View Full Version : Glasine o transferima
hmm, mozda se real i smiluje
dobar igrac, sigurno, imam neki osjecaj da ima dosta slicnih osobina cambiassa
kada dodje u inter, nece nikada otici
---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
vidjet ces tuce kad ode za 10, benzema ce se ubit :D
Quaresma#7
16-08-2009, 14:54
Znači to sa Sneijderom je gotovo i dolazi u Inter? Još da maznu VDV. Kako Real odbacuje igrače kao Sneijder i VDV a neki klubovi bi ubijali da imaju bar jednog u ekipi.
ma kakva dvojica, jedan ce samo doci
valja stankovicu da odigra koju, q i m, vieiri itd.
verma_interista
16-08-2009, 19:33
Ma,ne kontam zasto Inter ne ponudi za Misimovica,pa on je sve sto nama treba ,igrac koji ima najbolji zadnji pas od svih igraca koji se dovode u vezu sa nama...iza njega imamo dosta "radnika",tako da se on ne bi morao truditi puno da se vraca..i uvijek bi znao uposliti munje u napadu..
zato sto nasi i ne znaju za njega, nikad se nismo vezali za njega
Quaresma#7
16-08-2009, 20:16
Rivas rimane sul mercato: ma chi lo compra? (http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7488) :sivi:
Balotelli#45
16-08-2009, 20:40
sta to znaci?
Quaresma#7
16-08-2009, 20:41
Rivas ostaje ma transfer listi ali neznaju ko če da ga kupi :D
Balotelli#45
16-08-2009, 20:43
haha a kako bi znali bolje da nije ni igrao protiv juvea tek ga sad niko nece :D
DAME I GOSPODO! Samp - Lecce 6:2
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ITk2cih1Sxc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ITk2cih1Sxc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
zabija, asistira, šalje lopte s očima, kroz noge...i šta još treba?
e moj Mourinho...trener treba bit pravi jer teško je nekako integrirat ovakvu igračinu u ekipu :rolleyes:
mislis cassano vs lecce :)
A tesko je igrati protiv drugoligasa :rolleyes:
Inace, pominje se zamjena Baptista - Mancini
vidio je Mou da je napad najbolja odbana...pa sad samo skuplja napadace :D
Balotelli#45
17-08-2009, 11:26
A tesko je igrati protiv drugoligasa :rolleyes:
Inace, pominje se zamjena Baptista - Mancini
kad je nas neki igrac uradio ovolko na jednoj utkmici pa makar sa drugoligasima ,juce smo igrali sa bahreimom pa niko nista nije uradio.... cassano je na ovoj utakmici ucestvovao kod pet gola i to direktno samo jedan nije njegovo delo
cuj baptista, on da se uklopi medju nase cambiascice, snajdercice itd :D
bio bi strah i trepet pod tusem, ali ja itekako mislim da je kvalitetan igrac
ado_inter
17-08-2009, 11:39
naravno da je kvalitetan i sto je jos bolje dosta jak fozicki samo ne znam na kojoj bi poziciji kod nas igroi dal bi uopste igro jer ne isplati se da na klupi sjedi zauzme dvije stolice :D
Inter boy
17-08-2009, 12:05
dani prolaze a mi i dalje bez tog veznog pojačanja
istina, ja bih dao sve da moratti preda predsjednicko mjesto nekome tipa onog iz genoe, on bi napravio cudo od nas
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:07 ----------
sto kazu, nije fazon imati samo pare
to ti je isto kada babin sin snimi cd, i kaze na kraju "nisam zadovoljan prodajom" :)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7506
Branka i Oriali danas bi trebalo da putuju za Madrid zbog Sneijdera a ako to ne upali pokusace sa Baptistom
Grujinho
17-08-2009, 12:58
taj Baptista meni i nije nešto...verovatno se mourinhu sviđa, što je fizički jak
da ali taj baptista nije ni blizu poziciji koja nama fali
Kakav Julio Baptista ,on nije niti vezni niti napadac a Cassano je pet puta bolji od njega.
Al sta ces kad kod Moua preferira brze tamnopute igrace koji nemaju ni malo kreacije (Muntari,Obi Mikel,Jenas),a i Baptista je sebican i nema onaj killer pas.
Najbolje da uzmemo Bolta ,barem ga nece nitko moc uhvatit.:D
ima jedna teorija po kojoj bi ga mou uzeo kao da mu se sviđao iz dana kada je igrao u Sevilli, e sad oni koji znaju - na kojoj je poziciji igrao Baptista u Sevilli? kakve je kretnje imao? evo vam domaća zadaća
uglavnom ga ni ja ne bi uzeo
e btw: kad lazijali sprdaju romine navijače onda ga nazivaju ''Julio il barista''
Julio the bartender hehehe
Enfant Terrible
17-08-2009, 13:29
zabija, asistira, šalje lopte s očima, kroz noge...i šta još treba?e moj Mourinho...trener treba bit pravi jer teško je nekako integrirat ovakvu igračinu u ekipu :rolleyes:
Cassano je igračina, životinja, to je poznato. On je vjerovatno legitimni nasljednik Ibrahimovića u Serie A, jer ovako kompletnih igrača više nema (po meni je Cass bolji i od prenapuhanog Tottija, moje mišljenje). Šteta je što ga Mourinho ne vidi u svojim planovima, jer Mourinho ipak preferira nekog ko može i braniti, vraćati se nazad i sl.
Najbolje da uzmemo Bolta ,barem ga nece nitko moc uhvatit.:D
Hehe, Bolta naučiti da barata sa loptom i možemo dobiti i više nego solidnog fudbalera:crazzy:
mnogi grijese kada kazu da jose vise cijeni DM ili crne igrace, on cijeni igrace koji ga slusaju, i trude se (to mu ga dodje kao bonus)
znaci, sta mu on kaze ima da to radi, nema driblanja, sutanja iz daljine itd, vidite sta od stankovica napravi :D (sad ce me napasti), ali mislim da je dosta vise slobode imao kod mancija i zato je meni bio bolji
deca trazi jer deco svakako moze samo pass napraviti, sneijder ako napravi par driblinga vidjet ces izmjene u 20min
ma daj dera kakva izmjena sneijdera
ono što me veseli jest da ako i kad dođe sneijder ćemo imat i igrača koji je vrlo opasan iz slobodnjaka, za sada opasniji od Balotellija koji ima to ali za sada to još nije to
pa daj obrazlozi to malo mauro, molim u redovima :)
kakvim ti smatras mourinha, prvo se slazete da cijeni dm i crnce, onda kazes da voli pretjerano driblanje, cekaj malo
ima jedna teorija po kojoj bi ga mou uzeo kao da mu se sviđao iz dana kada je igrao u Sevilli, e sad oni koji znaju - na kojoj je poziciji igrao Baptista u Sevilli? kakve je kretnje imao? evo vam domaća zadaća
uglavnom ga ni ja ne bi uzeo
e btw: kad lazijali sprdaju romine navijače onda ga nazivaju ''Julio il barista''
Julio the bartender hehehe
39 golova u 62 utakmice za Sevillu,igrao je kao napadac,i po meni on to i je.
Njegov problem je i taj sto nije konstantan,jednu utakmicu je odlican a drugu ga nema nigdje.
Sigurno nije ono sto nam treba,bolje uzeti i Rakitica prije njega.
napadač a? nije dobro. sjedn' . iimaš jeedn! :D
Enfant Terrible
17-08-2009, 13:52
39 golova u 62 utakmice za Sevillu,igrao je kao napadac,i po meni on to i je.
Njegov problem je i taj sto nije konstantan,jednu utakmicu je odlican a drugu ga nema nigdje.
Sigurno nije ono sto nam treba,bolje uzeti i Rakitica prije njega.
Odlično razmišljanje, slažem se. Baptistino dovođenje nema apsolutno nikakvog smisla. Napadač- ne treba nam, imamo ih dosta, a trequartista definitvno nije. On je, po meni, igrač za Rome, Arsenala i Seville, nikako za Intera.
heheh, DM; ali igrac koji daje sebi slobodu da se krece gdje hoce (malo ofanzivnije)
ja mislim da je taj baptista igrao i veznog u sevilli , i to defanzivnog
:)
pa to ti velim, ali on je igrac kojem ne mos' reci, ostani tu hehehehe
heheh, DM; ali igrac koji daje sebi slobodu da se krece gdje hoce (malo ofanzivnije)
ja mislim da je taj baptista igrao i veznog u sevilli , i to defanzivnog
:)
aj dobro, jedna trojka obojici, jel može?
za 5 zna Bog, za 4 znam ja kao profesor, a 1,2,3 su vaše
(tako je govorio moj prof. iz matike u srednjoj hehe)
nas prof je govorio.....ko ima para zna za vise od 2
Igrao je veznog ljudi..Ofanzivnog. I ovaj Mauro izigrava profesora, e pa cudo :P :D
ne mauro, on je sada ofanzivni, iako mnogi mjesaju njega sa napadacima jer je u realu znao igrati tamo
a karijeru je poceo i u sevilli kao DM, ali koji ide naprijed, to je rekao i Dunga :)
ne mauro, on je sada ofanzivni, iako mnogi mjesaju njega sa napadacima jer je u realu znao igrati tamo
a karijeru je poceo i u sevilli kao DM, ali koji ide naprijed, to je rekao i Dunga :)
eh sad šta bi ti ocjenu više? vidiš nera kako se dera odmah trudi
bokte veća štreberčina od moce, pfff
---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:33 ----------
Igrao je veznog ljudi..Ofanzivnog. I ovaj Mauro izigrava profesora, e pa cudo :P :D
ahahha
šuut' oš' komad?:punish:
vidi spamera, a puno smo vala otisli u oftopic, baptista ovim zasluzuje zasebnu temu :D
nego imal kakvih novina o istinitim transferima :P
verma_interista
17-08-2009, 15:43
Svaki dan me sve vise negativno iznenadi nasa lijepa uprava,i Mourinho...kakav sad Baptista??daleko od toga da je los igrac,ali nije za nas.Iskreno se nadam ,i zeljno ocekujem da ce se ovo sa Sneijderom rijesiti kako treba!
Choda_Bg
17-08-2009, 16:10
Jel dosao Snajder?
Balotelli#45
17-08-2009, 16:10
jos malo pa sad ce :D
pa jbt prati malo forum i videces
Choda_Bg
17-08-2009, 16:12
jos malo pa sad ce :D
Nema problema, konfete su spremne...
Nema problema, konfete su spremne...
jel vama došla koja pobjeda u 2 mjeseca priprema ? Grande Milan
Grujinho
17-08-2009, 16:37
zna on dobro da još nije došao...pravi se glup pa nas pokušava provocirat
Ma kog da isprovicira hehe pa nismo mi izgubili sve pripremne
ceka snajder da anraut dodje do njeg na prelo pa da se malo raspricaju sta ima kako zena djeca i tak to pa onda mozda dodje
Choda_Bg
17-08-2009, 17:19
ceka snajder da anraut dodje do njeg na prelo pa da se malo raspricaju sta ima kako zena djeca i tak to pa onda mozda dodje
ahaa...sad mi je jasno
Quaresma#7
17-08-2009, 18:38
Baptistina prirodna pozicija je AMC. To je igrao u Sevilli, u Realu je bio povučeniji u levu stranu veznog reda jer je bila velika gužva u vezi a u Arsenalu je igro više kao napadač. Baptista nije loš ali on bi nam trebao biti ona zadnja moguča alternativa ako nebi došao Sneijder ili VDV. Samo ne razumem zašto ništa ne kreču na VDV, kao alternativa Sneijderu je Baptista. A gde je VDV, on je za mene 3x bolji od Baptiste? On more doči za 7M.
Quaresma#7
17-08-2009, 21:12
Evo Baptista kaže da ostaje 100% u Romi. http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=137614
Grujinho
17-08-2009, 21:18
najbolje je tako...
Ma ljudi, nema nista istinito ni oko Baptiste ni Meneza.. Vi jos niste naucili da talijanski novinari lupaju kao jedinicar u skoli.. :D
Istina je da dolazi Sneijder 99%, i niko vise.
normala, kazem ja danas imal ista od ovih istinitih, za baptistu su mogli otvoriti zasebnu temu :D
Quaresma#7
17-08-2009, 23:28
Jel ono sutra Branca i Oriali idu u Madrid po Sneijdera?
ma valjda veceras :D (nocni let)
prenoce, i sutra zakljucuju
Quaresma#7
17-08-2009, 23:54
Sad se za VDV počeo zanimati još Koln
Palermo se uključio u trku za igračem Intera, Nikolasom Burdisom. Višegodišnji igrač nero-azura sve je bliži Palermu jer su Sicilijanci na čelu sa trenerom Mauricijom Zamparinijem već pripremili ponudu od pet miliona evra, dok Inter od Rome, koja se prva “prijavila” za Burdisa još ništa nije dobio. Ukoliko Rimljani ne konkretizuju svoje poteze do kraja nedelje, Inter će morati da prihvati ponudu Palerma s obzirom na to da do početka sezone žele da prodaju sve one igrače na koje trener Žoze Murinjo ne računa.
sta 5, ne bi rivasa dao za tolisne pare :P
Il Trattore
18-08-2009, 10:36
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=41883
---------- Post added at 09:36 ---------- Previous post was at 09:35 ----------
ajde branca dovodi ga u milano
e ako ne uzemo njega za 15milki...pa onda uprava moze da izvrsi kolektivno samoubistvo...ja ocekujem koliko je danas vijest...INTER TO ANNOUNCE SNEIJDER SIGNING
Dzon Dilindzer
18-08-2009, 11:52
pa eto sta reci,daju nam ga ljudi za 15 i to izgleda u 3 rate.Sto rece Guro ocekujem danas ili sutra gotov transfer ako su nasi ikolko normalni. a sad kad Branca kaze :dajte ga na pozajmicu za 6 mil pa vidjecemo mi kasnije da li da ga kupimo. hahaha
ado_inter
18-08-2009, 12:02
ma ja ne mogu da vjerujem da i name neko daje igraca a jos da mu smanji cijenu :P ako ovo ne iskoristimo ne znma sta cemo.ocekujem sneijdera do kraja sedmice :D
Sad ako ga ne kupe su stvarno budale,pa 15m smo Muntaria platili.
Gazetta je pouzdan izvor informacija,tako da mislim da bi ovo mogla biti istina.
EDIT:
Za Mottu i Milita su dali 30m + Acqua i ostale mladice ,sad nemogu da daju za Sneijder 15m,oni bi njega na posudbu. Hahahaha Branca objesi se odmah!
Za Mottu i Milita su dali 30m + Acqua i ostale mladice ,sad nemogu da daju za Sneijder 15m,oni bi njega na posudbu. Hahahaha Branca objesi se odmah!
Za njih dvojicu nism dali 30M plus igrace, nego 15M plus igrace.
Motta je kostao 12M, a Milito oko 20M.
Inace, da vam dam jednu info. Sneijder je izgleda u Milano, na sastanku sa Brancom i ekipom.
Vreme nam otkucava, ako se ovo ne resi danas ili sutra cena ce mu opet skociti. Nama je potrebnije da ga kupimo nego njima da ga prodaju...
Za njih dvojicu nism dali 30M plus igrace, nego 15M plus igrace.
Motta je kostao 12M, a Milito oko 20M.
Inace, da vam dam jednu info. Sneijder je izgleda u Milano, na sastanku sa Brancom i ekipom.
a zar nije Branca u Madridu :)
ado_inter
18-08-2009, 12:32
ti se to s njim cuo hehe :P gdje si to cito??
ih ja bi volio kad bi se to sto prije zavrsilo
sneider je u milanu a branca u madridu, mimoisli su se :D
ti se to s njim cuo hehe :P gdje si to cito??
ih ja bi volio kad bi se to sto prije zavrsilo
Ma kakvi Branca u Madridu, dosao je ovaj kod nas. Potrebniji smo mi njemu, nego on nama :crazzy:
EDIT: Nemojte ocekivati nista zvanicno prije 19-og. Znaci, danas nista.
pa dobro to sam makra ja i ocekivao...ako sto i bude da se zna do sjutra...ali bi danasa bi vec bila neka najava toga :) tako da cekam i udaram refresh svakih 5min :D
Quaresma#7
18-08-2009, 13:39
Napokon čemo dočekati pravu desetku. Onda ako su oni tu to bi se moglo još brže rešiti.
koju desetku jel nam to dolazi maradona :)
Grujinho
18-08-2009, 15:06
Kao što Iggy reče prije desetak dana, WS je naš...ja očekujem da završe posao do kraja sedmice...
još uvijek sam skeptičan u vezi naše kreativnosti, fali mi onaj pravi trequartista...ali za ovu sezonu smo završili sa mercatom.. Arnautović, Motta, Milito, Eto'o, Lucio i Sneijder su super pojačanja...
očekujem da čemo tako igrati
---------------------------Julio Cesar-----------------------
Maicon----------Samuel/Chivu---Lucio----------Zanetti/Bambino
-------Motta/Stank----------cambiasso---------Muntari/Stank---
------------------------------Sneijder------------------------------
----------------Eto'o------------------------Milito----------------
ne znam zasto su svi vise za milita nego maria....ja mislim da eto i baloteli mogu biti strasan tandem...obojica brzi,mario carobnjak sa loptom,kako ga samo uposlio protiv lazia... Samo taj njegov temperament....
EDIT: Zbog ove greske ponovo ce smarati da sam se predozirao:D
Grujinho
18-08-2009, 15:11
ne znam zasto su svi vise za milita nego maria....ja mislim da mario i baloteli mogu biti strasan tandem...obojica brzi,mario carobnjak sa loptom,kako ga samo uposlio protiv lazia... Samo taj njegov temperament....
:D:D hehe
Dzon Dilindzer
18-08-2009, 15:15
10 ceka COUTINHA!!!!!!!!! a Wesley neka bude 20.
Quaresma#7
18-08-2009, 15:18
10 ceka COUTINHA!!!!!!!!! a Wesley neka bude 20.
Tako če i biti najverovatnije
Grujinho
18-08-2009, 15:21
verovatno če Sneijder imati 10, barem ovu sezonu...ako bi se 10-ka čuvala za Coutinha, onda je ni Ibra nebi uzeo...
Cus 10-ka se cuva za Coutinha. On ako dobije i 86, neka pjeva. Dobar mu je bilo koji broj.. Kao da je Zlatna Lopta vec, pa samo na njega cekamo :rolleyes:
Dzon Dilindzer
18-08-2009, 15:28
ma cuva se za Arnautovica hahahaha
ma cuva se za Arnautovica hahahaha
A ti si komicar vidim.. Fino..
Dzon Dilindzer
18-08-2009, 15:33
A ti si komicar vidim.. Fino.............................................. ........ja sam tragicar !!!!!!!!!!!!!!!!sto ti toliko podcjenjujes coutinja?
A ti si komicar vidim.. Fino.............................................. ........ja sam tragicar !!!!!!!!!!!!!!!!sto ti toliko podcjenjujes coutinja?
Ovo za tragicara ne razumijem, ali ajde :rolleyes:
Ne podcjenjujem Coutinha, nego ga cak cesto i hvalim. Ali, znas li ti da je Coutinho prvu profesionalnu utakmicu odigrao prije mjesec dana? Kako mozes ocekivati da taj momak za manje od godinu dana dodje, i da mu se uruci 10-ka i mjesto u prvu postavu (jer vidim da vecina racuna na to)? Sneijder je Maradona za njega (sad, i bice jos 2-3 godine). On ce ulaziti sa klupe, malo po malo.. Ne ocekujte od njega da bude Messi od prvog meca, jer cete se razocarati. Vidis koliko se Balotelli muci da dobije priliku, a nevjerovatan je talent, i ovo mu je treca godina u prvom timu.
Po meni, Coutinho ima talent da bude novi Kaka', ali ne odmah. Usporite sa ocekivanjima...
odosmo u oftopic, ali ja mislim da je coutinho cijelu mini karijeru igrao sa brojem 10, i mozes ga zvati vidi desetke :D tako da ce je on uzeti, mada me je briga
ado_inter
18-08-2009, 15:44
iskreno nera ja sam prije cuo za Coutinha nego za arnauta al bez obzira na sve obojica su mi dragi tako da od njih ocekujem puni doprinos u nasoj ekipi pa cak da se obojica izbore za prvu postavu ;)
iskreno nera ja sam prije cuo za Coutinha nego za arnauta al bez obzira na sve obojica su mi dragi tako da od njih ocekujem puni doprinos u nasoj ekipi pa cak da se obojica izbore za prvu postavu ;)
Ma nije to problem, ne kazem da ce Arna biti bolji. Samo sam rekao, ne moze se dati Sneijderu broj 20, jer ce za godinu dana doci Coutinho, pa za njega treba cuvati 10 :rolleyes: On je za sad niko i nista, tek treba da se dokaze (kao i Arna.)
Balotelli#45
18-08-2009, 15:52
jao oko cega se vi svadjate haha ljudi dolazi nam snajder treba da slavimo a ne da pricamo dal ce coutinho ili ce ipak burdisso da nosi desetku zaboleme za brojeve samo nek se zavrsi ovo oko snajdera i ja sam srecan :D
Dzon Dilindzer
18-08-2009, 15:58
Nera covjece to da kautinja ceka desetka nisam ni mislio ozbiljno,podrazumjeva se da ce je snajder uzeti ili VDV koji god da dodje,ali ti odma trcis da dokazujes neke svoje teorije.i ovaj post (Cus 10-ka se cuva za Coutinha. On ako dobije i 86, neka pjeva. Dobar mu je bilo koji broj.. Kao da je Zlatna Lopta vec, pa samo na njega cekamo :rolleyes:) jeste podcenjivanje.I ne dolazi bilo koji igrac nego jedan od najtalentovanijih igraca na poziciji koja nama treba! I normalno je da ga ne ceka odmah mjesto u timu i desetka znamo to svi!!!!! i nemoj da se prepiremo daj da cekamo snajdera.Ja vec pivu otvorio
dzabe je on najtalentovaniji...ne znaci mu to nista :) bilo je talenata i talenata pa nista od njih nije bilo :) iskreno se nadam da to sa ovim momkom nece biti slucaj
dajte ljudi polako, beze veze neke prepirke oko brojeva, a drugi su RBOJEVI najbitniji, brojevi vezani uz statistiku koji će imat i sneijder i coutinho kada budu igrali a ne brojevi na dresu...i btw polako sa sneijderom i otvaranjem piva, pa čekali smo do sada čekat ćemo još malo...doć će malo strpljenja još
a pivu moš otvorit i sada pa toplo je hehe ;)
bio je i kerlon talenat :D
pa ni sanse nije dobio :(
Quaresma#7
18-08-2009, 16:40
Iz Španije dolaze potvrde da Sneijder more slobodno preči u Inter.
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=sl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.calciomercato.com%2F%2Findex.ph p%3Fc%3D%26a%3D137715&sl=it&tl=en&history_state0=&swap=1
verma_interista
18-08-2009, 16:58
Golemo je Perez spustio cijenu Sneijderu na 15 mil,pa to je smijesan iznos za onakvog igraca,pod hitno po njega!!mada mislim da ce se sad jos pokoji klub ukljuciti i poslati ponudu,nadam se da nam nece propast ovaj igrac!
ma kakvi, on je vec gotov (nas) igrac, ali nasi se misle da ga posude pa plate malo vise, glupani
ma coutinho je previse ofanzivan za mourinha, tako da ako zelite gledati konstantno coutinha mora prvo mourinho otici u manchester :D
a sad da se vratim na temu, 15mil za sneidera je zaista dzaba tako da ce verovatno do ponedeljka biti njegova slika na inter.it :P
Branca je u Rimu, priča se o Burdissu, Andreolliju(koji bi stigao na posudbu ako Materazzi ode u Lazio) i o Baptisti
kako stize taj branca, zar nije bio u madridu malopre hehe
heehhe, ma kako stvari stoje ni sneijder nije gotova stvar
ko sisa te novinare
Dzon Dilindzer
18-08-2009, 17:35
kako stize taj branca, zar nije bio u madridu malopre hehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! teleportuje se kao mocni rendzer hehe
ajmo u kladionicu
30mil na deca hahahahaha
ado_inter
18-08-2009, 18:45
ma mene samo strah da se sta ne po*jebe ovo u vezi sneijdera koliko sam ja skonto na nekoj stranici ide u njemacku na prijateljsku sa borusijom a poslje toga ce se znat ko definitivno sta ce bit s njega....:O
a čuj on je na listi pozvanih za tu prijateljsku, sad jel to znači nešto ili ne...
mourinho
18-08-2009, 20:08
Bio je i Zlatan na pripremama u Americi pa ode..... Ide to u dobrom smjeru.
Generalno (pogotovo ako dodje Snajder), mislim da imamo tim za klasu bolji nego prosle godine, te sa realnim sansama za plasman u top 4 Lige Sampiona. Ako bude srece, mozda budemo prvi od ta cetiri.
Quaresma#7
18-08-2009, 20:26
Sneijder i VDV su putovali odvojeno od tima u Njemačku.
Inter boy
18-08-2009, 21:14
pa hoćemo li mi dočekati dolazak Sneijdera?
strpite se malo, pregovori su u toku
filip.sk
18-08-2009, 21:43
Wesley Sneijder will be Inter Milan’s player until beginning of next week.
His agent is today in Milano to finish the deal, and Jose Mourinho also told that he is expecting him until the end of this week.
He didn’t talk about it, neither his agent, but it’s now obvious, as he was very sad in the last match for Real Madrid.
Welcome Sneijder!
Ja vam rekoh da Branca nije u Madridu, a meni niko ne vjeruje :D
Sneijder se odugovlaci, jer Moratti hoce da ceka kraj prelaznog roka, kako bi Real jos spustio cijenu.. cicija..
ma nije beg cicija hahahah
filip.sk
18-08-2009, 22:43
haha... abe bese sigurno deka inter ke go kupat snajder samo bese taktika na inter za poniska cena a real sakase poveke... pazar na fudbaleri e ipak... ali snajder ke bide nas :D
znaci gotovo je sa snajderom....jeeeeeee...:):):)
filip.sk
18-08-2009, 23:18
Ali bi trebalo do krajov na nedelava da bide jas mislam
Sneijder je pricao sinoc sa Mourinhom, ali Moratti nece da trguje dok ne proda barem jednog igraca. Stipsa...
A Branca je kazao da ni Rivas, ni Burdisso nece u Palermo.
Taj Rivas se mnogo prokurcijo,sta on misli da ga oce barsa,real,mancester.....Ma on bi morao biti zadovoljan da uopste udje nakratko da igra i u tom palermu a ne on da izvoljeva....pun mi je kurac tih nasih igraca koji ne zele da odu iz kluba....tipa ocu da ostanem,makar i da sedim,samo da se kaze da igram u INTERU,REALU,CELSIJU, a ne sad tamo nekom palermu,catanii... A i nasi su budale sto trpe takav idiotizam.....sve bih ja to rasterao nebih ni pitao.....
A sto se tice Burdisa,sta sad on sere,pa imao je ponudu rome,i sta je sad sa tim....??OVo samo kod nas ima......
ma kakav palermo, rekao sam ja odmah, roma ili nista (za burdija, ali za rivasa nije los)
hmm, sada i ovaj massimo pretjeruje, sam je rekao da nam treba playmaker
edit - moca, pa ne mogu ga oni prodati ako on nece da potpise ugovor, sve sto mogu jeste da raskinu ugovor i njemu plate da ode :P (a ovako mogu dici do 5m za njega - rivasa)
ado_inter
19-08-2009, 00:19
ma moratti debil ako nije izvuko pare od prodaje ibre ne znam odakle ce izvuc seronja jedan jos sto mi ide na zivce............:mad::mad::mad:
Ma svi u tom nasem strucnom stabu su debili nevidjeni....Ovaj Morati stipsa nevidjena....sad ako mi cekamo da nam neko ode iz kluba da bi kupili,mozemo da se slikamo....a sto se tice ovih igraca,ja bi mu rekao,napusti bolje klub,il cemo ti smaniti platu na 10 evra,igraces u primervi,cak ces i tamo sedeti na klupi...treniraces sam a ne sa ekipom,i imas da kosis travu svaki dan..... i da vidis kako bi otisao:)
ne mogu mu ni platu smanjiti, jedino ga u primaveru poslati ;)
Balotelli#45
19-08-2009, 00:28
pa mogu ga i unazaditi sa igraca na kosaca trave :D
Balotelli#45
19-08-2009, 00:57
pa ja nista nekazem za massima ovo je upuceno rivasu
Quaresma#7
19-08-2009, 12:09
Još ništa posebno oko Sneijdera, samo pišu da bi se to danas trebalo završiti i dobiti ga za 15M€.
Inter: decisive hours for the next few hours Sneijder Marco Branca and Gabriele Oriali, men dell'Inter market, could fly to Madrid to close the acquisition of Wesley Sneijder from Real. The treaty would close for a figure around 15 million, the last obstacle is the payment mode dL, in particular whether the loan with the right of redemption.
A Inter misli i prekinuti pogodbu sa Burdissom.
Inter, terminate the contract for Burdisso? Inter is trying to resolve the issue related to Nicolas Burdisso, the player is not among the favorites of Jos Mourinho and has long been on the market, with Rome, which is the most likely destination. The Nerazzurri would give him on loan but the Argentine would be sold outright: in the last hours is starting to emerge the possibility of termination, which would allow Inter to save 5 million engagement until 2011 and the defender to move more easily in giallorosso.sportvirgilio
Il Trattore
19-08-2009, 12:46
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=41978
---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:45 ----------
ajde wesley potpisuj
Choda_Bg
19-08-2009, 12:47
The Nerazzurri are weighing up the possibility of bringing Marco Andreolli back to San Siro...
cuj prekinuti ugovor sa burdijem, nigdje veze! bolje ga onda na posudbu poslati
cuj 15m, ako to naprave bolji transfer odavno nisu uradili
Quaresma#7
19-08-2009, 13:29
Burdissa planiraju zameniti za Andreollija i onda Andreolli poslati na posudbu negde gde če redno igrati. To bi bio dobar transfer.
Pa prije bi Rivasa terminirati trebalo,a za Burdissa bar neke novce dobiti,ili Andreollia nazad kao zamjenu i prosljediti ga dalje.
15m za Sneijdera je odlicna cijena,Real ga je platio 23m prije 2 godine.
ado_inter
19-08-2009, 13:47
izgleda da roma hoce razmjenu baptista-suazo pa sad imal sta od toga to cemo da vidilo :P
ijaooo, sjecam se kao da je bilo danas, kada smo ga sutnuli, a sada dajemo BURDISSA za njega jaoo
Choda_Bg
19-08-2009, 14:10
Nisam znao da je Burdiso tolika zvezda...
izgleda da roma hoce razmjenu baptista-suazo pa sad imal sta od toga to cemo da vidilo :P
ne znam sta ce nam jos napadaca, mada bi to bio dobar posao, baptista je mnogo bolji u zavrsnici od suaza
Nisam znao da je Burdiso tolika zvezda...
veca nego onaj vas amer :D
biti ce i vasa za par godina :D
ma za vase igrace u odbrani je PELE....ah da vi imate najboljeg stopera na planeiti,koji je celu proslu sezonu bio na pozajmici :sivi::sivi:
Choda_Bg
19-08-2009, 14:16
A stani....jel on dao onaj prelep(;)) autogol prosle sezone u LS protiv Anortozisa? il' gresim...
Balotelli#45
19-08-2009, 14:17
a jel bese onaj amer plivao u americi kad ga je milito bacao na dupe?
evo jos malo igraca da se doda na relaciji inter - roma
cordoba hahahahahahha sad i njeg zele
---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
a pise kako su inter i milan u borbi za Alessandro Diamanti iako je berluskoni rekao da u milan zavrsio sa transferima
Diamanti.. pfff.. ima talenta, ali momak sa 26 godina, koji je igrao u Seriu B do prije dva mjeseca, ne moze biti pojacanje ekipi koja juri LS..
ado_inter
19-08-2009, 14:46
evo jos malo igraca da se doda na relaciji inter - roma
cordoba hahahahahahha sad i njeg zele
ma samo mogu prihvatit cinjenicu da se zagnu :P od nas mogu dobit samo znase sta.... i plus uz to burdisso rivas obina suazo i dosta im je da ne pretjeramo :D
diamanti je dobar igrac meni, i ako se moze dovesti za male pare, ili da im damo nekoga u zamjenu
cordoba, da nije toliko dugo u interu, i da ga nismo toliko platili, dao bih ga odmah :D
jebote naši ozbiljno misle na baptistu...ponudili im Mancinija u zamjenu ali roma želi novaca jer žele prodat baš zbog novaca, a Mancinija baš i ne žele pošto je prošlo ljeto Mancinij jedva čekao da napravi kufere, pa i odnos sa Spallettijem više nije tako idealan
mozda moratti hoce da spusti wesleya na 13 :D
ne znam sta ce nam sada i taj baptista
mourinho
19-08-2009, 16:11
cordoba, da nije toliko dugo u interu, i da ga nismo toliko platili, dao bih ga odmah :D
Ja ne bih, dobar je igrač i prije svega lojalan, osobina koju je tesko naci kod današnjih plaćenika.
Ljudi Cassano je UPRAVO POTPISAO autogram nekom liku
spameru jedan ;)
nego imal kakvih novosti za sneijdera, citav dan prodje, nista novo
hehe jel dobra fora? :D
evo sad se govori da bi Roma osim Burdija uzela i Mancinija i Suaza.
Za Burdija bi Inter želio 7M koji bi se platili u dvije rate, za Mancinija se priča o posudbi ali plaća njegova bi bila plaćena pola/pola, dok za Suaza bi išla zamjena sa Baptistom
---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:16 ----------
za sneijdera sky kaže da ovog tjedna neće biti novosti
verma_interista
19-08-2009, 16:19
Najveci problem lezi u tome sto igraci Intera kojih se zelimo rijesiti imaju jake ugovore po kojima primaju ogromne iznose,koje tamo negdje ne bi primali,pa im se ne ide,vole sjediti na klupi,nikako ne igrati ,ali uzimati pare,nego tamo igrati da im se prepolovi lova.Tu je jos jedan kiks nase uprave koja je dozvolila da takvi igraci primaju tolike iznose.Pogledajmo samo Arsenala,gdje igraju fenomenalni igraci za puno manje novca nego ,recimo kod nas ovi mazlumi.
Kako god okrenes Inter je uvijek na glavi,pa koliko dajemo za plate igracima,a koji ne igraju,svake godine bi mogli kupiti jednu igracinu koja ce trajati u klubu.Naime nikad mi se nije svidjalo gomilanje igraca.
Sto se tice Sneijdera,on je sve sto nam treba,i nadam se da ga necemo ispustiti.
hm, pa fina suradnja sa romom :)
koliko (toliko) se moze to reci :P
Suazo, plus €7million for Burdisso, as well as take Mancini back on loan...
ok jest on zvijer ali nije tolika
Inter boy
19-08-2009, 20:29
samo priča o pregovorima u dortmundu ..... ništa novo
Quaresma#7
19-08-2009, 20:43
Nešto se i Parma zanima za Obinnu. http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7585
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25905.shtml
Neka ovo Mauro prevede i potvrdi je li ovo bas tacno da je rekao Valdano Snejderu da vise ne racunaju na njega i da je za njih on igrac INTERA
Nisi više igrač madridskog Reala. Nisi više u našim programima. Za nas si igrač Intera
pa zar to nije ranije skontao sam hehehe
hajde super, da se i to zavrsi vise
covjece, trebaju im 2 dana da mu to kazu :P
Valjda se sad ceka samo njegovo DA!
Grujinho
19-08-2009, 21:04
ma gotovo je to več danima..samo je pitanje kad če Wesley sletjeti u Milano
Quaresma#7
19-08-2009, 21:12
Ma to se on još uvek nada da če ostati pa zato toliko predomišlja. Da bi on stvarno gorio od želje da dođe u Inter ko Arnautovič to bi več bilo završeno davno. Ali ipak če na kraju doči jer nema drugog izbora.
ma papak nece da ide ....real se zeli rijesiti tih holandjana u koje je puno ulozeno a nista nisu dobili od njih
Pa zar nije već u Milanu?
Inter boy
19-08-2009, 22:27
evo gledam ovu tekmu dor-real i snijeder na klupi fino skockan lače,majica nije uopšte u planu evo robben mu posveti gol
Baptista uopće nije pozvan za utakmicu protiv Kosica :S
Balotelli#45
20-08-2009, 00:40
ma super bi bilo kad bi dosli i baptista i snajder
Quaresma#7
20-08-2009, 00:51
Ma jebeš Baptistu. Bolje da dovedu VDV. A Romi neka daju na posudbu Suaza i Mancinija i neka jim prodaju Burdija. Pitam se zaštno ne probaju prekinuti ugovor sa Rivasom on nebi bio skup za prekid ugovora, jer ga niko neče :D Obinnu mogu prodat Parmi za 3M. A Vieiru neka daju nekom Englezu ili neka mu smanje platu.
BTW: dokle su sa Sneijderom dogurali? U Španiji Marca govori da je sve gotovo za 15M€, a u Italiji novinari pričaju da bi mogao doči na posudbu. http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=42049
q7, pa zar ti mislis da je to tako lahko, zovnes vieiru u kancelariju i kazes mu "jarane, ako neces da ides, de potpisi ovo da ti smanjimo platu" a on kaze "naravno, gdje treba"
eh dera pa znas da PV jos nije naucio da pise :)
Quaresma#7
20-08-2009, 01:03
E da ga izoliraju iz ekipe ko Real VDV brzo bi se pokupio. Jendostavno mu dati doznanja da nema više mesta za njega u ekipi.
kad smo spustili cijenu za sneijdera na 15m, mislim da bi mogli vdv za djaba
to sam i ja rekao, samo primavera moze pomoci lol, ali trebat ce nam dok nema cambija
on ce vise trebati protivnicima intera nego interu
ado_inter
20-08-2009, 01:07
na calciomercato pise da je sve dog izmedju intera i reala da je u pitanju 15 mikli plus neki bonusi ne znam tacno i da je plata 3,5 i valjda na 4 god ce potpisat pa sad cemo da vidimo kad ce to da budeee
Quaresma#7
20-08-2009, 01:07
Ma more umjesto njega komotno Muntari, Zanetti ili Stankovič. Koji če nam k**** onaj staronja i još ždere 6M godišnje i nemore spojiti 5 utakmica za redom bez povrede.
EDIT: Onda sutra bi trebalo biti sve rešeno sa Sneijderom.
rekao sam ja da ga treba prodati bez obzira na cambija (izmjene :))
ma kakvi sutra, vidis da im je trebalo 2 dana da izbace bjednu novost da je onaj rekao sneijderu da ne racunaju na njega
koliko ce tek trebati da dodje u milano i potpise
pa ce biti, moratti hoce da se proda vieira, sranja u ruandi itd itd
ado_inter
20-08-2009, 01:10
al samo da znate da je viera u prvoj postavi za tekmu sa bariem jbg staronja al izbori se :P
E da ga izoliraju iz ekipe ko Real VDV brzo bi se pokupio. Jendostavno mu dati doznanja da nema više mesta za njega u ekipi.
pa zašto bi se tako i ponašali prema njemu? tako rade smetlarski klubovi kao real, to nije profesionalno ni sa strane kluba, a kad igrač odjebe ekipu onda je tragedija, kao kakav smetlar ne želi igrat za nas šta pizdi a kad klub želi igrača šutnut onda je u redu, da te podsjetim da Vieira kad je bio spreman je većinom igrao, i pomoći će ekipi i sada ako je potreban
Enfant Terrible
20-08-2009, 01:14
Vidim da je dovođenje Baptiste postala izgledna opcija (po raznim navodima medija). Ja ovaj transfer ne mogu razumjeti (samim tim ni podržati). Vodilo se mnogo špekulacija oko njegove pozicije, jel' veznjak il' napadač, ali to u njegovom slučaju nije bitno. Da je veznjak- nema "killer pass", nema pretjerano dobar pregled igre (dvije osnovne stvari koje nama trebaju, a on nema); da je napadač- imamo ih dovoljno, a on ne posjeduje ništa što već nemamo u ekipi. Dakle, kakva je logika ovog transfera?
Da ne zaboravim, došao sam do informacija da će Cassano održati press konferenciju u petak jer ima nešto važno da objavi. Sada, naravno, špekulacije su odmah počele: jedni govore da bi mogao objaviti da prelazi u Inter, a drugi da potpisuje novi ugovor sa Sampom. Ostaje nam da vidimo...
Quaresma#7
20-08-2009, 01:19
Dakle, kakva je logika ovog transfera?
E pa kako bi nas zajebavali u zdrav mozag :D
pa zašto bi se tako i ponašali prema njemu? tako rade smetlarski klubovi kao real, to nije profesionalno ni sa strane kluba, a kad igrač odjebe ekipu onda je tragedija, kao kakav smetlar ne želi igrat za nas šta pizdi a kad klub želi igrača šutnut onda je u redu, da te podsjetim da Vieira kad je bio spreman je većinom igrao, i pomoći će ekipi i sada ako je potreban
Pa drukčije ne ide. Ovako če biti kod nas sve dok mu ugovor ne izteče i izvuči iz kluba velike pare. Neznam zašto mu ne daju onaj 1M za prekid ugovora u uštede onih 5M od njegove plate.
HaRissoon
20-08-2009, 01:23
eo izgleda da je WS pristao i da je sve gotovo sutra se ocekuje potpis hvala Bogu vise
cassano ce reci...dobio sam sms od cika lipija.....igrat cu za rep italije....juhu
aj sa srecom :) konacno i to pitanje da rijesimo :) naravno samo da ne bude problema sa povredama jer se onda vratismo na isto.....snajder...milito....eto....bice ovo odlicno...
Quaresma#7
20-08-2009, 01:27
Inter & Real Madrid Agree Wesley Sneijder Deal - Report (http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/08/19/1449870/inter-real-madrid-agree-wesley-sneijder-deal-report)
Izgleda da je stvarno sve gotovo
mozda je ova stvar sa baptistom samo potez da nagovorimo sneijdera da potpise sto prije, posto se umazenko predugo misli
cassano, pa zasto ne dovesti i njega :D
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
If a deal was indeed finally struck - an announcement should be made in the near future - ending Inter's lengthy search for a creative force in the centre of the pitch.
bolje da pratimo realovu oficijelnu, posto na nasoj nece do 31 :)
Vidim da je dovođenje Baptiste postala izgledna opcija (po raznim navodima medija). Ja ovaj transfer ne mogu razumjeti (samim tim ni podržati). Vodilo se mnogo špekulacija oko njegove pozicije, jel' veznjak il' napadač, ali to u njegovom slučaju nije bitno. Da je veznjak- nema "killer pass", nema pretjerano dobar pregled igre (dvije osnovne stvari koje nama trebaju, a on nema); da je napadač- imamo ih dovoljno, a on ne posjeduje ništa što već nemamo u ekipi. Dakle, kakva je logika ovog transfera?
potpisujem, sve si rekao, ne vidim po kojoj logici nam on podiže kvalitetu
Pa drukčije ne ide. Ovako če biti kod nas sve dok mu ugovor ne izteče i izvuči iz kluba velike pare. Neznam zašto mu ne daju onaj 1M za prekid ugovora u uštede onih 5M od njegove plate.
da ali jebi ga ne ide to sve onako lako, a i nema šanse da Inter njemu daje 1M, za prekid ugovora moraš mu isplatit koliko bi zarađivao do kraja ugovora, ili si mislio nešto drugo?
Quaresma#7
20-08-2009, 01:40
Ne nešto su jednom pisali kakvih 15-20 dana nazad da su se nešto dogovorili da bi mogli prekinuti ugovor da on ode slobodno u drugi klub a cena je bila 1,1M€.
Ne nešto su jednom pisali kakvih 15-20 dana nazad da su se nešto dogovorili da bi mogli prekinuti ugovor da on ode slobodno u drugi klub a cena je bila 1,1M€.
da, jer bi on kao pristao na raskid ugovora, i presao u drugi klub dzaba, za razliku od nekih koji ne zele tako da se mora platiti do zadnjeg penija
npr da igrac trazi raskid, inter bi dobio ali to se rijetko kad dogadja lol, to bi ja rekao burdiju lol
Balotelli#45
20-08-2009, 11:42
Da ne zaboravim, došao sam do informacija da će Cassano održati press konferenciju u petak jer ima nešto važno da objavi. Sada, naravno, špekulacije su odmah počele: jedni govore da bi mogao objaviti da prelazi u Inter, a drugi da potpisuje novi ugovor sa Sampom. Ostaje nam da vidimo...
zamislite sutra antonio kaze pozdravljam vas navijaci sampdorie bilo mi je lepo ali sad mrs u picku materinu idem u inter :sivi: :crazzy:
ado_inter
20-08-2009, 12:34
joj sto me vise ovaj transfer oko sneijdera nervira taman kad pomislim da je sve gotovo onda onaj njegov agent opet nesto prica :( sad je prica da jos nije sigurno da ce kod nas kao inter je opcija broj 1 al da igrac jos uvjek nije 100 % sta zeli kao glavni problem je dal mi mozemo da udovoljimo njegovim zahtjvima uhhh
prvi put kad je rekao da zeli ostati u realu, trebali smo reci, imamo dogovor sa klubom, imas vremena da razmislis do 21. - inace uzimamo drugog igraca, makar ti bio brza solucija
Sneijderov agent potvrdio da su se Inter i Real dogovorili, samo jos da on dogovori licne stavke sa klubom.
I i dalje se prica o Baptisti. Burdisso i uprava nisu dogovorili raskid ugovora juce, tako da se pregovara sa Romom. Imena o kojima se diskutuje su: Baptista, Mancini, Suazo i Burdisso. Vidjecemo koju ce kombinaciju na kraju dva kluba dogovoriti. Ali Julio Baptista nije samo novinarska patka, to je sigurno.
koji od njih ide na posudbu, a koji u potpunosti?
mislim, ali vidis ti mourinha, quaresma stoji a mancini recimo ide lol
koji od njih ide na posudbu, a koji u potpunosti?
pisali smo ja i hulle jučer
ma znam, mrsko mi traziti :D
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:21 ----------
a moze biti i da se nesto promjenilo
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:22 ----------
hocu da vidim koji ce ove sezone biti gori transfer, ovaj ili onaj milito i kompanija :D
ma kao roma ako ne želi mancinija onda sada inter nudi suaza za baptistu : ali to sve kao zamjena posudbi, tj. svi idu na posudbu
"I have spoken with Wesley, but at the moment he is indecisive - he doesn't know what he wants yet. He will think about it now and he will decide whether to move to Inter.
"We will see whether the directors are able to meet his demands," Lerby concluded.
i zasto nama treba ovaj igrac???
ijaoo, bas kada sam napravio temu, bolje mu je da se ne igra :D
filip.sk
20-08-2009, 13:58
I jas go citav sega istot... ali ipak nema so da pravi snajder koga znae deka nema za nego mesto vo real madrid, mora da dojde vo inter :D
Grujinho
20-08-2009, 14:02
iz ovakve rome, nitko nam ne treba osim de rossi, svi su ostali b klasa...a i ovaj baptista je sve lošiji...igrao za sevillu i bio je talenat...onda otišao u real pa arsenal, a sada romu, a ni tu nije baš oduševio navijače i stručnjake...ne znam šta bi on nama dao, a da mi toga nemamo
pa mozda zato sto je bolji...
"I have spoken with Wesley, but at the moment he is indecisive - he doesn't know what he wants yet. He will think about it now and he will decide whether to move to Inter.
"We will see whether the directors are able to meet his demands," Lerby concluded.
i zasto nama treba ovaj igrac???
pa sad....ja da sam na njegovom mjestu mozda bih isto uradio...tacnije cekao je covjek da vidi da li ostaje u realu...a sad kad ide vjerovatno pokusava da izboksuje sto bolje uslove...ne mozete ocekivati da ce igraci koje dovodimo doci u inter zbog ljubavi prema tom timu..takvih nema mnogo i ako ih ima manje vise to mogu biti igraci koji su jos od malih nogu u ekipi intera...ostali su svi promijenili timova i timova...i ne vezu se za jednu ekipu...svi manje vise imaju isti cilj....isto tako nije svejdno preci iz tima kao sto je real tj otici iz tima kao sto je real u npr jedan inter....koliko god ovo zvucalo nisko, mislim da je tako...koliko god sam vidio san svih igraca je da igraju u realu...dobro jesu bogati ali i i svi trce da igraju tamo....real je po tom pitanju klasa za sebe...u svakom slucaju treba sacekati da se sve zavrsi...pa ako dodje covjek kod nas da vidim sto i kako ce biti...njegov je zadatak da da najbolje sto moze...a grb i ne mora da ljubi...mi imamo druge ljue koji su vodje tima...Zanetti...Matrix...Cambiasso.......
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.