View Full Version : Glasine o transferima
Grujinho
28-10-2009, 21:25
Onda još neka se reše kakvog Mancinija i kupe jednog dobrog veznog. ;)
zar nebi bilo bolje da se riješe Quaresme?
Quaresma#7
28-10-2009, 21:31
Pa na to sam sad mislio. Nebi bilo slabo. Mogli bi ga izkoristiti za Hamšika ponuditi ga za 50-50 deal i još nekoliko para (10-15M€) ;) To bi bilo dobro i za Q-ja, tako bi dobivao priliku za igru.
stvarno si Q dosadan, svaki post ti je isti
a ovo za pandeva sam ocekivao od samog pocetka
filip.sk
28-10-2009, 22:42
Ma ja ocekujem da nam pandev donese titula LP :))))))))))))
potpisujem svoj prethodni post i za filip(a).sk
filip.sk
28-10-2009, 23:45
Hvala puno dera :) al videces jedan dan kad ce pandev bude kapiten inter i kad krene pehar LP :)
Quaresma#7
28-10-2009, 23:52
stvarno si Q dosadan, svaki post ti je isti
Ako ti šta smeta tvoj problem;)
Hvala puno dera :) al videces jedan dan kad ce pandev bude kapiten inter i kad krene pehar LP :)
a mozda bude kao i pancev :D:D
kapiten? .............................
Ako ti šta smeta tvoj problem;)
mislim da ce se svako sloziti
a nije da mi smeta nego spamas, pogledaj poslijednjih 20 postova, u min 60% ces naci "quaresma treba da dobije sansu."
pu pu pu on da nam bude kapiten :mad:
Grujinho
29-10-2009, 01:20
hehe ma filip nije objektivan kad se priča o Pandevu....
Quaresma#7
29-10-2009, 12:49
pu pu pu on da nam bude kapiten :mad:
:vfunny::vfunny::vfunny: nebi ga ni ja želeo za kapitena
:vfunny::vfunny::vfunny: nebi ga ni ja želeo za kapitena
ma ka ga nebi ni za igraca intera a kamoli kapitena al eto sta je tu je...barem sam sigurn da on nece biti kapiten i kada bi nam od 25 igraca falilo 23 :D
filip.sk
29-10-2009, 18:36
Hahaha samo sam se salio... da bi mene pitali ja bi odma Q stvatio za kapiten :).... sali na strani nadam se da nece biti kao pancev... ja bi hteo da Javier podigne pehar zasto je to zasluzio ko niko drug. :D
Balotelli#45
29-10-2009, 18:42
pre ce arnaut da bude kapiten nego on :sivi: :sivi: :sivi:
filip.sk
29-10-2009, 18:46
pre ce arnaut da bude kapiten nego on :sivi: :sivi:
Vanja idi izvadi si lekarsku potvrdu da si normalan... ovo mi nije nesto normalno :) .... :vfunny::vfunny:
ja se slazem sa vanjom, a molim vas da ne spamate vise ovu temu tako nebitnim igracem :D
filip.sk
29-10-2009, 19:15
Dera slazem se sa tobom oko to da Q puno spama ovu temu oko nebitnim igracem :D
filipe pa pancev se bas i nije proslavio u interu....:)
filip.sk
29-10-2009, 21:41
.... sali na strani nadam se da nece biti kao pancev...
Evo ti filipe ako nisi procitao lepo... evo ti ponovo... al ti si jos sa sredno :)
Quaresma#7
30-10-2009, 00:29
Dera slazem se sa tobom oko to da Q puno spama ovu temu oko nebitnim igracem :D
E kad bi taj igrač proradio vidio bi ti ko je nebitan :D ali njegova luda glava to ne dozvoljava
Ma zbog mene more komotno Pandev doči samo da dodje đabe jer je glupo davati neke milijone i još slati jim neke igrače da dodje Pandev koji je jula slobodan igrač.
filip.sk
30-10-2009, 01:38
Slazem se... ali zar ne vidis sta se desava.. Eto'o se povredio.. milito se maci sa povredama... i tu je samo balotelli...
---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:13 ----------
Could Goran Pandev Be Headed To The San Siro?
Imagine Samuel Eto’o and Goran Pandev partnering each other in attack; amazing isn’t it. Well you don’t have to imagine that anymore because this dream attack could very well become a reality in January next year. This should be good news for all inter fans and very bad news for all the inter haters. Inter club president Massimo Moratti admitted to being a huge fan of the Macedonian international and he is willing to wait to buy this mercurial striker.
Of late, Pandev has not featured in most of Lazio’s matches since he told the club that he wished to leave back in August. That could also be a reason why the Biancoceleste are not performing well in the Serie A.
One thing is for sure though. When Pandev arrives at the San Siro, he will indeed have to fight for his position in the starting line-up. With an already impressive striking force,his addition to the club will no doubt succeed in giving Jose an even more difficult task of assembling his squad.
ma treba nam i adriano :P
Quaresma#7
30-10-2009, 13:40
Šta je sa Suazom što njega ne koristi kad su Etoo i Milito nekad povredjeni. Zanima me šta če biti sad sa Suazom i Arnautom januara
Balotelli#45
30-10-2009, 13:41
bice kupi prnje i kud koji mili moji :sivi:
neznam sta ce biti sa njima, ali ti mogu ovo reci, ja sam opusteniji kad na klupi imamo mrtvog pijanog Adriana nego stopostotno spremne Suaza i Arnauta
Suazo neka ide nedje, Cagliari, dje bilo... Arna u prvu sa StraordiMariom :D
nera ko filip za pandeva i q za quaresmu heheh
---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 13:20 ----------
According to a report on Calciomercato, reigning Premier League champions Manchester United are closely monitoring the situation of Panathinaikos starlet Sotiris Ninis.
United are believed to be keen to add some depth to their midfield and manager Sir Alex Ferguson reportedly sees the young Greece international as the perfect candidate to strengthen his squad.
The 19-year-old can play as a right winger and as an attacking midfielder. Ninis has already been capped by his nation's senior side and is reportedly attracting the interest of Milan.
Ninis' current Panathinaikos deal is due to expire in the summer of 2012. However, the young midfielder has a minimum fee release clause of €10 million that will allow him to move abroad.
zovu ga i grčki Messi, svi top klubovi ga prate...
dera poceo si kao q, uvek pogresna tema hehe ovo si trebao u obicne transfere :D
ma šta pogrešno i mi pratimo tog dečka
ja to prvi put cujem, pise da ga trazi manchester i milan :D
on se ranije povezivao sa nama, a imamo sansu da ga dovedemo
nije to isto kao ono sto Q pise :P
http://www.fotorola.com/uploads/39065aa6b8.jpg
uh kad bi njega uspjeli dovest sjajan igrac a veoma veoma mlad a vec igra 3 godine u prvoj ekipi Toulousea iako mu je tek 20 godina.
mourinho
01-11-2009, 21:54
Cassano: 'I can quit Samp' Sunday 1 November, 2009
Antonio Cassano has threatened to walk out on Sampdoria after a section of the crowd jeered him. “If I'm not welcome, then I can go.”
The striker has been a hero for the Marassi crowd over the past two seasons, but his disappointing performance in the 5-1 defeat at Juventus and today's 0-0 with Bari prompted a few jeers.
“I heard insults and moaning from the crowd. If I'm not welcome here, then I can go without any problems,” snapped Cassano.
“I did it at Roma and Real Madrid, it wouldn't be an issue for me to do the same here.
“We are in joint second place with Juventus, Inter are a step above and frankly in their own League.
“Maybe somebody has become a little too accustomed to eating the finest chocolate and occasionally has to nibble on some ****.
“As I said, the way I packed my bags in Rome and Madrid, I can do the same here.”
Cassano very rarely gives interviews, so he broke with his usual behaviour to send a very clear message to the fans.
Grujinho
01-11-2009, 22:03
čuo sam za ovo...navijači mu žvižde, a dobro znaju da su na trečem mjestu zbog njega...da sampdoria nema cassana, sada bi bili na sredini tabele...
ma kasano je najbolji talijanski igrac al NEMA SANSE da dodje u inter sve dok se tu murinjo
ovi navijači općenito u italiji više nisu normalni
ovi navijači općenito u italiji više nisu normalni
Nevjerovatnooo..isto tako neki nasi navijaci su zvizdali Cordobi proslo kolo kad je igrao 400-ti mec za Inter ako se ne varam.Debilizam :mad:
Quaresma#7
02-11-2009, 11:25
A juče kad jih je posle utakmice pozdravio su mu pljeskali :confused:
Inter Winger Ricardo Quaresma Wants Portugal Return - Report
idi vise
hule nemoj tako,a ko ce da nam greje klupu.....mislim dolazi zima :D
Balotelli#45
02-11-2009, 17:04
ma ja bi dao suaza i pare za cassana ko jebe pandeva ovako dovedemo najboljeg igraca serije a a plus navija za inter i to ne za velike pare jer ima onu klauzolu u ugovoru
hule nemoj tako,a ko ce da nam greje klupu.....mislim dolazi zima :D
vesela druzina (toldo, cordoba, matrix, santon, patrick, krhin, mancini, suazo i super mario) uz pjesmu hot in here
filip.sk
02-11-2009, 21:41
ma ja bi dao suaza i pare za cassana ko jebe pandeva ovako dovedemo najboljeg igraca serije a a plus navija za inter i to ne za velike pare jer ima onu klauzolu u ugovoru
Ako se ne varam Cassano je najkontroveznji igrac trenutno u seria a... mou zna da je on ist kao Adriano i ne zeli rizikovati sa neki kao njega... a da je to NAJBOLJEG igraca u seria a... e tu se puno varas...
A mislim da je Cassano samo zelja da igra u velikog kluba i zato je rekao da je fan intera... zasto to nije uradio ranije nego sad??? think about it :)
cassano još kad je zabijo svoj prvi gol u serie A baš nama je rekao da je naš navijač(a tad je imao 17 il 18 godina pa se misli kad je to bilo)
(think about it)
TRENUTAČNO jest najbolji igrač
Balotelli#45
02-11-2009, 22:13
hahah pa zasto bi dolazio sa rossijem da gleda utakmice intera i zasto bi javno govorio da navija za inter iako je igrao za nase suparnike roma npr. a i kao sto mauro kaze on je rekao da je nas navijac jos kada je igrao za bari
filip.sk
02-11-2009, 22:13
Haha nisam nikad znao za to... pa samo ja pato duplo bolji od njega... ja od svih igraca u seria a bih uzeo Pato... a od ostali Aguero... mene ne svidja mi se cassano... ali to je stvar ukusa :)
cassano ima jezik, bas kao i totti ;)
Grujinho
02-11-2009, 22:23
Haha nisam nikad znao za to... pa samo ja pato duplo bolji od njega... ja od svih igraca u seria a bih uzeo Pato... a od ostali Aguero... mene ne svidja mi se cassano... ali to je stvar ukusa :)
bože sačuvaj....
filip.sk
02-11-2009, 22:33
bože sačuvaj....
zasto to?
Balotelli#45
02-11-2009, 22:49
cekaj bre ti verovatno nisi gledao cassana u zadnje dve godine o cemu pricas pa cassano moze da bude ucitelj i patu i agueru...pa pogledaj samo njegove golove asistencije,driblinge koje radi tokom citave utakmice onda zalaganje i trud na svakoj utakmici i uporedi to sa aguerom i patom duplo je bolji od obojice ima bolji sut jaci je brzi verovatno, ima bolji dribling a lopte koje deli to njih dvojica mogu samo da sanjaju a da naspomenemo da ima i dovoljno iskustvo italijan je i navija za inter i jos vaznije mnoogo se promenio tj. smirio se ne pravi vise probleme kao pre i nepije...E sad sto je nasa uprava slepa i vec 11 godina uopste i ne pokusavaju da ga dovedu a tokom tih 11 godina svake godine su mogli da ga dovedu to je drugo
Grujinho
02-11-2009, 22:59
zasto to?
pato ima talenat, ali sigurno nije bolji od cassana (barem ne još), a aguero je neprepoznatljiv poslednjih godinu dana...
ako moze sa relativno slabom ekipom sampdorije gdje nema velike podrske suigraca biti ovako dobar ..a najvaznije nosioc ekipe. Moze i u Interu biti bar dobar igrac ..ako nista drugo
ono ponasanje u proslosti ipak ne mogu zaboravit
ne znam
pato je brazilac i igra na poziciji napadaca...dok petar pan igra poluspica
ako cemo tvojom logikom vidi pato nije ni najbolji igrac milana...ispred njega su..dinho, pirlo i cs
pato je brazilac i igra na poziciji napadaca...dok petar pan igra poluspica
ako cemo tvojom logikom vidi pato nije ni najbolji igrac milana...ispred njega su..dinho, pirlo i cs
dok su ga dovodili i dok je ono na pocetku bio na tribinama koliko su ga dizali ..ja sam prvi mnogo vise ocekivao
a svi vide koliko dobiva prilike (mnogo vise od balotellija) ..pa cak im je i prvi spic
filip.sk
02-11-2009, 23:19
Pa evo primer sa Ronaldinho... Bio je najbolje igrac u istoriji... a od barsa je dosao u milan za malo lova... zasto ga nisu uzeli Real M., Man utd. ili Inter??? Zasto su znali da je on svoje "otsvirao"...
Sta se tice Pato svi govore kako je on primer za ponasanje koje treba imati fudbaleri.. a to je najbitnije... djaba vam talent kad imas TEMPERAMENT...
haha pa zašto pandeva sad ne uzima real, utd...ako čemo tom logikom
jer nema temperament hehehehe
Pa evo primer sa Ronaldinho... Bio je najbolje igrac u istoriji... a od barsa je dosao u milan za malo lova... zasto ga nisu uzeli Real M., Man utd. ili Inter??? Zasto su znali da je on svoje "otsvirao"...
Sta se tice Pato svi govore kako je on primer za ponasanje koje treba imati fudbaleri.. a to je najbitnije... djaba vam talent kad imas TEMPERAMENT...
ronaldinho je ove sezone najbolji igrac milana....pa eto i proslu utakmicu je on oba puta asistirao...nije on vise onaj iz barce ali nije ni los
filip.sk
02-11-2009, 23:37
haha pa zašto pandeva sad ne uzima real, utd...ako čemo tom logikom
jer nema temperament hehehehe
Niko nije spomenuo pandev....
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
ronaldinho je ove sezone najbolji igrac milana....pa eto i proslu utakmicu je on oba puta asistirao...nije on vise onaj iz barce ali nije ni los
Hahaha... bas je tesko u takav tim nadzi najboljeg igraca... ali po mene je to jos uvek Inzagi :)
a jbg vidis oni su o5 ispred nas u LP...ja bih ga rado zamjenio za one nase sabane u veznom redu
Quaresma#7
02-11-2009, 23:54
Za Q-ja bi bilo idealno da se vrati u Portugal da nađe sam sebe. A što se tiče Cassana, šta ja znam. Nebi se ga branio. Ako dodje dobro ako ne dodje još bolje. Bar nečemo imati nekih problematika u ekipi dosta nam je bio Adriano i Balotelliju dodje ponekad a Cassano bi bio mislim malo previše. Moja želja je još uvek Hamšik kao što sam sto hiljada puta prije napisao :D Čovek raztura i on nam je potrebniji nego Cassano. On i Sneijder u igri a još kad stigne Coutinho :zzzdravo: i ako još dodje izlječeni Q iz Portugala :vfunny: (Sporting ako tamo uopšte ode). Mislim da bi onda ovaka ekipa mogla pokoriti celu evropu ;)
Za Q-ja bi bilo idealno da se vrati u Portugal da nađe sam sebe. A što se tiče Cassana, šta ja znam. Nebi se ga branio. Ako dodje dobro ako ne dodje još bolje. Bar nečemo imati nekih problematika u ekipi dosta nam je bio Adriano i Balotelliju dodje ponekad a Cassano bi bio mislim malo previše. Moja želja je još uvek Hamšik kao što sam sto hiljada puta prije napisao :D Čovek raztura i on nam je potrebniji nego Cassano. On i Sneijder u igri a još kad stigne Coutinho :zzzdravo: i ako još dodje izlječeni Q iz Portugala :vfunny: (Sporting ako tamo uopšte ode). Mislim da bi onda ovaka ekipa mogla pokoriti celu evropu ;)
ma kakav coutinho...taj bar 2godine nece biti u prvih 11..vise ce sansi krhin dobivat hehe
Grujinho
02-11-2009, 23:58
Svašta, cassano več koju godinu igra i ponaša se normalno a ljudi pišu, kao da svaki dan šunja po kafanama itd itd...
Quaresma#7
03-11-2009, 00:00
Ma ne verujem ja njemu. On je ko vreme odjednom eksplodira
Ma ne verujem ja njemu. On je ko vreme odjednom eksplodira
(neki) ljudi se mjenjaju, mislim da je on jedan od tih
a već sam pisao da sam ga gledao i slušao dosta puta na tv, i na mene je ostavio pozitivan dojam, sazrijele osobe(o njegovim eksternacijama i ponašanjima u romi i ono malo aksnije je is am pričao, rekao je da je bio takav i da mu je žao, da je prešao ta sranja), uostalom našo je neku curu u italiji, neki vaterpolisticu hehe i s njom je već dosta vremena, jednostavno kako se kaže čovjek je sada ''settled down''
al to je samo moj dojam
uostalom ima ''mirnih'' (talentiranih) koji ništa nisu napravili(quaresma npr.)
ma sto se mene tice moze on svaku noc u diskoteku na koncert sinana da ide..bitno je kakav je on na terenu
ma sto se mene tice moze on svaku noc u diskoteku na koncert sinana da ide..bitno je kakav je on na terenu
upravo to, bokte ovi brazilci cijelu noć vanii opet su dobri na terenu(neki)
kada se kaze najbolji italijanski igrac onda se misli samo na italijane :):D
upravo tako
upravo to, bokte ovi brazilci cijelu noć vanii opet su dobri na terenu(neki)
maiconcina na primer hehe
filip.sk
03-11-2009, 00:26
Najbolji italjanski igrac? hahaha NIJEDAN :)
zbog financijeske situacije Ajaxa, izgleda da će Luis Suarez biti prodan na kraju sezone, piše da je cijena oko 35M hahahaaha
Quaresma#7
04-11-2009, 20:44
Ni City nije toliko lud dati 35M za njega. Bolji Hulk 100 puta
da samo što je hulk potpuno drugačiji tip igrača
zbog financijeske situacije Ajaxa, izgleda da će Luis Suarez biti prodan na kraju sezone, piše da je cijena oko 35M hahahaaha
najbolji igrac ajaxa u zadnjih par godina iako to i nije neki uspjeh :D
al nije los samo ta cijena nema veze s logikom....a on je sam izjavio da zeli u barcu
ma meni se strašno sviđa, al cijena je ono, ajmo nabit cijenu neko(blesav/koji ima para) će ponudit
al nije ni taj među onima koje voli Mourinho
a interesantno da on i cassano su baš oni igrači koji su idealni za onaj njegov 433, staviš ovakvu dvojicu na bočne pozicije u onih 3 naprijed i pfff...
Balotelli#45
04-11-2009, 21:07
hahah 35 miliona :sivi: pa za te pare mozes da dovedes cassana i inlera ( i jos gratis rivasa ili vieiru mozes da biras :sivi: ) precenili su ga i to mnogo pa 35 miliona tolko kao sto rekoh mozes da dovedes dva super igraca ili npr fabregasa ili jos nekog svetske klase sto posteno Suarez nije evo lepo npr. Q reko pa Hulk je bolji od njega a ima ih punooo koji su jeftiniji za 20m a bolji sigurno
dada nije on svjetska klasa, ma kačar je svjetska
al ti i Q ne kužite da on i tamo onaj Hulk nisu isti tip igrača, već kad kažete ovaj je bolji onda uzmite isti TIP igrača a ne samo nekog koji igra napadača
al ajde da objasnim : ovo je krilni napadač(ako je to jasno) nešto što hulk ne bi mogao igrat i suarez može igrat na puno više pozicija od hulka koji igra samo špica
hulk je razbijac hahahaha samo se udara hahahhaha
Balotelli#45
04-11-2009, 21:29
ti onda nisi gledao hulka pa i hulk igra na vise pozicija moze igrati i na levom krilu jer je jako brz i pokretljiv
Ma suarez ne vredi vise od 15mil
Quaresma#7
05-11-2009, 00:28
Ma suarez ne vredi vise od 15mil
Ma kakav Suarez ako hočemo kupovati nekoga onda to mora biti Aguero kakvi crni Suarezi
ado_inter
05-11-2009, 00:35
Ma kakav Suarez ako hočemo kupovati nekoga onda to mora biti Aguero kakvi crni Suarezi
upravo tako jedno je igrat u holandiji i bit dobar odnosno iznad prosjeka ostalih igraca a drugo da se dokazes u nekoj jacoj ligi.po meni to u jednu ruku moze da bude dobra investicija mlad igrac velikih potencijala a naravno moze i da bude veliki kiks i da pare bezze bacamo na neafirmisane igrace
filip.sk
05-11-2009, 01:08
Ma samo neznam ko je povezao Suarez sa nama???? Mauro samo je rekoa da je njegova cena 35mil... nije reako da su inter zainteresovani za njega... A to sto je cena 35mil to je NENORMALNO nesto :).... ja bi ipak Aguero
ma da bolje aguera...njegova cijena je 50 al mi cemo sa cjenkanjem da dodjemo na 60mil hehehehhe
taman prodamo etooa i milita :)
Il Trattore
05-11-2009, 08:04
mozda neko da za suareza 35M,jer ako je real za robinha dobia 41M onda ajax za suareza moze sigurno dobit 35M
Balotelli#45
05-11-2009, 10:07
ma mi bi za suareza dali 45milona + santona/krhina ili balotellija + gratis da biraju 2,3 mlada igraca + jednog od nasih "talenta" dobili bi na pozajmicu mogli bi da biraju rivas,burdi,vieira,obinna itd... :sivi: :sivi:
uz pandeva zaista nam ne treba taj suarez
Quaresma#7
05-11-2009, 12:29
Bez veze je spominjati ovog Suareza nije ni povezan ništa sa nama
Grujinho
05-11-2009, 13:40
pa ti si prvi počeo sa tim hehe
http://www.beneamata.com/forum/vBD-Interfan/buttons/viewpost.gif (http://www.beneamata.com/showthread.php?p=46830#post46830) Ma kakav Suarez ako hočemo kupovati nekoga onda to mora biti Aguero kakvi crni Suarezi
Bez veze je spominjati ovog Suareza nije ni povezan ništa sa nama
povezivan je ;)
filip.sk
05-11-2009, 14:10
povezivan je ;)
Nisu u forme Obinna i Suazo i nam fali treci takav :D
ma dolaze adriano :D i pandev :( i to je to u januaru
Evo dio intervjua Silvana Martine(nekada clan naseg kluba, Sarajlija, menadzer Buffona, Vidica...) u Danima:
"Što se Vidića tiče, nije ga tražila ni Barcelona, ni Milan, ni Real. Jedini klub s kojim se pregovaralo bio je Inter. Jose Mourinho je bio uporan, stavio je Vidića na prvo mjesto na listi pojačanja. Međutim, predsjednik Intera Moratti zbog ekonomske krize nije htio dati toliki novaz za Vidića, pa je on ostao u Unitedu. Ovo je jedina istina i za Vidića i Buffona, sve ostalo što pišu je neistinito."
O Džeki:
"Milan je ljetos razgovarao s njim, ali osim njih Džeko može odmah potpisati za Inter i Juventus."
Balotelli#45
05-11-2009, 23:30
ma netreba nam dzeko sta ce nam toliko napadaca super je on i sve to ali nevidim po cemu je bolji od milita,etoa i maria
a vidica ufff njega bih odmah uzeo takav igrac ti je uvek potreban
Slazem se sa vanjom.. Out Cordoba i Matrix, in Vidic i Andreolli. To bi bio posao..
Ovamo gore dovesti Pandeva i Gourcuffa (my dream), i prodati Suaza, Quaresmu i Mancinia... Ehhh... I jos Fabregas na sredini umjesto Viere.. E sad ga pretjerah :crazzy:
Slazem se sa vanjom.. Out Cordoba i Matrix, in Vidic i Andreolli. To bi bio posao..
Ovamo gore dovesti Pandeva i Gourcuffa (my dream), i prodati Suaza, Quaresmu i Mancinia... Ehhh... I jos Fabregas na sredini umjesto Viere.. E sad ga pretjerah :crazzy:
heheh baš ono čitam čitami slažem se sa svim, i čim vidio Fabregas kažem u sebi e sad si ga nera pretjera i vidim i sam priznaješ :D
Quaresma#7
07-11-2009, 17:03
Nešto se počelo raditi na zameni Burdisso-Andreolli. Taj deal bi bio super.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=10272
ma dat ce nasi suazo+burdi+santon i novac hehehe
Quaresma#7
07-11-2009, 17:23
Zbilja šta če sa Arnautom hoče ostati do januara i vratiti se u onaj Twente ili kako?. Kad dodje Pandev Suazo nam je onda nepotreban, bolje da se ga onda u januaru reše i dovedu kojeg veznog.
svaki deal u kome je burdiso daleko od intera je super :P
Balotelli#45
07-11-2009, 22:46
ivane a zamena haince-burdisso ??? :sivi: :sivi:
Quaresma#7
07-11-2009, 23:44
ivane a zamena haince-burdisso ??? :sivi: :sivi:
E ovde se nezna koji je gori. Možda bi radije onda Burdissa uzeo on je bar bolji na Manageru :D
Quaresma#7
09-11-2009, 14:23
Izgleda da Bayern polako razmišlja o prodaji Riberya. Šta bi dao da tu Moratti uleti i iztrese 40M na njega :D
Izgleda da Bayern polako razmišlja o prodaji Riberya. Šta bi dao da tu Moratti uleti i iztrese 40M na njega :D
Malo je to jer ce Real,Barsa ili Chelsi ponudit bar 20 mil vise
ma ja sam skeptican i u vezi njega, u zadnje vreme se povredjuje kao robben, ne ispati se da ga platimo 40mil a da ne igra
Balotelli#45
09-11-2009, 22:09
ma boussuffa je igrac za nas ufff kakva igracina samo sto se uopste ne spominje
Mbarkkkk
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ArMzCuCJm8c&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ArMzCuCJm8c&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344">
<embed src="http://www.youtube.com/v/5UNkUpU04kw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>
hahahahahah kaže Guti ''Sneijder dovedi me u Inter'' :vfunny:
ma kakav guti ...taj se gubi ko signal u tunelu
hahah da, al ja bi ga doveo, jer našem veznom redu treba netko ko ima miran i precizan pas, problem je da nije ono što je nekad bio, doduše nikad nije bio neka svjetska klasa, ali ima je par svojih sezona, po meni bi dobro došao ali za male pare jer realno ne vriedi previše, do 5M i doviđenja
uostalom sve zadnje što uzimamo iz Reala je dobro ;) , jer kad pogledaš naš vezni red i kad nema Sneijdera(pazi kako smo igrali protiv Rome neki dan) onda ovakav igrač ipak dobro dođe
pa protiv rome smo bolje igrali bez snajdera hheheheheheh a kad je on usao onda je sve otislo u helac hahahahahaha
nama treba igraca koji imaju u glavi...i naravno koji imaju brzinu, prodornost..
kakav guti, a hitu ces dobiti ga za 5m, jos gey (maria) ikona - necemu mauro valjda pokvariti tradiciju dobrih transfera sa realom heh
taj musa bsusa :) je bobar i na cm08
Balotelli#45
10-11-2009, 14:25
ma mbark je macka kako igra covek alal mu vera cudi me sto ga jos niko od vecih klubova nije kupio mada do sledeceg leta neverujem da ce ostati u anderlechtu
Quaresma#7
10-11-2009, 14:26
Ma kakav Guti, bolje VDV dovesti nego njega, za sličnu sumu novca bi ga mogli dovesti.
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/inter-quasi-fatta-per-fernandes.html
U narednim danima Marco Branca putuje u Brazil da kaparise mladog defanzivca Gremia Maria Fernandesa!
Ima 19 godina,veoma je fizicki jak i podsjeca na Lucia!Ako se dogovore on ce u Inter prec na ljeto.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OCKrvohAiFc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OCKrvohAiFc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Balotelli#45
10-11-2009, 18:20
ufff cuo sam za njega kazu da je dobar to bi bio mnogo dobar posao on i coutinho brazilska pojacanja :D
ATLETICO MADRID: QUARESMA
L'Atletico Madrid č interessato a Quaresma. Il portoghese potrebbe arrivare in prestito a gennaio. I contatti tra l'Inter, il club spagnolo e Jorge Mendes, manager del portoghese, sarebbero costanti. Il giocatore potrebbe fare le valigie per Madrid giŕ a gennaio, i Colchoneros sarebbero interessati a prelevare l'ala portoghese in prestito per poi riscattare il giocatore a giugno se Quaresma fornirŕ prestazioni simili a quelle mostrate quando giocava nel Porto.
Da li cemo imati koristi od ovoga ostaje da se vidi!?Mislim konkretno na Aguera
teze cemo kupit aguera samo novcem ..ali kad bi im dali quaresmu i jos novca ..to vec zvuci vjerovatnije
filip.sk
11-11-2009, 20:02
I jos 2-3 igraca tad bi bio mozno.. haha
ne znam jel ovo bilo. 'ta ce nam guti :P
<embed style="width: 350px; height: 25px;" class="sIFR-flash" type="application/x-shockwave-flash" sifr="true" bgcolor="transparent" wmode="transparent" flashvars="txt=GUTI SNEIJDERU: I JA BIH U INTER&textcolor=#054E9A&hovercolor=#054E9A&linkcolor=#054E9A&w=350&h=25" quality="best" src="http://sportsport.ba/interstate.swf" width="350" height="25">Guti Sneijderu: I ja bih u Inter
Piše: E. Škorić
Srijeda, 11.11.09. 15:38.
Amajlija madridskog Reala, Guti, kontaktirao je bivšeg suigrača Wesley Sneijdera u želji da mu holandski reprezentativac "sredi" mjesto u timu Intera, piše Il Corriere dello Sport.
Real Madrid je sinoć minimalno slavio protiv niželigaša Alcorcona, a svoju minutažu nije dobio 32-godišnji Guti, koji po svemu sudeći 'sprema kofere'.
Il Corriere dello Sport tvrdi kako je Guti telefonski konaktirao Wesley Sneijdera, te svog bivšeg suigrača zamolio za uslugu. Guti želi da mu holandski reprezentativac pokuša pomoći oko angažovanja u Inter. Na Sneijderu je sada da pokuša namoliti predsjednika Massimo Morattija, iako je to zaista teško, obzirom da Jose Mourinho želi mlade snage u svom timu.
Tako je najbliži veznom redu Intera mladi Parmin igrač Daniele Galloppa, za kojeg je Inter zainteresovan, a kojeg navijači kluba obožavaju. Predviđa se veliko trgovanje Intera u januaru, pa bi tako klub mogli napustiti Ricardo Quaresma i Amantino Mancini.
Osim toga, na Meazzi žele dovesti kvalitetnog napadača, najbliži za sada plavo-crnom dresu je Lazijev napadač Goran Pandev.
filip.sk
11-11-2009, 21:07
Mislam da je bilo vec :)
Quaresma#7
11-11-2009, 23:01
Ja ne verujem da če taj Galoppa doči, nije on material za nas. Mislim da če doči samo Pandev i možda taj mali Brazilac Fernando. Mada ja se nadam još uvek M. Sissoku :D
A za Gutija čemo videti u sledečim danima, kuva se nešto pa čemo videti šta če biti iz toga.
Grujinho
11-11-2009, 23:06
Čovjek kaže bivšem suigraču da bi i on u Inter (ako je to uopšte rekao) i odmah mislite da se KUVA nešto....
Balotelli#45
11-11-2009, 23:12
ma znamo svi kakav je moratti uvek je spreman da pomogne mekog srca kratke pameti tako da me ne bi cudilo da dodje guti mada ja to ne bi nikako zeleo sta ce nam pederi u klub.Ja bi u januaru doveo ovog Fernanda msm osigurao bi njegov dolazak,onda pandeva ili adriana mada cassana bi pre obijice al jbg uopste se nasi ne zanimaju za njega i jos mozda jednog veznog npr VDV posto cim se sneijder povredi nema ko da ga zameni a za aguere,hamsike,di marie i sl bi ostavio za leto :D
Grujinho
11-11-2009, 23:17
kakvog adriana jesi normalan....
Balotelli#45
11-11-2009, 23:36
Leite Ribeira Adriana i normalan sam
ma kakvi vas brazilci spopali pogotovo jos mladi....nema mjesta ni za coutinha a kamoli neke nove
Balotelli#45
11-11-2009, 23:38
pa koje da trazimo iz san marina :sivi:
pa kako ce igrati bolan brazilci....znas da postoji ono pravilo za igrace van EU + JM mrzi tehnicare tj igrace koji se poigravaju s loptom...
sto se murinja tice treba ici u fra trazit one atleticare :)
Balotelli#45
11-11-2009, 23:42
dobro moze i afrikance bice zimi idemo u Africu da trazimo crcugu znate onu crnu brzu ali crnu :sivi: :sivi:
ma znam za pravilo van EU al ja mislim da mi imamo prostora ...
cini mi se da godisnje imaju pravo samo na dva stranca
al bog zna kako ta pravila idu..jer se mijenjaju non stop heheheh
Balotelli#45
11-11-2009, 23:56
pa da godisnje dva ne EU igraca dolazi nam Coutinho a adriano npr kad bi doso on ne bi zauzeo mesto posto ima italjansko drzavljanstvo ja mislim tako da nam ostaje mesta za jos jednog
Quaresma#7
12-11-2009, 00:01
Pandev ima sigurno več talijansko državljanstvo jer je več godinama u Italiji. Mislim da je Sissoko super za Mourinha. Atletičar, razbijač, crn, nabit i jebe se mu za sebe kad igra :D za 8M naš je.:D
nebih rekao....on je ponosni makedonce :)
filip.sk
12-11-2009, 00:04
Nema Pandev talijanski pasos fali mu jos 1 godina mislam, i zato on nece otici iz italija za da moze da uzme talijanski pasos...
Balotelli#45
12-11-2009, 00:08
kako su glupi sad treba da ispune tu kvotu na pandeva i coutinha pa posle na leto da nemogu da dovedu nikog van EU slepci
pa kakve veze ima pandev sa njima, on je iz evrope hehe
nerazumem,kako mogu samo 2 stranca...? To zimi ili sta? Mislim letos su dosli eto,lucio,snajder i to je 3 :D
dzabe im mauro objasnjavas hehe
otkud prica za sissoka? uff, dobaar :D
koliko ja znam, drzavljanstvo se dobije nakon 3 godine? on je u italiji od 2001, jedino ako nije predavao za drzavljanstvo, a mozda nasi nesto dogovore sa lazijem kofol na posudbu do ljeta a onda zvanicni transfer
u BiH je 3 heh, a i da je 5, on je tu 8 :D
nerazumem,kako mogu samo 2 stranca...? To zimi ili sta? Mislim letos su dosli eto,lucio,snajder i to je 3 :D
eto ima spa
lucio ima portugalsko
a taj je holandjanin dakle EU
Grujinho
12-11-2009, 01:20
meni je za oči zapeo Alan Dzagoev, 1990.godište!
U ruskom prventstvu ima zavidljivu statistiku, i u LŠ je u 4 utakmice postigao 3 gola i zapisao 1 asistenciju...gledao sam highlightse MAN UTD : CSKA i sve je išlo preko njega u igri ruske momčadi...
mene nije nesto ocarao
istina zabio je gol manutd ali kada mancesteru nisu bili potrebni bodovi..manutd je igrao sa drugim sastavom...a kad je bila ona vazna tekma tad se nije iskazao
filip.sk
12-11-2009, 01:40
Pa tako sam procitao da treba mu jos 1 godina da dobija drzavjanstvo, ja mislim da su potrebni 10 godina za drzavjanstvo. Ali to NON-EU sta vazi u Spanija i Anglija je za Drzave Nadvor od Evropskog Unija, i drugi kontinenti.... ali u italija to ne vazi, bar ja tako mislim.
pa dobro razlicite drzave (nogometni savezi) imaju razlicita pravila
u eng npr nema ogranicenja ali igraci van EU moraju dobiti onu radnu dozvolu
tako je radna dozvola za otok
za svaku državu je drugačije
a za ITA treba 5 godina
pa šta misliš File da je Amauri bio 10 godina u Italiji hehehe
ma dosta je to spetljano pa uefa zeli svima da isto bude....sto bi i bilo fer jbg...il ukini svima limit il zabrani svima dovodjenje preko 3-4
Grujinho
12-11-2009, 02:05
mene nije nesto ocarao
istina zabio je gol manutd ali kada mancesteru nisu bili potrebni bodovi..manutd je igrao sa drugim sastavom...a kad je bila ona vazna tekma tad se nije iskazao
aha...dobro, nije on messi(još), ipak ima 19 godina i svoje najbolje utakmice če tek odigrati... ja ču ga pratit, jer momak sigurno ima potenciala da bude world class player.
ma najgore je sto svaki mjesec ima takvih igraca.....pojave se i onda nestanu
to su oni 1hit wonder :)
Grujinho
12-11-2009, 02:09
ajd, vidjet čemo za koju godinu :)
nama trebaju igraci koji vec imaju iskustva....koji igraju konstantno dobro...a ne tekma dvije pa ih nema ni na google
filip.sk
12-11-2009, 02:20
tako je radna dozvola za otok
pa šta misliš File da je Amauri bio 10 godina u Italiji hehehe
FILE transfer error.... pa samo sam rekoa da nisam bas siguran,
al evo ti:
=After 10 years of legal residence, absence of criminal record, and sufficient financial resources, a foreigner may naturalise (three years for former Italian citizens up to the second degree and for aliens born on Italian territory, four years for nationals of EU member states, five years for refugees or stateless persons and seven years for the adoptee of an Italian national.)
Grujinho
12-11-2009, 02:22
nama trebaju igraci koji vec imaju iskustva....koji igraju konstantno dobro...a ne tekma dvije pa ih nema ni na google
naravno, ali treba pratit talente, jer nisu ni messi, c.ronaldo, fabregas i ostali postali zvezde preko noči...svi su oni u svoje klubove došli nezapaženi sa strane medija, kao talenti, jedni od mnogih ali uz pravilan razvoj su došli do ovde gde su sada, dakle u vrhu...tako važi i za Dzagoeva, Coutinha i ostale..
pa nisu al messi i ronaldo sa 17godina igrali u prvih 11 :)
ustvari ronaldo je odmah po dolasku u manutd postao zvijezda :D:D
Grujinho
12-11-2009, 02:40
messi je sa 17 godina imao 7 nastupa u ligi za barcu :)
Ronaldo je u UTD došao sa 18 godina i igrao je da, ali sigurno nije bio zvijezda...on je prije jedno 2,3 sezone postao prava zvijezda...prije toga, na sceni su najjači bili zidane, ronaldinho i ostali :)
FILE transfer error.... pa samo sam rekoa da nisam bas siguran,
al evo ti:
=After 10 years of legal residence, absence of criminal record, and sufficient financial resources, a foreigner may naturalise (three years for former Italian citizens up to the second degree and for aliens born on Italian territory, four years for nationals of EU member states, five years for refugees or stateless persons and seven years for the adoptee of an Italian national.)
pa sam si sebi napisao odgovor, jedan od ovih hehehe
messi je sa 17 godina imao 7 nastupa u ligi za barcu :)
Ronaldo je u UTD došao sa 18 godina i igrao je da, ali sigurno nije bio zvijezda...on je prije jedno 2,3 sezone postao prava zvijezda...prije toga, na sceni su najjači bili zidane, ronaldinho i ostali :)
vidi messi je dosao kao pokemon u barcu i iz barcine skole je dosao do prvih 11...tu je konkurencija najjaca na svijetu
a ronaldo je dobio broj 7 u manutd....a svi znamo sta taj broj znaci za manutd i covjek je odmah spucao ugovore s raznim sponzorima...
nes slicno kao i LJ u NBA
filip.sk
12-11-2009, 03:54
pa sam si sebi napisao odgovor, jedan od ovih hehehe
Nisam bas skontao.. ali nema veze :) Forza Inter :D :crazzy:
Balotelli#45
12-11-2009, 10:44
ma da ne bi bilo ovih polemika ja kazem da uzmemo cassana i da se resimo muka i oko drzavljanstva i NON-EU i filipa i moce :D
Quaresma#7
12-11-2009, 13:43
Uuuu danas uma dosta vesti oko transfera naših :D
Kandidati su za napuštanje: Suazo, Quaresma, Mancini, Arnautovič i Santon :worried:
Odlazak Suaza je odvisan od dolazka Pandeva, Quaresma če se najverovatnije vratiti nazad u Porto gde je izgradio svoje ime i to mu najviše želim, nek se vrati i opet postane jedan najboljih. Mancini če najverovatnije otiči u kakav talijanski klub (Roma, Genova, Sampdoria), Arnaut če se vratiti nazad u Twente :D za Santona je još uvek neizvestno, neki mediji prenose da bi ga Mourinho volio poslati malo na posudbu gde bi mogao redno igrati npr. Genoa a Moratti bi volio viditi da ostane. Sad šta če izpasti iz toga videčemo i narednim danima.
Ovde malo više o tim glasinama:
http://www.football-italia.net/nov12b.html
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=47837
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=10424
http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=152183
A ponovo se ozbilnije zanimamo za Nicolasa Otamendija 21-godišnjak iz Veleza. Pored nas se za njega zanimaju još R. Madrid, Atletico M. i Milan, a cena se mu je digla sa 4M€ na 12M€.
http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/11/12/1619955/report-inter-to-fight-real-madrid-for-velez-sarsfield
http://www.football-italia.net/nov12f.html
Ovde piše da je i Milan zapeo za njega :mad: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=47852
Grujinho
12-11-2009, 13:56
sve ove vijesti se ponavljaju...za suaza je jasno, da zavisi od pandeva, za mogučnost povratka quaresme u portugal se zna več neko vrijeme itd itd...
Otamendijeva cena nije realna...siguran sam da se nija digla za 300%.. iz 4 na 12m€....ili možda to znači, da ako bi se za njega počeli zanimati još barca , manchester i liverpool njegova cena bi skočila na 20m€...nidje veze
a kad su Inter i Milan u igri za nekog igrača, znamo svi gde oni u večini slučajeva odu :)
pa vidi ako ode suazo onda o5 ostajemo s jednim klasicnim napadacem D.Milito...pandev nije klasicni napadac a JM od super maria pravi defanzivnog veznog i onda kaze odigrao je za 0 hehehe
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
i daj sta ce nam novi burdi hehehehe
sto vise burdija to bolje :sivi:
Quaresma#7
12-11-2009, 15:09
Dosta bi nam koristio dolazak Otamendija i Andreollija, fino bi pomladili odbranu i još razvili bi se u vrhunske štopere. Ipak Matrix je svoje odigro, Cordoba je isto malo u godinama, W. Samuel i Lucio isto nisu više mladi.
zar je lucio mlad dosao? ma da su oni htjeli razviti nesto od mladih, doveli bi ivanovica umjesto lucia
---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
dalje, pogledaj etooa, zasto nismo ostali sa arnautom
Grujinho
12-11-2009, 16:57
zar je lucio mlad dosao? ma da su oni htjeli razviti nesto od mladih, doveli bi ivanovica umjesto lucia
---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
dalje, pogledaj etooa, zasto nismo ostali sa arnautom
nesmisao....
hamsika ne treba dovoditi ..ne svidja mi se njegova nova frizura ..:D:D
http://goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2009/11/12/1620599/slovakia-star-marek-hamsik-shaves-head-for-world-cup
filip.sk
12-11-2009, 18:01
Riven jel si ti "obratan" pa biras igrace po nadvoresnom izgledom??? haha salim se :)
Balotelli#45
12-11-2009, 18:03
aaaaaaaaaaaaaa gle kakav je jbt :sivi: isti moca :sivi: :sivi:
Riven jel si ti "obratan" pa biras igrace po nadvoresnom izgledom??? haha salim se :)
i ja sam se salio ..hamsika odavno prizeljkujem u Interu :))
filip.sk
12-11-2009, 18:34
aaaaaaaaaaaaaa gle kakav je jbt :sivi: isti moca :sivi: :sivi:
Zasto vredjas moca.... hahaha
Quaresma#7
12-11-2009, 23:01
Malo je čudan sad ko onaj computer geek :D
S Laziom se ne pregovara samo za Pandeva nego i Kolarova koji se veoma sviđa Mourinhu
(eh sad ako i on dođe pokušajte zamislit šta će bit sa Santonom hahah)
Quaresma#7
13-11-2009, 12:27
Neka jim daju Matrixa ili Cordobu pa čemo Chivuja preseliti na stoper pozicju :D
S Laziom se ne pregovara samo za Pandeva nego i Kolarova koji se veoma sviđa Mourinhu
(eh sad ako i on dođe pokušajte zamislit šta će bit sa Santonom hahah)
strasno! out: maxwell, santon ; in: KOLAROV
malo je reci strasno hehe to je totalni HAOS :D
pa kolarov je profesor za maxa a santon je talent..njega jedino na posudbu
pa sto ba max je uvijek bio povrijedjen takav nam nije trebao..eto vidi ga u barci i tamo rostilja samo..pa prije oni indijanci iz juniora zaigraju nego on
a kolarov nije los a posto ocigledno santon nece dobivati puno sansi onda je bolje da ga damo na posudbu gdje ce igrati redovno
bolje je da igra za npr parmu nego da propada
meni je kolarov preslikani vargas iz fiorentine
bolje je dovesti scolarija i ne placati 10m za tog talenta iz lacija :D
meni je kolarov preslikani vargas iz fiorentine
a tu su negdje ali ovaj ima top u nogama
a vargas šta radi ove sezone to je strašno, s njime bi dobili još jednog maicona ali na lijevom boku, nije to klasa kao Maicon ali kakve taj ubačaje ima
pa već ove sezone mu Gilardino može zahvalit za pol golova, plus je Vargas i zabio nekoliko ali pre skup je on, duplo od Kolarova sigurno
al Kolarov nije loš, samo onda Santona treba poslat na posudbu a ne ovako s njim, ako ga pak prodaju idem u Milano puškom
od početka sezone ga zajebavaju, a da je išao na posudbu do sad bi već odigrao ohoho utakmica
Corriere dello Sport piše da Inter nastavlja pressing za Yayu Tourea
hmm...
(šta ti hulle misliš o tome :smj:)
pa ja mislim da bi to bio sjajan potez...jer vidi se da smo tanki na toj poziciji imamo malo milion igraca tu
Quaresma#7
14-11-2009, 17:56
Ali negde lupaju da bi mogli napraviti zamenu Balotelli-Toure :eek::mad:
filip.sk
14-11-2009, 17:58
Ma nema veze to ja mislim... ne daje moratti Balotelli ...
Quaresma#7
14-11-2009, 17:59
Bolje za njega
bo bi to potez decenije hehe
Balotelli#45
14-11-2009, 21:24
al barcelonin ;)
filip.sk
15-11-2009, 00:55
Inter’s Summer Bid For Messi Failed
Yes it is true that Inter Milan made an attempt to buy Barcelona superstar Lionel Messi in the summer however they were not successful. According to Barcelona club president Joan Laporta, the Nerrazurri were keen on acquiring the services of the Uefa champions league winner.
If Inter are still seriously thinking about buying Messi then they should be ready to fork out around 250 million Euros. This being Messi’s buy out clause in his new improved contact. If not then they will have to wait until 2016 when his contract runs out – an option am sure Inter would not consider.
However, if Messi were to move to the San Siro i think there would be no reason for any other team to challenge for the scudetto. Messi and Eto’o would again prove just how 70 goals are easy to come by when they play together. Massimo Morratti has however expressed his desire for the 22 year old foward and all Inter fans should not be surprised if the ‘next Maradona’ is in the starting 11 next season.
mah svi znaju da MM zelio messija i da ga prati vec godinama...ali JM ga sigurno ne zeli...a ni barca ga nece pustiti ispod 100 miliona
filip.sk
15-11-2009, 02:00
JM ga nece??? pa nema takav trener ko nece Messi....
mislis da bi se messi nonstop vracao u odbranu hehe
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.