View Full Version : Glasine o transferima
tottenham ne zeli da bude donji, zele da ga prodaju za iste pare za koje su ga i doveli
eh sada, sigurno da ima kvalitete poput messija, ali stvarno je mrsav i tesko bi prezivio u hladnoj italiji :)
Lennon ili Modric :)
ma modric, lennon nije toliko dobar kao ovaj ali mi se svidja jer cesto zabija bitne golove :D
Moje je mišljenje da bi Modrić puno uspješniji bio u Italiji ponajviše zbog toga jer se u Serie A igra dosta sporije nego u Engleskoj, a to njemu sigurno puno više odgovara. Pored toga u Premiershipu malo koja ekipa (skoro svi igraju 4-4-2 preko krila) igra sa polušpicom kao u Italiji gdje su takvi igrači posebno cijenjeni.
Quaresma#7
17-03-2009, 23:32
Ajmo napraviti peticiju da Maxwell ostane :D Ma kakav Modrić kakvi bakrači. Jest dobar ali nama je potrebnije nešto sigurnije kao Diego.
Q lol, dzida ja mislim da bi bolje prosao u spaniji
diego je izjavio da zeli u real madrid
tj ako bi mu se ukazala prilika otisao bi tamo
pa sad..ali tesko da ode jer ima real puno tih veznjaka tako da..
jao kako je taj tip meni odvratan.. prvo bi u juve, pa kada vidi inter - moze i inter, oni su pravo jaki
onda kaze real, ma bjezi tamo dosta ti werder
jao kako je taj tip meni odvratan.. prvo bi u juve, pa kada vidi inter - moze i inter, oni su pravo jaki
onda kaze real, ma bjezi tamo dosta ti werder
O tome vam ja govorim, tipican placenik :)
kaze onenit ce onu trebu iz hrv sto pjeva
LOVA MENI TREBA LOVA...
DenchiNL
18-03-2009, 10:00
ma kakav crni Modric ne moze u Tottenhamu biti faca , sta ce u interu koji vrag, da drzi klupu da ne odleti? pih
treba se drzati provjerenih igraca i uzeti nekoga ko ce biti pojacanje, ko ce uci u prvih 11, pog. sad usred finansijske/ekonom. krize
kaze onenit ce onu trebu iz hrv sto pjeva
LOVA MENI TREBA LOVA...
simonu gotovac:D:D
claudejandamvan
18-03-2009, 10:58
ma kakav crni Modric ne moze u Tottenhamu biti faca , sta ce u interu koji vrag, da drzi klupu da ne odleti? pih
treba se drzati provjerenih igraca i uzeti nekoga ko ce biti pojacanje, ko ce uci u prvih 11, pog. sad usred finansijske/ekonom. krize
Postujem tvoje misljenje sto se tice toga da on ne moze igrati u Interu.Ali bezeze je da podcjenjujes takvog igraca.On je apsolutni vodja Tottenhama sto je dosada potvrdio i igrama.Druga je stvar sto je klub prodao 2 napadaca(Berbatov ,Robbie Keane) pa su ostali na Bentu koji ne moze pogoditi 5 zicera koje mu Modric namjesti.Povratkom Keanea sada uglavnom pobjedjuju i blizu su ulaska u europu.Uostalom on je i glavni kretivac u hrvatskoj reprezentaciji (6. na fifinoj ljestvici) sto samo po sebi zasluzuje respekt.A ozbiljni interes Arsenala,ManUtd-a,Chealsea,Juventusa samo potvrdjuje da je cijenjen medju najvecim trenerima.
13 bodova razlike od sestoplasiranog ih sigurno nece odvesti u evropu, i nije blizu
mozda da se bore u inter toto kupu pa onda u kup uefa ali opet to je sramotno za tako kvalitetan klub
13 bodova razlike od sestoplasiranog ih sigurno nece odvesti u evropu, i nije blizu
mozda da se bore u inter toto kupu pa onda u kup uefa ali opet to je sramotno za tako kvalitetan klub
Ne moze ni to, inter toto je ukinut :)
cuj, plus samo je jos 9 kola do kraja
cuj, plus samo je jos 9 kola do kraja
da nisu dovodili oni jadu od Ramosa da im bude trener ko zna gde bi bili sada :D
jest ih vala uhebo, cika udje u svlacionicu sa prevodiocem i kaze "mela koce spanish sapunica" a onda ovaj "igrajte bolje!" hahahaahhahaha
a jadni roberto mancini uci engleski od otkaza
Enfant Terrible
18-03-2009, 12:22
Sinoć je,navodno,Adrianov agent Gilmar Rinaldi došao u Milano da isposluje novi ugovor Adriju.Međutim,ukoliko ne uspiju dogovoriti novi ugovor,Adriano će sačekati kraj sadašnjeg te preći u Milan džaba.
da sad sam čitao da je navodno bio u petak u brazilskom lokalu Ondanomala blizu San Sira sa Maiconom samo 48 sati nakon eliminacije u LP(on sam je htio igrati više nego mu je Mourinho dao u Manchesteru) i prije utakmice sa Fiorentinom. Ne isključuje se baš taj motiv što mu je Mourinho preferirao Balotellija protiv viola. Da bi kompletirao svoj weekend, nedjelju navečer je sa Amantinom Mancinijem uzeo privatni let i otišao na svoju privatnu barkicu, jedan Leonard 72 vrijedan 2M€ , gdje se zbila feštica do jutarnjih sati
ej ako ode u Milan ne da je izdajnik nego je i gore od toga, ali rano je sad o tome to su opet neke pizdarije ja mislim, a nije on takav valjda
Ove agente treba podhitno prebiti :rambo:
A i sta je sa ovim Milanom, prvo hoce Maxwella a sad Adriana i Kruza :confused:
Gokhan Gonul, Fenerbahce, '85 godište, desni bek, vrijedi 6,5M€, prate ga Bayern, Man Utd i Inter
Inter : 4 igrača za Moua
po ''Daily Mirror''-u Jose Mourinho želi angažirati Didiera Drogbu, Abou Diabya, Jermaina Jenasa e Nemanju Vidića, klub je spreman potrošiti 100M€ na ova četiri igrača
Gokhan Gonul, Fenerbahce, '85 godište, desni bek, vrijedi 6,5M€, prate ga Bayern, Man Utd i Inter
Inter : 4 igrača za Moua
po ''Daily Mirror''-u Jose Mourinho želi angažirati Didiera Drogbu, Abou Diabya, Jermaina Jenasa e Nemanju Vidića, klub je spreman potrošiti 100M€ na ova četiri igrača
Boze pomozi nam :)
Inter Director Branca: Zlatan Ibrahimovic Will Get Over European Blues
The Nerazzurri transfer guru has insisted that ‘Ibra’ is merely dejected and promised they will be even stronger next term.
<!--h3>Vince Masiello</h3-->
The Italian media have speculated this week that Zlatan Ibrahimović could leave Inter next summer due to the disappointment of their Champions League campaign.
The Swedish international’s agent, Mino Raiola, reiterated yesterday that his client is willing to stay put and Inter’s technical director, Marco Branca, has now moved to reassure the Beneamata support.
“We know that he is disappointed,” Branca admitted to La Gazzetta dello Sport.
“It is the sporting disappointment of a champion who was really keen on winning the Champions League.
“I’m sure he will get over it. There is no need to talk to him. I went to Appiano Gentile and I saw that he was training hard. There are no psychological problems and it showed in the game with Fiorentina.”
The ex-Ajax man netted a brace against the Viola at the weekend to maintain the Nerazzurri’s seven-point lead at the top of the Serie A table.
Meanwhile, Branca insists he will now talk with coach Jose Mourinho about strengthening the side ahead of next season. :)
“It is only normal,” he noted. “There are no shortlists, but we want to make Inter even more competitive. :)
“We will sit around a table and decide what to do to improve our squad. The president has made lots of sacrifices and we’ll do everything to become even stronger.” :P
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:49 ----------
http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=116508
Mourinho želi ovu trojicu : Diego, Drogba i Thiago Motta. Tu su još i Kjaer, Vidic, Hamsik i Milito
Ako dodje Drogba to ce biti zamjena za Quaresmu ali nikako ne podrzavam taj transfer zbog godina Drogbe..Jenas taman sto kaze Ivan..ne daj Boze..Diaby bi bio odlicna zamjena za Vieru dok taj Vidic je klasa ali da ga Manchester pusti nema sanse..pa nije Fergi sisao vesla..
Zaboravio sam da kazem da je i van Bomel produzio ugovor sa Bajernom, tako da i njega nece vise povezivati sa nama :P
Grujinho
18-03-2009, 13:11
ja mislim, da ni jedan od ovih spominjanih igrača (Jenas, Vidič,...) neče doči. Jedini od tih, koji ima šanse da dodje kod nas je drogba ali ja ne podržavam njegovo dovođenje.
ja se baš nadam da će doći, dosta mi je više gledati kako sve spada na Ibru, Adriano hoće li se više vratiti ono što je bio, skoro da mi je i dosta čekanja, Balotelli se mora razviti, Cruz i Crespo su doviđenja, sa Drogbom bi dobili pošten broj golova po sezoni i igrača koji zabija u LP što je i najbinije u cijeloj ovoj tužnoj priči, ako Drogba bude zabijao kao i Cruz u svojim godinama bit će super, isplati ga se uzeti unatoč godinama ali po razumnoj cijeni
Ali u svakom slucaju nije razumna cena razmena za Quaresmu
ja se baš nadam da će doći, dosta mi je više gledati kako sve spada na Ibru, Adriano hoće li se više vratiti ono što je bio, skoro da mi je i dosta čekanja, Balotelli se mora razviti, Cruz i Crespo su doviđenja, sa Drogbom bi dobili pošten broj golova po sezoni i igrača koji zabija u LP što je i najbinije u cijeloj ovoj tužnoj priči, ako Drogba bude zabijao kao i Cruz u svojim godinama bit će super, isplati ga se uzeti unatoč godinama ali po razumnoj cijeni
Razumnoj cijeni..ispod 20mil nema sanse ili trampa za Quaresmu a njegovo dovodjenje nas je kostalo 30mil
ma mi cemo na kraju prodati mancinia, quaresmu, adriana, cruza, maxwella, matixa, rivasa, jimeneza, obinnu.... a dovest cemo neke retarde iz engleske lige pa onda necemo biti ni medju prvih 4 u italiji
Svi ovi iz engleske lige nabrojani osim Vidića i eventualno Drogbe po meni se ne mogu smatrati pojačanjima bar ne pojačanjima koja bi podigla našu kvalitetu u Europi
ajde hulle daj ti neka imena koja biš volio vidjeti U interu ali koja bi mogla doći, ne sad ono Messi i takvi
Balotelli#45
18-03-2009, 14:22
ma ovo za adriana novinari jedu govna videla da covek nije igrao protiv manchestera i viole i odma aj nesto da seremo o njemu
ako ga nismo zimus prodali sto bi sad kad je u solidnoj formi
Zaboravio sam da kazem da je i van Bomel produzio ugovor sa Bajernom, tako da i njega nece vise povezivati sa nama :P
vidis, nasi nece visoke i snazne igrace :D
sto se tice adriana, mislim da bi napravio najgluplji potez u zivotu ovim.. prvo, navijaci Intera bi ga zaboravili odnosno mrzili vise od ronalda, mislim cak da bi ga gadjali patikama kada bi ga god vidjeli
+ siiiiiguran sam da bi proveo sezonu na klupi i nestao sa zemlje
DenchiNL
18-03-2009, 17:08
Postujem tvoje misljenje sto se tice toga da on ne moze igrati u Interu.Ali bezeze je da podcjenjujes takvog igraca.On je apsolutni vodja Tottenhama sto je dosada potvrdio i igrama.Druga je stvar sto je klub prodao 2 napadaca(Berbatov ,Robbie Keane) pa su ostali na Bentu koji ne moze pogoditi 5 zicera koje mu Modric namjesti.Povratkom Keanea sada uglavnom pobjedjuju i blizu su ulaska u europu.Uostalom on je i glavni kretivac u hrvatskoj reprezentaciji (6. na fifinoj ljestvici) sto samo po sebi zasluzuje respekt.A ozbiljni interes Arsenala,ManUtd-a,Chealsea,Juventusa samo potvrdjuje da je cijenjen medju najvecim trenerima.
i ja postujem tvoje misljenje da je on super igrac i da je glavni u hrvatskoj(koja nije 6-a jer je argentina 6-a na fifinoj ljestvici)
mene nije ubijedio u svoje kvalitete, nije glavna prica premiershipa, igra mu je sivilo , za hrvatsku je igrao dobro ali u tottenhamu mi nije nesto specijalno.
apsolutni vodja Spursa je trenutno Keane kako si i sam rekao, kako se vratio postao je kapiten i spursi igraju bolje, ali jos uvijek nista specijalno.
prije toga glavni igrac je bio Zokora koji je kako-tako organizovao vezni red, takodje jako vazan igrac je Lennon koji je odigrao sve meceve Spursa(jedini)
Spursi su od pocetka imali Pavlychenka,dos santosa,benta medjutim nisu se bas snasli ,citav tim je bio neuigran pogotovo vezni red i kruna svega Gomes golman koji je pravio nevjerovatne kikseve nazad, brazilski golman koji je jako slab u komunikaciji zbog jezicne barijere.
O ulasku u evropu mogu samo sanjati sa 11-tog mjesta, mislim da je to malo nerealno gledajuci njihov raspored do kraja moraju jos igrati sa chelsea,manU,Liverpool,ManC,newcastle,everton koji su u puuuuuno boljoj formi.
a taj "ozbiljan interes" o kojem ti govoris je zbilja smijesno, nigdje niti jedne ponude ili nagadjanja osnovanim na oficijelnim izjavama celnika ili uposlenika tih klubova ne postoji za Modrica, to sto na indexu.hr se igraju fantasy footballa je druga stvar.
ma dovedu riberya aguera..i eto krila kakav svijet nije vidio..hehe.ibra naprijed....u vezi cambiasso essien i jedan kreativni..huha...cirkus od ekipe..:D
CurvaNord69
18-03-2009, 18:59
Ma neznam koji anderson, nista nije pokazo u UTD, i barzagli neznam nije nesto, a za ostale se slazem
vi ste ludi sa Barzaglijem po konstituciji vam izgleda kao neki dobar stoper a kurac, gledao sam ga ja u Palermu i bio je u mnogo mečeva rupa, jednostavno su primali previše golova i sa njime, a kad se prodavao pazi ko ga je kupio, uopće nisu bili zainteresirani ovi jači klubovi, to sve govori
A Zaccardo ista priča, ko fol neki desni/lijevi bek ali ništa posebno, Maicon je za njega ne profesor nego mag. zn.
De Silvestri :ivan:
ovo ostalo bi bilo više manje ok, s time da znači ima igrača koji su dobri ali nam ne trebaju kao Taiwo, ako odlazi Maxwell ajde ali inače...
---------- Post added at 18:05 ---------- Previous post was at 18:01 ----------
hehe eto baš se danas spominje Diarra
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2956
hulle sve zna i prije nego se objavi :D
njegov agent kaže da bi mogao završiti u Interu
podsjećam da će napuniti 28 ovog ljeta, pa ovog igrača ili ga se uzme sada ili ne znam šta čekaju
sto se smijes de silvestriju pa ima 20g dusu dao za klupe..desni bek
hehe
DenchiNL
18-03-2009, 19:45
a koga imamo da je bolji od Evre???
meni je najsmješnije od svega što agent od mahamadua diarre uspoređuje njega sa igračinama poput gerarda, lamparda i de rossija. HAHA , koji imbecil. Diarra je mlađa verzija makelelea , ali i lošija. NEtreBA NaM
a koga imamo da je bolji od Evre???
ne kažem da ne bi dobro došao ili da imamo nekog boljeg, po meni je možda i najbolji lijevi bek, ali imamo Maxwella kojeg ne vidim razlog da ga se proda, a na toj poziciji iako mi je žao jer mu to nije prirodna igra Santon, igrao dobro ili loše dečko ima 18 godina i već sada je apsolutno solidan, a izrast će u super igrača, jer gledaj da idemo i njega mijenjat to ne bi imalo nikakvog smisla, još je i talijan i produkt naše omladinske škole, s čime se i treba dičiti a ne samo kupovati ono koji je bolji, mogao je i Milan zamieniti Maldinija s ''nekim boljim'' kad je Maldini kao mulac debitirao za Milan
jednostavno ima drugih pozicija na kojim su nam daleeko potrebniji igrači a ovo ne treba dirati, uostalom i za ovo što nam treba mislim da će se potrošiti lijepa svotica i sad da ideš dirat i ovo aajme to bi bila lijepa speža
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:49 ----------
http://www.calciomercato.com/index.php?c=6&a=116508
Mourinho želi ovu trojicu : Diego, Drogba i Thiago Motta. Tu su još i Kjaer, Vidic, Hamsik i Milito
ne radi link
ne radi link
općenito je izgleda cijeli http://www.calciomercato.com/ down
DenchiNL
18-03-2009, 19:57
u redu je Mauro slazemo se nego ivan napisao "Evra imamo bolje igrace od njega"
a za malog Santona i ja sam za da on igra , ali pasce mu forma e tad nam treba jedan dobar bek da uleti i tacno Evra ne bi bas sjedio na klupi a evo i maxwellu je to problem ljudi hoce da igraju na SP 2010 to ce nam biti problem
ma dobar je diara ...
bolji je od svih nasih veznjaka sem cambiassa
Balotelli#45
18-03-2009, 20:03
upravu si mauro sve treba pustiti santona da se razvije ali i maxwell-a moramo zadrzati po meni je maxx jedan od najboljih levih bekova u evropi preglupo bi bilo da bilan pojacamo.po meni potrebni su nam zapata/santacroce/ivanovic/subotic/vidic u vezi 2 ofanzivna vDV/Diego/Hamsik/Afellay/ i u napadu jedan od ovog cetvorca aguero/zarate/lavezzi/cassano
(podebljao sam one koji bi nam najbolje dosli ali i koji ce tesko doci)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2958
Ovaj Yebda rekao da ga Inter trazi..
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2953
Najava da ce nasi u narednom periodu pikirati Diega..
u redu je Mauro slazemo se nego ivan napisao "Evra imamo bolje igrace od njega"
a za malog Santona i ja sam za da on igra , ali pasce mu forma e tad nam treba jedan dobar bek da uleti i tacno Evra ne bi bas sjedio na klupi a evo i maxwellu je to problem ljudi hoce da igraju na SP 2010 to ce nam biti problem
Ma Maxwell je bolji od Evre, nema tu mnogo price :)
Balotelli#45
18-03-2009, 20:07
Yebda i Diego hmmmmmm dobro bi dosli obojica
ma kakav max pa bolji santon od njeg hehehe
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2958
Ovaj Yebda rekao da ga Inter trazi..
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2953
Najava da ce nasi u narednom periodu pikirati Diega..
ko je taj Yebda :)
ko je taj Yebda :)
I ja se to pitam..pominje se evo neko vrijeme ali njegov kvalitet???
baš me zanima jel i talijanski navijači Intera žele Diega u interu, mauro jel imaš ti kakvih saznanja oko toga i/ili koje su njihove želje za Inter.
baš me zanima jel i talijanski navijači Intera žele Diega u interu, mauro jel imaš ti kakvih saznanja oko toga i/ili koje su njihove želje za Inter.
Rekao mi je Nera da su sa jednog fan cluba Intera iz Italije na koji je on registrovan poceli peticiju za dovodjenje Diega poslije sloma bilana od Verdera..
sad sam čuo novo ime u večernjem izdanju studija sporta - kompić Ibre iz repke - Kallstrom !
kallstrom..o vrag te jebo....diarra je po meni odlican zadnji vezni..al opet jos jedan zadnji vezni...onda ocekujem da se rjese viere...al dosta vise tih zadnjih veznim..ofanzivne igrace trebamo..
Balotelli#45
18-03-2009, 20:48
Yebda je igrac ja mislim trenutno benfice mlad je ima dobru frizuru :D dobar je tehnicar i ofanzivni je vezni :D
Grujinho
18-03-2009, 21:30
nečete diabya a hočete yebdu...mah
nije ni meni dobar diaby, al yebda još manje
ljudi zar ne vidite, ili ste coravi
pa opet je prvi na meti diarra koji igra defanzivnog veznog tako da se ne nadate diegu
sto se tice peticije, necu je nikada potpisati :)
bilo bi dobro da dođe Diarra jer je snažan dobar po konstituciji znači dobro bi došao za našu ligu i protiv ovakvih timova kao Utd, stvar je u tome da je on ZAMJENA za Vieiru koji će se pozdravit sa našim dresom na kraju sezone i treba nam, ili jednostavno u mjesto njega uzeti Palomba koji se danas spominjeu jednom članku, u tom istom se opet spominje D'Agostino, lijepo imamo dva igrača skupa za nekih 15-18Me talijani i iskusnjaci naše lige
ali to smo trebali uciniti pred pocetak sezone, ili cak prosle tamo..
............................................j.cesa r................................................. ...
Maicon................chivu..............samuel... ....................santon......
................zanetti.............cambiasso..... .........stankovic...................
.............................................diego .................................................. .....
............................ibra.................. .........drogba................................... ..
Quaresma#7
18-03-2009, 23:40
Ma nama treba Diego i Palombo i koji dobar branič kao Vidić/Zapata i slični, prodat starce i kraj šopinga. A ostalih igrača imamo više nego dovoljno. Kakav Diarra onaj je sporiji od Vieire. Moramo iz Italije igrače kupovati. A Mourinho zapeo za taj engleski sistem i njihove igrače.
Place mi se kad vidim da neko zeli Drogbu u Interu :(:(:(
............................................j.cesa r................................................. ...
Maicon................chivu..............samuel... ....................santon......
................zanetti.............cambiasso..... .........stankovic...................
.............................................diego .................................................. .....
............................ibra.................. .........drogba................................... ..
to te ja pitam :D
to se traži :rolleyes:
ovdje još i diarra/palombo kao zamjena/zamjene
jebi ga ja bi i cassana obavezno uzeo
d'agostino zamjena za diega i još zapata za obranu i gotovo
Quaresma#7
18-03-2009, 23:48
Place mi se kad vidim da neko zeli Drogbu u Interu :(:(:(
I meni brate.:( Šta čemo sa Kerlonom, da nas neče on iznenaditi iduču sezonu.
Enfant Terrible
18-03-2009, 23:56
I meni brate.:( Šta čemo sa Kerlonom, da nas neče on iznenaditi iduču sezonu.
Hoće,hoće,iznenadiće nas,na štakama.Taj utakmice nije odigrao kako treba,a evo,još maximalno 10-ak kola do kraja.
Što se tiće Drogbe,evidentno je da nam treba "prolific striker" koji je u prevodu mašina za golove,a mi tog igrača nemamo (na stranu Cruz i Crespo koji su prestari i ubrzo napuštaju klub).Drogba je sigurno jedan od najboljih prolific strikera na svijetu,ali on može još dvije sezone i to je to.Sada ne znam koliko se isplati dovoditi igrača koji može odigrati malo,a velika je odšteta,ali svakako da bi dobili kvalitet u završnici,o tome ne treba ni diskutovati uopšte.
Nije Drogba los ali kao sto kazete on je klasicni spic, jak u duelima i koristan samo u 16, a takvi su skoro svi nasi, nama treba druga vrsta napadaca, brz, tehnicar i sa dobrim driblingom, znaci napadaci tipa Casano, Aguero, Tevez...
Party Boy :ivan:
Milan On Standby To Sign Adriano After More Clubbing Escapades – Report
More party antics from the Brazilian as his Inter future starts to look short once again... <!--h3>Salvatore Landolina</h3-->
Il Corriere Dello Sport claim the Brazilian hitman has fallen down the pecking order once again after spending a night clubbing with Maicon.
‘The Special One' did not pick Adriano for the game against Fiorentina last weekend. Reports suggest Mourinho heard about the striker's antics, which came just days after the club’s Champions League exit to Manchester United.
To make matters worse, Adriano has not been training to his full potential this week. Reports suggest he continued the party lifestyle after the game on Sunday. It is believed he boarded a private jet with Mancini and headed to Porto Cervo, where he partied on his €2 million luxury yacht.
Mourinho is likely to be furious with his man. Adriano's contract expires in 2010, but the club have not moved to secure his future. This has led to speculation his days in the black and blue half of San Siro are numbered. Inter seem unwilling to forgive their man for the umpteenth time and he is likely to be sent packing if his erratic behaviour fails to cease.
The publication believes that the Nerazzurri's bitter rivals Milan are on standby and ready to make their move. Voices in Italy suggest Adriano's agent Gilmar Rinaldi was in the Italian fashion capital on Tuesday to speak with his player as they plan for the future.
mislim da ce mourinho vracat na 4 3 3 sljedece sezone..to je njegov nacin....nema druge
mozete samo sanjati o toj postavci ljudi
evo mog misljenja
- doci ce jedan do dva igraca u odbranu (puno jaca u duelima) - ne bas poznatih
- u sredini jedan defanzivni i MOZDA jedan ofanzivni
- napad upitan
sto se tice odlazaka: tu ce biti oni kojima isticu ugovori
iako mislim da imamo previse igraca i da bi trebali napraviti neke zamjena + kesh transfere ali Inter je to
ma kakva 4-3-3 kad nemamo igrace za tu formaciju nit ih mozemo dovesti...jer ne trazimo velike igrace nego prosjece igrace za velike pare
Former Inter Coach Gigi Simoni has accused Jose Mourinho of “lacking respect” for Italian football and a move to Real Madrid would mean “good riddance.”
CurvaNord69
19-03-2009, 00:55
Ma nemoze u italiji 4-3-3, pa jeli bilo sve potrebno u nas za 4-3-3 na pocetku i k smo odigrali
ma sta je bilo...kako mozes igrati 4-3-3 s 3 def vezna i quaresmom koji nikog u italiji nije prosao
Ma potrosimo 20mil na nekog dobrog stoper i jos 40mil za nekog playa, vratimo Aquafresku i Quaresmu i vratimo se 433. Naravno moramo i najuriti znate vec koga(da ih ne nabrajam ima ih dosta)
Tako bih ja uradio, potrosili bi nekih 60mil a i nebi mnogo promenili ekipu
Grujinho
19-03-2009, 11:32
svaka taktika je dobra, ali treba imati prave igrače za tu taktiku....
u chelseaju je naprimer jose igrao u vezi sa essienom, lampardom i makelelejem. 2 destruktora igre i jedan koji zna i krasti lopte i dodati suigračima. u napadu su bili joe cole, drogba i robben.... 2 super krilna igrača i jedan klasični špic...
svaka taktika je dobra, ali treba imati prave igrače za tu taktiku....
u chelseaju je naprimer jose igrao u vezi sa essienom, lampardom i makelelejem. 2 destruktora igre i jedan koji zna i krasti lopte i dodati suigračima. u napadu su bili joe cole, drogba i robben.... 2 super krilna igrača i jedan klasični špic...
tako je! sve točno!
danas se spominje Bruno Alves za obranu, još kad se uzme u obzir da mu je agent Jorge Mendes hehe ...
evo jedna zanimljiva formacija
Inter 2009/2010: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Vidic, Santon, Cambiasso, Zanetti, Stankovic (Diarra), Diego, Ibrahimovic, Milito.
CurvaNord69
19-03-2009, 12:33
Ma goni u k tog milita, sta ce nam 30godisnjak (dogodine), sad igra sezonu zivota i prkno poslje, bolji ce mario bit
Inter 2009/2010: Julio Cesar, Maicon, Samuel, Vidic, Santon, Cambiasso, Zanetti, Stankovic (Diarra), Diego, Ibrahimovic, Milito.
skloni tog Milita(Mario ili Adriano) i imacemo sastav za respect :)
Enfant Terrible
19-03-2009, 12:38
Prijatelju,previše ovo zvuči dobro da bi bilo istinito :D
pa upravo taj milito i jest jedini siguran da moze doci u inter...dok diego a pogotovo vidic su samo puste zelje
to je inace s jednog talijanskog sajta
av i evo sad citam na jednom sajtu da neki predlazu interu da proda ibrahimovica i od toga novca kupi sebi igrace za LP
I te kako dobra postava posebno kad vidim Vidica u odbranu
Ali nikako ne prodat Ibru..pa on nam je po ucinku pola ekipe..
hehehe ucinku...onda mi imamo 2 igraca
cesar i ibra hahaha
CurvaNord69
19-03-2009, 13:26
Mozemo igrat taktiku : cesar obrani-nabije loptu ibri-nada se da ce gol bit :ivan:
Mozemo igrat taktiku : cesar obrani-nabije loptu ibri-nada se da ce gol bit :ivan:
pa zar neigramo tako:D
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5497
I ako nije bilo kontakta izmedju kluba i Diarre mogucnost da predje kod nas je "veoma prisutna"
Balotelli#45
19-03-2009, 15:35
ma moramo uzeti cassana bolju priliku za takvog igraca necemo imati
neznam u cemu je on los ima sve covek od asistencije zavrsnice suta brzine kreativnosti samo sto je malo manje koristi mozak nego sto bi trebalo al jbg nemoze biti savrsen plus je italijan i nas navijac a i ukrotice ga mourinho nekako kad je adria i maria uspeo
pa zar neigramo tako:D
Skoro, ali zaboravili ste da J.Cesar dodaje Cambiasu ili Maiconu, a onda oni nabiju do Ibre i to je to
Balotelli#45
19-03-2009, 16:02
dobro rivas i burdisso pokusaju ponekad dodati i cesaru da zabije :D
http://www.channel4.com/sport/football_italia/mar19g.html
vijest od jučer ali ipak
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
evo gledam na tv-u , njemački mediji prenose da je inter poslao službenu ponudu za diega , 25 milijuna eura. te da su čelnici intera viđeni u prostorijama kluba iz bremena
evo gledam na tv-u , njemački mediji prenose da je inter poslao službenu ponudu za diega , 25 milijuna eura. te da su čelnici intera viđeni u prostorijama kluba iz bremena
Odlicna vest, a i cifra je prihvatljiva za obe strane
Quaresma#7
19-03-2009, 16:57
Ma imamo mi Adriana i još doče Aquafresca i napadača imamo dovoljno. Samo veza nam pravi probleme.
Grujinho
19-03-2009, 17:01
imamo adriana, ali adriano je trenutačno jedan prosječan napadač. bio je prije nekoliko godina prava igračina, ali sada više nije.
vjerujem ja mou..on je i u chelsea dovodio igrace koji su sada vrh .....tak da ne sumnjam u njega ...ako on dovede igrace koje zeli to ce da bude cirkus
eh sad dovodio...ali za koje pare...lako je dovesti dobrog igraca kad skrsis 50mil€
u prvoj sezoni kod nas je promasaj..otisle pare a nijedno pojacanje..igraju igraci iz ere mancini i igra ista..tj nema igre heh
u prvoj sezoni s chelsea potrosio je 160.900.000 €
-Didier Drogba 36mil€ (puno love ali se isplatio)
-Ricardo Carvalho 30mil€ (ogromna lova za defanzivca)
-Paulo Ferreira 20mil€ (promasaj zesci)
-Arjen Robben 18mil€ (najbolji transfer)
- jarosik i tiago po 12mil€ hehehe
zanimljivo je da svu svi dosli iz ipak "slabijih" klubova a da su placeni puuuno
sezona 2 ................91.425.000 € za kupovinu
- Mickaël Essien 38mil€ (sjajan posao lyona..istina essien je dobar igrac ali nikad vise niko nece dati toliku lovu za def veznog)
- Shaun Wright-Phillips 31,5mil€ (promasaj)
- Asier del Horno 12mil€ (promasaj)
- Slobodan Rajkovic 5,2mil€ (za igraca od 16g...)
sezona 3 ..........94.700.000 € za kupovinu
- Andriy Shevchenko 46mil€ (svaki komentar je suvisan)
- John Obi Mikel 23,6mil€ (za igraca koji je vrijedio 2miliona..promasaj)
- Khalid Boulahrouz 13,2mil€ (promasaj)
sezona 4. roman je dao samo 62.900.000 € za kupovinu i naravno otkaz.
sto znaci da je samo za kupovinu igraca potrosio preko 400mil€ za 4sezone
mislim da te pare nece vidjeti u interu pogotovo ne nakon prve sezone i bacenih 60mil€
http://www.index.hr/sport/clanak/diego-donio-odluku-zelim-osvojiti-ligu-prvaka-i-zato-napustam-werder/426127.aspx
diego: želim osvojiti LP i zato napuštam werder
he to onda isključuje inter :P
http://www.index.hr/sport/clanak/diego-donio-odluku-zelim-osvojiti-ligu-prvaka-i-zato-napustam-werder/426127.aspx
daj bambi nemoj tako to je gore od crnog humora :ivan:
al ovo što kažeš da su viđeni u prostorijama kluba ma to znači da je posao blizu završetka, njemu je to uvijek i bila fiksirana cijena od strane njemaca, pa ako je Inter toliko ponudio ovi su bez sumnje prihvatili :rolleyes:
može bi da je posao blizu završetka ali i nemora, jednostavno werder ih je mogao saslušat i reć da će im javit. Jer sigurno ga neće prodat prvom koji dođe , već će sačekat možda i kraj sezone, da vidi hoće li dobit koju bolju ponudu od interove.
dobar dobar hehehe
a evo sad ovo
PSV Star Afellay Could Move To Fiorentina - Agent
---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:33 ----------
real zainteresovan za onog brunu iz porta
Ova Fiorentina ce nam pokupiti pola igraca ispred nosa
da ali viole prvo treba da izbore LP
Grujinho
19-03-2009, 20:46
Što se tiče Diega.
Ja mislim da je najvjerovatnije da če se Juventus i Inter boriti za njega. Jer to sta dvije ekipe, kojima podhitno treba takav igrač.
Man utd ga ne treba, isto tako i Liverpool, Arsenal i Barcelona. Od jačih i bogatijih klubova možda bi ga željeli u Chelsea-u(ali ne vjerujem jer več imaju deca, lamparda i ostale) i Realu.
ma zele ga real, juve i inter..tako bar novine kazu iako nisam siguran za real jer njima ne treba al ko zna ko ce biti tamo novi trener i koliko ce igraca otjerati hehe
a sto se tice eng lige...pa ne luduju brazilci za engleskom ligom
a sto se tice eng lige...pa ne luduju brazilci za engleskom ligom
Kako ne luduju? a Fernando Torres :ivan:
Kako ne luduju? a Fernando Torres :ivan:
doktor ti je rekao da pijes po 2 tablete dnevno
??wtf? stari ovo je za više od 2 tablete dnevno, 2 svaka 2 sata
Balotelli#45
19-03-2009, 21:32
ko moj drug rekli mu u bolnicu da uzima neki lek 1 na 7 sata a on uvatio celu koticu za 2 sata popio mislio 7 na 2 sata i iso u hitnu :ivan: za to ivane drzi se doze
on topic
ma ako se nasi lepo ukljuce u borbu za diega kao sto bi trebali u toj borbi sa jubeom za njega smo potpuni favoriti ipak nemoze jube da ponudi vise od morattija
evo lista igraca koji su slobodni na kraju sezone
- Michael Ballack (32g...a godisnja plata bar 7mil€)
- Obi Mikel (promasaj chelsea a i on hoce dosta love)
- Carlos Tevez (on je "slobodan" ali uvijek ima ta mafija koja trazi lovu za njeg hehehe)
- Sami Hyypia (34g)
- Rosicky (28g... ovaj u 10godina odigra 15 utakmica hehe)
- Ebouč
- Michael Owen (sve isto kao i rosicky samo godinu stariji)
- Jorgensen 33g
- Panucci (35g. za milana dusu dao hehe)
- Bellucci buahahahha
- Fabio Cannavaro (jos jedan za milana hehehe)
- Robert Pires (ima i ovaj godina za njih hehehe)
- Fernando Morientes (32g.)
- Fred 25g
-Mathieu
nase necu nabrajati
Grujinho
19-03-2009, 23:39
Teveza i Ebouea nebi bilo loše dovesti...no nije ni obi mikel loš, ako ga usporedimo sa vieirom i sličnima
al ovo što kažeš da su viđeni u prostorijama kluba ma to znači da je posao blizu završetka, njemu je to uvijek i bila fiksirana cijena od strane njemaca, pa ako je Inter toliko ponudio ovi su bez sumnje prihvatili :rolleyes:
Ko je vidjen u prostorijama?Verdera???
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
doktor ti je rekao da pijes po 2 tablete dnevno
:vfunny: e ludace ludi..ahahahahahahahahahahaha
Teveza i Ebouea nebi bilo loše dovesti...no nije ni obi mikel loš, ako ga usporedimo sa vieirom i sličnima
Mikel bolji od Vieire :ivan:
CurvaNord69
20-03-2009, 00:45
Ma oni se nemogu dovuc u istu KNJIGU sa rjecima "dobar-bolji i slicno" :ivan:
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2976
Ribery, da se uz Diega razmišlja i o njemu i da bi se mogli otvorit razgovori između dva kluba ako nisu već i započeli
Piše da bi pred ponudom od 30M€ i možda Burdiijem njemci počeli razmatrati ponudu, piše da bi volio doći u Milano i da bi mu se dao petogodišnji ugovor 5M€, wooh moram priznati da me eventualni dolazak Riberya uzbuđuje koliko i Diegov :)
Ribery, da se uz Diega razmišlja i o njemu i da bi se mogli otvorit razgovori između dva kluba ako nisu već i započeli
Piše da bi pred ponudom od 30M€ i možda Burdiijem njemci počeli razmatrati ponudu, piše da bi volio doći u Milano i da bi mu se dao petogodišnji ugovor 5M€, wooh moram priznati da me eventualni dolazak Riberya uzbuđuje koliko i Diegov :)
To Maurito..sto bi ti rekao za svrsit ;) hehe
klasan igrac nema sto..samo je pitanje da li bi kupili i Diega i njega
izmedju riberia i diega bih uvijek uzeo riberija koji je daleko bolji od diega samo nisam siguran da ce ga svabe pustiti za male pare ..ipak on je najbolji igrac njemacke lige i pravo je cudo sto ga real nije uzeo jer svi su njega vidjeli kao naslijednika zidana u realu..al jbg real je zelio sminkere i ..eto proslavili se hehe
Grujinho
20-03-2009, 01:25
ufff...Ribery...
Diego vs Ribery... Ne znam za koga bi se odlučio.... ako bi imao dovoljno para, doveo bi obadvojicu, ali realnije mi se čini, da bi mogao doči Diego, koji več najavljiva odlazak iz Bundeslige, dok Ribery ništa, a i Bayern ga ne namjerava prodati.
Dijego najavio odlazak
http://www.sportskacentrala.com/fudbal/lige/nemacka/diego-werder.jpgFudbaler Verdera Brazilac Dijego najavio je da će u letnjem prelaznom roku napustiti klub iz Bremena. Dijegova želja je da redovno igra u Ligi šampiona, a Verder tu želju ne može da mu ispuni.
- Želim da osvojim Ligu šampiona što ću teško uraditi sa Verderom. Traže me neki veliki evropski klubovi i velika je verovatnoća da ću napustiti Bremen u letnjem prelaznom roku. Trenutno razmišljam samo o što boljem plasmanu svog kluba u Bundesligi, ali ću na leto razgovarati sa menadžerom o mojoj daljoj budućnosti, otkrio je Dijego za kojeg su interesovanje pokazali Juventus, Real Madrid i Inter.
CurvaNord69
20-03-2009, 12:13
E sad neznam, nevjerujem da ce frank doc u nas, ali nebi se bunio nista :D
uf ribery da dođe isto bi bilo super ,ma netko od njih dvojice. Jedino što bi bilo lakše dovest Diega. Jer je ribery razvikaniji , zato jer je francuz. A francuzi svoje igrače uzdižu do bola.
sad je i Gilmar Rinaldi, menađer Adriana počeo srat, Adri ima ugovor od 5M€ po sezoni a klub bi to htio smanjiti 50%, ali po Rinaldiju ne ide se ispod 4 i kaže da Adriano ima puno onih koji ga cijene...
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:37 ----------
http://www.goal.com/it/news/7/calciomercato/2009/03/20/1165323/moratti-prepara-80-milioni-di-cessioni-pare-che-il-bologna-sia-m
čak 80M€ od prodaje igrača : Adriano, Maxwell, Mancini , Quaresma i Suazo.
Inter To Offer Adriano A Wage Cut Or The Door – Report
Adriano could be on his way out of San Siro as plans for a renewal seem to have been scuppered...
<!--h3>Salvatore Landolina</h3--> Inter striker Adriano's recent night clubbing antics seem to have cost his future at the club as they ask the deal or no deal question.
The Brazilian has gone back to his old habits in recent weeks, and Sportmediaset.it claim that his party lifestyle could end his days at the San Siro. The striker's current deal expires in 2010 and voices surrounding Adriano suggest Inter want to slash his wages should he get a new deal.
Reports suggest the Brazilian is on €5 million per season, however, it is believed the Nerazzurri want to offer him less than €4m once his current deal expires next year. However, Adriano's agent, Gilmar Rinaldi, is not happy and has issued a warning that his client may leave.
"A player who is near the end of his contract, with the World Cup getting closer, is worth a great deal on the current market," Rinaldi is quoted as saying.
Adriano has always enjoyed a good relationship with club president Massimo Moratti. However, Jose Mourinho is believed to be angry with his player, and Moratti has always backed his coach when players have veered off on a negative tangent.
80mil nema sanase da zarade na prodaji igraca
prvo nasa uprava je totalno nesposobna...
drugo za adriana nemogu uzeti puno love jer ima samo godinu dana ugovora
manicni i quaresma nisu ni igrali tako da je cijena i vise nego smijesna
max suazno i obiina najvise 7mil po igracu
---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:35 ----------
Diego Simeone predlaze interu dovodjenje teveza i maskerana
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
[quote=Mauro7;9925]sad je i Gilmar Rinaldi, menađer Adriana počeo srat, Adri ima ugovor od 5M€ po sezoni a klub bi to htio smanjiti 50%, ali po Rinaldiju ne ide se ispod 4 i kaže da Adriano ima puno onih koji ga cijene...
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:37 ----------
ne kontam sta zelis reci time.... zadatak svakog agenta je da svom klijentu obezbjeti sto vise love..kad pogledas da neki retardi u interu imaju 6mil€ ne kontam zasto adriano nebi imao 4mil€
pa baš zbog toga što i tikažeš za ove koji ne igraju da im je cijena pala tako i Adriano što se plaće tiče bi trebalo mu smanjit, koji po tebi retardi imaju 6M€ a ne zaslužuju??? usporedbe su jedno a ono što je pokazivao sa profesionalnošću i na terenu ima da mu odrede koliko bi trebao dobivat
Balotelli#45
20-03-2009, 15:01
uh ribery njea bi najpre od svih igraca(jedino ne pre messija) ako njega mozemo da uzmemo to bi bio jack point :D i jos cassana u napadu i vodili bi kurnju sa ostalim ekipama samo zamislim napad ibra-ribery-cassano de bi nam bio kraj mada ako neuspemo riberyja da dovedemo ni diego ne bi bio los
Quaresma#7
20-03-2009, 15:02
Uh da kupe Riberiya :what: to bi bilo več skoro dovoljno za nas :D
Ali teško jer Bayern nema namere ga nikako prodavat još posebno ako osvoje ligu prvaka. Slična situacija kao sa Vidićem što bi prodali svoga najboljog igrača. Meni se čini ako bi Ribery htio otiči otišo bi samo u Barcelonu jer ga žele nenormalno.
Ja bi bio sa Diegom više nego zadovoljan. :crazzy:Onda samo još jedan dobar defanzivac i onda smo u igri za CL.
claudejandamvan
20-03-2009, 15:05
Za Adriana bi se moglo ubit 20-ak miliona,za Mancinia i Q-a 30-ak,Maxwella 15-ak i Suaza oko 5.To je oko 70 mil eura.A za tu lovu se mogu dovesti Ribery i Diego.
Balotelli#45
20-03-2009, 15:09
samo sto adriana necemo prodati
Za Adriana bi se moglo ubit 20-ak miliona,za Mancinia i Q-a 30-ak,Maxwella 15-ak i Suaza oko 5.To je oko 70 mil eura.A za tu lovu se mogu dovesti Ribery i Diego.
kad pustiš da te snovi povedu, onda je i matematika lagana :ivan:
ma kako za adriana 20mil kad ima godinu dana ugovora..pa svi ce cekati da mu istekne ugovor i onda dolazi covjek FREE ...
jedino nasa uprava trosi velike pare na igrace koji imaju godinu dana ugovora...doveden chivu koji inter kosta MILION PO UTAKMICI
vieria ima 6milioncica a nista u interu nije pokazao,..BAS NISTA
adriano je najbolji strijelac intera u eu takmicenjima i njemu ide plata od 2,5mil€..pa burdiso ima vise
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2996
Imena koja dijele Mourinha i Morattija
Ovom Interu nedostaju 2,3 igrača s kojima bi bili konkurenti za LP, Mourinho je uvjeren u to, ekipi treba jedan novi veznjak i jedan bomber kojeg staviti u paru sa Ibrom, imena koja se vrte su De Rossi, Aquilani, Gerrad, Lampard, mnogi su san Mourinha i nažalost takvi će i ostati, klubovi ih ne žele prodati a i ako bi željeli, trebalo bi ih platiti jako puno što Moratti definitivno ne želi.
I tako se dolazi do Diarre iz madridskog Reala, kojeg bi Moratti najrađe uzeo, dok Mourinho želi Essiena s kojim je konstantno u kontaktu(Mourinho se raspituej uvijek o njegovom fizičkom stanju, nedano imao težu ozljedu), ali ganac bi koštao ne manje od 40M€, uz uvjet da ga Chelsea želi prodati.
Morattija i Mourinha dijeli opet dva imena, ovog puta za napad, Moratti želi Kuna a Mourinho malo provjerenijeg igrača - Drogbu, prvi bi trebao biti plaćen 50M€ a ovaj drugi manje od polovice...
Enfant Terrible
20-03-2009, 15:36
Realno gledajući,ne treba se Adrianu srezati plata za 50% jer je to malo previše.3,5-4m € je sasvim u redu,ipak nije on rang igrača za 2-2,5M€. Vieira nema 6M već isto kao i Adriano,5M,a i kada je Vieira dolazio imao je reputaciju ponajboljeg veznog igrača na svijetu.Nažalost,godine i povrede su učinile svoje i sada navijači jedva čekaju da mu vide leđa,što je potpuno razumljivo.
Diego ili Ribery,hm...Ribery je svestran igrać,može igrati i na krilu i iza napadaća,tako da bi odgovara u više sistema,ali objektivno,ako jednog uspijemo dovesti smatraću da je dobar posao na mercatu napravljen.
Edit:
I tako se dolazi do Diarre iz madridskog Reala, kojeg bi Moratti najrađe uzeo, dok Mourinho želi Essiena s kojim je konstantno u kontaktu(Mourinho se raspituej uvijek o njegovom fizičkom stanju, nedano imao težu ozljedu), ali ganac bi koštao ne manje od 40M€, uz uvjet da ga Chelsea želi prodati.
Morattija i Mourinha dijeli opet dva imena, ovog puta za napad, Moratti želi Kuna a Mourinho malo provjerenijeg igrača - Drogbu, prvi bi trebao biti plaćen 50M€ a ovaj drugi manje od polovice...
Ja ne razumijem Morattija.Ne želi se trošiti,a za Kuna bi dao 50M€?!!:eek:
Pa potrebniji nam je dobar veznjak nego Kun Aguero 100000000 puta,i ako za nečim Moratti ne bi treba da žali,to je za dobrim veznjakom.Đaba mu 1000 Kun Aguera i Drogbi,kad nema nikog da podvali loptu.Ukoliko Morattijeva bude zadnja po pitanju transfera,nema šanse da ćemo u njegovoj eri osvojiti LP.
Balotelli#45
20-03-2009, 15:51
ma moramo iskoristiti prilike koje sad imamo da dovedemo neke igrace npr. cassana sad bi mogli dovesti za 15 miliona a ako on ode u jube i tamo postane kao sto je kod nas npr. ibra sta cemo onda da svi placemo sto ga nismo uzeli
a moratti mora da shvati da nije on trener i da nije u svemu najbolji evo vec nekolko godine misli da ova ekipa moze do ligesampiona i uvek kad ispadnemo to je po njemu zbog nesrece nemoze da shvati da nam treba ofanzivni vezni
kad to massimo shvati i nabivi nam nekog i jos jedog napaca i 2 stopera tek onda mozemo nesto vise uraditi u ligi sampiona
da to je i mene začudilo, a ne znam dal to piše neki njub ili po kojim to informacijama i izvorima se piše, na jednom mjestu pročitaš da će Inter potrošiti 100M€ na transfere a na drugom da Moratti ne želi trošiti, bahh
sto se tice slobodnih igraca, mogli bismo pokusati (moje misljenje) sa ballackom, eboueom i fredom
adrianu bih spustio platu na 3m - ako ga cijene, neka ide
čak 80M€ od prodaje igrača : Adriano, Maxwell, Mancini , Quaresma i Suazo.
nema sanse, ovdje bismo mogli izvuci max 50-60m - i to najveci problem morattiju bi bio prodati Q za nekih 15m koje bi Chelsea vjerovatno ko besale izdvojio
vieria ima 6milioncica a nista u interu nije pokazao,..BAS NISTA
ako mislis na ovu sezonu, slazem se.. ako kazes otkako je dosao i nisam bas sa tobom, ali kako god okrenes ima preveliku platu!
david silva isto iz valencie..ako ne ide ribery..al eto..ribery diego...sasvim ljepo..jos ako ima viska kesa..pa kun aguera ubacit...haha :D
Ma Adrianu nesmeju samnjiti platu ispod 4mil, nije fer...
Ovaj juventus ce dovest Cassana 90% nazalost..a sve zato sto mi uopste nijesmo konkretni..vjerovatno da se ne unosi nemir u svlacionicu prije osvajanja scudeta ali do tada nam mozda prodje voz npr za njega
Niti bih dao 50mil za Aguera, niti 25 za Drogbu :( bolje dati te pare za Diega i Riberija :)
DenchiNL
20-03-2009, 16:34
Mikel sa 21god. u Chelsea
Viera sa 21god. u Cannes
toliko o ovoj dvojici, mali ima potencijal da bude gigant ako je free welcome!!!
u najgorem slucaju prodamo ga u januaru , isto vazi i za Eboue.
Ribery je neciji san taj nece u Inter , normalno bila bi fantazija da dodje mada nam krilo nije najpotrebnije sad.
Interov transfer budzet je 80 mil.E i + sta dobiju za ove otpisane.
lako bi se moglo desiti da dajemo ove igrace u zamjenu + lova, A.Madrid ce izgleda dovest Deca ako mi uzmemo Aguera, tu bi mogli ubaciti Suaza u deal.
Vieru ubaciti u deal s Chelsea (za essiena ili drogbu), Cruza + lovu za Cassana(D.Milita) , Burdisso(+Rivas ako ga iko bude htjeo) i Obinna(posudba) za Diega.
Cisto sumnjam da ce Adriano,Quaresma i Mancini napustiti klub, ako se to desi moraju dovesti malo veca imena/igrace a mislim da toliko love necemo trositi.
Mikel sa 21god. u Chelsea
Viera sa 21god. u Cannes
toliko o ovoj dvojici, mali ima potencijal da bude gigant ako je free welcome!!!
u najgorem slucaju prodamo ga u januaru , isto vazi i za Eboue.
Cekaj ovo ti je dokaz da je Mikel bolji od Viere :ivan:
DenchiNL
20-03-2009, 16:42
da mlad je , moze jos postati gigant
a po cemu je tebi spori, konstantno ozlijedjeni, stari Viera bolji ????
+ mali ima platu 1,5 mil. godisnje
Viera = 6 mil. godisnje = 6 mil. razloga da mu kazemo pa-pa
da mlad je , moze jos postati gigant
a po cemu je tebi spori, konstantno ozlijedjeni, stari Viera bolji ????
Vieira je bio kapiten Arsenala, glavni igrac Juventusa a i kod nas kada je zdrav on je najbolji u vezi...
A Mikel jeste da je mlad dosao u Chelsea i to za neverovatnih 20mil (Mourinhova genijalnost) ali sta je on napravio tamo, reci cu ti ja apsolutno nista
DenchiNL
20-03-2009, 16:52
Vieira je BIO kapiten Arsenala, glavni igrac Juventusa a i kod nas kada je zdrav on je najbolji u vezi...
A Mikel jeste da je mlad dosao u Chelsea i to za neverovatnih 20mil (Mourinhova genijalnost) ali sta je on napravio tamo, reci cu ti ja apsolutno nista
glavni igrac juvea ??? nije nikad bio a i kako ce igrao jednu sezonu, a sve i da jest zaboli me ko je sta BIO u juveu!!!
nedao BOG dragi da je Viera kod nas glavni u vezi!!!!
Mikel je jako mlad igrac a i konkurencija mu je malo ubitacna:
Lampard,Ballack,Essien,Deco :D:D
nedao BOG dragi da je Viera kod nas glavni u vezi!!!!
Mikel je jako mlad igrac a i konkurencija mu je malo ubitacna:
Lampard,Ballack,Essien,Deco :D:D
Ko je u nasoj vezi bolji od Viere?
Mikel je Muntari sa desnom nogom :)
DenchiNL
20-03-2009, 17:00
Cambiasso,Stankovic i Zanetti
i Muntari u pocetku sad je utanjio
uglavnom su zato i igrali skoro svaki mec a ovaj tvoj nije
sta ces kad je pokretan ko bandera :-D
Cambiasso,Stankovic i Zanetti
i Muntari u pocetku sad je utanjio
uglavnom su zato i igrali skoro svaki mec a ovaj tvoj nije
sta ces kad je pokretan ko bandera :-D
Cambiasso - je dobar igrac trudi se, trci na svaku loptu ali nikad nece imati tu sigurnost i elegenciju kao i Viera
Stankovic - Pa od kad oni igraju istu poziciju?
Muntari - Najobicniji trkac
Zanetti - i on je doduse drugi tip igraca ali dobro sada igra tu poziciju, i zanetti je u svakom slucaju bolji ali opet napominjem nisu oni isti tip igraca
DenchiNL
20-03-2009, 17:08
ova 4 igraju u nasoj vezi a Viera ne igra u nasoj vezi , on grije nase klupe i tribine :-D
to ti je najveca razlika :-D
u redu je tebi je Viera , sto je Mauru C.Ronaldo :-D
ova 4 igraju u nasoj vezi a Viera ne igra u nasoj vezi , on grije nase klupe i tribine :-D
to ti je najveca razlika :-D
u redu je tebi je Viera , sto je Mauru C.Ronaldo :-D
Ma ne volim ja Vieru nesto preterano, samo mi je bila malo besmislena ona tvoja izjava kako je Mikel bolji od Viere...
A on ne igra zato sto ga povrede jure a ne zato sto mi imamo bolje
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">'Nitko ne može kupiti Vidića' </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2354) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2354&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2354&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Petak, 20.03.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/igraci_o_z/vidic3.jpgNemanja Vidić
Obrambeni nogometaš Manchester Uniteda Nemanja Vidić poručio je klubovima zainteresiranim za njega preko svog menadžera Silvana Martine kako nema namjeru tako brzo napuštati redove Manchester Uniteda. U medijima se prije svega spominjao interes Intera i Milana, a sportski direktor Intera Gabriele Oriali je viđen kako razgovara sa Vidićem nakon što je Manchester United izbacio taj klub iz daljnjeg natjecanja u Ligi prvaka.
"Ne vidim nikakvu mogućnost da Vidić pređe u Inter ili Milan. Nitko tko igra za Manchester United nije na tržištu, a on je i član početne postave. Milanski klubovi ga ne mogu kupiti, talijanski klubovi nemaju dovoljno novca. Osim toga, on je jako zadovoljan u Unitedu. Čak ni španjolski klubovi ne mogu sebi priuštiti takvu kupovinu. On još ima nekoliko godina ugovora sa Unitedom, zadovoljan je u tom klubu, europski je i svjetski prvak i zašto bi onda želio otići? Odlazak u bilo koji drugi klub bi za njega bio korak unatrag. Vidio sam da je razgovarao sa Orialiem. Inter ga je pratio nekoliko godina i vjerojatno je govorio Vidiću da Inter ne bi primio toliko golova od Uniteda da su ga ranije kupili." rekao je Martina. <!-- START of joscomment --> <script type="text/javascript"> var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Jeste li sigurni da želite izbrisati ovaj komentar?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Jeste li sigurni da želite izbrisati sve komentare?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Komentiraj"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Potvrdi"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Uredi komentar"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Uredi"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Molim napišite barem komentar."; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Molim unesite anti-spam kod sa slike."; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Anti-spam kod je pogrešan. Molim unesite kod sa slike."; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "Da biste bili obaviješteni, unesite svoj email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anoniman"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Vaš komentar je poslan moderatorima i biti ce objavljen nakon odobrenja."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Zahtjev neuspio"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "Stranica je osvježena."; </script> <script type="text/javascript" src="http://euronogomet.com/components/com_comment/joscomment/jscripts/client.js"></script> <table class="sectiontableheader" id="CommentMenu" width="100%" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="label" align="left">Komentari</td></tr></tbody></table>
</td></tr></tbody></table>
DenchiNL
20-03-2009, 18:37
http://www.corrieredellosport.it/images/23/C_3_Media_747623_immagine_det.jpg
boyband :-D
---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:33 ----------
http://english.gazzetta.it/Football/Primo_Piano/2009/03/19/moratti_1903.shtml
gust raspored
sta je vama budzet 80mil JEDINO NA IGRICAMA
murinjo je sve blize odlasku iz intera jer oporno trazi ogromne novce za neke polovicne igrace i to mu morati za sada nece dati
poredjenje vieire i mikela je poglupo
mikel je mlad, slab a placen do bola
vieira je star, slab i plata do bola, njemu je karijera zavrsila onog dana kada je otisao iz arsenala...zna onaj pedofil iz arsenala kad treba prodati igraca
CurvaNord69
20-03-2009, 19:47
:ivan: cuj pedofil iz arsenala
Pedofil zato sto uvijek dovodi mlade talente..pa od Hulla svaki dan nesto novo cujes :vfunny:
denchi , Vieira je slovio za najboljeg igrača svijeta na toj poziciji , i kad je dolazio kod nas , u toj sezoni je bio najbolji igrač i najklasniji vezni igrač kojeg imamo. Bez obzira što on više nije tako dobar , on je bio najbolji . Dok tvoj Mikel još nije ni priprdio statusu a pitanje hoće li biti nešto više od prosječnog igrača ili će biti još jedan od mladih igrača koje je prerano sazorio i nikad ništa nije napredovao dalje. Mikel tek treba postati igrač dok je vieira za njega profesor. To se nemože osporavati , i uvreda za igrača je da se njih dvoje idu uspoređivat . Da ne spominjem šta je sve osvojio vieira , i da je kapetan francuske repke bio
:ivan: cuj pedofil iz arsenala
nego sta nego da je pedofil :D
DenchiNL
20-03-2009, 22:06
70 mil. funti to je ??? Eura (ko zna ovaj novi tecaj??)
evo zasto
Marco Tronchetti Provera has urged Inter Milan not to bid for Manchester United star Cristiano Ronaldo.
Reacting to reports last night that Inter president Massimo Moratti was preparing a Ł70 million offer for the new World Player of the Year, shareholder Provera, said: "I hope that it does not happen, I think that it will not happen."
The Pirelli chairman continued: "Granted this is not my responsibility. I believe that there is no need to buy him, even if Cristiano Ronaldo is a great champion and it is a joy to see him play. Inter is a very strong team which has great champions."
Provera added: "I hope that Inter does not buy him because I am a friend of Moratti, and to spend their whole budget ... I hope that it does not happen, I think that it will not happen."
a i Moratti je i sam potvrdio da ne planira sav budget potrositi na jednog igraca
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 20:45 ----------
denchi , Vieira je slovio za najboljeg igrača svijeta na toj poziciji , i kad je dolazio kod nas , u toj sezoni je bio najbolji igrač i najklasniji vezni igrač kojeg imamo. Bez obzira što on više nije tako dobar , on je bio najbolji . Dok tvoj Mikel još nije ni priprdio statusu a pitanje hoće li biti nešto više od prosječnog igrača ili će biti još jedan od mladih igrača koje je prerano sazorio i nikad ništa nije napredovao dalje. Mikel tek treba postati igrač dok je vieira za njega profesor. To se nemože osporavati , i uvreda za igrača je da se njih dvoje idu uspoređivat . Da ne spominjem šta je sve osvojio vieira , i da je kapetan francuske repke bio
prošlo vrijeme :D:D
trenutno je Mikel bolji od njega
ponavljam (pošto volite prošlo vrijeme)
Mikel sa 21.god. Chelsea (osvojio par titula, konkurencija prejaka a ipak igrao)
Viera sa 21.god Cannes (titula=0 konkurencija=0)
ako cemo porediti onda daj da poredimo , kompletan razvoj igraca, god. po godinu , vidjeces da je Mikel ispred Viere i ima veci talenat i potencijal.
Polako ima vremena da Mikel bude i kapiten i sve ostalo sta je ovaj uradio.
(Viera je postao kapiten nakon sto je Zizou stao 2006)
meni se viera nikad nije svidjao igrac koji uspori igru , to moze biti korisno ali samo u rijetkim slucajevima, inace moras adaptirati igru kompletnog tima radi jednog igraca (Arsenal) to je slabost,hendikep za tim. Viera bi postao fula od igraca da Arsene The Pedofile nije adaptirao igru da bi ga uklopio.
Kako mozes dokazati da ce biti bolji od Viere u buducnosti, da neces pomocu neke statistike hehe
DenchiNL
20-03-2009, 22:10
Kako mozes dokazati da ce biti bolji od Viere u buducnosti, da neces pomocu neke statistike hehe
sad zasad je bolji , nego sto je Viera bio u njegovim godinama
dobar znak hehehe
sad zasad je bolji , nego sto je Viera bio u njegovim godinama
dobar znak hehehe
Meni to i nije neka garancija :)
DenchiNL
20-03-2009, 22:16
onda živi od stare slave starog Viere :-D
onda živi od stare slave starog Viere :-D
a ti podrzi Mourinha i nadajte se da ce na vrbi da rodi grozdje :-D
gle..to je ono riskir...dovest mikela ili bilo kojeg mladog igraca..nitko ti ne moze garantirat uspjeh.....a moze se razvit u zvjezdu a nemora..moze ostat prosjecan moze propast..to je riskir.....na skautima i ostalima je da procjene....
DenchiNL
20-03-2009, 22:25
a ti podrzi Mourinha i nadajte se da ce na vrbi da rodi grozdje :-D
da ti nisi navijac AC-a ???
kod njih su svi nekad bili veliki igraci :D:D:D
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
gle..to je ono riskir...dovest mikela ili bilo kojeg mladog igraca..nitko ti ne moze garantirat uspjeh.....a moze se razvit u zvjezdu a nemora..moze ostat prosjecan moze propast..to je riskir.....na skautima i ostalima je da procjene....
ok , shvatam naravno
ali ako je taj igrac transfer free , onda je rizik prilicno mali najgori moguci scenario prodamo ga u zimskom roku ;)
da ti nisi navijac AC-a ???
kod njih su svi nekad bili veliki igraci :D:D:D
hehe naravno :ivan:
P.S nego koji je tebi nick bio na proslom forumu? Da nisi ti navijac Mourinha? :ivan:
zasto placati mikela nekih 10-20m kada imamo naseg balotellija, santona i tonu vezista mladih u primaveri i na posudbama - i to kakvih
meni mikel nije nista posebno!
DenchiNL
20-03-2009, 22:31
Mourinho mi le legenda ,bas kao Cruyff,Hiddink,Adriaanse,Benitez
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
zasto placati mikela nekih 10-20m kada imamo naseg balotellija, santona i tonu vezista mladih u primaveri i na posudbama - i to kakvih
meni mikel nije nista posebno!
nisam ni ja zato da ga placamo , kazem samo ako je transfer free
on i Eboue su izgleda gratis na ljeto pa eto reko savrsena prilika :D
Balotelli#45
20-03-2009, 22:39
ma nemoguce je usporediti mikela i vieiru.Stime moze samo vieira da se uvredi
Vieira je tokom svoje karijere osvijio vise titula i bio bolji igrac nego sto ce mikel ikad biti.Velika stvar sto je mikel sa 20 dosao u chelsea.Pa rajkovic je i 15 godina doso u chelsea pa nikako nije bolji od vidica koji je u te godine igrao po livadama u srbiji nemozes tako nikako usporediti igraca
Enfant Terrible
20-03-2009, 22:43
Ljudi,Obi Mikel je na ljeto besplatan igrač,skoro pa i nema rizika za njega.Vieira je bio klasa,u to nema sumnje,jedan od najboljih def vezista u novo vrijeme.Ali ovakav Vieira sa tolikom platom ne treba nikome,a Mikel bi bio idealan da dopuni njegovu poziciju.
dok vi lupetate evo nesto pametno
Ghana youth international Gladson Awako has joined Italian giants Inter Milan and is expected to hold his first training session with the senior team on Friday afternoon.
DenchiNL
20-03-2009, 22:56
ma nemoguce je usporediti mikela i vieiru.Stime moze samo vieira da se uvredi
Vieira je tokom svoje karijere osvijio vise titula i bio bolji igrac nego sto ce mikel ikad biti.Velika stvar sto je mikel sa 20 dosao u chelsea.Pa rajkovic je i 15 godina doso u chelsea pa nikako nije bolji od vidica koji je u te godine igrao po livadama u srbiji nemozes tako nikako usporediti igraca
dobro jutro Nostradamus :D
prvo skoci pa reci hop :D
cudi me bas da je Viera osvojio vise titula i bio bolji igrac jer je stariji "samo" 1 deceniju!!!!!!!! od Mikela :D
naravno da je velika stvar da ako sa 20 dodjes u glavni tim tako velikog kluba.
Vidic je vec igrao u Zvezdi(koja ipak ima jak rejting,veci od jednog Cannesa sigurno) 3 sezone, pa se prodao u Spartak za 7 mil Eura, sto nije mala suma, pa tek onda 2006-e u ManU,
drugo je rajkovic koji je dosao u juniore
pa igrao na posudbi u PSV-u, pa sad u Twenteu
Mikel je odmah poceo u glavnom timu i pola evrope se otimalo za njega
za Vieru se pak otimao Cannes :D
dobro jutro Nostradamus :D
prvo skoci pa reci hop :D
cudi me bas da je Viera osvojio vise titula i bio bolji igrac jer je stariji "samo" 1 deceniju!!!!!!!! od Mikela :D
naravno da je velika stvar da ako sa 20 dodjes u glavni tim tako velikog kluba.
Vidic je vec igrao u Zvezdi(koja ipak ima jak rejting,veci od jednog Cannesa sigurno) 3 sezone, pa se prodao u Spartak za 7 mil Eura, sto nije mala suma, pa tek onda 2006-e u ManU,
drugo je rajkovic koji je dosao u juniore
pa igrao na posudbi u PSV-u, pa sad u Twenteu
Mikel je odmah poceo u glavnom timu i pola evrope se otimalo za njega
za Vieru se pak otimao Cannes :D
On nikada nije bio ni u prvom timu a kamoli glavni igrac :)
DenchiNL
20-03-2009, 23:02
Ljudi,Obi Mikel je na ljeto besplatan igrač,skoro pa i nema rizika za njega.Vieira je bio klasa,u to nema sumnje,jedan od najboljih def vezista u novo vrijeme.Ali ovakav Vieira sa tolikom platom ne treba nikome,a Mikel bi bio idealan da dopuni njegovu poziciju.
dobro je nisam sam
vec sam pomislio da su svi :crazzy:
joj jeste vi dosadni s tim...kakve veze ima sto je mikel dosao u chelsea mlad kad je zesca rupa od igraca
pa ZINEDIN JE IGRAO ZA KAN U S 20!!
PRESAO U JUVE KAD JE IMAO 24!!
U REAL KAD JE IMAO 29!!
nidje veze...
nego dosao nam je taj Gladson Awako (iz gane...19godina...veznjak)
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:04 ----------
http://www.ghanadistricts.com/images/news/sports_gladson.jpg
High-Flying and skillful midfielder, Gladson Awako is overwhelmed by his performance at the just ended African Youth under 20 Championship in Kigali, Rwanda.
The Heart of Lions’ playmaker, Gladson Awako, who featured in all five matches for Ghana stands out as a distinctive revelation of the tournament.
He was very instrumental in Ghana quest to rule Africa at the Youth Level.
The 19 year old silky midfielder was an Integral member of Black Satellites who won Ghana’s third U-20 trophy on the continent (http://www.ghanadistricts.com/news/?read=23031&sports&PHPSESSID=8676c18505f0ee30a28ff6addd43c015)
vi niste normalni, hulle vam govori o novom clanu Intera, i to zanimljivog igraca a vi se tu prcite o 2 igraca koji nece nigdje na kraju sezone
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:34 ----------
hulls, gdje si to nasao.. jel to sigurno?
hulle, koliko smo ga platili, zna li se?
ne znam...ako su oni ponudili 1,4mil znaci da smo mi vise hehhe
DenchiNL
21-03-2009, 01:02
2-ica , chievo 1,4 i tottenham nesto izmedju
samo ne kontam kako smo ga uzeli ??
jer pisu da je sutra na treningu pa nije bio gratis???
jel zbog njihove sezone , dokad im traje , vjerovatno se zavrsila???
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=3012
Klinsmann: "Inter, Diego č l'ideale per te"
Balotelli#45
21-03-2009, 12:32
i al moze taj gladson igrati sledeci mec ili bilo koji nista nerazumem u vezi njega
Raiola sad nudi Maxia Rubentusu.. Kakav prasac, mamu mu hebem...
jel zbog njihove sezone , dokad im traje , vjerovatno se zavrsila???
da, njihova sezona nedavno je zavrsila
Mancini: I could return to Inter...
“In any case, I am under contract for the next three years, but I don’t think Inter need a Coach right now. If they did recall me, then I would be contractually obliged to come back.
sinoc bio na raidue..jao gledao sam ga..samo kosu dira heheh
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/03/21/1167221/massimo-moratti-jose-mourinho-meet-to-discuss-transfer-strategies
M&M su imali tajni sastanak navodno i dogovorili su početak dovođenja bruno alvesa iz porta i Diega iz werdera.
cuo sam da je cijena za tog brunu 30mil€
ja nebih dao toliko
cuo sam da je cijena za tog brunu 30mil€
ja nebih dao toliko
kolko bre :worried: pa ako daju toliko neka se odma ubiju :)
Čini se kako kolonija velikih europskih klubova prati ovog Portugalca, te se bore za njegov angažman. Prije svih, tu je italijanski Inter, ali i Olympique Marseille, Manchester City, te španjolski giganti Real Madrid i Barcelona.
Italijanska La Gazetta piše kako je za 27-godišnjaka najviše zainteresiran Inter i njegov sunarodnjak Jose Mourinho, a igračev menadžer Jorge Mendeš bi najradije svog "klijenta" vidio baš u "plavo-crnom" dresu. Kako je Mourinho impresioniran igrama ovog defanzivca, veća je vjerovatnost da pređe u Inter, nego u Real, Barcelonu, City ili čak Marseille, piše talijanski list.
Kako je ugovorm Alves vezan sa Portom do 2012. godine, "nerazzurri" bi morali odvojiti 30 miliona eura, pa je pitanje hoće li predsjednik Massimo Moratti u ovom trenutku odvojiti toliko novca.
Jedna od mogućih opcija je da Quaresma bude vraćen Portu, koji je ionako na posudbi u Chelseau. Ovim potezom u Interu bi uštedili dobar dio novca previđenog za transfere.
Enfant Terrible
21-03-2009, 14:25
Ukoliko Bruno bude dolazio,sigurno neće biti za kikiriki.Znamo za kolike svote igrači iz Porta odlaze.Pepe 30M€, Bosingwa 20M€, Quaresma 20M€ itd. Bruno je veliki potencijal,ali neće biti jeftin ni malo.
Što se tiče Mancia,mislim da novinari opet tripuju i izokrenuli su ovaj intervju.Čovjek im je probao objasniti da je još ugovorom vezan za Inter i da ga (hipotetički govoreći) zovnu natrag,da bi se on morao odazvati.A mediji odmah prave senzaciju od toga.Inaće,evo jedan dobar dio koji mi se svidio pravo: "There is precious little said about the football itself. In the last 10 years the standard of journalism in Italy has gone downhill.":pozz:
mancio je rekao da bi se vratio u inter kad bi ga zeljeli jer je ionako vezan ugovorom za inter, ali da o povratku nije razgovarao s MM.
sto se tice brune nebi dao ni 20€
nije on neka klasa...real je ispicio 30mil€ na pepea a covjek rupa zesca
Enfant Terrible
21-03-2009, 14:34
mancio je rekao da bi se vratio u inter kad bi ga zeljeli jer je ionako vezan ugovorom za inter, ali da o povratku nije razgovarao s MM.
sto se tice brune nebi dao ni 20€
nije on neka klasa...real je ispicio 30mil€ na pepea a covjek rupa zesca
Ne znam šta da ti kažem.U Portugalu je najbolji odbrambeni,ali što se tiče odbrane,ja ne bih nikada kupovao igrača koji nije igrao u Serie A.U Italiji se drugačije igra puno,nego recimo u Portugalu ili Španiji.Igrači moraju biti puno više taktički potkovani i taktički disciplinirani.
Zapata mi je i dalje najbolje riješenje-mlad,iskustvo u Serie A,a mogli bi ga dobiti za razumnu svotu.Naravno,tu je i Santacroce,ali ne mislim da ga je Napoli voljan prodati,pogotovo jer je nedavno produžio ugovor.
Taj Santacroce je pravio mnogo gresaka ove sezone ali kad se prica toliko o njemu(kao da je novi Nesta) treba ga uzet u obzir..
Sto se tice Alvesa ne treba dat za igraca koji u Novembar puni 28 god preko 20mil jednog centa a i to je mnogo
Grujinho
21-03-2009, 15:11
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/03/21/1167221/massimo-moratti-jose-mourinho-meet-to-discuss-transfer-strategies
M&M su imali tajni sastanak navodno i dogovorili su početak dovođenja bruno alvesa iz porta i Diega iz werdera.
hehe.... kakav je to tajni razgovor, kad pola evrope zna šta su pričali
hehe.... kakav je to tajni razgovor, kad pola evrope zna šta su pričali
da, nije baš bilo tako tajno :ivan:
Quaresma#7
21-03-2009, 16:06
Dobar je Bruno Alves. San Portom se dobro drži. Ja verujem ako ga budemo uzeli nečemo dati za njega 30M€. Moratti če izbiti cenu na 15-20 i još ako ne bude dovoljno onda če ponuditi kojeg igrača Jimenez/Burdisso/Obinna i slični.
A za Mikela i Eobueja NEMA NIKAKVOG rizika jer su obojca slobodna tako da nečemo ni centa baciti kroz prozor, ako ne budu dobri onda jih prodamo dalje ;). A Vieira je več odigro svoje a Mikel ima pred sobom još celu karieru i verujem da če uz Mourinha postati još bolji. Ja sam za njegov dolazak, Ebuejev i B. Alvesov.
Dobar je Bruno Alves. San Portom se dobro drži. Ja verujem ako ga budemo uzeli nečemo dati za njega 30M€. Moratti če izbiti cenu na 15-20 i još ako ne bude dovoljno onda če ponuditi kojeg igrača Jimenez/Burdisso/Obinna i slični.
A za Mikela i Eobueja NEMA NIKAKVOG rizika jer su obojca slobodna tako da nečemo ni centa baciti kroz prozor, ako ne budu dobri onda jih prodamo dalje ;). A Vieira je več odigro svoje a Mikel ima pred sobom još celu karieru i verujem da če uz Mourinha postati još bolji. Ja sam za njegov dolazak, Ebuejev i B. Alvesov.
I ja ako ce ove sto ne igraju maci iz kluba i dovesti uz te jos Diega i jednog napadaca klasnog..
M & M - samo sto nisu toliko slatki kao bombone... :D
Mancini: I could return to Inter...
“In any case, I am under contract for the next three years, but I don’t think Inter need a Coach right now. If they did recall me, then I would be contractually obliged to come back.
sinoc bio na raidue..jao gledao sam ga..samo kosu dira heheh
Sad mu je Mou na konferenciju za stampu rekao da on ima jos 2 godine, i da nema namjeru da ide ;)
de samo neka dovode mlade igrace..do 25 godina i
Sad pominju Marescu.... hmm... radije bih Jenas, Mikela ili Diabya...
ma hajd maresca je bar igrao u italiji i jel on free?
nece nam on biti od neke pomoci al nevidim ni pomoc od tih jenasa i pokemona
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.