View Full Version : Glasine o transferima
pa do kraja prvog mjeseca, iako nisam siguran dal do 31.1 ili zaključno sa 1.2
dakle odlaze Vieira i Mancini...verovatno če neko doči na vezu...
a nebi bilo loše dovesti i jednog bočnog...
Chivuja verovatno neče biti do kraja sezone...
jel izvukosmo neki dinar za vieiru?
Kolarov sumnjam da ce doci.. Lotito nije neko s kim mozete da pregovarate, posbno u ovom kratkom vremenskom roku. Prije mislim da ce doci neki vezni, pa da se Zanetti premjesti na beka.. Nadam se da taj neki vezni nece biti Ledesma. Gaga pominju, to mozda ne bi bilo lose...
ma kakvi lose, fale nam defanzivni vezni :D
zna li netko do kada traje ovaj zimski mercato u Italiji?
pa do 31.januara
Yeaaaah... sad cete da vidite od cega je napravljen Arna.. Protiv Siene ce biti opet na klupi.. Suazo i Mancini out, Eto'o isto ove mjesec dana.. otvara mu se prostor :D
Yeaaaah... sad cete da vidite od cega je napravljen Arna.. Protiv Siene ce biti opet na klupi.. Suazo i Mancini out, Eto'o isto ove mjesec dana.. otvara mu se prostor :D
otvara mu se prostor za klupu ..jos kad bi etoa pregazio voz, balotelli dobio srcani udar ..a milito proglasen nestabilnim jer vidi vanzemaljce ..mozda bi i zaigrao u pocetnom sastavu :D
Ev Ledesma izgleda preferira Inter od svih klubova koji ga hoce...ne bi bilo lose da dodje ako je djaba ko Pandev,a nije los igrac
Ev Ledesma izgleda preferira Inter od svih klubova koji ga hoce...ne bi bilo lose da dodje ako je djaba ko Pandev,a nije los igrac
Grujinho
08-01-2010, 20:00
a nije ni neka klasa...a mi u vezi trebamo klasu ako mislimo u ovom desetlječu osvojiti CL
Zbog operacije Materazzija naši nekako pokušavaju ubrzat transfer Boatenga iz HSV-a, ako ne bude išlo ići će se na Ranocchiju
CurvaNord69
08-01-2010, 20:15
a nije ni neka klasa...a mi u vezi trebamo klasu ako mislimo u ovom desetlječu osvojiti CL
Neka ima jos citavih 10god :D
Zbog operacije Materazzija naši nekako pokušavaju ubrzat transfer Boatenga iz HSV-a, ako ne bude išlo ići će se na Ranocchiju
mislis chivua? ili i matrix povredjen?
http://beneamata.com/showpost.php?p=54862&postcount=113
vec drugi put danas se stavlja ovaj link u postove ..prati malo :D
Quaresma#7
08-01-2010, 22:43
Ovo bi bili dobri transferi i uopšte nebi bili skupi.
ako ne dodje niko, opet ce cambiaso igrati stopera hehe
Grujinho
08-01-2010, 22:58
koji niko?? kranjčar?? pa on je vezni igrač...
koji niko?? kranjčar?? pa on je vezni igrač...
e sabane,sabane...
Grujinho
08-01-2010, 23:19
jel zna netko do kada traja ovaj prijelazni rok... do 14.1 možda?
Ja mislim da moramo barem još jednog igrača dovesti...
pa do kraja prvog mjeseca, iako nisam siguran dal do 31.1 ili zaključno sa 1.2
evo oni šta znaju kažu do 31. ;)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=12521
Gianluca di Marzio, novinar SKY, koji radi emisiju namjenjenu calciomercatu, kaze da Inter u Junu planira dovesti jednog velikog igraca na sredini, i da je prvi cilj Fabregas... :yes:
Quaresma#7
09-01-2010, 12:24
Izgleda da če nam najverovatnije pojačanje biti Ledesma.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=12544
Nisam nekako naklonjen njemu. Ja bi radije Mussu ili Kačara :D
Hmmm.. Fabregas ili Ledesma.. prava dilema... uzmu li Ledesmu :eek::puff::lupaglav:
Pa nije stvar u tome...svako bi vise volio Fabregas,al u ovom trenutku Ledesma je djaba i zato je bolja opcija...jer koji ce to klub potrosit 40,50 miliona u ovom prelaznom roku ??? a onda na ljeto se moze razmisljat o Hamsiku,Fabregasu i slicnim
Ma radije da ovako ostanemo ove zime, pa na ljeto da dovedemo neku top klasu. Jer se bojim da ako sad uzmemo Ledesmu, Moratti ce ga procijeniti 'odlicnim' i na ljeto ostajemo kratkih rukava, ili maximum sa Juliom Baptistom...
I Ledesma nije dzaba, jer je jos uvjek pod ugovorom sa Laziom. Tek treba da se donese odluka komisije, o tome, da li ce mu prekinuti ugovor...
Grujinho
09-01-2010, 13:10
Pa nije stvar u tome...svako bi vise volio Fabregas,al u ovom trenutku Ledesma je djaba i zato je bolja opcija...jer koji ce to klub potrosit 40,50 miliona u ovom prelaznom roku ??? a onda na ljeto se moze razmisljat o Hamsiku,Fabregasu i slicnim
ali problem je, da mi ništa nečemo dobiti sa Ledesmom...možda čemo brojčano biti bolji, ali nije to kvaliteta za največe evropske klubove...Veza je nama najproblematičnija več godinama i moramo dovesti KLASU od igrača, slično kao što je Sneijder....a ne Ledesmu, Baptistu...
ovu dvojicu bi ja osobno uzeo samo na posudbu do kraja sezone, a onda skočio na veliku ribu...
mourinho
09-01-2010, 14:25
Jedno pitanje, posto znam da cu ovdje dobiti tacan odgovor: da li Coutinho dolazi sad u januaru?
Jedno pitanje, posto znam da cu ovdje dobiti tacan odgovor: da li Coutinho dolazi sad u januaru?
Mozda, ali samo da trenira. Ima pravo nastupa tek od sledece sezone.
Grujinho
09-01-2010, 14:34
koliko ja znam, coutinho je odlučio da neče doči u januaru....
koliko ja znam, coutinho je odlučio da neče doči u januaru....
coutinho je odlucio ostati do ljeta u Brazilu jer ne bi imao pravo nastupa za Inter ..
a da je mislio doci u Inter, to bi uradio vec prvog dana prijelaznog roka ..tako da ga gledamo na ljeto
Grujinho
09-01-2010, 14:43
tako je RIVEN :) bolje za njega da ostane još malo tamo, pa posle doče na pripreme u punom takmičarskom ritmu...
Nera..Fabregas prelazi u Real ili Barsu i na taj transfer mozemo zaboravit :(
ali problem je, da mi ništa nečemo dobiti sa Ledesmom...možda čemo brojčano biti bolji, ali nije to kvaliteta za največe evropske klubove...Veza je nama najproblematičnija več godinama i moramo dovesti KLASU od igrača, slično kao što je Sneijder....a ne Ledesmu, Baptistu...
ovu dvojicu bi ja osobno uzeo samo na posudbu do kraja sezone, a onda skočio na veliku ribu...
slazem se ..a ovo me podsjeca na manager kada na kraju sezone isteku ugovori mnogim igracima, kad sam ga tek poceo igrati dovodio sam gomilu takvih, solidnih i jeftinih igraca ..ali onda shvatis da ti nije potreban solidan i jeftin igrac ..nego zelis kvalitetu, makar ona bila i jako skupa
Enfant Terrible
09-01-2010, 16:25
Sve to stoji, ali pogledaj nam sada sredinu:mimo Sneijdera bukvalno nemamo veznjaka koji može tačan pas napraviti, da ne govorim o nekoj kreativnosti. A Sneijder u prosjeku igra svaki 4-5 meč. Zato, ja ne bih imao ništa protiv Ledesme kao privremeno riješenje, još ako bude besplatan, tim bolje...
Grujinho
09-01-2010, 16:28
normalno...nebi imao ništa protiv da dođe Ledesma ili čak Baptista, ali ne smiju nam takvi igrači biti dugoročno riješenje...dakle posudba do kraja sezone i ajd čao :)
sada osim Hamšika nema slobodnog igrača(veznog) koji bi mogao biti pojačanje, a da može igrat i u CL.
InteristaSA
09-01-2010, 16:44
normalno...nebi imao ništa protiv da dođe Ledesma ili čak Baptista, ali ne smiju nam takvi igrači biti dugoročno riješenje...dakle posudba do kraja sezone i ajd čao :)
sada osim Hamšika nema slobodnog igrača(veznog) koji bi mogao biti pojačanje, a da može igrat i u CL.
Upravo to,da budu privremena rjesenja jer nema sanse da mozemo nekom ozbiljnom klubu konkurisat s ledesmom,baptistom i slicnim..Inter mora dovesti prvoklasnog veznog igraca imamo Snajdera al nemoze on sve sam..nek izleti Moratti 20-tak milioncica,nije mu to nikakav problem,od Zlatana su dobili 45 m eura mogu naci igraca evo ja licno bi dao sve da dovedu silvu iz valencije ili matu ili da zaganjaju Mascerana,jos je Argentinac a takav bi se kod nas osjecao kao kod kuce odma
CurvaNord69
09-01-2010, 17:07
Koji ce nam mascherano, lik stalno dobija crvene, isto muntari samo sto je bijel, bolji cambiasso od njega za 2 klase.
Quaresma#7
09-01-2010, 18:08
Mascherano je igračina i tačka. Čovek je jedan najboljih defanzivaca na svetu. Ali se slažem sa Grujinhom oko Ledesme samo uzeti na posudbu do kraja sezone in ne permanentan transfer jer nije pravi igrač za nas i dovoljno kvalitetan. Uzeti ga na posudbu do kraja sezone i onda poljeti krenuti na Hamšika ili Gurcuffa.
A Mancini odlazi u Marseille u ponedeljak http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=161211
CurvaNord69
09-01-2010, 18:16
Jest on jedan od najboljih def. venzih, al jes vidio samo kako je dobio 4 utakmice kazne prije koji tjedan za lpool, lik dobije kartona ko svi ostali igraci zajedno jbt.
A tu smo vec pokriveni: cambiasso, zanetti, muntari, motta, ne treba nam defanzivni vezni
Ma kakav Mascherano ba...imamo mi Cambia koji je bolji od njeg.nama treba neko malo kreativnosti da unese i mislim da bi Ledesma bio odlicno kratkorocno rijesenje.a ako bi se pokazo mozda nam ne bi ni trebo niko drugi...:D
Ljudi kakav Mascherano, nama su bas potrebni zadnji vezni, bas ih imamo malo :D
Sto se tice Ledesme, mislim da nam uopste nije toliko potreban ako cemo vec veznog igraca neka to bude igracina a ne neki prosjecan ili ispod prosjecan igrac!
InteristaSA
09-01-2010, 19:34
Koji ce nam mascherano, lik stalno dobija crvene, isto muntari samo sto je bijel, bolji cambiasso od njega za 2 klase.
haj nemoj me nasmijavat lik kao murija na terenu sve pohapsi:D al jbg nismo svi isti i ti tako mislis i reci mi koga bi ti volio da dovede Inter et bas me zanima?:D
filip.sk
09-01-2010, 19:42
Ja ne volim mascherano... ne vidim nista posebno u nego... cambi e bolje... :D
DenchiNL
09-01-2010, 21:32
Ja ne volim mascherano... ne vidim nista posebno u nego... cambi e bolje... :D
ja vidim 5 god razlike u godinama sa Cambijem , a priblizan kvalitet
a inace nemam neku narocitu zelju za njim, vise bih volio nekog od ovih fizickih prisutnijih igraca na sredini terena, poput M.Sissoka , Essiena i sličnih, koji ne gube duele, pošto nam veza i odbrana zalazi u godine, a dobri def. vezni olaksavaju odbrani jedno 50% , samo ne vise ove kopije Viere(visoki,spori,krhki) ,
mislim da neko sad pita mourinha da ovaj ima listu od barem 5 takvih za koje niko nije cuo.
treba podmladit malo tim , sa makar jedan ili dva igraca, i jedan kvalitetan ofanzivni veznjak na ljeto
preskup je masci, treba gledati nekog iz reala pokupiti mladog za jeftinije, posto nam trenutno ne treba prvotimac, gledati do 15m nesto dovesti, iako uvijek napominjem, treba racunati nase mlade, coutinha...
Amico Laziale
10-01-2010, 01:48
Ne znam kako bi se uklopio u Inter,ali prosle sezone je Ledesma bio 5. igrac sredine terena u Italiji po broju oduzetih lopti...
Bio bi odlican backup,ali mislim da bi bila velika steta za igraca kao sto je on da bude samo to.Jer ruku na srce Inter ima boljeg igraca na njegovoj poziciji.Mozda,da je ovo 2007 Ledesma bi i imao mjesta u prvom timu,ali s obzirom da je kako je prosla sezona odmicala stalno padao u formi,a sada jos i ova duga pauza,ko zna kakve bi partije pruzio.Ja bi najvise volio da se on vrati u prvu postavu Lazia,ali nazalost to je nemoguce.Iako je bio spreman da se stvari srede,Lotito je trazio javno izvinjenje i onda se situacija pogorsala.Jedno je sigurno,5 miliona,nije n blizu cifre koju on vrijedi,tako da je to jedan veliki plus.
uh, dobar je igrac sigurno.. gledao sam ga dok je igrao za lazio
nek dođe i nek zabija golčine kao protiv Rome u onom derbiju jel tako amico? hehe
a i slobodnjake nema loše
Amico Laziale
10-01-2010, 01:55
nek dođe i nek zabija golčine kao protiv Rome u onom derbiju jel tako amico? hehe
a i slobodnjake nema loše
ufff...kakve je on golove znao zabit...
Taj derbi je bio nevjerovatan,i meni jedan od najdrazih.Al frajer zna opalit nekako hladno i lijevom i desnom sa 30 metara.A i super izvodi slobodnjake,sjećam se prije jedno 2-3 godine kad nas dobiste 4-3 na Meazzi,zabio je i Interu fenomenalan gol iz slobodnjaka...:D
mancini dao nekakav intervju u kojem je izmedju ostalog govorio kako je on skoro bio pa doveo u inter hamsika santacrocea i maninia
Za santacrocea ne znam, ali za manninija sam čitao i to je istina, za hamsika isto vjerojatno istina kad se pisalo da još dok je bio u Bresci da ga je Inter želio pa da na kraju nije bilo ništa, mislim da je i Mannini tada igrao u Bresci
zasto ih ne vodi u man city
Kakav Real Madrid...Ako će Aleksandar Kolarov napustiti Lazio bit će to za igrati u Interu, uvjerava Dejan Stanković.
U intervjuu za dnevni ''Blic'' koji je kasnije i ''Marca'' objavila, kapetan Srbije daje do znanja kako bi mu se suigrač iz reprezentacije mogao ubrzo pridružiti u Milanu.
''U Interu se priča o njegovom skorom dolasku, ako klub bude inzistirao, Kolarov će biti s nama prije nego se zatvori ovaj prijelazni rok. Kada Inter želi nekoga onda ga uzme, i sada kada se Chivu ozbiljnije ozljedio imamo problem na lijevom boku i dolazak Kolarova je sve izvjesniji''.
Quaresma#7
10-01-2010, 19:40
zasto ih ne vodi u man city
Nemoj dvaput reči :D Ima para more kupiti koga hoče
Dzon Dilindzer
10-01-2010, 20:58
ja bi sve sto imam dao za gurkufa
CurvaNord69
10-01-2010, 21:01
Sad imamo sneijdera, od fabregasa nece biti nista a na ljeto upada coutinho.
Volio bih vidit hamsika, gourcuffa ili dzagoeva :D
Quaresma#7
10-01-2010, 21:04
hamsika, gourcuffa ili dzagoeva :D
To su i moje želje :D
hamsik je mozda najkompletniji od nih trojice, dobar je i u napada i u odbrani, pravi cetralni vezni
InteristaSA
10-01-2010, 21:22
Ma nek ih vodi kod sebe,Interu netrebaju,realno koliko para trazi Napoli za Hamsika to je smjesno a neznam meni se nikad nista specijalno nije ni svidio,,nista posebno..
Ma Hamsik je najbolji izbor po meni...a nije ni strasno tih 25 miliona kolko se spominje
Quaresma#7
10-01-2010, 22:02
Meni Hamšik je sličan po načinu igre Scholsu iz Man. Utd.
Enfant Terrible
10-01-2010, 22:08
Benitez je izjavio da bi razmislio o prodaji Torresa i Gerrarda ukoliko neko pošalje ponudu. Ako Moratti zna čitati između redova i ako je spreman "odriješiti kesu", Gerrard bi mogao postati naš igrač...
isto to je i moratti rekao za ibru kada je otisao u barcu, sta mislis za koliko bi dobili tu dvojicu, ispod 100m ne dolazi u obzir.. a sada kad vec imamo tonu napadaca, zasto jos jednog?
CurvaNord69
10-01-2010, 22:43
Torres je za mene najbolji napadac danasnjice, i odma bi ga doveo.
Sad imamo Maria, Eto'oa, Milita, Astronauta.
Eto'ou ce brzo 29, milito vec ima 30, znaci kad bi bio napadacki par torres-baotelli gori sve, a nebih nikad dao za gerrarda 50mil kad ce mu 30god bit sad brzo
Grujinho
10-01-2010, 22:43
Dera, Zlatan je pričao za Gerrarda, ne za Torresa...a gerrarda bi ja odmah doveo...
I da, to sam i ja danas čitao...rekao je, da je njegova želja da svi najbolji ostanu, ali da bi popračali sa svakim koji bi poslao dobru ponudu za nekog od igrača...a još ako se ne kvalificiraju u CL, mogli bi još lakše dobiti Gerrarda
curva, normala da je najbolji.. a to sto velis za napadace, pandev? suazo jos na posudbi.. etoo tek dosao a procjenjena mu vrijednost 30m, i ti bi to na klupu
CurvaNord69
10-01-2010, 23:00
Pih znam da sam zaboravio nesto :P pandev.
Al stvarno jest bila bi guzva ali ebiga.
Grujinho
10-01-2010, 23:05
ma kakav torres...ako če neko od ove dvojice nekim slučajem doči, to če biti Gerrard....
Kupovina Gerrarda mi se ne sviđa samo radi činjenice da Englezi nisu za Serie A!!! Neka mi netko kaže jednog Engleza koji je igrao u Italiji unazad 20 ak godina, a da je pokazao neku kvalitetu od igre???
po meni se engleski igraci kao sto je Gerrard uklapaju u svaki stil igre i u svaku ligu. A nije da se nisu Englezi snasli u Italiji, neko ih je uopste malo igralo u Italii zadnjih godina ..stvarno ne znam koji je razlog tome :confused:
Kupovina Gerrarda mi se ne sviđa samo radi činjenice da Englezi nisu za Serie A!!! Neka mi netko kaže jednog Engleza koji je igrao u Italiji unazad 20 ak godina, a da je pokazao neku kvalitetu od igre???
Paul Ince, bivsi igrac Intera ;)
gerard je dobar igrac ali nema smisla rasipati se na nj...bolje uzeti mladje igrace i igrace koji su tehnicki jaci
Enfant Terrible
11-01-2010, 00:03
@Dera,
govorio sam o Gerrardu, a ne o Torresu. Mada, ne bih se ni žalio da Španac dođe jer je po meni u top 5 najboljih napadača na svijetu. Možda se neko neće složiti sa mnom, ali ja bih L'poolu i hladno Eto'oa dao za njega (ukoliko bi pristali) jer držim da je Torres bolji od njega. Ali to je moje mišljenje, neko će se složiti, neko neće.
Što se Gerrarda tiče, šta je tu bitno što je Englez? Čovjek ubija na terenu, bori se za svaku loptu, zna igrati i ofanzivno i defanzivno, zna kreirati, zna razbiti, zna poslati bombu sa 30m da probije golmana. Ukratko, sve zna i to je ono najbitnije, i da se mene pita ja bih odmah poslao ponudu za njega.
Dobro aj taj je nešto pokaza onu sezonu kad smo igrali finale kupa Uefe kontra Schalke-a. Sve u svemu ništa ekstra taj nije odigra.
Zlatane, ma on je igračina samo mislim da će se teško prilagodit i ništa drugo!
Grujinho
11-01-2010, 00:12
te priče o prilagođivanju su jedno veliko sranje...
Ako je igrač kvalitetan i ima glavu na pravom mjestu, može igrat gde hoče, kada hoče... I gerrard je takav tip igrača...
Dok je Quaresma sasvim druga priča...
Pored Inca, pogledaj Beckhama :) I on ne igra loše.
te priče o prilagođivanju su jedno veliko sranje...
Ako je igrač kvalitetan i ima glavu na pravom mjestu, može igrat gde hoče, kada hoče... I gerrard je takav tip igrača...
Dok je Quaresma sasvim druga priča...
Pored Inca, pogledaj Beckhama :) I on ne igra loše.
Zna sam da će se pojavit neki genijalac i spomenit Bekicu:omaj:...
Šta si ti neki vidoviti Milan da poznaješ psihu Gerrarda?
Grujinho
11-01-2010, 00:20
Gerrard ima udarac, nogometnu inteligenciju, tehniku, pregled igre, dosta trči itd itd...dakle kompletan veznjak...i fizički je dosta jak
I zar misliš da če sad to nestati u Italiji...neče, vjeruj mi...on ima te kvalitete i to se ne gubi...
Dok je Quaresma drugi slučaj....On fizički nije toliko jak i to je njega uništilo... Dakle u italiji su braniči mnogo čvršči nego u Portugalu a i odbrana je 5 puta bolje organizirana, momčadi više daju na taktiku...i zato Quaresma ne blista kao što je u Portu... I njegovo glavno oružje DRIBLING, ne funkcioniše i zato on nemože iskoristiti sav svoj potencial...
Dok Gerrard neče imati tih problema, jer njegovo nije da dribla i vrti suprotne igrače....on bi za nas bio EXTRA pojačanje...nešto kao Sneijder :)
A Quaresma naprimer je svoju psihu dokazao i u Barceloni te Chelseaju gde je isto tako podbacio...
A Quaresma naprimer je svoju psihu dokazao i u Barceloni te Chelseaju gde je isto tako podbacio...
Gledaj, šta misliš da bi Moratti dao onolike pare da je znao da će Quaresma ispasti flop??? I puno veće face su na vrhu svoje karijere radili transfere koji su ispali flopovi radi ovog ili onog razloga(Veron u Man.utd, Anelka u Real, Kežman u Čelski...)ovi su mi prvi pali na pamet ali imah ih još dosta!
Samo hoću reći da Englezi rijetko napuštaju otok uopće, altro ke da se uspiju nametnut negdje drugdje...
@Dera,
govorio sam o Gerrardu, a ne o Torresu. Mada, ne bih se ni žalio da Španac dođe jer je po meni u top 5 najboljih napadača na svijetu. Možda se neko neće složiti sa mnom, ali ja bih L'poolu i hladno Eto'oa dao za njega (ukoliko bi pristali) jer držim da je Torres bolji od njega. Ali to je moje mišljenje, neko će se složiti, neko neće.
Što se Gerrarda tiče, šta je tu bitno što je Englez? Čovjek ubija na terenu, bori se za svaku loptu, zna igrati i ofanzivno i defanzivno, zna kreirati, zna razbiti, zna poslati bombu sa 30m da probije golmana. Ukratko, sve zna i to je ono najbitnije, i da se mene pita ja bih odmah poslao ponudu za njega.
slazem se skoro sa svime sa tobom
jedino sto bi presudilo kod mene da ne menjam etoa za fernanda su ceste povrede spanca
dok se slazem bi gerard na sredini sa sneijderom cinio cuda i sa njima zaneti i cambiaso :D
CurvaNord69
11-01-2010, 01:01
Koje ceste povrede torresa?
Bas sam cito neki dan clanak, ove sezone je prvi put bio povrijedjen duze od 1 mjeseca.
Ivane ne lupaj
daj ne lupaj ti, pa nonstop je povredjen
InteristaSA
11-01-2010, 01:50
Ima li logike davati tolike pare za igraca koji ima 30 godina!!!!!!!on ce igrati u Liverpolu jos jedno 2-3 sezone pa ce onda kao Scholes u Man utd igrati svako 6 utakmicu,,gdje tu buducnost Investicija,,dobar posao je primjer Snajdera ja jos nemogu da vjerujem da su oni nasi uspjeli njeg dovesti,pa moramo se okrenuti igracima koji ce moci u Interu igrati 10 godina najmanje na vrhunskom nivou...evo sto smo onda Vieiru posudili,nemoze vise da ispuni zadatke koje je mogao prije 3-4 godine...Evo Igraca Silva ,Mata,Fabregas,Esien,Mascerano-evo primjer 5 igraca koje bi bilo moguce dovesti za tih 40m funti sto se spominju za Gerarda
Ima li logike davati tolike pare za igraca koji ima 30 godina!!!!!!!on ce igrati u Liverpolu jos jedno 2-3 sezone pa ce onda kao Scholes u Man utd igrati svako 6 utakmicu,,gdje tu buducnost Investicija,,dobar posao je primjer Snajdera ja jos nemogu da vjerujem da su oni nasi uspjeli njeg dovesti,pa moramo se okrenuti igracima koji ce moci u Interu igrati 10 godina najmanje na vrhunskom nivou...evo sto smo onda Vieiru posudili,nemoze vise da ispuni zadatke koje je mogao prije 3-4 godine...Evo Igraca Silva ,Mata,Fabregas,Esien,Mascerano-evo primjer 5 igraca koje bi bilo moguce dovesti za tih 40m funti sto se spominju za Gerarda
vjeruj mi da i ja vise volim gledati malo manje kvalitetnog mladog i potencijalnog igraca, nego dedu, osim milita, jao kako je dobar :D
etoo plus lofa za torresa, zlatane, slazem se
Izgleda da spremamo ponudu za Ledesmu od 6 miliona
ma ja bi gerarda doveo najvise zbog gruje :D da ne mora vise kriti svoj msn :sivi:
Grujinho
11-01-2010, 18:43
ivane, nisi trebao to spomenuti :D
Inače opet su se pojavile glasine oko Stevena Gerrarda, da bi njega doveli na kraju sezone uf...on može bez problema igrat još 2,3 sezone na visokom nivou...
zamislite Sneijdera, Gerrarda, Cambiassa i Mottu/Dekija/Zanettija u sredini....ma lomimo sve brate :D
CurvaNord69
11-01-2010, 20:26
Pa koji gerrard, vec nam je i ovako stara ekipa
Znaci za sljedecu sezonu bi ovako godine imali
JC 31, Maicon 29, Lucio 32, Samuel 32, Chivu 30-Cambiasso 30, Zanetti 37, Gerrard 30, Sneijder 26-Milito 31, Eto'o 29.
Prosjek godina preko 30, nidje veze. Trebamo kupit 3-4 kvalitetna igraca do 25god sto su.
Ma koji Gerrard pored ovog dragulja http://www.youtube.com/watch?v=BtUJ5y0LU60:). Samo šta su Real i Barca već poslali ne odbijajuće ponude za ovog malca ali vrijedilo bi pokušat!
ivane, nisi trebao to spomenuti :D
Inače opet su se pojavile glasine oko Stevena Gerrarda, da bi njega doveli na kraju sezone uf...on može bez problema igrat još 2,3 sezone na visokom nivou...
zamislite Sneijdera, Gerrarda, Cambiassa i Mottu/Dekija/Zanettija u sredini....ma lomimo sve brate :D
wow mogli bi trcat s auxere hehe
Quaresma#7
11-01-2010, 22:52
Za Torresa Etoo plus lova to bi odmah pristao. Jel Torres je kompletniji igrač od Etoja u svakom smislu. Ali za Gerrarda se nebi složio. Čovek zalazi polako več u 30 godinu i pred njim su samo još 3 godine vrhunskog nogometa. I to mi je dovoljan razlog zašto ga ja nebi volio viditi u Interu. Jer ti za 20-25M moreš dobiti onoga Gurcuffa koji raztura na svakoj utakmici za Bordo i ima još celu karieru pred sobom, isto znači za Hamšika. Ili Fabregasa za iste pare pa nema puno razlike izmedju njih dvoje meni je još Fabregas bolji i more još napredovati. A imaš još mladih talenata koji se mogu dovesti Pastore, Douglas Costa, Hernanes, Sandro, Affelay i ima jih još previše. Ja osobno nisam za Gerrarda jer za iste pare moreš dovesti puno mladjeg igrača i još možda boljeg.
Inter: Ledesma subito! Fernandes a giugno
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/inter-ledesma-subito-fernandes-a-giugno.html
ajmo mauro prevod a nera ko je ovaj :) ?
lici da je potpisao ijaoo :P
Quaresma#7
11-01-2010, 23:02
Evo prevedeno sa google translatorjem u eng http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fsport.virgilio.it%2Fcalcio%2Fcalcio mercato%2Finter-ledesma-subito-fernandes-a-giugno.html&sl=it&tl=en
i juve zeli ledesmu jer imaju brdo povrijedenih igraca a cassano ocekuje poziv od mancina da ide u city
Čovek zalazi polako več u 30 godinu i pred njim su samo još 3 godine vrhunskog nogometa.
ajd biseru kako ti znas da je pred njim jos 3 godine vrhunskog nogometasto nebi bilo 5 ili vise...momak je fizicki premocan i sigurno je da moze jos dosta toga za pokazat
InteristaSA
11-01-2010, 23:50
ajd biseru kako ti znas da je pred njim jos 3 godine vrhunskog nogometasto nebi bilo 5 ili vise...momak je fizicki premocan i sigurno je da moze jos dosta toga za pokazat
pa biseru skontaj malo i nije tacno da je fizicki premocan,sklon je povredama i predobar je igrac nema ga boljeg na svom mjestu,al ja i upravu si i igrace on 5 godina al kako ce odigrati,odigrace 3 sezone mozda i manje na vrhunskom nivou i onda ce lagano privoditi karijeru kraju kao Scholes u man utd igra svaku 6-u utakmicu i tacno je to pokazece on sve najbolje al zar to vrijedi 40 milona funti reci m???
hehhe...mozemo mi ovako u nedogled ja govorit da ce igrat dosta vremena vi da nece...i da meni vrijedi tih 40 mil kad smo dali za trivelu pola tih para zasto ne bi i za ovu svjetsku klasu, zvijezdi, igracinu 40 mil...samo njegova pojava je dovoljna...eto odmah bolje slike o nama zamisli jedan englez i to ni manje ni vise nego gerrard dodje u italiju u Inter iz najjace lige na svijetu u serie a koja propada...jbg ja ne gledam samo na to sta ce on uradit na stadionu...jest da je to najbitnije al ima tu jos dosta toga...eto odmah bolje reputacije nama zbog toga sto smo doveli legendu anfilda ispred velikana koji su sve bili zainteresovani za njega
CurvaNord69
11-01-2010, 23:59
Uglavnom 100% bi se te pare isplatile i da igra samo 3 sezone od prodaje dresova.
Pa real je vec samo za pola godine dobio 80mil od marketinga za CR ebo te.
A i onako svakakvi cobani imaju veliku placu
Quaresma#7
12-01-2010, 00:57
Ma daj kakav bre Gerrard nema od toga ništa. I Lampardu smo se nadali pa osta u onom Chelsiju. Za Gerrarda sam 100% da neče napustiti Liverpool, jer ga previše voli. On je ako se ko seča več rekao da če završiti karieru po 33 godini. Inače đabe se trudim tako ili tako če imati glavnu reč onaj hiks ili gillet od liverpoola dali če ga pustiti ili ne. Ali nisu ludi da prodaju takvog igrača.
Za Torresa Etoo plus lova to bi odmah pristao. Jel Torres je kompletniji igrač od Etoja u svakom smislu. Ali za Gerrarda se nebi složio. Čovek zalazi polako več u 30 godinu i pred njim su samo još 3 godine vrhunskog nogometa. I to mi je dovoljan razlog zašto ga ja nebi volio viditi u Interu. Jer ti za 20-25M moreš dobiti onoga Gurcuffa koji raztura na svakoj utakmici za Bordo i ima još celu karieru pred sobom, isto znači za Hamšika. Ili Fabregasa za iste pare pa nema puno razlike izmedju njih dvoje meni je još Fabregas bolji i more još napredovati. A imaš još mladih talenata koji se mogu dovesti Pastore, Douglas Costa, Hernanes, Sandro, Affelay i ima jih još previše. Ja osobno nisam za Gerrarda jer za iste pare moreš dovesti puno mladjeg igrača i još možda boljeg.
mani se managera :D
i juve zeli ledesmu jer imaju brdo povrijedenih igraca a cassano ocekuje poziv od mancina da ide u city
sklopice taj mancini strasnu ekipu, a mi ga necemo a ispred nosa nam je
Uglavnom 100% bi se te pare isplatile i da igra samo 3 sezone od prodaje dresova.
Pa real je vec samo za pola godine dobio 80mil od marketinga za CR ebo te.
A i onako svakakvi cobani imaju veliku placu
svakako bi nam dobro dosao i bez prodaje dresova :D
Inter: Ledesma subito! Fernandes a giugno
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/inter-ledesma-subito-fernandes-a-giugno.html
ajmo mauro prevod a nera ko je ovaj :) ?
Ovo je odbrambeni Gremia, kojeg mnogo hvale. Igra i stopera i desnog beka... Ja sam ga gledao malo, po meni je za sad, previse "mekan". Nema snagu u duelu, mada, mlad je, ima kad da ojaca.. Brazilske tehinke ima.. sto znam, potencijal je tu...
verma_interista
12-01-2010, 01:28
Totalno je suludo dati tolike pare za igraca koji ulazi u 30. godinu ,taman da se radi o boljem igracu nego sto je to Gerrard..mislim,svaka njemu cast ,igrac ,klasa ,i sve ,ali je to previse..prije bi dao 10 mil vise za Fabregasa koji ima sve sto ima i Gerrard ,osim fizicke spreme..ali takvom profilu igraca i nije pretjerano potrebna..jer bi uvijek pored njega imali pokojeg pit bulla.
Neko je gore spomenuo par igraca koji se mogu dovesti za manje pare ,i apsolutno je u pravu,
Nagledali smo se u Interu igraca koji se kupe da bi odigrali sezonu ,pa postanu stari,usput imaju ogromnu platu,pa nezadovoljstvo ,na kraju neka posudba ,nesto..
Mislim da bi se morali okrenuti igracima koji su mladji ,i koji se "sutra" ponovo mogu prodati..Gerrard nije dobar izbor.
InteristaSA
12-01-2010, 01:31
Totalno je suludo dati tolike pare za igraca koji ulazi u 30. godinu ,taman da se radi o boljem igracu nego sto je to Gerrard..mislim,svaka njemu cast ,igrac ,klasa ,i sve ,ali je to previse..prije bi dao 10 mil vise za Fabregasa koji ima sve sto ima i Gerrard ,osim fizicke spreme..ali takvom profilu igraca i nije pretjerano potrebna..jer bi uvijek pored njega imali pokojeg pit bulla.
Neko je gore spomenuo par igraca koji se mogu dovesti za manje pare ,i apsolutno je u pravu,
Nagledali smo se u Interu igraca koji se kupe da bi odigrali sezonu ,pa postanu stari,usput imaju ogromnu platu,pa nezadovoljstvo ,na kraju neka posudba ,nesto..
Mislim da bi se morali okrenuti igracima koji su mladji ,i koji se "sutra" ponovo mogu prodati..Gerrard nije dobar izbor.
Svaka cast Verma,slazem se u svemu sto kazes,Silva,Mata,Fabregas.Esien itd to su igraci za Inter..
Svaka cast Verma,slazem se u svemu sto kazes,Silva,Mata,Fabregas.Esien itd to su igraci za Inter..
a ja se slazem sa tobom u vezi prve trojice, a essien nam je totalno nepotreban
Ja bih kupio Gerrarda trceci.. iskreno, ne shvatam da ljudi koji navijaju za tim koji godinama kuburi sa raznim: Karagounisima, Farinosima, Muntarijima, Dacourtima (a bilo je mnogo gorih primjera, ovi su zlatna sredina), moze da kaze ne jednom Stevenu Gerrardu (28-29 godina.. wow, uzas). Iskreno, to mi ne dolazi do glave.. nemojte mi zamjeriti, ali mi je neshvatljivo...
CurvaNord69
12-01-2010, 01:59
Pa niko nije reko da on nebi bio bolji od ovih sto si naveo, ili da ne bi bio dobar 1-2 sezone.
Nego ima puno kvalitetnih igraca koji se mogu uzet za te pare (ne moraju oni bit tolko bolji od njega, nego dugorocno rijesenje)
InteristaSA
12-01-2010, 02:02
a ja se slazem sa tobom u vezi prve trojice, a essien nam je totalno nepotreban
ma kad bi dosao kad bi poceo da mete po terenu kao sto radi u Chelseu bio bi onda potreban vjeruj mi..al et svako ima svoje misljenje i postujem to al varas se za Esiena:D
ma kad bi dosao kad bi poceo da mete po terenu kao sto radi u Chelseu bio bi onda potreban vjeruj mi..al et svako ima svoje misljenje i postujem to al varas se za Esiena:D
veruj mi dosta mi je zadnjih veznih za ovu deceniju :D
verma_interista
12-01-2010, 02:09
Svi su odlicni ,mada Matu ne bi volio ,vise mi je linijski igrac ..nama treba klasican centralni vezni ,klasa u sredini ,da povezuje sve dijelove tima..da ima idealan pregled igre,sut ,a usput i da zna defanzivno se postaviti..to je Fabregas..najbolja opcija.
Ne kazem da Gerrard ne bi ovo obavljao idealno ,mozda i narednu godinu dvije i bolje ,ali nije dugorocno rjesenje ,Cecha bi za 5 godina mogli tushnut za iste pare..sto je plafon..
tema ''Moje želje'' zapostavljena već 5 mjeseci...
...
..
.
CurvaNord69
12-01-2010, 02:13
Nemoj bre mavro, 100% dolazi žera, ovo su glasine :D
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=12659
ESCLUSIVA - Renzo Contratto svela il futuro di Santon, Materazzi e Destro
ajd nek neko(mauro :D) ovi povrsinski prevede...ja samo znam da je vijest vezana za santona destra i matrixa :D
---------- Post added at 10:31 ---------- Previous post was at 10:29 ----------
a evo pisu kako smo opet zainteresovani za onog di mariu...samo me zanima sta ce nam taj pokemon...al siurno je da ce se quaresmi ova vijest svidjet :D
Evo Huska ja cu ti prevest...Njihov agent o buducnosti njh trojice...uglavnom za Sanatona nema sanse da ode i nikad nisu ni pregovarali sa Laziom o njemu i da se sad nada da ce igrat.Matrixa je htio Panat al ni od toga nece vjerovatno bit...Za Destra kaze da u Interu dosta vjeruju u njegov potencijal i da ima nekoliko ekipa u Serie A koje ga oce ali da ce i on ostat i cekat svoju sansu...:D
a pise se da ocemo i Ramires iz Benfice osim Di Marie
ma tip koji je agent tog našeg trojca
Koliko ima istine u glasinama koje pričaju da bi Santon mogao u zavrpiti u Rimu, na Lazijevoj strani?
“Praktički nikakve”.
Samo novinarske špekulacije?
“Ja sam agent igrača,nisam novinar : prema tome, ne mogu komentirati kontekste koji mi ne pripadaju”.
U budućim transferima koji bi mogli interesirati Inter i Lazio - uvijek se priča o Kolarovu i Ledesmi - Santon bi mogao imati neku rolu?
“Između Intera i Lazija nikad nisu postrojali pregovori za Santona i vjerujem da su mogućnosti da Davide napusti Inter blizu nuli”.
Sa ozljedom Chivua otvara se više mjesta za mladog braniča?
“Točno tako: sa tehničko/taktičkog aspekta moglo bi biti više šansi za igru. Vidjet ćemo sada što će se dogoditi”.
Materazzija je tražio Panathinaikos.
“Postojao je interes grka, istina je, al na tome je i ostalo: nije bilo otvorenih pregovora. Sada Marco ima posla s ozljedom i morat ćemo vidjeti kako će se razvijati ova nova situacija”.
Mogućnosti da se situacija promijeni u ovom mjesecu?
“Blizu nule i u tom smislu : mislim da će ostati u Milanu”.
Završimo sa Destrom.
“Klub vjeruje puno u njegov potencijal, i zato ima puno vjere u njega; mora samo čekati svoju priliku”.
Je li istina da ga je tražio Napoli?
“Preferiram ne iznositi imena, ali više od jednog kluba naše Serie A je interesirano za njega”.
Quaresma#7
12-01-2010, 12:16
a evo pisu kako smo opet zainteresovani za onog di mariu...samo me zanima sta ce nam taj pokemon...al siurno je da ce se quaresmi ova vijest svidjet :D
Itekako mi se sviđja :D ovo bi bila stvatno dobra kupovina. Čovek more igrati levo desno i kao centralni napadalni vezni i ponenek more i na Dekijevoj pozicji kao neutralan ako zagusti. Čovek još ima talijanski pasoš tako da se nebi vodio kao strani državljan :D Čitao sam svukuda i svi mediji to objavljuju. Neznam zašto ga nisu doveli prošle godine dok je bio Suazo u Benfici skoro su se i složili da daju Suaza u račun i 8-10M i bio bi naš. Stvarno su bili glupi što ga nisu več tada uzeli.
wow manager čini čuda hehehe
ma može i u obrani igrati :smj:
ma...i na golu! :vfunny:
Quaresma#7
12-01-2010, 12:19
Ma svukuda :D
http://www.jutarnji.hr/agent--gerrard-bi-u-lipnju-mogao-pojacati-inter/480907/
Počelo se puno pričati o Stevanu:D ne sviđa mi se to niti malo...
Itekako mi se sviđja :D ovo bi bila stvatno dobra kupovina. Čovek more igrati levo desno i kao centralni napadalni vezni i ponenek more i na Dekijevoj pozicji kao neutralan ako zagusti. Čovek još ima talijanski pasoš tako da se nebi vodio kao strani državljan :D Čitao sam svukuda i svi mediji to objavljuju. Neznam zašto ga nisu doveli prošle godine dok je bio Suazo u Benfici skoro su se i složili da daju Suaza u račun i 8-10M i bio bi naš. Stvarno su bili glupi što ga nisu več tada uzeli.
ma kakav crni di maria hehe pa quaresna je klasa za njega, kao sto mauro kaze taj je dobar samo na manageru
Grujinho
12-01-2010, 13:36
di maria centralni vezni? ehehehehehe...
ma ovaj nije za inter...on bi propao još brže od Rikija Quaresme...on je na Olimpijskim igrama zablistao a od tada u Benfici nije ništa značajno uradio...
a neki se lože na njega kao da je bog...ma radije bacim pare koje bi neki dali za njegov transfer jednoj humanitarnoj organizaciji za gladne u africi nego da njega dovodim
gdje smo mi imali priliku jos ga gledati
nije on igrac koji postize golove, nego asistira..
http://www.jutarnji.hr/agent--gerrard-bi-u-lipnju-mogao-pojacati-inter/480907/
Počelo se puno pričati o Stevanu:D ne sviđa mi se to niti malo...
daj bre ljudi nemojte da se zaludjujete glupim stvarima!!!tog necemo da vidimo u interu,znaci nema nikakve sanse,evo videcete.taj ce da ostane u liverpulu do kraja.
filip.sk
12-01-2010, 16:10
Ma gerrard je vrlo dobar igrac, takav nama treba... ako ga dovedemo bice to fenomenalan tranfser.. ne treba nama muntari il neki di mauri ... gerrard je pravi borac na terenu resavao je vecina utakmice za liverpool(kao onu protiv nas), takve igrace su potrebne za LP...
Quaresma#7
13-01-2010, 00:19
di maria centralni vezni? ehehehehehe...
ma ovaj nije za inter...on bi propao još brže od Rikija Quaresme...on je na Olimpijskim igrama zablistao a od tada u Benfici nije ništa značajno uradio...
a neki se lože na njega kao da je bog...ma radije bacim pare koje bi neki dali za njegov transfer jednoj humanitarnoj organizaciji za gladne u africi nego da njega dovodim
Koristniji i bolji je od tvoga Motte ;)
CurvaNord69
13-01-2010, 00:27
:eek::sivi:
ovo prelazno s vanje
Grujinho
13-01-2010, 00:35
Da je bolji nemožeš reči....Jer oni uopšte ne igraju na istim pozicijama....Motta je centralni ili defenzivni vezni dok je di maria krilo...to je isto kao da npr. Essiena ideš uspoređivat sa Messijem...
A da je Di Maria korisniji...to je provala godine...Motta može da razbija igru, počinje sa građenjem igre, zabije, dakle sve...Šta može Di Maria od toga...jedino da se mota tamo na liniji i kopira poteze od Quaresme, a zabija vrlo vrlo rijetko u portugalu...šta če onda u serie a :)
Ni u kojem slučaju krilni igrač ne može biti korisniji od centralnog/def. veznog... ni u kojem....
Drugo je Cristiano Ronaldo ili Messi, oni mogu igrat praktički svuda...sami u napadu, kao krilni napadači, kao krila itd itd...dok di maria ne može
Quaresma#7
13-01-2010, 00:46
Da je bolji nemožeš reči....Jer oni uopšte ne igraju na istim pozicijama....Motta je centralni ili defenzivni vezni dok je di maria krilo...to je isto kao da npr. Essiena ideš uspoređivat sa Messijem...
A da je Di Maria korisniji...to je provala godine...Motta može da razbija igru, počinje sa građenjem igre, zabije, dakle sve...Šta može Di Maria od toga...jedino da se mota tamo na liniji i kopira poteze od Quaresme, a zabija vrlo vrlo rijetko u portugalu...šta če onda u serie a :)
Ni u kojem slučaju krilni igrač ne može biti korisniji od centralnog/def. veznog... ni u kojem....
Drugo je Cristiano Ronaldo ili Messi, oni mogu igrat praktički svuda...sami u napadu, kao krilni napadači, kao krila itd itd...dok di maria ne može
Pa more to i Di Maria samo što je on više asistent za golove i on jih ne zabija kao Ronaldo, ali bogami pogledo sam par njegovih klipova kako jih zabija i mogu ti reči da je super igač u svakom smislu. On more dosta olakšati posao Sneijderu još pogotovo ako bi igrali 4-3-3(pošto to sve češče igramo) sistem njega baciti na levo a Sneijder bi mogao igrait kao AMC u napadu Milito a desno Pandev/Etoo. Previše smo odvisni od Sneijdera još pogotovo sada kad nema ni Etoja. Treba još jednog koji če moči slobodno preuzeti njegovu ulogu. A Motta neka razbija i gradi igru od pozada a onda neka prepusti loptu Sneijderu i DI Marii da je izblikuju do perfekcije :D
Ali još bitnije sad od Di Marie je sad to da ne propadne ponuda Marseilla za Mancinija
http://goal.com/en/news/10/italy/2010/01/12/1741364/amantino-mancinis-move-to-marseille-on-verge-of-collapse
ma di maria je komedija od igraca njega nebi ni u juve doveo hahahaha
Inter keep pushing for Baptista
burdi + pare....sto se mene tice nikad im to nebih nudio....
burdi je kod njih STANDARDAN a baptista im rostilja na tribinama tako da nema logike davati jos novca za nj
joj dovođenje baptiste , jednostavno VRIŠTI kao promašaj... katastrofa, radije bi da sneijdera mijenja stevanović neg to drvo.. nemože u romi al ovdje može kao isse
ja necu biti toliko nezadovoljan ako se desi, barem cemo imati zamjenu za sneijdera.. ima on sut, ima snagu, a ponekad zna fino i dodati
ima iskustva i u odbrani, moze pomoci i u napadu bla bla
jeftin je, ne bi me cudilo da dovedemo i njega i ledesmu i ... mislim da bismo mogli vrsiti pritisak na romu da nam ga daju povoljnije nego je hulle naveo
InteristaSA
13-01-2010, 13:36
Di Maria nije los igrac,dobro je odigrao proslu sezonu..al kad bi uzimao nekog iz Benfike uzeo bi Cardoza,ima prosjek skoro gol po utakmici..I mislim da nema potrebe za Di Mariom jer smo dobili s Pandevom slicnu opciju jos bi morali dati za njeg jedno 30M eura
filip.sk
13-01-2010, 13:48
30m? Pa uzecemo Aguerro za 40m... to za di maria su samo spekulacije... sada ostaje Kolarov i Ledesma...
Ma kakav Di Maria, pa Quaresma je harao u portugalu ovaj mi nije ni blizu hahaha
Izgleda da razlog što Mancini još nije prihvatio ponudu Marseillea je upravo njegov - prezimenjak!
Po nekima on čeka da ga Mancio pozove, tako bi i Inter nešto zaradio odmah, jer ako bi išao u Marseille bila bi to posudba(valjda s pravom otkupa ali na kraju sezone, a možda i za niže nego što bi City sad platio)
A na kraju ce doc samo Baptista :sivi:
ja necu biti toliko nezadovoljan ako se desi, barem cemo imati zamjenu za sneijdera.. ima on sut, ima snagu, a ponekad zna fino i dodati
to sve ima i srđan andrić pa ne igra za Inter
treba dovoditi igrače najviše moguće klase ili one mlade koji to mogu postat.. ovo sve je gubljenje vremena , radije da igrač iz primavere onda upadne neg ovaj klip
ja sam uvijek bio za primaverine, pa makar lose igrali
lijepo je gledati svoje klinje kako trckaraju a ne neke dede
DenchiNL
13-01-2010, 18:19
jeftin je, ne bi me cudilo da dovedemo i njega i ledesmu i ... mislim da bismo mogli vrsiti pritisak na romu da nam ga daju povoljnije nego je hulle naveo
meni se isto sviđa, napokon se rješavamo škarta i malo pomalo tražimo ono što nam fali, ali ipak je malo puno sad jos i da dodajemo neku lovu, bolje eto vam jos i obinna i u redu je;
Viera je na posudbi u ManC , ali vjerovatno ce ga kupit mancio, i Mancinija nadam se , znaci jos rivasa i suaza dati za di mariu i mercato iz snova jbt
očistili sve i bolji izašli i na ljeto jednog jakog igrača
Pandev poziva Kolarova i Ledesmu u Inter
On koji je napravio veliki korak može to reći bez sumnji : preći u Inter je najbolja od svih solucija.
Goran Pandev, dok čeka svoj prvi gol s dresom Intera, sa svojom intervencijom, nada se olakšati pregovore koje su pokrenuli Oriali i Branca da bi se doveli u Milano Ledesma i Kolarov.
Naravno, treba prvo nagovoriti Lotita i možda je bolje da Pandev ne kaže ništa u vezi toga(kad se uzme u obzir kako se dvojac rastao...), ali u međuvremenu njegovi dobri odnosi mogli bi rezultirati željenim efektom, tj. nagovoriti dva igrača da pređu u Inter tako da inzistiraju u tom smislu :
''Preporučujem obojici da dođu u Milano, smatram ih obojicom prijateljima osim što su veliki igrači.
S Ledesmom sam trenirao odvojeno u Laziju i tokom tog perioda smo se dosta zbližili.
A Kolarov je za mene poput brata: u Rimu smo često bili skupa zato i jer pričamo isti jezik. Mogu im garantirati da je lijepo raditi sa Mourinhom, njegovi treninzi s loptom su vrlo interesantni''.
Grujinho
14-01-2010, 13:15
Evo ja nisam baš za Baptistu, ali neču da pišem ništa sada, ako dođe dat ču mu šansu da se pokaže, mada neznam kako če igrač koji u romi nije standardan pomoči Interu kad zagusti možda več protiv Milana ili Chelseaja....
ne znam kako ce pandev pomoci kada je u laziu bio na tribinama :D
ne znam zasto smo doveli Q koji pola sezone nije igrao u Portu..
Moratti je odlučio: o Ledesmi će pričati sa Lotitom
Glasine o tome kako je Fiorentina nadvisila Inter i Juve u utrci za Cristianom Ledesmom ne plaše Morattija, koji ima namjeru dati odlučujuće ubrzanje ovom transferu kako bi se argentinac doveo u Milano.
Zasjedanje u vezi arbitraže koja bi trebala odlučiti o zahtjevu igrača za raskidom ugovora(s vrlo dobrim izgledima da se završi na štetu Lotita) je prebačena za 26.01, i to dosta produljuje stvari, iako će se po završetku zimskog prijelaznog roka Ledesma moći osloboditi i birati svoju novu destinaciju.
Inter namjerava preduhitriti ostale i prezentirati Laziju jednu važnu ekonomsku ponudu, malo više od 5M eura.
Ne puno uzimajući u obzir vrijednost veznjaka, ali vrlo puno ako se misli da bi za koj dan mogao biti razriješen njegov ugovor sa Lazijom.
Lotito će tako biti primoren prihvatiti crno-plavu ponudu da bi nešto zaradio i onda tražio zamjenu za Lazijev vezni red.
Za Kolarova je teško da se sve završi u kratko vrijeme: Lazijev predsjednik za srbina traži 15M eura i teško da će se spustiti ispod toga u sljedećim satima, dok ne shvati da će na ljeto riskirati novi slučaj Pandev-Ledesma i sa njime.
U Milanu računaju upravo na takve strahove i nadaju se da bi igrač mogao biti prodan za oko 8M eura, ali vremena je sve manje i Mourinhu treba igrač na toj poziciji.
Jednom kad se nađe dogovor za Ledesmu, moguće je da će krenuti odlučujući napad na Kolarova.
ah sto smo zapeli za Lazio hahah, ko na rasprodaji.. ne znam, puno je i 5m, mislim mi smo dali maxwella pod ugovorom za te pare.. ja bi im dao igraca na posudbu, ili 2m u vrh glave
baptista i ledesma samo na posudbu...niposto kupovina
Ma ne treba ni dovodit nikog...pustit Krhina i et,ne hvale ga valjda djaba.:)a puno je 5m kad ce bit djaba za najvise pola godine.a sve su sanse da ce doc Baptista
ado_inter
14-01-2010, 14:00
ah sto smo zapeli za Lazio hahah, ko na rasprodaji.. ne znam, puno je i 5m, mislim mi smo dali maxwella pod ugovorom za te pare.. ja bi im dao igraca na posudbu, ili 2m u vrh glave
al moras da imas u vidi da koga god smo doveli iz lazia pokazao se kao pojacanje nadam se da ce tako da bude i sa ovim igracima koje trazimo i kojeg smo vec doveli :P
filip.sk
14-01-2010, 14:02
Ne trebaju nama takve igrace... pusti Krhin, Stevanovic, Alibec neka igraju... barca svaku godinu pusta po jedan-dvajca takve igrace... zasto ne bih mogli i mi, evo Santon i Balotelli su igracista :D
Grujinho
14-01-2010, 14:04
Slažem se sa hullsom...
Ovo za Baptistu i Ledesmu mi se nikako ne svidja...naša vezu bi samo natrpali sa prosječnim igračima....pa zar nemožemo dovesti naprimer Baptistu na posudbu do kraja sezone, da bude Backup Sneijderu, i poslije kad završi sezonu pucati na Hamšika ili nekog sličnog...
filip.sk
14-01-2010, 14:13
Ja sam sada procitao da nema nista od Baptista, izjavio je da ostaje u Roma do 2012ta do kag mu je i ugovor, i da se nada da ce mu ranieri dati sansu.... finally
A ja cito da je Prade danas u Milanu i da treba da zavrse poso.:sivi: i spominjala se nekakva zamjena sa bilanom Mancini - Jankulovski al izgleda da je to odbio Moratti :D
[QUOTE=Grujinho;55914]da bude Backup Sneijderu[QUOTE]
nadam se da ne misliš ozbiljno?
Grujinho
14-01-2010, 14:25
nadam se da ne misliš ozbiljno?a zašto misliš da bi ga naši doveli??? Da mijenja muntarija
Za mene Baptista ni u kojoj soluciji ne moze mijenjat Sneijdera.Okretnost,dodavanje sto je vezano za svakog pleya onaj nema ni malo..
A ja cito da je Prade danas u Milanu i da treba da zavrse poso.:sivi: i spominjala se nekakva zamjena sa bilanom Mancini - Jankulovski al izgleda da je to odbio Moratti :D
Sources at Inter have strenuously denied reports that a bid has been launched to exchange Mancini for Milan defender Marek Jankulovski. More (http://www.football-italia.net/jan14a.html)
ma bolje favallia hahahhaha
Ili Favallia ili mislim ipak da je Pasqualea vratit bolja opcija... :D
Jao Pasquale...slaab :D dje njeg izvuce.al ja mislim da je najbolje da dovedemo Greska da nam uzme i ovu titulu :lupaglav:
Greško se ostavio nogometa tako da ništa od njega nažalost;)
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/articoli/articolo29305.shtml
Baptista na korak od Intera
Par sati i par detalja dijele Inter od Julia Baptiste. Dogovor je u finalnoj fazi, između petka i početka sljedećeg tjedna Mourinho će imati igrača koji će mu trebati da pokriva više pozicija od veznog reda na gore...
Burdi + nešto malo love
filip.sk
14-01-2010, 16:12
:worried::worried::worried:
koji kreteni, pokvarise mi novu godinu :(
Quaresma#7
14-01-2010, 18:57
Ma daj živa glupost
Balotelli#45
14-01-2010, 19:36
ma ne lupajte dobar je Baptista imam osecaj da ce se dobro pokazati ali ipak moramo uzeti kolarova zajebite sad to treba nam levi bek hitno :D
http://www.beneamata.com/showthread.php?t=711
Ma on ce po svemu sudeci vrlo brzo bit nas igrac...nit mi je drago nit krivo,bas ne znam sta da mislim za njega :D nadam se da ce se pokazat barem solidno
taj potez mi nikako ne ide u glavu, taman je q poceo dobijati sansu, dosao ej pandev tu nam je sad i ovaj mali stevanovic, sta ce nam ta konjina?
PazzaInterista
14-01-2010, 22:53
Pa neznam zasto ti je cojk konjina :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/49wbCZa8Yik&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/49wbCZa8Yik&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Quaresma#7
14-01-2010, 23:11
Za mene nepotreban transfer, jel če kasnije praviti gužvu u timu. Još posebno u ljetnom prelaznom roku kad dodje Coutinho pa imačemo Sneijdera, verovatno če doči tada još kakav Hamšik napadača imamo dosta ja neznam gde če on igrati. Kod Baptiste bi bilo super kad bi samo na pozajmicu došao do kraja sezone. Samo nešto hoče li on moči igrati u CL ako dodje kod nas? Jer ako ne moči onda je transfer totalno glup.
Grujinho
14-01-2010, 23:11
sta ce nam ta konjina?
Po STOTI PUT....on je primarno doveden zbog toga da malo rastereti Sneijdera...
Ali evo ni ja nemam baš izgrađenog mišljenja o njemu...Ne razumem, ako je dobar, zašto nije redovno igrao u romi, koja je korak za nama po kvaliteti...a i kada je igrao nije se baš isticao...Ali mislim da je veliki FAKTOR, koji je odlučio da je došlo do transfera to, da može igrat u ligi šampiona(barem čini mi se da može igrat)...
ali nadam se da nakon ove sezone ipak dođe neki klasan vezni igrač
Quaresma#7
14-01-2010, 23:17
Koliko ova naša uprava koristi napravla sa odlazkom Vieire, Mancinija, Suaza, toliko naprave štete sa dolazkom Baptiste. Bolje da su Kačara doveli. Koristniji bi bio za nas.
ja mislim da su na meti on i ledesma
ako se ledesma ne dadne srediti, dolazi baptista, i obratno
Po STOTI PUT....on je primarno doveden zbog toga da malo rastereti Sneijdera...
znam ja da on moze igrati na toj poziciji, ali on nema ni jedan kvalitet priblizan sneijderu, ni kreativnost ni pas, tako da ga ne vidim kao mogucu zamenu
Grujinho
15-01-2010, 01:11
znam ja da on moze igrati na toj poziciji, ali on nema ni jedan kvalitet priblizan sneijderu, ni kreativnost ni pas, tako da ga ne vidim kao mogucu zamenu
naravno da u takvoj formi kakvoj je, nije ni do koljena Sneijderu, to se slažem...
ali zar nije bolje, recimo ako sneijder ne može igrat zbog kartona ili kad je lakše ozlijeđen pa mourinho ne želi reskirat, da igra Baptista tamo, nego netko drugi...ipak je baptista ofenzivniji od stankoviča...
a na ljeto ako dođe još Hamšik ili Gourcuff(moje želje), sredina sa Sneijderom, Baptistom, Stankovićem, Cambiassom, Mottom, Muntarijem, Zanettijem i Hamšikom/Gourcuffom bila bi sjajna!
CurvaNord69
15-01-2010, 01:13
Bolje da im je nera uvalio nekog svog http://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif
kad je vec stigao pandev ovaj transfer mi je totalno nepotreban
Grujinho
15-01-2010, 01:21
Evo golovi Baptiste iz prošle sezone...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qdLjn_EmVSs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qdLjn_EmVSs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Dao je jedno 7-8 komada, što i nije loše za ofenzivnog veznog ili polušpica kako hočete
Ma ko zamjena je on nama super,jer boljeg mi nemamo da mijenja Sneijdera...znaju Branca i Oriali sta rade
Bolje da im je nera uvalio nekog svog http://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif
Hernanes, Douglas Costa, Dzagoev... da ne pominjem vec "stare": Jovetica, Hamsika, Gerrarda, Fabregasa, Gourcuffa...
Kako bi ja to ushminkao :D
Inace, mene Baptista nije lose pojacanje, kao sto sam i priej rekao. To nije nekvalitetan igrac.
Normalno, Mancini MORA da ide u Marseille, ili gdje god hoce (samo da nije Bilan).
http://www.youtube.com/watch?v=UxE9BUn7cQY
sergio canales
ovaj mali će bit zvijezda buduća...
Jose Maria Gutierez Guti: "Inter me ceka rasirenih ruku? I ja bih otisao rasirenih ruku kod njih. To je veliki klub, gdje igraju Sneijder i Eto'o, dva moja dobra prijatelja. Mislim da je Inter najbolja opcija za mene."
E ovoga bih ja doveo, kakvi Ledesma mrceni...
Guti : ''Prihvatili bi me raširenih ruku? Pa ja bih raširenih ruku otišao tamo.
Inter je veliki klub, koji može aspirirati na svaki trofej i tamo već igraju Sneijder i Eto'o, koji su veliki prijatelji. Nakon mnogo godina s Realom osjećam potrebu za novim iskustvima, u novoj državi, da imam priliku susresti nešto drugačije. Uvijek sam mislio da je Madrid grad u kojem želim živjeti cijeli život i o jasno mi je da ono što govorim danas je u kontradikciji s onim što sam mislio...''.
Jose Maria Gutierez Guti: "Inter me ceka rasirenih ruku? I ja bih otisao rasirenih ruku kod njih. To je veliki klub, gdje igraju Sneijder i Eto'o, dva moja dobra prijatelja. Mislim da je Inter najbolja opcija za mene."
E ovoga bih ja doveo, kakvi Ledesma mrceni...
a onda nakon njega reaktivirat figa iz mirovine... kad već po starcima udaramo, a nakon njega i pokušat scholesa dovest
a onda nakon njega reaktivirat figa iz mirovine... kad već po starcima udaramo, a nakon njega i pokušat scholesa dovest
A nemoj BamBi, bolje on nego Ledesma... Ni jedan ni drugi ne treba da budu dugorocna resenja, samo neki back-up play.. Ali, po meni, bolje Guti..
trazimo i raula :D
Taiwo dell'OM l'alternativa immediata a Kolarov
eee sjecam se ovog igraca jos dok je oba oba bio u interu pricalo se da bi se mogao pridruziti svom kolegi.....
nije los....crn...moze puno trcat hahhahahahhahahahhahaha a ima i dobar stu...moze dobacit hehehehe
A nemoj BamBi, bolje on nego Ledesma... Ni jedan ni drugi ne treba da budu dugorocna resenja, samo neki back-up play.. Ali, po meni, bolje Guti..
pa bolje i guti neg živina baptista.. al da dođu obadva.. katastrofa..
InteristaSA
15-01-2010, 14:28
guti je igracina i nista nebi smetao ovoj ekipi,zna igrat majstor na terenu i nebi nista imao protiv da dodje u Inter....ovo je igrac koji bi eventualno igrao 2 sezone kod nas i vratio bi se u Madrid oprostio bi se i to je to svi zadovoljni:D:D
e gdje ode ona mlada ekipa intera, u nepovrat
ali eto kad smo vec tu, moram priznati da me iznenadjuje toliki interes poznatih imena da se pridruze ekipi
nera, ja bih bas volio da ode u bilan, pa kada asistira patu da svi potonete, a ja jedini onako zanemarim sve i kazem idemo dalje
ali eto kad smo vec tu, moram priznati da me iznenadjuje toliki interes poznatih imena da se pridruze ekipi
To ti je medjunarodni appeal koji nam je donijeo Jose,a pojacao se dolaskom: Eto'a, Sneijdera,...
nera, ja bih bas volio da ode u bilan, pa kada asistira patu da svi potonete, a ja jedini onako zanemarim sve i kazem idemo dalje
Haha, kako si zloban :D
po meni gutia na klupu ..a odustat od ledesmi i baptiste i cekat hamsika
Lazio reject Inter's bid for Ledesma
According to La Gazzetta, Inter's technical director Marco Branca presented Lotito with a bid of between €5m and €6m plus Rene Krhin, the promising Slovenian midfielder.
OVI NASI SU STVARNO NA DROGAMA
Quaresma#7
15-01-2010, 17:30
E neka su odbili, baš mi je drago. :yes: Ako planiraju koga uzeti neka uzmu Gutija on bi nam još najbolje došao. A Baptistu ne definitivno, ne treba nam onaj drvosječa. Što ne probaju Mussu ili Kačara a na ljeto tresnut pare na Hamšika ili Gurcuffa jer če dolazak Baptiste odmah napraviti gužvu na klupi.
hulle, na vecim su drogama lolito i kompanija, a na kraju ovog mjeseca ce ih napustiti kao i pandev
E neka su odbili, baš mi je drago. :yes: Ako planiraju koga uzeti neka uzmu Gutija on bi nam još najbolje došao. A Baptistu ne definitivno, ne treba nam onaj drvosječa. Što ne probaju Mussu ili Kačara a na ljeto tresnut pare na Hamšika ili Gurcuffa jer če dolazak Baptiste odmah napraviti gužvu na klupi.
Što čini uvaženi kolega Quaresma sa boldovanima svaki dan :confused:
Silvano Martina : ''U ovom trenutku čitam i slušam da je puno klubova interesirano za Džeku.
Inter? Nikakvog kontakta sa njihovim službenicima nije bilo, dok je priča s milanovim poznata i to je ona od još prije nekog mjeseca.
Uglavnom njemu je dobro u Wolfsburgu i nedavno je potpisao petogodišnji ugovor. Ali pred pravom ponudom Intera ili Milana nitko ne bi odbio jer se radi o velikim klubovima svjetske razine''.
Quaresma#7
15-01-2010, 20:57
Inter And Roma Agree Julio Baptista Deal - Report
Grujinho
15-01-2010, 21:25
ufff da, GOJKOOOOOOOO.....
DenchiNL
15-01-2010, 21:36
ma Ledesma,Baptista i Guti odmah, sve bi riješili s njima možemo i ove godine do finala CL
ovi kacari,musse,hamsici, to je sve kako ce se prilagodit, kako ce se snac u velikom klubu
tek poslije sezonu -dvije znas na cemu si , daj da uzmemo CL pa onda cemo prculadiju kupovat i Lukaku i ostale
Grujinho
15-01-2010, 21:40
neznam dali ti je ovo sarkazam ili ....
nema šanse da dođu sva trojiča, pa čak ni dvojica...ja dajem glas za Baptistu, mada ni Guti nebi bio loš za do kraja ove sezone i sljedeču...
Balotelli#45
15-01-2010, 21:53
ma dodju baptista animal i kolarov bombastico hehe i ligo sampiona nasa si heheh a ne stvarno kada bi doso kolarov bili bi za klasu jaci jer bi rasteretio maicona i mnogo bi veca bila muka protivnicima da ih sa jedne strane bode maicon a sa druge kolarov
filip.sk
15-01-2010, 23:18
Nisam puno srecan sa ovoh transfera, ali videcemo, nadam se da ce se pokazati... zanima me koliko smo platili???
Što se Baptiste tiče sve zavisi od sastanka koji će sportski direktor Rome Prade' imati sa Burdissom, koji je spreman potpisati prodluljenje ugovora i ostati u Rimu.
Odlučujući sastanak Branca će imati sa Pradeom sljedeći tjedan, budući da je razlika između zahtjeva i ponude minimalna.
Roma traži 5M a Inter nudi 3,5, pa će mnogo ovisiti o tome ako pristane Burdisso, koji je uostalom i dobio ponudu od Manchester Cityja od 8M eura
ma ajmo prodat burdija cityu hehe
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
a sta je ono postoji opcija da mancini ode u milan a nama flamini hahahahaha
DenchiNL
16-01-2010, 12:54
ma ajmo prodat burdija cityu hehe
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
a sta je ono postoji opcija da mancini ode u milan a nama flamini hahahahaha
šta je ovo svi na posudbe , još nikog nismo prodali jbt
znači Mancini definitivno na posudbi u OM
jaooo zaboravio sam da još imamo i Jimeneza:punish:
samo da prodamo ove sve kako bi dobri bili , stabilizovali bi se 200%
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.