PDA

View Full Version : Glasine o transferima

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109

hulle
16-07-2009, 14:04
"Lucio će odmah otići u Inter i sa tim klubom potpisati ugovor na tri godine. Klubovi su postigli sporazum, a i igrač je postigao sporazum sa Interom." rekao je Hoeness.

dera
16-07-2009, 14:04
forza bilan

Komitski Đeneral
16-07-2009, 14:05
Pa Vi ne znate o chemu prichate definitivno. Pola Vas je dizalo u nebo dovodjenje nekog muchenog Oguchi Onyewu-a od strane Milana a odmah pocinjete da pljujete sto smo doveli kapitena Brazilske reprezentacije... Nevjerovatno...

Balotelli#45
16-07-2009, 14:05
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/16/1385471/real-madrids-wesley-sneijder-open-to-inter-switch-agent
second good thing today :D

dera
16-07-2009, 14:07
Pa Vi ne znate o chemu prichate definitivno. Pola Vas je dizalo u nebo dovodjenje nekog muchenog Oguchi Onyewu-a od strane Milana a odmah pocinjete da pljujete sto smo doveli kapitena Brazilske reprezentacije... Nevjerovatno...
4 godine mladji, bolji, hmm, zasto li smo ga dizali u nebesa
pa ciko, on ni u bayernu ne moze izboriti prvi tim - no comment, odnosno od ove sezone ne bi igrao, zato i zeli da ide, ne planiraju ga jer je kikser normala, a igrat ce neki mladic od 19god

Balotelli#45
16-07-2009, 14:08
to si u potpunosti u pravu , pa onyewe nije nimalo bolji od lucia a plus je lucio iskusniji ima punooo vaznih utakmica izad sebe igrao je u jakim klubovima kapitenn je Brazila to je meni barem dovoljno

ado_inter
forza bilan

uaa dera ban na 2 dana hehe :D

ne mozes se zalit nista nije placen a solidan je igrac jbg bice on nama od koristi.i sta mi se jos svidja jak je dosta i nije sklon cestim povredama al ce fasovat ovi jubentusovi centarfori hehe

Grujinho
ako dodje još Sneijder, moram da popravim svoj signature :)...

Dakle doveli smo braniča, vezista i napadača. Samo još ofenzivnog veznog i super smo...

Sneijder bi bio odličan izbor...

Komitski Đeneral
16-07-2009, 14:11
4 godine mladji, bolji, hmm, zasto li smo ga dizali u nebesa
pa ciko, on ni u bayernu ne moze izboriti prvi tim - no comment, odnosno od ove sezone ne bi igrao, zato i zeli da ide, ne planiraju ga jer je kikser normala, a igrat ce neki mladic od 19god

haha ma u pravu si bratski

Bitno je da je ovaj bio standardan u Standard Liege-u... Nego stvarno, i ja uporedjujem njega sa nekim tamom Luciom...

ado_inter
imal gdje da se moze urgirat da se okrenu snajderu pa da se pise ko neka peticija??

a evo jos jedan od razloga zasto

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2009/07/16/1385471/real-madrids-wesley-sneijder-open-to-inter-switch-agent
(http://www.goal.com/en/teams/italy/2/internazionale-news)

dera
uaa dera ban na 2 dana hehe :D

ne mozes se zalit nista nije placen a solidan je igrac jbg bice on nama od koristi.i sta mi se jos svidja jak je dosta i nije sklon cestim povredama al ce fasovat ovi jubentusovi centarfori hehe
to sam rekao posto ste uvijek zezali milan kako dovodi favallija i raju
a evo, pod vodstvom znamo koga, dovodimo milita, lucia, aBnd jos jednog dedinha

esteban

Bravo :)

Balotelli#45
to oko peticije za Quaresmu je upalilo mozda ce i sada :D

dera
16-07-2009, 14:13
imal gdje da se moze urgirat da se okrenu snajderu pa da se pise ko neka peticija??

a evo jos jedan od razloga zasto

(http://www.goal.com/en/teams/italy/2/internazionale-news)
gdje ce ti igrati, razmisli, imamo mottu, cambiassa, zanettija, quaresmu i stankovica, pa gdje ovaj da upadne?

Balotelli#45
16-07-2009, 14:15
cambiasso zanetti
snajder
Quaresma Milito Ibra

hulle
16-07-2009, 14:17
ma kakav te q u prvih 11 spopao

dera
16-07-2009, 14:17
bravo vanja, motta placen 15m na klupi, muntari nije na prodaju na klupi, vieira jos sjedi i prima 6m, stankovic, mancini...

ado_inter
16-07-2009, 14:20
gdje ce ti igrati, razmisli, imamo mottu, cambiassa, zanettija, quaresmu i stankovica, pa gdje ovaj da upadne?

pa dera ja ne znam po tebi nama ne treba ni jedan igrac jel deca da dovedemo pa da upotpuni ekipu dedinho

sta fali ovako postavit

zadnji vezni motta cambi zanett a ispred snajder

a u rotaciji ima muntarija dekija pa ako nista nekad igrat i sa q u ekipi mislim da bi ovo imalo smisla

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:18 ----------

a kad si dera spomeno gdje da ga strpamo sad tek vidis koliko je mourinho bio u pravu ekupu treba da cine 22 igraca i jos 4 iz primavere kod nas je velika guzva

dera
16-07-2009, 14:22
treba da dovedemo, ali i da dobro izaberemo, a prije toga pripremimo
tu postavu sam i ja zamislio, ali zasto ne prodati muntarija za 20m, stanka za 15, a dovesti hernanesa, i promovisati nase mlade u koje spada ne zaboravi i coutinho

Balotelli#45
16-07-2009, 14:23
pa valjda ce vieira da ode stankovic ce ulaziti sa klupe ili kada je neko povredjen a Quaresma i nemora da igra uvek u prvih 11 zavisi od taktike i protivnika

dera
16-07-2009, 14:24
dovest cemo arnautovica, na klupi ce sjediti kerlon i ovaj iz primavere
sve u svemu ne svidja mi se njegova politika

Grujinho
16-07-2009, 14:24
ajde dera pogledaj realno.

tip igrača kao što je Sneijder nam je potreban. Ja mislim da če se igrati 4-3-1-2 ili 4-3-3.
Vieira če gotovo sigurno otiči.

Ostaju Muntari, Motta, Stankovič, Zanetti, Sneijder i Cambiasso + primavera.
Dakle 6 igrača za 4 mjesta na sredini. Mislim da je to pravi broj.

ado_inter
16-07-2009, 14:25
treba da dovedemo, ali i da dobro izaberemo, a prije toga pripremimo
tu postavu sam i ja zamislio, ali zasto ne prodati muntarija za 20m, stanka za 15, a dovesti hernanesa, i promovisati nase mlade u koje spada ne zaboravi i coutinho

slazem se dera u potpunosti al opet ti moras da imas u vidu da neko treba kvalitetan i sa klupe da udje a imas i ono problem povreda mada se nadam da ce nasu ekipu to u sto vecem luku da zaobidje moras da budes na sve spreman a ne chivu da nam igra u veznom

dera
16-07-2009, 14:33
ajde dera pogledaj realno.

tip igrača kao što je Sneijder nam je potreban. Ja mislim da če se igrati 4-3-1-2 ili 4-3-3.
Vieira če gotovo sigurno otiči.

Ostaju Muntari, Motta, Stankovič, Zanetti, Sneijder i Cambiasso + primavera.
Dakle 6 igrača za 4 mjesta na sredini. Mislim da je to pravi broj.
jesam ja rekao da nam ne treba?
ali broj igraca preko 24god na klupi mi se ne svidja

Enfant Terrible
16-07-2009, 14:36
Nisam neki fan Lucia jer je kiks igrač, sklon je greškama i teško se može reći da je pouzdan stoper. Ali (kako ovdje već neko reće) jednostavno ne može biti gori od Rivasa i Burdissa, dakle dolazak Lucija je uveo malo zdrave konkurencije među štoperima. Došao je za džabe, plata mu neće biti prevelike sigurno i sada treba jurišati na kvalitetnog veznjaka ala Sneijder da upotpunimo mercato.

ac1d
16-07-2009, 14:36
Mi bi morali da uzmemo barem 2 kreativca,jer nam vec godinama to nedostaje.
Dobro ajde bit ce Coutinho za godinu dana u timu ,ali sa mladim igracima se nikad nezna.

Mi imamo Cambiassa,Zanettia,Mottu,Stankovica,Muntarija koji su svi vise na defenzivu orijentirani i nijedan nema loptu koja izbaci obranu.

Da dobijemo 15m € za Stanka,od koga i na koju foru,pa covjek ce jos malo 31 godinu napuniti.

Vieira pokusava iznuditi pare od nas ,ali taj gad je i previse dobio od nas,kod nas nece sigurno igrati tako da mora otici ovo ljeto.

Mancinia bi trebali prodati dok jos vrijedi,jer sto vise stari gubi jedino sto i ima brzinu.

ado_inter
16-07-2009, 14:39
Nisam neki fan Lucia jer je kiks igrač, sklon je greškama i teško se može reći da je pouzdan stoper. Ali (kako ovdje već neko reće) jednostavno ne može biti gori od Rivasa i Burdissa, dakle dolazak Lucija je uveo malo zdrave konkurencije među štoperima. Došao je za džabe, plata mu neće biti prevelike sigurno i sada treba jurišati na kvalitetnog veznjaka ala Sneijder da upotpunimo mercato.

ma pametno zboris zlaja :) heheh

Grujinho
16-07-2009, 14:40
Jedan ofenzivni nam je sasvim dovoljan...

jer ionako če Mourinho probavati i 4-3-3 formaciju u kojoj neče igrati ofenzivni vezni, nego če biti nešto slično ovome

motta/muntari---cambiasso---zanetti

dera
16-07-2009, 14:41
biti ce 3m ko da vidim, plus 3 koja smo platili njemu da raskine ugovor, pa recite da smo napravili pametan potez sa maxwellom
ovo se ne odnosi na tebe, nego dobar post pa da nalijepim

ado_inter
16-07-2009, 14:42
ma meni je max drama i jos sebi ne mogu da dodjem kako smo ga pustili i to jos za male pare zalosno :(

Choda_Bg
16-07-2009, 14:48
Lucio je placen 5ME

Mirsinho
16-07-2009, 14:49
lucio - solidno pojacanje slazem se sa nekima da cesto kiksa ali kada je uspio biti kapiten u Brazilskoj reprezentaciji nije los

ado_inter
16-07-2009, 15:18
a mislim da gore od ovog ne moze bit

Inter & Barcelona Agree Aliaksandr Hleb Loan Deal - Italian Media

Quaresma#7
16-07-2009, 15:21
Meni je Lucio super pojačanje. Jebeš onog Carvalha ko če dati za njega 15M kolko traži Chelsea, da bi još više se pregovarali digli bi cenu na 20M.
Sky Italia poručuje da je Lucio doveden za 5M€. Carvalho sada konačno odpada iz plana pa nek se sad Chelsea jebe sa njim. Sad nam samo ostane još da nabave playmakera kao Hamšik/Sneijder/Deco i neka još završe tu seriju sa Arnautovičem i mercato super završen.
A prodaju neka još Vieiru, Rivasa, Mancinija i Kerlona dati na posudbu negde. A sa Suazom neka rade šta hoče.
Jedino me brine Hleb nešto su zapeli za njega. Na sport virgilio pod rubrikom mercato in diretta piše da je transfer sa Hlebom skoro završen. :worried:
http://sport.virgilio.it/calcio/calciomercato/calciomercato-in-diretta.html
BTW. piše još da nisu našli dogovor za Hamšika i Rivasa.

ivan019
16-07-2009, 15:29
Da li znate sta Oliver Mandic ima da kaze o ovome:
Sve sve je propalo sve se srusilo Svemu je kraj
Sve je propalo sve se srusilo Izgubilo sjaj

Grujinho
16-07-2009, 15:30
Hleb je očito bio ubačen u transfer Maxwella...dakle 4,5m€ + Hleb na posudbu...

Dali to sada Mancini odlazi??

Izgleda da če nam na krilima igrati Hleb i Quaresma u slučaju da izaberemo formaciju 4-3-3.

Samo još Sneijdera!

Komitski Đeneral
16-07-2009, 15:36
Legendarni Alessandro Altobelli :
"It's a massive buy and a very important signing,"

"He is a complete player and very strong when marking players. He has a great sense of anticipation. He is strong with his head and he is a super player."

Inter's defence is now water-tight, and Lucio represents the nut and bolt forging that Jose Mourinho demanded.

"Inter's defence was already strong, and now it will be exceptional. Thinking of Lucio playing alongside [Walter] Samuel makes me dream," added the Italian.

"The Nerazzurri have confirmed their stature as a club. They are never happy with what they have and they always look for even stronger champions."

ac1d
16-07-2009, 15:46
Po meni jos jedan dobar potez,ako se Hleb pokaze kupimo ga ako ne vraca se u Barcu.

Znaci jos samo Sneijder ili Hamsik i onda slijedi veliko ciscenje,jer imamo previse igraca.
Imamo 31 igraca ako je ovo za Hleba/Maxwella rijeseno,znaci treba se rijesiti barem 6 igraca.
Vieira,Obinna,Rivas,Kerlon(posudba),Mancini,imamo 4 golmana valjda ce Belec na posudbu.

Grujinho
16-07-2009, 15:47
Da. Dolazak Hleba na posudbu može biti samo pozitivna stvar. Ništa nečemo platiti za njega. Ukoliko se dokaže u našem dresu, evo super poteza uprave, a ukoliko ne, ne gubimo ništa.

Još da Sneijder dođe i ja sam zadovoljan mercatom.

Enfant Terrible
16-07-2009, 15:49
Oriali je rekao da Lucio još uvijek nije igrač Intera i da tek trebaju da dogovore uvjete suradnje, tj. ugovor, ali je rekao da se nada da će se sve zgotoviti do kraja dana. Na pitanje novinara šta nedostoje da Lucio potpiše, on je rekao: "Sve". Ovo sve je potvrdio i Moratti.

Komitski Đeneral
16-07-2009, 15:51
Zadovoljan? Ako nam on dodje, ponovicu josh jednom, imamo TOP tim kojem je obaveza LS

interista
16-07-2009, 15:58
Legendarni Alessandro Altobelli :
"It's a massive buy and a very important signing,"

"He is a complete player and very strong when marking players. He has a great sense of anticipation. He is strong with his head and he is a super player."

Inter's defence is now water-tight, and Lucio represents the nut and bolt forging that Jose Mourinho demanded.

"Inter's defence was already strong, and now it will be exceptional. Thinking of Lucio playing alongside [Walter] Samuel makes me dream," added the Italian.

"The Nerazzurri have confirmed their stature as a club. They are never happy with what they have and they always look for even stronger champions."
Pozdravljam

Nera
16-07-2009, 16:12
Lucio - dobro pojacanje. I ja bih radije Carvalha, ali mi je Lucio bio drugi na listi, tako da sam zadovoljan. Ima male amnezije kad se zaleti u napadu, ali ako to iko moze iskorjeniti, to je Mourinho. Kazu da je cijena od 5 do 8miliona. Isto tako, celnici Bayerna kazu da smo im nudili 15 igraca, da biraju koga hoce kao zamjenu, ali su oni htjeli kesh. :D
Hleb - pozdravljam. Moze igrati sve od krila do prateceg napadaca. Brz, pokretljiv, odlican dribling, asist.
Jos samo da se prodaju: Obinna, Rivas i Mancini i ja prezadovoljan :D

Moca93
16-07-2009, 16:14
otku sad ovo evo sad sam video na evronogometu...sta ovi nasi sve rade tajno?

Grujinho
16-07-2009, 16:15
Lucio - dobro pojacanje. I ja bih radije Carvalha, ali mi je Lucio bio drugi na listi, tako da sam zadovoljan. Ima male amnezije kad se zaleti u napadu, ali ako to iko moze iskorjeniti, to je Mourinho. Kazu da je cijena od 5 do 8miliona. Isto tako, celnici Bayerna kazu da smo im nudili 15 igraca, da biraju koga hoce kao zamjenu, ali su oni htjeli kesh. :D
Hleb - pozdravljam. Moze igrati sve od krila do prateceg napadaca. Brz, pokretljiv, odlican dribling, asist.

Možda bi ja pored ovog što si napisao dodao još Sneijdera. Jer užasno nam fali takav igrač.

ja bi volio da odu Obinna, Rivas, Mancini, Vieira, Burdisso? i Suazo

Nera
16-07-2009, 16:19
Možda bi ja pored ovog što si napisao dodao još Sneijdera. Jer užasno nam fali takav igrač.

ja bi volio da odu Obinna, Rivas, Mancini, Vieira, Burdisso? i Suazo
A sigurno da bi jedan vezni s dobrom tehnikom bio pozeljan. Ali, sanse da dodje Sneijder su izuzetno male, nazalost.
Inace, Suazo ostaje - rekao Mou, tako da njemu nema mjesta na toj listi. Dok Burdisso.. Nzm, meni je on banja, tako da bih se tesko rastao od njega :( :D

Inter boy
16-07-2009, 16:21
odlično presretan sam dolaskom lucio i hleba

Grujinho
16-07-2009, 16:22
znam...i ja bi ostavio mancinija ako bi bilo po mome, ali sada imamo več skoro 40 igrača!...to je nenormalni broj... ne znam šta če nam suazo, kad znam da če možda odigrat max. 10 utakmica u cijeloj sezoni. Balotelli, Kerlon, Milito i Ibrahimović i to je to. Ako dodamo još Destra i Arnautoviča, suazo nam je nepotreban.

Moca93
16-07-2009, 16:24
od viska glava neboli:D

Nera
16-07-2009, 16:28
znam...i ja bi ostavio mancinija ako bi bilo po mome, ali sada imamo več skoro 40 igrača!...to je nenormalni broj... ne znam šta če nam suazo, kad znam da če možda odigrat max. 10 utakmica u cijeloj sezoni. Balotelli, Kerlon, Milito i Ibrahimović i to je to. Ako dodamo još Destra i Arnautoviča, suazo nam je nepotreban.
Arnautovic nece biti maximalno spreman do Novembra najmanje. A Kerlon ce isto vjerovatno na pozajmicu. Jer bi tesko dobio sansu kod nas. Destro ce uskakati ponekad...

Ibra, Milito, Balotelli, Quaresma, Hleb i Suazo - za tri mjesta u ekipi (ili ponekad 4), je taman po meni.

Choda_Bg
16-07-2009, 16:31
Mislim da vam odbrana nije na zavidnom nivou.Stoperski tandem Samjuel-Lucio ce kapitulirati u LS...doduse za ovog prvog sam uvek mislio da je rupa...mada videcemo kako ce sve to izgledati kada pocne sezona.

Grujinho
16-07-2009, 16:33
Samuel rupa?? pa on je najbolji branič u serie a sigurno... po meni među top 5 štopera u evropi...

Komitski Đeneral
16-07-2009, 16:39

Mislim da smo mu samo platili platu za ovu jednu godinu koliko mu je ostalo do isteka ugovora...

---------- Post added at 15:39 ---------- Previous post was at 15:37 ----------

Mislim da vam odbrana nije na zavidnom nivou.Stoperski tandem Samjuel-Lucio ce kapitulirati u LS...doduse za ovog prvog sam uvek mislio da je rupa...mada videcemo kako ce sve to izgledati kada pocne sezona.

Nadji nedje forum Milana, pa tamo placi sa ostatkom ekipice za vasim pokojnim klubom... Ne smaraj odje...

Mauro7
16-07-2009, 16:56
mislim da ste u zabludi ljudi, dolazak Hleba automatski znači da ne dolaze Deco/Sneijder

Moca93
16-07-2009, 17:19
Moratti: "Nothing is official"
Thursday, 16 July 2009 13:54:34
http://inter.it/aas/img/118087.jpg MILAN - Inter president Massimo Moratti spoke briefly to journalists outside the Saras offices on Thursday lunchtime. On the transfer of Lucio from Bayern Munich to Inter, he said: "It's not official yet. As far as I know, there's no done deal."
Journalists also asked if Lucio's transfer means that Inter will abandon negotiations for Chelsea pair Deco and Carvalho. "We can't buy forty players," replied the president.

Ponovo se ovaj majmunise...kazi jednom,da potrosio sam novac i zao me ,al doveli smo ga...

Choda_Bg
16-07-2009, 17:23
Ponovo se ovaj majmunise...kazi jednom,da potrosio sam novac i zao me ,al doveli smo ga...

:vfunny:

adiK
16-07-2009, 17:34
Ja cu samo reci da smo oba gola od ManU primili glavom. A koliko sam ja upoznat s Lucijevim kvalitetama (i nekvalitetama), nek me neko ispravi ako grijesim, vjerujem da ce biti veoma koristan u igri glavom u odbrani a u mnogo slucajeva i u napadu. Ja sam zadovoljan uzimajuci u obzir i odstetu.

dera
16-07-2009, 17:38
sta da kazem, sva sreca pa nisu rekli da smo dali amantina za hleba
lucio, valjalo bi kada bi dao iz svoga djepa za prekid ugovora, ipak on zeli da napusti bayern

Nera
16-07-2009, 17:57
@Mauro, pa da. Ukoliko Hleb dodje, nista od novog veznog, a isto tako, vjerovatni bye-bye mancinia. Mada, mene je bolji Hleb. Diamantino je koristan samo po krilu, dok Bjelorus moze igrati srednjeg veznog, trequarstistu, krilo, krilnog napadaca...

Drug milanista, Samuel rupa? OK. Ajde mi onda daj jedan pridjev za Favallia i Senderosa ;)

ibrahimovic
16-07-2009, 18:00
jel to za lucia oficijalno?

ivan019
16-07-2009, 18:01

to kod nas nikad nista nije sigurno

adiK
16-07-2009, 18:14
Oficijalno sto se Bayerna tice, ne bi me cudilo da naidje neko drugi pa ga uzme...

hulle
16-07-2009, 18:15
@Mauro, pa da. Ukoliko Hleb dodje, nista od novog veznog, a isto tako, vjerovatni bye-bye mancinia. Mada, mene je bolji Hleb. Diamantino je koristan samo po krilu, dok Bjelorus moze igrati srednjeg veznog, trequarstistu, krilo, krilnog napadaca...

Drug milanista, Samuel rupa? OK. Ajde mi onda daj jedan pridjev za Favallia i Senderosa ;)

igrat moze al bitno je kako

LOSE:D

Komitski Đeneral
16-07-2009, 18:49
Odlican prijelazni rok za sad. Nasuprot vecini Vas, reci cu - SVAKA CHAST UPRAVI. Samo jedna jedina zamjerka za sad - Maxwell. Mada, uvijedjen sam da je on kumovao tu svemu, ne zheleci da produzhi ugovor zbog straha da ce grijati klupu novom italijanskom Maldiniju - Santonu...

Pojacanja za sad su za desetku. El Principe, Lucio, Motta, Hleb 90 %, Ma$a Arnaut 99% i QUARESMA!
Namjerno sam naveo Mustanga, jer ochekujem njegovu exploziju dogodine...
Ostaje josh nada da cemo kupiti jednog play-a (ja ochekujem da ce to biti Deco, za sitnu lovu) i juris na titule...

adiK
16-07-2009, 18:52
Odlican prijelazni rok za sad. Nasuprot vecini Vas, reci cu - SVAKA CHAST UPRAVI. Samo jedna jedina zamjerka za sad - Maxwell. Mada, uvijedjen sam da je on kumovao tu svemu, ne zheleci da produzhi ugovor zbog straha da ce grijati klupu novom italijanskom Maldiniju - Santonu...

Pojacanja za sad su za desetku. El Principe, Lucio, Motta, Hleb 90 %, Ma$a Arnaut 99% i QUARESMA!
Namjerno sam naveo Mustanga, jer ochekujem njegovu exploziju dogodine...
Ostaje josh nada da cemo kupiti jednog play-a (ja ochekujem da ce to biti Deco, za sitnu lovu) i juris na titule...
Iz tvojih usta u bozije usi haha :D

Quaresma#7
16-07-2009, 19:09
Ma Arnautovič če biti krajem septembra potpuno oporavljen i biče željan igre, tako da ne vidim zašto bi držali još Suaza kad če se Marko brzo oporaviti a tu je još mladi Destro.

Culé
16-07-2009, 19:15
Hleb je očito bio ubačen u transfer Maxwella...dakle 4,5m€ + Hleb na posudbu...

Nije.

With a transfer of Deco being difficult, the Italian champions would now like to transfer Hleb and would therefore not have driven up the transfer fee for left back Maxwell, whose transfer to Barcelona was yesterday officially announced, hoping that good relationships between the two clubs can help them to sign the Belarusian later this summer.

Dakle, Inter nije pravio probleme niti tražio basnoslovne iznose za Maxwella, imajući u vidu da će krenuti na Hleba i da će Barcelona uzvratiti na isti način.

Italian televsion channel Sky Sport 24 claims that Barcelona attacker and Belarusian international Alexander Hleb (28) could join Inter Milan on loan.

Barcelona and Inter Milan would have reached a deal on a one-year loan plus an option to buy the player next summer.

If Hleb agrees to move to Inter, an official announcement is expected to follow later today.

Mauro7
16-07-2009, 19:54
Danas je zaista vrlo zaposlen dan za naše i prepun vijesti
Očito u ovim transferima Maxwella i Lucia obje su strane razgovarale o ogračima koji ih zanimaju, nema sumnje da je Inter popričao i o Hlebu kao što ste već pisali a izgleda da je Bayern zbog Lucia popričao i o Manciniju kojeg žele na neplaćenu posudbu a posljednih se sati za brazilca čak spominje i Milan(?)

što se cijene Lucia tiče Kicker piše da je Inter platio čak 8M
Hoeness kaže da im je Inter ponudio čak između 15 igrača da izaberu ali da nisu htjeli pa se uglavnom radi samo o novcu

Balotelli#45
16-07-2009, 21:02
pa i nije lose Lucio je dobar stoper 5 mil i nije mnogo. Nego mene sad nervira sto trazimo Hleba po meni je on dosta slab igrac. Jeste da zna da probije i to ali nema on taj pas kao npr. Snajder/Hamsik i nema tu cvrstinu i veznom redu

Grujinho
16-07-2009, 21:30
ja sam čitao da je Inter platio 5m€ + bonusi(ako osvojimo nešto i tako te stvari)

Imp
16-07-2009, 21:38
Lucio, ajde pojacanje donekle...samo 8 M je previse,treba iskoristit njegovo nezadovoljstvo i dovest ga za 4M max.Hleb moze razocarat a i iznenadit tako da je posudba vrlo dobar potez

Grujinho
16-07-2009, 21:44
Ma kao što sam rekao.... Hlebovo dovođenje je super stvar...ako proradi evo nam igrača, a u slučaju da ne igra kao što smo željeli, ništa ne gubimo...

hulle
16-07-2009, 21:49
Ma kao što sam rekao.... Hlebovo dovođenje je super stvar...ako proradi evo nam igrača, a u slučaju da ne igra kao što smo željeli, ništa ne gubimo...

ako on dodje znaci da nece vise niko...i kako onda ne gubimo...taj je slabiji od jimeneza

Guro
16-07-2009, 21:59
ni ja nisam odusevljen idejom da dodje Hleb...ali vidjecemo brzo sto ce biti...ako mora neko onda bih prije Deca nego njega

dera
16-07-2009, 22:00
ma kakve veze ima, hleb dolazi bio u ponudi za maxa ili ne, srecom posudba, zamjena za jimeneza lol
ovaaj, ako je istina da smo ga platili 8m (lucia), onda stvarno!

Grujinho
16-07-2009, 22:00
pa nije naš igrač...samo je na posudbi.....

kako možeš reči da je slabiji od Jimeneza...čovjek je u arsenalu igrao odlično... nije ga barcelona džabe kupila... istina je, da je igrao malo, ali težko je doči do solidne minutaže uz takvog Messija i Henrya...

Jimenezu nije ni u west hamu sigurno mjesto medju prvih 11.

dera
16-07-2009, 22:04
jimenezu jeste mjesto u prvoj postavi west hama, a barca je zbog njega malo promjenila nacin igre (hleba)

hulle
16-07-2009, 22:07
da je hleb bio dobar u arsenalu wenger ga NIKAD nebi prodao..a arsenal ga dao barci za iste pare koje su oni dali stutgartu
hleb je prenapuhan igrac...pa taj ni cup utakmice u spaniji ne igra..tj igra ali tako lose da je burdisso maradona za njeg
los je totalno..sklon povredama...godisnje odigra jednu dobru utakmicu
takav igrac nam nije potreban
ima on brzinu, tehniku, sut AL SAMO NA PES

Grujinho
16-07-2009, 22:08
vidjet čemo koliko če igrati jimenez i što je najbitnije kako če igrati...
hleb je sigurno korisniji od njega...

no ako bi trebao birati izmedju Hleba i ofenzivnog veznog(npr. Sneijdera), uvijek bi izabrao Sneijdera prije Hleba...dakle ako čemo dovesti samo hleba, mercato nam neče biti dobar, jer čemo opet igrati bez igrača koji nam fali godinama, ali ukoliko dođu obadvojica, ja sam više nego sretan.

dera
16-07-2009, 22:14
hah, vidjet cemo, ja ti kazem da cemo ga moliti da se vrati na kraju sezone (jimeneza)

Grujinho
16-07-2009, 22:16
hah...da vidjet čemo...ali več sada ti kažem, da nečemo

dera
16-07-2009, 22:19
ti si bas na svoju ruku, a evo nesto za tebe iako idemo previse u krivom pravcu:
Luis Jimenez may be in only his third day of training with his new West Ham United team-mates in Austria, but has already caught the eye with some impressive performances.
"We know he is a quality player and he was brought into this squad to improve the quality," Clarke said.
http://www.whufc.com/javaImages/85/6c/0,,12562%7E6515845,00.jpg

all3n
16-07-2009, 22:19
da je hleb bio dobar u arsenalu wenger ga NIKAD nebi prodao..a arsenal ga dao barci za iste pare koje su oni dali stutgartu
hleb je prenapuhan igrac...pa taj ni cup utakmice u spaniji ne igra..tj igra ali tako lose da je burdisso maradona za njeg
los je totalno..sklon povredama...godisnje odigra jednu dobru utakmicu
takav igrac nam nije potreban
ima on brzinu, tehniku, sut AL SAMO NA PES

pa adebayor je stalan bio u arsenalu pa ce otic....

dera
16-07-2009, 22:52
grujinho, evo jos jedna lijepa za tebe novost:
West Ham are understood to have agreed a long-term loan deal with the Italian club for the 28-year-old Brazilian, but it is now down to the ex-Roma player himself, apparently, to decide whether or not a move to the Premier League appeals. - radi se o Manciniju naravno

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

marseille i psg zele kerlona, prate njegove treninge

Nera
16-07-2009, 23:36
@Grujinho, ne prepiri se sa hullsom i derom, jer su to dva najveca pesimista koji bitisu na ovaj forum :D
Da dodje CR7, nasli bi mu zamjerku.. :P

Meni je Hleb super pojacanje, za klasu iznad Jimeneza. I oblji od Mancinia (ne mnogo, ali bolji).

Balotelli#45
17-07-2009, 00:12
neznam dal bi rekao da je hleb bolji od mancinija onog pre 2 godine iz rome ...

Grujinho
17-07-2009, 00:16
hleb iz arsenala sigurno jeste :)...a hleb iz barcelone je bolji od mancinija iz interja

Balotelli#45
17-07-2009, 00:20
hleb iz arsenala sigurno jeste :)...a hleb iz barcelone je bolji od mancinija iz interja
seti se malo sta je radio sve mancini dok je bio u romi bio im je najbolji igrac ekipe davao je golove asistirao sve sve skoro da nije imao mana...pa seti se kako je reveljea bacio na dupe onom biciklicom u ligi sampiona ...ne bih rekao da je hleb ikada bio bolji od amantina

Guro
17-07-2009, 00:27
BREAKING NEWS: Barcelona's Laporta & Beguiristain In Milan To Negotiate For Zlatan Ibrahimovic
Talks for the Nerazzurri superstar are set to take place, according to Sky Sport Italia...

molim vas nemojte opet o tome...taman smo poceli da slazemo kockice i sad treba da opet nesto pokvarimo...ne ne ne...:eek:

dera
17-07-2009, 00:30
bravo vanja, ali eto, imas raznih misljenja :)

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:29 ----------

ovo me nimalo ne cudi, vjerovatno je ljut zbog prodaje maxa

Quaresma#7
17-07-2009, 00:31
Meni nije nešto ovaj Hleb. Nadam se da grešim. A Mancinija moramo čim prije poslati u West Ham.
A ovo za Ibru nadam se da izmišljaju ili sad kad je Ibra vidio da mu drug ide u Barcu pa sad hoče i on za njim.

Balotelli#45
17-07-2009, 00:35
BREAKING NEWS: Barcelona's Laporta & Beguiristain In Milan To Negotiate For Zlatan Ibrahimovic
Talks for the Nerazzurri superstar are set to take place, according to Sky Sport Italia...

molim vas nemojte opet o tome...taman smo poceli da slazemo kockice i sad treba da opet nesto pokvarimo...ne ne ne...:eek:
nedaj boze ako se ovo desi morattija odmah na vesala

Inter boy
17-07-2009, 00:36
samo nam ovo treba taman kad pojacavamo ekipu da prodamo najboljeg igrača, pa Moratti ako ga prodaš Ligu prvaka možemo sanjat .... btw Lucio je stigao u Milan večeras u 20:30 i transfer nas je koštao 5 miliona eura

Grujinho
17-07-2009, 00:37

neka ne diraju ZLATANA...ili ako več igraju prljavo... neka pošalju Iniestu i Etooa kod nas i pustit čemo zlatana

dera
17-07-2009, 00:39
sta ce, vidjeli, ultra dobrog beka dobili za 5m, zasto ne dovesti i najboljeg napadaca za nekih 30m :P

Guro
17-07-2009, 00:39
messi i iniesta... :) xexe to bi bila dobra kombinacija :D

Inter boy
17-07-2009, 00:40
Etooa i pare i neka ga pusti

hulle
17-07-2009, 00:41
dat ce nam hleba, gudjonsena i valdeza za ibru, maicona i cesara

dera
17-07-2009, 00:43
zasto, zar nije bolje markeza i gudjonsena, ne trebaju ni pare, to bi bilo ultra-mega

---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:42 ----------

milito i gudjo (vrlo kreativan) u napadu
stoperski tandem lucio markez, kus bolje kiksere :D

ivan019
17-07-2009, 00:44
@Grujinho, ne prepiri se sa hullsom i derom, jer su to dva najveca pesimista koji bitisu na ovaj forum :D
Da dodje CR7, nasli bi mu zamjerku.. :P

Meni je Hleb super pojacanje, za klasu iznad Jimeneza. I oblji od Mancinia (ne mnogo, ali bolji).

a ti si najveci optimista ako mislis ligu sampiona osvojiti sa Hlebom, lucio, mottom i millitom :D

dera
17-07-2009, 00:46
pa zasto ne, sta je kaka bolji od motte, ronaldo od milita, benzemu i riberyja da ne spominjem, messi je mala maca hlebu, dok luciju ni puyol nije ravan

Guro
17-07-2009, 00:55
samo da ne bude ujutro kad ustanen BREAKING NEWS : Barsa signed Zlatan Ibrahimovic... :)

dera
17-07-2009, 00:56
nedaj se iznenaditi, vjeruj u josea, samo pazi, ima on zamjenu i za njega - etoo i drogba

ivan019
17-07-2009, 00:58
nedaj se iznenaditi, vjeruj u josea, samo pazi, ima on zamjenu i za njega - etoo i drogba

pre ce biti drogba :D a za maicona nuno valente :)

Inter boy
17-07-2009, 01:08
a mora nama ovako dobar dan pokvariti ovako ružna informacija

dera
17-07-2009, 01:12
zasto losa, pa dobra je kao i sve dosadasnje

Guro
17-07-2009, 01:39
Massimo Moratti Admits Inter-Barcelona Talks Over Zlatan Ibrahimovic & Samuel Eto'o

blago nama

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:38 ----------

"I have met Laporta. We spoke about Eto'o and Ibrahimovic," the oil tycoon stated.

dera
17-07-2009, 01:47
e jadni mi, izgleda da je istrajan u onome sto je rekao u vezi plata
ali budala ne razmislja o treneru kojem daje najvise, ili cuva za kraj, ili pravi sto stabilniji finansijski klub sinu

ac1d
17-07-2009, 02:19
Ma opet novinari napuhali sve.
Pa naravno ide se finalizirati transfer Maxwella,i razgovarati o Hlebu i kad je vec tamo hoce Ibru.
Ali valjda je jasno kako stvari stoje,Ibra ide jedino za velike pare.
Barca ne zeli ponuditi vise od 40m € za Villu,a za Ibru da da 45 m i Eto`a (20m) + Hleb (10m) €???
Nema sanse ,jedino ako Moratti poludi ili nesto takvo.
Laporta odlazi ne trebamo tvoj prljavi novac.
:mad::rolleyes::)

Culé
17-07-2009, 02:34
Italian sports paper La Gazzetta dello Sport is reporting that an entourage from Barcelona including president Joan Laporta and technical secretary Txiki Begiristain has traveled to Milan late Thursday, July 16th to hold transfer discussions with Inter Milan.

La Gazzetta supposes that the topic of discussion could be Barcelona midfielder and Belarusian international Aliaksandr Hleb (28) or more likely, Inter Milan striker and Swedish international Zlatan Ibrahimovic (27). Barcelona would be trying to use Hleb and out of favor striker Samuel Eto'o as bargaining chips in the deal for Ibrahimovic.

---

NE! NE! Samo ne Ibrahimović... Ali izgleda da je nemoguće dovesti Villu jer je zadnja ponuda od 42 miliona eura odbijena, pa će sad vjerovatno pokušati Ibrahimovića...

Guro
17-07-2009, 10:16
pa zasto da ne... :) morati koliko je blesav kad mu ponude 45...reci ce 40....uzmite ili ostavite :D

---------- Post added at 09:16 ---------- Previous post was at 09:12 ----------

e evo onog naslova za dobro jutro sto pominjah

BREAKING NEWS: Barcelona Sign Ibrahimovic From Inter For €40m Plus Eto’o - Spanish Press

Nera
17-07-2009, 10:30
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=630127&idseccio_PK=803

katalonci su ubijedjeni da je zavrseno sve...

Guro
17-07-2009, 10:31
nego se ja jos nadam da jhttp://inter.it/aas/img/118154.jpge sve to samo novinarksa izmisljotina...

kkako mu stoji dobro desetka :)

Choda_Bg
17-07-2009, 10:44
Milan To Swoop For Inter’s Amantino Mancini – Report (http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/17/1387101/milan-to-swoop-for-inters-amantino-mancini-report)

Istorija je pokazala da kada dodje igrac iz vaseg tabora, kod nas napravi blistavu karijeru...tako da...

Guro
17-07-2009, 10:47
da...kad dodje na vrijeme...a ne kao Favalli ili Vieri ;) a ni ovaj nije bas poranio :)

dera
17-07-2009, 10:49
e svasta, ja jos ne vjerujem
choda, slazem se, on ce briljirati u milanu budi siguran

Inter boy
17-07-2009, 11:01
Milan To Swoop For Inter’s Amantino Mancini – Report (http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/17/1387101/milan-to-swoop-for-inters-amantino-mancini-report)

Istorija je pokazala da kada dodje igrac iz vaseg tabora, kod nas napravi blistavu karijeru...tako da...

heheh to se možda Inter smiluje pa vam ga da jeftino pošto ste sirotinja :crazzy:

Huska
17-07-2009, 11:17
goal.com:
http://i.media.goal.com/g/52026.jpg

ja sam za ovaj transfer ibre ako bi iz barce dali eto'oa i jedno 50-60 mil onda kupis sneijdera i hamsika i to je to

onda bi to izgledalo slicno ovoj formaciji goala samo bi umjesto motte igrao hamsik a umjeto dekia sneijder i naravno chivu umjesto lucia i imali bi prejak tim odlican u ofanzivi a jos bolji u defanzivi

Guro
17-07-2009, 11:20
nisam ni ja protiv ovoga transfera ako dodje do njega ako ce naravno te pare iskoristiti mudro...milito i eto su ubice po pitanju postizanja golova...samo da onda nadjemo naseg diega i to je to :)

ado_inter
17-07-2009, 11:27
ma *ebem ja onom morattiu sve debil prodat ce covjeka koji nam je donio skoro sam zadnja dva naslova i uzet jos veceg truhlu jebo ga etoo i jos onaj hleb ma debil do bola bez obzira sto je i ibra nagovjestio da bi mogao ic.

a to se moglo sve nagovjestit prodajom max jer su on i ibra veliki prijatelji

ac1d
17-07-2009, 12:14
:(:confused::eek:

40m € i Etoo (10m € jer ima jednu godinu ugovora jos) + posudba Hleba (3m € vrijedi mozda.

To je 53m € i to je jako malo za igraca kao Ibra,trebali smo

Nera
17-07-2009, 12:25
Kakvo razocarenje... :(

Choda_Bg
17-07-2009, 12:27
Ne bih da se mesam u vasa poslovanja, ali, ako dozvolite, mislim da je prodaja Ibre po ceni o kojoj se spekulishe( 40 mil+ Eto i hleb) profitabilan posao. Za tih 40 mil mozete da birate kojeg cete kreativca kupiti...o kojem toliko pricate.

hulle
17-07-2009, 12:29
idemo sad sulejman smajic....sulejman smajic

Balotelli#45
17-07-2009, 12:30
sta bi ti rekao da su kaku prodali za 40 miliona super posao uprave jel da? vi ste prodali kaku za 65 a ibra je zadnje 2 godine bio duplo bolji od njega i ja ibru nikad ne bih prodao a i kad bi morao da bi ga negde za 90 miliona ispod toga nikako.Kad ronaldo toliko vredi onda i ibra mora ......

Enfant Terrible
17-07-2009, 12:31
Šok! To je sve što mogu reći. Nisam pratio sinoć nagovještaje ovakve radnje, pa kad sam jutros vidio ostao sam bez texta!

Možda je subjektivno, ali mislim da nema novca koji može zamijeniti Ibrahimovića u napadu. Koliko god se dobiva za njega, malo je, jer dajemo "dragulj" a uzimamo igrača, bez obzira na te novce.

Huska
17-07-2009, 12:38
Jest da mi nije drag igrac i sve al ako on ode bgm u velikim smo problemima samo me zanima gdje je onih moratijevih 94 miliona sunce mu njegovo jebo ga i eto'o i hleb i pisljivih 40 mil

hulle
17-07-2009, 12:38
sta bi ti rekao da su kaku prodali za 40 miliona super posao uprave jel da? vi ste prodali kaku za 65 a ibra je zadnje 2 godine bio duplo bolji od njega i ja ibru nikad ne bih prodao a i kad bi morao da bi ga negde za 90 miliona ispod toga nikako.Kad ronaldo toliko vredi onda i ibra mora ......

pa dodje ti to isti djavo....etoo + pare + hleb (posudba)
etoo je ipak prosle sezone u 36 nastupa zabio 30g u spaniji a u ligi prvaka 6komada

a kaka je ipak bio proglasen za najboljeg na svijetu

Choda_Bg
17-07-2009, 12:39

Ja to gledam iz sledeceg ugla...Ibra sve sto je imao dao je Interu..priznaces, da se malo zasitio italijanskog fudbala o cemu svedoce njegove minule izjave kako je sve osvojio u Italiji i da je zeljan novih izazova. Shodno tome pitanje je sa kakvom zeljom i entuzijazmom bi igrao sl. sezone za vas klub...mozda su to prepoznali celnici vaseg kluba i resili da intervenisu dok jos mogu da se uzmu dobre pare. Eto? On ce sigurno zeleti da se dokazuje u Italiji a i po mom misljenju dobar je napadac koji bi sa Militom u tandemu i sa eventualno novom investicijom(40 mil) na sredini terena predstavljao jako ozbiljnog pretendenta za evropski tron..

ac1d
17-07-2009, 12:40
http://www.youtube.com/watch?v=r0blDKo6-CU
Evo jedna pjesma za Ibru.:(

Ibro nije htio para
Ibro će vazda bit' fukara
Neki odma' počeše da blate Ibrin lik
Al' samo prava raja je znala
U čemu je trik

Nije Ibro, jarane, nas fukara
Ibro ti je de fakto umjetnik, svaćaš?

http://goal.com/en/news/1717/editorial/2009/07/17/1385300/calcio-debate-has-antonio-cassano-ended-his-world-cup-chances-by-

Guro
17-07-2009, 12:43
kao sto kazete....sve ovo i da prodje ako te pare ulete za nekog plejmejkera....a ako ostane ovako...onda dzabe sve to sto su milito i eto postigli preko 60 golova prosle godine..ako im neko ne bude imao dati loptu.... :)

Balotelli#45
17-07-2009, 12:44
i mozda mikela posto cemo imati pare

dera
17-07-2009, 12:44
sta je to, rep?

Guro
17-07-2009, 12:45
http://www.youtube.com/watch?v=r0blDKo6-CU
Evo jedna pjesma za Ibru.:(

Ibro nije htio para
U čemu je trik

http://goal.com/en/news/1717/editorial/2009/07/17/1385300/calcio-debate-has-antonio-cassano-ended-his-world-cup-chances-by-

hahaha zia istina....umjetnik..

Nera
17-07-2009, 12:46
Moj osjecaj je da ce Moratti 40M staviti u dzep, a vidjecemo...

Iako mi je neizmjerno drag... Presidente, sei una pirla!!!

hulle
17-07-2009, 12:46
Ibro nije htio para
U čemu je trik

- (http://goal.com/en/news/1717/editorial/2009/07/17/1385300/calcio-debate-has-antonio-cassano-ended-his-world-cup-chances-by-)

de pitaj neleta da ti odpjeva za ovog ibru nemoj da ga mijesas sa dirkom :D

dera
17-07-2009, 12:48
idemo sad sulejman smajic....sulejman smajic
pa ako ibra, ode, on bi nam dosao kao playmaker

---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:46 ----------

Moj osjecaj je da ce Moratti 40M staviti u dzep, a vidjecemo...

kako to mozes uopste reci? pa jel ti dao za quaresmu te pare prosle godine, sramota nera!

Guro
17-07-2009, 12:52
ne znam kakva je situacija kod vas....ali dosta ljudi komentarise ovaj transfer...i kazu da vise dobija inter nego li barselona sto dovodi ibru....a mozda i ima tu istine...mi smo svi subjektivni...i sad nam zao ibre... :)

Mauro7
17-07-2009, 12:52
alo ljudi pa daj se smirte malo pa još ništa nije službeno jel tako?
polako...

Nera
17-07-2009, 12:53
kako to mozes uopste reci? pa jel ti dao za quaresmu te pare prosle godine, sramota nera!
Lako moj dera... Stalno prica o LS. S kim ce da je osvoji? Sa Militom & Eto'om? Ok. A ko ce da im obezbjedi one 60 golova sto su dali u Barci i Geni? Stankovic?!?! Onda neka od sad cuti, a ne porucuje Joseu preko medija da nema alibija, nego da ocekuje trofej...

hulle
17-07-2009, 12:54
pa eto ako prodaju ibru i dobiju tih 40mil eto onda lova za cassana koji se moze kupiti za 20mil ali ce nasi dati 30mil + santon + destro + litteri :)

Enfant Terrible
17-07-2009, 12:55
Slažem se sasvim, tim više ako se desi prodaja Ibrahimovića. Ja volim Morattija, ali volim Inter deset hiljada puta više nego njega, pa mi nikada u životu neće biti teško da kritikujem bilo kojeg predsjednika kada ne obavlja posao kako treba. Počelo je sa Maxwellom, nastavlja se sa Ibrom, ko je slijedeći? Ja sam svjestan činjenice da je Ibrahimoviću Italija malo dojadila i da bi malo kumovao ovom odlasku, ali samo ću reći da stručni i pravi predsjednici znaju zadržati svoje najbolje igrače, toliko.

ac1d
17-07-2009, 12:56
pa dodje ti to isti djavo....etoo + pare + hleb (posudba)
etoo je ipak prosle sezone u 36 nastupa zabio 30g u spaniji a u ligi prvaka 6komada

a kaka je ipak bio proglasen za najboljeg na svijetu

Da hulle samo Etoo ima jos jednu godinu ugovora,i drugu godinu bi bio free transfer,znaci sad max 15m vrijedi.

20m mozemo samo mi takvog igraca procjenit,i Barca ce se jos rijesit Hlebove place na godinu dana.
Procitao sam da Eto`o hoce koliko je Ibra imao placu,ja mu nebi preko 9m nikad dao.
Sve u svemu ako je ovako kako se govori malo smo mi novaca dobili za Ibracadabru,a izgubili smo jakoooooo puno.

dera
17-07-2009, 12:57
Lako moj dera... Stalno prica o LS. S kim ce da je osvoji? Sa Militom & Eto'om? Ok. A ko ce da im obezbjedi one 60 golova sto su dali u Barci i Geni? Stankovic?!?! Onda neka od sad cuti, a ne porucuje Joseu preko medija da nema alibija, nego da ocekuje trofej...
ti si rekao da ce staviti pare u dzep, to mi smeta
mauro, kako su se dogodila ova dva uzasna transfera, ne bi me cudilo da se zavrsi i ovaj jako brzo

zlatane, mourinho je bio glavni kod prodaje maxwella, dovodjenja dosadasnjih pojacanja, moratti jedino odlucuje za ibru, a u pravu je u jednom postotku, jer za dvije-tri sezone mi mozemo dovoditi aguere od njegove plate

hulle
17-07-2009, 12:58
da ali vidi mancity je zagrijan za etooa mislis da barca ne moze uzeti 30-ak mil za njeg od citya???

a osim toga barca moze lagano da produzi ugovor snjim jer je ionako najbolji stirijelac

Guro
17-07-2009, 12:59
a zar nisu rekli da ako ibra ne ode prije pocetka priprema da mu nece dati da ide...ja se jos nadam da nema nista od toga...svaki sekund udaram refresh ne bih li vidio ima li kakava nova vijest...evo cak i onaj prasac Raiola cuti....ja se ipak nadam da su vise pricali o pozajmici Hleba....i zavrsavali transfer Maxwella....

hulle
17-07-2009, 13:00
ma nece to biti kod nas sluzbeno do zadnjeg dana ...vidis jos ni lucio nije sredjeno hahaha

dera
17-07-2009, 13:00
ko te pita, kada igrac odluci da ide
nema tu gotovo dok se prelazni rok ne zavrsi
ima negdje komentar, kao Ibra izjavio za Barcu: "Allahami cu zabiti najvise golova" hehheheh

hulle
17-07-2009, 13:02
na stranici barce pise da je stigao max a na slici zajedno max i ibra :)

dera
17-07-2009, 13:03
ma nece to biti kod nas sluzbeno do zadnjeg dana ...vidis jos ni lucio nije sredjeno hahaha
po meni juve ima najbolju upravu, zato i imaju dobru ekipu iako ti se cini da ne vrijede ni k, koliko ulazu, mislim sta reci za transfer diega

ja bih prije doveo cupera i platu od 2 sa 3 ako osvoji nesto, a ostalih 5 na dovodjenje kvalitetnih ljudi na celo uprave

Enfant Terrible
17-07-2009, 13:03
zlatane, mourinho je bio glavni kod prodaje maxwella, dovodjenja dosadasnjih pojacanja, moratti jedino odlucuje za ibru, a u pravu je u jednom postotku, jer za dvije-tri sezone mi mozemo dovoditi aguere od njegove plate
Mourinho jedino što je imao oko Maxwellove prodaje, je neuvrštavanje u igru istog. To je to. Mourinho nije tip trenera (kao što u Italiji niko nije) da on odlučuje koga dovesti koga ne, već samo podnosi izvještaje upravi koga on smatra pojačanjem i na njima je da ih dovedu. Da Mourinho odlučuje o transferima, Deco i Carvalho bi već bili u našem dresu, a kao što se može vidjeti- nisu. A vjerovatno neće ni biti. Druga je stvar što Maxwell nije mogao podnijeti konkurenciju u vidu malog Santona i što je htio veliku platu koju realno ne zaslužuje. Dakle htio je ići.

hulle
17-07-2009, 13:07
sreca pa deco i carvalho nisu kod nas...ali sad ce jm da strese 40mil na njih hahah

murinjo je mogao otici u real a nije zasto...

zato sto mu je perez odmah rekao da on (perez i njegov tim) dovode igrace a osim toga MM mu je ponudio vise love

da je murinjo otisao u real tamo nikad nebi bili kaka, ronaldo, benzema.....
vec carvalho, lucio, deco, essien, drogba i jos jedan crnac :) obi mikel :)

dera
17-07-2009, 13:07
svako ima svoje misljenje, to stalno ponavljam, ali jose ga nije htio u ekipi to ti garantujem
a lakse je prodati igraca nego dovesti, tako da stojim da moratti nije krivac za odlazak maxa, ako se ista pitao, to je da li da ga placa vise na klupi

hulle
17-07-2009, 13:08
ma j te max taj ionako nije igrao :)

Huska
17-07-2009, 13:08
a sad citam ovaj mazlum eto'o hoce 13 mil godisnje e ako moratti na ovo pristane nek se slobodno popne na onaj veliki stub na san siru i baci se sa njega

dera
17-07-2009, 13:09
bravo, on voli samo poslusne

---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:08 ----------

a sad citam ovaj mazlum eto'o hoce 13 mil godisnje e ako moratti na ovo pristane nek se slobodno popne na onaj veliki stub na san siru i baci se sa njega
ma pusti to, on hoce samo ko jose :P

Enfant Terrible
17-07-2009, 13:11
sreca pa deco i carvalho nisu kod nas...ali sad ce jm da strese 40mil na njih hahah

murinjo je mogao otici u real a nije zasto...

zato sto mu je perez odmah rekao da on (perez i njegov tim) dovode igrace a osim toga MM mu je ponudio vise love

Možeš pričati šta hoćeš, ali činjenica je da bi dolaskom Deca dobili kakav-takav skok kvalitete u veznom redu. Mi veznjaka poput njega nemamo, a takav tip igrača nam je fundamentalan za bolju igru i osvajanje trofeja, tim više što su se pojačali konkurenti.

hulle
17-07-2009, 13:17
deco ima vise osjecaja za igru od ostalih u nasem timu to je istina...ali covjek je star i skon povredama

Enfant Terrible
17-07-2009, 13:19
deco ima vise osjecaja za igru od ostalih u nasem timu to je istina...ali covjek je star i skon povredama
Istina, sklon je povredama, ali (barem meni) je bolje ikakav nego nikakav. Naravno, svi smo ovdje za Sneijdera, Diega itd, ali kako stvari stoje, od takvih kalibara ništa.

ac1d
17-07-2009, 14:07
Deco je tata-mata za ove nase drvosjece u vezi,Muntari,Stankovic,Cambiasso,Vieira,Zanneti su svi defenzivci.

Naravno da bi najbolja solucija bila Sneijder,ali nasa uprava uz Morattija na celu je pokazala da je nesposobna nebrojeno puta.

Quaresma#7
17-07-2009, 14:08
Raiola izjavijo da je trenutno previše zaposlen oko Maxwellovog transfera i da nema vremena za Ibrine špekulacije.

Inter boy
17-07-2009, 14:17
previše je tu priče oko transfera tako da mi se čini da ima istine,a njima ne vjerujem ništa ( Moratti i Raiola) ....pa sam Moratti juče tvrdi Lucio još nije prešao a čovjek sinoć stigao u Milano i daje izjave još za medije. Žao mi je što Ibra odlazi ali kao što Matrix kaže ako nije sretan neka ide a ako Etoo dolazi onda mu želim dobrodošlicu i neka zabije jako puno golova za nas

Nera
17-07-2009, 14:29
Izgleda da je cijena transfera: Eto'o + Hleb (pozajmica) + 45M. I Barca ce placati Hleba, ne mi.

Ibra mora da smanji platu ako zeli u Kataloniju, dok Eto'o trazi 13M. Kako bi voljeo da ovaj cudak razbije cijeli transfer :D

ivan019
17-07-2009, 14:38
Izgleda da je cijena transfera: Eto'o + Hleb (pozajmica) + 45M. I Barca ce placati Hleba, ne mi.

Ibra mora da smanji platu ako zeli u Kataloniju, dok Eto'o trazi 13M. Kako bi voljeo da ovaj cudak razbije cijeli transfer :D

ovo uopste nije lose, samo nam treba garancija da ce dovesti fabregasa ili alonsa za tih 45 mil

Guro
17-07-2009, 14:41
stvarno trazi 13miliona kao da je neko cudo nevidjeno...ja da sam na mjesto moratija vjerovatno mu ne bih dao preko 5-6miliona

Culé
17-07-2009, 14:42

Ako išta bude od transfera, jedino Eto'o može nešto pokvariti. Osvetiće se on Barceloni, kad tad. :)

Inače, kažu da će Ibrahimović pristati na smanjenje plate. Biće u drugom košu, zajedno sa Henry-em, recimo. Najplaćeniji igrač će ostati Messi, jer to mora tako da bude.

Huska
17-07-2009, 14:52
ovo uopste nije lose, samo nam treba garancija da ce dovesti fabregasa ili alonsa za tih 45 mil

ma ne moraju njih kupit neka kupe sneijdera i cassana i nece nam ni malo falit ibra cak sta vise bit ce nam drago sto smo ga prodali

u veznom zanetti cambiasso sneijder a u napadu millito eto'o cassano :D

Nera
17-07-2009, 14:54
Eto'o trazi 13M, dok ce Moratti pokusati da spusti to na 10M. Ko se zali sad na Ibrinih 12 godisnje?? :crazzy:
Pa ce Maicon da trazi 10, Mancini 5M, a trebalo bi i Vieri produziti na jos 3 godine (mada, ne bi bilo zgorega i povecati mu trenutna primanja)..

hulle
17-07-2009, 14:58
a vidi nera etoo ima puuuno bogatiju karijeru od ibre a to sto on trazi je ono sto mu mancity nudi..al to sigurno nece dobiti u interu

Nera
17-07-2009, 15:01
hulle, moze on imati trofeja (ekipnih), Zlatan je 2 puta bolji igrac, i tu nema price.

E da sam znao koliko je ona Mourinhova prva izjava usko povezana s nama...

http://www.cuoreinter.net/users/31/63/24/avatars/76-39.jpg

Imp
17-07-2009, 15:04
mislim da etou netreba dati vise od 8M ak oce oce,ak nece odlicno!ibra je 3 puta bolji od njega etoo nezna nista vec zabit kad mu sve srede xavi i iniesta!dok ibra sam sebi (i drugima)stvara sanse i zna igrat,odlaskom ibre a ne dovodjenjem kvalitetnog razigravaca (a nece se dovest) inter ce ostat 40 % slabiji nego sad!
Ako ibra ode nek mu je sa srecom i nek tamo pokaze koliko vrijedi,jer ga trenutno mnogi podcjenjuju.Puno je dao interu,ali je i inter puno dao njemu eura!

Nera
17-07-2009, 15:07
Eto'o pravi probleme :D

Preko agenta je rekao na jedan radio da barca ne moze da ga ubaca u neke zamjene, i da je to ne fer odnos prema njemu. Mozda se zainati, pa ostane tamo :D

hulle
17-07-2009, 15:11
a vidi eto je zabijao golove i kad je igrao za mallorcu....a zabija i u rep kameruna....
a ibra samo zabija u interu u serie a

al ovo nista nije gotovo
mene nebi cudilo da je barca samo ovo plasirala nebili smanjili cijenu za villu iz valencije koji je njihov prvi izbor

ac1d
17-07-2009, 15:12
Eto'o pravi probleme :D

Preko agenta je rekao na jedan radio da barca ne moze da ga ubaca u neke zamjene, i da je to ne fer odnos prema njemu. Mozda se zainati, pa ostane tamo :D

Hehe Eto`o nam je posljednja nada,nek on ostane u Barci,pa drugu godinu ce bit free transfer.

Imp
17-07-2009, 15:12
ibro daje golove i za svedsku kad niko nemoze,izbornik svedske kaze,samo podaj ibri

Mauro7
17-07-2009, 15:13
hehe pa normalno, villa im je prvi izbor
ali šta se uzbuđuješ hulle šta će nam eto'o kad nam dolazi arnaut?

Guro
17-07-2009, 15:17
ovo se Morati dogovorio sa Barsom....mi cemo vam pomoci da dovedete Vilju...tako sto cemo da kidamo zivce svim nasim navijacima par dana...dok Valensija ne popusti i da vam Vilju za 40mil....ali vi nama onda date na pozajmicu Hleba...

Grujinho
17-07-2009, 15:49
Sada bi prebio Morattija na mrtvo.... prodao bi Ibrahimoviča a doveo sidraša Etoo...pa da etoo i milito otvore šator u jedanastercu protivničke ekipe i čekaju na fine lopte...mi trebamo u slučaju odlaska ibrahimoviča klasnog playmakera....ne mislim na onog Hleba smrdljivog nego na Fabregasa, Alonsa i slične...

ali moratti bi svih 40m€ od ibrinog transfera potrošio za plate igrača, pa bi Etoo postao najplačeniji igrač svijeta, suazo bi dobio 10m€ godišnje, a od Mourinha bi tražio da osvoji CL sa 4 defanzivca u sredini i sa dvojicom sidraša u napadu...

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

jadan lucio...on rekao, da jedva čeka da zaigra sa zlatanom u istom timu, a zlatan odlazi :)

....ipak mi se čini, da Ibrahimovič ostaje... mislim da nema ništa iz toga.

Quaresma#7
17-07-2009, 16:37
Iz tvojih usta u božje uši.
Ja se nadam da se dogovarjaju o skidanju cene Villi. Ako ništa nadam se da če Eto da izjebe transfer izinata.

interista
17-07-2009, 16:40
Sada bi prebio Morattija na mrtvo.... prodao bi Ibrahimoviča a doveo sidraša Etoo...pa da etoo i milito otvore šator u jedanastercu protivničke ekipe i čekaju na fine lopte...mi trebamo u slučaju odlaska ibrahimoviča klasnog playmakera....ne mislim na onog Hleba smrdljivog nego na Fabregasa, Alonsa i slične...

ali moratti bi svih 40m€ od ibrinog transfera potrošio za plate igrača, pa bi Etoo postao najplačeniji igrač svijeta, suazo bi dobio 10m€ godišnje, a od Mourinha bi tražio da osvoji CL sa 4 defanzivca u sredini i sa dvojicom sidraša u napadu...

---------- Post added at 14:49 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

jadan lucio...on rekao, da jedva čeka da zaigra sa zlatanom u istom timu, a zlatan odlazi :)

pa ovaj nas ortak sa foruma rece da je siguran u svoje levo jaje da ostaje Ibra.sad vide niko nije siguran.lepo pricam od pocetka i mislim da je velika greska da se proda ibra i dovede ONAJ Eto,mnogo je nadmen i ne vredi nista.pa nije barsa mutava sto hoce da menja napadaca,da im je on super ostavili bi ga i grunuli mu jos vecu platu,ne bi trazili ibrahimovica i vilju.odlaskom ibre kao i odlaskom kake seria A mnogo slabi.koga god da zoves niko nece vise u italiju,sve zvezdice beze po engleskoj i spaniji i mislim da to nije dobro za italijanski fudbal!!!!serie A je za men najbolja liga na svetu,ali jaki timovi kao sto su inter,milan,juve i ostali ne smeju da dozvoljavaju to sto se desava!e da oni ne mogu da dovedu jednog luisa fabiana,snajdera,adebajora,deca,carvalja,stvarno prelazi u haos!!!!!
Ibracadabra stay in INTER

ac1d
17-07-2009, 17:07
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/07/17/1387889/no-inter-officials-have-spoken-to-samuel-etoo-agent

Eto`o i agent su se napizdili na Barcu.:D
Znao sam odmah da ce Eto`o stvarat probleme,a nije ni Moratti bas toliko lud da mu da 13m € plate.
Također veliki ego u tog kamerunca ,on misli da je bolji od Ibre,pa zasto bi onda Barca trebala da doplati.:P

Nada umire posljednja!

Komitski Đeneral
17-07-2009, 17:11
Ako nece Etoo, oce Drogba :)

dera
17-07-2009, 17:13
Pa zar vi mislite uopste da su dogovorili klubovi?

Huska
17-07-2009, 17:14
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/07/17/1387889/no-inter-officials-have-spoken-to-samuel-etoo-agent

Eto`o i agent su se napizdili na Barcu.:D
Znao sam odmah da ce Eto`o stvarat probleme,a nije ni Moratti bas toliko lud da mu da 13m € plate.
Također veliki ego u tog kamerunca ,on misli da je bolji od Ibre,pa zasto bi onda Barca trebala da doplati.:P

Nada umire posljednja!

ti to samo mislis :D

a moratti budala bolje da trazi samo pare 70 mil i to je to za te se pare mogu dovest hamsik cassano i snijder

Enfant Terrible
17-07-2009, 17:22
Massimo je izjavio da pregovori dobro napreduju, dok su iz Barce rekli da im je Ibra prioritet. Dakle, ne bi me iznenadilo da službeno bude već većeras ili sutra.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=6550
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=6545

ac1d
17-07-2009, 17:27
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/07/17/1387285/barcelona-sign-ibrahimovic-from-inter-for-40m-plus-etoo

Dera nisu se dogovorili ,ali bi mogli uskoro jer Moratti je potvrdio da je Barca ponudila Eto`a + novac.
Onda ostaje na Eto`u ako se dogvore ,jer Ibra sigurno zeli u Barcu.
Da je MM iole inteligentan trazio bi Xavi i 50m,mislim da bi se Laporta i Begiristein brzo pobrali kuci.

Sto je netko rekao moguce je da Barca ovo radi da se snizi cijena Villi ,a mi da dobijemo Hleba na posudbu.

Da ga stvarno hoce kupiti to bi se odvijalo u tajnosti,kao sto je Real uradio kod Kake i Ronalda.

Culé
17-07-2009, 17:29
Da je MM iole inteligentan trazio bi Xavi i 50m,mislim da bi se Laporta i Begiristein brzo pobrali kuci.

Nemoj pretjerivati.

Nera
17-07-2009, 17:38
Izgleda da ce ipak biti mjesta za Fantantonia u Interu.. Sad vec kad ide Zlatan, on je jedini igrac u okruzenju koji moze da ga zamjeni. Pominje se, da bi sve moglo biti zvanicno, veoma brzo, u roku od nekoliko dana. Eh, a da Jose stisne Morattia, pa da dovedu i Hamsika, s obzirom da ce biti para iz Katalonije...

Inter boy
17-07-2009, 17:38
kao Ibra izjavio za Barcu: "Allahami cu zabiti najvise golova"........
a što se nasmija svaka čast

Mauro7
17-07-2009, 17:41
Izgleda da ce ipak biti mjesta za Fantantonia u Interu.. Sad vec kad ide Zlatan, on je jedini igrac u okruzenju koji moze da ga zamjeni. Pominje se, da bi sve moglo biti zvanicno, veoma brzo, u roku od nekoliko dana. Eh, a da Jose stisne Morattia, pa da dovedu i Hamsika, s obzirom da ce biti para iz Katalonije...

OOoooOoo :eek:
danas sam u studio sportu čuo da je Inter kao dobio opciju za Hamsika kao soljedeće sezone bi ga uzimali, pitam se da li bi to išlo sada, tj. možda su i naši htjeli sada ali napoli ne, kao sljedeće sezone da i evo vam i opcija ali sada ne, hmm..

Guro
17-07-2009, 17:44
Inter Supremo Massimo Moratti Denies Ibrahimovic Deal With Barcelona
The Spanish media have been slightly premature in their announcements..

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/17/1387956/inter-supremo-massimo-moratti-denies-ibrahimovic-deal-with

Huska
17-07-2009, 17:46

jel to za kasana ako jest to je onda odlicno... odlican igrac a sto je jos vaznije momak je pravi interista... a to za hamsika bolje sad dovest sneijdera a njega sljedece sezone zbog ovog sto mauro prica

Nera
17-07-2009, 17:48
Za Cassana, za Cassana. Nzm, mene Sneijder ne ubijedjuje zbog silnih povreda. Sto se tice klase, to se ne diskutuje..
Radije bih ja Hamsika odmah :D

Culé
17-07-2009, 17:50
Inter Supremo Massimo Moratti Denies Ibrahimovic Deal With Barcelona
The Spanish media have been slightly premature in their announcements..

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/07/17/1387956/inter-supremo-massimo-moratti-denies-ibrahimovic-deal-with

To bi bilo super!

Guro
17-07-2009, 17:53
i ja se nadam... :D i svi zadovoljni..ibra ostane kod nas...vi i dalje iamte eto-a..i banja :D

Enfant Terrible
17-07-2009, 18:06
“Mourinho is kept constantly informed,” he said, suggesting it was the President making the decisions on who to pursue."- Channel4

Evo, crno na bijelo, Moratti je taj koji odlučuje o transferima, a ne Mourinho.

Nera
17-07-2009, 18:11
A moj Zlatane, to jedino nasi drugovi forumasi sve svaljuju na mourinha. A inace, nasli su podobnog, jer zaboga, njegov kurikulum govori o tome koliko je nesposoban.
A Moratti da nije imao Gacinta tokom dvije sezone na mjestu presjednika, i dalje bi bio glavni vic svjetskog fudbala... (poslije Ballacka :D )

EDIT: "Nisam vodio operaciju, ali vam sa sigurnoscu mogu reci, Zlatan Ibrahimovic ce iduce godine biti igrac Barcelone. Slicna stvar je sa Eto'om, vezano za Inter". - Luis Suarez

E kad ovaj covjek to kaze, moram se pomirit sa cinjenicom...

Enfant Terrible
17-07-2009, 18:16
EDIT: "Nisam vodio operaciju, ali vam sa sigurnoscu mogu reci, Zlatan Ibrahimovic ce iduce godine biti igrac Barcelone. Slicna stvar je sa Eto'om, vezano za Inter". - Luis Suarez

E kad ovaj covjek to kaze, moram se pomirit sa cinjenicom...
Jel iduće godine ili iduće sezone? Ako je iduće godine onda znaći da bi ostao još ovu sezonu :D

Nera
17-07-2009, 18:18
Jel iduće godine ili iduće sezone? Ako je iduće godine onda znaći da bi ostao još ovu sezonu :D
Sezone, sezone... :( Nzm vise ni sto pisem :ljuti:

Enfant Terrible
17-07-2009, 18:22
Sezone, sezone... :( Nzm vise ni sto pisem :ljuti:
Ništa, znaći da je već jednom nogom u Barceloni (drugom će biti kada bude zvanićno jer ne vjerujem niti jednom mediju). Šteta je velika, njegov kvalitet će biti gotovo ne moguće nadoknaditi, sada samo Boga molim da uzmemo nekog strašnog centarfora koji će makar statistički Ibru (probati) zamijeniti. I jednom- dvojici kvalitetnih veznjaka, pošto će kasa biti puna.