View Full Version : Glasine o transferima
DenchiNL
19-03-2010, 02:00
zašto trebamo raditi to? Zato što nam to ljubomorni bilanisti i jubentini stalno na nos bacaju??
Več u imeni našeg svetog kluba, možeš vidjeti, kako i sa kojom vrstom politike je nastao Internazionale...
Nemam ništa protiv Talijana, čak suprotno, ali nema sada smisla kupovati italijane samo zato što Milan ima 5,6 talijana u početnoj a mi nijednog...
Zaboli me k*** za njih. Možda jednog od dvojca Ranocchia-Bonucci i to je to...šta če nam criscito...bolji je donati od njega...
trenutačno ni nema puno talijanskih igrača, koji bi se mogli boriti a kamoli izboriti za mjesto u početnom sastavu Barcelone naprimer. A mi kao njih trebamo. Zašto?? O, da. Da nebi Lippi i slični mafijaši srali po nama...Ma baš...
eeeeeee ne mogu da vjerujem da ovoliki "stručnjaci" ne znaju šta nam sprema blatter i raja
dakle "6+5" pravilo (http://www.fifa.com/aboutfifa/federation/bodies/media/newsid=783657.html#fifa+congress+supports+objectiv es) znači to da na početku utakmice najmanje 6 igrača mora biti iz te zemlje iz koje klub dolazi, eh dalje je vjerujem svima jasno, mi i arsenal najviše ćemo patit zbog ovog
pogledajte na link i ako se nekom da prevedite
iz istog razloga roma prodaje Donija a vraca onog curcija iz siene, zatim Bovo iz palerma, itd
klubovi vec rade na tome, zato ni nas mario nece biti prodan
Mislis da ce Blatter moci nesto uraditi bez zelenog svjetla najjacih euro timova?
nema od toga nista, kao sto i kod njih nema nista vezano za sudije ;)
moratti - ako mislite da cemo mi mjenjati ime i tradiciju varas se, postoji projekat za novo evropsko takmicenje
InteristaSA
19-03-2010, 12:20
Ja sam za to da se dovode italijani u iNter..al italijani koji ce odma konkurisat za prvu ekipu a ne tu da su da popune broj od njih nemamo nista..nevidim nijednog sad da bi mogao igrat kod nas ..Chielini je dobar stoper..primjer dajem..al ta govna nedolaze u obzir..kad izadje neki dobar igrac uzet ce to MM..i on bi volio da ima jos italijana..al sad nista..a Lippi moze pricat sta hoce..to je mali jubentusovac na kojeg netreba ni obracat paznju...
nema sanse, svi najbolji italijani su u jubentusu, jedino iz rome nesto dovesti, eno citam da aquilani zeli van liverpoola
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:22 ----------
mogli bismo ga dovesti za 10m, a eno misketa hoce i juve i milan nude oko 15m
Balotelli#45
19-03-2010, 20:06
dobar italijan
Montolivo,De Rossi,Miccoli (jeste malo star al klasa) Cassano,Rosina,Marco Motta,Rossi,Maggio,Santacroce,Aquliani... eto prvi sto mi pali na pamet a da nisu jubentini ili bilanisti
dobar italijan
Montolivo,De Rossi,Miccoli (jeste malo star al klasa) Cassano,Rosina,Marco Motta,Rossi,Maggio,Santacroce,Aquliani... eto prvi sto mi pali na pamet a da nisu jubentini ili bilanisti
jel ti stvarno mislis da bi ovi boldani imaju kvaliteta da igraju u Interu ? a Montolivo i De Rossi su klase al ce se tesko doc do njih...
filip.sk
19-03-2010, 20:29
Ja hocu Montolivo, meni je super igrac...
Balotelli#45
19-03-2010, 20:32
sto da ne??? svi su mladi po 20-24 godina sem Maggia ...a i super su se pokazali...evo ti Aquillani u Liverpoolu,ROsina u Zenitu,ROssi u Villarealu,Motta u ROmi,a i santacroce i maggio nisu losi solidni igraci......
montolivo je nekostantan :)
filip.sk
19-03-2010, 23:44
montolivo je nekostantan :)
Muntari i Motta jesu :)
Rosina,Marco Motta,Rossi,Maggio,Santacroce,Aquliani ev svi oni ni jedan od njih nema sanse da igra u Interu...mozda da budu na klupi,to je mozda realno.A montolivo i De Rossi su dobrodosli jer su igracine i to je to sto se tice talijana...mozda jos Chiellini al njeg necemo sigurno dovest
Grujinho
20-03-2010, 01:12
Muntari i Motta jesu :)
Nemoj mi uspoređivat Sulju i Thiaga...Thiago je veliki igrač... Dokazao je to več nekoliko puta ove sezone...
ako čemo tako, onda možemo i za messija reči da nije konstantan, jer ustvari nijedan igrač ne igra stalno na istom nivou :)
Motta > Muntari
Peace :D
filip.sk
20-03-2010, 13:45
Motta bolji od Muntari??? No way :D hahahahaha pa znam da je bolji, ali govorili smo o konstantnost, motta je izigrao dobro protiv Bilan i Chelsea, i nekoliko prosecnih utakmica... nije ti ni to previse :)
slazem se filipe.. a po meni messi je u barci ove sezone kao ibra kod nas prosle ;)
http://www.interfanzone.com/it/ - nesto se spominje da perez dovodi uz josea i maicona hehe, a da je spreman dati 100m za njih dvojicu njam njam
Quaresma#7
20-03-2010, 17:01
slazem se filipe.. a po meni messi je u barci ove sezone kao ibra kod nas prosle ;)
http://www.interfanzone.com/it/ - nesto se spominje da perez dovodi uz josea i maicona hehe, a da je spreman dati 100m za njih dvojicu njam njam
Eh hoče, prije če dobiti onu stvar nego njih dvojcu :D Nema njima nikuda još posebno ako osvojimo CL.
Mah to je Real...samo nek je tudje dobro je.a dobit ce :srednji:. al jbg mozda sad da probaju potrosit 56456457457 miliona pa da prodju osminu finala :sivi: ne damo Josea a ni Maicona
mogu oni meni svi poo.... za tih 100mil...maiconcinu i "posebnog" nece dobiti :D
ma real je vic od kluba :D
Mi Jose-a i Maicona mozemo izgubiti po mom misljenju samo na dva nacina...prvo da se prospemo dobro protiv CSKA...i ako na ljeto Juventus i Milan ne urade nesto na trzistu...
Real ima ono najvaznije a tu su $...bilo bi previse da odu Jose i Maicon na kraju sezone...iskreno vise bih se iznenadio da ode Jose nego Maicon...nekako se vec 2 sezone spremam na njegov odlazak a uvijek se nadam da ce ostati...nekako je postao zastitni znak intera...
Jedino kako vidim da Inter pusta Maicona jeste da dobro odere Real-a, i da mozda i uzmu neke igrace od njih...u svakom slucaju ja ne bih volio da ode...
Balotelli#45
20-03-2010, 19:45
da mi ponude messia i pare Maicona ne bi dao al bez zebancije....nismo mi real sto je tudje to je bolje...maiconcina je tu odavno,kad nas je stekao ime i slavu ,dao je mng vaznih golova ,puno trenutaka vaznih je on presao sa interom i nikada nista lose za nas nije rekao a kamoli napravio neki problem tako da za njega nema zamene...On,Cambiasso,Zanetti i Cesar su po meni nedodirljivi i nikad ih ne bi prodao neznam za kakve pare...
sacekat cemo quaresmu da vidimo kako bi to on sve poslozio kada bi dobio ove pare :D
Dzon Dilindzer
20-03-2010, 19:49
Eno izgleda Coutinho oce da ostane jos 1 god.u Vascu,pa sad dal ce mu Morati dozvoliti?
Balotelli#45
20-03-2010, 20:02
ma to pricaju nema od toga nista
Grujinho
20-03-2010, 20:03
nekako se vec 2 sezone spremam na njegov odlazak a uvijek se nadam da ce ostati...
hehe...pa jose je tek sezonu i po u interu :D
mada ništa od toga...ostaje jose...a i maicon (nadam se)
Dzon Dilindzer
20-03-2010, 20:10
hehe...pa jose je tek sezonu i po u interu :D
mada ništa od toga...ostaje jose...a i maicon (nadam se)
Pa mislio je na Maicona a ne na Josea :D
---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
Valjda?
Grujinho
20-03-2010, 20:12
da da verovatno....slabo sam pročitao...
Eno izgleda Coutinho oce da ostane jos 1 god.u Vascu,pa sad dal ce mu Morati dozvoliti?
svidja mi se kako on razmislja a tako je mlad, ja isto predlazem
jos on nije spreman za nase lige, bolje da tamo igra nego kod nas propadne, valjda vidi sta se desilo sa kerlonom
mislim da treba doci, i ubacivati ga na svakoj negde oko 60min umesto sneijdera
Ma ko njega pita sta zeli, ako ga nasi hoce vamo nebitno je sta on hoce :)
Quaresma#7
21-03-2010, 13:20
da mi ponude messia i pare Maicona ne bi dao al bez zebancije....nismo mi real sto je tudje to je bolje...maiconcina je tu odavno,kad nas je stekao ime i slavu ,dao je mng vaznih golova ,puno trenutaka vaznih je on presao sa interom i nikada nista lose za nas nije rekao a kamoli napravio neki problem tako da za njega nema zamene...On,Cambiasso,Zanetti i Cesar su po meni nedodirljivi i nikad ih ne bi prodao neznam za kakve pare...
Slažem se, mada za Messija bi se našlo mesta u našoj ekipi :D
sacekat cemo quaresmu da vidimo kako bi to on sve poslozio kada bi dobio ove pare :D
Di Maria, Sakho, Aguero, Higuain, Hamšik...... :D:D
verma_interista
21-03-2010, 16:50
Prodati Maicona ,uzeti dobre pare za igraca koji ,bez obzira na kvalitete ulazi u 4-tu deceniju zivota.
Ponuditi Redknappu svog ljubimca Muntarija uz 15-tak miliona za odlicnog centralnog veznog Luku Modrica (po meni primarni zadatak).
Uz odredjenu dozu samopouzdanja ,koje ce se stvoriti odlaskom Mourinha ,vjerujem kako Quaresma moze biti jedan od nasih kljucnih igraca .
Ostaviti postojecu garnituru napadaca.
Dovesti jednog od spomenutih mladih stopera ,i naravno povuci Coutinha ,neka se apsorbira na Seriju A.
filip.sk
21-03-2010, 17:05
Jos se nadate na Q??? Nema nista od to...
Maicon da prodamo? NEEEE !!!!
Muntari za 15 mil??? Mozda bi mogli da im platimo da ga uzme...
slazem se za seve osim za trivelicu :D
ja dosadan sa joseom? nakon ovog vi ga toliko mrzite (kao da je jedini igrac kojem se ovako nesto desilo)
<object width="480" height="385">
<embed src="http://www.youtube.com/v/xt8o1x8HgiY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>
a zaboravljate na ovo:
<object width="480" height="385">
<embed src="http://www.youtube.com/v/--JWcrU1JmA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></object>
ali nema veze, nista me ne cudi, davno ste vi rekli da je vama drazi coek koji planira sto prije napustiti inter, potom ibra koji je rekao da je vrijeme za korak naprijed, kao inter je neki ispod klub, dakle nema sta traziti vise tamo...
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:47 ----------
a na kraju prosle sezone, kad je dosla ponuda od 20m i ja rekao da ne bi bilo glupo, rekli ste - ni govora da se proda, eto kakvi ste vi - vrlo lahko vas je kupiti jednim golom, a vrlo lahko i razocarati, zato i pravimo toliko transfera po sezoni, nikad vi ne biste mogli biti fan man utd-a
filip.sk
21-03-2010, 20:21
Dera nije u pitanje jedna jedina utakmica.. ja sam ga pomenuo zasto neko ga prije to pomenuo... samo sam replicirao...
Budemo iskreni kazi mi koliko super, prosecnih i losih tekmi je odigrao Muntari???
Citava sezona nije odigrao nesto kao sto treba... nije dovolno dobar za Inter... hajde ako ne da go drzime do kraj kariere? ... to je to :)
verma_interista
21-03-2010, 20:32
Jos se nadate na Q??? Nema nista od to...
Maicon da prodamo? NEEEE !!!!
Ko je rekao da Muntari vrijedi 15 mil???
filip.sk
21-03-2010, 20:38
Pogresno sam svatio..izvini :D
verma_interista
21-03-2010, 20:47
Pogresno sam svatio..izvini :D
OK :pozz:
Quaresma#7
21-03-2010, 21:47
Pa tako mu se cena šeta oko 15M€. Neznam šta je tu čudno. Toliko smo i mi dali za njega (ne da se sad na to vadim) ali ovaka mu je cena. Od Tottenhama smo dobivali ponude od vrednosti 20M€ za njega.
A danas se opet spominje zamena Jenas-Muntari :D
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=15941
Spominje se i Ramires iz Benfice...a ova zamjena Muntari-Jenas mislim da nije dobra ideja jer nije ovaj Jenas bolji od Munte,on u Totenhemu nije standardan a da dodje u Inter.teeesko,mozda da im damo Muntu i nes para i da nam proslijede Modrica onda se moze s njima pricat :D
verma_interista
21-03-2010, 21:55
Pa tako mu se cena šeta oko 15M€. Neznam šta je tu čudno. Toliko smo i mi dali za njega (ne da se sad na to vadim) ali ovaka mu je cena. Od Tottenhama smo dobivali ponude od vrednosti 20M€ za njega.
A danas se opet spominje zamena Jenas-Muntari :D
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=15941
Ja znam druze da je trziste igraca otislo u k... ,ali Muntari ne moze ni pod tim okolnostima biti 15 miliona ,prosle godine je bila ponuda Tottenhama ,ali danas jako tesko.Plafon 7 mil ,i to da se udaramo u guzicu od srece sto smo utopili ,po meni ,najglupljeg ,i najgoreg igraca sredine terena u Seriji A.
Ma Munta je 15 miliona sigurno...nista manje nema sanse.tolko smo ga platili,slabiji neg sto je doso sigurno nije a i uvijek je za njeg bilo zanimanja engleskih klubova tako da ako ga se bude prodavalo bice to fine pare 100%
sta sad? ako igrac nije u formi ..treba ga prodat? imajte malo strpljenja ..
filip.sk
21-03-2010, 22:32
Ma imali smo puno, i sa ostalim igracime....
bas tako ..zato ako cemo prodavati igrace zbog lose forme, slabih partija a da bi zaradili ..Q treba ici prvi
InteristaSA
21-03-2010, 23:17
E kako mrzim kad neko ruzno govori o Muntariju..pa covjek odigra 2 lose tekme..kasnije ga svi na noz docekali..nemoze se u takvim uvjetima ni igrat.ocekivane su i bile lose partije.i odma da se proda..cuj cifre 7 miliona..dosao iz kluba sa dna tabele-Portsmoutha za 14 miliona..osvojio scudetto..gdje je bio standardan..i sad vrijedi upola manje..smjesno bgm sta pojedinci pricaju..Igrac koji ljubi svoj grb kad postigne gol..treba imati postovanje svojih navijaca.trebali ste ga kazem pojedinci napadat kad je odlucio derbi protiv Jubentusa..trebali ste onda srat po Muntariju..JOj Opet moram staviti avatar Muntarija:D
verma_interista
21-03-2010, 23:54
E kako mrzim kad neko ruzno govori o Muntariju..pa covjek odigra 2 lose tekme..kasnije ga svi na noz docekali..nemoze se u takvim uvjetima ni igrat.ocekivane su i bile lose partije.i odma da se proda..cuj cifre 7 miliona..dosao iz kluba sa dna tabele-Portsmoutha za 14 miliona..osvojio scudetto..gdje je bio standardan..i sad vrijedi upola manje..smjesno bgm sta pojedinci pricaju..Igrac koji ljubi svoj grb kad postigne gol..treba imati postovanje svojih navijaca.trebali ste ga kazem pojedinci napadat kad je odlucio derbi protiv Jubentusa..trebali ste onda srat po Muntariju..JOj Opet moram staviti avatar Muntarija:D
Ovo prvo boldirano nema smisla ni komentirati ,cuj 2 partije ,pa citavu je sezonu u kurcu ,kad udje u igru ne zna je li posao ,ili dosao ,igra mu nema nikakvog smisla ,pasove grijesi kao amater ,startove pravi svaku utakmicu za crvenog,ali mu pogledaju kroz prste i samo pozuti,
Ljubi ,kazes grb,haha,nemoj vise please ,ljubio bi i ti da ti daju platu kakvu daju za nista ,sto on nesto emotivno vezan za Inter?Necemo pretjerivati.Da nam nije trener neko ko obozava radnike ,i trkace nikad ne bi ovakav igrac dobio priliku da bude clan velikog kluba koji se zove Inter.
Mislis onda kad ga je lopta pogodila??Pa ,nije ni svjestan bio da je postigao gol ,i on je sam to priznao ,nema pojma otkud tu ,isto muha bez glave,
Sreca pa je i Mourinho shvatio koji je kloc ovaj Muntari ,pa ga u posljednje vrijeme ne stavlja skoro nikako u igru.
sta si ti pusio u zadnje vrijeme verma :D
ma dajte ljudi kakav muntari, vise bih voleo da vratimo dakura :D
verma_interista
22-03-2010, 01:45
sta si ti pusio u zadnje vrijeme verma :D
Hehehe,,nasmija me oca mi..nisam nista odavno :D.
Ne ,stvarno je Muntari kloc ,i ne znam sta vide u njemu...
pa sad kad pominjete Muntarija...i Q-a....pa ja mislim da bi Q pokazao vise da je imao i trecnu prilika da igra sto je igrao Muntari...za Q-a smo uvijek imali neku bolju soluciju...Muntari je cesto i morao da igra :)
Muntari nije los igrac...ali nije konstantan....isto kako umije dobro da odigra tako umije i sve da USERE...najvise mi lici na Burdisa... :)
moje misljenje je da je za ovih godinu ipo imao vise kikseva nego dobrih momenata....i mislim da ako se ne popravi do kraja sezone nesto bitno da moze da ide...
ma kako god okrenes muntari je i korisniji i konstantniji od q
q je bio propalitet u barci, chesea i kod nas....to dovoljno govori
muntari je covek bez mozga i talenta, ne bi mogao igrati ni za jedan jaci klub koji ne vodi mourinho
Rakitic i Ramires se danas spominju...Rakitic igra dobar drugi dio sezone u Salkeu,mozda ne bi bio losa zamjena za Sneijdera al mozda ...a ovog Ramiresa sam gledo samo na Kupu Konfed tako da nezz kakav je...
Grujinho
22-03-2010, 13:13
rakitič je spor ko zemlja...dok se on okrene, u ligi prvaka bi več izgubio loptu...
a ramires još jedan od onih talenata, koji se spominju sa interom, a na kraju ništa...
InteristaSA
22-03-2010, 14:09
Ovo prvo boldirano nema smisla ni komentirati ,cuj 2 partije ,pa citavu je sezonu u kurcu ,kad udje u igru ne zna je li posao ,ili dosao ,igra mu nema nikakvog smisla ,pasove grijesi kao amater ,startove pravi svaku utakmicu za crvenog,ali mu pogledaju kroz prste i samo pozuti,
Ljubi ,kazes grb,haha,nemoj vise please ,ljubio bi i ti da ti daju platu kakvu daju za nista ,sto on nesto emotivno vezan za Inter?Necemo pretjerivati.Da nam nije trener neko ko obozava radnike ,i trkace nikad ne bi ovakav igrac dobio priliku da bude clan velikog kluba koji se zove Inter.
Mislis onda kad ga je lopta pogodila??Pa ,nije ni svjestan bio da je postigao gol ,i on je sam to priznao ,nema pojma otkud tu ,isto muha bez glave,
Sreca pa je i Mourinho shvatio koji je kloc ovaj Muntari ,pa ga u posljednje vrijeme ne stavlja skoro nikako u igru.
Pa dobro strucnjak procitaj fino sta sam napisao..Muntari je u krizi..to svi znaju i vide..al sad osporavat sve sto je uradio dobro za Inter...smjesno ja bar nepljujem INTEROVOG igraca..kakav god da je bio..
meni je samo zbog ovog poteza drag :D
http://itpradeep1.files.wordpress.com/2009/02/45085052.jpg
Quaresma#7
22-03-2010, 15:21
MA prodati Muntarija i dovesti Mussu ili Kačara. :D
A danas se spominje na Goal.com Vargas i nude 20M€ + 50% Viviana
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/03/22/1843999/inter-in-20-million-raid-for-fiorentina-star-juan-vargas
musa i kacar :D svi ih sanjamo osim mourinha hehe
filip.sk
22-03-2010, 17:08
Od kad znam pricato o te dvojca... ja gi zovem mujo i haso zato sto neznam koi se oni :) A kad ja neznam sta ima Mournho da ih zna :P
Quaresma#7
22-03-2010, 17:53
Sanja jih on sigurno, veruj mi. On najviše vuče za tog Mussu. :D
ja ih sanjam zbog trivelice a ne njihovih kvaliteta :D
Quaresma#7
22-03-2010, 18:21
ja ih sanjam zbog trivelice a ne njihovih kvaliteta :D
Samo ti njih sanjaj na ljeto če biti to realnost :D Stižu Mussa i Kačar
A danas se spominje na Goal.com Vargas i nude 20M€ + 50% Viviana
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/03/22/1843999/inter-in-20-million-raid-for-fiorentina-star-juan-vargas
Kakva bi ovo glupost bila... Viviano je nasa buducnost, prava zamjena za Julionea za koju godinu, dok je Vargas kao bek cisti prosjek. Cuj, 20M. Bolji su na tu poziciju i Santon, i Kolarov, koji se moze dovesti za nekih 12-13M.
evo citam skoro Coutinho ipak dolazi sada na ljeto...
Quaresma#7
23-03-2010, 17:45
Ipak izgleda da če Coutinho ostati u Brazilu do kraja njihove sezone pa doči kod nas Januara 2011
a jel....jel cuo ko ovo za Fabregasa..sad uhvatih nesto kratko na SKY-u...vidim inter krenuo u akciju ...zna li k osto vise???
---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/03/23/1846000/arsenal-ace-cesc-fabregas-will-join-inter-who-have-opened
Arsenal Ace Cesc Fabregas Will Join Inter, Who Have Opened Insurance Policy For Him
Dzon Dilindzer
23-03-2010, 18:28
ijoj kakav bi to POTEZ bio ako se ostvari
Quaresma#7
23-03-2010, 18:38
FENOMENALNO ako je to istina :crazzy::zastava::nova::miniforza:
Kad je ono prvi april da nisu možda uranili sa šalama.
Ali kakav insurance policy šta jim je več to? Znam da je to osiguranje ali neznam šta su mislili sa tim :D
zdravstveno osiguranje :)
Uhhh kako bi ovo bilo dobro...spominje se zamjena Mario-Cesc.ovo bi stvarno idealno,rijesimo se Maria koji je igracina ali i koji narusava mir u ekipi a dovedemo svjetsku klasu u sredini koja nam je potrebna...a ovo za osiguranje prica se da ga je Inter vec naveo kako osiguranog za iducu sezonu :D
da da sve se ozbiljnije prica o tome i to nas sve moze razveselit...koji bi to potez bio...imati u vezi fabregasa i sneijdera uh a iza njih super snazni i uvijek prejaki i sjajni Zanetti i cambiasso...onda sam za to da i eto'o ostane
eto je sampion...on kako god igrao ne smije da ide nakon jedne sezone
Grujinho
23-03-2010, 20:31
ma eto'o ostaje...đabe trošit riječi na to hoče li on otiči ili neče...on ostaje...
al stvarno...u vezi imati Fabregasa i Sneijdera ufff...ne može to svaka ekipa...ono što su Barci Iniesta i Xavi, nama bi mogli biti Cesc i Wes :)
InteristaSA
23-03-2010, 22:25
FENOMENALNO ako je to istina :crazzy::zastava::nova::miniforza:
Kad je ono prvi april da nisu možda uranili sa šalama.
Ali kakav insurance policy šta jim je več to? Znam da je to osiguranje ali neznam šta su mislili sa tim :D
Nemoze idealnije biti..a ovo Insurance policy je osiguranje sto se tice povreda..ako se povrijedi u toku sad ove sezone Inter bi dobio ostetu neku..joj to znaci da ovaj put misle ozbiljno..Fabregas dodji da osvojis trofej neki
idealna prilika da se resimo maria :D
Nemoze idealnije biti..a ovo Insurance policy je osiguranje sto se tice povreda..ako se povrijedi u toku sad ove sezone Inter bi dobio ostetu neku..joj to znaci da ovaj put misle ozbiljno..Fabregas dodji da osvojis trofej neki
Upravu si ..
A poenta je da je Inter kako se prenosi vec uplatio tu polisu Fabregasu i ako je to istina ..onda da ga gotovo sigurno ocekuju. Jer bilo bi besmisleno uplacivati tu polisu igracu koji nema veze sa klubom ..
Tako sam ja razumio
uplacivali smo mi i patu :D
filip.sk
24-03-2010, 00:00
Neznam dali ce biti ista od ovo... ali ako jeste... onda je nesto najbolje sto sam cuo ovog dana :)
Fabregas prelazi u Inter?
Inter je siguran da će u ljetnjem prelaznom roku angažovati zvijezdu Arsenala, Seska Fabregasa, pošto je italijanskim tim dodao Fabregasa na njihovoj polisi osiguranja za sve igrače u njihovom timu. Uprkos tome što Fabregas ima ugovor sa Arsenalom, mediji tvrde da će na ljeto postati dio Murinjove ekipe.
Poznato je da je Murinjo odavno impresioniran bivšim igračem Barselone, a portugalski stručnjak bi ga rado vidio u tandemu sa Kambjasom. Kao dio dogovora problematični napadač „neroazura”, Mario Baloteli bi trebalo da se preseli u London.
Takve stvari se u fudbalu rijetko dešavaju, da klub prije nego što dovede igrača, stavi njegovo ime na polisi osiguranja protiv povreda. Ipak, spekuliše se da je Fabregas već pristao da pređe u Inter na kraju sezone.
Odlicno bi to bilo za Fabregasa, Mario je prevrsio svaku mjeru, i mislim da je vrijeme, ako se ne uozbilji, da ide. Posebno zato sto bi dobili odlicnog veznjaka. Kad smo kod veznjaka, Mou je trazio da Coutinho bude u Interu od ljeta, tako da Vasco moze da svira borbene :D
Joj, kako bi ovo bilo dobro... Ostane ova ekipa na okupu, s nekolika odlaska: Balotelli, Quaresma, Muntari,... Dodju: Fabregas, Coutinho, Ranocchia (Bonucci), Kolarov... Prejaki... :D
nema razloga da ide q ako ode baloteli :D
mrsko mi citat i prethodnu stranicu...ali da nisu samo nagadjanja potvrdili su i ljudi iz arsenala koji su rekli da postoji nas interes za cesca
Quaresma#7
24-03-2010, 17:47
Mah Cesc, Hamšik, Gurcuff svejedno je samo da jedan dodje. :D
Grujinho
24-03-2010, 18:20
nema razloga da ide q ako ode baloteli :D
šta če nam quaresma? nit ne igra, nit če igrat :)
hamsika svrstati u grupu sa tom dvojicom ne ide nikako Q, a po meni najbolje rijesenje cesc
samo je pitanje koliko cemo iskesirati, ja bih ganjao, 20m plus balotelli, preko ne dolazi u obzir
Mah Cesc, Hamšik, Gurcuff svejedno je samo da jedan dodje. :D
tri veznjaka ....
cesc pravi cm....
hamsik igrac koji ima puno defanzivnih zadataka
YG najbolji tehnicar od svih i najistureniji
---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
svaka cast fabregasu al
Ł50m
je zaista previse
Balotelli#45
24-03-2010, 19:37
ma sve je to IDELANO kad bi dosao skakao bi od srece,al ako damo balotellija TOTAL SHIT
svaka cast fabregasu al
Ł50m
je zaista previse
koliko vrijednuju balotellija u tom diilu :)
Komitski Đeneral
24-03-2010, 19:58
Real i Barsa su poremetili sve zdravorazumske cijene transfera... Kad uzmemo u obzir da je Ibrahimovic placen 50mil+Eto'o, Xabi Alonso 45 mil, Kaka 65 mil, Ronaldo 80 i kusur, onda je jasno i da Fabregas, koji je medju najboljim veznim igracima na svijetu, vrijedi 50 miliona... Imajuci u vidu i da je Cesc 87.godiste, te da je cijela karijera tek pred njim, onda se cini da ovaj dil(Baloteli+30mil) predstavlja odlican posao. Uostalom necemo mi davati pare nego Morati, pa se ne $ekirajte mnogo :)
ako je i balotelli u dogovoru onda treba 5 mil na kafu jos moratti da posalje :D
ma ja nisam uopste uvjeren da ce doci do transfera ali gledaj ovako
za 50mil (rijec je o funtama ne eurima) mogu se uzeti i hamsik i gourcuff zajedno
jest ali ni jedan ni drugi nisu klasa poput fabregasa...a ako xabi vrijedi skoro 50 mil ovaj vrijedi duplo...ako je moguce ostvarit ovaj transfer onda moratti nema potreba da stedi novac jer sa fabregasom ne moze pogrijesit
Evo procitaj nedje da je Fabregas promijenio agenta..moze li to imat veze sto sa nama jer je mozda bivsi sve bio dogovorio sa nama :(
jest ali ni jedan ni drugi nisu klasa poput fabregasa...a ako xabi vrijedi skoro 50 mil ovaj vrijedi duplo...ako je moguce ostvarit ovaj transfer onda moratti nema potreba da stedi novac jer sa fabregasom ne moze pogrijesit
Mah dobro, sto je Real platio toliko, ne mora znacit da toliko i vrijedi, ali davati preko 15M i Balotellija bila bi, po meni, ludost. Takodjer uzimajuci u obzir da onaj pedofil cijeni Marija, ne bi trebali previse kesa dati.
huska, engleski strucnjaci smatraju da se on ne bi bas proslavio u italiji, mozda se i on toga prepao pa odlucio sve prekinuti
verma_interista
24-03-2010, 20:49
50 mil funti za Fabregasa je previse...Puno bolja opcija je prodaja Marija ako vec mora ici ,i kupovina Gourcuffa ,Hamsika ,nekog slicnog igraca.
Prednosta Cecha je da je pravo mlad ,a da je izrastao u velikog igraca ,ali toliku sumu novca ne bi lud covjek dao ,jednostavno ne vrijedi toliko..On nije igrac koji moze sam rjesavati stvari ,on igra u ekipi gdje se individualne sposobnosti iskljucivo ne gledaju ,znaci igra se brza ,pas igra ,sa malo dodira sa loptom ,kolektiv je kod Arsenala najbitniji ,u Interu je skroz drugaciji sistem igre.
Zvuci genijalno Cech u veznom redu sa Sneijderom ,Cambiassom ,Mottom...ali puno je to para!
cech? hehehe, mislis cesc, u jednom trenutku sam pomislio ti o golmanu chelsea govoris
Komitski Đeneral
24-03-2010, 21:54
ma ja nisam uopste uvjeren da ce doci do transfera ali gledaj ovako
za 50mil (rijec je o funtama ne eurima) mogu se uzeti i hamsik i gourcuff zajedno
Funta je malo jaca od eura-odnos je 1funta-1.1 euro otprilike... Tako da to je to cca 50 mil eura... AKo ti mozes za te pare kupiti hamsika i gorkufa treba odma dati otkaz Branki i kompaniji.. :) Hamsiku je cijena 40 mil a Gorkufu sigurno nije ispod 30, mada sumnjam da ga iko moze dobiti i za te pare...
ma da 1.1 a to nije mala razlika kad su u pitanju milioni izadje negdje oko 6mil a za odprilike taj novac su kupljeni maicon, zanetti...
za cifru od 50-60mil eura se mogu uzeti oba igraca i hamsik i YG
ko je rekao da hamsik vrijedi 40mil? lako je lupati te cifre...pa sta su rekli koliko arsavin vrijedi pa za koje je pare otisao??? moze se reci da rivas vrijedi 100mil al hoce li neko dati toliko novaca ...naravno da nece...napoli nije klub koji ima novca tako da ce oni prihvatiti 30mil bez ikakvih problema iako je i to previse
yg je placen oko 15mil tako da bi30mil takodjer bilo prihvatljivo od strane francuza
jel iko ponudio vise od 15mil za hamiska/////NIJE
hamsik + yg za nekih 30 po igracu
i nije isto lupati cijene i dobiti neku ponudu za igraca...nije svak lud ko real madrid i pun ko arapi/rusi da daje 10puta vise nego sto igrac vrijedi
zanimljivo je samo to koliko navodnih klubova je zainteresovano za neke igrace a NIKAD nema sluzbene ponude...ZASTO?
pa mozda zato sto ti klubovi nisu uopste zaniteresovani i ta naglabanja su samo da se digne cijena za igraca al kad se vidi da nema koristi od toga igrac se prodaje po nizoj cijeni
da se vratimo na fabregasa ....on jeste dobar igrac ali 50mil funti je previse...to je za 15-20miliona vise od talijanskog rekorda svih vremena..i zamisli das te pare i neki konj se zaleti u njeg i ciao sezona
verma_interista
24-03-2010, 23:55
da se vratimo na fabregasa ....on jeste dobar igrac ali 50mil funti je previse...to je za 15-20miliona vise od talijanskog rekorda svih vremena..i zamisli das te pare i neki konj se zaleti u njeg i ciao sezona
Crespo je 2000-te godine kostao 56 miliona eura ,iz Parme u Lazio ,Buffon je kostao 50 mil ,pa Vieri nekih 47 mil ,tako da ne bi to bio toliko veci transfer od ovih.
Svejedno ,slozio bih se ,a to sam i prije napisao ,da je 50 mil funti puno.
Dzon Dilindzer
24-03-2010, 23:56
Neznam vi nesto navrli na hamsika ali kad bi mislio kupovati neku igracinu na sredini ,to sigurno nebi bio on,onako ponekad da go ima za to nos ali nekih drugih POSEBNIH kvaliteta i nema,mislim mogo bi on igrati kod nas ali nas nebi nesto vise unapredio.tako ja mislim
šta če nam quaresma? nit ne igra, nit če igrat :)
e moj grujo :D
Grujinho
25-03-2010, 00:10
auf igrao je protiv zadnje ekipe u ligi...
kad se vrate Deki, Wesley i Milito, neče njega biti ni blizu početnog sastava...
a neka je i on malo odigro...dobija silne milijone od kluba a ništa ne igra...neka jih zaradi pošteno :)
Crespo je 2000-te godine kostao 56 miliona eura ,iz Parme u Lazio ,Buffon je kostao 50 mil ,pa Vieri nekih 47 mil ,tako da ne bi to bio toliko veci transfer od ovih.
Svejedno ,slozio bih se ,a to sam i prije napisao ,da je 50 mil funti puno.
35.5 (http://en.wikipedia.org/wiki/Transfer_%28football%29#cite_note-13)
32.6
32.0
to su cifre za ta tri igraca u funtama :D
verma_interista
25-03-2010, 00:45
35.5
32.6
32.0
to su cifre za ta tri igraca u funtama :D
Pricamo o iznosima u eurima...
1. Cristiano Ronaldo (Portugal) - iz Manchester Uniteda u Real Madrid 2009., 94 milijuna eura
2. Zinedine Zidane (Francuska) - iz Juventusa u Real Madrid, 2001., 73 milijuna eura
3. Kaka (Brazil) - iz Milana u Real Madrid, 2009., 68 milijuna eura
4. Luis Figo (Portugal) - iz Barcelone u Real Madrid, 2000., 58.5 milijuna eura
5. Hernan Crespo (Argentina) - iz Parme u Lazio, 2000., 56 milijuna eura
6. Gianluigi Buffon (Italija) - iz Parme u Juventus, 2001., 49 milijuna eura
7. Rio Ferdinand (Engleska) - iz Leedsa u Manchester United, 2002., 47 milijuna eura
8. Christian Vieri (Italija) - iz Lazia u Inter, 1999., 46.5 milijuna eura
9. Gaizka Mendieta (Španjolska) - iz Valencije u Lazio, 2001., 46 milijuna eura
10. Andrij Ševčenko (Ukrajina) - iz Milana u Chelsea, 2006., 45 milijuna eura
11. Ronaldo (Brazil) - iz Intera u Real Madrid, 2002., 45 milijuna eura
Komitski Đeneral
25-03-2010, 00:58
@Hule,
1. Gazda Napolija,De Laurentiis je filmski magnat koji je enormno bogat covjek... Da se ne postidi ni od nasheg pre$ednika... Nije mu nuzda da prodaje za sicu njegovog najboljeg i najtrazenijeg igraca.. Hamsika trazi pola Evrope, a cijena mu samo raste...
2. Najveca greska Milana, nije prodaja Kake vec Gorkufa... Naime, toliko su se prosuli sa ovim transferom, da su preumili kaluzulu u ugovoru o pozajmici Gorkufa, dje je stajalo da ga Bordo moze otkupiti za smijesnih 15 miliona eura... Ja garantujem da ga niko nece dobiti dok ne iskesira minimum 30 miliona... Evo vidjecemo...
3. Opet kazem, ne znam sto se opterecujete toliko oko cijene... Sigurno da ce Morati sam odluciti je li njemu mnogo dati toliku sumu novca... Necemo mi skupljati pare za Seska... Najbitnije je da on dodje... BTW Morati, odavno nije doveo neko spektakularno pojacanje za spektakularni novac, a vjerujte mi da on uziva u tome... Voli covjek da se o njemu prica...
edit : I smijesno je to da kad god mi krenemo kupovati nekog, nadje se neko da kaze kako je to premnogo, kako bi on dao pola toga, itd itd... A kad krene prica kako treba mi nekog da prodamo, onda se spominju cifre od 50-60 miliona... Ma dajte... Evo na ljeto da krenemo da prodajemo Maicona, pitam Vas kolika bi mu cijena bila???
S obzirom da je tesko ocekivati da ce Rooney biti prodat ..
Ovo bi mogao biti najveci transfer na ljeto ..(vec vidim naslovnice ;))
Salim se, bilo bi mi drago ..ali i da ovo ostane na spekulaciji ..prezivjet cemo :)
ma ja sam sebi vec narucio crno-plavi dres od cesca :D
najcudnija parma, a gledaj ti lazia sa mendietom :D
komitski, kada je sjedio na klupi milana, ja sam rekao da ce nesto od njega biti i da ga treba maznuti, a mauro cini mi se govorio daj ne moze igrati za starce...
isto sam mislio i za siligardija, ali kad igraca posaljes u rupu od lige, ne mozes se razvijati
---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:43 ----------
spominje se quaresma=veloso
agent cesca: Italy is certainly fascinating hypothesis, like the rest of Spain, but Cesc is happy in England too ... If there have been calls for Italian clubs? Yes but not only ...
evo zanimljive prilike, kao one gourcuffa, Giovinco iz jubeta zeli da ide.. nama treba jedan vezni, pa.. bio bi red da i mi njima uzmemo nesto, oni od nas cannavara i zanettija :P mi od njih ibru i G...
Quaresma#7
26-03-2010, 18:59
Opet ono o Fabregasu se spominje :D
http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/articoli/articolo30927.shtml
evo zanimljive prilike, kao one gourcuffa, Giovinco iz jubeta zeli da ide.. nama treba jedan vezni, pa.. bio bi red da i mi njima uzmemo nesto, oni od nas cannavara i zanettija :P mi od njih ibru i G...
nikad :D
dosta nam je dupentusovca za ovu deceniju
ma bjezi ivane ko tebe pita sta :D
inace, jube planira iskesirati 50m za novu sezonu (nova pojacanja), i nema u planu Giovinca
zaboravio si vieiru :D
a zar nisi ti za dolazak coutinha ovog ljeta...otkud sad to da bi htio ovog smrada u nasem dresu
Quaresma#7
26-03-2010, 20:32
Opet se naši spremanju oko Velosa. U zamenu bi verovatno otišao Quaresma. A i Muntari je blizu odlazka :D
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=16193
filip.sk
26-03-2010, 21:44
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=16202
Potpisali smo neki grk, 1992 godina je rodjen... mrzi me da prevedujem..
huska, pa od zanjeg njegovog intervjua, nisam bas siguran jel spreman za inter, naravno da jesam, uvijek sam bio ali giovinco nikad nije rekao da je jubentusovac, nije nam se rugao, ko zna, mozda bude naopacki balotelli :D da kad dodje kod nas...
Lijevi bek ili lijevo krilo, uglavnom je sinistro :D eh sad ne znam jesmo li ga jos potpisali, bilo bi lakse da imamo na eng hehe
ma to je igrac za primaveru.. cisto sumnjam da ce biti u prvom timu, mozda ostane tamo..
Nismo ga potpisali. Bio je blizu, ali prd nista :D
jesss, hulle, dobili smo novog prdonju :D
sirimo se ko EU
Nismo ga potpisali. Bio je blizu, ali prd nista :D
Znao sam da sam nesto razumio :D
DenchiNL
28-03-2010, 18:30
ma nismo potpisali grk , sekunda falila , igrac dogovorio sa nama , a agent otisao upravi tog grckog kluba i dogovorio mu novi ugovor na osnovi nase ponude,kako su lijepe zvjerke ti agenti ma dushe drage:D
inace extra igrac mlad , jak , lijevi bek
Quaresma#7
29-03-2010, 14:16
Danas opet kruže priče o Criscitu. A oko Kolarova skaču i dalje Real i City.
Quaresma#7
30-03-2010, 13:55
Quaresma more komotno otiči na ljeto nazad u Sporting. Možda uzmu usput Velosa
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=16367
uh 10 milja za njega...odmah ih proslijedit za ranocchiu ili bonucia :D...a izgleda da cemo obojicu dovesti ovo ljeto
Pricamo o iznosima u eurima...
eura
pitanja
kada je uveden euro-u ta doba igraci nisu placani u eurima vec prvo su bili dollari ili lire?
koji je kurs dolara tad bio?
:D
pricamo o eurima a ponuda za faba u funtama :D
jedino ako su ti transferi preracunati u eure..
Quaresma#7
01-04-2010, 11:01
Jel izašla več kaka aprilska šala?:D da smo podpisali sa Fabregasom heheh
Jel izašla več kaka aprilska šala?:D da smo podpisali sa Fabregasom heheh
spominjes se i ti u spekulacijama ..e to je rec aprilska sala :D
fabregas nakon izvodjenja penala slomio nogu, wtf ce on traziti u italiji hehehehe
Grujinho
01-04-2010, 22:13
fabregas nakon izvodjenja penala slomio nogu, wtf ce on traziti u italiji hehehehe
čekaj zar nismo mi neko osiguranje zbog njega uplatili...očemo li dobit koji miljončič sada :D?
Quaresma#7
01-04-2010, 23:28
Ja vam kažem Hamšik, Mussa, Kačar, Veloso, Sakho, Di Maria...... Football manager rules :D
prebicu te jednog dana :D
Mourinho ne odustaje od dovođenja Gerrarda
Dok je bio trener Chelseaja, Portugalac Jose Mourinho je dva puta ozbiljno pokušao u svoju svlačionicu dovesti engleskog reprezentativnog veznjaka iz Liverpoola Stevena Gerrarda.
Da ljubav nije prestala, pokazaju i navodi iz Daily Maila, a po kojima će Mourinho i ovog ljeta, ali kao trener milanskog Intera, pokušati dovesti 29-godišnjeg kapitena Liverpoola.
Gerrard je od početka karijere, od 1998. godine, član Liverpoola, no u posljednje vrijeme se sve glasnije govori o njegovom odlasku s Anfielda.
Daily Mail navodi da je Inter spreman ponuditi Liverpoolu 19-godišnjeg Balotellija plus određenu novčanu svotu. U Interu imaju spremno i rješenje ako treneru Liverpoola Rafaelu Benitezu nije zanimljiv Balotelli. Spremni su ponuditi 62 miliona engleskih funti (oko 125 miliona KM).
Inače, Balotelli već dugo vremena ima problema s Mourinhom, te nije odigrao posljednjih šest ogleda svoga kluba. U četvrtak se javno izvinio klubu i treneru, no izgleda da Inter nema prevelikih planova s njim u budućnosti.
ja mislim da je Fabu pukla noga kod onog duela sa puyolom kad je dosudjen penal.. jer je noga zapela u puyolove dvije.. a da nije osjećao bol sve dok nije puknuo loptu svom snagom...
Quaresma#7
02-04-2010, 13:43
prebicu te jednog dana :D
E to bi volio viditi :D
U Interu imaju spremno i rješenje ako treneru Liverpoola Rafaelu Benitezu nije zanimljiv Balotelli. Spremni su ponuditi 62 miliona engleskih funti (oko 125 miliona KM).- ako mario ode tamo, liverpool ce definitivno imati najbolji napad na svijetu ;) on i torres ce biti razlog mog svrsavanja i pracenja liverpoola onda heheh
- ali ovo sto traze za 29-godisnjaka je apsurd!
znam da ja ne dajem ove pare i da to navijaci Intera nece ni osjetit ..ali je stvarno previse, za te pare mozemo dovesti bar 2 igraca Gerrardove kvalitete i manjih godina ..(imat ce 30 kad i ako dodje kod nas, a to su vec ozbiljne godine)
Quaresma#7
02-04-2010, 17:08
Moreš komotno dovesti Hamšika i skoro još Gurcuffa za te pare. :D Ja ne verjujem da če Gerrard doči nimalo. To je isto ko da bi naš Zanetti otišao sad u Real. Gerrard je ikona Liverpoola i ne ide on nigde.
nesto razmisljam ..Gerrard je vise defanzivan nego Fabregas, pa bi se mozda bolje uklopio u formaciju sa Sneijderom ..
a Fabregas i Sneijder bi mozda bilo previse za nasu Talijasku ekipu ..
opet ..Fabregas je puno mladji i bolji ..
Quaresma#7
02-04-2010, 19:15
Inter's Maicon Could Make Real Madrid Switch For Lassana Diarra Plus €10 Million - Report
Kod ovog goal.com još uvek traje 1. april :D
q, kod engleza ti nije isto kao kod nas, vidio si terry umalo u man city, a gerrard vec duze vrijeme razmislja o odlasku samo jer mu klub slabo igra
a sto se tice goala, cim vidis Report, samo preskoci tu novost :P
verma_interista
02-04-2010, 19:39
Inter's Maicon Could Make Real Madrid Switch For Lassana Diarra Plus €10 Million - Report
Kod ovog goal.com još uvek traje 1. april :D
Bilo bi dobro uzeti Benzemu i koji milion za Maicona ,ne mislim da bi pretjerano protiv bili rasipnici iz Madrida!
Sto se tice Gerarda ,pa ne vrijedi ni eura vise od 30 ,i to je to ,dobro je pao u formi ,a i ulazi u 30-tu!
Grujinho
02-04-2010, 19:43
šta če nam Benz?
da greje klupu i nervira nas :D
Grujinho
02-04-2010, 19:49
imamo več krivonogog za to :D
ma benzema dolazi u obzir samo kao gratis uz 50m za maiconceta, svakako se samo ceka kraj sezone da da sutnu za nekih 20m :P posto kod nas odlazi balotelli, hmm.. svasta bi se moglo desiti - ako naravno maicon ode u real
Enfant Terrible
02-04-2010, 19:58
Ja bih radije Higuaina nego Benzemu. Higuain mi je životinja, čovjek zabija iz svih mogućih pozicija i dosta je jak, mislim da bi se prilagodio. Al' naravno, najradije bih da Maicon ostane :)
higuain je macka :P...momak moze igrati u svim formacijama...klasicni napadac, u paru sa nekim kao krilni napadac...upravo nesto sto nama treba umjesto Eto'oa sje bi nam ko kec na desetku na onoj lijevoj strani:D
a njem cini mi se na ljeto ili sljedece sezone istice ugovor i ne zeli ga produzit...tako da bi moratti mogao iskoristit svoje prijateljstvo sa perezom da to rijesi
ma sto hulle kaze, higuain je bolja varijanta ibisevica (i to samo zato sto ima bolje trenere, i takticki mu lopte idu, dok ih ibi sam mora traziti) - dok kad se sjetimo benzemu u lyonu, ehh moze povuci loptu sa strane sto trenutno igraju etoo i pandev (balotelli heh)
Grujinho
02-04-2010, 23:37
ja ga dobio danas u albumu za svjetsko prvenstvo....
Quaresma#7
03-04-2010, 13:54
ja ga dobio danas u albumu za svjetsko prvenstvo....
I ja počeo skupljati :D
Aguero Aguero ljudi to je igrač. Mada nebi se branio ni Higuaina ni Benzeme :D
Ja bih dao Eto'a za Higuaina, ili Benzemu. Real bi ga uzeo trceci, da isprave greske iz proslosti :D
ja trenutno ne, etoo je proradio
nera bi da se igra managera malo :D
ja trenutno ne, etoo je proradio
Ja sam i dalje pri tome da je Eto'o veliki igrac, ali da nam ova dvojica vise odgovaraju (zbog godina kao prvo, i pozicije koje igraju - tj. obojica mogu igrati bolje od Samua, malo povuceniju ulogu).
Grujinho
03-04-2010, 22:24
Ja sam i dalje pri tome da je Eto'o veliki igrac, ali da nam ova dvojica vise odgovaraju (zbog godina kao prvo, i pozicije koje igraju - tj. obojica mogu igrati bolje od Samua, malo povuceniju ulogu).
mogu igrat povicenije, ali nijedan od ove dvojice, nije spreman da toliko radi za tim, koliko to radi Eto'o...
mi i onako ne trebamo poboljsavati napad ..sredina terena i stoper su nam prioriteti
samuel 32, lucio 31 ..uskoro 32, cordoba 33, materazzi 36 ..
malo su postari ;)
ali to ne znaci kao sto ti kazes, da su - pod moranjem za dovesti.. dovest cemo nekog mladica da sjedi na klupi kao sto je rivas hehehe
treba nam jedan dodbar stoper, vidic na primer :D
Quaresma#7
04-04-2010, 00:22
Ranocchiu več imamo ali verovatno če doči i Bonnucci ako bude potreba i stvar rešena. A otiče verovatno Cordoba u City ako dodje kakva dobra ponuda :D
Jeste da Etoo više radi za Ekipu ali brzo bi ga Morinho naučio kako se grize non stop. Mada nedvomno bi Higuain ili Aguero bili idealni za naš napad pošto znaju igrati povučenije a Milito je onaj tipični stiker.
Ali sila nam nije oko napadača, imamo dovoljno dobre za sada. Kao što Gad :D kaže prioritet nam je veza i štoper (mada mislim da je sa Ranocchiom rešen taj problem)
Jel ono Ranocchia dolazi kod nas sad na ljeto ili če biti u Genovi na pozajmici?
quaresma jesi malo razmisljao da napavis kracu(par mjeseci :D) pauzu i odmoris se od igranja menagera :D
ti i tvoje kombinacije :D
filip.sk
04-04-2010, 04:37
Ja mislim da trebamo dati sansi na Q da pokaze sta zna :D
kad kazete prioritet, to znaci da ce on odmah biti prvi tim.. e sada, jel nama prioritet stoper ili vezni vi recite..
Quaresma#7
04-04-2010, 12:08
quaresma jesi malo razmisljao da napavis kracu(par mjeseci :D) pauzu i odmoris se od igranja menagera :D
ti i tvoje kombinacije :D
Nisam još razmišljao :D Taman sam uzeo zvezdu pa da od njih stvorim nešto, Lekič raztura :D
Ali ne stvarno kad ono Ranocchia stiže?
Ma ne Eto'oa davati, mogli bismo s Atleticom nesto isposlovati. Dati im Q-a i Muntu za Aguera recimo :D Ako treba dat koju paru iskupicemo se mi s foruma :D
Sporting poslao ponudu u vrijednosti od €10m za Q hahaha
---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:26 ----------
Sporting poslao ponudu u vrijednosti od €10m za Q hahaha
kad kazete prioritet, to znaci da ce on odmah biti prvi tim.. e sada, jel nama prioritet stoper ili vezni vi recite..
dera znamo sta je prioritet ..ali stopera treba vec sada traziti, iako nam mozda nije potreban za prvi sastav ..
jer ako ga budemo trazili kad nam bude potreban ..ko zna sta ce biti na trzistu i kakvi ce igraci vec biti prodani
malo planiranja ..;)
Ali ne stvarno kad ono Ranocchia stiže?
ne znam i da je 100% sigurno da stize
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v312/83/104/514980001/n514980001_3767999_7542.jpg
18 utakmica za valladolid ove sezone
kako mi ga je zao, a taman ga je krenulo, poceo se zabavljati sa Debora Salvalaggio (bivsa matea ferrarija i simonea inzaghija hehehe)
Ado525INTER
04-04-2010, 21:18
kakav banzema taj lik nije za intera on u lyonu za sezonu nije dao vise od 25 golova da dodje u inter Etoo je za njega bog u fudbalu cak i nisterloy bi ise zabio da je imo sansu kao banzema To je prosjecan napadac tipa Martins nas bivsi igrac ako Martins nije i bolji FORZA ETOO FORZA INTER
lijepo poredjenje, a ti zaboravljas sta je figo radio zadnju sezonu u realu, tako isto i benzema, kako ce dati gol ako sjedi na klupi, a nije davno bilo kad je u lyonu igrao i kad ste svi govorili da nam ga je ali preskup je
ja bih Destra...ima potencijala da za tri klase bude bolji od benzeme i slicnih...znaci na ljeto se rijesit bilaniste a umjesto njega samo ubacit destra i to je to napad za ljedecu sezonu...
Forza_Grande Inter
04-04-2010, 23:57
A sta je sa eventualnim dovodjenjem Gerrarda ili Fabregasa....kakve su sanse bilo je govora ako se liverool ne plasira u ch league da ga dovodimo odnosno Mou je navalio
kako citam,izgleda da smo odustali od Cesca jer je on valjda vrlo blizu Barcelone...a nas pik je Hamsik,sto bi meni bilo i draze,jer Hamsik je vec godina u Italiji i mislim da bi se odlicno snasao kod nas.a i odlican je igrac,mada je i poprilicno skup,al dobro za to je tu Massimo :D
Quaresma#7
05-04-2010, 14:54
Hamšik je naša najrealnija tarča. Fabregas ili Gerrard je skoro misija nemoguče. I još Mourinho obožava Hamšika i idealno bi se u naš vezni red uklopio. Cena je verovatno oko 25M€.
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 11:55 ----------
A Marco Branca poručuje da dobro poznaju Velosa i da čemo ga verovatno zameniti za Quaresmu.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=16689
verma_interista
05-04-2010, 17:34
Mislim da bi napravili veliku gresku zamjenom Veloso-Quaresma ,po meni je Ricardo puno bolji igrac ,i trebalo bi ga forsirati.
Pored toga ,ako Veloso dodje ,nece moci igrati sa jos jednim tranquartistom,pogotovo ako namjeravamo Hamsika dovesti.
Jos jedna stvar koja ne ide u prilog zamjeni dvaju igraca je cinjenica da je nas kostao 24 miliona ,dok Veloso ne vrijedi ni blizu ,a i cinjenica da se veznjak Sportinga nije iskljucivo dokazao protiv vecih timova ,kao ni Q ,govori da do toga ne bi trebalo doci jer se radi o jos jednom riziku.
Jos nesto...nema sanse da Q predje tamo gdje mu nece biti u stanju placati ni trecinu onoga sto mu Inter daje ,tako da...
Nadam se da ce Ricardo ostati s nama jos dugo ,dugo..i da cemo naredni prelazni rok dozivjeti najbolji transfer za sve nas -odlazak Mourinha!
q se treba rijesiti a sad dovesti velosa nezz...ono zna on ponekad opalit loptu iz daleka al to je to...nema nis vise
ma prodati q i par igraca da se skupi lova za 2 veznjaka koji znaju nesto s loptom
Otkud ti Q da Jose voli Hamsika?
Veloso, ne znam, znam samo da je Moutinho igracina heheh.
kostao 24, pa i ne kostao kad je tada harao, moje misljenje - nece Q nikad proraditi, vidi etooa, to je vrijeme prilagodbe a ne 2 sezone
nije to isto :D eto igra svaku a trivelica ne dobija prilike da se dokaze :D
Enfant Terrible
05-04-2010, 18:59
Mislim da bi napravili veliku gresku zamjenom Veloso-Quaresma ,po meni je Ricardo puno bolji igrac ,i trebalo bi ga forsirati.
Pored toga ,ako Veloso dodje ,nece moci igrati sa jos jednim tranquartistom,pogotovo ako namjeravamo Hamsika dovesti.
Jos jedna stvar koja ne ide u prilog zamjeni dvaju igraca je cinjenica da je nas kostao 24 miliona ,dok Veloso ne vrijedi ni blizu ,a i cinjenica da se veznjak Sportinga nije iskljucivo dokazao protiv vecih timova ,kao ni Q ,govori da do toga ne bi trebalo doci jer se radi o jos jednom riziku.
Jos nesto...nema sanse da Q predje tamo gdje mu nece biti u stanju placati ni trecinu onoga sto mu Inter daje ,tako da...
Nadam se da ce Ricardo ostati s nama jos dugo ,dugo..i da cemo naredni prelazni rok dozivjeti najbolji transfer za sve nas -odlazak Mourinha!
Koliko si puta gledao Velosa? Iskreno odgovori. Moje mišljenje je da nisi mnogo. Veloso nema nikakve veze sa trequartistom, on je defanzivac, koji može dosta toga što naši ne mogu- napraviti pas, opaliti šut sa daljine, izvesti slobodnjak, itd. Ali on pretežno obavlja defanzivne zadatke, pa s toga konstatacija da on ne može igrati sa trequartistom je u najmanju ruku smiješna.
Što se Quaresme tiče, tu djelim mišljenje donekle. Meni je Quaresma jako drag igrač, ali ako se u dvije godine nije nametnuo, ne mislim da će uspijeti 3, 4, itd.
A što se tiče Josea, svoju patološku mržnju ostavi za sebe. Ipak ima ovdje dosta ljudi kojima se sviđa ono što Mourinho radi, a kada hoćeš da pljucaš konstantno po treneru onda nađi valjan razlog ("glumac"; "prepotentan" i slične gluposti nisu argumenti), i Boga mi, valjanu temu za to.
Pozdrav.
Kada su u pitanju ovi veliki igraci kao sto je Fabregas, tesko da mozemo protiv Barce, ne samo zato sto je to Fabregasu klub u kojem je poceo karijeru.. moramo priznat da Italija vise nije bas najpopularnija destinacija igracima
verma_interista
05-04-2010, 19:26
Koliko si puta gledao Velosa? Iskreno odgovori. Moje mišljenje je da nisi mnogo. Veloso nema nikakve veze sa trequartistom, on je defanzivac, koji može dosta toga što naši ne mogu- napraviti pas, opaliti šut sa daljine, izvesti slobodnjak, itd. Ali on pretežno obavlja defanzivne zadatke, pa s toga konstatacija da on ne može igrati sa trequartistom je u najmanju ruku smiješna.
Što se Quaresme tiče, tu djelim mišljenje donekle. Meni je Quaresma jako drag igrač, ali ako se u dvije godine nije nametnuo, ne mislim da će uspijeti 3, 4, itd.
A što se tiče Josea, svoju patološku mržnju ostavi za sebe. Ipak ima ovdje dosta ljudi kojima se sviđa ono što Mourinho radi, a kada hoćeš da pljucaš konstantno po treneru onda nađi valjan razlog ("glumac"; "prepotentan" i slične gluposti nisu argumenti), i Boga mi, valjanu temu za to.
Pozdrav.
Ovako majstore ,Velosa sam dovoljno gledao da procjenim o kakvom se igracu radi ,i koje su mu kvalitete ,i na kojoj poziciji igra ,i kako ..i definitivno se ne radi o defanzivcu kao sto si naveo ,nego iskljucivo centralnom veznom koji vise radi prema naprijed ,cak obavlja posao tranquartiste ,i to u zadnje vrijeme ne pretjerano dobro ,utopio se u prosjek ekipe za koju nastupa.
Koliko je dobar ,pokazuje i cinjenica da nije na spisku igraca koji nastupaju u nacionalnom timu ,jer je tu poziciju zabetonirao Meirelles ,a i po nekim najavama Quaresma ,koji u timu dobija priliku na kapaljku ce prije njega nastupati na SP.
Vidim ,najbitnije je ovdje pisati sta tebi ,i slicnima koji se nazivaju administratorima odgovara ,tako da bi sve bilo ok ,i da bi bili pozeljni ,sto je ,naravno demonstracija patetike sa tvoje strane,
Ja nisam na forumu da bi napisao sta tebi odgovara ,jer me licno ne interesuje sta ti mislis ,i koliko poznajes fudbal u globalu (a svjestan sam da vrlo malo znas)..ja sam tu jer se skupljaju momci koji imaju isti ,ili slican odnos prema voljenom klubu ,za kojeg navijam puno duze nego ti.
Nemam namjeru s tobom se ovdje natezati oko toga koji igrac valja ,koji ne ,koliko Mourinho valja ,koliko ne ,za mene je kreten koji forsira igrace sa malo nogometnog znanja ,koji igra tezak ,ruzan fudbal ,baziran na trci ,snazi ,i destrukciji lijepe igre ,i zbog toga mislim da nije dovoljno dobar ,a usput i zato jer je prepotentni ,precjenjeni trener koji narusava ugled Intera u Italiji.
Ja ,momak ,nisam jedan od onih koji drkaju na uspjehe odredjenih trenera ,kojeg neko moze kupiti sa par dobrih rezultata ,ja klub ,igru istog ,gledam malo sire ,i nisam od onih koji igra manager-a i po njemu se ravna kada su u pitanju transferi.
Da rezimiramo ,znaci ,garantiram da sam navijac intera prije nego si se ti rodio ,garantiram da na Meazzi nikad nisi bio ,garantiram da nisi u zivotu pogledao 30 utakmica ,i garantiram da si jedan od navijaca intera koji ne poznaje mali dio njegove povijesti ,i navijac koji je od juce poceo pratiti taj klub ,tako da bi bilo lijepo da zaobidjes repliciranje na moje postove ,jer nisi dovoljno kompetentan za to.
Hvala ti unaprijed ,a sad diskutuj tamo sa onima koji ce ti govoriti "Zlatan (mozda i dalje mislis da je Ibrahimovic u Interu) ,je u pravu ,onako je kako on misli).
Enfant Terrible
05-04-2010, 19:44
@Verma_Interista
Da ne quotiram tvoj post, obratiću ti se ovako.
1) Vidim procjenjuješ strašno. Da bilo šta znaš o Velosu to bi i demonstrirao ovdje, ali ti sudiš o igraču kojeg gledaš 2 min na pregledu liga (ako i to pratiš dobro je). Veloso je igrač koji igra od veznog reda do štopera, dakle, to mu je što se kaže- trade mark. Toliko o tvom znanju, rasprava završena (za mene).
2) Ako neko ovdje demonstrira svoju patetiku, onda si to ti. Ja rijetko pišem zaista, više volim čitati kvalitetne postove (definitivno ne tvoje). Ali, treba (ne)imati obraza pisati stvari koje ti pišeš. Nisam ja rekao da bih volio da Inter ostane 5 godina bez trofeja samo zato što si kompleksaš koji ne može podnijeti Mourinha. I hrpu drugih gluposti što inače pišeš. Meni nije do titule administratora, ali ti nisi ostavio jednog jedinog kvalitetnog i argumentiranog posta. Tvoji postovi su "Balotelli kralju, Mourinho je konj" i ti propituješ koliki je neko Interista? Ako je to kriterij ti nisi nikakav Interista. To sam ti rekao prije, govorim ti i sada. Ne zanima me ako ti ništa ne znaći, ali garantujem ti da si ti izgubio navijački kredibilitet kod mnogih članova. Tvoj svaki post počinje i završava mržnjom prema Mourinhu, i s toga smatram da ti nisi navijač Intera, nego osoba koja mrzi Mourinha.
Da te boli briga za moje mišljenje je dosta fer ako se uzme u obzir kakvo ja mišljenje imam prema tvojim postovima. Ali si postao extremno dosadan sa mržnjom Mourinha.
3) Ne osporavam da možda navijaš za Inter duže od mene, ali nemaš nikakvo pravo (niti saznanja) tvrditi neke stvari koje objektivno ne znaš, kao što su jesam li ja bio na Meazzi, koliko sam utakmica pregledao, itd. Ja nikome ne namećem mišljenje, uvijek se trudim argumentovati svoj post, za razliku od tebe koji samo trošiš tipke na tastaturi.
Što se mene tiče, rasprava je završena.
Pozdrav od Zlatana ;)
verma, niko ti nije rekao da se moras sloziti sa njim, ali nije lijepo da zakljucujes tako brzo stvari - cuj nije gledao 30 utakmica ukupno hehehe
,i slicnima koji se nazivaju administratorima odgovara
sa mnom se rijetko ko slaze, kao i sa hulletom, ne znam zasto uvijek ciljas na modove.. jel moguce da niko od nas trojice nema isto misljenje kao ti.. mozda ti zelis da mi imamo tvoje
veloso, slazem se, dok njega sporting pusta za Q, nesto smrdi, vidjeli ste da Moutinha nisu niti daju
verma_interista
05-04-2010, 20:01
verma, niko ti nije rekao da se moras sloziti sa njim, ali nije lijepo da zakljucujes tako brzo stvari - cuj nije gledao 30 utakmica ukupno hehehe
sa mnom se rijetko ko slaze, kao i sa hulletom, ne znam zasto uvijek ciljas na modove.. jel moguce da niko od nas trojice nema isto misljenje kao ti.. mozda ti zelis da mi imamo tvoje
veloso, slazem se, dok njega sporting pusta za Q, nesto smrdi, vidjeli ste da Moutinha nisu niti daju
Vidi ,iskreno ,ja i ne pratim ko je administrator ,slucajno sam upratio da je ovaj lik jedan od njih ,pa sam stavio naglasak na to ,nisam generalizirao...
I da ,ja se ne slazem sa dosta stvari ,ali uvazavam svacije misljenje ,zna se desiti da neko napise strasne gluposti ,ali ok,to je njegovo misljenje..i to mi je ok ,necemo ga sada osudjivati..
Uglavnom ,ja sam budala sto sam dozvolio da ulazim u diskusiju sa novopecenim "navijacem" Intera.
opet ti zakljucujes, ili provociras sa zadnjom recenicom, zasto to radis..
sto se tice Mourinha, shvati, mi smo manjina i normalno je da naidjes na kritike, ako si pratio forum, ja cak i sa neoborivim argumentima naidjem na milion kritika Sta ti znas, ma daj ba dera i tako nidje veze postove
a pogotovo to ocekuj sa "hebes mourinha" hehehehe
Enfant Terrible
05-04-2010, 20:10
Uglavnom ,ja sam budala sto sam dozvolio da ulazim u diskusiju sa novopecenim "navijacem" Intera.
U redu je, smiri sa patetikom. Ako se prosipaš sa postovima non- stop ne znaći da imaš pravo omalovažavati. Dvanaest godina koliko navijam za Inter nije baš "novopečeno", ali budući da ti imaš 120 godina, a od tog 119 navijaš za Inter, i za očekivati je da imaš takav stav. Na kraju: nije bruka ne znati, bruka je kad se praviš da znaš ;)
Još jedan veliki, srdačan pozdrav od Zlatana ;)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.