View Full Version : Glasine o transferima
jeste brate, bolji je, ovaj brazilac je barem zabio gol do sada :)
gruji, nemamo snagu :D
---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:18 ----------
guro, cassano ;)
da ali ima igraca koju su zeljeli u inter i koji zele a bolji od njeg pa ih nasi ne bendaju...nego bolje uzeti ovako nekog ko ako i dodje bit ce pojacanje isto ko i solari
Komitski Đeneral
20-08-2009, 14:39
sad je red na INTER.IT :)
Ovo je vrijedno slavlja definitivno... Kakvog smo igraca dobili...
e to je vec stvar uprave...oni smatraju da je WS bolji od nekoga tamo ko bi mozda i dzabe igrao za Inter...i ja smatram da je bolje iamti vise igraca koji su u timu dugo vremena i ostaju tu bez obzira na sve...i nakon toga dodju rezultati sigurno...
ma i sneijder ce ostati, postati jedan od omiljenih imam osjecaj, ali ne treba mu ovo
imam osjecaj da ce biti naslijednik cambija :D tj. nece nas napustiti
mourinho
20-08-2009, 14:52
sve je to utvdjivanje pazara...bitno je da su se klubovi dogovorili, pa bio bi budala da ne ode u Inter gdje ima istu (ako ne i vecu platu) i zagarantovano mjesto u prvih 11.
tacno tako...ako ne bude problema sa povredama eto mu prilika da ide na svjetsko sledece godine...u realu je pitanje koliko bi igrao...
Komitski Đeneral
20-08-2009, 15:59
Cudim se da niko ne postavlja pitanje kako smo WS-a dobili samo za 15mil, i kako to da nije postojalo ozbiljnije interesovanje jos nekog kluba za njegovim dovodjenjem?
Sve mi se cini da ima tu jos nesto...
pa svi smo pomalo iznenadjeni da se tako lahko spustila na 15m, ali imam osjecaj da je moratti presudio, odnosno razgovarao sa perezom o dobrim odnosima do sada (maicon jednog dana...)
Cudim se da niko ne postavlja pitanje kako smo WS-a dobili samo za 15mil, i kako to da nije postojalo ozbiljnije interesovanje jos nekog kluba za njegovim dovodjenjem?
Da i meni je to isto dosta cudno,pogotovo sto je nasa uprava tako sposobna.
Ali treba obaviti detaljan lijecniki da se vidi u kakvom je stanju,da ne kupimo macka u vreci.
Choda_Bg
20-08-2009, 16:04
Koliko ja znam Aston Vila je nudila 25m
Enfant Terrible
20-08-2009, 16:07
Tačno tako, i ja sam o tome razmišljao.
Po mom mišljenju, u pitanju su dvije stvari:
1) Poznato je da smo u dobrim odnosima sa Realom, kao i da tu postoji prijateljstvo između Morattija i Pereza. I isto tako je poznato da Real nema baš jasnu politiku oko prodaje igrača (niti sposobnu), a budući da ne računaju na Sneijdera, stvari se poklapaju...
2) Druga stvar, malo više realnija od prve, je da su nešto "mutili" oko Maicona. Opšte je poznato da je Real vrbovao Maicona čitavo ljeto, pa možda je Sneijder izrodio iz nekog dogovora između dva kluba oko Maicona...
ado_inter
20-08-2009, 16:15
evo i atletico m. pokazao interes za burdissa hajd samo nek mu ponude povoljne uslove pa se i s njim pozdravimo
mourinho
20-08-2009, 16:18
Takodje, vecina velikih evropskih klubova vec ima klasne igrace na toj poziciji koju igra Snajder...
Inter boy
20-08-2009, 16:56
WS 10 još uvijek te čekamo ..... mutno mi ovo prvo objave dogovorili smo se pa sad još razmišlja
Quaresma#7
20-08-2009, 17:01
Pa šta se nečka nešto ko neka baba. Neka dolazi više.
Inter boy
20-08-2009, 17:03
odugovlači umjesto da sebi već traži kuću po Milanu
Il Trattore
20-08-2009, 17:19
Ma nevirujen da je MM toliki debil da je u ovaj transfer ukljuciva maicona
Balotelli#45
20-08-2009, 20:42
ma cekaju nasi sutra da cassano izjavi da prelazi kod nas pa da on i wesley zajedno dodju na prezentaciju :D
Quaresma#7
20-08-2009, 21:00
Evo Zenga zove Rivasa a zainteresovan je isto Livorno.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7615
ma gdje ce taj macan u nizerazredne klubove, razocarao me :D
La difesa della Roma fa acqua? Spalletti ammette: "Burdisso avrebbe le qualitŕ giuste"
evo prilike da burdi predje u romu...bezveze mi je ovo sto se pominje, da nasi raskinu ugovor sa njim...
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
evo jedan interesantan komentar :)
In this crazy market Inter managed to take so many great players at prices "torn" ... Motta + Milito (17 + players), Lucio (5), Eto'o (trade balance of 50), Arnautovic (loan with the right of redemption to 9) and Sneijder (15) ... So we have 5 players + a great talent for less than you spent to Juve for the two Brazilians and we covered everything with money Ibra ... Congratulations to the company ....
da, vrlo zanimljivo moram priznati, jos kada bi cassana doveli :D za prodaju obinne i burdissa
da ovako zvuči lijepo, i sad kao svi sretni, jer zapravo da nije došo snajder svi bi plakali a sad kao svi sretni
a kad se pogleda doveli su samo jednog igrača koji ima u glavi ono što imaju fantasiste, doduše sneijder nije pravi fantasista ali da su doveli još cassana, ili bar neku zamjenu za sneijdera...ovako se treba molit da se ne ozljedi
ali oni žele baptistu to je bitno
posto smo rekli o kazni, reci cu samo da mourinho mozda vidi baptistu kao zamjenu (izbacivanje) odredjenog igraca *********
ali zasto ih ne dovesti obojicu hihhi, mada ja mislim da bi bilo bolje dovesti cassana nego njega
Komitski Đeneral
20-08-2009, 21:38
Mauro, iako bi svi mi zeljeli vidjeti Cassana u Interu, postoji tu jedna druga stvar koja se isprecuje njegovom dolasku... To je Balotelli. Mali mora igrati sto vise, a dovodjenjem Cassana, Mario bi izgubio gotovo svaku sansu za redovnim igranjem...
ali kad se sve karte stave na sto, ne vidim ni jedan pozitivan razlog za dolazak Baptiste
Mauro, iako bi svi mi zeljeli vidjeti Cassana u Interu, postoji tu jedna druga stvar koja se isprecuje njegovom dolasku... To je Balotelli. Mali mora igrati sto vise, a dovodjenjem Cassana, Mario bi izgubio gotovo svaku sansu za redovnim igranjem...
cassano iza dva napadača npr.? a i ovako su eto'o i milito standardni...da se željelo da mario igra redovito bio bi u prvoj postavi i ne bi bio doveden npr. milito
pa dobro super mario i cassano nisu isti tip igraca
mario je napadac dok je petar pan prava 10-ka ono sto inter nema stoljecima
Komitski Đeneral
20-08-2009, 21:53
cassano iza dva napadača npr.? a i ovako su eto'o i milito standardni...da se željelo da mario igra redovito bio bi u prvoj postavi i ne bi bio doveden npr. milito
Da nije doveden Milito (ekstra pojacanje), napad bi pao na ledja 18.-ogodishnjaka? To naravno nije u interesu kluba koji puca na sve trofeje... Pogotovo ako se zna da je Mourinho jedva uspio da ukroti Maria, makar za sad... Cassano nije klasicni poluspic, nego je all around igrac napada... Ja bih vise rekao da je neki drugi spic... Idealan je za formaciju sa 3 spica, kao i Balotelli uostalom, koju mi sve su prilike necemo koristiti, nego romb... U formaciji sa rombom, mislim da bi on tesko igrao tog poluspica...
Grujinho
20-08-2009, 22:56
dobar je cassano i za romb...
------------cambiasso------------
motta--------------------sneijder
------------cassano---------------
----eto'o--------------milito
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
e takva bi ekipa bila spremna za največa djela
kazete sta ce nam baptista, pa motta nije zadovoljio, briga mourinha, on hoce gotovog igraca! 15m gore dole, nije to nista sta nas ceka
evo da jos malo zacine ovaj transfer snajdera :/
According to reports from Italian media, all that's needed for Wesley Sneijder's transfer from Real Madrid to Inter is the approval of the player himself. However, in reality it seems the situation is not quite that simple.
Spanish football expert and Mediaset journalist Nando Sanvito claims that the player is also considering offers from the likes from Manchester United and Bayern Munich, and that Inter's 15 million euro offer is not considered satisfactory by the Merengues.
"Sneijder wants to think hard about this decision and I think Florentino Perez has also received offers from Manchester United and Bayern Munich," Sanvito said to IlSussidiario.net. "He wants to go to a team where he is sure of being a first choice.
"I also don't believe Perez will make do with 15 million euros for the player's purchase."
sramota sta nam rade, ja bih odmah odustao od ovog transfera i doveo cassana
na kraju mozemo ostati bez playmakera, a cassano ne zna sta ce od sebe
mozda ovaj pehercic misli u bayern a ribery u real, tako bi bio glavna faca u laksoj ligi, manje povreda i to, ma neka ide u ;)
zna da bi igrao u interu, samo ga brine italija
Quaresma#7
20-08-2009, 23:56
Ma jebote Cassano. Treba dovesti Sneijdera i VDV/Edersona. To nam je potrebnije. Cassano če samo praviti gužvu u napadu, kad če onda igrati Balotelli i Arnautovič a da o Destru ne pričam.
Q, lakse malo sa rijecnikom, a cassano bi igrao iza napadaca, on moze igrati cak i ono sto bi sneijder igrao
Quaresma#7
21-08-2009, 00:00
Pa more i Sneijder kao AMC (levo i desno) tako i VDV i Ederson.
znam da moze, ali vidis koliko nam problema fali, dok bi ovog dobili i oficijelno u ponedjeljak
Quaresma#7
21-08-2009, 00:04
Ma ja jedva čekam da se završi taj mercato da nas prestanu jebat sa tim toliko.
ma sta ce igrati u bayernu....kad vec u bayernu imaju pono bolje igrace
a u mancity pogotovo ne znam sta ce pa oni dali elana jer je previse veznih
hehehehehehe
to jos gore....umjesto koga....to ce manutd nama prodati i carricka i ps haha
Quaresma#7
21-08-2009, 00:19
Mancini bi mogao u Genovu na posudbu. http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.calciomercato.com%2F%2Findex.ph p%3Fc%3D%26a%3D138259&sl=it&tl=en&history_state0=
eto im i Q i M, osvoje KU, nama daju 10% :D
Balotelli#45
21-08-2009, 00:50
ja bi dao mancinia i quaresmu na pozajmicu u genou dove bi cassana i snajdera i to bi po meni bilo idealno nadam se da i moratti razmislja na taj nacin ako uopste razmislja :D
nema on vremena da razmislja hahahaha
murinjo razmislja za citavu italiju
kazete sta ce nam baptista, pa motta nije zadovoljio, briga mourinha, on hoce gotovog igraca! 15m gore dole, nije to nista sta nas ceka
ma kako moze biti baptista zamena za mottu
ne znam, u danasnjem fudbalu je sve moguce dragi ivane :D
ne znam, u danasnjem fudbalu je sve moguce dragi ivane :D
:D evo ako ode burdiso mozemo dovesti tutorica iz zvezde
ado_inter
21-08-2009, 02:00
pa to je da pojaca skok igru kad se budemo branili :D hahaha
:D evo ako ode burdiso mozemo dovesti tutorica iz zvezde
pa da primimo 3cu heheheeh, salim se lol
ado_inter
21-08-2009, 02:03
heh ma prezime ti sve govori :P hehe malo bi bila trica :D
pa da primimo 3cu heheheeh, salim se lol
3cu ma kakvi 5 minimum :D
ako te ne mrzi nadji drugi gol sto je zvezda primila :D
mrsko mi a i puno idemo u oftopic, postavi klip na kup uefa (europa kup) temu
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnotizia=7621
Lijepe vijesti su da je Livorno zvanicno zainteresovan za Rivasa..valjda cemo se do 31 rijesit retarda iz ekipe..
verma_interista
21-08-2009, 02:57
Imam neki cudan osjecaj da ce ovo sa Sneijderom propasti,ne razumijem kako je moguce da postoje neke druge opcije za njega,pa Inter je klub koji bi svaki igrac pozelio ,prvak Italije,ima ime,tradiciju,najbolje navijace,stadion sa preko 80 000 navijaca...tu je i opcija da zivi u Milanu,gradu mode,ne postoji atraktivniji grad za ziviti,pa tu su modeli,manekenke,pa ako se voli obuci..nema nigdje bolje :D..zatim,nema posebnog pritiska u klubu jer bi bio jedini tranquartista i bukvalno bi mu pozicija bila zacimentirana.
Stvarno ne kontam,ali isto tako ne kontam kako je nasa uprava dozvolila da se na ovaj nacin indirektno blati ime naseg kluba,sramota..prvo onaj nosonja ode u Barcu i odmah llubi dres,pa izjavljuje kako se tamo igra "pravi nogomet"..kao da se u Interu sah igra,pa sad ovaj lik,a prije njega i Hleb..(doduse mislim da je hleb skontao da nije dorastao Interu u ovim momentima)...
Bilo bi mozda dobro da Sneijder propadne,pa da se MM naljuti i kupi Riberyja iz inata :D
hehehe, da slucajno ne znas koja je cijena u pitanju
vidim da je rekao da diamanti otpada jer ne zeli na klupu
ado_inter
21-08-2009, 03:02
ako pitas za riberyja ma nesto sitno oko 60 milki minimum :D
dobar post verma, samo zamisli sta bi tek riby rekao za nas
dobro ti ovo nosonja :)
Choda_Bg
21-08-2009, 09:53
http://www.blic.rs/sport.php?id=107165
Balotelli#45
21-08-2009, 11:32
ee jel danas cassano daje izjavu ? jedva cekam da vidim sta ce da kaze imam osecaj da ce reci da dolazi u inter :D
meni ovo sranje ovako....bukvalno otjerase covjeka....jeste bio kikser ali cinimi se da je vjeniji bio timu nego 80% drugih igraca...pa mi ova situacija uopste nije ispravna...
Nicolas Burdisso's agent, Fernando Hidalgo, has revealed that his client is very close to joining Roma, and that the Inter player is desperate for the situation to be resolved.
"I have spoken with [Roma sporting director Daniele] Prade to do [the deal] today, not tomorrow, because he can be available for Roma on Sunday," Hidalgo told Radio Radio.
"Obviously that depends on [coach Luciano] Spalletti. The transfer would be immediate, I have called Prade to shorten the time. Now the two clubs must talk and close [the deal] as soon as possible because the player does not want to stay in this situation any more.
"We do not want any golden handshakes from Inter, just an annulment of the contract. If Roma want the player, they must give him a two year deal as he had at Inter, no more and no less, because they are buying him for nothing."
Hidalgo added that Burdisso was willing to lower his demands, but also that there was an offer from a Spanish side, believed to be Atletico Madrid, on the table in case the move to the Eternal City should fall through.
"Burdisso is willing to reduce his salary in order to go to Roma. I am optimistic. I have an offer from a Spanish side on the table, but he wants to go to Roma - he has decided on that," the agent finished.
Grujinho
21-08-2009, 12:18
dakle rivas i burdisso vjerovatno odlaze....još da se riješimo obinne, pošaljemo kerlona na pozajmicu, destra u primaveru bacit (ako može još igrat u primaveri, jer neče se on naigrat pored arnauta, balotellija, eta, milita,....) i super smo...
naravno trebamo dovest još trequartistu
http://www.blic.rs/sport.php?id=107165
Nije mi jasno kako je Inter zaradio ovoliko para kad su od Ibre dobili oko 50 mil :rolleyes:
mozda su tu sabrali i pare koje su ustedjeli kad se maknu i palte igraca koji su otisli :D
Balotelli#45
21-08-2009, 12:42
racunaju oni tu prodaju burdissa i rivasa :sivi:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7630
Danas treba da se klubovi dogovore oko prelaska Burdissa u Romu :)
---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
mozda su tu sabrali i pare koje su ustedjeli kad se maknu i palte igraca koji su otisli :D
Pa ko je to posao?I sve da podju Burdisso(a oce) Rivas,Mansini,Obina mi ne mozemo te pare imat :rolleyes:
Ne treba zaboravit da je i Eto'ou plata oko 10 mil samo 2 mil manje od plate Ibre koju je kod nas primao
interista
21-08-2009, 12:58
Imam neki cudan osjecaj da ce ovo sa Sneijderom propasti,ne razumijem kako je moguce da postoje neke druge opcije za njega,pa Inter je klub koji bi svaki igrac pozelio ,prvak Italije,ima ime,tradiciju,najbolje navijace,stadion sa preko 80 000 navijaca...tu je i opcija da zivi u Milanu,gradu mode,ne postoji atraktivniji grad za ziviti,pa tu su modeli,manekenke,pa ako se voli obuci..nema nigdje bolje :D..zatim,nema posebnog pritiska u klubu jer bi bio jedini tranquartista i bukvalno bi mu pozicija bila zacimentirana.
Stvarno ne kontam,ali isto tako ne kontam kako je nasa uprava dozvolila da se na ovaj nacin indirektno blati ime naseg kluba,sramota..prvo onaj nosonja ode u Barcu i odmah llubi dres,pa izjavljuje kako se tamo igra "pravi nogomet"..kao da se u Interu sah igra,pa sad ovaj lik,a prije njega i Hleb..(doduse mislim da je hleb skontao da nije dorastao Interu u ovim momentima)...
Bilo bi mozda dobro da Sneijder propadne,pa da se MM naljuti i kupi Riberyja iz inata :D
znaci potpuno se slazem sa tobom!!
---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:54 ----------
Nije mi jasno kako je Inter zaradio ovoliko para kad su od Ibre dobili oko 50 mil :rolleyes:
ni meni nije jasno kako su potrosili 86 miliona,na koga???
Il Trattore
21-08-2009, 13:07
http://transfermarkt.de/de/verein/46/inter-mailand/transfers/uebersicht.html
Evo objasnjenje koliko smo para potrosili odnosno dobili,jer ljudi sta se bave transferima ne racunaju da smo mi dobili od ibre 48M+eto,nego racunaju da smo ibru prodali za 68M i eta kupili za 20M,ista stvar je i sa militon i motton.valjda ce van sad bit jasnije o cemu se radi;)
znaci potpuno se slazem sa tobom!!
---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:54 ----------
ni meni nije jasno kako su potrosili 86 miliona,na koga???
Valjda racunajuci i Eto'oa..
---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:10 ----------
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idtmw=167385
Lion je i dalje zainteresovan za Vieru
Quaresma#7
21-08-2009, 13:41
Za Vieiru se i dalje zanimaju samo trener Lyona kaže da ga brine njegove povrede i fizička priprema. Mislim da Moratti čeka da se danas reši Burdissa i kasnije Rivasa i tek onda če doči Sneijder, jer ne misli kupovati igrača dok prvo ne proda jednog.
guro, istina da je dobar coek, ali ne i igrac, mozda je jos mlad, mozda je bilo bolje poslati ga na posudbu ali on bi to odbio, ne znam stvarno, cekati jos par godina je tesko, a napredak mu je katastrofalan, sporo se mjenja, tako da su skontali nakon dolaska Lucija, da za njega vise nema mjesta
pitanje je samo koliko ce roma platiti, a vidis, odbio je ponudu atl mad
Quaresma#7
21-08-2009, 13:43
Kerlona bi bilo dobro poslati opet u kakav Chievo gde če redovito igrati, Destra takođe.
filip.sk
21-08-2009, 13:46
Da ali kako da sme go kupile Eto za 20, a vredi spored mene a i JM je rekao da vredi isto kolku i Ibrahimovic
pa etoo je imao samo godinu dana ugovora
Grujinho
21-08-2009, 13:57
Eto'o je bio procijenjen na 20m€ čini mi se...
Dakle Eto'o + Milito&Motta(30m€) + Lucio(oko 8m€) + Arnaut(ne znam kolko je on jedno 3m€ sada i kasnije još nešto čini mi se)= 61m€ .. ne znam gdje smo još 25m€ pustili
Quaresma#7
21-08-2009, 13:59
Možda su sad uračunali Sneijdera :D Evo Inter je izgleda prekinuo ugovor sa Burdissom. Sad če Sneijder doči sigurno ;) http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/21/1452707/nicolas-burdissos-contract-terminated-by-inter-report (http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/21/1452707/nicolas-burdissos-contract-terminated-by-inter-report)
Grujinho
21-08-2009, 14:31
Sprema se čistka:
Mancini: Aktualna je Genoa, koja traži zamjenu za ozlijeđenog Jankovića. Priča se o posudbi.
Suazo: Priča se o zamjeni za baptistu
Obinna: parma i englezi su blizu, takodjer se Genoa spominje
Burdisso: Sigurno odlazi
Vieira: veliki su izgledi da če ostati, no još uvijek postoji interes engleza i francuza...
Sneijder: što se tiče wesleya...očekuje se da če potpisati
Burdisso je terminiran ,imao je placu 2,5m € godisnje.
Iako mi se dopada kao osoba volio je Inter ali i placu za sjedenje na klupi,jednostavno nije klasa za nas,previse gresaka i glupih kartona koji su nas puno kostali.
Trebalo bi se rijesiti jos Obinne,Kerlona,Suaza,Mancinia,Rivasa,Vieire i jednog golmana.
Svi imaju neke ponude,Rivasa zeli Livorno pa ga neka puste ,a Vieiri bi se trebali podhitno rijesiti jer mu je placa ogromna a opet ce biti ozljedene pa losa forma i nece nista odigrati.
bolje uzeti jankovica u zamjenu za amantina zastalno, na to bi vec pristao hehehe
ovo za burdissa jos buncaju
a sto se tice, etooa slazem se sa hulletom, mi smo njima dali maxwella za 5, a ovom godina ugovora ostala, i platimo 20, barem 10, uvrh glave 15, bilo kako bilo ja sam stava da smo ga hopusili kod ibre debelo, plus jos se ne zna koliko smo dobili sto je hleb odustao od nas
ma kakav jankovic.....taj je bas bezvezni igrac
Balotelli#45
21-08-2009, 15:20
bas nije jankovic je super igrac pogledaj kako je igrao ove sezone i kakve je golcine davao pa posle kazi
verma_interista
21-08-2009, 17:46
meni nije jasno zasto se nasi zele rijesiti Amantina,pa on je strasan igrac koji bi imao mjesta u bilo kojem klubu,jak na nogama,brz,tehnicki potkovan,ima dobar sut..ne razumijem..sto se mene tice ja bi njega ostavio ..rijesio bi se Obinhe pod hitno,RIvasa bi poklonio nekome,Vieiru bi isto tako ostavio,zna on odigrati velike utakmice,naravno Burdissa bi se isto rijesio,i to samo zbog toga sto imamo puno rjesenja u zadnjoj liniji,pa bi se i Stankovica rjesio (vjerovatno se necete sloziti sa mnom,ali to je moje misljenje).
verma, ne znam ni ja zasto amantino
@b45
jao zabije i favalli nekad golcinu hahahahhaha
pa bolji je jimenez od njeg 100 puta
mourinho
21-08-2009, 18:03
Cudno u svemu je kako Inter sebi pravi posao i problem. Pomenuti Himenez je imao odlicnu sezonu kod mancinija, po meni bio je otkrovenje sezone. Inter otkupljuje njegov ugovor, nakon toga godinu fakticki ne igra, sad ide na pozajmicu (imam osjecaj da ce imati odlicnu sezonu u engleskoj). On je upravo ofanzivni vezni koji nam nedostaje, sad moras moljakati snajdera da dodje, imas jos 10 dana da nadjes covjeka na toj poziciji, a ovog si poslao na pozajmicu.
Znad da Himenez nije Snajder, ali da je momak proslu sezonu iole igrao, sigurno bi jos napredovao, ovako...U svakom slucaju ne bi bio los za ovu nedostajucu poziciju.
reci to svom imenjaku, heheh, pa slazem se sa tobom, mada je dobro i na posudbi sto je, tamo ce dici formu, nama treba gotov igrac, ako se sneijder povrijedi imamo balotellija
verma_interista
21-08-2009, 18:30
verma, ne znam ni ja zasto amantino
Mislis,sto sam ga oslovio tako?Pa,ono nasi smo,ne moramo mi nase igrace nesto sluzbeno nazivati...neka to rade mediji,a mi mozemo k'o prava raja zvati ekipu..Diego,Amantino,Mario..Davide..:D
Komitski Đeneral
21-08-2009, 18:33
Evo belaja... Momak nas je definitivno odbio izgleda...
AS.com - The representative of Sneijder: "He wants to continue in Madrid" (http://74.125.39.132/translate_c?hl=en&sl=es&tl=en&u=http://www.as.com/futbol/articulo/representante-sneijder-quiere-seguir-madrid/dasftb/20090821dasdasftb_23/Tes&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhjdMxMXBdnytoYcEaOh4__5EJJHJw)
Mislis,sto sam ga oslovio tako?Pa,ono nasi smo,ne moramo mi nase igrace nesto sluzbeno nazivati...neka to rade mediji,a mi mozemo k'o prava raja zvati ekipu..Diego,Amantino,Mario..Davide..:D
ma ne, nego ne znam ni ja zasto njega tjeraju
sta je ovo s3b, on izjavio "he"? a sranja..
---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:37 ----------
"I am the only one that succeeds in uniting Mourinho and Lippi, because neither of them wants me," he jokingly told Sky.
Cassano has always been viewed as a tremendous talent, even if his attitude has sometimes been called into question and the former Real Madrid player admits that it is an aspect of his career that has held him back.
"If I had the head of [Angelo] Palombo, I think I could play with anyone in the world, maybe even Messi, who is the best in the world," he suggested.
"Unfortunately, however, I cannot change my mind after so many years. Not even my mother knows what goes through my head."
eto ga, otpadose obojica u jednom danu, dobro komitski rece hihih, sada se uzdajmo u marija, ja mislim da nas nece razocarati, iako mislim da ce jose igrati bez njega, onu defanzivnu
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
evo ga za sneijdera, Soren Lerby agent Wesley Sneijder, reiterated the intention of the Dutch: "Sneijder is player of Real Madrid and he wants to stay here."
Komitski Đeneral
21-08-2009, 18:46
Veliko je sad pitanje ko je alternativa... Greska je velika sto se cekao kraj avgusta za kupovinu igraca koji nam je bio prijeko potreban, uostalom o tome se vec pisalo... Ali sad sta je tu je. Malo je trenutno igraca koji bi zadovoljavali a koji su dostupni... VDV? Liverpool je izgleda u polpoziciji. Gourcuff... sanse za njegovo dovodjenje su gotove nikakve, bar ja tako mislim... Ribery-san... Fabregas-takodje... Cassano iz ove perspektive sada izgleda kao najrealnija opcija..
Sve ovo, naravno, ako je tacna informacija za fucking Snaijdera...
edit: Aj da se nadamo da mu agent tvrdi pazar ovim izjavama, sto je takodje vrlo moguce... Ipak mu je jasno stavljeno do znanja da se na njega ne racuna. Nada poslednja umire...
ma nek se svi gone u pm..nasi najbitniju poziciju igraca ostavljaju za zadnje dane...de pa kreteni...strasno strasno...
Balotelli#45
21-08-2009, 19:46
fala bogu pa veceras idem na more nemoram da se nerviram vise oko ovoga pa kad dodjem da me massimo iznenadi sa cassanom kad bi dao bog :D
Dzon Dilindzer
21-08-2009, 19:52
pa ovo je nemoguce ,cuj nece ljudi kod nas , pa nismo mi pjacenca majku vam!!!sad bi i diamanti dobro doso :). ma da su pametni da daju pare i nekog igraca za Gurkufa i mirni 10 godina
pa covjek je odmah prvi dan rekao da nece u inter a nasi navalili ko da je on messi
dok nasi pregovaraju 100igraca promjeni klub hahha
Inter boy
21-08-2009, 20:05
ništa sad u potjeru za nekim novim samo problem sto je vremena sve manje
nek dovedu riquelmea il nek se figo vrati hahahaha
Balotelli#45
21-08-2009, 20:13
ma samo da dovedemo nekog bio to lavezzi,riquelme,cassano,VDV,Snajder,Gourcuff ili Hamsik sve je jedno samo neko nek dodje ovako smo samo prosecni u ligi sapmiona a sa tim jednim igracem bi za klasu bili bolji
sta ce ti hamsik, mislim dobar je on, ali nije igrac kojeg mi trebamo :)
hulle, ma verona :D
Inter boy
21-08-2009, 20:48
dobro i kažete sad smo spali na daj bilo koga
Grujinho
21-08-2009, 20:49
Sad kad dođe Makoun za trequartistu haha
Quaresma#7
21-08-2009, 21:00
Ljudi ja vam kažem VDV je čovek za nas. U poslednje vreme igra super a još hoče pod hitno da ostavi Madrid a pored more još ederson. Jedino mi je žao što nisu uzeli Elana odmah.
filip.sk
21-08-2009, 21:01
Hahaha daj sta das.... JM nema da dozvoli da ostane bez play, zasto znae deka taka ke nema nikakva sansa a LS.
Grujinho
21-08-2009, 21:05
mah, meni nije žao ni elana ni sneijdera...ja još uvijek plačem za Diegom...igrač kao stvoren za inter igra za đubre
Sad kad dođe Makoun za trequartistu haha
maicon ce djeliti lopte finisherima, ali sta ces, kada su dovodili finishere, nisu odmah skontali da ce im trebati neko bolji od motte lol
mourinho
21-08-2009, 21:28
Odmah po Rakitica!!
Grujinho
21-08-2009, 21:32
šta če rakitič?
Quaresma#7
21-08-2009, 21:34
Ma kakav Rakitič. Što ne idu na Joao Moutinha on je fantazista ko Sneijder i napada i vrača se nazad a još nije skup.
mourinho
21-08-2009, 21:38
hm, pa bas da je Snajder neki fantazista dalo bi se diskutovati.
Grujinho
21-08-2009, 21:41
kažeš da je rakitič bolji od sneijdera?
mourinho
21-08-2009, 21:43
ne kazem, ali znas citati, vidis da nece u Inter, koliko opcija imas? Ostalo je jos 10 dana za transfere.
Komitski Đeneral
21-08-2009, 21:47
Kad sam balo bolje razmislio, shvatio sam da ovaj agent, kao i svaki drugi uostalom, hoce samo da iskamci bolje pare od nasheg pre$ednika. Isto kao sto je Moratti prije 2 dana izjavio da i Balotelli moze igrati poluspica, te da WS nije toliki prioritet... Sve je to cista trgovina :)
Tako da sam skoro pa ubijedjen da WS ipak dolazi...
Quaresma#7
21-08-2009, 21:49
Nadam se da si upravu. Izgleda da če nam biti ovaj njegov agent novi Raiola :D Nadam se da je to sve do njegovog agenta a ne do Sneijdera.
Komitski Đeneral
21-08-2009, 21:52
Pa nelogicno je to masu. Taj agent nije rekao da on NECE u Inter. Nego je rekao da zeli da ostane u Real. A Real ga nece... Glupost...
Cisto natezanje...
mourinho
21-08-2009, 21:53
sreca pa Real nece njega, iako on ponavlja stalno da hoce da ostane... u svakom slucaju nadam se da nasi imaju alternative, jer je vremena sve manje. uostalom i da je messi mora se uigrati sa ostatkom ekipe.
hocemo figa hocemo figa hahahahahha
a mogli bi ponuditi 15mil + maicon za deca zadnji dan
Ma kakav Rakitič. Što ne idu na Joao Moutinha on je fantazista ko Sneijder i napada i vrača se nazad a još nije skup.
sada da je bas jeftin, nisam siguran :D
filip.sk
21-08-2009, 23:14
I js mislam deka sve e ova igra na menadjerot na Snajder za da izvlece poveke pari od MM. Sepak na kraj ke dojde vo inter taka mislam, sigurno nema da saka cela sezona da ja gree klupata na real ne e kako rivas ili burdisso...
claudejandamvan
21-08-2009, 23:36
Sad je sva ta zavrzlama oko WS postala totalno bezeze.Ako su mu vec u Realu rekli da ne racunaju na njega,onda je ocito da on zeli izbjeci Inter pod svaku cijenu,i kao takvog ga treba odhebati ili dati konacnu ponudu...hoces,neces...
Quaresma#7
21-08-2009, 23:43
To je verovatno politika agenta da izvuče više para i odštete.
u interu nikad nema hoces neces...nego hoces...hoces...hoces...hoces...hoces...a 15mil po sezoni hahahahah
Grujinho
21-08-2009, 23:54
We need to buy this guy, Keisuke Honda. A great player, very skillfull and the best player in the dutch league for now.
Ajde KEISUKEEE....mora da je brz(honda)
gdje to procita, mozda neki holandjanin iz tog grada navija za taj klub, i veli kupite ga ;)
ako nije i sam igrac to napisao hihih
interista
22-08-2009, 00:14
kazu Inter potrosio 86 miliona!!!!!hehehe, a ekipa nista nije bolja nego prosle godine,ne znam da li da kazem da je za klasu bolja,ili klasu gora!!!!nista ni ove godine!!!!onaj moratti kuka na mourinha.A dao sam ti kintu prosle godine i nisi nista napravio!!Pa ko bi pa napravio,nema bre ko da igra,tuga,prosek u godinama nam prave santon i bal...nasta je inter spao i ceo italijanski fudbal,ne verujem,da se oni zajebavaju oko jednog snaidera,klinca,koji im pomera mozak,strasno!!!!nekada su bre igraci jedva cekali ponudu milana,intera,juvea,a pazi sad sranja!m sad da das bajernu 150 mil za ribery-ja,oni bi pristali ali bi ribery-ja boleo k.... da predje,a takvih ima dosta!!!!STRASNO,e jedan snaider.hahaah kad je inter dosao do toga da mu snaider vadi prosek,e onda je stvarno haos!!!!drago mi je sto idem na more veceras i ne moram da pratim ovu sapunicu vise,ali se nadam kada se vratim da ce se sve dobro zavrsiti sa mercatom i da ce inter pokazati i opravdati silna ulaganja i ne samo oni nego i ceo italijanski fudbal
Balotelli#45
22-08-2009, 00:18
drago mi je sto idem na more veceras i ne moram da pratim ovu sapunicu vise,ali se nadam kada se vratim da ce se sve dobro zavrsiti sa mercatom i da ce inter pokazati i opravdati silna ulaganja i ne samo oni nego i ceo italijanski fudbal
haha to je i meni drago ja odo veceras pa nek se moratti i mou jebu sa snajderom ja dok se vratim to ce da dodje na svoje mesto :D
@interista
i ti ga pretjera....pa sta hoces da MM da murinju 500mil eura da dovede lamparda, ballacka i essiena :)
vidis da nije do MM ovaj put... jednostavno murinjo ne zeli tehnicare vec trkace
i sam je cassano rekao da ga MM zeli a murinjo ne...
murinjo kad bi sad mogao da bira izmedju messi, c.ronaldo, kaka, iniesta, xavi, essien....on bi odmah uzeo essiena jer njega samo takvi igraci zanimaju
filip.sk
22-08-2009, 00:48
Eve video od toj igrac sto go kaza Grujinho: http://www.youtube.com/watch?v=M-K4wxmD-dM
Dobar igrac e a posebno za slobodni, samo ne e toa sto go bara JM
ma automobilska industrija je u krizi :)
suta ko recoba haha
nema sanse da taj dodje
mah, meni nije žao ni elana ni sneijdera...ja još uvijek plačem za Diegom...igrač kao stvoren za inter igra za đubre
Danas sam gledao preview talijanske i kad sam ga vidio samo me jad fata kako ga nijesmo doveli..extra igrac a sad nas odbija Sneijder za poziciju koja nam je najbitnija :(
Grujinho
22-08-2009, 02:08
To, da bi inter trebao njega dovesti sam pročitao sa jednog stranog interovog foruma...
nema šanse da on dodje kod nas, onaj čovjek ga je samo tako spomenuo...piše se, da je liverpool zainteresiran za njega...
meni nije jasno zasto se nasi zele rijesiti Amantina,pa on je strasan igrac koji bi imao mjesta u bilo kojem klubu,jak na nogama,brz,tehnicki potkovan,ima dobar sut..ne razumijem..sto se mene tice ja bi njega ostavio ..rijesio bi se Obinhe pod hitno,RIvasa bi poklonio nekome,Vieiru bi isto tako ostavio,zna on odigrati velike utakmice,naravno Burdissa bi se isto rijesio,i to samo zbog toga sto imamo puno rjesenja u zadnjoj liniji,pa bi se i Stankovica rjesio (vjerovatno se necete sloziti sa mnom,ali to je moje misljenje).
ma kakav bre mancini :)
i sam je cassano rekao da ga MM zeli a murinjo ne...
murinjo kad bi sad mogao da bira izmedju messi, c.ronaldo, kaka, iniesta, xavi, essien....on bi odmah uzeo essiena jer njega samo takvi igraci zanimaju
boli me glava i od mourinha i od sneijdera :D
Grujinho
22-08-2009, 02:10
Danas sam gledao preview talijanske i kad sam ga vidio samo me jad fata kako ga nijesmo doveli..extra igrac a sad nas odbija Sneijder za poziciju koja nam je najbitnija :(
juve kad je ušao u pregovore bio je konkretan...isto kao bayern naprimer...sječam se godine kad su doveli klosea i tonija...sve su završili u roku od par dana, a i ove godine su brzo doveli sve igrače..
dok naši konji ni sami neznaju šta bi...moratti bi cassana, mourinho ga nebi...mourinho bi sneijdera, moratti nebi dao toliko para...pa bi onda neke pozajmice gurali, pa bi menjavali igrače...igrači koji se trebaju prodati, još uvijek prave gužvu u svlačionici....
Ako ne dovedemo Sneijdera ili Cassana ili Gurkufa onda ne valja sredina opet nista..bar nista kreativno ne moze se ocekivat :(
Grujinho
22-08-2009, 02:26
Cassano bi jedini odmah prihvatio Interovu ponudu, ali šta češ kad ga Mourinho neče...
sneijder izgleda ne želi u Inter...sve je to kriv Calciopoli, a ljudi to ne vide
Talijanska liga je bila neverovatno jaka u 90-ima....tu su igrali od maradone, van bastena, ronalda, batistute....
Samo ako su Inter, Lazio, Milan ili Juventus pripremili dobru ponudu, igrač je več bio na putu...a sada to nije dovoljno...engleska i španjolska liga su mnogo popularnije...porezi su niži tamo, više zvijezda igra tamo, tribine su pune, infrastruktura je super i tako dalje...dok ovdje u italiji stadioni razpadaju, samo kad su največi derbiji, stadioni su puni, inače su na pola prazni...največe zvijezde su otišle (kaka i ibrahimović)...
Sigurno je, da talijanska liga nije više onoliko atraktivna nego što je bila u zlatnim godinama...
ovo se vise ne yzna sto se radi...svmanje vise svaki se transfer pretvori u neku sapunicu..oce nece oce nece...daj vise da i mi zavrsimo nesto kao ljudi...da dodje MM i izvali dolazi MESSI....ali to kod nas nije slucaj..mi i za nekog osrednjeg igreaca pravimo citavu frku...prvoi se 2 mjeseca prica dolazi dolazi dolazi...onda 2 mjeseca pricaju samo o pregovorima....a onda jos 10 dana treba da ga predstave...naravno sve pod uslovom da je tome igracu na nivou da igra za inter....iance ko nece da igra za inter nema ni da doalazi... snajder ako mu je volaj neka ostane u real pa neka ceka priliku kad da udje u igru...a ovi nasi neka se opamete vise...nema puno opcija a jos je manje vremena da se nesto uradi...
ma viise i ne znam sto se nerviram oko s vega oovga...ionako je ovaj snajder truba obicna na PES-u :)
gruji, znaci trebalo je ostati sve po starom, forza jube? ili sam te ja pogresno shvatio, a jedini razlog sto liga propada jeste sto moratti i berlusconi prestaju ulagati, i jednostavno zele kesh, prodaju najvece zvijezde, siguran sam da ako dodje dobra ponuda, i maicon bi slijedece sezone mogao da nas napusti
Grujinho
22-08-2009, 03:22
ne ne....sigurno je da je calciopoli ispravna stvar, nego kažem od tada nogomet u italiji je u k****....možda liga nije slaba toliko, ali sve ostalo što ide danas uz moderni nogomet je na prenizkom nivou....
kad se pogleda utakmica neka...sramota je pogledati na tribine...manje više sve prazno...sjedišta su izbledjela, tišina na stadionu itd itd...derbiji su druga priča, ali to nije dosta...
mah nije problem novac....ne ulazu ni svabe puno love pa gledanost je daleko ispred talijana....fazon je u nacinu igre...talijani igraju sve zatvorenije i sporije dok ostali igraju modernije..
italiji trebaju novi treneri...neki iz vana...ne kao murinjo hahaha....koji ce forsirati napadacki nogomet...eh to ce privuci navijace
treba par zemana hahah
Inter boy
22-08-2009, 11:46
sad su pregovori WS kao zamrznuti a bruke cccc , daj nam Cassana kupite pa čovjek nam se nudi a ne ovog foliranta koji nece da prede u nas
Quaresma#7
22-08-2009, 12:03
Ma ja više nemam reči za sve ovo što se događa oko Sneijdera. Čovek ko da ide igrati u Pakistan ili u neku austrijsku ligu pa se nečka a ne u Talijansku. Jedine dobre vesti su u vezi za Rivasa u kojeg bi mogao biti transfer u Livorno završen več u ponedeljak. http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=42261
Edit: Sad i Vieira izjavljuje da ne misli odlaziti iz Intera iako nema garancije da če igrati.
http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=138465
mourinho
22-08-2009, 13:35
Viera ce ostati kao backup Cambiasu, dok se ovaj ne oporavi vjerovatno ce igrati (ako se i on ne povrijedi).
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to je odmah dva igraca manje kad on igra (PV)
Quaresma#7
22-08-2009, 15:45
Agent Burdissa je rekao da je Burdisso več Romin. Zvanično je biti u toku dana.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7673
More li mi neko to prevesti http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7668
cekaj, jel otpusten ili cemo dobiti nesto love?
ovo za sneijdera, ma kao agent bi trebao doci za par sati u milano, a najveci problem je taj sto prima u realu 2,1m a u interu hoce 3,5 koliko sam shvatio
pa i nije fer, ja bih mu prvo nudio 2,5 sto su vjerovatno uradili a ovi odbili, a danas konacnu rekao 3 hos nes :)
ja gospodincica, on bi uduplao platu kod nas, ma razguligus, vidis da se takvih pokusavamo rijesiti
Burdisso je produzio ugovor sa Interom na jos godinu dana, i preci ce u Romu, kao pozajmljen igrac. U pozajmicu je ukljucena klauzula za otkup ugovora. Ukoliko je Roma ne iskoristi, igra ce se iduce godine vratiti u Inter, i imat ce 2 godine ugovora sa klubom, kao i sto je imao do sad.
cekaj, jel otpusten ili cemo dobiti nesto love?
ovo za sneijdera, ma kao agent bi trebao doci za par sati u milano, a najveci problem je taj sto prima u realu 2,1m a u interu hoce 3,5 koliko sam shvatio
pa i nije fer, ja bih mu prvo nudio 2,5 sto su vjerovatno uradili a ovi odbili, a danas konacnu rekao 3 hos nes :)
ja gospodincica, on bi uduplao platu kod nas, ma razguligus, vidis da se takvih pokusavamo rijesiti
2,5 :D pa chivu prima 4,5 :)
Burdisso je produzio ugovor sa Interom na jos godinu dana, i preci ce u Romu, kao pozajmljen igrac. U pozajmicu je ukljucena klauzula za otkup ugovora. Ukoliko je Roma ne iskoristi, igra ce se iduce godine vratiti u Inter, i imat ce 2 godine ugovora sa klubom, kao i sto je imao do sad.
to samo mi mozemo uraditi :D
najbolja solucija prema sve sudeci, a ivane, pa covjece kad je u REALU dobijao 2m, sada treba ovdje duplo jeli?
znam, ali kod nas bi sigurno bio jedan od boljih a po tome bi igrao za kikiriki :D
Quaresma#7
22-08-2009, 17:00
Pa što mu nisu jednostavno prekinuli ugovor i rešili bi se budale. Samo kompliciraju, jedan Burdisso jih našo zajebavat.
Quaresma#7
22-08-2009, 17:07
Ma to Burdissu trebali smo prekinti ugovor sa njim i čao. A ne produžavaju mu još ugovor i posudba i klavzule. Same komplikacije. Na kraju ga neče Roma odkupiti i opet če iduče godine nama se obesiti na vrat i praviti gužvu.
hah, on je jos uvijek mlad za stopera, koliko toliko za beka, a otpustiti ga dzaba, pff, roma moze platiti do-godine 7-10m, ovako platu ce vjerovatno pola platiti roma
a ko zna, ako stekne iskustva posto ima u konkurenciji Juana, moze i da napreduje, iako cisto sumnjam
trebali smo ga prodati, ali vidis kako se iskompliciralo, tako da je ovo najbolje
tek tako ga pustiti je glupost!
---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:11 ----------
evo na transfermarkt-u dodan u igrace rome hehehe
Quaresma#7
22-08-2009, 17:12
Ali imam neki osečaj da če biti dobar u Romi, neznam zašto. Želim mu sve najbolje tamo.
ma neka njega tamo eto im novi cufre heh
ma dobro je da smo ga se otarasili, ajde next is Rivas :D
Quaresma#7
22-08-2009, 18:02
Rivas ako Bog da sreče i zdravlja ide u ponedeljak :D
Jos i Rivas da podje i super!
eh kod koga ce on otici......
filip.sk
22-08-2009, 21:30
Vieira nema da si odi od Inter, duri i JM e vooduseven od nego kolku se zalagal na treninzite i mislam deka utre ke igra od pocetok.
DenchiNL
22-08-2009, 22:02
We need to buy this guy, Keisuke Honda. A great player, very skillfull and the best player in the dutch league for now.
Ajde KEISUKEEE....mora da je brz(honda)
mora da se šalite , igrač nije loš ali daj dođite malo sebi pored Affelaya , Aissatija u istoj ligi baš na njega ste došli. On je prilično bitan igrač ali u maloj momčadi stavi ga u jaču momčad dečko će nestati garantujem . da ne govorim o adaptaciji , komunikaciji itd.
sto ba...znao bi procitati onu reklamu na dresu :)
DenchiNL
22-08-2009, 22:15
MILANO - F.C. Internazionale ha definito nel pomeriggio di oggi il trasferimento di Nicolas Burdisso all'A.S. Roma. L'operazione č stata definita con la formula del prestito sino al 30 giugno 2010.
eto ga ode malisha
---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
još samo i brat blizanac mu (Rivas) da ode i pojačali smo tim 40%
---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
sto ba...znao bi procitati onu reklamu na dresu :)
hahahaha e jedino to :crazzy:
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:08 ----------
http://www.asroma.it/LaSquadraList.aspx
nema ga još ali vidi ludnice Roma 6 bekova
a vala mogli smo im i Rivasa dat u paketu s mašnicom
iiiiiiiih al samo da mi ih je vidjet zajedno u zadnjoj liniji kod Rome
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
ova roma tanka pravo s igračima , klupe praktično nemaju
otišli Panucci,Aquilani
njima ako se neko ozljedi , Totti u 3-em kolu 100%
oni su gotovi
sjeca li se iko "prva dva pojacanja" intera.......
hernanes i cassano...... mogli bi biti zadnji :)
al u djavlu....hahahha
nista sutra ako pobijedimo 2 ili vise razlike odmah ce biti prica imamo jaku ekipu niko nam ne treba hahaha
filip.sk
23-08-2009, 06:14
Roma's director of football, Padre has confirmed to SkysSports24 that the Giallorossi have reached an agreemnt to sign Nicolas Burdisso from Inter on a loan deal. The Argentine looked certain to leave the Nerazzurri all summer long and after a convoluted saga, the transfer is now complete. Se oslobodivme od Burdisso... Uste Rivas ostana :)... mislam da go dademe poklon na nekoja ekipa :)
Monday Is D-Day For Wesley Sneijder's Move To Inter From Real Madrid - Report
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/23/1456048/monday-is-d-day-for-wesley-sneijders-move-to-inter-from-real
Inter boy
23-08-2009, 11:47
sjeca li se iko "prva dva pojacanja" intera.......
hernanes i cassano...... mogli bi biti zadnji :)
al u djavlu....hahahha
nista sutra ako pobijedimo 2 ili vise razlike odmah ce biti prica imamo jaku ekipu niko nam ne treba hahaha
i ja mislim isto :D
ma sta ce nam sneijder :D mi smo resavanjem problema Burdiso i Rivas pojacali ekipu 100% tako da je ovaj mercato vec uspesan :P
Monday Is D-Day For Wesley Sneijder's Move To Inter From Real Madrid - Report
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/23/1456048/monday-is-d-day-for-wesley-sneijders-move-to-inter-from-real
to svi nagadjaju, a gledaj opet sad ovo
as los Merengues have reneged on their agreement with Inter over Sneijder's valuation and raised the fee from €15m to €20m
ma ne treba nam zaista
claudejandamvan
23-08-2009, 13:14
Ovo je potpuno ismijavanje Intera.A kad pristanemo na 20,ovi ce traziti 25.
pa normalno, ako je vec pao dogovor nema trda mrda, ako kazu mi hocemo 20, mi samo kazemo "hocemo i mi, dovidjenja"
ipak, ja mislim da je su neki lupili posto im je cudna ova prva cijena, ali ako nastave pisati o 20, lahko ce se nasi dati nagovoriti nazalost
PazzaInterista
23-08-2009, 13:17
15m ili nista ajde vise Snaijder nisi zar tolko nam bitan! Ak mu paše neka grije klupu u realu :)
evo dokaza da chelsea otpada, znaci 15 hos nes
Chelsea manager Carlo Ancelotti has confirmed he is happy with his current squad and that the Blues will not be making any more signings this summer
---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:36 ----------
andreolli u bari mos mislit
"I like Harry Redknapp a lot but I did not want to spoil nine years at Arsenal for the sake of two or three at Spurs. I talk from time to time with Arsene but there was never anything concrete in me going back there.” - pogodite ko je ovo rekao
AMANTINO U GENOU - Apparently, Inter and Genoa have already agreed on the details of this transfer, with the Brazilian set to join the Grifoni on loan with an option to buy at the end of the season. Ode on u kup Uefa
a posto sam sve zaredao ovde, da napisem i da se prica o zamjeni Ledesma=D'Agostino hmm..
Quaresma#7
23-08-2009, 13:48
Ma doče on sigurno. A Real se odlučio da Van Nistelrooy ostane.
Inter boy
23-08-2009, 14:36
ja nešto ne vjerujem da će WS preći kod nas puno je tu nekakvih zavrzlama a real diže cijenu zato što je i man.u. zainteresovan
to svi nagadjaju, a gledaj opet sad ovo
as los Merengues have reneged on their agreement with Inter over Sneijder's valuation and raised the fee from €15m to €20m
ma ne treba nam zaista
ne kontam....snajder je rekao da nece ici...jedino ako inter misli njemu davati 20mil po godini:D
Enfant Terrible
23-08-2009, 16:43
Problemi nisu, izgleda, u Interovoj ponudi, niti u Sneijderovoj želji za ostankom, već u parama koje Wesley traži od Reala kako bi ih napustio.Branca mu je dao ultimatum (48 sati) da sredi sve s Realom i da se pridruži Interu. U suprotnom, krećemo u lov na VdV ili Baptistu.
Još nešto, samo bih ukazao na retardiranost ljudi u našim redovima, i njihovim nalogodavcima. Citiram izjavu Brance: "“We are in no hurry,” mused Branca. “There are still 50 days to go and have time to think. It won’t be a problem for Mourinho to wait." Link: http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/12/1377681/inter-director-marco-branca-promises-new-signings
Ovo je izjavio prije mjesec i nešto. Pozicija na kojoj smo godinama najtanji, riješava se u zadnjih 10 dana prijelaznog roka, a ako Sneijder kojim slučajem ne dođe, idemo u kupnju: pošto- po to."There are still 50 days to go and have time to think", a šta se tu ima "think" 50 dana? Imali smo nekoliko igrača na "izvol'te", playmakera, trequartista, i njima treba zadnja sedmica u avgustu da riješe stvari? Real, Barca, Manchester, Juventus, svi su identifikovali problematične pozicije i u skladu s tim se pojačali. Juventus imao problema sa kreativnosti (nije šala) i dovedoše Diega odmah po otvaranju prijelaznog roka (još su uzeli i Mela na vrijeme). Manchester doveo Valenciju odmah po prodaji C. Ronalda, a Barca dovela Maxwella i Ibru oko kraja jula/početak augusta (iako su pregovarali za Ibru od juna i imali nekoliko kombinacija mimo njega). Samo naši "genijalci" iz kluba vole da se nadrkavaju čitav prelazni rok. Pa kad neko dođe u 5 do 12, svi počinju sa "*ebavanjem mame" Mourinhu, igraču i svemu/svaćemu...
moguce, sneijder im se zeli osvetiti, ali ne znam kakve pare trazi, ne raskidaju ugovor, a i da rade, onda bi nama dosao djaba, ili trazi dio zarade sebi, pa zato real povisuje nama cijenu, ko ce mu ga znati
Il Trattore
23-08-2009, 18:34
Evo sad san gleda west ham-tottenham,i naravno odlicnu utakmicu je odigra-jimenez koji je vrhunski igrac,a sad molimo sneijdera da potpise za nas,a ako ne pristane on onda cemo vjerovatno dovest nekoga ko je dvi klase ispod jimeneza.tako da je slanje jimeneza na posudbu jos jedan u nizu glupih poteza Mourinha,koji sad nezna kako sastavit momcad bez fantaziste, rijesia se odlicnog jimeneza ;)
bas mi je drago sto to cujem, neka se jos dokazuje, hvata formu, a kada se vrati (nadam se) da bude najbolji :) zajedno sa coutinhom
Il Trattore
23-08-2009, 18:55
ja se samo bojin da nece oni dobit priliku za igrat ako JM ostane trener
morat ce, jer ako ovaj nista ne napravi ove sezone, a slijedece sezone im stignu odlicni playmakeri, a on opet htjedne sneijdera i deca, sut u guzu mu ne gine ;)
Il Trattore
23-08-2009, 19:52
i ja se nadan da ce bit dera kako ti kazes ;)
Quaresma#7
23-08-2009, 20:03
Jimenez bi mogao postati super kreativac da je redovito igrao.
vdv je izjavio da ga zanimaju samo engleska i spanija
Ma neka se jebe ovaj Sneijder,ako ne zeli igrati pusti ga neka trune na tribinama Bernabeua.
Ali nama treba obavezno jedan pravi kreativac,i ako ga ne uzmemo necemo se ljepo provesti ni u Serie A a u CL jos i manje.
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/08/24/1458213/inters-nelson-rivas-to-complete-livorno-loan-move-today
Nadam se da je ovo istina i da smo se rijesili jos jednog levata.
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/08/24/1458165/julio-baptista-could-leave-roma-on-loan-agent
Baptistin agent nije iskljucio posudbu,znaci da smo vjerojatno mi i Suazo u igri.
Barem da njega uzmemo iako nije ono sto trebamo,kad ovi nesposobnjakovici nemogu naci trequartistu.
Trebali bi iskeshirati 25m za Gourcuffa,vec je igrao u Seria A (iako ne previse),a tako bi Milanu bacili kontru za Pirla,Seedorfa itd.
Quaresma#7
24-08-2009, 14:38
Ma ne trebamo Baptistu ako dođe Sneijder. Samo neka jim pošalju Suaza a sa Baptustom neka rade šta hoče ima on ponuda iz engleske. A za Obinnu se počela zanimati i Genoa ako ne dovedu Mancinija.
Da ali izgleda da nista od Sneijdera,on nece da ide,a i Real je izgleda dignuo cijenu na 20m.
Trebamo se rijesiti barem jos 2 igraca,Obinna i Suazo ili Mancini.
ma ne moze real dizati cijenu kad su vec prihvatili 15m
PazzaInterista
24-08-2009, 14:53
The name of Wesley Sneijder is being put forward for the attacking midfielder, but the fans want Antonio Cassano...
"The fans want the attacking midfielder. Everyone has his own tastes, but we have a coach who has to build a team according to his intelligent model and we will have to try and get that player who he deems most adaptable."
navijaci zele cassana
mm zeli cassana
cassano zeli u inter
jm ne zeli cassana
jm zeli sneijdera
sneijder ne zeli u inter
a cijena ista
Inter boy
24-08-2009, 15:47
jao da hoće MM da ga uzme a
Quaresma#7
24-08-2009, 16:41
Ma doče Sneijder još uvek traju pregovori. Oko cene Sneijdera nema problema samo je problem on što se nešto nečka in nije odlučan. Ali danas bi se to trebalo završiti sa tim. Njegov agent je danas več u Milanu, nadam se da če i on za njim.
Quaresma#7
24-08-2009, 19:44
Mauro ti znaš dobro talijanski moreš li mi to prevesti. Ako sam dobro to skonto/prokužio postoje šanse da dodju i Sneijder i Baptista. http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo26026.shtml (http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo26026.shtml)
stižu dva trequartista(lol?) :)
Za Sneijdera je samo pitanje vremena, pošto je izostavljen za trofej Bernabeu i uzet mu dres s brojem 10
Baš u ovim satima Soren Lerby, predstavnik Sneijdera je na razgovoru s našima i traži uvijek isto - 4M po sezoni, čim se to sredi, slijedi najava da je naš.
Što se Baptiste tiče već je jučer predsjednik Genoe u komentaru zapravo dao naslutiti što slijedi : ''Nije bilo lako pobijediti Romu, bit će teško za svih da ih svladaju a od sljedeće nedjelje će biti još teže kad budu imali Suaza''
a Inter i Roma rade upravo na zamjeni Suazo - Baptista
MM je rekao da JM odlucuje ko ce doci a on zeli ws
a ta zamjena batpista - suazo je poglupa
Inter boy
24-08-2009, 20:39
samo da se večeras dogovore pa da nam se WS napokon priključi
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.