View Full Version : Glasine o transferima
ma to momak vrsi pritisak jer je shvatio koliko je pogrijesio sto je otisao u valenciju samo zbog vece plate
ovo mu je zivotna sansa da se vrati na pravi put
jel doso ovaj pokemon od fernandesa vise...citam nije prosao medicinske preglede
citaj i ovde sta se pise :)
pa kad ste ispetljali sve...jedan pise nas je drugi nije treci pise ledesma je opet u planu...pa posto slabo kontam veceras a i inace mislio sam kad bi ko napisao kakvo je stvarno stanje :D
Balotelli#45
31-01-2010, 10:28
hehe stvarno stanje nezna ni moratti ni fernandes a ni ledesma :sivi:
Znace se najkasnije do sjutra, stize li Ledesma. Ukoliko on stigne, otpada Fernandes, ako ne, onda on ostaje na noge dolazak Portugalca. Sve zavisi od Argentinca znaci...
Rekli su mi, da nasi pokusavaju i dalje za Kolarova, uz Ledesmu.. Ali ce to ici mnogo teze.
Balotelli#45
31-01-2010, 11:37
a jel ima sanse da obojica dodju???
DenchiNL
31-01-2010, 12:43
u medjuvremenu Cassano radi medicinske preglede , prelazi u fiorentinu
tuga
Amico Laziale
31-01-2010, 13:18
a sta je ovo sad LOTITO privatio 8 M + Obi...:confused:
jao majko mila.....pa uzas....sta reci...ledesma...besplatan i prosjecan igrac a mi ga placamo kao da je messii
jos
Sao Paulo Midfielder Hernanes: I’d Rather Join Milan Than Inter
Report: Inter & Milan Consider Amantino Mancini-Marek Jankulovski Swap Deal
sad ko ovdje nadje logiku ...svaka mu cast
sta je, to vam je malo hehe hocete da i maicona ubacimo u deal :D
Amico Laziale
31-01-2010, 13:29
sta je, to vam je malo hehe hocete da i maicona ubacimo u deal :D
ama odbijao je bolje ponude a sad ovu prihvatio...eto to je...
Ma sad on prihvata sto mu se nudi da se opet nebi s*ebo...al opet je puno 8 miliona al et,nek se pokaze ko Pandev i svi sretni i zadovoljni :D
CurvaNord69
31-01-2010, 15:08
Ja bi zamjenio mancini-jankulovski, ovaj ima manju placu :D
kod nas bi imao 4m, tj vecu i od mancinija ;)
ovog hernanesa odmah otpisati, neka ide sa patom, coutinho and kerlon are on our side :D
cassano, sta reci, koliko ce ga fiore platiti? rekao sam vam ja da ce on vec u januaru ako ne na ljeto napustiti samp, jer vise nije u dobrim odnosima ni sa kim tamo
CurvaNord69
31-01-2010, 15:21
Nece nista jer se posvadjo s del nerijem, a bolje mu je bilo da je u bari nazad otiso, to bi gorilo :D
Amico Laziale
31-01-2010, 15:24
ma cassano je samo na pozajmici...
vratice se on u samp kad se smire strasti :D
ova fiore se pravo pojacava, http://sportsport.ba/ino_fudbalp-30602.htm
ova fiore se pravo pojacava, http://sportsport.ba/ino_fudbalp-30602.htm
Serie A club Fiorentina has announced on its official website that they are negotiating with FC Barcelona over a move for their Brazilian striker Keirrison de Souza on a two season loan deal.
Florentina said the deal also includes a clause which would allow them make the transfer permanent after the loan deal expires. The negotiations will be formalized pending a medical test that will be carried out on Monday.
Valencia Confirm Manuel Fernandes' Inter Move Is Off
Los Che have said the player will return to the Mestalla.
samo da prodje i ovo vece :D nadam se da cemo izdrzati da ne dovedemo ledesmu :P
kazem vam ja, nece Jose driblere, fantaziste
a sta je sneijder mancini quaresma panjevi
jedino sjeijder igra, i to jer mora.. ili wesley ili otkaz.. druga dvojica ne igraju ;)
mene je strah za coutinha
Grujinho
31-01-2010, 19:51
kazem vam ja, nece Jose driblere, fantaziste
mhm....
u portu igrali osim Costinhe i Maniche-a sami tehničari u vezi i napadu...
u chelseaju Robben, J.Cole, Lampard,...
u Inter doveden Quaresma koji se nije snašao..Sneijder odličan...
i doči če verovatno ako ne danas na kraju sezone sigurno još koji vezni tipa Hamšik koji zna sa loptom...
i znamo svi dera da ne voliš mourinha ali netrebaš stalno protiv njega ;) :)
Quaresma#7
31-01-2010, 19:54
Ajd ne lupetajte. Gde piše da Jose ne voli driblere. On jedva čeka kad če Q vratiti u formu i izvoditi svoje fore, kad god ga stavlja u igru uvek pominje onu utakmicu protiv Fiore i da se nada da če onako nastaviti. I kad je Jose igrao onu utakmicu na treningu sa trenerima je najviše baš on izvodijo driblinge. Čak trivelom gađao gol. Sneijder igra jer je zaista trenutno najbolji naš fudbaler odmah sa Militom i Etojem. A Coutinho če nači mesto u prvih 11 bez nekih problema sigurno ako mu ne stigne neka opaka konkurencija u obliki Gerrarda ili Fabregasa.
Gruji zaboravio si još na Deca :D
nemoj da zaobilazis Mottu, Muntarija.. a porto je druga prica, necemo se uvijek vracati na porto, mozemo se vratiti i na monaco..
zasto je robben napustio chelsea? lampard je kapiten ekipe, to je isto da kazes zasto u nas igra zanetti hehehe, nije ga on doveo
Grujinho
31-01-2010, 19:59
nemoj da zaobilazis Mottu, Muntarija..
Hahaha....pa naravno da nam trebaju i igrači kao što su Motta i Muntari...svaka ekipa treba defanzivce...
Cambi i Zanetti su sigurnu, a kada nema Dekija koji nije tipični DM, tamo igraju ili Motta ili Muntari...jer nemamo drugih...
na ljeto če sigurno doči jedan pravi veznjak, koji zna sa loptom, vidjet češ...
i ne zaboravi.... JOSE je jednu dobru godinu u Interu...a doveo je nekoliko defanzivaca a isto tako ofenzivnih igrača...Od Mancinija, Quaresme, Sneijdera, Pandeva itd itd... Sad šteta za Mancinija i Quaresmu što se nisu snašli...ali nemoj sada pričat kako Jose ne voli igrače koji znaju igrat nego samo crnce i defanzivce, jer to nije istina
evo o cemu govorim
u chelseaju Robben
http://www.24sata.hr/sport/mourinho-robben-moze-ici-za-30-milijuna-eura/22329/
http://dnevnik.hr/vijesti/sport/real-predstavio-robbena-i-heinzea.html
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MD7qOJg9fZ4&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MD7qOJg9fZ4&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Quaresma#7
31-01-2010, 20:02
Jose hoče Rooneya :D od uvek imam takav osečaj da njega posebno ceni :D
gruji, pa ja ne bih volio da dovede veznog slijedece godine, kako onda philippe da dobije sansu?
Grujinho
31-01-2010, 20:04
Engleski novinari tvrde kako je portugalskom treneru 'puna kapa' Robbenovih čestih ozljeda, zbog kojih je i protekle sezone propustio velik broj utakmica.
Ni slučajno ga nije prodao jer bi želeo više defanzivaca :sivi: nego što je često bio ozlijeđen...zato je i došao onda Malouda
otkud tebi tvrdnja da jose voli samo defanzivce? citiraj me..
ja sam rekao da on ne voli fantaziste-specially driblere (cassano, fernandes)
a ovo da ga prodaje samo zbog ozlijeda je laz, sjecam se jednog isjecka kada je robben prodriblao pola protivnickog tima i asistirao, kad ono substitution robben=mikel (30min), i od tada je ozlijedjen lol
pa zasto onda ne proda sneijdera jer se cesto zna povrijediti, chivua?
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:08 ----------
cak i da ih proda, koja je to diskriminacija.. on ce reci ja dovodim crnje jer imaju jace kosti lol
jedino sjeijder igra, i to jer mora.. ili wesley ili otkaz.. druga dvojica ne igraju ;)
mene je strah za coutinha
cekaj jel on inzistirao na triveli jest...onda ne znam u cemu je problem to sto je ovaj glup pa ne zna iskoristit datu sansu ko ga jebe
a to sto pricas u vezi sneijdera pretjerujes ga skroz...jednostavno reci ne volim mourinha volio bih da nije trener nikada se necu slagati sa negovim odlukama i to
a ne tu pricas onak napamet kako tebi pase samo da ga kritikujes
Grujinho
31-01-2010, 20:39
ma dera ne voli mourinha pa traži sitnice...nemoj mu zamjerit :D
procitaj i ostatak komentara ispod tog quotea huska, jedino ti mozes ovde da pricas nebuloze jer me ne mozes ispraviti preko quotea (argumentom dokazati da nisam u pravu), nego reci svoje misljenje
sta je sa amantinom (kada je tek dosao, zasto nije igrao iako je pokazao da je u formi)? ako sada nije u formi, i prodaje ga, po cemu je Q u boljoj? to je dokaz da on ima svoje ljubimce, sto je potvrdio HERNAN CRESPO ;)
added: zasto je maxwell prvenstveno bacen na klupu pa zatim prodan, bez obzira na dobru igru, m: "da bi santon dobio sansu", a gdje je sada taj isti santon, cim se chivu vrati mjesta nema za njega, nego se trazi kolarov? zasto santon ne moze dobiti sansu bez obzira na dobru igru?
ovo polahko zalazi u zasebnu temu, odnosno temu Jose Mourinho
APPEARANCES
21 Julio Cesar, Zanetti
20 Lucio
19 Milito
18 Maicon
17 Balotelli, Stankovic
16 Eto'o
15 Cambiasso, Muntari, Samuel
13 Chivu, Cordoba, Motta, Sneijder
12 Vieira
7 Santon
6 Mancini, Quaresma
5 Materazzi
4 Pandev
3 Krhin
2 Arnautovic
1 Stevanovic, Suazo
gdje su ovdje ljubimci...jel milito njegov ljubimac a suazo nije pa zbog toga nije nikako skoro igrao...ili je mozda kvaliteta u zalaganje u pitanju
sto se mancinia i pocetka sezone tice znas i sam da smo tada forsirali 433 i nije nam nikako islo i moralo se nesto promijenit a u svakoj drugoj formaciji on ne moze dati svoj maksimum i nije se nikako uklapao isto kao i trivela s toga ne cudi tako mala minutaza...a sto se maxwella tice a sta mislis da je ostao dali bi onda santon usopte dobio priliku da zaigra...chivu dok je igrao igrao je odlicno i bio nam je jedan od boljih igraca...sto je i santon sad sigurno...
ta tabelica govori sve ;) arnautovic, zasto je doveden? od strane uprave dovedeni su amantino i arna, hmm..
kako se Q uklapa? i on je krilo.. da nije otisao maxwell, pa otisao je - i koliko je to ove sezone santon iskoristio? a siguran sam da maxi ne bi ni igrao cak i da je ostao, zato je mudro postupio i rekao ili veca plata ili idem - mozda bi sada igrao dok nema chivua, jer je mr mourinho trenutno vise ljut na davidea nego li maxija, nije ga pomilkio
Inace, Valencia digla frku, tvrde da je Fernandes zdrav... Kao st osam rekao, to je smicalica nasih, kako bi se vrsio pritisak na Lotita da proda Ledesmu.
@dera, Jose je insistirao na Fernandesu, Moratti na Ledesmi. Nije Jose kontra portuglaca, vec ga je hvalio kad se mislilo da ce doci kod nas..
pa arna je dovoeden kao i svi ostali normalni talenti kao i kerlon sto je bio samo sto ovaj sjedi na "klupi"...pa kako se q uklapa kad je to q igrao... odigrao je isto utakmica kao i amantino ima nesto vise minuta u nogama al eto..al obojica su promasena investicija i nije samo mou za to kriv ima i do njih...na pocetku prosle sezonu se ekipa gradila oko njih dvojice a to sto su oni slabi u svojim glavam i ne znaju iskoristit datu priliku nije im mourinho kriv...dera pa kako bi i maxwell i santon igrat pored chivua iskreno covjek je bolji od obojice i pokazao je najvise na lijevoj strani... i ajd mi samo to pojasni molim te kako zbog cega je mou ljut na santona...kako ti to znas
Grujinho
01-02-2010, 00:06
evo još malo do kraja transfer roka...
jest vraga traje sutra do 19h...evo meni sad jedan kolega reko :(...zbog toga sto je nedjelja danas ne radni dan pa valjda pomakeli do sutra kako bi se sve moglo po propisima zavrsit ako bi bilo transfera
Grujinho
01-02-2010, 00:11
eh kura*...ja več mislio nema ništa od Ledesme...potpisat če on sutra sigurno...pihh
spominje se da je simplico iz palerma igrac intera..da branca vise nije mogao cekati da se lolito odluci i da se odlucio za igraca palerma
DenchiNL
01-02-2010, 12:00
jest vraga traje sutra do 19h...evo meni sad jedan kolega reko :(...zbog toga sto je nedjelja danas ne radni dan pa valjda pomakeli do sutra kako bi se sve moglo po propisima zavrsit ako bi bilo transfera
traje do 00:00 večeras
izgleda da cemo nesto u zadnji moment izvest
---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:40 ----------
ta tabelica govori sve ;) arnautovic, zasto je doveden? od strane uprave dovedeni su amantino i arna, hmm..
kako se Q uklapa? i on je krilo.. da nije otisao maxwell, pa otisao je - i koliko je to ove sezone santon iskoristio? a siguran sam da maxi ne bi ni igrao cak i da je ostao, zato je mudro postupio i rekao ili veca plata ili idem - mozda bi sada igrao dok nema chivua, jer je mr mourinho trenutno vise ljut na davidea nego li maxija, nije ga pomilkio
vec ima tema teorija zavjere
nijedan trener ne voli driblere , tj driblere u prazno, isto to je saznao i robben u psv, cristiano u manU, i svi ostali, driblanje je za igralista, dribling pa assist, sut na go, nesto neki efektivni zavrsetak akcije mora biti, driblat do besvijesti samo driblanja radi i da ti uzmu loptu ne prolazi nigdje, pa ni kod Moua
on nije doveo robbena tacno, doveli su ga peter Kenyon i Frank Arnesen(bivsi teh.dir. PSV-a) zajedno sa kezmanom, ova dvojica su doveli vecinu igraca
Mou je doveo , ferreiru,hilaria,carvalha,essiena,czecha,mikela,dr ogbu i onog spanca lijevog beka, vecina tih igraca su beton
robben ima specificnu istoriju ozljeda , njegov trk(nacin na koji trci) je vrlo riskantan za njegovu ozljedu, i uvijek ce se ponovo ozlijedjivati (sam) , tako da ga je i real prodao, a vjerovatno ce i bayern za par godina
mou voli igrace koji su fizicki jaki i izdrzljivi to je tacno, tako dobijes najvecu korist za ono sta ga placas(poznatije kao logika :D ) , jaka stvar imat ronalda na platnoj listi ako je lik u bolnici a ti igras finale neko recimo
on je htjeo/hoce ovog fernandesa, quaresmu, deca, to su sve tehnicari i dribleri , stvarno ne znam odakle ti to da ih nece, a pogotovo voli igrace koji odlucuju tekme (a la Sneyder kod nas)
Dzon Dilindzer
01-02-2010, 12:18
:recesija:eto nama Simplisia pa vi vidite sad, pa bolji je i ledezma bio
traje i danas to za transfere....
Cristian Ledesma’s Agent Reveals Inter Have Signed Palermo Star Fabio Simplicio
cini mi se da dolazi samo na posudbu i onda ide u romu
DenchiNL
01-02-2010, 12:30
to je konstrukcija , palermu krhin, simplicio laziu, nama ledesma
ako uspiju se dogovoriti super
Sad mi sve isto... neka dodje neko da popuni rupe do kraja godine, i onda na ljeto ocekujem neko veliko pojacanje na sredini.
CurvaNord69
01-02-2010, 13:34
Bolje da su dali neri da nekog đetica dovede svog :D
Inter boy
01-02-2010, 14:32
jeli istina da je Mancini prešao u Milan na posudbu? pa mi stvarno nismo normalni pojačavamo ovu đubrad...
Sad mi sve isto... neka dodje neko da popuni rupe do kraja godine, i onda na ljeto ocekujem neko veliko pojacanje na sredini.
po cemu to zakljucujes, zasto ne pomislis - zele ostaviti prostora za coutinha
pa kako se q uklapa kad je to q igrao... odigrao je isto utakmica kao i amantino ima nesto vise minuta u nogama al eto..al obojica su promasena investicija i nije samo mou za to kriv ima i do njih...na pocetku prosle sezonu se ekipa gradila oko njih dvojice a to sto su oni slabi u svojim glavam i ne znaju iskoristit datu priliku nije im mourinho kriv...dera pa kako bi i maxwell i santon igrat pored chivua iskreno covjek je bolji od obojice i pokazao je najvise na lijevoj strani...
Q, zasto nije na prodaju?
Oko koga se gradila igra, mozda oko Q, jer Mancini je definitivno bio spreman!
Chivu (koji ima dobru historiju povreda), pa zasto dovodimo Kolarova?
on nije doveo robbena tacno, doveli su ga peter Kenyon i Frank Arnesen(bivsi teh.dir. PSV-a) zajedno sa kezmanom, ova dvojica su doveli vecinu igraca
dovoljno receno ;) - teorema, nisam ja doveo, nece igrati
a sta je sa chivuom?
LOL. WTF? (http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/02/01/1770950/breaking-news-inters-amantino-mancini-joins-milan-report)
Mancini u Milanu...cudno mi je to bgm.jest da kod nas nis nije pokazo al opet mi bezze da ga dajemo njima.otiso je na posudbu s opcijom otkupa pola ugovora.svasta...
a ja mislim da je oovo za Simplicia da malo uplasimo Lotita ne bil nam dao Ledesmu,al vidjet cemo
hm....sa ce Mancini postati najbolji igrac drugog dijela prvenstva :) to je ne pisano pravilo :D
hm....sa ce Mancini postati najbolji igrac drugog dijela prvenstva :) to je ne pisano pravilo :D
tooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
Ma on ce ostat ono sto je i kod nas bio...a to je nista :D:D:D
Ma on ce ostat ono sto je i kod nas bio...a to je nista :D:D:D
sta li bi ti sada mauro rekao hahah!
Neam pojma vala,al ja samo kazem onak kako jest...nazalost
Q, zasto nije na prodaju?
Oko koga se gradila igra, mozda oko Q, jer Mancini je definitivno bio spreman!
Chivu (koji ima dobru historiju povreda), pa zasto dovodimo Kolarova?
dovoljno receno ;) - teorema, nisam ja doveo, nece igrati
a sta je sa chivuom?
a ko je rekao da Q nije na prodaju..problem je sto njega nitko nece :D a i ozljeda ga je mucila u zadnje vrijeme...da je mancini bio spreman nebi se po terenu gubio ko abdest kad dobije priliku za igru...a sto se chivua i kolarova tice...ne bi ga trazili da nismo ostali bez rumuna do kraja sezone
a ta tvoja teorema...mou je trazio drgobu deca i carvahla a dobio milita sneijdera i lucia...zbog cega li oni igraju skoro svaku utakmicu samo pitam se
ma pojacali smo milan :sivi: on ce cudo da napravi :D nece ni da vidi teren pored sedorfa,dinha i pata
Amico Laziale
01-02-2010, 15:41
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/bomba-kolarov-danas-prelazi-u-inter-14359.html
Komitski Đeneral
01-02-2010, 15:50
E oce, Mancini ce postati zlatna kopacka Evrope... Sretan im bio... Usrecice se sa njim...
huska, pa hajde ti ne igraj sezonu (mech, ne mislim trening), pa cu te vidjeti kako ces se snaci protiv nekoga ko igra svaki dan
on je bio spreman kad je dosao, Q ni tada ni sada
Amico Laziale
01-02-2010, 16:04
Lotito hoce 10 M za ledesmu kako bi mogao dovesti Edersona...
Lyon je prihvatio ponudu al Lotito nema kesa...
E sad mislim da zbog toga ima i sanse da kolarov dođe u inter jer ce tek tada Morati dati dovoljno para i za ledesmu.
Lazio je doveo Biavu tako da se radu moze preseliti na lijevi bok...
Komitski Đeneral
01-02-2010, 16:07
A shto radimo...Kastig! Kao i uvijek, pravimo spektakl zadnjeg dana prelaznog roka... Presidente je LEGENDA! :)
bolje da vam mi sad iz kaprica maznemo edersona ispred nosa :D...pa nek se lotito opet pravi pametan :D
@dera-obojica su dobili priliku nisu se pokazali...nije Inter rimini pa da ih ceka dok oni prorade...to sebi klub poput naseg ne smije da dopusti...jednostavno ili jesi ili nisi za veliki kluba a njih dvojica su pokazali da nisu
uvek zadnjega dana roka samo o nama pisu :D
Amico Laziale
01-02-2010, 16:12
bolje da vam mi sad iz kaprica maznemo edersona ispred nosa :D...pa nek se lotito opet pravi pametan :D
@dera-obojica su dobili priliku nisu se pokazali...nije Inter rimini pa da ih ceka dok oni prorade...to sebi klub poput naseg ne smije da dopusti...jednostavno ili jesi ili nisi za veliki kluba a njih dvojica su pokazali da nisu
haha a upravu si vala...
mada jbg zna Lotito da nemamo mi banke pa je zato zapeo...
a morati pun ko brod a cjenka se u 1.5 M
a doslo i presidenteu iz guzice i glavu pa mu je svaki milioncic vazan ne razbacuje se kao prije :D
Balotelli#45
01-02-2010, 16:31
ufff kako bi dobro bilo da uzmemo ledezmu i kolarova zadnji dan prelaznog roka
Izgelda da ce nam ipak doc Simplicio kako sad stvari stoje...al ima jos 3 sata pa cemo vidjet sta ce bit :D
al fkt smo kraljevi sto se tice zadnjeg dana prelaznih rokova.heheh
pobudalicu vise sad se opet spominje Mariga kojem je propo transfer u City.da se barem oce zavrsit vise ovaj prelazni :sivi:
sranja u ruadi...pa koji ce nam k...sad igrac...
svi igraci koji se spominju nisu kvaliteta za inter
tako da je bolje da ostanemo ovaki kakvi jesmo i ciao
onda na kraju sezone pospremanje
Evo izgleda da je zavrsen transfer Marige,kad prije ???:confused: 2,5 mil plus pola ugovora Biabianya.mozda i nije lose ovo,barem je najmladji od svih,mozda i bude sta od njeg :D
pa odakle ih izvlace samo da mi je znati...sve gore od goreg
hajde, bar ce se dobro slagati sa marijem
http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/s_37124_130_2009_1.jpg
izgleda da je 5 mil i pola ugovora Biabianya za Marigu...
auh, pa biabiany nikad nije dobio sansu, mozda i on vrijedi 5m, onda je placen 7,5m - a tako neprovjeren cc
Procjenjeno pola ugovora Biabianya 2 mil...7 je ukupno.bio si blizu.heheh.a mozda i nije los jbg cim ga je Mancio skoro doveo u City.mozda bude dobar :D
hahahah.. nego, di je komitski :D
lik proveo 2 sezone u parmi, cijena skocila 3x
SkySport24 kaže da je ugovor od Marige predan u savez...2,5 mil + pola Biabianya (kojeg procjenjuju na 2,5 mil) dakle sve ukupno oko 5 ,il za ovog pokemona...pa bolje da smo dali ovih 5 mil i biabianya i doveli ledesmu barem je bolji od ovog...lik je do sad odigrao samo 9 utakmica i bio je povrijedjen 2 mjeseca
hahahah.. nemoj tako, za keniju razvaljuje lik
al pozelimo mu da bude bar ko essien, iako je to malo ocekivanje za ovakav transfer, mozda kao pele da zavrsi? uh to bi bilo dobro.. ili kao rivas?
ne znam zasto moramo dovoditi starije talente, i pritom dati mladje.. gdje je tu logika, kao da bi parma tako lahko pustila talentovanog momka, sigurno gledaju u svoju korist, nije se dokazao?
E nemoj govorit da se nije dokazo u Parmi.i kad su usli odma su se interesovali svi veci klubovi u Italiji.a sad je bio na korak Citya koji ima para i za cijenjeniije igrace.a Biabiany je i dalje pola nas tako da ako se pokaze moci cemo ga vratit.ha ya.a niej nes puno ni placen
al je dugo atraktivan bio Simplicio lol.. cak par sati!
hajde, dobro smo prosli..
filip.sk
01-02-2010, 18:39
Koja pozicija igra Mariga???
Centralni vezni je Mariga...
pola vlasnistva nad Biabiany + novac za pola vlasnistva nad farmerom :)
i ovi nasi na drogama teskim
pa mogli su dati i maria i santona
---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:11 ----------
al et ima jos vremena...mozda sredino transfer farmera, fabia i ledesme i onda ih sve otkazemo u zadnjoj sekundi...ono kao priprema za ljeto
Balotelli#45
01-02-2010, 19:27
ma sad ce on pasti na medicinskim pregledima,simplicio ce zvanicno potpisati i ide u Genou na pozajmicu i onda nudimo u 5 do 12h 20miliona + Balotelli za Ledesmu i pola krhina :sivi:
koja glupost hehe hebo ih simplisio :D ovog marigu i ne znam :P
Inter boy
01-02-2010, 19:35
veoma je zanimljivo da imamo citavih mjesec dana za transfere i mi se vazda zajebavamo do zadnjeg dana nekim anonimusima i na kraju dovedemo za "siću" nekakve još veće anonimuse i dodajmo tome da još pojačamo direktnog rivala za naslov svojim igračem
ma sad ce on pasti na medicinskim pregledima,simplicio ce zvanicno potpisati i ide u Genou na pozajmicu i onda nudimo u 5 do 12h 20miliona + Balotelli za Ledesmu i pola krhina :sivi:
de nasmijte se da mu ne propadne fora
Balotelli#45
01-02-2010, 19:50
de nasmijte se da mu ne propadne fora
:guzi::srednji::srednji:
i ti dzenane sta likujes nemoj prste da ti odsecem :D :sivi:
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:46 ----------
Evo ga Ledesma zvanicno
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idtmw=191921
ili je doso ili ne hehe samo znam da je zvanicno jer google translator nevalja za kurac
Kakav sad Ledesma???
to je da je definitivno otpo on...ja se slomi trazim dje nadje da je on doso.:sivi: :sivi:
Mariga je zvanicno.bice broj 17 i otkupili smo pola njegovog ugovora.a on potpisao do 2014 :D
Balotelli#45
01-02-2010, 20:12
UFFICIALE: Inter, preso Mariga
---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
evo ja pravim novu temu nemo otvarate
stvarno smo mogli i bez ovog...ali eto neka nam bude...nema potrebe nikoga ni kritikovat ni napadat sad...red nam je da sacekamo dali su dvojac branca-oriali opet odradili sjajan posao ili ono drugo...stvarno me zanima kako ce se ovaj pokemon snaci kod nas :D
dobro nam dosao...pa aBd postao novi makelele :D
CurvaNord69
01-02-2010, 20:26
Ja sam zadovoljniji s marigom nego simpliciom/fernandezom/ledesmom, nije tolko kosto a jos je mladji i ima prostora dosta za napredak.
aaaa sve mu prosto kako je grdan
http://www.inter.it/aas/img/125952.jpg
Balotelli#45
01-02-2010, 20:28
ma kakvi makelele bez essienove kvalitete nista :D
---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:26 ----------
aaaa sve mu prosto kako je grdan
http://www.inter.it/aas/img/125952.jpg
hahah pa zar ste stvarno mislili da se Mourinho okanio crnaca :sivi:
---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
p.s dajemo im i Jimeneza na pozajmicu kad se vrati sa pozajmice iz West Hama :sivi:
Meni nes drago sto je ovaj doso :D:D:D a i mlad je tako da je on mozda i najbolja solucija od ovih svih sto su se spominjali
Balotelli#45
01-02-2010, 20:32
sad se spoominje da Krhin ide u Palermo na pozajmicu to bi bilo super
Ne ide Krhin nigdje,gotov je prelazni u 19 h...on je trebo ic ko dio dila za simplicia al se nisu mogli dogovorit
Balotelli#45
01-02-2010, 20:35
do 12h je valjda transfer rok
nop.do 19h posto je produzeno do 1.2.da je 31 onda bi bilo do ponoci
ko ono rece da nije istina da jose voli crne igrace?
Otpao je, pise nesto da je zvao Lotito Inter u 16, ali da smo mi vec doveli Marigu. Ne znam jesam li tacno shvatio, al vjerujem da je to to :D
Iskreno draze mi je sto smo ovog momka doveli, nego nekog starca.
CurvaNord69
01-02-2010, 20:41
Bola dera skontali smo da ne volis moua.
Grujinho
01-02-2010, 21:06
več si preterao dera...svaka tema, svaki post ti je sarkastičan...u temi za Mancinija, u temi za arnautovića nešto na mourinha sve okrečeš, ovde isto, i još u nekoliko tema....
Jebote, imamo Muntarija i Marigu, koji su jedini crnci koje je doveo a isto taku su nam jedini crnci u ekipi (Maria ne brojim, jer je on iz primavere, dakle več je naš godinama) a ti odmah pišeš kao da Jose svršava na crnce...mah...
i da, mourinho je kriv da igrači koje ti gotiviš Jimenez, Pele, Mancini i ostali panjevi nisu ostavili dubok trag u interu...da, on je kriv...on sigurno namjerno ne daje igrače da igraju...
Mancini je bio najbolji na svim treninzima, ali ne igra...isto tako Pele i Jimenez...stvarno budala ovaj Mourinho, u Interu ne igraju, a u West Hamu i Portu obadvojica blistaju...odnosno, Jimenezove dobre igre več je primjetila Parma i odmah dovela Luisa, dok su se za njegov potpis borili još Barcelona, Manchester United, Chelsea i Real Madrid...dok je Pele među najboljima igračima u portugalu....
etoo?
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:27 ----------
curva, a jest to tesko skontati, pise u signature :)
ovaj lolito je kralj, prvo nas tuzi za pandeva, i onda zove i moli da kupimo ledesmu LoL, pored toga sto je i sam zeznuo stvar, imao je odlicnu ponudu i odbio je
CurvaNord69
01-02-2010, 21:31
Ne pise ti u signature ?
Balotelli#45
01-02-2010, 21:39
ma dera ukinuo signature al ima kad udjes na njega kad kliknes :D
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Signature
I will always love you
15.07.'09. - Official hater of Jose Mourinho!
evo ga
DenchiNL
01-02-2010, 22:25
ja zadovoljan sa Marigom extra
bolji neg ledesma i simplicio definitivno i perspetivniji
volio bi da je i Fernandes došao (čisto da dera umre koliko ima crnaca hahaha)
Mancinija uvalili (skoro) , ako placaju makar pola plate extra
Jimeneza prebacili iz w.hama u parmu na posudbu , super , makar nam je na očima
ne bi li proradio
filip.sk
01-02-2010, 22:36
Ma dobar je i Mariga, nisam ga gledao do sada, mlad je i to mi se svidja, ima vremena da se dokaze, ako ne, ode jos jedan na posudba :D
samo mi nije jasno koja je njegova pozicija, nikad ga nisam gledao
dali je cisti dm ili moze igrati i malo ofanzivnije
tj. dali samo oduzima lopte ili zna i neku da posalje :D
Quaresma#7
02-02-2010, 00:01
Ja sam zadovoljan za ovim januarskim mercatom. Rešili smo se troje grijalica klupe koji su vukli lepe pare iz kluba a ništa nisu igrali. A doveli smo Pandeva i Marigu i za mene su ova dvojca super deal. Pandev se je več pokazao kao dobro pojačanje a Mariga če se tek pokazati. Mali je izuzetno dobar ove godine i nadam se da če nastaviti u takvom ritmu. Nismo ga ni puno platili. Još samo Q je ostao od onih koji su na izlaznim vratima. Nadam se da če se poboljšati do juna pošto je on sada jedini onaj pravi winger u ekipi i više če ga Jose upotrebljavati. Ako se ne poboljša juna mu ne gine prodaja ili posudba.
Edit: Meni se čini da je Mariga klasičan vezni ali more igrati i na DM poziciji. Isto ko Muntari.
najbolje je sto svi govore super pojacanje a niko ga nije gledao :)
ajd ako nista bar je mlad iako je cijena i vise nego smijesna
Ado525INTER
02-02-2010, 00:40
Dakle,sasvim neocekivano u zadnjim satima prijelaznog roka Interu je pristupio kenijski nogometas Mariga...Zanimljiva i osebujna je njegova karijera ciji pocetci datiraju njegovim igranjem za kenijski klub Ulinzi Stars prije nego sto je pristupio Pipeline Fc.. 2005 godine odlazi u Europu u svedski treceligaski klub Enköpings SK,gdje se kratko zadrzava te pristupa Helsingborgs IF poznatom svedskom klubu..Njegove dobre igre nisu ostale neopazene,te je pocetkom 2007 godine trebao pristupiti premierligasu Portsmouthu,ali je "zapelo" zbog radne dozvole... U Seria A dolazi 2007 godine na posudbu u "grad sira" gdje je odigrao 35 puta u Seria B, usput zabivsi tri puta.. Pocetkom 2010 g navodno je imao sve rjeseno sa Man. C. ali je opet zapelo oko radne dozvole..
Potpisao je do 2014. te je sad pola njegovog ugovora od Intera a pola od Parme,te je prvi Kenijac u Seria A.... Od 2006 g standsrdni reprezentativac koji je dobio broj 17 u Interu... Nadam se da cemo pogoditi sa ovim transferom...
Mariga mi se najvise svidja od ovih.. mlad je, perspektivan.. jedina mana, nije tip igraca koji nam je trebao. Trebao nam je neko ko zna s loptom, a ne jos jedan vise fizicki nego tehnicki potkovan igrac...
valjda 5 + polovina od biabianija
Balotelli#45
02-02-2010, 18:32
ja sam gledao njega nekolko put super je igrac dobar je i sa loptom jak je dosta i brz je ko majmun.... ja mislim da ovo nemoze da bude greska nikako
Quaresma#7
02-02-2010, 20:12
i brz je ko majmun
Pa normalno kad je Kenijac. Oni su brzi i izdržljuvi mogu trčati čitav dan ako treba. :D Čovek po ukusu za Mourinha on voli trkače igrače koji ginu.
Potpredsjednik Milana Adrijano Galijani rekao je da su htjeli da pošalju u redove Intera Mareka Jankulovskog u zamjenu za Mansinija. Lijevi bek je trebalo da bude dio transfera u kom je Mansini iz Intera prešao u Milan, ali Jankulovski nije htio da zamijeni dres "rosonera".
"Jankulovski je mogao da ode u Inter u zamjenu za Mansinija, ali on nije htio ni da čuje za to. Pokušali smo do posljednjeg minuta da održimo taj dogovor, ali na kraju je samo Mansini stigao na San Siro", rekao je Galijani.
dobro je pa nije
e to je covek :D on je milanista i sa pravom nece da dodje u Inter, to ja cenim
InteristaSA
04-02-2010, 19:42
Svaka mu cast to je covjek.Al opet nekrivim ovog glavonju Mancinia,on nikad i nije bio u Interu,samo je trenirao tu:D.nek je otisao i nek se nametne tamo pa da ga utalimo za sva vremena:D,on je svoje odradio sa Interom..Jankulovskom kapa dalje,svaka mu cast..
DenchiNL
05-02-2010, 09:53
Svaka mu cast to je covjek.Al opet nekrivim ovog glavonju Mancinia,on nikad i nije bio u Interu,samo je trenirao tu:D.nek je otisao i nek se nametne tamo pa da ga utalimo za sva vremena:D,on je svoje odradio sa Interom..Jankulovskom kapa dalje,svaka mu cast..
ma svi su oni mercenari, jankulovski nije dosao jer zna da ga sljeduje tribina cim se chivu pridigne,do tad borba s santonom a navijaci ga ne bi milovali ni pola ko bambina, sve u svemu sta ce , i mancini ce zavrsit kod njih najvjerovatnije , sretno , ali opet ne bi bio prvi igrac otpisan u interu a preporodjen u milanu, mada nesto sam skeptik
mene bi recimo jos neizmjerno usrecilo da damo mottu za hamsika, i da se rijesimo ovih (p)osudjenika i da se mozemo napokon koncetrisat na jedno veliko ime
Dzon Dilindzer
05-02-2010, 14:23
Inter Join Barcelona In Race For Arsenal's Cesc Fabregas - Report Real Madrid To Swoop For Inter Coach Jose Mourinho - Report Sampdoria's Antonio Cassano & Inter's Mario Balotelli In Manchester City Link - Report . mada od svega ovoga vjerovatno nista biti nece
on je nas sigurno...posto bi trebao u barcu a xavi se nece jos povuc tako da tamo nema mjesta...a posto su laporta i moratti u odlicnim odnosima cesc ce doci kod nas...i onda kada se xavi oprosti za par godina doci ce do razmjene igraca fabregas-messi...moratti ce dobiti svog miljenika a ovi u barci svog :D
a jesam ovo sastavio svaka mi cast :D
Balotelli#45
05-02-2010, 18:29
hahaha huski hulle preneo teorije zavere :sivi:
a zar to nebi bilo sjajno kad bi se desilo :D
CurvaNord69
06-02-2010, 00:12
0% da cesc dodje, a ne bih zalio maria u man city mancio bi iskrco 35mil i nama dosta.
el onaj ballotelli toliki kreten ili sta...ili se on nezna ponasat..to nikako nije u redu prema ekipi...
0% da cesc dodje, a ne bih zalio maria u man city mancio bi iskrco 35mil i nama dosta.
mozda nam ponudi robinha hahahahahahah
Manco zeli Balotelija u City!
Balotelli#45
06-02-2010, 15:15
Zeli i Moratti Messija u Inter
nista me ne bi iznenadilo da Balotelli ode iz Intera, nista!
Balotelli#45
06-02-2010, 16:19
ja znam da je to ravno nemogucem zbog morattija
pa tako je i martins otisao ;)
pa tako je i martins otisao ;)
Dvije razlicite stvari, jer Balotelli je dvije klase iznad Martinsa... Steta sto nema i Obafemiju narav, ali eto, kod nas nista ne moze kao kod drugih :D
ja govorim da je martins otisao zbog minutaze, ista stvar ce se desiti i kod marija, ne govorim o kvaliteti
on mora shavatiti da je jos mlad, minutaza ce doci sama od sebe
Ljudi imam osjecaj da ce Sity poslat na ljeto jednu finu ponudu on nekih npr 70mil za Maria i Daglasa tako da ce Moratti vjerovatno pristanut..tako da ce Moratti vjerovatno kupit jednog ili dvojicu na sredinu i samo Zanettija vratit na beka ;)
malo je 70 za maicona i maria a i nema svrhe vracati zanetija na bok kad ce on za sezonu dve u penziju
Ima Santon na desnu stranu ako ode Maicon sto po meni nije nemoguce, al mislim da je nemoguce da Mario ode sljedece sezone
Enfant Terrible
06-02-2010, 19:16
Zašto bi bilo ne moguće da Mario ode? Svojim ponašanjem iz utakmice u utakmicu izaziva negodovanje svih- svojih navijača, trenera, suigrača, itd; a samim tim i on postaje vidno nezadovoljan mnogim stvarima, koju su ruku na srce, većinom njegova greška. Ukoliko stigne "mega" ponuda za Marija, ja sam ubijeđen da će on biti prodat.
Ja mislim da je nemoguce jer je on Morattiev i Joseov ljubimac...a svakako da mu je ponasanje ispod svakog nivoa i da se treba spustit i shvati da nije najbolji igrac svijeta jer sa ovakvim stavom nigdje nece moci a kamoli u velikom Interu
Quaresma#7
06-02-2010, 20:27
Ni ja ne verujem da če prodati Maria, jer zna biti to velika greška. Jednom kad ga sretne pamet i kad se umiri nadam se u roku dve godine onda če nam biti žao. Ali vidičemo kako če to rešiti.
InteristaSA
07-02-2010, 00:57
Ma kakva prodaja,ja mislim da nema nista od tog,al ruku na srce Mario iz dana u dan tjera sebe iz kluba,,ja nemogu da vjerujem sta on misli da je..to nemogu da skontam nikako...da je on legenda kluba da je zabio 100 golova za Inter,pa hajde nekako bi razumio...al on ima 19 god i ovako se ponasa,jedan je Cantona..samo to
Enfant Terrible
09-02-2010, 00:53
Najnovije ime koje se veže za Inter je Vargas iz Fiorentine. Po meni, odlična meta, jedan od najboljih lijevih bekova kako u Serie A tako i šire. Brz, prodoran, odličan pregled igre, može igrati sve pozicije na lijevoj strani, od beka do krila. Nešto slično kao Maicon. Samo problem bi mogao predstavljati Real, koji gura nos ama baš svugdje a uz to i ne žali lovu...
ma joj kakav real....dat cemo mi violama pola juniora + pare za nj hehe
neznam bas koliko nam je potreban, vratice se chivu, imamo zanetija a i santon je odlican u zadnje vreme tj. od kad igra
on je igracina al se on puno bolje pokazao na krilu nego na beku.a tesko je da u ekipi imamo maicona ( santona ) i vargasa na bekovima preofanzivno je to...
PazzaInterista
09-02-2010, 12:25
Napad je najbolja obrana ;)
Ne svidja mi se to. Nije se pokazao previse dobro na beka (tj. bije promaja kao na obali rijeke), a nama krilo ne treba nista. Prije bih uzeo Kolarova.... A opet, Chivu se vrace, a Santonu treba sto vise minuta. Mozda je najbolje tu poziciju ne dirati.
Enfant Terrible
09-02-2010, 12:56
neznam bas koliko nam je potreban, vratice se chivu, imamo zanetija a i santon je odlican u zadnje vreme tj. od kad igra
Maicon će vjerovatno biti prodat na ljeto tako da će Zanetti preći na beka zajedno sa Santonom (kao back up), a lijevo bi imali Chivua i Vargasa, s tim što je Vargas kao bočni igrač puno, puno bolji od Chivua koji je, po meni, više stoper nego bek. Moje mišljenje je da ne možemo pogriješiti kupovinom Vargasa u bilo kojem scenariju.
Quaresma#7
09-02-2010, 13:30
Kolarov ljudi kakav Vargas. :D Ne verjuem da če Vargas upšte doči. Nama je Kolarov zagarantiran. Onda još u vezu stižu Coutinho i još jedan playmaker to če verovatno biti Hamšik, i nadam se još Vidiču u odbrani. I to bi bilo to. :cool: A defanzivac zna doči samo ako bi kakav Muntari otišao iz Intera.
Maicon će vjerovatno biti prodat na ljeto tako da će Zanetti preći na beka zajedno sa Santonom (kao back up), a lijevo bi imali Chivua i Vargasa, s tim što je Vargas kao bočni igrač puno, puno bolji od Chivua koji je, po meni, više stoper nego bek. Moje mišljenje je da ne možemo pogriješiti kupovinom Vargasa u bilo kojem scenariju.
ne verujem da cemo pustiti maicona
pustanje maicona...mislim da bi bio glup potez...bez u slucaju da isti ne insistira da ode...u tom slucaju ga ne treba zadrzavati....ali dobra sezona u LS i mislim da nece biti problema zadrzati sve bitne igrace
Zadnji igrac koji se spominje je Gago koji kaze da je pocastvovan interesom Intera...s obzirom na dosadasnje igrace koji su dosli iz Reala ne bi mozda bilo lose,al ipak mislim da nam ne treba jos zadnjih veznih
filip.sk
09-02-2010, 17:41
Ma zaboraviti Zanetti kao lev bek, to nije njegova pozicija i igra vrlo loso na tu poziciju(jedina na kojoj spored mene se nemoze snaci)... imamo SANTON(Igracina), trebamo ga igrati samo njega na levom boku, chivu kao centrali bek, ne trebaju nama vargas/kolarov, maicon and everything's possible... samo Vidic, Hamsik i primavera :D
Upravo tako...prodajom Maicona i vracenjem IL CAPITANA ne beka oslobadja se jedno mjesto u veznom redu a to nam je potrebno pogotovo ako planiramo dovodit jos veznih igraca a hocemo i to mogli bi dovesti kvalitetnog od prodaje Maicona...ne mislim da bi ista izgubili ako bi prodali Maicona a doveli Vargasa...jer ono sto Maicon radi na desnoj strani Vargas radi na lijevoj...momak ima sjajan prodor i centarsut bas kao i Maicon...a i Zanetti zna uvijek povuci loptu i siguran sam da je bolji od chivua u ofanzivnim zadacima a o defanzivnim ne treba ni da pricamo...sa prodajom Maicona ne bi nista izgubili sigurno na krilima samo bi skoro sam ubjedjen u to bili jos bolji sa Vargasom i Zanettiom...a Chivua bih vise forsirao na mjestu stopera jer nam je to najbolji stoper u ekipi a mogao bi uvijek nadopunit Vargasa...a tu je i Bambino kao alternativa za obje pozicije
filip.sk
09-02-2010, 17:55
Ako Maicon ode, onda bi trebalo da dodje igrac kao Fabregas... a ne da kupujemo novih Muntarijevci :D
Balotelli#45
09-02-2010, 19:45
ma sta je vama kakva bre prodaja maicona stvarno tako lako odustajete od legende neverovatno
legenda vanja? daleko je on od toga, kao sto je i ibra.. treba tu titulu zasluziti
vargas, igrac za pare, a otjerali maxwella za sta? ma daj ovaj mou ne zna ni sta hoce
Grujinho
09-02-2010, 19:58
vargas, igrac za pare, a otjerali maxwella za sta? ma daj ovaj mou ne zna ni sta hoce
polako se sramotiš dera...
Balotelli#45
09-02-2010, 20:02
legenda vanja? daleko je on od toga, kao sto je i ibra.. treba tu titulu zasluziti
dera nekazem legenda kluba nego covek legenda,najbolji desni bek na svetu,uvek raspolozen nasmejan,u interu je stekao svoje ime i ljubav navijaca i vi bi to sve prodali samo za pare..... pa ja mislim da nijedan drugi desni bek ne bi mogao maicona ni 50% da zemeni... dzabe nama ako dovodimo dobre igrace ako prodajemo nase najbolje i tako jacamo svoje rivale za ligu sampiona i sl....
polako se sramotiš dera...
argument za 10
CurvaNord69
09-02-2010, 21:36
Maicon nista za ispod 50milki, a ako je mou uvjerio sneijdera da dodje, moze i maicona da ostane. Siguran sam da je mou htio toliko da ibra ostane ostao bi.
A dera stvarno nemoj vise, jos fali da je cesar osto.
I reja neda kolarova :sivi:
Enfant Terrible
10-02-2010, 00:10
Sudeći po svim okolnostima, mislim da bi Maicon mogao poći, ali na njegovu inicijativu. Već je pominjao da bi promijenio sredinu, od Citya bi primjerice dobio ogroman ugovor, a mi ogromnu odštetu. Ja ne govorim da bih ja to volio, naravno da ne, ali nakon ljetnih eskapada (a u posljednji period dobijam dojam da igra preko one stvari), sve su prilike da će tako i biti. A slučaj Ibrahimović je valjda jasno dao do znanja da se svako može kupiti.
Vargas je igrač kao i svaki drugi, igra za novac, neće za kikiriki. Ako mu Inter ponudi bolje uvjete sasvim je logično da će doći kod nas (naravno, ako odšteta bude zadovoljavajuća za Viole). To je veliki iskorak u njegovoj karijeri. Po meni odlično riješenje za lijevu stranu, neko će se složiti- neko ne, svako ima svoje mišljenje.
I Maxwell nije bio otjeran nego nije mogao dogovoriti uvjete sa klubom oko plate (tražio je više nego što objektivno zaslužuje), niti je mogao podnijeti konkurenciju u vidu mladog Santona. Situacija je kristalno jasna, niko ga nije otjerao.
Što se Mourinha tiče, ja ne bih baš rekao da on ne zna šta hoće. Pogledaj igrače koji su došli ovo ljeto, jel se koji pokazao loš? Milito extra, Sneijder extra, Motta sasvim solidan, Lucio takođe, a da ni ne spominjem poteze tipa dovođenje Pandeva za tačno 0€, koji je sasvim sigurno jedan od najboljih igrača lige. Činjenice govore same za sebe.
filip.sk
10-02-2010, 00:41
Moze se osvoiti LP i bez dobar ofanzivan bek... ako dobijemo veliku ostetu, i kupimo fabregas to je fenomenalno(ipak imamo Zanetti na desnom boku, i donatti iz primavera)
vargas je dobar igrac al nezz da nam bas treba....
InteristaSA
10-02-2010, 01:11
Vargasa da dovedu nebi sigurno pogrijesili,,momak je toliko napredovao za ove dvije sezone,pratio sam ga u Catania jos dok je igrao,pravi igrac..odbio Real dosao u Viole...medju 3 najbolja beka u ligi,ako ne i najbolji iako ga Prandeli gura naprijed u zadnje vrijeme...Chivua mozemo zaboraviti za ovu sezonu treba se on i psihicki vratiti..treba nam bek..vargas bi se cinio kao idealan,netraba puno vremena da se uklopi u ekipu domaci je..dokazan igrac u seria A problem je osteta jer mislim da ispod 20m nema price...al sreca da imamo djecurlije na bacanje,sve talenti samo nemogu u Interu igrat :D pa bi im mogli uvaliti kojeg..da spuste cijenu malo
ma meni je bolje zadrzati maicona nego dovesti vargasa...vargasu je ovo najbolja sezona u karijeri ali treba naglasiti da vecinu utakmica igra u veznom redu a ne u odbrani
InteristaSA
10-02-2010, 01:17
ma meni je bolje zadrzati maicona nego dovesti vargasa...vargasu je ovo najbolja sezona u karijeri ali treba naglasiti da vecinu utakmica igra u veznom redu a ne u odbrani
Ja mislim da je ovo Maiconu zadnja sezona u Interu,ma igra s pola snage..glavom je vec negdje drugo..zasitio se Intera...to je sve otkako je Zlatan otisao..bar ja tako mislim...mozda grijesim:D
filip.sk
10-02-2010, 01:53
Ja mislim da je ovo Maiconu zadnja sezona u Interu,ma igra s pola snage..glavom je vec negdje drugo..zasitio se Intera...to je sve otkako je Zlatan otisao..bar ja tako mislim...mozda grijesim:D
Slazem se sa tobom, mislim da sam i prije ovo rekao, da kad su igrali sa Ibrahimovic je bio fenomenalan, a sada nekako mi je zabusant... neznam zasto, koa da nema volje da istrci do protivnickog gola... stvarno neznam :(
Grujinho
10-02-2010, 01:56
ma sanjajte vi o prodaji maicona, ali do toga neče doči...
I Maxwell nije bio otjeran nego nije mogao dogovoriti uvjete sa klubom oko plate (tražio je više nego što objektivno zaslužuje), niti je mogao podnijeti konkurenciju u vidu mladog Santona. Situacija je kristalno jasna, niko ga nije otjerao.
pa o tome ti govorim, zbog toga sto je ceznuo za vecom platom otjeran, a ibra maicon vargas.. sve su to slicni igraci
nije zasluzivao 3,5m? a vieira jeste i vecu? hajde dobro..
InteristaSA
10-02-2010, 12:09
Maxvell je i imao pravo traziti vecu platu,bio je medju slabije placenim igracima a bio je najbolji bek u ligi bez konkurencije,razumno je bilo da trazi da bude adekvatno placen za svoje igre..nije dobio zbog Mourinha zato sto nije njegov igrac..zna da je kod Mancinia poceo igrat i Mancio ga je napravio sto je sad..IGRAC ZA BARCELONU,eto to..kako se iznerviram sto su ga pustili..mizernih 4,5m eura...pa toliko MOrati potrosi godisnje za gorivo:D
http://www.beneamata.com/showpost.php?p=59802&postcount=401
znaci na RB briljirao za barcelonu ;)
Quaresma#7
10-02-2010, 12:49
Sasvim moguče je da Maicončina napusti Inter u to nema dvojbe. I meni se čini da igra sa pola snage kako je igrao u prošlim sezonama. Ali super bi bilo da nabavimo Kolarova a Zanetti metnemo na njegovu staru poziciju desnog beka i neka se on i Santon menjaju. To za Fabregasa nisam potpuno uveren da bi došao jer je več par puta rekao da si želi u Barcu, jedino ako Moratti napravi neko iznenadjenje. Gerrarda ne želim jer če polako ostariti a dačemo tolike pare za njega za kojeg moremo i Hamšika i Gurcuffa nabaviti. Mada za Gerrarda ja ne verjuem da če napustiti Liverpool ni 1%, nisu ludi pustiti takvog igrača.
Za mene poljeti moramo nabaviti: Kolarova, Vidiča, Hamšika/Gurcuffa i po mogučnosti kakvog mladog dobrog defanzivca.
CurvaNord69
10-02-2010, 13:02
Bola dera, ako je najbolji bek lige bio sto je zamjena mocnom abidalu koji vec 31 god ima?
Grujinho
10-02-2010, 14:35
a bio je najbolji bek u ligi bez konkurencije,
mhm...ako je on ikada bio najbolji bek u ligi, onda je rivas bio najbolji štoper u ligi :)
Tog Maxwella uporno dizete a cojk nikako da se ustali negdje...u Interu nije bio nis posebno, igro Chivu prije njega, poslije Santon ga izbaci iz ekipe i evo sad u Barceloni rezerva...na osnovu cega momak zaslizuje platu ko Maicon npr ???
a evo izgleda da hocemo Papastathopulosa iz Genoe...moze igrat beka i stopera i mlad je al sad kolko je kvalitetan za Intera to je upitno
mourinho
10-02-2010, 15:51
Sto se tice Maxwela, Dera je donekle u pravu, mislim da bi ostao u Interu za malo vecu platu; za tu povišicu se ne može kupiti nikakav igrač, poseno ne Maxwelovih kvaliteta, koje on sigurno ima, pogotovo u ofanzivi. Ali nije bila plata samo u pitanju već i nedostatak minutaže, ali da sad ne ulazim u tu priču koja je gotova....
Da se mene pita kao navijača, Maicona ne bih prodao, a ni Maria, tu se vjerovatno svi slažemo. Međutim ako se žele uskladiti finansije sa željama kluba (čitaj Mourinha i Morattija) po meni nije nevjerovatno ako oba odu na ljeto (ili jedan od njih) za velike pare da bi se isfinansirao dolazak npr Gerarda ili Fabregasa (i jos jednog beka ako Maicon ode) koji sigurno neće koštati malo, vrlo je vjerovatno kao Ibra (ili cifra blizu toj). Isto važi ako se bude kupovao Hamšik + 2 igrača, trebaće puno novca. Znači te priče o prodaji treba gledati u širem kontekstu, tj. dovođenju jednog superstara na ljeto.
Jedna od stvari koja me raduje jeste da Santon sve bolje igra i ide ofanzivno, tako da ako bude nekih izmjena iduce sezone na lijevoj i desnoj strani, lakše će se podnijeti.
Balotelli#45
10-02-2010, 17:22
ma kakvi... pa nismo mi albinoleffe pa da nemamo para da kupimo igraca svi zaboravljate da je moratti jedan od najbogatijih i jedino je njega ova finansijska kriza zaobisla ,a prodajom ibre dobio je ogromne pare koje kako se secam nizasta nije potrosio msm oko pojacanja tako da te prica da nemamo pare nemaju nikakve veze sa realnoscu...i kad je neko jos od vas video da inter prodaje igrace jer nam trebaju pare to rade klubovi koji su u dugovima kao npr. roma do skoro valencia sad liverpool ali mi smo daleko od toga
Quaresma#7
10-02-2010, 18:29
Ma ima Moratti para kupi sve ovde nas. :D
filip.sk
10-02-2010, 18:38
Ma ima Moratti para kupi sve ovde nas. :D
Samo mene nemoze :D
Enfant Terrible
10-02-2010, 18:49
pa o tome ti govorim, zbog toga sto je ceznuo za vecom platom otjeran, a ibra maicon vargas.. sve su to slicni igraci
nije zasluzivao 3,5m? a vieira jeste i vecu? hajde dobro..
Inter je nudio Maxwellu 3,5M€ po sezoni do 2013 godine i on je odbio ponudu. Ako uzmemo u obzir da jedan Milito prima isto (ili čak manje), Pandev, Motta, Zanetti, Cambiasso (tu negdje), zar je realno da toliko i Maxwell prima? Nije htio produžiti, htio je da ode i klub je uradio najbolju moguću stvar- unovčio ga jer je imao još godinu ugovora.
Što se Vieire tiče, on je imao toliku platu jer u vrijeme kada je dolazio bio je jedan najboljih def veznih na svijetu, i siguran sam da bi bio standardan igrač kod nas da ga nisu obišle povrede i da se nije glupirao izletima na reprezentativne dužnosti nespreman.
mourinho
10-02-2010, 20:03
ma kakvi... pa nismo mi albinoleffe pa da nemamo para da kupimo igraca svi zaboravljate da je moratti jedan od najbogatijih i jedino je njega ova finansijska kriza zaobisla ,a prodajom ibre dobio je ogromne pare koje kako se secam nizasta nije potrosio msm oko pojacanja tako da te prica da nemamo pare nemaju nikakve veze sa realnoscu...i kad je neko jos od vas video da inter prodaje igrace jer nam trebaju pare to rade klubovi koji su u dugovima kao npr. roma do skoro valencia sad liverpool ali mi smo daleko od toga
Slazem se da nismo neki lijevi klub, ali klub posluje kao kompanija, koja kao i svaka mora da posluje sa dobiti da bi opstala. To je realnost danasnjeg profesionalnog sporta. To da Morati ima para - ima. Ali je pitanje koliko je zeljan da svoje pare licno i dalje trosi. A budi siguran da je i njegove kompanije kriza pogodila, kao i vise manje sve u svijetu. Abramovic koji je "malo" bogatiji od Moratija je osjetio krizu i ustezao se od nekih nenormalnih trosenja novaca u odnosu na prethodne godine kad je trosio nemilice. Druga stvar, kazes dosla je lova od prodaje Ibre. Pa jeste, dosla je, ali sjeti se koliko je Masimo potrosio od dolaska (prvog) na mjesto predsjednika do prodaje Ibre, sigurno deset puta toliko. Ja malo banalizujem stvari, ali ukoliko budemo dovodili igraca klase Gerarda, budi siguran da ce biti prodaje! Pa makar i manje zvucnih imena.
DenchiNL
10-02-2010, 20:11
ma kakav maxwell kakve trice, prosjek igrač, bolje što je otišao, on nije mogao podnijeti konkurenciju sa Chivuom i Santonom i adio , tražio ogromnu platu a njegov doprinos ravan 0.
asistencija=0 , golova=0, odbrana=0 , Vargas i Kolarov su za njeg igračine, ofanzivno mnogo jači a kolarov i defanzivno.
Njegovom (a i Ibrinom) odlasku kumovao je samo jedan čovjek Mino Raola, svi znamo kakvo je to đubre, samo ga interesuje njegova pinka , svi njegovi igrači mjenjaju klub standardno svake 2-3 godine, i to ne zato što su extra dobri.
Ne vjerujem da ćemo Maicona prodat to bi bila ludost prava, ne bi to ni Moratti dozvolio, dosta je osipanja tima, kad uzmemo CL kud koji mili moji, slobodno.
Prije bi se rastao sa Eto'om ili Mariom, Mottom,Cordobom nego Maiconom , nema potrebe kreirat nove probleme
CurvaNord69
10-02-2010, 20:34
Kako nije ibrine pare potrosio
milito i motta su kostali oko 30tak milki
znaci ostaje jos 15, za sneijdera otisle, i jos lucio 5 hebo te, to je maxwell pokrio :D
a za grka iz genoe, ja bi odma uzeo njega i bocchettia, bar 50% ugovora :D
Milito i Motta su sa mladim igracima kostali oko 30 mil a parom upola manje
CurvaNord69
10-02-2010, 21:34
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/02/10/1785173/cska-moscow-prepare-20-million-bid-for-inter-striker-mario
rofl 20mil, i ko da bi on sad u rusiju, nosi helanke kad je +15C
InteristaSA
10-02-2010, 21:39
mhm...ako je on ikada bio najbolji bek u ligi, onda je rivas bio najbolji štoper u ligi :)
ma hajde strucnjak si ja sam gov kako ja mislim,nemoras pametovat beze..i nisu njega slabe igre izbacile nego Mou samo on..
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/02/10/1785173/cska-moscow-prepare-20-million-bid-for-inter-striker-mario
rofl 20mil, i ko da bi on sad u rusiju, nosi helanke kad je +15C
glupost godine, niko ne bi na njegovom mestu presao sa konja na magarca hehe a pogotovo prepotentni balotelli
Balotelli#45
10-02-2010, 22:43
hahaha njemu smeta kad je +20 a ne tamo da ide na minus 40 hahahah pa cvokotao bi i cekao prvi avion posle prvog treninga za milano :D
a i 20 miliona :sivi: :sivi: mega talenat od 19 god. vec velika zvezda 20 miliona presmesno
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.