvorena :D
Balotelli#45
13-04-2010, 14:24
Sta pricas bolan..procitaj sta sam napisao..jesam fino napisao da bi dobro fukcionisali Maicon i Clichy..kontas..nisam ja ni jednom rekao da je najbolji na svijetu ili slicno..hebeni prijedlog dao ti odma pokemon..smjesno brate..i nema veze ovdje ko ima vise ili manje postova imas ti ista prava kao i Adriano10..
nisam na tebe uopste mislio,rekao sam uopste dosta njih zele da prodamo maicona i vec ga sele u city,real.... a ovamo uvaljuju nam neke polovnjake ko sto je PO MENI clichy,ti imas svoje misljenje ja moje i necu da se svadjam oko toga,a to sto ovaj Adriano 10 upada i pokusava da dokazuje neke njegove teroeme za to me zabole...
evo opet pricas gluposti,koga ja to ocu uvjerin da je clichy igracina,ja samo ocu uvjerin da clichy nije pokemon ka sat ti kazes,neman se ni ja volje svadat sa tebon,ali ostali sa foruma ti niko nista nece da kaze,iako san uvjeren da 90% clanova dizes zivce sa svojim glupim pisanjem.
prvo nerazumem te bas sta oces da kazes,dosta reci nisam razumeo npr. kakve veze neman ima sa clicyjem,a i da nije clichy pokemon covek je francuskog porekla ;)
a i po cemu si ti uveren da 90% clanova dizem zivce sto kazem da je clichy pokemon,sta jel clichy 90% clanova nesto svoj,jel ga vole...sto bi ima dizao zivce,sta njih treba da briga sta ja mislim o clichyju a ako nista nisu nesto vezani emotivno za njega,ti ocito jesi neznam sta mu radis al mng pizdis kad nesto za njega kazem :sivi:
Quaresma#7
13-04-2010, 21:08
Izgleda da če tu biti brzo sve gotovo. Veloso hoče u Inter a Quaresma nema ništa protiv da ode nazad u Sporting. Cene imaju jednake i Sporting pristaje isto na zamenu igrača. Za mene je tu više manje sve rešeno samo čekaju Jul da se to more sve dogovoriti.
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=57908
Q vise nema mjesta u Interu, odustao je od borbe za sastav ..
Samim time Veloso je bolji za nas jer cemo bar imati igraca koji ce se truditi i boriti za mjesto u timu ..
Povezuju nas i sa Sagnom ..
filip.sk
13-04-2010, 23:39
Da mu damo jos jednu sansu na Q? hahahaha ovo me potseca na onaj vic o plavusama u kvizu :)
Quaresma#7
14-04-2010, 00:08
Povezuju nas i sa Sagnom ..
Samo u slučaju ako ode Maicon. On nam bi bio prva opcija. Ali nema od toga ništa jer igrači poput Maicončine se ne prodavaju.
DenchiNL
14-04-2010, 04:42
-Ederson pregovara s Napolijem, kao da se spremaju pozdravit s Hamsikom ? (enter inter)
-ManU prodaje Andersona,Berbatova, pokusace dovesti Benzemu???
-Galacticosi skontali da imaju preslabu vezu (fizicki) pa odlucili prodati Diarru(1 i 2) ,Gagu(Lady haha) a raskinuce ugovor i sa Gutijem,Raulom i Drentheom. Planiraju dovesti De Rossija ,Fellainija i Silvu
-nas vezuju za jos jednog wesa, i to Wesley Lopes Beltrame iz santosa, ko biva dobar je play u brazilu
-Belletti,Hilario,Joe Cole,Ballack,Malouda na ljeto mogu se pakovati, Abramovichu dosadilo gledati kako se tim pati na terenu, bit ce kupovine u ljeto
-PSV se javio za Suaza , ukoliko ga Genoa ne bude htjela definitivno preuzeti
Il Trattore
14-04-2010, 09:28
prvo nerazumem te bas sta oces da kazes,dosta reci nisam razumeo npr. kakve veze neman ima sa clicyjem,a i da nije clichy pokemon covek je francuskog porekla ;)
a i po cemu si ti uveren da 90% clanova dizem zivce sto kazem da je clichy pokemon,sta jel clichy 90% clanova nesto svoj,jel ga vole...sto bi ima dizao zivce,sta njih treba da briga sta ja mislim o clichyju a ako nista nisu nesto vezani emotivno za njega,ti ocito jesi neznam sta mu radis al mng pizdis kad nesto za njega kazem :sivi:[/QUOTE]
ja zavrsavan raspravu sa tebom jer si ti jedan ogranicen momak,preporucija bi ti da budes stand up komicar jer imas baze za posrat se:sivi::sivi:
Quaresma#7
14-04-2010, 11:55
Jel to oni prodavaju Lassa ili Mamadua Diarru. Imaju dvojca :D
Mamadu je več na manageru na prodaji več jednu godinu hehehe
kako kod mene vieira, uvek je na prodaju haha
Quaresma#7
14-04-2010, 19:25
E bar sledeče godine ga neče biti. Otišao je on :D
Balotelli#45
14-04-2010, 19:31
ne bi me cudilo da braca Diarre dodju na leto :sivi: a mozda i Lamine iz Partizana dojadila mu zvezda vise redovno ih trpa nema derbi da im ne da gol pa mozda oce da predje malo na Bilan :D
DenchiNL
14-04-2010, 19:48
oba. piše ti fino diarra 1 i 2 :D
-Ederson pregovara s Napolijem, kao da se spremaju pozdravit s Hamsikom ? (enter inter)
-ManU prodaje Andersona,Berbatova, pokusace dovesti Benzemu???
-Galacticosi skontali da imaju preslabu vezu (fizicki) pa odlucili prodati Diarru(1 i 2) ,Gagu(Lady haha) a raskinuce ugovor i sa Gutijem,Raulom i Drentheom. Planiraju dovesti De Rossija ,Fellainija i Silvu
-nas vezuju za jos jednog wesa, i to Wesley Lopes Beltrame iz santosa, ko biva dobar je play u brazilu
-Belletti,Hilario,Joe Cole,Ballack,Malouda na ljeto mogu se pakovati, Abramovichu dosadilo gledati kako se tim pati na terenu, bit ce kupovine u ljeto
-PSV se javio za Suaza , ukoliko ga Genoa ne bude htjela definitivno preuzeti
ovi ostali nam nisu potrebni
DenchiNL
14-04-2010, 20:26
ovi ostali nam nisu potrebni
ja bi de rossija ili hamsika :D
---------- Post added at 19:26 ---------- Previous post was at 18:58 ----------
- Barcelona odrzala sastanak s upravom arsenala, postignut dogovor da nece pokusavati da kupe niti vise davati izjave i oglasavati se u vezi Fabregasa, ostali detalji dogovora nisu poznati, navodno je barca zadovoljna igracima koje ima pod ugovorom.
- Veloso blizi Interu , oni hoce 18 mil eura, mi dajemo Quaresmu, pregovori u toku
- Benoi Cheyrou u Sevilli za 4mil.
- Agent rafe Beniteza sletio u Torino, ako ga juve angazuje moraju isplatiti klauzulu Liverpoolu od 16 mil. eura
- Real ponudio 30 mil. za Neymara iz santosa, igrac bi ostao u santosu do 2011
- Fiorentina se zanimala za Pinillu, ali su odustali na molbu Udinese, jer i oni zele Pinillu, zauzvrat ce Udinese prihvatit ponudu Fiorentine za Pepea
- navodno se barca,roma i mi borimo oko Zvezdinog Mihajla Milutinovica (15 god)
- Chelsea ce prihvatiti "razumnu" ponudu za Drogbu ovo ljeto, oni su vec ponudili Valenciji 56 mil eura za Villu, 11 mil vise od minimalne cijene koju su postavili u Valenciji
- "...u isto vrijeme na drugoj strani Milana" Ludi leonardo pokusao vratiti Maldinija iz penzije ???? kako bi im pomogao do titule???? , Didin ugovor se raskida , Hugo Lloris dolazi na ljeto
- Man city pokusava uzaludno (zasad) da kupi Di mariu i Cardosa iz benfice, odbijene su dvije ponude, njihovi skauti su u portugalu svake sedmice, Boatenga iz HSV su vec kupili za 12,5 mil eura (20% transfera ide Herthi BSC)
- Palermo nas ubjedjuje da posude Krhina, nasi ih odbijaju zasad, jer su se "lose" ponijeli u januaru???
- Juve pokusava zamijeniti nezadovoljnog Giovinca za Pazzinija iz Samp. , Giovinco bi radije u Napoli
- Lazijev Ledesma jedva ceka ljeto da promijeni sredinu, palermo je vec ponudio 7 mil. eura , mi i Napoli pratimo situaciju
toliko za danas :-p
Quaresma#7
14-04-2010, 21:40
Bravo DenchiNL. Samo tako dalje. :D
Lose se Palermo ponio zbog Simplicija najvjerovatnije ;)
Grujinho
14-04-2010, 22:05
Lose se Palermo ponio zbog Simplicija najvjerovatnije ;)
I Cavani je bio povezivan sa nama :)
Balotelli#45
14-04-2010, 22:45
fala Denchi na informacijama :D
[QUOTE=DenchiNL;67193]ja bi de rossija ili hamsika :D
pa dobro njih nisi stavio da se prodaju nego da je neko zainteresovan :D
filip.sk
14-04-2010, 23:27
Denchil daj molim te stvaljaj ovo u Seria A temi, jer ce ovde poceti spamti jos 20 strane... btw odlican rad :)
Dzon Dilindzer
15-04-2010, 04:35
sta ono ba za Gerarda 30 miliona i baloteli.!!!!!!!puno je brate mili,ovom ide 30-a!!!!!!!
Come riportano il sito itasport.it, a quanto pare Inter, Genoa, Parma e Sampdoria sarebbero sulle tracce del giovane centrale difensivo austriaco Aleksandar Dragovic. - ovaj ce proci k'o arnaut
l'Inter sul difensore Miranda - traze ga jos: Fiorentina, Lazio, Barcellona, Olympique Lione, Olympique Marsiglia, Bayern Monaco e Wolfsburg
---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:27 ----------
mi cemo lassa, higija, drenthea i gutija za marija hehehe - jer ovoj zadnjoj dvojici isticu ugovori cini mi se, uglavnom treba nam zamjena za bekove (a znate kako procvjetaju igraci iz reala kod nas, vise se i ne bojim da mozemo pogrijesiti kada trgujemo sa njima)
a manci ce mamodoua :P
drenthea - ovaj nezna ni sam gde igra hehe
gutija - ovaj na samrti
tako da nam nisu potrebni :D
Ballacku istice ugovor i spominje se da bi ga Mou volio vidjet kod nas...nadam se da ovo nije istina,jer je on svoje odradio :D
radije bih panjinu gutia neog njega gledao kod nas :D...a i toga je vise dosta kojem god igracu istice ugovor u eng. mou ga cijeni i zeli ga u Interu..
DenchiNL
15-04-2010, 14:48
Ballacku istice ugovor i spominje se da bi ga Mou volio vidjet kod nas...nadam se da ovo nije istina,jer je on svoje odradio :D
ma jok nije ga htjeo ni u chelsea , isteko mu ugovor u bayernu pa ga uzeli,sjecas se
ma ne vjerujem ni ja u ovo,ali eto pise se :D
DenchiNL
15-04-2010, 15:38
- arsenalu je zapelo u pregovorima sa Campbellom i Gallasom, pa su dali ponudu za Zapatu iz Udina
- valencia ocekuje da je napuste albelda,baraja i man.fernandes koji su dosta varirali u igrama
- Barca ce pustiti Henryja, njegov nasljednik bi po guardioli trebao biti Jesus navas (vec kruzi zezancija: jesus,messija i san pedro, kako bi bilo svetogrdje ne navijati za to)
- medju igracima koji trebaju napustiti madrid(real) pojavilo se i ime Pepea koji se nakon teske povrede koljena nije osjecao podrzan od strane kluba
- wenger je od uprave dobio 52 mil.eur za jednog veznog i jednog spica(spekulise se da su to felipe melo i ballotelli)
- ukoliko ne osvojimo CL (JM ce dobiti sta zeli) i kupujemo Gerrarda, vec smo ponudili 30m i odbijeno je.
- Genoa je kupila roberta lewandowskog (poznatiji kao drugi van basten) za 5 mil. eura od lech poznana, ima 21god i spic je
- Madrid i ManU ce pokusati dovesti Davida Silvu, mediji sumnjaju da ce Silva izabrati daleki Manchester
- Carlos Tevez se vec neko vrijeme zali na Mancia, ovaj put mu se ne svidja novi trening rezim(2 x dnevno) i misli da to nema smisla kao i da je bila greska otpustiti Hughesa
- Capello je takodje uveo novi nacin treninga za eng.nacionalni tim, fabio je pregledao i ustanovio da 6 od 10 stadiona za sp leze na visokoj nadm.visini sto znaci da ima malo kisika u vazduhu, te je svim reprezentativcima nalozio da spavaju u specijalnim satorima simulatorima takvih uslova, sto navodi tijela sportasa da proizvode vise crvenih krvnih zrnaca kako bi se kisik lakse transportovao kroz tijelo, = AMAZINGGG!
kako sam ja skonto zainteresovani smo za nekog Joao-a Mirandu iz Sao Paula ima 25 godina i igra u odbrani... uz nas jos je zanimljiv i barci,lyonu,violama,wolfsburgu, marsieleu,laziu i bayernu :D
cijena mu je oko 15 mil.
vrati se huska na 810str :D
---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:05 ----------
pepe dobar, trebali bi ga dovesti.. prgav je taman za nas :D
a ovaj tevez je kreten zesci (pokazao to i u man utdu), mislim da se manci nece zaliti prodati ga, na ljeto rekonstrukcija
---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
denchi, palermo, cavani ;)
dide mi zao..
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/ligaprvaka/clanak/100415106
Laporta kod Morattija u gostima
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/ligaprvaka/clanak/100415106
Laporta kod Morattija u gostima
postoje tri opcije:
1) posto mu istice mandat, prodaje utakmice hehehe
2) posto mu istice mandat, postaje predsjednik intera od iduce sezone
3) dosao da bare trebe :P
Ove opcije su cak manje vjerovatne i od onog sto je goal.com napisao ..
Oni misle da je tu zbog prodaje Messija :D
pa jedina preostala je messi, a to je po meni NIDJE VEZE
ili mozda dosao srediti onaj problem sa transferom etooa
U njihovim godinama neki dijelovi tijela nisu u funkciji ..tako da sumnjam da je dosao da bare trebe :D
Ovo oko Etoa je mozda i najvjerovatnije ..
jbt treba dovest ovog Neymara lik ubija svaka tekma sigurno jedan gol zabija...Santos je pobjedio jucer 8:1, a Neymar je dao 5 golova
bolji je od onog suareza(ili kako se vec zove) iz ajaxa :D
Ado525INTER
16-04-2010, 00:11
I ja mislim da je tu zbog Etoo-a da rjesi to i da ga zamoli da ne zabije na now campu hehhe FORZA INTER
jbt treba dovest ovog Neymara lik ubija svaka tekma sigurno jedan gol zabija...Santos je pobjedio jucer 8:1, a Neymar je dao 5 golova
bolji je od onog suareza(ili kako se vec zove) iz ajaxa :D
<!-- / message --><!-- sig -->
Citam bas o njemu ..kazu da je brazilski odgovor za Messija i da su Robinho, Romario, Zico i Pele pozvali Dungu da ga uvrsti u reprzentaciju ..
dobro, zasto sam to rekao ligad je - nije dosao maksuz na kahvicu..
nema sta drugo biti, eto, zaboravio sam u prvom postu to za etooa, ali dodao sam :)
huska, ajax dere u holandiji, kao i psv, a ne mogu ni u kup uefa da haraju.. vidio si huntelaara :D
ma sta mene briga za ligom kad je mali igracina...al dzaba kada ga real hoce...negdje sam citao da pripremaju masnu ponudu za njega...
a prosle sezone se mogao dovesti za 15m
izgleda da i arsenal hoce velosa
Quaresma#7
16-04-2010, 13:09
Izgleda da su se za Maria Fernandesa skoro več dogovorili.
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=58082
i izjavio direktor ili sta vec Gremia da ce odbiti sve ponude za Fernandea i da ce samo nasu prihvatit...tako sam ja procito :D
Pravo smo mi zagrijani za tog Fernandesa,moze igrat i stopera i desnog beka...samo sto nasi nisu bas spremni da daju 15 miliona za njeg.
Balotelli#45
16-04-2010, 14:20
ooo ovaj neymar je bas dobar stalno ga dovodim na manager cepa golove ko lud :D
Quaresma#7
16-04-2010, 14:45
ooo ovaj neymar je bas dobar stalno ga dovodim na manager cepa golove ko lud :D
Nisam ga još imao, kako mi mogao omači taj talent :D Sad ču ga dovesti u PSG da vidimo o kakvom napadaču je reč.
Inače ovaj Mario Fernandes zna biti vrlo dobro pojačanje za našu odbranu. Da malo mlade krvi udje u našu odbranu i da ga Lucio i Maicon nauče sve tehnike odbrane.
Nezz kolko je ovo tacno,al na fcinternews pise da je prelazak Ramiresa iz Benfice gotova stvar...
sad svi mladi dolaze u inter, hjaoo kad podju ove bombe
ma kakva gotova stvar....pa prodavali su se dresovi cassana (dres intera) pa nije dosao...kaka je bio gotova stvar...dinho....pato...pa onda hernanes il vec kako....sve gotova stvar
objavio je evo i calciomercato da je transfer vrlo blizu realizacije i da je agent Ramiresa dosao u Milano...on je jos jedan od igraca iz J.Amerike sa komplikovanim ugovorom,Benfica ima samo 20% njegovog ugovora,ostatak je u vlasnistvu nekih privatnika...pa zbog toga ce valjda ovaj posao bit komplikovan,al je vrlo blizu da se zavrsi
Balotelli#45
16-04-2010, 19:02
sta igra Ramires,jel mozda to onaj vezni ofanzivni sto dobro dribla i brz je dosta? ima jedan takav valjda u benfici al nisam siguran
Dzon Dilindzer
16-04-2010, 19:05
sta igra Ramires,jel mozda to onaj vezni ofanzivni sto dobro dribla i brz je dosta? ima jedan takav valjda u benfici al nisam siguran
jes u Benfici ali ja mislim da je on defanzivni vezni
filip.sk
16-04-2010, 19:07
jes u Benfici ali ja mislim da je on defanzivni vezni
Takav i nas treba, mozemo napraviti tim sa defanzivni vezni igraca :eek:
ja mislim da on igra nesto slicno sto Motta igra kod nas,znaci centralni vezni...al nisam siguran
Balotelli#45
16-04-2010, 19:41
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GzvnL08UC78&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GzvnL08UC78&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
gledajte sta rade Robinho i Neymar, neymar pored 5 gola i iznudjen penal i asistencija AMAZING :D
ja mislim da on igra nesto slicno sto Motta igra kod nas,znaci centralni vezni...al nisam siguran
budi siguran ;) ..igra centralnog veznog ..
nije nesto pretjerano dobar u defanzivnim zadacima, a kako ce i bt ..ima nekih 60 kg i 170cm
Ovog Ramiresa sam gledao na Kupu Konfederacija i igrao je jako dobro, doduse nije igrao CM nego vise krilo sa Robinhom koliko se sjecam. Bio je standardan kod Dunge, tako da nisu lose preporuke.
Dzon Dilindzer
17-04-2010, 00:23
Ma ne bi ja njega,sta ce nam,sta nam onda Mariga radi
Mah konkurencija ne skodi, obzirom da je najavljena prodaja i Muntarija i Q-a, ostaje slobodnih mjesta u vezi. Vidjecemo kako ce se pokazati Coutinho, tako da "ne moze da skodi" :) mlad je igrac i ako ne bude preskup bice zanimljiva prinova posebno sto moze igrati vise pozicija.
ne mogu vjerovati da razmisljas o prodaji muntarija trenutno, oo Boze
Balotelli#45
17-04-2010, 01:07
sulja munta ostaje FORZA SULJA :D
Grujinho
17-04-2010, 01:11
ajd dobro, nije da je sad odigrao fenomenalnu utakmicu...solidna utakmica sa njegove strane... ne kažem da se treba prodati muntari, da me neče netko napast, nego si napisao kao da je zabio hattrick pa ga sada netko pljuje :)
Fakat dera sto si tako kratkovidan :D
DenchiNL
17-04-2010, 01:45
- Hugo Lloris je vrlo popularan u zadnje vrijeme poslije interesa iz Milana, ManU je dao ponudu od 17,5 Mil.eura, Bayern isto sprema ponudu , dok juventus prati razvoj situacije
- naši su produžili ugovor kapitenu Zanettiju, biće objavljeno na sajtu
- Panatheinakos se odlucio na nagovor cissea da angazuje jos i Giulyja i Gouvoua, moguce da im se pridruzi i Boumsong ako njihova ponuda bude prihvacena
- Arnautovic napusta milan na ljeto, po rijecima njegovog agenta groenera, par klubova is spanije su dosad najkonkretniji, a prva destinacija je twente
- Kevin Kuranyi je free agent na ljeto, 4 kluba su mu ponudila ugovor, to su Juve,Fenerbache,Dinamo Moskva i Sunderland, plata koju trazi je 4,5 mil eur godisnje
- Real madrid sprema 170 mil eura za rooneya, smatraju da oko 102 mil, treba biti dovoljno za kupovinu dok ostatak treba biti za njegovu platu
- u genovi Sampdoria se nada da ce se uspjeti domoci CL, ako im to uspije planiraju kupiti Barzaglija,Zaccarda i Nemetha(Liverpool)
- Angelo Ogbonna (21) je odbrambeni igrac Torina, Arsene Wenger ga je licno dosao pogledati!!! Torino je trenutno 5-i u seriji B , a mali je u mladoj repki italije
- L.V.Gaal zeli lijevog beka za sljedecu sezonu i odlucio je da to bude Adriano iz seville, ponuda je poslata
- Palermo zeli da posudi Machedu iz ManU na ljeto , zadnji put ih je Sir alex odbio
- transfer Veloso/Quaresma se komplikuje , nasi traze da se ubace i prava za buduci otkup Joao Moutinha
- Pepe je vrlo ozbiljno nezadovoljan u Realu i tretmanom, cak toliko da odbija da produzi ugovor koji mu istice ovo ljeto (ako ima Boga, enter Inter) zbog toga Real ce prebaciti Ramosa u centar i trazi novog desnog beka , Rafinha i v.d.Wiel su prva imena koja se spominju
- Fiorentina se na ljeto rastaje od Mutua i Freya, dok Mutu zbog doping afera napusta viole, golman Frey to radi iskljucivo jer je za javnost nepoznati klub platio njegovu klauzulu od 18 mil eura , spekulise se sa imenima: Juve, ManU,Bayern,Milan
- barcelona sad zasad je ponudila za bayern najinteresantniju opciju za Riberyja 30 mil eura + Bojan Krkic , ponude Chelsea i Real Madrida su takodje na "stolu"
- AC milan ce ipak preuzeti Amantino Mancinija od nas , po bijednoj cijeni od 3,75 mil eura
- scout PSV je bio prisutan na tekmi patizan-vojvodina, igrac kojeg su "pikirali" je Radoslav Petrovic(21.god) strijelac jedinog gola u porazu crno-bijelih.
- Bayern i mi se spominjemo kao najveci interesanti za Criscita, mi bi samo kupili pola igraca a nastavio bi da igra za Parmu
- Pato je na prodaju! cijena: 55 mil eura, chelsea nudi Ivanovica + lovu, a real Benzemu + lovu
- Inler takodje odlucno pakuje kofere, najveci interesanti su Chelsea i ManC , dok Napoli prati razvoj situacije
najjadnija je ponuda reala za rooneya, lik po meni ne vrijedi preko 70m, pa neka ljudi pricaju sta hoce
isto je steta za freya, takvog golmana dobiti za 20m je jackpot.. jbg ne treba nam..
mlad je igrac i ako ne bude preskup bice zanimljiva prinova posebno sto moze igrati vise pozicija.
On je vec placen, 4.5M eura :)
Ja bih ga trceci prodao, rupa od igraca ove sezone...
DenchiNL
17-04-2010, 05:18
ma dobro sad trceci,ne znam,
Munta nije los pogotovo u defanzivnim zadacima, samo mislim da ga je najvise zeznulo onaj post kad je poceo odmah je oslabio, napravio bas par katastrofalnih igara zaredom i nista klupa za njeg, sad se opet vraca polako,
i meni je motta na pocetku bio uzasno slab , medjutim trazilo se od njeg nesto nerealno tj. defanzivni zadaci i presing-trk , nesto sto on jednostavno nema , ali zadnjih nekoliko tekmi igra bas dobro, kad bi njih dvojicu mogli kako sastavit imali bi kompletnog vezistu , ja bi dao njih dvojicu za Gerrarda
mada mi imamo igraca na platnoj listi koji nam ne mogu ni u primaveri igrat i trebamo se njih prvo rijesit da bi mogli pricati o prodaji ovih iz prvog tima
Pa eto, nije lose :)
Posebno mi se svidja ono sto je DenchiNL napisao za Velosa i Moutinha. Vidi se da nasi razmisljaju unaprijed.
Adriano iz Seville izjavio da bi volio doc u Italiju a mi ga trazimo...njegov agent izjavio da je u dobrim odnosima s Brancom koji ga prati vec duze vrijeme...United se zanima za Balotellia i daje Berbatova i nesto para za njeg...za Berbatova ne bih dao ni ovog smrdu :D
kakav crni berbatov..bjezi tamo...neka nam daju rooneya a mi cemo njima balu i jos miliona ha ja :D...a moze i anderson i pare za balu
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.