PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

mourinho
26-08-2009, 18:42
ma nek je Rivas otisao, ne mora niko ni doci, to je samo po sebi pojacanje:D

BamBi
26-08-2009, 18:51
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/26-08-2009/sneijder-sede-real-501138986267.shtml

izgleda da se snaijder opet predomislio i sad želi prijeći u inter :)

ac1d
26-08-2009, 18:55
Ajde neka netko prevede,ali po meni novinari opet fantaziraju.

BamBi
26-08-2009, 18:57
a navodno da je agent od snaijdera pri ulasku u ured od reala izjavio novinarima da je jako blizu prelaska u inter i da ide to obznanit realovcima , ukratko :D

mourinho
26-08-2009, 18:58
procitao sam danas na goal.com da je rivas otisao u livorno, a sad vidim njegovu sliku sa danasnjeg treninga na inter.it :eek:

Quaresma#7
26-08-2009, 18:59
Meni se čini da nije to novinarska filozofija. Njegov agent zna, da za Sneijderja nema budučnosti u Realu pa ga zato gura u Inter, tako da zna biti nešto od toga. Kako nas hebu u zdrav mozag.
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.it%2FCalcio%2FCalciome rcato%2F26-08-2009%2Fsneijder-sede-real-501138986267.shtml&sl=it&tl=en&history_state0=&swap=1
To za Rivasa meni se čini da je to onaj jutranji trening i da če verovatno večeras otiči ili sutra u Livorno.

dera
26-08-2009, 19:26
sada bih mu ja ponudio godisnju platu od 3m hos nes!
kad je on nas prcio u zdrav mozak, da i mi njega malo

hulle
26-08-2009, 19:31
pa agentu ws se isplati da on predje u inter jer njemu ide procenat hahah

dera
26-08-2009, 19:35
pa to, on je kriv za sve ovo normala, gori od onog krmeta

Enfant Terrible
26-08-2009, 19:43
Sneijder je na razgovoru sa vodstvom Reala u pratnji svog agenta (Soren Lerby), i tu bi se trebalo obznaniti Sneijderov transfer u Inter. Prije ulaska Lerby je rekao: "Uskoro bi trebali finalizirati transfer Wesleya u Inter, nakon što je Pellegrini jasno dao do znanja da ne računa na njeg i da je Inter najbolja opcija."

@Hulle
Tačno tako. Agent dobija veći procenat nego što je to bio slučaj u Realu i vjerovatno ga i zbog toga gura. Ali zanimljivo je da u Realu bila mala zbrka oko Sneijdera. Pellegrini i nije bio toliko "za" da se proda Wesley jer ga je smatrao kvalitetnim igračem, ali vodstvo Reala ga je primoralo da kaže Wesu da nije potreban jer (kao što sam i prije spomenuo) postoji neki dug koje Galacticosi moraju odmah platiti i to će pokriti suma od prodaje. Sneijder je bio toga svjestan i zato je potencirao svoj ostanak u Realu.

Il Trattore
26-08-2009, 20:38
Mi smo stvarno smisan klub,ispadamo najveci debili,a moratti nam samo reputaciju koja i nije bogzna kako velika jos vise smanjuje
UPRAVA ODLAZI!!!!!!!!!

HaRissoon
26-08-2009, 20:42
Gotovo WS je nas napakon

Il Trattore
26-08-2009, 20:48
http://goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/08/26/1463029/inter-sign-real-madrids-wesley-sneijder-report

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

Inter Sign Real Madrid's Wesley Sneijder - Report

---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:46 ----------

Al ga odma jucer nismo mogli potpisat,a ne ovako nas sve jebe u mozak i sad bi ka svi tribali njemu pljeskat,ma on triba bit duplo bolji od ostalih igraca da zasluzi pljesak

Guro
26-08-2009, 20:49
aj sa srecom visee...rekoh li ja nedje ranije da sam ubijedjen da ce doci :D

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

There is no official confirmation from either club, but Sky say everything is done and dusted and that the Dutchman has penned a five year contract at San Siro. The transfer fee is as of now undisclosed.

Inter have been chasing an attacking midfielder all summer, and Sneijder had emerged as their primary target over the past few weeks.

emperor
26-08-2009, 20:50
Iggy je to znao prije svih nas :) ... eh sad da ga vidimo... morati ce se dobro potruditi da nam opravda ovu spansko-talijansku sapunicu..

Quaresma#7
26-08-2009, 21:03
Hvala bogu više. Konačno smo dočekali nekoga da nam igru organizira. Dobrodošao WIZLI :D

Grujinho
26-08-2009, 21:09
ima Boga ljudi...evo i sneijder izgleda dolazi...bilo je i vrijeme da se ovo završi

Balotelli#45
26-08-2009, 21:13
ma nista to dok nebude oficiali imalo je ovih reporta kolko hoces :D

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

Hvala bogu više. Konačno smo dočekali nekoga da nam igru organizira. Dobrodošao WIZLI :D
ovo wizli kradete od mene fore :D :cool:

dera
26-08-2009, 21:16
Iggy je to znao prije svih nas :) ... eh sad da ga vidimo... morati ce se dobro potruditi da nam opravda ovu spansko-talijansku sapunicu..
pitam se gdje je on do sada, ili si ti on :D

verma_interista
26-08-2009, 21:31
Joj,sto me ovo sve iznerviralo ...kao da je Messi,pa nesto glumi,i opet nas presidente popustio,dao mu 4 mil,ccc..ne bi mu ja nikad dao,makar morao igrati bez tranquartiste..ali eto,sad se mora javno izvinuti navijacime jer je glumio Pelea :D..svejedno ,nekako mi drago da je dosao taj tip igraca...hoce li bit' spreman protiv Milana,barem u drugom da udje malo :D

Moca93
26-08-2009, 21:38
ma nema sanse ....sad bi ga ja turio da trune na klupi tolko koliko nas je on zezao sa ovim dolaskom :sivi:

PazzaInterista
26-08-2009, 21:46
Ima da mi pusti srce na terenu na svakoj utakmici!!

Inter boy
26-08-2009, 21:47
ja još ne vjerujem sve dok ga ne vidim u našem dresu

Quaresma#7
26-08-2009, 22:11
Hoče li on nositi sad broj 10 ili je čuvaju za Coutinha

Enfant Terrible
26-08-2009, 22:19
Po raznim portalima se pojavila vijest da je Wesley potpisao 5-godišnji ugovor sa Interom, po kojem će zarađivati oko 4M€ godišnje. Iako, ja samo čekam na inter.it da izađe jer poslije sinoćnje sapunice ne vjerujem niti jednom mediju oko prelaska Sneijdera.

dera
26-08-2009, 22:34
4m, ako bude tako neka se odmah objese
zalosno, a kasnije zasto se maicon ljuti

Moca93
26-08-2009, 23:12
Sneijder pet godina Interov

Milanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport piše da je holandski vezni nogometaš Wesley Sneijder (25) definitivno novi član Intera, te donosi detalje ugovora.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/090826135.jpg
U pratnji svog agenta Sřrena Lerbya Sneijder je pristao na potpisivanje petogodišnjeg ugovora s četverostrukim uzastopnim talijanskim prvakom prema kojem će godišnje zarađivati četiri miliona eura netto. Vrijednost transfera (odšteta) iznosi oko 15 miliona eura.

Podsjetimo, dugo je vremena Sneijder odbijao odlazak iz Real Madrida, ali je na kraju bio prisiljen popustiti zahtjevima uprave koja ga je proglasila viškom.

Istovremeno Gazzetta dodaje da Inter na kraju ipak neće uspjeti dovesti i brazilskog napadača Rome Julija Baptistu iz Rome.

- Nisam danas razgovarao ni s kim iz Intera. Hoću naglasiti da je Julio jako sretan u Romi – rekao je Herminio Menendez, Brazilčev agent, čijeg klijenta ugovor s rimskim klubom veže do juna 2012.

Inter boy
26-08-2009, 23:41
Ma i WS je tako govorio pa pređe kod nas ..nadam se da je

filip.sk
26-08-2009, 23:42
Da pricekame na inter.it pa togas ke bide OFICIJALNO NAS :)....

Inter boy
26-08-2009, 23:44
Da pricekame na inter.it pa togas ke bide OFICIJALNO NAS :)....

ma to definitivno tek tad cu vjerovat :cool:

ado_inter
27-08-2009, 00:20
heh i ja vjerujem samo kad vidim na inet.it :P a sve do tad su suplje :P

Quaresma#7
27-08-2009, 00:25
Ma ja jim verujem. Nema više smisla zajebavat ljude, jel on več u Milanu. Hoče li sutra biti predstavljen? Nera možda ti znaš šta više.

dera
27-08-2009, 00:40
heh i ja vjerujem samo kad vidim na inet.it :P a sve do tad su suplje :P
a ja na realmadrid.com ili inter.it

ivan019
27-08-2009, 01:00
srecan sam sto nam ne dolazi i baptista :D

filip.sk
27-08-2009, 10:24
Sneijder: convinced by sms Mou The Dutch probably already in the field in the derby Wesley Sneijder The first words from a new player 's Inter has issued to the Dutch newspaper Telegraaf and the first thought was indeed' special ',' If I came to Inter - said the now former Real Madrid midfielder, Wesley Sneijder - I I owe it to Mourinho. I was convinced by dint of sms .... Expected to Milan in the forthcoming hours, the Dutch midfielder could already begin Saturday night. The occasion? The derby with AC Milan. The Special One, in fact, in view of the challenge with the Rossoneri has some problems in midfield (is out Cambiasso, Muntari grappling with the Ramadan) and may decide to throw into the fray once the last gift Moratti, whose inclusion would allow Mourinho Stankovic to retreat along the lines of midfielders and leave with only two points, a solution may be more appropriate at least because of the "advice" received by Moratti after the match a draw at San Siro against Bari August 27, 2009 09:03

Guro
27-08-2009, 11:20
vec je poceo da kliza navijacima :D

"I don't consider leaving Real to be a defeat because I am coming to one of the biggest clubs in the world, one which has won the championship for the last four years," the former Ajax midfielder enthused.

"In the last few weeks, [Inter coach] Jose Mourinho sent me a number of text messages to let me know how much he wanted me at Inter.

"The derby with Milan? The coach decides, I am ready to play immediately - I'm not lacking fitness."

esteban
27-08-2009, 11:32
Wesley Sneijder-"Inter je jedan od najvećih klubova na svijetu,4 godine za redom su prvaci Italije i ja sam ponosan što ću nositi crnoplavi dres"

---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:28 ----------

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7827

Poslije derbija će se više znati za transfer Baptiste u Inter..licno bih volio kad bi posao Suazo a ovaj dosao kao 4 spic

Quaresma#7
27-08-2009, 11:36
Ma mislim da neče biti od Baptiste ništa. Mourinho je izjavijo da Suazo ostaje tako da bi bila prevelika gužva za prvu ekipu.
Šta mislite kako čemo igrati. Ja bi krenuo ovako.

---------------------JC----------------

Maicon-----Lucio--W.Samuel/Chivu--Zanetti

Quaresma---Sneijder-----Cambiasso--Balotelli

--------------Milito------Etoo--------------

ili
---------------------JC----------------

Maicon-----Lucio--W.Samuel/Chivu--Zanetti

Quaresma/Balotelli---Motta--Cambiasso--Sneijder

-------------Milito-----Etoo------------------

esteban
27-08-2009, 11:44
http://www.solointer.it/notizia.php?news_id=6116

Calciomercato, ufficiale: Obinna in prestito al Malaga

jupiiiiii

all3n
27-08-2009, 11:47
na kraju je ok...obinna rivas burdisso..'rjesili' ih se..al na posudbu.ipak to nije to...oslobodit cemo dio novca jer necemo placat dio njihovih placa...al trebalo je to prodat...al opet...mislim da sa sneijderom sada imamo bolji inter nego prosle godine...

Nera
27-08-2009, 11:51
SportItalia prenosi da su Branca i Sneijder imali dogovor evo vec nedjelju dana, ali su njegove promjene ponasanje bile taktika kako bi dobio vecu odstetu od Reala... Madridjani su nam nudili VDV-a, ali nasi nisu htjeli da cuju.
Ja bih takodje, kao Esteban, voljeo da vidim Baptistu kod nas. Posto Mancini ocigledno ide u Genou (ili Romu), La Bestia bi bio odlicna zamjena.

Quaresma#7
27-08-2009, 11:52
Šta če sad sa Kerlonom hoče li ga gde posuditi. On če biti verovatno zadnji dan negde poslan :D

Nera
27-08-2009, 11:55
Šta če sad sa Kerlonom hoče li ga gde posuditi. On če biti verovatno zadnji dan negde poslan :D
Iskreno se nadam. Jer mu treba utakmica u nogama. Neka se posalju on i Mancini van, dodje Baptista, i super smo. :D

esteban
27-08-2009, 11:56
Ovo ce biti sastav Intera za sledecu sezonu:

Cesar
Maicon Lucio Samuel/Chivu Zanetti

Motta Cambiasso Stankovic/Muntari/Viera

Sneijder

Eto'o Milito

EDIT:Nikako da mi golman stane na gol :rolleyes:

filip.sk
27-08-2009, 12:01
Ne ni treba baptista, mislam deka quaresma ke bide podobar ovaa sezona :)

---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 10:58 ----------

Se soglasuvam so esteban samo nekako ic Zanetti ne mi odgovara na taa pozicija... Segde bi go igral zanetti ali po leva strana nikako... :S Ke vidite deka ke se pokaze kako slaba taa strana so milan

Guro
27-08-2009, 12:08
O prelasku Baptiste ce se znati vise nakon derbija...

"[There is] very little time. But sometimes transfers are unpredictable. At the weekend, Inter have a very important game. I think from Sunday you will know something for definite."

Huska
27-08-2009, 12:10
Ovo ce biti sastav Intera za sledecu sezonu:

Cesar
Maicon Lucio Samuel/Chivu Zanetti

Motta Cambiasso Stankovic/Muntari/Viera

Sneijder

Eto'o Milito

EDIT:Nikako da mi golman stane na gol :rolleyes:

treba obavezno vratit zanettia u vezni red nije on za lijevog beka..mislim moze on to odigrat veoma dobro al ipak je u vezno redu puno puno bolji...bolje forsirat santona na tom beku

esteban
27-08-2009, 12:12
treba obavezno vratit zanettia u vezni red nije on za lijevog beka..mislim moze on to odigrat veoma dobro al ipak je u vezno redu puno puno bolji...bolje forsirat santona na tom beku

Mozda jes bolje ali ovako ce bit po meni

Il Trattore
27-08-2009, 12:19
Triba zanettia stavit u vezne,a santona na beka to bi bila puno bolja momcad.
JC-MAICON,LUCIO,CHIVU,SANTON-MOTTA,CAMBIASSO,ZANETTI-SNEIJDER-MILITO,ETO
i mozemo ic u borbu za LP

Quaresma#7
27-08-2009, 12:21
Ma nebi bilo dobro da dodje Baptista. Onda bi samo trpili Balotelli, Arnautovič, Quaresma i Stankovič a to nam nije potrebno. Što bi bez veze trošili novac u gluposti i još ovi mladi trebaju dobiti prilike.

Mauro7
27-08-2009, 12:24
još kad bi došo Cassano imali bi i onda osim trequartiste koji je došao i fantasistu
e to bi već bilo za svršavanje

Nera
27-08-2009, 12:24
Ma nebi bilo dobro da dodje Baptista. Onda bi samo trpili Balotelli, Arnautovič, Quaresma i Stankovič a to nam nije potrebno. Što bi bez veze trošili novac u gluposti i još ovi mladi trebaju dobiti prilike.
Znam, ali pazi.. Eto'o ima Africki Kup, Arnautovic jos nije spreman da igra, Milito nije od onih koji igraju sve meceve sezone, vec zna malo cesce da se povrijedi. Isto kao i Suazo.. Quaresma nije sigurnost (iako sam aj za to da dobija vise sanse naravno).. Mada, ukoliko Baptista dodje, poci ce jedan izmedju Mancinia i Suaza, nece on doci ukoliko oni ostanu..

ado_inter
27-08-2009, 12:29
a ne zaboravite da u januaru dolazi i coutinho i mislim da bi baptistin dolazak bio suvisan i samo bi se napravila jos veca guzva u ekipi.ja bih baptistu doveo jedino u slucaju da suaza prodamo kako bi ovaj popunio mjesto u napadu i to je sve.

a sta mislite kakvo moratti sprema iznenadjenje za zadnji dan prelaznog roka ja vec imam info pa eto sta mislite :D heheh

emperor
27-08-2009, 12:35
hmmm .. ja sam mislio da je Sneijder to iznenadjenje ali volio bih da nas iznenadi sa Cassanom..

hulle
27-08-2009, 12:36
je ima jos jedno iznenadjenje....meni sad mm poslao sms ...kaze jao vidjet ces ludila :)

a coutinho nece igrati kad dodje i on ce na posudbu ili igrati s juniorima intera...kod murinja sigurno nece igrati

esteban
27-08-2009, 12:37
Od daljeg iznenadjenja nema nista sigurno..ne vjerujem :rolleyes:

emperor
27-08-2009, 12:41
isto sto se cinilo da Q nece obuci nas dres pa je dosao u zadnji cas.. ne bi me iznenadilo da vidim jos neko veliko ime kod nas ovih zadnjih dana..znamo da Moratti voli da bude u centru paznje..
ali isto tako.. malo je vjerovatno s obzirom da je Mou dobio sto zeli i da je Massimo izdvojio vise para nego sto je planirao (mislim na transfer Sneijdera).. tako da.. vidjet cemo...

all3n
27-08-2009, 12:44
nznm...moje osobno misljenje sada...kada je mourinho dobio sneijdera da bi mogao vratit na 4 3 3 i to posebno u onom razdoblju kada eto ode na africki kup a milito sigurno nece moci pretrpit sve tekme..onda bi mozda moglo na 4 3 3...al budemo vidili...sto se tice iznenadenja...nemislim da ce od toga biti ista..ne vidim poziciju gdje bi se to moglo dogodit...vezni je rjesen..napad isto...obrana..mozda jedino na ljevom beku..ili je mozda iznenadenje da cemo prodat maicona???:D....mozda da baptista dolazi...al ne vjerujem da ce se desit ista veliko...

dera
27-08-2009, 12:48
vec je poceo da kliza navijacima :D

"I don't consider leaving Real to be a defeat because I am coming to one of the biggest clubs in the world, one which has won the championship for the last four years," the former Ajax midfielder enthused.

"In the last few weeks, Jose Mourinho sent me a number of text messages to let me know how much he wanted me at Inter.

"The derby with Milan? The coach decides, I am ready to play immediately - I'm not lacking fitness."
mene jos nisi potkupio macko, to svako govori, ali prije toga ne govori da ga ne zanima nas klub nego suprotno, objasnit ce tebi matrix kad te ozlijedi na par mjeseci
[I]SportItalia prenosi da su Branca i Sneijder imali dogovor evo vec nedjelju dana, ali su njegove promjene ponasanje bile taktika kako bi dobio vecu odstetu od Reala... Madridjani su nam nudili VDV-a, ali nasi nisu htjeli da cuju.
a plata od 4 ili 4,5m kod nas nije cudna?

mourinho
27-08-2009, 13:44
interesantni komentari o Snajderu u Interu sa Goal.com (ako vec niste procitali)

Juan Lirman from Goal.com Spain

"Sneijder is not a Diego or Kaka if you look at his characteristics. He is a good midfielder, but he doesn't have the special killer pass. However, he scores goals and he has a lethal shot, especially from free kicks. He can be excellent for Inter, but I feel they should have signed Deco. To be honest, I don't think Sneijder will be first choice when [Esteban] Cambiasso returns."

Sulmaan Ahmad Goal.com International

"I would have seen Deco and Elano at Inter, but no-one better than Sneijder will be able to fulfil the role Mourinho wants. He is strong and works hard, he is a good team player and he can shoot. He's a little like [Frank] Lampard, but faster, though he is less effective in front of goal. He has quick feet, a great pass and good from set pieces. His one fault is that he rushes to much when finishing."

Wout Stravers, Goal.com Netherlands

"I saw him play many times for Ajax and I can say that he is a great transfer for Inter. He can shoot really well with both feet. His problems in the Eredivisie were psychological in the sense that he kept on arguing with [coach] Ronald Koeman, with 'funny' exchanges of opinion during the game."

Andrč Baibich, Goal.com Brazil

"I don't think Sneijder is the classical trequartista. I think he is better as a right or left-sided midfielder in a three-man midfield. I agree that he is not a great assist man. If he plays Cambiasso in the middle and then Zanetti either side, then Mourinho has a great midfield.

"However, there will still be problems in the final third as there is no fantasista or creative player. The Dutchman will strengthen Inter, but they are an incomplete puzzle."

Tommy van Eldik, Goal.com Netherlands

"Inter will be stronger with his qualities. He showed the limits to his character in Holland, especially when things do not go his way. However, his shooting is phenomenal as he has fine-tuned that over the years. He is less dynamic compared to Kaka, more of a passer than a dribbler."

Ivar Matusevich, Goal.com Spain

"He is not a classical trequartista, but an excellent midfielder with great shooting prowess. He can be very useful to Mourinho. If you like players like Cambiasso, then Sneijder is your man. He may not be great in defence, but he is world class when going forward."

Francois Duchateau, Goal.com Germany

"I think Sneijder is a stellar signing for Inter. He can be really useful to the team. He doesn't have the fantasy of [Rafael] van der Vaart, but his passing skills can be effective in the Italian league. He will create and score plenty. If he has the faith from his coach then he will get better up front."

Lucas Lopez, Goal.com Brazil

"Sneijder has great potential. He is an excellent creative player who knows how to shoot from distance. His vision is great and he is fast with the ball and he can read the game well. He needs to feel trust from Inter. I think he is a great buy."

ivan019
27-08-2009, 13:59
još kad bi došo Cassano imali bi i onda osim trequartiste koji je došao i fantasistu
e to bi već bilo za svršavanje
nije ni tebi lako hehe
mene jos nisi potkupio macko, to svako govori, ali prije toga ne govori da ga ne zanima nas klub nego suprotno, objasnit ce tebi matrix kad te ozlijedi na par mjeseci

a plata od 4 ili 4,5m kod nas nije cudna?

mora ce on mnogo da se znoji da bi poceli da ga postujemo :D

ado_inter
27-08-2009, 14:26
sta kaze sneijder

"nisam tužna(misli na odlazak iz reala), ja sam vrlo sretan jer idem igrati za Inter, koji je veliki klub. " :D hehe naravno da je veliki klub

Komitski Đeneral
27-08-2009, 14:35
Znaci, odusevljen sam sto je konacno ovaj transfer okoncan i sto smo konacno dobili strasnog igraca u veznom redu... Po mom misljenju ove godine imamo duplo jaci tim nego prosle. Ostaje malo zal sto ovo nije ranije zavrseno da bi se uigrala ekipa na vrijeme, ali sta je tu je, doce vec to sve na svoje.
Za kraj cu reci, da imamo sigurno ekipu koja je u top5 u Evropi i da ce u LS nijanse odlucivati...

dera
27-08-2009, 14:38
sta kaze sneijder

"nisam tužna(misli na odlazak iz reala), ja sam vrlo sretan jer idem igrati za Inter, koji je veliki klub. " :D hehe naravno da je veliki klub
kako je tebe lahko podmititi, a dobar je taj tekst, sve se poklapa sa mojim misljenjem (mislim na misljenja sa goala)

ivan019
27-08-2009, 14:54
jos da ga mourinho pusta redovno u igru

ado_inter
27-08-2009, 14:58
ma ja imam osjecaj da ga je mourinho molio da dodje u inter tako da bi trebo redovno da igra

dera
27-08-2009, 15:02
zvao je on i arnauta heheheh, i gladsona awaka :)

ivan019
27-08-2009, 15:05
i quaresmu :D

emperor
27-08-2009, 17:45
http://www.sneijderofficial.com/en/latest_news.asp?AjrDcmntId=7154

OFFICIAL....
Sneijder potvrdjuje transfer.. sutra ce klubovi da objave zavrsetak ove sage :D

Quaresma#7
27-08-2009, 18:14
Sneijder a Milano Il neo acquisto dell'Inter, Wesley Sneijder, č da pochi minuti sbarcato a Milano. Per lui subito visite mediche, venerdě primo allenamento.

Sneijder subito in campo? Mourinho rivela che Wesley Sneijder potrebbe scendere in campo giŕ nel derby di sabato: "Se si allena venerdě coi compagni potrebbe giŕ scendere in campo sabato sera". Sneijder si č allenato regolarmente con i suoi ex compagni di squadra del Real Madrid in questo ultimo mese. VIRGILIOSPORTZnači onda če biti sutra predstavljen i sutra če imati prvi trening sa ekipom.

Dzon Dilindzer
27-08-2009, 23:38
ma ko ono spomenu neko iznenadjenje? Nemoj mi mastu raspaljivati,odma mi se Cassano mota po glavi

ado_inter
28-08-2009, 11:36
evo neke nove novosti u vezi naseg trzista

moguce da cemo pokusat doves pandeva iz lazia
te se spominje razmjena igraca munati-jenas

Il Trattore
28-08-2009, 11:43
daj boze da bude razmjena jenas-muntari,dobili bi stvarno odlicnog igraca koji igra u oba smjera jako kvalitetno

Quaresma#7
28-08-2009, 11:46
Dobro to za Pandeva je moguče ali onda radije vidim Baptistu u Interu nego Pandeva. A Jenas-Muntari zamena nemam ništa protiv mada ne verujem, da če se taj exchange dogoditi.

Nera
28-08-2009, 11:53
Mene bi odgovarao dolazak Pandeva.. Mozda i vise nego Baptista, iako su obojica dobri igraci.. Uz odlazak Mancinia, naslo bi se mjesto za jednog od njih dvojice...

Il Trattore
28-08-2009, 11:54
Ma pandev nam ne triba samo bi zauzima misto mariu i arnautu,a imamo i suaza tako da bi nam bija skroz nepotreban

ivan019
28-08-2009, 12:36
ma supci su ovi nasi, ja bih rekao ili cassano ili niko

ac1d
28-08-2009, 14:08
Sta ce nam Baptista koju PM,nit je napadac nit je vezni,a konstantnost mu je velika mana.
Pandev mi se svidja kao igrac,al ne vjerujem da cemo ga uzeti,iako bi nam dosta koristio jer moze igrati i AMF.
Cassano je daleko od nas iako on ima veliku zelju da dodje ali zna se Mourinhov stav.:rolleyes:

Mauro7
28-08-2009, 14:44
Pandev se i meni sviđa kao igrač ali je govnar
Lazio-Inter prije Inter-Siena, isključen Materazzi zbgo jednog od svojih prekršaja nad Pandevom jer je ovaj 4 dana prije derbija s Milanom rekao nadam se da će pobjediti Milan, i Matrix naravno poludio jer je Pandev došao iz našeg omladinskog pogona
očito je makedonac zaboravio na to
MRŠ!

hulle
28-08-2009, 14:46
eto ga dodje i sneijder ali transfer dana je

Transfer perfekt
Robben wechselt zum FC Bayern

real se rijesava holandjana...ostali su jos samo vdv i drenthe...uuu ima i ruud ruud ruud hahah al dobro njega ionako nemogu prodati a najbolji je bio od svih

Enfant Terrible
28-08-2009, 14:50
Pandev se i meni sviđa kao igrač ali je govnar
Lazio-Inter prije Inter-Siena, isključen Materazzi zbgo jednog od svojih prekršaja nad Pandevom jer je ovaj 4 dana prije derbija s Milanom rekao nadam se da će pobjediti Milan, i Matrix naravno poludio jer je Pandev došao iz našeg omladinskog pogona
očito je makedonac zaboravio na to
MRŠ!
Bravo! To sam i ja spominjao pri prvom navodnom kontaktu Pandeva i našeg kluba. I još je dodao "volio bih da izgubite Scudetto". Takav igrač ne treba Interu (da izvine makedonac na forumu :) )

ado_inter
28-08-2009, 15:43
mancini bi danas mogao preci u genovu :(

dera
28-08-2009, 15:44
steta, ali neka je Q tu, trebali su u paketu otici ako ce vec ici - sad ce svi na mene :D

Guro
28-08-2009, 15:49
sto je steta....nije steta....kad ne racunamo na njega bolje da igra nedje nego da ga Mou ni na spisak igraca ne stavlja

ado_inter
28-08-2009, 15:52
meni je stvarno zao sto ide jbg mislim da nije imo dovoljno prilike da se pokaze u interu

a u potpunosti se slazem s tobom guro bolje mu je da ide nego da sjedi po tribinama nit ce imat kakve koristi ni sebi a ni nama

dera
28-08-2009, 16:14
u pravu si, posudbom bi se mogao dokazati kao i jimenez, a Q neka sjedi lol

Inter boy
28-08-2009, 16:17
za Q se zanima i Olympiacos

emperor
28-08-2009, 16:19
rekao je da ce odbiti sve posudbe u druge klubove koje mu se budu nudile.. tako da je i Olyimpiacos vec otpao.. covjek se zeli dokazati.. a Mou ga ne uvrstava ni u sastav..

Mauro7
28-08-2009, 16:26
Riješimo se Mancinija i Quaresme i dovedemo Cassana
a Preziosi je i rekao da ukoliko se Genoa plasira u europa ligu (što su jučer i napravili) da će pokloniti još jedno veliko ime pa se misli na Mancinija

Moratti compraci Cassano ! :please::miniforza:

Nera
28-08-2009, 16:37
Ja bih dao Bordouxu Suaza, Mancinia i Vieru za Gourcuffa, i doveo besplatno Shevchenka iz Chelsea :D

dera
28-08-2009, 16:48
ih i ti kad ga pretjeras
mancini sam vrijedi 15m

Quaresma#7
28-08-2009, 16:51
Pa šta to bi bilo super Mancini je vredan oko 15M, Suazo 7-8M i Vieira oko 3-4M. Taman :D jedino nebi dovodio Ševu.

hulle
28-08-2009, 17:40
murinjo je rekao da nema vise pojacanja

dera
28-08-2009, 17:41
eto zasto nisam potpisao peticiju hillinho :D

Quaresma#7
28-08-2009, 18:12
Onom peticijom mogu dupe obrisati :D

Il Trattore
28-08-2009, 20:15
murinjo je rekao da nema vise pojacanja
a bas san se ponada da bi mogli dovest jenasa u zamjenu za muntaria

Inter boy
29-08-2009, 00:57
a šta je sa baptistom ?

dera
29-08-2009, 01:27
Pa šta to bi bilo super Mancini je vredan oko 15M, Suazo 7-8M i Vieira oko 3-4M. Taman :D jedino nebi dovodio Ševu.
sui 10m, tako da bi im dali 30m u igracima, umjesto da izvucemo bolji kraj, jer im dajemo igrace, a ne pare sa kojim oni trebaju da traze neke koji nisu na prodaji
znaci jedan od njih treba da otpadne, recimo mancini :P

Mauro7
29-08-2009, 01:31
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=168787

Materazzi nije ni pozvan za sutra, kao i Quaresma, pa se spominje da su ih naši ponudili Laziju, poznavajući još i Lazijov interes prema Materazziju od ranije, a željeli bi Pandeva sada, on je iz našeg omladinskog pogona tj. kao takav se broji pa je i to bitno za ligu prvaka

dera
29-08-2009, 01:50
ma daj, samo tek takva zamjena, nidje veze sto bi se reklo
ne odobravam, a cisto sumnjam da bi i igraci pristali
matrix nam dodje kao marketing ikona :D

ivan019
29-08-2009, 03:25
steta, ali neka je Q tu, trebali su u paketu otici ako ce vec ici - sad ce svi na mene :D
pazi sta pises :D

Materazzi nije ni pozvan za sutra, kao i Quaresma, pa se spominje da su ih naši ponudili Laziju, poznavajući još i Lazijov interes prema Materazziju od ranije, a željeli bi Pandeva sada, on je iz našeg omladinskog pogona tj. kao takav se broji pa je i to bitno za ligu prvaka
taman da ih zapalimo

Quaresma#7
29-08-2009, 11:52

Ma daj nema od toga ništa.

interista
29-08-2009, 14:46
zdravo momci!nije me bilo dugo pa reko nek mi neko ukratko isprica neka bitnija desavanja,posto ne mogu da citam 20 stranica!!!!!!!!:interista:

hulle
29-08-2009, 14:48
ma nista pametno....samo jos jedna sapunica :)

Mauro7
29-08-2009, 16:06
zdravo momci!nije me bilo dugo pa reko nek mi neko ukratko isprica neka bitnija desavanja,posto ne mogu da citam 20 stranica!!!!!!!!:interista:
kako ne? ajmo čitaj! to ti je kao lektira, posje ćemo te pitat da vidimo jel si dobro pročitao hehehe

dera
29-08-2009, 16:08
sneijder dosao, rivas i obinna otisli na posudbe, eto ;) dodano: burdisso isto u romu na posudbu
upoznat si sa arnautom, za vise informacija obratite se neri :D

esteban
29-08-2009, 16:14
Moratti ha in mente il colpo Pandev a gennaio

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=7910

dera
29-08-2009, 16:20
mogu i ja napisati "Moratti bi trebao dovesti 2011 Messija" heheh

Quaresma#7
29-08-2009, 17:00
Ma Aguera Dera, jeftiniji je a nema puno razlike između njih. I Hamšika :D

dera
29-08-2009, 17:40
sta si ti sav ovaj zivot gledao :D
messi i aguero isti, pa dobro, to je tvoje misljenje, ja ga ne djelim :P
I HAMSIK? pff

Quaresma#7
29-08-2009, 17:58
sta si ti sav ovaj zivot gledao :D
messi i aguero isti, pa dobro, to je tvoje misljenje, ja ga ne djelim :P
I HAMSIK? pff
Šta jim fali. Netreba nam Messi imamo Quaresmu :D i još Coutinho kad dodje.:cool:

ivan019
29-08-2009, 18:08
nema vise pojacanja, pustite ovu temu da malo odmori :D

Nera
30-08-2009, 02:50
Nakon meca pitali Mourinha za Pandeva, a on kaze: "Pandev? Svidja mi se, ali ja vec imam fantasticnu ekipu."

Nera
30-08-2009, 14:38
@Mauro, zasto ti je to u transfere, a ne u Milan-Inter? :D

Mada, slazem se.

I da, postoji sansa da Pandev predje u FIorentinu, ali , ukoliko do toga ne dodje, mi smo konkretna opcija za Makedonca.

filip.sk
31-08-2009, 01:16
Ja sum za Pandev da dojde vo Inter... :)

ivan019
31-08-2009, 01:17
ja nisam :D

Nera
31-08-2009, 01:22
Ja bogami jesam... Bolji bi nam bio i od Suaza, i od Mancinia, i Quaresme..

ivan019
31-08-2009, 01:25
ma u tehnickom pogledu nije nista bolji od suaza

Nera
31-08-2009, 01:34
ma u tehnickom pogledu nije nista bolji od suaza
Joj... neznalica si prava... :P :crazzy:

ivan019
31-08-2009, 01:38
ma jesam, pandev je pravi tehnicar :D

Mauro7
31-08-2009, 01:47
ma jesam, pandev je pravi tehnicar :D
:vfunny: :vfunny: :vfunny: :vfunny:

ma čekaj malo jel ti gledaš tu i tamo pregled utakmica lazija i to ili samo čitaš na livescoreu Pandev zabio gol?
pa čovjek ima vrhunsku tehniku čovječe!

ivan019
31-08-2009, 01:48
ma ne kazem ja da nema tehniku ali vrhunsku :sivi:

dera
31-08-2009, 01:50
meni je pandev pravo dobar, ali eto te neke njegove izjave ne idu mu na ruku, a i meni se nesto puno ne razmislja o njemu jer imamo previse igraca koji mogu igrati na njegovoj poziciji, pa cak ni mancini nije otisao u genou na posudbu

Enfant Terrible
31-08-2009, 01:51
pa čovjek ima vrhunsku tehniku čovječe!
Tako je. Uspoređivati tehniku jednog Pandeva i Suaza je presmješno. Suazo je brz i ima koliko-toliko solidnu završnicu, dok je Pandev nešto sasvim drugo. Goran, isto tako, može igrati iza dva špica, a to bi možda bilo dobro u slučaju da se Sneijder (nedaj Bože) povrijedi ili da predahne koju utakmicu.

Samo ona situacija sa Matrixom mu nije trebala.

dera
31-08-2009, 01:56
Za one koji ne znaju: “Goran really disappointed me,” Materazzi added during an interview with the Gazzetta dello Sport.

“He is in Italy thanks to Inter because the club gave him his big break.

“The least he could do is show some respect to the colours and instead he just kept shouting serious insults and trying to provoke us by saying that he hoped we lost the Scudetto.

“My regret is that I won’t be there on May 24 for the Final, but I trust my teammates to win another Coppa Italia and four Finals in a row is a good record. But first we have other things on our minds.”

edit: sada se usutio kad je stigla ponuda lol

Mauro7
31-08-2009, 01:56
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MCv7haIWUKY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MCv7haIWUKY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Guro
31-08-2009, 02:02
ja mislim da nam ne treba....prvo sad ne zasuzuje da nosi dres intera, drugo mislim da ako na i treba takav tip igraca da mozemo vazda naci nesto bolje....dajte cassana....ovaj neka ide u juventus ili nedje drugo...

Enfant Terrible
31-08-2009, 02:09
Za one koji ne znaju: “Goran really disappointed me,” Materazzi added during an interview with the Gazzetta dello Sport.

“He is in Italy thanks to Inter because the club gave him his big break.

“The least he could do is show some respect to the colours and instead he just kept shouting serious insults and trying to provoke us by saying that he hoped we lost the Scudetto.

“My regret is that I won’t be there on May 24 for the Final, but I trust my teammates to win another Coppa Italia and four Finals in a row is a good record. But first we have other things on our minds.”

edit: sada se usutio kad je stigla ponuda lol
To je ono što mene smeta najviše u vezi njega.

Inter boy
31-08-2009, 11:03
danas sve završava i mislim da nećemo ni po Pandeva ni po Baptistu,očigledno JM računa na Arnautovića pa neće ovu dvojicu

Quaresma#7
31-08-2009, 11:56
Šta sad nešto hoče Genoa Quaresmu opet ili Mancinija. A Mancini se hoče vratiti nazad u Romu.

Nera
31-08-2009, 12:07
Pominju da nasi hoce da se rijese Quaresme i Mancinia, dok bi doveli jednog izmedju Pandeva i Baptiste.
Amantino hoce nazad u Romu, i tako bi se doveo JB. Dok, Pandev kad bi se dovodio (kojeg Jose mnogo cijeni), u Lazio bi bio poslat jedan izmedju Trivele i Matrixa. (bili bi smo prejaki, kad bi dosao makedonac).

Quaresma#7
31-08-2009, 12:24
Ma previše nas je onda za prvu. Neka Pandev dodje iduču godinu sad nas je dovoljno. A Mancinija neka pošalju exspresno u Romu.

ivan019
31-08-2009, 12:24
ajd nera ne lupaj :P da im damo quaresmu za pandeva:(

dera
31-08-2009, 12:40
ja bih pristao samo na posudbu

Inter boy
31-08-2009, 12:50
neka Q ostane a Mancinija na posudbu a oni nama Baptistu

dera
31-08-2009, 12:52
zasto da ostaje, pa bolje da se ustimava u italijansku igru tako sto ce biti prvotimac u genoi koja igra u kup uefa, nego kod nas na treningu i klupi

ivan019
31-08-2009, 12:53
ma izborice se q za prvu postavu, ja verujem u njega

Inter boy
31-08-2009, 12:58
hej neka nam jake klupe da nam se nedešava kad koga povreda pogodi da se uzdam u Vieru

Nera
31-08-2009, 13:01
Ja bih pucao na Pandeva. On moze igrati kao trequartista, kao drugi spic, kao treci spic.. A dati Mancinia ili Quaresmu..

Huska
31-08-2009, 13:16
pa pandev ako bude dolazio doci ce u januaru tako sam barem ja jucer citao..a u drugom dijelu sezone cemo vise biti bez eto'oa nego sa njim..tako da bi se ovaj transfer lako mogao realizovat...a pandev je isto tip igrac koje muo najvise cijeni jer pokriva dvije ili tri pozicije

dera
31-08-2009, 13:23
pa kad ce nam arnaut igrati lol

Nera
31-08-2009, 13:25
pa kad ce nam arnaut igrati lol
Uh, dosta nas je... :D
Treba pravo izbacit i Mancinia i Quaresmu, i dovesti Pandeva.
Pandev, Arnautovic, Eto'o, Milito, Balo, Suazo. I to je to..

dera
31-08-2009, 13:26
hahahah, samo sto i mancini i Q mogu igrati i na krilu i iza napadaca (barem je jose pokusao), dok suazo samo kao drugi napadac :P
ja da sam na nasem mjestu, dao bih suaza u zamjenu, jer sa ovim svakako zele raskinuti ugovor (pandevom), necemo im davati takve igrace

Huska
31-08-2009, 13:27
ma nek bude sretan ako mu mou da sansu da igra u nekoj kup utakmici jer u serie a i lp se nece naigrat pored millita, eto'oa i balotellia

dera
31-08-2009, 13:28
vidjet ces kad arnaut odigra 9 utakmica hahahaha

ivan019
31-08-2009, 13:28
sacuvali bi ste suaza a prodali mancinija i quaresmu, samo cu reci hvala bogu sto vi ne odlucujete :D

Nera
31-08-2009, 13:29
@dera, slazem se. Onda im dati Suaza :D
I Mancinia onome ko najvise ponudi :P (sad kad kaze: "A sto ne Quaresmu?!" ) :D

Quaresma#7
31-08-2009, 13:57
Ma ne dirajte mi u Q-ja. On če ostati to je rekao i Mourinho i ima da se izbori za prvu postavu. Protiv Barija je dosta dobro odigro i mislim da če igrati sve bolje i bolje.

Grujinho
31-08-2009, 13:59
sigurno neče prodati obadvojicu (Mancinija i Quaresmu)...jedan od ove dvojice če možda otiči, sigurno ne obadvojica

Quaresma#7
31-08-2009, 14:01
Mislim da če Mancini pošto je izjavio da bi se volio vratiti u Romu. Onda bi ja jim poslao Mancinija i Suaza na pozajmicu.

esteban
31-08-2009, 14:25
Paolino rekao ako se nesto desi to ce biti u zadnjem trenutku :rolleyes:

Inter boy
31-08-2009, 16:44
Izgleda da će nas Q opet napustit

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/08/31/1472307/ricardo-quaresma-could-leave-inter-again-agent

Nera
31-08-2009, 16:47
Ja bih radije da ode Mancini samo... Q je bolji, moze imati prilike..

Inter boy
31-08-2009, 16:50
nešto mu se neda ostat ali očigledno JM ga ne želi pa zato valjda i ide

filip.sk
31-08-2009, 17:01
Pandev nikogas ne kazal nisto loso za inter kolku sto jas imam procitano. A za finaleto od kupot i crveniot za Matrix bese stvarno za crven. Sepak ova e fudbal i e profesionalnost bez razlika dali igras protiv svojot poranesen klub ili brat ti. TOA E PROFESIONALNOST!!!...

A Pandev igrase vo lazio pozadi dvata spica i davase po 15gola vo sezona. Koj igrac so igra na taa pozicija moze da se pofali so tolku golovi? Retki se tie !

Quaresma#7
31-08-2009, 17:09
Mancini blizu Genoe. http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.fcinternews.it%2F%3Faction%3Dre ad%26idnotizia%3D7992&sl=it&tl=en&history_state0=

dera
31-08-2009, 17:25
Which, in turn, seems to have tried to offer the Genoa also Ricardo Quaresma in place of the same Mancini, but the Griffins have rejected this solution.

filip.sk
31-08-2009, 17:27
Meanwhile, the Rome working for a return of Amantino Mancini from Inter

ivan019
31-08-2009, 18:25
filipe raspitaj se ponovo i ne diraj nam matrixa :D

filip.sk
31-08-2009, 18:40
Ma ne ga diram covek je legenda.

Enfant Terrible
31-08-2009, 19:19
Ne znam šta se dešava sa Quaresmom i Interom. Zašto odjednom sad da ide, kada je bio u planovima trenera? Gledao sam pripremne utakmice i odigrao je dobro, bio je pun želje za igrom i sve to skupa je izgledalo dobro. Trebaju mu utakmice u nogama kako bi vratio samopouzdanje, a stvarno ne vidim kako će mu pomoći ovo trljanje po posudbama.

Mislim da je bolja opcija da Mancini ide. On polako zalazi u godine, vidi se i da mu fizičke spreme fali, a poslije dužeg perioda ne igranja ne znam ni koliko mu je ostalo još motiva/želje za igrom. Dobro bi bilo kada bi ga uvalili nekome na permanentan transfer, i uzeli kakve/takve pare za njega.

Guro
31-08-2009, 19:31
znate kako...doje snajder koji nije imao jedan trening sa ekipom i pokaze dostaaa...a Q nikako da proradi...i onda sto da se zakljuci??? ja se opet nadam da ce covjek da proradi ali definitivno mu nesto i ne ide

filip.sk
31-08-2009, 19:33
slazem se sa guro, ednostavno ne mu ide, i jas bi sakal da igra q kako sto znae on da igra, ali... :S

Quaresma#7
31-08-2009, 19:46
Jedan od trojice Mancini, Quaresma i Suazo če otiči. http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.fcinternews.it%2F&sl=it&tl=en&history_state0=

ivan019
31-08-2009, 19:48
nadam se suazo

Quaresma#7
31-08-2009, 19:49
Sad trenutno imamo 28 igrača što je definitivno previše. Najmanje jednog treba oterati. Neznam šta misle sa Kerlonom.

dera
31-08-2009, 19:49
kad ce otic, kad se u italiji zatvara prelazni rok, u 19?

ivan019
31-08-2009, 19:52
ajd prelazni roce molim te zatvori se i sacuvaj nam quaresmu

dera
31-08-2009, 19:58
Lazio boss Davide Ballardini claims he doesn’t need Inter ace Ricardo Quaresma and would rather stick with the squad he already has

Quaresma#7
31-08-2009, 20:00
Evo sati je več prošlo 19.00 gotov je prelazni rok. :D

esteban
31-08-2009, 20:13
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7999

Ostali Q i Mansini

ivan019
31-08-2009, 20:14
e to sam hteo da cujem :D

Quaresma#7
31-08-2009, 20:17
Ma nek su ostali još neki tako ču imati nešto da prodam na Manageru. :D

esteban
31-08-2009, 20:20
http://www.calciomercato.it/news/57187/ESCLUSIVO-CALENDA-SU-QUARESMA-E-MANCINI.html

Mada za Q se odje kaze da ima neka opcija da predje u Englesku jer njima traje prelazni rok do sjutra vece :rolleyes:

Sumljivo mi je sto nije stavio Ricarda u sastav protiv bilana..

Mauro7
31-08-2009, 20:22
Uspjeli smo se rješit mancinija, quaresme, suaza.. i dovest cassana!
NOT!

http://img21.imageshack.us/img21/3817/epicfailyli.jpg

dera
31-08-2009, 21:03
Sumljivo mi je sto nije stavio Ricarda u sastav protiv bilana..
pa rekao je, trebali su mu samo brzi igraci, on to nije :P

Moca93
31-08-2009, 22:04
Nogomet
Mourinho stopira povratak Mancinija u Romu

Nogometni klub Roma je učinila sve što je u njihovoj moći da pod svoje okrilje vrate 29-godišnjeg Brazilca Amantina Mancinija, njihovog nekadašnjeg neizostavnog igrača u vezi.
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/090831130.jpgFoto: AP

Mancini je prošlog ljeta došao iz Rome u Inter kao veliko pojačanje, no Mourinho u šampionskoj godini nije previše vjerovao igraču koji je upisao i 16 nastupa za brazilsku reprezentaciju. Odigrao je Mancini tek 20 utakmica za Inter, te je postigao samo jedan pogodak.

Roma je zbog toga "nanjušila" da im je dostupan nezadovoljnik Mancini, ali Mourinho je i ovom prilikom stopirao njegov odlazak. Isto tako, nije samo Roma željela potpisati u ovom prijelaznom roku, koji završava s posljednjom minutom ponedjeljka, ovog igrača. Pokušala je i Genoa, ali očigledno sve i ostaje na pokušaju.

Zato je Stuttgart uspio dovršiti posao s Fiorentinom. Srbijanski vezni igrač Zdravko Kuzmanović potpisao je četverogodišnji ugovor s tim Bundesligašom, makar se ne zna novčana pozadina posla.

DenchiNL
31-08-2009, 22:38
Pametan covjek bi ponudio Romi , koja ima vrrrrlo tanku klupu
sve ove pokemone za De Rossija
znaci jednostavno im dati da biraju 2-3 igraca od :
Obinna,Suazo,Mancini,Viera,Rivas,Burdisso.

isto vec pokusati postici dogovor za januar za Carvalha i Deca(koji bi trebali biti jeftini)
ili neke druge ali uglavnom naglasak na odbranu i rezervnog playa

Quaresma#7
31-08-2009, 23:19
Kerlon je poslan u Ajax na posudbu. Za mene dobra opcija zato što Ajax zna dobro sa mladim igračima i napraviti igračinu iz njih. http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8000

InteristaSA
01-09-2009, 02:03
Kerlon je poslan u Ajax na posudbu. Za mene dobra opcija zato što Ajax zna dobro sa mladim igračima i napraviti igračinu iz njih. http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=8000
Koji bi ovo igrac bio da nije povrijedio koljeno aaaa....najveci talenat bio,bio bi sad bolji od Pata garantujem...al pokidao ligamente koljena,valjda ce zasluziti priliku da obuce Interov dres jednog dana.Al et bolje nek je otisao u Ajax tamo ce igrati...

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

Neznam sto je Mou stopirao Manciniev transfer,pa frajer otkako je dosao u Inter nije nikom dodao.Jedino sto je uradio je onaj gol protiv Panatinaikosa u LP..i to je to al et valjda Mou zna najbolje.....

filip.sk
01-09-2009, 02:32
Koliko godina ima sad Kerlon? Ima li sansi da zaigra za inter?

Huska
01-09-2009, 02:35
21 godinu ima.... a kako nece imat sanse da zaigra otisao je na posudbu u ajax nismo ga prodali

filip.sk
01-09-2009, 02:36
Deteto e golem talent, steta sto se povredil. Koja pozicija ja igra? Sum slusnal za nego ali ne sum znael deka se vika Kerlon.

Komitski Đeneral
01-09-2009, 03:05

Sve pohvale za ovaj potez...

Enfant Terrible
01-09-2009, 11:42
Dobro je što je otišao na posudbu jer bi ovako samo bez veze "trunuo" na klupi. Samo ne znam koliko će se baš naigrati kod Jola u Ajaxu, budući da je Martin strog trener i voli red, rad i disciplinu, a Kerlon je malo neozbiljan. Uglavnom, želim mu sreću i da se fino prilagodi evropskom fudbalu.

all3n
01-09-2009, 11:58
nista od onoga iznenadenja kako smo i predvidili

dera
01-09-2009, 13:23
filipe, drugi napadac :)

Inter boy
01-09-2009, 14:07
za Q se zanima Man.City

dera
01-09-2009, 14:11
gotovo je sada sa genoom, glupan!
moram to reci, mogao se privikavati na italijanski stil igre, igrati u kup uefa, biti prvotimac, a sada...
i u man cityju bi sjedio na klupi lol, prije bi amantino dobio sansu, njega treba u englesku, kao i suaza

---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 13:10 ----------

a ja sam nesto cuo da se i danas mogu vrsiti sve posudbe, ali transferi ne, jel istina, ili samo u engleskoj?

esteban
01-09-2009, 14:12
moram to reci, mogao se privikavati na italijanski stil igre, igrati u kup uefa, biti prvotimac, a sada...
i u man cityju bi sjedio na klupi lol, prije bi amantino dobio sansu, njega treba u englesku, kao i suaza

a ja sam nesto cuo da se i danas mogu vrsiti sve posudbe, ali transferi ne, jel istina, ili samo u engleskoj?

Do ponoci se moze u Englesku sve :D

dera
01-09-2009, 14:14
znam za eng sve, ali i kod nas ali samo posudbe?

Inter boy
01-09-2009, 14:16

a trebao je ali će ovako opet izgleda put engleske

esteban
01-09-2009, 14:17
znam za eng sve, ali i kod nas ali samo posudbe?

U Italiju nema sanse da danas ikog mozes dovest samo ispratit sa nogom u dupe :D

dera
01-09-2009, 14:18
aha hehehe, ja sam mislio da moze npr neko na posudbu u genou recimo
ili to vazi samo za januarski rok, neam pojma

esteban
01-09-2009, 14:26
Gazda Genove potvrdio kako je Mansini dao pristanak za prelazak u Genovu ali je Jose sve stopirao i nije mu jasno zasto :rolleyes:

dera
01-09-2009, 14:33
nije ni meni jasno, hej, prvo covjeka u top formi drzao cijelu sezonu na klupi
a sada mu ne da da ode, e svasta

Komitski Đeneral
01-09-2009, 15:56
Zato sto je Mancini strasan igrac ali za klupe. U tom pravcu je i Jose razmishljao. Na vise frontova nam treba jaka klupa...

dera
01-09-2009, 15:59
da li je, po meni on nije igrac za klupe, jer mu treba konstantnost
ne moze on uci i igrati kao da je igrao cijelu sezonu, to mogu po meni najbolje da rade mladi i motivirani igraci

Komitski Đeneral
01-09-2009, 16:01
A vjeruj ti meni da ce on morati da gine na treninzima ako uopste zeli da izbori ne mjesto prvotimca nego i klupu i koji minut igranja. Znamo i ja i ti da kod Mourinha igra onaj ko se najvise zalaze na treningu i ko je u najboljoj formi... Prema tome ima sansu kao i svi drugi...

Moca93
01-09-2009, 16:08
a sta bi onda sa Q,on se isto kolko smo citali jako trudio i zalagao na treninzima?