View Full Version : Glasine o transferima
ado_inter
12-08-2009, 23:01
slazem se i mislim da ne bih bilo problema oko njegovog dolaska samo koliko su nasi zagrijani za njeg... mada ja bih bio zadovoljan sa bilo kojim od njih dvojice
Grujinho
12-08-2009, 23:04
ma dovesti obadvojicu i problem kreativnosti riješen
zamisli dovedemo VdV i Deca za 20m, pih posla :D
normalno pokusao bih prvo snajdera ali ako ne daju ispod 25, onda ove
ado_inter
12-08-2009, 23:13
ma ako dodju obijica sta cemo sa dekijem?? meni bi bilo zao da se dejo preseli na tribine
Inter boy
12-08-2009, 23:14
sad se spominje i Dos Santos iz Tottenhama ... ludilo se nastavlja pa ima li tko da ga mi nećemo
zar racunas na stanka ado dragi :D
dobar je i taj dos, ako je kao sto je bio u barci
Grujinho
12-08-2009, 23:20
zamisli dovedemo VdV i Deca za 20m, pih posla :D
normalno pokusao bih prvo snajdera ali ako ne daju ispod 25, onda ove
pa ako dodje na posudbu za oko 7m€ + VDV oko 10m€ max(možda i manje)...nemaš boljeg posla...
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
sad se spominje i Dos Santos iz Tottenhama ... ludilo se nastavlja pa ima li tko da ga mi nećemo
ja sam taj :O
gruji, mislim da je ta posudba lupljena, da od toga nema nista
taj dos santos vec ima potencijala da bude kao adriano, a posto smo se mi pokazali kao klub koji zna kako postupati s takvim tipovima, ne dolazi u obzir da ga dovodimo :)
btw, zar on nije krilo ili napadac?
ma moze igrati ono sto bi hleb igrao
HaRissoon
13-08-2009, 00:47
Nista od WS izjavio je da ce se boriti u Realu za mjesto i da Inter ne dolazi u obzir
interista
13-08-2009, 00:57
to je i eto pricao,pa vidi sad!!!!!
ado_inter
13-08-2009, 01:01
Nista od WS izjavio je da ce se boriti u Realu za mjesto i da Inter ne dolazi u obzir
ja ovo jos nisam nigdje citoo :worried::O
DenchiNL
13-08-2009, 01:02
ne znam da li je neko već stavio vdVaart može ići džaba, barem tako pišu holandske novine
ima povelik intervju s advokatom vdv i kaže da s obzirom na to da nije dobio ni broj i uopšte ne trenira s timom, da Real krši ugovor i na osnovu toga ne mogu tražiti obeštećenje za njega.
HaRissoon
13-08-2009, 01:05
Ne znam ja mislim da se trebamo okrenuti drugom sve je manje vremena
---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
ado imas na goal.com a i jos sam negdje citao ovo je poslije tekme s englezima dao intervju neki i o tome pricao
kako god okrenes, nece biti dzaba, samo ce uzeti sebi vise u dzep
ado_inter
13-08-2009, 01:06
ma ja mislim da je nas krug zatvoren na ova dva holandjana i da ce jedan od njih da dodje tako da nema portebe za panikom :D hehe
ljudi smarate po temi svi samo ponavljate postove i razmišljanja
ili niko ili jedan od njih :)
"I'll return to Madrid tomorrow and I'm not aware of any agreements between Inter and Real. I'm not interested in joining Inter as I'm keen to stay in Spain and prove my worth at Real. I'll fight for my place, even though the competition is harsh," said Sneijder to SBS6 after the friendly match between Holland and England.
Mozda su se i klubovi dogovorili ali Wesley nece doc :(
sada ga nebih dzaba, ako dodje to ce biti zato sto ga real tjera da ide
uzeti vdv djaba i deca i to je to
sada ga nebih dzaba, ako dodje to ce biti zato sto ga real tjera da ide
uzeti vdv djaba i deca i to je to
Samo u snu oboicu..
pa ne bismo dali ni 20m za obojicu :D
ali istina, dosta jedan jer imamo previse onih koji samo trce po terenu :P
A kad se taj koji treba da dodje povrijedi onda ce Muntari organizovat sredinu :(
da on i huntelaar nemaju sta zajednicko
http://www.realmadrid-fan.com/web/wp-content/uploads/2009/07/van-der-vaart-rafael.jpg
---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 01:16 ----------
A kad se taj koji treba da dodje povrijedi onda ce Muntari organizovat sredinu :(
imamo stankovica :D
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
evo, ako vidite ovdje igdje kako dodaje napadacima loptu :D
http://www.youtube.com/watch?v=LWB4n08iBTY
Nasa idealna pojacanja na sredinu su trebala bit Hamsik i Diego ali nema sto sad oko toga lomit glavu
za hamsika bi napoli trazio 30m
Pitanje je oce li VdV bit kao onaj kad je harao u Ajax
ma normalno, ali on nikada nije bio ultra mega asistent, to mene vise brine
po meni, treba nam deco ili miske, posto smo na diega zakasnili
ma normalno, ali on nikada nije bio ultra mega asistent, to mene vise brine
po meni, treba nam deco ili miske, posto smo na diega zakasnili
Na interfanclub se neko sjetio Mislimovica kako bi nam bio odlican..a ovaj VdV samo dribla i sebican je cini mi se
ma snajder je macka
kolika je samo razlika kad on igra i kad je na klupi u holandiji
potpuno drugacija reprezenaticija bude
dok on nije igrao vodili su 2-0 hahahahahahah
a kad je igrao protiv italije na evropskom vodili su 3-0 hahahahahaha
uuu da bila je to doba mocne italije vs ruminija 1-1 heheheheheh
Grujinho
13-08-2009, 09:23
"I'll return to Madrid tomorrow and I'm not aware of any agreements between Inter and Real. I'm not interested in joining Inter as I'm keen to stay in Spain and prove my worth at Real. I'll fight for my place, even though the competition is harsh," said Sneijder to SBS6 after the friendly match between Holland and England.
Valjda je nakon Gourcouffa i Sneijder otpao :worried:
Sada je samo VdV još u igri, Deco verovatno ostaje u Londonu, dok rakitič i aimar nisu material za inter
Balotelli#45
13-08-2009, 11:03
ja bi uzeo aimara meni je on super dobro bi se pokazao verujte mi :D
Nama bi super pasovali VDV i Deco zjaedno. Portugalac da igra malo povucenije, a Holadnjanin odmah iza napdaca. Sa Cambiassom i Mottom (Stank, Muntari, Javier) iza njih... To bi bio dobar vezni red.
Mancini odbija bilo kakvi transfer. Hoce u Interu da se dokaze.
Burdissov agent kaze da bi cjenio Romu kao buducu destinaciju.
ja bi uzeo aimara meni je on super dobro bi se pokazao verujte mi :D
ma kakav aimar to je gotov igrač čovječe
Nama bi super pasovali VDV i Deco zjaedno. Portugalac da igra malo povucenije, a Holadnjanin odmah iza napdaca. Sa Cambiassom i Mottom (Stank, Muntari, Javier) iza njih... To bi bio dobar vezni red.
Mancini odbija bilo kakvi transfer. Hoce u Interu da se dokaze.
Burdissov agent kaze da bi cjenio Romu kao buducu destinaciju.
Pa koliko bi igraca imao taj vezni red? :D
Pa koliko bi igraca imao taj vezni red? :D
:crazzy: Nekoliko :D Vieru bi poslao van. Zanetti je prekomandovan na lijevog beka. Znaci: Cambiasso, Muntari, Motta, Deki, Deco, VDV. 6 igraca za 4 pozicjie, nije previse...
Samo, sto ce krila: Q i Mancini, nije mi jasno. Izgleda, da nisu nikako u planovima Mourinha.. Bar za sad. :rolleyes:
Nijesu oni svakako bili u planovima Josea jer je htio Q-ua da preseli u Genovu al jbg kad su nam se krila vezala za nas :)
---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/articolo25754.shtml
Van der Vaart all'Inter: gratis
Balotelli#45
13-08-2009, 12:44
moze li neko da prevede ostalo ja samo razumem naslov i ovo gratis :D
joj pogledajte sam kraj, zadnu rečenicu ... vidite li kako završava tekst? sa UPITNIKOM! :)
sta sam ja rekao za snajdera hahahaha
nego neg fino dovedu nedveda
iskusan, krvolacan i glumac...bas tip igraca kakve murinjo voli a da je jos crn uhh vec bi imao platu od 100mil eura hefticno :)
ado_inter
13-08-2009, 13:22
ma nema nista od tog da sneijder ostane u realu i da se bori za prvu postavu jer njemu je cilj da ide na SP a selektor mu je reko ako ne bude igro da nece ni ic tako da....
a kod bi sta bilo od ovog gratis to bi bilo odlicnoo
Balotelli#45
13-08-2009, 13:33
hahah oni njega manje cene nego mi burdissa i vieiru
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/13-08-2009/parisien-offerta-inter-501025064534.shtml
Parisien pise da smo ponudili 25M za Gourcuffa.. Joj, kad bi dosao :D
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RecISFC96ek&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RecISFC96ek&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zdVzzvMEG08&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zdVzzvMEG08&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
uh, samo treba ga nauciti dodavati, a to moze samo deco :D
razlog zato sto bi dosao u inter jeste sto zna da interu treba jedan takav igrac lol
Il Trattore
13-08-2009, 13:48
balun mu se lipi za nogu,ajme kakvo bi ovo pojacanje bilo,ovo je prava desetka
Balotelli#45
13-08-2009, 13:49
ma samo neko vise da dodje ne bi se ni za rakitica bunio
da al ni on nije nesto proveren igrac...sto se tice velikih liga...a i ima traume od san sira:D
ja ti kazem da je on mogao biti novi kaka za milan, ali bio je previse mlad te sezone kada su ga na posudbu poslali
kada je kaka otisao planirali su na njega, ali on se bojao da ga dinho ne prebije tako da je ostao
kod nas je potpuno drugacija situacija
Balotelli#45
13-08-2009, 13:57
tako je dera doso bi nam ko mast na leba super bi bio :D
Grujinho
13-08-2009, 13:58
Joj ljudi. On bi mogao biti nama ono što je Kaka bio Milanu ili Zidane Juventusu. I još kad bi VdV došao GRATIS, za 25m€ doveli bi Gourcuffa i VdV-a...pa ja bi skakao od sreče stvarno..
nazalost, tesko da cemo i VdV dovesti lol
Grujinho
13-08-2009, 14:03
zasto tezko? pa lakse je njega dovest od deca :)
pa jeste, ali kakva je nasa uprava, hoce sto jeftinije da prodju, a na kraju prodju jos gore hehehehe
ado_inter
13-08-2009, 14:23
ma ja iskreno nisam pretjerano impresjoniran gourcuffom nekako mi nije osto u sjecanju kao neki igrac dok je bio i u milanu a i ti dera sto kazes nekako sumnjam da bi se uklopio u nasu igru al opet....
ja bih prije sneijdre il VdV pa sad neko ima drukcije vidjenje
ako moratti zeli da mu novi igrac igra, onda neka dovede ono sto jose trazi, a to je Deco, ili neka ga pitaju za drugog, ovako mogu totalno promasiti, jer koliko sam ja skontao, on hoce jednog koji samo dodaje napadacima, ova trojica to bas i nemaju
ado_inter
13-08-2009, 14:28
mislim da je jose izrazio zelju da mu dovedu i sneijdere al sta ces kad se kod nas moratti za sve pita
hehe rekli sad u studio sportu da Jose smatra VdV malo pre ofanzivnog, da ne sudjeluje u obrambenim zadaćama pa da mu baš i nije adekvatan, hahahaha
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/437/v143785p0.jpg <table width="50%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" height="5"> <tbody><tr> <td>
</td> </tr> </tbody></table> Kasano u Inter? Apsolutno ne.
<table width="340" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td> Cetvrtak, 13. avgust 2009. 12:45 </td> <td align="right"> </td> </tr> </tbody></table>
Predsednik italijanskog fudbalskog prvoligaša Sampdorije Rikardo Garone izjavio je danas da napadač Antonio Kasano ostaje član te ekipe, iako se za njega interesovalo nekoliko klubova iz Serije A.
"Da li još uvek postoji mogućnost da Inter kupi Kasana? Apsolutno ne. On sigurno ostaje naš igrač. Za dve godine koliko je član Sampdorije, Kasano se sjajno ponašao i igrao na najbolji mogući način. Ne želimo da ga prodamo", izjavio je Garone za italijanski list Gverin Sportivo.
Kasano, koji ima 27 godina, u poslednje dve sezone za Sampdoriju je odigrao 57 prvenstvenih utakmica i postigao 22 gola.
Pre ekipe iz Đenove, Kasano je igrao za Real Madrid, Romu i Bari.
Grujinho
13-08-2009, 15:41
Mauro hahaha....ne mogu vjerovat da su to rekli
evo sad prica da je inter spreman ponuditi 25milki za Gourcuff-a....a Eto vec poceo da prica kako ce se mozda vratit u Barselonu jednog dana :)
sada se spominje i LUKA MODRIC kao jedno od mogucih pojacanja...
modric jedino moze pojacati mamicev dinamo
oo šparić modrić modrulj ne bi ni bio tako loš al nema on toliko lopti koje režu obranu treba nam neko s onakvim pasovima
Balotelli#45
13-08-2009, 17:51
ma kakvi ne bi ja njega nikako nije on nikakva klasa koja nama treba pa jimenez je bolji od njega
a i to je neko lupio
ado_inter
13-08-2009, 17:52
ma najboplje bi bio onda misimovic covjek trenutno ima najbolji pas tako da bi sa njim sve rijesili a sigurno ne kosta puno
po meni modric nema mjesta u interu
ma kakvi ne bi ja njega nikako nije on nikakva klasa koja nama treba pa jimenez je bolji od njega
a i to je neko lupio
ahahahahahhahahahah :vfunny:
Balotelli#45
13-08-2009, 17:56
ahahahahahhahahahah :vfunny:
sta se smejes sta modric je igracina jel da? vidim kako igra u totenhamu razbija covek nezaustavljiv je tesko ko moze da ga cuva puca od golova i asistencija :sivi:
jee pa i VdV puca od golova i asistencija, a Aimar tek??? jeeeeebote ne zna se ni de je taj sada, kamoli šta radi ahahahahahhaah :vfunny:
Balotelli#45
13-08-2009, 18:00
jee pa i VdV puca od golova i asistencija, a Aimar tek??? jeeeeebote ne zna se ni de je taj sada, kamoli šta radi ahahahahahhaah :vfunny:
da modric je bolji od VDV i Aimara :sivi: :sivi: :sivi: :sivi:
pa Modrić je mlad igrač kojem je prethodna sezona bila prva od jakih liga, da ne govorim da je engelska premier liga danas daleko jača od onog što je nekad bila, možda i najjača ikad u svojoj povijesti, a možda i najjača liga danas, kako po kome, još da je ostao cristiano...
i modrić je odigrao sasvim solidno, trebao se prviknut na sve, apsolutno sve, stil života, jezik, način igre i treniranja, intenzitet igre u jednoj takvoj ligi itd., a sama situacija u tottenhamu od kako je sezona počela nije bila idilična pa ni zbog toga svima nije bilo lako
ti spominješ da netko treba bit nezaustavljiv da razbija? je pa takve ćemo odmah kupiti, vanja će dati 50M eurića i idemo!
kladim se da ga nisi ni gledao jer sigurno ne biš tako pričao, spominješ asistencije golove a ako ćemo tak koliko ih je prošle sezone napravio odnosno od kad je došao u real napravio VdV? ponavljam ako ćemo tako...jer daj onda argumentirano pojasni
Balotelli#45
13-08-2009, 18:12
nisam ja rekao da je on neki katastrofa igrac nego nije igrac kakav nama treba nije ta klasa koja treba interu kada on za totenham nemoze da se dokaze sta bi onda bilo u interu? VDV je vec klasa igrac malo ga jebu povrede ali bez njih on je medju najboljima na svetu nije bas nivo npr. kake,ronalda ali 1 ispod je sigurno... aimar je odlican igrac imao je dobru karijeru iako nije igrao u velikim klubovima dokazao se dosta a i za reprezetaciju je odigrao odlicno..... i plus su obojica jeftiniji od modrica i sigurnija resenja
aimar ima 29 i jos uvek moze da odigra jedno 5 sezona dobro , VDV je mladji i on bi po meni uz Snajdera i Gorcuffa bio najbolje resenje
da ali ko kaže da modrić ne bi postao još bolji?
da te netko pitao gourcuff u interu prije godinu dana znam šta biš rekao kao i svako... a sada? hehe
aimar ne postoji već neko vrijeme, nema ga nigdje, a nije istina da nije igrao u velikom klubu, igrao je u valenciji i tamo je praktički imao jednu sezonu gdje se dokazao, osim toga sve nešto toplo/hladno
VdV izgleda Mourinho ne želi jer mu treba netko ko će i malo pressinga dodati u svojoj igri jer mu 3 (T R I) destruktivca nisu dovoljna iza kreativca ako se igra 4312 :vfunny:
interista
13-08-2009, 18:37
evo sad prica da je inter spreman ponuditi 25milki za Gourcuff-a....a Eto vec poceo da prica kako ce se mozda vratit u Barselonu jednog dana :)
evo i sta sad brrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
kako me nerviraju takvi igraci,lepo sam rekao koji ce nam ..... taj eto!!!!sta zamislja sta je!!!ne verujem breeeeeeeeeeeeeeeeee!!!samo sto je dosao i pocinje da lupeta,idi bre odakle si dosao ,takvi igraci koji igraju za jedan tim,a ovamo u glavini im sasvim druga prica,nisu ni zasta!!!ne bi ja dao da ulazi u prvu postavu,nego propadni tu,ko te sisa bre!!!!nasta je spao inter to je strasno,nekad su bre imali SRCE kao ekipa ,sta je ovo danas!!dolaze igraci koje boli uvo za grb i ostalo,samo kintu traze nista vise,gledaju samo da im ugovor bude sto bolje placen,boli jednog eto'o-a uvo za navijace i ekipu!!a takvih ima u interu,ne mnogo ali ih ima!!!!sto se mene tice ne moraju da osvoje nista,ja i dalje navijam za njih,ne trebaju mi ni snajder ni Vdv ni Gourcuff,zasto,da bi dosli u inter da se nakupe kinte i to je to!!misim da bi samo gourcuf dao sve od sebe,ovi su cisti manekencici koje su mamica i tatica ucili u zivotu samo sto vise kinti da se nakupe!!!zato dajem priznanje totti-ju koji najveci covek od svih,SVAKA CAST majstore!!sta,on nije mogao da ode u jedan milan,inter,barsu,manchester da juri LS,ostao je veran navijacima i grbu ceo svoj zivot i alal vera na tome!!!ETO-ima da prodje kroz inter i da se nakupi kinte kao vrabac kad proleti kroz bio-shop!!
ZAUVEK INTER
eno sad se i onaj dos santos spominje
ma tesko cemo modrica uzeti, prvo sto bi trazili puno lofe, drugo agent bi to digao u nebesa, a trece kao da ga man utd ne bi uzeo da valja
etoo, ha sta reci, moratti napravio pravi posao, mislio da ovaj nece pricati, a ovaj jos gori od ibre, tek dosao, dao jedan gol i hoce da ide
claudejandamvan
13-08-2009, 19:34
Ima dosta istine u ovom sto je reko interista,al jbg.Moderni nogomet kakav je danas je sam po sebi postao unosan biznis gdje lova igra glavnu ulogu....al to je druga prica...
Mi smo dio tog evropskog vrhunskog nogometa i moramo dovoditi najbolje moguce igrace,bez obzira jel su placenici ili su istinski ljubitelji Intera.
dobro kobbbr, ali hajde daj jos jedan klub gdje je neki igrac to izjavio, i to tek nakon dolaska, umjesto da se ulizuje navijacima, sramota
Ma krhak je Modrić...
po korpulenciji vrlo sličan Messiju
Meni je Modric odlican igrac, i moze napredovati osjetno.. Ali, nije trequartista, znaci ne igra ono sto trazimo. On bi sad, u ovoj nasoj formaciji, zauzeo mjesto Motti npr. Ali, sigurno kvalitetan igrac, kojeg bih uzeo prije: Diamantia, Rakitica, Aimara, pa mozda i Deca (zbog godina).
ne znam bas, on je meni strasan igrac, samo ga je problem izbaviti iz engleske, a nisam ga odavno gledao tako da mi je sumnjivo da ga man utd nije uzeo ako se vec pokazao jer su trazili jednog playa
dzaba rasprava, nema od toga nista
a zašto onda Utd se ne interesira isto za Sneijdera ili VdV danas baš čitam komentar jednog engleza koji se ljuti zašto Utd ne uzme VdV hehe
po korpulenciji vrlo sličan Messiju
Pa vi kažete da Messi ne bi preživio u Italiji...
a zašto onda Utd se ne interesira isto za Sneijdera ili VdV danas baš čitam komentar jednog engleza koji se ljuti zašto Utd ne uzme VdV hehe
i ti kad provalis vala, pa znas da englezi puno vise prate igru domace lige
VdV nije igrao cijelu sezonu, zasto da ga uzimaju, a i nije neki playmaker, Sneijder tada nije ni bio na prodaju
i ti kad provalis vala, pa znas da englezi puno vise prate igru domace lige
VdV nije igrao cijelu sezonu, zasto da ga uzimaju, a i nije neki playmaker, Sneijder tada nije ni bio na prodaju
??? e sad si ga i ti provalio? pa svi prate domaću ligu ne samo u engleskoj?
pa šta su onda uzimali andersona, cristiana itd??? jer prate samo domaću?
VdV nije igrao cijelu sezonu zašto da ga uzimaju? zašto po toj logici onda ga mi uzimamo?
ako WS nece kod nas mozda zavrsi u Bajernu :)
Real Madrid To Include Wesley Sneijder & Arjen Robben In Franck Ribery Deal
ne znam, mislim da bi mu bolje bilo da dodje kod nas :) kad vidi ovo predomislice se...pa ce uradit nesto kao Hleb :D nama
da ali tamo je legenda od nizozemoskog trenera, kojeg svaki nizozemac voli i poštuje, sjeti se malo šta je bilo u Barci sa Van Gaalom, to će ti Samir znat reć, koliko je samo bilo nizozemaca dok je on trenirao Barcu, sve mi se čini da će ih bit sve više i više i u Bayernu hehe, malo po malo
Real izgleda nudi Sneijdera, VDV, Robbena i pare za Riberya :crazy: na mjesto Bayerna se ne bih mislio.
Po ovome sto meni javljaju, najblizi Interu od pominjanih trequartista je Gourcuff.. Sperem :D
EDIT: Evo se sad Laziali na Olimpicu hvale sa Superkupom. Trce s njim preko terena, kao da su osvojili LS :P
Grujinho
13-08-2009, 21:26
Ma ni C.Ronaldo nije vrijedan ove trojice + € a kamoli ribery...
Da dođe gourcuff to bi bilo super...
neka i lazio da nešto osvoji :D
mauro, zato sto nemamo boljeg izbora
eh...... gde nam iggy sa nekom njegovom informacijom.... Mi cekamo kraj prelaznog roka,da bih doveli nekog,on se ponovo nece uklopiti,necemo imati pleja ponovo....ispacemo lako u LS,i onda ce se murinjo i morati posvadjati,docice novi i onda cemo krenuti sve od 0 ..... eto to je moja buducnost...
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7401
Jel moze neki prevod....
interista
13-08-2009, 23:17
dobro kobbbr, ali hajde daj jos jedan klub gdje je neki igrac to izjavio, i to tek nakon dolaska, umjesto da se ulizuje navijacima, sramota
o tome ja dera pricam,ne verujem da covek samo sto je dosao moze takvu glupost da napravi,strasno!!!!i sta sad navijaci mogu pozitivno da misle o njemu,mislim stvarno haos!!!!ako je vec tako,cuti covece nemoj da pallis vatru!!a i stvarno covek treba da bude glup kad moze da pomisli da ce nekada opet igrati u barsi!kad u 40 god.strasno
Grujinho
13-08-2009, 23:47
eto kad su naši smotani....umjesto da su oni več nakon ispadanja u LŠ tražili pojačanje na poziciji playmakera, jer najteže je dovesti igrača na tu poziciji. Naprimer kod braniča je svejedno dođe li Vidić ili Ferdinand naprimer. Bilo koga da staviš u igru isti je učinak(grubo rečeno), dok je razlika ako dovedeš igrača tipa Gerrard ili Van Der Vaart da igra iza napadača.
Istina je, da je Diego fan jubeta, ali da su naši intenzivno počeli dogovarati se sa njime i njegovim zastupnikom več nakon ispadanja iz LŠ, vrlo lako bi mogao završiti kod nas.
Ima tu još igrača koji su bili slobodni...ali naši su čekali i sada u zadnjih 14 dana traže neke zamjene..
zaboravljas da nam je primarni cilj bio dovesti milita i mottu, to je otezalo skautima da lutaju za ostalim igracima hihih
...ali da su naši intenzivno počeli dogovarati se sa njime i njegovim zastupnikom več nakon ispadanja iz LŠ
upravo to! ali tako ti to ide s nama... :(
ado_inter
14-08-2009, 01:01
al vi morate bit svjesni da se play dovodi samo iz razloga sto nema vise ibre da je on osto nasa pojacanja bi se svela samo na mottu i milita i na lucia i to bi bilo to a buduci da je ovaj napustio klub mora se nesto uradit da se kolko toliko nadomjesti jer nam je on bio sve u ekipi
modric ima odlican pregled igre i proigravanja..pricajte vi sta hocete...rednapp ga neda iz totenhema nikako....tako da sumnjam da ce ga dovest..al modric sigurno vrijedi...odlican je on veznjak...
Grujinho
14-08-2009, 08:22
Dali je Iggy opet bio u pravu? :)
Sneijder: "Everything can change in 15 days. I heard that Mourinho considers me as his first choice and I'm very happy. He is a great manager who trains a great team. If I decided to leave Madrid, Inter would be a good option."
Source: Gazzetta
http://www.24oredisport.com/?action=read&idnotizia=15620
Pišu da je več sve dogovoreno. Real če dobiti 8,5m€ odmah i 10,5m€ ako Inter ne kraju sezone kupi Sneijdera. Navodno fali samo još Sneijderov potpis...
Dakle ništa od Gourcuffa..
A da je srece, Sneijder bi trebao igrati medju trojicom iza poluspica, Gourcuffa.. E tu bi smo bili prejaki...
Dzon Dilindzer
14-08-2009, 11:33
Inter & Real Madrid Agree Fee For Wesley Sneijder. e jes mi zao sto sad vjerovatno Yoann otpada,a sledece godine ce ga Mancester uzeti ili neko drugi.............osim ako nas snajder odbije pa mi lovnemo Gurkufa
Grujinho
14-08-2009, 11:49
Gourcuff još uvijek nije 100% otpisan....istina je da su šanse za njegov dolazak sada male, ali još uvijek se može nešto desit
a zamislite ovo
---------------------J.CESAR----------------------
Maicon--------Lucio----------Samuel/Chivu-----Zanetti/Bambino
-------Motta/Muntari----Cambiasso------Sneijder-----------
---------------------Gourcuff/Deki----------------------------
------------Eto'o-------------------Milito---------------------
Sasvim nov i mnogo jači Inter!
aj sa srecom...dako vise i ovo zavrsimo...
ado_inter
14-08-2009, 11:56
ma naravno da je jaci ako nista do izrazaja ce doce kolektiv a ne neka individualnost sto je dosad bila
ma dahoce se vise zavrsit ovaj transfer da svi znamo na cemu smo jer se ove previse oteglo al mislim da koga god dovedemo(VdV,sneijder,gourcuff) da ne mozemo pogrjesit jer ja ta pozicija koja nam godinama skripi
Balotelli#45
14-08-2009, 12:26
fala bogu dobra vesta pa da se i ovo zavrsi i da se posle okrenemo ligi sampiona :D hehe
Inter boy
14-08-2009, 12:29
samo da pristane i da ga vidim na inter.it i skačem od sreće
jel moguce, pobjedili smo u pregovorima, pametan je potez ipak bio ici za gourcuffom do kraja, sve dok real ne dadne povoljnu ponudu
eeeee da, eto Chelski nudi za Sneijdera, i to odmah 18M eurića na stolu hehe
e svasta, neka nasi ponude 20 i gotovo :D
ako ne htjednu ima gour
ma j... ih snajder..covjek je odbio inter i ciao....sad samo nabijaju cijenu i onda ce on doci i igrati preko kurca nit ce se slagati s igracima nit ista pa ce onda da ma matrix dodirne i pauzirat ce 2godine
je... takvog igraca ne zeli u inter i ciao nema rasprave
ma j... ih snajder..covjek je odbio inter i ciao....sad samo nabijaju cijenu i onda ce on doci i igrati preko kurca nit ce se slagati s igracima nit ista pa ce onda da ma matrix dodirne i pauzirat ce 2godine
je... takvog igraca ne zeli u inter i ciao nema rasprave
"Cujem da sam prva opcija Mourinha za poziciju trequartiste. Izuzetno mi je drago, jer je to veliki trener, koji trenira veliku ekipu. Tokom mercata se nista nezna, i ukoliko odem iz Reala, Inter moze biti lijepa opcija za mene." - Wesley Sneijder
pa dobro hulle, ja se opet nadam da nece biti kao etoo, obicni placenik
on je poput nekih ovdje, ne zele napustiti inter, ali kada vide da nemaju mjesta a vamo mu nude vecu platu, normalno je da ce pristati kad tad
Iako su dva europska nogometna giganta, madridski Real i Inter iz Milana, dogovorili uvjete transfera nizozemskog reprezentativca Wesleya Sneijdera, ipak postoji jedna velika prepreka tom dogovoru. Sneijder ne želi otići iz Reala...
Međutim, Sneijder ne želi napustiti Real. Usprkos jakoj konkurenciji u momčadi, Sneijder se želi boriti za mjesto u sastavu trenera Manuela Pellegrinija.
a ndm se da ce se ovo sve rjesit u par dana..al i ja se bojim da necemo uzeti sada goucuffa i sljedece sezone se otimaju za njega man utd,liverpool i ostali..a mi onda opet lupamo glavom sto ga nismo uzeli...
ali isto tako mi ide na zivce sto igraci dolaze zbog mourinha, a klub gore dole, tako je rekao i etoo
Choda_Bg
14-08-2009, 13:40
ali isto tako mi ide na zivce sto igraci dolaze zbog mourinha, a klub gore dole, tako je rekao i etoo
Ali zato bi svi hteli u Veliki Milan...a sad sto mi nememo kinte to je druga stvar
ko zeli, dzeko, pa zelim i ja u inter :D
Choda_Bg
14-08-2009, 13:43
Pa mozda imas sanse...
Balotelli#45
14-08-2009, 13:46
hahahah svi zele u veliki milan ko to zeli dzemaili i roma :sivi: :sivi: vidim i fabregas je hteo i suazo i ibra i vieira sve smo vam pred nos uzeli velikom milanu a to je ipak cudno jer svi tamo zele VELIKI MILAN :sivi: :sivi:
Vidim Da je u "VELIKI" milan,dosao ceo jedan amerikanac,i huntelar sto je bio primoran da dodje...zbog kake.....tako da vidim,sve se otimaju za mesto u vasem velikoom milanu...koji ako ove godine bude 5 nek slavi...ima i genova i fiorentina da ih pregaze.
Grujinho
14-08-2009, 13:55
ne spamajte sa milanom u ovoj temi...vidite da ovaj samo provocira i kvari kvalitetu našeg foruma
Times pise da Riberya trazi pet timova: ManUtd, Chelsea, Barca, Real i Inter. Nas neka slobodno otpisu, sumnjam da imamo 1% namjere da ga dovedemo...
"My dream is to play in a major championships namely England, Spain, Italy or Germany. Other proposals from abroad do not interest me." VDV
eto odbio je ajax
Roma Look To Complete Deals For Nicolas Burdisso & Bogdan Lobont – Report
danas hoce sutra nece hahaha
pa aj vise zakljucite te pregovore dok se nepredomisle.....nakraju nikog necemo ni prodati...onaj rivas se sakrio negde,niko nemoze da ga pronadje :D....eto...dovedemo i VdV i Snajder je vec kaparisan ;) i bog da nas vidi:D
interista
14-08-2009, 16:30
Gourcuff još uvijek nije 100% otpisan....istina je da su šanse za njegov dolazak sada male, ali još uvijek se može nešto desit
a zamislite ovo
---------------------J.CESAR----------------------
Maicon--------Lucio----------Samuel/Chivu-----Zanetti/Bambino
-------Motta/Muntari----Cambiasso------Sneijder-----------
---------------------Gourcuff/Deki----------------------------
------------Eto'o-------------------Milito---------------------
Sasvim nov i mnogo jači Inter!
samo su mi malo ona dvojica muntari/motaa kriticni
Balotelli#45
14-08-2009, 16:32
prebacis samo zanettija tu i stavis bambina levo mada ja nemam nista protiv ni da igraju muntari/motta bas naprotiv treba nam jedan takav u prvoj postavi
interista
14-08-2009, 16:35
to majstore,svaka ti se dala i dobila na vremenu!!!o tome ja pricam,boli jih UVO za inter,samo daj kintu i sve moze
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=41584
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=41584
u temu david suazo?
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
zbog pressinga Chelsea Inter povisuje ponudu na 20M
mrzelo me da trazim...ma to se real i celsi dogovorili da bih zajebali nase i uzeli jos love...mislim koji ce Snajder celsiju...umesto koga??? Nek oni onda nama daju deka....Ma sve je to namesteno
mrzelo te? pa u igrači i uprava imaš dvije stranice! a imaš i search
Il Trattore
14-08-2009, 17:34
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/08/14/1440192/inter-have-made-contact-with-schalke-star-ivan-rakitic-agent
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
ipak smo zainteresirani i za raketu
filip.sk
14-08-2009, 18:21
Ne ocekuvajte da dojde Gourcouff zasto veke potpisa nov dogovor za Bordo a ova e samo zamka na inter da go zemat Snajder od Real koj tamu e sega visok.
mozda je inter shvatio da real i chelsea suradjuju da bi digli cijenu, pa i inter smislio jos jednog igraca
cisto sumnjam da ce rakitic doci, ne zna se ni njegova cijena, dok bi ovo ono, a wesley je skoro gotov proizvod :)
citam na ovim domacim, salihovica hocemo, dobar je on ali i skup
Enfant Terrible
14-08-2009, 18:27
Fine vijesti, Burdisso u Romu, Sneijder (vjerovatno) u Inter. Ovo dobro zvući, samo da nam se Chelsea ne uvali u deal...
filip.sk
14-08-2009, 18:28
Sto bara celzi po Snajder. Do sega ne sum slusnal deka se zainteresirani za Snajder
Fine vijesti, Burdisso u Romu, Sneijder (vjerovatno) u Inter. Ovo dobro zvući, samo da nam se Chelsea ne uvali u deal...
jel to sigurno :D...ako jest ima da vratimo romi troduplo za amantina :D
filip.sk
14-08-2009, 18:46
hahahaha.... bas taka huska
e al je loš Burdi kad ga Roma uzima
filip.sk
14-08-2009, 18:51
Burdiso nemase sansi da igra vo Inter ovaa sezona. Pa Roma ke go zeme ali sigurno za malku pari :(
naravno da nema šanse ali za klupu je mogo bit
filip.sk
14-08-2009, 19:03
Ne moze ni na klupa. Centralni odbrambeni se: Lucio, Chivu, Samuel, Cordoba. A ke igraat samo dvajca od ovie 4. Burdisso e daleku visok zaedno so Rivas.
Menez alternativa Sneijderu :vfunny:
Balotelli#45
15-08-2009, 12:14
hahahahah boze sacuvaj :sivi:
ado_inter
15-08-2009, 12:43
Menez alternativa Sneijderu :vfunny:
ma samo mogu da kazem da ovi nasi nisu normalni.... :( :mad::mad:
ma samo mogu da kazem da ovi nasi nisu normalni.... :( :mad::mad:
:rolleyes: novinariiii
Balotelli#45
15-08-2009, 12:46
ma to su novinari lupili bre nije ni massimo toliko lud :sivi:
ado_inter
15-08-2009, 12:50
ma i novinari nas poceli prcat ko i ovi igraci hoce doc nece doc....sva sreca pa je ostalo jos par dana prelaznog roka
Vratislav Gresko: An Italian Team Wants Me
evo ga ovaj se trazi hahahahahhahah
mancini nazad u romu na posudbu izgleda
svaka cast uprava igraca kojeg mozes dovesti za free platis 20mil i onda ga nekom das free hahahahahha
ma dobar je menez...najbolji igrac rome u ovim pripremama...samo sto on i snajder igraju na razlicitim pozicijama...menez je daleko ofanzivniji
Grujinho
15-08-2009, 13:35
Vratislav Gresko: An Italian Team Wants Me
mancini nazad u romu na posudbu izgleda
svaka cast uprava igraca kojeg mozes dovesti za free platis 20mil i onda ga nekom das free hahahahahha
Vrača se Vratislav da pravi greške :D
Nakon Burdija i mancini?? Ja bi bio više nego sretan ako uzmu još Rivasa i obinnu ;)
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7456
kolko sam ukapirao Ibra ce pomoci oko dovodjenja snajdera...kao da mu kaze par lepih reci?
da, ma mediji nagadjaju da moratti trazi od njega da kaze par lijepih, nidje veze, ali eto..
il ce da mu posalje sms....ima da te polomim kad budemo igrali hahaha
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/08/15/1441728/milan-to-announce-signing-of-arsenals-cesc-fabregas-on
ndm se da nije istina
Quaresma#7
15-08-2009, 14:39
Evo mene stigao sa mora. Vidim da nije niko došao ni otišao. Samo dobro vrte jezike doveščemo onog onog a kad treba dovesti na kraju ništa.
Mislim da bi mogli bar VDV dovesti, čovek more otiči bez oštete, znači je đabe a oni ništa, kapiten Holandije i u dobroj je formi. Ja neznam šta čekaju. A kod Sneijdera je samo problem što još veruje da če ostati u Madridu, a kad vidi da od ostanka nema ništa trebao bi doči.
A ovo za Meneza me pošteno nasmijalo :sivi:. Pa gde su njega našli.
ado_inter
15-08-2009, 14:39
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/08/15/1441728/milan-to-announce-signing-of-arsenals-cesc-fabregas-on
ndm se da nije istina
ma nemaju oni para za njeg a drugo sto cesc prefirara barcu tako da....nova parka :P
Dzon Dilindzer
15-08-2009, 14:54
eee ovo je sve postalo vise smijesno odavnoooo.pa nema igraca s kojim nas ne povezuju.Vidi ovo:snajder,vdv,riberi,gurkuf,pino,modric,rakitic, kasano,dos santos,pa ranije hernanes,hazard,diamanti,pastore,aimar pa sad i menez,znaci svi moguci poluspicevi koji postoje.Ali sve su ovo novinari nakalemili "ako nece ovoga,vjerovatno ce onoga"i sve tako do sad,samo nam zivce vade.A nevjerujem da smo stvarno pokusali sa vise od dva-tri ova igraca.Tako da je ovo samo mlacenje prazne slame,Ja mislim da je samo sa snajderom ozbiljno i on ce i doci i to je to!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
ma koji milan i fabregas,Pa oni nemaju 14 mil. za Luis Fabijana a da daju 35.da je njega tako lako dovesti barsa bi to davno rjesila
Ma kad je Menez dolazio u romu uporedjivali su ga sa Zidanom mozda je to Masima privuklo hehe
Grujinho
15-08-2009, 14:56
Ma kakav Fabregas u Milanu....on ostaje u Arsenalu 120%
Ja bih iskreno dao Romi Mancinia u uzeo u zamjenu Meneza. Mene je Francuz talent... Ili u zamjenu dati Burdissa. Kako god oni hoce.
Quaresma#7
15-08-2009, 15:37
Ma ne treba nama iz te Rome ništa. Samo jim treba uvaliti Burdija i Mancinija.
ado_inter
15-08-2009, 15:49
ma uzeo bih ja derodisa al ostalo su hajd da kazem tarabe :P
Balotelli#45
15-08-2009, 16:06
ne bi ja dao mancinia nikako meni je on bas dobar eto im ih burdisso,obinna i rivas svi gratis ni menez nam netreba
Lacio planira da defanzivnu liniju tima pojača iskusnim Markom Materacijem iz Intera. Agent problematičnog igrača Klaudio Viđoreli istakao je da ga niko nije kontaktirao iz Lacija, ali ne isključuje mogućnost selidbe u Rim.
"Materaci u Laciju? Niko me od njih nije zvao. On je oduvek bio srećan u Interu, čak je i produžio ugovor. Međutim, na njemu je da ipak odluči gde će i da li će preći u neki drugi klub, jer je u Interu trenutno u drugom planu", rekao je Viđoreli za sajt Lalaziosiamonoi.it.
GLupost ziva...
---------- Post added at 15:16 ---------- Previous post was at 15:14 ----------
Real i Inter su se konačno dogovorili oko transfera Veslija Snajdera. Inter će platiti Realu 19 miliona evra odštete za holandskog reprezentativca, kako piše italijanski 24oredisport.com. Inter bi prema tom dogovoru platio osam i po miliona evra ovog leta, 10,5 miliona evra u julu 2010. godine, dok bi Snajder godišnje primao 3,7 miliona evra.
"Prelazak u Inter bi za mene bila lepa opcija", izjavio je danas Holanđanin koji je prethodnih dana davao potpuno suprotne izjave nadajući se da će ipak izboriti mesto u prvih 11 u Realu.
Prema pisanju italijanskih medija, ako Snajder slučajno ne dođe u Inter, trener Žoze Murinjo će morati da kako zna i ume da privoli Bordo da im prodaju Joana Gurkufa. Kako Inter se sedi skrštenih ruku, u međuvremenu su, kao treće rešenje kontaktirali Maksa Uršelera, menadžera poslovođe Šalkea, Ivana Rakitića.
Evo Snajder promenio plocu,posle gledanja TIM kupa :D
zasto, pa igraci poput njega ne ispadaju iz forme :D
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:16 ----------
a to ti je starija novost, prije chelsea dragi moca
ovo izaslo u danasnjem blicu:)
pa to je od ranije....a saban je rekao da nece da ide iz reala...a kaze ako me bas otjeraju onda cu otici u inter ako mi ponude 7.3mil hahahhahaha
Ukoliko se OM plasira u Champions, pokusace jos jednom da dovedu Vieru.
Everton i Lokomotiva Moskva traze Obinnu.
Expert SKY-a, Luca Di Marzio, kaze da i Moratti i Mourinho hoce Sneijdera, ali da je i dalje Deco jedna od opcija. Pogotovo ukoliko CHelsea dovede neko pojacanje na njegovoj poziciji.
Quaresma#7
15-08-2009, 19:46
Ma nek rokne več ovih prokletih 20M€ na tog Sneijdera. Samo nas vuku iz dana u dan u neizvesnosti. Umjesto da urade to ko Milan preko noči ko sa Huntelarom preko noči ko grom s vedra neba došo za 15M€.
Balotelli#45
15-08-2009, 19:48
doso novi van basten :sivi: a dobro mi smo to uradili sa ibrom-eto'o-om sa luciom mozda se ceka sad snajder da se dogovori oko detalja ugovora
mislim da nebi bilo lose da se uzme menez na posudbu...
ako vec murino nece racunati na mancinia onda se zamjeniti s romom..ono na godinu dana...a tu je i burdi...
ma oce snajder da prestigne u odugovlacenju arnautov transfer:sivi:
Quaresma#7
15-08-2009, 22:03
Ma nema od Meneza ništa, onda bolje da obdržimo Mancinija.
kakav menez..nista od toga..sta je je..nama treba gotov igrac za tu poziciju..nesmijemo mi eksperimentirat s time...
Grujinho
15-08-2009, 23:56
bit če momci bit če...
Balotelli#45
16-08-2009, 11:16
http://www.youtube.com/watch?v=zInbnjVKo_c
Snajder goolcina
http://www.youtube.com/watch?v=zInbnjVKo_c
Snajder goolcina
Gledam sinoc ovaj mec, i evo ga slobodni u 91minutu. Vidim Sneijdera pored lopte, i pricam sam sa sobom: "Promasi ga sad. Neka podje lopta na tribine..". Kad ono, buc...
Onako bi bilo, usao u 77.min, nista nije uradio, a sad ispade da mu je bilo dosta 10minuta da zabije gol... :rolleyes:
baš to , i meni je pao mrak na oči kad sam vidio da je zabio gol, sad ga ovi sigurno neće pustit a ni ovom se neće dat ić
pa on je već rekao da mu se ne ide, a nije da će pellegrini ili real SHVATIT koloki je on igrač samo zbog jednog gola
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/08/16/1443067/robben-refuses-to-leave-real-madrid-report
ja bi ponudio 40 milja i doveo obadvojicu , tj robbena i sneijdera . Mislim da bi bili onda moćni
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/08/16/1443067/robben-refuses-to-leave-real-madrid-report
ja bi ponudio 40 milja i doveo obadvojicu , tj robbena i sneijdera . Mislim da bi bili onda moćni
Uh, bili bi sa Barcom jednaki. Gledao sam sinoc Robbena, jedino se moze zaustaviti molitvom..
Uh, bili bi sa Barcom jednaki. Gledao sam sinoc Robbena, jedino se moze zaustaviti molitvom..
Da ali covek se brze povredjuje i od Chivua :D malo ga neko pipne i eto Robben pauzira 2 meca :D
ma kakav robben, samo trpane igrača bez veze, i kako bi onda igrali?
opet miljon igrača na klupi
haha ova ti je dobra , robben je stvarno dobar ,neznam zašto ga ovi iz reala tjeraju a hoće dovest riberya , što po meni nije potrebno. Robben je po kvaliteti identičan Riberyu. Za mene :)
da, identičan sa sebičnošču i ozljedama ahahaah
Dzon Dilindzer
16-08-2009, 12:02
Arsenal Eye €7 Million Move For Rafael Van Der Vaart (http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/08/16/1443028/arsenal-eye-7-million-move-for-rafael-van-der-vaart-report)!!!!!!!!!!!!!!! eto ti sad,a i Rafael kaze da bi u Englesku.Pa nista,ostaje nam Vratislav Gresko ,taj zna kako dodati
haha ova ti je dobra , robben je stvarno dobar ,neznam zašto ga ovi iz reala tjeraju a hoće dovest riberya , što po meni nije potrebno. Robben je po kvaliteti identičan Riberyu. Za mene :)
I za mene isto.
da, identičan sa sebičnošču i ozljedama ahahaah
ma kakav robben, samo trpane igrača bez veze, i kako bi onda igrali?
opet miljon igrača na klupi
Nemas ti pojma :P
Zamisli postavu: Julione - Maicon ; Lucio; Samuel; Zanetti - Cambi; Motta (Deki, Muntari, Viera); SNeijder - Robben; Eto'o ; Milito...
Uh, mnogo jako :D
al čekaj čekaj di je sad taj trivela? njega nisu ni u zagradu stavio, e pa ne može tako, balotelli isto zagradu zaslužio barem :(
al čekaj čekaj di je sad taj trivela? njega nisu ni u zagradu stavio, e pa ne može tako, balotelli isto zagradu zaslužio barem :(
Ma podrazumijevaju se svi oni u zagrade, nego mi mrsko pisati. :D Jedino mi je krivo izbacit Dekija iz prve postave.. mada, on bi uvjek nasao neku rupu da popuni :D
Arsenal Eye €7 Million Move For Rafael Van Der Vaart (http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/08/16/1443028/arsenal-eye-7-million-move-for-rafael-van-der-vaart-report)!!!!!!!!!!!!!!! eto ti sad,a i Rafael kaze da bi u Englesku.Pa nista,ostaje nam Vratislav Gresko ,taj zna kako dodati
Pa verovatno ide Burdi, pa ovaj mora doci posto mu je jedina vredna zamena hehe
daj šta ti je burdi je bog za greška
šta vam je ljudi uzmimo meneza i najjači smo na svijetu, kakva barca
Balotelli#45
16-08-2009, 12:17
nemoze njega niko zameniti a pogotovo niko nemoze rivasa :sivi: taj za 1 minut igre je sposoban da protiv juventusa asistira i to kakav pas u prostor da to ni xavi ne bi izveo :sivi:
on topic:
ja bi svakako sad odmah ponudio za van der vaarta jer takav igrac za sicu nemoze nigde da se nadje njega kada bi uspeli da dovedemo bili bi 40% jaci i jos onda snajdera ili gourcuffa uff samo kad zamislim
wow čovječe 40% pa kako si to izračunao? :what:
uff i ja kad zamislim..ali onda mi iz kontrole leta javljaju da sam se spustio na zemlju hehe
Quaresma#7
16-08-2009, 13:03
Na kraju če nas Sneijder zajebat, Arsenal če nam maknuti VDV i onda smo prepušteni Dekiju, Motti i Muntariju.
Grujinho
16-08-2009, 13:53
Ne znam zašto Mourinho neče VdV-a... kaže, da je previše ofenzivan igrač, a mogli bi ga dovest za manje od 10€
On bi verovatno jednog igrača tipa Gerrard/Lampard, ali takvih igrača nema puno
pa sneijder je jučer plakao nakon gola, kao posljednji u realu prije odlaska
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DLJe0yY2sBQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DLJe0yY2sBQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
branca i oriali u utorak u madridu :)
Kakva golcina....eto kad dodje imacemo naizad 10....on ce sigurno uzeti taj broj....nego kolko je on godina u realu?
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.