View Full Version : Glasine o transferima
ma yaya je najbolji zadnji vezni na svijetu ali nam nije potreban jer ih imamo na bacanje....treba nam driblera, igraca koji znaju dodati, vizionara...a ne jos trkaca...istina yaya zna i povuci loptu (isti lucio hahahaha) ali ipak nije to to
Pa sto mislis da se oslobodimo Munte i Viere i dovedemo Yayu?Plus jednog kreativnog..tj to ce biti Coutinho!
ma yaya je najbolji zadnji vezni na svijetu ali nam nije potreban jer ih imamo na bacanje....treba nam driblera, igraca koji znaju dodati, vizionara...a ne jos trkaca...istina yaya zna i povuci loptu (isti lucio hahahaha) ali ipak nije to to
Essien kad je u formi ovaj mu ni kopacke nemoze cistit....sa ovim ostalim se slazem :D
ma i mascherano je strasan pa lass svi su oni tu negde
mascherano je običan mesar
lass, hahahahah šta je lassssssss napravio u svojoj karijeri hahahaha gdje se on ikad dokazao? u portsmouthu? hahahahahhahahahahahahahah
ali oduzima lopte i sece napade sto je i sustina njegovog posla
mada je essien jos veci mesar
Quaresma#7
02-12-2009, 20:47
Ma Mussa ljudi i Hamšik to su igrači. Kakav Toure i slični, da je on dobar nebi ga Barca prodavala.
mascherano je običan mesar
lass, hahahahah šta je lassssssss napravio u svojoj karijeri hahahaha gdje se on ikad dokazao? u portsmouthu? hahahahahhahahahahahahahah
ja stvarno ne vidim ni jedan razlog zašto to drvo od igrača igra za real madrid ... stalno u prvoj postavi i još nosi broj 10 .. EEJ ... ta smijurija od igrača... nije ni za palermo
pa nije bas tako, sem sto presece svaku loptu ima i odlican pas a i dosta snazan sut
pa nije bas tako, sem sto presece svaku loptu ima i odlican pas a i dosta snazan sut
je je, jako presjece loptu , xavi ga je prošlu utakmicu toliko izludio sa svojim dodavanjima da je dobio 2 žuta kartona i naravno crveni jer je jednostavno poludio od nemoći... nema on ništa.. tip je rupa bio gdje je god igro, i u chelskiju , arsenalu i portsmouthu..
je je, jako presjece loptu , xavi ga je prošlu utakmicu toliko izludio sa svojim dodavanjima da je dobio 2 žuta kartona i naravno crveni jer je jednostavno poludio od nemoći... nema on ništa.. tip je rupa bio gdje je god igro, i u chelskiju , arsenalu i portsmouthu..
dosta daj za vrijeme tekme sam se smijo sad i ovdje kad pročitam ahahahahah
al jebi ga onaj luđak i iniesta mogu izludit svakog :D
nedaj boze da pokusaju matrixa da izlude :sivi:
otkud nabasasmo na Lassa, inace, on je meni solidan igrac
Balotelli#45
02-12-2009, 22:14
Ma ja sam za Radosava Petrovica ako bas ocete zadnje vezne :sivi: :sivi:
Quaresma#7
02-12-2009, 23:31
Šta fali Lassu. Čovek je igračina i po. Bolji defanzivac od svih naših kojih imamo. Eto sreče da je kod nas.
Šta fali Lassu. Čovek je igračina i po. Bolji defanzivac od svih naših kojih imamo. Eto sreče da je kod nas.
???????
bolji i od cambiassa koji mu može bit profesor?
stari moj ne znam šta je tebi al ti se moraš preispitat iz temelja, iz temelja tvoje poznavanje o nogometu, ovo ni mulac od 5 godina ne bi izvalio
ado_inter
03-12-2009, 00:03
ma ja ni muntaria ne bih dao za neg a da ne pricam sta je za njega cambi :P
ma ja ni muntaria ne bih dao za neg a da ne pricam sta je za njega cambi :P
ne preteruj, muntari mu nije ni do kolena, dok je cambiaso druga prica
Grujinho
03-12-2009, 00:09
sami stručnjaci...
Yaya Toure je slab a Lassana igračina i po...
Pa yaya toure bi kod nas bez problema igrao prvu pa vi sad mislite...
Quaresma#7
03-12-2009, 00:10
Pa Cambiasso i Lass su tu negde. Cambiasso je bolji u taktičkim stavima i u fazi branjenja dok je Lass bolji u fazi napadanja. On je malo napadalniji od Cambiassa ali zna da te i slomije ko sve ostale crnčuge i Diarraji. :D Lass je više ono Mascherano tip.
daa tu su negdje, kad Lass zabije golova kao Cambi i kad napravi karijeru kao on nek se javi, za jedno 1500 godina
Grujinho
03-12-2009, 00:14
Pa Cambiasso i Lass su tu negde. Cambiasso je bolji u taktičkim stavima i u fazi branjenja dok je Lass bolji u fazi napadanja. On je malo napadalniji od Cambiassa ali zna da te i slomije ko sve ostale crnčuge i Diarraji. :D Lass je više ono Mascherano tip.
hahahahaha....
kažeš da je lassana bolj od cambija u ofenzivi, isto kao mascherano...haha...pa mascherano ti je največi konj u ofenzivi, što može igrać biti...bolji je Orlandoni u ofenzivi od lassane :)
Quaresma#7
03-12-2009, 00:16
A jebiga malo se izjeba sad :D ma svi troje su mi jednako dobri. Ali si malo preterao kod Mascherana, on je jedan najboljih defanzivnih veznih.
Grujinho
03-12-2009, 00:18
masch je jak u defenzivi to si u pravu sto posto, ali u ofanzivi nije...ne zna dupli pas odigrat...jedino što zna je da udari po lopti i ako sjedne sjedne :)
mascerano je isti gattuso ...znaci moze citavo vrijeme da trci ali nogometno znanje 0
yaya je igrac koji dosta trci ali zna i dosta s loptom....dosto s obzirom da je defanzivni igrac....
essien je maratonac...tehnika ni blizu ko u yaya
cambiasso je ono igrac koji ima osjecaj za prostor..nije brz ..nije neki dribler..nije mesar...al jednostavno zna se postaviti
a las je vise ko muntari
da li mi moze neko reci da li se bilo koji od navedenih igraca trenutno veze za nas osim yaye?
komotno ste mogli nastaviti raspravu u Moje zelje
Grujinho
03-12-2009, 01:42
hulle, svaka čast!
sve tačno napisano!
da li mi moze neko reci da li se bilo koji od navedenih igraca trenutno veze za nas osim yaye?
komotno ste mogli nastaviti raspravu u Moje zelje
Ma ja sam za Radosava Petrovica ako bas ocete zadnje vezne :sivi: :sivi:
Veze ovaj :D
jbm otkad se prica da trazimo mlade stopere, a pred nosom (u nasoj drzavi) nam ih kradu, ili nasi znaju da nisu toliko dobri? mada sumnjam:
Manchester United and Chelsea have apparently sent scouts to watch Bari's two young centre-backs Andrea Ranocchia and Leonardo Bonucci.
Ma za Ranocchiju je naš interes poznat odavno, kao i Juventusov, spominju se već (pre)velike cifre, oko 15M€ čak
de rossi u zadnje vrijeme daje do znanja da bi volio igrati za inter, stalno izjave "inter je najjaci, inter je sjajan..." - mada imam osjecaj da bi isto rekao i za juve ako bi se pricalo da je zainteresovan
matrix ostaje, znaci ne ide zbog pandeva ni u kojem slucaju
Zapata
''Super mi je u Udinama, dugujem mnogo obitelji Pozzo(vlasnici Udinesea) što me dovela u Italiju, mnogo sam izrastao kao nogometaš zadnjih godina i jednog dana bi se volio mjeriti u velikom klubu. Moj idol je uvijek bio Ivan Cordoba : on me cijeni i svako tolko mi daje koj dobar savjet''.
Cordoba konju dok pijete Cafe Colombia daj mu savjet da dođe u Inter hehe
de rossi u zadnje vrijeme daje do znanja da bi volio igrati za inter, stalno izjave "inter je najjaci, inter je sjajan..." - mada imam osjecaj da bi isto rekao i za juve ako bi se pricalo da je zainteresovan
uh de rossi kako bi nam on sjeo ko kec na desetku takav nam jedan i treba u veznom redu
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idtmw=182082
Moratti želi pod svaku cijenu Aguera, moguć ubačaj Quaresme u transfer, to je transfer kojeg se planira za buduće, za skorije vrijeme čini se da je cilj Guti :D
jao, procitao sam to, pa ovi novinari nemaju sigurno pametnijeg posla
Balotelli#45
03-12-2009, 14:19
hehe Guti :sivi: :sivi: sta ce nam pederi u ekipi jbt :sivi: Ma ja bi bio najsrecniji kad bi doveli augeara ali u to sam siguran da je neostvarljivo jer moratti nece da istrese kes :D
jbm otkad se prica da trazimo mlade stopere, a pred nosom (u nasoj drzavi) nam ih kradu, ili nasi znaju da nisu toliko dobri? mada sumnjam:
Manchester United and Chelsea have apparently sent scouts to watch Bari's two young centre-backs Andrea Ranocchia and Leonardo Bonucci.
Ranocchiu trazimo, dok je Bonucci ovog ljeta otisao iz Intera :D U sklopu dolaska Milita i Motte :D
Ma normalno, oce covjek da ide iz Rome... Cekamo ga rasirenih ruku :D
Zapata
''Super mi je u Udinama, dugujem mnogo obitelji Pozzo(vlasnici Udinesea) što me dovela u Italiju, mnogo sam izrastao kao nogometaš zadnjih godina i jednog dana bi se volio mjeriti u velikom klubu. Moj idol je uvijek bio Ivan Cordoba : on me cijeni i svako tolko mi daje koj dobar savjet''.
Cordoba konju dok pijete Cafe Colombia daj mu savjet da dođe u Inter hehe
Ja ne bih voljeo njega da vidim u Interu.. bar kako trenutno stvari stoje. Ne bi bio jeftin, ove sezone ne briljira ni najmanje, stalno je povrijedjen, i iskreno, mislim da nije nista bolji od Lucia, Samuela i Chivua. Mada, ni Cordoba i Matrix mu se ne bi pomjerili..
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idtmw=182082
Moratti želi pod svaku cijenu Aguera, moguć ubačaj Quaresme u transfer, to je transfer kojeg se planira za buduće, za skorije vrijeme čini se da je cilj Guti :D
Nzm koliko je ovo realno.. Uz Eto'a, Milita i Balotellia (plus Suazo, Arna i Pandev - maybe) jos jedan napadac bi stvarao guzvu.. Guti, ako dodje jeftino, ne bi bio losa alternativa..
dok je Bonucci ovog ljeta otisao iz Intera :D U sklopu dolaska Milita i Motte :D
zar traze naseg bonuccija, ccc, jos jedan plus the special oneu
nera ma kakav arna, kakva je on konkurencija u nasem napadu hehe
mou ni najmanje ne racuna na njega
''El Mundo Deportivo'' pozdravlja Gutija
izgleda da ga se Real želi rješiti i da su čak spremni da ga puste za 0, ali uz uvjet da klub u koji pređe preuzme cijelu njegovu plaću - 4,7M€
sljedećih dana se očekuje neki naš predstavnik da popriča s igračem, izgleda da je i Sneijder imao nešto u ovome, koji je navodno nagovarao da ga se uzme, i izgleda da je i Eto'o sličnog mišljenja
uvijek po Mundo Deportivu, i Milan je interesiran
a koji ce im ku*** taj guti...pa vidi mi plate samo...treba jos i zbog njega da se bune za platu
Enfant Terrible
03-12-2009, 18:05
Zapata mi je super. On je budućnost, da uprava ima mozga već bi poradila na njegovom dovođenju. Ima 23 godine (ako se ne varam), a već nekoliko godina je u Serie A i sigurno je jedan od najboljih mladih stopera. U Interu može još samo više napredovati.
Što se Gutija tiče, ja ne znam odakle je procurila ta vijest, ali ne vidim neki smisao njegovog angažovanja. Niti je ikada bio neki Bogzna kakav igrač, nit' je ikada igrao u Italijanskog ligi. Neka hvala, bolje se skoncetrisati na mlađa, talentovanija riješenja.
Grujinho
03-12-2009, 18:08
Guti zna da igra, tu nema dileme, ali star je on več...u 34. je godini..
upravo to, zna on dosta, ali pitanje ako bi došo pun volje, motivacije i novih uspjeha, a uz to nisam ni znao da je baš toliko star, baah 34., inače ja bi bio za, a vidi se da je i jedan Sneijder za, koji zna o veznjacima ;) , na kraju ipah ne bi, pogotovo zbog godina, ali inače...
Prije nego sto skocite na mene, pogledajte ovo, pa mi kazite da mi nesto slicno imamo u ekipi:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GNpniO665-E&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GNpniO665-E&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
S obzirom da Viera prima tu platu, a Suazo, Quaresma, Mancini i jos neki slicnu, meni 4M (bez obestecenja) nisu previsoka.. Kao plata jesu, ali sveukupuno za njegovo angazovanje ne. Znaci ja sam za dolazak Gutia :D
Normalno, na ljeto se mora uzeti jedno dugorocno resenjem ali mi se Jose Maria Gutierez svidja kao opcija :D
Guti zna da igra, tu nema dileme, ali star je on več...u 34. je godini..
ma sta zna da igra pa deki je za klasu bolji od njega
Grujinho
03-12-2009, 18:19
dobro je i vi sada.... Yaya Toure nema pojma, svi naši su bolji od njega, Guti nema pojma, deki je za klasu bolji od njega...dobro je više...a kad dođe manchester, barcelona i neko sličan svi se useru....
i kad netko spomene naprimer Carricka ljudi se počnu smijat, ma daj bolji je Vieira od njega....
pišite šta hočete, ja znam da nemamo svi isto mišljenje, ali budite malo realni, kad gledate na te stvari...
ono kad čitam vaše komentare baš se zapitam, kako to da mi ne osvajamo CL več par godina zaredom, pošto su naši veznjaci tako superiorni
a to da pišeš da Guti ne zna igrat, kaže mi koliko pratiš ostale ekipe...
---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:15 ----------
evo ovaj je Video baš za neke ovde na forumu...
<object width="425" height="344">
<embed src="http://www.youtube.com/v/fzDQWKuaueM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>
takvog igrača trebamo, ja bi GUTIJA uzeo odmah da je mladji, ali eto sada je bolje okrenuti se mlađima...
al očito si malo zaboravio na jednog igrača koji je i po evropi igrao koliko godina i bio jedan od važnih igrača kad je Real osvajao naslove prvaka evrope, ima više iskustva u evropi od Dekija, a njegova snalažljivost i povezivanje veznog reda mu nisu nimalo slabiji od Dekija
ja sam se nagledao utakmica Reala pogotovo u njegovim mlađim godinama
a dzaba ti ti tvoji klipovi...za mene nije nikad bio neki igrac niti ce biti...mozda je IMAO sezonu dvije da je odigrao odlicno al ovo ostalo nije za spominjat...a kada govorim da je deki bolji od njega ne mislim tu na njegovu citavu karijeru nego trenutno a to sto je on nekad igrao dobro dzaba mu
Grujinho
03-12-2009, 18:29
a dzaba ti ti tvoji klipovi...za mene nije nikad bio neki igrac niti ce biti...mozda je IMAO sezonu dvije da je odigrao odlicno al ovo ostalo nije za spominjat...a kada govorim da je deki bolji od njega ne mislim tu na njegovu citavu karijeru nego trenutno a to sto je on nekad igrao dobro dzaba mu
nije on kao messi, ronaldo, gerrard itd itd, da bi uvijek bio u centru pažnje, čak je i njegova uloga na terenu sasvim drugačija, ali ono što mene kod njega fascinira su njegovi pasovi koji doslovno imaju oči, a to interu treba znaš i sam koliko....
verovatno ni on neče doči, ali eto ako dođe, dobijamo još jednu dimenziju i igri, pa makar na samo jednu sezonu, pošto je stvarno več dosta star...
a eto, ako tvrdiš da je samo jednu, dvije sezone dobro odigrao...zašto je onda ostao u realu tolike godine....mnogi su otišli i došli, a guti je ostao, koristan je on mnogo...
ali ja bi ipak nekog mlađeg uzeo...
Enfant Terrible
03-12-2009, 18:33
Guti, po meni, nije nikada iskakao sa nekom extra kvalitetom. Nije naravno ni toliko loš. Ali radi se o tome, šta će nama ustvari Guti? Sa našim veznjacima kakvi su, mi bi trebali da ganjamo igrače poput Fabregasa i Gourcuffa koji su extra kvalitetni, mladi i mogu igrati duže u klubu, a ne otpadke iz Real Madrida.
Grujinho
03-12-2009, 18:37
naravno zlaja, nitko nije za gutija napisao da bi ga naši podhitno trebali uzeti...svako bi prvo fabregasa, gourcuffa itd itd... ali treba je reči da nije baš tako slab kako neki pričaju...ima nešto što naši veznjaci osim sneijdera i djelomično dekija i motte nemaju...
Quaresma#7
03-12-2009, 19:38
Mislim da je jedino možemo u januaru očekivati Pandeva. Dosta šansi ima onaj Mussa za kojeg opet se pojavilo interesovanje. http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=49260
Gutija nebi uzeto samo zbog starosti. Šta če nama jedan 34 godišnjak šta nam more ponuditi, ništa on je svoje več odigro, sad traži još zadnje milione iz fudbala pa je našao Inter da mu jih da. Inače je Guti klasa igrač u njegove kvalitete nema sumnje samo što čovek je preprosto ostario i več treba polako misliti o kraju kariere. A nama takav igrač ne trebe još posebno po tolikoj plati (4,7M). On bi bio u Interu još jedan Vieira, Cruz, Crespo i slični njima sjedili bi na klupama i dobivali milijone i milijone nazad. Tome treba napraviti kraj. Još ono najbitnije neče moči ove godine igrati u CL za nas AKO bi došao pošto je več igrao za Real u ovom prvom delu ako se ne varam (ako se varam popravite me). Aguero je još uvek san kojeg svi mi jedva čekamo. Ali mislim da ipak neče doči januara ja mislim ako če doči doče verovatno na ljeto. Eto sreče da dodje več sad januara ali ipak ne verujem da če Moratti izstresti sred januara 40-50M na Aguera.
Ali ipak nam je jedino realno očekivati igrača poput Pandeva i M. Sissoka. Njih dvoje ja očekujem. A još za mene su opcije jedan od ovih (Cassano, Aguero, Fabregas, Hamšik, Di Maria, Giorcuff (koji bi bio sjajno pojačanje) i Otamendi). Mada ne verujem puno u te opcije da če se več januara stvoriti. Verovatno na ljeto.
filip.sk
03-12-2009, 19:52
Pandev u Inter od Januari.... tako pise u danasni novina u makedonija....
Grujinho
03-12-2009, 19:55
Dosta šansi ima onaj Mussa za kojeg opet se pojavilo interesovanje.
Jebote Q, več danima daješ ove linkove za njega, a ne znaš da je Moussa a ne Mussa :D
A još za mene su opcije jedan od ovih (Cassano, Aguero, Fabregas, Hamšik, Di Maria, Giorcuff (koji bi bio sjajno pojačanje) i Otamendi).
Imaš li još nekog za koga ne znamo? :)
Balotelli#45
03-12-2009, 20:04
sakhoj :sivi:
gutijevo vreme je proslo i sada nam ne treba, ima on tehniku i pas ali je star i ne moze igrati u ligi sampiona a i plata je prevelika
Quaresma#7
03-12-2009, 21:31
Znam da mu je ime Moussa ali lakše je napisati Musa i isto razumemo :D ima imena Musa po Balkanu kolko hočeš :D.
Ma ima jih mnogo Vanja samo za ovu dvojcu sam siguran da če doči januara ;)
Izvor: Inter Fans Macedonia
Najveća makedonska nogometna zivjezda se vraća u klub gdje jezapočeo internacionalnu karijeru. Konačno je okončan spor između Pandeva i Lazija tako što su Moratti i Lotito potpisali dogovor i čeka se samo prvi siječanj da se službeno objavi vraćanje u Milano.
Menadžer Pandeva je ovih dana boravio u Milanu kako bi dogovorili najsitnije detalje ugovora. Njegova želja za vraćanje u crno-plavi dres je postala realnost. Dogovoren je ugovor na dvije godine (2012g.) a u Italiji se špekulira o 2.5 mil.€ godišnje plaće.
Tako je Mourinho dobio igrača kojeg je želio i ljetos ali nije uspio ubjediti Lotita da se preseli na “Meazzu”. Portugalac je zadovoljan i zbog toga što Pandev može igrati na više pozicija. Dobra je alternativa za Sneijdera koji je sklon ozljedama a dobra zamjena za Eto’o koji ide na Afrički kup. Ovo je velika šansa Pandevu za dokazivanje a može igrati i u Champions League ukoliko Inter pobjedi Kazan te uđe u osminu finala.
Ukoliko arbitražni sud donese odluku u korist Intera Pandev bi najkasnije za dva tjedna bio u Mourinhovoj ekipi i mogao nastupiti baš protiv Lazija 20.12. Ukoliko se ovo ne dogodi Pandev bi za nerazzurre trebao nastupiti u Veroni protiv Chieva.
Broj 16 će biti na leđima makedonskog asa kad preseli sa “Olimpica”. Za Pandeva je bio zainteresiran i Juventus no njegova je želja bila vratiti se u Inter odakle je prije šest godina otišao. Igrao je u Primaveri skupa sa Obafemi Martinsom a onda je otišao u Lazio kao dio trampe za Dejana Stankovića.
Želimo mu dobru sezonu u dresu Intera i da se svi interisti radujemo njegovim igrama za talijanskog prvaka.
sad ce filip da sverca dresove hehehe
ali uzece 16, da li to znaci da se burdi definitivno ne vraca :dim:
filip.sk
04-12-2009, 13:17
pandev je broj 19 ali posto cambi e 19 kod nas, mora da uzme nesto drugo... inace jel neko hoce dres od pandev??? :)
ne, pa makar morao go(nag) ici :D
Ukoliko ovo bude ovako, super pojacanje. Sad samo da se prodaju: Suazo, Viera, Mancini i (mozda) Quaresma :D
Ukoliko ovo bude ovako, super pojacanje. Sad samo da se prodaju: Suazo, Viera, Mancini i (mozda) Quaresma :D
i vrati arna u twente ;) a quaresma ce ostat sigurno jer teko da ce ga zko kupit pogotovo sad se ozlijedio
evo bivsi trener privamere ima nesto reci za pandeva
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/09/17/1507684/goran-pandev-would-struggle-at-inter-now-corrado-verdelli
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
nije imao neku zapazenu ulogu ni u primaveri pa je uvijek bio na posudbama nekim...
PRIMAVERA 2001/02
tad smo osvojili ligu...od igraca koji su tada igrali samo smo iskoristili martinsa...donekle :)
---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
http://img31.imageshack.us/img31/6765/pandev1.jpg (http://img31.imageshack.us/i/pandev1.jpg/)
Balotelli#45
04-12-2009, 15:44
hehe ja sam zadovoljan dobar je on igrac tako smo pricali i za milita kada je dolazio sta ce nam on star je nije za velike klubove a evo ga sad medju najboljim spicevima lige
dobili smo zamjenu za sneijdera i eto'oa u jednom igracu i to dzaba nije lose :D...poceli su malo i ovi nasi u upravi koristit glavu :D
kakva zamjena za sneijdera to što on može igrat malo povučenije ne znači da je veznjak, Sneijder je VEZNJAK! Pandev je inteligentan igrač zna zadržat loptu, ogradit se i tome slično ali nije Sneijder niti išta slično njemu, čovjek je napadač i gotovo
al ipak moze tu najbolje odigrat od svih nasih igraca na to sam mislio i nadam se da ce na ljeto vec naci neko pravo rijesenje za tu poziciju
Balotelli#45
04-12-2009, 16:03
dobili smo zamjenu za sneijdera i eto'oa u jednom igracu i to dzaba nije lose :D...poceli su malo i ovi nasi u upravi koristit glavu :D
dobro neznam bas za sneijdera ali za eto'oa sigruno :D
Enfant Terrible
04-12-2009, 16:43
Ovo za Pandeva je super vijest. Dobili smo extra igrača za male pare, a ko prati Serie A aktivno, zna kakav je Pandev.
po meni, pandev je mancini
nije igrao pola sezone, nesto slicno kao sto se desilo i sa quaresmom, vidjet cemo
znam ja da ne igraju iste pozicije, ali taj tip mi je igraca, tehnika i to..
ma ovo je bilo za ono ...zamjena za ws....
ws je bolesnik a ovaj je narkic hahaha
ws je tipicni srednji vezni a ovaj je istureni....del piero iz najboljih dana hhihih
filip.sk
04-12-2009, 17:54
hahaha... nije neki kreativac pandev pa zato nemojte ocekivati pasove kako ronaldinho u barca... ali ipak zna da doda lopta na pravu mesto u pravu vreme, zna graditi loptu, i zna da daje gol 1on1...
ma ne zezaj, ja sam mislio da dovodimo maradonu hehe
filip.sk
04-12-2009, 20:25
sta si ti... ovo ti je jos neki vic sa fb? :D
ja mislio da dovodimo najboljeg napadača na svijetu bre, Adriana!
filip.sk
04-12-2009, 20:46
Ma daj bre mauro, nemozes uporediti adriano sa pandev... :D
sad ce filip da sverca dresove hehehe
E ti nijesi normalan zivota mi..samo ti je sverc,krađa,kriminal na pamet :P
pandev ne moze nositi vodu adrianu :D
ali to sto stalno mesate adriana kad god pomenem nekog igraca to dosta govori o vama...
filip nam objasnjava koj pandev kao da smo mi pali s marsa pa neznamo ko je on
filip.sk
04-12-2009, 21:29
pa ivane neko ocekuje da bude zamjena snajder a oni dvojca igraat sosema razlicno, to sam hteo reci..
Arsene Wenger
"Neću kupiti ni Džeku, ni Balotellija, ni Chamakha"
Mario Balotelli?
- Nismo zainteresirani. Chelsea je slobodan dovesti ga.
glupana, on misli da svi zele u arsenal, i otkud mu to da ce che uopste dovesti marija lol
svakako dzeko zeli u milan
Balotelli#45
05-12-2009, 17:00
hahahahha Chelsea je slobodan dovesti ga :sivi: :sivi: jebo bi mu mater pedofilsku samo kad bi mogo da ga sretnem picka mu materina vukodlsaska
ma ko je i mislio da arsenal zna dovesti pojacanje koje je vec otkriveno i koje vec kosta velike pare
Chelsea (http://www.tribalfootball.com/category/clubs/chelsea) are planning a shock January raid for Inter Milan (http://www.tribalfootball.com/category/clubs/inter-milan) veteran Patrick Vieira.
hihihihihi
Amin...ajd da hoce vise otici....eto im i mancini gratis :D
Amin...ajd da hoce vise otici....eto im i mancini gratis :D
Kolega, Nova Godina je, moramo biti darezljivi.. Specijalna ponuda, 3 u 1. Viera, Mancini i Suazo, za istu cijenu :crazzy:
neka daju 10mil funti i neka ih nose :D
neka daju 10mil funti i neka ih nose :D
da hoce toliko dinara ponudit treba ih dati odmah :D
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
evo sad citam na jednom forumu kako je mou jucer izjavio kako ce najvjerovatnije vratit Biabianya sa posudbe vec u januaru kako bi upotpunio rupu nakon odlaska eto'o na afriki kup i odlaskom suaza mancinia arne i vjerovatno quaresme
haha biabiany zamena za etoa i quaresmu, mora da je patka, nije ovo mou izjavio sigurno
haha biabiany zamena za etoa i quaresmu, mora da je patka, nije ovo mou izjavio sigurno
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/index.php?action=read&idnotizia=11274
jbt jesi ti meni cudan pa mora neko na klupu pa bolje i on da je na klupi nego onaj 100 kilas arnautovic ili mancini koji jedva hoda pa i suazo koji se nije sa loptom sastavio par mjeseci a vidis ovog malog evo i danas dva gola
sto je on bolji od quaresme, bolje quaresma na klupi, necemo valjda rizikovati sa ovim
jbt koji si ti lik pa nece igrat svaku utakmicu ako dodje tu bi bio sam za nedaj boze u slucaju povrede ili neceg drugog...a znog cega je to quaresma zasluzio da ostane i da bude na klupi a on nije
bolji je igrac pre svega :D meni je to dovoljno, a i bolje da dovedu nekog kvalitetnog koji ce igrati a ne ovog da trune na klupi
bolji je igrac pre svega :D meni je to dovoljno, a i bolje da dovedu nekog kvalitetnog koji ce igrati a ne ovog da trune na klupi
po cemu je bolji igrac pa momak je odigrao 1 utakmicu i vec je bolji igrac od quaresme ako se gleda statistika....a ako nisi primjetio momak ce se vratit sa posudbe dakle nece se kupovat...a koga bi ti to sad kvalitetnog kupio u januaru a da nije igrao lp a i ako ga nadjes tesko da ce ga klub pustit
po cemu je bolji igrac pa momak je odigrao 1 utakmicu i vec je bolji igrac od quaresme ako se gleda statistika....a ako nisi primjetio momak ce se vratit sa posudbe dakle nece se kupovat...a koga bi ti to sad kvalitetnog kupio u januaru a da nije igrao lp a i ako ga nadjes tesko da ce ga klub pustit
u parmi je odigrao, tamo bi i quaresma bio odlican
i sam znas mourinha, ako dovede njega nece dovesti nikog, onda ce ga pustiti jednu i ovaj naravno nece briljirati i onda ce grejati klupu celu sezonu. I na kraju ce mou reci da nije nista osvojio zato sto nema tim i da mu trebaju jos para za pojacanja
filip.sk
06-12-2009, 20:08
ma kakav biabiany ... nama treba nesto drugo... oh kad bi samo ja bio trener intera... tad bi osvoili LP....
Balotelli#45
06-12-2009, 20:57
haha vi ste ludi pa biabiany je igracina vec sad pa kolko je dobro igrao ove sezone i protiv nas je imao jedno 2-3 ludacka prodora gde ga je jedva cesar na kraju zaustavio al ja ipak mislim da on treba jos tamo da ostane pa da dodje tek na leto ili sl. god.
Grujinho
06-12-2009, 21:01
Dobar je Biabiany....i lijepo je vidjeti da napreduje u parmi...nije još za Inter, ali ako če još sezonu ili dve tako da se razvija, moglo bi biti nešto od njega
ako vec dobro igra na posudbi, treba ga ostavit nek nastavi i nek se razvija ..jer mu se u Interu ne moze garantovat ni klupa
a zasto ne bi ubacili nekog iz omladinskog pogona na klupu, maloprije citam o pobjedi 6:0 nasih nada .. kad mogu i ostali klubovi, nek i Inter pruzi mladjima sansu ..bar na klupi
sigurno bi dali sve od sebe samo da se pokazu u prvom timu
Doppietta di Biabiany al Genoa: e l'Inter sorride
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=11314
Balotelli#45
06-12-2009, 21:26
what does it mean?
da ce da ga damo besplatno genoi verovatno?
ne nego da ga Mourinho želi obavezno za sljedeću sezonu, da i ga većina interovih igrača mnogo poštuje
Quaresma#7
07-12-2009, 22:05
Opet pričaju oko Agueru. http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=156434
Balotelli#45
07-12-2009, 22:38
uff njega kad bi doveli uz hamsika,sissoka,fabregasa i sakhoa nista nam vise ne bi trebalo :sivi: :sivi: jel tako Q :sivi:
Quaresma#7
07-12-2009, 23:09
uff njega kad bi doveli uz hamsika,sissoka,fabregasa i sakhoa nista nam vise ne bi trebalo :sivi: jel tako Q :sivi:
Jedi govna :P:D
Ali bili bi mirni sigurno 5 godina sa transferima :D
taman odobrit ce nam MMF pola milijarde dolara za ove igrace :)
Quaresma#7
08-12-2009, 11:32
Sad se uključujemo još za Dzeka :D http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=11355
ma ''uključujemo'' se i za TOnija, kao prva alternativa Pandevu
hocemo tonia hocemo tonia hhahahahaha
ma kakav dzeko sta je vama..on je navijac milana
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
Inter want Candreva in January
ovo je da q, mancini i suazo imaju skim da se druze na tribinama :)
da
http://www.goal.com/it/news/7/calciomercato/2009/12/08/1673627/un-italiano-subito-un-bosniaco-a-giugno-il-piano-acquisti
naslov: talijan sada a bosanac na ljeto
kao da je viđen neki predstavnik wolsfburga u sjedištu Intera :)
hahahhaah
ukaza se neki predstavnik hahahaaha
a trazimo i pogresnog antonia
Grujinho
08-12-2009, 14:19
haha, sad kad dera pročita ovo za džeku, bit če haos :D
ali ja mislim da nema ništa ni od Tonija, ni od Candreve, a isto važi za Džeku, mada se njega nebi branio...
Po meni Interu ne treba novi napadac trenutno ..ako se zna da stize i Pandev
Ako nekad pozelimo dovesti Dzeku, ili cak Aguera ..prvo treba prodati nekog, jer nagomilavanje napadaca nicemu ne vodi
Grujinho
08-12-2009, 14:25
ma kao da inter želi sve njih...svaki napadač koji ima mogučnost da napusti klub odmah če bit povezivan sa interom...
mah, bilo bi lijepo stvoriti novi napad za budućnost s mladim igračima kao što su Džeko i Aguero, ali za taj dvojac bi se potrošlila ogromna svota novca
Candreva je dobar igrač i malo po malo se afirmira, nije ni do njega lako doći jer ga Livorno neće prodati za siću a i Juve je kao u uvijek interesiran na svakog perspektivnog talijana
Za Pandeva kao nekakva odgađanja, zadnja odgoda prisilila Inter da ide na Tonija
Grujinho
08-12-2009, 14:38
nema šanse da dođu i Aguero i Džeko...možda, možda jedan od njih...
candreva je talijan, polako se razvija u dobrog igrača i nebi bilo ništa pogrešno ako bi ga uzeli na koju godinu za "male" pare i vidjeli hoče li izrasti u klasu.
ipak prioritet nam mora biti vezni red, gdje smo vrlo slabi...ajd kad igra Wesley još ide, ali kad njega nema, igra nam trpi a rezultat isto. I još možda jednog mladog centralnog braniča na ljeto dovesti, jer su svi naši več stari
a tonija nebi nikad uzeo...možda tada kad je odlazio iz fiorentine...tada je još bio koristan, ali sada nije više material za inter
haha, sad kad dera pročita ovo za džeku, bit če haos :D
da ti nesto cika Dera kaze, ne znam po cemu mene smatras velikim fanatikom Dzeke, normalno sto je bosanac da cu ga voliti vise nego nekog arnautovica heh, ali to je to, ostalo je sve kvalitet
dzeks je jako kvalitetan igrac i bio bi mi zelja da nije dosao Etoo, da nece doci Pandev, i sto je najvaznije DA NIJE REKAO DA JE FAN MILANA
ovako, ja ne bi ni pokusao ponuditi jer sve i da dogovorimo (ponudimo za bocu vise od bilanovaca) on ce nam ga suknuti i reci MOJE SRCE KUCA ZA ROSSONERRE!
a i kad bi dosao, zasto nam treba jos jedan balotelli, koji bi svako malo govorio da ce jednog dana kada mu istekne ugovor preci u susjedni nam klub
---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:26 ----------
kao da je viđen neki predstavnik wolsfburga u sjedištu Intera :)
pa ovo sve govori, niko nije rekao da je Dzeko na meti, prije neki crni grafite
znate sta bi ovo moglo znaciti, MISIMOVIC plus Sneijder :D
a ima i onaj italijan u odbrani, da njega nece :(
:what: daaa, pa tek sad kad kažeš pomislih, jooo da dođe jedan kao Miske :rolleyes:
Maradona "gura" Aguera u Inter
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="340"> <tbody><tr> <td> Utorak, 8. decembar 2009. 14:17 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Atletiko Madrid je odbio 40 miliona funti za Serhija Kuna Aguera, koliko je nudio Čelzi. Međutim, italijanski mediji tvrde da "jorgandžije" neće uspeti da još dugo odbijaju "napade" na 21-godišnjeg Argentinca.
Aguero će se verovatno preseliti u Milan i obući dres Intera.
Mediji sa "čizme" prenose da šampion Italije nudi najviše do sada, a da bi u sklopu transfera, put Visente Kalderona krenuo Portugalac Rikardo Kvarežma.
Ne navodi se cifra koju nudi Inter, ali se veruje da prelazak Aguera na Đuzepe Meacu potpiruje njegov tast, selektor Argentine Dijego Armando Maradona.
Neizvesno je, međutim, da li će Inter dovesti Kuna Aguera tokom zimskog prelaznog roka ili će morati da sačeka do narednog leta.
svidja mi se svidja :D jedino aj da im damo mancinija a ostavimo trivelu jos malo :)
filip.sk
08-12-2009, 16:57
Ma dajem pola tima za aguerro... moze i rivas, burdisso, suazo, i obinna... sve zajedno neka ode :)
40 miliona odbijeno :what:, pa koliko onda mi moramo ponudit :confused:
Balotelli#45
08-12-2009, 17:14
haha mi bi trebali 50 al posto je to moratti on ce dati 60 + Maicona + nekog od tri musketara da biraju + nekog talenta :sivi:
Irfan Redžepagić
"Edin Džeko ne napušta Wolfsburg"
Edin Džeko neće napustiti Wolfsburg u januaru, a Milan je i dalje najglasniji kada je riječ o traženju tog bh. nogometnog reprezentativca, kazao je igračev agent Irfan Redžepagić.
Mladi Biabiany u Parmi briljira i čeka povratak
Jonathan Ludovic Biabiany je jedan od najpopularnijih mladih igrača i nije nepoznat pomnim pratiteljima omladinskog pogona Intera ovaj talentirani Francuz (1988). Prvotno je bio na posudbi u Modeni a sada je u Parmi. Ljetos je trenirao sa prvim timom Intera pa se vratio u Parmu i eksplodirao u ovoj sezoni. Za “Calciomercato” je izjavio da se želi vratiti:
- Otkad sam na posudbi stalno se želimvratim u Inter. No za sada smo ja i moj agent odlučili da je za mene najbolje igrati u Parmi kako bih stekao iskustvo i sazrio.
Na pitanje na kojoj poziciji bi volio igrati u Interu Biabiany je rekao:
- Do sada još nisam jedino igrao na poziciji centralnog defanzivca i golmana.
Zatim je govorio o njegovom odnosu sa Mourinhom:
- Trenirao sam sa njim jedno vrijeme i mislim da je jedan od najboljih trenera. Prekrasan je način na koji vodi treninge i mnogo mi se sviđa što se puno radi sa loptom tako da je zabavno.Uz toje i mnogo prisan sa igračima.
Na kraju još riječ-dvije o rasističkim napadima na Balotellija:
- Naravno da je to ružno za slušati. Pretjerano i to nije dobar način razmišljanja. To što se događa sa Marijom se može transformirati u nešto veliko. Kako bi reagirao? Mi imamo različite karaktere. Ja se ne obazirem, ali kako je meni…
hjebo vas aguero, meni nije jasno koja budala smatra da on vrijedi tolike pare
i uopste nam takav igrac ne treba
Quaresma#7
09-12-2009, 00:11
Aguera bi se najviše isplatilo dovesti na ljeto jer tako ili tako neče moči igrati u CL a tamo ga najviše trebamo. U serie A čemo tako ili tako pobediti. Bolje da idu na neke veznjake koji mogu igrati i u CL.
DenchiNL
09-12-2009, 19:36
vežu nas za Tonija,Aguera i Candrevu?
ko je candreva? zar nije on krilo?
candreva igra sve živo u veznom
Bayern i Toni su spremni na sporazumni raskid ugovora
Inter na vrhu želja iz više razloga, igrati u klubu koji se bori za naslov bi uvjerio Lippija da ga zadrži u repki, pošto klub ništa ne bi platio Bayernu može se ići na bolji ugovor, za razliku od onog koji bi mu nudila Roma
ma daj ba nemoj me prepadati sa tim informacijama, da onda mario bude druga zamjena u napadu
da pravi konkurenciju militu koji je tek dosao, iako toni, pa, mozda bi se i snasao
Grujinho
10-12-2009, 15:52
nebi ja tonija :( nije on slab igrač ali neznam...njegove godine i forma nisu baš na njegovoj strani....kao što sam rekao, tad kad je odlazio iz fiorentine ja bi ga uzeo odmah ali sada ne...
ovaj transfer ako dodje do njega mi je smijesan ..
nikakve koristi ..samo cemo dobiti jos jednog igraca koji nece malu platu
Jel sad u janurao stize mali filipo cousitnjo,il kako se vec zove?
Balotelli#45
10-12-2009, 20:04
filipo cousitnjo :sivi: :sivi: :sivi: :sivi:
Philippe Coutinho bre :D ma on tek na leto kad napuni 18 isto ko pato sa milanom
Balotelli#45
10-12-2009, 20:06
http://planetadabola.files.wordpress.com/2009/06/sn850511.jpg
evo ga moca haha kaki je smesan :sivi:
ja mislim da coutinho moze doci sad u januaru kod nas da trenira sa ostatkom ekipe tako je i bilan sa patkom isto uradio bio je pola sezone kod njih dok nije dobio dozvolu da moze nastupati
Balotelli#45
10-12-2009, 20:52
pa moze ko kaze da nemoze :D nego nemoze da igra
jesam ja nesto krivo napisao :/...ajd ne seri dzaba tu...
uglavnom sad je izletilo da se zanimamo za nekog Seydou DoumbiaizYoung Boysa..to sam vidio na calciomercato a navodno njihov izvor tuttosport tako da mi opet sve ovo mirise na jedno nista :D...a navodno je totenham ozbiljno zagrizao za njega
ma tottenham obicno uzima igrace koje jos treba malo doraditi, ne znam, svicarci su uvijek imali dobre talente, pogotovo basel, hocu reci radili na telentima sirom eUrope
Balotelli#45
10-12-2009, 21:10
jesam ja nesto krivo napisao :/...ajd ne seri dzaba tu...
pa jel kaze neko da si nesto krivo napisao,niko nista nije ni spomenuo :sivi:
pa sto onda komentarises...ili ti je bitno da samo napises nesto i da odgovoris imalo to neka veze sa tim ili ne
Balotelli#45
11-12-2009, 00:30
nista te ja nerazumem ,mada ni ti mene :sivi:
Merdasport: Julio Baptista offerto all'Inter
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=11453
Grujinho
11-12-2009, 01:27
Zvijer??
Ma neznam, svi su mi ovi igrači čudni malo....nitko ne igra ni u svojim klubovima...jebote prvo nas vežu za Aguera i Džeka a onda za Baptistu i Tonija :)...verovatno če doči netko između...hmm možda cassano? :)
Toniu nikad ne bih rekao ne :D
Grujinho
11-12-2009, 01:36
U kojem smislu nera? hehehe
Ma neznam za Tonija...ima možda visinu, ali ništa drugo, što naši napadači nemaju..
U kojem smislu nera? hehehe
Ma neznam za Tonija...ima možda visinu, ali ništa drugo, što naši napadači nemaju..
heheeh :D
Pazi, besplatan je, ima tek 31 godinu, i ne previsoku platu... Uzeo bih ga prije Suaza, barem 10 puta :D
A on jos uvjek ima njuh za gol, to sam siguran.. vidjecete...
da, i ja bi ga odmah uzeo ;)
Grujinho
11-12-2009, 01:40
Hmmm možda, možda, ali samo ako Pandev nemože doči...
Pandev više odgovara našem sistemu, nego Luca...a i mladji je...mada neznam, kad se sve skupi, toni nije baš pojačanje za inter, barem ja tako mislim...
Gruja to sigurno, i ja bih prije Pandeva.. a Lucu bih uzeo kao rezervu, ne sigurno kao prvotimca. Ali bi bio deluxe rezerva :D
Gruja to sigurno, i ja bih prije Pandeva.. a Lucu bih uzeo kao rezervu, ne sigurno kao prvotimca. Ali bi bio deluxe rezerva :D
A da nam propada talenat koji ima Mario jel?I Luka puni u maj 33 god..nijesam za njegov prelazak kod nas..nikako
A da nam propada talenat koji ima Mario jel?I Luka puni u maj 33 god..nijesam za njegov prelazak kod nas..nikako
Luca puni 32 u Maju, koliko ja skapirah. A nama ide Eto'o na Kup Afrike, i vjerovatno Suazo (nedje, odakle se nikad nece vracati :D ). Mislim da bi bilo previse za ocekivati da Mario i Diegol odigraju svaki minut u tih mjesec- mjesec i nesto ;)
Luca puni 32 u Maju, koliko ja skapirah. A nama ide Eto'o na Kup Afrike, i vjerovatno Suazo (nedje, odakle se nikad nece vracati :D ). Mislim da bi bilo previse za ocekivati da Mario i Diegol odigraju svaki minut u tih mjesec- mjesec i nesto ;)
Luca Toni,(born 26 May 1977 in Pavullo nel Frignano, Modena) is an Italian World Cup-winning footballer who plays for German Bundesliga
Pa tacno da nece ovi dvojica sve odigrat ali zato treba dovest Pandeva a ne starca Tonija
ma daj koji ce nam k... toni...pa ako dodje znaci ostaje 3godine...
njegova plata nije mala...bit ce minimalac od 4miliona
u zadnje vrijeme toni je dosta slab....rijetko igra a kad igra masi sa linije :)
Dobro, puni 33-i... Nije malo, ali je on taj tip igraca, da moze jos dvije-tri godine igrati kako valja.. Po meni, kao rezerva nije losa. A plata, pa preko 2.5M mi ne bi gledao :D
Dobro, puni 33-i... Nije malo, ali je on taj tip igraca, da moze jos dvije-tri godine igrati kako valja.. Po meni, kao rezerva nije losa. A plata, pa preko 2.5M mi ne bi gledao :D
Racunaj bar 4 mil ako ga dovedemo
Napoli bacio oko na naseg malog Destra :mad:
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=49812
a izgleda i Krhin se spominje nesto oko Napolia
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=183260
---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
a takodjer Napoli zainteresovan i za Vieiru kojeg bi uzeli vec u januaru :yes:...dok bi krhina i destra doveli na posudbu...
evo prilike za hamsika sad ili nikad :D
ma toni je zavrsio svoje ..gotovo!
jel bi trebao doci u Inter da vraca karijeru i formu ..pa to se radi sa ekipama s dna tabele ..mi to nismo!
Napoli bacio oko na naseg malog Destra :mad:
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=49812
a izgleda i Krhin se spominje nesto oko Napolia
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=183260
---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:20 ----------
a takodjer Napoli zainteresovan i za Vieiru kojeg bi uzeli vec u januaru :yes:...dok bi krhina i destra doveli na posudbu...
evo prilike za hamsika sad ili nikad :D
Ubijeđen sam da je Napoli spreman odrec se Hamsika pa zato bi uzeo nase talente koji bi trebalo tamo potpuno da se afirmisu
da ja mislim da je predsjednik napolia izjavio kada su sada ovo ljeto kontaktirali klubovi za hamsika medju njima i mi da je rekao da ovu sezonu nigdje neide ali da sljedecu ga mogu kupiti ako hoce...a mozemo iskoritit i ovu situaciju sa nasim igracima za kje su oni zainteresovani tako bi spojili ugodno s korisnim...rijesit se vieire a dobit hamsika neprocjenjivo :D
Grujinho
11-12-2009, 15:44
Uff dovesti Mareka u januaru bi bio pravi posao :) još može da igra i u CL
Quaresma#7
11-12-2009, 15:58
E pa to vam ja kažem celo vreme :D njega njega i naš problem u vezi je rešen. Samo onda Vieiru i Suaza poslati u PM i gotovo. A onu dvojcu neka jim daju na pozajmicu da malo više igraju.
Balotelli#45
11-12-2009, 16:43
moze napoli nije igrao u ls
E pa to vam ja kažem celo vreme :D njega njega i naš problem u vezi je rešen. Samo onda Vieiru i Suaza poslati u PM i gotovo. A onu dvojcu neka jim daju na pozajmicu da malo više igraju.
i da dovedemo jos aguera,sakhoja i di mariju i bilo bi savrseno :sivi: :sivi: :sivi:
njih dvojicu ne vrijedi prodavati ..jer nece postic visoku cijenu, tako da je bolje da cekamo ..
jedino sam za prodaju ako hamsik bude ukljucen ..
a sto se tice posudbe ...uvijek sam za posudbu mladih igraca
ma sta je vama
PV NIKAD nece preci u napoli....zasto
jbg on je nekad bio veliki igrac i sad da prelazi u neki kikiriki klub (svaka cast napoliu za maradonu) a osim toga ni napoli nema novca za nj...jedino da mi damo 20mil napoliu da ga oni mogu placati hahahahaahahhaaha
a evo i za krhina
Rene Krhin Is Not Leaving Inter For Napoli - Agent
"Another team in Serie A - that is not Napoli - is making a move for Rene.
Quaresma#7
11-12-2009, 22:46
Pa mogu ponuditi npr. 20M i Krhin i još koji igrač na posudu ili ga dati u ceno npr. Suaza ili nešto slično
Danas Coutinho ipak izjavio da ostaje do ljeta 2010. u Vascu:
"It 'was a very important year for my career. I've traveled a lot and I gained much more experience living in close contact with professionals. Everything went as planned. E' ground state withdrawal preseason with the first team I have won in resistance, I was not accustomed to a certain type of work on the physical plane. I've added 3-4 pounds of muscle mass, you can feel the difference when I get off the field, before when I touch the opponents fell to the ground. Now I am much stronger, stand more easily contrasts. For my growth has been very important the coach Dorival Junior, Carlos Alberto, one of my idols as a striker. 2010? Vasco will stay until mid-season then I'll go to Italy: it will be a key year for the my career, "
Quaresma#7
11-12-2009, 23:22
Pametan mali
DenchiNL
12-12-2009, 11:09
Ja sam za Tonija, mislim da bi nam ojacao napad, pogotovo kad Suazo ode, Toni je razbijac i lijepo je imati tu opciju kad zapne (kao u Grckoj,rusiji, i slično), odlicno igra glavom i dobro se gradi, mislim da je malim timovima teze igrati bunker kad bacis njega i Milita u 16, a imas Sneydera da ih gadja loptama. Pogotovo mislim da bi tim igrao dosta direktnije prema golu nego sa nekim drugim (i drugom vrstom) spica kao Pandev,Suazo,itd
tacno je da bi mu plata bila dobra ali ne zaboravimo da se rjesavamo Suaza i Viere (zajedno oko 8 mil. u plati) , znaci prostora ima ali nije iskljuceno da dodje mozda i jedan odbrambeni igrac zbog Samuela ili jos jedan vezni kreativac.
mislim da bi se Roma dobro pojacala ako uzme bilo koga od vNistelrroya/Tonija/Adriana/Suaza(idealno)
sad bih volio vidjet da Burdi definitivno sarne za Romu kad im se Mexes povrijedio, isto vazi i za Jimeneza,Obinnu,Rivasa
jao ti zaboravljas da taj toni od 10 suteva promasi 11 :) i da u interu mu nema ko toliko lopti dodati...pogledaj u bayernu koliko ima tih dodavaca pa nista...samo se svadja covjek
Naši žele Nassim Ben Khalifu iz Grasshoppersa, 17 godišnji ofanzivni veznjak i svetski prvak sa Švicarskom U17, ovi traže 4M naši nude 3 i čini se da su u prednosti ispred Man Utd
Balotelli#45
12-12-2009, 14:14
ufff to bi bio super posao ovaj je predobar igrac gledao sam ga za svajcarsku kad bi dao bog da dodje on i coutinho ,balotelli i santon,biabiany,krhin itd... prejaki mladi igraci
Inter i Toni sve bliži
Čini se da je opcija posudbe s pravom otkupa(vrlo niska cijena) najrealnija opcija, s Mancinijem ili Suazom koji bi išli put njemačke.
Ne bi mogao igrati u LP
bolje im je da se sale :D
jos jedan od brilijantnih poteza :)
nije ni cudo sto se o tome raspravlja na 666. stranici hahahahaha
Grujinho
12-12-2009, 20:40
Šta mislite o Rudu Van Nistelrooyu?
Meni je on još bolji od Tonija...čak ima i solidnu tehniku za razliku od Luce.
Stariji od Tonia, vise se povrjedjuje, i manje centimetara za visoke lopte.. Ali, nikad mu ne bih rekao ne. Bolji je kao igrac, ali zbog ovih nedostataka, dobro bih se razmislio...
Il Trattore
12-12-2009, 22:04
Van Nisterloyy je meni 3 klase bolji od tonia samo je u zadnje vrime vise u bolnici nego na terenu,ali ja bi prije pustia da suazo i destro minjaju balotellia i milita dok je eto na kupu nacija,nego dovodit smotanog tonia
DenchiNL
12-12-2009, 22:19
jao ti zaboravljas da taj toni od 10 suteva promasi 11 :) i da u interu mu nema ko toliko lopti dodati...pogledaj u bayernu koliko ima tih dodavaca pa nista...samo se svadja covjek
Bayern nema playmakera, a i obadva krila ozlijedjena (Robben i Ribery),
kojih dodavaca?? tesko daju golove , jedino Olica hoce mreza
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
da ali nema igru glavom, on je tip kao Etoo, smrtonosan unutar 16, ovo ostalo nista, ne bi pristao da bude na klupi mislim da hoce da ide u Juznu Afriku
mada bi sudeci po ostalim igracima koji su dosli iz Reala kod nas trebao biti dobar. trebali smo ga ranije uzeti, mislim da je sad kasno, Roma ako ga uzme moze biti ozbiljan protivnik
Inter i Toni sve bliži
Čini se da je opcija posudbe s pravom otkupa(vrlo niska cijena) najrealnija opcija, s Mancinijem ili Suazom koji bi išli put njemačke.
Ne bi mogao igrati u LP
posudba s otkupom je dobra opcija ..jer ne gubimo mnogo, navikli smo na velike timske troskove za plate ..pa nam jos jedna plata nije problem
a Toni bi bio idealan za zavrsnice utakmice ..kao dzoker s klupe, kad nam zatreba neko na koga cemo preskakati igru
a jednostavno ga poslije posudbe vratimo i svako sretan
oj place mi se kad vidim da se ovaj toni i RvN vezu sa Interom...dosta je tih igraca vise...nismo mi neki arapski klub pa da dodju kod nas zavrsit karijeru i da uberu jos koji milioncic...vec i imam takvih i njih se nemozemo rijesit...a svi bi tu da se kupuju neki mladji igraci ovo ono a vi bi faking tonia u Interu ili RvN
Quaresma#7
12-12-2009, 23:43
Ma šta su sad zapeli za toga Tonija. Imamo Balotellija i Milita i još neka dovedu Pandeva i dobri smo. Neče Etoo ostati tamo večno. Neče ga biti jedan mesec to su kakve 3-4 utakmice. Nema smisla sad kupovati neke odpatke bezglavo kao što su Toni i RVN. Šta če nam oni. Oni su svoje polako odigrali a o platama da ne govorim. Bolje da gledaju kako če se u veznom redu pojačati još posebno ako dobijemo kakav Chelsi, onda smo najebali ubiče nas fizički i brzinom na sredini. A napad smo imali uvek dobar a o napadu neka se ne brinu previše. Nama je veza večiti problem.
Ako več traže koga neka uzmu onog Hulka :D onaj je vredan svakog centa. Onog nemoreš bagerom pomeriti kad se zagradi :D http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=11521
a znate sta ja mislim.. mislim da je ovo sve taktika nasih da pokusaju da primoraju lazio da pusti Pandeva posto se na sudu oduzilo
Balotelli#45
13-12-2009, 00:03
uf hulk njega sam uvek zeleo da vidim u nasem dresu pre bi njega nego aguera ili bilo kog drugog napadaca (osima cassana :D )
Grujinho
13-12-2009, 00:06
E hulk hulk da :D igračina prava, a u nogama mu top...i dosta je brz isto...nadam se da ga naši barem prate, ako ništa drugo :)
Balotelli#45
13-12-2009, 00:07
evo presli smo na 667. stranu sad se vec pominju normalna pojacanja :D
ma kakav hulk, dobar vam u menađeru pogledali ga dva tri puta u ligi prvaka i sad je on igračina, ma IGRAAAAČINAAAA hahahahahaha jaooo ee
Grujinho
13-12-2009, 00:15
pa šta jel nije...baš moćan igrač...mislim meni je dobar :D
pa šta jel nije...baš moćan igrač...mislim meni je dobar :D
bio ti je dobar i diego pa vidi ga sad sreca pa q nije na vrijeme poceo igrat inace bi ovaj diegic bio glavni kandidat za onu kantu :D
sto se napdaca tice samo cassano i aguero dolaze u obzit :D...i eventualno pandev u januaru
ma ne kažem da je loš al sad da je materijal za Inter hmmmmm
hulk je dosta losija verzija runija
verma_interista
13-12-2009, 01:58
Vjerujem kako bi Porto za Hulka trazio ogroman novac,ali sto se tice njegovih kvaliteta izuzetno su visoke ,naime licno mislim da je vrhunski napadac ,pomalo je sebican sa loptom,zeljan dokazivanja ,pa se pogubi u tome ,ali uz odredjenu dozu discipline u radu sa njim vjerujem kako bi se pokazao kao idealan napadac za nas klub.Jednostavno PAKLEN IGRAC.
q je bio najbolji igrac portugalske lige a vidi ga u italiji...2godine najgori igrac lige
verma_interista
13-12-2009, 02:26
q je bio najbolji igrac portugalske lige a vidi ga u italiji...2godine najgori igrac lige
Ja uopce ne mislim da je Quaresma zasluzio titulu najgoreg igraca ,i cinjenica je da je na njegove nastupe u Interu itekako uticao prepotentni Mourinho koji je stavio pritisak na njega kao da odmah mora u svakoj utakmici briljirati,a da ne spominjem navijace na Meazzi koji su svaki njegov los potez ispratili zvizducima ,tako da je momak na kraju totalno izgubio samopouzdanje i nije mogao pokazati sta zna.
Ja mislim da taj momak zasluzuje da bude u pocetnom sastavu u svakoj utakmici,vidjeli smo kako je dobro odigrao zadnju utakmicu u kojoj je ucestvovao ,protiv Fiorentine ,i ubjedjen sam da bi mu svaki drugi trener davao puno vise prostora za igru...licno mislim da trenutno u pocetnoj jedanaestorci ima puno losijih igraca ,sa losijim izdanjima.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.