View Full Version : Glasine o transferima
Balotelli#45
07-08-2009, 14:10
od svih mi najgoreg moguceg jurimo i to ovaj nije na transfer listi i plus svi znaju kako lyon uzima pare za takve igrace
Grujinho
07-08-2009, 14:10
ma sneijder kao i svi sem VDV ne zeli otici iz reala...jer ce prije rostiljati i dobivati masne pare
to mogu i u interu...zašto ne dodje barem sneijder:D
UUU ederson....svi mi pljuvacka ide na usta
:vfunny: paz da ti ne ponestane pljuvačke
Inter boy
07-08-2009, 15:11
ja mislim da će ipak Sneijder dođi .... poslije superkupa će sve biti valjda jasno ...valjda
Moguc je povratak Marca Andreollia kod nas. Burdisso lako moze zavrsiti u Romi, i u tom transferu bi usao Andreolli, koji je vec bio dio jedne trampe na relaciji Inter - Roma. Kada je kod nas dolazio Chivu. Andreolli bi naravno, odmah bio ustupljen na pozajmicu nekom klubu iz donjeg dijela tabele.
ja mislim da će ipak Sneijder dođi .... poslije superkupa će sve biti valjda jasno ...valjda
ma da, tako su i za q pricali da ce sve biti gotovo kad se zavrsi euro 08 :crazzy:
Moguc je povratak Marca Andreollia kod nas. Burdisso lako moze zavrsiti u Romi, i u tom transferu bi usao Andreolli, koji je vec bio dio jedne trampe na relaciji Inter - Roma. Kada je kod nas dolazio Chivu. Andreolli bi naravno, odmah bio ustupljen na pozajmicu nekom klubu iz donjeg dijela tabele.
genoi :D
Inter boy
07-08-2009, 15:16
a ostaje nam da se nadamo
Grujinho
07-08-2009, 15:23
Roma je pravi klub za Burdissa, mislim da če se dobro uklopit u tim... on i mexes če da zabijaju redovno...
šteta mogao je sigurno ostat kao zamjena, a i to pokazuje kolko su naši stručni, prodaj mlađe da bi ostalo starije :vfunny:
Inter boy
07-08-2009, 16:06
valjda neće preći neka ga kao zamjena nije Burdisso loš
valjda neće preći neka ga kao zamjena nije Burdisso loš
ma kakvi nije los, sto je stariji i iskusniji sve vece greske(kikseve) pravi
Balotelli#45
07-08-2009, 18:06
ma samo nek ide da nije bilo njega i njegovih bisera protiv anartozisa prosle godine ne bi nam se manchester pao u 1/8 finala
Quaresma#7
07-08-2009, 18:15
Mislim da hoče Roma poslati Andreollija na posudbu u Bari.
sta je sad se brani burdiso....hahaha
sta je sad se brani burdiso....hahaha
sad kad ga neko trazi, neki ga ne daju hehe
ma treba platit da ode i on i slicni njemu
Inter boy
07-08-2009, 19:39
pa dobro imao je on zvijezdica,ali nije za odbacit... kako god ostao ili otišao mi moramo u obnovu obrane
pa dobro imao je on zvijezdica,ali nije za odbacit... kako god ostao ili otišao mi moramo u obnovu obrane
A prvi korak ka obnovi su prodaja Rivasa i Burdija :D
baj d vej sto se odbrane tice mislim da smo pogriješili što smo Silvu doslovno prepustili Milanu jer mi se jako svidio u utakmici protiv nas, a i ono sto sam gledao protiv Bayerna, takodjer.
ma kakav silva, kakav je to odbrambeni kad se vise brine kako ce istrcati kontru nego da zaustavi protivnickog igraca
cuj kakav, bolje da smo ga doveli a maiconceta prodali :)
kakav silva i kontre igrao je čisto solidno za bilan do sada i bez ikakvih izleta naprijed
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7238
vidi njega.....neda mu tata pirla pa prpa hahaha
Zanetti19
07-08-2009, 21:33
Jel moze neko ovo da prevede?
Jel moze neko ovo da prevede?
a ništa, Ancelotti jednostavno želi zadržat Deca i izgleda da više nema šanse da dođe, pogotovo što Chelski nije uspio Pirla dovest
DenchiNL
07-08-2009, 22:20
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=31890&L=en
"Arnautovic on loan to Inter
Friday, 07 August 2009 15:56:06
MILAN- FC Internazionale announces that Autrichian midfielder Marko Arnautovic has joined Eredevisie club Twente on loan the 2009/10 season.
Press Office
"
samo ne znam što piju kad im škodi :-p
Balotelli#45
08-08-2009, 00:39
nisam video gori sajt od inter.it-a
Quaresma#7
08-08-2009, 00:44
Grafika je grozna. Kad vidim samo kakve sajtove ima Chelsea, Barca, Real, Man. Utd, Bayern, Milan a kakve mi odmah mi je muka.
Inter boy
08-08-2009, 12:27
tačno naš sajt je najgori nikakva grafika,o brzini vijesti da ne govorim, strašno
hajmo jos koji post, o tome smo pricali u nekoj temi opcih diskusija
Grujinho
08-08-2009, 13:52
ionako zbog Mourinha imamo probleme sa dovodjenjem chelseajevih igrača, a sada kad je još ancelotti tamo, šanse su minimalne za dolazak deca...
a možda je tako i bolje...
Piše Marca da Sneijder neće biti prodan za manje od 25M !
Piše Marca da Sneijder neće biti prodan za manje od 25M !
Onda ga Inter nece uzeti sigurno :)
to bi oni da daju kesh snajdera za riberyja, a budala Boze dragi
Quaresma#7
08-08-2009, 18:15
Mislim da pare nebi trebale biti problem, samo je problem sposobnost naše uprave da ga donese.
Inter boy
08-08-2009, 18:55
tačno pare nisu problem nego naša pasivnost,hitno nam treba veznjak a mi ono kuliramo
Quaresma#7
08-08-2009, 19:23
Kad bi nabavili u kompletu Snijdera i VDV ja bi vrištio od sreče odmah bi napravio feštu kod nas u Portalu ili Dubočici.
Il Trattore
08-08-2009, 21:30
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/08/08/1429283/real-madrid-asking-inter-25m-for-wesley-sneijder-report
---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:29 ----------
ove se pare po meni isplati dat za ovakvu igracinu jer bi nas unaprijedija za dvi klase
Enfant Terrible
08-08-2009, 21:33
Kad bi nabavili u kompletu Snijdera i VDV ja bi vrištio od sreče odmah bi napravio feštu kod nas u Portalu ili Dubočici.
Mislim da bi bilo u redu da ih damo (iako to može niže, sigurno). Zapravo, ponudio bih 30M€ Realu za obojicu (Sneijder i Van der Vaart), što bi opet bila dobra investicija jer dobivamo dva igrača na poziciji gdje smo tanki, a za dva top igrača to nije puno. 'ebiga, ne mogu se svjetske klase dovoditi za kikiriki.
da je nasa uprava pametna, dala bi ultimatum kakav barca daje, tj. na stolu imate 20m do 15avg. za snajdera
to je to, nema pregovora, nema zaheb
Il Trattore
08-08-2009, 21:42
ali svi mi znamo da je nasa uprava nikakva,pa tako da bi me zadovoljilo da ga samo dovedu pa makar i za 25 milijuna eura odstete,jer sneijder je vrhunski igrac.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7268
Neka neko prevede izjavu Masima jer je pomenuo pojacanje i VdV
Jedan trequartista će stići, VdV nam se sviđa...to je samo naslov
kaže da nema žurbe
Jedan trequartista će stići, VdV nam se sviđa...to je samo naslov
kaže da nema žurbe
smanjuje cijenu kad kaze da nema zurbe jer Real na kraju mora prodavat
ma smanjuju ono da ne kazem sta, na kraju ce ga platiti 15mil ili vise
Quaresma#7
08-08-2009, 22:14
Sad če dovesti VDV i onda 31 avgusta na transfer deadline če biti doveden još Sneijder.
Ja sutra ode na more i nadam se kad se vratim iduče sedmice da če biti bar VDV u ekipi i bar dva ili tri retarda (Rivas, Burdi, Obinna) napuste klub.
Sad če dovesti VDV i onda 31 avgusta na transfer deadline če biti doveden još Sneijder.
Ja sutra ode na more i nadam se kad se vratim iduče sedmice da če biti bar VDV u ekipi i bar dva ili tri retarda (Rivas, Burdi, Obinna) napuste klub.
Nadam se :P a sto se retarda tice budi srecan ako ode 1 :D
Ako cemo dovoditi majstora, bolje da to bude koji dan prije derbya... A ne bas 31.-og :D
zašto bi bili retardi? možda su loši igrači ali retardi??? kad je Obinna zabijao četvrti Romi na Olimpicu baš je bio retard
S:sivi::sivi: ova ti dobra za obinu.....
Neverujem da ce nasi bas dati 25 miliona za snajedera,al ne znam nista sta se moze desiti za VdV
Grujinho
08-08-2009, 23:56
samo nešto vam kažem...
dal se sječate kad je Iggy napisao da je Sneijder sigurno naš?
E tada, su novine pisale da nema ništa, dok sada opet sneijder u igri za 25m€...ja se nebi čudio, da Sneijder stvarno dođe + jedan trequartista (vdv)...
ako bi ta dva igrača došla, to bio daleko najbolji mercato u poslednjih 10 godina sigurno
ma ne nadaj se bezveze, ako dovedu jednog bice dobro
Grujinho
09-08-2009, 00:09
biće dobro ako jedan dođe, ali i u slučaju da dođu dva nebi se ćudio
Sad Inter ima šansu da iskoristi situaciju u Realu (puno igrača otpada zbog dolaska novih). Slično se desilo i kad je Juventus ispao u Seriu B... Drugi klubovi pokupovali skoro većinu igrača.
Enfant Terrible
09-08-2009, 00:40
Sad Inter ima šansu da iskoristi situaciju u Realu (puno igrača otpada zbog dolaska novih). Slično se desilo i kad je Juventus ispao u Seriu B... Drugi klubovi pokupovali skoro većinu igrača.
To ja govorim već određen period. Njima je totalno u interesu da se oslobode nekih igrača, i vjerujem da bi sa konkretnim pregovorima mogli postići dobar deal za Sneijdera, a i za VdV. Inaće, malo ozbiljnosti upravi nebi škodilo, mislim da svima nama smeta ova nonšalancija (mada imam osjećaj da će doći barem neko na poziciju AM).
Balotelli#45
09-08-2009, 00:42
ma ja sam uveren da dolazi neko od lala a mozda i obojica
ma kakvih 25 mil jesu li normalni
vdv kosta 9mil
cassano 18mil
a oba igraca su bolja
Balotelli#45
09-08-2009, 01:05
bolji je cassano od obojice zajedno... samo sto nasi hoce ipak veznjaka tipa snajder,deco,VDV a ne cassana, ja bi prvi cassana doveo ali ko ce to da dokaze morattiju
hih b45
nije to ko ce dokazati MM nego ko ce dokazati murinju....
murinjo ne zeli cassana MM ga hoce..navijaci hoce....al JM ne
Enfant Terrible
09-08-2009, 13:45
Ne znam jel' se pisalo već ovdje; Moratti je priznao da nam treba trequartista i da smo blizu Van der Vaarta, ali da ćemo pristupiti svemu polako jer ima vremena do kraja prelaznog roka.
Isto tako, još jedan trequartista se dovodi u vezu sa nama, a riječ je o Pinu. Juan Pablo Pino je Kolumbijac, igra u Monacu. Ima 22 godine i igra poziciju ofanzivnog veznog, kao i krilnog. Proglašen je kao najveći mladi potencijal u Kolumbiji.
da, spominjao je neko, ali to automatski znaci da snajder otpada, ili da ovim moratti potisce real da ga daju za nizu cijenu
sto se tice talenata, ima ih dosta, stvarno mi je zao sto nas klub nije pokazao interes za onim sto je hulle stavio, fanom intera, ofanzivnim iz gremia jer je njihova liga i provjerenija
Tako je Masimo samo polako nigde ne zurimo :sivi:
ma šta ima vremena , utakmica sa bilanom je u drugom kolu , a treba dovest igrača prije početka prvenstva, jer bilo bi kriminalna greška da se odma ubaci na tako važnu utakmicu. Moratti kretenu , ispljuni pare i dovedi nekog
ma ne brinem se ja za milan kao za juve :)
claudejandamvan
09-08-2009, 15:00
VdV bi nam sigurno bio extra pojacanje.S njim u momcadi bi dobili novu dimenziju u igri prema naprijed.Ja sam isto misljenja da taj transfer treba odraditi sto prije.
Il Trattore
09-08-2009, 16:18
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/08/09/1430739/inter-and-juventus-set-to-go-head-to-head-for-lilles-eden-hazard-
da je tolisna bar
siguran sam da ce iznositi 15-20 ako se mi ukljucimo
ma kakav crni hazard... treba nam neko provjeren a ne neko ko nema neke vece utakmice u nogama..a uz to sacekas jos jednu sezonu i imas coutinha koji nije nista losiji od ovog
hazard je bas hazarderski potez
Ma ovo je jos neka igrica da bi real popustio hehe
Inter boy
09-08-2009, 19:41
sad bi trbali tog veznjaka dovesti, repke igraju prijateljske i kvalifikacije ima se slobodnog vremena
Grujinho
09-08-2009, 19:50
jedan če sigurno doći!
Ne znam jel' se pisalo već ovdje; Moratti je priznao da nam treba trequartista i da smo blizu Van der Vaarta, ali da ćemo pristupiti svemu polako jer ima vremena do kraja prelaznog roka.
Isto tako, još jedan trequartista se dovodi u vezu sa nama, a riječ je o Pinu. Juan Pablo Pino je Kolumbijac, igra u Monacu. Ima 22 godine i igra poziciju ofanzivnog veznog, kao i krilnog. Proglašen je kao najveći mladi potencijal u Kolumbiji.
Igrao je Pino protiv nas, ali jako malo, nekih 25 minuta, ne sjecam se bas, decko je jako dobar (2-3 puta je nanizao nekoliko nasih igraca), al tesko da bi mogao nositi igru Intera.
Grujinho
10-08-2009, 11:52
http://img268.imageshack.us/img268/7572/primapaginagrande.png
Negotation with Sneijder in progress!
Spominju i Riberya, ali ja ne vjerujem ni malo u to
Il Trattore
10-08-2009, 11:59
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/08/09/1431089/inter-president-massimo-moratti-admits-interest-in-van-der
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
ja bi bia puno zadovoljniji sa sneijderom,ali bolje vdv nego deco
Sad mi rekose da je ovo za Riberya strasna glupost. Sneijder je skup, sve zavisi hoce li se Moratti otvoriti i izbaciti 20M iz dzepa.
Inace, novost moze biti Carlos Eduardo iz Hoffenheima...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dB7l1N5uD-E&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dB7l1N5uD-E&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
strasan igrac....cak je dao i jedan slobodnjak :) ;)
neka ne zezaju no neka djeluju i jos ove nedelje dovedu bar jedno pojacanje na toj toliko nam neophodnoj poziciji...
Mene se ne svidja nesto ovaj Brazilac, ali ajde... Sneijder ili VDV radije...
P.S. Guro, tek sad vidim da si prvak u Angel Boobs Champion (covjek zna znanje :D )
ado_inter
10-08-2009, 12:21
Mene se ne svidja nesto ovaj Brazilac, ali ajde... Sneijder ili VDV radije...
a sta fali da obojica dodju mislim da i za to ima sanse :P
a ovo za eduarda po meni veliki talenat al trenutno nema kvalitet da bude vodja nase ekipe treba neko iskusni i kvalitetni
a ovo za eduarda po meni veliki talenat al trenutno nema kvalitet da bude vodja nase ekipe treba neko iskusni i kvalitetni
Tacno. Treba nam neko, ko ce nam odmah dati skok u kvalitetu. A za buducnost imamo Coutinha, i Kerlona (on je vec opklada). Tako da nam treci mladi talenat na toj poziciji ne treba..
Enfant Terrible
10-08-2009, 12:39
Evidentno je da Carlos Eduardo nema kvalitet da bude organizator igre u klubu kakav je naš, i ovo mogu smatrati samo k'o patku. Ako uprava nije spremna dovesti Sneijdera ili igrača njegove klase, onda nek' ne dovode nikog. Bez veze trošiti 10-ak M€, na neka imaginarna riješenja je retardirano, sami sebi skaču u stomak...
Danas se štampa raspisala da su pregovori sa Sneijderom ipak u toku (unatoč ranijim pisanjima da su gotova) i to mi nekako djeluje kao najlogičnije i najbolje riješenje. Vjerujem da će ovaj transfer biti gotov, samo izgleda da niko ne zna kada. Isto tako, kao alternativa, sve se više spominje Aimar
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=41237
Izdrzite ljudi... ostalo je samo jos 20tak dana nerviranja hehe
ne znam, ja nikako nisam sretan kako pregovori teku, moratti stedi, a na meti su igraci koji nemaju neki pass, vise neki slobodnjak ili sut sto je nekada imao i stankovic
nama treba igrac tipa deca, samo da malo potrci i dadne loptu militu i etoou, po meni to bi mogli biti aimar ili misimovic (koji znaju i opalit)
on ne treba da ide nazad, treba samo da ceka iza napadaca loptu, i proslijedi im je na najbolji nacin u sesnaesterac a sa tim da nema lagane noge
igraca tipa messi, nekadasnji ronaldinho necemo nikada dovesti, barem dok imamo trenere koji su pretezno takticki orjentisani, da smo doveli rajkaarda, mozda i bi, ali opet, ovo je italija i moramo se prilagodjavati
Choda_Bg
10-08-2009, 16:01
Inter Dream Of Acquiring Bayern Munich Star Franck Ribery
e kad bi se taj san ostvario to bi vec bilo cudo...ali ostace to jos jedan nedosanjani san :)
Enfant Terrible
10-08-2009, 16:43
Lerby (Sneijderov agent) je rekao kako je pričao sa predstavnicima Intera oko Wesleya, ali da deal koči cijena koju je Real zalijepio Sneijderu- 25M€. Moratti misli da je to previše, ali bio bi spreman platiti nešto manji iznos od toga. Sneijder bi, naravno, širokih ruku dočekao transfer jer njemu je u cilju igrati konstantnije, još kad bi to bilo u Interu... :D
Vidim, spominjali ste i Riberyja. On je fantastičan igrač, riješenje svih problema, ali nešto sam skeptičan oko njegovog dolaska. Mediji spominju da je cijena Riberyiju oko 50M€, ali Real je nudio više, pa je ostao praznih ruku. Iako, valja spomenuti da smo mi u puno boljem odnosu sa Bayernom, nego Real...
Da ne zaboravim, Quaresma bi mogao biti na izlaznim vratima. Janković (Genoa) je zadobio ozbiljnu povredu koja bi ga mogla odstraniti sa terena na duži period, pa je Preziosi (predsjednik Genoe), restartovao interes za Quaresmu.
Grujinho
10-08-2009, 17:04
Nadam se da dođe Sneijder, a za Riberya mislim da su šanse vrlo vrlo male, ali ako kakvim slučajem dođe u inter je se neču bunit nimalo
Pojavljuju se informacije da smo zainteresovani za Gourcuffa. Ovo bi bio pogodak godine... Uzet ovakvog igraca za nekih 20M, i to u konkurenciji Reala i Barce, i naravno.. sve to Bilanu u lice... :zastava:
ma kakav gou....neda njega bordo
de rossi
andreolli
ribery
aimar
fabregas
gourcouff
sneijder
van der vaart
ederson
svih čemo dovest :D
mauro, razocaran sam.. A dje ti je Rakitic? :crazzy:
pa na kraju će budale njega dovest, jaooo
Pojavljuju se informacije da smo zainteresovani za Gourcuffa. Ovo bi bio pogodak godine... Uzet ovakvog igraca za nekih 20M, i to u konkurenciji Reala i Barce, i naravno.. sve to Bilanu u lice... :zastava:
gdje si ovo procitao hihihi, hoces se kladiti da je patka
sportmediaset.it
naravno da je patka
evo u prvom kolu sad odmah zabio dva komada, pa ne bi se sad išli rješavat njega pre važan je on za njih tj. možda da se to prije napravilo
to pod jedan a pod dva još evidentniji razlog : oni su se potrudili da ga uzmu nije ni njima malo 15M davat i šta bi sad naši??? ako se ne ponudi BAREM 20 (jer šta sad Bordeaux ga se riješi i zaradi ''samo'' 5M)
a 25 traže one galaktičke njubare za Sneijdera
ili su se predomislili? rekli bolje dat i čak 25 za ovog nego za Sneijdera...
25 vjerujem da bi MOŽDA i prihvatili francuzi
ali da taj dođe ja bi bio zadovoljan kao i sa Snejderom, jak mi je igrač i pritom mlad(bože moj i Sneijder je ali ovaj je 2,3 godine mlađi ili griješim ne da mi se sad provjeravat) i kako sada stvari stoje nije tako sklon ozljedama kao Sneijder
nemože gourcuf bit kupljen jer je već jedanput kupljen ovog ljeta, francuzi su ga već kupili od bilana. A isti igrač nemože bit transferiran 2 puta :D
nemože gourcuf bit kupljen jer je već jedanput kupljen ovog ljeta, francuzi su ga već kupili od bilana. A isti igrač nemože bit transferiran 2 puta :D
ne, problema ne bi bilo jer je već bio od prije prijavljen za bordeaux, samo su ga otkupili
znao sam da će neko past na to hehehe :D
to sam i ja imao u vidu, a i cijena tako da sam ukratko napisao da je patka :D
eto, pao sam i ja :P
---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:46 ----------
pitanje, ko je ovo:
http://www.facebook.com/profile/pic.php?uid=AAAAAQAQ5LhDXjFJXrQR2uptGzjP-QAAAAqEK9-0x8fIztdH1FovIKiI
PS koji ce nam ovaj gore, kad god ga vidim, podsjeti me na Kaku
ne, problema ne bi bilo jer je već bio od prije prijavljen za bordeaux, samo su ga otkupili
znao sam da će neko past na to hehehe :D
svejedno , vrlo mala vjerojatnost, jer će cijena bit paklena francuzi će tražit duplo od onoga što su dali za njega , znači negdje 30 milki sigurno
Il Trattore
11-08-2009, 10:21
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/08/11/1433480/report-inter-want-wesley-sneijder-or-rafael-van-der-vaart
---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:20 ----------
cini se da smo na domak bar jednog nizozemca
ja vjerujem da sad dolazi snajder sigurno...bolje bi bilo jer sam ga prije neki dan na PES vec prabacio :) mada sto neko vec rece, bolje bi im bilo da ljuljnu realu 30milki i pokusaju da uzmu i snajdera i vdv-a
Choda_Bg
11-08-2009, 10:53
Italy Inter Consider Shock Move For Bordeaux's Yoann Gourcuff – Report
Dzon Dilindzer
11-08-2009, 12:02
e ljudi ovaj gurkuf je ubica,on bi mogo parirati i Diegu.Sad je sazreo bas za veliki klub (INTER) Za njega nebi zalio ni 25 mil
e ljudi ovaj gurkuf je ubica,on bi mogo parirati i Diegu.Sad je sazreo bas za veliki klub (INTER) Za njega nebi zalio ni 25 mil
Slazem se..i ako bi dosao kod nas i sazrio kako treba onda bi i mi mogli bilanistima :P kao sto su oni nama za Pirla i jos po neke..
Enfant Terrible
11-08-2009, 12:59
Gourcuff je strašan igrač, apsolutno se slažem da bi bio i više nego pojačanje. Istina, moglo bi biti malo problema oko dovođenja (jer ne vjerujem da bi ga se baš lako odrekli), ali ukoliko bi im dali 25 miliona razloga da ga prodaju, siguran sam da bi bio naš (a vrijedi svaki peni).
Što se tiče ostalih vijesti, Obinna bi najvjerovatnije u Everton. Prije se spominjala Parma, ali se radilo o posudbi, dok bi englezi dali 6-7M€ za njega, što je svejedno dobar posao.
Dzon Dilindzer
11-08-2009, 13:58
Arsenal Legend Patrick Vieira Set To Stay With Inter – Report
ovako dzone, ovaj post (dio) ti brisem jer je promasena tema (imas serie a), a i zato sto tekstove na ostalim jezicima ne kopiramo u potpunosti, nego ostavljamo link, ako si vec kopirao, mogao si izbrisati neke linkove kao Zoom i sl. a ne ja da moram svaki put
hvala
Gledao sam skoro sve utakmice Ajaxa (i navijao za Ajax) u vrijeme Ibre, Chivua, Maxwella, Heitinge, Mida (Midoa), Snaidera, Van der Vaarta,... Snajder i Van der Vartt su odvratno bezobrazni i arogantni holandjani za razliku od npr. Robbena i Van Nistelrooya (obadvojica (obojica) iz PSV-a).
Ni sam ne znam zasto ovo pisem, ali eto nek se zna.
Arsenal Legend Patrick Vieira Set To Stay With Inter – Report
blago nama :) no aj on kad igra kako treba umije da bude koristan itekako...jos da ga povrede zaobidju i savrseno....ali to je skoro pa u domenu nemoguceg :)
ponavljam, prodati muntarija za 20m :D
zivio nam patrick jos 100godina ahahha
MM zeli dovesti Rafael Van Der Vaart na posudbu
Dzon Dilindzer
11-08-2009, 14:18
dobro Dera nisam znao.
U studio sportu kažu sljedeće :
Rista od Gourcuffa se izgleda našao s našima i jedina stvar koju traži jest da Yohan bude standardan tj. igrač želi bit standardan i da ne bi imao ništa protiv da igra za Inter
Spominjali su nešto i Cassana : Samp bi bila zainteresirana za Suaza i Mancinija, i sljedećih dana će se znati nešto više
JM zeli deca chelsea trazi dosta novca s obzirom na godine i sve ostalo
MM zeli cassana, on zeli u inter al JM ne zeli
onda JM zeli snajdera...a real trazi onda maicona
na kraju ce doci sulejman smajic i zec :)
U studio sportu kažu sljedeće :
Rista od Gourcuffa se izgleda našao s našima i jedina stvar koju traži jest da Yohan bude standardan tj. igrač želi bit standardan i da ne bi imao ništa protiv da igra za Inter
Spominjali su nešto i Cassana : Samp bi bila zainteresirana za Suaza i Mancinija, i sljedećih dana će se znati nešto više
djaba im sve, preskup je sada, kada je bio jos na klupi milana, mogli smo im ga uzeti za 10-15m
ovo za cassana, tesko ostvarljivo, plata i sve ostalo
da samo dera mi ga nikad ne bi smo uspjeli uzet Milanu, ne bi nam ga dali, nema šanse jedino da smo im mi dali nekog pa da nas sjebu kao što se znalo dogodit
Ma JM zeli Deca jer smatra da sa njegovim iskustvom (pogotovo u LS), mozda, moze nesto uraditi u LS i time sebi malo vise otvoriti vrata MU. Njegov san je MU, i on u opste, ne razmislja o buducnosi Intera, jer se ne namjerava dugo zadrzavati. Njega interesuje njegov, i samo njegov, licni uspjeh. Da nije tako ne bi se bas tako lako odrekao Aquafresce i jos par perspektivne interove djece.
Gourcuff je strašan igrač, apsolutno se slažem da bi bio i više nego pojačanje. Istina, moglo bi biti malo problema oko dovođenja (jer ne vjerujem da bi ga se baš lako odrekli), ali ukoliko bi im dali 25 miliona razloga da ga prodaju, siguran sam da bi bio naš (a vrijedi svaki peni).
Što se tiče ostalih vijesti, Obinna bi najvjerovatnije u Everton. Prije se spominjala Parma, ali se radilo o posudbi, dok bi englezi dali 6-7M€ za njega, što je svejedno dobar posao.
posao stoljeca :P
ponavljam, prodati muntarija za 20m :D
e kad bi neko stvarno dao te pare za njega :D
djaba im sve, preskup je sada, kada je bio jos na klupi milana, mogli smo im ga uzeti za 10-15m
ovo za cassana, tesko ostvarljivo, plata i sve ostalo
A sto se Gourcuffa tice ja nisam bas ubedjen da bi nam on unapredio ekipu. Kao sto svi znate vec je igrao u "velikom" italijanskom klubu i nije se bas pokazao. Sad ce neki reci da je bio u senci Kake ili da je sada sazreo ali svejedno preveliko je kocakanje dati za njega preko 20mil
da samo dera mi ga nikad ne bi smo uspjeli uzet Milanu, ne bi nam ga dali, nema šanse jedino da smo im mi dali nekog pa da nas sjebu kao što se znalo dogodit
on je u to vrijeme, prije posudbe bio ne toliko cijenjen od njihove strane, i za aquafrescu smo ga mogli dobiti
Inter boy
11-08-2009, 16:40
ma da ikoga kupimo bilo bi dobro
bad news za morattija :
Real želi od budućih prodaja zaraditi što više novca i što brže ; kao cilje im je uzeti barem 70M :
25 za Sneijdera(znači nikakvih posudba sa odštetom od ''samo'' 18 na kraju sezone) i to odmah paff 25
za VdV žele 12 sa eventualnim sconto na 10 !!
heheh
Il Trattore
11-08-2009, 16:52
pa ja bi in da 35M za obojicu da jedanput vise sastavimo ekipu koja moze konkurirat za osvajanje lige prvaka
pa to je bilo jasno odavno, mislim kako bi im se ispaltilo da ljuljnu onolike pare u nekoliko igraca a da ove sto misle da micu daju na pozajmice...jer logicno je ako neki tim hoce igraca onda mu treba, pa sad ili ga uzmi ili nema pozajmice...na drugi nacin ne mogu vratiti pare koje su ulozili
---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
pa ja bi in da 35M za obojicu da jedanput vise sastavimo ekipu koja moze konkurirat za osvajanje lige prvaka
ali nisi ti na mjesto MM ;)
Il Trattore
11-08-2009, 17:37
a steta,al pouzdat cemo se ovaj put u MM :)
Grujinho
11-08-2009, 17:38
ja bi doveo dvojicu, jer sa jednim igračem nebi bio siguran...u slučaju povrede ili da se ne uklopi u tim, opet bi bilu u istom sranju.
Sad je dilema. Dali je bolje dati 25m€ za Gourcuffa ili Sneijdera. Obojica su mladi, yoan još malo mladji... Mogu samo da napreduju, pitanje je samo kako če se uklopiti ako dodju naravno.
+ VDV za 10m€! 10m€ za takvog igrača nije ništa. Pa i Obinna se prodaje za 6-7m€ a slabiji je 10 puta od Rafaela
Il Trattore
11-08-2009, 17:42
ja bi doveo dvojicu, jer sa jednim igračem nebi bio siguran...u slučaju povrede ili da se ne uklopi u tim, opet bi bilu u istom sranju.
Sad je dilema. Dali je bolje dati 25m€ za Gourcuffa ili Sneijdera. Obojica su mladi, yoan još malo mladji... Mogu samo da napreduju, pitanje je samo kako če se uklopiti ako dodju naravno.
+ VDV za 10m€! 10m€ za takvog igrača nije ništa. Pa i Obinna se prodaje za 6-7m€ a slabiji je 10 puta od Rafaela
pa to je to sta ja ocu da kazen jedan igrac nam nista ne garantira neka se nedaj boze ozljedi u govnima smo
a stankovic i raja na klupi
---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
bad news za morattija :
Real želi od budućih prodaja zaraditi što više novca i što brže ; kao cilje im je uzeti barem 70M :
25 za Sneijdera(znači nikakvih posudba sa odštetom od ''samo'' 18 na kraju sezone) i to odmah paff 25
za VdV žele 12 sa eventualnim sconto na 10 !!
heheh
promasili sa transferima pa hoce pare nazad :D
Il Trattore
11-08-2009, 17:58
ako ce nam stankovic igrat onda nam ne triba racunat ni na talijansko prvenstvo,a kamoli ligu prvaka
---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
dera iman jednu ideju samo jeli mozes doc na chat pa da ti kazen
nenmonu, posalji mi na PM, a stank je dobar za klupe, ili ako cete dovoditi dvojicu sto je realno nemoguce, onda ga treba prodati
al znate sta mene cudi...kako da ne dovedu maradonu....da igra
ado_inter
11-08-2009, 20:06
ma meni vise nije jasno sta nasi cekaju znaju da je konacna cjena za sneijdera 25 milki i to su rekli da im je previse pa ako je vec tako neka daju 12 milki za VdV koji ne zaostaje puno po kvaliteti za sneijderom i rijesit ce sve probleme a mislim da niukom slucaju nece pogrjesit koga god da dovedu
ja bih prije dao 5m vise za riberyja
filip.sk
11-08-2009, 20:30
Jas procitav deka inter se zainteresirani za Ribery i Gourcuff pa ke vidime, ali mislam deka real sepak ke se otkaze od Snajder.
Balotelli#45
11-08-2009, 20:41
ma samo neko da dodje bio to VDV Snajder Deco ili Gourcuff ma i Maradona :D
filip.sk
11-08-2009, 20:49
Ke dojde nekoj sigurno, i JM sam izjavi deka mu treba uste eden playmaker.
Ceka se Deco. I njega ce na kraju i dovesti, jer "Specijalac" hoce njega. Ove glasine, Gourcuff, Ribery,...pa to je smjesno. Svako normalan (realan) zna da od toga nema nista. To je samo pokusaj snizavanja cijene za Deca, Rafaela, Snajdera... Deco dolazi sigurno, i mozda jedan od ova dva Holandjanina (moja zemljaka). Prije Rafael, posto je duplo jevtiniji (nije mi jasno), a ne vidim neku razliku u klasi izmedju njih dvojice, jedino sto je Wesley godinu i po' mladji.
Transferi su zajebana igra miliona, a mi smo mala djeca za te igre.
Balotelli#45
11-08-2009, 22:21
Odkad si ti holandjanin ? :D
samo da te ipravim lagano Saigon, za Riberyja se apsolutno slažem nerealno totalno, ali za Gourcuffa postoji ozbiljan interes i zabilježen je kontakt naše uprave s njegovim ocem kao što sam već i napisao
Balotelli,
od 1997.
Mauro7,
Hvala, nisam znao. Naravno da bih bio presretan kad bi on dosao, mada mislim ds su male (veoma male) sanse.
Ja bih bio prezadovoljan sa Sneijderom ili Gourcuffom. Holandjanin je dokazan igrac, a Francuza izuzetno cijenim (Denchi se sjeca nase svadje oko momka :D ).
VDV mi je isto tako, odlicno pojacanje.. Ukoliko neko od njih dodje, ja sam prezadovoljan.
Ja bih bio prezadovoljan sa Sneijderom ili Gourcuffom. Holandjanin je dokazan igrac, a Francuza izuzetno cijenim (Denchi se sjeca nase svadje oko momka :D ).
VDV mi je isto tako, odlicno pojacanje.. Ukoliko neko od njih dodje, ja sam prezadovoljan.
Znaci na kracu ce doci Pablo hehe
Balotelli#45
11-08-2009, 23:10
kad bi imao neki crni play mi bi ga imali vec sutra :D
pa vec imamo muntarija hahahahahhahahhahahahahahahaha
a moze i obi milkel...taman 60mil + mancini, mario i maicon
Balotelli#45
11-08-2009, 23:20
i vieira i pare za vieiru :sivi: :sivi:
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:19 ----------
p.s tesko ce se mou odreci od cetiri crnca za jednog :sivi:
ali ova dva su brazilci nisu afrikanci a mario je talijan hahahhahahaha
Krajisnik
11-08-2009, 23:46
Ceka se Deco. I njega ce na kraju i dovesti, jer "Specijalac" hoce njega. Ove glasine, Gourcuff, Ribery,...pa to je smjesno. Svako normalan (realan) zna da od toga nema nista. To je samo pokusaj snizavanja cijene za Deca, Rafaela, Snajdera...
Mislim da nisi u pravu a evo i zašto:
1. Kao što želi Deca Mourinho je želio i Carvalha
2. Lucio je bio način da se "spusti cijena" pa je potpisao za Inter
3. Gourcuff je tip igrača kojeg Mourinho voli
4. Bayern će prije Riberyija prodati nama nego Realu jer smo u puno boljim odnosima plus možemo ponuditi direktne zamjene u obliku Mancinija, Quaresme itd.
Deco dolazi sigurno, i mozda jedan od ova dva Holandjanina (moja zemljaka). Prije Rafael, posto je duplo jevtiniji (nije mi jasno), a ne vidim neku razliku u klasi izmedju njih dvojice, jedino sto je Wesley godinu i po' mladji.
Ne bih rekao da Deco dolazi sigurno jer Moratti nije budala da daje hrpu para za starog igrača.
Sneijder je skuplji od VdV jer je mlađi godinu dana i jer vrlo kvalitetno može odigrati poziciju centralnog veznog za razliku od VdV kojm defanziva i trčanje nisu prirodna igra.
jesi ti siguran krajisnik da bi se svidio joseu :P
Kraisnik,
Hajd' et' nek si u pravu. Al' vidicemo, na kraju, ko je u pravu.
A , jel ti to stvarno mislis da je Luis van Gaal tolika budala (neznalica) pa ce jedva docekati takve "asove" kao sto su Mancini i Quaresma?
I, o kakvim ti to boljim odnosima pricas izmedju Bayerna i Intera nego Bayerna i Reala? Kakvi bolan dobri odnosi, ko da vise. Zapad je to, milion je milion, jebes odnos. Zivim na Zapadu od 92.
A osim svega ovoga i igrac se nesta pita.
Dzon Dilindzer
12-08-2009, 00:27
Izgleda nista od SNAJDERA nemoze inter da se dogovori oko cijene,a opet uskace Aston Vila koja je spremna ponuditi vise od nas.Ovo je cirkus da jedan veliki ozbiljan tim kao inter mora ovako da se pati oko jednog igraca koji nam TREBA a imamo para,pa nismo mi Redjina valjda.Oko svakog igraca nesto komplikujemo!!!!!!!!!!Dobar dan, posto je Snajder? 25 miliona!evo vam 25 miliona potpisite. Snajdera za uvo i pravo u INTER. I svi srecni i debeli
ado_inter
12-08-2009, 00:32
ma ovo bi bila bruka da Aston Vila uzme igraca ispred nosa je*es ba moratija ako ovi mogu dat 25 milki vala moze i on
pa aston villa ce bankrotirati a cisto sumnjam da ce wesley pristati preci u tako slab klub, gdje ce, samo kup moze da osvoji :D
mozda je to taktika REALA, da nasu taktiku guzne :D
Dilindzer,
Ne znamo mi kol'ko Inter ima para. Mozda su te pare od Ibre morale da odu za podmirivanje nekih zaostalih racuna. Ni Morati nije lud da posluje sa gubitkom.
Dilindzer,
Ne znamo mi kol'ko Inter ima para. Mozda su te pare od Ibre morale da odu za podmirivanje nekih zaostalih racuna. Ni Morati nije lud da posluje sa gubitkom.
u studio sportu su rekli da Moratti nema namjeru trošit sve pare od Ibre, nego dio ide u određena podmirivanja kako kažeš, e sad koliko je taj dio odnosno dio koji ide za transfere ne znam nije rečeno naravno
Dzon Dilindzer
12-08-2009, 00:44
pa ima bar za VDV 10 miliona.nek uzme njega samo vise da dovedemo nekoga da ima kolko toliko vremena da se uklopi u ekipi
e da, već kad spominješ ''vrijeme uklapanja'', danas u studio sportu kažu da je Mourinho rekao da želi tog trequartistu najkasnije do 7 dana prije derbija, sad koliko je to istina gdje oni to čuju ne znam, kao 7 dana mu je dovoljno da ga pripremi za derbi hahaha ma daj
pa ima bar za VDV 10 miliona.nek uzme njega samo vise da dovedemo nekoga da ima kolko toliko vremena da se uklopi u ekipi
ne znam bas, onda nam nije trebao motta
Balotelli#45
12-08-2009, 00:49
sto bi doveo VDV-a za 10 miliona kad moze da doda jos 5 za mikela
---------- Post added at 23:49 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
e da, već kad spominješ ''vrijeme uklapanja'', danas u studio sportu kažu da je Mourinho rekao da želi tog trequartistu najkasnije do 7 dana prije derbija, sad koliko je to istina gdje oni to čuju ne znam, kao 7 dana mu je dovoljno da ga pripremi za derbi hahaha ma daj
ako nasi nesto neurade moze on odma poceti muntaria da priprema
Dzon Dilindzer
12-08-2009, 00:52
sto bi doveo VDV-a za 10 miliona kad moze da doda jos 5 za mikela pa bolje onda jos 10 pa kupiti okochu
Mauro7,
ja sam tako nekako i rekao da mi ne znamo koliko Inter ima para za kupovinu novih igraca. Vecina misli, sad imamo 40-50 miliona od Ibre. Medjutim, nije to bas tako.
Dera,
Motta nam i nije trebao.
pa znam, ali joseu jeste cini mi se
ali kako nije 40m, pa valjda bi trebao svake godine dati za transfere bez obzira na ibru
Najvise 15M je MM spreman uloziti u transfere jos. Ostatak ide u podmirivanje, ako sto je Mauro rekao.
Motta je dobar igrac, i po meni je potreban ovoj ekipi. Ne moze Cambiasso sam odredjivati i voditi igru "iz pozadine". Trenutno nije fizicki njabolje spreman, ali ce nam biti koristan.
znam ja da je dobar, ali VdV moze da radi taj posao, plus bolji je u ofanzivi
Dera,
sve zavisi kako klub posluje u toku godine. A, narvno, hoce i Moratti da nesto zaradi.
Mauro,
zar Gourcuf nije vec potpisao novi ugovor (u ovom prelaznom roku) sa Bordeaux-om?
Sto bi znacilo da nema namjeru da mjenja klub, i da Bordeaux nema namjeru da ga proda.
Nera, Dera,
taj posao moze da odradjuje i Stankovic (po meni bolje od Motte)
Dobro, Stankovic je na zalasku.
ma stank je vec zasao D:
jel moguce da je odlucio i on da zaradi nesto lol
mauro je vec gore negdje spomenuo da su ga registrovali jos dok je bio na posudbi, tako da je moguce
.
A , jel ti to stvarno mislis da je Luis van Gaal tolika budala (neznalica) pa ce jedva docekati takve "asove" kao sto su Mancini i Quaresma?
Ne bih se slozio sa tobom, po cemu su oni losiji od njihovih Sosa i Bastiana hehe
Izgleda nista od SNAJDERA nemoze inter da se dogovori oko cijene,a opet uskace Aston Vila koja je spremna ponuditi vise od nas.Ovo je cirkus da jedan veliki ozbiljan tim kao inter mora ovako da se pati oko jednog igraca koji nam TREBA a imamo para,pa nismo mi Redjina valjda.Oko svakog igraca nesto komplikujemo!!!!!!!!!!Dobar dan, posto je Snajder? 25 miliona!evo vam 25 miliona potpisite. Snajdera za uvo i pravo u INTER. I svi srecni i debeli
hehe da je to tako lako :P
ma za 3 dana ce ga spremiti hehe
e raja dajte mi br od murinja...meni se izbrisao
vidio sam jednog igraca u bugojnu danas super za njeg....ima sve sto murinjo trazi....crn je
e raja dajte mi br od murinja...meni se izbrisao
vidio sam jednog igraca u bugojnu danas super za njeg....ima sve sto murinjo trazi....crn je
ma mora biti i grubijan, treba samo ujeda i slusa heheheh
pa slusa valjda...cekao je nekog na klupi hahahha
Il Trattore
12-08-2009, 09:22
evo hajduk nam odveja sharbinije isprid nosa za 2.5M,MM opet kasnis:)
Grujinho
12-08-2009, 10:52
Nedved se predomislio: Vraćam se nogometu, a možda i reprezentaciji
Evo šanseee
---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 08:44 ----------
A evo ovdje dobre vijesti...nadam se da im možemo vjerovati
Inter Closing In On Move For Real Madrid's Wesley Sneijder – Report
7m€ za posudbu, i 13m€ na kraju sezone ako ga želimo odkupiti. Dakle 20 m€. Ukoliko posao ne prođe, inter če se okrenuti Aimaru, Van Der Vaartu, Gourcuffu i Rakitiću.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SQcqlVUQtmI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SQcqlVUQtmI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Navodno se planira jednogodisnja posudba koju bi platili 7m € ,i na kraju sezone mogucnost otkupa za 13m €,to ispada 20m € sto je ok cijena za igraca te klase.
Ovo je jos bolja solucija ako bi prosla,jer ako se Sneijder dokaze kupimo ga,ako ne vratimo ga i nikome nista.
EDIT:Samo ako nasi ne odustanu od Wesleya zbog Nedveda,jer ovaj je samo 11 godina stariji.
WS kaze da jos nije spreman da ode iz reala
EDIT:Samo ako nasi ne odustanu od Wesleya zbog Nedveda,jer ovaj je samo 11 godina stariji.
hmm primamljivo :D
Dzon Dilindzer
12-08-2009, 13:23
e ako nije ja bi ga marsno i kupio Gurkufa i bolji je od njega.sto se natezu sa Weslijem ako covjek nece.Meni su i VDV i Gurkuf ispred njega
ja ne volim igrace koji izjavljuju da ne zele otici iz nekog kluba, ili da vole taj tamo klub da bi se pokusali zadrzati, zasto ce nam
gourcuff je izjavio da nebi imao nista protiv da igra za inter, tj. da bi vrlo rado pristao, a u njemu vidim naseg Kaku :D
Grujinho
12-08-2009, 13:55
ja ne volim igrace koji izjavljuju da ne zele otici iz nekog kluba, ili da vole taj tamo klub da bi se pokusali zadrzati, zasto ce nam
gourcuff je izjavio da nebi imao nista protiv da igra za inter, tj. da bi vrlo rado pristao, a u njemu vidim naseg Kaku :D
Gourcouff ili Sneijder meni je svejedno. Obadvocija su sjajni igrači, jedino što mi se Sneijder čini sigurniji u smislu adaptiranja na Serie A.
Dakle bilo koga od ove dvojice da dovedu ja sam zadovoljan.
meni sneijder i nije nesto, ali isto tako mislim da se gourcuff ne bi uklopio u MOURINHOVU igru
ma kakko ce se on jadan adaptirat pa kad nije u spaniji uspjeo kako ce tek u italiji
mozda se nece adaptirat ali cemu sigurnu amputirat jednu nogu heehehe
Dzon Dilindzer
12-08-2009, 14:08
ma kad Gatuzo jednom uleti Snajderu u noge gotovo je s nasim plejom.Gurk mi se cini cvrsci i mnogo jaci fizicki sto i murinjo voli
Po meni, SNeijder je klasa. Ako njega dovedemo, nemamo nista da zavidimo Rubeu na Diega. Inace, kako nije uspjeo u Spaniju? Prve sezone je bio najbolji igrac Reala. Ova je vec druga prica, imao je povreda, a i sama ekipa je posla u bip :D
ma adaptirao bi se on kao cambiasso, a i ima cvrsce noge od npr robbena :)
samo nije on toliko dobar koliko mislite, ima dobar sut, tu i tamo dribling, pa ako cemo takvog evo VdV
dok nama treba neko ko zna dodati loptu iz nemoguce pozicije, a to je jedino sto joseu treba, zato i hoce deca
Dzon Dilindzer
12-08-2009, 14:33
Ja Diega ne mogu nikad prezaliti,bio je savrsen za nas.Tesko je sad jos nekoga slicnog naci.Taj moze sve
da se inter ukljucio cijena bi mu bila 30m, sto je bilo previse tada za nas
sada kad je nemoguce dovesti deca, lahko se je kajati
a i ovaj gourcuff nije neki asistent u vecim ligama, ne znam stvarno ko bi mogao biti idealno rjesenje
ma diego nikad nije bio u opcijama za inter vec samo juve
a ws najbolji igrac reala hahahahahhahahahahahahahhahaha
a drugi na listi za najboljeg igraca svijeta poslije arnauta naravno :)
HaRissoon
12-08-2009, 16:47
a Bogami najbolji bi bio WS ali nesto nevjerujem da ce on doci stalno posudba ovo ono tesko al vidit cemo Gourcuff meni nije najbolje rijesenje on je extra igrac to stoji al on vise sve sam radi nego asistira i nema zadnji pas
Enfant Terrible
12-08-2009, 17:00
a ws najbolji igrac reala hahahahahhahahahahahahahhahaha
Možeš se ti smijati koliko hoćeš, ali Sneijder je bio jedan od najboljih igrača Reala u sezoni 2007/08. U protekloj nije imao ni sreće, kako sa ozljedama, trenerima, pa kompletnom ekipom itd...
Sve u svemu, činjenica je da je Sneijder vezni igrač svjetske klase (što ne možemo reći za sve "genijalce" u našem veznom redu) i da nam je prijeko potreban. Lično bih bio prezadovoljan kada bi Wesley obukao naš dres...
HaRissoon
12-08-2009, 17:09
Bordeaux President Rules Out Yoann Gourcuff Move To Inter
verma_interista
12-08-2009, 17:24
Rafael van der Vaart nije najbolje rjesenje za inter,a to Mourinho zna,jer je on klasicni ljevak,a mi u veznom redu imamo previse ljevaka,pa bi se moglo desiti da u startnoj postavi budu 4 igraca (Muntari,Motta,Cambiassi,i VDV) koji su ljevaci,a to nikako nije dobro.
Vjerujem kako ce Mourinho uloziti dodatne napore da dovede Sneijdera ,jer je on igrac koji moze zadovoljiti nasim zahtjevima..mada i ofanzivniji vezni igrac od njega ne bi bio lose rjesenje.
znaci nista od goura, mah.. ja bih doveo deca za 10m ako ne mozemo ws
Inter boy
12-08-2009, 20:20
ipak se meni čini da će VdV preći za 10 miliona
roma hoce burdija
ajmo raja skupit love za kartu od milana do rima haha
Balotelli#45
12-08-2009, 21:17
haha ja dajem 100 evra odma samo nek ide burdi :sivi:
ado_inter
12-08-2009, 22:45
jel mozda neko skonto zbog cega se VdV moze dovest za Đ???? ja sam to nesto cito al mi nije jasno al ono sto sam skonto je to da nije odigro dovoljan broj utakmica tako da prema nekim propisima il prema klauzuli sto igrac ima sa realom tako da real ne moze trazit odstetu
hajd nek to neko malo prostudira
Njegov advokat kaze da Real ne postuje ugovor sa igracem. Njegov broj dresa su dali Granero, a njemu nisu nijedan dodijelili. Isto tako, posli su da igraju u USA, a njega ostavili kuci...
ne, nije o broju utakmica riječ nego zbog toga što mu ni broj dresa nije dan
ali ima tu još nekih priča tj. još uvijek se ne zna i o tome sad studiraju i neki malo jači odvjetnici tako da nitko ovdje( uz uvjet da je neki odvjetnik) ne može ti ništa više reć o ovome, treba se još strpit malo
ado_inter
12-08-2009, 22:57
a o tome se radi ja sam to sa italijanskog prevodio pa ono koliko sam uspio da skontam :P hehe
Grujinho
12-08-2009, 22:58
ma VdV-a se može dovesti bez problema...možda čak i za manje od 10m€...i sneijdera uzet na posudbu i MILINA
Njegov advokat kaze da Real ne postuje ugovor sa igracem. Njegov broj dresa su dali Granero, a njemu nisu nijedan dodijelili. Isto tako, posli su da igraju u USA, a njega ostavili kuci...
to treba iskoristiti i dovesti ga skoro pa dzaba a ne platiti 10-12m
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.