View Full Version : Glasine o transferima
u članku kojeg je zlatan pročitao, pretpostavljam da je onaj sa fcinternews jer se tamo spominju sva ona imena, spominje se da Moratti izgleda baš i ne smatra toliko nužnim uzet tih enkoliko igrača jer smatra da je ova ekipa dovoljno kompetitivna da osvoji LP, eh ljudi moji kad ovi uzmu Diega i ako se mi ne pojačamo...predomislit će se on kad sljedeće sezone izgubimo prvu poziciju i opet ispadnemo iz LP, možda će se onda predomislit, samo tada će ga već odjebat Ibra
Enfant Terrible
13-03-2009, 15:46
http://www.index.hr/sport/clanak/juve-konacno-otvorio-pregovore-s-diegom-brazilac-prelazi-za-30-milijuna-eura/425229.aspx
Juve se strašno pojačava....Diego če im biti perfektno pojačanje....
Slobodno odpišite Diega...on je i sam rekao, da bi voleo igrati za jube
PREMA pisanju Tuttosporta... Ovo za mene nije valjana informacija,kada je napiše Gazzetta onda im mogu povjerovati,ali Tuttosport:O
Uostalom,mislim da će Diego preći u onaj klub ko najviše ponudi Werderu,pa tako ne znam šta naši čekaju...
u članku kojeg je zlatan pročitao, pretpostavljam da je onaj sa fcinternews jer se tamo spominju sva ona imena, spominje se da Moratti izgleda baš i ne smatra toliko nužnim uzet tih enkoliko igrača jer smatra da je ova ekipa dovoljno kompetitivna da osvoji LP, eh ljudi moji kad ovi uzmu Diega i ako se mi ne pojačamo...predomislit će se on kad sljedeće sezone izgubimo prvu poziciju i opet ispadnemo iz LP, možda će se onda predomislit, samo tada će ga već odjebat Ibra
Da,da,FCInterNews je u pitanju. Pa onda bi bilo najbolje da Moratti dođe na trenersku poziciju pa neka on osvoji Ligu Prvaka sa ovom ekipom.Ništa protiv presidentea,ali mislim da pokušava malo smiriti situaciju oko tih transfera jer se i prošle godine pričalo ko treba doći,ko otići,odmah poslije Liverpoola.
on ce u italiji igrati poput stankovica, ne trebaju nam 2x - jedan bi isao, a onda bi to bio dejo
http://www.index.hr/sport/clanak/juve-konacno-otvorio-pregovore-s-diegom-brazilac-prelazi-za-30-milijuna-eura/425229.aspx
Juve se strašno pojačava....Diego če im biti perfektno pojačanje....
Slobodno odpišite Diega...on je i sam rekao, da bi voleo igrati za jube
pa ko nebi volio igrat za velik klub kao Juve? Ne vidim ništa loše u njegovoj izjavi
on ce u italiji igrati poput stankovica, ne trebaju nam 2x - jedan bi isao, a onda bi to bio dejo
ma ne mora značit, stanković je nakon jimeneza jedini koji može igrat isturenije...s diegom koji bi uzeo tu poziciju stanković bi se vratio u liniju tamo sa cambiassom i ostalima
nama treba jos bolji od diega, bojim se da ne zavrsi kao quaresma, mancini i slicni njima
DenchiNL
13-03-2009, 16:18
da nemas mozda jos nekog napadaca u planu, malo je ovo :ivan:
ma bilo ko od njih , ne moraju svi :-D
i da tuttosport=juvesport
samo lagano vidite da svi smiruju i spustaju loptu , to se radi da se ne bi cijene napuhale
nema nekih oficijelnih izjava na koga ce ici , ja vjerujem u Brancu i Mourinha , mislim da ce sve biti ok.
ma bilo ko od njih , ne moraju svi :-D
ja te razumeo da ih hoces sve :ivan:
Nzm kako vama izgledaju ova imena, ali mene i nisu nesto...
Diego bi bio odlican, ali izgleda da Rube misli ozbiljno sa njim. Motta i Palombo mogu biti samo rezerve, i oni bi u toj ulozi bili dobri, ali nama trebaju dva kvalitetna startera.
Ispred dvoje Genoveza bi prije uzeo D'Agostina. On mi se mnogo dopada.
Kjaera nisam gledao skoro nista. Prosle nedjelje je napravio 2 penala nad Mutuom, ali nisu odsudjeni. Cak je kod drugog penala napravio 3 prekrsaja?! Malo je tu naivan bio, mada opet, mlad je, ima kad da nauci.
Drogba je klasa, to znamo, samo su godine problem...
Ja smatram da su nama potrebni igraci kvaliteta: Aguero, Hamsik, Diego,..
evo sofro kaze da su na meti intera Diego, Acuafresca, Esien i Agero....
Grujinho
13-03-2009, 17:11
aguero, essien i diego bi bila prava pojačanja...ali ja bih umjesto essiena voleo vidjeti još jednog ofenzivnog vezista i braniča
moj izbor:
Diego
Hamšik/Silva
Aguero/Villa
Kjaer/Zapata
jebote...i David Silva je rekao, da bi rade volje zaigrao za jubentus, jer je kod njega igrao i njegov uzor Michael Laudrup...
Valensija prodaje villu i silvu....
pa sta ti pokupi sve te iz juventusa heheheh
villa nam ne treba...sta ce nam igrac koji odigra 10utakmica u sezoni
silva ide u juve tako da od te raspordaje u sismisima nama nema koristi
i sta vam je vise s aquerom...pa sta cemo s napadacima
Grujinho
13-03-2009, 17:27
imamo napadača ali kakvih...adriano nije ni blizu adrianu iz 2005/06, ne može se ni okrenuti s loptom kako treba...cruz i crespo ionako skoro ne igraju i bliži se njihov odlazak....obinna takodjer na ljeto vjerovatno odlazi.... tu su još balo i ibra
aguero je praktičniji od adriana a i od ibre....on je kao rooney ili tevez...može da odigra pas, igra malo povučenije izad jedne isturene špice, može malo više prema krilu odigrat a može i kao špica
Ako ne racunamo Crespa i Cruza onda Adriano, Acquafresca, Balotelli, Ibrahimovic i Suazo su napadaci koji su nam na raspolaganju
To je opet 5 napadaca, sto je vise od svih ekipa u EU
Ako ne racunamo Crespa i Cruza onda Adriano, Acquafresca, Balotelli, Ibrahimovic i Suazo su napadaci koji su nam na raspolaganju
To je opet 5 napadaca, sto je vise od svih ekipa u EU
ma nece dovoditi napadace, jednog stopera i dva ofanzivna veznjaka i to je to
ma vidis da svi samo neke napadace spominju
jbg :)
Ja cak mislim da su nasi napadaci jedni od najboljih ali steta sto nema nikog da im namesti neku iskoristivu loptu
ja bih za napad doveo cassana i gotovo, jer vraća nam se acquafresca kojeg mourinho koliko sam čitao strašno puno poštuje...znači Ibra, Cassano, Acquafresca, Balotelli i Adriano...e sad 5 to je puno, s obzirom da se zna s koliko igrača ukupno Mourinho voli raditi...hmm
Cassano bi po meni bio stvarno potreban, jer ne daj bože ali da se Ibra ozlijedi, Cassano je njegova idealna zamjena što se tiče inventivnosti i asistencija u napadu, joj što bi volio cassana vidjet kod nas, a nek rade što hoće...ako ne uzmu cassana ovaj ide u juve, ako ne uzmu diega ista priča
evo raspordaja i u realu
Julien Faubert - ne kontam sto su ga uopste dovodili
Jerzy Dudek,-haha
Michel Salgado, - evo ga za milan dusu dao
Fabio Cannavaro - jos jedan za milana
Javier Saviola - glupan
Royston Drenthe, - jedna od neuspjesnih zamjena za carlosa
Rafael van der Vaart - 100 povreda u dresu reala
Cristoph Metzelder - naigrao se
Ruben de la Red, Javi Garcia i Daniel Parejo - piiiih
Gabriel Heinze, - i on bi mogao u milan hehe
Fernando Gago, - VELIKO POJACANJE REALA hehe
Guti - vrijeme je da se kaze laku noc
Mahmadou Diarra - evo nama treba jos def veznih hehe
Balotelli#45
13-03-2009, 19:16
ma moramo uzeti cassana pre nego sto ga neko uzme za sicu 15 miliona za takvog igraca mozda i najbolji spic u seriji a pored ibre netreba tu puno da razmisljamo i da se zezamo uzmemo ga pa nemoze biti gori od Curza,Crespa obinne Quaresme
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
Royston Drenthe, - ne bi bilo lose imati ga u ekipi
Rafael van der Vaart - dobro bi nam dosao
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=2854
Eto'o? Ja se ne bih bunio :D
CurvaNord69
13-03-2009, 20:48
Ni ja svega mi, u ovoj sezoni zabio vise golova od svih nasih napadaca zajedno, dobro moze se rec druga liga i sve, ali ipak
Quaresma#7
13-03-2009, 21:40
Ma kod nas če otiči:
Crespo i Cruz (istek ugovora) tako da čemo za njih dobiti 0€
Figo (penzija, 0€)
Vieira (Čuo sam da nude klubovi poput Sunderlanda i sličnih do 7-8M€, Majka:D)
Obinna ( more otiči za najmanje 6M€)
Jimenez ( njega čemo sigurno uturiti u kakav transfer, ako ništa more iči za 5-8M€)
Rivas ( on može glatko u Bolognu kod Mihe za 3M€)
Burdisso ( on je isto zreo za prodaju, on isto može otiči kod kakve Fiore za bar 6-7M€)
Orlandoni ( Očekujem njegov odlazak jer ipak dolazi Viviano, Toldo produžio ugovor, tu je još Julio C i mladi Belec. Tako da očekujem njegov odlazak. Neka mu je sa srečom.:D)
Znači moremo od prodaje zaraditi kakvih 27-30M€ odvisno kakve ponude če biti.
A za transfere mislim da če biti definitivno:
1. Kun Aguero ( tamo če biti cena oko 30M€, jer naši znaju izbijati cenu)
2. Diego ili Hamšik ( Diego more za 25M€, a kod Hamšika moremo dati 15M€ i par ovih naših grešnica koji su na izlazu Intera :vfunny:)
3. Aquafresca ( on če se verovatno definitivno vratiti)
I evo tranfera za koje nisam toliko siguran, ako je naš klub pametan onda če to učiniti.
1. Angel Di Maria ( kakvih 10M€ + Suazo)
2. Inler ( more za 15M€)
3. Kjaer ( 12M€ ima klavzulu)
4. Palombo ( za njega nisam potpuno siguran ali more za 10-13M€)
Najbolje bi bilo da uzmu sva četvorica.;)
A šta če biti sa Kerlonom mislim da če ga Mourinho uzeti z svoje ruke, jer mali more igrati napadača, Diegovu poziciju i more kao levi/desni winger, tako da zna biti koristan.
A što se tiče naših wingera Mancini i Quaresma mislim da neče oni otiči nikud. Ako ode onda če otiči samo JEDAN, oba neče.
DenchiNL
13-03-2009, 21:55
Real drzi rasprodaju , kao i Valencija
Cassano izjavio licno da ne vidi poentu da prelazi u Juve, kako ne zeli biti u sjenci Del Piera i da zeli igrati na SP 2010 bas kao i ADP. (enter inter)
e ako ne znaju skontati hint ovi nasi onda jbg
moze komotno igrati iza Ibre i Adrija i svi zadovoljni.
nesto sam cuo da je murinjo poslao neke u holandiju da ugovaraju nesto sa onim afelijem iz psv-a... nisam u toku dal ste ovde o tome pisali...kakav je on igrac...?
CurvaNord69
13-03-2009, 22:11
Hmm pokupit iz valencije villu, al to je samo san :D
nesto sam cuo da je murinjo poslao neke u holandiju da ugovaraju nesto sa onim afelijem iz psv-a... nisam u toku dal ste ovde o tome pisali...kakav je on igrac...?
Dobar je on igrac ali ja mislim da niko iz intera nije uradio nista povodom toga, nego da su sve to novinska nagadjanja
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ----------
Hmm pokupit iz valencije villu, al to je samo san :D
Jeste, on je na prodaju ali traze mnogo para, dovolja je cinjenica da su iz Citya odustali kad su culi cenu
Balotelli#45
13-03-2009, 22:21
u pravu si mocarte dbro si cuo
ma cassano je nas fan i dosao bi sigurno cim bi mu ponudili a i nesto sam cuo da su posle utakmice sa sampdoriom on i mou imali neki razgovor mozda nesto vise bude posle sledece utakmice sa njima
ajmo ljudi dovest hamsika zapatu i VdV-a i pokorimo citav svijet
jednostavno ta tri igraca nam fale
Murinjo i Casano su se cudno gledali na tom mecu...Bice tu nesto:)
Grujinho
13-03-2009, 23:08
uf sad se sjetio na onog srpskog braniča iz Dortmunda. NEVEN SUBOTIČ ljudi...sa 20 godina jedan od najboljih mladih braniča u evropi
Murinjo i Casano su se cudno gledali na tom mecu...Bice tu nesto:)
a kako ti znas zasto su se oni cudno gledali nemora znacit da ce casano odmah u inter ima tu jos solucija :crazzy::crazzy::crazzy:
a kako ti znas zasto su se oni cudno gledali nemora znacit da ce casano odmah u inter ima tu jos solucija :crazzy::crazzy::crazzy:
Da, mozda su u nekoj aferi :ivan:
Quaresma#7
13-03-2009, 23:12
uf sad se sjetio na onog srpskog braniča iz Dortmunda. NEVEN SUBOTIČ ljudi...sa 20 godina jedan od najboljih mladih braniča u evropi
Mali je dobar i ima potencijal. Visok je 190 cm, bandera :D
Mourinho i Cassano su se čudno gledali več na prvom meču sa Sampodriom kad je bilo 1:1, zna se tu dosta dogoditi.
da ali nasi ga za divno cudo ne primecuju
Ma dosta nam srba u interu ....Zar vidite da nemozemo da odemo i ninakakvo prvensto...nema od nasih leba :)
Grujinho
13-03-2009, 23:26
nema veze ako imamo 10 srba...ukoliko su dobri nemam ništa protiv.....
subotič če sa vidičem sigurno predvoditi obranu srbske reprezentacije....ali ovaj subotič isto kao vidič zna da pogodi gol...sa 20 godina veliki je potencijal, a i nije preskup...borussia bi ga mogla pustiti i za jedno 8m€-10m€
Ja bih doveo Subotica i Ivanovica :D
Vanka: Matrix, Rivas, pa i Burdisso...
U veznom dovesti Thiaga Mottu, Affellaya, Diega, Acqua i Cassana i to je to.. :D
Vanka: Viera, Figo, Obinna, Q, Mancini, Jimenez, Cruz i Crespo.
Inace, ima jos nekih igraca koje bi trceci doveo kod nas: Felipe Melo, Zarate, Aguero i CR7 :D
ma sta vam je kakvi subotici i tra la la
nera - prvo ti bi prodao pola ekipe a doveo jednog mottu koji bi kod nas prosao poput rominog sada vec pizzara i sl.
nera - prvo ti bi prodao pola ekipe a doveo jednog mottu koji bi kod nas prosao poput rominog sada vec pizzara i sl.
Pazi, nijedan od ovih sto sam nabrojao nije ni blizu prvih 11.
Nasa odbrana polako ide u godine ( vise i ne tako polako), i treba nam mladih igraca. Ja tvrdim da su i Ivanovic i Subotic kvalitetni igraci.
Dok na sredini znamo da nam treba vise od jednog pojacanja :D
Acqua je vec nas. Cassano je opet vise zelja nego realnost. Nejga smatrajte medju onim' zeljama dolje :D
zasto ne igrati kao arsenal, ubaciti mlade iz nase primavere
zasto ne igrati kao arsenal, ubaciti mlade iz nase primavere
Zato jer je Arsenal s tom politikom 5. u Ligi, a mi ganjamo sve moguce trofeje na svijetu, sa LS kao prioritetom. Mislim da nam nju nece (za sad) donijeti Bolzoni, Mei, Destro, Obi i drugi... ;)
eh da imamo stadion prodali bi i njeg hehe
otkud znas, ja predlazem da dovedemo nekog s dugim prezimenom pa da kad gubimo imamo cemu da se smijemo
npr. hadzihuseinbegovic ahahaha
i to da ide u dva reda na dresu
hadzihus-
einbegovi-
c 99
Adriano-Hulk
14-03-2009, 02:25
nera i ja se slazem za ivanovic i subotica oni su super igraci...ali vidic....
Balotelli#45
14-03-2009, 11:21
nera u potpunose slazem sa tobom osim za mottu doveo bi u odbrani ivanovica i subotica u veznom redu hamsika i affelaya a u napadu cassana i tako bi zavrsio
CurvaNord69
14-03-2009, 12:14
Cassano, Ivanovic, Zapata, Hamsik i ja zadovoljan :P
max u milan za 5mil€
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:43 ----------
ev spominju se Bruno Alves i Ricardo Carvalho
Grujinho
14-03-2009, 12:54
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/03/14/1154460/valencia-star-david-silva-rubbishes-reports-of-his-juventus-ambit
Silva nebih igrao za juventus...rekao je da je valensija uvijek bila uz njega i, da če im on sad uzvratiti
ja bih doveo 2 braniča, 2 vezista i jednog napadača ali ne sidraša poput drogbe, nego jednog koji može smirit loptu, igrat kao polušpica, kao krilni napadač a i kao čista špica, to su igrači tipa tevez,cassano,aguero....
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/03/14/1154882/jose-mourinho-plans-100m-premier-league-player-revolution-at-inte
Jes da je Goal.com ali mi se ovaj put svidja ideja... 100 miliona za troskove na ljeto :D
U planu Mourinha su: Nemanja Vidic, Abou Diaby, Jermaine Jenas, John Obi Mikel and Didier Drogb. (ovdje samo hvali jedan kreativac, tipa: Diego, Cassano,..)
Napolje bi isli: David Suazo, Ricardo Quaresma, Amantino Mancini, Marco Materazzi, Patrick Vieira, Luis Figo, Hernan Crespo and Julio Cruz. Slazem se sa svima :crazzy:
John Obi Mikel :ivan: place mi se kad procitak neku takvu mlatku
John Obi Mikel :ivan: place mi se kad procitak neku takvu mlatku
Oko toga momka su se svadjali ManU i Chelsea, i mogu ti reci da je bolji od pola nase veze. I cak mislim da jos nije produzio ugovor i da je ovo ljeto besplatan ;)
Oko toga momka su se svadjali ManU i Chelsea, i mogu ti reci da je bolji od pola nase veze. I cak mislim da jos nije produzio ugovor i da je ovo ljeto besplatan ;)
Neznam, videcemo, ali na mene nije ostavio neki dobar utisak :)
BIlan hoce Maxwella?!?!?!? Ode li tamo, usko ce mu biti kad mu dodjem :D
CurvaNord69
14-03-2009, 14:36
Ode li maxwell treba objesit nasu upravuTOCKA
claudejandamvan
14-03-2009, 14:37
I da se dovedu svi ovi navedeni igraci nekog veceg pomaka na bolje ne bi bilo,izuzev pojacanja obrane u liku Vidica.Mikel,Jenas,Diaby su defanzivci koji nam nikako ne mogu unaprijediti igru,a sumnjam da bi se mogli izboriti za mjesto u udarnoj postavi.
Ali dobro ovo je goal com i uopce nevjerujem da bi Mou bio toliko blesav da na raspolaganju ima 100 milja a da ne dovede vrhunskog kreativca.
Ode li maxwell treba objesit nasu upravuTOCKA
Tacno tako.. Mad, i ako Maxi pristane da ode tamo... :rolleyes: Samo cu reci da mi vise nece biti medju najmilijima...
Ma to za Maxwella je nadam se izmisljotina, pa koliko su se samo puta zeznuli prodavajuci igrace Milanu, valjda su se opametili
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
Tacno tako.. Mad, i ako Maxi pristane da ode tamo... :rolleyes: Samo cu reci da mi vise nece biti medju najmilijima...
imaces jednu cestitku manje za novu godinu :D
DenchiNL
14-03-2009, 15:22
uvijek ovako nesto napisu i jedan igrac koji vristeci iskace : Jermaine Jenas ????
EXPLAIN!!!
samo zato sto ga je JM stavio u fantasy team PL na nekom sajtu oni misle da bi uzeo njega , bah , novinarski posao je stvaaarno lak
Enfant Terrible
14-03-2009, 15:38
uvijek ovako nesto napisu i jedan igrac koji vristeci iskace : Jermaine Jenas ????
EXPLAIN!!!
samo zato sto ga je JM stavio u fantasy team PL na nekom sajtu oni misle da bi uzeo njega , bah , novinarski posao je stvaaarno lak
Nemoj tako prijatelju,vrijeđaš mi profesiju,a i nismo svi isti ;)
Što se tiče Jenasa,Mourinhu su platile neke novine prije godinu dana da sastavi svoj fantasy team u kojem se našao Jenas.Od tog trenutka svaki dan čitam o Jenasu i njegovom prelasku u Inter,koji ruku na srce stvarno nema smisla.Nije on loš igrač,koliki sam ja skeptik oko Engleza u Serie A.
Što se tiče ostalih igrača,hm,Obi Mikel-zašto? Diaby-može jer je besplatan na kraju sezone i idealan za klupu.O Drogbi sam rekao davno šta mislim...Sve u svemu,nisam nešto zadovoljan "goal-ovim" prognozama za transfere i mislim da nema tu istine,ali vidjećemo na ljeto.
CurvaNord69
14-03-2009, 15:44
Ko jos cita goal, ono sto oni napisu se nikad ne ostvari
DenchiNL
14-03-2009, 16:01
Zlaja sorry nisam mislio na novinare prave nego na ove tracare sa goal.com
isto ko da im neko pistoljem prijeti write or die!
nase komsije ganjaju Mexesa i nude 15mil. + Gourcouffa i Abatea
takodje zele Panuccija
mislim da bi Roma ovo trkom trebala prihvatiti , za 15 mil mogu uzeti pristojnog stopera
i dobijes ovu dvojicu klosara koje u najgorem slucaju mozes prodati za jos par mil.
u vezi nas ima jos i prica o zamjeni Maxwell-->Heinze
sto nije nelogicno uzimajuci u obzir da je ovaj drugi argentino
najvjerovatnije se nece desiti , ali nemam bas neko misljenje o ovome
mozda bi najbolje bilo da posudimo mi njima Maxa oni nama Heinzea
ni Drenthe nije los ali je kopija Maxwella, ofanzivno dobar,defanzivno tanak
jedino sto je mladji 7 god.
To bi bilo dobro, dovedemo Drogbu i Heinzea i obezbedili smo se za naredne 10 godine
CurvaNord69
14-03-2009, 16:09
:ivan:
Ma koji ljudi jos dovode +30godisnjake osim starackog doma
prvo MM nece dati 100mil€
drugo kad bi doveo ove igrace pa navijaci intera bi objesili murinja
Nemanja Vidic - manutd ce njega prodati jedino za 60mil€
Abou Diaby - luzer zesci...pa bolji je bolzoni od njeg
Jermaine Jenas - veliko ime mali igrac
John Obi Mikel - to je jedan od najvecih promasaja murinja i ocigledno da ne odustaje od njeg pa covjek je prosjecan igrac i takav ce uvijek biti..nebi ga doveo ni da igra za kikiriki
Didier Drogba - samo nam jos to treba...jedan starohan sidras
od svih nabrojanih igraca nama samo odgovara vidic al taj nece iz manutd
Malo sam gledao utakmicu Hertha - Leverkusen i moram vam reći da onaj Renato Augusto iz Leverkusena stvarno nije loš. U 2-3 njegova poteza vidio sam da je odličan igrač. Ima dribling, pregled igre a sad sam pogledao i par klipova pa sam vidio i odličan šut, a momku je tek 21 godina.
Po meni idealna kupovina
Quaresma#7
14-03-2009, 19:18
Malo sam gledao utakmicu Hertha - Leverkusen i moram vam reći da onaj Renato Augusto iz Leverkusena stvarno nije loš. U 2-3 njegova poteza vidio sam da je odličan igrač. Ima dribling, pregled igre a sad sam pogledao i par klipova pa sam vidio i odličan šut, a momku je tek 21 godina.
Po meni idealna kupovina
Jeste i ja sam gledao tu utakmicu i me je oduševio. Za njego su se več zanimali i more se ga dobiti za 8M€.
A to Mikel, Jenas, Vidić, Diaby od ovih nijedan neče doči to su samo novinarska naguđanja tako da neverujem u to. A to 100M€ bi moglo biti istina, ali ako budu pametno kupovali kao što sam prije napisao neče pola para potrošiti.
za 8mil€ hahaha
pa covjek ima ugovor do 2014.godine
ispod 15mil nema price...a i nisam siguran da ce ga lever prodati..bar ne jos
ma to su sve suplje nezna se koji je gori igrac od tih navedenih izuzev vidica naravno a njega 65446646446% necemo dovest
zato diego hamsik inler ivanovic i kapak dosta za nas
CurvaNord69
14-03-2009, 21:02
A zapata? :D
a dobro ja bih volio zapatu al njega cemo teze dovesti nego ivanovica a uz to i znatno je skuplji
ja neznam zašto ste zapeli za tog ivanovića, čovjek uopće ne igra u svom klubu. Neznam kad je zadnji put igrao za chelsea. A rijetko je kad i u rezervama
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2878
Novo ime u napadu koje se povezuje sa nama..i to ni manje ni vise nego David Villa
Grujinho
14-03-2009, 23:10
Villa je stroj za pogodke... zamislite Villu i Ibrahimoviča u napadu....vrh...nemam ništa protiv njegovog dovođenja, ukoliko odu Crespo., Cruz i obinna
evo opet se spominje carvahlo a novo ime u odbrani bi kako pisu ovi mogao biti i bruno alves
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=143984
Balotelli#45
14-03-2009, 23:21
ja neznam zašto ste zapeli za tog ivanovića, čovjek uopće ne igra u svom klubu. Neznam kad je zadnji put igrao za chelsea. A rijetko je kad i u rezervama
pa ti ocigledno ga nikad nisi gledao pitaj bilo koga sto gleda reprezentaciju srbije ili njega ponekad kada igra u chelseu i videces
ivanovic je nesto poput vidica malo je slabiji u skoku al je zato brzi i ima dobar prodor i centarsut a retko i postize golove
CurvaNord69
14-03-2009, 23:22
A koji K ce nam carvahlo kad se nasih starohana pokusavamo rjesit
ma dajte sta vam je ivanovic nije ni v od vidica....i nije nam uopste potreban
a villa je preskup i previse sklon povredama...ako hocete rasipate pare onda kupite villu..pa nebi odigrao ni 30% utakmica a cijena bi bila do bola
Enfant Terrible
15-03-2009, 01:13
ma dajte sta vam je ivanovic nije ni v od vidica....i nije nam uopste potreban
Slažem se.Kao što je BamBi rekao,Ivanović skoro da ni ne igra za svoj klub.Ne osporavam ja njegov potencijal,ali nisam za to da se kupuju stoperi koji nikada nisu igrali u Italiji,zato mi je na prvom mjestu Zapata.
Po meni Ivanovic je odlican igrac... A i Subotic ce biti isto...
Sva sreca, pa se hulle ne pita u nase transfere :P
Po meni Ivanovic je odlican igrac... A i Subotic ce biti isto...
Sva sreca, pa se hulle ne pita u nase transfere :P
da je tako dobar igrao bi...pa u chelsea citava zadnja linija bila u bolnici i covjek o5 nije igrao
DenchiNL
15-03-2009, 12:52
da je tako dobar igrao bi...pa u chelsea citava zadnja linija bila u bolnici i covjek o5 nije igrao
potpisujem :D
CurvaNord69
15-03-2009, 13:12
Ma cuvaju ga za posebne prilike :D
Grujinho
15-03-2009, 13:46
mah ivanovič ima potencijal ali nemojte ga uspoređivati sa vidičem....vidič igra konstantno u prvoj ekipi manchestera, koja je uzput i prvak engleske,evrope i svijeta....jedan je od najboljih braniča svijeta, dok ivanovič igra svaku 10 utakmicu za chelsea, koji nije na nivou manchestera.
ae dosta ljudi više s tim ivanovićem fioretnina ga uzela već pred neko vrijeme...
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2888
spominje se da je Aquilani produžio sa Romom, i da zbog toga se naš klub ozbiljno okreće Diegu i D'Agostinu :)
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo21565.shtml
zamjena Bentley-Quaresma
a kakav je taj igrac dagostino jel star i tako to isplatil se njga dovodit
a kakav je taj igrac dagostino jel star i tako to isplatil se njga dovodit
27 godina, dobar tehnicar, odlican pas, fino distribuira loptu, dobar prekid. Igrac, kakvog osim Cambia nemamo :D Samo D'Agostino igra malo ofanzivnije.
mozemo dovesti vec pominjanog Heinzea, ako ga je neko gledao sinoc video bi da nam bio odlicna zamena kada se Burdiso povredi
claudejandamvan
15-03-2009, 15:17
Ova navodna zamjena Bentley-Q bi bila katastrofalna pogreska.Taj Bentley je u Tottenham dosao za nekih 20,ako ne i 30 milja i lik nije pokazao ama bas nista.Zna samo nabit loptu ko budala i to je sve.Trener mu vise uopce i ne daje sansu jer je shvatio da coek nije za pravi nogomet,mozda vise za nekakve egzibicije jer se samo sepuri i ceka kakav slobodnjak.Iako ni Q nije pokazao nesto sto bi ga ostavilo u nasoj momcadi,zbilja ne bi imalo smisla dovoditi jos goreg od njega.
Grujinho
15-03-2009, 15:20
ma kakav ba bentley....silva iz valensije je nekoliko puta bolji od njega
Balotelli#45
15-03-2009, 15:58
mozemo dovesti vec pominjanog Heinzea, ako ga je neko gledao sinoc video bi da nam bio odlicna zamena kada se Burdiso povredi
xaxaxax onaj hainze je komendija covek da gol pa posle minut zakuca loptu u svoju mrezu :ivan:
realu bi se isplatila zamena burdisso hainze burdisso bar kad da gol neda auto gol ili obrnuto :ivan:
Quaresma#7
15-03-2009, 16:26
ma kakav ba bentley....silva iz valensije je nekoliko puta bolji od njega
Podpisujem. Kakav bre Benley za iste pare moremo kupiti Silvu ako njega ne onda moremo Matu ili Di Mariu.
xaxaxax onaj hainze je komendija covek da gol pa posle minut zakuca loptu u svoju mrezu :ivan:
realu bi se isplatila zamena burdisso hainze burdisso bar kad da gol neda auto gol ili obrnuto :ivan:
Hainze ne igra stopera nego beka(pozicija Maxuela) i kad bi prodali njega pa doveli Hainzea to bi bilo kao sa konja na magarca..
CurvaNord69
15-03-2009, 17:19
Sta sa konja na magarca, iz maybacha u 121icu :ivan:
Sta sa konja na magarca, iz maybacha u 121icu :ivan:
Pa racunajuci da je Maxuel tri puta bolji od Hainzea to bi tako ispalo
Njemacke novine pisu da je Inter spreman ponudit 25mil Verderu za Diega..nadam se da je istinito ovo i bar da cemo njega dovest..
Inter, offerta per Diego Nuovi scenari si aprono sul fronte Diego. Il brasiliano del Werder, inseguito dalla Juventus, sembra avvicinarsi sempre piů all'Inter di Josč Mourinho. Secondo alcuni quotidiani tedeschi, la societŕ di Massimo Moratti avrebbe pronta un'offerta di 25 milioni di euro per assicurarsi il trequartista brasiliano.
slabo sam aktivan ovdje dok transfer period nije u toku, samo se slazem da bi trebali dovesti di mariju
Balotelli#45
15-03-2009, 17:34
ma kakav bre hainze onaj je u stanju dati hat trick u svoju mrezu on je rupetina i samo neznam kako takva rupa moze da igra za man utd real...
a puno igraca imaju skauti intera i ostalo osoblje na pameti..naravno sada ih prate i ta faza..i na kraju sezone ce mou ipak odlucit koga na kojoj poziciji kao primarni cilj dovest....idealno po meni silva aguero hamsik...i jednog stopera..ivanovic..ne igra puno u chelsiju ..al kada ude....odradi odlicno....sto je odigro bilo je super...al do ljeta ce se jos 20 novih osoba vezat za inter....tak da mislim da se svi trebamo malo smirit sto se tice transfera...ali da je mislim vrijeme da napravimo mali revolt u ekipi...svakako
a puno igraca imaju skauti intera i ostalo osoblje na pameti..naravno sada ih prate i ta faza..i na kraju sezone ce mou ipak odlucit koga na kojoj poziciji kao primarni cilj dovest....idealno po meni silva aguero hamsik...i jednog stopera..ivanovic..ne igra puno u chelsiju ..al kada ude....odradi odlicno....sto je odigro bilo je super...al do ljeta ce se jos 20 novih osoba vezat za inter....tak da mislim da se svi trebamo malo smirit sto se tice transfera...ali da je mislim vrijeme da napravimo mali revolt u ekipi...svakako
Vise ce bit odlazaka nego dolazaka jer Massimo nije spreman na veliko trosenje..2-3 igraca ali bar da se nadamo super klasnim igracima i od toga bar 2 moraju bit na sredinu ako mislimo podic kvalitet igre
Quaresma#7
15-03-2009, 19:21
Izgleda da se priprema ponuda za Diega. http://fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2889
CurvaNord69
15-03-2009, 20:16
Daj boze, al tesko
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=2891
Chelsea se sprema za cistku na ljeto a medju njima je i Drogba..hmmm Jose kad vidi ovo..
Balotelli#45
15-03-2009, 21:22
bolje da nevidi nismo mi bilan
Evo zanimljivosti.....Ja iskreno bi voleo drogbu u nasem klubu....Evo vidite kako sad igra,ma sa Murinjom bi se preporodio...
U Interu odvojili sto miliona evra za pojačanja
Stižu Vidić i Drogba
Autor: Z. Kecman | Foto:AFP | 15.03.2009. - 00:02
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/03_mart/15/sport/vidic-murinjo-dgogba-v.jpg
Žoze Murinjo se ne zadovoljava jednom epizodom u Interovoj seriji! Portugalac ne namerava da odstupi i, sudeći po pisanju italijanske štampe, spreman je da tokom leta načini ozbiljnu reorganizaciju u igračkom kadru i oformi tim koji bi konačno mogao da krene u pohod na Ligu šampiona.
Nezadovoljstvo navijača u Milanu nateralo je i čelnike kluba da krenu u projekat stvaranja novog, Murinjovog Intera, po uzoru na ono što je poznati stručnjak radio u Čelsiju, ali za tako nešto, potreban je i novac, a italijanski klub, barem u poslednjoj deceniji, s tim nije imao problema.
Tako je obelodanjeno da će predsednik Masimo Morati snabdeti Murinja sa svežih sto miliona evra kako bi Portugalac na „Đuzepe Meacu“ doveo sve igrače koje je u svom notesu podvukao crvenim.
Nedavno rukovanje sa Nemanjom Vidićem po završetku dvomeča sa Mančester junajtedom nije bilo slučajno, jer je srpski reprezentativac prva želja Murinja. Međutim, Vidićev menadžer Silvano Martina nedavno je rekao da on nema nameru da napusti Mančester junajted i da će i dalje igrati za klub sa „Old Traforda“.
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/03_mart/15/sport/001.jpgNemanja Vidić
Klub: Mančester junajted
Datum rođenja:
21.10.1981.
Mesto u timu: štoper
Visina: 188 cm
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/03_mart/15/sport/002.jpgDidije Drogba
Klub: Čelsi
Datum rođenja:
11.03.1978.
Mesto u timu: napadač
Visina: 189 cm
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/03_mart/15/sport/003.jpgDžermejn Dženas
Klub: Totenhem
Datum rođenja: 18.02.1983.
Mesto u timu: napadač
Visina: 180 cm
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/03_mart/15/sport/004.jpgAbu Dijabi
Klub: Arsenal
Datum rođenja: 11.05.1986.
Mesto u timu: vezni igrač
Džon Obi Mikel
Klub: Čelsi
Datum rođenja: 22. 04. 1987.
Mesto u timu: vezni igrač
jedino što mi nije jasno jest ZAŠTO bi Utd prodavao Vidića?? :ivan:
i meni....ma nebi ga oni dali ni za 100 miliona...oni to sve po rukovanju zakljucili :D
CurvaNord69
15-03-2009, 23:58
Ma od ovih ostali nista nevalja
DenchiNL
16-03-2009, 00:02
ja bi sad maxwella dao za Vargasa :-)
sta si ti smrkao, tip ni u fiorentini nije stalan.. a ko zna kako bi se uklopio kod nas
stalan je stalan ali je dosta kiksao ove sezone, nije uopće za nas taj
eh da je manci ostao na klupi dosli bi amantino i onaj lijevi bek koji je otisao cini mi se u sevillu.. ko zna kako bi izgledali :)
---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
tu je i ono veliko Q mozda!
Enfant Terrible
16-03-2009, 00:30
eh da je manci ostao na klupi dosli bi amantino i onaj lijevi bek koji je otisao cini mi se u sevillu.. ko zna kako bi izgledali :)
Konko :)
Vargas je dosta dobar bio u Cataniji,ali izgleda da se nije baš najbolje uklopio u Viole.Ali neosporno je da se radi o kvalitetnom igraču.
Konko :)
Vargas je dosta dobar bio u Cataniji,ali izgleda da se nije baš najbolje uklopio u Viole.Ali neosporno je da se radi o kvalitetnom igraču.
bravo, samo sto bi jos mozda santon ostao u juniorima.. ko zna, mozda i ne ali sta bismo uradili sa 3 beka
tu je jos tih ALI, BILI - dosta igraca je izgubilo minutazu (cruz) a dosta i dobilo (adri)
de nek klub kupi neki seik..pa nek mou kupuje i prodaje ko zena cipele..huha
ma lupetanje..cuj 100mil a recesija...haha
i ti gore pokemoni nam netrebaju
Ni ja ne vjerujem da Moratti namjerava toliko potrošiti, kupovina naredne sezone ovisi od prodaje postojećeg kadra tako da možemo biti zadovoljni ako dođe bar jedan extra igrač.
CurvaNord69
16-03-2009, 10:58
Potrosit cemo 50
nova ponuda za Milita ;
navodno je u Genou stigla ovakva ponuda : 15M€ plus dvije posudbe za izabrati među Cruz, Viviano, Obinna, Suazo (koji će se vratiti iz Benfice) i Rivas
ma kakva posodba cruza nidje veze...ne treba nama milito vec jedan brz napadac
Od napadača potpisujem samo dolazak Teveza ili Aguera.
nova ponuda za Milita ;
navodno je u Genou stigla ovakva ponuda : 15M€ plus dvije posudbe za izabrati među Cruz, Viviano, Obinna, Suazo (koji će se vratiti iz Benfice) i Rivas
samo neka pokusaju :D
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2913
Branca prati stanje Mikela koji ne uspijeva produžiti sa Chelskijem, isto tako is a Ebouem
jadni mi, ovaj branka nista pametno ne moze da uradi, kakav crni Mikel i eboue
jebi ga stari nije branca kriv,
on radi s koliko mu je Moratti dao na raspolaganju, a branca nam je ipak doveo u prošlosti igrače na isteku ugovora koji su kasnije kod nas postali zvijezde, danas sam pak čitao tekst prema kojem je Moratti veoma razočaran ligom prvaka i pošto je klub ispao već u osmini zarađeno je samo nekih 16M€, a trebalo se zaradit mnogo više, i zbog toga je Morattiju izgleda već dosta pokrivanja troškova i s obzirom da mu je Mourinho ''navodno'' već predstavio listu za koju će trebat potrošit jaako puno Moratti je spreman na kraju sezone napustit klub, kasnije ću prevest možda cijeli članak ne da mi se sad idem van ubrzo
ali ako vec nece da se razbacuju para zasto dovode Ebouea, kolko ja znam on je bek, koji ponekad igra veznog, nije nesto posebno kreativan
a da hoce vise otici nek nak nas uzme kakav seik
A i mikel je po meni gori od jimeneza
Quaresma#7
16-03-2009, 19:24
Ma dobar je Mikel šta vi pričate, ima on talenta. Dobro bi bilo da dobijemo Eboueja i Mikela na Free transfer. A od onih sa onih slika valjaju samo Vidić i Mikel a ostale netrebamo, jer su prosek. I meni nije jasno zašto bi nam Man. Utd prodao Vidića, jer svi znaju da je on Fergusonov ljubimac kao Drogba i Lampard Mourinhu. I ako bi ga hteli prodati dali bi cenu najmane 40-50M€ a za te pare moremo kupiti bataljon braniča u Serie A od Zapate, Kjaera, Santacrochea pa do Mexesa. Naravno da bi ga volio u ekipi ali bi nam oderali kožu i dušu za Vidića. :D
A za Vargasa bi ja zamenio Maxwella, dao bi jim ga na posudbu + pare. ;)
A neznam zašto su toliko navalili na tog Milita, šta če nam on, mi trebamo napadača tipa Aguero ili Tevez koji puno trče u napadu a ne onaj starac.
Nadam se da če upaliti ona ponuda za Diega, jer ga trebamo ko sahara vode.
CurvaNord69
16-03-2009, 19:35
Samo neznam koji crni eboue kad imamo santona, maicona, maxwella
tevez puno trci ali aguero nije..on ceka i uopste se ne vraca nazad
ma kakav mikel..sta nam on moze donijeti..
jebi ga stari nije branca kriv,
on radi s koliko mu je Moratti dao na raspolaganju, a branca nam je ipak doveo u prošlosti igrače na isteku ugovora koji su kasnije kod nas postali zvijezde, danas sam pak čitao tekst prema kojem je Moratti veoma razočaran ligom prvaka i pošto je klub ispao već u osmini zarađeno je samo nekih 16M€, a trebalo se zaradit mnogo više, i zbog toga je Morattiju izgleda već dosta pokrivanja troškova i s obzirom da mu je Mourinho ''navodno'' već predstavio listu za koju će trebat potrošit jaako puno Moratti je spreman na kraju sezone napustit klub, kasnije ću prevest možda cijeli članak ne da mi se sad idem van ubrzo
Mauro zar vjerujes da ce Moratti prodat klub???Bar ne jos za koju god..sigurno..
ma familija..rekla il prodaj inter il cemo mi tebe hehehe
Quaresma#7
16-03-2009, 19:40
Ma Moratti neče nikad prodati Intera, previše ga voli. Ako ga je mislio prodati prodao bi ga onom Li ka Shingu 6 najbogatiji čovek na svetu, koji ga je hito kupit prije dve godine ili prošle.
Ma Moratti neče nikad prodati Intera, previše ga voli. Ako ga je mislio prodati prodao bi ga onom Li ka Shingu 6 najbogatiji čovek na svetu, koji ga je hito kupit prije dve godine ili prošle.
Nijesam znao za to..kad ga nije prodao u najteze dane ne vjerujem da ce i sad
Quaresma#7
16-03-2009, 19:50
Ma bilo je dosta govora o tome ali je Moratti ostao veran Interu in odjebo onog kineza. :D
tevez puno trci ali aguero nije..on ceka i uopste se ne vraca nazad
ma kakav mikel..sta nam on moze donijeti..
Mikel nije loš igrač a tek mu je 21 godina i što je najvažnije ne moramo plaćati odštetu za njega, stoga neka on dođe, a ako se ne pokaže uvijek ga mogu prodati.
ma covjek je kreativan ko gatuso
Agent Maxwella rekao da od sledece god njegov klijent nece igrati za Inter i da ne iskljucuje mogucnost da predje u milan :mad: :mad: :mad: :confused:
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5488
Raiola: "L'avventura di Maxwell all'Inter č finita" (16.03.09)
Intervistato da Sky, il procuratore del terzino brasiliano ha dichiarato che, difficilmente, il suo assistito vestirŕ la maglia dell'Inter anche nella prossima stagione. Infine ha concluso dicendo: "Un trasferimento al Milan? Non lo escludo".
meni nije zao ni najmanje
meni nije zao ni najmanje
Zasto?Pa on je odlican bek
claudejandamvan
16-03-2009, 20:36
Ni meni nije zao.Ako ne moze podnijeti konkurenciju u liku jednog 17-godisnjaka onda nek ide.
Ni meni nije zao.Ako ne moze podnijeti konkurenciju u liku jednog 17-godisnjaka onda nek ide.
Ne razumijem ili sam glup..pa bas ima razloga da se ljuti sto Jose forsira nekog mladog iz primavere da bi na kraju mu bili zahvalni sto nam stvara buduceg kapitena npr..
mah sta ce nam...uvijek neke povrede a santon sad u prvih 11 igra tako da...glupo je imati igraca na klupi i placat ga par miliona
ma Maxwell moze biti profesor Santonu
http://fcinternews.it/index.php?action=read&idnotizia=2921
Preziosi libera Milito
ma Maxwell moze biti profesor Santonu
mogu i ja vieiri:D:D
Ako ne moze podnijeti konkurenciju u liku jednog 17-godisnjaka onda nek ide.
e jebote ovo što si rekao je točno u dlaku, baš lijepo i kratko rečeno ;)
e jebote ovo što si rekao je točno u dlaku, baš lijepo i kratko rečeno ;)
ja se sa ovim apsolutno ne slazem, jer sam siguran da nije problem u maxwellu nego mourinhu.. mislim da koliko god on bio dobar, trudio se na treningu, kada te jose ne voli, mozes samo da ga pu*is - vidio bi vas na njegovom mjestu
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:12 ----------
Agent Maxwella rekao da od sledece god njegov klijent nece igrati za Inter i da ne iskljucuje mogucnost da predje u milan :mad: :mad: :mad: :confused:
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=5488
Raiola: "L'avventura di Maxwell all'Inter č finita" (16.03.09)
Intervistato da Sky, il procuratore del terzino brasiliano ha dichiarato che, difficilmente, il suo assistito vestirŕ la maglia dell'Inter anche nella prossima stagione. Infine ha concluso dicendo: "Un trasferimento al Milan? Non lo escludo".
smjesno i zalosno - ako se ovaj transfer obistini, biti ce to jos jedan veliki minus od mene joseu i jedva cu cekati da napusti klub!
ma nek ide u milan..da ce oni nama favalija
on je meni tako "dobar" igrac, kada je imao onu dugu ozlijedu, cijelo ljeto dok su drugi odmarali trenirao je sa pomocnim trenerom da bi bio spreman za pocetak nove sezone
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:28 ----------
nikada nije fasovao crveni :)
on je meni tako "dobar" igrac, kada je imao onu dugu ozlijedu, cijelo ljeto dok su drugi odmarali trenirao je sa pomocnim trenerom da bi bio spreman za pocetak nove sezone
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:28 ----------
nikada nije fasovao crveni :)
Ma klasa vjeruj..inteligentan,tehnika na zavidnom nivou..ako vec mora da ide bar da ne podje u milan i donekle da se podnese to..
Ja baš nešto ne vjerujem da će ga Jose pustiti, posebno ne u Milan. Ovo je samo prljava igra njegovog agenta da izvuče što više para za novi ugovor.
DenchiNL
17-03-2009, 09:45
mislim da je nepromisljeno i glupo pustati Maxwella da tek tako ode a pogotovo u gradskog rivala(dokle cemo ih mi pojacavati?) , Santon je veoma mlad igrac , svi mladi igraci imaju i pad forme , ne bi bilo ok da kad se to desi samo jednog lijevog bocnog imamo(odnosno nijednog jer Santon je desni). Ukoliko se sprema dovesti nekog kao lijevog beka onda ok , Vargas - Maxwell zamjena bi bila ok, ili neki drugi jaci lijevi bek. ali to je glupost jer vec imamo maxwela, jedino neko bolji od maxwella bi dolazio u obzir a to je malo poskupo. Raiola je klosar, njega interesuje onaj njegov procenat , naravno najlakse je u AC jer onda ne mora trazit kucu,etc , malo me brine i sto je Ibrin agent.
ako bi stvarno trebalo dovest jakog lijevog beka onda je Adriano iz Seville 1000 puta bolji od jednog Vargasa
There are reports that Inter will swoop for Benfica midfield ace Hassan Yebda during the summer.
According to sources in the peninsula, Yebda has been valued at around Ł10m.
While Inter can afford to invest such a sum, they may face a bidding war with Spanish giants Sevilla and Arsenal.
eto sad se taj pokemon spominje
Zlatan Ibrahimovic is keen to taste success in the Champions League and believes that a move to the Primera Division, and Barcelona in particular, could bring him that, according to La Gazzetta dello Sport.
The Swedish international striker wants a fresh challenge and his agent, Mino Raiola, has made no secret of the fact that a move to Camp Nou would be tempting.
“Mino Raiola has a clear idea of what could happen and has maintained contact with Barcelona," the Italian paper states. "The first exchanges have been satisfactory.”
At no time has there been any contact with Inter about a possible switch but the fact that there is interest could mean that the Milan club will have to make the first move to see what the player's plans are.
"Nobody can think that they can tie Ibrahimovic to Inter," Raiola said recently. Such comments have led to speculation that, after another early exit from the Champions league, a move could be on the cards.
The sale of Samuel Eto'o would ease the way for the Swede to move to Camp Nou and, while the Cameroonian striker will not discuss a new deal, the Blaugrana are drawing up a list of possible replacements.
In case Barcelona are not interested - reports in Spain suggest that David Villa is at the head of their queue - the option of Real Madrid is also put forward.
"As an alternative, Ibrahimovic could team up with Carlo Ancelotti at Madrid, with Florentino Perez back as president," La Gazzetta dello Sport claims.
Gluposti,opet ovo prase od Raiole mlati majku mu njegovu.
;)
pa ja mislim dako sve bude kako treba i Murinjo ostane trenr Intera onda ostaje i Ibra, ali ako se desi nesto neocekivano onda mislim da su sanse mnogo vece da ode
pa ja mislim dako sve bude kako treba i Murinjo ostane trenr Intera onda ostaje i Ibra, ali ako se desi nesto neocekivano onda mislim da su sanse mnogo vece da ode
Neznam, kakve veze moze imati eventualni odlazak Mourinha o odluci Ibre dali ostaje ili odlazi...
nikakve...
samo glupo mi ovo da real hoce ancelotija
pa navijaci bi ga objesili nakon 3 kola hahahaha
ja bas mislim da moze da utice na dosta toga....ali, to je samo moje misljenje
ja bas mislim da moze da utice na dosta toga....ali, to je samo moje misljenje
Slusaj ja sam uz Inter u dobru ili zlu, sa Mourinhom ili bez, tako da ako Ibra misli drugacije ja cu biti prvi koji ce mu pomoci da spakuje kofere
ne shvatas me....tesko da ce postojati igraci vise koji ce biti kao Maldini...Del Piero...Bergomi...Zanetti....svi ce oni traziti novi izazov...i mislim da je tesko ocekivati da Ibra zavrsi karijeru u Interu....koliko je igraca prije njega doslo i otislo...pa im nije niko pakovao kofere...
svakom je igracu cilj da osvoji sto vise moze...a promjena trenera u interu vjerovatno znaci jos jedna sezona privikavanja na nove uslove i sl, i vrlo lako moguce opet bez nekog trofeja. Osvojiti 3 godine za redom calcio jeste uspjeh ali opet dosadi, ja bih licno zelio nesto vise, a to je sigurno liga sampiona...ko moze da zabrani ibri da proba da igra u Spanskoj ligi??? on je interu dao dosta, bio glavni igrac od kad je dosao i na tome mu hvala, ali karijera fudbalera ne traje toliko da moze da ceka da dodje neki veci trofej, narocito ako je igrac tipa Ibrahimovic koji mzoe ad bira za koji tim da igra...
Eto ti Ronaldo, Zidan, FIgo...svi su isli za uspjehom ako su vec mogli...eto i Kaka mozda ode u Real ali ne zato sto mu je dosadio Milan, vec zato sto milan ne radi nista u zadnje vrijeme
Takvi igraci su za mene najobicniji placenici i nemam nimalo postovanja pre njima. Uradio je on dosta toga za nas ali ako nas bude izdao ne vidim sta drugo mogu osecati prema njemu osim mrznje...
Enfant Terrible
17-03-2009, 15:15
Takvi igraci su za mene najobicniji placenici i nemam nimalo postovanja pre njima. Uradio je on dosta toga za nas ali ako nas bude izdao ne vidim sta drugo mogu osecati prema njemu osim mrznje...
Ne znam jesam li te fino razumio (ispravi ako nisam),ali ti Ibru nazivaš plačenikom.Obrazloži?
Isto tako,kako nas to on može izdati? Ako ode u Milan ili se ponovo vrati u Juventus,onda nas je izdao,a ukoliko bude htio promjenu kluba,po ćemu je to izdaja?
Ne znam jesam li te fino razumio (ispravi ako nisam),ali ti Ibru nazivaš plačenikom.Obrazloži?
Isto tako,kako nas to on može izdati? Ako ode u Milan ili se ponovo vrati u Juventus,onda nas je izdao,a ukoliko bude htio promjenu kluba,po ćemu je to izdaja?
Ne, ali ako ode da.
Jedno je otici iz kluba zbog manjka minutaze ili losih odnosa u klubu ali ako ti navijaci i klub daju sve a ti odes zbog novog izazova onda si najobicnoji placenik.
A ja takve igrace nimalo ne postujem.
Enfant Terrible
17-03-2009, 15:25
Ne, ali ako ode da.
Jedno je otici iz kluba zbog manjka minutaze ili losih odnosa u klubu ali ako ti navijaci i klub daju sve a ti odes zbog novog izazova onda si najobicnoji placenik.
Dobro,to je tvoje mišljenje,ali ja se ne slažem.Novi izazov ne mora značiti novac,a plačenici idu za novcem.Ukoliko igrač ode u novi klub/ligu,da pokuša osvojiti nešto što nema u svojoj karijeri,onda ga ne krivim niti sekunde.Ali s obzirom da su ove glasine potaknuli ljudi koji malo mogu utjecati na to (Raiola) ne mislim da treba pridavati neku posebnu važnost tome.
claudejandamvan
17-03-2009, 15:30
Ne, ali ako ode da.
Po toj logici bilo koji provjereni igrac koji dodje kod nas je placenik i treba ga mrziti.
malo me brine i sto je Ibrin agent.
eto, nasluti ti, ali ne zaboravi.. kome on nije agent :D
---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
ja se slazem da danas vecina igra prvo za pare a onda ostalo, ali opet ne u ovolikoj mjeri koju ivan navodi :)
Dobro,to je tvoje mišljenje,ali ja se ne slažem.Novi izazov ne mora značiti novac,a plačenici idu za novcem.Ukoliko igrač ode u novi klub/ligu,da pokuša osvojiti nešto što nema u svojoj karijeri,onda ga ne krivim niti sekunde.Ali s obzirom da su ove glasine potaknuli ljudi koji malo mogu utjecati na to (Raiola) ne mislim da treba pridavati neku posebnu važnost tome.
Misljenja su razlicita :)
Ni ja ne pridajem ovome neki znacaj, nego Guro i ja govorimo o tome sta bi bilo kad bi bilo :)
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Milan želi Maxwella </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=2338) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=2338&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=2338&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Utorak, 17.03.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> http://euronogomet.com/images/stories/vijesti/treneri/ancelotti4.jpgCarlo Ancelotti
Trener Milana Carlo Ancelotti je za talijanske medije potvrdio kako je taj klub zainteresiran za mogućnost da u svoje redove dovede bočnog nogometaša gradskog rivala Intera, Maxwella, a dodaje i kako navijači nemaju razloga biti zabrinuti zbog zdravstvene situacije njihovog najboljeg nogometaša Kake, koji je proteklog vikenda zaigrao nakon ozljede stopala i ponovno zaradio lakšu ozljedu.
"Mawell je igrač koji se Milanu jako sviđa i mislim da ćemo uskoro razgovarati o tome. On je jedan od najboljih bočnih igrača u ovom trenutku. Kaka je obavio pretrage i nije ništa ozbiljno. Abbiati? Ove sezone sudbina je bila protiv nas." rekao je Ancelotti.
Što se tiče ciljeva momčadi do kraja sezone, Ancelotti je rekao: "Radimo dobro i još uvijek želimo osvojiti drugo mjesto, nismo se opustili. Pozitivno je to što protiv Juventusa utakmicu igramo na svom terenu.</td></tr></tbody></table>
Po toj logici bilo koji provjereni igrac koji dodje kod nas je placenik i treba ga mrziti.
To zavisi od igraca i njegovih razloga napustanja kluba
ako ode Maxwell najbolje bi bilo dovesti Georgatosa
cova zna sta valja i ne grijesi
Balotelli#45
17-03-2009, 16:08
ma nema sanse da maxxa damo bilanu u to sam uveren i mislim da ce maxwell ipak ostati on je po meni uz vargasa najbolji levi bek serije a i morali bi bar malo da se potrudimo da ga zadrzimo
To zavisi od igraca i njegovih razloga napustanja kluba
ako se ne varam po tvom misljenju nijedan igrac koji igra u nekom timu standardno ne bi trebalo da nasputi taj tim jer je onda izdajica....pa aj mi ti onda reci da su u interu svi izdajice, jer su sv dosli iz nekoga tima, a u inter ne dolazi bilo ko nego igraci koji su prvotimci...kako smo dosli do ronalda???Ibrahimovica??? da ne nabrajam sad....sad bi trebao CR da ostane u MANU do kraja zivota samo zato sto igra stalno :confused:
ako se ne varam po tvom misljenju nijedan igrac koji igra u nekom timu standardno ne bi trebalo da nasputi taj tim jer je onda izdajica....pa aj mi ti onda reci da su u interu svi izdajice, jer su sv dosli iz nekoga tima, a u inter ne dolazi bilo ko nego igraci koji su prvotimci...kako smo dosli do ronalda???Ibrahimovica??? da ne nabrajam sad....sad bi trebao CR da ostane u MANU do kraja zivota samo zato sto igra stalno :confused:
Da sam na Ronaldovom mesti i njegovoj trenutnoj situaciji ostao bih sigurno, isto sam rekao i za Ibru, ima punu podrsku i kluba i navijaca a ako sada ode neznam kako nebi bio izdajica i ne razumem vas ljude koji bi ga podrzali u toj odluci.
P.S jedno je otici iz "manjeg" u "veci" klub, a savim drugo otici iz Intera u Barselonu. Jedino ako vi mislite da je Barsa veci klub od nas.
mozda je tesko prihvatiti ali vjerovatno citavi svijet sem navijaca intera smatraju da je Barsa veci tim od Intera
da je tako kao sto ti kazes kako bi izgledao prelazni rok????
da je tako kao sto ti kazes kako bi izgledao prelazni rok????
Sta si mislio pod tim?
pa sad inter zeli agera..messija...ronalda...a oni ne zele da predju nidje jer im je super i igraju standardno...da nema te zelje koja moze i ibru odvesti iz intera ne bi ni ovi nikad imali sanse da predju kod nas...a ovako nikad se ne zna sto se moze desiti...
znaci ne mozes smatrati izadjicom svakog igraca koji predje u neki drugi tim..druga je situacija kad neko predjeu Milan a da je bio jedan od glavnih igraca....
pa sad inter zeli agera..messija...ronalda...a oni ne zele da predju nidje jer im je super i igraju standardno...da nema te zelje koja moze i ibru odvesti iz intera ne bi ni ovi nikad imali sanse da predju kod nas...a ovako nikad se ne zna sto se moze desiti...
znaci ne mozes smatrati izadjicom svakog igraca koji predje u neki drugi tim..druga je situacija kad neko predjeu Milan a da je bio jedan od glavnih igraca....
Dajte bre ljudi pa nisam ja rekao da je svaki igrac koji predje u drugi klub izdajica. Vec da oni igaci koji su vodje i dobijaju sve od svog kluba odu u drugi e to su izdajice.
Aguero nije izdajica, on ako ode to ce sigurno biti neki veci klub od atletika, messi i ronaldo ako budi odlazili njihovi bivsi navijaci ce za njih reci da su ih izdali sto je i normalno.
zidanea nisu nazivali izdajicom, messija sumnjam da bi ga isto tako nazivali, utd-ovci CR7 ne bi sigurno, beckham kad je otišao isto tako, Ibra da bi želio otići u ekipu koja ima više šansi da osvoji LP...
Enfant Terrible
17-03-2009, 17:16
Mino Raiola (Ibrin i Maxwellov menadžer) je malo razjasnio situaciju oko Ibre.Rekao je da Ibra ima ugovor sa Interom još četiri godine i da nema problema oko toga,te da je malo klubova na svijetu koji bi mogli priuštiti Ibrahimovića.Po Raiolinoj procjeni,Ibra vrijedi 100 Miliona €,jer je najkomplentiji igrač na svijetu...
Mino Raiola (Ibrin i Maxwellov menadžer) je malo razjasnio situaciju oko Ibre.Rekao je da Ibra ima ugovor sa Interom još četiri godine i da nema problema oko toga,te da je malo klubova na svijetu koji bi mogli priuštiti Ibrahimovića.Po Raiolinoj procjeni,Ibra vrijedi 100 Miliona €,jer je najkomplentiji igrač na svijetu...
jel popričo s njim netko iz Intera pa dobio po nosu ili? :ivan:
Konacno da i ovaj kaze nesto pametno :)
:ivan: http://www.aftonbladet.se/sport/0505/21/SPORT-21s01-raiola-161_368.jpg (http://www.aftonbladet.se/sport/0505/21/SPORT-21s01-raiola-161_368.jpg)http://www.oleole.com/media/main/images/blogs/images/group1/subgrp1/mino-raiola-agente-f_1453.jpg
Enfant Terrible
17-03-2009, 17:33
jel popričo s njim netko iz Intera pa dobio po nosu ili? :ivan:
Hahahahaha,mislim da mu je Ibrahimović uživo demonstrirao šta je naučio na treninzima taekwandooa :crazzy:
Balotelli#45
17-03-2009, 18:15
xaxa skinuo mu osmeh sa praseceg lica :ivan:
sad treba to i max da uradi :ivan:pa da ga zajedno sutnu i da nadju novog menadzera/e jer ovaj krmak samo se grebe o njih i uzima delove njihovih milionskih plata i to pretvara u salo ima na svetu milion boljih menadzera od njega
kakav vas sad zidane spopao...
i kakva poredjenja s njim...
placenik a covjek se oprostio od nogometa u 33.g hehehe
imao dosta ponuda da igra ali nije zelio
covjek je dosao u juve za 3mil€ a juve ga prodao za rekordnih 66mil€ (ili 73,5mil€ razlika u vrijednosti u ta doba...) i tad je imao 29g
jbg kako god pogledas barca je veci klub od intera i sad neki prelazak ibre u barcu nebi bilo neko placenistvo..placenik je robinho..covjek iz reala u mancity haha naravno mi bi dobili lovu...valjda nisu nasi u upravi toliko smotani pa ga trampe za puyola
ali ibra je ranije pokazao da je placenik...u juventusu..prva sezona dobio par miliona druga sezona odmah hoce duplu platu...kasnije juve ispada iz lige..svi igraci pristaju na smanjenje al zlatan nece i odlazi ... stigle ponude iz milana i intera..i presao u inter je mu je inter ponudio vise love... ako to nije placenik.....
a kad bi presao u barcu eh to je druga stvar..jer tesko da to moze biti radi love jer nece ni barca dat 12mil
nego da se vratimo na transfere
Inter outcast Hernan Crespo is being tipped to move to German side Hertha Berlin
Balotelli#45
17-03-2009, 18:20
ma ibra je bio placenik dok je igro u juve :D sad vise nije :D i nema sanse po meni on da ode mogu da se kladim pa takva nagadjanja su bila i pre sezonu dve pa je ostao
http://www.index.hr/sport/clanak/-luka-modric-je-preskup-za-talijanske-klubove--/425791.aspx
neki agent priča da se za modrića zanima Inter ali da je preskup.
Pih , modrić meni ne vrijedi sad 10 milja
24 ili 25 milijuna eura za Modrića
hahahahahahahahahhaa
pa jel ovaj normalan...o5 je zaboravio da popije tablete
CurvaNord69
17-03-2009, 19:37
Ma nemoze modric u inter, bar ne trenutno, jer ako ga u engleskoj onako lome, ovde bi bez noga osto
A mozda i ne, sjecam se dok je igro za dinamo pitali su ga koje je najteze gostovanje on je reko "kad sam igro za zrinjski najteze je bilo u trebinju, lome ti noge a sudac suti ko riba" :ivan:
bilo kako bilo on bi našem veznom redu dodao bar dio potrebne kreativnosti koja nam treba
Enfant Terrible
17-03-2009, 20:14
Modrić je jedan od najkreativnijih veznjaka na svijetu i samim tim je možda i oličenje onoga što nama treba.Ali,ipak mislim da njegova konstitucija ne zadovoljava u Serie A.Ne smijem ni pomisliti šta bi divljaci poput Gattusa,Flaminija,Gamberinija,Chiellinija itd,radili s njega...
Dobar je Modric, ali sve preko 15mil je mnogo. Kad smo vec kod Totenhema, gledao sam skoro jednu njihovu utakmicu i jos jedan igrac je ostavio pozitivan utisak na mene ( ne brinite nije Jenas :ivan: ), taj igrac je A.Lennon, ima brzinu, tehniku, pas i sto je najvaznije i ako je mali dosta je snazan u duelima, ima 22 god i moze igrati tog dugo trazenog poluspica a moze i krilo
Balotelli#45
17-03-2009, 21:51
ma znam za lenonna jos pre 4 godine je super igrao za mladu reprezentaciju itd.. ali on je vise krilo
tottenham ne zeli da bude donji, zele da ga prodaju za iste pare za koje su ga i doveli
eh sada, sigurno da ima kvalitete poput messija, ali stvarno je mrsav i tesko bi prezivio u hladnoj italiji :)
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.