PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

Grujinho
15-11-2009, 02:20
mislis da bi se messi nonstop vracao u odbranu hehe

NE, ali ima jedan Adriano, koji bi se sigurno :eek::D

ivan019
15-11-2009, 02:21
jao jbt te grujo hehe pa ovde pricamo o mourinhovom tipu igraca a ne o mojem :D

hulle
15-11-2009, 02:22
messi je nogometni genije...umjetnik....a takve JM ne zeli...vec samo one rudare, crnce...sto su navikli da rade 24h za kikiriki :) heheh

mesi se dosta krece ali takodjer trazi i dosta slobode u igri

filip.sk
15-11-2009, 04:21
Onda nista od messi.... a bas sam mislio da ce sledeca sezona dodje u inter... hahaha

all3n
15-11-2009, 14:14
mislim da bi se vecina mogla sloziti da se inter promjenio svoju filozofiju dovodenja igraca otkada je mourinho tu...dok je bio mancini to su bili stariji igraci..dolaskom mou sve je drugacije...u potpunosti..khrin santon od mladih snajder itd...i mislim da idemo u dobrom smjeru..i mislim da treba mou pustit da radi svoj posao...

Mauro7
15-11-2009, 14:20
da..a julio cesar, maicon, maxwell...Ibra
da ne govorim da su u klubu krhin i santon već bili kad je došao Mourinho
SVE JE DRUGAČIJE :smj:

ivan019
15-11-2009, 15:11

slazem se sa ali moram malo i da te dopunim hehe Lucio, Millito :D

Enfant Terrible
15-11-2009, 15:21
Naravno da su bili u klubu, a jesu li dobivali priliku za igru? Santon je čitavu prošlu polusezonu bio standardan, i od totalno anonimnog klinca postao je "Interov budući Maldini". To, po meni, nije baš za podsmijavanje, ali dobro.

Isto tako, čitam ovdje nebuloze da JM ne želi Messija. Sad me zanima, jel' ovdje neki članovi znaju Mourinha aktivno, jel' se slučajno družite s njim? Pošto ga spominjete u svakoj temi, znate kako razmišlja, znate kakve igrače voli, preferira, sve vi znate? Dajte nam još informacija?

Balotelli#45
15-11-2009, 15:24
evo npr. voli crnce :sivi:

Mauro7
15-11-2009, 15:25
Dada naravno, slažem se, naravno da su dotični dobili šansu kod Mourinha, ali realno i da je on bio trener godinu ranije sumnjam da bi dobili šansu, moožda Santon..a Krhin jedva sada dobiva na kapaljku..bili su stvarno pre mladi...dobio jednu utakmicu šansu i to jer su neki bili ozljeđeni itd. npr.mislim na utakmicu u Livornu..inače teško
a evo što se sada događa sa Santonom :/

ma dobro Zlajo to se hulle kao i uvijek malo sprda na račun Mourinhovih preferenci hehehe, malo ironije i humora i tako... iako sam i ja malo uvjeren da voli određene igrače ali Messija bi sigurno želio :D

Enfant Terrible
15-11-2009, 15:33
Dada naravno, slažem se, naravno da su dotični dobili šansu kod Mourinha, ali realno i da je on bio trener godinu ranije sumnjam da bi dobili šansu, moožda Santon..a Krhin jedva sada dobiva na kapaljku..bili su stvarno pre mladi...dobio jednu utakmicu šansu i to jer su neki bili ozljeđeni itd. npr.mislim na utakmicu u Livornu..inače teško
a evo što se sada događa sa Santonom :/
Objektivno gledajući, za mladog igrača u Interu je nezamislivo. Na Interu je ogroman pritisak protiv koga god da igraju, i zaista treba imati muda staviti mladog igrača u prvih 11. Krhin je dobio priliku, kao i Santon, i Balotelli. Ali trebaće još napredovati, realno.

ma dobro Zlajo to se hulle kao i uvijek malo sprda na račun Mourinhovih preferenci hehehe, malo ironije i humora i tako... iako sam i ja malo uvjeren da voli određene igrače ali Messija bi sigurno želio :D
Ma meni ne smeta ironija niti kritika, već stalno se spama sa nebuloznim komentarima, kao recimo Vanjin gore. Otvoriš jednu temu: "Mourinho voli crnce", otvoriš drugu: "Mourinho neće ovog igrača" itd. Ne želim ja da branim Josea, niti sam njegov advokat, ali neke se gluposti stalno vrte u krug i dosađuju svima.

hulle
15-11-2009, 19:29
u vezi ovog gore sam odgovorio u temi JM

a trenutno nema nekih prica u transferima sem u vezi nasih bivisih igraca

Mauro7
16-11-2009, 12:04
ide se na brazilce izgleda
nakon velikog interesa prema Manuelu Fernandesu(za kojeg su možda već i dogovorili) ide se na veznjaka Sandra(20 godina iz Internacionala) kao nasljednjika Vieire
U brazilu spominju i Interov interes za braniča Mirandu, 25 godina iz Sao Paula koji traži barem 10M za njega a za njega su inače već bili spominjani Fiorentina i Milan

Danas piše da će Suazo praviti mjesta za Pandeva a ne Arnaut, ajde pa da i to vidimo

Mauro7
16-11-2009, 14:21
u studio sportu kažu da će otkupiti arnautovića da bi kasnije dali polovicu za pandeva, znači išao bi u Lazio na polovično vlasništvo
piše i ovdje http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/articoli/articolo11787.shtml
kao da nedostaje samo službeno, sve to naravno ako se arbitraža pandev-lazio ne odluči prije

Quaresma#7
16-11-2009, 14:48
Bio bi to dobar potez naše uprave

dera
16-11-2009, 16:47
cekaj, to znaci da ako pandev ne uspije raskinuti ugovor sa lazijem, mi cemo im dati samo arnauta na pola, bez kesha?

Mauro7
16-11-2009, 16:58
da tako nešto

Nera
16-11-2009, 17:37
Fino... I onda cemo za godinu dana platiti polovinu Arne nekih 20M... Bas inteligentno.. Umjesto onoga ranjenika od Suaza da posaljemo u Lazio, bez povratne karte...

hulle
16-11-2009, 17:59
tako je nera...arnaut je macka...pa on je onim konobarima zabio 2 gola

esteban
16-11-2009, 19:58
Fino... I onda cemo za godinu dana platiti polovinu Arne nekih 20M... Bas inteligentno.. Umjesto onoga ranjenika od Suaza da posaljemo u Lazio, bez povratne karte...

Vjerujemo u Arnu :D

tako je nera...arnaut je macka...pa on je onim konobarima zabio 2 gola

Što imaš ti protiv konobara? :D :P

filip.sk
16-11-2009, 20:26
Hahaha... pa ja ne gledam nista posebno u arna, i na youtube da potrazis nema nista posebno od arna, pobrzo ke najdes nesto za neki crnac od Juzna Afrika, sa podobrim golova nego arna... ovo je ipak dobar deal :)

Huska
18-11-2009, 16:49
Moussa Sissoko sve blize Interu mozda cak i u zimu dodje...kako bi ovo bio sjajan transfer

filip.sk
18-11-2009, 19:56
E to je stvarno dobar igrac, stvarno bih zeleo da dodje :)

Quaresma#7
18-11-2009, 21:02
E pa na to sam računo sad u ovom prelaznom roku da če baš njega lapiti. To bi bio sjajan potez. Čovek je jak ko bik, nedaj bože da ga sretneš na sredini terena ubije te odmah :D Nadajmo se ovom transferu. Još da Hamšik uleti ili Di Maria bilo bi fantastično. :crazzy:
Pandev je več uračunan ovde kao naš več :D

Mauro7
18-11-2009, 21:06
nije loš transfer, jer bi trebao zamjenit Vieiru
ali pitam se nešto drugo : kad će se uzet DRUGAČIJI TIP igrača?

ivan019
18-11-2009, 21:07
to se i ja pitam, kad god nam se povredi sneijder mi nemamo nikog

Quaresma#7
18-11-2009, 21:10
Kad na vrbi rodi grožđe :smj:
Verovatno misle na ljeto, ja se nadam več januaru da jih nešto opiči. Bilo bi dosta verovatno ako bi otišlo par igrača (Suazo, Vieira, Quaresma, Mancini, Arnaut) onda bi sigurno jedan došao.

Grujinho
18-11-2009, 21:31
Još da Hamšik uleti ili Di Maria bilo bi fantastično. :crazzy:

ah šta če nam di maria, kad ne igramo sa krilnima igračima a ionako nije material za italiju...

Balotelli#45
18-11-2009, 22:29
ma taj di maria i portugalska liga jbt neigramo sa krilima umesto koga bi ga stavio cambiassa,zanettija,sneijder onda npr. motte ,dekija kad nijednu od tih pozicija neigra? on je klasicno levo krilo i nista drugo

Quaresma#7
18-11-2009, 22:47
Pa more Di Maria igrati i na poziciju playa fantaziste. Isto ko Cassano.

Mauro7
18-11-2009, 23:38
more ti možda u menađeru hehehe, treba igrač imat onu kreativnost i onaj pas u glavi, ono što ima Misimović npr.
Di Maria ne bi imao to ni da živi 400 godina

ivan019
19-11-2009, 00:16
svi ga hvale a covek odigrao na jednom prvenstvu 2,3 dobre partije hehe

hulle
19-11-2009, 00:17
ma kakav di maria pa taj je provala zesca ...sam sebe dribla...

a sta je s onim iz parme

Quaresma#7
19-11-2009, 00:20
ma kakav di maria pa taj je provala zesca ...sam sebe dribla...
:vfunny::vfunny:

esteban
19-11-2009, 02:14
Coutinho je rješenje!Jes da je mlad ali cim dodje treba mu pruzat priliku..tj kad Sneijder ne moze igrat on da ga mijenja mada je pitanje oce li ga odmah kad dodje ubacit u "vatru"

dera
19-11-2009, 10:55
Coutinho je rješenje!Jes da je mlad ali cim dodje treba mu pruzat priliku..tj kad Sneijder ne moze igrat on da ga mijenja mada je pitanje oce li ga odmah kad dodje ubacit u "vatru"
to sam i ja govorio, neki kazu da je mlad, pa da treba dovesti iskusnijeg, ali kud ces iskusnijeg na klupu.. svakako imamo i jimeneza, ustvari vidjet cemo sta cemo sa njim, ali bez obzira, ja smatram da nam ne treba niko, nego da igrac kojeg smo platili i dobije sansu

hulle
19-11-2009, 13:17
a zaboravili ste onog tulalana hahaha

ivan019
19-11-2009, 13:26
ma kakav jimenez, pa taj ne moze igrati standardno ni u west hamu

LiGad
19-11-2009, 20:21
to sam i ja govorio, neki kazu da je mlad, pa da treba dovesti iskusnijeg, ali kud ces iskusnijeg na klupu.. svakako imamo i jimeneza, ustvari vidjet cemo sta cemo sa njim, ali bez obzira, ja smatram da nam ne treba niko, nego da igrac kojeg smo platili i dobije sansu

slazem se sa derom ..a ovo pisanje o coutinhu me natjeralo da ga ponovo potrazim na netu ..i opet sam se uvjerio da je mali ogroman potencijal ..zasto ne bi i mi imali jednog messija kako kazu za countinha u nazivu klipa
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IOOyyFycjJ4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IOOyyFycjJ4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
vjerovatno ste gledali ovo, ali nije lose ponovo uzivati u ovim majstorijama ;) ..ovaj prvi prodor me podsjeca na onaj poznati Ibre Ajaxu

filip.sk
19-11-2009, 20:47
Treba dobiti sansu :)

Balotelli#45
19-11-2009, 22:46
ma dobice napalio se mou na njega a i predobar je da ne bi dobio sansu ;)

ivan019
19-11-2009, 23:57
ali treba i iskoristiti tu sansu

hulle
20-11-2009, 00:46
gledao sam ga ja na tekmi brazila ono tu i tamo dobar potez al bio onaj jedan wellington dobar pravo...

nadat se da ce PC dobiti priliku za igri a ne kao kerlon

BamBi
21-11-2009, 11:22
http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/11/21/1638056/inter-arsenal-to-swap-mario-balotelli-cesc-fabregas-report

Posao stoljeća.. bi to bio

al je tuttosport, al ovakav rasplet događaja bi bio fantastičan-

Balotelli#45
21-11-2009, 12:06
ma kakvi nikad ne bi zeleo ovo da se desi i moratti ako je imalo pametan ovo nece da dopusti

Nera
21-11-2009, 12:17
Balotelli, Balotelli... Koliko je dobar, toliko i ovo njegovo ponasanje... hmmm... A Fabregas je u perspektivi najjaci veznjak Evrope (iako ni sad nije daleko). Nzm... Nisam pametan :D

Balotelli#45
21-11-2009, 12:32
Ma nikako Maria nedati ...prvo italijan je nasa skola mladji dosta po meni sigurno ce jednog dana biti najbolji na svetu ako se pravilno razivje i smanji jezik i pre svega crn je :D hehe tako da o ovome ni trentka ne bi razmisljao kolko god fabregas bio dobar

BamBi
21-11-2009, 12:40
ma kakvi nikad ne bi zeleo ovo da se desi i moratti ako je imalo pametan ovo nece da dopusti

zašto? fabregas sa 22 godine je kapetan arsenala i objektivno najbolji vezni igrač na svijetu, plus kreativac i to veliki.. dok balotelli još se zahebava na treninzima kao i na utakmicama, ima svoje bljeskove koji upućuju na to šta bi mogao biti u budućnosti ali ti bljeskovi su vrlo rijetki i upitnik je veliki hoće li postat mega igrač dok fabregas to je već.. ja bi otrčao u london po njega a poslat balotellija nek radi nove frizure svaki dan i nek se svađa sa wengerom

Moca93
21-11-2009, 12:49
iskreno ni ja nisam pametan sta raditi...ovo ako je istina ovo je primamljiva ponuda,fambregas zeli da ode iz arsenala,zeli neke trofeje, mario ne zeli klupu i oce prvu postavu,tako da ovde i moze nesto da se desi,mada ne znam koje je pametnije resenje.... Ne znam ni kolko bi mu trebalo da se prilagodi italijanskom fudbalu...

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

medjutim po mom poznavanju arsenala (preko pes-a) fambregas vise igra na sredini....nije napadac....tako da bi i odlaskom marija ponovo imali 2 aktivna napada,i ako dodje pandev 1....arnauto se ne racuna... tako da je to jako malo....neverujem da ce biti ista od ovoga...

Balotelli#45
21-11-2009, 12:53
3 godine 4 meseca i 8 dana je stariji Fabregas :D
ma ako ga prodamo a on postane najbolji posle cemo svi zajedno da kukamo on je igrao za nas itd... pa bi posle svi krivili morattija i ovi koji su to zeleli...ipak je bolje svoj igrac italijan iz mlade skole nego neki stranac a i plus retki su spanci koji su uspeli u italiji ....

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:50 ----------

iskreno ni ja nisam pametan sta raditi...ovo ako je istina ovo je primamljiva ponuda,fambregas zeli da ode iz arsenala,zeli neke trofeje, mario ne zeli klupu i oce prvu postavu,tako da ovde i moze nesto da se desi,mada ne znam koje je pametnije resenje.... Ne znam ni kolko bi mu trebalo da se prilagodi italijanskom fudbalu...

medjutim po mom poznavanju arsenala (preko pes-a) fambregas vise igra na sredini....nije napadac....tako da bi i odlaskom marija ponovo imali 2 aktivna napada,i ako dodje pandev 1....arnauto se ne racuna... tako da je to jako malo....neverujem da ce biti ista od ovoga...
hahhha :sivi: sta ti ovako nikad nisi gledao Arsenal :D
pa Fabregas je potpuno druga pozicija od Balotellija
Balotelli igra CF ili SS(po pesu posto ti je lakse :D)
a Fabregas CMF ili AMF ali po meni je vise on onaj centralni nesto tipa de rossi ili hamsik....

BamBi
21-11-2009, 13:35
3 godine 4 meseca i 8 dana je stariji Fabregas :D
ma ako ga prodamo a on postane najbolji posle cemo svi zajedno da kukamo on je igrao za nas itd... pa bi posle svi krivili morattija i ovi koji su to zeleli...ipak je bolje svoj igrac italijan iz mlade skole nego neki stranac a i plus retki su spanci koji su uspeli u italiji ....

šta ti pričaŠ? balotelli nije iz omladinske škole, već je kupljen kad je imao 17 godina, a i jedva je ''talijan'' :)

Napadača uvijek ima mnogo , ja ne žalim za njima, žalili smo i za ibrom pa eto još nam bolje ide bez njega. Njih će uvijek biti al igrača tipa fabregas... nema mnogo, rijetki su jako

ivan019
21-11-2009, 13:37
fabregas je u ovom trenutku sigurno bolji ali nije najbolji kao sto Bambi kaze, pa xavi je za njega maradona hehe
nebih pristao na ovo samo iz razloga sto znam da se napadaci lakse prilagode italiji nego veznjaci

P.S moca je sa ovim pesom zavrsio ovu raspravu :D

BamBi
21-11-2009, 13:39

loooool . nemoj hebat haha stvarno nije špica? ja sam mislio da igra poziciju drogbe haha

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

fabregas je u ovom trenutku sigurno bolji ali nije najbolji kao sto Bambi kaze, pa xavi je za njega maradona hehe
nebih pristao na ovo samo iz razloga sto znam da se napadaci lakse prilagode italiji nego veznjaci

P.S moca je sa ovim pesom zavrsio ovu raspravu :D

jel ti gledaš utakmice arsenala ove sezone? xavi je totalno van forme trenutno.. dok fabregas rastura u arsenalu

ivan019
21-11-2009, 13:45
loooool . nemoj hebat haha stvarno nije špica? ja sam mislio da igra poziciju drogbe haha

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

jel ti gledaš utakmice arsenala ove sezone? xavi je totalno van forme trenutno.. dok fabregas rastura u arsenalu

jbg bambi, covek ima losu polusezonu kao sto ovaj ima odlicnu ali nebih sad nista brzao

ima hiljadu igraca sto bljesnu pa onda nestanu... primer mendieta :)a ima ih milion takvih

hulle
21-11-2009, 14:10
ma fabregas jest dobar ali najbolji na svijetu nije to je sigurno...

nije isto biti zvijezda u arsenalu gdje su ostali igraci od 3-13godina :) i u nekom klubu koji jurisa na titule

Mauro7
21-11-2009, 14:20
jbg bambi, covek ima losu polusezonu kao sto ovaj ima odlicnu ali nebih sad nista brzao

ima hiljadu igraca sto bljesnu pa onda nestanu... primer mendieta :)a ima ih milion takvih
slažem se ali mendieta je svojevremeno u valenciji ''bljesnuo'' dvije , tri sezone za redom i vodio valenciju do finala lige prvaka dva puta za redom
mi još čekamo da kod nas tako ''bljesnu'' neki igrači
a Fabregas sigurno nije neki koji tu i tamo ''bljesne'' jer je kvalitetan igrač i prilično konstantan

ivan019
21-11-2009, 14:31
slažem se ali mendieta je svojevremeno u valenciji ''bljesnuo'' dvije , tri sezone za redom i vodio valenciju do finala lige prvaka dva puta za redom
mi još čekamo da kod nas tako ''bljesnu'' neki igrači
a Fabregas sigurno nije neki koji tu i tamo ''bljesne'' jer je kvalitetan igrač i prilično konstantan

mauro ja govorim o privikavanju u italijanskoj ligi :D ne dovodim u ptanje njihov kvalitet

P.S mendijetine partije u valensiji a laziu se mnogo razlikuju

Balotelli#45
21-11-2009, 14:36
hehee mendieta u laziu ne samo da nije vise igrom licio na ong iz valencie nego nije ni izgledom :sivi:
ma kakvi balotelli je macka i on mora da ostane kakav fabregas a i ovime dokazujete da volite vise tudje igrace nego svoje
bolje vrabac u ruci nego orao na grani :sivi:

BamBi
21-11-2009, 15:21

tebi je 3 sezone konstantnog top igranja u visokom tempu bljesak? mendieta mi se nikada nije sviđao kao igrač a neznam zašto mislite da fabregas će ispast ko mendieta.. kvalitetu ili imaš ili nemaš, zaboravi na prilagodbe i slične gluposti.. fabregas može igrat u svakom ligi na svijetu i bit najbolji u svakom klubu na svijetu i za balotellija (mačka) bi ga dao odma , jer je mario sijamska mačkica , dok je fabregas pravi gepard :)

Grujinho
21-11-2009, 15:30
zamislite

Motta---Cambiasso--Sneijder

------------Fabregas-------------

ma najbolja veza na svetu...a isto su igrači mladi :) WES 24. FAB 22. Motta 26 i Cambi 28.... još da bi tu bili Coutinho, Muntari itd itd...

Ja lično bi Cesca odmah uzeo, ali ne za cijenu Balotellija...radije bi dao 50m€ nego Balotellija...jer znam da če balotelli sigurno postati zlatna lopta...pa čovjek je sa 19 godina jedan od najboljih napadača u ligi...sigurno največi talent svoje generacije... može igrat još slabih 15 godina!!

ivan019
21-11-2009, 15:37
tebi je 3 sezone konstantnog top igranja u visokom tempu bljesak? mendieta mi se nikada nije sviđao kao igrač a neznam zašto mislite da fabregas će ispast ko mendieta.. kvalitetu ili imaš ili nemaš, zaboravi na prilagodbe i slične gluposti.. fabregas može igrat u svakom ligi na svijetu i bit najbolji u svakom klubu na svijetu i za balotellija (mačka) bi ga dao odma , jer je mario sijamska mačkica , dok je fabregas pravi gepard :)

quaresma ti je tipican primer igraca koji je igrao dobro nekoliko sezona u portu a gde je sad?

Grujinho
21-11-2009, 15:55
quaresma ti je tipican primer igraca koji je igrao dobro nekoliko sezona u portu a gde je sad?

i ti ivane pričaš gluposti :D uspoređuješ Englesku ligu sa Portugalskom...i zaboravljaš da fabregas ne blista samo u engleskoj nego i u LŠ

ivan019
21-11-2009, 16:04
i ti ivane pričaš gluposti :D uspoređuješ Englesku ligu sa Portugalskom...i zaboravljaš da fabregas ne blista samo u engleskoj nego i u LŠ

sad ti pricas gluposti hehe
trivela je igrala uspesno i u ligi sampiona :D

Grujinho
21-11-2009, 17:27
vrlo uspješno je igrala, da

hulle
21-11-2009, 17:38
a j... vas vise fabregas pa taj nece ni doci u inter....
on iz arsenala ne zeli da ide jer vise voli biti zvijezda tamo nego samo jos jedan iz mase u drugom klubu

ako ikad napusti arsenal onda ce to biti povratak kuci u spaniju

filip.sk
21-11-2009, 18:00
Fabregas e samo da go grabnes i da bezis :) p.s. on ne bi dosao u inter ako ga ne kidnapovamo :)

Moca93
21-11-2009, 18:02
dobro moze da mario ostane i da ga uzmemo,ali da damo marija ...ne ide... nego Bambi,gde mi imamo puno napadaca??? Ja ih bas i nevidim...A Fambregas bi proso ko Trivela ovde,dobije loptu,puf,patos...nek ostane on u tom arsenalu,samo tamo i moze da uradi nesto :)

Grujinho
21-11-2009, 18:05
pa dobro je...svi znamo da je barcelona prva opcija za njega, ali eto pošto su novinari napisali o "mogučnosti" prelazka fabregasa u Inter, malo pričamo o tome...nemoje se ljutiti odmah :) :)

Mauro7
21-11-2009, 18:06
Fabregas je svjetska klasa
ako u takve igrače sumnjamo onda u koga biti siguran
a čim vidim da neki pišu wow Sissoko odličan deal(ne kažem da nije al svi od prvog do zadnjeg sigurni ovaj bi bio super) a za jednog Fabregasa pišu gluposti onda mi je sve jasno

P.S. neki ni ne znaju nikako se piše Fambregas..oovaj Fabregas :smj: :P

Grujinho
21-11-2009, 18:10
.A Fambregas bi proso ko Trivela ovde,dobije loptu,puf,patos...nek ostane on u tom arsenalu,samo tamo i moze da uradi nesto :)

dobro je moca.... nešto sasvim drugo je ako je tvoj zadatak driblanje, probijanje odbrane svojom individualnom kvalitetom, nego razigravanje ekipe, gdje je najvažnija koncentracija, treba je puno trčati, tražiti prazan prostor i brzo poslati dobar pas do suigrača.

Balotelli#45
21-11-2009, 18:17
a čim vidim da neki pišu wow Sissoko odličan deal(ne kažem da nije al svi od prvog do zadnjeg sigurni ovaj bi bio super) a za jednog Fabregasa pišu gluposti onda mi je sve jasno

kako sissoko moze biti los deal crnac je to :sivi:

BamBi
21-11-2009, 18:17

ma slažem se, strašno je što neki ljudi pišu ovdje, pokušavam se suzdržat ne komentirat neke postove al nemogu svaki put .. al odustajem, nek bude po vašem . Fabregas nije igrač za inter, i balotelli zlatna lopta buduća narednih 15 godina :crazzy:

LiGad
21-11-2009, 18:21
sto se mene tice ..zamjenu bi bila dobra ..a posto mi se cini da je malo nerealna i da arsenal nije spreman odreci se mladog nosioca igre za nekog talenta ..zasto ne dati balotellija i jos novca? dolazak fabregasa bi bio vise nego odlican potez za igru intera
treba nam anketa da ovo rijesimo :D

Mauro7
21-11-2009, 18:36
Fabregas ima i odlične osobine ne samo tehničke kao pas, smisao za prostor ostalih suigrača, odlično diktiranje tempa itd., nego i ostale vezane uz nogomet kao nesebičnost, (nogometna)inteligencija, pa psihološke karakteristike kao disciplina i trud, i one vezano isto uz psihu ali izvan nogometnih terena da ne radi sranja nego je momak koji stoji čvrsto na zemlji, i zbog svega toga je ono što jest

Grujinho
21-11-2009, 18:37
ma slažem se, strašno je što neki ljudi pišu ovdje, pokušavam se suzdržat ne komentirat neke postove al nemogu svaki put .. al odustajem, nek bude po vašem . Fabregas nije igrač za inter, i balotelli zlatna lopta buduća narednih 15 godina :crazzy:

ovo zadnje sam ja napisao....i ja ne govorim da fabregas nije za inter!

Fabregasa bi odmah uzeo, ako bi ja odlučivao, ali nebi ga zamijenio za Balotellija koji je jedan od igrača koji če u narednih 15 godina krojiti svjetski vrh...ne možemo prodavati svoje najbolje igrače, jer tako nečemo stiči nikuda, odnosno čemo uvijek biti na tu gdje jesmo...

dovoditi treba dobre igrače, a prodati nezadovoljne(ibra, maxwell), nekoristne (rivas, burdisso,...)....a ne suprotno

LiGad
21-11-2009, 18:43
Fabregas ima i odlične osobine ne samo tehničke kao pas, smisao za prostor ostalih suigrača, odlično diktiranje tempa itd., nego i ostale vezane uz nogomet kao nesebičnost, (nogometna)inteligencija, pa psihološke karakteristike kao disciplina i trud, i one vezano isto uz psihu ali izvan nogometnih terena da ne radi sranja nego je momak koji stoji čvrsto na zemlji, i zbog svega toga je ono što jest

zakljucak svega po meni je ..da li da uzmemo vrhunskog igraca sredine terena koji bi ucinio nasu ekipu kompletnom, koji bi bio nosioc igre (svi znamo da nam je takav igrac presudan u pravljenju super sile Intera) ili da rizikujemo sa igracem koji ima talent da bude najbolji napadac na svijetu ..

Huska
21-11-2009, 18:46
ja nikako nisam za ovu razmjenu ako ce se vec dovodit fabregas onda ga se treba kupiti a ne dati za njega najtalentiranijeg igraca danasnjice pa kasnije kad bude razvaljivao u arsenalu doci ce pojedinci( koji zele ovaj deal) i pljuvat po upravi zasto smo ga se rijesili...

LiGad
21-11-2009, 18:51
ja nikako nisam za ovu razmjenu ako ce se vec dovodit fabregas onda ga se treba kupiti a ne dati za njega najtalentiranijeg igraca danasnjice pa kasnije kad bude razvaljivao u arsenalu doci ce pojedinci( koji zele ovaj deal) i pljuvat po upravi zasto smo ga se rijesili...

ne mozes biti toliko siguran da ce razvaljivati ..on vrlo lahko moze biti samo solidan igrac koji je nakad bio velika nada

BamBi
21-11-2009, 20:11
grujinho

pa balotelli stalno nešt mumlja da je nezadovoljan, radi pizdarije i u interu i u italiji.. i navija za bilan, ne mislim na ono što je rekao nedavno već da je viđen u milanovom shop storeu..

dera
21-11-2009, 20:52
fabregas se meni ne svidja, jer je igrac koji igra za pare, vidjeli biste slicne izjave kao etoo sto daje

Grujinho
21-11-2009, 20:57
igrač za pare? ja nikad nisam čuo da je on nezadovoljan platom ili nešto slično...odkud tebi takve informacije?

dera
21-11-2009, 20:59
je li etoo nezadovoljan platom, prica li o plati u interu?
a da li ti je omiljeni igrac otkako je dosao..

Quaresma#7
21-11-2009, 21:18
Ja lično nisam za tu zamenu jer je glupa davat potencilnog najboljeg napadača u narednih 10-15 godina za jednog veznjaka. Imačemo Coutinha, za 20M drpimo Hamšika tako da nema potrebe po ovom Fabregasu. Taj deal bi bio sa Fabregasom čisti promašaj. Nekažem da Fabregas nije dobar ali za mene je Balotelli bolji od Fabregasa.

Enfant Terrible
21-11-2009, 21:25
Objektivno, ne može se reći da je Balotelli bolji od Fabregasa, niti praviti takve usporedbe. Cesc je najvažniji igrač Arsenala i jedan od najboljih veznjaka na svijetu, a samo su mu 22 godine. I u te 22 godine odigrao je mnogo važnih utakmica i što je najvažnije pokazao je veliku psihičku zrelost i konstante igre, što se za Balotellija ne može nikako reći. Naprotiv, svaki put me više i više iritira njegova bahata igra, namjerno udaranje protivnika, nemarnost i hrpa drugih stvari, a takve stvari mu mogu ugroziti karijeru i to opasno. Rad, red i disciplina su put do uspjeha, a talent je bonus.

Balotelli#45
21-11-2009, 22:03
Ma ako nemas talenat sve ti dzaba ali to nikako nemoze bez rada i discipline da se taj talenat razvije tako da uz ova tri talenat je mozda i najvazniji....evo ti primer burdisso uvek se trudi vredan je postuje trenera ne pravi sranja ali jbg nema talenta i zato pravi onakve greske i daje autogolove dobar je on stoper ja nekazem ali vidi se da mu nedostaje fudbalskog talenta i mozak za odredjene situacije...tako i sa balotellijem samo u suprotnom on ima ogroman talenat ,mozda je najtalentovaniji mladi igrac na svetu ali jos uvek ga jebe sto nije odrastao pravi gluposti svadja se i tvrdoglav je ,eto cassano kada je to ispravio sad je najbolji igrac u Seriji A bez preterivanja a isto je bio kao i Balotelli kada je bio mladji.....

hulle
21-11-2009, 23:51
ma bitan je talent...eto samo pogledajte brazil....

najuspjesnija nogometna nacija

fabregas jest dobar igrac i vodja arsenala (istina otkako je on vodja, arsenal nijednom nije bio ozbiljan konkurent za titulu) ali mislim da bi zamjena SM+Lova za njeg bio promasaj

i jos nesto....da je ova vijest potpuno izmisljena najbolje pokazuje to da bi se transfer mogao desiti u januaru.....
eh sad ko je toliko glup da uzima igraca koji nece moci igrati LP?

Mauro7
22-11-2009, 00:26
hehe pa ne može on sam vodit arsenal do naslova, njima treba pol ekipe promijenit i stavit neke iskusnije igrače, to otkako je on ''vođa'' arsenal nije ništa osvojio sigurno nije njegova krivica
ja marija ne bi sigurno prodo, ali ceskića bi uzo odmah

hulle
22-11-2009, 00:36
pa to hocu da ti kazem....lako je biti vodja kad su svi idioti hehehehehe

Huska
22-11-2009, 00:39
hehe pa ne može on sam vodit arsenal do naslova, njima treba pol ekipe promijenit i stavit neke iskusnije igrače, to otkako je on ''vođa'' arsenal nije ništa osvojio sigurno nije njegova krivica
ja marija ne bi sigurno prodo, ali ceskića bi uzo odmah

pa to bi svako htio...al od toga nista tesko da ce on kod nas na bilo koji nacin

Mauro7
22-11-2009, 00:47
pa to hocu da ti kazem....lako je biti vodja kad su svi idioti hehehehehe
:vfunny: a jadni nemoj tako

ivan019
22-11-2009, 00:49
nisu svi, evo recimo arshavin i vermalen nisu losi

Huska
22-11-2009, 00:54
ima i diaby(ipak smo mi bili bacili oko na njega) nemojte tako :crazzy:

ivan019
22-11-2009, 00:58
nije ni on los, meni se svidja i denilson, svidjao mi se i nasri ali je postao sminker

hulle
22-11-2009, 01:03
ma da sad svi dobri a nikad ni da prismrde tituli hehehe

esteban
22-11-2009, 02:44
Mi dovest Fabregasa sigurno necemo jer pored Sneijdera i mladog Coutinha koji uskoro dolazi trosit pare Moratti na treceg pleja sanse su nikakve!
Volio bih ga viđet kod nas svakako ali mi nijesmo Barsa da igramo u prvu postavu na sredinu sa 3 fantaziste!

---------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:11 ----------

http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=6353

Inter i Chelsea su zainteresovani za Aguera!

Quaresma#7
22-11-2009, 13:12
--------- Post added at 01:44 ---------- Previous post was at 01:11 --------

http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=6353
Inter i Chelsea su zainteresovani za Aguera!
E to mi se svidja :D

Nera
22-11-2009, 15:54
To i nije neka novost :D

Huska
22-11-2009, 15:59
ja samo znam da on nece doci kod nas u januaru kao sto sam skoro citao kao navodno u januaru dolazi ...kakve onda koristi od njega u lp nikakve...a koliko znam vec je skoro sve rijeseno za pandeva koji ce doci u januaru

Mauro7
25-11-2009, 14:37
u engleskoj pišu kako su sigurni da će Hamsik igrati za Utd

Quaresma#7
25-11-2009, 14:58
u engleskoj pišu kako su sigurni da će Hamsik igrati za Utd
Majke jim ga nabijem, a naši spavaju :mad:

ivan019
25-11-2009, 15:17
njima bas takav igrac i fali, osim skolsa nemaju klasu na sredini terena

i on ce biti jos jedan igrac kojeg je nasa uprava propustila

dera
25-11-2009, 15:39
zasto mou da ga uzme, pa da se pati oko njegovog dovodjenja u man utd
bolje da kada dodje vec ga ima :D

Huska
25-11-2009, 17:35
njima bas takav igrac i fali, osim skolsa nemaju klasu na sredini terena

i on ce biti jos jedan igrac kojeg je nasa uprava propustila

a mi to ko imamo :D...treba on nama vise nego hljeb etiopljanima :D

Balotelli#45
25-11-2009, 18:15
videlo se da nam protiv barce fali snajder ali i pored njega jos uvek nam fali jedan fantazista jeste snajder dobar igrac i sve ima dobru loptu,brz je i pokretljiv ali nema on taj dribling i tu elegenciju,ja bi sad samo doveo cassana i ovog mussu.Odmah bi se videlo koliko bi bili jaci sa Cassanom u to sam uveren jer on kao poluspic etoo i milito u napadu a u vezi cambiasso ,snejder,zanetti bili bi prejaki

ivan019
25-11-2009, 18:26
da sam na masimovo mesto ja bih ovako rekao mourinhu: resio sam da dovedem cassana i hocu da igra redovno a ako ti se to ne svidja vrata su ti otvorena :D

Mauro7
25-11-2009, 18:28
ne spada Cassano u filozofiju Mourinhove jučerašnje ''igre'' i taktike

Balotelli#45
25-11-2009, 18:56
da sam na masimovo mesto ja bih ovako rekao mourinhu: resio sam da dovedem cassana i hocu da igra redovno a ako ti se to ne svidja vrata su ti otvorena :D
a mou bi rekao: " ma dovedi ga ajde ko ga jebe samo idi pitaj one lekare sto su promenili kozu Mike Jacksonu mozda cassana zainteresuje " :sivi: :sivi:

filip.sk
25-11-2009, 19:50
ajde da ja vam kazem nesto... svaki dan cassano,cassano,cassano... ajde vidite ovo http://www.beneamata.com/showthread.php?t=286 i recite mi zasto tada niste pricale cassano,cassano,cassano vec sada? sta je postao on za 6 meseca? novi messi??? samo toliko od mene, kad ga mou nece i onda ga nece, valjda ima razlog za to...

LiGad
25-11-2009, 19:52
prije sam bio skeptican u vezi dovodjenja cassana ...vecinom zbog cijene i prijasnjeg ponasanja, ali sam se sinoc u toku utakmice uvjerio da nam je neophodan, cak i puno vise nego hamsik

sto se mene tice ..cassano cilj prelaznog roka broj 1.

Mauro7
25-11-2009, 19:53
ajde da ja vam kazem nesto... svaki dan cassano,cassano,cassano... ajde vidite ovo http://www.beneamata.com/showthread.php?t=286 i recite mi zasto tada niste pricale cassano,cassano,cassano vec sada? sta je postao on za 6 meseca? novi messi??? samo toliko od mene, kad ga mou nece i onda ga nece, valjda ima razlog za to...
ja osobno sam želio cassana još odavno, ali u onoj temi se pita tko će biti budući golgeter ne na temelju kojeg želiš nego koj vjeruješ da će doći, da se bolje izrazim naslov i glasanje nisu bili kog biš želio nego ko će biti?
on vjerojatno ima svoje razloge, ali kakvi god oni bili cassano se i dalje dokazuje ne znam možda ne pratiš ga

ivan019
25-11-2009, 19:54
pa ima, cassano nije crnac ili jos bolje zato sto ne slusa svaku trenerovu rec i ponekad uradi nesto kreativno a svoju ruku sto je za mourinha nedopustivo za mene genijalno

LiGad
25-11-2009, 20:01
kad ga mou nece i onda ga nece, valjda ima razlog za to...

nece ga ni Lippi u reprezentaciji ..a svi znamo da je moguce po pisanjima da za to ima i licnih razloga (za razliku od Moua) ..ali Lippi priznaje konacno njegov kvalitet i danas izlazi da postoje velike sanse da ce prisustvovati utakmici Genoa - Sampdoria kako bi ga pratio ..

http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2009/11/25/1646917/italy-coach-marcello-lippi-may-watch-sampdorias-antonio

mora se priznati njegov kvalitet ..i nema razloga da ga bilo koji trener ne zeli sad kad se smirio, jer takva kvaliteta se uklapa u svaku,m bas svaku formaciju i stil igre
suludo je ne zeljeti ga

filip.sk
25-11-2009, 20:20
pa hajde neka dodje ona ce da vidimo koliko je nama on falio :) vaka samo mozemo pricati na prazno... a mauro ti si rekoa da je tima bila za " nego koj vjeruješ da će doći".. epa agguero ja bih stavio posledni na taj spisak zato sto je pre skup, ne zato sto je los...

Quaresma#7
26-11-2009, 23:16
Za mene bi bio januar snova kad bi došli onaj Mussa, Cassano i Hamšik. Ajoj mila majko :crazzy:. Onih Ibrinih 50M bi ovde sjeli ko budali šamarčina. Ali ko uvek naš Moratti nije zainteresiran.

ivan019
26-11-2009, 23:19
a jesi smarac :D

Quaresma#7
26-11-2009, 23:29
a jesi smarac :D
Pa šta rade sa onih 50M bre umjesto da jih ulože u nešto pametno oni jedu govna po upravi

Quaresma#7
27-11-2009, 11:43
Eno onaj Mussa produžio ugovor sa Toluzom (neznam kako se napiše :D) do 2013 :worried::mad:

Grujinho
27-11-2009, 11:52
Pa šta rade sa onih 50M bre umjesto da jih ulože u nešto pametno oni jedu govna po upravi

verovatno klubu trebaju pare i za neke druge stvari, stadion če se polako početi graditi itd itd...a ne boj se ti za igrače...ako ne januara, na ljeto če sigurno doči neko..

Moca93
27-11-2009, 18:45
Inter se uključuje u trku za dovođenje Krasića

Autor: Beta | Foto:Reuters | 27.11.2009. - 16:48
Fudbalski klub Inter uključiće se u trku sa Milanom za dovođenje reprezentativca Srbije Miloša Krasića, piše poznati italijanski internet sajt Tutomerkato.
Milan je još pre nekoliko meseci pokazao interesovanje za fudbalera CSKA iz Moskve, koji je u dosadašnjem toku Lige šampiona postigao tri gola. Italijanski sajt navodi da je trener Intera Žoze Murinjo zadovoljan igrama srpskog reprezentativca i da bi već u januarskom prelaznom roku mogao da pošalje ponudu u Moskvu.
Tutomerkato navodi i da je kapiten Srbije i član Intera Dejan Stanković skrenuo pažnju tehničkom direktoru "nero-azura" Marku Branki da bi Krasić mogao da bude adekvatno pojačanje.

ja se nebih bunio,jos jedan srba u nasem dresu :)

Mauro7
27-11-2009, 18:49
jel moguće? onda se nadam još nekoliko poraza tj. nogometnih lekcija dok skuže da nam takvi igrači trebaju

hulle
27-11-2009, 18:51
super..jos jedan bezidejni vezni

ivan019
27-11-2009, 18:57
cuti hulls, ovaj bar nije zadnji vezni :P

hulle
27-11-2009, 18:58
jok on je BEZvezni heheheheh

ivan019
27-11-2009, 19:27
ma on je PERvezni hehe

dera
27-11-2009, 20:05
milan ce ponovo da zasja ukoliko dovedu krasica i dzeku, mada ne vidim razlog zasto da dovode krasica pored tolikih ofanzivnih igraca
da cemo ga mi dovesti, necemo, jer je to nemoguce, jednostavno u ovom trenutku, moze nam doci samo onaj zamjenski diarra u realu :D

LiGad
27-11-2009, 21:27
krasic nam ne treba ..a i sumnjam da imamo sanse da ga dovedemo pored UTD jer ga i Ferguson zeli, a realno vise igraci vole otici u Eng i Utd ..nego u Italiju i Inter ..baar se meni tako cini

Balotelli#45
27-11-2009, 22:36
vole igraci ali krasic je pricao da bi za njega bila idelana italija i on bi voleo da dodje u italiju ... meni je on super igrac al jbg krilo je nzm kako bi se uklopio pre bi ja doveo cassana ili nekog drugog jer verovatno krasic nece biti manje skup nego cassano jer sad je u top formi dosta su se napalili na njega i cena mu je skocila ali jbg kvalitet mu je neosporan

Grujinho
27-11-2009, 23:10
Krasić ima kvalitet...on je bolja kopija Hleba

ivan019
27-11-2009, 23:16
ma bolji je krasic od hleba

Grujinho
27-11-2009, 23:18
pa rekao sam da je BOLJA kopija hleba :)

ivan019
27-11-2009, 23:19
ako je bolji, onda je hleb kopija krasica hehe

Grujinho
27-11-2009, 23:24
nemoj sad da se vadiš...nisi skonto u prvo, zajebo si, i to je to :D

hulle
28-11-2009, 00:39
i vi se drogirate tulumbama od 3. ulja

koji ce nam djavo krasic....imamo takvih

Mauro7
28-11-2009, 12:11
Skupa s Parmom u polovičnom vlasništvu kupili smo nigerijca 18 godina 185cm Obiorah Nwankwo veznjak. Bit će na raspolaganju od januara
sigurno je neki kreativac :smj:
na wikipediji piše playing position defender, ako ipak je veznjak onda mi je jasno koj tip veznjaka je haha, iako čim vidiš i po imenu da ne može bit kreativac il neki dobar dribler

Quaresma#7
28-11-2009, 12:34
To je izgleda opet neki ko onaj Awakou kojeg nikad ga nečemo videti igrati za Inter. Ne znam zašto troše pare na takve glupe transfere.
A što se tiče Krasiča mogao bi to biti dobar transfer. Krasič je brz i ono uporan po krilu tako da bi nam dobro došao AKO bi ga uzeli. Nemam ništa protiv toga transfera.

Mauro7
28-11-2009, 12:37
ma Krasić je dobar u veznom redu istureniji onako, il iza napadača, takve pozicije uglavnom

Enfant Terrible
28-11-2009, 12:45
Ne znam, po onom što sam ja gledao Krasić je klasični krilni, a i ima takve karakteristike: brz, eksplozivan, ima dobar dribling itd. Ja ga nisam gledao da igra iza napadača, tako da ne znam koliko mu ta uloga paše, ali krilo nam svakako ne treba.

Quaresma#7
28-11-2009, 12:54
Pa mogli bi onda igrati sa Balotellijem i Krasičem na krilu i u napadu Milito i Etoo npr. samo što je to za Mourinha previše ofanzivna postava ali meni bi se svidela.

Moca93
28-11-2009, 14:11
meni bi bilo drago za krasica da dodje jer je srbin,a ovako,svi znamo da kod nas krila propadaju :D

Enfant Terrible
28-11-2009, 15:46
Pa mogli bi onda igrati sa Balotellijem i Krasičem na krilu i u napadu Milito i Etoo npr. samo što je to za Mourinha previše ofanzivna postava ali meni bi se svidela.
To je pre ofanzivna formacija za bilo kojeg trenera, to je formacija samo za Pro Evolutiona. Od navedenih igrača faktički dobiješ četiri špic igrača, a pričamo o talijanskoj ligi. Jedino je Krasić tu povućeniji tako da to definitivno otpada.

ivan019
28-11-2009, 16:07
pa zlatane Srbija igra tako heheh

Balotelli#45
28-11-2009, 16:38
da srbija igra sa jovanovicem i krasicem na krilima i zigicem i pantelicem/lazovicem u spicu a u vezi stankovic kacar/milijas fakticki sa 2 krila 2 spica i 2 centralna vezna bez defanzivnih veznih dosta ofanzivna taktika mada to kod moua ni u najludjim snovima necemo gledati

LiGad
29-11-2009, 01:09
krasic meni najvise lici na winga ..a ako ga dovedemo treba nam jos jedan (mancini i quaresma nisu bas u formi da oni budu taj drug wing) i tada bi se mozda trebali vratiti i na 4-3-3 formaciju ..sumnjam da ce biti ista od toga

Mauro7
29-11-2009, 01:13
a moze se krasić i mario na bočnim pozicijama, al onda istovremeno ne bi mogli igrati eto'o i milito, ma nema Mourinho je već odavno odbacio 433

filip.sk
29-11-2009, 09:13
zaboravite taj 4-3-3.... ne trebaju nama krila.... treba nama igrace kao xavi i iniesta koji znaju igrati skupa :D

Nera
29-11-2009, 16:59
Ja ne bih uzimao Krasica... Ja bih se skoncetrisao na: Gourcuffa, Dzagoeva, Arshavina, Fabregasa... To nama treba.. (osim neke dobre zenske na forumu :D )

filip.sk
29-11-2009, 20:30
koi dobre zenske crni filipe.... pa osve muski nema nista drugo :)

Quaresma#7
29-11-2009, 23:27
Dobro sad nam nije toliko baš krasič potreban. Potrebniji su nam koji centralni vezni koji znaju bolje vezati igru jer sad se nadam da se Q i malo Mancini razigraju nebi nam malo krenulo.

Huska
01-12-2009, 11:26
Arsenal, 30 milioni per Balotelli. Ma Moratti vuole in cambio Fabregas

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=11112

jel se meni ovo cini ili arsenal nudi 30 mil za maria...

Mauro7
01-12-2009, 12:00
da, ali Moratti želi Ceskića

BamBi
01-12-2009, 12:31
ja nebi prodavao sad balotellija, a ni mijenjao ga sad na polusezoni ... na ljeto kad svi budu eligibile za LP onda ga zamijenit za fabregasa i gotovo :)

ivan019
01-12-2009, 13:40
ne treba se zaletati odma, kao sto bambi kaze sacekati leto mozda mu poraste cena ili se nasi odluce da odrese kesu samo za fabregasa :P

Mauro7
01-12-2009, 14:57
Arsenal have bid €30million for Inter striker Mario Balotelli, but Jose Mourinho wants Cesc Fabregas as part of the deal, according to a report.

La Gazzetta Dello Sport states that the young Italian is ready for an exit despite his current deal expiring in 2013. The report claims Balotelli's relationship with Jose Mourinho has become strained, and a January exit is on the cards.

However, clear-the-air talks are expected between Mourinho and the Palermo-born striker ahead of the transfer window.

Voices suggest that Inter would be willing to offload Balotelli, but only if the Gunners insert captain Fabregas as part of the deal.

Neither club has added any substance to the report, but Fabregas recently hinted he wanted to finish his career at the club.

"I am at a great club, with a great team and am happy," the Spaniard told PA Sport last week.

----------------------------------------------------------------------------
After statements by Barcelona midfielder Yaya Toure to France Football, claiming he is considering a move away from the Nou Camp, Serie A champions Inter have taken note. The player is upset with his lack of playing time this season under coach Josep Guardiola.

The Nerazzurri are pondering a move for the Ivory Coast international, possibly as soon as January, according to Il Corriere dello Sport.

According to the report, Inter have been keeping track of the defensive midfielder since his Monaco days and also tried to include him in the deal when they sold Zlatan Ibrahimovic to the Blaugrana. And now, they have the opportunity to pounce again.

"I understand that in a great team there is turnover, but how can it be it's always the same player who sits out?" asked Yaya's agent, Dimitri Seluk.

"[Seydou] Keita has already played ten matches and Yaya only five. A few months ago we signed a contract renewal. I don't question the legitimate choices of the coach, but then why did they prolong the stay of Yaya?"

Toure cost the treble winners €9 million in the summer of 2007.

goal.com

Grujinho
01-12-2009, 15:32
Balotellija ni slučajno prodati samo za pare.... Zamjena sa Fabregasom bi bila dobra...
Ali ipak bi mi bilo žao Maria ako ode, jer znam da če on biti zlatna lopta u budučnosti :D

Ali veza sa Fabregasom, Sneijderom, Tourejom, Cambiassem, Mottom, Dekijem, Muntarijem itd.... bi bila strašnaaa

Mauro7
01-12-2009, 15:41
aha, a koju bi formaciju igrali? 2-7-1? 1-7-2? 3-7-0? :D

Grujinho
01-12-2009, 15:48
hahaha...možda si pogrešno shvatio, mislio sam više na to, da bi imali 7-8 pravih veznih, konkurencija bi bila neverovatna, verovatno bi netko otišao jer svi nebi mogli igrati....

ali naprimer:

----Motta-----Yaya Toure----Sneijder

----------------Fabregas-----------------

naravno može yaya tamo desno i cambi na sredinu, može stank na mjesto gde sam stavio mottu itd itd...

ali sa takvom vezom bi mogli svašta napraviti :)

ivan019
01-12-2009, 15:57
ma samo na yaya treba hehe
bolje taj novac dati za nesto kreativnije

BamBi
01-12-2009, 18:52
yaya toure nepotreban, imamo već takvog u motti , cambiassu , stankoviću (koji je u zadnjim utakmicama fenomenalan) pa i capitanu, i patricku vieiri , nema mjesta za njega.. ja bio volio vidjet nešto ovako

cambiasso

motta fabregas

sneijder

Grujinho
01-12-2009, 19:15
cambiasso

motta fabregas

sneijder

sneijder iza, fabregas ispred

dera
01-12-2009, 19:22
bambi, nasi igraci nisu ni blizu Yayi, samo je pitanje o kojoj cijeni bi bila rijec

Nera
01-12-2009, 19:38
Yaya je igracina, i bio bi pravo pojacanje. On, Fabregas & Coutinho bi bili strasan plus za sledecu sezonu. Zahvaliti se Muntariu i Vieri, i to je to :D
Normalno, bilo bi lijepo da se Cesc dovede, ali ne u zamjenu za Maria, nego za kesh :)

dera
01-12-2009, 19:55
kakav fabregas ljudi moji :D sta vi sanjate jos uvijek?

filip.sk
01-12-2009, 20:07
nece doci fabregas ni u son.... on zeli u barca, i to je njegov sledeci klub budite sigurni...

LiGad
01-12-2009, 21:30
neko je pisao da Man City dovodi samo napadace ..a i ovo je isto ..mi dovodimo samo zadnje i centralne vezne ..ma previse je

BamBi
01-12-2009, 22:10
sneijder iza, fabregas ispred

griješiš, fabregas je cm , nikako iza dva špica nemože da igra , jer on kreira igru sa centra, nešto kao pirlo ili xavi

filip.sk
01-12-2009, 22:19
slazem se.. fabregas ja CMF... nama treba AMF... a takav nema slobodan na pazar :)

Grujinho
01-12-2009, 22:23
griješiš, fabregas je cm , nikako iza dva špica nemože da igra , jer on kreira igru sa centra, nešto kao pirlo ili xavi

može on da igra i iza napadača...i sneijder ti je tipični cm :)

Nera
01-12-2009, 22:39
slazem se.. fabregas ja CMF... nama treba AMF... a takav nema slobodan na pazar :)
Ima, samo da se izvade pare na vidjelo :D
Gourcuff... ehh... samo cu ga sanjati.. njega i Cesca :(

Mauro7
01-12-2009, 22:49
joj ljudi s tim FM forama AM CM joj ajde da neko spomene još i ANC anchor man, deep lying playmaker bla bla
joj iniesta je više AM nego CM, ma ne on je CM ma ne on je samo AM hahahaha

Balotelli#45
01-12-2009, 23:01
pa buonanotte je CM i ima 162CM :sivi:

filip.sk
01-12-2009, 23:07
Ja neznam nera sta si video u Gourcouff... meni se nesvidja... on je samo jedan prosjecan igrac.. nista vise....
@Mauro: to samo skrateno pisem...

Mauro7
01-12-2009, 23:16
Gourcuff http://i50.tinypic.com/64h2ps.gif
eh ja bi Gourcouffa i prije nego Fabregasa(sad će me mnogi ispljuvat al eto, čisto osobna preferenca)

BamBi
01-12-2009, 23:28
može on da igra i iza napadača...i sneijder ti je tipični cm :)

nije! to sigurno ti mogu potvrdit ! i fabregas nemože igrat iza napadača jer je premekan, njemu treba prostor iz da organizira igru.. zato i je na klupi često u španjolskoj repki jer na njegovom mjestu igra xavi... A sneijder je baš taj polušpic.. neznam kako nisi to skužio već koliko igra u interu i gdje se nalazi kad prima loptu..

Quaresma#7
01-12-2009, 23:28
Ma isplatilo bi se Morattiju prosuti jedno 30M na Fabregasa ali naravno da Mario ostane :D Ali naravno Gourcuffa se nebi branio. Kao Mauro možda bi njega prije uzeo nego Fabregasa.

Grujinho
01-12-2009, 23:31
nije! to sigurno ti mogu potvrdit ! i fabregas nemože igrat iza napadača jer je premekan, njemu treba prostor iz da organizira igru.. zato i je na klupi često u španjolskoj repki jer na njegovom mjestu igra xavi... A sneijder je baš taj polušpic.. neznam kako nisi to skužio već koliko igra u interu i gdje se nalazi kad prima loptu..

pa španjolska ne igra 4-3-1-2... naravno da može igrat iza napadača... sneijder je isto stalno igrao povučenije, i u Nizozemskoj repki i u ajaxu i u realu, VDV je igrao iza napadača...a sneijder sada kod nas igra tu poziciju...

nije to primarna pozicija fabregasa, ali mogao bi igrati i tamo :)

Mauro7
01-12-2009, 23:33

bravo upravo to!
on ima takve karakteristike da mu je sredina veznog reda pa čak i malo iza najbolja a vjerujem i najomiljenija pozicija u kojoj dolazi do izražaja njegov potencijal kad ekipa ima loptu u nogama tj. kad je on ima

BamBi
01-12-2009, 23:42
bravo upravo to!
on ima takve karakteristike da mu je sredina veznog reda pa čak i malo iza najbolja a vjerujem i najomiljenija pozicija u kojoj dolazi do izražaja njegov potencijal kad ekipa ima loptu u nogama tj. kad je on ima

pa naravno, on je takav igrač , koji voli određivat tempo igre.. a to mu najbolje leži kad igra malo dublje.. jer kad gledaš recimo sneijdera on igra to iza dva napadača i mora se okretat ili brzo loptu predat i to najčešće je leđima okrenut prema golu.. dok fabregas voli bit licem okrenut prema golu tako da ima pregled igre.. odatle je najbolji

ado_inter
02-12-2009, 00:01
ma nema od fabregasa nista to je meni toliko glupost da ne vidim ni potrebu da nesto komentarisem na tu temu on jest drama igrac al nema sanse da ga wenger pusti i to za balotellia

ivan019
02-12-2009, 08:50
2 strane se raspravljate koju poziciju igra fabregas :sivi: kao da ga nikad niste gledali hehe
a sta ce nam yaya, ne znam ko rece da je on mnogo bolji od nasih igraca, tu se definitivno ne slazem, on je dobar u defanzivi tj. nista bolji od stank, cambiasa i zanetija a nama treba neko kreativan sto on sigurno nije

Grujinho
02-12-2009, 13:09
yaya slabiji od naših??? kad če naši dm-ji raditi takve stvari...

P.S. onaj prvi gol na videu je protiv Intera :D

<object width="425" height="344">

<embed src="http://www.youtube.com/v/eXvcSz1-piQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>

ivan019
02-12-2009, 13:21
haha jel u ovaj klip skupio sve svoje dobre poteze :D jos su vecina prijateljske hehe

nikad nebi menjao cambiasa za ovog cikicu

Grujinho
02-12-2009, 13:30
pa ko je rekao da bi ga netko menjao za cambiassa?

evo možda če tako biti bolje, bolji je od večine naših dm-ja....što se tiče ofenzive, jači je čak i od cambiassa..

Huska
02-12-2009, 13:38
ma kakav crni toure koji ce nam vrag on imamo takvih veznjaka na izvoz...a i kad bi se kupovao takav igrac vise sam za sissoka nego za njega mladji je a i ima vise prostora za napredak

Grujinho
02-12-2009, 13:39
ma Yaya Toure je igračina, a vi kako hoćete...

ivan019
02-12-2009, 13:46
a taj nebi sedeo na klupi nikad, sigurno misli da uhvatio boga za muda :D

a ako zelis da igraju i on i cambi u prvoj onda si gori od mourinha :P

Huska
02-12-2009, 13:48
ma Yaya Toure je igračina, a vi kako hoćete...

gruji ba zar ti nisi uvijek za ljepsu igru ovo ono...a kako mislis to sa njim ostvarit...i jos sam zaboravio sissoko je jeftiniji od njega :D

Grujinho
02-12-2009, 13:54
joooooooooj...

što se tiče defenzivnih veznih on je bolji od večine naših.... naravno da bi ja prvo doveo Fabregasa, Gourcuffa, Cassana ili nekog sličnog...a nebi se branio ni Yaye, jer bi mogao igrati u onoj trojki izza ofenzivnog veznog.... U defanzivi je odličan, zna da povuče, doda loptu, ima jak šut, zna odigrat kratki pas itd itd...

naprimer...

--------Motta---------Yaya Toure------Sneijder---------

-----------------------Gourcouff----------------------------

:D

može naravno cambi na njegovo mjesto a on tamo gdje je motta ili nešto takvo...ne kažem sad da cambiasso nebi igrao ili deki naprimer...

ivan019
02-12-2009, 13:55
sanjaj grujo :P

Huska
02-12-2009, 13:57
joooooooooj...

što se tiče defenzivnih veznih on je bolji od večine naših.... naravno da bi ja prvo doveo Fabregasa, Gourcuffa, Cassana ili nekog sličnog...a nebi se branio ni Yaye, jer bi mogao igrati u onoj trojki izza ofenzivnog veznog.... U defanzivi je odličan, zna da povuče, doda loptu, ima jak šut, zna odigrat kratki pas itd itd...

naprimer...

--------Motta---------Yaya Toure------Sneijder---------

-----------------------Gourcouff----------------------------

:D

može naravno cambi na njegovo mjesto a on tamo gdje je motta ili nešto takvo...ne kažem sad da cambiasso nebi igrao ili deki naprimer...

cambiasso, deki, zanetti :rolleyes:

Grujinho
02-12-2009, 14:01
evo znao sam da čete odmah to pisati.... sneijder nikad u životu nije odigrao cijelu sezonu :) deki može na njegovo mjesto, i na gourcouffovo :D.... zanetti može umjesto motte ili na jednu od bočnih pozicija itd itd...

a naravno ako bi došao yaya, koji neče doči, jer je laporta navodno izjavio da ga neče prodati, jedan bi trebao otiči....

dosta o tome, ja sam mislio samo, da je YAYA veliki igrač, bolji od večine naših dm-ja i ja bi ga rado gledao u Interu, jer zna sve sa loptom, vrlo je koristan...

Mauro7
02-12-2009, 14:13
da al tebi je cambi izbačen ne vidim ga..i kažeš da je bolji u ofanzivi od njega? pa koliko je golova zabio cambi pogledaj malo, i za repku par, a koliko toure?
da je igračina se slažem, pa prije bi izbacio mottu odmah i dao mjesta za ovog nego nekog drugog
uuu i dobar je u barci gdje se svi isključivo koncentriraju na one luđake od messija, xavija, iniestu, ima više prostora kad ide i ako ide u napad i kad se treba ubacit, plus sam igra barce pomaže svakom igraču
volio bi vidit koliko bi zabijao u Interu

Grujinho
02-12-2009, 14:20
več sam napisao to za cambija...ona formacija je samo primjer!...

napisao sam isto da može toure i umjesto motte da igra...

zabijao je on i u monacu i gdje je ono još igrao :)

Huska
02-12-2009, 17:50
evo sad pisu kako bi Q mogao u transfer za aguera naravno plus pare :D

Grujinho
02-12-2009, 17:53
aguero, fabregas,... meni to sve pomalo čudno :)

hulle
02-12-2009, 18:01
aguero ide u chelsea

BamBi
02-12-2009, 18:40
yaya slabiji od naših??? kad če naši dm-ji raditi takve stvari...

P.S. onaj prvi gol na videu je protiv Intera :D

<object height="344" width="425">

<embed src="http://www.youtube.com/v/eXvcSz1-piQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="344" width="425"></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5farx7iD85c&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5farx7iD85c&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

:crazzy:

ivan019
02-12-2009, 18:44
svaka cast bambi, tipican primer da svako moze od sebe napraviti "zvezdu" na youtubu

Balotelli#45
02-12-2009, 18:56
ko sad kaze da je yaya bolji od nasih svetih DM :sivi: :sivi:
p.s muntari zvezda svetskog nogometa :sivi: :sivi:

Huska
02-12-2009, 18:58
a zamislite ovako sta od dekia ubcait sa svim onim golcinama bilanu romi i ostalim :D...pa boji bi od gerrarda bio :D

hulle
02-12-2009, 19:27
ma yaya je najbolji zadnji vezni na svijetu ali nam nije potreban jer ih imamo na bacanje....treba nam driblera, igraca koji znaju dodati, vizionara...a ne jos trkaca...istina yaya zna i povuci loptu (isti lucio hahahaha) ali ipak nije to to