PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

Quaresma#7
16-01-2010, 13:08
Jimeneza traže dosta klubova po Italiji tako da neče biti problema za njega da si nadje novi klub. Vrlo ga hoče Parma, Chievo....

ivan019
16-01-2010, 13:52
sta cemo raditi kada se svi oni vrate sa pozajmica hehe

Balotelli#45
16-01-2010, 15:22
nista bice hajka na mourinha :sivi:

LiGad
16-01-2010, 16:15
sta cemo raditi kada se svi oni vrate sa pozajmica hehe

kupit cemo ledesmu, gutia i baptistu i .. i ..

hulle
16-01-2010, 17:24
Real Madrid Will Allow Guti To Leave In The Summer - Report

hahahahhaha

taman ce nama doci da zavrsi karijeru...ajmo ima li jos tih penzionera

---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:24 ----------

cudi me kako se nisu sjetili salgada

ivan019
16-01-2010, 17:35
pa i gigs je u punoj formi :D

DenchiNL
16-01-2010, 17:46
dobro je spameri , da nisu obinna,jimenez,viera,rivas i ostali možda bolji??

ivan019
16-01-2010, 17:50
nespameru pa mi ih i ne uporedjujemo sa njima, samo zelimo mladja pojacanja

CurvaNord69
16-01-2010, 19:02
Ma bola, guti>fabregas+gerrard, ipak on ima iskustvo sjedenja na klupi u finalu lige prvaka http://www.pic4ever.com/images/2qcmh45.gif

DenchiNL
16-01-2010, 19:14
spameri , znači igrači koji su bolji od ovih što ih imamo a + i mlađi su naravno i skuplji taman toliko da se ne isplate ,pogotovo kad shvatiš da će biti dobri tek za godinu ili 2

ako si kojim slučajem mislio na torresa,fabregasa,gerrarda,aguera i slične, znaš da ne prelaze nigdje u januaru, a i na ljeto je to preko 50mil eurića, malo i zbog konkurencije

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

sad nam je najbolje moguce rjesenje Pandev>Suazo; Baptista>Jimenez; Ledesma>Viera; Guti>bilo ko od ovih glupana koji nam ne trebaju a naši su , Kolarova treba dovesti naravno ali ne za 20 mil. i jednog od jačih igrača na ljeto za vezu

Grujinho
16-01-2010, 19:15
još jednom, nema šanse da dođu i Baptista i Ledesma i Guti...gde če stati svi....

jedan ako dođe dobro, više NE...

ivan019
16-01-2010, 19:22
spameri , znači igrači koji su bolji od ovih što ih imamo a + i mlađi su naravno i skuplji taman toliko da se ne isplate ,pogotovo kad shvatiš da će biti dobri tek za godinu ili 2

ako si kojim slučajem mislio na torresa,fabregasa,gerrarda,aguera i slične, znaš da ne prelaze nigdje u januaru, a i na ljeto je to preko 50mil eurića, malo i zbog konkurencije

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

sad nam je najbolje moguce rjesenje Pandev>Suazo; Baptista>Jimenez; Ledesma>Viera; Guti>bilo ko od ovih glupana koji nam ne trebaju a naši su , Kolarova treba dovesti naravno ali ne za 20 mil. i jednog od jačih igrača na ljeto za vezu

tako bi samo napunio klupu prosecnim igracima

DenchiNL
16-01-2010, 19:46
tako bi samo napunio klupu prosecnim igracima

znam da vjerovatno neće doći svi
ali kažem više bih volio njih 3 za svih ovih viška igrača koliko god ih je

ali da su prosječni nisu, ovi što ih sad imamo su prosjek i ispod
slabo igraju i u klubovima gdje su na posudbi

ivan019
16-01-2010, 20:31
znam da vjerovatno neće doći svi
ali kažem više bih volio njih 3 za svih ovih viška igrača koliko god ih je

ali da su prosječni nisu, ovi što ih sad imamo su prosjek i ispod
slabo igraju i u klubovima gdje su na posudbi
aman covece, gde si video da je neko napisao da mi racunamo na njih kada se vrate

DenchiNL
16-01-2010, 20:37
pa čovječe igraše do juče svi, suazo,mancini,viera, a i ostali prije posudbe
samo kad mi naumpadne onaj rivas protiv man.utd i kako ga dedo(giggs) okrenu

ivan019
16-01-2010, 20:43
da li oni su proslost, sada na ovu ekipu treba samo dodati jos jednog igraca koji je klasa i nista nam vise ne treba, a ne puniti ekipu poluigracima

Quaresma#7
16-01-2010, 20:47
Svi su nam nepotrebni (Ledesma, Baptista, Guti), samo Kolarov a ostale veznjake na ljeto, ne treba se sad zaletavati u kupovinu koja če nas na kraju skupo koštati i slati jih po raznim posudbama toliko da jim prolaze ugovori jer jih ima kod nas previše na klupi i nisu dovoljno dobri za našu ekipu. Iako sad u januaru niko ne dodje smo još uvek dobri da sjebemo Chelsea. Samo moraju biti svi zdravi. Ali bi bilo dobro da Kolarov več sada dodje.

filip.sk
16-01-2010, 20:52
Ja znam.... Nama treba CHUCK NORRIS.... :D

DenchiNL
16-01-2010, 20:57
Svi su nam nepotrebni (Ledesma, Baptista, Guti), samo Kolarov a ostale veznjake na ljeto, ne treba se sad zaletavati u kupovinu koja če nas na kraju skupo koštati i slati jih po raznim posudbama toliko da jim prolaze ugovori jer jih ima kod nas previše na klupi i nisu dovoljno dobri za našu ekipu. Iako sad u januaru niko ne dodje smo još uvek dobri da sjebemo Chelsea. Samo moraju biti svi zdravi. Ali bi bilo dobro da Kolarov več sada dodje.

ma vi ste pukli
čime da dobijemo chelsea???
izađe sneijder i uđe ko ??? stevanović,Krhin ???
kod njih izađe lampard uđe deco,
vezni red beton armirani kao i klupa: zhirkov,ballack,mikel,essien,cole

treba imati i klupu jaku nemojte se zavaravati
a ako ste samo za ove mlade , eno vam arsenal to je to
svi mladi i 0 titula

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

nisu skupi ako se uzimaju ovako daš im nekog u zamjenu burdija, ili macinija ili tako nekog to je to

Grujinho
16-01-2010, 20:59

ma pusti njih...nebi oni baptistu da bude backup wesleyu, ali MOUSSA i GOJKO bi bili fenomenalni...

DenchiNL
16-01-2010, 21:06
ne znam kako da dobijemo chelsea ako jednu sienu ne možemo dobit čisto bez Sneijdera u topformi

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

ma pusti njih...nebi oni baptistu da bude backup wesleyu, ali MOUSSA i GOJKO bi bili fenomenalni...

ma dobro talenti ovo ono i ja bi to ali da je sve ostalo extra
moraju shvatit da smo prebacili iz primavere u svaku liniju barem po jednog ili 2 igrača, pogledajte na oficijelnoj stranici, zašto ih kupovat kad ih već pravimo jako dobre (krhin,santon,balotelli)

dera
16-01-2010, 21:22
pokrit ce sneijdera kao spanija misimovica, nema nas nigdje :D

Mauro7
17-01-2010, 14:42
Ništa od Marseillea za Mancinija
Dali su mu da se do danas izjasni, navodno do podneva, ali izgleda da se nije izjasnio hehe
Predsjednik OM-a Jean-Claude(van Damme hehe) Daussier :
'' 'Okrenuli smo stranicu', čini se da igrač ne zna što želi. On i njegov agent pokazali su nedostatak poštovanja i odgojenosti prema nama. Za nas je ovo završena priča''.

ivan019
17-01-2010, 14:45
ima dobru platu, nece taj da ide, a i lepo mu je na klupi, ne umara se mnogo

Grujinho
17-01-2010, 15:21
ovo trebaju zaustaviti...sve previše je takvih igrača, koji zbog plata ostaju, iako ne koriste ekipi....

Trebali bi prvu sezonu dobiti minimalnu platu i onda ako dobro igraju, povečati jim svaku sezonu za nekoliko %...

Ili dati jim platu normalnu, pa onda ako slabo odigraju ili ako odigraju manje od 10 utakmica u sezoni (mancini i slični) smanjit jim...

pa da vidimo poslije kako bi se trudili i na treninzima i na utakmicama...a oni koji bi bili nezadovoljni samo bi čekali prvu priliku da odu...a ne ovako

ali znamo da to nije moguče, pošto igrači potpišu ugovor na kojem stoji i njegova plata, pa se nemože smanjivat tek tako...Ali ipak umjesto da jim odma ponude 5m€, neka jim daju 2m€ naprimer pa nek zasluže kroz svoje nastupe 5m€

dera
17-01-2010, 15:42
koji klub, ima ponos.. imas da se izjanis do tad i tad i gotova stvar
nije ih briga koliko je dobar igrac u pitanju.. dok mi sneijdera i mnoge druge molimo a puno smo veci klub

adiK
17-01-2010, 16:14
ma vi ste pukli
čime da dobijemo chelsea???
izađe sneijder i uđe ko ??? stevanović,Krhin ???

treba imati i klupu jaku nemojte se zavaravati
a ako ste samo za ove mlade , eno vam arsenal to je to
svi mladi i 0 titula

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

nisu skupi ako se uzimaju ovako daš im nekog u zamjenu burdija, ili macinija ili tako nekog to je to
Stankovic, Pandev, Balotelli, Eto'o, Motta, pa i Q su igrali na mjestu iza napadaca ili kao jedan od trojice veznih koji se izmjenjuju stalno u sredini. U vezi imamo izbora zaista, tako da kad se vrati Eto, oporave povrijedjeni, Baptista nece ni biti pozvan na tekme.

To sto u ovom trenutku kad je mnogo povrijedjenih i rovitih tipa Cambija na klupi sjedi primavera, ne mora da znaci da nemamo klupu...

DenchiNL
17-01-2010, 17:27
Stankovic, Pandev, Balotelli, Eto'o, Motta, pa i Q su igrali na mjestu iza napadaca ili kao jedan od trojice veznih koji se izmjenjuju stalno u sredini. U vezi imamo izbora zaista, tako da kad se vrati Eto, oporave povrijedjeni, Baptista nece ni biti pozvan na tekme.

To sto u ovom trenutku kad je mnogo povrijedjenih i rovitih tipa Cambija na klupi sjedi primavera, ne mora da znaci da nemamo klupu...

mješaš napadače i vezni red
pandev,balotelli,etoo su spicevi

kada igraju Cambiasso,stankovic,motta i sneijder
rezerve su muntari i nabroj ostale koji mogu dostojno zamijeniti prvu postavu:

adiK
17-01-2010, 23:05
kazem ti da balotelli i eto, a ako si gledao ovu sad sa barijem i pandev igraju iza cesto. jedini je milito koji je u spicu u mnogim situacijama, tako da mogu zaigrati zajedno i cambiasso i sneijder i stankovic i sneijder i motta i pandev i balotelli, pa i eto jer od ovih "napadaca" mou neke zna staviti u vezu, tako da imas solidnu klupu ;)

i nemoj Q-a zaboravit :D

DenchiNL
18-01-2010, 14:25
kazem ti da balotelli i eto, a ako si gledao ovu sad sa barijem i pandev igraju iza cesto. jedini je milito koji je u spicu u mnogim situacijama, tako da mogu zaigrati zajedno i cambiasso i sneijder i stankovic i sneijder i motta i pandev i balotelli, pa i eto jer od ovih "napadaca" mou neke zna staviti u vezu, tako da imas solidnu klupu ;)

i nemoj Q-a zaboravit :D

gledao sam.
etoo je u africi.
pandev,mario i milito su igrali u liniji, pandev i mario kao krila,milito centralni
jer nije imao dovoljno veznih da igra sa 4 u sredini, kako smo dosad igrali
centralni vezni (o njima pričam /stank,sneijder,cambiasso,motta) i krilni napadači
nemaju mnogo zajedničkog , radijus kretanja, dodavanje, izdržljivost, temporiziranje igre, primjena pressinga su potpuno drugačije za ova dva tipa igrača
naravno kad ti fali pola tima ili kad imaš val ozljeda, kartona
može se naći privremeno rješenje, ali igrači trebaju igrati na pozicijama gdje su najjači
vjerovatno da testiramo 25 igrača na golu , neki su bolji od drugih kao golmani
ali to ni u kom slučaju ne znači da imamo novog rezervnog golmana

ako igramo sa 4 u veznom redu , mislim da trebamo imati bar 7-8 veznjaka
sličnih karakteristika ili barem da se međusobno nadopunjavaju
svaki jači klub u evropi ima minimalno 2 igrača za svaku poziciju, tako bi trebali i mi , jer ipak se natječemo u 3 takmičenja godišnje
treba se samo riješiti viška i slabih igrača, i onda smo na nekih 23-25 igrača(3 golmana) što je idealno

p.s. - nisi mi odgovorio na pitanje iz zadnjeg posta

Quaresma#7
18-01-2010, 17:17
Izgleda da neče biti ništa od Baptiste http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=12943
:crazzy::crazzy::crazzy: :nova:

Mauro7
18-01-2010, 17:30
ogroman razlog za slavlje, jer onda valjda dolazi Ledesma koji je isto razlog za slavlje
a ne neeee..odustaju od Baptiste jer su vidili svjetsku klasu vezista, Gojka i Musetinu, iliiiiiii...danas je na trenigu Q-uji radio čuda! pa su vidili da ipak imaju igračinu već u klubu

Il Mago
18-01-2010, 20:32
Izgleda da smo blizu dovodjenja mladog slovaka Jakub Vojtus kojeg smatraju najvecim napadackim talentom iz njegove generacije ( 1993. godiste )...on zeli u Inter jer se odusevio Interom nakon posjete Appianu i razgovora sa Brancom :D a traze ga i Real,Barcelona i Man Utd

spamer13
18-01-2010, 20:33
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 9"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 9"><link rel="File-List" href="file:///C:/WINDOWS/TEMP/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> ledesma – da si se što prije nacrtao u pinetini – kriza je, a što je još važnije nemam živaca više gledati muntarija<o:p></o:p>

CurvaNord69
18-01-2010, 20:43
Da se nadovezem na denchia.
Po meni je najbolje 20 igraca i 3 golmana, i 5-6 juniora.
3 golmana (jc, orlandoni, toldo
3 stopera (samuel, chivu, lucio, jedan moze beka igrat, chivu)
3 beka (maicon, santon, zanetti, jedan moze igrat stopera, chivu, a jedan i ljevo i desno, santon)
2 zadnja vezna (motta, cambiasso)
3 centralna vezna (stankovic, muntari, sneijder)
2 ofanzivna vezna ili krila (mancini, q)
4 napadaca (milito, eto'o, balotelli, pandev)
Ja sam nabrojo 17 igraca, tu su jos matrix, cordoba, astronaut i slicni.
Golmani se nece mijenjat za sljedecu sezonu, ma da ne bih imao nista protiv nekog dobrog mladog od 22-25 godina kao zamjena za JC.
Stoperi ovdje nista nije nuzno, ali volio bih vidit takodjer nekog mladjeg jer ovi vec polako idu u godine.
Bekovi, desni bek nista ne trebamo mijenjat, a za lijevog bi volio vidit kolarova.
Zadnji vezni, pokriveni smo ovdje 100%
Centrali, dobro stojimo ali bi valjao jedan dobar, mozda cak i dva, a jedan da moze i AMC igrat
Ofanzivni vezni ce bit dobri, sneijder coutinho i eto jos 1 pojacanje to.
Napad uredu.
Tako ja gledam nasu momcad.

hulle
18-01-2010, 20:46
ma nek odustanu.....koji cemo djavo davati novac za igraca kojeg roma ne zeli

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

Da se nadovezem na denchia.
Po meni je najbolje 20 igraca i 3 golmana, i 5-6 juniora.

:bravo::bravo:

filip.sk
18-01-2010, 22:14
L'Inter rinuncia a Baptista. I nerazzurri si ritirano dalle trattative per l'attaccante della Roma per motivi economici e per gli imminenti recuperi di Stankovic e Thiago Motta. Persiste l'interesse per Ledesma e Kolarov. Intanto la Fiorentina definisce l'arrivo dell'argentino Bolatti dal Porto. Neko da prevede ovo??????????

Il Mago
18-01-2010, 22:17
Inter se odrice Baptiste i povlace se iz pregovora za napadaca Rome iz finasijskih razloga ( puno traze iz Rome ) i radi oporavka Stankovica i Motte.Ostaje interes za Ledesmu i Kolarova.a Fiorentina dovela Bolattia iz porta.eto ga :D

DenchiNL
18-01-2010, 22:30
Patrick Vieira nije prošao medicinski pregled kod Manchester City, ali je dobio ugovor na insistiranje seika Mansour bin Zayed Al Nahyana koji ga je zelio. viera je potpisao na 6 mjeseci , 105.000 eura sedmično, 2,5 mil. za 6 mjeseci

toliko o vieri

a ja mottu uopste ne vidim kao zadnjeg veznog , jer ne zna ništa defanzivno btw.

LiGad
18-01-2010, 22:33
nista od pojacanja specijalno dovedenih za chelsea :rolleyes:

Zlajo
18-01-2010, 22:39
neznam oćete li se složiti samnom ali mislim da nam je nužno pojačanje na lijevom beku i ako tu ne dovedemo neko pojačanje ubrzo biti če velikih problema!!!

Mauro7
18-01-2010, 22:48
a ja mottu uopste ne vidim kao zadnjeg veznog , jer ne zna ništa defanzivno

stari moj denchi koga si ti gledao ove sezone do sada?
ako nisi primjetio Motta ulazi u jako puno dvoboja i oduzima
ne zna ništa defanzivno, stvarno ej skini par utakmica(cijelih) intera ove sezone pa gledaj, šta drugo da ti kažem

ivan019
18-01-2010, 22:50
ovo za baptistu me je veoma obradovalo :D

P.S vidi se da su seici malo glupavi hehe

Mauro7
18-01-2010, 23:14
ovo za baptistu me je veoma obradovalo :D

P.S vidi se da su seici malo glupavi hehe
i tebi bi bio ''glupav'' da ti uloži milijune u klub, kupuje igračine i uz sve to plati sve dugove
vieira je bio ozljeđen kad je išao na pregled to se znalo, pa i stankovića da netko kupi sad pao bi na pregledu jer je ozljeđen, tako da je to otkrivanje tople vode

ivan019
18-01-2010, 23:29
problem je sto je ovaj nonstop povredjen

adiK
18-01-2010, 23:38
gledao sam.
etoo je u africi.
pandev,mario i milito su igrali u liniji, pandev i mario kao krila,milito centralni
jer nije imao dovoljno veznih da igra sa 4 u sredini, kako smo dosad igrali
centralni vezni (o njima pričam /stank,sneijder,cambiasso,motta) i krilni napadači
nemaju mnogo zajedničkog , radijus kretanja, dodavanje, izdržljivost, temporiziranje igre, primjena pressinga su potpuno drugačije za ova dva tipa igrača
naravno kad ti fali pola tima ili kad imaš val ozljeda, kartona
može se naći privremeno rješenje, ali igrači trebaju igrati na pozicijama gdje su najjači
vjerovatno da testiramo 25 igrača na golu , neki su bolji od drugih kao golmani
ali to ni u kom slučaju ne znači da imamo novog rezervnog golmana

ako igramo sa 4 u veznom redu , mislim da trebamo imati bar 7-8 veznjaka
sličnih karakteristika ili barem da se međusobno nadopunjavaju
svaki jači klub u evropi ima minimalno 2 igrača za svaku poziciju, tako bi trebali i mi , jer ipak se natječemo u 3 takmičenja godišnje
treba se samo riješiti viška i slabih igrača, i onda smo na nekih 23-25 igrača(3 golmana) što je idealno

p.s. - nisi mi odgovorio na pitanje iz zadnjeg posta
Odgovorio sam ti ja. Mislim da ce i Pandev i Balotelli i svaki drugi igrac kojeg imamo bolje odgovoriti na poziciji koju bi u tom slucaju zauzeo Baptista nego Baptista sam.

Centralnih veznjaka sto se tice, sam si sebi odgovorio na pitanje na koje ti ja kao nisam odgovorio. Za te tri pozicije imamo Sneijdera, Mottu, Cambija, Zanettija, Dekija, Muntarija. Gdje tu dodje Baptista? Na tribinama, osim u situaciji koja nas je zadesila, a koja ce nas tesko zadesiti uskoro, a to su povrede velikog dijela tih igraca.

Jos jedno pitanje, sta sa igracima koji su na posudbi?

Zao mi je sto nam se razilaze misljenja, ali ja tebe ne mogu da shvatim. Polovnjaci umjesto onoga sto imamo ne bi nikome trebali biti prioritet, a kamoli nekom klubu koji cilja na Ligu prvaka i Scudetto. To je to od mene, nadam se da smo se razumjeli.

DenchiNL
19-01-2010, 03:51
neznam oćete li se složiti samnom ali mislim da nam je nužno pojačanje na lijevom beku i ako tu ne dovedemo neko pojačanje ubrzo biti če velikih problema!!!

ja baš ne bih, ima santon,chivu a i zanetti na toj poziciji
mislim da imamo drugih prioriteta
ali na dugu stazu da, zanetti u penziju, santon na desni bok
ostaje samo chivu i onda moze jedan lijevi bek , ali naravno tad ce biti preskup(uvijek su skupi kad drugi znaju da ti treba), trebali bi vjerovatno tog kolarova dovesti(idealno bi bilo da ga uzmemo a da igra jos malo kod lazia)

---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:11 ----------

stari moj denchi koga si ti gledao ove sezone do sada?
ako nisi primjetio Motta ulazi u jako puno dvoboja i oduzima
ne zna ništa defanzivno, stvarno ej skini par utakmica(cijelih) intera ove sezone pa gledaj, šta drugo da ti kažem

motta ulazi u duele i dobije poneki, ali ne valja kao zadnji vezni
on kad bude zadnji vezni mi gubimo 7-0
apsolutno mi ne uliva nikakvo povjerenje kao zadnji vezni
više vjerujem stankoviću kao zadnjem veznom
motta mi je statičan skroz, Cambi , zanetti pa čak i viera su zaustavljali prodore
sa sigurnošću samo tako
on može biti u toj ulozi ali samo kao Pirlo što je igrao u milanu

---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:17 ----------

Odgovorio sam ti ja. Mislim da ce i Pandev i Balotelli i svaki drugi igrac kojeg imamo bolje odgovoriti na poziciji koju bi u tom slucaju zauzeo Baptista nego Baptista sam.

Centralnih veznjaka sto se tice, sam si sebi odgovorio na pitanje na koje ti ja kao nisam odgovorio. Za te tri pozicije imamo Sneijdera, Mottu, Cambija, Zanettija, Dekija, Muntarija. Gdje tu dodje Baptista? Na tribinama, osim u situaciji koja nas je zadesila, a koja ce nas tesko zadesiti uskoro, a to su povrede velikog dijela tih igraca.

Jos jedno pitanje, sta sa igracima koji su na posudbi?

Zao mi je sto nam se razilaze misljenja, ali ja tebe ne mogu da shvatim. Polovnjaci umjesto onoga sto imamo ne bi nikome trebali biti prioritet, a kamoli nekom klubu koji cilja na Ligu prvaka i Scudetto. To je to od mene, nadam se da smo se razumjeli.

ja mislim da je baptista bolja zamjena za sneijdera nego krilni napadači
ako si gledao naše 2 zadnje tekme i vidio ovu dvojicu o kojim pričaš na djelu
jasno ti je da imaju problema i sa svojom pozicijom a ne da probavaju novu

centralni vezni: igramo sa 4 (cambi,deki,motta,sneijder) dijamant formacija
zanetti = bek(ali ga guramo svugdje)
muntari je trebalo da je u africi ali srećom nije pa je na klupi
cambi bio rovit, pa smo igrali sa 3,deki isto,motte ni na spisku
znači iz nužde igramo sa 3 inače sa 4 a etoo i milito ispred
2ga stvar : situacija koje će nas teško zadesiti uskoro???
info: GRO našeg tima je preko 30!!! većina hroničnih ozljeda se već vuče
kod igrača u tim godinama. Cambi,Stank,Motta i mladi Sneijder imaju ozbiljnu historiju povreda! to su "slučajno" 4-ica iz prve postave, jedino za Zanettija mogu staviti ruku u vatru da će biti tu 33 od 36 mečeva ove godine, on je stvarno fenomen. 1 ili 2 vezna bi bila vrrrrrrlo dobrodošla!!!

igrači koji su na posudbi = igrači koji su na posudbi, da su bitni ne bi bili na posudbi, da dobro igraju na posudbi vratili bi ih, prosjek su(polovnjaci), zato ih nudimo za bolje tj. one koji nama bolje odgovaraju

ja smatram baptistu u rangu pandeva i balotellija(dok god je ovakvog mentaliteta) s tim da bolje igra u centru; a Motta je u rangu Gutija(nijanse su u pitanju); dok mi je Ledesma bolji od Viere(zdraviji sigurno)
naravno nisu potpuno isti ali tu su negdje jedan je brži , drugi fizički jači itd

poenta da su mi guti,ledesma,baptista,kolarov
bolji(i potrebniji) nego
suazo,rivas,burdisso,obinna,jimenez,viera

Balotelli#45
19-01-2010, 16:15
na leto 2010 msm sad na leto dolazi nam Nemanja Vidic zapamtite moje reci iako se o tome ne govori to je vec zavrsen posao ;)

Huska
19-01-2010, 16:30
vanja jesu to neki tvoji izvori :D...ili ti je nera to rekao :D

LiGad
19-01-2010, 16:36
na leto 2010 msm sad na leto dolazi nam Nemanja Vidic zapamtite moje reci iako se o tome ne govori to je vec zavrsen posao ;)
jesu li ovo rijeci njegovog agenta? :D
Nemanja je Vanjin klijent :D

Balotelli#45
19-01-2010, 16:57
poverljivi izvori nemogu da budu poverljiviji :D

ivan019
19-01-2010, 17:08
nera nam je proslo leto lepo stavio do znanja da se ni jednom izvoru ne treba verovati hehe

Balotelli#45
19-01-2010, 17:16
ma nemorate verovati videcete :D hehe zapamtite moje reci :D

Nera
19-01-2010, 22:53
nera nam je proslo leto lepo stavio do znanja da se ni jednom izvoru ne treba verovati hehe
Sabane, zaboravi malu ;)
vanja, ja ti vjerujem :D

Balotelli#45
19-01-2010, 22:58
nera da i ti slucajno nemas neku dojavu msm oko vidica :D
meni je rekao jedan sto je pogodio da dolazi Q,Lucio, i da ide Ibra kad to niko nije ni spominjao tako da ja msm da ni ovaj put nece omasiti :D

Nera
19-01-2010, 23:18
nera da i ti slucajno nemas neku dojavu msm oko vidica :D
meni je rekao jedan sto je pogodio da dolazi Q,Lucio, i da ide Ibra kad to niko nije ni spominjao tako da ja msm da ni ovaj put nece omasiti :D
Jedina realna opcija proslo ljeto za Vidica je bio Inter.. to su mi rekli. Ni Bilan, ni Real, samo Inter.. ali je ManUtd trazio previse, i dosao je Lucio. Sad neznam, nadam se, jer me Lucio sve manje ubjedjuje...

Moca93
19-01-2010, 23:21
ja volim lucija,onaj njegov zivotinski pogled...(nemojte sad odma dvosmisljeno rastum.) ali bi voleo da dodje i Vidic...Jedino onda bismo imali bas previse srba :D

Grujinho
19-01-2010, 23:34
Jedino onda bismo imali bas previse srba

ako bi tako gledali onda bi inter več davno propao...koliko je samo argentinaca u interu več godinama....nema veze koje su nacionalnosti igrači, ako je kvalitetan (što vidić jeste) dobro došao je...

Moca93
19-01-2010, 23:40
nisam mislio na to,nego na privatno...Ono fora,a ti navijas za njih jer tamo svi srbi bla bla bla ... kako me nervira kad mi to neko kaze-.- A ti zbog dekija -.-

Quaresma#7
20-01-2010, 00:16
Reči ti se pozlatile :D A ko vam je taj msm? Neka javi još meni nešto :D

esteban
20-01-2010, 03:42
Agenti Krasica bi trebalo da dodju u Milano i pregovaraju oko prelaska u Inter :)

dera
20-01-2010, 10:27
nera, ja ipak mislim da bi prije presao u Real M.i da ce prije preci nego kod nas ali bili zivi pa vidjeli..

Il Mago
20-01-2010, 11:35
Uh Krasic to bi bilo dobro...ja sam ga doduse malo gledo al ono sto sam gledo stvarno je momak dobar.a jel on samo krilo igra il moze i ostale pozicije u sredini ???

Quaresma#7
20-01-2010, 12:00
Pa ponekad odigra kao AMC bez kakih problema.

Moca93
20-01-2010, 16:40
Herta ne pušta Kačara da odmah pređe u Inter

Berlinska Herta ne pušta Gojka Kačara u Inter! Šampion Serije A ozbiljno je zainteresovan za sprskog reprezentativca, ali Kačarov stric Milan, ujedno i agent, kaže da će nero-azuri verovatno morati da sačekaju leto.

http://sport.blic.rs/data/images/2010-01-19/5992_skacar02-foto-marko-metlas_hs.jpg?ver=1263939571 Gojko Kačar

- Tačno je da postoji interesovanje nekoliko velikih evropskih klubova za Gojka. Tu mislim, pre svega, na italijanske, ali i još neke van Apeninskog poluostrva. Međutim, uveren sam da Herta neće dati dozvolu za odlazak, zato što joj je ugrožen status u Bundesligi. Mogli bi da pristanu na pregovore sa zainteresovanim klubovima, ali tek na kraju sezone - kaže Milan Kačar.
Interu je pod hitno neophodan vezni igrač, pa je italijanske novinare zanimalo da li je bilo direktnih pregovora sa Murinjom.
- Tačno je da je Inter jedan od zainteresovanih, i uključen je još jedan klub, čije ime ste mogli da pročitate u novinama (Juventus, prim. aut). Pregovora ima, još su u početnoj fazi, ali budite sigurni da Gojko do leta neće napuštati Berlin.
Kao čoveka za vezu sa „Đuzepe Meacom“, Italijani su označili kapitena srpske reprezentacije Dejana Stankovića.
- Svakako, prisustvo kapitena Stankovića je veoma bitno. Gojko izuzetno ceni Dejana, i definitivno bi mogao da da mu pomogne i ima određenu ulogu - zaključio je Milan Kačar.
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

Balotelli#45
20-01-2010, 16:43
mussice,kacari sve slabi igraci sto li ih cene onda tolki klubovi pa i mourinho ???

Mauro7
20-01-2010, 16:45
aha sad kad Mourinho ceni kačara onda e vidite mourinho ga ceni a onda kada je baptista il neki drugi onda joo pa koga mi kupujemo hahahahahaha

Balotelli#45
20-01-2010, 16:51
aha sad kad Mourinho ceni kačara onda e vidite mourinho ga ceni a onda kada je baptista il neki drugi onda joo pa koga mi kupujemo hahahahahaha
kad sam ja to rekao za baptistu??? potrazi i procitaj sta sam rekao odnosno sta mislim o glasinama za baptistu??

ivan019
20-01-2010, 17:33
samo sto kacar ima 22 i moze da napreduje a baptista ima 28 a i zadnje 4 godine nije napredovao uopste

Amico Laziale
20-01-2010, 18:30
evo Inter je spreman ponudit 8 M za Ledesmu + Krihn...
to je posljednja ponuda...To dođe ukupno negdje preko 10 M eura,dakle iznos transakcije.
Ja da sam na mjestu Lotita,s pjesmom bi prihvatio ponudu,al ne znam zasto mi nesto govori da ce debil htjet 10 M u kešu... :)
http://www.lazialita.com/VisualizzaSezione.asp?IdArticolo=6995

filip.sk
20-01-2010, 18:53
Ma ovi nasi su veoma glupi... 8mil + Krhin.... nemoguce

Amico Laziale
20-01-2010, 19:05
Ma ovi nasi su veoma glupi... 8mil + Krhin.... nemoguce
izleda da ne zele cekati ishod suđenja...

dscholle
20-01-2010, 19:30
Ja imam neki osjećaj da će taj Ledesma zaigrat već sad protiv Milana:D

hulle
20-01-2010, 19:33
evo Inter je spreman ponudit 8 M za Ledesmu + Krihn...
to je posljednja ponuda...To dođe ukupno negdje preko 10 M eura,dakle iznos transakcije.
Ja da sam na mjestu Lotita,s pjesmom bi prihvatio ponudu,al ne znam zasto mi nesto govori da ce debil htjet 10 M u kešu... :)
http://www.lazialita.com/VisualizzaSezione.asp?IdArticolo=6995

ma nebih ja dao 8KM kamoli miliona jos eura heheh

LiGad
20-01-2010, 19:36
Agenti Krasica bi trebalo da dodju u Milano i pregovaraju oko prelaska u Inter :)

nera, ja ipak mislim da bi prije presao u Real M.i da ce prije preci nego kod nas ali bili zivi pa vidjeli..

Nekako mi cudno sto Bilan ovo samo posmatra, kad je pocela prica o transferu Krasica iz Rusije ..ocekivao sam da ce ga oni najvise trazit ..jer se puno bolje uklapa u njihovu formaciju ..nego u ovo sto mi sad igramo, ja stvarno ne znam gdje bi ga postavili da dodje

DenchiNL
20-01-2010, 20:06
Nekako mi cudno sto Bilan ovo samo posmatra, kad je pocela prica o transferu Krasica iz Rusije ..ocekivao sam da ce ga oni najvise trazit ..jer se puno bolje uklapa u njihovu formaciju ..nego u ovo sto mi sad igramo, ja stvarno ne znam gdje bi ga postavili da dodje

pa po desnoj strani jbt, ili u sredinu u vezni
mali probija ko lud , lično bi volio mada mislim da bas i nema neke sanse da ga dovedemo (kao ni kačara)

LiGad
20-01-2010, 20:17
zar mi imamo u formaciji poziciju desnog veznog?
jedino ..ofanzivni vezni

CurvaNord69
20-01-2010, 20:21
A rog te mrcio vise, ova polupojacanja, pa moze i sulley onda igrat.
Treba nam neko +-20mil

Quaresma#7
20-01-2010, 20:36
Ma ne trebamo toga Ledesmu, tu utakmicu čemo malo stisnuti i kad se svi oporave do Chelsija onda če roštiljati po tribinama. Takvog ne trebamo. Bolje da stavi unutra kojeg več imamo nego sad iči u neke bezglave kupovine i onda na ljeto čemo ga čerati iz kluba.

ivan019
20-01-2010, 21:48
ledezma trenutno ne vredi vise od 5mil

DenchiNL
21-01-2010, 00:49
zar mi imamo u formaciji poziciju desnog veznog?
jedino ..ofanzivni vezni

pa kad igramo dijamant 4 u vezi imamo
Cambi
Stank Motta
Sneijder

tu je stankovic desni vezni
i Zanetti igra na tom mjestu kad igra u vezi

LiGad
21-01-2010, 00:57
pa kad igramo dijamant 4 u vezi imamo
Cambi
Stank Motta
Sneijder

tu je stankovic desni vezni
i Zanetti igra na tom mjestu kad igra u vezi

Denchi ni sam ne znam vise nasu formaciju :) ..u dijamantu zbog maicona Deki igra nesto izmedju centralnog i desnog veznog ..neka medjupozicija :D
Dok se Krasic ne bi odvajao od aut linije

Huska
21-01-2010, 01:00
a dobro nema tu niko striktno odedjenu poziciju nego se svi nadopunjavaju... to je formacija da mozemo sa njom i preko krila i i kroz sredinu napadat...

dera
21-01-2010, 01:08
ne znam jesam li pisao, ali gerrarda zeli real kao i milan..

ivan019
21-01-2010, 01:28
milan zeli i kaku i gerarda a na kraju ce dovesti diamantia :D

Huska
21-01-2010, 01:35

ledesma :rolleyes:

ivan019
21-01-2010, 03:29
sad nas povezuju i sa fabiom simpliciom hehe

DenchiNL
21-01-2010, 09:52
a dobro nema tu niko striktno odedjenu poziciju nego se svi nadopunjavaju... to je formacija da mozemo sa njom i preko krila i i kroz sredinu napadat...

tako je to je dalje do igrača kako on popunjava tu poziciju
defanzivni defanzivno, krilni uz liniju, itd

mislim da bi nam dobro dosao, imali bi extra desnu stranu

simplicio ce vjerovatno u romu, oni bi da prodaju baptistu izgleda

---------- Post added at 08:52 ---------- Previous post was at 08:51 ----------

i tata bi sine :D

pa imali su kaku :what: ne kontam

Balotelli#45
21-01-2010, 12:19
ma diamanti je bas dobar ne bi ni nama nista falilo da dodje hehe
a ovo sa milanom me podseca od letos prodaju kaku i onda traze sve zivo fabiano,dezeko..... i na kraju veliko pojacenje Oguchi Oniyewu :sivi: :sivi: :sivi:

ivan019
21-01-2010, 12:54
i tata bi sine :D

pa imali su kaku :what: ne kontam

ma procurela vest kako kaka nije srecan i sad se svi debilanisti nadaju njegovom povratku :D

esteban
21-01-2010, 13:42
Izgleda da odustajemo od Kolarova i prelazimo na hullovog favorita za poziciju beka..a jos je crnac,trci kao lud kao da ga gepardi fataju a umije i da fino centrira :D

Rijec je postovani dame i gospodo o Taye Ismaila Taiwo

http://www.solointer.it/phpthumb/phpThumb.php?src=/public/foto_notizie/taiwo.jpg&f=jpg&h=200&fltr[]=usm|80|0.5|3

Balotelli#45
21-01-2010, 13:45
ma po meni je on i bolji od kolarova brzi je mnogo u defanzivi bolji a i ima dobar centarsut ,sad jedino kolarov je jaci od njega i ima jaci sut mada ovaj je ipak crnac ma bilo kod od njih dvojice da dodje ja sam presrecan :D

hulle
21-01-2010, 13:47
cini ti se da kolarov ima bolji sut.....da vidis kako je ovaj raspali .... sjecam se jos mlada rep nigerije kad je igrala....ubi covjek..isto carlos hahahah

Il Mago
21-01-2010, 14:27
Nezz ja bi nes prije ovog Taiwa neg Kolarova...a opet se spominje Moussa Sissoko :D

dera
21-01-2010, 15:13
ja sam cuo da lik ima najubojitiji sut :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/y9L8VyDnrg4&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/y9L8VyDnrg4&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
lik nije smio stati u zivi hehehe

Quaresma#7
21-01-2010, 15:32
Jebote ovaj probija sve živo. Ali svejedno mi je koga dovedu TAiwa ili Kolarova. Isti su tip igrača možda Kolarov je malo ofanzivniji i more još u vezi zaigrati ako zagusti. Ali fino da se Mussa opet Mussa spominje :D

filip.sk
21-01-2010, 15:32
Svidja mi se i meni Taiwo... ali kakov gol dera, hvala za ovaj klip, pa carlos nema takav sut :D

Grujinho
21-01-2010, 15:37
Gledao sam jučer Kolarova protiv Fiorentine kvalitetan igrač ali sebičan...previše dribla i pokušava sam završiti napade...kod nas bi drastično pao, jer si nebi smio dozovliti takve izlete, jer več je Maicon ofenzivan i tako bi izgledalo kao da u interu nije sposoban igrati tako dobro kao što igra u laziu...

Taiwo bi bio solidno pojačanje...svidja mi se..mada ga nisam gledao..

a evo nakon dugo dugo vremena prvi igrač koji se sviđa i Hulletu :D pa ovaj mora da je dobar onda hehe

dok je meni svejedno...Kolarov ili Taiwo...ko god da dođe ja zadovoljan

Mauro7
21-01-2010, 16:00
Svidja mi se i meni Taiwo... ali kakov gol dera, hvala za ovaj klip, pa carlos nema takav sut :D
zh da, nije imao, ali je zato zabio koliko ovaj u 50 karijera ne bi zabio :smj:
uglavnom svi s tim šutevima..bitnije mi je da je neki veznjak sa šutinom kao Dejan kad zabije, pričamo o lijevom beku i najbitnije je da igra dobro obranu da dobro pokriva i da mu stranu ne probijaju, zatim ubačaj tj. cross, možeš imat i šutinu od 300km/h ako nemaš te stvari
btw Taiwo je ovo što je sad već nekoliko godina gore u francuskoj, sad nekakva otkrivanja tople vode hehe, njega je Lippi hvalio još pred par godina

DenchiNL
21-01-2010, 16:00
da , slažem se nije bitno ili kolarov ili ovaj schwarze, tu su i s godinama
koji klub prihvati nekog u zamjenu , njega uzeti

spominje se novi pokušaj na baptistu
i Godin iz villareala na ljeto

filip.sk
21-01-2010, 16:03
zh da, nije imao, ali je zato zabio koliko ovaj u 50 karijera ne bi zabio :smj:
uglavnom svi s tim šutevima..bitnije mi je da je neki veznjak sa šutinom kao Dejan kad zabije, pričamo o lijevom beku i najbitnije je da igra dobro obranu da dobro pokriva i da mu stranu ne probijaju, zatim ubačaj tj. cross, možeš imat i šutinu od 300km/h ako nemaš te stvari
btw Taiwo je ovo što je sad već nekoliko godina gore u francuskoj, sad nekakva otkrivanja tople vode hehe, njega je Lippi hvalio još pred par godina

Hahaha znam znam malo sam se nasalio :D ... sve si dobro rekao :D

dera
21-01-2010, 17:18
ja sam za trecu soluciju, ostaviti santona da igra.. a kao zamjenu traziti nekog 16-godisnjaka izuzetno nadarenog :D
imamo chivua tamo lijevo, a ko nas je tjerao da prodamo maxwella?!

InteristaSA
21-01-2010, 17:31
ja sam za trecu soluciju, ostaviti santona da igra.. a kao zamjenu traziti nekog 16-godisnjaka izuzetno nadarenog :D
E to koji je biser rekao da moze ici za mizernih 4,5m eura,maxvell bio najbolji bek u Italiji,i oni ga daju za sicu jednoj Barceloni.boze sacuvaj.

LiGad
21-01-2010, 17:41

slazem se, a meni ne bi smetalo ni kad bi doveli nekog iskusnog, ali jeftinog i s malom platom igraca ..samo kao dostojnu zamjenu Santona koji bi bio prvi izbor za tu poziciju

dera
21-01-2010, 17:50
womea :)

Huska
21-01-2010, 18:23
ma vratit favalia i nase su muke rijesene :D

CurvaNord69
21-01-2010, 19:45
Ma dobar je taiwo, on vargas il kolarov mogu proc :D
a jest huska, taj bi nas rijesio svih muka

hulle
21-01-2010, 20:06
pa doveli smo desnog beka iz fra lige zasto nebi i lijevog hahah

ivan019
21-01-2010, 20:08
Taiwo bi bio solidno pojačanje...svidja mi se..mada ga nisam gledao..

kako ti se svidja kad ga nisi nikad gledao :D
Ma dobar je taiwo, on vargas il kolarov mogu proc :D
a jest huska, taj bi nas rijesio svih muka

vargas je vise za vezu

Balotelli#45
21-01-2010, 20:16
video sliku sladak mu je :sivi: :sivi:

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

vargas je vise za vezu
nije to igra u fiore zato sto je tamo mozda i najbolji u interu bi igrao kao i u bilo kom jakom klubu levog beka jer mu je to prirodna pozicija tu je najbolji ;)

hulle
22-01-2010, 01:08
Inter Back In For Tottenham Hotspur Midfielder Jermaine Jenas - Report

The report suggests Inter will offer Spurs a straight €11.5m cash deal, or they may entice Harry Redknapp by offering cash plus Ghana midfielder <mashlogic class="mashlogic mashlink-goal-com-headlines mashlink" li-term="Sulley Muntari" mashbutton="goal@mashlogic.com">Sulley Muntari</mashlogic>, who previously worked with the Tottenham boss at Portsmouth.

nigdje logike

CurvaNord69
22-01-2010, 01:16
Boze obrani, samo to rec

Grujinho
22-01-2010, 01:34
kako ti se svidja kad ga nisi nikad gledao :D

kolko sam video na youtubu nije loš...znam da youtube nije baš za ocenjivanje igračevih sposobnosti, ali to što sam video, svidjelo mi se....

Jenas je več 20 puta bio povezivan s interom...neka njega kod nike, luke i čarlija :)

DenchiNL
22-01-2010, 09:39
Inter Back In For Tottenham Hotspur Midfielder Jermaine Jenas - Report

The report suggests Inter will offer Spurs a straight €11.5m cash deal, or they may entice Harry Redknapp by offering cash plus Ghana midfielder <mashlogic class="mashlogic mashlink-goal-com-headlines mashlink" li-term="Sulley Muntari" mashbutton="goal@mashlogic.com">Sulley Muntari</mashlogic>, who previously worked with the Tottenham boss at Portsmouth.

nigdje logike

ma dacemo maicona,cambiassa i etoo-a samo da igracina od Jenasa kojeg ama bas svi traze ???? dodje kod nas
pu jbm ti tabloide engleske kako ih mrzim

Quaresma#7
22-01-2010, 14:26
Izgleda da je Inter opet poslao ponudu za Ledesmu 6M€+50% Krhina

dera
22-01-2010, 19:54
http://www.dreamtransfers.com/2010/01/22/nothing-could-be-done-between-mancini-and-marseilles-but-deschamps-has-its-own-version-the-player-was-interested-then-the-president/

CurvaNord69
23-01-2010, 00:31
Cuj za ledesmu tolko, pa mogu i ja ko nera kojeg talenta nac :D

Nera
23-01-2010, 01:43
Cuj za ledesmu tolko, pa mogu i ja ko nera kojeg talenta nac :D
Ima da te nema, kad te uhvatim :D
Meni ovo sve smijesno... Ledesma, Taiwo, Baptista, pfff... neznam koji ce nam oni... Nama trebaju VELIKI igraci, ne mediokriteti...

LiGad
23-01-2010, 01:45
ja cisto sumnjam da ce uopste bit vise pojacanja u januaru

ivan019
23-01-2010, 01:52
pa masimo rekao da nece :D
vidis da mediji nagadjaju sa svakakvim jenasima :P

Quaresma#7
23-01-2010, 11:38
Postoji mogučnost da kod nas dodje Miguel Veloso i Quaresma u obrnutom smeru. Nebi bilo slabo.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=13127

Mauro7
23-01-2010, 11:40
Mah, Veloso i nije nešto, bolji su Mussa i Gojkić :P

LiGad
23-01-2010, 13:27
Postoji mogučnost da kod nas dodje Miguel Veloso i Quaresma u obrnutom smeru. Nebi bilo slabo.

ne znam ni koliko je Q spreman da igra za Sporting poslije Porta

Mauro7
23-01-2010, 13:35
ne znam ni koliko je Q spreman da igra za Sporting poslije Porta
Ali tamo se ''rodio'' ;)
pa bilo je veće čudo nakon što se u portugal vratio u Porto a bio dijete Sportinga

LiGad
23-01-2010, 13:38
nisam to znao ..ja sam mislio da je on dijete Porta :)
a mozda je bolje da nekako uzmemo Moutinha, a ne Velosa ..
Moutinho bi mogao biti i vise nego zamjena Sneijderu

Grujinho
23-01-2010, 13:38
Veloso i takvi, to su svi FM igrači... ljudi nebi ni znali za njih, ako nebi bili među boljima u igrici...

Quaresma#7
23-01-2010, 13:39
Q je spreman se vratiti i Sporting ga prihvatiti. To bi bilo najbolje za nas i za njega. Sad je samo na klubovima da se dogovore medjusobno.

ivan019
23-01-2010, 13:57
Mah, Veloso i nije nešto, bolji su Mussa i Gojkić :P

Veloso i takvi, to su svi FM igrači... ljudi nebi ni znali za njih, ako nebi bili među boljima u igrici...

ale da ne gresimo dusu, na fm-u su strava :D

Il Mago
23-01-2010, 14:09
Mah meni bi opet bilo nes zao da ode ovo tele Q al et...:D a ne bi bilo lose uzet za njeg nekog od ovih Sportingovih talenata koji se spominju Veloso, Moutinho, Pereirinha i Carico

CurvaNord69
23-01-2010, 15:10
Ma jedino moutinho moze, koji veloso.
Da se nadovezem za ono koji taiwo i to.
Pa jbt bilo je koji maicon prije 4 god, pa aj sad to reci :D
I stvarno nema vise top klasa lijevih bekova.
A. Cole i Evra u utd i chelski a vec su na pragu 30tih, Vargas je meni dobar, Kolarov ali to jos nisu svjetske klase, moramo stvorit nesto :D

adiK
23-01-2010, 16:42
Taiwoa sam gledao na Africkom kupu u tekmi Nigerija-Egipat. Momak je strasno brz i bio je jedan od boljih igraca do treceg gola Egipcana cini mi se, koji je bio dijelom njegova krivica. Ima isto jak sut, ali cini mi se da psihicki nije nesto jak jer ga je onaj gol jako omeo.

Sto se Sportinga tice i zamjene za Q-a slazem se s vecinom da jedino Moutinho dolazi u obzir :)

Huska
23-01-2010, 16:43

ma gori od trivele ne moze da bude...zato sam ja ZA :D

DenchiNL
23-01-2010, 17:25
nisam to znao ..ja sam mislio da je on dijete Porta :)
a mozda je bolje da nekako uzmemo Moutinha, a ne Velosa ..
Moutinho bi mogao biti i vise nego zamjena Sneijderu

i ne samo to , on i Cronaldo , bili zajedno tada u sportingu bili krila, i mali ronaldo kopirao igru Q potpuno, Q ode u barcu, a malog uzme manU i ucenik postane bolji od ucitelja ko u star wars hahaha. nikad nisu zajedno igrali na terenu od pocetka jer je trener sportinga smatrao da su previse slicni i ofanzivni i da ne mogu zajedno igrati, trener Porta je tad bio ovaj nas sada :-p i gazili su sve pred sobom, tek uzeli deca i mccarthyja mislim.

nesto bas i ne bih volio velosa ima boljih od njeg, a ovo je agent zapeo jer zastupa obojicu pa da kesira duplo, da ponudimo mancinija to moze.

dera
23-01-2010, 17:57
arnautovic, maicon, adriano, ma daaj ba dovedi na etooa i drogbu ;)

hulle
23-01-2010, 18:04
ma nece q ici ...bar ne do ljeta...a na ljeto ga mozda prodamo za 1euro heheh
ono samo nosi ga djavo hehehe

Inter, AC Milan & Juventus Interested In Hassan Yebda - Report :)

dera
23-01-2010, 21:29
kad je taj yebda kostao marku, ja sam govorio da nije los, ali nasi su stvoreni da trose vise :D

ivan019
23-01-2010, 22:21
ma ostareo je on dosta :D 25 godine a igra u potsmautu

LiGad
23-01-2010, 22:50
ma rasprodaja u Porsmouthu pa i nasi hoce nesto da ugrabe sa standa :D

Quaresma#7
24-01-2010, 01:00
Yebda je na pozajmici u Portsmuntu se mi čini. Ali valjalo bi dovesti Moutinha ili Velosa to definitivno.

dera
24-01-2010, 01:08
ma ostareo je on dosta :D 25 godine a igra u potsmautu
koliko je Q imao kad je dosao? sa koliko je maicon dosao i odakle?

ivan019
24-01-2010, 02:17
koliko je Q imao kad je dosao? sa koliko je maicon dosao i odakle?
q je bio "proveren" igrac, dok je maicon igrao finale lige sampiona i cinimi se za malo osvojio francusko prvenstvo, dok ovaj apsolutno nista nije uradio za 25 godina

dera
24-01-2010, 02:21
tebi je portugalska liga provjerenija od engleske, e vidim koliko si u pravu 'alal ti vjera :P

ivan019
24-01-2010, 02:24
ja kolko znam quaresma je bio poznat igrac, igrao dobro i u ligi sampiona, dok ovaj sve to moze samo da sanja

dera
24-01-2010, 02:26
dok je sada obratno, ovaj uziva u portsmouthu, a ovaj drugi necu ni da kazem

ivan019
24-01-2010, 02:28
uziva u portsmouthu :sivi:

jednog suaza smo se otarasili, samo nam jos jedan fali da pravi drustvo manciniju :D

dera
24-01-2010, 02:29
very funny, a ko Q pravi drustvo? adriano nije vise..

ivan019
24-01-2010, 02:33
q je i odigrao neku sa prvim timom :D
dok se manci cuje telefonom sa jimenezom :D

dera
24-01-2010, 02:36
very smart and very funny, enough for me ;)

ivan019
24-01-2010, 02:38
sta se pa ti pravis englez :sivi:
nije tajna da ti podrzavas samo igrace polovnjace :D

dera
24-01-2010, 03:06
Marseille fullback Taiwo: Everyone dreams of playing for Inter Milan

Inter Milan sends Cristian Daminuta to Dinamo Bucharest
The 19 year-old spent the first-half of the season on-loan at Modena. Inter announced last night that Daminuta has returned home to join Dinamo Bucharest.

DenchiNL
24-01-2010, 15:12
dera beton ti slika
imam ovaj njegov dres sa onim zutim linijama

lazio ide na zapatera
sto znaci ili smo se dogovorili za ledesmu
ili se oni osiguravaju

dera
24-01-2010, 16:07
ma ovo ja pred derbi :)
ledesma mozda dodje kod nas tek na kraju sezone, ili 29. jan.

DenchiNL
24-01-2010, 16:36
ma ovo ja pred derbi :)
ledesma mozda dodje kod nas tek na kraju sezone, ili 29. jan.

mou je rođendan 26-og
:hapbday:

Quaresma#7
24-01-2010, 17:55
Ne treba nam taj Yebda. Takvih igrača imamo puno. Mi trebamo nešto konkretno Hamšik/Gurcuff :D

dera
24-01-2010, 18:05
mou je rođendan 26-og
:hapbday:
meni je 30.

esteban
24-01-2010, 18:31
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=13174

Corriere dello Sport je objavila vijest da je moguc povratak Motte u Genou na ljeto! :confused:

CurvaNord69
24-01-2010, 18:38
Sta ima veze ako dodju 2-3 najavljena pojacanja za vezu, ne bi me cudilo.

Quaresma#7
24-01-2010, 18:39
Pa normalno kad dodju Mussa i Kačar i možda Veloso :vfunny::vfunny::vfunny: I još kakav Hamšik a Coutinho dolazi več tako.

Balotelli#45
24-01-2010, 18:45
i fabregas i gerrard :sivi:

DenchiNL
25-01-2010, 01:27
meni je 30.

pa jbg tebi Moratti ne kupuje poklone :D

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:26 ----------

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=13174

Corriere dello Sport je objavila vijest da je moguc povratak Motte u Genou na ljeto! :confused:

častim te ako bude istina

hulle
25-01-2010, 01:29
ma nek ide....nije on za intera

filip.sk
25-01-2010, 01:31
Ma dobar je motta, prvi koi bi trebao napustiti inter je muntari....

LiGad
25-01-2010, 01:40
Ni prvi ni drugi ne treba napustati Inter ..to su dva sasvim dobra igraca
Ako Inter dovede ili bude u pregovorima sa De Rosijem, Essienom i drugim mozda tek tada, ovako treba ostati

hulle
25-01-2010, 01:47
Ma dobar je motta, prvi koi bi trebao napustiti inter je muntari....

ma korisniji je muntari...ako nista moze vise da trci hahahahahaha

Il Mago
25-01-2010, 01:49
Ja ne bi dirao ni jednog,ako dodje neko bolji oni su odlicni za backupa

ado_inter
25-01-2010, 01:50
ja nikad ne bih mogao pricat protiv ijednog igraca koji nosi crno-plavi dres bez obzira kakav taj igrac bio il kako god da igra jer ja smatra da svako ko dodje u nas klub zasluzuje i da bude njegov clan i da igra za njeg a ne da nekog proklinjemo il protjerujemo

DenchiNL
25-01-2010, 07:20
ma korisniji je muntari...ako nista moze vise da trci hahahahahaha

mladji 5-6 god

Nera
25-01-2010, 11:16
mladji 5-6 god
Thiago Motta - 28. Avgust 1982.
Sulley Muntaru - 27. Avgust 1984.
Koliko si ti mislio da Motta ima godina, 33? :D

Quaresma#7
25-01-2010, 13:28
Danas se nešto Hulk spominje. Posoji mogučnost da ga na ljeto uzmemo i damo jim Quaresmu ili Mancinja. Samo gde če on onda igrati :D

Nera
25-01-2010, 13:34
Kakvi Hulk covjece, imamo: Eto'a, Milita, Pandeva, Maria i Arnu.. Treba samo izbaciti ove dvije kante od Mancinia i Quaresme, jer i oni smetaju.

Procitah da ce danas da se zavrsi prelazak Kolarova i Ledesme. Cijena 10M, i plus neki mladji igraci. ovo mi se ne svidja..

Ko prvo, 26-og Ledesmu mozemo uzeti besplatno, a i da ga ne uzmemo nije greda, ejr me covjek ne odusevljava (nadam se da grijesim). Kolarov je jedan od najboljih (ako ne i najbolji, racunajuci da je Vargas vise krilo) lijevi bek u Seriji A, ali sta ce Santon? Tek se vratio, poceo da igra dobro, i odmah klupa.. Nzm, oba (potencijalna) pojacanja me ostavljaju neodlucenim. I jos kad se doda cinjenica, da cemo dati pola izmedju: Destra, Crisetiga, Krhina, Obia.. Nzm, nisam pametan...

Quaresma#7
25-01-2010, 13:39
Slažem se sa tobom. Ako več uzimaju nekog onda neka bude to Kolarov. A Ledesmu ne trebamo jer če na ljeto stiči neko bolji od njega 100%. Neka ga radije uzmu na pozajmicu, to bi bila bolja opcija.

Balotelli#45
25-01-2010, 13:40
ma dobro odu krhin,destro ili obi tamo da se kale igraju stalno naviknu se na samu Serie A a posle mogu lako da se vrate,a mi dobijamo 2 dobra proverena igraca jednog veznog i mozda i jednog od najboljih levih bekova na svetu bilo bi super a i 10 miliona nije nista kada se pogleda kolko smo dali za Q ili Mancinija , a i tih 10 miliona znam da Ledesmi istice ugovor ali realno Kolarov sam vredi vise nego 10 mil.

Il Mago
25-01-2010, 14:05
Ma ne treba nam sad lijevi bek,evo Santon se polako al sigurno vraca...jedino kakav da njemu bude backup al to nece Kolarov sigurno.ja mislim da nama do ljeta nis i ne treba

DenchiNL
25-01-2010, 15:21
Thiago Motta - 28. Avgust 1982.
Sulley Muntaru - 27. Avgust 1984.
Koliko si ti mislio da Motta ima godina, 33? :D

pa dobro je onda ja sam mislio da ima vise :D

Amico Laziale
25-01-2010, 15:35
Eto sad je morati mogo dat 10 000 a ne 10 M...trebo se Lotito jos samo naguzit i reci moratiju de me jebi...Bog te vidio za jednog kolarova i ledesmu 10 M,pa ja vecu glupost u svom zivotu nisam cuo...
ne znam kako ga nije sramota doc sa takvom ponudom...
Lotito je rekao da nece dati Ledesmu ispod 9 M eura,pa makar on besplatno otisao.
Uostalom u Rimu su u toku ogromni protesti,14.000 navijaca je potpisalo peticiju,tako da je sigurno da Lotito nece smjet napravit nikakvu glupost(a to je u ovom slucaju prodaja najboljeg lijevog bocnog u ligi za tako bijedne pare).

Huska
25-01-2010, 18:28
pa ledesma ce koliko ja znam svedno napustit lazio tj. moci ce bez odstete otici..zato im je bolje da dobiju par milioncica nego nista

DenchiNL
25-01-2010, 18:38
Slažem se sa tobom. Ako več uzimaju nekog onda neka bude to Kolarov. A Ledesmu ne trebamo jer če na ljeto stiči neko bolji od njega 100%. Neka ga radije uzmu na pozajmicu, to bi bila bolja opcija.

ledesma može ali samo gratis, jedino se tako isplati, a trenutno nas je zadesio val ozljeda i sneijderov karton tako da nam treba vezni

kolarov nam nije potreban sada ali bi bilo dobro ga uzet za ubuduce, ili da ne bi konkurisali s drugim timovima na ljeto, jer ne znam jeste li primjetili od 4 najjaca tima lige jedino mi imamo jake bekove (juv,roma,bilan nemaju)

ivan019
25-01-2010, 19:01
Kakvi Hulk covjece, imamo: Eto'a, Milita, Pandeva, Maria i Arnu.. Treba samo izbaciti ove dvije kante od Mancinia i Quaresme, jer i oni smetaju.

Procitah da ce danas da se zavrsi prelazak Kolarova i Ledesme. Cijena 10M, i plus neki mladji igraci. ovo mi se ne svidja..

Ko prvo, 26-og Ledesmu mozemo uzeti besplatno, a i da ga ne uzmemo nije greda, ejr me covjek ne odusevljava (nadam se da grijesim). Kolarov je jedan od najboljih (ako ne i najbolji, racunajuci da je Vargas vise krilo) lijevi bek u Seriji A, ali sta ce Santon? Tek se vratio, poceo da igra dobro, i odmah klupa.. Nzm, oba (potencijalna) pojacanja me ostavljaju neodlucenim. I jos kad se doda cinjenica, da cemo dati pola izmedju: Destra, Crisetiga, Krhina, Obia.. Nzm, nisam pametan...

mancini i quaresma kante a astronautovic u isti kos sa etom, militom, pandevom i mariom :bravo:

CurvaNord69
25-01-2010, 20:30
Sto govorite za santona, pa on uopce nije lijevi bek, i nece igrat citavu karijeru LB ebo vas.
Moze bit da ce otic maicon na ljeto ne znam, a ne vidim razlog zasto ne bi santon otisao na posudbu u lazio da odigra jos 20 utakmica ove godine

Il Mago
25-01-2010, 20:33
A sto bi igro 20 utakmica u Laziu kad moze isto toliko i vise odigrat u Interu jer Chivua nema ??? a citavu seniorsku karijeru igra lijevog beka i dobar je tu,dok ne ode Maicon on ce to igrat i zat nam po meni ne treba lijevi bek

CurvaNord69
25-01-2010, 20:37
A sto bi igro 20 utakmica u Laziu kad moze isto toliko i vise odigrat u Interu jer Chivua nema ??? a citavu seniorsku karijeru igra lijevog beka i dobar je tu,dok ne ode Maicon on ce to igrat i zat nam po meni ne treba lijevi bek
ebiga, svak ima svoje misljenje.

Amico Laziale
25-01-2010, 21:27
pa ledesma ce koliko ja znam svedno napustit lazio tj. moci ce bez odstete otici..zato im je bolje da dobiju par milioncica nego nista
ako ce u transfer kolarova bit ukljucen i ledesma i za njih dvojicu svega 10 M,ja ne vidim onda tu neki milion na kontu lazia za ledesmu...
to ti dođe,ledesma dzaba...

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read&idnotizia=10072
Lotito odbio ponudu naravno...

ivan019
25-01-2010, 22:17
samo da masimo ne dize cenu, molice lotito da ih uzmemo :D a ako ne moli pokupicemo ledesmu na leto a kolarava za godinu,dve kad mu istekne ugovor hehe

Amico Laziale
25-01-2010, 22:21
samo da masimo ne dize cenu, molice lotito da ih uzmemo :D a ako ne moli pokupicemo ledesmu na leto a kolarava za godinu,dve kad mu istekne ugovor hehe
pa za ledesmu fakticki nista nije ni davao...
tako da je svejedno,ionako ne igra vec 5 mjeseci to ti je isto ko da je vec otiso :D
Al po izvorima koje ja imam,vec je dogovoren transfer kolarova u real na ljeto.
Mislim da bi se Morati moro vise potrudit da zadrzi ove dobre odnose klubova,jer kad god je transfer nekog dobrog igraca Lazia aktuelan,Inter ima prednost od nase uprave...

ivan019
25-01-2010, 22:23
neka je onda sa srecom kolarovu hehe
a sto se dobrih odnosa tice neka se lotito malo vise potrudi :D

Amico Laziale
25-01-2010, 22:25
neka je onda sa srecom kolarovu hehe
a sto se dobrih odnosa tice neka se lotito malo vise potrudi :D
pa ne kupuje on igraca...

ivan019
25-01-2010, 22:27
pa ne kupuje on igraca...
pa kad nema kesa :D
a nismo se mi nesto ovajdili od lazia, tj. od lotita hehe svakog igraca smo debelo platili

Amico Laziale
25-01-2010, 22:33
pa kad nema kesa :D
a nismo se mi nesto ovajdili od lazia, tj. od lotita hehe svakog igraca smo debelo platili
haman da ce doc sad eguren :)
a jbg kvalitet je kvalitet :D Nego pametnije bi bilo Moratiu da kupi skaute Lazia,puno vise bi mu se isplatilo :P

ivan019
25-01-2010, 22:36
imamo mi maradonu :D

Amico Laziale
25-01-2010, 22:38
imamo mi maradonu :D
da preporuci aguera....:D a nije ni skup...heheh

Nera
25-01-2010, 23:13
Ledesmi je sjutra sudjenje, tako da on moze od preksjutra doci besplatno, ako se sve bude odvijalo kako se ocekuje.. Kolarov u Real? Srecan mu put, mi imamo Bambina :D

Balotelli#45
26-01-2010, 15:14
pa reko je deki da kolarov nema sanse da ode u real jer kao pre ce u inter nego bilo gde

Amico Laziale
26-01-2010, 15:21
danas je suđenje bilo...
al morati izgleda nece cekat presudu...
poslao ponudu 9 M plus khrin za ledesmu...Sasvim zadovoljavajuce :D
http://www.lazialita.com/VisualizzaSezione.asp?IdArticolo=7081

esteban
26-01-2010, 15:28
Mislim dat za Ledezmu 9mil + Khrina i to citav ugovor je samo pusta zelja laciala sa ovog sajta koji je to objavio..

Il Mago
26-01-2010, 15:56
To je previse za igraca koji je u najgorem slucaju slobodan u junu, a i nije nam toliko potreban...tak da nema sanse da Moratti da ovoliko para.
a izgleda da mali Stevanovic ide na posudbu u Torino :D nek malo igra dobro je to za njega

Nera
26-01-2010, 16:19
Ja ne bih dao Krhina za Ledesmu u 'suvoj' razmjeni, kamoli jos 9M.. Spekulacije, i nista vise od toga...

dera
26-01-2010, 16:26
ni ja, moze zamjena na posudbu, svakako ce na kraju sezone biti nas :D

ivan019
26-01-2010, 17:47
9mil hehe masimo je naivan alli ne toliko :D

Huska
26-01-2010, 17:47
Inter je dogovorio transfer najtalentrijanijeg Slovačkog igrača Jakuba Vojtuša. Momak se vec prije povezivao s Unitedom, Realom i Barcom, ali Interovi čelnici, pod vodstvom maestra za transfere Brancom su bili brži i konkretniji i uzeli ovog velikog talenta. Momak je rođen 22.10.1993. i vec igra za seniore Žiline, koja je aktualni doprvak i trenutno vodeča ekipa Slovačkog prvenstva.

jel ono jos uvjek neki drze u potpisu uprava napolje...stidite se decki

Amico Laziale
26-01-2010, 18:03
Mislim dat za Ledezmu 9mil + Khrina i to citav ugovor je samo pusta zelja laciala sa ovog sajta koji je to objavio..

drug moj ja nemam razloga da izmisljam...ne znam cemu takav odgovor...
a da je Morati htio napravit dobar potez dokazuje to da je Lotito dobio spor i Ledesma je ostao igrac Lazia...
Sto znaci da je njegova trzisna vrijednost 15 M...:)

---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/01/26/1762162/breaking-news-cristian-ledesmas-rescission-application