View Full Version : Glasine o transferima
Grujinho
29-07-2009, 01:26
sve super, samo nema šanse da bi dali 50m€...max 25-30, jer mu je ovo zadnja godina ugovora...
da, pitanje je koliko real daje, 35?
Grujinho
29-07-2009, 01:37
moja greška. Ribery je u predposljednjoj godini ugovora, dakle nije u zadnoj što znači, da bi trebali ponuditi više...
ovdje pišu, da je real ponudio
47m€+Robben+Sneijder ali to je barem po mom mišljenju novinarsko sranje....
http://www.onlysoccer.net/?action=read&idsel=38758
jer pričaju, da je robben ocijenjen na 30m a sneijder na 20...dakle 97m€ za riberya..mislim da ne
eh tesko da ce robben otici...jer u bayernu bi primao duplo manje love a jos se u njemackoj igra grublje
a ni bayern nema zelju da proda bilala tako da od toga nema nista
Krajisnik
29-07-2009, 02:56
teško je tako reči....i Sneijder je fenomenalan igrač, mislim da ima još bolji pregled nad igrom od cassana,
Nikako se ova dva igrača ne mogu porediti. Jedan napadač a drugi vezni. Sneijder nam treba (igrač tog tipa) dok nam igrač tipa Cassano nije prioritet.
Kako Mourinho reče bitna je filozofija koju treba nametnuti igračima dok je formacija tek na drugom mjestu. Ako ćemo po toj teoriji gedati onda ne bi bilo loše dovesti i Cassana pa mu nametnuti tu filozofiju jer je on trenutno najbolji talijanski igrač a odlaskom Ibre i Kake vjerovatno najbolji igrač serie A.
verma_interista
29-07-2009, 03:14
Antonio Cassano ,ili Wesley Sneijder?Puno toga ovisi od formacije koju cemo igrati,ja se iskreno nadam da ce ponovo Mourinho igrati sa 4-3-3,kako bi iskoristili napadace koje imamo na najbolji nacin,a tu ukljucujem i krilne napadace kao sto su Quaresma,i Mancini,jer ako igrali 4-4-2 Mario ce morati na klupu,a to mi se nikako ne svidja.
Cassano je igrac koji ima puno vise nogometnog znanja od Sneijdera,puno je korisniji ekipi,i kreativniji je ,ali je po formaciji napadac,i to povuceni napadac,a nama treba ofanzivni vezni igrac...pa tu nastaje dilema!
Sto se mene licno tice ,tipujem na Antonia,jer on u obadvije ove formacije moze raditi cuda,a ni Hleba ne treba zaboraviti,jako je kreativan,prodoran,brz..malo mu je samo sut slabija strana.Iskreno se nadam da cemo se rijesiti velikog broja igraca na koje ne racuna Mourinho,kako bi se napravio kompaktan tim,i kako bi se uvijek prvih 11 znalo.
Sto se toga tice,i u zadnjoj liniji imamo velikih "problema" pri odabiru pocetnog sastava jer je pravo tesko izabrati ,Lucio ili Samuel,Chivu ili Cordoba...i td..po meni Chivu je izbor br 1,ko mu se god pridruzi dobro je!
Jos nesto da spomenem,pravo mi je nejasna kupovina Motte,igrac kakvih imamo na bacanje,svi u veznom redu su nam slicnih karakteristika..i td,itd..
Grujinho
29-07-2009, 04:28
Šta je sada ovo.... Hleb na pozajmicu u stuttgart??
---------- Post added at 03:26 ---------- Previous post was at 03:25 ----------
Alexander Hleb is doing as strangely. What was to be a mere treaty, the business in respect colossal Ibra-Eto'o, in reality it is terribly complicated. After the problems between the player and Barcelona, now we have also put Stuttgart. The German team took the loan in Belarus and it seems that the trequartista should just go back to Germany, the team that launched the great soccer. If the deal Hleb to miss, as it seems, it is possible that the Inter face further economic effort for Antonio Cassano.
---------- Post added at 03:28 ---------- Previous post was at 03:26 ----------
to vjerovatno otvara vrata za Cassana i možda još jednog veznog
Doziveli smo da se jedan hleb necka da li da dodje u inter. Pa mamu mu jebem treba ga oterati u k..... i traziti od barce jos koje milionce
ajde i bolje nek se necka ivane.... radije dovedemo cassana i VdV sebi nego njega
ajde i bolje nek se necka ivane.... radije dovedemo cassana i VdV sebi nego njega
bolje, zadnje sto nam sad treba je takav igrac
Hleb oce sledece godine da se vrati u Barci, i smatra da su mu bolji izgledi da se nametne, igrama u Stuttgartu. Ukoliko njegova pozajmica preskoci, nama Barca dodje jos 5M.. Znaci, i onda napad na.. nadamo se kvalitetnog fantasistu.
Quaresma#7
29-07-2009, 11:14
Evo alternative su Deco, Sneijder, Cassano ili Lavezzi. U jednu ruku mi je drago što Hleb neče doči tako imamo više koristi zato što če sad jedan pravi fantazista doči a ne jedan Hleb koji mi nikad nije bio dobar kao igrač. Moja želja je Deco ili Sneijder.
http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=134620
Ovde piše da Moratti preferiše Lavezzija ili Cassana, a Mourinho želi Deca ili Sneijdera :D Moratti ima uvek neke svoje, dok Mou zna šta mu treba.
Balotelli#45
29-07-2009, 12:07
ja bi pre uzeo jednog od lavezzija i cassana nego deca i snajdera
ado_inter
29-07-2009, 12:08
heheh sto nam ga šuknu hleb al neka meni je i draze :P evo prilike da se dovede deco il snajder a sto ne i obojica heheh :D
Quaresma#7
29-07-2009, 12:25
Englezi poručuju da se zanimamo i za Elana a Milan isto.
http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=134645
4) Ivan Zamorano to Inter from Real Madrid for €1m + Roberto Carlos – 1996
9) Adriano to Inter from Flamengo for €3.5m + Vampeta - 2001
10) Christian Vieri to Inter from Lazio for €33m + Diego Simeone – 1999
Nije mi jasno po cemu su ovo nasi promasaji
adriano po meni jeste nakon toga, nakon sto smo ga dali parmi...
adriano po meni jeste nakon toga, nakon sto smo ga dali parmi...
ali se kasnije pokazao, tako da to ne moze biti promasaj, nego dobra procena nase uprave :)
Hleb oce sledece godine da se vrati u Barci, i smatra da su mu bolji izgledi da se nametne, igrama u Stuttgartu. Ukoliko njegova pozajmica preskoci, nama Barca dodje jos 5M.. Znaci, i onda napad na.. nadamo se kvalitetnog fantasistu.
ma neka zaokruze i dadnu nam 6.5 jer su nas povrijedili, to bi uradio porto
tako bismo zaokruzili na 50m
ma ako nece da dodje,onda mora pare da se daju ......kakav je to nacin,jer trebam ja da dodjem tamo da sredjujem stvari....
Ahm ,evo ja spomenem Elana i nasi se odmah interesuju za njega :)voleo bih da dodje...bio bi dobra 10
sad citam da bismo mogli dovesti joaa za quaresmu plus 5m, ali kakvi smo mi, dali bismo 10, opet, meni je to solidan posao, sta kazete?
sad citam da bismo mogli dovesti joaa za quaresmu plus 5m, ali kakvi smo mi, dali bismo 10, opet, meni je to solidan posao, sta kazete?
nikako
da se ponudi deco, ja bi išao trčeći u london sad.
A u vezi cassana. On je meni nešto tipa Del Piero u juventusu. JAKO je kreativan ali je NAPADAČ. I ne kažem da on nama nebi bio pojačanje, bio bi i to veliko ali bi igrači poput balotellija možda i milita ispaštali. Također on igra jako blizu gola , pa nemojte mislit da će se on prilagođavat da igra na centru i malo ispred centra jer to nikad nije igrao. Prave desetke su deco , sneijder, diego, vdv, seedorf, scholes itd.
---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 12:04 ----------
pa jel nije on otišao na posudbu?
koji ce nam ta bandera....nedam ja mog Q ni za mesija:D
super bi bilo da dodju elano i cassano
a daj boze da hleb ode u stut
neam pojma bambi, vjerovatno bi ga vratili nazad, nisam znao prevesti neke rijeci sebi u glavi, mozda je to to - imaju pravo da ga vrate nazad kada god pozele
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:07 ----------
a evo na jednom forumu googlam, kazu da se prica o posudbi quaresme, i 20m za moutinha - po meni jos bolja stvar jer bi ovaj trivel nadajmo se sjetio starih dana, a dobili smo joaa za vrlo nisku price
za godinu dana, imali bismo dva u jednom, tu i bio i coutinho, i nadajmo se dobroj posudbi Kerlona
pardon,doslo je do nesporazuma ,mislio sam da se prica o JO,onaj sto je igro za cska,man city i sad everton :D
pardon,doslo je do nesporazuma ,mislio sam da se prica o JO,onaj sto je igro za cska,man city i sad everton :D
i ja isto jebote, pa dera jebem te nejasnog hehe
a pa moutinha bi odmah potpisujem za to odma' !!!
ma ja bih q mijenjao za sulejmana smajica i jos platio hehe
ma niste vi normalni hehe
pa i ja sam mislio za Jo-a koji igra u premiershipu , ako je za moutinha, ja bi išao romobilom po njega :)
Ja sam znao da je Moutinho, jer ga dera toliko voli, da mu i tepa sad :D
lol, ispricavam se na ne znam ni ja cemu :D
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
kakav vas Jo spopao, ne bih trosio tastaturu na njega :D
etoo milito
cassano
elano cambiasso motta
capitano lucio ??? maicon
cesar
? chivu i samuel se coraju povredama, tu je matrix da uskoci za svaki slucaj
Balotelli#45
29-07-2009, 13:25
i sta fali ovakvoj postavi?nista naravno bicemo u vrhu evrope ako uspemo ovo da sastavimo a i nije toliko tesko jos samo dva igraca su nam od ovih potrebana :D
Paollilo je izjavio da ukoliko bude neka prilika na trzistu, sto se tice dovodjenja novih igraca, Inter ce je iskoristiti. :D
Ma znao sam. Pa pitaju sto je Eto'o odmah pristao posto je pricao sa Mourinhom.. Ovaj mu rekao, trgovacemo jos :D
http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo25439.shtml
Milan - Elano ?
vidis, mozda je to ta prilika za joaa :D:D
---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:26 ----------
http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo25439.shtml
Milan - Elano ?
mah i njega precjenjuju, nisam ga vidio sve do ovih repki, ja bih dao 15m plus nekog talenta i dosta im :D
kada kazem talenta mislim na nekog burdissa i sl.
dovesti moutinha ali nikako ne zrtvovati quaresmu
ali ne zaboravite sta sam sinoc postao, mourinho je rekao da moze napokon da se skoncetrise samo na rad, tj. nema vise nekih velikih potreba, nazalost, i ova izjava govori da nece nista traziti, nego ako naleti nesto slucajno mozda uzmemo, i time se lagano izvlace, sposobni su za laz a ne za transfere to je ocito
Choda_Bg
29-07-2009, 13:32
Sad sa Ibrom u napadu postajete ozbiljna ekipa..
Sad sa Ibrom u napadu postajete ozbiljna ekipa..
daj covece ne prosipaj gluposti, ili postuj normalno ili se gubi
Grujinho
29-07-2009, 13:33
bez fantaziste, vjerovatno čemo imati sezonu sličnu prošloj, možda još goru...
u CL nema šanse da doguramo daleko bez igrača sa pasom, a u Serie A, juventus če biti jeben jer su sa diegom puno dobili
mislis etoom?
nesto si mi jutros cudan :D
---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:34 ----------
bez fantaziste, vjerovatno čemo imati sezonu sličnu prošloj, možda još goru...
u CL nema šanse da doguramo daleko bez igrača sa pasom, a u Serie A, juventus če biti jeben jer su sa diegom puno dobili
pa zar ti ne vjerujes joseu, ja u toj mjeri cak DA
liga je nasa, vjeruj mi, on mjenja stil igre, pa mozda doguramo i do cetvrtfinala
pa joj elano + cassano kosta manje od 45miliona....tako da mogu da ih dovedu ako hoce
jer oba igraca zele u inter
pa joj elano + cassano kosta manje od 45miliona....tako da mogu da ih dovedu ako hoce
jer oba igraca zele u inter
ali ih jose ne zeli
Grujinho
29-07-2009, 13:37
da...
sa 50m€ možemo birati kojeg igrača želimo dovesti...čak bi se i Fabregas mogao dovesti za te pare....jer wenger je lud na pare...kad je još henry bio u arsenalu, bio jim je potrebniji nego što je njima sada Fabregas, i opet ga je prodao...
ali naši vjerovatno čekaju, da im se igrači sami nude...
zasto hulle dovesti igraca tipa antonija, koji se pravi vazan, kad moze dovesti nikaragvu koji ce mu prati dupe dok sere - Jose Mourinho
---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:37 ----------
gruji, pa sad ti je rekao onaj da to upravo cekaju :D
Grujinho
29-07-2009, 13:40
ajd valjda čemo dočekati i nešto takvo, da se igrače nude interu i mourinhu :/
Quaresma#7
29-07-2009, 13:42
Ma ne smiju dati Quaresmu. Ipak mislim da su to za Moutinha lupetanja mada bi bio dobar samo nebi dao Q-ja za njega. Mislim da trenutno Cassano odpada iz igre i da su u igri najviše Deco i Elano a za njima Sneijder.
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:40 ----------
ali ih jose ne zeli
Jose želi Elana, on je več to davno izjavijo
ali ricardo bolan, sta ti fali na posudbu u sporting, pa nam se vrati
znam da se protivis, ko ce nazad tamo :D
e pa nebih se slozio to u vezi henrya njega je prodao kada je pocela da opada forma herny a i on sam je rekao da zeli otici
a fab nema nekih zelja da ide...sta ce covjek voli tamo da je zvijezda nego negdje klupa hehe
ali ricardo bolan, sta ti fali na posudbu u sporting, pa nam se vrati
znam da se protivis, ko ce nazad tamo :D
ali zasto im ne dati 20 mil za njega, realno ne vredi vise a naseg Q ostaviti namiru
Ne mislite valjda da će Moratti potrošiti svih 50 miliona na pojačanja? Pa što bi prodavao Ibrahimovića...
Grujinho
29-07-2009, 13:47
ma ljudi Quaresma ne ide nigde...mourinho je rekao, da su u klubu odlučili da mu daju još jednu šansu...i nema šanse da ga sada nakon 14 dana priprema šalju u portugal...
Ne mislite valjda da će Moratti potrošiti svih 50 miliona na pojačanja? Pa što bi prodavao Ibrahimovića...
ne, ali ocekujemo bar 20 na nekog kreativca
pa cassano i elano su skupa 30mil
pa cassano i elano su skupa 30mil
Oni skupa nikad nece ni doci
pa dobro nece doci nijedan ako cemo posteno hehehehehe
ali trebaju nam takva dva igraca
elano koji ce kreirati igru a cassano ce da zabavlja publiku
Quaresma#7
29-07-2009, 13:53
Ili Deco i Elano, skupa vrede oko 15M€. Deco oko 5M a Elano 10M ;)
Ali Q ne ide nigde neče ga Mourinho pustiti još posebno sad kad je malo došao sebi i počinje dobro igrati.
pa dobro nece doci nijedan ako cemo posteno hehehehehe
ali trebaju nam takva dva igraca
elano koji ce kreirati igru a cassano ce da zabavlja publiku
:sivi: potpisujem, sve je tacno :D
Grujinho
29-07-2009, 14:00
Mah, mi čemo iči sa Mottom, Muntarijem, Stankovičem, Zanettijem i Cambiassom u sredini po ligu šampiona
Joăo Moutinho - Joăo Filipe Iria Santos Moutinho
<table class="spieler"><tbody><tr><td style="border: 0pt none ; padding: 0pt 10px 0pt 15px; vertical-align: middle;">http://www.transfermarkt.de/bilder/wappen/336k.jpg </td><td style="border: 0pt none ; vertical-align: middle;"> Sporting Lissabon </td> <td style="border: 0pt none ; vertical-align: middle; padding-left: 15px;"> http://www.transfermarkt.de/bilder/flaggen/136.gif</td></tr></tbody></table>
22 godine
1,70 visina
cjena:15,5 milijuna...tipujem za njega....moze se razviti u velikoga igraca..a i pokazo je to na europskom prvenstvu jos kada mu je scolari dao priliku i bio je uvrsten u 11 igraca prvenstva...
Quaresma#7
29-07-2009, 14:48
Danas su se sastali sa predstavnicima arnautoviča. Zna li ko šta, sad bi pregovori trebali več početi.
ado_inter
29-07-2009, 14:59
ma ja ne znam sto ste vi toliko zapeli za elana po meni on je neki prosjek tako da ja iskreno ne bih volio da nam bas on bude neko rjesenje za kreatora igre.po meni on moze doc pa da sjedi na klupi i to bi mu bilo puno
Grujinho
29-07-2009, 15:01
ma ko jebe arnauta, več mi je na vrh glave...
ma ko jebe arnauta, več mi je na vrh glave...
ona ja na fm 08 dodat u inter jos u januarskom prelaznom roku :what::what::what::what::what:
Ali Q ne ide nigde neče ga Mourinho pustiti još posebno sad kad je malo došao sebi i počinje dobro igrati.
kad si ga zadnji put gledao, zasto ne na posudbu u drzavi gdje se i proslavio
ja nebi dao Q na pozajmicu novu...meni se svidjao kako je ono malo igrao sa milanom,i mislim da se moze probuditi....i zaigrati lepo....skroz bi bilo bezveze ponovo ga dati negde...a ono sa davanjem u celsi je bio totalni promasaj....Samo nasi nek podhitno ako vec dovode jos nekog..da dovedu,a ne zadnji dan ko sa Q.....
u najgorem slucaju neka salju mancinia na pozajmicu
jeste smijesni, mislite da ce vam Q biti prvi tim sa ovakvim performansom?
ima on jos posla da se vrati u formu
Choda_Bg
29-07-2009, 16:13
Kako stvari stoje Ebue u Fiorentinu.
Kako stvari stoje Ebue u Fiorentinu.
a ronaldo je u realu , kakve to ima veze sa interom ? :rolleyes:
evo jos nesto za 77. fanove, vjerovatno su svi prvi tim :D
http://inter.it/aas/img/118905.jpg
ma Q ih trenira...drzi obdaniste:)
jedino oni njega mogu naiciti hahahaha
Roma, in arrivo un difensore dall'Inter
burdi u romu hahahahahahha
jedino oni njega mogu naiciti hahahaha
Roma, in arrivo un difensore dall'Inter
burdi u romu hahahahahahha
Ili Rivasko :)
verma_interista
29-07-2009, 18:04
Elano je odlicno rjesenje ,jako je kreativan,a moze pomoci i u defanzivnim zadacima,ima jako dobru zadnju loptu..tako da tipujem na njega ,naravno poslije Cassana,ili Sneijdera :D
pojacace se nema sta :sivi:
Ode Hleb u Stuttgart, izgleda. Neće u Inter jer ima problem s učenjem novih jezika...
Ode Hleb u Stuttgart, izgleda. Neće u Inter jer ima problem s učenjem novih jezika...
samire dugujes nam jos 6mil :P
pare na sunce :D
Iskreno ja sam zadovoljan sto nedolazi...sad dobijamo jos malo kesa....i mozemo dovesti nekog valjanog :) deko,elano,laveci,casano....ce biramo:)
ma to da on nedodje do je dobra vijest skoro do odlazak vieire haha
Enfant Terrible
30-07-2009, 00:13
Vidim spominjali ste već četvorku koja se veže za naš klub- Lavezzi, Cassano, Deco i Elano. Interesantno, Lavezzi i Cassano nisu klasične "trequartiste", oni su više second/support strikeri, dok su Deco i Elano klasični kreativci. Lično, ko god od njih dođe bit će super (ako dođe). Mada ja bih lično Cassana i Elana/Deca ukapario, skromno :D
Slažem se da ne dolazak Hleba može biti i pozitivna stvar. Sada samo zavisi od uprave šta uraditi.
ma najbolje je dat jedno 20-25 milja + suazo mancini za hamsika i lavezzia i to je to rijesimo se svih problema sto se tice veznog reda.. obojica su sjajni igraci dokazali su se u serie a dok ovi ostali sto se spominju sve su to veliki upitnici dali ce se uspijeti prilagodit italiji
ja ne bih voleo obojicu,bolje samo lavezzia...vise bih voleo kasana il elana umesto tog hamsika
ja ne bih voleo obojicu,bolje samo lavezzia...vise bih voleo kasana il elana umesto tog hamsika
i onda dovedes lavezzia i cassana :confused:
Quaresma#7
30-07-2009, 00:25
Šta je sa Arnautovičem zar se nisu danas nešto sastali? :D
Šta je sa Arnautovičem zar se nisu danas nešto sastali? :D
kaze nera sutra ce sve bit zavrseno :crazzy:
Enfant Terrible
30-07-2009, 00:29
ma najbolje je dat jedno 20-25 milja + suazo mancini za hamsika i lavezzia i to je to rijesimo se svih problema sto se tice veznog reda.. obojica su sjajni igraci dokazali su se u serie a dok ovi ostali sto se spominju sve su to veliki upitnici dali ce se uspijeti prilagodit italiji
To bi bilo super, ali od takvih trampi sumnjam da će biti išta. Problem su igrači koji imaju extra dobre ugovore i platu, i to ne mogu imati nigdje drugo osim u Italiji, pa im se i ne ide iz Intera.
Dovoljno je reći da u Sampi Cassano ima najveću platu, a ona iznosi 2.5M€. Mancini ima platu oko 3.5M€, a Suazo oko 3M€, s obzirom da svi imaju premije, i bonuse ukoliko Inter nešto osvoji (a hvala Bogu, stalno nešto osvaja :D ), to se popenje na više.
Zato sada imamo nekoliko krpelja u ekipi kojih se ne možemo riješiti.
ako ne sutra onda najdalje prekosutra....to ide pomalo....malo danas malo sutra i eto ga
To bi bilo super, ali od takvih trampi sumnjam da će biti išta. Problem su igrači koji imaju extra dobre ugovore i platu, i to ne mogu imati nigdje drugo osim u Italiji, pa im se i ne ide iz Intera.
Dovoljno je reći da u Sampi Cassano ima najveću platu, a ona iznosi 2.5M€. Mancini ima platu oko 3.5M€, a Suazo oko 3M€, s obzirom da svi imaju premije, i bonuse ukoliko Inter nešto osvoji (a hvala Bogu, stalno nešto osvaja :D ), to se popenje na više.
Zato sada imamo nekoliko krpelja u ekipi kojih se ne možemo riješiti.
a jbg tako ti je to kod nas nazalost :D daje se njih rijesit pa na ovu dvojicu krenut i bez ovih igraca koji bi isli u transfere jer sigurno ih se moze dobit za najvise 40 milja jer od toga ne vrijede vise sigurno
a kako se zanetti vjerovatno vraca na bok (lijevi) time se otvara novo mjesto za jednog veznjaka(hamsika) onda bi u vezi igrali motta cambi i hamsik a ispred njih lavezzi i to bi bilo odlicno....hamsik i lavezzi poznaju se iz napolia i to bi dosta dobro doslo nasem veznom redu isto tako motta - millito moglo se i vidjet iz ovih par prijateljskih tekmi da se dosta dobro razumiju.. e to bi onda bio pravi inter... al jbg dzaba ja ovo samo pisem kad se ovo moze desit samo ako igram menagera a posto se sa tim nebavim nista i dalje cu mastat samo :D
ma ja bi prije cassana i elana bolji su...istina stariji al ne prestari haha
Grujinho
30-07-2009, 02:31
hamsik i elano su prosječni igrači....Sneijder je veča klasa, a i Deco(koji je stariji od njih)
http://www.sportmediaset.it/bin/58.$plit/C_27_articolo_24864_GroupArticolo_listaparagrafi_i temParagrafo_0_immaginecorpo.jpg
Grujinho
30-07-2009, 02:48
vezni red PRELOŠ u fazi napada....
Santon na klupi?
hamsik ce za godine biti tata mata za sneijderai ja bi prije njega la svejedno ovu sezonu trebamo zakrpat s bilo kojim kreativcem al ga trebamo pdhitno
verma_interista
30-07-2009, 03:28
Po meni Muntari moze igrati samo ako se rezultat cuva,da svojom trkom pokriva sto vise pozicija,a inace smijesan je igrac,trebalo ga je prodat kad ga je Redknapp trazio,onda...Interova uprava pravo puno grijesi,pa bolje je imati 11 svemiraca ,nego 34 igraca prosjek,a uzimaju goleme pare..pa bolje je kupiti igraca za 40-50 miliona,nego kupiti 7 igraca po 15 miliona,i na kraju ih platama gotiviti,a nista ne urade na terenu...nadam se samo da ce Inter dovesti napokon barem jednog kreativca koji zna navuci na sebe protivnicku odbranu,zna predriblat,i zna dati zavrsni pass..i to je to,do tada imacemo veliki broj trkaca u sredini ,i napadaca koje je pravo tesko uvezati!Zadnja linija nam je sada odlicna!
<table class="contentpaneopen"><tbody><tr><td class="contentheading" width="100%">Brazilac Elano karijeru nastavlja u Galatasarayu </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/pdf_button.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=3268) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/printButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=view&id=3268&pop=1&page=0&Itemid=1) </td> <td class="buttonheading" width="100%" align="right"> http://euronogomet.com/templates/gk_sportmaxum/images/emailButton.png (http://euronogomet.com/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=3268&itemid=1) </td> </tr> </tbody></table> <table class="contentpaneopen"><tbody><tr> <td colspan="2" class="createdate" valign="top"> Četvrtak, 30.07.2009. </td> </tr> <tr> <td colspan="2" valign="top"> Turski prvoligaš Galatasaray je objavio kako su u svoje redove iz engleskog premierligaša Manchester Citya doveli brazilskog reprezentativca Elana. Brazilski veznjak iza sebe ima sezonu u kojoj nije bio standardni član početne postave Marka Hughesa, te je
nakon dolaska novih pojačanja u klub odlučio promijeniti sredinu.
Elano je ovog ljeta bio povezivan sa nekoliko klubova u Italiji,
najprije sa Juventusom, a onda i sa milanskim prvoligašima, ali 28-godišnji nogometaš se na kraju odlučio sa Galatasaray, sa kojim je potpisao ugovor do 2013. godine.
Prema pisanju medija, dogovorena je odšteta u iznosu od oko devet milijuna eura, slična onoj koju je City platio Shakhtaru za Elana prije dvije godine.
ajmo sada svi epo da se ubijemo kasikom
</td></tr></tbody></table>
ado_inter
30-07-2009, 10:47
ma iskreno meni je drago sto nece kod nas kad nema u city-u mjesta da igra kod nas cccc
Quaresma#7
30-07-2009, 11:27
Šteta za Elana.
Gore je formacija OK ali samo treba dve promene napravti pa če biti bolje. :D
---------------J.Cesar-----------------
Maicon---Lucio----W.Samuel----Zanetti
---------------Cambiasso--------------
----------Motta------Sneijder/Deco----
Eto´o---------------------Quaresma/Balotelli
----------------Milito------------------
I Milan se zagrijo oko Sneijdera.
hamsik ti je idealan za tu poziciju gdje je sneijder i sigurno bi bio puno bolji od njega... eto zamisli kupimo lavezzia i hamsika... lavezzi u napad umjesto balotellia ili millita a hamsik u vezni red pa dje bi nam bio kraj :D
ado_inter
30-07-2009, 11:31
evo pisu da je za hleba alternativa deko sneijder i elana a buduci da je elano vec otiso u galatu ostaju nam ova dva :P
a sto se tice ovog Bilan se zagrijo to mi je bas drago cut jer koga god Bilan trazi i mi ga trazimo i na kraju uvjek dodje kod nas :D hehe
Choda_Bg
30-07-2009, 11:32
eto zamisli kupimo lavezzia i hamsika...
....zamislio sam...
Balotelli#45
30-07-2009, 11:39
i kad dodju sacekaj derbi pa kad primite 6 komada zamisli kako bi bilo da ih nismo kupili :D
Choda_Bg
30-07-2009, 11:40
i kad dodju sacekaj derbi pa kad primite 6 komada zamisli kako bi bilo da ih nismo kupili :D
....zamislio sam...
ado_inter
30-07-2009, 11:42
samo 6 :P ma skromno brate ja kazem 8 :D heheh
Hamsik moze postati cudoviste, ali tu se nista nece raditi ovoga ljeta. Po meni, najizglednije pojacanje je Deco. Cassano trazi tehnicke garancije ( obezbjedjeno mjesto u prvih 11 ) , sto kod Mourinha ne moze. Ukoliko Chelsea opet napravi kakvu zvrcku, onda bi se islo na Sneijdera. Ali, Deco izgleda najblizi. Inace, Moratti preko 10-15M nec dati za pojacanje, jer ce ostatak da smjesti u dzep.
I iskreno, od ovih, Deco mi se cini, najbolje pase nasim potrebama. U Americi , protiv nas, mi je izgledao u veoma dobroj fizickoj spremi, dok kvalitet nikad nije bio upitan.
taktika koja je data je najbolja trenutno, a Q7 ukoliko dodje izvjesni Deco, mada bi tu mogao igrati i Stank, kada je potrebno igrati ofanzivnije :D
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
Franz Beckenbauer
"Ko želi Riberyja nek plati 94 miliona eura"
Zbog čega bi se Bayern odrekao Riberyja? Pratimo zbivanja na tržištu i ako Cristiano Ronaldo vrijedi 94 miliona eura, onda je i Riberyjeva cijena tu negdje.
nije on normalan, pa koliko bi onda ibra vrijedio
ado_inter
30-07-2009, 12:44
ma ovo je nerealna cjena po meni on ne vrijedi vise od 60 milki a i to je puno
i u svakom slucaju bi ga volio vidjet u nasem dresu :D hehe
ma svi znamo da su nasi retardirani...eheheh ovo bolje da nisu izjavili...eve ga dolcete onaj abu dabi...:sivi:
ado_inter
30-07-2009, 12:51
a jestel procitali da zola preporucuje balotelliu da dodje u West Ham??? cccc i zola se igra sa zivotom :P
vjerujte mi da ce zola napraviti strasan posao u west hamu za ne tako velik budzet
sve su vecinom posudbe, ali u svakoj ima klauzula za otkup po maloj cijeni
ado_inter
30-07-2009, 13:01
ma svaka cast njemu samo nek se okani nasih talenata :P hehe
jer ima kod nas jos igraca sa raiolom kao menadzerom,il smo zavrsili sa tom svinjom...
znas maria da ne voli klupu, mozda ode na posudbu ako nista :D
---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
moca, ne, odveo je oba svoja igraca
nisam siguran da ce biti da formacija...prije ce biti da leti mario a u prvih 11 staknovic - formacija 4-3-1-2
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:21 ----------
sramota to za elana kako ga mi nismo doveli a evo jedna dobra
Engleski tabloid The Sun saznaje da je francuski menadžer Arsenala Arsene Wenger naumio vratiti 33-godišnjeg francuskog reprezentativca Patricka Vieiru u Arsenal.
ooooooo dal se naizad izlecio pedofilije :sivi:
Nego meni nije jasno kako u timu kao sto je MAn City,koji zeli LS i sve ostalo nema mesta za jednog Elana...On ce samo propasti u tom Galatasaraju...a i nasi su budale sto ga nisu uzeli...
Draga braćo po klubu (nisam ni sestre zaboravio :))
Bio sam na nekom službenom putu te se nisma javljao neko vrijeme.
Prejaki smo.
"Mark my words", te ćemo pričati o tome kada dođe vrijeme...
Ponovo (naravno, neslužneo) informacije su, kada već neće da dođe Kruh, dolazi neko od Dutch-eva s Bernabeua.
Ono što sam vidio u ponovnom ponižavanju onih koji prljaju naš stadion, sveto mjesto koje smo mi napravili velikim, me zbilja veseli, te vidim forzu koju možda nismo imali prošle sezone (još kada tu uđe Eto'o, te još jedan veznjak, pričat ćemo drugačiju priču).
Ponovo, pozdrav, te budite veliki kao i do sada
C'E SOLO INTER
moca, za tvoju informaciju, galata se vraca na stare staze, osvojili su ligu, sada idu do osmine lp i planiraju osvojiti za pocetak kup uefa :D
Hleb oficijelno u Stuttgartu. Jednogodišnja posudba, Stuttgart mu daje kompletnu platu.
Choda_Bg
30-07-2009, 13:31
Ono što sam vidio u ponovnom ponižavanju onih koji prljaju naš stadion, sveto mjesto koje smo mi napravili velikim, me zbilja veseli, te vidim forzu koju možda nismo imali prošle sezone (još kada tu uđe Eto'o, te još jedan veznjak, pričat ćemo drugačiju priču).
C'E SOLO INTER
....a jel vidis vilenjake?
ako su krenuli na kup uefa ce se slikaju.....kup uefa vise nepostoji ;)
moca, za tvoju informaciju, galata se vraca na stare staze, osvojili su ligu, sada idu do osmine lp i planiraju osvojiti za pocetak kup uefa :D
bilo bi mi drago, da se vrate vremena sa Sukurom i sa Jardelom :P
:crazzy::crazzy:hehehee...otarasili smo se hleba:crazzy::crazzy: jos parica :)
tako znaci, pa sta ce sada inter dobiti, ja bih trazio 12m, ozbiljno, prce nas u zdrav mozak, ah stas, vide da mogu massima
a masimo je glup ....ima plevu u mozak...samo da mu sad neponude pinta il onog pikea....on ce ih rado uzeti...Al ako nedaju jos 15 miliona onda zaista jebes ti tog Moratija kog svi zajebu
Za Choda Bg
Ja uopće (uopšte - ako treba prevod, nastaviću...) ne razumijem kako osoba koja navodno (a ja ne razumijem kako neko može navijati za klub čija je povijest obilježena propastima (Serie B x 2), krasnim vlasnikom koji je baš uvijek bio navijač Pogani (veliko P), te vas vodi pravo prema ressurection ove sezone...) navija za Pogan ima obraza (ili bilo čega, for that matter...) da dođe na raspravu kod svojih neprijatelja (OK, možda je i neko drugi u ....... sličan).
LP, zadnji odgovor (LP znači Lijep Pozdrav, kultura, ništa više)
nasi opet zapinjaju za deca j ih on
Choda_Bg
30-07-2009, 13:44
Za Choda Bg
Ja uopće (uopšte - ako treba prevod, nastaviću...) ne razumijem kako osoba koja navodno (a ja ne razumijem kako neko može navijati za klub čija je povijest obilježena propastima (Serie B x 2), krasnim vlasnikom koji je baš uvijek bio navijač Pogani (veliko P), te vas vodi pravo prema ressurection ove sezone...) navija za Pogan ima obraza (ili bilo čega, for that matter...) da dođe na raspravu kod svojih neprijatelja (OK, možda je i neko drugi u ....... sličan).
LP, zadnji odgovor (LP znači Lijep Pozdrav, kultura, ništa više)
Iggy, ja nikoga ne dozivljavam ko neprijatelja..shodno tome- peace brother:cool:
Quaresma#7
30-07-2009, 13:45
Iggy šta si ti kad znaš ko če doči sa Bernabeua i kad potuješ po službenim putevima ?
BTW: Arsenal hoče Vieiru nazad i nudi mu jedno-godišnji ugovor.
tako znaci, pa sta ce sada inter dobiti, ja bih trazio 12m, ozbiljno, prce nas u zdrav mozak, ah stas, vide da mogu massima
Kažu da će dodati 3 miliona eura, što je 70% Hlebove godišnje plate.
Hm, da...
U pravu ste, izgleda da nam dolazi Deco (hajde, gotovo 100%...), mada Vam ponavljam, dolazi nam neko od (sada ih moram tako nazvati) Fab 3 iz Reala (VdV, Sneijder, Robben).
U tom slučaju, ja ne vidim problem s dolaskom Deco-a, jer bi on bio tu svakako da popuni strašni broj utakmica u novoj sezoni (kakve sve nehljebe hranimo, Deco je bingo).
Ulazimo u 8-mi mjesec, kada SIGURNO dolazi do velikog odlaska nepotrebnih (ah, ionako imamo konsenzus o imenima...) igrača, a ako se još tu nešto ubode (ni Cassano, niti Hamšik su završene priče, vjerujte) - extra
ma i kad bi dobili 30mil murinjo bi sve dao za deca hahaha
pa sa 3 miliona ni dupe nemzemo da obrisemo...jeeeeeeee kako nam vozaju ovog Moratija,a on sve to dopusta
@ Quaresma
Nije Arsenal toliko ozbiljan (naravno govorimo o Vieiri), u pitanju je više archrival Tottenham (imaju živi keš...).
Eh, da nam je Luku uključiti u deal, sve bih Beppe-u oprostio:)
Šala mala, problem su Burdi, Rivas, Mancini (vjeruje da će ove godine biti ključ za LP Intera :)), dok se Obinna, Suazo, Deki i drugi živi ne čuju (po maksimi: ne talasaj, dobro je)
ja bi najrade van de vaarta deco je u godinama
Quaresma#7
30-07-2009, 14:02
Ma dolazak Deca bi bio več pun pogodak.
cuj 3 miliona, a odsteta sto su nas guznuli, do sada je trebao biti sa ekipom, haj nadji nekog slicnog igraca za posudbe, mislim da se ja pitam, rekao bi im 10m ili sve propada
jao sta ste zapeli za j 3 miliona
pa nasi nece potrositi ni onih 40 hehehe
a ta 3miliona su cisti profit ...kad se jos doda da smo ustedjeli od njegove plate uh eto 4mil haha
al eto...ne znam stvarno zasto nasi nisu capili elana i onda cassana kad vec nemogu bilala i kompaniju
hahahaha ono izvlacis ibru iz barsinog kampa hilihopterom,i bacas eta na njih....i kao eto vam ga na :D :sivi:
Choda_Bg
30-07-2009, 14:10
Ne bih da nekog' da povredim niti mi je namera, ali, zar vam se pomalo ne cini da Inter (sve u nadi da ce konasno stici do trofeja u LS) forsira bivsu Milanovu politiku dovodjena iskusnijih igraca ( Lucio, Eto'o, sad ce Deco...)
cuj 3 miliona, a odsteta sto su nas guznuli, do sada je trebao biti sa ekipom, haj nadji nekog slicnog igraca za posudbe, mislim da se ja pitam, rekao bi im 10m ili sve propada
Ništa ne može propasti, sve je završeno. Nije Barcelona kriva što Hleb nije želio da dođe u Inter. Ima problem s jezicima, i neće u Italiju...
hulle, pa zato sto se cijenio na 50m plus etoo i hleb, a dobili smo 42 plus 3 m hleba plus etoo, tj sipuli smo 5m plus tu vrijednost hleba na godinu dana, drugo je plata
hahahaha ono izvlacis ibru iz barsinog kampa hilihopterom,i bacas eta na njih....i kao eto vam ga na :D :sivi:
jel ovo bio pokusaj pametnog posta:D
visak su Burdisso, Kerlon, Mancini, Obinna, Ri*vas, Vieira
I murinjo ne zeli cassana vec lavezzia
Ne bih da nekog' da povredim niti mi je namera, ali, zar vam se pomalo ne cini da Inter (sve u nadi da ce konasno stici do trofeja u LS) forsira bivsu Milanovu politiku dovodjena iskusnijih igraca ( Lucio, Eto'o, sad ce Deco...)
Ne bih rekao. Lucio je doveden jer je jedini igrač na tržištu koji je bio slobodan, a koji igra na način koji Mourinho želi (izvlači loptu iz odbrane i ide u napad). Eto'o nije star, ima 28 godina, a to su najbolje godine za napadača. Deco je kreativac... Starost i neigranje mu je smanjilo cijenu, pa će ga vjerovatno zbog toga dovesti... da ne plaćaju puno više za nekog mlađeg u top formi.
zar se nisam dobro potrudio hule :)
Nego neslazem se sa tobom samire...to jeste bareslonin problem..oni su ubacili hleba u dogovor....i on je morao preci...,ovo je veoma neprofesionalno sa njihove strane....kao da nisu profi timovi i igraci...kao da se deca dogovaraju ko ce kome koju slicicu da da...
Znate kad bi real,celsi ili man ovako nesto dopustili...NIKAD...nama je problem sto imamo Moratija,koji ima plevu umesto mozga i moze da ga zajebe ko kako oce....ovo se nesme ovako zavrsiti,i 10 miliona bi bio minimum koji bi trazili
P.S a hule sada sam razvalio :sivi:
kad bi real uradio....sjecas se solarija i trehanja
pa isto je god kao i ibra, tako da je logika chode nigdje veze kao i onaj upload slike :D
jel ovo bio pokusaj pametnog posta:D
visak su Burdisso, Kerlon, Mancini, Obinna, Ri*vas, Vieira
I murinjo ne zeli cassana vec lavezzia
Super ako dovedemo Lavezzia..
U jednom od svojih prvih postova sam naveo kako bi bilo sjajno kada bi zadržali ZLATANA (u zahvalu za sve, namjerno pišem velikim slovima). Na žalost našu, Klub je pokušao sve (samo da ostane zabilježeno, Massimo je plaćao porez na njegovu plaću, tako da je imao 12M€ netto, a nas je u realnosti koštao oko 18M€), ali on ima, barem tako ja vidim, pticu u glavi, te je htio otići (pristao je na najmanje 25% manju plaću u Barci - ne zaboravite porez). Otišao je, HVALA mu za (barem) individualno 2 Scudetta. SVE NAJBOLJE.
Mi smo sada (prozovite me i popljujte ako sam pogriješio) puno jači, a posebno kada završimo priču (Mou je dao neki vid deadline-a do 15.08., vidjećemo).
Ah, kako je lijepo već sada tražiti karte za Madrid...). Ako ne prije, vidimo se sa Sienom na proslavi...
Kako je dobro biti Interista, Staviti ruke na Vaša ramena, Kao Nekad...
na to sam ja pomislio već više puta, i sigurno da tako na neki način i jest, više od pol ove ekipe je sačinjeno već vrlo iskusnim igračima i ne da im se stavljat previše mladih, žele uspijeh sada i to je to
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/clamoroso-inter-balotelli-alla-samp-per-avere-cassano.html
Mozda damo Balotelija Sampi na pozajmicu da bi uzeli Cassana
sad su rekli u studio sportu da Massimo želi Cassana ali da ga Mourinho ne smatra trequartistom i kao takav nije prioritet
Cassano momci, tesko da ce doci. Vec sam anpisao, trazi tehnicke garancije, koje Mourinho nece dati Messiju, a ne njemu...
E da, danas ili sjutra bi trebalo da bude zvanican prelazak Arnautovica :D
Cassano momci, tesko da ce doci. Vec sam anpisao, trazi tehnicke garancije, koje Mourinho nece dati Messiju, a ne njemu...
E da, danas ili sjutra bi trebalo da bude zvanican prelazak Arnautovica :D
:crazzy:
nemoj vise molim te :D
Quaresma#7
30-07-2009, 15:26
Ma ne dolazi Cassano u obzir, on je izpao iz igre.
sad su rekli u studio sportu da Massimo želi Cassana ali da ga Mourinho ne smatra trequartistom i kao takav nije prioritet
pa kužimo se ja i Mourinho u nogomet :) Cassano je napadač ;)
Grujinho
30-07-2009, 15:36
Iggy ako si u pravi i da su Deco + Robben/VdV/Sneijder blizu Intera, to bi bio najbolji mercato Intera u povijesti...
Dovesti Lucia, Eto'a, Mottu, Milita, Deca, Sneijdera/VdVa/robbena + eventualno Arnautoviča u jednom prijelaznom roku, to je nevjerovatno!!
Mah, slušaj, troje naših iz Uprave je ovog trenutka u Madridu (znači, ne trojica, nego troje) na "team buildingu", tj na licu su mjesta. kao što sam već napisao, dok ne vidim na inter.it osobu s dresom - ne vjerujem, ali mi je jedna od osobarekla ono što sam vam rekao. Ja joj vjerujem (za sad...)
Amala
Iggy, iz tvojih u Bozije :D
Quaresma#7
30-07-2009, 15:56
Mah, slušaj, troje naših iz Uprave je ovog trenutka u Madridu (znači, ne trojica, nego troje) na "team buildingu", tj na licu su mjesta. kao što sam već napisao, dok ne vidim na inter.it osobu s dresom - ne vjerujem, ali mi je jedna od osobarekla ono što sam vam rekao. Ja joj vjerujem (za sad...)
Amala
reči ti se pozlatile :D
pa kužimo se ja i Mourinho u nogomet :) Cassano je napadač ;)
je strašno se kužite, zato se uzima arnaut a ne najbolji talijanski igrač trenutno, jer sva sreća arnaut ima jako puno sive nogometne materije
Hah, opet ponavljam za sve nas "bolesnike" Beneamate - mi već godinama (neću biti bezobrazan prema svojim nježnim godinama pa reći decenijama, isključujući Veliku Njemačku Trojku) patimo zbog "last minute" poteza, zbog ega našeg Predsjednika koji MORA biti u svjetlu svakog prelaznog roka (odskora, sjetite se Q-a "last minute", a nadam se da je svoju žeđ ispucao s Ibrom ove godine), te se NEMOJTE, ponavljam NEMOJTE, iznenaditi nekom GIGANTIC transferu do 31.08. (ponedjeljak). Upravo iz te želje (koja dolazi iz enormne ljubavi prema Interu, to znam) Cappo ima najplaćenijeg trenera na Svijetu, i tako već godinama, jer nema pogovora oko toga ko je ipak The Man (nije Mou :)). Uz sve ovo, IPAK se okružio sposobnim osobama (i obitelji - pa nije mu bezveze familija Gradonačelnik Milana - MILANO SIAMO NOI), te se nadam da će se ova rekonstrukcija završiti pozitivno
je strašno se kužite, zato se uzima arnaut a ne najbolji talijanski igrač trenutno, jer sva sreća arnaut ima jako puno sive nogometne materije
joj joj mauro , ne širi dezinformacije! :mad:
Arnautinović nije želja Moua već brance i morattija . To je mourinho i potvrdio svojim riječima. Rekao je da nezna arnaut, ali da mu se sviđaju fizički jaki igrači i da nema problema ako dolaze mladi i talentovani igrači u klub ali to je posao isključivo sa strance Brance i morattija.
edit: ako dođe deco , onda nijedan dutchman ne dolazi sigurno...
bambi, a sta je onda sa onom izjavom arnauta "Zvao me je Jose i jedva ceka da dodjem"?
mozda si je propustio dok si slusao onu grupu :D
joj joj mauro , ne širi dezinformacije! :mad:
Arnautinović nije želja Moua već brance i morattija . To je mourinho i potvrdio svojim riječima. Rekao je da nezna arnaut, ali da mu se sviđaju fizički jaki igrači i da nema problema ako dolaze mladi i talentovani igrači u klub ali to je posao isključivo sa strance Brance i morattija.
haha pa Cassano je želja Morattija, sad bi on uzimao Arnauta koji bože dragi dok se oporavi..a ovdje bi uzimao odmah igračinu ma daj molim te
a ne ne sad će ispast Branca ga je doveo - SAM
bambi, a sta je onda sa onom izjavom arnauta "Zvao me je Jose i jedva ceka da dodjem"?
mozda si je propustio dok si slusao onu grupu :D
BamBi je dobro rekao, on je Brancino cedo :D
haha pa Cassano je želja Morattija, sad bi on uzimao Arnauta koji bože dragi dok se oporavi..a ovdje bi uzimao odmah igračinu ma daj molim te
a ne ne sad će ispast Branca ga je doveo - SAM
Branca ga je doveo licno. Mourinho je rekao da je Arnautovic zelja uprave, i da je on podrzava. Ali, da on nije pokazao interesovanje za momka. To je rekao na prvoj pressici u trening centru...
nemoj reci da se ne sjecas izjave arnauta nera :)
ako je tako, onda nisam za transfer
nemoj reci da se ne sjecas izjave arnauta nera :)
ako je tako, onda nisam za transfer
Pa cuo se pobogu s trenerom, ali to ne znaci nista. Nece Mourinho sad da ne prica s momkom jer ga nije on trazio, nego Branca :rolleyes:
Potrazi Mourinhovu prvu pressicu , i vidjeces da je rekao da je Arnaut zelja uprave, koju on pordzava, jer voli fizicki jake igrace sa dobrom tehnikom.
No Agreement Yet Between Inter & Twente Over Marko Arnautovic - Agent
ajde ba nera zavrsi vise ovo haha
No Agreement Yet Between Inter & Twente Over Marko Arnautovic - Agent
ajde ba nera zavrsi vise ovo haha
Sjutra najkasnije :D Osim ako sto ne podje naopako :crazzy:
Grujinho
30-07-2009, 18:08
Ja sam to danas pročitao:
After all Jose said he wants 2 midfielders, 1 to play on one side of Cambiasso which he get in the likes of Motta, and the other one to play in Stankovic position.
Sneijder to play alongside Motta and Cambiasso, and Deco in front of them.
Tako bi to izgledalo
---------------------------Julio Cesar----------------------------
Maicon----------Lucio--------------------Samuel---------Santon/Zanetti
--------Motta--------------Cambiasso-------------Sneijder-------
------------------------------Deco-------------------------------
---------------Milito-----------------------Eto'o------------------
A kad če se igrat 4-3-3 samo se ubaci Trivelu i Maria na krilo
jel moguce da je stank ispao hehe
svidja mi se postava,osim tog mote....ja bi tu turio il muntarija il dekija....bez dekija nema ni intera...ko na derbijima zabija ...DEKI :D
Ovako sa dekom i snajderom,zaista izgledamo kao ekipa koja moze nesto u LS...videcemo,samo nek oni dodju i ukomninuju se.... i naravno na klupi imamo mairia i arnauta...tako da cemo biti dobri...samo ne znam kako ce im uspeti maria da drze na klupi......
ma možda neće doć ni jedan , a kamoli dva što je jaka mala vjerojatnost , gotovo nemoguće. Žalosno je to što je nam zadnje pojačanje upravo taj kreativni veznjak , kad su već pripreme završile , a trebalo ga se uzet prvog dana prijelaznog roka jer je to najkritičnije mjesto u ekipi i najviše nam je potreban.
Grujinhova formacija je OK, ali mislim da ce doci samo jedno pojacanje. Isto tako, u ovoj bi mi na sredini igrao Deki, a ne Motta. On mnogo vise trci od Brazilca, a u ovoj formaciji je potreban jedan takav.
hoce se ko kladiti da ce motta biti uvijek prije stanka'
---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 18:10 ----------
bez obzira na kojoj poziciji gledali
hoce se ko kladiti da ce motta biti uvijek prije stanka'
Ne :D Kazem kako bi trebalo u ovakvu formaciju. Sa tri u vezi ok, ali ovako, potreban je Deki ili Muntari. Jedan koji trci puno...
EDIT: TO je moje misljenje, a da mislim i ja da ce Motta vise igrati, mislim. Mada, to je veoma dobar igrac, nema zamjerke. Iako je meni Drago favorit..
verma_interista
30-07-2009, 20:03
Ma,ne moze vise Stankovic biti dio ovog tima,njega bi ja prodao ,ili na klupu..pa,on igra poziciju na kojoj mora biti strasno kreativan igrac...a,kreativniji je Lucio od Stankovica :D,tako da se nadam ,i cekam dan kad cemo ojaviti kupovinu nekog ofanzivnog veznog igraca!!
ma nebih ja zelio deca iza dva napadaca....prespor je on za takve pozicije
Grujinho
30-07-2009, 20:49
hehe, svima vama ugodit je gotovo nemoguče...ali eto, ako bi došao samo jedan(ja preferiram sneijdera)
--------------------JC--------------------
Maicon----Lucio----------Samuel-----Santon/Zanetti
-------Motta-------Cambiasso----Stanković/Muntari--
--------------------Sneijder----------------------
--------Eto'o------------------------Milito----------
takva bi ekipa takodjer bila spremna za velika djela
---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:48 ----------
samo je problem u tome, da se ništa ne piše o sneijderu...bilo je nešto prije mjesec dana, ali od tada ništa
http://2.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/SnGmWcuF59I/AAAAAAAARr4/hQuQKN_azo0/s400/hleb+stuttgart+1.bmp
lijepo lijepo...samo nek je sto dalje od intera...on jedino tamo kod tih sabana i moze da igra hehe
tamo nek ide i neka maze pastetu na leba...a nek se nas omane.......
L'INTER CI PROVA PER SILVA
i ovaj ziv
Eto, osim Sneijdera, Deca, Rakitica, Aimara, jos jedan je sinoc privukao paznju Josea. Pino iz Monaca. kolumbijac , '87 godiste (kojega smo vidjeli kako prica s Mourinhom na kraju utakmice) , je izmamio osmijeh portugalskog trenera, isto kao i jednu kratku opasku: "Ovaj je bas dobar.."
ado_inter
31-07-2009, 11:33
ma ne znam sta da kazem od svoh sto su nabrojani ja sam za deca i sneijdera tako da me nesto ostali ne dojme toliko
ma bilo ko da dodje sem tog aimara je odlican transfer... mislim tu je deco sigurno prva opcija i sa njim ce se pokusat ici do kraja sto bi bilo odlicno
Inter boy
31-07-2009, 12:05
Da je Moratti pametan uzeo bih Sneijdera i Rakitica i to je to
Quaresma#7
31-07-2009, 12:32
Evo malo za Arnauta. Izgleda da su postigli dogovor i SUTRA :D če se izgleda sve izvesti.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=7021
Ja govorim sjutra, ali mi niko ne vjeruje :vfunny::vfunny:
ja ti vjerujem...to je sutra sigurno
Balotelli#45
31-07-2009, 12:39
uff ja bih najvese voleo da vidim pabla aimara on je za mene mnogo dobar igrac
uff ja bih najvese voleo da vidim pabla aimara on je za mene mnogo dobar igrac
jel se ti to salis :D... a sto se arnauta :crazzy:
hahahahahahaaaahaahhaah
dobar je ko sulejman smajic sa slomljenom nogom i papucom
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.