View Full Version : Glasine o transferima
Komitski Đeneral
01-09-2009, 16:14
A on mora da se zalazhe na terapijama kod psihologa...
Balotelli#45
01-09-2009, 21:56
Q vidi se da igra bolje igra dobro samo sto fale golovi i asistencije
sada citam da je posudba kerlona sa klauzulom za otkup
ne znam cijenu, ali isti fazon kao arnautovic, dobar potez?
Ne znam bas...on ce tamo ostati ako im se svidi, ako im se svidi, mi cemo ga htjeti, e sad ako u klauzuli stoji da se mi tu ne smijemo mjesati ako ga hoce kupit, onda ne valja.
Quaresma#7
01-09-2009, 22:48
Ne znam dali je to dobar potez da su mu ubacili klauzulu za odkup. Sad kad je potpuno zdrav zna se vratiti u formu i počne jih okretati glavom ko budale.
heheh, ja se samo nadam da ce on traziti nazad u inter, i reci da ga ne zanima ajax iako ga zeli :P
heheh, ja se samo nadam da ce on traziti nazad u inter, i reci da ga ne zanima ajax iako ga zeli :P
ma ko njega pita :D
filip.sk
01-09-2009, 23:56
Pa ondak sta ce nam q ako ne dava golovi i ako nema asistencii? Sekoj moze da ja vlece i gnjavi topkata. On je igrac od koj se ocekuvaat golovi i asistencii.
hehe filipe pa to se vanja zezao
filip.sk
02-09-2009, 00:02
Pa nigde ne primetiv da se zezao. :D
Enfant Terrible
02-09-2009, 00:47
I to će doći vremenom, ako bude igrao. Jednostavno, da bi se vratio na nivo kakav svi želimo da se vrati, on mora igrati. Treba mu dati prostora, ohrabriti da ga pokuša sve što zamisli (a ne zviždati na svaku), i da bi mu se na kraju krajeva i samopouzdanje popravilo jer on bez toga neće biti ništa. Svi smo svjesni šta može s loptom, talenta mu ne fali, samo minutaža. Zato se iskreno nadam da će igrati što više ove sezone.
filip.sk
02-09-2009, 01:13
Potesko deka ke igra. A lani dobi sansa ali ne se pokaza i sega go gubi mestoto vo prv tim. Se soglasuvam deka talent ne mu fali, ali kad nesto ne valjda ne valja, JM e svesen za toa, i poradi toa ne go igra. Zao mi e ali mislim da nema da se vrati u starata forma, barem ne vo Inter.
ajmo dosta o quaresmi ovdje, ima svoju temu koja je koliko toliko zapustena kada vidim koliko se pise o njemu ovdje
od sada samo pisemo o onima koji se vezu za nas ovdje, oni koji su na izlazu u njihovu temu, posto su to samo spekulacije
pa od danas su sve spekulacije tako da se ova tema moze komotno zatvorit do 31 decembra :D
filip.sk
02-09-2009, 01:26
pa od danas su sve spekulacije tako da se ova tema moze komotno zatvorit do 31 decembra :D
Slazem se :D
povaljam huskicu :D - glasine o transferima koristiti za igrace koji se vezu za nas (npr. ja u inter), a oni koji se vezu za drugi klub, tj. nasi igraci - u svoje teme
ma dobro, spekulacija ima i biti ce i u toku sezone, tako da je logicno da ostane ova tema, al da se suzdrzimo od off topicarenja.
filip.sk
02-09-2009, 03:13
www.goal.com/dera_made_transfer_in_inter/2351 (http://www.goal.com/dera_made_transfer_in_inter/2351)
Dera je otisao u Inter... hahaha:crazzy:
http://my.jetscreenshot.com/426/m_20090902-f1te-860kb.jpg (http://my.jetscreenshot.com/426/20090902-f1te-860kb)
Bigger Picture (http://my.jetscreenshot.com/426/20090902-f1te-860kb.jpg)
moze li ko da se pozabavi sa prevodom ovoga...posto je jpg ne moze mi google pomoci a moj italijanski nije za pohvalu :D ali mi djeluje interesantan tekst
mourinho
02-09-2009, 11:55
evo ima ovde na engleskom
http://www.transfermarketweb.com/index.php?action=read&idsel=43156
a dobro ovo sam i ja razumio i na italijanski :D ali onamo ima teksta malo vise :)
Quaresma#7
02-09-2009, 13:27
Ma to samo mediji nagađaju. Ja bi najviše volio viditi Sakhoja, Hamšika i Aguera iduče godine. Mada je dobar i onaj Boateng. A onaj Kjaer previše penala pravi.
Enfant Terrible
02-09-2009, 13:38
Boateng bi bio fantastično pojačanje, jer je mlad i već kvalitet. Dok za Kjaera mogu reći da nije kalibar za naš tim. Ne znam jesu li ga mediji pumpali, ili šta je već u pitanju, ali smiješno je govoriti o njemu kao o "budućem Nesti, Cannavaru, itd" jer taj kapacitet nema.
www.goal.com/dera_made_transfer_in_inter/2351 (http://www.goal.com/dera_made_transfer_in_inter/2351)
Dera je otisao u Inter... hahaha:crazzy:
lud si :)
sto se tice ovih transfera, ljudi nisu imali sta pisati pa odmah udarili po novim metama lol
smijesno, ja mislim da nasi uopste ne razmisljaju o tome, sve tamo do novembra
filip.sk
02-09-2009, 14:48
Evo dera:
Inter which will: Pandev in January, and then Kjaer Boateng
Planned well in 2010 here Coutinho, Jimenez and then hunt for young defenders.
<!--h3>Ugo Rossi</h3-->
<!-- google_ad_section_start -->http://i.media.goal.com/g/46625_news.jpg [/URL][URL="http://74.125.87.132/translate_c?hl=en&sl=it&u=http://www.goal.com/it/photo/gallery%3Fid%3D46625&prev=/search%3Fq%3DL%2527inter%2Bche%2Bverre%26hl%3Den&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhiy5pZbsBbX7xE5MZmxzPUEO4-m_g"]
(http://74.125.87.132/translate_c?hl=en&sl=it&u=http://www.goal.com/it/photo/gallery%3Fid%3D46625&prev=/search%3Fq%3DL%2527inter%2Bche%2Bverre%26hl%3Den&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhiy5pZbsBbX7xE5MZmxzPUEO4-m_g)
Simon Kjaer is one of the revelations of Davide Ballardini, Palermo (Grazia Blacks)
What makes today 's Inter is a perfect machine programming. It has already a definite address again next market. Indeed, indeed some have already established operations in incoming. Among them, goalkeeper Viviano (although it might return to Milan in 2011) and Coutinho Brazilian miracle baby, born in 1992, playmaker of Vasco da Gama, former star of various selections of youth Seleçao. Partirŕ poi Vieira, il cui contratto scade il prossimo giugno: casella che l'Inter riempirŕ con la promozione del baby Crisetig e soprattutto con il rientro di Jimenez dal West Ham. Then start Vieira, whose contract expires next June: Inter box filled with the promotion of baby Crisetig and especially with the return of Jimenez from West Ham.
Chapter Pandev: Mourinho wants him in January for stem the departure of Eto'o, who earlier this year will leave Milan for the Africa Cup of Nations. Pandev like it for many reasons: evidence that technician, then a question for office (Class 1983), and finally, because growing up on the youth of a whole then in the next list Champions (product category of the youth sector), could enter Orlandoni, Santon, Balotelli and precisely Pandev. Plus operation that would cost no more than 4-5 million (Pandev is out of contract), perhaps with the inclusion of co-ownership of a young man (Krhin or Right?).
In fact, next season the only significant economic investment is planned for a couple young central defenders. Viewfinder Simon Kjaer, class 1989, Danish national of Palermo, 12 million buyout clause. Then the Ghanaian of Germany Jorome Boateng, 21, giant 'Hamburg, fresh European Champion with the Under-21 German. And look at another child in Africa with EU passport, Bruno Ecuele eating, playing in Serie B French, but is already in the crosshairs of the big European clubs: Born in Gabon is a French citizen.
volio bih to vidjeti, da obracaju paznju na sve, na talente, na prvi tim, na sve, ali tesko da cemo dovesti ovu dvojicu def
Bruno Ecuele eating
jede djecu? :vfunny:
heheh, google translate :D
Balotelli#45
02-09-2009, 15:43
Bruno Ecuele eating
jede djecu? :vfunny:
:sivi: :sivi: hahahah a ima google translate dobre provale meni Inter prevodi kao kopati :sivi: :sivi:
Choda_Bg
02-09-2009, 15:52
:sivi: :sivi: hahahah a ima google translate dobre provale meni Inter prevodi kao kopati :sivi: :sivi:
Aha...to ostalo iz onih vremena kad smo vas kopali/trpali:D
koji je onda vas prijevod sada, schalke 04, Schalke 04 won its first major European trophy in 1997 by defeating Internazionale on penalty kicks for the UEFA Cup in Milan. :(
necemo vise u oftopic!
Quaresma#7
03-09-2009, 11:08
Clausola 'anti-Inter': 250 milioni per Messi (http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.calciomercato.com%2F%2Findex.ph p%3Fc%3D%26a%3D140615&sl=it&tl=en&history_state0=) Boje se da ima ga Moratti ne mazne :D
morati ako krene na njega bojim se da ce im i to sitno biti :) jos ako sve bude kako treba na trzistu nafte :D ;)
sta da kazem bez da se nadam da ce se ovo ostvariti u bliskoj buducnosti :) a ne da bude kao sa Ronaldinjom koji je dosao u Milan ;)
Inter have earmarked Barcelona striker Lionel Messi for the future, according to La Gazzetta Dello Sport.
Spanish reports on Thursday claimed Messi is set for a new deal at Camp Nou, where he will sign on until 2016. Barcelona will also insert a buy-out clause of around €250 million to fend off any potential future interest.
However, the Italian publication claims that Inter have already reserved the striker for the future. The report suggests Massimo Moratti's club have already met with Messi's father, Jorge, and they have agreed that the Argentine star will join them once he feels ready to leave the Blaugrana.
Once the player decides he wants a change, his father will be the first to inform Inter that a move can be negotiated.
Furthermore, voices claim a deal will not be difficult given the good relationship the Italian side have with the Catalans following the Zlatan Ibrahimovic - Samuel Eto'o deal.
pa vidis da su stavili 250milki da se zna da nece ici...
a u inter moze doci samo sa 30g ne ranije
Inter boy
04-09-2009, 13:59
Evo čitam Pandev je naš od januara
sta ce lazio dobiti zauzvrat? 20m jelde :P
Evo čitam Pandev je naš od januara
ima tu još za pregovarat, jučer sam slušao Lotita i rekao je vidjet ćemo ako ponuda intera bude u skladu s našim zahtjevima bla bla
lotito je zajeban tip za pregovore i neće ga pustit za malu lovu unatoč tome što mu ugovor ističe
Quaresma#7
04-09-2009, 14:34
Ma ne treba nama Pandev imamo dovoljno napadača i mladih imamo dovoljno iz primavere.
Po mišljenju uprave treba nam, odnosno Mourinho smatra da treba jer Eto'o će otići na afrički kup, a drugi razlog je da ga se može ubaciti u listu igrača lige prvaka koji su došli iz našeg omladinskog pogona, kao Balotelli, Santon i Orlandoni
imamo balotellija arnautovica i milita, ups, i suaza, pa sta ce nam jos jedan
ali ako dodje, nemam nista protiv
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
a evo gledam, sutnut je onaj mladi napadac nazad u primaveru
pitam se zasto :D
a posle ce neko reci da mourinho voli da radi sa mladim igracima :D
Quaresma#7
04-09-2009, 16:24
imamo balotellija arnautovica i milita, ups, i suaza, pa sta ce nam jos jedan
ali ako dodje, nemam nista protiv
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
a evo gledam, sutnut je onaj mladi napadac nazad u primaveru
pitam se zasto :D
Pa zato i govorim da nam ne treba. Pored one četvorice more komotno ubaciti ponekad Destra koji nije slab a ima još Dell Angela u primaveri koji isto dobro zabija golove. Dolazak Pandeva bi nam samo pravilo probleme na klupi.
filip.sk
04-09-2009, 16:31
Pandev je momentalno bolji od Balotelli, Arnautovic nije neki spic i nezna se kako ce igrati u Italija, a Suazo ne se naigrao do sad u Inter. Zato je potreban Pandev. A plus i LP se moze prijaviti kako deo od omladinska pogona.
Joj mati mila dal je ovo moguceeeeeee..
La Gazzetta Dello Sport je objavila kako je Moratti odredio Messija za buducnost i kako se sastao sa ocem Lionela.Dogovor je panuo da kad Messi pozeli ic iz Barse otac njegov(ujedno i agent) ce nazvati upravu Intera da pocnu pregovore sa Barsom..
FORZA GRANDE INTER
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/09/04/1479951/inter-reserve-barcelona-ace-lionel-messi-for-the-future
filip.sk
04-09-2009, 18:47
Kad messi bude kao Ronaldinho tad ce dodje u inter.
Mislim da nema ništa od toga, jer je Manchester City PLATIO 30 miliona eura da bude prvi u redu ako Messi bude htio ikad otići.
Mislim da nema ništa od toga, jer je Manchester City PLATIO 30 miliona eura da bude prvi u redu ako Messi bude htio ikad otići.
hehe samo čudno mi je da bi Messi prihvatio da ode kod tih luzera
Inter captain Javier Zanetti is backing Barcelona ace Lionel Messi to join the Nerazzurri, and he is ready to help make it happen by enticing the pint-sized hitman to the San Siro.
On Friday, reports in the Italian press claimed that the Milan-based side have an agreement with Messi's father, Jorge, that will give them first choice in landing the player.
Zanetti is now ready to help convince his countryman to join Jose Mourinho's men.
"I knew about contacts between Inter and Messi. The president [Massimo Moratti] spoke to me about it," Zanetti told La Gazzetta Dello Sport.
"Signing him from Barcelona now would be impossible, but it could be done in two or three years.
"My aim after football is to become a club director and I want to be the man who brings Messi to Inter, a bit like what Leonardo did with Kaka and Milan."
Inter lost Zlatan Ibrahimovic to Barcelona during the summer, but the captain believes his side have come out stronger as a result.
"This Inter is more complete. We are covered everywhere. The 'Ibra' sale has made us change and we have good feet in the midfield. We are more of a team," added Zanetti.
"Mourinho is also very involved and he feels this squad is his own, more than last year."
Inter captain Javier Zanetti is backing Barcelona ace Lionel Messi to join the Nerazzurri, and he is ready to help make it happen by enticing the pint-sized hitman to the San Siro.
On Friday, reports in the Italian press claimed that the Milan-based side have an agreement with Messi's father, Jorge, that will give them first choice in landing the player.
Zanetti is now ready to help convince his countryman to join Jose Mourinho's men.
"I knew about contacts between Inter and Messi. The president [Massimo Moratti] spoke to me about it," Zanetti told La Gazzetta Dello Sport.
"Signing him from Barcelona now would be impossible, but it could be done in two or three years.
"My aim after football is to become a club director and I want to be the man who brings Messi to Inter, a bit like what Leonardo did with Kaka and Milan."
Inter lost Zlatan Ibrahimovic to Barcelona during the summer, but the captain believes his side have come out stronger as a result.
"This Inter is more complete. We are covered everywhere. The 'Ibra' sale has made us change and we have good feet in the midfield. We are more of a team," added Zanetti.
"Mourinho is also very involved and he feels this squad is his own, more than last year."
Vidi se i po ovom da je zivotni san Morattija dovest Messija naravno uz osvajanje lige sampiona..
ma Messi je nas do ljeta 2011....evo vidjecete :)
ne verujem dok ne vidim :P
Grujinho
05-09-2009, 14:02
ma Messi je nas do ljeta 2011....evo vidjecete :)
hehe...daleko je još to...uopče mi se ne da razmišljati o messiju
Nema Moratti para za Messija...
ako iko ima, ima moratti, siguran sam da ima poseban bankovni racun za Messija hahah
mozda je ostavio dio ovog ljetnog budzeta upravo za messija :)
Pa zar vi stvarno vjerujete u to? Nevjerovatno.
sto se mene tice, on nam i ne treba, vec je postao umisljen, kod nas bi primao mozda 12m
a da li vjerujem, kod morattija je sve moguce, pa i ovo!
Balotelli#45
05-09-2009, 15:23
ne bi me cudilo da massimo punudi tih 250 miliona i dovede ga sledeceg leta vama za inat pa da vidimo sta ce te tada da kazete :D mada dok ne bude na inter.it ja nista neverujem :sivi:
Pa zar vi stvarno vjerujete u to? Nevjerovatno.
a sta je tu nevjerovatno...barsa ce ga prva prodati da uzme sto vise para cim pocne da gubi na vrijednsoti..a to moze biti i nakon ove sezone..ko zna, mozda ovo ne bude njegova godina :) dobro je pocela ali moze da se zavrsi drugacije ;)
Quaresma#7
05-09-2009, 22:22
Dovest če njega Moratti pa makar bio 30 godina star :D
Quaresma#7
06-09-2009, 17:25
Barcelona hoče Vieiru Januara pošto jim idu Keita i Toure na Afrički kup. Zanimaju se za Poulsena i Vieiru. http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8195
i prema svemu sudeci, uzet ce ga besplatno :)
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
ali i nama ide muntari, tako da ga necemo pustiti za 0 :P
InteristaSA
06-09-2009, 19:01
joj kakav Messi,nije valjda da vjerujete goal.com-u..Messi nikad nece otici iz Barcelone bar on nece to traziti a sumnjam da ce ga se Barca htjeti odreci...
PazzaInterista
06-09-2009, 19:15
Sta ce nam messi kad imamo Milita :)
Quaresma#7
06-09-2009, 20:30
Ma Milito če brzo ostariti, njega če Aguero ili Balotelli još malo zameniti a još kad stigne Messi :cool:
Grujinho
06-09-2009, 20:56
ajd počnite vi i za sezonu 2020/21 pravit planove i formacije....
Barça je, naime, spremna igrati tokom januara bez dva bitna igrača na sredini terena (Yaya Toure i Seydou Keita), a Vieira je po njihovom mišljenju idealno kratkotrajno rješenje.
Inter je također, izgleda, pronašao privremeno rješenje za Samuela Eto'a koji će također nastupiti na afričkom Kupu nacija. Namjeravaju dovesti Makedonca Gorana Pandeva iz Lazija.
hehehehehahaha
Enfant Terrible
06-09-2009, 21:54
Na stranu Barca, mi moramo dovesti nekoga na Eto'ovo mjesto, a budući da Pandev može pokriti i Sneijderovu poziciju (iza napadača), on se nameće kao idealno riješenje (plus biće dostupan za LP).
Što se Barce tiče, nadam se da ćemo im uvaliti Vieiru za dobre pare :D
Grujinho
06-09-2009, 21:57
Neka Cassana probaju dovest...može igrat sneijderovu ili etoojevu poziciji, ali to se neče desiti...verovatno če pandev doči, kako stvari stoje
Na stranu Barca, mi moramo dovesti nekoga na Eto'ovo mjesto, a budući da Pandev može pokriti i Sneijderovu poziciju (iza napadača), on se nameće kao idealno riješenje (plus biće dostupan za LP).
Što se Barce tiče, nadam se da ćemo im uvaliti Vieiru za dobre pare :D
Kako smo im "uvalili" Maxwella, tesko da cemo nesto izvuci iz tog deala :)
Mozda im budemo dali milion da ga uzmu.
A sto se tice Etojeve zamjene, ne znam bas za Pandeva, ja sam ipak vise za soluciju ili Cassano ili nista. Ipak je tu Mario koji u ovoj momcadi mora da igra napadaca, kao i Suazo, tako da ne znam gdje tu dodje Pandev iskreno.
Enfant Terrible
06-09-2009, 22:33
Kako smo im "uvalili" Maxwella, tesko da cemo nesto izvuci iz tog deala :)
Mozda im budemo dali milion da ga uzmu.
A sto se tice Etojeve zamjene, ne znam bas za Pandeva, ja sam ipak vise za soluciju ili Cassano ili nista. Ipak je tu Mario koji u ovoj momcadi mora da igra napadaca, kao i Suazo, tako da ne znam gdje tu dodje Pandev iskreno.
Mislio sam kao Ibru :)
Što se tiče prijelaznog roka, stoji činjenica da je s brojčanog aspekta, napad u redu. Čak ima tu i Arnautović. Ali, niko od njih nije kompletan kao Eto'o, tako da će to biti teško nadomjestiti. Balotelli definitivno mora da igra, ali po mom mišljenju, rizik je osloniti se samo na Balotellija jer je u više navrata dokazao da nije zreo i nije ozbiljan da nosi takav teret. Često igra bez motiva, često se samo šetka po terenu (pomalo na Ibru podsjeća), kada dobije loptu onda je to malo konkretnije, ali nedovoljno.
Pandev je dokazao da je veoma kvalitetan igrač, igrao je velike utakmice, zna šta je pritisak, zna šta je teret. Može pokriti više pozicija u napadu što je poseban plus ako uzmemo u obzir da imamo jednog igrača za čitav sistem (Sneijder) i da isti može odahnuti, a da pritom tim ne trpi. Uz to doći će za malo novca, biće dostupan i u Ligi Prvaka. I ja bih najradije Cassana uzeo, ali pošto su šanse da dođe nikakve, ovo se nameće kao solidno riješenje.
cassano je jos vise potkovaniji, ali mislim da ce to ostati samo njegov a i nekim od nas san
pandev nazalost ima priliku da dodje u klub za koji je rekao da je odron, eh stas
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:52 ----------
a i ako dodje pandev, tesko cemo se osloniti na njega, jer ocekujem u roku od sedmice jednu dugurocnu povredu slucajno zadobivenu na treningu :D
Balotelli#45
06-09-2009, 22:57
od strane zna se koga :D
ma ja pandeva ne volim da vidim ni na slici a kamoli u nasem dresu
Enfant Terrible
07-09-2009, 13:12
Dobili smo konkurenciju za Pandeva- uključio se i Juventus. Ali to ne treba da iznenađuje, jer s obzirom na ove peripetije oko ugovora, uključit će se vjerovatno i drugi veći klubovi van Italije.
ma neka ide, to nas juve pokusava natjerati da platimo sto vise lol
a i njima bi bolje odgovarao, treba im onavak igrac, plus mrzi inter heh
mos misliti sta ce izjaviti ako predje u djuve "ma kakav inter, to su lejmeri"
Choda_Bg
08-09-2009, 12:51
Inter & Lazio Ponder Marko Arnautovic-Goran Pandev January Swap
ovi novinari se stvarno provaljuju
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8246
Ono sto je Branka pominjao da ce dovest mlade defanzivce mozda bude ovaj upravo jer su u kontaktu sa njegovim agentom koliko sam razumio
da ne zavrsi kao rivas, ja se bojim vise praviti transfere iz donje amerike sto se tice defanzive :)
iako ja vidim i rivasu dobrog stopera, nekima nije
Quaresma#7
08-09-2009, 13:27
Sad neznam dali sam dobro shvatio, šta oni žele oni če sad dati Arnauta i 6M€ za 50% Pandeva i na kraju sezone če se Pandev vratiti u Lazio a Arnaut nazad k nama. Il kako to.
mozda 50% pandeva nama, a njima arnaut na posudbu, to bi bar bilo realno
a taj mladi, ako je visok, onda ima zeleno svijetlo, nama stvarno fali takvih
Quaresma#7
08-09-2009, 14:03
Da ali neka se onda posle ove sezone vrati svak svome klubu nazad. Arnaut kod nas a Pandev u Lazio. Mada do januara se more dosta doga desiti pa Arnaut možda postane vrlo dobar pa ga Mourinho onda nebi puštao iz ruku.
mislim da bi to bilo najpametnije
reci laziju da cemo ga kupiti ako se pokaze, a ustvari igrao bi posto nema etooa :)
arnaut taman skupi iskustva u serie a ;)
mada sada kontam, mozda cemo da prepolovimo arnauta u vlasnistvu, a nama pandev na posudbu ili za-posve?!
ne kontam
pandevu istice ugovor zasto ga moramo placati....
jer smo pametni heheh, hocemo da zadrzimo dobre odnose :P
Il Trattore
08-09-2009, 17:29
Onda bi arnautovic triba do sijecnja odigrat 10 utakmica kako bi uopce posta nas,pa onda tek pravit ovu zamjenu koja je ja mislin novinska izmisljotina
ja bi njega posla na posudbu u hajduuka :)
ne adri, mi ga moramo kupiti ako toliko odigra ;)
ako ne, onda smo oslobodjeni toga
Il Trattore
08-09-2009, 17:47
Mauro nebi moga igrat u Hajduka kraj Sharbinija:)
Ali svakako mi ga tek tribamo kupit da bi ga mogli minjat za pandeva
Ali nema koristi minjat arnautovica za pandeva kojemu ugovor istice 6 miseci,i moze ga se dobit za 5M,iako ja mislin da nama pandev nije potreban jer ce nam usporavati razvoj mladih igraca,a jos svi znamo njegovu "veliku" ljubav prema Interu koju je iskaza svojim izjavama
Il Trattore
08-09-2009, 18:32
otprilike 5M,kada ti znas tocnu cijenu
ma bolje da rizikujemo sa mariom nego da dovodimo ovog ...bolje da ne kazem sta
otprilike 5M,kada ti znas tocnu cijenu
znas koliko je nera rekao?
Il Trattore
08-09-2009, 19:20
ne.koliko je nera reka??
ne.koliko je nera reka??
duplo ;)
Il Trattore
08-09-2009, 20:01
Pari da nera zna sta o balunu ;)
p.s. nera ovo je sala
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
A sta se tice onoga mladog branica nije bitno jeli visok ili nizak bitno je da je kvalitetan
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8262
Zainteresovani smo za Zapatu..
filip.sk
09-09-2009, 03:44
Ma pandev nece se vratiti u lazio ni pod razno, i tocnata suma e 3mil evra(live from Macedonia).... Dobro je dati Arnautovic na posudbu jer treba da se navikne na Italjanski fudbal.
A sto se tice defanzivca, ne treba nam niko mi imamo LUCIO :)
mah, za zapatu se interesujemo jos otkako je usao u prvi tim udinesea :)
odnosno, kada vidis cifru i ko ga jos zeli, mozemo samo da stavimo onaj smajli kako mase
Enfant Terrible
09-09-2009, 13:04
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8262
Zainteresovani smo za Zapatu..
Odavno sam ja govorio da bi nam Zapata došao k'o budali šamar (odlično naravno :D). Momak ima 23 godine, a već dugo igra u Serie A i to dosta solidno. Ukoliko bi prešao kod nas vjerujem da bi napravio još veći iskorak u kvaliteti.
dok se ne penzionisu cordoba i matrix po meni nece biti pojacanja svetske klase, mozda dovedu neki mladu nadu(onog visokog urugvajca) ali nista vise
Quaresma#7
09-09-2009, 13:28
Ma ima dosta tih dobrih mladih igrača. Santachroche, Zapata, Sakho.... Ja bih volio najviše Sakhoja.
Grujinho
09-09-2009, 13:34
sakho je više bočni jel tako?
sakho je više bočni jel tako?
stoper a po potrebi moze ici i levo, slicno kako chivu:)
Grujinho
09-09-2009, 13:39
ako je tako, onda sam za Zapatu :)
Quaresma#7
09-09-2009, 14:07
Pa i Zapata more na desni bok po potrebi :D
Grujinho
09-09-2009, 14:32
svejedno :) ako bi trebao birati izmedju sakhoja i zapate, izabrao bi zapatu.
Balotelli#45
09-09-2009, 14:34
i ja naravno ima iskustva u seriji a
svejedno :) ako bi trebao birati izmedju sakhoja i zapate, izabrao bi zapatu.
bolno je birati ovaj il onaj,
riješi se boli! uzmi obojicu! :D
zvuči kao reklama neka, riješi se žeđi, popi i jedno i drugo hehehe :)
filip.sk
09-09-2009, 21:15
http://www.youtube.com/watch?v=fHagq7iFlIY
Evo taj novi talent Sebastian Coates sto je Branca nasao, meni se svidja...
svidja se i meni ibricic :D
Quaresma#7
09-09-2009, 23:06
Moratti je rekao da neče uzimati Pandeva u januaru, jer ima potpuno poverenje u Arnautoviča. Bravo presidente http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8294 (http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8294)
filip.sk
10-09-2009, 00:19
Haha neka ni e gospod na pomos so Arnautovic vo LP, i Seria A. Pamtite ovo !!!!
kako da pamtim ne kužim makedonski :D, nisam niš razumio hahah
rekao neka nam je bog u pomoci sa arnautom u ligi sampiona :D
aha hvala :D
al možeš mislit kako Moratti govori istinu, ili za sada govori istinu jer mu je Lotito u prvim kontaktima nabio neku ludu cijenu jer ako u januaru bude bila dobra cijena po mišljenju morattija budite bez brige da će ga uzet ;)
filip.sk
10-09-2009, 00:25
Hvala ivane za Translation.... Videcemo sta ce bude...
rekao neka nam je bog u pomoci sa arnautom u ligi sampiona :D
Pa nema LS u januaru :/
Valjda ce Eto'o bit back do tad :)
filip.sk
10-09-2009, 00:42
Ma sve jedno rekao sam i Seria A, a sta ako se Eto'o il Millito povrede? Sta tad? Nemozemo se osvrnuti na Arnautovic ko nije odigrao ni jedan natprevar za Inter do sad a i nece imate puno sanse pored Balotelli.
imamo suaza, a ne znam zasto ti toliko kritikujes arnauta, nemoj da te nera vidi :D
srecom nema ga u zadnje vrijeme heheh, po cemu je pandev toliko bolji :P - nagomilavati igrace radi pola sezone, plus platiti nekih 5-10m
filip.sk
10-09-2009, 00:55
Ma nece biti 10 to je sigurno. A nemam nista protiv Arnautovic, jer samo kazem da on nije proveren igrac. A mi trebamo uzmeti LP hahaha... eve vam neki klipova od pandev:
http://www.youtube.com/watch?v=xkTxwbbSmT0
http://www.youtube.com/watch?v=n3a559Ap1FY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=maVVdqrK0Vs
http://www.youtube.com/watch?v=A5iwQK1R1Bk
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:55 ----------
pogledati ovo pa sporedite sa Arnautovic
a dobro pa znamo tko je pandev hahah, a i ja sam stavio jednu kompilaciju par strana iza
filip.sk
10-09-2009, 01:02
Pa jer dera je rekao: Po cemu je pandev toliko bolji.
Zato sam stavio ovo da sporedi malo sam pa da se uveri po cemu je bolji :)
ma dobro U OVOM TRENUTKU se ta dva igrača ne mogu usporedit po ničemu, Pandev je afirmirana igračina, Arna nije niti igračina za sada niti je afirmiran u Serie A
može Arna i jedan dan biti najbolji na svietu nije u tome stvar, pričam kako sada stvari stoje
filip.sk
10-09-2009, 01:11
Ma daj boze biti bolje i od Messi, ali mi zelimo da osvoimo LP sad a ne za 3-4 godina :) u tome je stvar :)
tako je, osim toga to je igrač kojeg ako ga se uzme jeftino može dobro doć i za prodaju jednog dana prodalo bi ga se za puno više, ili bi bio uključen u neki deal ali to je igrač kojeg svi cijene
ali ne znam što bi bilo s našim navijačima jer je Pandev srao protiv nas kad smo bili u borbi za naslov
e jesi izabrao kompilacije majke ti :) gledaj što je prava :D http://www.youtube.com/watch?v=MCv7haIWUKY
filip.sk
10-09-2009, 01:16
Ma na brizni sum odabrao kompilaciju, nisam se mucio puno, a ti Ivane nemoj me sad nervirati :)
hehe Filipe nemoj da se ljutis :D nije to zato sto je makedonac hehe
ah sta radi, ah, evo svrsavam ah:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dfoPbOXokr8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dfoPbOXokr8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:25 ----------
dovodjenjem pandeva, do godine cemo imati milita, etooa, marija, mozda arnauta, mozda kerlona, suaza? i pandeva, dobri smo
suaza prodati, arna na posudbu, možda i mario
tako nešto
lahko cemo mi to da uradimo :) potez za svrsit
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
pogledajte 3:30 klip, kako cordoba klizi u gol :D
Grujinho
10-09-2009, 01:50
sva sreča dera, pa ti nisi trener intera :D... kod tebe bi suazo bio prvi napadač, mancini kapetan... ;)
pricaj ti sta hoces, ali sam na CM prvu sezonu osvojio sve sa interom sem kupa :D
---------- Post added at 00:54 ---------- Previous post was at 00:51 ----------
wenger spremio 12m FUNTI za naseg super-marija
dupla plata - ovo je postalo ozbiljno, znamo kako arsen lahko pridobija povjerenje mladih igraca
plus, planiraju ga dovesti upravo u januaru kada mi zelimo dovesti pandeva, mariju ce to biti dodatni razlog ;)
filip.sk
10-09-2009, 01:55
Ja na PES 2009 5 godini po red osvajam sve sto stignem :) HOCU BITI TRENER INTER !!!!!!
ja sam se salio, a za tebe ne znam ;)
filip.sk
10-09-2009, 02:45
Ja ne se salim :)
Balotelli#45
10-09-2009, 13:08
hahaha 12 za Balotellija :sivi: pa tolko Burdisso vredi
hahaha 12 za Balotellija :sivi: pa tolko Burdisso vredi
jao sabane zar ne vidis da je napisao Funti :D
Balotelli#45
10-09-2009, 13:16
jao sabane zar ne vidis da je napisao Funti :D
pa i to je malo po meni za njega ispod 50 nikako :D ma ne bi ja balotellija nikad prodao a pogotovo ne onom pedofilu a i ovo je smesno jer svi znaju da od toga nema nista nisu massimo i mourinho toliko ludi kolko se to cini
sta je ovo za zapatu oni hoce 16mil a mi kao nudimo 13mil
Quaresma#7
10-09-2009, 13:25
Ma Balotelli ne sme da ode on je budučnost Intera.
Ajax Coach Martin Jol Thinks Luis Suarez Is A Perfect Fit For Inter Or AC Milan
si vidio njega hehe
zna li neko nesto vise o suarezu?
Quaresma#7
10-09-2009, 14:02
Za mene on nije ništa posebno. Bolji naš Arnaut :D
sandro mazzola
10-09-2009, 14:15
Interu nebi skodio Salihovic,za pravog lijevog beka...to je covjek koji je po meni trenutno najbolji izvodjac slobodnjaka u Evropi, i 2. najbolja lijevica u Evropi,poslije Messija naravno...a ovo sto se pokusava sa Quaresmom i Mancinijem,nece ici...Quaresma je drugi Recoba,nikad nece prenjeti ono sa treninga na teren...
lijevog beka? imamo zanettija i santona? znas li koju uopste taktiku igramo?
sandro mazzola
10-09-2009, 14:24
Ne ,reci mi...a zanettija koristimo kao beka jako cesto...a taj moj bek se vise mislilo u sredini lijevo...
igramo 442 romb, bez izrazitih krilnih igraca, tako da Q i M svakako ne mogu igrati prirodnu poziciju
sandro mazzola
10-09-2009, 14:32
Znam ja jako dobro sta se igra,ali govorim sta bi bilo isto tako jako dobro po meni...
iako sale moze igrati i kao AM ili cisti M, samo ja cisto sumnjam da bi on ostao u formi ako bi bio kod nas na klupi a u hoffi kapiten
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:34 ----------
sta je ovo za zapatu oni hoce 16mil a mi kao nudimo 13mil
sto se tice kjaera, rafa spremio ponudu od 8m funti :P
pa obro sandro to ti nije bek, vec krila :D
sandro mazzola
10-09-2009, 14:52
Obro si to rekao...jako obro
Il Trattore
10-09-2009, 15:43
Sandro mozes se zezat,ali nemoj se pravit pametan i provocirat;)
filip.sk
10-09-2009, 17:35
Cristian Zapata's agent has reacted to reports claiming Inter were keen to land the Udinese defender in January.
Reports in the Italian press claimed Jose Mourinho was ready to open discourse regarding the Colombian during the winter transfer window, and that early contacts had been made.
However, Massimo Italiani, who represents the Bianconeri defender, has contradicted the reports, revealing that he has not heard anything from the Nerazzurri.
"The papers have linked Cristian to Juventus, Milan and Fiorentina, and all that was missing was Inter," the agent told FCInternews.com.
"I can't say whether it's speculation, but I can say that I have not had any contact with Inter directors.
"Zapata is still only 23 and he has played here for five years. Everyone knows his qualities...
"I don't know what will happen during the summer market, but Inter have not been in touch."
meni je to zalosno, hej, naslov kaze da dolazi u januaru
a ono intervju u kojem se prica da se prica o interu, nista vise
interista
11-09-2009, 00:33
ma bra nista od svega toga
filip.sk
11-09-2009, 02:52
Ma bice jedan odbramben, ali ko, videcemo :)
ma mozda na kraju sezone, kao da mora odmah u januaru
filip.sk
11-09-2009, 03:07
Pa tako je, edvaj sme isterali Burdisso i Rivas, i sad opet da zaglavivo sa takvi igraci
Grujinho
11-09-2009, 03:30
sledeci na redu su cordoba i matrix :)
---------- Post added at 02:30 ---------- Previous post was at 02:28 ----------
matrix je ruku na srce prestar
filip.sk
11-09-2009, 05:01
Ma moramo u brzo vreme prodati matrix ako necemo kopirati milan so nesta, kaladze, favalli:vfunny:
ljudi moji, vi bi prodali ikonu kluba samo tako, a orlandoni sjedi na klupi
cordoba je drugi kapiten, iako ga ja ne volim toliko
ma nema nista od njihove prodaje, sedece oni na klupi do isteka ugovora :D
ja ne znam kako bi neko mogao dati matrixa za 2-3m
pa ja bi prije prodao quaresmu i mancinia zajedno sa vieirom i luciom :D nego matrixa i cordobu legende kluba koji su zaluszili da ostanu u klubu dokle im je volja
filip.sk
11-09-2009, 16:36
Ako ode Lucio ja odustajem od Inter.... hahaha
---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 14:45 ----------
Gojka Kačara su u sredu uveče na stadionu Crvene zvezde gledali skauti Milana. I Intera. I Juventusa...
Italijanski mediji u petak su objavili da je ove nedelje nastao rat između tri najveća kluba Serije A, kao i da je Kačar napunio notese skauta iako je igrao samo u prvih 45 minuta, posle čega je zamenjen zbog povrede.
Choda_Bg
11-09-2009, 16:42
Italijanski mediji javljaju da su predstavnici Intera, Milana i Juventusa oduševljeno napustili Marakanu u sredu, videvši na delu reprezentativca Srbije Gojka Kačara. Prema njihovim saznanjima, Herta će u narednih nekoliko dana dobiti nekoliko ponuda zbog kojih će komotno moći da Kačarevu cenu sa trenutnih osam miliona evra podigne za još bar dva miliona. Skauti tri fudbalska giganta u svojim notesima su za Kačara, kako javljaju sa Apenina, napisali da je "Siniša Mihajlović iz mlađih dana".
Quaresma#7
11-09-2009, 16:48
Uf Kačar je kod mene redni gost na manageru. Nadam se da dodje u Inter. A Vieiru neka prodaju i Sulleya mogu komotno.
njegova najveca prednost je sto moze dobro igrati na nekoliko pozicija
Quaresma#7
11-09-2009, 17:15
On je meni odličan. More igrati skoro sve pozcije čak i stopera ako zatreba. Fizički je jak, tehniku ima dobru a šut odličan ko stankovič :D
nisam ga gledao tako da ne mogu komentarisati
sad ce ti neko reci gledaj ga na youtubu hehe :sivi:
decko igra za hertu, pogledaj nekoliko meceva :P
gdje cu gledati hertu heheh
gdje cu gledati hertu heheh
pa zar ne prenose kod vas bundes ligu? :D gde gledate wolfzburg i hofenhajm :)
ove godine ja mislim da ne prenose, ili mozda samo njih a ne engleze, znam da su jedne ukinuli
a i da prenose, bas ce hertu prenositi hehehe
Balotelli#45
11-09-2009, 21:10
kacar je u vojvodini igrao spica, stopera, zadnjeg veznog ,beka , desnog vezno u herti ga takodje koriste na dosta pozicija ,mnogo je snazan igrac ima tehniku bolju nego svi nasi igraci mozda cak i od snajdera ,strahovit sut i brz je dosta to bi bilo veliko pojacanje kad bi dosao i za tih 10 miliona dobili bi igraca koji bi mogap da izraste u jednog od najboljih na svetu
ma kakav crni kacar bjez ba tamo...dje bi igro umjesto koga
a nama nigdje ne treba ;)
Balotelli#45
11-09-2009, 21:25
ma kakav crni kacar bjez ba tamo...dje bi igro umjesto koga
kada bi dosao sto posto ne bi trazio da igra u prvu postavu to je i ranije izjavljivao da kada bi presao u neki evropski tim ne bi trazio da igra u prvih 11 prve 2-3 godine skroman je dosta,a kao sto ivan kaze moze da igra sve pozicije gotovo isto uspesno ali ipak se najbolje snalazi kao ofanzivni vezni ili centralni vezni ima dobar pas i sut a i dobar je u skok igri tako da bio bi prva zamena snajderu igrao bi dok se ovaj odmara a cim bi se neko povredio od veznih ili smo u slucaju da nemamo bekova,stopera napadaca svud bi mogao dobro da posluzi
kacar je u vojvodini igrao spica, stopera, zadnjeg veznog ,beka , desnog vezno u herti ga takodje koriste na dosta pozicija ,mnogo je snazan igrac ima tehniku bolju nego svi nasi igraci mozda cak i od snajdera ,strahovit sut i brz je dosta to bi bilo veliko pojacanje kad bi dosao i za tih 10 miliona dobili bi igraca koji bi mogap da izraste u jednog od najboljih na svetu
lol sa tim opisom , ispada da je bolji od ronalda i messija zajedno , neznam zašto ne igra već za real :P
ma KAkakv KAčar ???!!!!
ajde u partizan već kad si tako dobar :sivi:
jest vanja malo preterao hehe ali Kacar nije uopste los
Balotelli#45
12-09-2009, 00:26
ma bambi,mauro i huska pricaju a nisu ga gledali 2 utakmice isto ko kad sam ja reko za modrica a mene svi napali nemoze niko sad da kaze ma kakav kacar ,pa fergunson ga je letos hvalio i rekao je da ce biti novi scholes nego ajde zaboleme sta mislite za kacara ja bi voleo da dodje a kad bi dosao ne bi se pokajali 100%
vanja, kada se Q nije prilagodio, kako ce ovaj :P
filip.sk
12-09-2009, 01:35
Ma dosta nam je od takve neproverene igrace, vidite sta rade Millito, Eto'o i Snajder...
jao kacak i kompanija hahahahahahahhaahha
evo jedan zanimljiv igrac koji je promakao nasim skautima
Eljero Elia
igrao za twente i presao u hsv...u tw je imao vise nastupa od arnauta...eh sad u sta su nasi gledali hahahah
dobar je igrac, vidio sam ga, uh, ali nasi su hulle trazili novog ibru, a ne suaza :D
filip.sk
12-09-2009, 03:47
Nasli su ga :vfunny::vfunny::vfunny:
Grujinho
12-09-2009, 13:30
Inter & Jose Mourinho Eyeing Hamburg's Jerome Boateng - Report
Opet se Boateng spominje....
ma sta ce nam samo jos jedan prosjecan(ako je i to uopste) igrac
InteristaSA
12-09-2009, 14:03
Kacar je dobar igrac,mlad moze napredovati al nije to materijal za Inter..a i cjena mu je visoka,njegov vrh je bundesliga i to je to
filip.sk
12-09-2009, 16:04
Kjaer: Inter and Juventus are after me? I don't read the sports papers but it's nice that these clubs are interested in me,"
sada se spominje Kalou, istice mu ugovor na kraju sezone
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.